Ole Blegvads beretning ved DVF`s stiftende generalforsamling den 13. november 2007.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ole Blegvads beretning ved DVF`s stiftende generalforsamling den 13. november 2007."

Transkript

1 DIGELAGET VEJLBY FED (DVF) Ole Blegvads beretning ved DVF`s stiftende generalforsamling den 13. november : Velkomst: Allerførst Tak til Klaus Gad for værtskabet - og Tak til jer alle, fordi I er mødt op Vi har modtaget afbud fra 2 veje Elbækvej og Lærkevej, samt fra Århus Kommune Aage Bergs Vej, Flakvej, Mågevej med ½ Svanevej, samt Lærkevej har givet mig fuldmagt til at stemme Liste med antal medlemmer korrektioner bedes meddelt a.h.t. opgørelse ved afstemninger Indmeldelsesblanketten kan udfyldes eller eftersendes - gerne sammen med tilmeldingsgebyr kr. 1000,-. 1: PRÆSENTATION: Navn Vejforening Antal medlemmer på vejen Repr.-medlem eller formand / bestyrelsesmedlem/suppleant Evt. erhverv 2: BERETNING: Kære alle Vi har i dag en historisk mulighed for at vedtage en plan, som kan optimere sikkerheden for, at vores ejendomme ikke bliver oversvømmet af havet, når der i fremtiden opstår højtvandsituationer eller i værste fald stormflodsituationer, når opstemmet vand fra Østersøen returnerer til vores kyst. Digesikkerheden har været drøftet i årtier og de eneste initiativer, der i et eller andet begrænset omfang er effektueret, er dels de såkaldte Digesyn, hvor en gruppe samvittighedsfulde beboere har gået en tur langs diget for konstatering af eventuelle vedligeholdelsesbehov. Behovene er så måske påtalt overfor de respektive veje, som så måske har fået iværksat og gennemført vedligeholdelsesarbejderne i en måske variabelt svingende kvalitet. Derudover har vi haft Digeberedskabet, som er varslingskæden, der skal advare os i tilfælde af de faretruende højvandssituationer. Hvordan og hvornår Digesynet sidst er foretaget ved jeg ikke præcist men det har i hvert ikke været afholdt siden 2005, hvor Niras udarbejdede vores digerapport og ved den truende højvandssituation den 1. december 2006, blev varslingskæden vist slet ikke iværksat.

2 Inden for de sidste par uger har Teknisk Udvalg derfor gennemført et digesyn, som vi vil høre om lidt senere Alle parter er heldigvis 100 % enige om vores fælles mål for Det sikre dige Men der har indtil nu været uenighed om, hvordan vi skal opnå vores fælles mål. På et fællesmøde i maj måned 2007 hjemme ved mig blev bestyrelsen for Grundejerforeningen Vejlby Fed og Initiativgruppen for etablering af et privat digelag i alt 13 personer enige om de overordnede aftalerammer og siden da har vi arbejdet med opgaven på nogle aldeles inspirerende udvalgsmøder, hvilket jeg gerne vil takke udvalgsmedlemmerne for 3: FORBEREDELSESARBEJDET: 1. Udsendt til afstemning: Alle vejforeninger modtog den et brev, hvori jeg orienterede om de overordnede beslutningsrammer, et beslutningsforslag til udsendelse og afstemning blandt vejens beboere var vedlagt sammen med et tilmeldingsskema, hvorpå vejens antal matrikler og digelagsrepræsentantens navn skulle angives 29 af de 31 vejforeninger med i alt ca matrikler har nu helt eller betinget tilmeldt sig - heraf er der 4-5 veje, som først efter vejforeningsgeneralforsamlingerne i februar-marts 2008 kan give endelig tilmelding. Andre betingede tilmeldinger er begrundet i det tidligere, manglende vedtægtsudkast, som I alle nu kender. Elbækvej har meddelt, at de indtil videre vil afvente situationen og på Elmevej er der ikke opnået flertal, da kun 9 ud af 22 matrikler stemte for tilslutning til digelaget 2. Teknisk Udvalg: Teknisk Udvalg omfattende Jesper Krogh, Carsten Vibholm, Erik Holk Poulsen, Palle Skou Rasmussen og undertegnede har afholdt 3-4 møder, hvorefter der er opnået fuld enighed om de overordnede tekniske mål og spørgsmål. Kontingentindtægterne skal anvendes til ingeniørfaglig rådgivning overfor vejforeningerne, således at alle reparations- og forbedringsarbejder bliver udført på forsvarlig vis Herudover er der nu i budgettet, som den laveste fællesnævner, afsat 10 % af kontingentindtægterne til udførelse af fysiske entreprenørydelser omfattende akutte eller generelle opgaver. Vedligeholdelsesarbejder, genopretningsarbejder og øgning af digehøjder skal fortsat betales af hver enkelt vej efter fordelingsnøgler, som også kun kan besluttes af hver enkelt vej Når tiden og budgettet giver mulighed for det, er det mit langsigtede ønske, at denne procentsats, øges til minimum 25 % af kontingentet således, at mindre vedligeholdelsesopgaver generelt bliver effektueret af digelaget

3 Alle beslutninger herom, skal naturligvis vedtages i repræsentantskabet 3. Juridisk Udvalg: Juridisk Udvalg omfattende Sverre Nielsen, Mogens Rottbøll, Klaus Gad og undertegnede har afholdt 4-5 møder, hvor der afslutningsvis på et fællesmøde med Teknisk Udvalg er opnået enighed om det foreliggende vedtægtsudkast, som I alle har modtaget til orientering. En udvidelse af digelagets dækningsområde med fra Egåen til Brovej har været drøftet; men da dette områdes problematikker afviger markant fra vores udfordringer, har vi fravalgt denne udvidelse. Vi vil naturligvis gerne indgå konstruktivt i relevante samarbejder med vores tilstødende grundejerkolleger. F.s.v. angår medlemskab for parceller på veje uden vejforening m.v. forholder det sig således at: - Matrikler på ikke-tilmeldte veje kan godt optages som individuelt medlem - herunder f.eks. veje, hvor der ikke i vejforeningerne opnås flertal for medlemskab ( Elmevej ) og på de 3 offentlige veje ( Syrenvej, Fortevej og Åkrogs Strandvej ) - Matrikler på tilstødende veje ( f.eks. Ndr. Strandvej ) kan pr. definition blive medlem, hvis de er medlem af en tilstødende vejforening Denne "fællesforening" har jf. vedtægternes 6,stk. 2 ret til at vælge et repræsentantskabsmedlem Matrikler, som ikke er medlem af deres tilmeldte vejs vejforening kan dog ikke optages som individuelt medlem i digelaget, hvilket bør reducere konfliktrisikoen i de enkelte vejforeninger 4. Møde med Århus Kommune: Den deltog Henning Møller, Sverre Nielsen, Rasmus Holk Poulsen (for Mogens Rottbøll) og jeg selv i et møde med fra Århus Kommunes 2. afd. jurist Kenneth Jensen, Kim G. Svendsen og Søren Peder Knudsen Århus Kommune vil sandsynligvis gerne deltage i etableringen af et privat digelag, når blot kommunens kontingentbetaling herfor kunne betragtes som værende rimelig og umiddelbart finder kommunen det ikke relevant, at den kommunale kontingentbetaling skal forhøjes med en betalingsandel for offentlighedens anvendelse På mødet blev der fra Århus Kommunes side klart givet udtryk for, at det efter kommunens opfattelse er grundejerne, der ikke alene har ansvaret for hele digestrækningen ud for de private matrikler; men det er også de private grundejere, der alene har ansvaret for de eventuelle forstrandsproblematikker m.v.

4 Efter min opfattelse kan der være mulighed for, at Århus Kommune kan pålægges et vedligeholdelsesansvar også for en del af digestrækningerne ud for de private matrikler, samt naturligvis også alle opgaver med strand, høfder og regnvandsledninger, samt evt. følgevirkningerne af havneudvidelsen opgaver, der i fremtiden kan koste millioner Århus Kommune afviste umiddelbart vores forslag om, at der i fællesskab, d.v.s. med delt betaling, blev udarbejdet et uvildigt juridisk responsum, som skulle klarlægge det samlede ansvar for både dige, forstrand, høfder og regnvandsledninger m.v. Vi skal indledningsvis iværksætte udarbejdelsen af en såkaldt Kystteknisk Analyse, som koordineret med Kystdirektoratet skal sikre det tekniske grundlag for hele kystbeskyttelsen af vores kystlinie. Det må indtil videre forventes, at Århus Kommune heller ikke vil deltage i omkostningerne til udarbejdelse af denne Kysttekniske Analyse Den anmodede vi Århus Kommune om at tilkendegive sin deltagelse i digelaget på det nu foreliggende vedtægtsgrundlag Den modtog vi modskrivelse fra Århus Kommune, som vi besvarede den med bl.a. ordene: Overordnet set er det Digelaget Vejlby Feds opfattelse, at Århus Kommune (som grundejer) skal opnå ligeværdige rettigheder som øvrige grundejere; men samtidig er det digelagets opfattelse, at digelagets rettigheder overfor Århus Kommune (som myndighed) ikke skal reduceres af vedtægtsformuleringer, som alene dikteres til gavn for myndigheden Århus Kommune. og yderligere skrev vi: Digelaget Vejlby Fed deltager naturligvis gerne i et møde om nærværende med Århus Kommune Her i dag - 3 uger efter vores sidste brev - har vi hverken modtaget svarbrev eller invitation til et dialogmøde med Århus Kommune. Det er min opfattelse, at Århus Kommune klart vil foretrække et offentligt digelag frem for et privat digelag; men i al sin enkelhed forudsætter etableringen af et offentligt digelag, at der ikke, som det p.t. er tilfældet, er en så markant modstand herfor og dernæst, at denne modstand ikke kan forventes ændret, så længe Århus Kommune ikke klart vil vedgå sig de forpligtelser, som vi mener kommunen kan pålægges. Om vi eventuelt om en årrække, når de kommunale forpligtelser er klarlagte, skal konvertere til et offentligt digelag på den nuværende vedtægtsgrundlag, vil jeg ikke afvise, da det offentlige digelag alt andet lige har bedre betalingssanktionsmuligheder end et privat digelag - også selv om et offentligt digelag ikke kan sidestilles med en offentlig instans.

5 4: AFSLUTNING: Kære alle Vi er godt og vel 1000 husejere med ejendomme og ejendomsværdier for vel i alt minimum 5 milliarder og seriøst har nogle beboere meget store overvejelser om, at vi hver især skal betale et kontingent på kun kr. 150,- pr. år for reduktion af de risici, der er og fortsat kommer fra vores nabo - fra havet, som uomtvisteligt er stigende. Der er mellem Grundejerforeningen Vejlby Fed og Initiativgruppen opnået enighed om de rammebeslutninger, som vi taler om i dag og hvis jeg må citere en vejforeningsformand Så er det vel bedre med et privat digelag, frem for intet digelag. Personligt tror jeg som sagt, at vi faktisk indtil videre er bedst stillet i et privat digelag, når der specielt henses til de meget voldsomme forpligtelser, som efter min opfattelse klart hører ind under de offentlige betalingskasser Alternativt burde vores grundværdier og skattebetalingerne herfor jo ansættes som værende oversvømmede grunde med mindre også dette anses som en herlighedsværdi Indtil vi får penge i digelagets kasse, kan vi absolut intet gøre udover det forberedelsesarbejde, som vi har arbejdet med indtil i dag. Tiden er nu inde til, at vi skal beslutte, om vi alle - solidarisk - vil betale de 150,- kr. årligt, så vi får bare en begrænset økonomisk frihed til at foretage de nødvendige dispositioner til gavn for os alle - eller om vi bare skal fortsætte individuelt uden at gøre mere end tidligere d.v.s. næsten ingenting. Jeg er af flere blevet spurgt om min holdning, hvis en eller flere veje ikke ønsker medlemskab. Jeg har ikke svaret præcist herpå; men egentlig har jeg den opfattelse, at så bør kontingentet for de resterende veje faktisk hæves med et beløb, så vi fortsat uden ændringer kan foretage alle de nødvendige handlinger det nytter jo ikke, at vi selv gør alt det nødvendige, hvis havet kommer ind fra nabodiget Vi har stadig ikke svar på alle spørgsmål - der er jo ingen af os, der er fuldtids-professionelle og ingen af os hverken kan eller skal lave alt arbejdet; men vi har efter min opfattelse i rimelig grad fået afdækket alle de relevante problematikker samtidig med, at der nu foreligger en handlingsplan, som kan iværksættes, hvis I positivt siger JA Med håbet om fuld tilslutning til Digelaget Vejlby Fed overgiver jeg således beslutningen til jer TAK Ole Blegvad

6

Udkast nr. 6 ( ENDELIG UDGAVE ) Vedtægter For Digelaget Vejlby Fed. Navn, formål, opgaver m.v. 1. Navn, hjemsted

Udkast nr. 6 ( ENDELIG UDGAVE ) Vedtægter For Digelaget Vejlby Fed. Navn, formål, opgaver m.v. 1. Navn, hjemsted Udkast nr. 6 ( ENDELIG UDGAVE ) Vedtægter For Digelaget Vejlby Fed Navn, formål, opgaver m.v. 1. Navn, hjemsted 1. Navnet er Digelaget Vejlby Fed (DVF). 2. Laget har hjemsted i Risskov. 2. Formål 1. At

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Digebesigtigelse/digevandring Søndag den 4/11 2007

Digebesigtigelse/digevandring Søndag den 4/11 2007 Digebesigtigelse/digevandring Søndag den 4/11 2007 Besigtigelsen påbegyndt klokken 09.30 og afsluttet klokken 11.30. Vejret: Særdeles godt, højt solskinsvejr, svag vind N-NØ, vandstand i besigtigelsesperioden

Læs mere

GVF-Avisen. Efteråret nr. 2. 2009, 14. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GVF-Avisen. Efteråret nr. 2. 2009, 14. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Efteråret nr. 2. 2009, 14. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED ADVARSEL undlad alle indgreb i dige og strand!! Kære beboere I de sidste par år har der været foretaget

Læs mere

R E F E R A T. af den stiftende generalforsamling i. Grundejerforeningen Kærmindevej. den 6. september 2006

R E F E R A T. af den stiftende generalforsamling i. Grundejerforeningen Kærmindevej. den 6. september 2006 R E F E R A T af den stiftende generalforsamling i Grundejerforeningen Kærmindevej den 6. september 2006 Den 6. september 2006 afholdtes stiftende generalforsamling i Grundejerforeningen Kærmindevej, hos

Læs mere

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Generalforsamling Der indkaldes til ordinær generalforsamling i GVF Grundejerforeningen Vejlby Fed tirsdag

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen "Bækkegården", Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Bækkegården".

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Bækkegården, Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bækkegården. Foreningen er stiftet 1962. Vedtægterne er ændret 1967, 1973, 1999, 2002 samt 2014. Navn, hjemsted, formål. Vedtægter for Grundejerforeningen "Bækkegården", 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Generalforsamling fredag den 24.04.2015. Referat.

Generalforsamling fredag den 24.04.2015. Referat. Generalforsamling fredag den 24.04.2015 Referat. 1.Valg af dirigent Keld Lorentsen valgt Dirigenten fastslog at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig, og gav herefter ordet til

Læs mere

Sammen om Klimarenovering - Et koncept til nemmere klimarenovering af din bolig.

Sammen om Klimarenovering - Et koncept til nemmere klimarenovering af din bolig. Indbydelse til orienteringsmøde: Sammen om Klimarenovering - Et koncept til nemmere klimarenovering af din bolig. Helsingør Kommune inviterer hermed medlemmerne af grundejerforeninger i Helsingør Kommune

Læs mere

Jeg talte før om, at der kan være udefra kommende grunde til en opdatering af vedtægterne.

Jeg talte før om, at der kan være udefra kommende grunde til en opdatering af vedtægterne. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Sandhøj 1. Valg af dirigent Torsdag den 29. marts 2012 kl. 19 i Snoldelev Sognegård Jørgen Olsen vælges til dirigent. Konstaterer at indkaldelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t:

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t: ~ vinaaardshus Jesper Studsgaard Vingårdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 J.nr: 110-118908 HCA/LK REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN TEGLVÆNGET 1-19 OG VANGS ALLE 6-10 ONSDAG

Læs mere

Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11, 4220 Korsør Tlf. 29367429 E-mail: palle@flebo.dk www.de25.dk DOKUMENT 1

Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11, 4220 Korsør Tlf. 29367429 E-mail: palle@flebo.dk www.de25.dk DOKUMENT 1 Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11, 4220 Korsør Tlf. 29367429 E-mail: palle@flebo.dk www.de25.dk DOKUMENT 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Til bestyrelsen i Christiansgave 1 Kikkertundersøgelse

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN KLOSTERGADE 28, 8100 ÅRHUS C TELEFON 86 19 64 00 TELEFAX 86 20 15 17 E-MAIL post@hoerlyck.com www.hoerlyck.com CVR-NR.: 26 82 27 42 DANSKE BANK KT. 3627 3627850034 H Ø R L Y C K & S T E F F E N S E N ADVOKATFIRMA

Læs mere

GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk

GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk Efteråret nr. 2. 2014, 19. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk Grundejerforeningen Vejlby Fed Psykiatrisk Hospital Tilbud om Fibernet Poul Hansen-grunden Tillykke med Fibernettet! Tak for jeres interesse

Læs mere

med kommunens embedsmænd mødt megen forståelse og velvilje til at for problematikken løst,

med kommunens embedsmænd mødt megen forståelse og velvilje til at for problematikken løst, Glostrup d. 30. maj 2005 Kære naboere Som jeg redegjorde for på ejeriaugets ordinære generalforsamling i marts 2005, så har de 4 ejeriaug gennem længere tid været i forhandlinger med Glostrup Kommune vedr.

Læs mere

Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677

Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677 Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677 Indhold: 1 Foreningens navn og formål 2 Optagelse, udmeldelse, sletning og eksklusion af medlemmer. 3 Kontingent. 4 Ordinær generalforsamling. 5 Ekstraordinær generalforsamling.

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag

Juni 10 2015. Bestyrelsen for Egense Nord Digelag Referatet på de næste sider er fra mødet arrangeret af Egense Nord Fællesforening sammen med Landsforeningen af Fritidshusejere. Det var dette referat som der blev henvist til på generalforsamlingen i

Læs mere

Resultater fra borgertopmøde om klimatilpasning. - Lørdag den 5.marts I Kalundborg hallerne

Resultater fra borgertopmøde om klimatilpasning. - Lørdag den 5.marts I Kalundborg hallerne Resultater fra borgertopmøde om klimatilpasning - Lørdag den 5.marts I Kalundborg hallerne 1. Intro Først en række afstemninger for at lære udstyret at kende. Dernæst en runde ved bordene, hvor I lærer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Foråret nr. 1. 2008, 13. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED REGNSKAB FOR PERIODEN 01.01.2007-31.12.2007 INDTÆGTER 2007 Kontingent 100.380 Salg af kort 12.650 Annonce

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål til Ålsgårde Kystsikringslag efter stormen BODIL

Ofte stillede spørgsmål til Ålsgårde Kystsikringslag efter stormen BODIL 1 Ofte stillede spørgsmål til Ålsgårde Kystsikringslag efter stormen BODIL Efter stormen Bodil har mange af Ålsgårde Kystsikringslags medlemmer naturligt nok haft mange spørgsmål. Bestyrelsen har haft

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Klager. København, den 20. september 2010 KENDELSE. ctr. SchultzBoliger ApS Ordrupvej 38 2920 Charlottenlund

Klager. København, den 20. september 2010 KENDELSE. ctr. SchultzBoliger ApS Ordrupvej 38 2920 Charlottenlund 1 København, den 20. september 2010 KENDELSE Klager ctr. SchultzBoliger ApS Ordrupvej 38 2920 Charlottenlund Nævnet har modtaget klagen den 22. marts 2010. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Skafdrup Lindegårdsvej 10 A 2920 Charlottenlund Nævnet har modtaget klagen den 26. september 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ulvshale-Fællesskov Digelag lørdag den 25.april kl. 10.00 på Thorsvang, Thorsvangs Allé, 4780 Stege.

Referat af ordinær generalforsamling i Ulvshale-Fællesskov Digelag lørdag den 25.april kl. 10.00 på Thorsvang, Thorsvangs Allé, 4780 Stege. 1 Referat af ordinær generalforsamling i Ulvshale-Fællesskov Digelag lørdag den 25.april kl. 10.00 på Thorsvang, Thorsvangs Allé, 4780 Stege. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Tonni Nielsen, Klitrosevej samtidig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ Navn og formål. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Gerbredgaard, Enø" 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes Bækkene og Havbakken,

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 6. juni 2012 blev der i sag 167-2011 MM og NN mod Ejendomsmægler AA (adresse ukendt) v/ advokat BB og Ejendomsmæglervirksomheden CC [adresse] [by] v/ advokat BB afsagt sålydende Kendelse Ved brev af

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 5. oktober 2015. Merete Hvid Dalnæs

Højvandssikring af området ved Næsby Strand. 5. oktober 2015. Merete Hvid Dalnæs Højvandssikring af området ved Næsby Strand 5. oktober 2015 Merete Hvid Dalnæs Velkommen Præsentation af deltagere Børge Carlsen, formand for digegruppen Digegruppen Jesper Hansen, Ingeniør fra Rambøll

Læs mere

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 Ejerlavet for delområde I- J i Kildebjerg Ry Beboelse Vest Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 07-05- 2014 http://www.kildebjerg.net brian@24t.dk

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

SVEJGAARD ǀ GALST ǀ QWIST

SVEJGAARD ǀ GALST ǀ QWIST MULIG STIFTELSE AF A/B SOFIEGÅRDEN Ove Bech Holdensen har den 6. oktober 2014 runddelt et brev til alle beboere i ejendommen Sofiegården. Ove Bech Holdensen repræsenterer ikke beboerrepræsentationens synspunkter

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dens hjemsted er: Randers Kommune. 2 Formål

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Tretommerparkens grundejerforening Risskov/ Århus kommune. 1,3 Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands adresse.

Vedtægter for Tretommerparkens grundejerforening Risskov/ Århus kommune. 1,3 Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands adresse. Vedtægter Vedtægter for Tretommerparkens grundejerforening Risskov/ Århus kommune. Navn og hjemsted 1,1 Foreningens navn er Tretommerparkens grundejerforening. ( www.tretommerparken.dk ) 1,2 Foreningen

Læs mere

Landvindingslaget Søkjær

Landvindingslaget Søkjær Landvindingslaget Søkjær Referat af generalforsamling d. 15. april 2016, Juelsminde Hallerne Til generalforsamlingen mødte 29 personer Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Budget for

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vejsgårdparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Vejsgårdparken Vedtægter for Grundejerforeningen Vejsgårdparken Navn, formål, område og medlemskreds Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Vejsgårdparken. 1. Grundejerforeningens formål er varetagelse af fælles

Læs mere

Der meddeles samtidig påbud om, at kystbeskyttelsen, som allerede er etableret i form af udlagte sten, fjernes senest fredag den 16. oktober 2015.

Der meddeles samtidig påbud om, at kystbeskyttelsen, som allerede er etableret i form af udlagte sten, fjernes senest fredag den 16. oktober 2015. Kystdirektoratet J.nr. 15/00574-15 Ref. Heidi Søgaard Madsen 23-09-2015 Afslag på ansøgning om lovliggørelse og påbud om fjernelse af sten ud for matr. nr. 14m, 14b, 14c, 14d, 14e, 14f Dalby By, Kirke-Helsinge,

Læs mere

Oversendelse af klager til Transportministeriet

Oversendelse af klager til Transportministeriet Til Transportministeren Transportministeriet Frederiksholms Kanal 27F 1220 København H trm@trm.dk lb@trm.dk Teknik og Miljø Team Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 www.slagelse.dk Oversendelse af klager

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Rensning af spildevand ved hjælp af pil i Karrebækstorp/Klinteby

Rensning af spildevand ved hjælp af pil i Karrebækstorp/Klinteby Vil du være med til at ændre kommunens plan om at kloakere vores landområde så læs her om Rensning af spildevand ved hjælp af pil i Karrebækstorp/Klinteby Hvad får du ud af det? En stabil og gennemprøvet

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Side 1 af 7 Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Rytterdamsparken. Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rytterdamsparken.

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Rytterdamsparken. Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rytterdamsparken. VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Rytterdamsparken Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rytterdamsparken. 1.2. Foreningens hjemsted er Brøndby Kommune og adressen er den til

Læs mere

Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral Obligationer. CVR nr. 32 03 64 14. Lett Advokatfirma. Adv.

Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral Obligationer. CVR nr. 32 03 64 14. Lett Advokatfirma. Adv. Lett Advokatfirma Adv. Henrik Puggaard J.nr. 237028-3-RMN VEDTÆGTER Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral Obligationer CVR nr. 32 03 64 14 København Århus Kolding 1. Navn og hjemsted

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Den 29. september 2015 kl. 16.22 skrev Per Hald <ph@bl-law.dk>:

Den 29. september 2015 kl. 16.22 skrev Per Hald <ph@bl-law.dk>: Den 29. september 2015 kl. 16.22 skrev Per Hald : Kære I forlængelse af nedenstående mail har jeg modtaget Nykredits kæresvarskrift i den verserende Højesteretssag. Jeg kan konstatere, at

Læs mere

Korsør højvandssikring - Betalingsprincipper Møde i digegrupper 03.04.2014. v/ Kim Boye - kbo@niras.dk

Korsør højvandssikring - Betalingsprincipper Møde i digegrupper 03.04.2014. v/ Kim Boye - kbo@niras.dk Korsør højvandssikring - Betalingsprincipper Møde i digegrupper 03.04.2014 v/ Kim Boye - kbo@niras.dk Hvem er NIRAS og jeg? Multi-diciplinær rådgivende virksomhed 1.400 ansatte Årlig omsætning: 1.000 mio.kr

Læs mere

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indkaldelse Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Torsdag den 18. januar 2018, kl. 20.00-22.00 Sted: Simon Peters Kirke, Wibrandtsvej 41B, kælderen. Indledning:

Læs mere

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Koltgaarden, 24.03.2019 Dato: 24. marts 2019 - Koltgården Referent: Rikke S Østerkær, nr. 25 Deltagende: 13 husstande (26 stemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN NØRLEV STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN NØRLEV STRAND GRUNDEJERFORENINGEN NØRLEV STRAND Referat fra generalforsamlingen lørdag den 11. maj 2013 kl. 17.00, som fandt sted i Mødestedet Skallerup Klit Feriecenter, Nordre Klitvej, Skallerup. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Mødedato: Torsdag Kl.: 19.00 Mødested: Per, Mimosevej 13 Deltagere i mødet: Per Aagaard Flemming Toft Bent Holm Zenia Rasmussen Ditte Walther Jensen Preben Arentoft Mødt: Alle med undtagelse af Flemming

Læs mere

Arrangementet er en tak for jeres store indsats. Vi håber, at se mange frivillige fra de godkendte folkeoplysende og frivillige sociale foreninger

Arrangementet er en tak for jeres store indsats. Vi håber, at se mange frivillige fra de godkendte folkeoplysende og frivillige sociale foreninger INDBYDELSE Kære frivillige ildsjæle i Kalundborg Kommune! I anledningen af Frivillig Fredag d. 25/9 2015 inviterer Kalundborg Kommune alle frivillige ildsjæle i kommunen til et spændende og hyggeligt arrangement.

Læs mere

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune.

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 27. juni 2003 med ændringer fra den ekstraordinære generalforsamling den 30. september 2003. Senest ændret på generalforsamlingen d. 18. april 2012. Vedtægter

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Her bringes en overordnet orientering om mødet den :

Her bringes en overordnet orientering om mødet den : Kære alle 31.08.2017 Vedr. Havvindmøllepark Lillebælt Syd borgermødet den 29.08.2017 Den 25.08.2017 sendte vi en orientering om den planlagte havvindmøllepark mellem Als og Helnæs og borgermødet i Torø

Læs mere

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde 1. Navn og hjemsted Lokalforeningens navn er DAF Roskildeafdelingen. Dens hjemsted er formandens adresse. 2. Formål Lokalforeningens

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Sted: Sognegården, Strib Tid: 9. marts 2012, kl. 19.30 Fremmødte: 55 stemmeberettigede fordelt på 33 parceller DAGSORDEN 1. Valg af dirigent: Kai

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet?

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet? Referat af generalforsamling på Kerteminde Skole d. 20. marts 2007 Velkomst v. Formand Jørgen Andersen 1) Valg af Dirigent. Bestyrelsen foreslog Mogens Jacobsen. Mogens blev valgt. Nr. 61 Generalforsamling

Læs mere

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden Vedtægter for Grundejerforeningen Præstelodden 1. Navn Grundejerforeningens navn er Præstelodden, dens hjemsted er Melby, og dens område er de grunde der

Læs mere

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk Referat Emne: Ordinær generalforsamling Dato/tid: 26. maj 2013 kl. 10-11 Sted: Eventyrkroen, Melby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 1.1. Bestyrelsen foreslår Lennart Ricard, Rosenstien 10 2. Valg af referent

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

GVF s generalforsamling den 14. marts 2007 Formandens beretning

GVF s generalforsamling den 14. marts 2007 Formandens beretning GVF s generalforsamling den 14. marts 2007 Formandens beretning Jeg vil gerne sige velkommen til GVF s generalforsamling og starte med at præsentere bestyrelsen, som består af Vibeke Dahl som næstformand,

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af to Ekstraordinære Generalforsamlinger afholdt på Herlev skole tirsdag den 4 Februar kl. 19:30 samt torsdag den 13 Februar kl. 19:30

Læs mere

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014.

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. 1. VELKOMST. Allerførst vil jeg gerne have lov til at byde alle hjertelig velkommen, endnu

Læs mere

Grundejerforeningen. Udvalget vedrørende medlemskab for flerfamilieejendomme i grundejerforeningen.

Grundejerforeningen. Udvalget vedrørende medlemskab for flerfamilieejendomme i grundejerforeningen. Grundejerforeningen Grøndalslund Udvalget vedrørende medlemskab for flerfamilieejendomme i grundejerforeningen. 14. oktober 2004 Orientering til grundejerne De seneste generalforsamlinger har været præget

Læs mere

Responsum. vedrørende kystbeskyttelse ved Vejlby Fed

Responsum. vedrørende kystbeskyttelse ved Vejlby Fed Responsum vedrørende kystbeskyttelse ved Vejlby Fed Jeg er blevet anmodet om at besvare de spørgsmål, som Digelaget Vejlby Fed har stillet Kystdirektoratet i brev af 4. marts 2009. Spørgsmålene er gengivet

Læs mere

Grundejerforeningen Langekær

Grundejerforeningen Langekær 3. Bestyrelsen HKR 1-5 Deltagere Bestyrelsesmedlemmer: Afbud - ikke tilstede Peter C Koch Henrik Kristensen Torben Rasmussen Dennis Andersen Ralf Olsson Lise Knudsen Erik Rasmussen PCK HKR TRA DAN ROL

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 05-08-2015 Søernes Grundejerforening, Tikøb Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent Henning Kabel blev valgt som dirigent. Henning konstaterede, at alle formalia

Læs mere

Digesagen ved Næsby Strand

Digesagen ved Næsby Strand Til Digelag under Stiftelse (DuS) Teknik og Miljø Team Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 www.slagelse.dk Digesagen ved Næsby Strand Orientering om interessetilkendegivelsen og den videre proces Slagelse

Læs mere

Landvindingslaget Søkjær

Landvindingslaget Søkjær Landvindingslaget Søkjær Referat af ordinær generalforsamling, fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 I Juelsminde Hallernes Cafeteria, Tofteskovvej 12, 7130 Juelsminde Til generalforsamlingen mødte 29 medlemmer

Læs mere

Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse

Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse By, Kultur og Miljø Miljø Sagsnr. 217972 Brevid. 2533603 Ref. JNAL / 8LC 21. marts

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2.

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2. Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Hjemsted 2. Vejlaugets adresse er formandens adresse. Medlemmer 3. 3.1 Ret til

Læs mere