Referat repræsentantskabsmøde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015"

Transkript

1 Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på Referat repræsentantskabsmøde d Repræsentantskabsmøde nr. 5 kl , hytteturslokaler Til stede: Kristian, Nicolai, Sandra, Johanne, Janni, Simone, Anne Sofie, Anne Kathrine, Julia, Trine, Jakob, Christian, Troels, Asbjørn, (Christine og Freja kom kl. 11:30) Sidst redigeret Formand Jacob Korsbæk 1) Formalia a. Valg af dirigent og referent i. Anne Sofie er valgt til dirigent og Asbjørn referent b. Godkendelse af referat fra sidste møde (eftersendt v/ Julia) c. Dirigentens introduktion til dagsorden + godkendelse i. Nyt punkt 11 Fagligdag 2) Opsamling - guldæggene: Punkt til afstemning. For generel information vedr. guldæggene se Anne Sofies dokument vedr. de forskellige guldæg. Jakob synes, at det var gode ting, som kom på bordet i går. Derudover ønskes, at forslagene bliver konkretiseret og prioriteret, samt at de bliver præsenteret på næste rep-møde. Guldæg 1: Velkomstpakke. Anne Sofie: Velkomstpakken til 1. semesterstuderende inkluderer bogtilbud, intro-pjece, bogmærke m. medl.-fordele. På 7. semester gives M og K-casebogen til medlemmer med 2 års anciennitet. Kasper Gasbjerg: En yderligere rabat fra FADL s Forlag afvises ikke. Nørre alle Aarhus C Tlf Mail aakf@fadl.dk Web

2 Trine: Velkomstpakken kan begynde næste semester. Vedr. ancinitetspakkens implementering bør denne overvejes nøje bl.a. med henblik på hvem dette gælder for. Kristian: Anciennitetspakken er en langsigtet plan. Christian: vedr. bogtilbud i Aalborg skal dette aftales m. Factum Books, da Kredsforeningen har en aftale med dem. Kristian: Vi er alle tovholdere, der laves en Facebook gruppe, hvor kommunikationen kan foregå. Side 2 af 11 Guldæg 2: Paraplyorganisation Man kan implementere fase 1 allerede i næste uge. Dette indebærer at cafeen i baghuset laves om til et mødelokale. Vedr. Fase 2 (flytte sekretariatet ned i Medicinerladen), Birte arbejder på at få et møde med en byggesagkyndig for at diskutere dette. Til mødet vil de ansvarlige fra Guldæg 2 deltage. Guldæg 3: Karrierevalg Mange af tingene kan begyndes i næste uge. Prisen for de forskellige delelementer kan præsenteres på næste rep-møde Christian: Hvad med Aalborg? Guldæg 3: Det har Christine en masse ideer til. Tanken er dog at det starter i Århus og dernæst flyttes til Ålborg. 3) T-shirts Udvalget af FADL T-shirts er med tiden blevet yderst sparsomt, og det har senest været problematisk at samle nok repræsentative trøjer sammen til faglige arrangementer. Christian motiverer punktet: På nuværende tidspunkt ligger prisen på omkring 100 kr/stk. Aalborg vil også gerne have nogle for dem selv. Til diskussion: Hvor mange og i så fald et ramme beløb.

3 Markedet skal undersøges ift kvalitet og størrelser (evt. erfaringer fra andre foreninger). Det er ikke nødvendigt med personlige t-shirts i Aalborg, men der må gerne stå Aalborg på. Afstemning: Hvor mange stemmer for at vi skal have nye t-shirts? Det er enstemmigt vedtaget. 16-for, 0-imod og 0-blanke. Side 3 af 11 En personlig t-shirt vil evt. øge synlighed for fadl og spørgelyst blandt medlemmer. Afstemning: Når vi får nye t-shirts, får vi vores egne personlige t-shirts, som skal anvendes forsvarligt. 15 for. 1 blankt. Christian kommer med forslag til træjevalg til næste rep-møde og Nicolaj indskyder, at Aalborg t-shirts dækkes af deres egne midler. Afstemning: rammebeløb på 5000kr til nye t-shirts. 15 for. 1 blankt. 4) Evaluering rusintro: Jacob motiverer punktet. Punkt til orientering / kort diskussion Jakob: Intro-dagen var mere eller mindre vellykket. Der kom færre nye medl. end antaget. Det var et Ujævnt forløb op til dagen, hvad bl.a. omfatter kontakten til tutorerne. Der er nogle ting som kan forbedres. Rep (repræsentantskabet) og sek (sekretariatet) bør slå deres oplæg sammen. Det at afholde vagtbureauets oplæg i samme lokale med rep gik fint. Sandra: Man bør lave en mailliste, som russerne kan skrive deres kontaktinformationer på. Således at man kan kontakte dem efterfølgende. Johanne: Der var ingen pause i programmet for russerne, hvilket bør prioriteres til næste gang, da det er en oplagt tidspunkt for hvor russerne kan melde sig ind i FADL.

4 Jakob: Hele forløbet skal ændres, både før og under. Problemerne startede m. at tutorerne kun vil vise russerne Medicinerladen. Russerne ville gerne høre om vagtbureauet. Næste gang bør forløbet snare være: Først Medicinerladen, dernæst rep og vagtbureau, efterfulgt af pause, så folk kan snakke med rep og melde sig ind i FADL. Kristian: Man bør ikke kun snakke med de gamle tutorer, men også de nye, således at de samme problemer ikke opstår til sommer. Trine: Foreslår at der laves et udvalg med formål at optimere og forbedre forløbet. Anne Sofie: Det handler om at tutorerne bliver bundfanget. Måske vil alle foretrække et aftensarrangement i stedet for om dagen. Forløbet skal op til revision, men først efter mødet m. tutorerne. Jakob: Programmet bør laves om. Og herunder at rep og sekretariatets oplæg lægges sammen, da mange af tingene gentages begge steder. Der er intet lokal udvalg i forbindelse m. opstart. Vi har en masse erfaring, som vi bør arbejde videre med forløbet. Sandra: Formanden bør præsentere FADL på dagen og ikke rep. Janni: Der bør laves et udvalg, som hedder hvervning og rus-intro, hvis formål er breddere end bare rus-intro. Jakob: Til næste rep-møde, efter møde med sekretariatet og tutorerne, vil det blive forslået at man laver et udvalg. Side 4 af 11 5) Folkemødet juni. Vanen tro holdes der folkemøde på Bornholm for en lang række fagforeninger. Der ønskes her en holdningstilkendegivelse af om det personer fra Repræsentantskabet ønsker at deltage. Jacob motivere punktet: Folkemødet er hvor en masse korridor snak foregår. Man bor primitivt og kan networke og få noget politik ud af det. Hvem vil og kan? Det er virkelig vigtigt. Vi har generelt ringe deltagelse ved national begivenheder. Anne Sofie: Jeg vil gerne med. Enten FADL Århus eller HF (hovedforeningen) dækker dette.

5 Freja, Anne Sofie, Julia, Sandra og Jakob (måske) er interesseret. Side 5 af 11 6) Fremdriftsreform: UPU-debat møde mellem politikere og FADL. Jacob motiverer punktet Finde tovholder Jakob: I København har man lavet et spørgeskema. Dette er en gennemgang af spørgeskemaet, som de sendte ud i København. Det redigerede spørgeskema ønskes sendt ud til vore medlemmer og medicinstuderende på Århus og Aalborg Universitet. Anne Sofie: Måske via studievejledningen. (se punkt 10) Jakob noterer kommentarerne til spørgeskemaet. Jakob: En ide fra HB: Vi bør organisere os og lave skrivelser til de forskellige politiskepartier så man kan lave et debatmøde i forbindelse med det kommende folketingsvalg. I den forbindelse kunne man også få udtalelser i forhold til deres holdninger til fremdriftsreformen og 5-årsreglen. Bør et sådan arrangement være nationalt? Jakob: Kunne være godt med et møde på/med AU. Johanne: Man bør gøre det på nationalt plan, da man således kan få mere profilerede folketingskandidater til at deltage. Men lokalt er også fint. Hyppigt laver nyhedsmedier i forbindelse med valget spørgeskemaer. Man bør få dem til at inkludere spørgsmål vedr. fremdriftsreformen. Janni: Hvis det bliver en national begivenhed bør det etableres som et samarbejde mellem de forskellige kredsforeninger. Det bør være nationalt, da lokale begivenheder er overflødige. Trine: Der er arrangementer på universiteterne, hvor fremdriftsreformen og 5-årsreglen bliver diskuteret. Det er nemlig ikke kun os disse reformer/love vedrører. Jakob: Både en national og lokal begivenhed bør prioriteres. Sandra: At gøre det med andre studenterforeninger er en god ide.

6 Anne Sofie: Hvis debatmøder etableres nationalt er det stærkere. Måske i de forskellige universitetsbyer over nogle uger. Simone: Har fået en invitation til politiskpaneldebat i Århus. Janni: Vores møde vil ikke blive hørt af medierne, da vi vil drukne i medierne, hvis det er et lokalt møde. Asbjørn: Det vil være nemmere at komme i de annerkendte medier, hvis man laver et debatmøde før folketingsvalget udskrives. Derudover er 5-årsreglen meget relevant for medicinstuderende og ikke relevant for andre studerende, men fremdriftsreformen vil påvirke os alle. Hvis begivenheden bliver lokalt funderet bliver det svære at komme i medierne. Janni: Da folketingskandidaterne ikke er stillet op endnu, er der ingen, som ønsker at deltage ved et debatmøde før valget udskrives. Hvorfor det er nemmere efter bliver offentligt gjort. Jakob: Tovholderne for dette bliver fundet efter næste UPU møde. Side 6 af 11 7) Halvårligt budget opfølgning Julia motiverer punktet Punkt til orientering Julia præsenterer budgettet: Vi har et underskud på kr for perioden, da vi havde forventet 2100 medlemmer, men vi havde kun 1953 og forventede at kontigentet var 649 i hele perioden. Vi var før en virksomhed (da vi havde vagtbureauet), men er blevet en fagforening, derfor er vi ikke moms-fritaget og i den forbindelse er der kommet nogle uventet udgifter. Julia vil gerne flytte underskuddet til husets vedligeholdelse. Afsatte afskrivninger er noget regnskabsteknisk, som udtryk for foreningens genstandes værdifald, og er dermed ikke en reel udgift. Husets regnskab : for drift af hus-udlejning og lignende. Jakob: Jeg synes at administrations gebyret på huset er sat højt, da det afspejler hvor meget tid Birte anvender på at administrer huset. Julia: Birte synes at hun bruger meget tid på at administrere huset.

7 Christian: Det er en politisk beslutning hvis vi skal vise husets regnskab, da det er en indtægt på kr. Julia: Budgettet og regnskabet på GF er meget overordnet. Trine: Stemmer vores budget og regnskab, da vi ikke har haft en afskrivningspost på budgettet før. Julia: Budgettet og indtægterne har ikke ændret sig over en årrække og Julia kender ikke de tidligere budgetter mere specifikt. Hun ved derfor ikke helt præcist om det har været inkluderet i budgettet før kr. (værdien af afskrivningerne) er mange penge i forhold til hvad der mister værdi, da Volvoen er Medicinerladens og vedligeholdelse af huset er under husets regnskab. Jakob: Fremover skal Birte, Kasseren (Julia) og bogholderen i samarbejde med FU lave budgettet, hvilket gør det nemmere for Birte at agere indenfor budgettet. Dette skal dog godkendes på GF. Trine: Hvorfor er der en ekstra bogholder post? Julia: Den tidligere bogholder var intern fra Vagtbureauet og nu er det en ekstern, hvilket er forklaringen på den ekstra udgift til bogholderen. Jakob: Birte skal ikke have en lønstigning for at lave budget med den eksterne bogholder og kasseren. Julia: Aalborg har et underskud på 55 kr, hvilket er indenfor budgettet. Og repræsentantskabet er også indenfor budgettet. Julia: De 1500 kr, som blev stemt igennem på sidste rep-møde som en donation til kandidatdagen, vil blive bogført som under en passende udgiftspost. Johanne: AU har sagt at de vil betale 1/3 af Acutas udgifter. Julia: Dette figurer på budgettet. Christine: Det er problematisk at Acutas app-udviklerer ikke har bemærket at der havde været en fejl med applikationen. Jakob: Aftalen med udviklerne er ikke en abonnements løsning. Vi betaler hyppigt penge, da der skal laves en nu udgave hver gang iso opdateres. Julia: Overskudet på husets regnskab er på kr., hvilket ikke figurerede på GF regnskabet. Julia: Der blev budgetteret med et årligt underskud på kr. Det halvårlig regnskab viser dog et underskud på kr. Side 7 af 11

8 Jakob: Tillægskontrakten til Sirculus huslejekontrakt er ikke underskrevet endnu. Og i det næste halvårsregnskab er dette inkluderet, hvilket er et potentielt problem. Julia: Rengøring af VB betaler VB for og ikke os. Johanne: Beløbet fra AU til at dække Acutas omkostninger er ikke et engangsbeløb, men et årligt beløb. Jakob: Acuta har ikke et budgetpost og det bør de have, men de har ikke brugt ret mange penge. Christian: budgettet sendes ud til rep-medlemmerne, så vi kan stille spørgsmål ved næste rep-møde, eller også kan disse spørgsmål sendes til FU. Medicinerladens budget gennemgås på et af de kommende rep-møder. Jeanette (vores bogholder) og Birthe har lavet et revideret budget. Side 8 af 11 8) National medlemsfordel: FADLs Forlag giver aktuelt 25% rabat på bøger købt i FADLs webshop, hvilket HF tidligere har ønsket at distribuere ud via nyhedsbrevet - dette kan imidlertid potentielt presse omsætningen i Medicinerladen. FU: motiverer punktet Punkt til afstemning Jakob: FADL har et nyhedsbrev som bliver sendt ud. Der er en nationalmedlemsfordel som gør at alle medlemmer kan få 25%-rabat på alle FADL-bøger igennem FADLs Forlag. Mens vores medlemmer kun får 20%-rabat i Medicinerladen på FADL-bøger. Det går trægt i Medicinerladen. HB mener at så bør Aarhus melde os ud af denne fordel, hvilket vil se mystisk ud at kun Odense og KBH kan få FADLs Forlagets rabat. Kristian: Kan vi ikke få mere rabat til Medicinerladen fra FADL Forlagets side? Jakob: Forhandlingerne med FADL Forlaget er gået i hårdknude. Christian: FADL Forlagets rabat er et problem, da det er en medlemsfordel i Århus at vi har Medicinerladen og at vi vil gerne værne om denne. Det er dog heller ikke en mulighed for os at melde os ud af FADLs Forlagets-rabatten. Christine: Kan ikke se noget galt i at man har begge dele.

9 Jakob: Det giver ikke mening for Aalborg medlemmer, at de ikke får de 25 % fra FADLs Forlag, da de ikke har samme mulighed for at udnytte Medicinerladen, som Aarhus medlemmerne. Trine: Hvordan vil dette blive reklameret. Med stort i hver brev. Jakob: Det er presset i Medicinerladen. Sandra: Kan vi give 25% i Medicinerladen? Jakob: Det er aktuelt at diskutere hvad man bør give, men man bør holde det ud af diskussionen her. Rabatsatserne er en politisk debat. Hvad bør vi indstille til HB? Janni: FADL Århus vil gerne have FADL Forlagets medlemsfordel, kan man lave et kompromis, hvor det reklameres mindre for denne fordel i nyhedsbrevene. Asbjørn: FADL forlaget er primært ejet af FADL København. Det er dem som ender med at tjene penge på vores forbrug af FADL Forlagets rabat. Jakob: FADL Forlagets formål er ikke at tjene penge. Formålet er at give billige bøger til medlemmerne af FADL. Kristian: Det står allerede på mit FADL at man får medlemsfordelen på 25% på FADL Forlaget. Sandra: Det er ikke retfærdigt at vores medlemmer ikke bliver oplyst om rabatten hos FADLs Forlag. Jakob: Diskussion er overhovedet ikke rabatten på bøger. Det handler om vi skal have indflydelse på hvad der er i nyhedsbrevet fra hovedforeningen. Kristian: Hvad frygter vi Hovedforeningen skriver? Jakob: Jeg kan ikke et specifikt eksempel, men frygter det værste. Janni: Kunne det løses, hvis man skriver at det er fra hovedforening og ikke kredsforening? Sandra: Vil vi lave censur på det som hovedforeningen sender ud? Jakob og andre: Ja, det gør vi dagligt. Simone: Hovedforeningen kender kun medicinstudiet i København og anvender ord, som bruges der. Jakob: Vi vil gerne have 48 timer til at kunne læse brevet igennem og rette i det. Side 9 af 11

10 Anne Sofie: Handler det om veto-ret over det som hovedforeningen skriver ud til alle medlemmerne? Jakob: Ja. Afstemning: Århus FADL vil gerne have veto-ret over det som hovedforeningen skriver til vores medlemmer? For 14, imod - 0, blankt - 2 Side 10 af 11 9) Nationalt politiker kursus Hvorfor medlem af FADL? Medlemshvervning og organisering i FADL Kurset er fastlagt den 9-10 maj. Vi har 6 pladser i ÅKF. Punkt orientering/finde deltagere Jacob motiverer punktet: Dette er budgetteret med inde fra HF. Det er et seminar om hvor FADL er på vej hen, på tværs af kredsforeningerne. Indholdet af kurset er ikke nærmere specificeret. Anne Sofieindskyder, at man kan købe ekstra pladser til kr/stk. Valgmetode og prioritering af repræsentanter til deltagelse diskuteres og det besluttes, at vi næste gang stemmer blandt de interesserede. Afstemning: Bør FADL Århus købe ekstra pladser til kurset? 0 for, 14 imod og 2 blankt. 10) Studieadministration: Studieadministrationen ønsker at sende mails ud til FADL medlemmer. Punkt til afstemning Anne Sofie: Studieadministrationen har kontaktet os for at komme i kontakt med vores medlemmer. Det er Universitetsmeddelelser som har kontaktet os. Det omfatter ca. 1 besked pr. måned. Man kunne muligvis udnytte et samarbejde og kontakte de studerende via. studieadministrationen. Hvis en sådan aftale godkendes bør beskeden gå gennem FU, før den sendes ud til medlemmerne. Universitetet har ikke facebook-side og studerende tjekker ikke mails.

11 Vigtigheden af gensidighed i aftalen og evt ulemper i at skelne mellem uni og fadl diskuteres. Side 11 af 11 Afstemning: Bør vi samarbejde med studieadministrationen? 15 for. 1 blankt 11) Faglig dag Den 6. Marts er der faglig dag. Vi skal være 3-4 medlemmer som skal uddele slik. Anne Sofie, Anne Kathrine og Asbjørn melder sig. 12) Meddelelser fra Udvalg Nicolai: Aalborg udvalget: Banko d. 8. Maj KOM OG VIND! Bowling d. 19. Marts. KOM OG VIND! Janni: UPU FADL er ved at lave en folder om vores holdning til fremdriftsreformen og holdning til kvote 2-optag. Kristian: OU kommende møde m. LVG Jakob: DLVV: Der har været bestyrelsesmøde med god opbakning fra regionerne. Der arbejdes videre med strategi og kundebesøg. Primært arbejdes der på at øge antallet af vagter i Odense, da der er vagter som varetages af andet firm, som vi potentielt kan få. 13) Evt. MFU: Freja føler ikke hun kan udfylde sit ansvar i MFU og Julia vil gerne overtage posten. Til næsten rep kommer nykonstituering af MFU national på dagsorden.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget)

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget) Referat: Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Dato 12. december 2011 Journal Vores ref.nr 3 Referat af repræsentantskabsmøde

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 5. feb. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes

Læs mere

1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer,

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer, Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening Kære Medlemmer, Aarhus, Det er en fornøjelse at kunne sætte jer ind i foreningsåret 2013/2014 set fra et økonomisk perspektiv. Som altid præsenteres her

Læs mere

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet]

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] Indhold Dagsorden for FU-møde... 2 Dagsorden Januar BM 11. - 13 Januar... 3 Økonomi... 3 ES... 6 Referat af FU-møde d. 22. december 2012...

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2.

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 22. okt. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Aarhus repræsentantskab den 27. marts 2014.

Referat af repræsentantskabsmøde i Aarhus repræsentantskab den 27. marts 2014. Referat af repræsentantskabsmøde i Aarhus repræsentantskab den 27. marts 2014. Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk GODKENDT REFERAT PÅ MØDET

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 15. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde 15. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde 15. marts 2014 Tilstedeværende: Kenneth Brimdahl-Bengtson, Paalo Bisgaard, Agathe Møller, Avaruna Mathæussen, Nyoka Steenholdt, Marie-Louise Nuka Karlsen, Jonas Elgaard Kommer

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober H. C. Ørstedsvej tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45*

Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober H. C. Ørstedsvej tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45* 1. Tilstedeværende O Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober 2016 H. C. Ørstedsvej 70. 2 tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45* O= orientering; D= debat; B= beslutning Stina, Jørgen, Rasmus, Katrine og Charlotte Fraværende

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 d. 12/4-2014 Tid Program: 15.00 - Velkomst snacks og velkomstdrinks 15.15 15.45 Oplæg ved Jakob (læge i uddannelse som akutmediciner i Herning) - livet som akutlæge 15.45-16.00

Læs mere

Godkendt referat af repræsentantskabsmøde nr. 4 Mandag d. 26.2.2007 kl 18, Nørre Allé 32, 8000 Århus C

Godkendt referat af repræsentantskabsmøde nr. 4 Mandag d. 26.2.2007 kl 18, Nørre Allé 32, 8000 Århus C Godkendt referat af repræsentantskabsmøde nr. 4 Mandag d. 26.2.2007 kl 18, Nørre Allé 32, 8000 Århus C Tilstede: Nikolaj, Jakob, Mikkel, Søren, Jill, Marianne, Louise, Sofie, Anne, Betty. MR: Peter Dalsgård,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk.

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Referat af repræsentantskabsmøde nr. 6 Tirsdag den 16.

Læs mere

Referat af generalforsamling den 17. oktober 2014 i Stakladen

Referat af generalforsamling den 17. oktober 2014 i Stakladen FADL Aarhus Kredsforening Referat af generalforsamling den 17. oktober 2014 i Stakladen 1. Velkomst og formalia Formand for FADL Aarhus Kredsforening, Claus U. Christensen, bød deltagere og gæster velkommen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen. Generalforsamling 15. marts 2013 kl. 13.00 Bygning 1412, lokale 329 Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Mødetid: Tid: 19:00 Sted: Landskontoret Deltagere: Frida Neddergaard, Line Mandix Thorsen, Jonas Johnsen, Jonas Mandix Thorsen og Lone Nørager Kristensen.

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest (DLVV) Referat af møde nr. 12, onsdag den 23. november 2016

Bestyrelsesmøde i Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest (DLVV) Referat af møde nr. 12, onsdag den 23. november 2016 Bestyrelsesmøde i Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest (DLVV) Referat af møde nr. 12, onsdag den 23. november 2016 Til stede på mødet Thomas Svare Ehlers, Aarhus Kredsforening, formand Sandra Langsted,

Læs mere

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Dagsorden Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Mødeleder: Dennis Referent: Kristine Indhold Mål (ansvar) Referat 1. Orientering Bordet rundt, hvor alle er klar til at fortælle,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18 november UCL Niels Bohrs Allé 1, 5230 Grupperum :45 17:00 *17:00 -?*

Bestyrelsesmøde d. 18 november UCL Niels Bohrs Allé 1, 5230 Grupperum :45 17:00 *17:00 -?* 1. Tilstedeværende O Bestyrelsesmøde d. 18 november 2016 UCL Niels Bohrs Allé 1, 5230 Grupperum 309 10:45 17:00 *17:00 -?* O= orientering; D= debat; B= beslutning Jørgen, Rasmus, Charlotte Fraværende Katrine,

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmøde: Dato: Torsdag den 19.5.2016 kl. 11 Sted: Deltagere: Afbud / Fraværende: Referent: Ordstyrer Næste møde: Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35, 6700 Esbjerg ØNH s konference,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op.

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op. Referat 29. april 2015 kl. 16.00 I Mødelokalet Afbud eller senere ankomst til Pernille: 40 91 97 64 Dagsorden Fremmødte til bestyrelsesmøde: Maria, Sofie, Christiane, Asger, Rasmus, Thomas, Josephine,

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Referat af generalforsamling den 18. oktober 2013 i Stakladen

Referat af generalforsamling den 18. oktober 2013 i Stakladen FADL Aarhus Kredsforening Referat af generalforsamling den 18. oktober 2013 i Stakladen 1. Velkomst og formalia Formand for FADL Aarhus Kredsforening, Jonas Olesen, bød deltagere og gæster velkommen til

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013 Del 1 Godkendelse af vedtægtsændringer i forbindelse med omdannelsen af FADLs vagtbureau A/S til Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest Vedtægt: 2 stk. 1 Følgende sætning: Herudover driver Århus Kredsforening,

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3 Møde indkaldt af: SE 12. februar 2012 (Pre-møde via skype 7. februar 2012) Deltagere: Skype: Ditte, Mathias, Thea, Christina, Sebastian, Astrid og Søren Møde B

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE.

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE. VIADSR, VIA University College 1 Referat, Konvent 13 d. 18/12013 Punkter AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE AD. 2 VIA-DSR S ÅRSBERETNING VED FORMAND OG NÆSTFORMAND AD. 3 BEHANDLING AF

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: 1.Siden sidst... At få delt og informeret om det arbejde vi hver især gør mellem møderne.

Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: 1.Siden sidst... At få delt og informeret om det arbejde vi hver især gør mellem møderne. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos - Overgade 41 1.th, 5000 Odense C 15/1-2017 11.00-16.00 Indkaldte: Rasmus, Ditte, Kristine, Dennis, Pernille, Bente Fravær: Mødeleder: Dennis Dagsordenspunkter: Mål:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler.

Dagsorden. 4) Opsamling af to-do-liste: Ser fint ud alle har styr på, hvad de mangler. Mødeindkaldelse 7. juni 2017 kl. 14.00 Hos Cecilie og Michael Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Cecilie 3) Trivselsrunde: Jubii,

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Referat af MR møde (opsupplerende) d

Referat af MR møde (opsupplerende) d Referat af MR møde (opsupplerende) d. 12.2.13 Fremmødte medlemmer: Heidi, Søren, Ane, Henrik, Morten, Anna, Anders, Jonatan, Marie M, Kira, Søren L, Lasse, Bjørn, Rikke, Anne Dorthe, Ellen, Lise, Sidsel,

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis.

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. BESTYRELSESMØDE Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. Afbud: Anna Franziska, Freya Referent: Anna B. Dirigent: Jeppe

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere