Bo42. Ågården. Ågården 1-34

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bo42. Ågården. Ågården 1-34"

Transkript

1 Ågården Tilstandsrapport 2012

2 Ågården Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 41 Udarbejdet: 2012 Forelagt afdelingsbestyrelsen 2013 Forelagt på afdelingsmøde 2013 Udarbejdet: af Ejendomsinspektør Hans Mikkelsen

3 side GENERELLE OPLYSNINGER Nærværende tilstandsrapport, omhandlende Ågården afdeling 40, der er opført i 1983, har til formål at fastlægge bygningernes vedligeholdelsestilstand samt at fastlægge et vedligeholdelsesinterval for de enkelte bygningselementer. Endvidere på baggrund af tilstandsrapporten at fastlægge et løbende vedligeholdelsesbudget for perioden GRUNDLAG OG METODE FOR UDARBEJDELSE AF TILSTANDSRAPPORT - (10)- Primære bygningsdele, som: Fundamenter - (20)- Primære bygningsdele, som: Ydervægge Indervægge - (30)- Kompletterende bygningsdele, som: Vinduer Døre Fuger Tagrender- og nedløbsrør - (40)- Belægninger, som: Arealer med asfalt Arealer med fliser Eternittage Gavlbelægninger Paptage skure - (50)- VVS-installationer, som: Kloakledninger Rensebrønde Nedløbsbrønde Toiletter Blandingsbatterier Brugsvandsrør Varmerør Varmeunits Radiatorer Radiatorventiler Ventilation - (60)- Elektriske og mekaniske anlæg, som: Gruppeskabe El-installationer og belysninger Terrænbelysninger - (70)- Inventar, som: Skure Komfurer og emhætter Køleskabe/frysere Køkkener Postkasser Undersøgelserne er gennemført som visuelle undersøgelser uden destruktive indgreb i bygningsdelene.

4 0.3 SAMMENFATNING side (21) Ydervægge: Facaderne fremstår ved besigtigelsen med mindre revner og afskalninger. Facader er i god stand, men det påregnes at foretage løbende gennemgang og udbedring af fuger i vedligeholdelsesperioden. Helhedsindtryk: Ydervæggene er i god stand (22) Indervægge: Væggene fremtræder i god stand. I enkelte lejemål forekommer revner, hidrørende fra vindpåvirkninger, da vindafstivnings problemet er afhjulpet, udbedres mindre revner i forbindelse med maling. Helhedsindtryk: Indervægge er i god stand (31)01-02 Vinduer og døre: Vinduer og døre er i god stand og uden tegn på svigt eller nedbrydning, vinduer malerbehandles hver 5-6 år. Tætningslister foreslås udskiftet inden malerbehandling af vinduer. Helhedsindtryk: Vinduer er i god stand (31)03 Fuger omkring vinduer og døre: Eksisterende elastiske fuger omkring vinduer og dør er i ringe stand, teoretisk levetid er opbrugt. Fuger anbefales udskiftet i første del af vedligeholdelsesperioden. Anbefales udført i forbindelse med maling af elementer. Helhedsindtryk: Fuger er ringe, og levetid er opbrugt (37) Tagrender og nedløbsrør: Tagrender og nedløbsrør af pvc er intakte og uden tegn på store svigt. Tagrender og nedløb repareres/udskiftes ved konstatering af defekt. Helhedsindtryk: Tagrender er i rimelig stand (40) Arealer med asfalt: Arealer belagt med asfalt er i rimelig stand, dog forekommer mindre sætningsskader ved dæksler og kantstene. Det anbefales at foretage reparation ved sætninger samt at etablere nyt slidlag, hvilket vil forlænge levetid af belægning. Helhedsindtryk: Belagte arealer er med de foreslåede tiltag i god stand (40)02 Arealer med fliser: Flisearealer fremtræder i god stand, men begyndende nedbrydning vil kræve øget vedligehold i kommende år. Helhedsindtryk: Flisebelægninger er i god stand.

5 0.3.8 (47)01 Eternit tage: side 5 Tagbelægning af eternit fremstår i rimelig stand, med de foreskrevne reparationer vil tagene kunne holde mange år fremover. Helhedsindtryk: Eternit tage er i god stand (47)02 Gavlbeklædninger: Gavlbeklædninger fremstår i god stand, og kræver minimal vedligeholdelse. Helhedsindtryk: Gavle er i god stand (47)03 Tagpap skure: Levetid for tagpap er ved at være opbrugt, hvorfor det anbefales at reparere tagene, og udføre ny tagpapdækning. Helhedsindtryk: Tagpap er i ringe stand og bør renoveres (50) Kloakledninger: Kloakledningerne i jord bør ved gentagne tilstopninger undersøges med TV-inspektion. Helhedsindtryk: Kloakker er i god stand (50)02-03 Rense- og nedløbsbrønde: Kloakbrønde er i god stand. Helhedsindtryk: Kloakbrønde er i god stand (53) Brugsvandsrør: Levetid for brugsvandsrør er ved at være opbrugt men, synlig del af vandledningsnettet er i rimelig stand og uden synlige tegn på tæringsskader. Helhedsindtryk: Rør er i brugbar stand, men levetid er ved at være opbrugt (56) Varmerør, radiatorer og ventiler: Levetid for brugsvandsrør er ved at være opbrugt, men synlig del af centralvarmerørene er i god stand og uden synlige tegn på tæringsskader. Skjulte rør vurderes at have god stand, men det bør overvejes at forny disse i takt med øvrige rør. Varmeunits foreslås udskiftet i takt med nedbrud af komponenter. I forbindelse med udskiftning af radiatorrør bør overvejes at udføre direkte tilslutning til fjernvarme. Radiatorer: Radiatorerne er i forhold til alder i god stand. Ved evt. udskiftning af radiatorer bør nye radiatorer, efter overgang til fjernvarme, vælges med effektforøgelse på min. 100%. Termostatventiler er fundet i god stand. Helhedsindtryk: Centralvarmeanlægget er i god stand.

6 (63) El-installationer: side 6 Gruppetavler er nye tavler med HPFI relæ. Helhedsindtryk: Installationer er i god stand (63) Belysning: Indvendige belysningsarmaturer er nyere armaturer i god stand. Terrænbelysninger er parklamper, der bliver serviceret af Østkraft. Der er konstateret overgang i kabelsystem, og løbende vedligehold må påregnes. Ved defekter bør overvejes at etablere energibesparende armaturer på bygninger. Helhedsindtryk: Anlæg er i rimelig stand (70)01 Skure: Krydsfinerbeklædning på skure er nedbrudt af begyndende råd i nedre del af konstruktion. Det anbefales straks at foretage udbedring/reparation og efterfølgende udskifte beklædning. Helhedsindtryk: Beklædninger er i ringe stand (71)01-02 Hårde hvidevarer: Komfurer er i god stand. Køle/fryseskabe er i forhold til alder i god stand, men med hensyn til isolering og lavt energiforbrug lever ældre skabe ikke op til dagens standard. Ved udskiftning udskiftes til lavenergiskabe. Helhedsindtryk: Hårde hvidevarer er i god stand Økonomi/budget: De i eftersynskortene og budgetterne anvendte priser er baseret på V&S-pris-kalkulation og er inkl. moms og ekskl. honorarer. Ved igangsætning af større renoveringer kan det anbefales at der udarbejdes udbudsprojekt og indhentes tilbud fra flere tilbudsgivere, hvilket vil medføre de fordelagtigste priser på det udbudte arbejde.

7 0.4 KONKLUSION side Gennemgang: Efter vor gennemgang af afdelingen, som er foretaget som stikprøver kan konstateres at afdelingen findes i god vedligeholdt stand. Dog kan konstateres en del skader forårsaget af ælde og uhensigtsmæssig konstruktion. Disse skader vil blive gennemgået (21)01 Ydervægge: Facaderne er i god stand, uden tegn på nedbrydning, dog må forventes at facader gennemgås og fuger udbedres i sidste del af vedligeholdelsesperioden (47)01 Tage overflader: Tagflader er fremstår i rimelig stand i forhold til eternittagets forventede restlevetid på år. Erfaringsmæssigt har asbestholdige plader længere levetid, hvorfor der ikke er afsat beløb til fornyelse i vedligeholdelsesperioden (47)02 Tage gavlbeklædninger: Beklædninger af træ flere steder nedbrudte, der er i vedligeholdelsesbudget regnet med løbende udskiftning til ny beklædning af stålplade (47)03 Tagpap skure: Tagpap er ved at være nedslidt, det anbefales at foretage reparation/ nyt tagpap i vedligeholdelses perioden (53)01 Brugsvandsrør: Vand og varmerør er fremført til de enkelte brugssteder via rør kanaler i betongulve, ved tæringer i rørene vil det være en fordel at frilægge rør i demonterbar rør kasse ved loft, hvorfra installationer udføres som synlig installation (56)02 Varmeunits: Levetid for varmeunits er ved at være opbrugt. Mange units er udskiftet, resterende anbefales udskiftet i vedligeholdelsesperioden (63)04 Terrænbelysning: Terrænbelysning er i funktionsdygtig stand, men er dyr at vedligeholde. Alternative muligheder for belysning af fællesarealer anbefales undersøgt (70)01 Skure: Beklædninger på skure er nedbrudt og skal udskiftes i vedligeholdelsesperioden.

8 Samlet vurdering: side 8 Med ovenstående bemærkninger til eftersynskort og vedligeholdelses budget for årene er det efter vor vurdering gode bygninger, der med de foreskrevne udbedringer og vedligeholdelser vil være sunde og med gode konstruktioner der svarer til nutidig standard. Der er ikke i gennemgangen taget stilling til indvendig vedligeholdelse.

9 side 9 (12) 01 Fundamenter (12)01 Fundamenter Totalmængde: m Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: år Levetid: år Vedligehold: 0-0,5% Udbedres senest år: 2103 Eksisterende fundamenter støbt på stedet med kantisolering af lecablokke/terrænbatts, fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Enkelte ubetydelige revner samt afskallinger af sokkelpuds kan iagttages. MB: Revner og afskallinger af sokler, forekommer specielt ved døre. Skyldes smallere lecablok i døråbning. Løs sokkelpuds afhugges og reparation af sokkelpuds udføres. Reparation af sokler udført af murer anslået kr

10 side 10 (21) 01 Ydervægge (21)01 Ydervægge Totalmængde: 1800 m 2 Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: år Levetid: år Vedligehold: 0,5% Udbedres senest år: 2103 Facader fremstår generelt uden tegn på store revner og afskalninger. I henhold til tegninger er facaderne udført som 29 cm isoleret hulmur med Mineralulds-isolering i kanal. Facader fremstår i blankt murværk i røde teglsten. IB: Årlig gennemgang og udbedring af mindre revner og afskallinger kr Årlig henlæggelse til nye facader ved levetid 120 år kr Nye skalmure kr

11 side 11 (22) 01 Indervægge (22)01 Indervægge Totalmængde: Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: År Levetid år Vedligehold 0,5% Udbedres senest år: 2103 Indervægge er letbeton skillevægge. K1: Skillevægge fremstår flere steder i bryggers med revner. K2: Defekte fuger og revner i badeværelse, bevirker at der sker fugtskader på skillevægge i opholdsstuer, med løst tapet til følge. Malerbehandling efter behov udføres af lejer eller i forbindelse med fraflytninger. Revner i skillevægge foreslås udbedret i forbindelse med malerarbejder. Fuger i badeværelser udskiftes ved fugeslip: Der udføres vandtætning omkring blandingsbatterier ved konstatering af fugtgennemslag. Årlige udbedringer af revner, anslået kr ,

12 side 12 (31) 01 Vinduer (31)01 Vinduer Totalmængde: 162 stk. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-20 År Levetid år Vedligehold 0,5% Udbedres senest år: 2023 Eksisterende sprossevinduer er af malerbehandlet træ, monteret med 2-lags termoglas. Vinduer fremstår i rimelig stand med intakt funktion, dog er tætningslister ældre og begyndende nedbrydning kan konstateres. Almindelig rengøring, smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister m.v. foretages altid ved fraflytning af lejemål. Udskiftning af eksisterende tætningslister. Malerbehandling af vinduer hvert 4-5 år. Årlig gennemgang, justering og smøring ½% à kr kr Udskiftning af tætningslister (31)46.41, mtr. á 53 kr Malerbehandling af vinduer (tilbud) kr Henlæggelse til nye vinduer ved levetid 50 år kr Etablering af nye vinduer kr

13 side 13 (31) 02 Døre (31)02 Døre Totalmængde: 81 stk. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold 0,5% Udbedres senest år: 2023 Eksisterende døre af malerbehandlet træ, monteret med 2-lags termoglas i terrassedøre, og isolerede dørplader i hoved- og bryggersdøre. Døre fremstår med mindre skader. K1: Utætheder imellem karm og ramme. Mangelfuld malerbehandling i false vil bevirke at døre nedbrydes af råd og svamp. Justering og smøring af hængsler, foretages altid i forbindelse med fraflytninger. Justering og etablering af tætning imellem karme og rammer, udskiftning af defekte tætningslister. Malerbehandling foretages hvert 4-5 år. Årlig justering og smøring udført sammen med vinduespartier kr Årlig henlæggelse til nye døre ved levetid 50 år Malerbehandling af døre (tilbud) kr Udskiftning af defekte tætningslister 492 mtr. á kr. 53 kr Udskiftning af døre kr

14 side 14 (31) 03 Fuger (31)03 Fuger Totalmængde: 1260 m. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-1 år Levetid:10-20 år Vedligehold:0,5% Udbedres senest år: 2014 Eksisterende fuger omkring vinduer og døre udført som elastiske fuger. Levetid for fuger er ved at være opbrugt, hvorfor det må påregnes at disse udskiftes i vedligeholdelsesperioden. K1: Begyndende nedbrydning af fuger kan konstateres. Defekte fuger vil kunne medføre råd og svampeangreb. Årlig inspektion af fuger/udskiftning af defekte fuger. Eksisterende fuger udkradses, ny stopning udføres og nye elastiskefuger udføres. Årlig inspektion, og udskiftning af defekte fuger ½% à kr kr Årlig henlæggelse til nye fuger ved levetid 20 år kr Udskiftning af fuger ved døre og vinduer (31) m á kr. 190 kr

15 side 15 (37) 01 Tagrender- og nedløbsrør (37)01 Tagrender- og nedløbsrør Totalmængde: 716 lbm. rende 334 lbm. rør Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-15 år Levetid år vedligehold 1-2 % Udbedres senest år: Løb. Tagrender og nedløbsrør er udført af præfabrikeret grå pvc, ført til tag brønde I terræn. MB: Tagrender skal oprenses for blade og tagrester en gang årligt. Tagrender oprenses 1 gang pr. år. Defekte tagrender og nedløb udskiftes løbende ved konstatering af defekter. Oprensning af tagrender 1 gang årligt samt vedligehold af render og nedløb Samlet omkostning pr. år. 1-2% à kr kr Henlæggelse til nye tagrender ved levetid 30 år kr Udskiftning af tagrender og nedløb kr

16 side 16 (40) 01 Arealer med asfalt (40)01 Arealer med asfal Totalmængde: m 2 Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 0,5% Udbedres senest år: 2023 Adgangsveje og P-pladser er belagt med asfalt. K1: Arealer med asfaltbelægning er i rimelig stand, dog kan der konstateres begyndende nedbrydning af asfalt i kanter samt omkring brønde og afløbsriste. Løbende vedligeholdelse ved reparation af huller og sætninger. Årlig udgift til vedligehold iht. V&S 0,5-1% kr Genopretning af belægning nyt slidlag kr Retablering af belægninger iht. V&S m 2 á kr. 800 kr

17 side 17 (40) 02 Arealer med fliser (40)02 Arealer med fliser Totalmængde: 524 m 2 Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2023 Ved indgangs og bryggers døre er etableret flisebelægning, terrasser i haver er udført af 50x50 cm betonfliser. MB: Arealer belagt med fliser er i fin stand og generelt uden nævneværdig slitage og sætninger, dog må der i de kommende år påregnes vedligehold grundet begyndende nedbrydning. Løbende vedligeholdelse ved omlægning af fliser ved sætninger. Årlig udgift til vedligehold iht. V&S 1-2% à kr kr Henlæggelse til nye belægninger ved levetid 40 år kr Retablering af belægninger 524 m 2 á kr. 800 kr

18 side 18 (47) 01 Eternit tage (47)01 Eternit tage Totalmængde: m 2 Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-30 år Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2043 Tagflader er belagt med brune eternit plader oplagt på lægter uden undertag, Taghældning ca. 49 graders hældning. K2: Eternitplader indeholder asbest, hvilket skal iagttages ved reparationer. Tagfladen fremstår med utætheder hidrørende fra manglende tætningsklodser imellem tagplader ved rygning og tagfod. Ved snefald og blæst kan konstateres fygesne i loftsrum. Fygesne giver anledning til fugtophobning i konstruktioner med råd- og svampeangreb til følge. Tagflader eftergås årligt og eventuelle skader udbedres. Forskubbede, knækkede og defekte tagplader tilrettes/udskiftes. Opmærksomhed overfor afskallinger iagttages. Tage eftergås, manglende skumklodser genmonteres i rygning samt ved tagfod. Årlig gennemgang og udbedring 3% à kr kr Henlæggelse til nye tagplader ved levetid 60 år kr Etablering af nye eternittage kr

19 side 19 (47) 02 Gavlbeklædninger (47)02 Gavlbeklædninger Totalmængde: 1300 m 2 Registrering: Indbygningsår: 2009 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0,5% Udbedres senest år: 2039 Gavlbeklædninger er udført som stålbeklædte gavle af indfarvede trapetzplader monteret på eksisterende krydsfinerbeklædning. Vindskeder og sterne er ligeledes af stålplade. K2: Beklædninger fremstår med begyndende nedbrydning, specielt er vandnæse nedbrudt, flere steder med begyndende rådangreb. Gavlbeklædninger eftergås/ændres til nye gavlbeklædninger af eternit eller tilsvarende vedligeholdelsesfrit materiale. Beklædninger rykkes frem foran murværk, for korrekt afledning af regn. Det anbefales at udskifte defekte gavle i takt med nedbrydning. Det anslås at gavle bør udskiftes over en periode af 7 år. Årlig udgift til reparation af gavle ½% à kr kr Årlig henlæggelse til nye gavlbeklædninger ved levetid 30 år kr Udskiftning af gavlbeklædninger kr

20 side 20 (47) 03 Tagpap skure (47)03 Tagpap skure Totalmængde: 240 m 2 Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2022 Skure er tagpapbeklædte med ensidigt fald mod haver. Tagpap fremstår i rimelig stand, men grundet alder, må det indenfor en overskuelig fremtid forventes, at tagpap renoveres. Enkelte steder er konstateret utæthed i tagflade. Disse utætheder skal repareres løbende. K1: Utætheder i pap eller inddækninger kan bevirke råd- og svampeskader. Opskæring af dampbuler og reparation af huller udføres når problemer opstår. Det anbefales at udføre ny overpap på eksisterende pap. Årlig reparation 3% à kr kr Årlig henlæggelse til ny tagpap ved levetid 30 år kr Ny tagpap belægning 240 m2 á kr. 200 kr Ændring af inddækninger mv. anslået kr

21 side 21 (50) 01 Kloakledninger (50)01 Kloakledninger Totalmængde: lbm. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0.½% Udbedres senest år: 2063 Kloaksystem for spildevand og regnvand(separatsystem) er udført med pvc rør. Iht. Tegn og af IB: Kloakrørene kan ikke umiddelbart inspiceres, men må i påkommende tilfælde undersøges med TV-inspektion. Anlægget fremstår i god stand, uden hyppige stop. Ledninger gennemspules efter behov. Årligt vedligehold ½% à kr kr Årlig henlæggelse ved levetid 60 år kr Etablering af nyt kloakanlæg skønnet kr

22 side 22 (50) 02 Rensebrønde (50)02 Rensebrønde Totalmængde: stk. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0.½% Udbedres senest år: 2063 Rensebrønde er udført som nedgangsbrønde i beton med bundløb af flækket lerrør. Alle brøndene er forsynet med dæksel af støbejern. IB: Brøndene er generelt i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Rensebrønde renses/spules, når ledningsanlæg i øvrigt skal højtryksspules. Ålige vedligeholdelsesomkostninger ½% à kr kr Årlig henlæggelse til nyt anlæg ved levetid 80 år kr Etablering af nyerensebrønde anslået kr

23 side 23 (50) 03 Nedløbsbrønde (50)03 Nedløbsbrønde Totalmængde: stk. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2063 Nedløbsbrønde for terræn- og tagafvanding er udført i beton med rendestensrist. Nedløbsbrønde for tagafvanding er udført i beton med tæt støbejernsdæksel. IB: Nedløbsbrønde er efter alder i god stand, uden synlige tegn på brud eller forvitring. K1: Brønddæksler og riste er generelt i god stand med nogle enkelte undtagelser, hvor hængselstiften er knækket. Nedløbsbrønde oprenses hvert 3 år, evt. ved slamsugning. Årlige reparationer ½% à kr kr Årlig henlæggelse til nyt anlæg ved levetid 80 år kr Oprensning af nedløbsbrønde Samlet omkostning pr. gang kr

24 side 24 (52) 01 Toiletter (52)01 Toiletter Totalmængde: 27 stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-30 år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2043 Toiletter er nyere med 2-skyl. MB: Toiletter fremtræder generelt i pæn stand efter alder. Toiletcisterner serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Løbende vedligehold af toiletter 2% à kr kr Årlig henlæggelse til udskiftning af toiletter ved levetid 30 år kr Omkostning til udskiftning af toiletter kr

25 side 25 (53) 01 Blandingsbatterier (53)01 Blandingsbatterier Totalmængde: 108 stk. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2023 Blandingsbatterier i bryggers, køkken og bad er overalt monteret som traditionelle 2- grebs armaturer, der løbende udskiftet ved defekt. K1: Blandingsbatterier i badeværelser er ikke udført med vandtætning i overgang til væg. Der er flere steder konstateret vandgennemtrængen til væg i stue. MB: Batterier er generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved nedslidning/defekt. Blandingsbatterier serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Blandingsbatterier foreslås udskiftet i forbindelse med modernisering af bad. Løbende vedligehold/udskiftning 2-3% à kr Henlæggelse til nye armaturer ved levetid 30 år kr Udskiftning af blandingsbatterier kr

26 side 26 (53) 02 Brugsvandsrør (53)02 Brugsvandsrør Totalmængde: lbm. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-25 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2038 Ledninger for koldt- og varmt brugsvand er udført i kobber. Ledningsnettet er indstøbt i terrændæk. Over gulv er rør indfræset i væg. Galvaniseret rør ved vandmåler er generelt udsat for tæringsskader, disse udskiftes løbende. (5 stk. udskiftet) K2: Kobberrør, tilsluttet galvaniserede rør giver lokale gennemtæringer af det galvaniserede rør. Ved afgreninger kan opstå utætte bøjninger, med dårligt vandtryk tilfølge. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Følgeomkostninger til ophugning i gulve samt reetablering af beton og overflader er påkrævet. Total udskiftning af brugsvandsrør vil høre sammen med generel modernisering af køkken og bad. Ved renovering bør overvejes at placere rør synligt/tilgængeligt i bygning. Årligt vedligehold af rør ved gennemtæring og lignende 1% à kr kr Årlig henlæggelse til udskiftning ved levetid 50 år kr Udskiftning af kold- og varmbrugsvandsrør i lejemål kr

27 side 27 (56) 01 Varmerør (56)01 Varmerør Totalmængde: lbm. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 25 år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2031 Ledninger for centralvarme er udført med kobberrør. Ledningsnettet er placeret utilgængeligt indstøbt i terrændæk. IB: Ledningsnettet fremtræder, hvor det kan inspiceres i pæn stand, uden synlige tegn på begyndende tæringsskader. Almindeligt vedligehold med maling, af synlige rør. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Ved renovering af brugsvandsrør bør det overvejes at flytte rørene til placering i tilgængelig rørkanal ved eller på loft. Årligt vedligehold af rør ved gennemtæring og lignende ekskl. eventuelle følgeomkostninger 1% à kr kr Årlig henlæggelse til nyt anlæg ved levetid 50 år kr Etablering af nye varmerør anslået kr

28 side 28 (56) 02 Varmeunits (56)02 Varmeunits Totalmængde: 27 stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-30 år Levetid 15-30år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: Løb. Fjernvarmeunits er ældre, begyndende nedslidning kan konstateres, således er 16 units udskiftet. MB: Fjernvarmeunits skal serviceres jævnligt. Der konstateres jævnligt nedslidte og defekte komponenter. Det anbefales at foretage udskiftning af units ved store defekter. Årlige reparationer/eftersyn anslået iht. V&S 3% af nypris. Det anbefales at foretage udskiftning af units ved store defekter, det anslås at 4 stk. units udskiftes pr. år. Udskiftning af units anslået til Årlige vedligehold/reparationer pr. stk pr. år Årlige reparationer 2% à kr kr Årlig henlæggelse til nye units ved levetid 20 år kr Udskiftning af 4 stk. units pr. år kr Total udskiftning af varme units Kr

29 side 29 (56) 03 Radiatorer (56)03 Radiatorer Totalmængde: 160 stk. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold 1% Udbedres senest år: 2033 Radiatorer er pladejernsradiatorer fabrikat Rio. MB: Radiatorerne vurderes til at være i god stand efter deres alder. Der var ingen synlige tegn på begyndende tæring. Enkelte lejere påtaler at stue er svær at opvarme. Det skal overfor lejere påtales, at den bedste afkøling/opvarmning af lejemålet, sker når samtlige radiatorer benyttes. Almindeligt vedligehold med maling. Ved evt. udskiftning af radiatorer, f.eks. i forbindelse med tæringsskader, bør ny radiator, efter overgang til fjernvarme, vælges med en effektforøgelse på min. 100% i forhold til eksisterende radiator.(hvis pladsforholdene tillader det) Løbende udskiftning af radiatorer ved gennemtæring og lignende Samlet omkostning pr. år 1% à kr kr Årlig henlæggelse til nye radiatorer ved levetid 50 år kr Total udskiftning af radiatorer anslået kr ,

30 side 30 (56) 04 Radiatorventiler (56)04 Radiatorventiler Totalmængde: 160 stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-30 år Levetid år Vedligehold 1% Udbedres senest år: Løb. Radiatorventiler- og termostater er fabrikat Danfoss. Termostater generelt er med indbygget føler. IB: Termostater og ventiler fremtræder generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved defekt. Ved lækage i forbindelse med ventilspindel skiftes pakdåse. Ved defekt termostat udskiftes denne. Løbende vedligehold af defekte komponenter Samlet omkostning pr. år. 1% à kr kr Ålig henlæggelse til nye tarmostat ventiler ved levetid 30 år kr Total udskiftning af termostater V&S (56)36.10 kr

31 side 31 (57) 01 Ventilation (57)01 Ventilation Totalmængde: stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-30 Levetid år Vedligehold 1% Udbedres senest år: løbende Aftræk fra køkkener er udført som emhætte med kanal, ført til afkast i facade. I badeværelse er udført mekanisk ventilation via ventilator i facade. MB: Generelt er anlæg i god stand, omend en del tilsnavset. Ventiler skal holdes i brugbar stand, og forsynes med jalousi rister. Kanal system fra emhætter eftergås og udbedres. Årlig reparation 1% à kr kr Årlig henlæggelse til nye ventilatorer/riste ved levetid 10 år kr Etablering af nye jalousi riste og ventilatorer kr

32 side 32 (63) 01 Gruppeskab (63)01 Gruppeskab Totalmængde: 27 stk. Registrering: Indbygningsår: 2003 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 1% Udbedres senest år: 2053 Tavler er udskiftet til nye tavler med HPFI-relæ. El-måler er afregningsmåler.(østkraft) IB: HPFI-relæ skal afprøves mindst 1 gang pr. år. Løbende vedligehold af gruppetavle og komponenter Samlet omkostning pr. år. 1% à kr kr Årlig henlæggelse til nye tavler ved levetid 40 år kr Total udskiftning af gruppetavler kr

33 side 33 (63) 02 El installation og belysning (63)02 El-installation og belysning Totalmængde: m 2 Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2033 Afbrydere og stikkontakter er fabrikat LK type Minitangent. IB: Afbrydere og stikkontakter er efter deres alder generelt i god stand. Antallet af stikkontakter opfylder dagens standard.(1 stikkontakt pr. 4 m 2 gulvareal) Ved defekt udskiftes den pågældende komponent. Løbende udskiftning af defekte komponenter Samlet omkostning pr. år. ½% à kr kr Årlig henlæggelse til nye installationer ved levetid 50 år kr Ny elinstallation anslået kr

34 side 34 (63) 03 Terrænbelysning (63)03 Terrænbelysning Totalmængde: 54 Vægarmaturer 20 parklamper Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-16 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: 2023 Belysningsarmaturer er vægarmaturer monteret på facader samt parklamper på stander placeret ved veje og p-pladser. Ved defekt udskiftes armatur/komponent. Det bør overvejes at ændre antal og type af belysningskilder, ved defekter. Nye LED armaturer monteret på bygninger vil medføre besparelse i drift og etablering. Vedligehold af belysningsarmaturer Samlet omkostning pr. år. 3% à kr kr Årlig henlæggelse til nye belysninger ved levetid på 30 år kr Etablering af nye vægarmaturer 55 stk Etablering af nye parklamper 20 stk. kr kr

35 side 35 (70) 01 Skure (70)01 Skure Totalmængde: 27 stk. 327m2 facade Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2043 Skure opført som trækonstruktion. Facadebeklædning er udført med vandfast krydsfiner tagdækning er udført som tagpap. K2: Skure fremstår med begyndende råd angreb i facadebeklædninger. Øget fugt i konstruktioner kan medføre svampeangreb. Skure malerbehandles hvert 4 5 år. Der foretages løbende vedligehold af døre ved justering og smøring af døre. Det anbefales at udskifte beklædninger. Malerbehandling af skure anslået kr Årlig vedligehold justeringer mv. 1-2% à kr kr Årlig henlæggelse til nye beklædninger ved levetid 60 år kr Udskiftning af facadebeklædning 327 m 2 à 550 kr. kr

36 side 36 (71) 01 Komfurer og emhætter (71)01 Komfurer og emhætter Totalmængde: 27 stk. Registrering: Indbygningsår: varierende Restlevetid: 0-15 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: løbende Komfurer er fabrikat Voss. IB: Generelt set er komfurerne i pæn og funktionsdygtig stand. Ved defekt udskiftes komfurer og emhætter løbende såfremt reparation ikke er muligt. Totaludskiftning af komfurer vil høre sammen med en generel modernisering af køkken. Løbende vedligehold af komfurer Samlet omkostning pr. år. 3% à kr kr Årlig henlæggelse til komfurer og emhætter ved levetid 15 år kr Udskiftning af komfurer og emhætter kr

37 side 37 (71) 02 Køle- fryseskabe (71)02 Køle-fryseskabe Totalmængde: 27 stk. Registrering: Indbygningsår: varierende Restlevetid: 0-15 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: løbende Køle-fryseskabe er af varierende fabrikater. MB: Generelt set er køle-fryseskabe i pæn stand efter alder, men kan med hensyn til isolering og lavt strømforbrug ikke leve op til dagens standard. Ved defekt, udskiftes køle-fryseskabe løbende såfremt reparation ikke er mulig. Total udskiftning af køle-fryseskabe vil høre sammen med en generel modernisering af køkken. Løbende vedligehold af køle-fryseskabe Samlet omkostning pr. år. 3% à kr kr Årlig henlæggelse til nye køle/fryseskabe ved levetid 15 år kr Udskiftning af køle-fryseskabe kr

38 side 38 (73) 01 Køkkener (73)01 Køkkener Totalmængde: 27 stk. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: 0-15 år Levetid år Vedligehold 1% Udbedres senest år: 2015 Køkkener er elementkøkkener med naturtræ`s finerede låger og bordplader af plastlaminat. MB: Begyndende slidtage nødvendiggør øget vedligeholdelse af låger, bordplader mv. Køkkener forventes udskiftet 2013/2014. Reparation udføres, hvor låger mv. er defekte.(15%) Reparation af låger, bordplader mv. Årlig udgift anslået til 1% à kr kr Årlig henlæggelse til nye køkkener ved levetid 40 år kr Etablering af nye køkkener anslået kr

39 side 39 (79) 01 Postkasser (79)01 Postkasser Totalmængde: 27 stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: Postkasser er af metal, opsat på stander ved adgangsvej. Postkasser er overvejende nye og fremtræder i god stand. Reparation udføres, ved defekter. Udskiftning foretages om nødvendigt. Reparation: Årlig udgift anslået til 2% à kr kr Årlig henlæggelse til nye postkasser ved levetid 20 år kr Udskiftning af samtlige postkasser 27 stk. anslået kr

40 side 40 (90) 01 Bygninger generelt (90)01 Bygninger generelt Totalmængde: 27 stk. Registrering: Indbygningsår: 1983 Restlevetid: Generelle oplysninger: Afdeling 40 Ågården, består af 27 lejemål. Type H: 25 stk. 3 værelses 1. etage Type J: 2 stk. 2 Værelses 1. etage Indretninger: Afdelingen er opført i 1 etage, som sammenbyggede dobbelthuse og sammenbygget med skure til øvrige naboer. Overflader: Bygningerne er opført med facader i blanke teglsten med tilbageliggende mørtelfuger. Oprindelige malede gavlbeklædninger af krydsfiner, er udskiftet til stålpladebeklædning. Vinduer, døre og skure er malerbehandlede. Ved fremtidig udskiftning bør udskiftes til vedligeholdelsesfrie udvendige overflader. Terrænbelysninger: Ved defekter bør overvejes at fjerne parkbelysning på stander og udføre pendler på facader. P-pladser: Afdelingens p-pladser er beliggende ved indkørsel til bebyggelsen. I bebyggelsen er der etableret for-areal til de enkelte lejligheder. Disse er belagt med fliser beregnet for let trafik. Ved besigtigelse kan konstateres, at parkering sker på flisearealer, herved nedbrydes belægninger. P-forbud bør respekteres eller belægning omlægges til kørebanebelægning.

41 Afdeling 40 side 41 Vedligeholdelsesbudget Nr. Primære bygningsdele (12) 01 Fundamenter (21) 01 Ydervægge (22) 01 Indervægge I alt Nr. Kompl. bygningsdele (31) 01 Vinduer (31) 02 Døre (31) 03 Fuger (37) 01 Tagrender og nedløbsrør I alt Nr. Belægninger (40) 01 Arealer med asfalt (40) 02 Arealer med fliser (47) 01 Eternit tage (47) 02 Gavlbeklædninger (47) 03 Tagpap skure I alt Nr. VVS (50) 01 Kloakledninger (50) 02 Rensebrønde (50) 03 Nedløbsbrønde (52) 01 Toiletter (53) 01 Blandingsbatterier (53) 02 Brugsvandsrør (56) 01 Varmerør (56) 02 Varmeunits (56) 03 Radiatorer (56) 04 Radiatorventiler (57) 01 Ventilation I alt Nr. El og mekaniske anlæg (63) 01 Gruppeskabe (63) 02 El-installation og belysning (63) 03 Terrænbelysning I alt Nr. Inventar (70) 01 Skure (71) 01 Komfurer og emhætter (71) 02 Køle-fryseskabe (73) 01 Køkkener (79) 01 Postkasser I alt Nr. Oversigt (20) Primære bygningsdele (30) Kompl. bygningsdele (40) Belægninger (50) VVS (60) El og mekaniske anlæg (70) Inventar I alt

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014 Tilstandsrapport 2014 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-60/Holger Lundgrens Vej 1-54 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side

Læs mere

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 side 2 Bo42 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side

Læs mere

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014 Midgården II Tilstandsrapport 2014 Midgården II Midgårdsvej 20-66 / Asavej 27-37 / Willumsvej 2-12 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Midgården I

Knudsker Boligselskab. Midgården I Midgården I Tilstandsrapport 2007 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Strandgården

Knudsker Boligselskab. Strandgården Knudsker Boligselskab Strandgården Tilstandsrapport 2007 Knudsker Boligselskab Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger

Læs mere

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle

Læs mere

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side

Læs mere

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4.

Læs mere

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42. Søndergården II

Bo42. Søndergården II Bo42 Søndergården II Tilstandsrapport 216 Søndergården II Bådsmandsstræde 1-26 & Curdtslund 1-41 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014 Støberigården Tilstandsrapport 2014 Støberigården Østergade 72 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4. side 7 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Pakhuset

Knudsker Boligselskab. Pakhuset Knudsker Boligselskab Pakhuset Tilstandsrapport 2006 Knudsker Boligselskab Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2006 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42. Højvangsparken

Bo42. Højvangsparken Bo42 Tilstandsrapport 217 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-6/Holger Lundgrens Vej 1-54 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 9 4.

Læs mere

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Rosenlunden Statusrapport 2018

Rosenlunden Statusrapport 2018 Rosenlunden Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Møllegården Statusrapport 2018

Møllegården Statusrapport 2018 Møllegården Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 7 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 217 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 og Blykobbevej 4-52 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Afdeling 4 Statusrapport 2018

Afdeling 4 Statusrapport 2018 Afdeling 4 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 9 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64 Afdeling 7 NordParken Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Rosenvej 1-15/Rosenvej 2-24 Thorkildsvej 35-43/Gartnervangen 16-22 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning

Læs mere

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Thorkildsvej 59-65 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Afdeling 3 Statusrapport 2018

Afdeling 3 Statusrapport 2018 Afdeling 3 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Søndergården I

Bo42. Søndergården I Bo42 Søndergården I Tilstandsrapport 216 Søndergården I Styrmandsstræde 1-28, Jungmandsstræde 2-2 & Lodsstræde 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 217 Møllegården Hedebovej 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017 Afdeling Tilstandsrapport 27 Afdeling Fabriksvej 3-25 og 28-42 Almindingsvej 5 - Indholdsfortegnelse. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 4 3. Avendelsesbudget

Læs mere

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 215 Afdeling 11 St. Torvegade 78-82 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side 9

Læs mere

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 3 3. Konklusion side 6 4. side 7 5.

Læs mere

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017 Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 217 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 215 Afdeling 14 Thorkildsvej 45-51 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Højvangsparken Statusrapport 2018

Højvangsparken Statusrapport 2018 Højvangsparken Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Afdeling 12 Statusrapport 2018

Afdeling 12 Statusrapport 2018 Afdeling 12 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Afdeling 8 Statusrapport 2018

Afdeling 8 Statusrapport 2018 Afdeling 8 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Gartnervangen 66-88 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Afdeling 2 Statusrapport 2018

Afdeling 2 Statusrapport 2018 Afdeling 2 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 4 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

Midgården I Statusrapport 2018

Midgården I Statusrapport 2018 Midgården I Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 215 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Skelbrovej 8 2650 Hvidovre Dato : 2010-06-25 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16767719 Matr. nr./ejerlav 6GG / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr. 72427

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Sønderkærskolen Adresse Placering Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Sønderkærskolen er bygget i etaper, bygningen mod gaden er fra 1926, i 1949

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god 1.0.1 Tagrygning. Tagrygningen fremstår i en god stand. Der anbefales at tagrygningen gennemgås hvert tredje år for utætheder. 1.0.1 Dog er der flere steder at fastgøringsskuerne IKKE er ordentligt skruet

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Ellebuen 1 2950 Vedbæk Dato: 15-05-2015 Lb nr. H-15-02710-0150 Kommunenr./Ejendomsnr.: 230/10967 Matr. nr./ejerlav 9fa/TRØRØD BY, GL. HOLTE Botjek sags

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen er udført 1963, skolen er senere udvidet i 1997 samt i 2001 og

Læs mere

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1 BYG & LEV v/ Arkitekt M.A.A. Bjarne Lundgaard, Bragesvej 2, 8230 Åbyhøj mail@bygoglev.dk - Tlf. 8615 7877 - Fax. 8615 5084 - Bil. 2021 7877 - www.bygoglev.dk BYGNINGSRAPPORT Ejendommen. Adresse: Matr.

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

TILSTANDSVURDERING. JA-Byggerådgivning. Generelt: Sælger har boet i huset i ca.2 är. Antal etager: Til stede var: Bolig areal: Ejer/sælger: Emne:

TILSTANDSVURDERING. JA-Byggerådgivning. Generelt: Sælger har boet i huset i ca.2 är. Antal etager: Til stede var: Bolig areal: Ejer/sælger: Emne: JA-Byggerådgivning TILSTANDSVURDERING Emne: Opførelsesår: Bebygget areal: Bolig areal: Antal etager: Beliggenhed: Ejer/sælger: Besigtigelse: Til stede var: Stuehus til landbrugsej endom t974. 161m2. 16I

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang Ø.Hornum Børnehave IIIn Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang, Øster, Hornum Børnehave Indhold INDLEDNING... 3 EJENDOMMENS DATA... 3 DOKUMENTER... 3 KONKLUSION...

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Forsikringspolicenr:

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING 8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 10 selvstændige bygninger og 2 udhuse. 7 af bygningerne er opført på samme tid, hvoraf de 6 plus en senere tilbygning er

Læs mere

Frydenhøjskolen. Egevolden 106, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Frydenhøjskolen. Egevolden 106, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Frydenhøjskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Egevolden 106, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Frydenhøjskolen er bygget i 1972 med renoveringer / tilbygninger

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Adresse: Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping (Kulturstationen) Ejer: Rebild Kommune Registrering foretaget d. 13. november 2018.

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 4 København d. 12. marts 2015 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 4 Tag/Spidsloft: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås.

Læs mere

Afd. 12, Katrineholms Allé 111 lejligheder, 7859 m2, årgang

Afd. 12, Katrineholms Allé 111 lejligheder, 7859 m2, årgang BD teoretisk T* levetid (ca. Vurderet BD's restlevetid (ca. 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 116.11 Terræn, konstruktion Udskiftning af slidlag

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bjarne Lundgaard 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Møllevangen 119 8450 Hammel Dato: 31-8-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-6358 Matr. nr./ejerlav 7o Hammel By, Hammel. EBAS sagsnr. 59044

Læs mere

6 LILLEBÆLTSKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING

6 LILLEBÆLTSKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING 6 LILLEBÆLTSKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 5 bygninger fra perioden 1980 til 2000, hvoraf 3 er sammenbyggede. Én bygning er sammenhængende med denne med en forbindelsesgang

Læs mere

Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1840 - A/B Højen

Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1840 - A/B Højen Tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan 1840 - A/B Højen 19. juli 2013 Udført af: Elise Laustsen og Julie Norus Focus2 A/S Kobbelvænget 72 2700 Brønshøj Telefon 32 95 37 17 Mail focus2@focus2.dk Internet

Læs mere

E/F Gammel Ladegaard

E/F Gammel Ladegaard E/F Gammel Ladegaard Åboulevarden 7 13, 1635 København V Julius Thomsens Gade 16 22, 1632 København V Herman Triers Plads 2 6, 1631 København V Kleinsgade 2, 1633 København V Tilstandsrapport Tag Marts

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Side: 1 af 8 Nebsmøllevej 70 4100 Ringsted BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Stuehus Side: 2 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Baggrund 3 2. Beskrivelse af bebyggelsen 3 3. Formål 4 4. Bygningsgennemgangen

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato: 19-07-19 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: Morsø Kommune

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Hædersdalvej 64 2650 Hvidovre Dato : 2010-08-27 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16736899 Matr. nr./ejerlav 4DF / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr.

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Udgivelsesdato : 5. juli 2018 Projekt : 12.8591.22 Udarbejdet : Christian Holm Jørgensen, Andreas Schrøder Kristiansen og Hans Jørgen Gjerløv 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE

Læs mere

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING 7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger, hvoraf de 5 er sammenbyggede med forbindelsesgange. 5 bygninger er i ét plan, og 2 er med 2 etager. Bygningerne

Læs mere

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 E/F Vendsysselgade 24-26 c/o formand Ruben Nielsen Vendsysselgade 24, 2. th. 9000 Aalborg Råd til byggeri. Aalborg, den 19.06.2015 Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 For Ejerforeningen

Læs mere

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN Bygn Bygn. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? del JA: NEJ: Bygn Bygn. 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del JA: NEJ: kunnet

Læs mere

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Holmegårdsskolen Adresse Placering Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Holmegårdsskolen er opført i 1940 og 1950, og er senere tilbygget i 1961. Bygningerne

Læs mere

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapport Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapporten omhandler bebyggelsen Willemoesgade 32-36, matr.

Læs mere