Referat af beboermøde d. 14. september i Lejerbo, afdeling 060. Antal fremmødte husstande: 42

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af beboermøde d. 14. september i Lejerbo, afdeling 060. Antal fremmødte husstande: 42"

Transkript

1 Referat af beboermøde d. 14. september i Lejerbo, afdeling 060. Antal fremmødte husstande: Valg af dirigent Carsten Boesen vælges som dirigent 2. Valg af stemmeudvalg Brian Jørgensen og Frank Kalgård vælges som stemmeudvalg 3. Nyt fra bestyrelsen v. John: - Vedr. kloakker: Der er fremdrift i arbejdet, men det går langsommere end forventet. Bestyrelsen mangler på nuværende tidspunkt en tilbagemelding om videre forløb - Vedr. nyt ejendomskontor: Arbejdet er gået i gang - Vedr. udskiftning af radiatorer: Arbejdet skrider ikke frem som planlagt, men ingen kommer til at mangle varme! - Vedr. nye altanskure: På nuværende tidspunkt skal der laves nogle prøver, som kan bruges som udgangspunkt, når resten skal laves. - Vedr. lukning af Maglekær: Bestyrelsen har være i kontakt med kommunen, og der skal laves en vendeplads ved nummer 38. Der skal også en nabohøring til og der er søgt om forhåndsgodkendelse hos AKB, som er den nærmeste nabo. Derefter skal lukningen af Maglekær flettes ind, når der skal laves ny lokalplan i Vedr. rygning i trappeopgangene. Skiltene er kradset af i flere opgange, men det er stadig ikke lovligt at ryge. - Vedr. regnskabsmøde: Til næste år er det fremskudt til april Vedr. varmecentral/vaskeri: Der er møde i nær fremtid om udnyttelse af bygningerne. Evt. til udlejning Spørgsmål, svar og kommentarer til beretningen samt til Allan, lokalinspektøren. Vedr. udskiftning af radiatorer Kirsten, 28: Hvorfor sker der ikke noget med udskiftningen af radiatorerne, selvom vi er blevet varslet? Svar fra Allan: Det er ikke lykkedes at få radiatorerne hjem til tiden derfor er processen forsinket. Udskiftningen starter tirsdag d. 21. Solvej Marker: Jeg vil have besked før. Vi bliver varslet meget sent og får ingen meddelelser om det. Carsten Boesen: Der er en lov om minimum seks ugers varsling, når man skal ind i lejligheden. Kan vi få en nøjagtig plan at vide? Solvej Marker: Kan Lejerbo ikke sende meddelelser ud centralt?

2 Bente Bukholt: Kommer de d. 28? Svar fra Allan: Jeg har ikke den endelige plan over, hvornår vi kommer ind i lejlighederne, og kan derfor ikke fortælle, hvornår vi kommer i hvilke lejligheder. Vi kan godt gøre det bedre og mere smidigt. Men vi varsler med kun tre dages varsel, fordi det er det VVS firmaet bruger. Projektet starter d. 21. september. Brian Jørgensen, 52: Jeg vil gerne vide det, hvis der kommer nogen. Jeg tager fri for at være hjemme, og skal nu tage fri igen. Hver gang koster det mig penge. Vedr. altanskure Annie Bramsen: Hvad sker der med altanskure? Vi havde fået besked på arbejdet gik i gang ultimo august, men hvad sker der? Svar v. bestyrelsen: Altanskure og radiatorer udskiftes samtidig af økonomiske årsager. Bestyrelsen har rykket for en tidsplan men har endnu ikke modtaget én. Vi laver to prøveskure i nummer 15 og 7 og arbejder ud fra dem Kirsten, 28: Vi vil gerne orienteres om, hvorfor projekterne er udskudt. Svar fra Allan: Det er taget til efterretning Vedr. kloakker Grethe Hyttemeier: Næste gang I skal slukke for vandet, bedes I skrive på den seddel I hænger op, hvilket tidsrum der er tale om. Svar fra Allan: Vi har bedt om det over for firmaet. Vedr. termostat Kasper, 20: Jeg har stadig problemer med at finde ud af at regulere min termostat. Jeg har henvendt mig hos Johnny, og der er blevet taget billede af den. Nu har jeg fået at vide, at der ikke sker noget videre. Hvordan kan I sige god for udskiftningen af en termostat på sidste beboermøde og så alligevel ikke gøre noget ved mit problem? Svar fra bestyrelsen: Såvidt vi er orienteret er termostaten funktionsdygtig, og vi kan ikke stå her og love nye termostatventiler uden at have oplysninger i sagen Kasper, 20: Jeg fik at vide, den skulle laves, hvis den ikke virkede. Det gør den ikke. Svar fra bestyrelsen: Så handler det om, hvorvidt vi skal have nye radiatorventiler alle sammen. For os tager det også en uge at få termostaten til at falde på plads Carsten Boesen: Konklusionen må være, at du går til Johnny og snakker med ham Vedr. ejendomsfunktionærbygninger: Kirsten, 28: Hvorfor skal vi have en fin villa her for ejendomsfunktionærerne? Svar v. Allan: Arbejdstilsynet har erklæret de nuværende lokaler for ubrugelige. Derfor bliver lokalerne lavet.

3 4. Forslag: Fra Frank Kalkerup og Susanne Larsen, Maglekær 36, 1: Forespørgsel om beskæring af træ på græsplæne ud mod varmecentralen. Svar fra bestyrelsen: Bliver beskåret i starten af det nye år Vedr. parkeringsforhold langs Maglekær Gule plade biler, som ikke tilhører beboere optager pladserne. Det er ganske irriterende ikke at kunne parkere hvor man bor. Spørgsmål, svar og kommentarer: Birk, 30: Har man gjort sig overvejelser over, hvor mange biler man max må have parkeret pr. lejemål? Carsten Boesen: Hvis vi skal diskutere det, er det bedst, du indsender et forslag om det. Svar fra bestyrelsen: Dem, der bor der, har ret til at parkere med de biler, de vil, også på gule plader. Britta, 50: Jeg synes ikke man bør kunne se beboernes adresse på udsendte forslag. Svar fra bestyrelsen: Det tager vi til efterretning. Det har vi ikke tænkt på. Ove: Jeg vil bede jer om at undersøge, om det kan lade sig gøre at udelukke biler på gule plader. Svar fra bestyrelsen: Mener forsamlingen dermed, at vi skal undersøge privat parkering? Svar fra forsamlingen: Nej Fra B. Christensen, Maglekær 50, st. th Er man kommet videre med tyverisikring af lejemål på terrassedøre og vinduer i lejemål med have? Spørgsmål, svar og kommentarer Svar fra bestyrelsen: Der er flere løsningsmodeller: 1) Beboerne afholder udgift for tyverisikring 2) Afdelingen betaler for tyverisikring. En lås på et vindue koster 215 kroner monteret. Der er 4 vinduer. Én dør koster 1100 kroner. Carsten Boesen: Brandmyndighederne sagde da vi undersøgte det for flere år siden, at døren ikke må påmonteres cylinderlås, og at Lejerbo hæfter hvis der sker en ulykke. Allan, 33: GS Alarm har tilbud. Hvis du selv vil betale, er der tilbud i avisen.

4 Bestyrelsen: Det er enten alle eller ingen, som skal have tyverisikring og i så fald skal følgende forslag til afstemning: Skal vi sikre stuelejlighederne i de lige numre med ekstra lås på (døre og) vinduer? Afstemning For: 27 Imod: 19 Forslaget er vedtaget Forslag fra bestyrelsen: Det indføres i husorden, at der ikke må bores, sømmes eller på anden vis monteres noget på hardy plank, som vender ud mod græsset. Såfremt det er nødvendigt, at der monteres vindskærme, SKAL varmemesteren kontaktes herom. (Markiser må ikke monteres direkte på hardy plank). Beskadigelsen af hardy plank, som skyldes beboeren, hæfter disse for reparationen for egen regning. Spørgsmål, svar og kommentarer Terri, 30: Må der slås noget op inde på altanen? Svar fra bestyrelsen: Ja Bestyrelsen: Man kan muligvis hæfte markiserne op ved hjælp af et beslag ved siden af hardy planken så man ikke borer direkte i den Lund, 8: Vi fik for 18 år siden at vide, at man ikke skulle søge om markiser. Hvad gør vi så nu? Svar fra bestyrelsen: Du skal afvente bestyrelsens arbejde. Vi arbejder som sagt på at finde en løsning, som man kan bruge ekstra beslag, som løser problemet. Afstemning: Ingen imod. Forslaget vedtaget. 5. Driftsbudgettet 1/ til 31/ v. Jan Togersen Carsten Boesen: Budgettet kan ikke stemmes om i dag, da det ikke er sendt ud rettidigt fra Lejerbo, Det er modtaget fra Lejerbo d. 8/9. Jan Togersen: Jeg beklager meget og ved ikke, hvorfor I ikke har modtaget budgettet rettidigt. Ove: Der mangler også et antennebudget Jan Togersen: Jeg ved ikke, hvorfor der mangler et antennebudget. I kan vælge at beslutte at behandle driftsbudgettet alligevel i aften, og derefter behandle antennebudgettet på ekstraordinært møde. I så fald skal I stemme om det.

5 Der stemmes om at behandle driftsbudget uden antennebudget og på trods af forsinket udsendelse. Ingen stemmer imod og driftsbudgettet behandles. Antennebudgettet sendes ud og der indkaldes til ekstraordinært afdelingsmøde med 14 dages varsel. Gennemgang v. Jan Togersen Konto 106: Ejendomsskatter er øget, fordi offentlige afgifter er steget Konto 107: Vandafgifter er steget Konto 112.1: Stigning fordi administrationsbidraget nu pålægges moms Konto112.20: Der tilføres nu penge til dispositionsfonden Konto 114 og 115: Stigende udgifter generelt Konto 118: Faldende udgifter til vaskeri Konto 120: Stigende udgifter til vedligeholdelsesarbejder som er i gang eller skal i gang Huslejestigning på 4, 09 %, primært på grund af offentlige udgifter samt vedligeholdelsesudgifter Spørgsmål, svar og kommentarer: Birk, 30: Konto 202, kan du forklare flow i renterne? Jan Togersen: Vi har budgettet med flere renter Birk, 30: Hvorfor er der stigninger i konto 119? Jan Togersen: Generelle udgiftsstigninger. Ove: Hvor meget er selvrisikoen på forsikringen steget? Jan Togersen: Fra 3000 til Ove: Udgifter til dispositionsfond og arbejdskapitalsfond stiger, hvorfor? Jan T: Den vigtigste årsag er, vi har rigtig mange skimmelsvampssager, som afdelingerne ikke kan dække selv, fordi huslejerne så ville stige eksplosivt. Derudover er der også PCB sager. Ove: Hvordan ser vedligeholdelsesplanen ud? Jan Togersen: Udover allerede besluttede ting er der: Udbedring af kælderhals i nummer 31. Renovering af trappegelændere og tagbelægning. Rensning af skakte. Belysningsanslæg med nye afbryder og kontakter. Fornyelse af beplantning. Sonja: Hvilke afbryderkontakter er der tale om?

6 Svar fra bestyrelsen: Ved fraflytning udskiftes ledninger og afbryderkontakter, som vi hele tiden har gjort. Hvis der er penge til overs skiftes andre ledninger og afbryderkontakter. Vi er startet i nummer 1. Arne Bryde: Jeg ønsker det store regnskab og budget sendt ud Svar ved bestyrelsen: Det er meget omkostningsfuldt at sende det store budget til alle, også dem som ikke kommer til beboermødet. Vi kan gøre det alligevel eller vi kan fastholde at udsende det lille ud 14 dage før, hvor interesserede kan hente det store på ejendomskontoret. Forsamlingen: Vi fastholder den nuværende praksis. Bestyrelsen: Vi vil gerne tilføje til gennemgangen, at der er afsat penge til udskiftning af stigstrenge i millioner pr. år. Afstemning om driftsbudgettet Ingen stemmer imod. Budgettet er vedtaget. 6. Eventuelt Arne Bryde: Der er ulovlig knallertkørsel, ved 50 erne af Maglekær. Henstiller til bestyrelsen om at irettesætte den unge, der gør det. Svar fra bestyrelsen: Ved nummer 7 sidder mange unge. De kører over græsset på knallert og vi har rettet henvendelse til politiet. De har lovet at sende en patrulje herud. Desuden kan I som beboere også ringe til politiet. Det er ikke kun bestyrelsen, der kan handle. Endelig vil vi tage det op i styregruppen, hvor der er samarbejde med en SSP konsulent. Kirsten, 28: Kan man beskære skoven langs med Agerkær og fjerne lidt af den? Svar fra bestyrelsen: Gangstien over til vaskeriet kan vi gøre noget ved, men træerne som sådan kan vi ikke gøre noget ved. De er bare blevet for høje. Solveig Marker: Hvordan går det med rotterne? Jan Togersen: Der er stadig 2 fælder sat op, men det er ikke ensbetydende med rotterne bliver elimineret. Arne Bryde: Anmoder bestyrelsen om at indhente et forhåndstilbud på, hvad det koster at få sat et TV op i opgangen, som der er i AKB Svar fra bestyrelsen: Det har vi allerede det koster ca kroner pr lejemål. Carsten Boesen takkede af og John Thimsen sluttede mødet.

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene.

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene. Referat af Lejerbos beboermøde d. 12. april 2011 i AKBs beboerhus 52 fremmødte husstande. Referent: Hanne Bine. John T bød velkommen. JohnT spurgte om det var i orden at formanden Ann Berthelsen fra afd.331

Læs mere

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Tilstede: 32 husstande samt Hanne, John, John Ras, Steen, Jan, Mona fra bestyrelsen og Jan Togersen fra Lejerbo Referent: Tine

Læs mere

Referat af Lejerbos beboermøde d. 18. Maj 2010 i AKBs beboerhus 44 fremmødte husstande. Referent: Tine Sønderby

Referat af Lejerbos beboermøde d. 18. Maj 2010 i AKBs beboerhus 44 fremmødte husstande. Referent: Tine Sønderby Referat af Lejerbos beboermøde d. 18. Maj 2010 i AKBs beboerhus 44 fremmødte husstande. Referent: Tine Sønderby 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen indstiller Carsten Boesen som dirigent. Han vælges. 2. Valg

Læs mere

Ekstra ordinært beboer-møde onsdag d

Ekstra ordinært beboer-møde onsdag d Ekstra ordinært beboer-møde onsdag d 5-5-10 Dirigent:Carsten Boesen Maglekær 20 Stemmeudvalg:Else og Ingrid John Thimsen bød velkommen 1 John T sagde fra sidste møde at arbejdstilsynet havde været her

Læs mere

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Nyt fra bestyrelsen 5. Indkomne forslag 6. Fremlæggelse og godkendelse af næste års budget 7. Eventuelt Kl. 19.00 Åbnede Formand

Læs mere

Beboermøde tirsdag den 23/ Afdeling 60.

Beboermøde tirsdag den 23/ Afdeling 60. Beboermøde tirsdag den 23/09 2008. Afdeling 60. Der var fremmødt beboere fra 33 lejemål. John Thimsen bød velkommen. Fra Lejerbo deltog Ditlev Friis. 1) Valg af dirigent. Carsten Boesen blev valgt, han

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Beboermøde tirsdag den 19/09 2006.

Beboermøde tirsdag den 19/09 2006. Beboermøde tirsdag den 19/09 2006. Der var fremmødt beboere fra 50 lejemål. Ole Haarbye bød velkommen, specielt til de to indbudte, Ditlev Friis fra Lejerbo og Konsulent Kim Hjortfelt. 1) Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Afholdt den 31. maj 2017 kl i sognegården, med følgende dagsorden. a. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde

Afholdt den 31. maj 2017 kl i sognegården, med følgende dagsorden. a. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde Afdelingsmøde for afdeling 34 44 husstande repræsenteret Afholdt den 31. maj 2017 kl. 19.00 i sognegården, med følgende dagsorden 1. valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget a. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Afdeling 18 og 25 Gundorfslund

Afdeling 18 og 25 Gundorfslund Afdeling 18 og 25 Gundorfslund 1 Dagsorden beboermøde afdeling 18 og 25 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet

Læs mere

Beboermøde tirsdag den 27/ Afdeling 60.

Beboermøde tirsdag den 27/ Afdeling 60. Beboermøde tirsdag den 27/05 2008. Afdeling 60. Der var fremmødt beboere fra 40 lejemål. John Thimsen bød velkomme, Fra Lejerbo deltog Ditlev Friis 1) Valg af dirigent. Carsten Boesen blev valgt, han godkendte

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Referat fra det ordinære afdelingsmøde i Fortunen. Tirsdag d. 8. maj 2018 på Biblioteket

Referat fra det ordinære afdelingsmøde i Fortunen. Tirsdag d. 8. maj 2018 på Biblioteket Referat fra det ordinære afdelingsmøde i Fortunen Tirsdag d. 8. maj 2018 på Biblioteket 1) Velkomst og valg af dirigent Kaj Eliasen bød velkommen og ønskede alle en god aften. Særlig velkommen til kundechef

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Der var mødt 23 andelshavere inkl. formand, næstformand, sekretær og menigt bestyrelsesmedlem samt advokat Susanne Mendoza fra Andelsbo.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 19. september 2012 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 29 beboere samt repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev Deltagere: Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev 18 lejemål repræsenteret ved 20 beboere Formand Jim Nielsen Næstformand Kurt

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Forslag om privat parkeringsselskab. Formanden

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår.

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår. Beslutningsreferat Ordinært afdelingsmøde: 27. september 2018 Boligorganisation: AKB Lyngby Boligafdeling: Højhuset Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: 62 Mødet er indkaldt med følgende

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Christiansen John Hansen Ellen Magrethe

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lejerbo Afdeling 60 tirsdag d. 8. april 2014 kl. 19.00

Referat af afdelingsmøde i Lejerbo Afdeling 60 tirsdag d. 8. april 2014 kl. 19.00 Referat af afdelingsmøde i Lejerbo Afdeling 60 tirsdag d. 8. april 2014 kl. 19.00 Fra bestyrelsen: Medlem John Thimsen, medlem Steen Pedersen, medlem Hanne Binne, suppleant Arne Rye. Fra Lejerbo: Lokalinspektør

Læs mere

Beboermøde tirsdag den 11/ Afdeling 60.

Beboermøde tirsdag den 11/ Afdeling 60. Der var fremmødt beboere fra 37 lejemål. John Thimsen bød velkommen. 1) Valg af dirigent. Beboermøde tirsdag den 11/09 2007. Afdeling 60. 2) Carsten Boesen blev valgt, han godkendte mødet, da det var rettidigt

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 28.3.2017 1 2 Der var 23 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 21,3 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 28

AAB Silkeborg Afdeling 28 AAB Silkeborg Afdeling 28 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 9. september 2019 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho (HOZ) CJH deltog

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 73

TIL BEBOERNE I AFDELING 73 TIL BEBOERNE I AFDELING 73 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 44 Bøgeskrænten

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 44 Bøgeskrænten Onsdag den 8. februar 2012 kl. 19.00 Fælleshuset, Horsensvej 37A Referat Deltagere Helga Elsborg, formand Lisbeth Haargaard, bestyrelsesmedlem Otto Ejsing, bestyrelsesmedlem Karin Mortensen, hovedbestyrelsen

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 18. september 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072

Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072 Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2 Mødedato: 13. oktober 2011 Sted: Aktivitetshuset, Amagerfælledvej 73 Fremmødte husstande: 36 lejemål fra Hørgården 1 og 24 lejemål

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S Side 1/5 Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 11. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 47 inkl. afd. bestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Arne Olesen Henry Kjær Jensen Frank Hansen

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Velkommen til Beboermøde afd. 3

Velkommen til Beboermøde afd. 3 Velkommen til Beboermøde afd. 3 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning ved formand Pia Hornbæk 6. Orientering fra aktivitetsudvalget

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 7. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Beboermøde Afdeling 14

Beboermøde Afdeling 14 Beboermøde Afdeling 14 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning 5. Orientering om regnskabet 2013 6. Afdelingens driftsbudget 2015 7. Behandling af eventuelle

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 30. september 2018 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 68

TIL BEBOERNE I AFDELING 68 TIL BEBOERNE I AFDELING 68 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 1. september 2010. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 1. september 2010. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset. Referat Afdelingsmøde september 2010 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset. Til stede var: 20 beboere + Georg Jensen Christel Halberg Johnny Ford

Læs mere

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm.

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm. Referat fra afdelingsmødet den 4. sept. 2018 Formand Steen Crohnager bød alle velkommen. Ad 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Chris Cully der konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt og der

Læs mere

Referat af budgetmøde mandag d. 21. september 2015 kl. 19.00 Antal stemmeberettigede lejemål: 62 - Antal stemmer: 124.

Referat af budgetmøde mandag d. 21. september 2015 kl. 19.00 Antal stemmeberettigede lejemål: 62 - Antal stemmer: 124. Referat af budgetmøde mandag d. 21. september 2015 kl. 19.00 Antal stemmeberettigede lejemål: 62 - Antal stemmer: 124. Kl. 19:00 Inger Wulff byder velkommen til budgetmødet. 1. Valg af dirigent: Steen

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 24

Beboermøde. Afdeling 24 Beboermøde Afdeling 24 Dagsorden beboermøde afdeling 24 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2011/2012

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 25. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING fredag den 9. marts 2007 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING fredag den 9. marts 2007 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING fredag den 9. marts 2007 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

REFERAT AF SÆRLIGT AFDELINGSMØDE FOR GRENHUSENE D. 3. DECEMBER 2009

REFERAT AF SÆRLIGT AFDELINGSMØDE FOR GRENHUSENE D. 3. DECEMBER 2009 REFERAT AF SÆRLIGT AFDELINGSMØDE FOR GRENHUSENE D. 3. DECEMBER 2009 1. Valg af dirigent Henrik Berg blev valgt som dirigent og konstaterede, at afdelingsmødet var lovligt indvarslet. 2. Valg af stemmeudvalg

Læs mere

Referat af ekstraordinært Afdelingsmøde tirsdag den 21. januar 2014

Referat af ekstraordinært Afdelingsmøde tirsdag den 21. januar 2014 Referat af ekstraordinært Afdelingsmøde tirsdag den 21. januar 2014 BROKÆR 27. januar 2014 Afholdt på Kulturhuset Kilden Fremmødte lejemål = 84 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3.

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Eskemosepark 30. maj 2018 København d. 12. juni 2018 Deltagere: 72 stemmeberettigede. Bestyrelsen Dirigent: John Olsen, Formand KABs bestyrelse. KAB: Christian Fries (kundechef),

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde/budgetmøde (beboermøde) 24. august 2017, kl. 18:30 1. Velkomst, og valg af dirigent. Lejemål fremmødt:35, dvs. i alt 70 stemmer Velkomst v/formand Lone Christiansen. Som

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 2

TIL BEBOERNE I AFDELING 2 TIL BEBOERNE I AFDELING 2 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 9.2.2015 1 Der var 59 lejemål repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 15

Referat Afdelingsmøde afdeling 15 Referat Afdelingsmøde afdeling 15 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 15 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2014, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 31 beboere fordelt

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 10. september 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: 38 inkl. afd. bestyrelsen.

Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 10. september 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: 38 inkl. afd. bestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 10. september 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 inkl. afd. bestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Arne Olesen Henry Kjær Jensen Frank Hansen

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009 Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset Tirsdag den 22. september 2009 1. Fremmødte: 13 personer. 2. Evy Pauck bød velkommen, og åbnede mødet jf. dagsordnen, hun gjorde opmærksom på at der i den første

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 14. august

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere