Ang: lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret Dato: :00:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ang: lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret Dato: :00:00"

Transkript

1 Bemærkning Sent: 30. januar 209 3:00 Dato: :00:00 Name: Pia Hansen Lona Address: Hellevangen 26 Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: Emne: Indsigelse centerområde Nøhr Sørensens Vej Vores husstand gør igen indsigelse på den reviderede plan, der er sendt: ) Bebyggelsen må under ingen omstændigheder være højere end Juelsparken = 2 etager, som er vedtaget i den oprindelige lokalplan fra 962 2) Selvom der er taget en etage af den oprindelige plan fremgår det ikke tydeligt, hvor høj den nye bygning bliver 3) Der er (stadig) ikke lavet en lys/skyggevirkning illustration for de omkringliggende villaer - herunder vores, så vi risikerer både skygge og indkigsgener, som vi naturligvis ikke er interesset i. Mvh Pia Hansen Lona ID: 060 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

2 Bemærkning 2 Christian Granzow Holm (CGHL) <cghl@bane.dk> Sent:. februar 209 :52 Cc: Dir-sek; Iben Marcus-Møller (IMM) Subject: Vedr. fremlagte lokalplan med tilh. kommuneplantillæg 4.05 "Centerområde, Nøhr Sørensens Vej", ingen Banedanmark bemærkninger (BDK ID: 03869) Til Aalborg Kommune Banedanmark har via abonnementet på Plandata fået besked om jeres fremlagte forslag til lokalplan med tilhørende kommuneplantillæg for "Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret. Vi skal for god ordens skyld oplyse, at vi ikke har bemærkninger til forslagene. Christian Granzow Holm Studentermedhjælper Banedanmark Arealer & Forvaltningsmyndighed Vasbygade København cghl@bane.dk

3 Bemærkning 3 Sent: 4. februar 209 8:5 Dato: :5:00 Name: Orla Kristensen/Vibeke Sørensen Address: Pinjehøj 7 Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: vss-okr@post.tele.dk Emne: Indsigelse: centerområde Nøhr Sørensens Vej Tak til naboer for mange gode og seriøse indsigelser i første høringsrunde. Det er for lidt at reducere etageantallet til 4. Det bør være 3, som mange indsigelser går på. Og med samme gode begrundelser. Er der garanti for, at højden ikke via en dispensation tillægges installationer, som det ses på Kennedy Arkaden? Og byggeriet dermed bliver (ca. en etage) højere end det vedtages. Der er flere gange efterspurgt en realistisk tegning, så størrelsesforholdet i relation til Juelsparken visualiseres. Kan den forventes bilag sagen? Af ændringerne fremgår, at muligheden for "dagligvarebutik" fjernes. Af det oprindelige materiale fremgår det, at der er mulighed for restaurant, klinik, kontor, service. Disse muligheder bør også fjernes, da området ikke har brug for et pizzaria eller anden fastfood-butik, som allerede findes på Gugvej. ID: 065 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

4 Bemærkning 4 Sent: 6. februar 209 7:5 Attachments: Lokalplan februar 209.doc Dato: :5:00 Name: Anne Stoustrup Address: Juelsparken 32 st.tv. Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: astoustrup@icloud.com Emne: Høringssvar vedr. ændringsforslag til lokalplan og kommuneplan ID: 072 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

5 By- og Landskabsforvaltningen 6. februar 209 Aalborg Kommune Høringssvar vedr. lokalplan Centerområde Nørh Sørensensvej Hermed kommentarer ordnet efter forslaget til ændringer i planforslag Det er glædeligt at hele området renoveres og kommer til at fremstå indbydende og som et lokalcenter og især er det glædeligt at: - etageantallet på lejlighedskomplekset er reduceret til 4 imod øst - dagligvarebutikken er fjernet - varegården erstattes af et cykelskur og - at øvrig varehåndtering og renovering er placeret ved Nøhr Sørensensvej og dermed væk fra Juelsparken, så støjgener undgå s - byggefeltet rykkes 3 meter væk fra Byplanvej at placere et stort byggeri ved fortovskanten ville ødelægge kontinuiteten af de åbne arealer hele vejen op langs vejen - muren mellem Spar-butkken og bytorv fjernes Sti fra Juelsparken til pladsen foran Spar-butikken: Stien bliver anvendt af rigtig mange beboere og andre fra Juelsparken, f.eks for at handle i Spar, for at anvende posthuset, for at gå til bussen på Hellevangen og for at komme til kirken. Derfor er det vigtigt, at der etableres gade lys på stien, samt en afgørelse af, hvem der skal holde den ren og om vinteren fri for sne og is. Pladsen foran Spar-butikken: Fremtræder i dag kaotisk og uden mål og med, hvilket jeg gør opmærksom på vel vidende, at området ikke hører ind under denne lokalplan men hvis der ikke planlægges renovering for dén, vil den skæmme hele det nye område. Desuden er den livsfarlig at bevæge sig rundt på, idet kørende og gående trafik ikke er adskilt. Fra den nuværende sti fra Juelsparken er der simpelthen ingen fortsættelse i form af en sikker afmærkning over pladsen. Det vil sige, at man må springe rundt på må og få for bilerne, der øvrigt heller ikke har optegnede båse til parkering det samme gælder de gående, der kommer fra Nøhr Sørensenvej. I håb om en positiv modtagelse af mine ønsker for stien fra Juelsparken og istandsættelse af pladsen foran Spar-butikken venlig hilsen - Anne Stoustrup Juelsparken 32 st.tv. 920 Aalborg SØ Mobil

6 Bemærkning 5 Sent: 6. februar 209 5:59 Dato: :59:00 Name: Thomas Jørgensen Address: Juelsparken 56, 2.th Postnr: 920 By: Aalborg Sø Tlf: Thomas_Privat@hotmail.com Emne: Ny indsigelse mod lokalplanforslaget Der gøres hermed igen, indsigelse mod lokalplanforslaget Skal der absolut bygges på samtlige små arealer i hele Aalborg? Må der slet ikke være noget grønt, og ubebygget tilbage? Jeg tillader at genbruge min indsigelse fra sidst, da den stadig er aktuel. Nu vil jeg ikke gentage i detaljer, hvad stort set alle har skrevet, Så jeg fatter mig kort. Jeg er yderst utilfreds med et byggeri klods op a Juelsparken. Hvis sådan et skandalebyggeri på Nøhr Sørensens Vej i Gug, overhovedet skal opføres, bør det under ingen omstændigheder overstige højden på de nærliggende byggerier (Juelsparken og Hellevangen.) Eftersom dette vil tage udsigten for mange tusinde af beboere. Samt er jeg meget utilfreds med, at de grønne områder forsvinder delvist pga. et nyt byggeri. Mvh. Thomas Jørgensen Juelsparken 56 ID: 07 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

7 Bemærkning 6 Sent: 7. februar 209 7:5 Dato: :5:00 Name: Anette Heering Address: Postnr: 920 By: Tlf: Heering@stofanet.dk Emne: Lokalplan Glæder mig at der snart kommer et løft til området ved Gug kirke. Men det reviderede forslag med 'kun' 4 etager er stadig for højt. Bygningen må under ingen omstændigheder være højere end naboblokken i Juelsparken (uanset om den indeholder 3 eller evt 4 etager). Hvis den er højere, vil det ændre og skæmme hele områdets karakter og få kirken og tårnet til at virke uanselige. De er - og skal fortsat være - områdets arkitektoniske midtpunkt. På fremtidige beboeres vegne vil jeg anbefale at byggeriet bliver åbnet op mod N. Sørensensvej, så det får form af en hestesko/u. Derved vil bygningen blive mindre bastant ud mod kirken og der vil komme meget mere lys ind i gårdarealet. Som planen er nu, vil de 3/2 etager kaste rigtig meget skygge især i vinterhalvåret. Ang. plantevalg: generelt udmærket. Undtagelse: tulipan Apeldoorn. Den er helt uegnet til 'ekstensive' haveanlæg og vil forsvinde i løbet af få år. Vælg hellere narcisser, prydløg, eller evt botaniske tulipaner. ID: 073 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

8 Bemærkning 7 Sent: 0. februar 209 :0 Dato: :0:00 Name: Morten Mønnike-Hald Address: Hellevangen 6 Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: aachmann@gmail.com Emne: Lokalplanforslag Kvitterer for det reviderede forslag til lokalplan. Af hensyn til helhedsindtrykket, når man kører ad Byplanvej mod Gug Øst, bør byggehøjden tættest på Byplanvej reduceres. Princippet med terrassering fra 5 til 2 etager mod Nøhr Sørensens Vej bør ligeledes praktiseres i retning mod Byplanvej, hvorved barriereeffekten reduceres betragteligt. Anerkender fuldt ud, at der er lyttet til de mange indsigelser - men det er nu ærgerligt at der ikke længere er mulighed for etablering af et kvalitetssupermarked. ID: 074 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

9 Bemærkning 8, 4 og 24 Sent: 0. februar 209 9:26 Attachments: Revideret protestudkast.docx Dato: :26:00 Name: Knud Hassing Povlsen Address: Hellevangen 2 Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: knud.hassing@skolekom.dk Emne: Indsigelse ID: 075 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

10 Aalborg, den 9. februar 209 Villaejerne på Hellevangen/v: Knud Hassing Povlsen, kontaktperson for villaejerne på Hellevangen, Hellevangen 2, 920 Aalborg SØ - Mobil: Til Aalborg Byråd, borgmester Thomas Kastrup-Larsen, By- og Landskabsudvalget, By- og Landskabsforvaltningen og by- og landskabsrådmand Hans-Henrik Henriksen Indsigelse mod skandaløst mastodontbyggeri ved Gug Kirke. By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune har besluttet, at der er skåret en etage af det planlagte nybyggeri ved Nøhr Sørensens Vej ved Gug Kirke. Det er slet ikke nok! Det er rendyrket kosmetik. Vi kræver, at der er lighed for loven, og at lokalplanen med byggeri på max. ½ etage overholdes. Hvad ellers? 2. De planlagte 5½ etage i det tidligere bydelscenterforslag er nu reduceret til 4-4½ etage. Byggeskitsen er fortsat både vildledende og særdeles mangelfuld, ja ufrivilligt komisk! Den fortsatte gengivelse af projektet i fugleperspektiv, som reelt nulstiller byggeriet, der har samme højde som Gug Kirkes tårn til gadeniveau, udstiller den alt andet end upartiske sagsbehandling i By- og Landskabsforvaltningen omkring det planlagte skandaløse mastodontbyggeri på Nøhr Sørensens Vej. Det kan By- og Landskabsforvaltningen gøre meget bedre ved at respektere lokalplanen med byggeri på maks. ½ ETAGE. 3. Villaejerne på Hellevangen, ejerforeningen Juelsparken, Gug Borgerforening og Gug samråd er selvfølgelig klar til fortsat dialog. Det har vi været hele tiden. Dialog og respekt for lokalplanen er vejen frem. 4. Vi har ikke brug for by- og landskabsafvikling, men harmonisk byudvikling i dialog mellem forskellige interessenter. Også i Gug! Dialogen omkring det foreslåede skandaløse mastodont- og spekulationsbyggeri ved Nøhr Sørensens Vej har til dato stort set været aflyst på forhånd. Det er under alle omstændigheder urovækkende set fra et borgersynspunkt. 5. Vi kræver derfor en retvisende projektbeskrivelse. Nu! Byggeprojektet i dets nuværende udgave er sikkert udmærket, men pga. sin vanvittige overdimensionering i forhold til grundens størrelse og beliggenhed totalt fejlplaceret - både i forhold til Ejerforeningen Juelsparken, villaejerne på Hellevangen og villaejerne syd for Gug Kirke, ja alle borgere i Gug.

11 6. Den nu tredobbelte byggeskandale i forhold til lokalplanen ved Nøhr Sørensens Vej, det skandaløse 4-4½ etage mastodontbyggeri i forhold til lokalplanens lovlige ½ etage, er totalt fejlplaceret helt ude ved cykelstien på Byplanvej og tæt ved villaerne på Hellevangen. 7. Det er en særdeles dårlig placering af byggeriet og især en hån mod villaejerne på Hellevangen, der bor på gadenumrene 4, 8, 24 og 26 lige over for det planlagte skandaløse mastodontbyggeri ved Nøhr Sørensens Vej. 8. Byggevanviddet er sat i system! Mastodontbyggeriet i 4-4½ etage er alt for tæt ved villaerne på Hellevangen og i et niveau højere end Juelsparken! Vi kræver byggelinjen for byggeriet mod nord rykket tilbage som ved det tidligere Mema-supermarked. Højde: ½-2 etage, som lokalplanen kræver. 9. Respekter lokalplanens klare bestemmelser om byggeri i maks. ½ etage! Det nu fremlagte reviderede lokalplanforslag er ulovligt, ren kosmetik og et fortsat kommunalt overgreb mod villakvarteret fra Byplanplanvej til Mylius Erichsens Vej. Resultatet af det skandaløse mastodontbyggeri er fri og generende indkig, stor skyggevirkning og ødelæggelse af udsigten fra og livskvaliteten i villahaverne. Og ødelæggelse af udsigten fra Juelsparken! 0. Virkningen af det planlagte skandaløse mastodontbyggeri ved Nøhr Sørensens Vej vil desuden betyde et stort værditab for villaejerne på Hellevangen, ja kan ødelægge Gugs gode ry som villakvarter og boligområde for udelukkende at tilgodese kortsigtede, direkte tåbelige og snævre bygherreinteresser.. Vi vil ikke acceptere et lokalplanforslag, der er en hån mod lokalplanen! ½ etage er altså ikke det samme som 4-4½ etage! Det er faktisk tre gange for højt i et område, hvor lokalplanen respekteres til gavn for alle. Gug som et attraktivt område skal ikke alene fastholdes, men udbygges. Det sker ikke med det foreslåede lokalcenterforslag. Tværtimod! 2. Byggeskandalen, som den foreligger i det nu fremsendte høringsforslag, er tredobbelt i forhold til lokalplanen. Før var den firedobbelt! Udvikling javel fra 5½ etage til 4½ etage. Ja, men hvor bliver fremskridtet og retsbevidstheden af, når lokalplanen siger ½ etage? Er lokalplanen i den nordlige del af Gug kun til pynt? Skal borgerne være til grin for deres egne penge? Ja, i hvert fald, når man ser på det nu reviderede lokalplanforslag! 3. Vi ser gerne byggeri ved Gug Kirke/Nøhr Sørensens Vej, der respekterer lokalplanen; men vi afviser kategorisk ghetto isering af Gug. I Aalborg Øst går man bl.a. på Fyrkildevej den modsatte vej. Det samme gør man med

12 regeringens ghetto-plan. Iscenesat ghetto isering er ikke just noget attraktivt kun ved Nøhr. Sørensens Vej! Ifølge lokalcenterforslaget. 4. I Juelsparken er der bl.a. to boligblokke hver med 30 lejligheder. I det nu reducerede lokalplanforslag er der også 30 lejligheder. Det er lige så mange lejligheder som i en af de to blokke i Juelsparken. Denne ekstra boligblok skal ifølge lokalplanforslaget placeres i et i ikke-boligområde i et i forvejen udbygget område! Det er derfor en dokumenteret og totalt ødelæggende ghetto isering af hele Gug-området, der lægges op til med lokalplanforslaget. Det vil især ske på bekostning af villaejerne i hele Gug og ejerne i ejerbeboerforeningen Juelsparken. 5. Det nu planlagte mastodontbyggeri vil i høj grad også tage udsigten fra Juelsparken og virke ødelæggende for hele villastrukturen i Gug, som den er præciseret i byplanen/lokalplanen fra 962. Lokalplanen fastholdes med den særdeles væsentlige tilføjelse, at byggehøjden pludselig skal tredobles i forhold til lokalplanen! Tidligere var det en firedobling! Mageløst! 6. Vi kræver ganske enkelt fortsat lokalplanen overholdt, og som der står i i lokalplanen, byggeri i maks. ½-2 etager uden tagterrasse. 7. Vi kræver, at byggeriet uanset højde rykkes tilbage fra Byplanvej til samme byggelinje, hvor det tidligere Mema/Superspar m.fl. var placeret. 8. Vi stod ikke alene ved at protestere mod det planlagte bydelscenter ved Nøhr Sørensen Vej. Der var ca. 40 indsigelser mod bydelscentret og det afledte byggeri fra mange forskellige utilfredse borgere. Protesterne fastholdes! 9. Vi hilser med tilfredshed, at vores krav om at bevare området ved Nøhr Sørensens Vej som lokalcenter er imødekommet fra kommunens side. Aalborg Kommune kunne jo ikke mod bedre vidende fortsat fastholde påstanden i det nu tidligere bydelscenterforslag om, at der var brug for flere dagligvareforretninger i Gug-området, når man netop har lukket Aldi i Gug på Gugvej og Dagli Brugsen på Hollbølls Plads. 20. Vi kræver, at byplanen overholdes. Som der står i 5, stk. i Byplanvedtægt nr. for den nordlige del af Gug fra 962: Bygninger må kun opføres med en etage, eventuelt med udnyttet tagetage. 2. Vi er konstruktive og vil acceptere 2 etager, men uden tagterrasse. Det er ½ etage højere, end lokalplanen kræver! Én etage med tagterrasse er i orden! 22. I 7 ang. Byplanvedtægtens overholdelse indskærpes det, at kommunalbestyrelsen/nu: byrådet skal håndhæve, at byplanen overholdes. Hvorfor tilsidesætter Aalborg Kommune så sin egen lokalplan?

13 23. Vi kræver, at Aalborg kommune gør som andre steder i Aalborg Kommune: at de går i dialog med borgerne om byudviklingen bl.a. i Gug Syd, Gistrup og Svenstrup. Dialog med borgerne er vejen frem. Det samme mener Gug Borgerforening, Gug Samråd og Ejerforeningen Juelsparken. Villaejerne på Hellevangen, især beboerne i Hellevangen nr. 4, 8, 24 og 26, bliver særdeles hårdt ramt af det skandaløse lokalcenterforslag på Nøhr Sørensens Vej. 24. Som det tydeligt fremgår af referatet for behandling af indsigelser og bemærkninger til Kommuneplantillæg 4.05 og Lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej og Grønlandskvarteret, har der ikke været nogen dialog overhovedet hverken med Gug Borgerforening, Gug Samråd eller Ejerforeningen Juelsparken, men derimod en dialog med Aalborg Stift, Gug Kirke og Den Kongelige Bygningsinspektør. Ingen bor ved kirken, kun beboerne alle de andre steder! Det er en karikatur på dialog med borgerne! 25. Den manglende dialog finder vi stærkt utilfredsstillende. For det er ikke kirken, som rammes, men især villaejerne på Hellevangen og beboerne i Juelsparken. Hele Gug-bydelen rammes af iscenesat ghetto isering! 26. En ekstraordinær stor og tæt bebyggelse som foreslået i 4-4½ etage imod byplanens ½ etage betyder en iøjnefaldende og rendyrket ghetto isering af Gug-området. Et kommunalt overgreb slet og ret, vi ikke vil acceptere. 27. Vi kræver, at bebyggelsesprocenten på 40 fastholdes, og at der ikke dispenseres herfra. I det tidligere bydelscenterforslag havde man øget byggeprocenten til Bebyggelsesprocenten og byggehøjden i Gug-området skal gælde for alle. 29. Villaejerne på Hellevangen opfordrer kommunen til dialog også med Gug Borgerforening, Gug Samråd, Ejerforeningen Juelsparken og villaejerne på Hellevangen, ikke kun med bygherren m.fl. 30. Vi kræver, at hverken bydelen Gug eller området omkring Gug Kirke skal ødelægges af et skandaløst spekulations- og mastodontbyggeri omkring Nøhr Sørensens Vej. Kort sagt: Respekter lokalplanen. Den gælder for alle og har vist sin store styrke, siden den blev vedtaget i 962 i den daværende Sdr. Tranders Kommune. En arv, der i 970 blev overtaget af Aalborg Kommune. Det er i ingens interesse at ødelægge den gældende lokalplan. Tværtimod. Med venlig hilsen på vegne af villaejerne på Hellevangen Knud Hassing Povlsen

14 Bemærkning 9 Sent:. februar 209 0:05 Attachments: LP , Rev. - PL ().docx Dato: :05:00 Name: Gug Borgerforening Address: Postnr: By: Tlf: nhks953@gmail.com Emne: Lokalplan 4-2-5, indsigelse Hej! Vedhæftet er en indsigelse mod ovennænvte Lokalplan forslag. Vil gerne have en bekræftigelse på at i modtaget denne indsigelse. Mvh Niels-Henrik Sørensen Formand Gug Borgerforening. ID: 076 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

15 Gug Borgerforening v. fm. Niels-Henrik Krogh Sørensen Aalborg Kommune Plan & Udvikling Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby 0. februar 209 Vedr.: Lokalplanforslag Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, supp. Høring. Gug Borgerforening afholdte den 6. februar generalforsamling, hvor man drøftede Aalborg Kommunes seneste revision til det foreliggende udkast til lokalplan nr På baggrund af det fremsendte materiale fandt man dette ganske mangelfuldt som grundlag for en rimelig og saglig drøftelse af det reviderede lokalplanforslag. Man efterlyste blandt andet et tegningsmateriale, som kunne beskrive bebyggelsens indpasning i området og en beskrivelse af bebyggelsens lys/skygge konsekvenser for naboarealerne. Omtalte beskrivelse har Gug Borgerforening tidligere efterlyst. Endvidere mangler en beskrivelse af til- og frakørsel til parkeringskælder og varetransport til butikken. Vi må fortsat fastholde, at en bebyggelse på det pågældende sted må indordne sig områdets eksisterende bebyggelseshøjder og i den forbindelse, bør der udvises en væsentlig respekt for Gug Kirke og kirketårn. Det vil sige en bygningshøjde på maks. 55,00 m. I princippet ikke højere end den eksisterende nabobebyggelse Juelsparken. Gug Borgerforening undrer sig i øvrigt over det meget store antal parkeringspladser, der udlægges vest for Nøhr Sørensens Vej. Foreningen skal foreslå, at de to parkerings lommer nærmest Byplanvej begrænses voldsomt. Det fremgår af det reviderede materiale, at Aalborg Kommune ønsker at forskønne centerområdets udseende, hvilket Borgerforeningen er ganske enige i, at der et stort behov for. Hvorfor har man ikke i den forbindelse inddraget parkeringsarealet ved den eksisterende dagligvare butik i en helhedsløsning? Venlig hilsen Niels-Henrik Krogh Sørensen Formand, Gug Borgerforening

16 Bemærkning 0 Sent:. februar 209 6:09 Dato: :09:00 Name: Ejerforeningen Juelsparken Address: Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: juelsparken@juelsparken.dk Emne: Indsigelse fra Ejerforeningen - Juelsparken, 920 Aalborg SØ Indsigelse og kommentarer til: Lokalplan Centerområde Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret og tilhørende forslag til kommune-plantillæg 4.05 (høring 2) Vores kraftige indsigelse går på det påtænkte etagebyggeris højde, som vi også tidligere har påpeget som et problem. Selvom byggeriet på papiret står til at være reduceret med en enkelt etage (fra 5 til 4), er det efter vores opfattelse en forkert udmelding. På snittegningen kan man se, at den høje kælder/stueetage vil blive på 6 meter (udregnet som forskellen mellem kote 39,98 som er niveau og 58,00 som er højeste punkt minus de 5 meter som er max. byggehøjde), vil gøre at byggeriet vil være i mindst 4½ etage altså helt til max. kote 58,0 hvilket er en hel del højere end blok i Juelsparken der er kote 55,3. Dette vil visuelt ødelægge både områdets sammenhæng og harmoni, for ikke at tale om de gener der vil være for beboerne tættest på nybyggeriet. Udover generne vil der helt klart også være en stor forringelse af værdien for lejlighederne tættest på nybyggeriet. Derfor fastholder vi fortsat ønsket om et markant lavere nabobyggeri i max. 2 etager som anført i byplanvedtægten fra 962 På tegningerne kan det ikke tydeligt ses, hvilken afstand der er fra det nye byggeri og til skel det vil jo have stor betydning for de beboere der vil være tættest på byggeriet, at den gældende lovgivning overholdes, da det helt sikkert vil få indvirkning på udsyn, lys, luft og skyggepåvirkning. Endvidere anmoder vi om, at der fastsættes minimums-breder for stianlæg, således at det sikres at beboere frit og trygt kan færdes, og så vidt vi kan se mangler der belysning på stierne. Bestyrelsen i ejerforeningen Juelsparken Jørn Lønborg Jacobsen Formand Jacob Iversen Næstformand Sonja Dalsgaard Tove Toft Inger Marie Borup Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem

17 Bemærkning Sent:. februar 209 8:06 Dato: :06:00 Name: Linda Mogensen Address: Postnr: By: Tlf: Emne: Er meget enig i ejerforeningen juelsparkens indsigelse, og har samme indsigelse og støtter den 00%. Udover det de indsigelser som de kommer med, har jeg ligesom sidst, trafiksituationen i krydset ved Byplanvejens, hellevangen og Nøhr Sørensen vej. Ved der bliver lavet en masse boliger kommer også en masse flere biler, og med busser i krydset også giver det jævnligt allerede nu nogle propper og det vil blive endnu flere hvis der kommer boliger også og dermed flere biler, så skal der lysregulering der. Endvidere betyder det generelt flere biler på Byplanvejen, og ved busstoppested ved skolen giver det tit nu kø ned i rundkørslen da det pga dårlig oversigt forhold er svært at komme udenom bussen, det skal der gøres noget ved også ellers vil det give endnu flere propper rundkørslen, og trafikafviklingen dernede bliver påvirket yderligere også... ID: 079 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

18 Bemærkning 2 Sent: 2. februar 209 6:38 Dato: :38:00 Name: Johnni juul Address: Juelsparken 4 th Postnr: 920 By: Aalborg sø Tlf: Johnniaalborg@gmail.com Emne: Indsigelse mod byggeri ved siden af Juelsparken Os i Juelsparken skal overhovedet ikke ha noget byggeri ved siden af ejerforening arealet er meget pænere efter den gamle spar butik blev revet ned istedet for et højhus på 4 etager kunne man passende lave grøn areal juelsparken er meget pænere nu efter spar butikken er væk ID: 080 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

19 Bemærkning 3 Sent: 4. februar 209 0:33 Dato: :33:00 Name: Jørn Lønborg Jacobsen Address: Juelsparken 0, 2. tv. Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: joern.loenborg.jacobsen@webspeed.dk Emne: Loklplan centerområde Nøhr Sørensens Vej Det virker yderst besynderligt at læse, at området er forsømt. Hvem er egentlig det skyldige? Ja, det kan jo ikke være andre end grundejeren (bygherren) og Aalborg Kommune. F. s. v. angår Aalborg Kommunen er det jo os som skatteborgere, der betaler for kommunens forpligtigelser. Ikke at vi synes, at kommunen har løftet sin opgave. Nu vil man så give en byggetilladelse, hvori der indgår en forskønnelse af kommunens arealer. Det sker på bekostning af blandet andre os i Juelsparken. I beskrivelsen af området og bebyggelsen tages der alene hensyn til Gug Kirke - hvor der jo ikke bor nogen - og den udsigt, der vil bære fra det nye byggeri. At så fratager mange i Juelsparken samme udsigt, det betyder intet. Da man oprindelig godkendte lokalplanen med et byggeri i 5 etager, var der tiltænkt en forretning i stueetagen, da det manglede i området. Personligt tror jeg ikke, at det på noget tidspunkt har været en reel hensigt, at bygge en forretning, da flere supermarkeder er lukket i området - hvordan skulle en ny så kunne gå? Byggeriet i fire etager ligger meget tæt på Juelsparken, der er nærmeste nabo. På nogle skitser kan man se, at der er vinduer over mod Juelsparken, så man kan se ind til en delbeboere. Hertil kommer højden på det nye byggeri. 4. sal er en del højere end Juelsparken. Ja, selv 3. sal er på højde med Juelsparken, hvortil kommer der skal være tagterrasse på 3. sal. Det siger sig selv, at med et så højt byggeri, der tager udsigt, lys og meget mere fra dej ejere i Juelsparken, der bor tættest på, vil prisen for lejlighederne faldet ganske betydeligt. Havde vi nu befundet os i eksotiske lande, ville man vel kaldet det, at bygherren skal forskønne kommunens område mod at få en byggetilladelse, for korruption. Hvad man siger her i Aalborg ved jeg faktisk ikke, men det er lige usmageligt. Vær nu reel mod beboere i området her og holde os til de 2 etager. Det vil gøre alle naboer glade.

20 Bemærkning 8, 4 og 24 Sent: 4. februar :8 Attachments: Supplerende indsigelse dok..docx Dato: :8:00 Name: Knud Hassing Poulsen Address: Hellevangen 2 Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: knud.hassing@skolekom.dk Emne: Indsigelse Knud Hassing Poulsen ID: 082 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

21 Annemette Hauritz Sent: 23. januar :00 Hans Henrik Henriksen; Helle Frederiksen; Henrik Hyldig Nielsen; Jan Nymark Thaysen; Ole Risager; Per Clausen; Vibeke Merete Gamst Subject: Nej til kosmetiske ændringer af byplan i Gug, Nøhr Sørensens Vej Attachments: Respons byplan.docx Til By- og Landskabsudvalget Til orientering mail fra Knud Hassing vedrørende ændringer af byplan i Gug, som behandles på mødet i morgen. Venlig hilsen Annemette Hauritz Sekretær Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Rådmanden Stigsborg Brygge Nørresundby Tlf Hvis du giver personoplysninger i en sag ved kommunen, bliver de registreret. På kommunens hjemmeside kan du læse om dine rettigheder som registreret, og hvordan kommunen behandler personoplysninger. Fra: Knud Hassing <knudhassingpovlsen@gmail.com> Sendt: 22. januar 209 2:25 Til: By og Landskab ekstern <by.landskab@aalborg.dk> Emne: Nej til kosmetiske ændringer af byplan i Gug, Nøhr Sørensens Vej By- og Landskabsforvaltningen Nørresundby Vedlagte bedes viderebragt til de nævnte - og især til By- og Landsskabsudvalget før deres møde på torsdag. Grundejerne på Hellevangen er, som det tydeligt fremgår af skrivelsen, særdeles utilfredse med det nye forslag, der for os at se bare trods de mange indsigelser næsten er en gentagelse af det gamle. Når en forretning med flere ejere har været lukket i 3-4 år er der næppe det store behov for en ny på samme sted. Med venlig hilsen Knud Hassing Povlsen Hellevangen 2, 920 Aalborg SØ mobil: knudhassingpovlsen@gmail.com knud.hassing@skolekom.dk

22 Aalborg, den 6. februar 209 Villaejerne på Hellevangen/v: Knud Hassing Povlsen Hellevangen 2, 920 Aalborg SØ Mobil: knud.hassing@skolekom.dk Ny indsigelse mod ødelæggende byggeri på Nøhr Sørensens Vej ved Gug Kirke Til borgmester Thomas Kastrup-Larsen, by- og landsskabsrådmand Hans- Henrik Henriksen, By- og Landskabsforvaltningen, by- og landsskabsudvalget & Aalborg Byråd.. Ifølge den udmærkede artikel Planer ved Gug Kirke beskåret i omfang i NORDJYSKE Stiftstidende (30. januar) er planerne for byggeri ved Nøhr Sørensens Vej ved Gug Kirke beskåret i omfang. Det er den rigtige vej at gå, mener vi, men det skete er slet ikke nok for os. Der skal meget mere til, nemlig at byplanens indhold overholdes og respekteres og ikke bare fortsat systematisk tilsidesættes af Aalborg Kommune i vores disfavør. 2. Reduktionen af byggeriet er kun kosmetisk og udelukkende til fordel for Gug Kirke, men ikke for os villaejere på Hellevangen, beboerne i Juelsparken og borgerne generelt i Gug repræsenteret ved Gug Borgerforening. 3. Det fremgår klart og tydeligt af byplanen, at i villakvarteret må der højst bygges i ½ etage ifølge byplanens 5, stk. 5.. Det er også sket, siden byplanen blev vedtaget i 962 til gavn for alle. 4. Den eneste konstruktive løsning på renoveringen af området er, at der bygges i en højde på, som byplanen siger: ½ etage, altså én etage med fælles terrasse, eller i to etager, men uden tagterrasse. 5. Hvorfor foreslår man så et vanvittigt projektbyggeri, der med sine 30 boliger er højere end både Juelsparken og Gug Kirkes tårn? Det er jo simpel byafvikling, ikke byudvikling. Vi kan både læse indenad og forstå byplanen. 6. By- og Anlægsforvaltningen lægger op til udelukkende at tilgodese bygherreinteresser på bekostning af borgerne i Gug. Vi er også skatteborgere. Vi har særdeles svært ved at se, at Aalborg Kommune her optræder upartisk,

23 som de har pligt til som myndighed. Hver eneste gang ifølge Forvaltningsloven! 7. Det er faktisk Aalborg Kommunes ret og pligt at håndhæve byplanens bestemmelser ifølge byplanens 7 fra 962 i stedet for at gøre byplanen - også i den reviderede udgave - til bygherrens eget tagselvbord. Synlig profitmaksimering i millionklassen som her på vores bekostning tager vi afstand fra. 8. Med de ifølge byplanen ulovlige etager forærer kommunen jo bygherren indirekte et millionbeløb, mens vores boliger forringes i værdi både i Juelsparken og i villakvarteret på Hellevangen, ja i hele Gug via denne ghetto isering af området ved Nøhr Sørensens Vej. 9. Skandalebyggeriets højde er ca. 5 meter. Ifølge byplanens 5, stk ang. etagebyggeri må intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade have en højde, der overstiger 9,5 m over terræn (niveauplan) målt efter reglerne i byggelovgivningen. 9,5 m (niveauplan) er altså den absolutte maksimumshøjde. 0.Hvorfor ser Aalborg Kommune så bort fra selv etagebyggeribestemmelserne i 5, stk. B for at tilgodese snævre bygherreinteresser?.de 9,5 meter er også alt for højt. For i dette område på Nøhr Sørensens Vej var der tidligere kun bygget i ét plan som i villaområdet, og området var vel at mærke af Aalborg Kommune klassificeret som færdigudbygget. Nu flygter Aalborg Kommune fra sine egne handlinger og aftaler. 2.Den fremlagte skitse over skandalebyggeriet kritiserede vi kraftigt i forbindelse med det oprindelige bydelscenterforslag. Hvorfor fortsætter Aalborg Kommune med denne systematiske form for manipulation? 3. Området og skandalebyggeriet reduceres ved at det hele i fugleperspektiv til nul meter ligesom stier, gader og fortove. Det er mildt sagt misvisende, når skandalebyggeriet også i reduceret udgave er højere end Juelsparken og Gug Kirkes tårn. Aalborg Kommune kan tilsyneladende ikke regne, men de kan godt regne den ud 4.Det er altså ikke niveauplaner, der arbejdes med i projektet og i By- og Landskabsforvaltningen, men niveaumanipulation for at camouflere byggeriets faktiske højde, der langt overstiger byplanens bestemmelser! Det må være en ren kommunal tilståelsessag. Det er menneskeligt at fejle fra kommunens side; men det er og bliver hæsligt at fremture som her. Det

24 manipulerende projektbillede, der nulstiller selv en byggehøjde på 5 meter, kan man både se i NORDJYSKE (30..) og i selve høringsmaterialet. 5.Vi vil ganske enkelt ikke finde os i, at der reelt med byggeriet opføres en ca. 5 meter høj grim betonmur/byggeri, 3 meter højere end Trump-muren på grænsen til Mexico, lige foran villaerne på Hellevangen, der både ødelægger udsigten og boligmiljøet i området med lange utrolig lange skygger, som vil ødelægge udelivet i haverne og sænke temperaturen med et liv i skygge for beboerne. Beboerne i Gug fortjener ikke et liv i skyggen i vore haver, når de betaler deres ejendomsskatter. 6.Vi kræver under alle omstændigheder, at byggeriet laves inden for samme rammer og med samme bebyggelsesprocent som med det tidligere supermarked. En mindst tredobling af bebyggelsesprocenten dur ikke. 7.Vi kræver byggeriet rykket ca. 5 meter tilbage i forhold til det foreslåede i sydlig retning. Det vil mindske generne fra byggeriet markant. 8.For Juelsparkens vedkommende vil det ligesom hos os betyde indkig, skyggevirkning og forringelse af livskvalitet og prisen på lejlighederne. 9.Det fremgår klart og tydeligt af bygningsreglementet, at kommunen skal indlægge et niveauplan på skrånende terræn. Niveauet skråner tydeligt nedad fra Juelsparken skråner det ned mod Nøhr Sørensens Vej med skandalebyggeriet, fra Nøhr Sørensens Vej skråner det ned mod Byplanvej, fra Byplanvej skråner de voldsomt ned mod haverne på Hellevangen i bl.a. nr. 4, 8, 24, 26, 28 og nr Bygningens højde skal ifølge bygningsreglementet vurderes med dette skrånende terræn, så højden måles i forhold til de forskellige niveauplaner. Det er ikke sket. 2. Niveauforskellen i forhold til villaejerne på Hellevangen er faktisk reelt meget værre, end den fremstilles i projektet. Det er ren manipulation ligesom byrumsprojektbeskrivelsen, der bevidst totalt forbigår generne for villaejerne på Hellevangen og beboerne i Juelsparken. 22.Vi efterlyser en konstruktiv dialog med Aalborg Kommune, en dialog, vi har ønsket fra begyndelsen. Vi ønsker og kræver by- og landskabsudvikling i Gug, ikke som der her lægges op til: ghetto isering af et stort og attraktivt villakvarter. 23.Lad Aalborg Kommune leve op til sit slogan Aalborg viser vej helst i den rigtige retning. Det er det bestemt ikke set med vore øjne i den konkrete sag.

25 24.Vi og det gælder både villaejerne på Hellevangen, bestyrelsen i ejerforeningen Juelsparken og Gug Borgerforening vil hermed gerne invitere både borgmester, by- og landskabsrådmanden, byrådspolitikerne, medlemmer af by- og landskabsudvalget og medarbejdere i By- og Landskabsudvalget til at besøge området, så de ved selvsyn kan se, at det såkaldte byrumsprojekt, der er sendt i høring, ikke er tilfredsstillende. Det er forrykt på Nøhr Sørensens Vej i dets foreslåede højde og omfang. 25. Vi konstaterer, at dialogen til alles tilfredshed har fundet sted med Gug Kirke, menighedsrådet og med Den kgl. Bygningsinspektør. Vi har derimod svært ved at se, at planerne for byggeriet er beskåret for os. Det er de nemlig ikke i forhold til os. Her er der bare tale om ny dårlig vin på de samme flasker. 26.Udgangspunktet for dialogen må i sagens natur være det fremlagte forslag, som er udsendt til høring, og byplanvedtægten. 27.Vores krav er klart og tydeligt: at Aalborg Kommune håndhæver og respekterer byplanen: Byggeri i én etage med tagterrasse eller i to etager uden tagterrasse. Nøjagtig, som beskrevet i byplanens 5, stk. 5.! 28.Vi synes godt om det foreslåede byrumsprojekt, så godt at vi vil anbefale til brug mange andre steder i Aalborg Kommune, f.eks. på Stigsborggrunden. For her er der masser af plads i modsætning til det ret beskedne område på Nøhr Sørensens Vej, hvor bebyggelsesprocenten skal firedobles. 29.Man kan heller ikke komme liter mælk i en skolemælksflaske på to deciliter. Kun, når det drejer sig om skandalebyggeriforslaget på Nøhr Sørensens Vej. Man lader bare som om, at det er en to deciliter-flaske, men det er fortsat en literflaske. Et byggeri på 5 meter, som er angivet i byplanen 5, stk. 5.2., er altså ikke det samme som skandalebyggeriets foreslåede ca. 5 meter! 30. Vil man se et hus, der opfylder betingelserne ang. højden i åben og lav boligbebyggelse, er det bl.a. Hellevangen 22. Her er der tale om, at tagterrassen blev udnyttet for nogle år siden, uden at det går ud over hverken naboerne eller genboerne. De fulgte jo reglerne i byplanen. 3.Den udnyttede tagterrasse i nr. 22 opfylder bare betingelserne i byplanvedtægtens 5, stk. 5.. i modsætning til det foreslåede skandalebyggeri på Nøhr Sørensens Vej, der tredobler byggehøjden! Med venlig hilsen Knud Hassing Povlsen, kontaktperson for villaejerne på Hellevangen

26 Bemærkning 5 Sent: 4. februar :20 Attachments: HFD-indsigelse.docx Dato: :20:00 Name: Hans Frederik Dahl Address: Hellevangen 4 Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: knud.hassing@skolekom.dk Emne: Indsigelse Hans Frederik Dahl ID: 083 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

27 Hans Frederik Dahl, fhv. salgs- og distriktschef Hellevangen 4, 920 Aalborg SØ Tlf Aalborg, den 4. februar 209 Til Aalborg Kommune, By- og Anlægsforvaltningen, Aalborg Byråd, by- og anlægsrådmanden Indsigelse mod det foreslåede byrumsprojekt på Nøhr Sørensens Vej ved Gug Kirke, Juelsparken og villakvarteret på Hellevangen. Fasthold byggehøjden, som lokalplanen siger: ½ etage I min protest mod det oprindelige forslag om nyt bydelscenter havde jeg bl.a. skrevet, at der ikke er brug for flere detailforretninger i Gug. På denne baggrund hilser jeg med stor tilfredshed, at det reviderede forslag anerkender, at området på Nøhr Sørensens Vej fortsat skal være et lokalcenter. Jeg går kraftigt ind for by-udvikling, ikke by-afvikling i Gug! Jeg vil derfor kraftigt opfordre til, at Aalborg Kommune fastholder byggehøjden som den er angivet og præciseret i den gældende lokalplan fra 962 på ½ etage. Det foreslåede byggeri på 4-4½ etage med 30 lejligheder vil have en ødelæggende virkning på hele villakvarteret og især for undertegnede, der bor tættest ved det voldsomt overdimensionerede byrumsprojekt. Skyggevirkningen alene er totalt uacceptabel. Min udsigt bliver også helt ødelagt. Højdeforskellen omkring byrumsprojektet er meget værre, end den umiddelbart fremtræder. Årsag: Fordi villaerne på Hellevangen i niveau ligger under Byplanvej, der igen i niveau ligger under det såkaldte byrumsprojekt, som i niveau ligger under Juelsparken. Det foreslåede byrumsprojekt vil alligevel blive højere end Juelsparken!

28 Det er ikke så underligt, når der skal bygges 30 lejligheder i forbindelse med byrumsprojektet. Dette voldsomme antal lejligheder midt i et villakvarter er det samme, som der er i to af blokkene i Juelsparken, som jeg ofte besøger og har besøgt meget gennem årene. Høringsprocessen er derfor direkte vildledende. Der er ikke tale om en revideret plan for byggeriet, men reelt alene tale om en ændret salgsopstilling fra bygherrens side. Det er bare ikke godt nok! Det er en OMMER! Jeg opfordrer derfor kraftigt Aalborg Kommune/By- og Anlægsforvaltningen, Aalborg Byråd og by- og landskabsrådmanden om at genlæse samtlige protester fra den første høring. For indsigelserne gælder fortsat med undtagelse af kritikken af det påståede behov for nye detailforretninger i en tid med flere og flere butikslukninger. Se kritisk på byrumsprojektet, der sikkert er et fint projekt bedømt ud fra papiret; men det er alt for stort i forhold til grunden på Nøhr Sørensens Vej! Fasthold lokalplanen: Byg i ½ etage, som lokalplanen fra 962 kræver. Det vil også være udviklende for hele Gug-området. Jeg ved, hvad jeg taler om. For jeg har sammen med min familie boet på adressen Hellevangen 4 siden 969, nu i næsten 50 år. Et projekt som det foreslåede passer ganske enkelt ikke ind i et villakvarter som vores med den nuværende højde. Et byggeri i en højde på ½ etage vil derimod være velkomment. Det er jo også, hvad der er angivet i den gældende lokalplan fra 962. Med venlig hilsen Hans Frederik Dahl

29 Bemærkning 6 Sent: 4. februar :26 Attachments: EMB-indsigelse.docx Dato: :26:00 Name: Else-Marie Bisgård Address: Hellevangen 24 Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: knud.hassing@skolekom.dk Emne: Indsigelse Else-Marie Bisgård ID: 085 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

30 Else-Marie Bisgård - Hellevangen 24, 920 Aalborg SØ Mobil: poulbis@mail.stofanet.dk Til Aalborg Kommune/By- og Landskabsforvaltningen Aalborg, den 2. februar 209 Indsigelse mod foreslået byrumsprojekt på Nøhr Sørensens Vej i Gug Respekter byplanen med byggeri i max. ½ etage Det er med stor undren og stærk bekymring, jeg læser det såkaldte reviderede forslag til byrumsprojekt på Nøhr Sørensens Vej. Det reviderede forslag er stort set bare en gentagelse af det tidligere og fortsat med et planlagt og helt fejlplaceret mastodontbyggeri, der i strid med byplanen endog er højere end Juelsparken! Det er jo ikke et byrumsprojekt, men et bydelsødelæggelsesprojekt, der lægges op til på Nøhr Sørensens Vej. For mig personligt vil dette meningsløse mastodontbyggeri med 30 lejligheder ekstra i et udbygget villakvarter totalt ødelægge udsigten både fra min mine vinduer og min terrasse, en udsigt, min familie og jeg i mange år - siden har været meget glad for året rundt, ikke kun om sommeren. En udsigt, dette såkaldte byrumsprojekt totalt vil fjerne! Mastodontbyggeriet på Nøhr Sørensens Vej, der er tilknyttet dette absurde bydelsødelæggelsesprojekt, vil også skabe en meget stor skyggevirkning og spolere fritids- og udelivet i haven. Det vil sænke prisen på ikke alene mit hus, men på huspriserne i kvarteret generelt. Jeg ser gerne byrumsprojektet gennemført inden for de rammer, der gælder for Gug-området og med den gældende byplan. Det betyder et byrumsprojektbyggeri i ½ etage, én etage plus tagterrasse, eller i to etager, men uden tagterrasse. Det var også i denne højde, det tidligere supermarked havde. Den højde generede ingen. Det er Aalborg Kommunes og By- og Landskabsforvaltningens pligt og opgave at håndhæve byplanens overholdelse. Det er sket, siden byplanen blev vedtaget i 962 i den daværende Sdr. Tranders Kommune. Det håber jeg virkelig vil ske fortsat. Det fremlagte bydelsødelæggelsesprojekt mere end tredobler byggehøjden midt i et villakvarter! Byplanen gælder for alle. Det håber jeg meget, fortsat er gældende i Aalborg Kommune. En bydelsødelæggelse af Gug er ikke vejen frem. Tværtimod. Else-Marie Bisgård

31 Bemærkning 7 Sent: 7. februar 209 0:44 Dato: :44:00 Name: Henrik Nielsen Address: Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: Henrikn5@gmail.com Emne: Indsigelse Evt byggeri bør holdes i ét plan som både Spar butikken og børnehaven. Et så højt byggeri vil afskærme alt andet set fra Byplanvejen. Et eksempel kan være nyhavnsgade... Alt er lukket inde af høje bygninger og man ser slet ikke hvad der foregår omkring én i bybilledet. Man ser kun de nærmeste klodser der er trukket ned over hovedet på én. Sådan behøver det ikke at blive når man færdes i 920. ID: 087 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

32 Bemærkning 8 Sent: 5. februar 209 6:26 Dato: :26:00 Name: Mike White Address: Hellevangen 35, 2. tv. Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: mhwden444@hotmail.com Emne: - Lokalplan-forslag Nøhr Sørensensvej, Nybyggeri m.m. 209 Vedrørende nybyggeri og lokalplan for Nørhr Sørensens Vej, 920 Aalborg SØ: Det er ærgerligt, at muligheden for etablering af dagligvarebutik er pillet ud af det oprindelige forslag, thi den nuværende Spar butik vil være tjent med lidt konkurrence til gavn for lokalområdet og samtidig vil niveauet fra tidligere med to lokale dagligvareforretninger på lokaliteten give grobund for at flere borgere lader bilen stå i stedet for at køre andre steder hen i byen med dertilhørende øget privatbilisme og belastning på mange parametre. Muligheden for etablering af butik kan også være med til at øge attraktionsværdien for kvarteret - En kaffebar ville da også være en fantastisk ting. Ligeledes er der ingen grund til at reducere byggeriet fra fem til fire etager, thi der er brug for mest mulig byfortætning inden for en rimelig ramme, og fem etager er på ingen måde til ekstraordinær géne på den pågældende placering kontra 4 etager, da det alligevel ender med at overskygge højden i den nærliggende Juelsparken. Hvis det handler om at opnå en slags indsyn til Gug Kirke set fra øst, så er det efter min mening ikke noget tab - Det er en rædsels-grim kirke med tilhørende øje-bæ af et såkaldt klokketårn, der ligner noget, der er købt på et overskudslager for vagttårne fra koldkrigs-årenes delte Tyskland eller en nedlagt fangelejr. Et nyt byggeri bør i øvrigt pålægges et krav om gode cykelparkeringsforhold og god tryg/sikker fremkommelighed for cykler, således at det indbyder til et liv med cykel som en naturlig del af den daglige mobilitet - dvs. cykel-adgangen til og fra området skal sikres flere forskellige stier og ruter, der forhindrer uheldig sammenblanding med biltrafikken og samtidig giver genveje, der kan "nudge" beboere og besøgende fra nærområdet til at benytte cykel og fodgængeri i stedet for bil. En lettilgængelig cykel-kælder, gerne med mulighed for at parkere ladcykel/cykeltrailer og med tørt, lunt indeklima og aflåselig dør, vil være det bedste, da det vil gøre cykel-ejerskab langt mere attraktivt og være i god tråd med kommunens ambitioner om at gøre Aalborg til en førende cykelby og bæredygtig kommune. Selvfølgelig skal der være udendørs gæstparkering til cyklister tæt på hver opgang.

33 Bemærkning 9 Sent: 9. februar :3 Dato: :3:00 Name: Jørgen Als Address: Juelsparken 54 st. tv. Postnr: 920 By: Aalborg Tlf: jals@webnetmail.dk Emne: Indsigelse og kommentarer til: Lokalplan Centerområde Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret og tilhørende forslag til kommune-plantillæg 4.05 (høring 2) Vi kan helt tilslutte os ejerforeningen Juelsparkens indsigelse vedr. byggeriet på Nøhr Sørensens Vej. Den planlagte byggehøjde, mener vi vil være alt for høj og for dominerende i området. ID: 088 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

34 Bemærkning 20 Sent: 9. februar 209 3:4 Dato: :4:00 Name: Birgit Ertmann Address: Juelsparken 62 Postnr: 920 By: Aalborg SØ Tlf: Emne: Byggeriet på Nøhr Sørensens Vej I har taget et skridt i den rigtige retning, og der er gode takter i jeres forslag MEN: Byggeriet er stadigvæk for højt. Lad de 4 etager blive til tre. ID: 089 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares.

35 Bemærkning 2 Sent: 9. februar 209 6:04 Dato: :04:00 Name: Per T. Hounum Address: Juelsparken 24,. th. Postnr: 920 SØ By: Aalborg Tlf: perhounum@mail.dk Emne: Indsigelseog bemærkninger til: Lokalplanforslag 4-2- Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret og forslag til lommuneplantillæg Aalborg den 9. februar 209. Indsigelse og bemærkninger til: Lokalplanforslag Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret og tilhørende forslag til kommuneplantillæg Det hilses velkommen, at området bevarer status som Lokalcenter, og at dagligvarebutik samt varegård udgår, jfr. ændringsforslag af 29. januar 209. Der gøres indsigelse mod forslaget til kommuneplantillæg 4.05 for så vidt angår etageantallet og bebyggelsens omfang, der muliggør en udnyttelsesgrad på beregnet ca. 50 %. Der gøres indsigelse mod indgåelse af"udbygningsaftalen", der gør Aalborg kommune til part i sagen, og muliggør en usædvanlig høj udnyttelse. Jeg ved godt, at staten tillader "partnering"(noget for noget), men her mø det være tæt på, at gøre kommunen inhabil i sagen. Hellere vil jeg undvær Ramblaen, og i stedet få reduceret byggeriet, især højden. Ramblaen kan laves senere for skattekroner. Med et byggeri op til kote +58 m, som Gug kirkes tårn, vil klokkelyden ikke kunne passere "Klumpen", og klokkerne vil ikke kunne høres i sognet øst for det nye byggeri. Dermed brydes en gammel dansk tradition. I øvrigt bemærkes der er fejl i "Anvendelse/Disponering". Bebyggelsen koncentreres ikke, som oplyst, i den sydlige- og vestlige del af byggefeltet; men i den ØSTLIGE del, og den højeste bygningsdel placeres mod SYD,ØST og NORDØST, ind mod Juelsparken og overfor parcelhusområdet. Der gøres indsigelse mod"byggefelter med etageantal" på kortbilag 2. Kortet og tilhørende bestemmelser er ikke retvisende eller entydige. Kortet angiver 3 felter med henholdsvis 3, 3 og 4 etager, hvilket betyder en aftrapning i højden, medens terrænsnittet viser 2 aftrapninger.

36 En max højde på kt. +58,00 minus terræn kt. +39,98 giver en bygningshøjde på 8,02 m. Fratrukket 4 etager af 3,00 m., i alt 2,00 m., fås en stuetage/kælder med højden 6,00 m. Mod syd, øst og nord er der HØJ KÆLDER, som bør regnes for en hel etage, altså er der i alt 5 ETAGER og ikke som oplyst 4. Endvidere gøres indsigelse mod at tillade en cykelparkering/skur med en højde op til 8,50 m i en længde på ca. 23 m i sydskel og ca.22 m i vestskel, i alt ca. 45 m i naboskel til Juelsparken. Normalt tillades skure i en etage kun med en højde på 2,30 m og en længde på maks. 2,00 m. Landskabeligt vil "klumpen" på 5 etager visuelt adskille Juelsparken fra bebyggelsen Helle- vangen, der begge har samme facade udtryk og højde og dermed udgør en helhed. Denne går fuldstændig tabt! Ad stier: Der mangler belysning ved stien c-d til Juelsparken. Især i punkt "c", idet der før nedrivningen af Eurospat var 2 LAMPER på sydgavlen langs stien. Der bør fastlægges bredder for stier. Ad trafik og adgangsforhold: Jeg savner stadig et helleanlæg for gående trafikanter på Byplanvej ud for sti c-d til "Torvet". Med venlig hilsen. Per T. Hounum, arkiteky m.a.a. Juelsparken 24,. th., Gug. ID: 09 Denne mail er afsendt automatisk, og kan derfor ikke besvares. 2

Behandling af indsigelser og bemærkninger til ændringer til lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret

Behandling af indsigelser og bemærkninger til ændringer til lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret Behandling af indsigelser og bemærkninger til ændringer til lokalplan 4-2-115 Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret I forbindelse med offentlig høring af ændringer til Lokalplan 4-2-115

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret (2. forelæggelse) Punkt 9. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.051 og Lokalplan 4-2-115 Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret (2. forelæggelse) 2016-015115 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet

Læs mere

Behandling af indsigelser og bemærkninger til Kommuneplantillæg og Lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret

Behandling af indsigelser og bemærkninger til Kommuneplantillæg og Lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret Behandling af indsigelser og bemærkninger til Kommuneplantillæg 4.051 og Lokalplan 4-2-115 Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret I forbindelse med den offentlige høring på forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl.

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl. KME Plan og Gis Dato: 20. januar 2017 Sagsnr.: 15/23404 Sagsbehandler: Kasper Espersen Direkte tlf.: 7376 6264 E-mail: kesp@aabenraa.dk Notat Bemærkninger til foroffentlighed, Kommuneplantillæg nr. 6.

Læs mere

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelser/bemærkninger til: Lokalplan 11.C33.1 Centerområde på hjørnet af Nygade og skolegade. Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt i perioden 8. februar

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.046 og Lokalplan 1-3-119 Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) 2017-027562 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00 1. Indsigelse 2. Indsigelse Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-6-110 9. oktober

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation

Vi ønsker som grundejerforening ikke at deltage i høringen om evt dispensation Fra: Jane Kollerup Sendt: 11. september 2016 19:48 Til: [SPAM] Re: VS: Høring vedr. ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. S-1.2 om facadehøjde på Strandvænget 24 Hej Dorit Vi

Læs mere

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2015 Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 989 - Åben lav boligbebyggelse

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2009-2021 Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 392 og af forslag til

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5.

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Nr. Afsender Resume og hovedindhold af indsigelser samt bemærkninger hertil 1 Jørgen Madsen Emma Gads Vej 6 Jørgen

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 12 BOLIGER VED RUGÅRDSVEJ 18-20

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 12 BOLIGER VED RUGÅRDSVEJ 18-20 HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-805 OG FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 12 BOLIGER VED RUGÅRDSVEJ 18-20 1 Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag

Læs mere

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej

Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425 Krimsvej KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 06-07-2015 Sagsnr. 2015-0137435 Dokumentnr. 2015-0137435-1 SUPPLERENDE HØRING Ændring af forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425

Læs mere

Indsigelse mod Udkast til Lokalplan 271

Indsigelse mod Udkast til Lokalplan 271 Vejen 01.05 2015 Til Vejen Kommune Rådhuspassagen 3,6600 Vejen e- mail: teknik@vejen.dk Indsigelse mod Udkast til Lokalplan 271 Indsigelsen fremsendes af Knud Fensteen Madsen og Susanne Ida Sofie Pedersen

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug Dato: :39:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug Dato: :39:00 . Indsigelse Sent: 23. april 209 3:39 Attachments: 20926 - Kommentar til lokalplan 4-3-05.docx Dato: 23-04-209 3:39:00 Name: Ánn.Merete Iversen Address: Prins Paris Alle By: Aalborg SØ Tlf: Email: ani@ucn.dk

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 1-857 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til:

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til: Fra: Teamplan [TMPlan@Hjoerring.dk] June Gina Heiselberg [june.heiselberg@hjoerring.dk] Sendt dato: 28-08-2019 11:29 Modtaget Dato: 28-08-2019 11:29 Vedrørende: VS: Lokalplan for Engparken, Hjørring Hej

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Dagligvarebutik, Hadsundvej 128, Vejgård Dato: :01:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Dagligvarebutik, Hadsundvej 128, Vejgård Dato: :01:00 . Indsigelse Sent: 30. marts 209 8:0 Dato: 30-03-209 8:0:00 Name: Randi Nattestad Address: GOLFPARKEN 29. By: Aalborg Tlf: 5250537 Email: randi953@hotmail.com Emne: Rema 000 Jeg glæder mig virkelig meget

Læs mere

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Byplanlægger: Christian Jacob Brammann Sagsnr.: 17/30181 Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 Dato: 20-03-2018/cjb I

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

Kære Rander Kommune. Jacob Krath. Sendt: 30. marts :41. Emne: Indsigelse for lokalplanforslag 618

Kære Rander Kommune. Jacob Krath. Sendt: 30. marts :41. Emne: Indsigelse for lokalplanforslag 618 Jacob Krath Fra: Plan Sendt: 30. marts 2015 12:41 Til: Jacob Krath Emne: Indsigelse for lokalplanforslag 618 Fra: ove laursen [mailto:ove.laursen@hotmail.com] Sendt: 29. marts 2015 18:58 Til: Plan Emne:

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-852 OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte kommuneplantillæg nr. 36 Rugårdsvej

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens.

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Plan og By Sagsbehandler: Sanne Wenzel Jespersen Sagsnr. 01.02.05-P16-16-15 Dato:23.5.2016 Notat om høringssvar Forslag til tillæg 28 og lokalplan 2015-24, Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Ved

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

Ang: lokalplan Centerområde, Storvorde bymidte, Storvorde Dato: :01:00

Ang: lokalplan Centerområde, Storvorde bymidte, Storvorde Dato: :01:00 Bemærkning 1 From: Dkplan automailer Sent: 4. april 2019 16:01 To: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 8-1-105

Læs mere

Pia Foldager on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: Wed, 30 May :13: Andreas Frej Rasmussen

Pia Foldager on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: Wed, 30 May :13: Andreas Frej Rasmussen From: Pia Foldager on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: Wed, 30 May 2018 12:13:00 +0200 To: Andreas Frej Rasmussen Subject: VS: Høring af kommuneplantillæg nr. 10 Syddjurs Kommune Venlig hilsen Pia

Læs mere

Høringssvar Vedr. Forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 367 Sadolin & Holmblad. Ad A): Rækkehusene bør tages ud af Tillæg til lokalplan

Høringssvar Vedr. Forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 367 Sadolin & Holmblad. Ad A): Rækkehusene bør tages ud af Tillæg til lokalplan Høringssvar Vedr. Forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 367 Sadolin & Holmblad Overordnet set, er vi positivt stemte for de nye tanker omkring mere byliv, caféliv etc., der argumenteres for i den

Læs mere

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry

Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 04-08-2013 Skanderborg Kommune Byggesagsafdelingen Knudsvej 34 8680 Ry Mail: byggesag@skanderborg.dk HØRINGSSVAR: Byggesag -2013-0228 på ejendommen Gartnervænget 22, 8680 Ry 1. Indledning: På vegne af

Læs mere

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved.

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Projektet omfatter bebyggelse i 3 etager i den sydlige del af ejendommen og rummer et mindre

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 5 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 5 til Rammeområde Herning 11.C1, 11.C23 og 11.C31 Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

Bemærkninger til Lokalplan 1043.

Bemærkninger til Lokalplan 1043. Bemærkninger til Lokalplan 1043. Med de planlagte by forandring i lokalplan 1043 og 1045, vil området omkring Blomstervej, blive kraftigt forandret, og trafikken på Blomstervej vil blive yderligere belastet.

Læs mere

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby.

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B.03.03.01 Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Center for Teknik og Miljø september 2015 Indkomne bemærkninger 1. Bjarne Pedersen. Dokumentnr. 60. Ønsker ikke

Læs mere

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen Hej Finn Først og fremmest skal jeg beklage den sene tilbagemelding på jeres mail. I den aktindsigt I har søgt, har I fået de dokumenter, der er i sagen. Der er således ikke noget vi har undtaget fra aktindsigten.

Læs mere

Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet

Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet Foretræde for Teknisk Udvalg vedr. lokalplan 1031 Mandag d. 23. maj kl. 18.09 Kamilla Gumede,

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

K O M M U N E P L A N. Tillæg Bydelscenter Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret

K O M M U N E P L A N. Tillæg Bydelscenter Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 4.051 Bydelscenter Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret Aalborg Byråd godkendte

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 4. Aalborg Midtby, Kjellerupsgade 12 og 14 "Symfonien", Boliger og erhverv. Kommuneplantillæg 1.022, Lokalplan 1-1-115 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-43473. By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan.

Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan Vedhæftede filer: lokalplan. Indsigelse 1 Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 20. september 2017 12:29 Til: Peter Serup Cc: Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 10-1-112 Vedhæftede filer:

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og kontorer, Sankelmarksgade-Bleggårdsgangen, Aalborg Midtby (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og kontorer, Sankelmarksgade-Bleggårdsgangen, Aalborg Midtby (2. Punkt 4. Godkendelse af Kommuneplantillæg 1.033 og Lokalplan 1-1-123 Boliger og kontorer, Sankelmarksgade-Bleggårdsgangen, Aalborg Midtby (2. forelæggelse) 2014-38628 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Notat - Forvaltningens gennemgang af de udtalelser modtaget ved naboorienteringer om byggeri på Trekroner Centervej 50

Notat - Forvaltningens gennemgang af de udtalelser modtaget ved naboorienteringer om byggeri på Trekroner Centervej 50 Emner i nabo-udtalelser Parkeringsforhold Forvaltningens bemærkninger I forbindelse med første naboorientering var der væsentlig flere bemærkninger angående parkeringsforhold. Der er modtaget færre bemærkninger

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH Dato: 19. november 2013 Rebild Kommune (e-mail) Lokalplanforslag nr. 277 med tilhørende kommuneplantillæg nr. 5 Aalborg Stiftsøvrighed har modtaget

Læs mere

Pernille Østergaard Lund

Pernille Østergaard Lund Pernille Østergaard Lund Fra: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Sendt: 23. oktober 2017 08:48 Til: Alex Tolstrup Cc: Pernille Østergaard Lund Emne: VS: Kvittering for indsigelse eller bemærkning

Læs mere

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte DEBATOPLÆG Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte Høringsperiode fra den 11. oktober 2018 til den 1. november 2018 Hjo rte spr ing Herlev Rin Herlev

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, erhverv m.m., Strandvejen og Badehusvej, Vestbyen Dato: :09:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, erhverv m.m., Strandvejen og Badehusvej, Vestbyen Dato: :09:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-115 Dato: 17. marts 2017 11:07:09 Vi bekræfter hermed

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 40 til Rammeområder 11.C1 og 11.C13 Centerområde Vestlige del af Bethaniagade og Bredgade i Herning og Centerområde ved Bredgade og Møllegade i Herning Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger 1 Helge Sølgaard Henriksholm Allé 20 2950 Vedbæk Vedbæk Grundejerforening støtter indsigelsen ved formand Hans Jeremiassen Indsigelsen er primært rettet mod den østlige tæt- lav bebyggelse bestående af

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen Dato: :17:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-119 Dato: 29. januar 2018 10:17:28 Vi bekræfter hermed

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1013-13 Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Afsender Høringssvar og indsigelser Forvaltningens kommentarer Ændringer 1. Bente Hansen, a. Bebyggelsen

Læs mere

Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015

Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015 Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015 Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Høringsvar til Lokalplan 271, Boligformål Vejen Med henvisning til høring af lokalplan 271 har

Læs mere

LOKALPLAN Udkast. Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Gug

LOKALPLAN Udkast. Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Gug LOKALPLAN 4-3-106 Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Gug 13.01.2017 Udkast Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Baggrund 2 Området 3 Eksisterende planforhold 5 Projektet 6 Til lokalplanforslaget 8 Anbefaling

Læs mere

I bedes forholde jer til det nedenfor beskrevne om dispensation og beskrivelse af byggeprojektet og indsend jeres bemærkninger.

I bedes forholde jer til det nedenfor beskrevne om dispensation og beskrivelse af byggeprojektet og indsend jeres bemærkninger. Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse 20. maj 2015 Orientering Vi har modtaget et byggeprojekt som er omfattet af lokalplan og servitut og herefter følger en beskrivelse af hvilke bestemmelser,

Læs mere

Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 11 til Kommuneplan

Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 11 til Kommuneplan TILLÆG 11 Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 11 til Kommuneplan 2009-2020. Silkeborg Byråd har 27. februar 2012 vedtaget tillæg 11 til Silkeborg Kommuneplan 2009-2020. Tillægget er udarbejdet

Læs mere

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017 Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre (sendt til kmv@hvidovre.dk) 1 Mandag den 2. januar 2017 Høringssvar på ændring af kommuneplan for erhvervsområdet 1E3 Jeg har modtaget

Læs mere

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser Bilag 5: Ændringsforslag til lokalplanforslag nr. 334 for et fritids- og centerområde i Ørum Midtby samt forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2003 2014 for Tjele Kommune På baggrund af de indkomne

Læs mere

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe.

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe. Elizabeth Arkin Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Mail: plan.byg@aalborg.dk Nibe den 20. oktober 2014 Indsigelse mod Lokalplan 10-1-106 Undertegnede gør

Læs mere

ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29

ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29 Herning Kommune Byggeri, Grundvand og Jord Att.: Carsten Laursen og Hans Eghøj Rådhuset, Torvet 7400 Herning Herning, 31. maj 2015 ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29

Læs mere

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan 2017-2 Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsperiode: 16. maj 18. juli 2017 Sag nr. 01.02.05-P16-4-17 Der er indkommet 4 høringssvar i den offentlige

Læs mere

Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60

Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne

Læs mere

Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :23:00

Ang: lokalplan Erhverv og butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg Dato: :23:00 1. indsigelse Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Subject: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-6-112 Date: 16. oktober 2018 13:23:29 Vi bekræfter hermed at

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

1. af 31. oktober 2011 fra Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

1.  af 31. oktober 2011 fra Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign NOTAT Bilag 6 Referat og behandling af modtagne henvendelser I dette notat bliver 6 henvendelser modtaget i høringsperioden refereret

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og erhverv, Kollegievej, Vejgård (2. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger og erhverv, Kollegievej, Vejgård (2. forelæggelse) Punkt 8. Godkendelse af kommuneplantillæg 4.054 og Lokalplan 4-1-112 Boliger og erhverv, Kollegievej, Vejgård (2. forelæggelse) 2015-032906 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Dispensaton fra byplanvedtægt nr. 40, Nørresøvej 60, Viborg

Dispensaton fra byplanvedtægt nr. 40, Nørresøvej 60, Viborg Dispensaton fra byplanvedtægt nr. 40, Nørresøvej 60, Viborg Sagsnr.: 12/10858 Sagsansvarlig: Dorte Meier SAGSFREMSTILLING Arkitektfirmaet Meedom-Bæch har på ejerens vegne ansøgt om at nedrive det eksisterende

Læs mere

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning HERNING + 78 meter 55 meter FORELØBIG ILLUSTRATION HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning 16. maj 2019

Læs mere

1. Skyggepåvirkningen især i vintermånederne

1. Skyggepåvirkningen især i vintermånederne 21-05-2016/Birthe F Rasmussen, Bækkelundsvej 43B, 8240 Risskov, medlem af bestyrelsen for Bækkelundsvej Øst. I forlængelse af tidligere indsendt høringssvar fra Bækkelundsvej 43B understreges her, at der

Læs mere

Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily. Den 22. december 2016

Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily. Den 22. december 2016 Hvidovre Kommune Multihuset Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre Att: Sarah Adnan Hamid Aljumaily Den 22. december 2016 Naboorientering vedr. nyt enfamiliehus i to etager, Hvidovre Strandvej 59 Tak for det tilsendte

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.055 og Lokalplan 4-3-105 Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) 2016-008444 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 2-799 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13

Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. marts 2015 Mulighed for at kunne omdanne erhvervsbygninger til boliger ved Børglumvej 9-13 Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for at omdanne erhvervsbygningerne

Læs mere

Notat om henvendelser modtaget i forbindelse med den supplerende høring af skyggediagrammer til tillæg nr. 1 til lokalplan nr.

Notat om henvendelser modtaget i forbindelse med den supplerende høring af skyggediagrammer til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 8 Notat om henvendelser modtaget i forbindelse med den supplerende høring af skyggediagrammer til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 425

Læs mere

MULIGHEDSSTUDIE CFBO NØHR SØRENSENSVEJ, GUG

MULIGHEDSSTUDIE CFBO NØHR SØRENSENSVEJ, GUG MULIGHEDSSTUDIE NØHR SØRENSENSVEJ, GUG 03.01.2016 CFBO INDHOLD Kolofon: Mulighedsstudiet er udarbejdet for: Ejendommen Nøhr Sørensvej 1A v/ Torben Enggaard Julstrupparken 23 9530 Støvring i samarbejde

Læs mere

Lokalplaner på vej. 26. september 2016

Lokalplaner på vej. 26. september 2016 Lokalplaner på vej Heliports ved AUH, Tillæg Kp13,VVM, Lp nr. 1027 EV Gl. Egå, Bevarende Lp nr. 985 EV Boligbyggeri i Valdemarsgade, Lp nr. 1039 FO Etageboliger og erhverv, Godsbanen Lp nr. 1044 FO 26.

Læs mere

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Ny Kastetvej og Kastetvej, Vestbyen Dato: :17:00

1. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger, Ny Kastetvej og Kastetvej, Vestbyen Dato: :17:00 1. Indsigelse Fra: Dkplan automailer Til: Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Emne: Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 1-3-117 Dato: 30. september 2017 20:16:56 Vi bekræfter

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ FOROFFENTLIGHED. Forudgående høring vedrørende nærmere planlægning langs en del af Møllebakken

TEKNIK OG MILJØ FOROFFENTLIGHED. Forudgående høring vedrørende nærmere planlægning langs en del af Møllebakken TEKNIK OG MILJØ FOROFFENTLIGHED Forudgående høring vedrørende nærmere planlægning langs en del af Møllebakken Ideer og kommentarer skal være Kalundborg Kommune i hænde senest den 26. september 2014 Udsigt

Læs mere

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer Teknisk Forvaltning, den 07.12.2015 Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer 1 07.11.2015 Janni Grønbæk

Læs mere

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 1 Til Herning Kommune Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 Som ejere af Vildbjergvej 7 fremsendes hermed vores indsigelse imod den påtænkte opførelse af en solcellepark jf.

Læs mere