Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S"

Transkript

1 Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d Mødetid: 10:00 13:00 (Frokost fra klokken 12) Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Per Møller Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt 1. Referat. Der er udarbejdet referat fra mødet den 24. oktober Det indstilles, at referatet godkendes og underskrives. Indstilling tiltrådt. Punkt 2. Bestyrelsen. Medlemmerne af den nye bestyrelse. Efter konstitueringsaftalen i Hjørring Byråd og valg af bestyrelsesmedlem blandt forbrugerne kommer den nye bestyrelse til at bestå af: Ole Ørnbøl, formand (A) Ivan Leth (A) Børge Bech (A) Svenning Christensen (V) Kim Bach (C) Anders Rytter Madsen (valgt af forbrugerne) Henrik Sørensen (medarbejderrepræsentant) Erik Sørensen (medarbejderrepræsentant) Anders Vestergaard (medarbejderrepræsentant) Tiltrædelsestidspunkt for den nye bestyrelse. Tidspunktet for overgang fra den gamle til den nye bestyrelse har indtil nu været fastlagt med henblik på, at det var den siddende bestyrelse, der afleverede årsregnskabet ved udgangen af maj. Derfor tiltrådte den nuværende bestyrelse den 1. juni 2014.

2 Da den nuværende bestyrelse tiltrådte, var det et emne, at der kunne være fordele ved at skifte fra den gamle til den nye bestyrelse den 1. januar. Denne mulighed blev skudt ned med, at den siddende bestyrelse havde en berettiget forventning om at deltage i bestyrelsesarbejdet i den fulde periode, dvs. fire år. Uddannelse af bestyrelsen. Den siddende bestyrelse blev umiddelbart efter tiltrædelsen præsenteret for et oplæg om bestyrelsens opgaver, muligheder og pligter. Oplægget var baseret på selskabsloven og blev holdt af selskabets revisor, Claus Dalager fra EY. Ca. 2 år efter tiltrædelsen arrangerede selskabet i samarbejde med Krüger en ekskursion, hvor formålet var: - At belyse mulighederne for at udnytte afledningen af overfladevand i forbedring af gademiljø. - At se et eksempel på avanceret vandbehandling - At se avanceret spildevandsrensning. Bestyrelsen har desuden besigtiget selskabets spildevandsanlæg i Hirtshals og Vandværket i Bagterp. Bestyrelsen har været indbudt til at deltage i DANVA s årsmøder og Dansk Vand Konference, der afholdes én gang om året. Bestyrelsen blev i 2015 valgt som Årets offentlige bestyrelse. Der kunne have været lagt op til mere omfattende bestyrelseskurser, som f.eks. afholdes af Center For Offentlig Kompetenceudvikling i Grenå sammen med Århus Universitet. Og der kunne fra selskabets side have været lagt op til flere ekskursioner til besigtigelse af tekniske anlæg. Bestyrelsen anmodes om at drøfte om det generelle informationsniveau, som er blevet leveret fra selskabets side, har været relevant og tilstrækkeligt. Til drøftelse. Emnet drøftet og det blev tilkendegivet, at omfang af uddannelse og valget af emner havde været passende.

3 Punkt 3. Økonomiopfølgning. Omsætning: Selskabets forventninger pr. 31/10 til årets omsætning ved salg af drikkevand og afledning af spildevand er uændret eller svagt stigende i forhold til grundlaget for budgettet for Driftsomkostninger: Det forventes, at driftsomkostningerne samlet set i 2017 holdes inden for det godkendte budget. Investeringer: Det forventes, at selskabets investeringer i 2017 vil blive ca.110 mio. kr., hvilket er ca. 18 mio. kr. over budgettet for Merforbruget på de ca. 18 mio. kr. er et udtryk for, at selskabet forsøger at indhente det mindre forbrug, som selskabet har haft i årene 2013, 2014 og I den periode er der blevet foretaget ekstra ordinære afdrag på i alt ca. 20 mio. kr. Efter Forsyningssekretariatets regler finder flytningen fra et regnskabsår til et andet sted ved, at der i år med lavt aktivitetsniveau foretages ekstraordinære afdrag på lån og ved at der året efter optages tilsvarende lån til finansiering af den pågældende investering. Selskabet planlægger at anmode Hjørring Kommune om garantistillelse for et tilsvarende lån hos Kommunekredit. Anmodningen vil i givet fald skulle behandles på et af de kommende byrådsmøder. Indtil lånet hos Kommunekredit er etableret, vil der blive optaget en byggekredit, således at selskabet til en hver tid overholder lånebekendtgørelsen. Til orientering. Orientering givet. Bilag pkt. 3.1 Økonomiopfølgning pr

4 Punkt 4. Mødeplan for Der er udarbejdet et forslag til en mødeplan for Udgangspunktet for planlægningen af bestyrelsesmøderne er torsdag fra 09:00 til 12:00. De politiske udvalg i Hjørring Kommune fastlægger først deres mødedatoer i begyndelsen af januar 2018 og derfor kan det blive nødvendigt at justere datoerne og tidspunkterne. 30. januar Bestyrelsesmøde. Fællesmøde mellem TMU og Bestyrelsen 13. marts Bestyrelsesmøde 8. maj Bestyrelsesmøde maj DANVA Årsmøde 2018 (Kolding) 29. maj Generalforsamling 14. august Bestyrelsesmøde 18. september Bestyrelsesmøde 4. oktober Fællesmøde mellem TMU og Bestyrelsen Dansk Vand Konference november Bestyrelsesmøde 11. december Bestyrelsesmøde Der vil snarest blive udsendt mødeindkaldelser til de enkelte møder. Til orientering. Der udsendes Doodle er til de 2 første bestyrelsesmøder. Bestyrelsesmøderne efter generalforsamlingen indkaldes efter, at Hjørring Kommunes mødekalender er fastlagt.

5 Punkt 5. Hjørring Vandselskab A/S og sociale medier. På bestyrelsesmødet den 24/ blev Hjørring Vandselskabs tilstedeværelse på det sociale medie Facebook drøftet. Drøftelsen blev sat på stand by for, at give mulighed for yderligere indhentning af erfaringer fra forsyningsvirksomheder som har gjort deres erfaringer med mediet. Der er fundet 20 forsyningsvirksomheder på Facebook, og de er alle blevet stillet en række spørgsmål vedr. deres brug af mediet. Ud af de 20 forsyninger har 11 svaret på vores henvendelse. Virksomhedernes profiler varierer meget i alder, alt fra oprettelse i 2011 til nyligt oprettede profiler. Fælles for flere af dem, er dog at de er begyndt at bruge Facebook for alvor inden for det seneste års tid eller to. Hovedparten lader én person være hovedansvarlig for profilen, som så kan hente assistance hos kolleger, når der er behov for det. Arbejdet koordineres, i overvejende grad, en gang ugentligt, med en målsætning om minimum et opslag om ugen og maksimalt et om dagen. De fleste opslag drejer sig om servicemeddelelser om driftsproblemer, information om forbrugervalg, henvisning til nye informationer på hjemmesiden. En enkelt forsyning har en opkobling via Blue Idea, som automatisk poster meldinger om lukninger via samme system som sms-udsendelse vedr. lukninger. For de aktive brugere lægges der et arbejde i, at uddanne vedkommende, som skal lave opslagene og besvare evt. indlæg mv., for at sikre, at opslagene laves, så de fanger folks interesse, og at kommunikationen foregår i en god og sober tone. Lidt under halvdelen af de responderende forsyninger har valgt, at der ikke kommenteres på henvendelser via Facebook. De har derfor enten spærret for, at der kan kommenteres udefra, eller også oplyses der om, at ingen henvendelser besvares via Facebook, men at man bedes henvende sig på mail eller telefon med specifikke spørgsmål. Der er ikke nogen der fortæller om deciderede skrækhistorier mht. ubehageligheder, hvor de er blevet nødt til at slette en kommentar. Evt. mindre tilfredse henvendelser kan ofte tages i opløbet ved, at man på en saglig og imødekommende måde besvarer henvendelserne. De forsyninger, som aktivt bruger Facebook, har oplevet væsentlig større besøgstal på deres hjemmeside, da langt de fleste opslag linker til et emne eller en artikel på hjemmesiden.

6 Af de 11 forsyninger, som har svaret på vores henvendelse, har der kun været positive tilbagemeldinger. Alle har svaret, at de er glade for, at de valgte at gå på Facebook. Det skal selvfølgelig bemærkes, at vi med den valgte fremgangsmåde ikke vil nå ud til de forsyninger, som pga. dårlige erfaringer kan have valgt at slette deres profil. Til drøftelse. Selskabet fortsætter med at udarbejde en strategi for brugen af sociale medier. Bestyrelsen orienteres om strategien på et kommende bestyrelsesmøde.

7 Punkt 6. Anlægsprojekter I forbindelse med selskabet investeringsplanlægning, er det nødvendigt at foretage prioriteringer mellem alle de investeringsmuligheder selskabet har. Derfor har selskabet opsat en række prioriteringskriterier, som har været anvendt i forbindelse med de sidste 3 års investeringsplan. Udgangspunktet er at investeringerne på investeringsplanen for 2017 vil blive prioriteret ud fra de eksisterende kriterier: 1. prioritet: Sikkerhed. 2. prioritet: Energibesparelse. Effektivisering af drift. Uomgængeligt projekt. Forsyningssikkerhed 3. prioritet: Forbedre arbejdsmiljø. Projekter som afværger betydelige gener for naboer til selskabets anlæg. Kundeperspektiv. Klimatilpasningsprojekt. Formålet med kriterierne er, at selskabets investeringer alle vurderes ud fra de samme forudsætninger og at selskabet dermed har en ensartet håndtering af investeringsprojekter. Til drøftelse. Forsyningssikkerhed flyttes til prioritet 1.

8 Punkt 7. Status på årets anlægsprojekter. Der orienteres om udvalgte anlægsprojekters status og økonomi. Orienteringen vil omfatte: Separatkloakeringsprojekter. Kloakering af sommerhuse. Vandledningsprojekter. Projekter ifm. indvinding. Større projekter på værker og anlæg. Til orientering. Orientering givet. Punkt 8. Orientering fra: Formanden: Den øvrige bestyrelse: Direktøren: - Taksterne for 2018 er godkendt Hjørring kommunes Byråd. - Regulativ for vandforsyning fra Hjørring Vandselskab A/S er godkendt af Hjørring kommunes Byråd. - Dialogmøde med de store kunder er afholdt. Mødet blev vel modtaget og der var god vilje til at holde hinanden orinteret. - Hjørring Vandselskab deltager i Naturmødet 2018 både med stand som de tidligere år, men deltager også i dialogmøderne (debatterne).

9 Med venlig hilsen Tommy Mostrup Administrerende direktør Ovenstående referat er godkendt d. / 2018 Peter Duetoft Kim Bach Alex Lynnerup Jensen Per Møller Henrik Jørgensen Mads Rubæk Sørensen Henrik Christian Sørensen Anders Vestergaard Erik Sørensen

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 11-12-2018 Mødetid: 10:00 13:00 (Frokost fra klokken 12:30) Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 30-01-2018 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Alex Jensen, Henrik Jørgensen, Per Møller og Peter Duetoft. Fraværende:

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 11-09-2018 Mødetid: 09:00-12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Kim Bach, Børge Bech. Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt 1. Referat

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 14-05-2019 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Anders Rytter Madsen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 22-09-2016 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Peter Duetoft, Per Møller, Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 28-10-2015 Mødetid: 09:00 11:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Jørgensen og Peter Carlsen. Fraværende: Referent: Punkt 1. Referat

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 06-12-2012 Mødetid: 15.30 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Bjarne Træholt Sørensen Punkt 1. Godkendelse af beslutningsreferat

Læs mere

Referat Fra bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat Fra bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat Fra bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 15-08-2017 Mødetid: 09:00-12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt 1. Referat fra forrige bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Hjørring Vandselskab A/S

Referat af bestyrelsesmøde Hjørring Vandselskab A/S Referat af bestyrelsesmøde Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: den 9.3.2011 Mødetid: 14,30 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Punkt 1. Vedtægtsændringer. Som følge af bekendtgørelse om forbrugerindflydelse

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 12-02-2016 Mødetid: 09:00 til 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Peter Duetoft Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt 1. Referat.

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 24-10-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Punkt 2 til 7: Henrik Jørgensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 31-01-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9,. Afbud: Peter Duetoft og Anders Vestergaard. Fraværende: Referent: Ole Madsen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat af bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat af bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 07-11-2014 Mødetid: 9:00 Mødested: Åstrupvej 9,. Afbud: Henrik Jørgensen. Fraværende: Referent: Ole Madsen. Punkt 1. Referat. Der er udarbejdet

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 10-12-2015 Mødetid: 10:30 til 12:00 med efterfølgende julefrokost Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Mads Rubæk Sørensen Fraværende: Referent:

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 17 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. januar 2014 kl. 16.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen Ole Frederiksen Allan Busk (afbud) Klaus Anker Hansen

Læs mere

Referat. For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat. For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 13-11-2018 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Hjørring Renseanlæg, Teglmarken 41, Afbud: Anders Rytter Madsen Fraværende: Referent: Niels

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 12-05-2016 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, 9800 Hjørring Afbud: Henrik Jørgensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 35 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 14. februar 2017 kl. 17.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen (deltog i pkt. 4-8) Ole Frederiksen (Afbud) Lars

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 28-08-2018 Mødetid: 09:00-12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Anders Vestergaard Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt 1. Referat

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Afbud fra InSide, Dalvej 1, Hammel Thomas Storm, Tommy Funch Rasmussen INDHOLD Sagsnr. Side 6. - Budgetopfølgning 30.04.2015 - ÅBENT 11 7. Ny ejerstrategi

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH)

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH) Referat: Bestyrelsesmøde den 24-03-2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

THISTED SPILDEVAND A/S

THISTED SPILDEVAND A/S THISTED SPILDEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Benny B. Christensen, Elin Vangsgaard, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard,

Læs mere

THISTED DRIKKEVAND A/S

THISTED DRIKKEVAND A/S Referat fra mødet den kl. 13,00 på Tåbel Renseanlæg, Aggervej 15B, 7770 Vestervig Medlemmer: Annita Pedersen, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard, Søren Bo Pedersen, Ulla Vestergaard,

Læs mere

2. Forretningsorden for bestyrelsen i Rebild Vand & Spildevand A/S

2. Forretningsorden for bestyrelsen i Rebild Vand & Spildevand A/S Referat Dato 13. februar 2018 Ansvarlig Johnny Kristensen Reference D4843-18/1.0 Bestyrelsesmøde nr. 42 Mødedato: 13-02-2018 Mødested: Rebild Vand & Spildevand A/S, Sverriggårdsvej 3, Skørping Referent:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden

Ekstraordinær dagsorden Ekstraordinær dagsorden Økonomiudvalget Tid Onsdag den 27. maj 2015 - kl. 15:40 Sted Møde udenfor rådhuset, Skallebølle skole Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2.

Læs mere

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 23. april 2015. Starttidspunkt 16:30. Afbud fra Inge G. Sørensen fratrådte efter behandling af punkt 2

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 23. april 2015. Starttidspunkt 16:30. Afbud fra Inge G. Sørensen fratrådte efter behandling af punkt 2 Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale InSide, Dalvej 1, Hammel Afbud fra Inge G. Sørensen fratrådte efter behandling af punkt 2 INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2014 - ÅBENT 2

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Afbud fra InSide, Dalvej 1, Hammel Thomas Storm INDHOLD Sagsnr. Side 11. - Budgetopfølgning pr. 31.8.2015 - ÅBENT 19 12. - Budget 2016 - ÅBENT

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning, Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 7 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl på Skovlytoften 27

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl på Skovlytoften 27 Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl. 16.00 på Skovlytoften 27 På mødet deltager følgende: Erik Mollerup, formand Daniel E. Hansen - afbud Birgitte Schjerning

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i (CVR-nr. 30 59 05 03) (CVR-nr. 30 59 04 81) (CVR-nr. 32 26 86 68) (CVR-nr. 33 04 69 87) (CVR-nr. 32 26 82 85) Dato: Tirsdag, den 30. april 2019 Tid: kl.

Læs mere

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen for. Referat. AVV Bestyrelsesmøde Bestyrelsen for Referat AVV Bestyrelsesmøde Tidspunkt Onsdag 22. maj 2019 kl. 10:00 Sted Den Pæne Stue Bemærkninger Mødet er inkl. udvalg, hvor der drøftes budget 2020. Tilstedeværende Jørgen Bing, Jens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra Thomas Storm deltog ikke i behandlingen af punkterne 10, 11 og 12. INDHOLD Sagsnr. Side

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde d. 26.01.2011 kl. 15.00.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde d. 26.01.2011 kl. 15.00. Referat af ordinært bestyrelsesmøde d. 26.01.2011 kl. 15.00. Mødested: Århusvej 22 C, 8500 Grenaa. Sag nr.: 1. Godkendelse og underskrivelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 15.12.2010. 2. Redegørelse

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 8 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 22. marts 2012 kl. 16.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem (deltog i pkt erne 1-4) Morten

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 21. april 2015

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 21. april 2015 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 21. april 2015 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 1/2015 Mødedato: Tirsdag den 21. april 2015, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Kommissorium for Nomineringsudvalget

Kommissorium for Nomineringsudvalget Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 J.nr. 84-12264d Kommissorium for Nomineringsudvalget 1 Konstituering og formål 1.1 I henhold til bestyrelsens forretningsorden pkt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann

Læs mere

THISTED SPILDEVAND A/S

THISTED SPILDEVAND A/S THISTED SPILDEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Benny B. Christensen, Elin Vangsgaard, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

Kommissorium for Lokalstrategiudvalg - bæredygtighed

Kommissorium for Lokalstrategiudvalg - bæredygtighed Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 J.nr. 84-12696a Kommissorium for Lokalstrategiudvalg - bæredygtighed 1 Formål 1.1 I henhold til bestyrelsens forretningsorden pkt.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 13 Mødedato: Tirsdag den 14. juni 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs. Lyngby OBS:

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium

Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium Nærværende forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i

Læs mere

Referat. Af bestyrelsesmøde i. NK-Spildevand A/S. Onsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat. Af bestyrelsesmøde i. NK-Spildevand A/S. Onsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat Af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Onsdag den 17.01.2018 kl. 09.00 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 21. april 2016 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 1/2016

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 21. april 2016 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 1/2016 MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S2016-0132 Dato: 21. april 2016 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 1/2016 Mødedato: Torsdag den 21. april 2016, kl. 9.00 til 11.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken

Læs mere

VEDTÆGTER. UDKAST 30. april 2014 FOR EGEDAL FORSYNING A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Forsyning A/S.

VEDTÆGTER. UDKAST 30. april 2014 FOR EGEDAL FORSYNING A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Forsyning A/S. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 156691 UDKAST 30. april 2014 VEDTÆGTER FOR EGEDAL FORSYNING A/S CVR-NR. 32 65 89 89 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende: 09.08.24-P16-1-11

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Hjørring Vandselskab A/S

Referat af bestyrelsesmøde Hjørring Vandselskab A/S Referat af bestyrelsesmøde Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: den 15.6.2010 Mødetid: 14,30 Mødested: Åstrupvej 9, 9800 Hjørring Afbud: Per Harfeld Fraværende: Punkt 1. Orientering om de udfordringer selskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S

VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S Feltkode ændret Formateret: Engelsk (Storbritannien) \\Esdh-fil\Data\Prod\Users\cachelaksen04\apko003\788547.doc 1. Selskabets navn, hjemsted og formål Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 06-06-2013 kl. 9:00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Thisted Renseanlæg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Dato: 25. februar 2015 Tidspunkt: 12.15 13.00 Sted: Forsyning Helsingør, Haderslevvej 25, 3000 Helsingør I mødet deltager:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn.

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. 1 AFHOLDELSE AF BESTYRELSESMØDER 1.1 Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling - eller efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor der er sket ændringer

Læs mere

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00 Adresse: Konferencen, Centerbygningen, Forskerparken 10, 5230 Odense M Tilstede: Jens Heimburger, Anker

Læs mere

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S.

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 156691 UDKAST 30. april 2014 VEDTÆGTER FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR. 32 14 59 14 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 1. marts Dagsordenspunkt: Forretningsorden for bestyrelsen.

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 1. marts Dagsordenspunkt: Forretningsorden for bestyrelsen. Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 1. marts 2007 Punkt. 3 Dagsordenspunkt: Forretningsorden for bestyrelsen. Sagsfremstilling: Bestyrelsens forretningsorden fastsættes i

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 15 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 24. oktober 2013 kl. 17.00 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen (deltog ikke i pkt. 1 og 2) Morten Lem

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 23 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 16. december 2014 kl. 17.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen (deltog i punkterne 2-11) Ole Frederiksen (Afbud)

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Kommissorium for Nomineringsudvalget i Danske Andelskassers Bank A/S

Kommissorium for Nomineringsudvalget i Danske Andelskassers Bank A/S Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 J.nr. 84-12264f Kommissorium for Nomineringsudvalget i Danske Andelskassers Bank A/S 1 Konstituering og formål 1.1 I henhold til bestyrelsens

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

THISTED DRIKKEVAND A/S

THISTED DRIKKEVAND A/S THISTED DRIKKEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Annita Pedersen, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard, Søren Bo Pedersen,

Læs mere

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den 11.02.2019. Til stede: Ruben Stæhr fra Kvist & Jensen under punkt 1, Niels Jørgen Bärtel, Flemming Nørgaard, Ole Jensen, Henrik Winther,

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Afbud fra InSide,Dalvej 1, Hammel Anne Neergaard INDHOLD Sagsnr. Side 17. - Budgetopfølgning pr. 31.10.2014 - ÅBENT 29 18. - oplæg til strategiproces

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S DAGSORDEN SAG: Bestyrelsesmøde nr. 34 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 13. december 2016 kl. 17.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen Ole Frederiksen (deltog i pkt. 2-8) Lars Hørsman

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S

VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S 1. Selskabets navn, hjemsted og formål Side 2 1.1 Selskabets navn er Randers Spildevand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Randers Kommune. 1.3 Selskabets formål

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 28 i Rudersdal Forsyning A/S den 3. oktober 2016 kl på Skovlytoften 27

Referat af bestyrelsesmøde nr. 28 i Rudersdal Forsyning A/S den 3. oktober 2016 kl på Skovlytoften 27 Referat af bestyrelsesmøde nr. 28 i Rudersdal Forsyning A/S den 3. oktober 2016 kl. 16.00 på Skovlytoften 27 På mødet deltager følgende: Erik Mollerup, formand Daniel E. Hansen deltog ikke i mødet under

Læs mere

Tommy Mostrup, direktør i Hjørring Vandselskab A/S. Værdien af den strategiske aftale med kommunen.

Tommy Mostrup, direktør i Hjørring Vandselskab A/S. Værdien af den strategiske aftale med kommunen. Tommy Mostrup, direktør i Hjørring Vandselskab A/S. Værdien af den strategiske aftale med kommunen. A/S Vand i et politisk landskab. Hvem bestemmer i det politiske landskab? Selskabsloven er klar: Medlemmerne

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale InSide, Dalvej 1, 8450 Hammel Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 13. Budgetopfølgning Favrskov Forsyning 2018 - ÅBENT 24 14. Forretningsorden Favrskov

Læs mere

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 28. august 2012. Mødetidspunkt: 17:00

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 28. august 2012. Mødetidspunkt: 17:00 Ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier (O), Mette Søndergaard

Læs mere

KF EP AM GJ PWR JØ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 27. nov. 2018

KF EP AM GJ PWR JØ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 27. nov. 2018 Mødereferat Dato: 27. november 2018 Sted: A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Deltagere: Kent Falkenvig Erling Præstekjær Anders Madsen Gert Jensen Per Winther Rasmussen Johannes Østergaard Jan K. Pedersen KF

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi Referat Bestyrelsen 29-09-2016 09:15 29-09-2016 16:45 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 29. september 2016 09:15-29-09-2016 16:45 Samsø Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden

Ekstraordinær dagsorden Ekstraordinær dagsorden Økonomiudvalget Tid Onsdag den 27. maj 2015 - kl. 15:40 Sted Møde udenfor rådhuset, Skallebølle skole Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 12. december 2017 i Forsyning Helsingør Vand A/S og Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 12. december 2017 i Forsyning Helsingør Vand A/S og Forsyning Helsingør Spildevand A/S Referat af bestyrelsesmøde den 12. december 2017 i Forsyning Helsingør Vand A/S og Forsyning Helsingør Spildevand A/S Dato: 12. December 2017 Tidspunkt: 17.15 18.00 Sted: Helsingør Renseanlæg I mødet deltager:

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen)

Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen) Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen) Hillerød den 3. september 2018 1 Forretningsordenens hjemmel og fordeling 1.1 Hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til vedtægternes

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel]

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel] Eksempel på Forretningsorden for løsningsforslag no. 1. Eksemplet på Forretningsorden kræver ikke ændringer i det udarbejdede DNS I/S aftalesæt. Løsningsforslag fremlagt på borgmestermødet den 28. august

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 18:30 Mødested/mødelokale InSide, Dalvej 1, 8450 Hammel Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 10. Budgetopfølgning - - 2018 - ÅBENT 23 11. Forretningsorden - ÅBENT 25 12. Forretningsudviklingsplan

Læs mere

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 28. april Starttidspunkt 16:30. Afbud fra

Favrskov Affald A/S. Referat. Mødedato 28. april Starttidspunkt 16:30. Afbud fra Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Sløjfen, Evald Tangs Alle, Hadsten Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 2. - Årsrapport 2015 - ÅBENT 5 3. - Budgetopfølgning pr. 29.2.2016 - ÅBENT 7

Læs mere

file://fil-adm-02/programdata$/sbsys/temp/d1nikba/dagsorden/preview.html

file://fil-adm-02/programdata$/sbsys/temp/d1nikba/dagsorden/preview.html Side 1 af 8 Indkaldelse Mai-Britt Beith Jensen Ivan Leth Børge Bech Line Kraghede Jensen John Robert Larsen Tim Jensen Helmuth Zickert Erik Vadsager Sven Bertelsen Dan Andersen Louise Bilde Hvelplund Vibeke

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Støtteforening for Nationalpark Thy. KONSTITUERING 2 MØDEINDKALDELSE

Forretningsorden for bestyrelsen ved Støtteforening for Nationalpark Thy. KONSTITUERING 2 MØDEINDKALDELSE Forretningsorden for bestyrelsen ved Støtteforening for Nationalpark Thy. 1 KONSTITUERING 1. Senest 14 dage efter nyvalg afholdes konstituerende møde, hvor bestyrelsen vælger formand, næstformand, kasserer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere