Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017"

Transkript

1 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Dato 16. oktober 2017 Afbud: Maria H, Katrine Thomsen Møder senere: Tobias, Andreas, Malthe Mødet starter med en lille opsang fra Ossian om reppernes tilstedeværelse ved medlemsarrangementer. 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Maria V) b. Valg af referent (Forslag: Tue) c. Valg af SoMe ansvarlig Urd vælges. d. Godkendelse af referat (KKR2)* Udsendt som særskilt bilag. Godkendt e. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 11 v/ Andrea: Hvor politi-agtig repræsentantskabet skal opføre sig når man opdager at Forlagets Bøger cirkulerer på de sociale medier. Nyt punkt 12 v/ Benson: Nyt punk 13 v/ Josefine T-J: Fastelavn 2. Strategi 2018 flere medlemmer* Mundtlig præsentation på mødet af plan og idéer for at vende medlemsudviklingen i FADL i alle dele af landet. I bilag forefindes V. Claas, Erik og Ossian. Den reelle tilbagegang det næste år vil ca være 250 medlemmer med forbehold for samme indmeldingsprocent ved studiestart som tidligere år samt de medlemmer på 12. semestre som ikke bliver læger som fremskrevet. Oplæg om landsdækkende og lokale initiativer. Af nationale initiativer nævnes interessantprogram bl.a. ifm. årets folkemøde, landsdækkende mentorordninger og udarbejdelse af en årsplan for aktiviteter mhp. vidensdeling i HB. Lokalt vil man gerne oprette månedsplaner og opstille mål for hver enkelt kreds, med kredsen som udgangspunkt for aktiviteter på studiet. Forslag til lokale aktiviteter er bl.a. Debatarrangementer Fællesspisninger Bachelorkurser nye medlemmer-fest Banko-arrangementer Oplæg om de lægefaglige speciale Kurser i mindfullness, shelterture Ossian uddyber at der dags dato er FADLs Kredsforening, København Blegdamsvej København N Tlf Mail kkf@fadl.dk Web

2 Debat om nationale tiltag; Sebastian perspektiverer til udfaldet af tidligere medlemskampagner (+500 medlemmer) som ikke havde den ønskede effekt, Andrea foreslår at man måske blot forsøger at holde medlemstallet konstant og giver ret i at +500 måske blot var en kampagne for kampagnens skyld. Urd er tryg ved de opstillede linjer og tænker at årshjulet er en god ide. Mads påpeger at det er opstillet meget konkrete forslag. Erik understreger, at det ikke skal ses som en kampagne, men at aktiviteterne skal ses som en naturlig del af FADL. Side 2 af 7 Clara pointerer at Pusterummet allerede har en mentorordning på KU. Mads svarer at FADLs mentorordning kunne være en udvidelse og have et mere fagligt fokus. Mads foreslår torsdagstema med visning af Riget. Sofies mor vil måske gerne komme og holde et kommunikationsoplæg. Til KK4 kommer Studenterrådgivningen og holder oplæg om psykisk velvære, Tore fra ÅKF og Odense komme også og fortæller om initiativer i de andre studiebyer. Andrea foreslår at man til aktiviteterne får noget fysisk med sig. Diskussionen fortsætter formentlig under punkt 6 om de 10 mål for KKF. 3. Stetoskopet* På baggrund af Stetoskopets tidligere støtteansøgning og efterfølgende kontakt mellem Stetoskopet og os, har Stetoskopet udarbejdet noget materiale omkring hvad FADL får ud af at støtte Stetoskopet. Morten Ruge fra Stetoskopet vil deltage på mødet for at uddybe og svare på spørgsmål. Der forefindes skriftligt oplæg i bilag. V. Andreas og Ossian. Morgen Ruge præsenterer sin ansøgning. Han lægger vægt på at Stetoskopet er på ny jord hvad angår bevillinger, det er svært at kvantificere mængden af reklame som FADL skulle have og balancegangen mellem den økonomiske støtte og Stetoskopets billede udadtil som som FADLs pocast. Stetoskopet har for nyligt modtaget 5000 kr fra Studenterpuljen og financierer selv egenforplejning. Der diskuteres hvordan reklamen skal leveres, Urd mener at man skal reklamere evidensbaseret på return rate og ikke en mavefornemmelse men også at det er et dyrt budget der er lagt ift. hvad der findes blandt andre podcastproducenter. Det understreges at vi ikke giver pengene for at kunne få vores navn i et medie. Morten går og der diskuteres KKF internt; Enighed om hvor godt projektet er. Der kan drages visse paralleller til det støttebeløb som går til MOK. Der stilles forslag om kr som beløb - ikke på baggrund af Stetoskopets oplæg - da det giver indtryk af at vi

3 køber reklameplads. Bred enighed om at vi skal støtte formålet, ikke for reklamens skyld. Der stilles også forslag om at BRAG skal involveres. Forslag om fast bevilling pr semester. Forslag om kr med diskussion om hvad vi skal have ud af det. Man kan købe meget PR for kr ude i byen. Der er ca kr tilbage i bevillingspuljen. Forslag stillede: Grønt forslag som skrevet i Stetoskopets bilag. FALDER Grønt forslag + forhandling FALDER Gult forslag FALDER diskussion/forhandling om den eksponering FALDER diskussion/forhandling om den eksponering 11 for 8 imod, 2 blanke VEDTAGET diskussion/forhandling om den eksponering % diskussion /forhandling om den eksponering Fast støtte pr semester, fx kr Gult forslag som skrevet i Stetoskopets bilag. Side 3 af 7 Berettiget er alle tilstedeværende repræsentanter + Kaare Niels Emil er inhabil. Således besluttes det, at støtte stetoskopet med kr og indgå i en diskussion om, hvordan FADL promoveres bedst muligt. 4. Budget 2018* Budgettet for 2018 er udarbejdet udfra et medlemstal på 2.300, dette mindre end vores nuværende ca medlemmer men vi mistede ca. 150 medlemmer sidste vinter hvorfor budgettet sat konservativt. Der er budgetteret på en fastholdelse af det forhøjede kontingent til hovedforeningen på 356 kr., hvilket hovedbestyrelsen godkendte d. 13/ Samdriftsaftalen er fastholdt på samme udgift per medlem ift I bilag forefindes udkast til budgettet for V. Ossian Ossian beklager af Q3 ikke foreligger, det skyldes rod i regnskabsprogrammet. Generelt er der budgetteret med et fald i medlemmer men så vi kommer ud med et overskud. Claas og Ossian forudser at der skal genforhandles samdriftsaftale mellem HF og KKF. Forslag om at indsætte Kittelkort eller lægge den ind under journalkonceptet. Endvidere forslag om at slette post 1355 og diskussion om værdien af investeringen i kandidatreceptionen. Der efterlyses regnskab for 2016.

4 Budgettet for 2018 VEDTAGES 5. Status på Hovedforeningens økonomi Mundtlig fremlæggelse på mødet. V. Claas. Budgettet fremlægges. HF står til at miste AKUT-midler, de overenskomstforhandlende udvalg har det med som krav til OK-18. Side 4 af 7 6. De 10 mål* Den 4. december 2017 udarbejdede vi 10 mål for FADL København i foreningsåret Der ønskes en diskussion af De 10 mål, samt at 1-2 repræsentanter melder sig som ansvarlig for de enkelte punkter. I bilag forefindes en oversigt over De 10 mål. V. Tue. Målene tages op og revideres hvert kvartal. Punkt 10 bliver lagt ind under 9.g. og nyt punkt 10 bliver Bedre sammenhold i repræsentantskabet. Se bilag for ansvarspersoner. 7. Evaluering af julebanko Mundtligt på mødet. V. Linnea. Kunne man have noget der ikke var glögg aht. alkohol-alternativer? Tanker om at det skal være obligatorisk at møde op som repper aht. udtrykket udadtil og vidensoverlevering. Mere udtrykkelig beskrivelse af arbejdsopgaver (sidde i dør, mingle, bag baren). Hænge plakater op på toiletter. Tue og Katrine Iversen skal sige til nyansatte kommunikationsmedarbejder, Ida hvordan hun sender reklame til Informationen på Panum således at vi kan komme på infoskærmene på Panum. 8. Status på overenskomstforhandlingerne 2018 Mundtligt på mødet. V. OK-formænd. Forhandlingsfællesskabet har meldt ud, at de ikke vil underskrive nye overenskomster, medmindre lærerne sikres mod lovindgreb. OU har ellers forberedt sig godt. Krav fra RLTN; simplere overenskomster, stillingstitlen som lægevikar skal ændres af flere årsager. (Vi har selv som krav i SPV/VT at det skal hedde sygeplejeassistent). Skulle forhandlingerne trække ud over marts, er der i HF økonomiske ressourcer til at fastholde nøglemedarbejdere indtil overenskomsten er i land. Kunne man lægge kravene på hjemmesiden? Sebastian kigger på det.

5 Katrine Iversen tager på orlov, Benjamin må stemme Mads MH forlader mødet, Malthe må stemme. Linnea er ude og hente mad, Sofie må stemme. Side 5 af 7 9. Nyt valgsystem* Der vil være en præsentation af forslaget til et nyt valgsystem. Samt en simuleret afstemning hvor det gamle og nye system sammenlignes. Der forefindes skriftligt materiale i bilag. V. Kaare og Ossian. Kaare stiller forslaget, men der er nogle vedtægter som skal tages i betragtning. Man undgår med STV at skulle trække lod mellem to personer med stemmelighed til repræsentantskabsvalget. Der er frygt for at det vil presse stemmeprocenten endnu lavere. Kaare foreslår at nedsætte en arbejdsgruppe som kan præsentere det på næstkommende rep.møde til afstemning. Dette VEDTAGES. I arbejdsgruppen sidder Ossian, Kaare, Tobias, Mads Koch Kaare indkalder. 10. SoMe retningslinjer* Se bilag. V. Urd. Der bliver diskuteret hvorvidt Instagram skal være stilrent. Urd bliver tovholder på projektet der bliver mulighed for at deltage i en arbejdsgruppe som kigger på nye retningslinjer/stilideer for SoMe. 11. Meddelelser a. Kredsforeningen (KKF) Første. Status på igangværende projekter* Se oversigt i bilag. Anden. Medlemsfordelsudvalget (MFU) Eksisterende samarbejdspartnere er blevet kontaktet mhp. At opdatere aftalerne. Nye mulige samarbejdspartnere er blevet/vil blive kontaktet. Josefine, Annarita, Ossian og Maria V kommer til at hjælpe med opsætning til kandidatreception d. 24. januar kl Plakatopsætning på Panum: Maria V og Malthe Tredje. Kursusudvalget* Skriftligmeddelelse findes i bilag. Fjerde. Arrangements- og foredragsudvalget (AFU) b. Tillidsrepræsentanter (TR) c. FADL Københavns Vagtbureau (KVB)

6 d. Hovedforeningen (HF) Første. HB formand Drøftelse i Aarhus omkring medicinerladen. Opfølgning på DetKunneHaveVæretMig er blevet sendt ud til medlemmer for feedback. Anden. KKFs HB-medlemmer Ikke meget at tilføje siden sidste møde. Odense har økonomiske problemer som skal diskuteres. Tredje. Nationalt Medlemsfordelsudvalg (nationalt MFU) Skriftligmeddelelse findes i bilag. Fjerde. Overenskomstudvalget (OU) Skriftligmeddelelse findes i bilag. OK18 PR skal vurderes Urd hjælper Andrea. Femte. Lægevikargruppen (LVG) Det meste er blevet diskuteret under punktet omkring OK18. Ift. simulationsforhandlingerne: Der bliver forhåbentlig startet noget op igen omkring d. 18. januar, når der også bliver påbegyndt forhandling. Sjette. Universitetsansattes Udvalg (UAU) Der er kommet en eftersendelse på mail. Syvende. Arbejdsmarkedspolitisk udvalg (APU) TolkDanmark-arrangement har fundet sted 5. december ca. 50 deltagere. Samarbejde med UPU omkring kandidatuddanelse i Region Sjælland. UPU og APU kommer til den store praksisdag i februar. Ottende. Uddannelsespolitisk udvalg (UPU) Fokus på akutmedicin-specialet. Fokus på kandidatuddannelsen i Esbjerg. UPU og APU kommer til den store praksisdag i februar. Der er stor interesse for at tage med til Folkemødet på Bornholm fra KKR. e. FADLs Forlag Der kommer formentlig overskud på trods af budgetteret underskud. Dette skyldes bl.a. succes under Black Friday. Der bliver intet afkast til. f. Andre - Mødeplan foreligger i bilag. Der kommer til at være larm pga. byggeriet ved siden af. Repræsentanter skal være obs på personer som kommer ind i FADL-huset og spørger efter noget med ISS-rengøring. Derfor skal døre holdes låste så længe der ikke er nogle mennesker. Side 6 af 7 Niels Bjørn foreslår at vi laver en kø-bar fest til fredagsbarer. Ideen er blevet grebet.

7 Tobias Berg og Niels Bjørn har været til MOKs bestyrrelsesmøde, hvor budgettet for året bl..a er blevet godkendt. KKR bliver inviteret til MOKs 50-års fødselsdagsfest. Side 7 af Snack ansvarlige til næste møde KKR4 afholdes d. 7. februar 2017 kl Andreas og Eva bliver snackansvarlige. 13. Eventuelt Andrea rejser det spørgsmål, om vi skal være politimænd overfor PDF-versioner om bøger bl.a. fra FADLs forlag. Hvis man ser PDF-versioner af bøger fra FADLs forlag kan man kontakte forlaget eller Niels Bjørn og Josefine. Christian Benson rejser det spørgsmål, om vi skal lave skilte, hvor der står at området er video-overvåget, eller om vi muligvis skal have reel video-overvågning pga. mulige ubudne gæster. Der er stemning for at vente og se situationen an, evt. lade Lene handle før vi beslutter noget. Linnea og Josefine rejser det spørgsmål, om vi skal holde en kø-bar i FADL-huset til fredagsbaren omkring fastelavn (d. 2. februar). Vi kunne evt. have fastelavnsboller o.l., og det kunne foregå allerede fra om eftermiddagen af. Linnea og Josefine har været presset pga. Julebanko, og Maria V, Claas og Clara har meldt sig til at hjælpe med planlægning af fastelavn med AFU.

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Deltagere: Christian B, Katrine T, Tue, Niels Emil, Sebastian, Mads H, Kristian, Ossian, Linnea, Tobias B, Urd, Josefine, Kåre, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Dato 13. juni 2017 Tilstedeværende: Josefine, Andrea, KF, KI, KT, Kaare, Sebastian, Emma, Andreas, Mads K, Mads H, Niels Frederik, Niels B, Malthe,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Dato 16. oktober 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent Mads H b. Valg af referent Niels Bjørn c. Valg af SoMe ansvarlig Linnea d. Godkendelse

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL. 16.15 1. Formalia a. Valg af dirigent: Mads H vælges. Navnerunde. b. Valg af referent: Andrea vælges. c. Valg af SoMe ansvarlig:

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL. 15.00 AFBUD: Bedes sendes til linnea.gerdes@fadl.dk hurtigst muligt. * = Skriftligt

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Afbud: Jonas, Maria V, Maria H, Katrine T, Katrine F, Annarita 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Kristian) Kristian valgt. b. Valg af

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Tilstedeværende: Claas, Linnea, Clara, Mads K, Niels Emil, Niels Bjørn, Anders, Mads H, Andrea, Sebastian, Ossian, Kristian J, Maria V,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Tobias) Tobias er valgt. b. Valg af referent (Forslag: Niels B) Niels B er valgt. c. Valg af facebookansvarlig

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Dato 5. september 2017 Andrea og Annarita ankommer kl 17. Afbud: Tøttrup og Emma FADLs direktør, Erik, deltager indtil kl 18.

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Tilstede: Katrine T (går tidl.), Maria V (kommer kl. 17) Afbud: Clara, Niels B, Urd, Sofie, Maria H, Benjamin 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Referat repræsentantskabsmøde (KKR7) Repræsentantskabsmødet afholdes i onsdag d. 13. april kl. 16.15 i kantinen på Blegdamsvej 26 Dato 20. maj

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR4) Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 10. februar 2016 kl. 16.15-ca. 20.00 i kantinen Dato 29. april

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Andrea) b. Valg af referent (Forslag: Katrine I) c. Valg af facebookansvarlig d. Godkendelse af referat

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Andrea, Katrine I, Katrine T, Anders B Til stede: Linnea, Ossian, Claas, Nasra, Clara, Moises, Eva, Kaare, Johanne,

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR3) Repræsentantskabsmødet afholdes tirsdag den 15.december 2015 kl.16.15til kl.ca. 21.00. Første del af mødet

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Johanne de La Cour, Katrine Feldballe, Katrine Thomsen, Niels Emil Hillerup, Kristian Jeppesen, Mads Koch

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 1. Formalia (10 min) a. Valg af dirigent: Andrea Maier b. Valg af referent: Claas c. Godkendelse af referat KKR1* Tilføjelse: Afbud fra Urd

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Deltagende: Linnea, Ossian, Mads K, Josefine, Andrea, Sebastian, Niels Bjørn, Maria V, Malthe, Kristian, Katrine I, Mads H, Tue, Thomas, Tobias,

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Afbud: Andreas, Tue, Thomas, Andrea (Maria V og Annarita forsinkede) 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Claas) Valgt b. Valg af referent

Læs mere

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Til stede:thomas Svare Ehlers, Steffen Hygum Nielsen, Gunnar Jørgensen, Signe Stensen, Andrea Daniella Maier, Marie Skougaard Nielsen, Anne Terp, Jonas Olsen, Claas

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl. 16.15 Afbud: Kaare, Andreas, Niels E, Malte & Linnea Forsinket: Sebastian & Andrea 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Niels

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13.

Læs mere

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina 1. Gennemgang og Godkendelse af årsrapport 16.30 17.00 Revisor gennemgår årsrapporten for 2017, vi skal godkende

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2.

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 22. okt. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet 1. Formalia 1. Valg af dirigent Sabine 2. Valg af referent AC 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Rune 4. Godkendelse af dagsorden tilføjelse af FADL forlag under information fra udvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Andreas Søborg, 3. semester. Kære medlem

Andreas Søborg, 3. semester. Kære medlem Anders Gehlert Bang, 5. semester Andrea Maier, 10. semester Andreas Søborg, 3. semester Annarita Ghosh Andersen, Kære medstuderende. Kære alle! Kære medlem Kære medlem Jeg vil gerne være end del af FADLs

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Repræsentantskabsmøde nr. 5 kl. 11-15.00, hytteturslokaler

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16.maj 2017, kl. 16:30,, Til stede: Maria, Louise, Sebastian, Mikkel, Julie, Emil, Frederik, Mia, Bjarke, Line, Jonas, Bettina (sekretariat) og Rune (gæst) Ikke

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Generalforsamling 2016 Fredag den 7. oktober, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian og Claes valgt. 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13 december 2016, kl. 16:30,, Tilstede: Kim, Julie, Jonas, Bjarke, Mia, Mikkel, Emil, Line, Maria, Sebastian og Bettina. Ikke til stede: Frederik, Emma og Louise

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 5. feb. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10.november 2015, kl. 16:30,, 1. Formalia 1. Valg af dirigent Signe valgt 2. Valg af referent Thomas valgt 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Emil T

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER

KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER OU er rådgivende og forhandlende i overenskomstspørgsmål, og fra OU udpeges en forhandlingsdelegation, der vælger forhandlingsdelegationens

Læs mere

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 d. 12/4-2014 Tid Program: 15.00 - Velkomst snacks og velkomstdrinks 15.15 15.45 Oplæg ved Jakob (læge i uddannelse som akutmediciner i Herning) - livet som akutlæge 15.45-16.00

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

VALG Amanda Ø. Andersen 6. semester. Anders Bang 7. semester. Andrea Maier. 12. semester. Benjamin Waraich 3. semester

VALG Amanda Ø. Andersen 6. semester. Anders Bang 7. semester. Andrea Maier. 12. semester. Benjamin Waraich 3. semester Amanda Ø. Andersen Jeg har valgt at stille op som repræsentant for FADL, da jeg ønsker at bidrage til opretholdelse og konstant forbedring af løn, arbejdsvilkår og juridisk støtte for medicinstuderende.

Læs mere

I denne folder kan du læse mere om FADL: Vores hovedforening, kredsforeninger, udvalg og sekretariat.

I denne folder kan du læse mere om FADL: Vores hovedforening, kredsforeninger, udvalg og sekretariat. Velkommen til FADL! I denne folder kan du læse mere om FADL: Vores hovedforening, kredsforeninger, udvalg og sekretariat. Du kan også altid få aktuel viden på vores hjemmeside fadl.dk og via vores løbende

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den d 2. april 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, Næstformand Johan Sørensen, kasserer Pia

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. marts 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3.

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl. 13 17 i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Indhold 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 2 2. Repræsentantskab

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 29. November 2016, kl. 18:00,, Indbudte: Sebastian, Maria, Emil, Louise, Jonas, Mikkel, Line, Kim, Emma, Frederik (Ankommet under information fra sekretariatet),

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Kommissorium for Uddannelsespolitisk udvalg

Kommissorium for Uddannelsespolitisk udvalg Til HB Kommissorium for Uddannelsespolitisk udvalg 2016-2017 Det overordnede formål for Uddannelsespolitisk udvalg er at varetage FADLs medlemmers interesser inden for lægeuddannelsen; både præ- og postgraduat.

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Dagsorden 1. Valg af dirigent Klaus Pedersen stiller op, vælges 2. Valg af referenter Pelle Petersen og Emil Knudsen List stiller op, vælges. 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Generalforsamlingen

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Det konkluderes at generalforsamlingen er lovligt indkaldt jf. kredsens vedtægter.

Det konkluderes at generalforsamlingen er lovligt indkaldt jf. kredsens vedtægter. Ordinær Generalforsamling i FADL København 2014 Fredag den 10.oktober 2014 kl.17.00 i Studenterklubben på Panum Instituttet 1. Valg af dirigent Gunnar Jørgensen vælges. 2. Valg af referenter Amina Nardo-Marino

Læs mere

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M 1. Formalia 1. Valg af dirigent Rasmus 2. Valg af referent Ann Christine 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Referat af Landsmøde den 16. april 2016

Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Pkt. 1 Birgit von der Recke blev valgt til dirigent. Jeanne Bau-Madsen var referent. Stemmetællere: Annam al- Hayali og Ulla Lunde Hansen Dirigenten konstaterede,

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere