Konsulentkontrakt. mellem. I T- og Telestyrelsen Holsteinsgade København Ø (i det følgende benævnt I T- og Telestyrelsen)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Konsulentkontrakt. mellem. I T- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø (i det følgende benævnt I T- og Telestyrelsen)"

Transkript

1 Konsulentkontrakt mellem I T- og Telestyrelsen Holsteinsgade København Ø (i det følgende benævnt I T- og Telestyrelsen) og [ ] [ ] [ ] (CVR-nr. [ ] ) (i det følgende benævnt Konsulenten) om konsulentbistand i forbindelse med ændring af LRAI C-metoden på fastnettet til brug for fastsættelse af samtrafikpriser. Certificeret efter DS/ EN I SO 9001

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BAGGRUND OG FORMÅL DEFINITIONER OPGAVEN Krav til konsulentens ydelser Opgavens omfang TIDSPLAN OG VARIGHED SAMARBEJDE OG IT- OG TELESTYRELSEN MEDVIRKEN Samarbejde IT- og Telestyrelsen medvirken KONSULENTENS MEDARBEJDERE Generelt Udskiftning af medarbejdere HABILITET VEDERLAG OG BETALINGSBETINGELSER Vederlag generelt Samlet vederlag Aftaler om fast vederlag Betalingsbetingelser GARANTIER FORSINKELSE Generelt MANGLER MISLIGHOLDELSE I ØVRIGT KONSULENTENS ERSTATNINGSPLIGT FORCE MAJEURE IT- OG TELESTYRELSENS FORHOLD ANSVARSFORSIKRING RETTIGHEDER TAVSHEDSPLIGT UNDERLEVERANDØRER OVERDRAGELSE IKRAFTTRÆDEN OG OPSIGELSE FORTOLKNING TVISTIGHEDER UNDERSKRIFTER... 15

3 3 Bilagsfortegnelse bilag 1 : bilag 2 : bilag 3 : bilag 4 : bilag 5 : Opgavebeskrivelse Løsningsbeskrivelse Tidsplan Vederlag Samarbejdsforhold og I T- og Telestyrelsens medvirken

4 4 1. BAGGRUND OG FORMÅL Siden 1. januar 2003 har I T- og Telestyrelsen årligt fastsat maksimalpriser for en række tjenester ved hjælp af LRAI C-metoden (Long Run Average I ncremental Cost). Det nærmere lovgrundlag for met odens anvendelse er fast sat i lov om konkurrence- og forbrugerforhold i telesektoren af 31. maj I bekendt gørelse nr af 31. okt ober 2006 om LRAI C- prisfast sæt t elsesmet oden fastlægges i bekendtgørelsens 8 bl.a. principperne for opdatering af den foreliggende LRAI C-model for fast net t et, herunder, at I T- og Telest yrelsen hvert t redj e år, j f. lovgrundlaget, skal foret age en vurdering af, hvorvidt der er behov for at foret age ændringer i selve LRAI C-prisfastsættelsesmetoden. I T- og Telest yrelsen har i den forbindelse beslut t et at igangsæt t e en revision af LRAI C- prisfast sæt t elsesmet oden i løbet af foråret Den forest ående ændring af LRAI C- prisfastsættelsesmetoden er planlagt til at skulle være tilendebragt således, at der vil kunne træffes afgørelse om maksimalpriser for 2010 efter den ændrede LRAI C-model i september måned DEFI NI TI ONER Ved arbej dsdag forst ås fra mandag t il og med fredag bort set fra helligdage, j uleaft ensdag, nytårsaftensdag og grundlovsdag. Ved kont rakt en forst ås nærværende kont rakt og bilag med alle senere ændringer og t illæg. Ved opgaven forstås de ydelser, som Konsulenten skal levere i henhold til kontrakten. 3. OPGAVEN 3.1 Krav t il konsulent ens ydelser Konsulenten er forpligtet til at levere de ydelser, der fremgår af nærværende kontrakt samt dennes bilag.

5 5 Konsulent en har forud for underskrivelsen af kont rakt en udfærdiget en løsningsbeskrivelse ( bilag 2), hvor Konsulent en nærmere har beskrevet, hvorledes opgaven vil blive udført, og hvorledes kravene i I T- og Telestyrelsens opgavebeskrivelse (bilag 1) vil blive opfyldt. Konsulentens løsningsbeskrivelse (bilag 2) kan ikke medføre, at krav opstillet i I T- og Telestyrelsens opgavebeskrivelse (bilag 1) ikke skal opfyldes. Såfremt Konsulenten som led i opfyldelsen af kontrakten skal udarbejde skriftligt materiale, herunder not at er, rapport er og publikat ioner, skal sådant skrift ligt mat eriale ved aflevering til I T- og Telestyrelsen være redigeret og korrekturlæst. 3.2 Opgavens omfang Konsulent en skal udføre alle de i nærværende kont rakt og dennes bilag beskrevne opgaver, samt opgaver der indgår som en naturlig del heraf. Såfremt der i kontraktperioden opstår tvivl om opgavens omfang, forudsætninger, formål eller gennemførelse er Konsulenten forpligtet til øjeblikkeligt skriftligt at orientere I T- og Telestyrelsen herom. 4. TI DSPLAN OG VARI GHED Konsulenten påbegynder udførelsen af opgaven den [ ] og opgaven afsluttes den [ ]. Konsulenten skal ved opgaveudførelsen overholde de frister, som fremgår af bilag 3 (tidsplanen). Konsulenten skal senest 14 dage efter kontraktens indgåelse aflevere en endelig og detaljeret tidsplan for opgaveløsningen til I T- og Telestyrelsens godkendelse. Den detaljerede tidsplan skal overholde de i hovedtidsplanen fastsatte frister, jf. bilag 3. Den detaljerede tidsplan indgår som en del af bilag 3. Med et skriftligt varsel på mindst 10 arbejdsdage har I T- og Telestyrelsen ret til uden begrundelse at udskyde enhver i hovedtidsplanen eller den detaljerede tidsplan fastsat frist, dog således at den samlede udskydelse af t idsplanen og/ eller den det alj erede t idsplan højst kan udgøre 60 arbejdsdage. Såfremt I T- og Telestyrelsen udskyder en eller flere af hovedtidsplanens eller den detaljerede tidsplans frister, er Konsulenten berettiget til at kræve alle efterfølgende frister udskudt med et tilsvarende antal arbejdsdage.

6 6 Såfremt løsning af en delopgave i hovedtidsplanen (bilag 3) er tilendebragt tidligere end forventet, kan der ske en afkortning af hovedtidsplanen (bilag 3) i tilsvarende omfang. I T- og Telest yrelsen og Konsulent en indgår separat aft ale herom. Konsulent en er forpligt et t il i muligt omfang at fremrykke hovedt idsplanen i overensst emmelse med den sparede tid. 5. SAMARBEJDE OG I T- OG TELESTYRELSEN MEDVI RKEN 5.1 Samarbej de Konsulenten skal i nødvendigt omfang indgå i samarbejde med I T- og Telestyrelsen. Konsulenten skal herunder på I T- og Telestyrelsen anmodning deltage i møder med I T- og Telest yrelsen om opgavens t ilret t elæggelse og udførelse. Samarbej dsprocessen er nærmere beskrevet i bilag I T- og Telest yrelsen medvirken I T- og Telestyrelsen er alene forpligtet til at medvirke til opgavens udførelse i det omfang det udtrykkeligt fremgår af kontrakten eller bilag 1. I T- og Telestyrelsen står dog i rimeligt omfang til rådighed for besvarelse af Konsulentens spørgsmål i forbindelse med opgavens udførelse. I T- og Telest yrelsen varet ager den nødvendige int erne og ekst erne informat ion om konsulentopgavens indhold, forløb og resultater. 6. KONSULENTENS MEDARBEJDERE 6.1 Generelt Konsulenten skal stille de i bilag 2 anførte medarbejdere til rådighed for udførelse af opgaven. Konsulenten er forpligtet til i hele perioden frem til opgavens afslutning at opretholde den til udførelse af opgaven fornødne kapacitet og viden, herunder i form af kvalificerede medarbejdere.

7 7 6.2 Udskift ning af medarbej dere Af hensyn til kontinuiteten og kvaliteten i arbejdet må udskiftning af medarbejdere ikke have indvirkning på Konsulentens udførelse af opgaven, og udskiftning af medarbejdere må ikke medføre yderligere omkostninger for I T- og Telestyrelsen. Udskiftning af kernepersonel, ansvarlige medarbejdere og projektledere kan ikke ske uden I T- og Telestyrelsens skriftlige samtykke. Konsulenten skal informere I T- og Telestyrelsen om en påtænkt udskiftning af en medarbejder, som er tilknyttet opgaven, samt angive en begrundelse for udskiftning. Konsulenten skal efter I T- og Telestyrelsens anmodning udskifte en nøglemedarbejder, såfremt I T- og Telestyrelsens anmodning er rimeligt begrundet. Konsulenten kan efter forudgående aftale med I T- og Telestyrelsen udvide antallet af medarbejdere i opgaven med flere end de i bilag 2 anførte. 7. HABI LI TET Af hensyn til uafhængigheden, troværdigheden og pålideligheden ved opgavens udførelse er Konsulenten forpligtet til at drage omsorg for, at hverken Konsulenten eller de hos Konsulenten ansvarlige og deltagende medarbejdere yder eller har ydet rådgivning til klient er i forbindelse med opgaver, som vil kunne medføre t vivl om Konsulent ens habilitet. Tilsvarende er Konsulenten forpligtet til at drage omsorg for, at Konsulentens og dennes ansattes ejerinteresser eller tilsvarende interesser i selskaber eller virksomheder, ikke vil kunne medføre tvivl om Konsulentens habilitet. Konsulenten forpligter sig til at oplyse I T- og Telestyrelsen om alle sådanne rådgivningsopgaver, ejerinteresser eller tilsvarende interesser, der måtte kunne give anledning til tvivl herom. 8. VEDERLAG OG BETALI NGSBETI NGELSER 8.1 Vederlag generelt Konsulentens vederlag fremgår af bilag 4.

8 8 Vederlaget er angivet i DKK og inkluderer alle på tidspunktet for kontraktens indgåelse gældende afgifter bortset fra moms. Ved ændring af gældende danske afgifter, skal den del af vederlaget, der endnu ikke er kommet t il udbet aling, reguleres med den økonomiske nettokonsekvens af ændringen, således at Konsulenten stilles uændret. Alle former for udgifter og omkostninger, herunder eventuelle omkostninger til rejser, hotelophold, sekretærbistand, oversættelse og kontorhold i forbindelse med Konsulentens udførelse af opgaven, er indeholdt i de i bilag 4 angivne priser. 8.2 Samlet vederlag Det samlede vederlag udgør DKK [.] Betalingerne er opdelt i faser, hvor betaling for Fase 1 er 20 %, Fase 2 er 30 %, Fase 3 er 30 % og Fase 4 er 20 %. 8.3 Aft aler om fast vederlag Såfremt det fremgår af bilag 4, at Konsulent en er beret t iget t il et fast vederlag, fakt ureres dette i henhold til den i bilag 4 anførte betalingsplan, der baseres på milepæle i tidsplanen, jf. bilag 3. Fakt ureringen i overensst emmelse med bet alingsplanen i bilag 4 forudsæt t er, at Konsulent en dokument erer, at Konsulent en har udført alt, hvad der på det pågældende t idspunkt skal være udført af Konsulenten i henhold til tidsplanen, jf. bilag 3, og at I T- og Telest yrelsen har godkendt leverancen. Såfremt det t e ikke er t ilfældet, udskydes bet alingen af Konsulentens vederlag indtil det tidspunkt, hvor Konsulenten har dokumenteret, at de i henhold til tidsplanen forudsatte opgaver er udført, og at I T- og Telestyrelsen har godkendt leverancen. 8.4 Bet alingsbet ingelser Betaling forfalder 30 dage efter, at I T- og Telestyrelsen har modtaget fyldestgørende faktura. Ved forsinket betaling er Konsulenten berettiget til at beregne renter i henhold til rentelovens bestemmelser.

9 9 9. GARANTI ER Konsulenten indestår for, at den ydede konsulentbistand opfylder de i bilag 1 og bilag 2 angivne krav samt kravene til god skik inden for det pågældende brancheområde, og at den ydede konsulentbistand omfatter alle de forhold og den rådgivning, som I T- og Telestyrelsen med føje kan forvente i henhold til kontrakten. Konsulenten garanterer, at denne i hele perioden frem til afslutning af opgaven opretholder den til udførelse af opgaven fornødne kapacitet og viden, herunder i form af kvalificerede medarbejdere. Konsulenten garanterer at ville behandle alt modtaget materiale og alle oplysninger om konsulent opgaven med absolut diskret ion. Konsulent en har pligt t il at overholde de sikkerhedsprocedurer m.m. som udvikles og/ eller aftales mellem parterne i forbindelse med opgavens løsning jf. pkt. 18. Konsulenten garanterer endvidere for sin habilitet i overensstemmelse med kontraktens pkt FORSI NKELSE Generelt Overskrider Konsulenten en af de i hovedtidsplanen (bilag 3), den detaljerede tidsplan eller andre fastsatte frister, foreligger der forsinkelse. Såfremt Konsulenten må forudse, at der er risiko for forsinkelse, skal Konsulenten straks underrette I T- og Telestyrelsen herom og om baggrunden herfor samt om den forventede t idsmæssige varighed for færdiggørelsen af opgaven. Konsulent en skal ved risiko for forsinkelse t ilbyde at indsæt t e yderligere medarbej dere for at undgå eller overvinde forsinkelsen, selv om det t e måt t e ligge ud over rammerne for omfanget af allokerede medarbejdere. Såfremt Konsulentens arbejde forsinkes som følge af mangelfuld medvirken fra I T- og Telestyrelsen, jf. punkt 5.2, er Konsulenten forpligtet til straks at advisere I T- og Telestyrelsen herom. Adviseres I T- og Telestyrelsen ikke straks, fortaber Konsulenten retten til at gøre indsigelser begrundet i forsinkelser, der skyldes dette forhold. Reglerne i punkt 12 om ophævelse og om øvrige beføjelser finder tilsvarende anvendelse.

10 MANGLER Der foreligger en mangel ved Konsulentens ydelser, såfremt disse ikke opfylder de krav som fremgår af kontrakten eller dennes bilag, eller såfremt ydelserne i øvrigt ikke er, som I T- og Telestyrelsen med føje kunne forvente. Såfremt der konstateres mangler ved Konsulentens ydelser, er I T- og Telestyrelsen berettiget til at kræve disse mangler afhjulpet inden for en af I T- og Telestyrelsen fastsat passende kort frist eller at forlange et forholdsmæssigt afslag i Konsulentens vederlag. I T- og Telestyrelsen kan hæve kontrakten, såfremt der forekommer væsentlige mangler, som ikke udbedres af Konsulenten inden for en af I T- og Telestyrelsen fastsat passende kort frist MI SLI GHOLDELSE I ØVRI GT Om I T- og Telestyrelsens øvrige beføjelser i anledning af Konsulentens misligholdelse gælder dansk rets almindelige regler. Følgende forhold anses dog altid for væsentlig misligholdelse, der berettiger I T- og Telestyrelsen til straks at ophæve kontrakten: - Konsulentens overskridelse af en i tidsplanen (bilag 3) anført frist med mere end 14 arbejdsdage. - Konsulent ens forhandlinger om akkord eller væsent ligt forringede økonomiske forhold i øvrigt, der bringer kontraktens rette opfyldelse i fare. - Konsulentens ophør med den virksomhed, som kontrakten vedrører, eller indtræden af andre omstændigheder, der bringer kontraktens rette opfyldelse i alvorlig fare. I tilfælde af I T- og Telestyrelsens ophævelse af kontrakten skal Konsulenten tilbagebetale det allerede modtagne vederlag med fradrag for vederlag for ydelser, som er godkendt af I T- og Telestyrelsen, og med fradrag i det omfang I T- og Telestyrelsen beslutter helt eller delvist at overtage det indtil da udførte arbejde i form af bl.a. skriftligt materiale, data

11 m.v. med henblik på opgavens færdiggørelse, eventuelt med bistand fra tredjemand, jf. pkt KONSULENTENS ERSTATNI NGSPLI GT Konsulent en er erst at ningspligt ig overfor I T- og Telest yrelsen eft er dansk ret s almindelige regler. Erstatningspligten omfatter ikke driftstab, tabt avance eller andet indirekte tab. Konsulent ens samlede erst at ningsansvar under kont rakt en kan dog ikke overst ige et beløb, der svarer til det samlede vederlag for kontraktydelsen FORCE MAJEURE Hverken Konsulenten eller I T- og Telestyrelsen skal i henhold til denne kontrakt anses for ansvarlig over for den anden part for så vidt ansvaret skyldes forhold, der ligger uden for part ens kont rol, og som part en ikke ved kont rakt ens underskrift burde have t aget i betragtning og ej heller burde have undgået eller overvundet. Force majeure ved forsinkelse kan højest gøres gældende med det antal arbejdsdage, som force majeure situationen varer. Såfremt en tidsfrist for Konsulenten udskydes på grund af force majeure, udskydes de betalinger, der knytter sig hertil, tilsvarende. Force maj eure kan kun påberåbes, såfremt den pågældende part har givet skrift lig meddelelse herom t il den anden part senest 10 arbej dsdage eft er, at force maj eure er indtrådt I T- OG TELESTYRELSENS FORHOLD Såfremt opgaveudførelsen forsinkes på grund af, at I T- og Telestyrelsen ikke yder den forudsatte medvirken til udførelse af opgaven, jf. bilag 1 og 2, udskydes de efterfølgende tidsfrister i bilag 3 med et til forsinkelsen svarende antal dage, dog ikke fra et tidligere t idspunkt end Konsulent ens skrift lige afgivelse af skrift ligt påkrav herom t il I T- og Telestyrelsen. Betalinger udskydes tilsvarende, men Konsulenten har krav på renter med rentelovens sats i forsinkelsesperioden. Om I T- og Telestyrelsens misligholdelse af betalingsforpligtelser og om I T- og Telestyrelsens fordringshavermora gælder dansk rets almindelige regler. I ndirekte tab, herunder driftstab og tabt avance, erstattes dog ikke.

12 I T- og Telestyrelsen erstatningsansvar er begrænset i samme omfang som Konsulentens, jf. pkt ANSVARSFORSI KRI NG Konsulenten skal i hele kontraktens løbetid opretholde ansvarsforsikring til dækning af krav under kontrakten. Konsulenten skal på I T- og Telestyrelsens anmodning dokumentere, at dette krav er opfyldt RETTI GHEDER I T- og Telestyrelsen erhverver ejendomsret, ophavsret og enhver anden rettighed til alle dokument er, som Konsulent en udarbej der i forbindelse med opgavens udførelse, herunder rapporter samt data, som Konsulenten frembringer som led i opgavens udførelse. I T- og Telestyrelsen har ret til at foretage uddrag fra disse dokumenter og data, samt til at offentliggøre og udlevere disse til tredjemand. Rettighederne erhverves i takt med opgavens udførelse, forudsat I T- og Telestyrelsen betaler Konsulenten vederlag i overensstemmelse med kontraktens bestemmelser herom. Konsulenten indestår for, at Konsulenten har ret til at benytte de anvendte metoder og værktøjer. I T- og Telestyrelsen er dog uanset ovenstående berettiget til uden begrænsninger at anvende det af Konsulent en udarbej dede mat eriale ved event uelle senere LRAI C-mobil udbud eller andre lignende udbud, herunder således at materialet kan stilles til rådighed for I T- og Telestyrelsens andre rådgivere, offentliggøres, mangfoldiggøres eller på anden måde nyttiggøres i forbindelse med I T- og Telestyrelsens arbejde. Konsulent en har ret t il at anvende den generelle viden, der erhverves, i andre sammenhænge, herunder overfor tredjemand med mindre dette må antages at stride mod I T- og Telest yrelsens int eresser. Dog skal I T- og Telest yrelsens anonymit et alt id sikres, medmindre andet på forhånd er skriftligt aftalt. I T- og Telestyrelsen bevarer alle rettigheder til materiale, som I T- og Telestyrelsen udleverer til Konsulenten i forbindelse med opgavens udførelse, og sådant materiale skal ved kontraktens ophør tilbageleveres til I T- og Telestyrelsen.

13 TAVSHEDSPLI GT Konsulent en og dennes personale skal iagt t age ubet inget t avshed med hensyn t il oplysninger vedrørende I T- og Telestyrelsen eller andres forhold, som der opnås kendskab til i forbindelse med opfyldelse af denne kontrakt jf. pkt. 9 i øvrigt. Konsulent en pålægger alle underleverandører og andre, der bist år Konsulent en med opgaven, en tilsvarende forpligtelse. Konsulenten må ikke uden I T- og Telestyrelsens forudgående skriftlige tilladelse udsende offentlige meddelelser om denne kontrakt eller offentliggøre noget om kontraktens eller konsulent opgavens indhold. Konsulent en er dog beret t iget t il at bruge I T- og Telestyrelsen som reference UNDERLEVERANDØRER Konsulenten kan ikke uden I T- og Telestyrelsens skriftlige samtykke overlade kontraktens opfyldelse til underleverandører, med mindre dette udtrykkelig er angivet i kontrakten eller dennes bilag. Underleverandører skal godkendes af I T- og Telestyrelsen. Overlades udførslen eft er aft ale t il en underleverandør, hæft er Konsulent en for underleverandørens opfyldelse af kravene i kontrakten og dennes bilag på ganske samme måde som for sine egne forhold. Underleverandører kan ikke i medfør af kontrakten rejse nogen former for krav overfor I T- og Telestyrelsen, hverken betalingskrav eller erstatningskrav OVERDRAGELSE I T- og Telestyrelsen har ret til at overdrage sine rettigheder og forpligtelser efter denne kontrakt til en anden offentlig institution eller en institution, der ejes af det offentlige eller i det væsentlige drives for offentlige midler. Konsulenten kan ikke uden I T- og Telestyrelsen skriftlige samtykke overdrage sine rettigheder og forpligtelser ifølge denne kontrakt til tredjemand eller overlade kontraktens opfyldelse til underleverandører.

14 I KRAFTTRÆDEN OG OPSI GELSE Kontrakten træder i kraft den [ ] og ophører ved opgavens afslutning, jf. ovenfor pkt. 4. Kont rakt en kan opsiges af I T- og Telest yrelsen med 30 dages skrift ligt varsel. Ved opsigelse fra I T- og Telest yrelsens side er Konsulent en beret t iget t il bet aling for det af Konsulenten faktisk udførte arbejde jf. pkt. 8. Kontrakten kan ikke opsiges af konsulenten. Såfremt kont rakt en ophører, før opgaven er udført uanset årsag er I T- og Telest yrelsen berettiget til at beslutte helt eller delvist og mod et forholdsmæssigt vederlag at overtage det indtil da udførte arbejde i form af bl.a. skriftligt materiale, data m.v. med henblik på opgavens færdiggørelse, eventuelt med bistand fra tredjemand, jf. pkt FORTOLKNI NG De til denne kontrakt hørende bilag anses for en integreret del af kontrakten. Henvisning i denne kontrakt til en bestemmelse deri, omfatter også de til kontrakten hørende bilag. Såfremt der måtte være uoverensstemmelse mellem kontraktens ordlyd og ordlyden af kontraktens bilag, har selve kontrakten forrang frem for bilagene. Bestemmelser i bilag 2, der strider imod bestemmelser i denne kontrakt eller i bilag 1, er ikke bindende for parterne TVI STI GHEDER Kontrakten er undergivet dansk ret. Såfremt der opstår en uoverensstemmelse mellem parterne i forbindelse med kontrakten, skal parterne indlede forhandlinger med henblik på at løse tvisten. Om nødvendigt skal forhandlingerne søges løftet op på højt plan i parternes organisationer. Såfremt der ikke ved forhandlingerne opnås nogen løsning, skal parterne søge at opnå enighed om i fællesskab at udpege en uafhængig og sagkyndig mægler, der kan mægle og komme med ikke-bindende forslag til tvistens løsning.

15 15 Når ovennævnt e har været forsøgt, er hver af part erne beret t iget t il at kræve uoverensst emmelsen afgj ort endeligt ved voldgift. Ved enighed herom mellem part erne kan uoverensstemmelsen dog afgøres ved de almindelige domstole med værneting i København. Voldgiftsretten sammensættes af 3 medlemmer, der udpeges af præsidenten for den landsret, i hvis kreds I T- og Telestyrelsens hovedkontor er beliggende. Formanden skal opfylde betingelserne for at være dommer. Parterne kan afgive indstilling om udpegning af tre voldgiftsmænd. Præsidenten for landsretten er dog ikke bundet af parternes indstillinger. Voldgift smændene udpeges med passende hensynt agen t il den særlige sagkundskab, der må anses for nødvendig ved bedømmelsen af den uoverensstemmelse, som er indbragt for voldgiftsretten. Såfremt der ikke er flertal for resultatet er formandens stemme afgørende. Voldgiftsretten fastsætter selv sin procedure. Voldgiftsrettens kendelse, som skal være motiveret, skal afsiges snarest muligt og om muligt inden et halvt år efter voldgiftsrettens nedsættelse UNDERSKRI FTER Kontrakten underskrives i 2 eksemplarer hvoraf et opbevares af I T- og Telestyrelsen og et opbevares af Konsulenten. København den / København den / For I T- og Telestyrelsen For Konsulenten

Konsulentkontrakt. mellem. I T- og Telestyrelsen Holsteinsgade København Ø (i det følgende benævnt I T- og Telestyrelsen)

Konsulentkontrakt. mellem. I T- og Telestyrelsen Holsteinsgade København Ø (i det følgende benævnt I T- og Telestyrelsen) Konsulentkontrakt mellem I T- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø (i det følgende benævnt I T- og Telestyrelsen) og [ ] [ ] [ ] (CVR-nr. [ ] ) (i det følgende benævnt Konsulenten) om bistand

Læs mere

Kontrakt. mellem. Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4 1017 København K EAN-nummer: 5798009814203 (i det følgende benævnt Kunden)

Kontrakt. mellem. Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4 1017 København K EAN-nummer: 5798009814203 (i det følgende benævnt Kunden) Kontrakt mellem Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4 1017 København K EAN-nummer: 5798009814203 (i det følgende benævnt Kunden) og [ ] [ ] [ ] (CVR-nr. [ ]) (i det følgende benævnt Leverandøren) om bistand

Læs mere

Konsulentkontrakt [TIMEPRIS] mellem. Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4 1017 København K EAN-nummer: 5798009814203 (i det følgende benævnt Kunden)

Konsulentkontrakt [TIMEPRIS] mellem. Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4 1017 København K EAN-nummer: 5798009814203 (i det følgende benævnt Kunden) Konsulentkontrakt [TIMEPRIS] mellem Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4 1017 København K EAN-nummer: 5798009814203 (i det følgende benævnt Kunden) og [ ] [ ] [ ] (CVR-nr. [ ]) (i det følgende benævnt

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

Kontrakt om medarbejdertilfredshedsundersøgelse

Kontrakt om medarbejdertilfredshedsundersøgelse Udkast Kontrakt om medarbejdertilfredshedsundersøgelse i Region Syddanmark mellem Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle CVR-nr. 29190909 (i det følgende benævnt Region Syddanmark) og XXX (i det følgende

Læs mere

Kontrakt. mellem. Radio- og tv-nævnet Vognmagergade 10, 1. 1120 København K. (herefter "kunden")

Kontrakt. mellem. Radio- og tv-nævnet Vognmagergade 10, 1. 1120 København K. (herefter kunden) Kontrakt mellem Radio- og tv-nævnet Vognmagergade 10, 1. 1120 København K. (herefter "kunden") og [navn] [adresse] [postnummer] (CVR-nr. [........]) (herefter "leverandøren") om informationsindsats om

Læs mere

Konsulentkontrakt Delkontrakt 1 (udvikling af HTML)

Konsulentkontrakt Delkontrakt 1 (udvikling af HTML) Konsulentkontrakt Delkontrakt 1 (udvikling af HTML) mellem Økonomi- og Indenrigsministeriet Slotsholmsgade 10-12 1200 København K CVR nr. 33 96 24 52 EAN 5798009814128 (i det følgende benævnt ØIM) og [leverandøren]

Læs mere

Konsulentkontrakt. mellem. Danmarks Frie Forskningsfond Asylgade Odense C EAN-nummer: (i det følgende benævnt Kunden)

Konsulentkontrakt. mellem. Danmarks Frie Forskningsfond Asylgade Odense C EAN-nummer: (i det følgende benævnt Kunden) Konsulentkontrakt mellem Danmarks Frie Forskningsfond Asylgade 7 5000 Odense C EAN-nummer: 5798000416697 (i det følgende benævnt Kunden) og [ ] [ ] [ ] (CVR-nr. [ ]) (i det følgende benævnt Konsulenten)

Læs mere

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden)

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden) Kontrakt mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og Kunde CVR-nr. Adresse (herefter benævnt Leverandøren) (sammen benævnt

Læs mere

Konsulentkontrakt [FAST PRIS] mellem. Kunden Landgreven 4 1017 København K EAN-nummer: 5798009814203 (i det følgende benævnt Kunden)

Konsulentkontrakt [FAST PRIS] mellem. Kunden Landgreven 4 1017 København K EAN-nummer: 5798009814203 (i det følgende benævnt Kunden) Konsulentkontrakt [FAST PRIS] mellem Kunden Landgreven 4 1017 København K EAN-nummer: 5798009814203 (i det følgende benævnt Kunden) og [ ] [ ] [ ] (CVR-nr. [ ]) (i det følgende benævnt Konsulenten) om

Læs mere

Udkast. Kontrakt. om juridisk bestillerrådgivning i forbindelse med etablering af ny psykiatrisk afdeling i Vejle. mellem

Udkast. Kontrakt. om juridisk bestillerrådgivning i forbindelse med etablering af ny psykiatrisk afdeling i Vejle. mellem 1 Udkast Kontrakt om juridisk bestillerrådgivning i forbindelse med etablering af ny psykiatrisk afdeling i Vejle mellem Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle CVR-nr. 29190909 (i det følgende benævnt

Læs mere

Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 Dato: 6. juni 2008 mail@kammeradv.dk J.nr.: 20-0496 MAN www.kammeradv.dk. Kontrakt

Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 Dato: 6. juni 2008 mail@kammeradv.dk J.nr.: 20-0496 MAN www.kammeradv.dk. Kontrakt Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 Dato: 6. juni 2008 mail@kammeradv.dk J.nr.: 20-0496 MAN www.kammeradv.dk Kontrakt om orienteringsmodul om arbejdsmiljø

Læs mere

Kontrakt. mellem. (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyderen) Ministeriet for Ligestilling og Kirke. Frederiksholms Kanal 21.

Kontrakt. mellem. (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyderen) Ministeriet for Ligestilling og Kirke. Frederiksholms Kanal 21. Kontrakt mellem (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyderen) og Ministeriet for Ligestilling og Kirke Frederiksholms Kanal 21 1220 København K (i det følgende benævnt Kunden) om konsulentbistand

Læs mere

Kontrakt. mellem. xx (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder)

Kontrakt. mellem. xx (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder) Kontraktudkast Kontrakt mellem xx (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder) og Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration Holbergsgade 6 1057 København om Delundersøgelse 2 vedr. pendleres

Læs mere

Udkast til. Kontrakt om

Udkast til. Kontrakt om Udkast til Kontrakt om mellem xx (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder) og Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration ved Brug for alle unge Holbergsgade 6 1057 København (i det følgende

Læs mere

Konsulentkontrakt. mellem

Konsulentkontrakt. mellem Konsulentkontrakt mellem Styrelsen for Forskning og Innovation Bredgade 40 1260 København K EAN-nummer: 5798000416635 (i det følgende benævnt Kunden) og [ ] [ ] [ ] (CVR-nr. [ ]) (i det følgende benævnt

Læs mere

Kontrakt. mellem. Innovationsfonden Østergade 26A 1100 København K EAN-nummer: (i det følgende benævnt Kunden)

Kontrakt. mellem. Innovationsfonden Østergade 26A 1100 København K EAN-nummer: (i det følgende benævnt Kunden) Kontrakt mellem Innovationsfonden Østergade 26A 1100 København K EAN-nummer: 5798000432864 (i det følgende benævnt Kunden) og CVR-nr.: (i det følgende benævnt Kursusudbyderen) om afholdelse af ErhvervsPhD-programmets

Læs mere

Kontrakt. mellem. (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder)

Kontrakt. mellem. (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder) Kontrakt mellem (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder) og Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration Holbergsgade 6 1057 København (i det følgende benævnt Integrationsministeriet)

Læs mere

Krav til licensaftale

Krav til licensaftale Krav til licensaftale Nedenstående krav, skal indarbejdes i den licensaftale der skal finde anvendelse mellem parterne. Ifald der er modstrid mellem kundens krav og øvrige bestemmelser i leveranceaftalen,

Læs mere

Navn på leverandør Adresse Postnr./By Telefon Telefax CVR nr. (I det følgende benævnt leverandøren)

Navn på leverandør Adresse Postnr./By Telefon Telefax CVR nr. (I det følgende benævnt leverandøren) Udkast til kontrakt 1. Parterne Kontrakten indgås mellem: Navn på leverandør Adresse Postnr./By Telefon Telefax CVR nr. (I det følgende benævnt leverandøren) og Økonomi- og Indenrigsministeriet Slotsholmsgade

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

Konsulentkontrakt. mellem. I T- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø (i det følgende benævnt Styrelsen)

Konsulentkontrakt. mellem. I T- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø (i det følgende benævnt Styrelsen) Konsulentkontrakt mellem I T- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø (i det følgende benævnt Styrelsen) og [ ] [ ] [ ] (CVR-nr. [ ] ) (i det følgende benævnt Konsulenten) om bistand til Certificeret

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen]

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen] KONTRAKT mellem Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. og [Indsættes ved kontraktindgåelsen] vedrørende "Pleje af grønne områder" 1 Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Kontrakt. mellem. (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder) Ligestillingsafdelingen. Stormgade 2-6. 1470 København K

Kontrakt. mellem. (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder) Ligestillingsafdelingen. Stormgade 2-6. 1470 København K (EU referencenummer 2011-031741) Kontrakt mellem xx (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder) og Ligestillingsafdelingen Stormgade 2-6 1470 København K (i det følgende benævnt Kunden) om Kortlægning

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Undersøgelse om betydningen af familiesammenføringsreglerne for nydanskeres pardannelsesmønstre

Undersøgelse om betydningen af familiesammenføringsreglerne for nydanskeres pardannelsesmønstre Udkast til kontrakt mellem (CVR-nr. ) (i det følgende benævnt Tjenesteyder) og Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration Holbergsgade 6 1057 København (i det følgende benævnt Kunden) om Undersøgelse

Læs mere

Kapitel 1 - PARTERNE. 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr.

Kapitel 1 - PARTERNE. 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr. K o n t r a k t [ f a s t h o n o r a r ] Kapitel 1 - PARTERNE 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr.: 10150817 (i det følgende benævnt ERST)

Læs mere

Kontrakt om konsulentydelse om analyse af anvendelsesmuligheder for en datainfrastruktur for indendørs lokaliteter til at understøtte

Kontrakt om konsulentydelse om analyse af anvendelsesmuligheder for en datainfrastruktur for indendørs lokaliteter til at understøtte Kontrakt om konsulentydelse om analyse af anvendelsesmuligheder for en datainfrastruktur for indendørs lokaliteter til at understøtte energieffektivisering Bilagsfortegnelse Bilag 1: Kravspecifikation

Læs mere

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1.1 Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved CVR.

Læs mere

Kontrakt. mellem. (i det følgende benævnt Tjenesteyder)

Kontrakt. mellem. (i det følgende benævnt Tjenesteyder) Kontrakt mellem (i det følgende benævnt Tjenesteyder) og Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration Holbergsgade 6 1057 København (i det følgende benævnt Integrationsministeriet) om Projekt

Læs mere

BASERET PÅ - K01 K O N T R A K T. mellem. CVR-nr... (i det følgende kaldet kunden) CVR-nr... (i det følgende kaldet leverandøren)

BASERET PÅ - K01 K O N T R A K T. mellem. CVR-nr... (i det følgende kaldet kunden) CVR-nr... (i det følgende kaldet leverandøren) BASERET PÅ - K01 MED PROFESSIONSHØJSKOLEN UCC S TILPASNINGER OG ÆNDRINGER K O N T R A K T mellem CVR-nr.... (i det følgende kaldet kunden) og CVR-nr.... (i det følgende kaldet leverandøren) om anskaffelse

Læs mere

[UDKAST] Rammeaftale

[UDKAST] Rammeaftale DOKUMENT NR. 2 Udbudsmateriale Offentligt udbud Udarbejdelse af miljøhistoriske redegørelser for tidligere og nuværende forurenende aktiviteter [UDKAST] Rammeaftale Mellem Region Nordjylland CVR-nr. 29190941

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7 Aftale Aftale om konsulentbistand XXXXX xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 1502-0044 Side 1 af 7 Dato: dato-mnd-år Aftalens parter Xxxx xxxxxx XXXXXX (herefter benævnt konsulenten)

Læs mere

KONTRAKT Oktober 2012

KONTRAKT Oktober 2012 KONTRAKT Oktober 2012 Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold mellem Aarhus Universitet Indkøbskontoret Katrinebjergvej

Læs mere

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Nærværende kontrakt er indgået mellem: Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg (herefter Ordregiver) og < Indsæt leverandørens navn>

Læs mere

Udbud fysisk tolkning 2016 2017. Rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Tolkemyndigheden - Rammeaftale udbud for 2016-2017 side 1

Udbud fysisk tolkning 2016 2017. Rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Tolkemyndigheden - Rammeaftale udbud for 2016-2017 side 1 Udbud fysisk tolkning 2016 2017 Rammeaftale om varetagelse af tolkebistand Tolkemyndigheden - Rammeaftale udbud for 2016-2017 side 1 Angivelse af hvilken region rammeaftalen vedrører Nedenstående udfyldes

Læs mere

KONTRAKT. (Kapitalforvalter) Forvaltning af kapitalforvaltningsafdeling. mellem

KONTRAKT. (Kapitalforvalter) Forvaltning af kapitalforvaltningsafdeling. mellem 144-179322 MWI/tpt 23.05.2016 KONTRAKT (Kapitalforvalter) om Forvaltning af kapitalforvaltningsafdeling mellem Bestyrelsen for Stifternes Kapitalforvaltning Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C (i det følgende

Læs mere

Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet. (budgetramme)

Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet. (budgetramme) Rammekontrakt om køb af specialiserede ydelser på social- og specialundervisningsområdet (budgetramme) Indhold 1. Parterne... 3 2. Baggrund og formål... 3 3. Definitioner... 3 4. Leverandørens ydelser...

Læs mere

KONTRAKT. (Administrator) Etablering og administration af investeringsforening. mellem

KONTRAKT. (Administrator) Etablering og administration af investeringsforening. mellem KONTRAKT (Administrator) om Etablering og administration af investeringsforening mellem Bestyrelsen Stifternes Kapitalforvaltning Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C (i det følgende benævnt Bestyrelsen) og

Læs mere

Kontrakt. mellem. [navn på leverandør. CVR-nr.: ] (i det følgende benævnt leverandøren) Social- og Integrationsministeriet.

Kontrakt. mellem. [navn på leverandør. CVR-nr.: ] (i det følgende benævnt leverandøren) Social- og Integrationsministeriet. Kontrakt mellem [navn på leverandør CVR-nr.: ] (i det følgende benævnt leverandøren) og Social- og Integrationsministeriet Holmens Kanal 11 Social- og Integrationsministeriet Holmens Kanal 22 1060 København

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

Eksempel på aftaleskabelon for eksterne samarbejder om forskning

Eksempel på aftaleskabelon for eksterne samarbejder om forskning Eksempel på aftaleskabelon for eksterne samarbejder om forskning Skabelonen er udformet mhp. at kunne fungere inspirerende for ledere, der indgår aftaler med eksterne partner om forskningssamarbejde. Som

Læs mere

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup.

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup. UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup 1. Parterne Mellem Forsyning Ballerup Service A/S på vegne af Vand Ballerup

Læs mere

KONTRAKTUDKAST. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center

KONTRAKTUDKAST. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center KONTRAKTUDKAST Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center 1 Side 2 af 8 1. PARTERNE 1 Imellem undertegnede, Dansk Design

Læs mere

KONTRAKT. mellem. SIKKERHEDSSTYRELSEN Nørregade 63 6700 Esbjerg. xx xx xx CVR.nr. xx (herefter benævnt tjenesteyder)

KONTRAKT. mellem. SIKKERHEDSSTYRELSEN Nørregade 63 6700 Esbjerg. xx xx xx CVR.nr. xx (herefter benævnt tjenesteyder) J.nr. 131-11-xxxxx KONTRAKT mellem SIKKERHEDSSTYRELSEN Nørregade 63 6700 Esbjerg og xx xx xx CVR.nr. xx (herefter benævnt tjenesteyder) om Information til elfagfolk i Danmark INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING

Læs mere

konsulentydelser ved håndtering af licenser til elektroniske tidsskrifter

konsulentydelser ved håndtering af licenser til elektroniske tidsskrifter J.nr.: 7509468 AEI/LYFO Kontrakt om konsulentydelser ved håndtering af licenser til elektroniske tidsskrifter mellem Danmarks Elektroniske Fag- og Forskningsbibliotek, Indtægtsdækket Virksomhed c/o Kulturstyrelsen

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

om løbende levering af IT-tjenesteydelser i forbindelse med ITsystemer til vejforvaltning, trafikledelse og trafikinformation Delaftale: Nr. [...

om løbende levering af IT-tjenesteydelser i forbindelse med ITsystemer til vejforvaltning, trafikledelse og trafikinformation Delaftale: Nr. [... RAMMEAFTALE mellem Vejdirektoratet Guldalderen 12 DK-2640 Hedehusene (i det følgende kaldet Kunden) og [ ] [ ] [ ] (i det følgende kaldet Leverandøren) om løbende levering af IT-tjenesteydelser i forbindelse

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

Rammekontrakt. Indkøb af Software Assurance og licenser til Oracle-software. mellem

Rammekontrakt. Indkøb af Software Assurance og licenser til Oracle-software. mellem Rammekontrakt om Indkøb af Software Assurance og licenser til Oracle-software mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (i det følgende benævnt "Kunden") og [leverandør] [adresse] [postnummer/by]

Læs mere

region midtjyllands standardbetingelser

region midtjyllands standardbetingelser region midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr herunder medicoteknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Disse standardbetingelser

Læs mere

Bilag 3 Udkast til rammeaftale

Bilag 3 Udkast til rammeaftale Bilag 3 Udkast til rammeaftale 1. Parterne Nærværende rammeaftale er indgået mellem Vesthimmerlands Kommune Indkøbsenheden Himmerlandsgade 27 9600 Aars i det følgende kaldet VHK og Leverandør Virksomhed

Læs mere

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU )

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) Kontrakt Udvikling af software til læringsteknologi SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen Parterne.

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned.

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 5. Kontor Økonomi- og Resultater AFTALE Mellem Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Bernstorffsgade 17 1592 København

Læs mere

Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark Systemunderstøttelse

Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark Systemunderstøttelse GeoDanmark Weidekampsgade 10 2300 København S tlf: 33 70 37 43 www.geodanmark.dk mobil: 2367 3106 e-mail: anmc@kl.dk ref: : anmc Bilag 1 29. september 2015 Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark

Læs mere

Miljøministeriets kontrakt vedrørende rådgivning og bistand

Miljøministeriets kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Miljøministeriets kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Kontrakt om Sekretariatsbistand i 2015 til Partnerskab om mindre madspild Nærværende kontrakt er indgået mellem: Miljøstyrelsen Strandgade 29

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens Kontrakt Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen

Læs mere

AFTALE (Afsnit markeret med gult udfyldes af Ordregiver ved kontraktindgåelse) Februar 2014

AFTALE (Afsnit markeret med gult udfyldes af Ordregiver ved kontraktindgåelse) Februar 2014 AFTALE (Afsnit markeret med gult udfyldes af Ordregiver ved kontraktindgåelse) Februar 2014 Vedrørende indkøb og implementering af indkøbsanalyseløsning mellem Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 DK-8000

Læs mere

Generelle betingelser for vurderingsydelser

Generelle betingelser for vurderingsydelser Generelle betingelser for vurderingsydelser 1. Gyldighed og aftalegrundlag Dansk Ejendomsforvaltnings vurderingydelser leveres i henhold til en særskilt aftale ( Aftalen ) og på følgende betingelser (

Læs mere

Udkast til kontrakt. Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark. Dokument 5

Udkast til kontrakt. Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark. Dokument 5 Udkast til kontrakt Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark Dokument 5 1 [dette Aftaleudkast skal ikke udfyldes/underskrives af tilbudsgiverne. Aftaleudkastet udfyldes/underskrives

Læs mere

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege Kontrakt Levering af svejserobotter j.nr. 7.01 Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege mellem Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Læs mere

Miljøministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand

Miljøministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Miljøministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Kontrakt om Administrativ konsulentbistand til behandling af affaldsrelaterede ansøgninger under MUDP-program 2015 mellem: Miljøstyrelsen Strandgade

Læs mere

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser.

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser. AFTALE VEDRØRENDE TØMNING AF PUMPESTATIONER, SANDFANGSBRØNDE, OLIEUDSKILLER OG FEDTFANGSBRØNDE. 1. Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem Faxe Spildevand A/S CVR-nr. 31 49 83 41 Jens Chr. Skous

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

K O N T R A K T. udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen. mellem. Danmarks Statistik Sejrøgade 11 2100 København Ø

K O N T R A K T. udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen. mellem. Danmarks Statistik Sejrøgade 11 2100 København Ø K O N T R A K T om udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen mellem Danmarks Statistik Sejrøgade 11 2100 København Ø og... (i det følgende benævnt tjenesteyderen) Certificeret efter DS/EN

Læs mere

AFTALE (Afsnit markeret med gult udfyldes af Ordregiver ved kontraktindgåelse) [Måned 2015]

AFTALE (Afsnit markeret med gult udfyldes af Ordregiver ved kontraktindgåelse) [Måned 2015] AFTALE (Afsnit markeret med gult udfyldes af Ordregiver ved kontraktindgåelse) [Måned 2015] Vedrørende indkøb af pipetteringsrobot med tilhørende serviceaftale mellem Institut for Retsmedicin, Afdeling

Læs mere

Kontrakt. tilpasning af økonomisk simuleringsmodel m.v. i forbindelse med TYPEVALGSPROCESSEN i anskaffelsen af NYE KAMPFLY. mellem

Kontrakt. tilpasning af økonomisk simuleringsmodel m.v. i forbindelse med TYPEVALGSPROCESSEN i anskaffelsen af NYE KAMPFLY. mellem Kontrakt om tilpasning af økonomisk simuleringsmodel m.v. i forbindelse med TYPEVALGSPROCESSEN i anskaffelsen af NYE KAMPFLY mellem Forsvarsministeriets Nyt Kampfly Program Præstøgade 20, 2100 København

Læs mere

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene.

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene. Kontrakt vedr. Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus

Læs mere

Kontrakt om konsulentopgave vedrørende Rådgivning af bygninger om PCB 2014-2015

Kontrakt om konsulentopgave vedrørende Rådgivning af bygninger om PCB 2014-2015 Kontrakt om konsulentopgave vedrørende Rådgivning af bygninger om PCB 2014-2015 mellem Energistyrelsen Amaliegade 44 1256 Købehavn K EAN-Lokationsnummer 5798000020016 og

Læs mere

Kontrakt. Levering af jobannoncer til Jobnet. mellem. Arbejdsmarkedsstyrelsen Holmens Kanal København K (herefter betegnet Kunden) [CVR-nr.

Kontrakt. Levering af jobannoncer til Jobnet. mellem. Arbejdsmarkedsstyrelsen Holmens Kanal København K (herefter betegnet Kunden) [CVR-nr. Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Dato: 25. maj 2010 J.nr.: 34-1348 KRO/IMP/jwi Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 mail@kammeradv.dk www.kammeradv.dk Kontrakt om Levering af jobannoncer

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand

Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Kontrakt om projektet Madspildsjægerne mellem: Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K CVR-nr.: 25798376 og

Læs mere

Vilkårene gælder for tredjeparter, som ønsker at indhente stam- og måledata via den kundestyrede adgang til data i DataHub.

Vilkårene gælder for tredjeparter, som ønsker at indhente stam- og måledata via den kundestyrede adgang til data i DataHub. 15. marts 2016 USS/ACH Vilkår for adgang til og brug af DataHub Tredjepart Vilkårene gælder for tredjeparter, som ønsker at indhente stam- og måledata via den kundestyrede adgang til data i DataHub. 1.

Læs mere

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser Direktoratet for Kriminalforsorgen Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser indgået mellem [Konsulentnavn/virksomhed] [Adresse] [Postnr.] CVR-nr. [xx xx xx xx] (Herefter leverandøren ) og Kriminalforsorgen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2

Indholdsfortegnelse. Side 2 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Opstart af Abonnementsaftale... 4 2. Abonnementsperiode... 4 3. Trafik... 4 4. Drifts- og sikkerhedsmæssige forhold... 4 Typer af personoplysninger:... 5 5. Ansvar og erstatning...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse]

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse] Kontrakt Leverancesystemet Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren) [1] Indholdsfortegnelse

Læs mere

administration af Folkekirkens Selvforsikringsordning mellem

administration af Folkekirkens Selvforsikringsordning mellem J.nr.: 7503045-A MGA Kontrakt om administration af Folkekirkens Selvforsikringsordning mellem Den Danske Folkekirke v. Ministeriet for Ligestilling og Kirke, Frederiksholms Kanal 21, 1220 Kbh. K (i det

Læs mere

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense 1. Parterne Mellem Socialstyrelsen (i det følgende benævnt Ordregiver) og Tilbudsgiver CVR-nr. (i det følgende benævnt leverandøren ) er dags dato indgået

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand

Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Kontrakt om Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet mellem: Miljø- og Fødevareministeriet

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

Kontrakt mellem Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og <konsulentfirmaets navn> vedrørende analyse af direkte debitering

Kontrakt mellem Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og <konsulentfirmaets navn> vedrørende analyse af direkte debitering Kontrakt mellem Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og vedrørende analyse af direkte debitering Indholdsfortegnelse 1. KONTRAKTENS PARTER... 2 2. KONTRAKTGRUNDLAGET... 2 3. KONTRAKTENS

Læs mere

Gasleverandøraftale. mellem. Distributionsselskabet. Gasleverandøren

Gasleverandøraftale. mellem. Distributionsselskabet. Gasleverandøren Gasleverandøraftale mellem Distributionsselskabet og Gasleverandøren (Version 3.0) Gældende fra 1. september 2014 Indholdsfortegnelse 1. AFTALEPARTER... 3 2. FORMÅL... 3 3. DEFINITIONER... 4 4. AFTALEPERIODE...

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S BEKIDAN MASKINFABRIK A/S ERHVERVSVANGEN 18 DK-5792 ÅRSLEV TLF. +45 6599 1635 CVR-nr. DK 10511038 e-mail: bekidan@bekidan.dk www.bekidan.dk Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik

Læs mere

Udkast til Kontrakt. Vedrørende levering af

Udkast til Kontrakt. Vedrørende levering af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Udkast til Kontrakt Vedrørende levering af Evaluering og afrapportering af Sundheds- og Omsorgsforvaltningens projekter vedrørende borgere med kroniske sygdomme og den

Læs mere

Randers Kommune, Kultur og Borgerservice 22. august 2008 Udbud af grønne plejeopgaver Idrætsanlæg Betingelser Side 1 af 9

Randers Kommune, Kultur og Borgerservice 22. august 2008 Udbud af grønne plejeopgaver Idrætsanlæg Betingelser Side 1 af 9 Betingelser Side 1 af 9 Betingelser Indholdsfortegnelse Grundlaget for tjenesteyderens tilbud og arbejdets udførelse... 2 Almindelige bestemmelser... 2 Randers Kommunes udbud... 2 Tjenesteyderens tilbud...

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand

Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Bilag 4: Kontraktudkast Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Kontrakt om bistand til Miljøstyrelsens kontrol med overførsler af affald efter EU Transportforordning nr.

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Rammeaftale. Mellem. Følgende regioner: Region Hovedstaden. Region Sjælland. Region Syddanmark. Region Nordjylland. Region Midtjylland

Rammeaftale. Mellem. Følgende regioner: Region Hovedstaden. Region Sjælland. Region Syddanmark. Region Nordjylland. Region Midtjylland Rammeaftale Mellem Følgende regioner: Region Hovedstaden Region Sjælland Region Syddanmark.. Region Nordjylland. Region Midtjylland (herefter samlet "Regionerne" og hver for sig "den enkelte region") og

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER.

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. 1. GENERELT 1.1 Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrebekræftelser og leverancer, med mindre

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand

Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Miljø- og Fødevareministeriets Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand Kontrakt om en digital løsning til offentliggørelse af Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser J.nr. 044-01064 mellem: Natur- og

Læs mere

KONTRAKT. mellem. SIKKERHEDSSTYRELSEN Nørregade Esbjerg. xx xx xx CVR.nr. xx (herefter benævnt tjenesteyder)

KONTRAKT. mellem. SIKKERHEDSSTYRELSEN Nørregade Esbjerg. xx xx xx CVR.nr. xx (herefter benævnt tjenesteyder) J.nr. 131-11-xxxxx KONTRAKT mellem SIKKERHEDSSTYRELSEN Nørregade 63 6700 Esbjerg og xx xx xx CVR.nr. xx (herefter benævnt tjenesteyder) om Tilsyn (stikprøver) vedrørende elinstallationer i tilsynsregion:

Læs mere

Rammeaftale indgået mellem Erhvervsministeriet og <konsulentfirmaets navn> om bistand til search og rekruttering

Rammeaftale indgået mellem Erhvervsministeriet og <konsulentfirmaets navn> om bistand til search og rekruttering Rammeaftale indgået mellem Erhvervsministeriet og om bistand til search og rekruttering Indholdsfortegnelse 1. RAMMEAFTALENS PARTER... 2 2. KONTRAKTGRUNDLAGET... 2 3. RAMMEAFTALENS

Læs mere