Ishøj havn Havnebestyrelsesmøde. 30. maj Referat fra havnebestyrelsesmøde nr. 408 d. 23. maj 2018 kl på havnekontoret.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ishøj havn Havnebestyrelsesmøde. 30. maj Referat fra havnebestyrelsesmøde nr. 408 d. 23. maj 2018 kl på havnekontoret."

Transkript

1 Referat fra havnebestyrelsesmøde nr. 408 d. 23. maj 2018 kl på havnekontoret. Medlemmer: Kurt Sjøgren (KS), Preben Bjørn Madsen (PBM), Benno Jørgensen (BJ), Jørgen Nielsson (JN), Lars Nejrup (LN), Frank Andersen (FA), Kim Bennekow (KB), Kennthomas Kristensen (KK), Anne Tipsmark (AT) Bisidder: Afbud: Flemming Bie (FB), Repr. Ishøj kommune. Dirch Boesgard (DB), Stig Førsting (SF). Udeblev: Kenneth Betting (KB), Referat jvf dagsorden: 3072 Brugernes spørgetid max 30 min. 1. En bruger var mødt med et spørgsmål vedr. et andelskøb med 10 års afdrags ordning. Brugeren havde forstået ud fra havnens vedtægter, at det var muligt at købe en andel med betaling over 10 år. Svar fra KS: Det er ikke længere muligt at afdrage et andelskøb. Andelskøb betales kontant. Begrundelsen for at det står i vedtægterne som en mulighed er for at sikre en evt. krise som set tilbage i Hermed blev det gjort muligt at købe en andel med en 10 års afdrags ordning og samtidigt holde gang i driften af havnen selvom en fremtidig krise kunne vanskeliggøre dette. Man har i byrådet og Ishøj havn i 2014, valgt at beholde dette afsnit i vedtægterne da man sidste gang reviderede havnens vedtægter. 2. En bruger var mødt frem for at fremlægge og få godkendt et større projekt på hans båd. Projektet har taget lidt overhånd, og brugeren fremviste en projektbeskrivelse og ønskede havnebestyrelsens holdning til dette projekt og tilladelse til at fortsætte arbejdet. Svar fra KK: Havnefogeden har bedt om et tidsperspektiv og udover dette, nogle krav om rod og oprydning. Der aftales at brugeren har tilladelse til at fortsætte projektet, efter aftale beskrevet på en kontrakt, om en varighed på 2 måneder. Der føres tilsyn med området og projektets udvikling. 3. En bruger var mødt frem for at få en forklaring på, hvorfor en tidligere aftale vedr. opførsel af ny bro er blevet ændret til andet end hvad brugeren mener var aftalt. Byggeriet står færdigt, og da det, efter brugerens mening, ikke er i overensstemmelse med den oprindelige plan, kan det derfor ikke efterfølgende benyttes optimalt. Svar fra KS og KK: Der planlægges et møde for at få udredt evt. misforståelser og der vil blive lavet en plan for at få rettet op på byggeriet, til alles tilfredshed. Brugeren tilsluttede sig denne aftale.

2 4. Ejeren af Café Sesa var mødt for at sikre sig at en tidligere aftale med den forhenværende havnefoged og havnebestyrelsen, stadig var gældende. Aftalen skulle indeholde en Gentleman agreement om at vi ved anvisning af havnepladser til de broer der ligger tæt ved Café Sesa, tager et hensyn til at udsigten fra restauranten ikke bliver skæmmet af større både som kan resultere i at det går ud over cafeens omsætning. Svar: Der var bred enighed om at tage et hensyn i den udstrækning det kan lade sig gøre. Ishøj havn kan kun være tilfreds med at det går godt for havnens erhverv og vise versa Orientering fra Formanden. KS foreslog en præsentation af de nye repræsentanter i havnebestyrelsen. Udover gengangernes præsentation, var Kim Bennekow fra SKS mødt som suppleant for Kenneth Betting. Frank Andersen fra SBL, er nyvalgt medlem til havnebestyrelsen. KS orienterede om at der på H11, er opført en ny langskibsplads. Denne plads har en størrelse som ikke kan sammenlignes med nogen af de plads typer som der sælges og udlejes på nuværende tidspunkt. KS ønsker at der fastsættes en pris som beregnes ud fra en forholds beregning på de øvrige pladser. Herefter må det udvalg som repræsentantskabet nedsatte i april, arbejde videre med en fremtidig pris på denne nye størrelse plads type. Svar fra KK: Havnefogeden har et ønske om at arbejde med alle pladsers priser for fremtiden. Det er havnefogedens holdning at priserne på pladserne skal matche de faktiske udgifter for driften at havneanlægget. Det besluttes at give arbejdet med fremtidens prisstruktur og pladstyper, videre til udvalget under repræsentantskabet. Indtil anden beslutning foreligger, vil pladsen på H11, blive takseret med 750,00 kr. pr. m2. Der udarbejdes en midlertidig kontrakt, med præcis beskrivelse af fastsættelse af den midlertidige pris til brugeren Orientering fra Havnefogeden. Genopfriskning af pullert løsning. KK arbejder videre med pullertløsningen. Der er en del tilbud og planer på bordet. KK s holdning er, at det bedste for havnen vil være at gøre det til fornuftig forretning og mulighed for indtægter til for havnen i sidste ende. KK har haft erhvervet og Ishøj kommune i dialog og mener herefter at der er grobund for et godt samarbejde og en tilfredsstillende og sikker løsning for alle. Den nuværende renovations problematik. Der holdes møder med Ishøj kommune vedr. en fornuftig renovationsløsning for havnen og havnens brugere. Der skal findes en løsning så kommunen kan opfylde deres miljøkrav og havnens affald kan afhentes efter gældende regler.

3 Vi har, på havnen, stadige udfordringer med affald som ikke hører til de steder hvor affaldet bliver smidt og affaldets art. Vi opfordrer kommunen til at samarbejde om en mere miljø- og brugervenlig måde at komme af med affaldet på. Dette kunne f.eks være at kommunen opstiller sorterings containere. Dette er der dog ikke truffet nogen endelig løsning på endnu. Der er kommet et forslag fra et firma, som ønsker at opstille en mobil sauna på havnens område, som kan benyttes mod betaling. Som det ser ud nu, er dette firma blevet opfordret til at oprette sig som en selvstændig klub på havnen, da der ikke må drives erhverv på Ishøj havns område. KK arbejder blandt andet på at få opført en række grejrum til udlejning på Søhesten. Dette er han i dialog med kommune om Orientering fra kassereren. Økonomien er ganske pæn ud set i forhold til budgettet. Aktuelt, statistisk set, er der stadig en negativ udvikling i forhold til opsagte kontrakter og tegnede kontrakter. Men tilgangen af månedsgæster er stigende. Der er pt. omkring 40 brugere på månedskontrakt. Dette er en god men ustabil indtægt Orientering fra kommunen. FB konstaterer at havnens nye havnefoged er landet som en hvirvelvind. Han har på kort tid fået involveret en del af kommunens medarbejdere i en del opgaver. Dette ønsker kommunen at rose ham for! Hér kan nævnes at der i denne uge er aftale om, i samarbejde med havnen, at der tages målinger i indsejlingen for dybder og status for tilsanding. Ishøj kommune har godkendt pullert i indkørslen og at de har forbehold der forventes overholdt inden anlægget igangsættes. Kommunen er som myndighed, underlagt et krav fra diverse beredskaber om ny nummerering af diverse bygninger på havnens område. FB anbefaler at havnebestyrelsen, i deres spørgsmål om udgifter hertil, sender en ansøgning om at få dækket evt. udgifter som dette måtte medfører Kano og kajak klubbens ansøgning om optagelse som klub på Ishøj havn. Det er et krav fra havnebestyrelsen at denne nye klub, betaler medlemskontingent på lige fod som de øvrige klubber under Ishøj havn. Det vides ikke hvor mange medlemmer de medbringer, men der er en bred enighed om at det er positivt for havnen at der kommer nye tiltag. Der er tvivl om under hvilke forhold at klubben ønsker at opholde sig. Klubbens vedtægter skal være godkendt i Ishøj kommune, under Folkeoplysningen før optagelsen.

4 Herefter kan du være repræsenteret i repræsentantskabet under Øvrige klubber. Forholdene omkring klubbens vedtægter og medlemsliste ønskes fremlagt. Herefter byder Ishøj havn, Kano og kajak klubben velkommen Persondataforordningen d. 25. maj. Hvor langt er vi? KS refererer fra workshoppen i Marselisborg havn d. 7. maj som blev arrangeret i samarbejde med FLID. Marselisborg havn, har fundet en brugbar løsning for mange andre havne til at kunne lave en effektiv implementering af EU s databeskyttelsesforordning. Ishøj Havn ved at vi er bagud med dette, men har ville vente til FLID s udspil om en mere ensartet skabelon til lystbådehavnene. Den ligger klar nu til at Ishøj Havn kan tilrette den og sende ud til havnens brugere om opbevaring og brug af personfølsomme data. KS, DB og havnekontoret, står for denne implementering Dato for Blå Flag 2018 arrangement og bestyrelsens sommerseminar. Der er nu fundet en dato for afholdelsen af Blå Flag. Dette foregår som de forrige år, ved at Ishøjs borgmester deltager sammen med havnebestyrelses medlemmer og havnens brugere. Efter at flaget er hejst, går vi samlet til havnekontoret, hvor der vil være en lille reception. Datoen er bestemt til d. 1. juni 2018 kl Datoen og temaet for havnebestyrelsens seminar, udskydes til SF Havnens dag / Vild med vand d. 9. juni Programmet for Havnens dag Vild med vand 2018, ligger nu klar. Havnens brugere og erhverv, vil modtage dette program pr. mail. Programmet for Ishøj havn, vil være at finde på Vild med vand hjemmeside. Blandt andet vil der være en del arrangementer på havnens område med Åben båd, Åbent klubhus, Søspejder hygge og introduktion af diverse vandsport. Årets ambassadør, Theis Beha, vil ankomme til Ishøj havn, og tilbringe ca. 30 min i selskab med Dykkerklubben Nikon Ny bro mellem S05 og S05A. (Bilag 3081a) Den ramslagning der er slået på den nye bro, er slået med fejl i målene. Dette rettes op i samarbejde med den bruger, som sammen med havnekontoret, står for etableringen. KK indkalder til byggemøde og samtlige oplæg til planer og aftaler nedskrives og rundsendes til havnebestyrelsen, inden igangsættelse.

5 3082 Forretningsorden for bestyrelsen. Det meste af havnebestyrelsens kompetencefelt er beskrevet i havnens vedtægter. Der arbejdes på at få udarbejdet en hel klar forretningsorden for både havnebestyrelsens- og forretningsudvalgets kompetencer og opgaver. FU laver et oplæg til en forretningsorden og fremlægger den for havnebestyrelsen til endelig beslutning Ansøgning fra Helårsbeboer, om midlertidigt ophold i campingvogn. (Bilag 3083) En helårsbeboer har ansøgt om at benytte en campingvogn for en kortere periode. Begrundelse er at brugeren på et tidspunkt vil stå uden hjem, på grund af båd salg og herefter nyt båd køb. Da dette betegnes som en lidt særlig situation, bør vi afhjælpe brugeren uden at det giver et indtryk af at vi accepterer opsætninger af beboelsesvogne. KK finder en løsning på et hensigtsmæssigt sted for denne familie i en periode på max. 2 måneder Ændring af matrikel numre.( Bilag 3084) 3085 Status på udvalg Evt. Der er udsendt en meddelsels fra Ishøj kommune om ny nummerering af alle bygninger på havnens område. Dette skal gøre det lettere og mere sikkert for beredskab og forsyningsleverancer at finde hurtigt og nemt rundt på området. Blandt andet erhvervet og havnekontoret vil få ændret nummeret på adressen. Dette vil betyde at blandt andet alle skråningshuse, toiletbygninger og miljøhuse vil få eget matrikelnummer. Udgifterne til de nye og ligeledes de konsekvenser det kunne have for de ændrede matrikel numre, vil havnebestyrelsen forsøge at få dækket hos kommunen. Punktet udsættes til næste havnebestyrelsesmøde. Nye datoer for havnebestyrelsesmøder; Tirsdag d. 26. juni + Tirsdag d. 4. september. Mødet sluttede kl Referent: Anne Tipsmark

Referat fra havnebestyrelsesmøde nr februar 2018 kl på havnekontoret.

Referat fra havnebestyrelsesmøde nr februar 2018 kl på havnekontoret. Referat fra havnebestyrelsesmøde nr. 405 20. februar 2018 kl. 17.00 20.00 på havnekontoret. Tilstede: Afbud: Stig Førsting (SF), Preben Bjørn Madsen (PBM), Dirch Boesgaard (DB), Benno Jørgensen (BJ), Jørgen

Læs mere

Referat fra havnebestyrelsesmøde nr marts 2018 kl på havnekontoret.

Referat fra havnebestyrelsesmøde nr marts 2018 kl på havnekontoret. Referat fra havnebestyrelsesmøde nr. 406 26. marts 2018 kl. 17.00 20.00 på havnekontoret. Tilstede: Afbud: Note: Stig Førsting (SF), Preben Bjørn Madsen (PBM), Dirch Boesgaard (DB), Benno Jørgensen (BJ),

Læs mere

Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret

Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret Referat af havnebestyrelsesmøde nr. 372 Mandag d. 26 maj 2014 kl. 19.00 på havnekontoret Indkaldte: Erik Skov Rasmussen (ESR), Michael Roed (MR), Kurt Sjøgreen (KS), Benny Stisen (BS), Preben Bjørn Madsen

Læs mere

Ishøj havn Havnebestyrelsesmøde. 4. juli Referat fra havnebestyrelsesmøde nr. 409 d. 26. juni 2018 kl på havnekontoret.

Ishøj havn Havnebestyrelsesmøde. 4. juli Referat fra havnebestyrelsesmøde nr. 409 d. 26. juni 2018 kl på havnekontoret. Referat fra havnebestyrelsesmøde nr. 409 d. 26. juni 2018 kl. 17.00 20.00 på havnekontoret. Fremmødte: Kurt Sjøgren (KS), Dirch Boesgard (DB), Jørgen Nielsson (JN),, Frank Andersen (FA), Kim Bennekow (KB),

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i S/I Ishøj Havn. Torsdag d. 30. november 2017 kl i lokalerne hos Sydkystens sejlklub.

Referat fra repræsentantskabsmøde i S/I Ishøj Havn. Torsdag d. 30. november 2017 kl i lokalerne hos Sydkystens sejlklub. Deltager: Referat fra repræsentantskabsmøde i S/I Ishøj Havn Torsdag d. 30. november 2017 kl. 19.00 i lokalerne hos Sydkystens sejlklub. Ishøj Sejlklub: Jørgen Nielsson Jens Stig Jensen Benno W. Jørgensen

Læs mere

Referat fra havnebestyrelsesmødet nr. 384 19. august 2015 kl. 18.00 21.00 på havnekontoret.

Referat fra havnebestyrelsesmødet nr. 384 19. august 2015 kl. 18.00 21.00 på havnekontoret. Referat fra havnebestyrelsesmødet nr. 384 19. august 2015 kl. 18.00 21.00 på havnekontoret. Tilstede: Preben Bjørn Madsen (PBM), Kurt Sjøgreen (KS), Stig Førsting (SF), Michael Roed (MR), Benny Stisen

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009.

Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009. Referat af Brugerbestyrelsesmøde den 22. april 2009. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Richard Barth (RB), Carl Larsen (CL), Theis Wieder (TW), Jess Brønden (JB), Arne Holten

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl.

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE Referat fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. 17:00 Mødedeltagere : Per Blinkenberg-Thrane (PT), Christian Behnke (CB), Mads

Læs mere

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4

DAGSORDEN. Det Maritime Råd. Møde nr. 4 DAGSORDEN Det Maritime Råd Møde nr. 4 Mandag den 27 august 2012 kl. 17.00 Sted: Sejlklubbens lokaler på Bogense Havn Deltagere: Dagsorden Referat Formand for Teknik og Miljøudvalget, Kim Johansen (KJ)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 9. april 2018

Bestyrelsesmøde den 9. april 2018 Bestyrelsesmøde den 9. april 2018 Aalborg, den 9. april 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN) Afbud: Esben Juul Knøss (EJK)

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (DJ), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI) Kell Sahlholt (KS),

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE. Torsdag den kl. 18:00

Referat af BESTYRELSESMØDE. Torsdag den kl. 18:00 af BESTYRELSESMØDE Torsdag den 22.03-2018 kl. 18:00 Deltager: Søren H. Nielsen (SN) Tommy Larsen (TL) Lisbet Knudsen (LK) Kim Johansen (KJ) Kurt Brodersen (KB) Jan Nielsen (JN) Claus Holmstrøm (CH) Suppleanter:

Læs mere

Dagsorden. Mødeindkaldelse. 27. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 25. juni 2018 kl. 12 til 14

Dagsorden. Mødeindkaldelse. 27. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 25. juni 2018 kl. 12 til 14 Deltagere: Henrik Aarup-Kristensen, formand, direktør for Sundhed & Velfærd, Brønderslev Kommune Anette Sloth, næstformand, psykiatridirektør, Region Nordjylland Lars Fuglsang, AC-Fuldmægtig, Psykiatrien,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Christian Muff Jensen, Hans-Erik Lund Hansen, Palle Christensen, Henning Ewall, Helmuth Melsen, Per Olsson og Jan Lauridsen.

Christian Muff Jensen, Hans-Erik Lund Hansen, Palle Christensen, Henning Ewall, Helmuth Melsen, Per Olsson og Jan Lauridsen. Mødereferat Møde indkaldt af: Jan Lauridsen Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Referent: Jan Lauridsen Ordstyrer: Deltagere: Afbud fra: Muff 26. august 2013 1900 Fælleshuset Havnen Muff Jensen,

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Referat fra Brugerbestyrelsesmødet den 8 januar 2008

Referat fra Brugerbestyrelsesmødet den 8 januar 2008 Referat fra Brugerbestyrelsesmødet den 8 januar 2008 Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Arne Holten (AH), Jess Brønden (JB), Theis Wieder (TW), Carl Larsen (CL) og Richard

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret Juridisk Kontor Offentligt referat til mødet i Havnebestyrelsen 4. december 2017 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 26 Underskrive referat fra seneste møde 1 27 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Mandag den 20 november 2006

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Mandag den 20 november 2006 Dragør Kommune Møde dato Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Mandag den 20 november 2006 Blad nr. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Jess Brønden (JB), Arne Holten (AH), Carl

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Referat Generalforsamling d. 15. marts 2017, Grundejerforeningen Strandtofteparken

Referat Generalforsamling d. 15. marts 2017, Grundejerforeningen Strandtofteparken Referat Generalforsamling d. 15. marts 2017, Grundejerforeningen Strandtofteparken Deltagere: Alle parceller undtagen KB 7, 21, 25, 26, 30, 31 og RSV nr. 77 i alt deltog 30 personer Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 16. juni 2015 afholdt i Hellerup Havn kl. 17:00

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 16. juni 2015 afholdt i Hellerup Havn kl. 17:00 MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE Referat fra bestyrelsesmøde den 16. juni 2015 afholdt i Hellerup Havn kl. 17:00 Mødedeltagere : Per Blinkenberg-Thrane (PT), Christian Behnke (CB), Mads Ehrhardt

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Fraværende: Arne Holten (AH) 1. Godkendelse af dagsorden 1. Nyt punkt 9. Ansøgning fra Museum Amager om afgift fritagelse for museets fartøj Ravnen

Fraværende: Arne Holten (AH) 1. Godkendelse af dagsorden 1. Nyt punkt 9. Ansøgning fra Museum Amager om afgift fritagelse for museets fartøj Ravnen Møde i Dragør havns Brugerbestyrelse den 18. august 2009. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Richard Barth (RB), Jørgen Riber (JR), Theis Wieder (TW), Jess Brønden(JB). Mødet

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Vandrådet i Roskilde. Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012.

Vandrådet i Roskilde. Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012. Vandrådet i Roskilde Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012. Deltagere: Jens Andreasen JA Annette Kristensen AK Anne-Marie Kristensen AMK Arne Christiansen AC Mogens N. Madsen - MNM Henrik Pedersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 05.09.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: Jesper Norup Referent: John Trolle Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn 1. Generelt Disse regler er vedtaget af bestyrelsen for fonden Marselisborg Havn S/I ( i det følgende kaldet Havnen) og godkendt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 1. november 2017 kl. 16.30 til 19.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud Karen

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling 2018 - afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægterne. Der var mødt 11 personer/10 husstande

Læs mere

1. at føre tilsyn med afdelingens vedligeholdelsestilstand, og i samarbejde med administrationen, at igangsætte de nødvendige arbejder.

1. at føre tilsyn med afdelingens vedligeholdelsestilstand, og i samarbejde med administrationen, at igangsætte de nødvendige arbejder. Vedtægter for Vildtbanegård I 1 Bebyggelsen "Vildtbanegård I", er en selvstændig afdeling under Vildtbanegård - Det sociale Boligselskab af 29.Januar 1946, bestående af 600 lejemål med hjemsted i Ishøj

Læs mere

Forslag om tekst for Parmatchklubben

Forslag om tekst for Parmatchklubben REFERAT Frederikshavn Golf Klub i henhold til aftale indkaldes hermed til bestyrelsesmøde Tirsdag d. 21. juni 2016 kl. 17:00 i Frederikshavn Golf Klub med følgende dagsorden. Tilstede: TV- Tore Vedelsdal

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den 11.02.2019. Til stede: Ruben Stæhr fra Kvist & Jensen under punkt 1, Niels Jørgen Bärtel, Flemming Nørgaard, Ole Jensen, Henrik Winther,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere:

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere: Referat bestyrelsesmøde d. 13/11 2018 kl. 17.00 Deltagere: Anne Rasmussen (leder) John G. Pedersen (formand) Henrik Wiingreen (næstformand/stifter) Maria Koordt (bestyrelsesmedlem) Christina S. Jensen

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamlingen den 28. april 2005.

Referat fra den ordinære Generalforsamlingen den 28. april 2005. Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamlingen den 28. april 2005. Dagsorden ifølge vedtægterne. Valg af stemmetællere og dirigent. 1. Godkendelse af formandens beretning. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Møllevænget & Storgaarden

Møllevænget & Storgaarden Møllevænget & Storgaarden Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde mandag den 26. oktober 2015 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat ekstraordinært bestyrelsesmøde MSBolig 26.10.2015

Læs mere

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Forord. Det er ethvert medlems pligt at gennemlæse og overholde disse love 1 Bådelaugets navn og hjemsted Bådelaugets navn er STRANDPARKENS BÅDELAUG (SBL) og hjemsted

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter 5. maj 2015 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 12. oktober 2011

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 12. oktober 2011 Sted: H/F CNM Indkaldt af: Formand Lars M. Jensen Referat af: Deltagere: Linda Andersen Lars M. Jensen, Anny Petersen, Tom Atkins, Kim Johansen, Tine Pedersen, Alice Dyssell, Dennis Kjærgaard, Linda Andersen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 10. 09. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Anne Birthe Kajhøj, Jytte Gyldenløve, Henning Madsen, Jan Uhrskov, Steen Jensen Henning Buddig og Peter Storm Fraværende: Referent: Anne Birthe

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER for landsforeningen

VEDTÆGTER for landsforeningen VEDTÆGTER for landsforeningen 1. KALAALLIT RØDE KORSIAT OG RØDE KORS BEVÆGELSEN Foreningen Kalaallit Røde Korsiat er en selvstændig organisation under Dansk Røde Kors. Kalaallit Røde Korsiat skal i sin

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling. Vestre Baadelaug. Torsdag d. 23. marts 2017

Referat. Ordinær generalforsamling. Vestre Baadelaug. Torsdag d. 23. marts 2017 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 23. marts 2017 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Vedtægter for Kalaallit Røde Korsiat Landsforeningen

Vedtægter for Kalaallit Røde Korsiat Landsforeningen Vedtægter for Kalaallit Røde Korsiat Landsforeningen 1. KALAALLIT RØDE KORSIAT OG RØDE KORS BEVÆGELSEN Foreningen Kalaallit Røde Korsiat er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark. Kalaallit

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (JD), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI), Kell Sahlholdt (KS),

Læs mere

TPO Århus - Referat af bestyrelsesmøde

TPO Århus - Referat af bestyrelsesmøde TPO Århus - Referat af bestyrelsesmøde Århus, D. 06-08.06.2012 Mødedeltagere: Lasse Daugaard Thorsøe (LT) Bo Willestofte (BW) Jeanette Nielsen (JN) Bo M. Sørensen (BMS) Tina Ketelsen (TK) Helle Hvidkjær,

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere