Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014"

Transkript

1 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014

2 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 48 Udarbejdet: 2014 Forelagt afdelingsbestyrelsen 2015 Fremlagt afdelingsmøde 2015 Udarbejdet: af Bo42 Inspektør Michael Jensen

3 side GENERELLE OPLYSNINGER Nærværende tilstandsrapport, omhandlende afdeling 33, Midgården I. Der er opført i 1970, har til formål at fastlægge bygningernes vedligeholdelsestilstand samt at fastlægge et vedligeholdelsesinterval for de enkelte bygningselementer. Endvidere på baggrund af tilstandsrapporten at fastlægge et løbende vedligeholdelsesbudget for perioden GRUNDLAG OG METODE FOR UDARBEJDELSE AF TILSTANDSRAPPORT - Primære bygningsdele, som: Ydervægge Indvendige vægge - Kompletterende bygningsdele, som: Vinduer Døre Fuger Tagrender- og nedløb - Belægninger, som: Arealer med SF-sten Arealer med asfalt Gulve Tage overflader Gavlbeklædninger Efterisoleringer af tagrum - VVS-installationer, som: Kloakledninger Rensebrønde Nedløbsbrønde Sanitet kloset Blandingsbatterier Brugsvandsrør Varmerør Varmecentral Radiatorer Radiatorventiler Ventilationskanaler/riste - Elektriske og mekaniske anlæg, som: Gruppeskabe Afbrydere og stikkontakter Lampesteder Belysningsarmaturer - Inventar, som: Komfurer Køleskabe/Frysere Køkkener Postkasse anlæg Låsesystemer Undersøgelserne er gennemført som visuelle undersøgelser uden destruktive indgreb i bygningsdelene.

4 0.3 SAMMENFATNING side Fundamenter: Ydervægge: Indervægge: Vinduer: Døre: Eksisterende fundamenter støbt på stedet, med kantisolering af leca-blokke, Fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Enkelte revner samt afskallinger af sokkelpuds kan iagttages. Facader fremstår generelt uden tegn på store revner og afskalninger. I henhold til tegninger er facaderne udført som 27cm isoleret hulmur med mm mineralulds isolering. Facader er opmuret som blankt murværk. Ved gavle kan flere steder konstateres, kuldebroer med fugtgennemslag til følge. Helhedsindtryk: Facaderne er i rimelig stand. Væggene fremtræder i god stand. Eksisterende vinduer og ventilations lemme er træ, med brystninger af vandfast krydsfiner. Malerbehandlet med dækkende træbeskyttelse og monteret med 2-lags termoglas. vinduer fremstår i rimelig stand med intakt funktion. Vinduer bør malerbehandles hvert 5 år. Døre er i god stand og uden tegn på svigt eller nedbrydning, Malerbehandling af døre hvert 5 år Fuger omkring vinduer og døre: Eksisterende fuger omkring vinduer og døre udført af mørtel og er begyndende med revner og fugeslip mod omgivende bygningsdele Tagrender og tagnedløb: Tagrender og nedløb er udført af plast, render er indbygget i tagflade, som skjult rende, nedløb ført synligt til tag brønde i terræn, eller i indmuret pvc Rør. Tagrender bør, for at hindre råd og svamp i konstruktionen, ændres til synlige hænge render Arealer belagt med fliser: Alle sti arealer med fliser er i god stand Ovenlys kupler: Ovenlys kupler fremstår i varierende stand, men med intakt funktion, ovenlys kupler er løbende udskiftet ved defekter. Mange ovenlys kupler er forvitret og med begyndende revnedannelse.

5 Gulve: side Tagdækning: Gulv i badeværelse er vinyl og de resterende gulve er linoleumsgulve. Da linoleums gulvene er af ældre dato er der misfarvninger og synligt tegn på slid af belægningerne. Tagflader er tagpapdækkede med ensidigt fald, på underlag af høvlede og pløjede brædder. Tagkonstruktioner er efterisoleret ved indblæsning af granulat. Ved udskiftning af ovenlys er der konstateret råd i de høvlede og pløjede brædder og dermed bør tagpap og underlag skiftes indenfor 6-8 år Tage beklædninger: Beklædninger af tagkanter er udført vandfast krydsfiner på træskellet. Beklædninger er malerbehandlet med dækkende træbeskyttelse. Finer er grundet ælde åben i hjørner og samlinger indbyrdes mellem plader. Vedvarende fugtbelastning vil bevirke at plader nedbrydes af råd. Ved Udskiftning af beklædninger bør overvejes skifte til vedligeholdelsesfrit materiale Kloakledninger i jord: Kloakledningerne bør ved gentagne tilstopninger undersøges med TV-inspektion Kloakbrønde: Kloakbrønde er i god stand Brugsvandsrør: Ledninger for koldt og varmt brugsvand er udført med middelsvære galvaniserede gevindrør, med tilslutning af fordelingsrør i kobber. Ledningsnettet er ophængt tilgængeligt i krybekælder. Over gulv er rør indfræset i vægge. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Følgeomkostninger til ophugning i gulve samt reetablering af beton og overflader er påkrævet. Total udskiftning af brugsvandsrør udføres når vandtryk bliver for ringe Centralvarme: Ledninger for centralvarme er udført med middelsvære sorte gevindrør. Ophængt i krybekælder. Fjenvarme baseret, varmecentral er ældre, med begyndende nedslidning der er løbende foretaget reparationer og vedligehold af anlæget. Radiatorer: Radiatorerne er i forhold til alder i god stand. Ved evt. udskiftning af radiatorer bør nye radiatorer, efter overgang til fjernvarme, vælges med effektforøgelse på min. 100%. Termostatventiler er fundet i god stand.

6 Ventilation: side 6 Aftræk fra køkkener er udført som emhætte med kanal, ført til afkast over tag. I badeværelse er udført naturlig ventilation med afkast over tag El-installationer: Gruppetavler er løbende blevet udskiftet med nye tavler med HPFI relæ, men de resterende gamle HFI-relæ bør udskiftes, da de ikke lever op til nutiden lovkrav Belysningsarmaturer: Skure: Udvendige belysningsarmaturer af pvc skal løbende udskiftes da pvc nedbrydes af solens uv. lys. Skure fremstår med begyndende råd angreb i facade beklædninger og døre. Tagrender er udført som synlige render af plast. Tagplader er skiftet i 2014 til stålplader i hele længder Hårde hvidevarer: Komfur/emhætter og køle/fryseskabe er generelt i god stand og skiftes løbende ved defekt Økonomi/budget: De i eftersynskortene og budgetterne anvendte priser er baseret på V&S-pris-kalkulation og er inkl. moms og ekskl. honorarer. Ved igangsætning af større renoveringer kan det anbefales at der udarbejdes udbudsprojekt og indhentes tilbud fra flere tilbudsgivere, hvilket vil medføre de fordelagtigste priser på det udbudte arbejde.

7 0.4 KONKLUSION side Gennemgang: Efter vor gennemgang af afdelingen, som er foretaget som stikprøver kan konstateres at afdelingen findes i god vedligeholdt stand. Dog kan konstateres en del skader forårsaget af ælde og uhensigtsmæssig konstruktion. Disse skader vil blive gennemgået (37)01 Tagrender og nedløb: Skjulte tagrender og nedløb af zink vil give anledning til råd og svampeskader ved utætheder. Det anbefales at foretage udskiftning til synlige pvc render (43) 01 Gulve Da linoleums gulvene er af ældre dato er der misfarvninger og synligt tegn på slid af belægningerne. Ved genopretning af linoleumsgulve, vil det anbefales at montere lamelparket i ask i stedet for, da det kan vedligeholdelse med lakering og slibning i bo perioden og er mere nutids behov (47) 01 Tagdækning: Ved udskiftning af ovenlys er der konstateret råd i de høvlede og pløjede brædder og dermed bør tagpap og underlag skiftes indenfor 6-8 år (47)02 Tage gavlbeklædninger: Beklædninger af tagkanter er udført vandfast krydsfiner på træskellet. Beklædninger er malerbehandlet med dækkende træbeskyttelse. Finer er grundet ælde åben i hjørner og samlinger indbyrdes mellem plader. Vedvarende fugtbelastning vil bevirke at plader nedbrydes af råd. Ved udskiftning af beklædninger, kan overvejes at anvende vedligeholdelsesfrit materiale, såsom eternit eller zink (63)01 Gruppetavler: Gruppetavler er fabrikat LK, monteret med HFI-relæ, for lysog kraftgrupper. Gruppe-tavler bliver løbende udskiftet til nye tavler med HPFI-relæ. (El-måler er afregningsmåler.(østkraft) Resterende tavler bør udskiftes (70)01 Køkkener: Køkkener er af varierende alder og stand men de fleste køkkener er ældre elementkøkkener med, låger og hængsler og er i dårlig stand og det anbefales at renovere køkkener (79) 01 Postkasseanlæg 10 stk. Postkasser er placeret ved hver boligs entredør på væg og 27 stk. har brevsprække i entredør. Ved en total udskiftning, kunne det være en fordel at placere postkasser i et samlede anlæg ved skure, 5 steder i afdelingen (79) 02 Låsesystem Der er 6 stiftet låse til entredøre, postkasser og skur. Der anbefales at alle låse skiftes til et mere sikkert system og så samme nøgle kan bruges til entredør, postkasse og skur.

8 Samlet vurdering: side 8 Med ovenstående bemærkninger til eftersynskort og vedligeholdelsesbudget for årene er det efter vor vurdering en god bygning, der med de foreskrevne udbedringer og vedligeholdelse vil være sund og med gode konstruktioner der svarer til nutidig standard. Der er ikke i gennemgangen taget stilling til indvendig vedligeholdelse og indretning i lejlighederne.

9 side 9 Bo42 Generel information Forord: Tilstandsrapport for Midgården I erstatter tilstandsrapport fra 2007 og omfatter følgende: Midgårdsvej 1 til 77 i alt 39 række/klynge huse/boliger. BBR arealer: m2 opført 1970 Ved gennemgangen er anvendt følgende vurderings skema, for konstaterede fejl. Tilstandsvurdering: Karakterskala: IB: Ingen bemærkninger MB: Med bemærkninger K0: Kosmetiske skader K1: Mindre alvorlige skader K2: Alvorlige skader K3: Kritiske skader UN: Bør undersøges nærmere

10 side 10 Bo42 (12) Fundamenter (12) Fundamenter Levetid år Indb Vedlige Rest Udbedres Totalmængde:.år: hold: levetid: senest Lbm. Beton støbt på stedet ½% år 2090 Eksisterende fundamenter støbt på stedet, med kantisolering af leca-blokke, Fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Enkelte revner samt afskallinger af sokkelpuds kan iagttages. MB: Revner og afskallinger udbedres. Revner skønnes ikke at have betydning for konstruktionernes bærende og stabiliserende funktion. Pudsreparation af sokler. Gennemgang og reparation af sokkel hvert 5 år kr

11 side 11 Bo42 (21) 01 Ydervægge (21) 01 Ydervægge Totalmængde: Levetid år Indb Vedlige Rest Udbedres.år: hold: levetid: senest Teglsten med hulmur 1970 ½-1% år 2090 Facader fremstår generelt uden tegn på store revner og afskalninger. I henhold til tegninger er facaderne udført som 27cm isoleret hulmur med mm mineralulds isolering og med 75 mm gasbetonelementer eller teglsten som bag væg. Facader er opmuret som blankt murværk. Ved gavle kan flere steder konstateres, kuldebroer med fugtgennemslag til følge. Gennemgang af facader, udbedring af løse og defekte fuger, samt omfugning af samme.. Mur afdækninger udført som rulleskifte eller afdækning af eternit, eftergås og tætnes i fuger. For at hindre fugtgennemslag på gavle og facader, vil en efterisolering af facaderne være nødvendig. Efterisolering er ikke medtaget i tilstandsrapport. Gennemgang hvert 5 år kr

12 side 12 Bo42 (22) 01 Indervægge (22)01 Indervægge Levetid år Indb Vedlige Rest Udbedres Totalmængde:.år: hold: levetid: senest M². 75 mm finpudsede letbetonelementer 1970 ½-1% 6-56 år 2070 Indervægge er 75 mm finpudsede letbetonelementer. Malerbehandling efter behov udføres af lejer eller i forbindelse med fraflytninger. Skønnet omkostning

13 side 13 Bo42 (23) Krybekælderdæk (23) krybekælderdæk Levetid år Totalmængde: M². 120 mm beton ud støbt på kapilarbrydende lag. Indb Vedlige Rest Udbedres.år: hold: levetid: senest ½% år 2090 Dækelementer er isolerede jernbetonelementer oplagt på rand og stribefundamenter af beton. Krybekælder højde ca. 800 mm. Elementer fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Ingen Eventuel efterisolering af krybekælderdæk, er ikke medtaget under tilstandsrapport

14 side 14 Bo42 (31) 01 Vinduer (31)01 Vinduer Totalmængde: 14 stk. vinduer 64 stk. vinduesparti er Levetid år Indb Vedlige Rest Udbedres.år: hold: levetid: senest Trævinduer med 2 lag termoglas % 0-10 år 2025 Eksisterende vinduer og ventilations lemme er træ, med brystninger af vandfast krydsfiner. Malerbehandlet med dækkende træbeskyttelse og monteret med 2-lags termoglas. vinduer fremstår i rimelig stand med intakt funktion, dog er tætningslister generelt nedslidte. K1: tætningslister er fleres steder defekte, med træk gener til følge. Almindelig rengøring, smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister m.v. foretages altid ved fraflytning af lejemål. Udskiftning af vinduer kr. Årligt vedligehold, rep. Justering mv kr. Malerbehandling af vinduer og partier hvert 5 år i 2018 og kr. Udskiftning af tætningslister, 351 lbm. á kr. 46 i kr

15 side 16 (31) 02 Døre (31)02 Døre Levetid år Totalmængde: 78 stk. Trædøre med isolerede brystninger/2 lags termorude. Indb Vedlige Rest Udbedres.år: hold: levetid: senest % 5-15 år 2030 Hoveddøre er træ konstruktion, ramme konstruktion med isolering og beklædning af vandfast krydsfiner med 4 spor. Døre er malerbehandlede. Terrassedøre er træ konstruktion med 2 lags termorude. Justering og etablering af tætning imellem karme og rammer, udskiftning af defekte tætningslister. Malerbehandling foretages hvert 5 år. Etablering af nye terrassedøre Etablering af nye entredøre kr kr. Årligt vedligehold, rep. Justering mv. Udskiftning af tætningslister, 242 lbm. á kr. 46,00 i 2018 Malerbehandling af døre hvert 5 år i 2018 og kr kr kr

16 Side 16 Bo42 (31) 04 Fuger (31)04 Fuger Levetid år Indb Vedlige Rest Udbedres Totalmængde:.år: hold: levetid: senest 290 lbm Mørtel fuger ved døre og vinduer 1970 ½-1% 0-10 år 2025 Eksisterende fuger omkring vinduer og døre udført af mørtel og er begyndende med revner og fugeslip mod omgivende bygningsdele. K1: Begyndende nedbrudte fuger. Årlig inspektion af fuger/udskiftning af defekte fuger. Eksisterende fuger udkradses, ny stopning udføres og nye fuger udføres. Årlige reparationer Etablering af nye mørtel fuger ved døre og vinduer i kr kr

17 Side 17 Bo42 (37) 01 Ovenlys vinduer (31)01 Ovenlys vinduer Levetid år Indb Vedlige Rest Udbedres Totalmængde:.år: hold: levetid: senest 138 stk. Ovenlys kupler % 0-5 år 2019 Ovenlys kupler fremstår i varierende stand, men med intakt funktion, ovenlys kupler er løbende udskiftet ved defekter. K2: Mange ovenlys kupler er forvitret og med begyndende revnedannelse. Smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister m.v. Ved udskiftning af ovenlyskupler, monteres der en lystunnel i stedet. Årlige reparationer Etablering af nye ovenlys 138 stk. á kr i kr kr

18 Side 18 Bo42 (37) 02 Tagrender- og nedløbsrør (37)01 Tagrender- og nedløbsrør Totalmængde: 560 lbm. TagRende 120 lbm. nedløbsrør Levetid år Indb Vedlige Rest Udbedres.år: hold: levetid: senest Render og nedløb af plast % 0-10 år 2025 Tagrender og nedløb er udført af plast, render er indbygget i tagflade, som skjult rende, nedløb ført synligt til tag brønde i terræn, eller i indmuret pvc. Rør eller via galvaniserede kæder til afløbsrist i terræn. MB: Tagrender skal oprenses for blade og tag rester en gang årligt. K2: Skjulte render kan ved tæring, give anledning til råd og svampeskader i udhæng. Med risiko for spredning til øvrig tagkonstruktion. Tagrender oprenses 1 gang pr. år. Ved gennemtæring af render, bør det overvejes at skifte tagrender til synlige, halvrunde render. Ved defekt på indmurede afløb bør disse ændres til udvendigt nedløb. Årlige reparationer/ udskiftninger Etablering af nye tagrender, inkl. Rendejern 560 lbm. i 2021 Etablering af nye nedløb 120 lbm. i 2021 Ændring af stern, for synlig tagrende i kr kr kr kr

19 Side 19 Bo42 (40) 01 Arealer med fliser (40)01 Arealer med beton fliser Levetid år Indb. Totalmængde: år: m² Beton fliser. 1970/ 2012 Vedlige Rest Udbedres hold: levetid: senest 1-2% år 2039 Gangstier og interne pladser er belagt med beton fliser. Arealer med betonfliser på gangstier og interne pladser er i god stand. K1: Flise arealer på terrasser er begyndende med flere nedbrudte fliser og flere steder er der lunker og ujævne fliser. Løbende vedligeholdelse ved udskiftning af defekte og nedbrudte fliser samt Opretning af fliser, specielt ved rør kanaler kloakker etc. Udskiftning af belægninger på stier m² x 883 kr. pr. m² kr. Årlig vedligeholdelse. Udskiftning af belægninger på terrasser. 961 m² á 883 kr. pr. m² i kr kr

20 Side 20 Bo42 (43) 01 Gulve (43)01 Gulve: Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest m² Linoleum, bolig vinyl og fliser % Gulv i badeværelse er vinyl og de resterende gulve er linoleumsgulve. Da vinyl og linoleums gulvene er af ældre dato er der misfarvninger og synligt tegn på slid af belægningerne. MB: Ved genopretning af linoleumsgulve, vil det anbefales at montere lamelparket i ask i stedet for, da det kan vedligeholdelse med lakering og slibning i bo perioden og er mere nutids behov. Løbende vedligeholdelse ved reparation af skader, gulve vedligeholdes af lejer i bo periode, det vil sige at gulve bør poleres ca. hver 4-5 år. Ved misligholdelse af gulve eller ved gennem slid af linoleums belægningen må der etableres nye gulve. Årlig genopretning af linoleum gulve over 10 år, samt ved fraflytning lejligheder. Genopretning af linoleums gulve. (50 til 90 m² pr. bolig) total: m² Genopretning af flise gulve. (3 m² pr. bolig) total: 117 m² kr. pr år kr kr. Årlig reparation og vedligehold 2% kr

21 Side 21 Bo42 (47) 01 Tage - overflader (47)01 Tage overflader Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest m² Tagpap % Tagflader er tagpapdækkede med ensidigt fald, på underlag af høvlede og pløjede brædder. Tagkonstruktioner har oprindeligt haft 100 mm mineraluld og er efterfølgende blevet efterisoleret med 100 mm og med ca. 200 mm isolering ved indblæsning af granulat. Ved udskiftning af ovenlys er der konstateret råd i de høvlede og pløjede brædder og ved efterisolering med indblæst granulat er luft spalter ved tagudhæng blevet stoppet til så der nu er manglende ventilering af tag rum og derfor er der kommet råd i tag belægningen og dermed bør tagpap og underlag skiftes indenfor 6-8 år. Tagflader eftergås årligt og eventuelle skader udbedres. Opmærksomhed overfor dampbuler skal iagttages. Årligt vedligehold Ny tagdækning af tagpap i kr kr

22 Side 22 (47) 02 Tage - gavlbeklædninger (47)02 Tage gavlbeklædninger Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest m² vandfast krydsfiner på træskellet % Beklædninger af tagkanter er udført vandfast krydsfiner på træskellet. Beklædninger er malerbehandlet med dækkende træbeskyttelse. K2: Finer er grundet ælde åben i hjørner og samlinger indbyrdes mellem plader. Vedvarende fugtbelastning vil bevirke at plader nedbrydes af råd. Beklædninger repareres/ udskiftes med nye finerplader. Alternativt kan anbefales at ændre til nyt vedligeholdelsesfrit materiale. Malerbehandling af gavlbeklædning kr. Årligt reparation og vedligehold. Udskiftning af beklædning i kr kr

23 Side 23 (50) 01 Kloakledninger (50)01 Kloakledninger Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest lbm Glaserede lerrør ½% Kloaksystem for spildevand og regnvand (separatsystem) er udført med glaserede lerrør. IB: Kloakrørene kan ikke umiddelbart inspiceres, men må i påkommende tilfælde undersøges med TV-inspektion. Ledninger gennemspules efter behov. Årligt vedligehold kr

24 Side 24 (50) 02 Rensebrønde (50)02 Rensebrønde Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest stk Beton med støbejern dæksel ½% Rensebrønde er udført som nedgangsbrønde i beton med bundløb af flækket lerrør. Alle brøndene er forsynet med dæksel af støbejern. Dækselhøjde tilpasses eventuel ny belægning. IB: Brøndene er generelt i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Rensebrønde renses/spule hvert 3 år. Årligt vedligehold Oprensning af rensebrønde hvert 3 år kr kr

25 Side 25 (50) 03 Nedløbsbrønde (50)03 Nedløbsbrønde Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest stk beton med rendestensrist ½% Nedløbsbrønde for terrænafvanding er udført i beton med rendestensrist, flere riste ligger i græsarealer med ringe virkning da de samtidig ligger højt. Nedløbsbrønde for tagafvanding er udført i beton med tæt støbejernsdæksel. IB: Nedløbsbrønde er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. K1: Brønddæksler og riste er generelt i god stand med nogle enkelte undtagelser, hvor hængselstiften er knækket. Nedløbsbrønde oprenses hvert 3. år, evt. ved slamsugning. Ændring af højtliggende riste, fjerne topring og tilpasning til terræn, generel aprensning af brønde. Årligt vedligehold Oprensning af nedløbsbrønde hvert 3 år kr kr

26 Side 26 (52) 01 Toilet (52)01 Toilet Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 39 stk. Toiletter med 2 skyl Var. 1-3% Toiletter er nyere klosetter med 2-skyl. MB: Toiletter fremtræder generelt i pæn stand efter alder. Toiletcisterner serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Nye toiletter kr. Årlig rep./ udskiftning kr

27 Side 27 (52) 02 Blandingsbatterier (52)02 Blandingsbatterier Totalmængde: Levetid år 78 stk. 2-grebs armaturer i køkken og badeværelse. Indb. år: Varie nde. Vedlige- Rest Udbedres hold: % levetid: senest 1-3% Blandingsbatterier i køkken er et 2-grebsarmatur og i bad er det 2-grebs armatur med omskifter til vask og bruser. armaturer udskiftes løbende ved defekt. IB: Blandingsbatterier er generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved nedslidning/defekt. Blandingsbatterier serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Blandingsbatterier foreslås udskiftet iforbindelse med modernisering af bad. Nye blandingsbatterier kr. Årlig reparation og service kr

28 Side 28 (53) 01 Varmtvandsbeholder (53)01 Varmtvandsbeholder Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 39 stk. 60 L El-varmtvandsbeholder Var. ½-1,5% Varmtvandsbeholder er af varierede alder og fabrikat, da de bliver udskiftet ved defekte. Årlige reparationer/eftersyn. Det anbefales at foretage udskiftning af varmtvandsbeholder ved store defekter. Nye varmtvandsbeholder 39 stk. x kr. pr. stk kr. Årlige reparationer / udskiftning kr

29 Side 29 (53) 02 Brugsvandsrør (53)02 Brugsvandsrør Totalmængde: Levetid år 650 lbm. Middelsvære galvaniserede gevindrør, kobber rør og pex rør. Indb. Vedlige- Rest Udbedres år: hold: % levetid: senest 1970 ½-1% Ledninger for koldt og varmt brugsvand er udført med middelsvære galvaniserede gevindrør, med tilslutning af fordelingsrør i kobber. Ledningsnettet er ophængt tilgængeligt i krybekælder. Over gulv er rør indfræset i vægge. Ved udskiftning bliver der monteret pex rør. K3: Kobberrør, tilsluttet galvaniserede rør giver lokale gennemtæringer af det galvaniserede rør. Ved afgreninger kan opstå tætte bøjninger, med dårligt vandtryk tilfølge. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Følgeomkostninger til ophugning i gulve samt reetablering af beton og overflader er påkrævet. Indstøbte rør er skjult installation og således delvis dækket af forsikringg. Total udskiftning af brugsvandsrør udføres når vandtryk bliver for ringe. Årlige reparationer / udskiftning kr

30 Side 30 (56) 01 Varmerør (56)01 Varmerør Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 1260 lbm. Middelsvære sorte gevindrør 1970 ½-1% Ledninger for centralvarme er udført med middelsvære sorte gevindrør. Ledningsnettet er ophængt i krybekælder. IB: Ledningsnettet fremtræder, hvor det kan inspiceres, i pæn stand uden synlige tegn på begyndende tæringsskader. Almindeligt vedligehold med maling, på synligt rør system. Indstøbte rør, vil ved tæring blive dækket af forsikring da disse er skjulte. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Årlig rep./ udskiftning kr

31 Side 31 (56) 02 Varmecentral (56)02 Varmecentral Totalmængde: 1 stk. Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 1 stk. Fjenvarme baseret, varmecentral Var. 1-3% Fjenvarme baseret varmecentral som er løbende blevet opdateret/renoveret med pumper og styringer. Varmecentral er placeret på midgårdsvej 79 og er forsynet fra fjernvarme forsyningen. Årlige reparationer/eftersyn foretages ved defekter og tæringer. Ved udskiftning af pumper skal anvendes energibesparende pumper, og komponenter der øger nedkøling af fjernvarmen. Årlig rep./ udskiftning kr

32 Side 32 (56) 03 Radiatorer (56)03 Radiatorer Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 260 stk. Radiatorer er pladejernsradiatorer ½-1% MB: Radiatorerne vurderes til at være i god stand efter deres alder. Der var ingen synlige tegn på begyndende tæring. Det skal overfor lejere påtales at den bedste afkøling/opvarmning af lejemålet sker, når samtlige radiatorer benyttes. Almindeligt vedligehold med maling. Ved evt. udskiftning af radiatorer, f.eks. i forbindelse med tæringsskader, bør ny radiator, efter overgang til fjernvarme, vælges med en effektforøgelse på min. 100 % i forhold til eksisterende radiator (hvis pladsforholdene tillader det). Årlig rep./ udskiftning kr

33 Side 33 (56) 04 Radiatorventiler (56)04 Radiatorventiler Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 260 stk. termostater er fabrikat Danfoss. Var. ½-1% Radiatorventiler- og termostater er fabrikat Danfoss. Termostater generelt er med indbygget føler, i nogle lejligheders opholdsstue er termostat med fjernføler. IB: Termostater og ventiler fremtræder generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved defekt. Ved lækage i forbindelse med ventilspindel skiftes pakdåse. Ved defekt termostat udskiftes denne. Årlig rep./ udskiftning kr

34 Side 34 (57) 01 Ventilationskanaler/riste (57)01 Ventilationskanaler/riste Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 78 stk. Emhætte og naturlig ventilation Var. 1-3% Aftræk fra køkkener er udført som emhætte med kanal, ført til afkast over tag. I badeværelse er udført naturlig ventilation med afkast over tag eller gavl. MB: Generelt er anlæg i god stand, omend en del tilsnavset. Ventiler bør løbende sættes i brugbar stand/ udskiftes. Kanaler renses løbende. Årlig reparation / vedligeholdelse af ventiler og kanaler Rensning af kanaler hvert 5 år kr kr

35 Side 35 (63) 01 Gruppeskab (63)01 Gruppeskab Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 39 stk. Varierende med HPFI-relæ og HFI-relæ Var. ½-1% Gruppetavler er fabrikat LK, monteret med HFI-relæ, for lys- og kraftgrupper. El-måler er afregningsmåler.(østkraft) K1: Gruppetavler uden HPFI relæ lever med hensyn til sikkerhed og antal grupper ikke op til dagens standard. Generelt er der i disse tavler plads til montering af ekstra gruppeafbryder, i enkelte lejligheder er tavlen fuldt monteret. HPFI-relæ og HFI-relæ skal afprøves mindst 1 gang pr. år. Montering af nye gruppetavler, foreslås udført løbende over perioden. Årlig reparation / udskiftning Nye gruppetavler i kr kr

36 Side 36 (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63)02 Afbrydere og stikkontakter Totalmængde: Indb. Vedlige- Rest Udbedres Levetid år år: hold: % levetid: senest Varierende fabrikater. Var. ½-1% Afbrydere og stikkontakter er fabrikat LK type Minitangent. IB: Afbrydere og stikkontakter er efter deres alder generelt i god stand. Antallet af stikkontakter er tæt på at opfylde dagens standard.(1 stikkontakt pr. 4m 2 gulvareal) Ved defekt udskiftes den pågældende komponent. Årlig rep./ udskiftning kr

37 Side 37 (63) 03 Lampesteder (63)03 Lampesteder Totalmængde: Indb. Vedlige- Rest Udbedres Levetid år år: hold: % levetid: senest Varierende fabrikater. Var. ½-1% Lampesteder for pendelmontering er planforsænket dåse i loft/væg med plastdæksel. K1: Lampeudtagene er generelt funktionsdygtige, men gennemgående er mange dæksler enten knækket eller forsvundet, dæksler er udgået af produktion, hvorfor udskiftning til andet materiel er påkrævet. Dæksler udskiftes/monteres f.eks. i forbindelse med istandsættelse ved fraflytning. Årlig rep./ udskiftning kr

38 Side 38 (63) 04 Belysningsarmaturer (63)04 Belysningsarmaturer Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 195 Varierende fabrikater Var. 3-6% Udvendige belysninger er væg armaturer af pvc. Monteret på facader og planforsænket armaturer ved entredør og havedør. Indvendige armaturer i køkken er lysarmaturer monteret under køkken overskab, samt vægarmatur i badeværelser. K1: Udvendige væg armaturer er begyndende nedbrydning. Ved defekte skærme armaturer og komponenter udskiftes til nyt udstyr Udskiftning af indvendige belysnings armaturer. 78 stk kr. Årlig rep./ udskiftning Udskiftning af udvendige belysnings armaturer. 117 stk. á kr. i kr kr

39 Side 39 Bo42 (70) 01 Skure (70)01 Skure Totalmængde: 5 stk. lang skure med 44 rum. Levetid år Malede træ beklædning på facader, murede gavle og tag af stål plader. Indb. år: 1970/ 2014 Vedlige- Rest Udbedres hold: % levetid: senest 1-3% Skure opført som træ konstruktion, med murede gavle. Facade beklædning er udført med vandfast krydsfiner tagdækning er stål tagplader, som er blevet monteret i K1 Skure fremstår med begyndende råd angreb i facade beklædninger og døre. Skure malerbehandles hvert 5 år. Der foretages løbende vedligehold af døre ved justering og smøring. Det anbefales at udskifte beklædninger til vedligeholdelsesfrie facadebeklædninger. Total udskiftning af skure anslået Ny beklædning kr kr. Årlig rep./ udskiftning Malerbehandling af skure hvert 5 år kr kr

40 Side 40 (70) 02 Hegn (70)02 Hegn Totalmængde: Levetid år 25 stk. Malede træ beklædning og eternit/hardiplank. Indb. år: 1970/ 2014 Vedlige- Rest Udbedres hold: % levetid: senest 1-3% Hegn til gårdhaver er opført som træ konstruktion, med beklædning af vandfast krydsfiner. Hegn er løbende blevet udskiftet til eternit plader og senest til indfarvet hardi plank. K1 Træ hegn fremstår med begyndende råd angreb i beklædninger. Det anbefales at udskifte alle træ beklædninger til vedligeholdelsesfrie materiale som hardi plank. Årlig rep./ udskiftning Udskiftning af beklædning på hegn til hardi plank. 2 stk. pr. år á kr kr

41 Side 41 (71) 01 Komfurer og emhætter (71)01 Komfurer og emhætter Totalmængde: Komfurer 39 stk. Emhætter 39 stk. Indb. Vedlige- Rest Udbedres Levetid år år: hold: % levetid: senest Emhætter med motor Var. 3-6% 0-20 løbende Komfurer og emhætter er af varierende fabrikater. IB: Generelt set er komfurerne i pæn og funktionsdygtig stand. Ved defekt udskiftes komfurer og emhætter løbende såfremt reparation ikke er muligt. Totaludskiftning af emhætter vil høre sammen med en generel modernisering af køkken. Nye komfurer og emhætter kr. Årlig rep./ udskiftning kr

42 Side 42 (72) 02 Køleskab/fryser (71)02 Køleskab/Fryser Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 39 stk. Køle/fryse skabe. Var. 3-6% 0-20 løbende Køleskab/fryser er af varierende fabrikat. Ved defekt, udskiftes køle-fryseskabe løbende såfremt reparation ikke er mulig. Ved udskiftning af køleskabe, skal der vælges lav energi skabe. Grundet øget isolering i nye køleskabe bør der vælges størrere skab. Ved ombygning for nyt skab etableres plads for 60 cm. skab opstillet på gulv. Nye køle / fryseskabe kr. Årlig reparation / udskiftning kr

43 Side 43 (73) 01 Køkkener (73)01 Køkkener Totalmængde: Levetid år Indb. år: 39 stk. Element køkkener 1970/ var Vedlige- Rest Udbedres hold: % levetid: senest ½-1% Køkkener er af varierende alder og stand men de fleste køkkener er ældre elementkøkkener med, låger og hængsler og er i dårlig stand. K2 Dårlige låger på overskab kan udgør risiko for personskade, hvor låger falder ned. Hylder er skrammede og ridsede, overflader er svære at rengøre. Reparation udføres, hvor låger etc. er defekte. Hvor låger ikke kan repareres, bør skabe udskiftes eller låger fjernes. Årlig reparation Nye køkkener kr kr

44 Side 44 (73)02 Badeværelser (73)02 Badeværelser Totalmængde: Levetid år Indb. år: 39 stk. Fliser eller vinyl og malede vægge. 1970/ var Vedlige- Rest Udbedres hold: % levetid: senest 0-½% stk. badeværelser er blevet renoveret i perioden 2000 til 2010, med bruser og vinyl eller fliser på gulvet og glasvæv eller fliser på vægge. 3 stk. badeværelser er det oprindelige fra 1970 med linoleums fliser på gulv og vægge med sæde badekar. K1: De 3 stk. gamle badeværelser er generelt meget slidte og står for en renovering. Årlig reparation Renovere gamle badeværelser. 3 stk. x kr. pr. stk. i 2016 Renovere 39 stk. x kr. pr. stk. i kr kr kr

45 Side 45 (79)01 Postkasseanlæg (79)01 Postkasseanlæg Totalmængde: Levetid år 39 stk. Metal/plast postkasser på væg og brev sprækker i entredør. Indb. Vedlige- Rest Udbedres år: hold: % levetid: senest Var. 1-2% stk. Postkasser er placeret ved hver boligs entredør på væg og 27 stk. har brevsprække i entredør. Ved en total udskiftning, kunne det være en fordel at placere postkasser i et samlede anlæg ved skure, 5 steder i afdelingen. MB: Postkasser er af varierende fabrikater og alder. Postkasser bliver serviceret ved konstatering af defekter. Reparation foretages ved konstatering af defekter. Årlig reparation Nye Postkasser 39 stk kr kr

46 Side 46 (79) 02 Låsesystem (79)02 Låsesystem Indb. Vedlige- Rest Udbedres Totalmængde: Levetid år år: hold: % levetid: senest 117 stk. Ruko låsesystem varierende systemer. Var. ½-1% Der er 6 stiftet låse til entredøre, postkasser og skur. Der anbefales at alle låse skiftes til et mere sikkert system og så samme nøgle kan bruges til entredør, postkasse og skur. Reparation udføres ved defekter. Hvor lejer ikke afleverer alle nøgler ved fraflytning, skal cylindre til lejemålet omlægges af låsesmed, omkostning dækkes af fraflytter Årlig reparation. Nyt låsesystem kr kr

47 Side 47 (90) 01 Generelt (90)01 Generelt Indb. Vedlige- Rest Totalmængde: Levetid 5 år år: hold: % levetid: 2 stk. Tilstandsrapport og energimærke Var. 0-5 Udbedres senest Lovpligtig energimærkning er foretaget i 2009, levetid er 5 år, men er forlænget til Energimærkning er inkluderet i afdelingens varmeregnskab. Lovpligtig tilstandsrapport, udarbejdes hver 5. år. Tilstandsvurdering: Karakterskala: IB: Ingen bemærkninger MB: Med bemærkninger K0: Kosmetiske skader K1: Mindre alvorlige skader K2: Alvorlige skader K3: Kritiske skader UN: Bør undersøges nærmere Rapporter fornyes i henhold til gældende love og regler. Rapporter er tilgængelige på Bo42 s hjemmeside Udarbejdelse af tilstandsrapport Kr Udarbejdelse af nyt energimærke kr

48 Midgården I side 48 Vedligeholdelsesbudget Nr. Bygningsbasis 12 Fundamenter I alt Nr. Primære bygningsdele (21) 01 Ydervægge I alt Nr. Kompl. bygningsdele (31) 01 Vinduer (31) 02 Døre (31) 03 Fuger (37) 01 Ovenlysvinduer (37) 02 Tagrender og nedløb I alt Nr. Belægninger (40) 01 Arealer med fliser (43) 01 Gulve (47) 01 Tage overflader (47) 02 Tage gavlbeklædninger I alt Nr. VVS (50) 01 Kloakledninger (50) 02 Rensebrønde (50) 03 Nedløbsbrønde (52) 01 Toilet (52) 02 Blandingsbatterier (53) 01 Varmtvandsbeholder (53) 02 Brugsvandsrør (56) 01 Varmerør (56) 02 Varmecentral (56) 03 Radiatorer (56) 04 Radiatorventiler (57) 01 Ventilationskanaler/riste I alt Nr. El og mekaniske anlæg (63) 01 Gruppeskab (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63) 03 Lampesteder (63) 04 Belysningsarmaturer I alt Nr. Inventar (70)01 Skure (70) 02 Hegn (71) 01 Komfurer og emhætter (71) 02 Køleskabe/Frysere (73) 01 Køkkener (73) 02 Badeværelser (79) 01 Postkasseanlæg (79) 02 Låsesystem I alt Nr. Øvrige-grupper (90) 01 Generelt I alt Nr. Oversigt (10) Bygningsbasis (20) Primære bygningsdele (30) Kompl. bygningsdele (40) Belægninger (50) VVS (60) El og mekaniske anlæg (70) Inventar (90) Generelt I alt

Knudsker Boligselskab. Midgården I

Knudsker Boligselskab. Midgården I Midgården I Tilstandsrapport 2007 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014 Midgården II Tilstandsrapport 2014 Midgården II Midgårdsvej 20-66 / Asavej 27-37 / Willumsvej 2-12 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle

Læs mere

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Strandgården

Knudsker Boligselskab. Strandgården Knudsker Boligselskab Strandgården Tilstandsrapport 2007 Knudsker Boligselskab Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger

Læs mere

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014 Tilstandsrapport 2014 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-60/Holger Lundgrens Vej 1-54 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Ågården. Ågården 1-34

Bo42. Ågården. Ågården 1-34 Ågården Tilstandsrapport 2012 Ågården Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 41

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Pakhuset

Knudsker Boligselskab. Pakhuset Knudsker Boligselskab Pakhuset Tilstandsrapport 2006 Knudsker Boligselskab Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2006 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side

Læs mere

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4.

Læs mere

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014 Støberigården Tilstandsrapport 2014 Støberigården Østergade 72 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4. side 7 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side

Læs mere

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 side 2 Bo42 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Søndergården II

Bo42. Søndergården II Bo42 Søndergården II Tilstandsrapport 216 Søndergården II Bådsmandsstræde 1-26 & Curdtslund 1-41 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side 9

Læs mere

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Afdeling 4 Statusrapport 2018

Afdeling 4 Statusrapport 2018 Afdeling 4 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 9 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 217 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 og Blykobbevej 4-52 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Rosenvej 1-15/Rosenvej 2-24 Thorkildsvej 35-43/Gartnervangen 16-22 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning

Læs mere

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64 Afdeling 7 NordParken Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Højvangsparken

Bo42. Højvangsparken Bo42 Tilstandsrapport 217 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-6/Holger Lundgrens Vej 1-54 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 3 3. Konklusion side 6 4. side 7 5.

Læs mere

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 9 4.

Læs mere

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Thorkildsvej 59-65 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017 Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 217 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 217 Møllegården Hedebovej 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Møllegården Statusrapport 2018

Møllegården Statusrapport 2018 Møllegården Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 7 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Midgården I Statusrapport 2018

Midgården I Statusrapport 2018 Midgården I Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Afdeling 3 Statusrapport 2018

Afdeling 3 Statusrapport 2018 Afdeling 3 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 215 Afdeling 11 St. Torvegade 78-82 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Bo42. Søndergården I

Bo42. Søndergården I Bo42 Søndergården I Tilstandsrapport 216 Søndergården I Styrmandsstræde 1-28, Jungmandsstræde 2-2 & Lodsstræde 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017 Afdeling Tilstandsrapport 27 Afdeling Fabriksvej 3-25 og 28-42 Almindingsvej 5 - Indholdsfortegnelse. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 4 3. Avendelsesbudget

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Rosenlunden Statusrapport 2018

Rosenlunden Statusrapport 2018 Rosenlunden Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Gartnervangen 66-88 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 215 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 215 Afdeling 14 Thorkildsvej 45-51 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Afdeling 12 Statusrapport 2018

Afdeling 12 Statusrapport 2018 Afdeling 12 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Afdeling 2 Statusrapport 2018

Afdeling 2 Statusrapport 2018 Afdeling 2 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 4 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

Afdeling 8 Statusrapport 2018

Afdeling 8 Statusrapport 2018 Afdeling 8 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Højvangsparken Statusrapport 2018

Højvangsparken Statusrapport 2018 Højvangsparken Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Skelbrovej 8 2650 Hvidovre Dato : 2010-06-25 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16767719 Matr. nr./ejerlav 6GG / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr. 72427

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Esbjerg Kommune Sundhed & Omsorg - Den kommunale Boligforsyning Torvegade 74 6700 Esbjerg Tlf.: 76 16 16 16 Esbjerg Kommune Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Gl. Vardevej Gl. Vardevej 57-71 6700

Læs mere

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til:

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Eftersete bygningsdele Indledning: På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Opbygning Tilstand Tiltag Nedenfor er listet, de enkelte bygningsdele der er blevet

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING 8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 10 selvstændige bygninger og 2 udhuse. 7 af bygningerne er opført på samme tid, hvoraf de 6 plus en senere tilbygning er

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Bygningen lever op til Bygningsreglementets krav til opførelse af nye sommerhuse.

Bygningen lever op til Bygningsreglementets krav til opførelse af nye sommerhuse. SIDE 1 AF 6 Adresse: Strandlyst 27 Postnr./by: Resultat 7830 Vinderup BBR-nr.: 661-187714-001 Energikonsulent: Lars Højris Nielsen Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen er udført 1963, skolen er senere udvidet i 1997 samt i 2001 og

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato: 19-07-19 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: Morsø Kommune

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 01.01 Dimension: BxLxH. 3,95x10,00x3,40 m, 39,5 m2 Loft højde 2,50 m 01.02 Farver: Facade, grå ubehandlet cementspånplade Lofter, hvide akustikplade Vægge, hvide

Læs mere

Afd. 12, Katrineholms Allé 111 lejligheder, 7859 m2, årgang

Afd. 12, Katrineholms Allé 111 lejligheder, 7859 m2, årgang BD teoretisk T* levetid (ca. Vurderet BD's restlevetid (ca. 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 116.11 Terræn, konstruktion Udskiftning af slidlag

Læs mere

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING 7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger, hvoraf de 5 er sammenbyggede med forbindelsesgange. 5 bygninger er i ét plan, og 2 er med 2 etager. Bygningerne

Læs mere

VOJENS ANDELS-BOLIGFORENING AFD. 12 TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG

VOJENS ANDELS-BOLIGFORENING AFD. 12 TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG DAGSORDEN Velkomst og valg af dirigent v/vojens Andels-Boligforening Tilstandsvurdering v/rambøll Renoveringsforslag v/rambøll Økonomi, herunder huslejestigning

Læs mere

BUDGETOVERSIGT. Budgetoversigt. Arbejder der bør udføres inden for de næste 2-5 år. Arbejder der bør udføres straks

BUDGETOVERSIGT. Budgetoversigt. Arbejder der bør udføres inden for de næste 2-5 år. Arbejder der bør udføres straks BUDGETOVERSIGT Peter Jahn & Partnere A/S Hjalmar Brantings Plads 6, 2100 København Ø, tlf.: 35 43 10 10 Sagsnavn: Alléhusene Sags nr. 14.3557.60 Økonomisk oversigt over budgetramme Dato: 23. april 2014

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT 0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE l.0 Indledning side 2 2.0 Konklusion side 3 3.0 Konstruktioner og materialer side 4

Læs mere

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Side: 1 af 8 Nebsmøllevej 70 4100 Ringsted BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Stuehus Side: 2 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Baggrund 3 2. Beskrivelse af bebyggelsen 3 3. Formål 4 4. Bygningsgennemgangen

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering,

Læs mere

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god 1.0.1 Tagrygning. Tagrygningen fremstår i en god stand. Der anbefales at tagrygningen gennemgås hvert tredje år for utætheder. 1.0.1 Dog er der flere steder at fastgøringsskuerne IKKE er ordentligt skruet

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Andelsboligforeningen Fjordblik

Andelsboligforeningen Fjordblik TILSTANDSRAPPORT VEDLIGEHOLDELSESPLAN Andelsboligforeningen Fjordblik UDARBEJDET AF ARKITEKT PETER BROCKHATTINGEN 2015 Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning 3 2. Budget for 2015-5 2.1 Budgetskema 5 2.2

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Adresse: Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping (Kulturstationen) Ejer: Rebild Kommune Registrering foretaget d. 13. november 2018.

Læs mere

Materialebeskrivelse. Pottemagergården, Næstved. 01.00 Overflader. 01.01 Indvendige overflader

Materialebeskrivelse. Pottemagergården, Næstved. 01.00 Overflader. 01.01 Indvendige overflader Pottemagergården, Næstved 01.00 Overflader 01.01 Indvendige overflader Lofter Malede betonlofter. Enkelte sekundære rum med malede gipslofter (bryggers, badeværelse o.lign.). Penthouse etagen udføres med

Læs mere

231.009 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug

231.009 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 29 Adresse: Peblingevej 21 Postnr./by: Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter samt de enkelte lejligheders

Læs mere

Likviditetsbudget / Langtidsplan

Likviditetsbudget / Langtidsplan Side 1 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 Side 2 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 218 219 22 221 222 223 224 225 226 227 Saldo primo 7.358.59 9.657.211 9.626.211 4.727.711 6.536.211 8.419.711

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

SALGSPROSPEKT Humleparken II, Arden

SALGSPROSPEKT Humleparken II, Arden SALGSPROSPEKT Humleparken II, Arden Dato: 25.01.2014 Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Situationsplan 37 35 33 31 29 27 25 23 Type 110 21 19 Type 80 17 2

Læs mere

Frydenhøjskolen. Egevolden 106, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Frydenhøjskolen. Egevolden 106, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Frydenhøjskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Egevolden 106, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Frydenhøjskolen er bygget i 1972 med renoveringer / tilbygninger

Læs mere

Energimærkning SIDE 1 AF 6

Energimærkning SIDE 1 AF 6 SIDE 1 AF 6 Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Rådyrvænget 65 5800 Nyborg 450-006236-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40 VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Valborghus 03.2095.40 Bygningsdel/foranstaltning 01 - Tag I forbindelse med besigtigelsen den 17. september 2010 vurderes det, at den udførte tagfod ikke er tæt, hvilket medfører

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT September 2015 Birger Lund ApS Garderhøjvej 5 2820 Gentofte telefon 36 70 28 29 E-mail: blu@birgerlund.dk Indhold Stamdata 3 Eftersynsrapport

Læs mere

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang Ø.Hornum Børnehave IIIn Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang, Øster, Hornum Børnehave Indhold INDLEDNING... 3 EJENDOMMENS DATA... 3 DOKUMENTER... 3 KONKLUSION...

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere