Tak for opgaven med at vurdere mulighederne for bebyggelserne Hannebjerg og Møllehuset.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tak for opgaven med at vurdere mulighederne for bebyggelserne Hannebjerg og Møllehuset."

Transkript

1 Page 1 of 5 Marianne Godtfredsen Fra: Finn Jensen [fje@edc.dk] Sendt: 11. september :52 Til: Betina Bojesen Cc: Anne Holmegaard Emne: Louis Petersensvej 11 og Møllevænget 5 - gennemgang af muligheder Hørsholm Kommune att.: Bettina Bojesen sendt pr. mail til beb@horsholm.dk 11. september 2013 Vedr.: Louis Petersensvej 11 og Møllevænget 5 Kære Bettina Bojesen, Tak for opgaven med at vurdere mulighederne for bebyggelserne Hannebjerg og Møllehuset. Jeg har forstået, at opgaven drejer sig om en vurdering af hvordan kommunen bedst håndterer de to ejendomme i form af en procesbeskrivelse eller en handlingsplan. Beskrivelsen skal omfatte en gennemgang af muligheder samt nogle økonomiske betragtninger på kort sigt og på en 3 5 års sigt. Der skal i udgangssituationen ses bort fra nugældende lokalplaner. Hannebjerg, Louis Petersenvej 11, 2960 Rungsted Kyst: Ifølge BBR-Meddelelse er der bebygget m2, hvoraf de m2 er anført som bolig. Endvidere rummer bebyggelse et erhvervsareal på 608 m2, hvoraf de 432 m2 er beliggende i kælder. Ved besigtigelse mandag den 9. september kunne det konstateres, at ejendommen visuelt fremstår i en god stand med alle installationer intakte. Det gælder således fyrrum mv.. Bebyggelsen er beliggende på en m2 stor grund. Området: Louise Petersensvej er et attraktivt roligt område tæt ved åbne grønne arealer og nær ved Rungsted Hegn. Området har dog ikke helt samme status som nogle områder tættere ved Øresund. Det lokale marked: Bel Colle Parken kan nærmest karakteriseres som klyngehuse med 2 boliger i hver bygning med lodret skel. Nordea / Tryg sælger p.t. disse efterhånden som de bliver ledige for lejere, og de udbydes istandsat til pris pr. m2 mellem kr og kr afhængig af beliggenhed. Sanskevej 15B og 15D er i 2010 udstykket fra 15C med arealoverførsel fra 15A. De to grunde er blevet bebygget af Bülow og Flindt med moderne 1 plans huse på henholdsvis 166 m2 og 182 m.

2 Page 2 of 5 15D er efterfølgende solgt for kr svarende til en pris pr. m2 på kr B er p.t. til salg for kr. 6.6 mio. svarende til en pris pr. m2 på kr Muligheder for boliger: Følgende muligheder skal nævnes: 1. Udnyttelse af de eksisterende bygninger til ejerlejligheder 2. Nedrivning og salg til en investor / ejendomsudvikler a. der kan bygge lav tæt beboelse (række/klyngehuse) b. der kan bygge etagebyggeri (ejerlejligheder) 3. Nedrivning, udstykning af 10 grunde, byggemodning og salg til private ad 1) Bebyggelsen består af et indgangsparti med en gennemgående hovedgang øst / vest, hvorpå der er bygget 3 fingre med syd og 3 fingre mod nord. Mellem fingrene og længst mod vest er det havestykker. Det skønnes at der kan etableres 2 ejerlejligheder i hver af de 5 fingre og et fælles selskabslokale med køkkenfaciliteter (eksisterende). Hver lejlighed kan få flere udgange til havestykke, og hver lejlighed kan få et pænt stort pulterrum i kælderen. Der er gode P-forhold. Fordele: Da bygningerne bevares i deres nuværende form, vil det ikke give anledning til utilfredshed blandt naboerne. Ulemper: Det kan vise sig, at bygningerne på trods af den gode stand, skal renoveres i et så stort omfang, at det vil blive økonomisk ufordelagtigt. Det må påregnes, at elinstallationer og VVS installationer samt isolering og brandforhold ikke lever op til de krav der stilles af lovgivningen i dag. Endvidere skal der nedlægges en række toiletter/badeværelser og de fleste indervægge nedrives / flyttes. Økonomi: Såfremt der kan etableres 10 ejerlejligheder med tilsammen et boligareal på m2, vil lejlighederne med en pris på kr ,- pr. m2 give en indtægt på kr mio. Det er ikke på det foreliggende grundlag muligt at vurdere renoveringsomkostningerne. ad 2a) Den nærved liggende Bel Colle Parken har et grundareal på anslået m2, og denne grund er bebygget med 18 boliger med en gennemsnitlig beboelse på ca. 140 m2, svarende til i alt ca m2. Hvis vi overfører samme forhold til Hannebjerg, vil der kunne opføres i alt m2 bolig som kan sælges for kr pr. m2, svarende til ca. kr mio.. ad 2b) Ser vi på opførelse af etagebyggeri af nyere dato i Rungsted Kyst finder vi bebyggelsen på Rungstedvej 73. Diverse arealoverførsler til grunden har bragt den op på m2. Der bliver jf. lokalplan 135 og afløbsplan på byggesagsarkivet opført 33 boliger. Jeg har forstået, at de bliver opført til brug for udlejning med forkøbsret.

3 Page 3 of 5 Grunden er jf. tingbogsattest erhvervet for kr mio. i februar Det antages prisen afspejler afholdte udgifter projektering mv. og at grunden er overtaget efter nedrivningsomkostninger er afholdt af tidligere ejere. Såfremt man kan forestille sig opførelse af tilsvarende byggeri på Hannebjerg-grunden, må det antages, at grunden kan sælges for et betragteligt beløb uden at jeg på det foreliggende grundlag tør sige noget mere præcist. ad 3) Hannebjerg-grunden vil kunne rumme 10 parceller a ca m2. Erfaringsmæssigt vil hver grund kunne sælges for kr. 3.5 mio., svarende til i alt kr mio. Fordele: Det vil være den løsning der passer bedst ind i lokalområdet jf. byplansvedtægt 19. Det vil samtidig være en relativ ukompliceret opgave. Ulemper: Kommunen skal selv stå for nedrivning og byggemodning. Hannebjerg konklusion: Tager man udgangspunkt i det scenario der vil give kommunen den største nettoindtægt, er jeg ret overbevist om, at det er etablering af en lokalplan der åbner mulighed for et etagebyggeri i lighed med lokalplan 139. Kommunen kan sælge Hannebjerg som den er og forefindes, og lade en bygherre nedrive bygningerne. Beliggenheden kan bære et eksklusivt boligbyggeri, hvor senior-målgruppen er tænkt ind. Bebyggelse på Piet Heins Vej viser, at et eksklusivt byggeri med en god beliggenhed, kan tiltrække en målgruppe, der ikke længere magter deres store villa, og som fortsat gerne vil have en eksklusiv bolig. Ser vi på den for området nemmeste løsning at implementere, vil enten en renovering af de eksisterende bygninger eller en udstykning i parceller være at foretrække, idet disse ikke kræver ændring af lokalplansforhold. Udstykning kan gennemføres for prisen på nedrivning og byggemodning, hvorimod udnyttelse af de eksisterende bygninger kræver en gennemgang af renoveringsopgaven og indhentelse af tilbud. Møllehuset, Møllevænget 5, 2970 Hørsholm: Ifølge BBR-Meddelelse er der bebygget 704 m2. Hertil kommer en udnyttet tagetage på 46 m2. I alt et erhvervsareal på 750 m2 Ved besigtigelse mandag den 9. september kunne det konstateres, at ejendommen visuelt fremstår i en noget slidt stand, men med alle installationer intakte. Området: Bebyggelsen er beliggende på en m2 stor grund, der afgrænses af krydset Frederiksborgvej og Hørsholm Kongevej. Et meget trafikeret kryds. Muligheder for boliger: Følgende muligheder skal nævnes: 1. Udnyttelse af de eksisterende bygninger til ejerlejligheder 2. Nedrivning og salg til en investor / ejendomsudvikler a. der kan bygge lav tæt beboelse (række/klyngehuse)

4 Page 4 of 5 b. der kan bygge etagebyggeri (ejerlejligheder eller lejelejligheder) 3. Nedrivning, udstykning af 4 grunde, byggemodning og salg til private ad 1) Det mit skøn, at bygningerne og bygningernes indbyrdes placering ikke umiddelbart er egnet til indretning af ejerlejligheder. ad 2a) Det er mit skøn, at grunden ikke er særligt velegnet til den type bebyggelse, idet prisen på en nyopført bolig ikke vil overstige kr pr. m2. Tager man omkostningerne til nedrivning, byggemodning, opførelsesomkostninger og fortjeneste til bygherre med i betragtning, er det svært at få øje på en god pris for grunden. ad 2b) Der er flere etagebyggerier i nærheden, og opførelse af en etageejendom vil passe ind i nærmiljøet, selv om der på Møllevænget findes private villaer overfor nr. 5. Birkeparken der er beliggende i samme kryds men skråt overfor er beliggende på en m2 stor grund, eller ca. 3 gange så stor som Møllevænget 5. Der er jf. BBR-Meddelelse et samlet boligareal på m2. Forudsætter man, at man kan bebygge grunden med tilsvarende bebyggelsesgrad, vil det betyde i alt ca m2 beboelse fordelt på 20 lejligheder a 100 m2. (eller anden fordeling). Med en salgspris på kr ,- pr. m2 vil det give en investor en omsætning på kr mio.. ad 3) Byggegrunde på den pågældende beliggenhed anses ikke for at være realistisk i det nuværende marked. Møllehuset anbefaling: Det er mit skøn, at grundens værdi kan optimeres ved salg til en ejendomsudvikler, der får mulighed for at opføre en boligbebyggelse i lighed med Birkeparken. Forventninger til generel udvikling i markedet: Ejerboliger i København har gennem de seneste 12 måneder oplevet en stigende efterspørgsel og deraf følgende stigende priser. Det frigiver en del købere til boliger nord for København, men da det primært er unge familier, der vokser sig ud af lejlighederne i København, vil det primært betyde noget for efterspørgslen efter parcelhuse. Det kan dog også betyde noget for ejerlejligheder og rækkehuse, men der er flere usikre faktorer. Forhold som forventet renteudvikling og stigninger i ejendomsskatter kan betyde mindre prisfald eller prisstabilisering. Det er således ikke mæglernes generelle opfattelse, at vi vil se store prisstigninger, men derimod en stabilisering af niveauet eller stigninger svarende til den generelle prisstigning i samfundet. Afsluttende bemærkninger: Jeg har valgt at anlægge en lokal ejendomsmæglers umiddelbare tanker som grundlag for ovennævnte anbefalinger.

5 Page 5 of 5 En til bunds gående analyse og økonomisk vurdering vil tage noget mere tid end den tid jeg har fået stillet til rådighed. Det er derfor mit håb, at kommunen betragter min vurdering som en pragmatisk gennemgang af de muligheder, som jeg ser for mig. Om mit skriv kan betragtes som en handlingsplan er nok overdrevet, men det er mit håb, at det kan danne grundlag for næste skridt. Med venlig hilsen Finn Jensen Statsaut. ejendomsmægler & valuar, HA, HD Gentoftegade Gentofte Tlf. og mobil: (+45) fje@edc.dk

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Opvisningsbanen på Engvej, 2791 Dragør Opvisningsarealet på Engvej Rækkehusbebyggelse fra år 2000 på nabogrund Sags-nr. 2006-141 B Rekvirent: Dragør kommune Kirkevej 7

Læs mere

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Jægervejens fritidshjem Jægervej 30, 2791 Dragør Sags-nr. 2006-141 D Rekvirent: Dragør kommune Kirkevej 7 2791 Dragør Att.: Kommunaldirektør Per Ullerichs 1. Vurderingens

Læs mere

Søstrupvej 1A, 4300 Holbæk

Søstrupvej 1A, 4300 Holbæk SALGSOPSTILLING Byggegrund ved Holbæk Megacenter Mulighed for tilpasning af lokalplan Søstrupvej 1A, 4300 Holbæk Sag 927-22055HL Helt unik synlighed og placering Grundareal på 4.797 m² Hjørneplacering

Læs mere

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Vierdiget skole, Vierdiget 2-4, 2791 Dragør Udsigt fra Vierdiget over det grønne areal og Øresund (kan ses) Dele af skolen Sags-nr. 2006-141 C Rekvirent: Dragør kommune

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Velholdt blandet bolig og erhvervsejendom Beliggende i attraktivt villakvarter. Præstøvej 26, 4640 Faxe.

SALGSOPSTILLING. Velholdt blandet bolig og erhvervsejendom Beliggende i attraktivt villakvarter. Præstøvej 26, 4640 Faxe. SALGSOPSTILLING Velholdt blandet bolig og erhvervsejendom Beliggende i attraktivt villakvarter Præstøvej 26, 4640 Faxe Sag ERH13046 221 m² beboelse i 1 ½ plan med karnap og kælder 445 m² Erhverv - velegnet

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom Små hus på 691 m 2 Adresse Bregnevej 18 2820 Gentofte Prisforlangende Kontant kr. 17 mio., svarende til et nettoafkast på 4,70% Ansvarsfraskrivelse Informationer

Læs mere

Statistiske metoder til vurdering af grunde under ejerboliger

Statistiske metoder til vurdering af grunde under ejerboliger Notat 18. december 2018 Statistiske metoder til vurdering af grunde under ejerboliger Den offentlige ejendomsvurdering danner grundlaget for beskatningen af ejendomme i Danmark. I 2018 skønnes det samlede

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Kocksvej 17 og 19 og Lundebjergvej 1, 3600 Frederikssund. Sag 94500011033

SALGSOPSTILLING. Kocksvej 17 og 19 og Lundebjergvej 1, 3600 Frederikssund. Sag 94500011033 SALGSOPSTILLING Kocksvej 17 og 19 og Lundebjergvej 1, 3600 Frederikssund Sag 94500011033 Byggejord til bolig - Frederikssund Centrum Mulighed for at opføre 40-50 boligenheder Grundareal ca. 1 tønde land

Læs mere

Nebbegård Visionen for området

Nebbegård Visionen for området Nebbegård Visionen for området Nebbegård, Hørsholm Fra herregård til ny bydel Nebbegård tilhørte oprindeligt en bonde, men blev i 1740 overtaget af etatsråd Johannes Valeur. Han lod hele gården ombygge,

Læs mere

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Sag 534649P1 TIL SALG Herning - Drejet 24 Ejendommen har tidligere været anvendt til institution Ejendommen sælges i offentligt

Læs mere

Byggeprojekt med 13 boliger

Byggeprojekt med 13 boliger Byggeprojekt med 13 boliger Sag 25667 TIL SALG Årslev - Kirkeløkken 17-41 Igangværende byggeri af 13 boligenheder på i alt 1.206 m² Velbeliggende tæt på Nr. Lyndelse Kan med fordel købes via selskab uden

Læs mere

Projektejendom med 5 ejerlejligheder midt i Aarhus C

Projektejendom med 5 ejerlejligheder midt i Aarhus C Projektejendom med 5 ejerlejligheder midt i Aarhus C Sag 501552MH TIL SALG Aarhus C - Godthåbsgade 9 Leveres tom for lejere Kan opdeles i 5 ejerlejligheder Attraktiv beliggenhed God størrelse lejligheder

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Erhvervsbygning. Holbækvej 21, 4370 Store Merløse Sag ERH11160

SALGSPROSPEKT. Erhvervsbygning. Holbækvej 21, 4370 Store Merløse Sag ERH11160 ½- SALGSPROSPEKT Erhvervsbygning Holbækvej 21, 4370 Store Merløse Sag ERH11160 H Å N D V Æ R K E R T I L B U D Fantastisk beliggenhed direkte ud til Holbækvejen. Murermester villa i røde sten og med rødt

Læs mere

VURDERING PARCELHUSGRUNDE

VURDERING PARCELHUSGRUNDE VURDERING PARCELHUSGRUNDE Beliggende: Ejer: Stenildhøjdalen, 9600 Aars Vesthimmerlands Kommune Side 1 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Rekvirent:... 3 2. Vurderingsmænd:... 3 3. Vurderingsobjekt:... 3 4. Adkomstforhold:...

Læs mere

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 RINGE KOMMUNE Forslag til Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe side 2 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe Formål Formålet

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 Adresse Ryvangs Allé 10 2100 København Ø Prisforlangende kr 25,0 mio.

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Nabo til Rådhuscenteret. Søndergade 7, 9640 Farsø. Sag 46655857

SALGSPROSPEKT. Nabo til Rådhuscenteret. Søndergade 7, 9640 Farsø. Sag 46655857 R e a lm æ g le r n e R a s m u s M o e s g a a r d A p S E je n d o m s m æ g le r, c a n d. ju r E n g v e j 2 9 6 4 0 F a rs ø 9 6 4 0 @ m a ilre a l.d k T e le fo n 7 0 2 0 2 5 1 1 w w w.re a lm a

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Velholdt ejendomskompleks bestående af 3 ejendomme. 7 boliglejemål og 1 erhvervslejemål

SALGSPROSPEKT. Velholdt ejendomskompleks bestående af 3 ejendomme. 7 boliglejemål og 1 erhvervslejemål Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Velholdt ejendomskompleks bestående af 3 ejendomme. 7 boliglejemål og

Læs mere

Indstilling Aarhus Kommune Byggemodning af område til boliger i Sabro (lokalplan 904) MTM-TOV/Anlæg og Drift/Byggemodning 1.

Indstilling Aarhus Kommune Byggemodning af område til boliger i Sabro (lokalplan 904) MTM-TOV/Anlæg og Drift/Byggemodning 1. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 4. marts 2014 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Arealerne i Lokalplan 904, boligbebyggelse øst for Sabrovej i Sabro foreslås byggemodnet, udstykket og solgt

Læs mere

Notat Nye ønsker til lokalplanlægning

Notat Nye ønsker til lokalplanlægning 10. august 2011 / hm sag. nr. 01.00.05-P15-1-07 Notat Nye ønsker til lokalplanlægning Kildetoften Faaborg... 2 Hjemly Fri- og Idrætsefterskole, Hillerslev... 3 Allerupvej, Brobyværk... 4 Platan Alle, Ringe...

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Centralt beliggende i Skanderborg. Butik. Vestergade 100, Skanderborg By, 8660 Skanderborg. Sag 201206

SALGSPROSPEKT. Centralt beliggende i Skanderborg. Butik. Vestergade 100, Skanderborg By, 8660 Skanderborg. Sag 201206 SALGSPROSPEKT Centralt beliggende i Skanderborg Butik Vestergade 100, Skanderborg By, 8660 Skanderborg Sag 201206 Ca. 500 m2 ledig for køber Gode lokaler med store aluporte Masser af parkeringspladser

Læs mere

Storparcel til boligformål

Storparcel til boligformål Salgsopstilling Storparcel til boligformål Bedste beliggenhed i Auning Sag 851001HJ Kirkegade 21, 8963 Auning Kommuneplan til åben-lav og tæt-lav boligbebyggelse Smukt område midt i byen - Byparken som

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 217

SALGSPROSPEKT Sag nr. 217 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 217 Borrevej og Kirkegade, 6840 Oksbøl 2 storparceller til udstykning og opførelse af boliger Pris kontant: Kr. 250.000 + moms Grundareal i alt: 12.486 m 2 Jernbanegade

Læs mere

Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget seks ansøgninger om udstykninger med henblik på at opføre helårsboliger.

Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget seks ansøgninger om udstykninger med henblik på at opføre helårsboliger. NOTAT Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Planafdelingen Udstykninger i landzone, dec. 2017 Forvaltningen har gennem det seneste halve år modtaget seks ansøgninger om udstykninger med henblik på at opføre

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig og erhvervsejendom. Små hus på 513 m 2. Adresse Esthersvej Hellerup. Prisforlangende kr 13,2 mio.

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig og erhvervsejendom. Små hus på 513 m 2. Adresse Esthersvej Hellerup. Prisforlangende kr 13,2 mio. NOTAT (fortroligt) Blandet bolig og erhvervsejendom Små hus på 513 m 2 Adresse Esthersvej 34 2900 Hellerup Prisforlangende kr 13,2 mio. kontant Sagsnr. 1710030 Ansvarsfraskrivelse Informationer i nærværende

Læs mere

Det er vigtigt at I læser salgsopstillingen igennem med kritiske øjne, da fejl heri kan være ansvarspådragende overfor en køber.

Det er vigtigt at I læser salgsopstillingen igennem med kritiske øjne, da fejl heri kan være ansvarspådragende overfor en køber. 1 København, den 6. december 2010 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Preben S. Christensen Rådhusgade 6 6200 Aabenraa Nævnet har modtaget klagen den 26. april 2010. Sagen angår spørgsmålet,

Læs mere

Salgsprospekt. Velbeliggende erhvervsejendom centralt i Aars Med facade til trafikeret vej - 595 m² erhvervsareal

Salgsprospekt. Velbeliggende erhvervsejendom centralt i Aars Med facade til trafikeret vej - 595 m² erhvervsareal Mægler: Sagsbehandler: Sag: Jesper Hansen Lotte Silberbauer ABB5081 Salgsprospekt Velbeliggende erhvervsejendom centralt i Aars Med facade til trafikeret vej - 595 m² erhvervsareal Vestre Boulevard 11,

Læs mere

Salgsprospekt. Ejendom med masser af muligheder. Skyttevej 4, 8950 Ørsted. Side 1 af 7

Salgsprospekt. Ejendom med masser af muligheder. Skyttevej 4, 8950 Ørsted. Side 1 af 7 Mægler: Sagsbehandler: Sag: Christian Nygaard Ingelise Jensen RB4122 Salgsprospekt Ejendom med masser af muligheder Skyttevej 4, 8950 Ørsted Side 1 af 7 1. EJENDOMMEN Beliggenhed: Skyttevej 4 Postnr. By:

Læs mere

Erhvervsgrund - Svendborg Nord

Erhvervsgrund - Svendborg Nord Salgsopstilling Erhvervsgrund - Svendborg Nord Erhvervsjord i Svendborg N. Hvor mange m 2 har du brug for? Sag 7380-1 Nordre Ringvej 151, 5700 Svendborg Mulighed for køb af arealer fra 2.500 m 2 til ca

Læs mere

Ansøgning om principgodkendelse af etape 2 i Klosterlunden

Ansøgning om principgodkendelse af etape 2 i Klosterlunden Næstved Kommune Center for Plan og Erhverv Rådmandshaven 20 4700 Næstved Næstved, den 11. december 2018 Ansøgning om principgodkendelse af etape 2 i Klosterlunden I forlængelse af møderække med Næstved

Læs mere

VURDERING PARCELHUSGRUNDE

VURDERING PARCELHUSGRUNDE VURDERING PARCELHUSGRUNDE Beliggende: Ejer: Kirsebærvænget, 9620 Aalestrup Brombærvej, 9620 Aalestrup Solbærvej, 9620 Aalestrup Vesthimmerlands Kommune Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Rekvirent:...

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Landemærket 2, Sandvig, 3770 Allinge.

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Landemærket 2, Sandvig, 3770 Allinge. SALGSPROSPEKT Landemærket 2, Sandvig, 3770 Allinge Sag 4950 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk Mægler: Kurt Mortensen Dato: 9. december 2014 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

Kære Byråd. Hedehusene d. 28. marts Seniorboliger Vindinge Nord

Kære Byråd. Hedehusene d. 28. marts Seniorboliger Vindinge Nord Kære Byråd Østre Hedevej 2 4000 Roskilde Telefon +45 4656 0900 Telefax +45 4656 0979 Hedehusene d. 28. marts 2019 Seniorboliger Vindinge Nord Vi ønsker med dette notat at gøre opmærksom på en enestående

Læs mere

Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri)

Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri) Pkt. 173 Salg af små grunde til parcelhusbyggeri i Trekroner (tæt lavt byggeri) Sagsnr. 213486 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til, om en storparcel på Ageren i Trekroner må udstykkes

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Åderupvej 71, 4700 Næstved. Sag ERH15053

SALGSOPSTILLING. Åderupvej 71, 4700 Næstved. Sag ERH15053 SALGSOPSTILLING Ejendom, som kan anvendes til både bolig og/eller erhverv - synlig beliggenhed 206 m² p.t. er registreret til beboelse + 177 m² kælder m/integreret garage med ialt 4 porte. Åderupvej 71,

Læs mere

Rønne Ejendomshandel 56 95 68 86. Søndergade 6-3700 Rønne - Statsaut. ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk SALGSPROSPEKT

Rønne Ejendomshandel 56 95 68 86. Søndergade 6-3700 Rønne - Statsaut. ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk SALGSPROSPEKT Rønne Ejendomshandel 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Statsaut. ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk SALGSPROSPEKT God bolig-/erhvervsejendom midt i Aakirkeby Eskildsgade 16, 3720 Aakirkeby

Læs mere

Hammervej 1-3, 2970 Hørsholm

Hammervej 1-3, 2970 Hørsholm SALGSPROSPEKT Hammervej 1-3, 2970 Hørsholm Sag 94500011014 Domicilejendom med meget synlig beliggenhed . Mægler: Johnny Hallas Dato: 30. april 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Hammervej

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Hovedvejen 57, 4733 Tappernøje. Sag ERH11105

SALGSOPSTILLING. Hovedvejen 57, 4733 Tappernøje. Sag ERH11105 SALGSOPSTILLING Hovedvejen 57, 4733 Tappernøje Sag ERH11105 . Mægler: Jakob Duemose Dato: 3. november 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Hovedvejen 57 4733 Tappernøje Matr.nr. 1 da Ll. Røttinge

Læs mere

Vedrørende: Ejendommen Vestervold 39, Markedsgade 29-31, matr.nr. 861 Randers Bygrunde. "Guldhuset"

Vedrørende: Ejendommen Vestervold 39, Markedsgade 29-31, matr.nr. 861 Randers Bygrunde. Guldhuset Notat Forvaltning: Miljø og Teknik, Stadsarkitektens Kontor, Henri Amsler Dato: J.nr.: Br.nr.: 21. april 2013 Vedrørende: Ejendommen Vestervold 39, Markedsgade 29-31, matr.nr. 861 Randers Bygrunde. "Guldhuset"

Læs mere

Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015

Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015 Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015 Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Høringsvar til Lokalplan 271, Boligformål Vejen Med henvisning til høring af lokalplan 271 har

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 Møllegade 2A + 2B, 6280 Højer R Rødstensejendom med 2 lejligheder Pris kontant: Kr. 125.000 Anslået afkast: 17 % Etageareal: 166 m 2 Grundareal: 278 m 2 Jernbanegade

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Lyngtofte Festkro sælges! Kontantpris kr. 695.000,00. Sønderballevej 11, Genner, 6230 Rødekro Sag ERHVER57

SALGSPROSPEKT. Lyngtofte Festkro sælges! Kontantpris kr. 695.000,00. Sønderballevej 11, Genner, 6230 Rødekro Sag ERHVER57 Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Lyngtofte Festkro sælges! Kontantpris kr. 695.000,00 Sønderballevej

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - nye bygninger

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - nye bygninger SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - nye bygninger Energimærkningsrapport Matr. nr. 625 CH, Kbh Strandgade 1401 København K 87A Bygningens energimærke: Gyldig fra 12. november 2014 Til den 12. november 2024.

Læs mere

Blandet bolig/erhvervsejendom

Blandet bolig/erhvervsejendom Blandet bolig/erhvervsejendom Sag 26012 TIL SALG Broby - Østergade 48 Mange kvadratmeter for pengene Ejendommen er i fin vedligeholdelsesstand Gode parkerings- og udenomsarealer Anvendelse til butik, grossist,

Læs mere

SALGSOPSTILLING Planteavlsgård på 25,7 ha. i Fræer mellem Støvring og Skørping

SALGSOPSTILLING Planteavlsgård på 25,7 ha. i Fræer mellem Støvring og Skørping SALGSOPSTILLING Planteavlsgård på 25,7 ha. i Fræer mellem Støvring og Skørping Kontantpris: 4.050.000 Gerdingvej 27, Fræer, 9520 Skørping Planteavlsbrug / agerbrug Introduktion Planteavlsejendom på 25,7

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 171

SALGSPROSPEKT Sag nr. 171 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 171 Torvegade 42, 6700 Esbjerg Projektejendom til beboelse og erhverv Pris kontant kr. 5.800.000 Grundareal 836 kvm Bebyggelsesgrad 300% 5 etager til boliger og erhverv

Læs mere

Matr.nr. 77b Frederiksberg Frederiksberg Alle 4 og Værnedamsvej 1 og 3, 1820 Frederiksberg C Ansøgning om principiel udstykningstilladelse.

Matr.nr. 77b Frederiksberg Frederiksberg Alle 4 og Værnedamsvej 1 og 3, 1820 Frederiksberg C Ansøgning om principiel udstykningstilladelse. Frederiksberg Kommune Frederiksberg Rådhus Smallegade 1, stuen, værelse 007 2000 Frederiksberg LE34 København Ulrik Wikke +45 9244 4717 ulw@le34.dk Projekt: 1709552 Dokument: D17-440476 10-11-2017 Matr.nr.

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Attraktiv erhvervsejendom med gåafstand til hovedgaden. Tornevangsvej 88, 3460 Birkerød Sag 1145-1

SALGSPROSPEKT. Attraktiv erhvervsejendom med gåafstand til hovedgaden. Tornevangsvej 88, 3460 Birkerød Sag 1145-1 ½- DEAS Erhverv Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg Tlf.: 70222522 info@deaserhverv.dk - www.deaserhverv.dk SALGSPROSPEKT Attraktiv erhvervsejendom med gåafstand til hovedgaden Tornevangsvej 88,

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Jens Chr. Skous Vej 10 4690 Haslev Offentligt udbud for Faxe Kommune. 1.299.600 kr. BESKRIVELSE OG BILLEDER Offentligt udbud for Faxe Kommune. Attraktiv storparcel på 4.332

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Møllevej 11, Kongsted, 4683 Rønnede

SALGSOPSTILLING. Møllevej 11, Kongsted, 4683 Rønnede Vestergade 26, 4690 Haslev Tlf.: 26220028 og 26223357 info@heegaard-bolig.dk - www.heegaard-bolig.dk SALGSOPSTILLING Ejendommen Møllevej 11, Kongsted, 4683 Rønnede Sag EH-1503 . Heegaard Bolig ApS Mægler:

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 Torvegade 1, 6650 Brørup Velbeliggende forretningsejendom på Torvet i Brørup Pris kontant: Kr. 1.495.000 Areal stueplan 147 m 2 Areal i alt: 310 m 2 Jernbanegade

Læs mere

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT Sag 11339 FJORDGADE 10, 8930 RANDERS NØ Salgspris kontant (ekskl. moms): 4.000.000 kr. Muligt bruttoetageareal ca. 2.370 m² Grundareal i h.t. tingbog 3.950

Læs mere

Frederikssundsvej 302 og 302 A, 2700 Brønshøj

Frederikssundsvej 302 og 302 A, 2700 Brønshøj SALGSPROSPEKT Attraktivt beliggende erhvervsandel Frederikssundsvej 302 og 302 A, 2700 Brønshøj Sag 94500010967 Pris 2.000.000 Butiksareal ca. 287 m² . Mægler: Johnny Hallas Dato: 1. oktober 2014 EJENDOMMEN

Læs mere

Billeder af bebyggelsen Kirkebakken 15

Billeder af bebyggelsen Kirkebakken 15 KMS og Cowi A/S Billeder af bebyggelsen Kirkebakken 15 Beboelsesbygning, som ønskes nedrevet. Udhusbygning, som ønskes nedrevet. Udhusbygning, som ønskes bevaret. SV: Vedr. ejendommen Kirkebakken15,

Læs mere

Salgsprospekt. Autoværksted med tilhørende tank og bolig. Østergade 30, 7480 Vildbjerg

Salgsprospekt. Autoværksted med tilhørende tank og bolig. Østergade 30, 7480 Vildbjerg Salgsprospekt Autoværksted med tilhørende tank og bolig Østergade 30, 7480 Vildbjerg Salgspris kontant: Kombineret bolig- og erhvervsejendom med værksted og tankstation. 3.250.000 kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Og i- LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 388 Hjørnet af Gjesing Ringvej / Grønlandsparken, 6715 Esbjerg N Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Grundareal ca.

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Erhvervsejendom med tilhørende bolig. Viddingherredsgade 1A, 6270 Tønder Sag ERHVERV5

SALGSPROSPEKT. Erhvervsejendom med tilhørende bolig. Viddingherredsgade 1A, 6270 Tønder Sag ERHVERV5 Mikkelsens Ejendomskontor v/bent Clausen og Niels Erik Mikkelsen Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Erhvervsejendom

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 053

SALGSPROSPEKT Sag nr. 053 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 053 Vestre Strandvej 29, 6731 Tjæreborg VELBELIGGENDE BAGERI MED TILHØRENDE BEBOELSE Pris kontant: 1.950.000 Erhvervsareal: 265 m 2 Boligareal: 130 m 2 + udestue

Læs mere

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 1 Til Herning Kommune Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 Som ejere af Vildbjergvej 7 fremsendes hermed vores indsigelse imod den påtænkte opførelse af en solcellepark jf.

Læs mere

Projektejendom TIL SALG. Sag 10R15122

Projektejendom TIL SALG. Sag 10R15122 Projektejendom Sag 10R15122 TIL SALG Frederikssund - Jernbanegade 25 Projektejendom - mulighed for boliger Parkering bag ejendommen Nyere ejendom i rigtig flot stand Beliggende i attraktivt gågade miljø

Læs mere

Kindhestegade 10, 4700 Næstved

Kindhestegade 10, 4700 Næstved SALGSOPSTILLING Investeringsejendom i Næstved centrum Kindhestegade 10, 4700 Næstved Sag ERH13038 . Mægler: Annelise Petersen Dato: 4. november 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Kindhestegade

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Salgsprospekt for butiksejerlejligheden Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Velbeliggende ny istandsat butiksejerlejlighed først i Hernings Latinerkvarter Salgspris kontant: 1.600.000,- kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING. og privatbeboelse. Hammershusvej 2, Sandvig, 3770 Allinge

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING. og privatbeboelse. Hammershusvej 2, Sandvig, 3770 Allinge Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING og privatbeboelse. Hammershusvej 2, Sandvig, 3770 Allinge Sag 0908670

Læs mere

Dyvelåsen - Spørgsmål og svar

Dyvelåsen - Spørgsmål og svar Dyvelåsen - Spørgsmål og svar Spørgsmål 0.1 Hvis vi får en grund, bliver der så først lavet byggemodning lang tid efter? 0.2 Ved man ikke hvordan grundens tilstand er i, om der skal ekstra fundering til

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Købmagergade 13, Nexø, 3730 Nexø Sag 2841

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Købmagergade 13, Nexø, 3730 Nexø Sag 2841 ½- Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT Købmagergade 13, Nexø, 3730 Nexø Sag 2841 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk

Læs mere

SALGSOPSTILLING INVESTERINGSEJENDOM I NORDBYEN BOLIG / VÆRKSTED / LAGER. A.Andersens Vej 6, 8600 Silkeborg. Sag 1083

SALGSOPSTILLING INVESTERINGSEJENDOM I NORDBYEN BOLIG / VÆRKSTED / LAGER. A.Andersens Vej 6, 8600 Silkeborg. Sag 1083 SALGSOPSTILLING INVESTERINGSEJENDOM I NORDBYEN BOLIG / VÆRKSTED / LAGER A.Andersens Vej 6, 8600 Silkeborg Sag 1083 FULDT UDLEJET EJENDOM - ET BOLIGLEJEMÅL OG TO ERHVERVSLEJEMÅL GOD BYGNINGSMÆSSIG OG SOLID

Læs mere

Silkeborg Kommunes salg af Marienlund Plejehjem

Silkeborg Kommunes salg af Marienlund Plejehjem Statsforvaltningen Storetorv 10 6200 Aabenraa Att.: Martin Basse 29. oktober 2013 Silkeborg Kommunes salg af Marienlund Plejehjem Tilsynets sag: 2013-613/1389 Statsforvaltningen har i brev af 18. juni

Læs mere

Boligpolitik Ballerup Kommune 2017

Boligpolitik Ballerup Kommune 2017 Boligpolitik Ballerup Kommune 2017 INDLEDNING Ballerup Kommune er et dejligt sted at bo omgivet af natur, tæt på storbyen, med mange arbejdspladser og et aktivt foreningsliv. Kommunalbestyrelsen har store

Læs mere

Østervang 8A, Svallerup, 4400 Kalundborg

Østervang 8A, Svallerup, 4400 Kalundborg SALGSOPSTILLING Grund beliggende i landzone i Svallerup Østervang 8A, Svallerup, 4400 Kalundborg Sag 20145028 . Mægler: Bjarne Larsen Dato: 24. august 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Matr.nr.

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 029

SALGSPROSPEKT Sag nr. 029 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 029 Østergade 4, st.th., 6700 Esbjerg ERHVERVSEJERLIGHED I ÉN AF BYENS SMUKKESTE EJENDOMME Kontantpris: Kr. 1.250.000 Kontorareal: 218 m 2 Kælderareal: 115 m 2 Jernbanegade

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Udbyvej 17A-D, Udby, 4300 Holbæk Sag HL. Autoværksted med privatbeboelse

SALGSPROSPEKT. Udbyvej 17A-D, Udby, 4300 Holbæk Sag HL. Autoværksted med privatbeboelse SALGSPROSPEKT Autoværksted med privatbeboelse Udbyvej 17A-D, Udby, 4300 Holbæk Sag 927-21926HL Mulighed for udstykning af grunde God synlighed Alternative anvendelsesmuligheder kontantpris kr. 1.995.000,-

Læs mere

Vedrørende: Vurdering af erhvervsgrunden matr. nr.: 3 FA Klejtrup by, Klejtrup, beliggende Skårupvej 46, Klejtrup, 9500 Hobro.

Vedrørende: Vurdering af erhvervsgrunden matr. nr.: 3 FA Klejtrup by, Klejtrup, beliggende Skårupvej 46, Klejtrup, 9500 Hobro. Svend Døssing Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE, CVR nr. 11992994 Formand Jon Pugholm Den Selvejende Institution Klejtrup Friplejehjem Fuglevænget 48 Klejtrup 9500 Hobro Viborg, den 24-01-2013

Læs mere

Idet jeg refererer til Deres brev af 5. november 2013 vedr0rende nabotwing i ovenstaende

Idet jeg refererer til Deres brev af 5. november 2013 vedr0rende nabotwing i ovenstaende HUSED advokater H0rsholm Kommune Adalsparkvej 2 2970 H0rsholm Att.: Team Byg - Henriette Thornberg Husen Advokater Havnegade 29 DK-1058 Kebenhavn K T +45 3332 2626 F +45 3332 3941 W husenadvokater.dk Til-

Læs mere

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIG UDBUD Sag nr. 119. Beboelsesejendom tidligere plejehjem Karstensminde

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIG UDBUD Sag nr. 119. Beboelsesejendom tidligere plejehjem Karstensminde - LASSEN ERHVERV OFFENTLIG UDBUD Sag nr. 119 Hans Jensens Vej 1, 6771 Gredstedbro Beboelsesejendom tidligere plejehjem Karstensminde Samlet bygningsareal: 1.741 m 2 Grundareal: 4.682 m 2 15 moderne lejligheder

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Facade. Undalsvej 6, 3300 Frederiksværk Sag 94500010970

SALGSPROSPEKT. Facade. Undalsvej 6, 3300 Frederiksværk Sag 94500010970 SALGSPROSPEKT Facade Undalsvej 6, 3300 Frederiksværk Sag 94500010970 Stor produktionsejendom med tilhørende administrationsbygning Beliggende i mindre erhervsområde udenfor Frederiksværk . Mægler: Palle

Læs mere

Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016

Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Til Aarhus Byråd via Magistraten fra MTM Dato 18. november 2015 Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016 Redegørelse for kommunens grundsalg i 2014

Læs mere

Valbygårdsvej 33, 2500 Valby

Valbygårdsvej 33, 2500 Valby SALGSOPSTILLING Sjælden og yderst præsentabel erhvervsejendom fra 1920 Istandsat i 2010, nyt tag i 2012 Valbygårdsvej 33, 2500 Valby Sag 5032 Parkeringsareal med plads til 9 biler Indeholder 2 store kontorlejemål

Læs mere

SALGSPROSPEKT Østervej 29, 4960 Holeby

SALGSPROSPEKT Østervej 29, 4960 Holeby - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT God investeringsejendom. Østervej 29, 4960 Holeby Sag 5486 Erhvervsmæ glerfirma . Mægler: Torben Christoffersen

Læs mere

NOTAT: Fjordkilen Vest og Bygaden 28 Området Fjordkilen Vest

NOTAT: Fjordkilen Vest og Bygaden 28 Området Fjordkilen Vest By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 245175 Brevid. 1802368 Ref. PHF Dir. tlf. 46 31 35 67 pernillehf@roskilde.dk 23. maj 2014 NOTAT: Fjordkilen Vest og Bygaden 28 Området Fjordkilen

Læs mere

Til salg. Foreløbig præsentation af kontorejendom

Til salg. Foreløbig præsentation af kontorejendom Til salg Foreløbig præsentation af kontorejendom DOMMERGAARD BROGADE 3 5900 RUDKØBING Ejendomsmæglerfirmaet Leif Olsen A/S Nikolaj Plads 30 DK 1067 København K Reg.nr. 214556 CVR-nr. 17 26 04 8 Telefon

Læs mere

OFFENTLIGT UDBUD. Salgsopstilling. Sag 900902CH. Møllevej 4A, 8420 Knebel

OFFENTLIGT UDBUD. Salgsopstilling. Sag 900902CH. Møllevej 4A, 8420 Knebel Salgsopstilling OFFENTLIGT UDBUD Møllevej 4A, 8420 Knebel Sag 900902CH Ejendommen udbydes af Syddjurs Kommune til salg ved offentligt udbud som Kommunens ejendomme, jf. Bekendtgørelse om offentligt udbud

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 027

SALGSPROSPEKT Sag nr. 027 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 027 Lillebæltsvej 20 og 20A, 6715 Esbjerg N VELBELIGGENDE EJENDOM MED STORE UOPVARMEDE HALLER Pris kontant: Kr. 2.500.000 Erhvervsareal: 2.435 m 2 Boligareal: 80

Læs mere

Slagelsevej 16, 4700 Næstved

Slagelsevej 16, 4700 Næstved SALGSPROSPEKT Pæn kontorejendom med egen parkeringsplads Slagelsevej 16, 4700 Næstved Sag ERH14090 . Mægler: Annelise Petersen Dato: 26. marts 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Slagelsevej

Læs mere

SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg.

SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg. SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg. Mulighed for at bygge egen drømmeejendom/stutteri tæt ved Aalborg golfklub. Restrup Engvej 24, 9000 Aalborg Fritidslandbrug

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Sjælden og yderst præsentabel erhvervsejendom fra 1920 Istandsat i 2010, nyt tag i 2012

SALGSPROSPEKT. Sjælden og yderst præsentabel erhvervsejendom fra 1920 Istandsat i 2010, nyt tag i 2012 SALGSPROSPEKT Sjælden og yderst præsentabel erhvervsejendom fra 1920 Istandsat i 2010, nyt tag i 2012 Valbygårdsvej 33, 2500 Valby Sag 5032 Parkerings med plads til 9 biler Indeholder 2 store kontorlejemål

Læs mere

Dyrlevvej 26, 4720 Præstø

Dyrlevvej 26, 4720 Præstø SALGSPROSPEKT Værkstedsejendom med beboelse. Dyrlevvej 26, 4720 Præstø Sag ERH14072 . Mægler: Annelise Petersen Dato: 26. januar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Dyrlevvej 26 4720 Præstø

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 093

SALGSPROSPEKT Sag nr. 093 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 093 Vejers Havvej 58B, 6853 Vejers Strand Velbeliggende og særdeles velholdt butiks- og beboelsesejendom Pris kontant: Kr. 2.200.000 Erhvervsareal: 144 m2 Boligareal:

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand lige over for det nye Ecco Center

SALGSPROSPEKT. Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand lige over for det nye Ecco Center Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand

Læs mere

Jonstrupvej 300, 3500 Værløse SALGSOPSTILLING 2014

Jonstrupvej 300, 3500 Værløse SALGSOPSTILLING 2014 Jonstrupvej 300, 3500 Værløse SALGSOPSTILLING 2014 Side 2 Kortet en del tættere på Beliggenhed Ejendommen er beliggende i Værløse, i stor grønt naturskønt område. Sydlejren udgør 73 ha af området syd for

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 017

SALGSPROSPEKT Sag nr. 017 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 017 Nørregade 41, 6280 Højer Udlejningsejendom med 9 lejligheder Pris kontant: Kr. 250.000 Etageareal i alt: 430 m 2 Grundareal: 184 m 2 Jernbanegade 22, 1. th.,

Læs mere

Hammervej 2/Nyvangsvej 3, 4160 Herlufmagle

Hammervej 2/Nyvangsvej 3, 4160 Herlufmagle SALGSPROSPEKT Gode håndværkerbygninger med flot beboelse Hammervej 2/Nyvangsvej 3, 4160 Herlufmagle Sag ERH11079 . Mægler: Annelise Petersen Dato: 2. marts 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse

Læs mere

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017 Salgsprospekt Købstilbud modtages for ejendommene Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup Salgspris kontant: Købstilbud modtages. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m 2 iflg. tingbog, heraf vej 103 m 2 boligareal

Læs mere

Bjørnbaksvej 25, 2770 Kastrup

Bjørnbaksvej 25, 2770 Kastrup SALGSOPSTILLING Bjørnbaksvej 25, 2770 Kastrup Sag 956TL000040 Erhvervsejendom i godt erhvervskvarter Pris: kr. 2.950.000 Erhvervsareal: 224 m² . Mægler: Torben Lund Dato: 17. august 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 098

SALGSPROSPEKT Sag nr. 098 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 098 Torvet 2-4, 6580 Vamdrup Udlejningsejendom med 2 gode boliger og 1 pænt erhvervslejemål Pris kontant: 1.500.000 Afkast 1. år, anslået: 8,2% Årlig lejeindtægt,

Læs mere

Miljø- og Planlægningsudvalget

Miljø- og Planlægningsudvalget Referat fra ordinært møde 29-01-2015 Torsdag 29.01.2015 kl. 8:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Hannebjerg. Startredegørelse for forslag til ny lokalplan 3 Nedbringelse

Læs mere

Klager. J.nr. 2010-0096 li. København, den 22. december 2010 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2010-0096 li. København, den 22. december 2010 KENDELSE. ctr. 1 København, den 22. december 2010 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Poul Johansen v/chartis Kalvebod Brygge 45 1560 København V Nævnet har modtaget klagen den 23. april 2010. Klagen angår

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Erhvervsejerlejlighed. bestående af 4 lokaler. fordelt på ca. 120 m 2. Adresse Vejlegade 12 kælder 2100 København Ø

NOTAT (fortroligt) Erhvervsejerlejlighed. bestående af 4 lokaler. fordelt på ca. 120 m 2. Adresse Vejlegade 12 kælder 2100 København Ø NOTAT (fortroligt) Erhvervsejerlejlighed bestående af 4 lokaler fordelt på ca. 120 m 2 Adresse Vejlegade 12 kælder 2100 København Ø Prisforlangende Kontant kr 2,3 mio., svarende til et nettoafkast på ca

Læs mere

Projektejendom til boligudlejning

Projektejendom til boligudlejning Projektejendom til boligudlejning Sag 23882S TIL SALG Odense N - H.C. Lumbyes Vej 15, Lumby Centralt placeret erhvervsejendom midt i Lumby God solid bygning Mulighed for indretning af f.eks. 4 boliger

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Værkstedsbygning 917 m2 i Toftlunds erhvervsområde. Ærøvej 2, 6520 Toftlund Sag ERHVER28

SALGSPROSPEKT. Værkstedsbygning 917 m2 i Toftlunds erhvervsområde. Ærøvej 2, 6520 Toftlund Sag ERHVER28 Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Værkstedsbygning 917 m2 i Toftlunds erhvervsområde Ærøvej 2, 6520 Toftlund

Læs mere

Fogh-Andersen advokatfirma aps

Fogh-Andersen advokatfirma aps H A S T E R Sendt pr. mail til: post@frederikshavn.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Att.: Samtlige medlemmer af Økonomiudvalget-tillige sendt direkte til disse Dato: 18. marts

Læs mere