Kære beboere vi synes det er tiden med lidt nyheder, selvom nogle af dem er blevet lidt gamle i mellemtiden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære beboere vi synes det er tiden med lidt nyheder, selvom nogle af dem er blevet lidt gamle i mellemtiden."

Transkript

1 1 Hellerup, november 2010 Nyhedsbrev fra E/F Bestyrelsen Kære beboere vi synes det er tiden med lidt nyheder, selvom nogle af dem er blevet lidt gamle i mellemtiden. Sommerfesten var en superhyggelig begivenhed, som vi snart kan kalde en tradition. Mange har udtalt sig positivt om, at vi i år havde musikalsk underholdning. Der er bred enighed om, at vi gentager sommerfesten til næste år, og at vi skal reklamere for den i god tid, så vi får nogle flere beboere med. Men vi behøver ikke vente et år med lidt festligheder, vi indbyder nemlig igen i år til Nytårskuren den anden søndag i januar det bliver i år på OVSA i Waterfront. Vi kender jo alle OVSA, og de kan tilbyde os en super spændende brunch med masser af fornyelse og lækkerier det bliver altså i OVSA den 9. januar kl Vi vedlægger en tilmeldingsblanket i denne forsendelse, eller man kan sende en mail til Steen om hvor mange man kommer. sla@copenhagenhomes.dk I dette nyhedsbrev vil vi berette lidt om Grundejerforeningens aktiviteter, hvor er sket meget positivt efter at Bjarne Poulsen er blevet formand, om mangelsituationen, hvor der også er gode resultater at berette, nyt om badebroen og flere andre emner hvor der er opdateringer. Fremover vil vi også have et indlæg fra Sam vores vicevært. Nyt om badebroen Der blev afholdt hovedforhandling i Københavns Byret den 16. september Efter forslag fra retten, blev sagen udsat på at parterne forsøger at få en forligsmæssig løsning af sagen. Efter 2 forligsmøder med Carlsberg i oktober 2010 anmodede ejerforeningernes (A, B og C) advokat den 10. november 2010 retten om at der berammes et retsmøde til afsluttende bemærkninger (procedure), idet de førte forligsforhandlinger desværre ikke har båret frugt. En væsentlig årsag er, at Carlsberg ikke ønskede dele af en mulig forligsaftale tinglyst, hvilket ikke har styrket tilliden til Carlsberg som aftalepartner. Nyt fra Viceværten I skrivende stund er Sam på Pilgrimsrejse til Mekka, og vi har derfor lovet ham, at viderebringe en bøn til beboerne i Havneparken Sam beder om, at vi i fremtiden bliver bedre til selv at bortskaffe vores pap affald, når der er tale om større mængder. At vi kun smider aviser og blade i aviscontaineren, at vi altid slår papkasser sammen, og ikke bare smider dem ind i container rummet. I det hele taget håber Sam på, at alle beboere forsøger at holde Havneparken 9-14 så ren og ryddelig som muligt.

2 2 Nyt fra grundejerforeningen Tuborg Syd Lige før sommerferien i år nedsatte grundejerforeningen et planteudvalg bestående af repræsentanter fra de 4 ejerforeninger i Tuborg Havnepark. Udvalget med Morten Boll fra Tuborg Havnepark nr. 9 st. tv. som formand har fået til opgave at gennemgå områdets grønne områder og ud fra den oprindelige plejeplan at komme med fælles indstillinger vedrørende områdets disponering, pleje, og vedligehold. Desuden skal de lave indstilling til planter og træers beskæring, højder og lignende. Grundejerforeningens vedligeholdelse omfatter alle områder udenfor stålkanterne. Områderne indenfor disponeres af de enkelt ejerforeninger og deres valgte gartnerfirmaer. For det fælles område er der lavet kontrakt med Gartnerfirmaet Malmos, og vi har udpeget en fælles kontaktperson - Benny Andersen fra Tuborg Havnepark 8 st.th., der skal varetage områdets kontakt med gartneren. Vi satser på at denne ordning vil sikre, at områdets grønne pleje kan få det tiltrængte kvalitetsløft, som det fortjener, og at vi sikrer et fælles regelsæt for områdets vedligeholdelse og fremtidige udseende. Det er derfor vigtigt at alle overholder reglerne om, at man ikke selv må beskære, klippe eller ændre på planter, buske og træer. Planteudvalget er i gang med at gennemgå området, og der er allerede aftalt flere beskæringsaktiviteter i den kommende periode og forår. Grundejerforeningen har desuden fået etableret opsætning af affaldskurve og en række påbudsskilte for området, som også skal bidrage til områdets fælles høje vedligeholdelsesstandard. Forlig om udvalgte fejl og mangler Carlsberg har erkendt, at der er fejl og mangler ved ejendommen som de ikke kan udbedre. Samtidig har vi i fællesskab erkendt, at der er visse fejl mangler som vi ikke er enige om, hvorvidt det er en fejl eller mangel. Vi har derfor indgået et forlig, som betyder, at Carlsberg udbetaler kr til ejerforeningen, hvorefter ejerforeningen overtager ansvaret for eventuel udbedring af de af forliget omfattede fejl og mangler. Vi har modtaget pengene fra Carlsberg. Fejl og mangler, som er omfattet af forliget, er liggemærker på altanbundene, overfladen på gulvet i P- kælderen, enkelte manglende fuger i Parkhusets sydfacade og steder på trapperne, hvor afstanden mellem stavene er for stor. Fejl og mangelsituationen Der er stadig en del fejl og mangler ved ejendommen, som det går meget trægt med at få udbedret. Den komplette liste over fejl og mangler kan ses på ejerforeningens hjemmeside. De væsentligste fejl og mangler, som stadig mangler at blive udbedret, er:

3 3 Bastionshjørner: Vi er ikke tilfredse med udseendet af bastionshjørnerne. Via vores advokat (Svend Falk-Rønne) har vi derfor sendt begæring om syn og skøn til Carlsberg. Opstigende vand, kældergulv i P-kælder: Der kommer stadig vand op gennem gulvet flere steder i P-kælderen. Forskellige former for udbedring har været forsøgt, men intet har hjulpet. Omfangsdrænet er blevet kamerainspiceret og alle drænbrønde inspiceret, men ifølge NCC var intet unormalt. Nedsivede vand fra loft i P-kælder: Der siver stadig vand gennem loftet flere steder i P-kælderen når det regner (ved port i nr. 10, ved plads 101 og ved plads 110). Forskellige former for udbedring har været forsøgt, men intet har hjulpet. Håndlister på trapper: En del håndlister - også kaldet gelændere - på trapperne er skæve og skal skiftes. For samtidig at sikre at håndlisterne sidder ordentlig fast, har man valgt at ændre måden hvorpå de er fastgjort, og de er derfor i øjeblikket afmonteret. I bestyrelsen tør vi ikke gætte på hvornår arbejdet er afsluttet, idet de første håndlister blev afmonteret for ca. 7 måneder siden. I stedet vil vi citere Carlsbergs plan fra d. 16. november: "...nu fået en mere fast tidsplan for afhjælpning af håndlister på trapper. Der opstartes onsdag og torsdag i denne uge og fortsættes derpå tirsdag og derefter i den følgende uge, indtil håndlister er afhjulpet. (citat slut)". Om dette betyder, at arbejdet afsluttes inden jul (2010), er jo spændende. Zinkinddækning, Parkhuset: Efter en vis diskussion med NCC og Carlsberg er vi enige med Carlsberg om, at lave en holdbar opklodsning af zinkinddækningen, således at zinkinddækningen er i samme niveau hele vejen rundt og man ikke længere får opklodsningen i hovedet, når man går på gaden. Beplantning: Carlsberg har endnu ikke genplantet vedbend på vestsiden af nr. 9 efter udbedring af gavlen samt genplantet vedbend omkring bastionshjørnerne. Gulvvarme: Rambøll har foretaget en vurdering af projekteringsmaterialet og konkluderer, at det ser fornuftigt ud. I oktober har Rambøll foretaget målinger på anlægget og i udvalgte lejligheder og er nu færdige med deres målinger. Vi afventer en rapport med undersøgelsens resultat. Retningslinier for indberetning af fejl og mangler I fællesskab med ejerforeningerne i etape A og B samt Carlsberg er vi blevet enige om retningslinjer for indberetning af fejl og mangler ved lejligheder og fællesarealer. Reglerne kan ses på ejerforeningens hjemmeside.

4 4 Friskluftventiler Man skal stadig ikke fjerne filtrene i friskluftventilerne, men det er en god ide at vaske dem. Brændeovne Det er i øjeblikket ikke tilladt at benytte de brændeovne, som er installeret i lejlighederne, da der har været tilfælde af tilbageslag af røg. Gentofte Kommunes skorstensfejermester har derfor ikke har kunnet udstede ibrugtagningsattest (skorstensattest) for brændeovnene. Da det er Carlsbergs rådgiveres opfattelse, at tilbageslag af røg skyldes, at der er for lidt frisklufttilgang i lejligheder, hvor der benyttes brændeovn, har man foreslået en ordning hvor man fjerner friskluftfiltrene i lejligheder med brændeovne og påbyder lejligheder med brændeovne altid at have friskluftventilerne åbne - også selv om de ikke benytter brændeovnen (i modsat fald vil de risikere røgudslip/kulilteudslip hvis en anden beboer i opgangen benytter sin brændeovn). Dette er selvsagt ikke nogen løsning og skorstensfejeren har derfor ikke villet udstede ibrugtagningsattest for brændeovnene på det foreliggende grundlag. Dette er meddelt Carlsberg d.22. november af skorstensfejeren. Så vi venter stadig på at Carlsberg finder en acceptabel løsning på brændeovnsproblemet, så der kan udstedes skorstensattester. Har man brændeovn, må den således først benyttes, når man har modtaget ibrugtagningsattest/ skorstensattest fra Gentofte Kommunes skorstensfejermester. Vand- og varmeaflæsninger Bestyrelsen undersøger muligheden for fast enhedspris på varme og vand, så den enhedspris beboerne bliver opkrævet svarer til leverandørens enhedspris. Hvad der ikke kan faktureres direkte til ejerne bliver derefter betalt over fællesudgifterne fordelt efter fordelingstal. Støj fra Docken Lørdag d. 13. november var der igen støj fra Docken. Denne gang var der tale om et tekno-arrangement, som var ligeså støjende og terroriserende som arrangementet d. 31 marts. Til trods for klager til både politi og Beredskabsvæsen blev der ikke skruet ned for støjen. Vi har løbende samt efterfølgende været i dialog med Københavns Kommune Miljø & Teknik og indgivet klager over støjen, arrangementerne samt dispensationen til at kunne spille musik til kl Det viser sig nu, at den rette modtager af klager er By & Havn Udlejning, der ejer Docken og forpagter lokalerne. Vi har derfor nu rettet en klage til By & Havn og Københavns Kommune igen. Vi håber derfor, at det gradvist lykkes for os, at forhindre at der bliver givet dispensationer til arrangementer på Docken således at de frit kan spille musik frem til kl og støje ugeneret. Støj fra Stena

5 5 Flere beboere specielt i Parkhuset, er generet af støjen fra Stena Jern & Metal A/S. Bestyrelsen har derfor via vores advokat rettet henvendelse til Miljøcenter Roskilde, som er tilsynsførende myndighed, med henblik på at få foretaget en revurdering af Stena s nuværende miljøgodkendelse, som er blevet til, inden der blev bygget boliger i Tuborg Havnepark. Parkeringstilladelser Parkeringstilladelser for 2011 er/vil blive udsendt til ejer af lejligheden. Vi sender direkte til ejerne, og så må disse efterfølgende uddele P-tilladelserne til deres lejere. På denne måde har vi bedst styr på, at det er den rigtige lejer som får p-kortene. P- kortene kan straks benyttes, idet de også gælder i den resterende del af Der vil blive omdelt to beboertilladelser og 2 gæstetilladelser pr. lejlighed. Elevatorer Ejerforeningen har indgået serviceaftale med Schindler elevatorer, så vi har service på elevatorerne hele døgnet alle årets 365 dage. Ved tilkald udenfor normal arbejdstid, hvor elevatoren holder stille, vil Schindler komme på stedet for at undersøge/finde fejlen. Kan reparationen ske indenfor 1-1,5 time bliver den udført med det samme, ellers bliver den foretaget på næste hverdag. Alle tilkald skal foregå til Schindlers døgnvagt på tlf Der skal altid opgives navn og telefonnummer. Indenfor normal arbejdstid står vores vicevært Sam (tlf ) for kontakten til Schindler i tilfælde af driftsstop. Er man indespærret i elevatoren - og kun i dette tilfælde - kan man selvfølgelig benytte alarmknappen. Indbrud og sikkerhed Den 13. oktober var der indbrud i P-kælderen under Kanalhusene, hvor der blev stjålet fire hjul. Overvågningskameraerne fik nogle udmærkede billeder af tyvene, som er videregivet til politiet. Tyvene kom ind ved at bryde hoveddøren til nr. 9 op. Alle hoveddøre vil i nærmeste fremtid blive forstærket, så lignende indbrud besværliggøres. Ligeledes vil hoveddøren i nr. 9 og de to beskadigede kælderdøre blive udskiftet. Endnu engang vil vi opfordre til kun at lukke personer man kender ind i ejendommen. Ejendomsskatter Ejendomsskatten for 2008 blev som nævnt i tidligere nyhedsbreve fastsat af Carlsberg med udgangspunkt i en af Carlsberg fastsat beregningsmodel. Carlsbergs metode til beregning af ejendomsskatten for 2008 er bestyrelsen uenig i, og har derfor i fællesskab med etape B anlagt sag mod Carlsberg for at få tilbagebetalt det for meget betalte beløb. Der har været indledende retsmøde i sagen. Næste retsmøde i sagen er den 5. april 2011!

6 6 Hjemmesiden Nyheder vil løbende blive offentliggjort på ejerforeningens hjemmeside Her findes også mulighed for at give sin mening til kende om hvad man måtte finde relevant. Vi håber dette nyhedsbrev har fungeret, og vil gerne have forslag til forbedringer. God jul og Godt Nytår Bestyrelsen

Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark

Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark Nyhedsbrev for Tuborg Havnepark Kære beboere i Havneparken, så fik vi en pragtfuld sommer, hvor vi alle har nydt området og havnen det er jo pragtfuldt at bo her, super flot og god atmosfære. Og det bliver

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Til/Afgang: Ingen beboerudskiftning i 2012. Aktiviteter: Arbejdsdagen i 2012 og ikke den vi havde i sidste uge. Vejret var godt og arbejdet bød traditionen tro på reparation

Læs mere

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B A/B Nansensgade 68-78B Nansensgade 70 1.tv. 1366 København K Tlf.:33 15 24 90 Husorden for A/B Nansensgade 68-78B AFFALD STORSKRALD vil fremover så vidt muligt blive hentet torsdag i lige uger. Det stiller

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning.

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning. Referat Den 20. november 2007 Emne: Bestyrelsesmøde Mødedato: 5. november 2007 Mødested: Else Deltagere: Fraværende: Fordeling: Referent: Bestyrelsen Ingen Bestyrelsen + opslag Charlotte Dagsorden 1 Information

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 6/11 2012 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Amagerbrogade 268, København S UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé

Ejerforeningen Arnbjerg Allé Ejerforeningen Arnbjerg Allé Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2009 Deltagere: Hans Kostow (formand), Anni Øgaard (kasserer), Gitte Morsund (sekretær), Afbud fra: Ketty Klein (suppleant) Sted: Hos Anni

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19 EF Tønderhus 8. august 2017 kl.19 Bestyrelsesmøde Til stede: Katrine, Line, Vera, Magnus og Thomas Fraværende: Jeppe og Per. 1) Valg af dirigent (Katrine) og referent (Thomas) 2) Handlingsplan præsenteret,

Læs mere

Ejerforeningen Tuborg Havnepark B

Ejerforeningen Tuborg Havnepark B Ejerforening Tuborg Havnepark 5, 6, 7 & 8 Formandens beretning Generalforsamling 26. april 2011 BESTYRELSE: Der har siden seneste generalforsamling været afholdt 8 bestyrelsesmøder, samt utallige møder,

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde 1. Hvem er omfattet af husordenen? Stk. 1: Denne husorden gælder for samtlige ejerforeningens medlemmer og lejere. Stk. 2.

Læs mere

Kære beboere i Tranehaven

Kære beboere i Tranehaven Boligorganisationen Tranemosegård Kære beboere i Tranehaven Vi er nu næsten færdige med renoveringen af blok 4, nr. 2-8, der er dog stadig delvist stillads pga. materialehejsen, som benyttes til blok 5.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken OMP EF Husorden Overholdelse Husorden skal jf. foreningens vedtægter ( 27.1) overholdes af ejerlejlighedsejeren og foreningens eventuelle erhvervslejere i det følgende kaldet beboeren. Denne har samtidig

Læs mere

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Indhold Affald:... 2 Vaskeri:... 2 Ruder:... 2 Musik og støj:... 2 Husdyr:... 2 Altankasser:... 3 Svalegange:... 3 Vedligeholdelse:... 3 Arbejdsdage:...

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 15

Referat Afdelingsmøde afdeling 15 Referat Afdelingsmøde afdeling 15 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 15 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2014, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 31 beboere fordelt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 2/10 2012 Deltagere: Annie Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Ingen

Læs mere

Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018

Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018 Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018 Affald Husholdningsafffald skal anbringes i de små containere. Storskrald skal anbringes i storskraldsrummet i langgården. I weekender og udenfor viceværtens arbejdstid

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 07 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000 Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 den 13. april 2000 Fremmødte: 107(2), 123(1), 145(1), 147(1), 155(2), 143(1), 141(1), 125(1), 103(1), 99(1), 93(1), 109(1),

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2014 2015

Bestyrelsens årsberetning 2014 2015 Ejerforeningen Bangsbo Bakker Bestyrelsens årsberetning 2014 2015 Hermed fremlægges bestyrelsens årsberetning for perioden 2014 2015 for Ejerforeningen Bangsbo Bakker til godkendelse af nærværende generalforsamling.

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2005/2006

Bestyrelsens beretning 2005/2006 Bestyrelsens beretning 2005/2006 På den stiftende generalforsamling den 11. oktober 2005 på Hotel Scandinavia på Amager blev følgende personer valgt ind i E/F Frederiksholm: Formand: Kasserer: Menigt bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Belek

Ejerlejlighedsforeningen Belek Ejerlejlighedsforeningen Belek Nyhedsbrev nr. 1 Onsdag den 29. marts 2006 Kære medlemmer Der har været fuld fart på arbejdet i bestyrelsen siden den stiftende generalforsamling i februar. Bestyrelsen har

Læs mere

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn Blad nr. 95-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Vi har nu bestilt rutsjebane og vippedyr, i samarbejde med ejendomsselskabet. Vi har ikke fået en

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er kommet et

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

PARK III NYT Til medlemmerne af ejerforeningen Domus Vista Park III

PARK III NYT Til medlemmerne af ejerforeningen Domus Vista Park III PARK III NYT Til medlemmerne af ejerforeningen Domus Vista Park III Frederiksberg, den 23. maj 2006 Næste bestyrelsesmøde Næste bestyrelsesmøde er den 6. juni 2006 Hvis man ønsker sager behandlet ved mødet,

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Orientering om altanprojekt

Orientering om altanprojekt Orientering om altanprojekt Bestyrelsen orienterer om fremdriften i altanprojektet og tankerne om den fortsatte proces Fremdriften i altanprojektet I bestyrelsen har vi nu igennem længere tid arbejdet

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Husorden. Medlemmerne i ejerforeningen Østerbæksvej 15 som lægger stor vægt på og som ønsker at opretholde

Husorden. Medlemmerne i ejerforeningen Østerbæksvej 15 som lægger stor vægt på og som ønsker at opretholde Ejerforeningen Odense Maj 2010 Vedtagelse af husorden Ifølge 5 i lov om ejerlejligheder Samt 9 stk. stk. 2. i ejerforeningens vedtægter (bestyrelsen) Kan ejerforeningen i en husorden fastsætte almindelige

Læs mere

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen

Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Formandens beretning 2019 v. Poul Erik Eriksen Indledning Det er dejligt at se så mange medlemmer på vores årlige generalforsamling. Vi er rigtig glade for den store opbakning, som vi ser år efter år.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 11. jan 2017

Bestyrelsesmøde 11. jan 2017 Bestyrelsesmøde 11. jan 2017 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 11. januar 2017 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil(fra 5. etape), Anette og Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN FOR E/F EGHOLM 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Affald... 3 Husholdningsaffald... 3 Storskrald... 3 Øvrigt affald... 3 Bygningsarbejde... 3 Støj..... 3 Cykler, knallerter m.m... 4 Rækværk på

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i E/F Garnisonshaven

Referat af ekstraordinær generalforsamling i E/F Garnisonshaven Referat af ekstraordinær generalforsamling i E/F Garnisonshaven Afholdt torsdag den 15. november 2018 kl. 17.00 hos Lundgrens Advokatpartnerselskab Tuborg Boulevard 12, 4. sal, 2900 Hellerup Generalforsamlingen

Læs mere

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012 Nivå juni 2012 Nivåvænge Nyt Nr. 3 - juni 2012 Så lykkedes det - ny kontrakt med YouSee er på plads. Et årelangt forhandlingsforløb med YouSee er afsluttet med underskrivelse af en ny kontrakt om vilkår

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47 Husorden Kontaktpersoner: Varmemester: Willy Larsen Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00 Telefon 36 16 23 47 Udenfor normal kontortid kan der

Læs mere

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen:

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen: Referat fra ejerforeningen matr.nr. 27 C Nørre Tranders Sofievej 40-246, 9000 Aalborg - generalforsamling onsdag den 13. januar 2010 kl. 19.00, afholdt i gildesalen i kælderen. Repræsenterede var følgende

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i afdelingens husorden?

DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i afdelingens husorden? Hellerup 10.01.2008 DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Kære afdelingsbestyrelse Hvad bør der stå i afdelingens husorden? DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 6. jan 2016

Bestyrelsesmøde 6. jan 2016 Bestyrelsesmøde 6. jan 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Bodil (5.), Ellen-Margrethe (1.), Karsten og Poul(2.), Niels Jørgen(3.), Kurt og Leif (4.). Sted: Poul Hansen, Øresund Parkvej

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Østervold 3, Randers C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN ØSTERVOLD 3, RANDERS

Læs mere

Boligaftale for A/B Gilholm

Boligaftale for A/B Gilholm 1 Boligaftale for Denne boligaftale mellem (e) og Andelsboligforeningen Gilholm har til formål at fastlægge de vigtigste rettigheder og pligter for aftalens parter Boligaftalen er udfærdiget

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf.

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf. Husorden Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande ned i skakten.

Læs mere

HUSORDEN. Andelsboligforeningen Borups Plads. Bemærk at denne husorden er gældende for alle beboere og erhverv fra 26. juni 2012.

HUSORDEN. Andelsboligforeningen Borups Plads. Bemærk at denne husorden er gældende for alle beboere og erhverv fra 26. juni 2012. HUSORDEN for Andelsboligforeningen Borups Plads Bemærk at denne husorden er gældende for alle beboere og erhverv fra 26. juni 2012 2 HUSORDEN for Andelsboligforeningen Borups Plads 1. ANTENNE m.v. Beboerne

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Rampelyset 1, Roskilde UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN RAMPELYSET 1,

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 08 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hågensen JHÅ Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.)

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

Formandens beretning generalforsamling Kålmarken 10. april 2013.

Formandens beretning generalforsamling Kålmarken 10. april 2013. Formandens beretning generalforsamling Kålmarken 10. april 2013. En særlig velkomst til de nye medlemmer, der er flyttet til Kålmarken det sidste år med et ønske om, at I bliver ligeså glade for at bo

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

Andels- og Ejerforeningen Essex Park Taastrup I. Bestyrelsens beretning for 2008

Andels- og Ejerforeningen Essex Park Taastrup I. Bestyrelsens beretning for 2008 Andels- og Ejerforeningen Essex Park Taastrup I Bestyrelsens beretning for 2008 Forkortelser: A/B: Andelsboligforeningen. E/F: Ejerforeningen. G/F: Grundejerforeningen. Bestyrelsen Ved starten af generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen.

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen. 26. november 2015 For ikke at skabe forvirring har vi afventet et bebudet nyhedsbrev fra andelsbestyrelsen, men det lader vente på sig, så vi synes ikke vi kan vente længere med at informere jer lidt om,

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Stærevej 66, København NV

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Stærevej 66, København NV Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Stærevej 66, København NV UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN STÆREVEJ 66,

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger.

Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger. DIRIGENT: BIANCA BALSLEV AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Peter Nielsen (PN) Knud

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

*S I K K E R H E D* 06. Februar Nyhedsbrevet for EF Krøyers Plads

*S I K K E R H E D* 06. Februar Nyhedsbrevet for EF Krøyers Plads *S I K K E R H E D* 06. Februar 2017 OM Nyhedsbrevet for EF Krøyers Plads KPNYT-EKSTRA-NUMMER FEBRUAR 2017 VI ØGER SIKKERHEDEN Kære ejere, Vi håber først og fremmest, at alle kom godt ind i det nye år.

Læs mere

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014.

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Deltagere: Formand Farid Charade (FC), Næstformand Fadli Kadim (FK), Kasserer J.Olsen (JO), Medlem Nakalema Iversen (NI) 1. suppleant Mustafa El Khaiyat (MEK) samt

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 17. december 2013

Informationsmøde i Drejøgården. Tirsdag d. 17. december 2013 Informationsmøde i Drejøgården Tirsdag d. 17. december 2013 Dagsorden Dørtelefoni og adgangskontrol Internet TV Evt. Spørgsmål og svar undervejs efter hvert punkt Dagsorden Dørtelefoni og adgangskontrol

Læs mere

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 Udskiftning af tag, maleristandsættelse af vinduer, istandsættelse af facader Ovenstående arbejder igangsættes i løbet af kort tid. Arbejdet forestås

Læs mere

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale.

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 1. juni (hos Niels) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Siden sidst a. Høns Preben har sendt bestyrelsens svar til Jytte Sonne vedr.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

EF Krøyers Plads nyhedsbrev KPNYT. Første udgave første oplag August 2016

EF Krøyers Plads nyhedsbrev KPNYT. Første udgave første oplag August 2016 EF Krøyers Plads nyhedsbrev KPNYT Første udgave første oplag August 2016 KPNYT Kære ejere af lejligheder på Krøyers Plads KPNYT udgives og redigeres af bestyrelsen og har som formål at viderebringe relevant

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 31. marts 2008 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Referat. Nyt fra/om afdelingen

Referat. Nyt fra/om afdelingen Mødedato: tirsdag 5/3 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Lene Glud Andersen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde lørdag den 10. 01.20 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 09

REFERAT Bestyrelsesmøde lørdag den 10. 01.20 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 09 Inviteret: Birgitte Ohm (BO), Thorbjørn Argir (TA), Erich Fuglsbjerg (EF), Mette Ebbensgaard (ME), Frits Rostrup (FR). Bent Kortholm (BK), Jette Søndergård Afbud fra: Thorbjørn Argir og Frits Rostrup KL

Læs mere

Velkommen. til. E/F Elverbo

Velkommen. til. E/F Elverbo Velkommen til E/F Elverbo 10-03-2009 Side 1 Indhold Administrator... 3 Arbejdsweekend... 4 Bestyrelsen... 5 Dørskilte... 6 / email... 7 Gas... 8 Haven... 9 Husorden... 10 Husholdningsaffald... 11 Håndværkere...

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Helle Gottlieb Jensen Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 4. februar 2017 Referat

Læs mere

INFORMATIONSBREV JULI 2014

INFORMATIONSBREV JULI 2014 INFORMATIONSBREV JULI 2014 Lidt om hvad der rør sig i afdelingen: Renovering af ventilationsanlæg. Renoveringen af vores ventilationsanlæg fortsætter efter planen. En kort status på dette er at når anlægget

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne BEBOERINFORMATION Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund Hvorfor skal vinduerne skiftes?...3 Tidsplan - Hvornår begynder renoveringen?...3

Læs mere