Redegørelse for gennemført styringsdialog 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Redegørelse for gennemført styringsdialog 2014"

Transkript

1 Redegørelse for gennemført styringsdialog 2014 Møde med BoMidtVest den Direktør Per Dyhr Jensen, Bomidtvest Regnskabschef Jette Würtz, Bomidtvest Kendt billede ift. udlejning og fastholdelse af lejere der er ikke noget nyt. Der mangler unge på ventelisterne. Har tidl. forsøgt med huslejenedsættelse, men uden succes. Vil dog forsøge igen. Ser det som højeste prioritet, at boligerne ikke står tomme, hellere en lille indtægt end slet ingen. Der er dog ikke hjemmel for sådanne praksis. Har ansat marketingspersonale ift. profilering af BoMidtVest vha. anvendelse af kendte medier. 2. Styringsrapport for Bomidtvest. Henlæggelser er lavt, men det er for, at huslejen skal være på et acceptabelt niveau ift. området. Afd. 470 er udfordret på lejeledighed. Tidligere har der været fuldt udlejning spørgsmålet er, hvornår denne ændring er sket. P.t. er der 4 ledige boliger i Nørregade, Harboøre (Skovly). Afsnittet består af 31 boliger. BoMidtVest sender oplysninger om restgæld/indfrielsesbeløb til Lemvig Kommune. 3. Straksindberetning vedr. ledige boliger i afdeling 470, Thyborøn/Harboøre. Landsbyggefonden kommer på besøg den for at besigtige boliger i Ringkøbing-Skjern og Struer. Det sker med repræsentation fra kommunerne. Det forventes, at der vil komme besøg senere i Thyborøn-Harboøre. Der er dog ikke nogen dato endnu. Det aftales, at BoMidtVest udarbejder en plan for afd. 470, som kan fremlægges i forbindelse med dette besøg. Plan fremsendes desuden til Lemvig Kommune med henblik på fremlæggelse for Økonomi- og Erhvervsudvalget. Afventer ministeriet i forhold til et nyt boligforlig - lovændring med frigivelse af midler til nedrivning uden helhedsplan. BoMidtVest vil sende ansøgning, så snart det er muligt. Der er oprettet en ansøgning om kapitaltilførsel ved Landsbyggefonden. Næste termin på afd. 470 betales. Restgæld er per kr. Der afdrages ca. 1,7 mio. kr. per år. 4. Status for sektorens målsætninger efterleves samt afklaring af det fremtidige behov 5. Mål for Bomidtvest og afdelingen for det kommende år og langsigtet. Der udarbejdes ny målsætning i 2015, fremsendes fra BoMidtVest. Der aftales tæt dialog mellem Lemvig Kommune og BoMidtVest omkring afd Evt.

2 Intet. Møde med Lejerbo den Forretningsfører Ebbe Johansen, Lejerbo P.t intet ledigt i Lemvig. 1 ledig bolig per Der er dog 4 ledige boliger på Godsbanevej, hvor Lemvig Kommune har betalingsforpligtigelsen. Det er fortsat svært at etablere afdelingsbestyrelser. Der er kun etableret afdelingsbestyrelse på Ballegårdvænget. Det er opfattelsen, at beboerne ikke ønsker at engagere sig. Udlejningsproblemer Struer, hvilket gør, at afdelingen modtager stort tilskud fra dispositionsfonden. Lejerbo har igangsat sundhedstjek af boliger, dette er p.t. standset. 2. Styringsrapport for Lejerbo. Afd Engen: Intet at bemærke. Afd Gudum: Uoverensstemmelse mellem afdelingsrapport og rating via organisationsoversigt. Kritisk vurdering af bad og køkken. Der laves individuelle råderetssager i de tilfælde, hvor beboer ønsker fornyelse. Beboer afholder selv udgiften fordelt over en årrække. Afd Ballegårdvænget: Lejetab er dækket af dispositionsfonden Ebbe vender tilbage omkring dette. Stor fraflytning 40%, ungdomsboliger 75%. Afd. Godsbanevej: 50% ledigt. Videre plan for disse? Ebbe vender tilbage med lånoplysninger og regnskab for afdeling. Dispositionsfonden er lav pga. stor bunden kapital. Ebbe vender tilbage med afklaring af dette. 3. Status for sektorens målsætninger efterleves samt afklaring af det fremtidige behov 4. Mål for Lejerbo og afdelingen for det kommende år og langsigtet. Lejerbo er i gang med at udarbejde vision for fokus på serviceniveau. Afdelingen har desuden fokus på effektivisering af drift og udgifter forbundet hermed. Bl.a. elektronisk indberetning af fraflytningsrapport. 5. Evt. Fået nyt IT-system for 1½ år siden, men det fungerer ikke endnu. Det har givet store udfordringer for personalet og efterfølgende også en stor personaleudskiftning.

3 Møde med Domea den Distriktschef Stig Petersen, Domea Lemvig Fabjerg er i gang med renovering af nye slidbare (laminat) køkkener, og fjernvarme når det bliver muligt med tilkobling. Voldgade er på vej i gang med renovering af nye køkkener, nye badeværelser og tilkobling af fjernvarme. Forventet pris kr., som betales af dispositionsfonden. 23 boliger beliggende i Lemvig Kommune (15 i Ramme/4 i Voldgade/4 i Fabjerg). 2. Styringsrapport for Domea. Administrationsomkostningerne er stigende. Dette skyldes tidligere salg af boliger, hvor omkostningerne er iberegnet. Afdelingen har generet overskud på kr. 3. Salg af Østergade 15B. Det har været et langt træk, men det lykkedes. Østergade 15B blev solgt her i november, og nøglerne er overdraget. Lemvig Kommune sender en faktura på det sidste mellemværende. Pedelopkrævning skal slutte per Evt. overdragelse af boligerne til Lemvig Kommune eller boligforeningen. Domea sender oplysninger om lånoptagelse/restgæld til Lemvig Kommune. 5. Status for sektorens målsætninger efterleves samt afklaring af det fremtidige behov 6. Mål for Domea og afdelingen for det kommende år og langsigtet. Forbedring af produktivitet og effektivitet med 20% og nedsættelse af administrationsbidrag med 20%. 7. Evt. Intet. Møde med Boligselskabet af 1945 den Formand Erling Brask, Boligselskabet af 1945 Forretningsfører Jens Gielsgaard, Boligselskabet af 1945

4 Salg af Søndergade 2: Der er lavet konvertering af lån, og Jens har derfor brug for at efterberegne, inden der sker henvendelse til Lemvig Kommune. Vi hører nærmere. Har udvidet med fagligt personale elektriker giver stor besparelse og fleksibilitet i afvikling af opgaver. 2. Styringsrapport for Boligselskabet af Intet at bemærke på selskabets styringsrapport. Det er et bevidst valg fra bestyrelsens side, at arbejdskapitalen ligger lavere end gennemsnittet. Annoncering via hjemmeside giver flest udlejninger. Sidste måned var der 685 besøgende. Stort set fuldt udlejet. Der har ikke været væsentlige fraflytninger i 2013 (det er dog ændret i 2014). Det er et håb med den nye organisering, at der kan etableres afdelingsbestyrelser. Der er beboerrepræsentanter i hvert afsnit. Der er foregået en større oprydning i afdelingen, hvorfor tab af fraflytning er afskrevet. 3. Status Romvej. Der er p.t. korrespondance med Landsbyggefonden omkring udvendig elevator på Romvej. Det giver flere kvm til de lejligheder til venstre for elevatoren, stiger fra 89 kvm til 107 kvm. Imens denne ombygning sker, tilbydes lejerne midlertidig beboelse på Jens Søndergaardsvej. B1945 har principgodkendt kommentarerne fra Landsbyggefonden. B1945 har dog ydet et tilskud på kr. fra dispensationsfonden, således at huslejestigningen fordeler sig over 15 år. B1945 har hensat 22% af byggeprisen til omkostning. Disse efterberegnes nu, inden projektet påbegyndes. Beboerdemokrati inddrages løbende. Henlæggelser financierer 2 mio. kr., og der bruges 2 mio. kr. af trækningsretten fra Landsbyggefonden. Landsbyggefonden 18,1 mio. kr. i støttede lån. Egen finansiering 10 mio. kr. (heraf 4 mio. kr. kontant). Alt i alt 29 mio. kr. Vil ansøge om kommunegaranti. Forventer at indsende skema A til politisk behandling i januar Tegning af boliger februar, marts og april Forventer udbud i maj Status for sektorens målsætninger efterleves samt afklaring af det fremtidige behov 5. Mål for Boligselskabet af 1945 og afdelingen for det kommende år og langsigtet. Fusionen med Lemvig Boligforening forventes at gå igennem generalforsamlingen den Der skal være 1 hovedbestyrelse og 2 afdelingsbestyrelser. Jens sender vedtægter til indstilling til Økonomi- og Erhvervsudvalgets møde den Fremover vil de ansætte faglærte håndværkere som servicemedarbejder for at mindske udgifterne. 6. Evt. Per skal der ansætte en ny forretningsfører, Jens ønsker at trække sig fra ledelsesdelen.

5 Vil outsource IT-system. Kan fremadrettet ikke blive opdateret via EG-bolig. Har forespørgsel ude. Møde med Lemvig Boligforening den Formand Anne Grethe Christensen, Lemvig Boligforening Forretningsfører Jens Gielsgaard, Lemvig Boligforening Byggeskadesagen på Jens Søndergaards Vej er afviklet 2. Styringsrapport for Lemvig Boligforening. Selskabsrapport: Intet at bemærke. Der er beboerrepræsentanter i næsten alle afsnit. Der er fokus på renovering og ikke nybyggeri. Der er en stor henlæggelse, som er anvendt i 2014 bl.a. til trappeopgange på Jens Søndergaards Vej, udskiftet faldstammer, udskiftet flere køkkener. Der er en stor henlæggelse til fraflytning, vil ansøge om overflytning af midler til anden afdeling, således det sidste på Jens Søndergaards Vej kan renoveres. Overflytning skal godkendes via Landsbyggefonden og til orientering til Lemvig Kommune. Fraflytning 22,3%. Stort tab ved fraflytninger, hvorfor indskuddet er forhøjet fra Det er dog differentieret i forhold til afdelingerne. Der er i 2013 opkrævet fra lejere til dispositionsfonden. 3. Status Vesterled. Der er indsendt sag til Landsbyggefonden. Vesterled 1-21 gøres der ikke så meget ved. Vesterled 2-12 ønskes der at nedbygge som minimum taglejligheder. Alternativt kikkes der på nedrivning på Jens Søndergaards Vej. Det forventes, at Landsbyggefonden kommer på besøg til sommeren Den endelige plan er derfor kontinuerligt under udvikling for at tilpasse til det reelle behov. Der er stort fokus på lejeledighed, og hvad der skal gøre ved det. Der er til hvert bestyrelsesmøde fokus på, hvordan dette løses bedst. 4. Status for sektorens målsætninger efterleves samt afklaring af det fremtidige behov 5. Mål for Lemvig Boligforening og afdelingen for det kommende år og langsigtet. Åbent hus-arrangementer i Der arbejdes på en helhedsplan for Vesterled. Forestående fusion med Boligselskabet Der er stiftende generalforsamling den med efterfølgende indstilling til Økonomi- og Erhvervsudvalget. Jens sørger for, at sti-systemet mellem Vangevej og Vesterled lukkes. 6. Evt.

6 Intet. Møde med Thyborøn Boligforening den Forretningsfører Berit Idali, Thyborøn Boligforening Ledige lejligheder er en udfordring. Der er p.t. 4 ledige. Der er ingen venteliste mere. Der er ikke elevator i boligblokken. Det ses som en stor udfordring fremadrettet. Der annonceres via avis. TB har ikke selv en hjemmeside. Der opfordres til at spørge til Borgerforeningens hjemmeside, om der må annonceres der. Evt. oprette en facebook-profil mhp. annoncering og synliggørelse. Berit arbejder videre i dette. Udendørsarealer er blevet forbedret her i Der er lagt fliser, lavet cykelskure, udendørs belysning. Der er undersøgelser i gang omkring forbedring af isolering. Berit arbejder videre i sagen, bl.a. fremskaffelse af gamle plantegninger. Problemet er ikke generelt for alle lejlighederne. 2. Styringsrapport for Thyborøn Boligforening. Administrationsbidrag er fortsat højt sammenholdt med sidste års referat. Berit oplyser, at det tages op til generalforsamling hvert år. P.t. dækkes huslejetab af dispositionsfonden. Der er bekymring for, når den er tom, hvad man så vil gøre. Henlæggelser og administrationsbidrag er henholdsvis mindre og mere end benchmarking. Der er afsat mere til henlæggelser ved tab ved fraflytning med virkning fra Der er ikke udfyldt omkring fraflytning Elisabeth sender styringsrapporten retur, og Berit får udfyldt. Der er intet noteret i regnskabet omkring fraflytning Berit kontakter Ivan omkring dette. 3. Status for sektorens målsætninger efterleves samt afklaring af det fremtidige behov 4. Mål for Thyborøn Boligforening og afdelingen for det kommende år og langsigtet. Ivan, PriceWaterhouseCoopers, Skjern, laver langsigtet planlægning. Lemvig Kommunen opfordrer til at tænke langsigtet og evt. overveje sammenlægning med anden boligforening. 5. Evt. Intet.

Redegørelse for den gennemførte styringsdialog - 2013

Redegørelse for den gennemførte styringsdialog - 2013 Redegørelse for den gennemførte styringsdialog - 2013 Boligselskabet af 1945 Referat fra dialogmøde den 2. december 2013, kl. 10.00 Forretningsfører Jens Gielsgaard, Boligselskabet af 1945 Formand Erling

Læs mere

Referat: 1. Opfølgning på referat fra sidste års møde Mange af punkterne fra sidste år arbejdes der med. Ingen yderligere bemærkninger.

Referat: 1. Opfølgning på referat fra sidste års møde Mange af punkterne fra sidste år arbejdes der med. Ingen yderligere bemærkninger. Referat - Bomidtvest Dialogmøde den 8.12.2016 kl. 10.45 Per Dyhr Jensen, forretningsfører, Bomidtvest Jette Würtz, regnskabschef, Bomidtvest Mange af punkterne fra sidste år arbejdes der med. Ingen yderligere

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 4. APRIL 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 4. APRIL 2013 1 Deltagere Danske Funktionærs Boligforening Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Karsten Pedersen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Morten Boje (Teknik og

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016 Afdeling 19 Springbo Budget for 2016 Boligafgiftsforhøjelse 3,28% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget for 2016 6 Sådan bruges

Læs mere

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt Beretning for året 2012/2013 Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 10. maj 2012 til og med i dag. Generalforsamlingen var ikke særlig godt besøgt. Udlejningen

Læs mere

Der er ansøgt og beboerne har individuel råderet til udskiftning af køkken og bad, men ikke alle har indtil videre ønsket at gøre brug af dette.

Der er ansøgt og beboerne har individuel råderet til udskiftning af køkken og bad, men ikke alle har indtil videre ønsket at gøre brug af dette. Dialogmøde torsdag den 30.11.2017 kl. 11-12 Udvalgsværelse 1, Lemvig Rådhus Ebbe Johansen, forretningsfører Lars Møller Pedersen, formand afbud Referat Der er etableret afdelingsbestyrelse i Gudum, men

Læs mere

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB.

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB. Dato: 13.11.2015 Tid: 09:00 Sted: GAB Ansvarlig: Rune Hellegaard Christensen Journalnr.: 15/17953 Deltagere: Forretningsfører Lars Kirstein, GAB Inspektør Jens Holt Poulsen, GAB Formand Hovedbestyrelsen,

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 4. APRIL 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 4. APRIL 2013 1 Deltagere Danske Funktionærs Boligforening Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Karsten Pedersen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Morten Boje (Teknik og

Læs mere

Dialogmøde 2014 Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2014 Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2014 Fællesorganisationens Boligforening Dato: 6. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Svend-Aage Berg

Læs mere

Dialogmøde 2013 Danske Funktionærers Boligselskab

Dialogmøde 2013 Danske Funktionærers Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Danske Funktionærers Boligselskab Dato: 20. november 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Regionskonsulent Michael

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2013 Boligselskabet Alliken. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten

REFERAT. Dialogmøde 2013 Boligselskabet Alliken. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten REFERAT Dialogmøde 2013 Boligselskabet Alliken Dato: 19. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Maja Hansen Markedschef Bent Gordon

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Referat af organisationsmøde 23. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne.

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne. REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet Alliken Dato: 4. juni 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Maja Hansen Forretningsfører

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 25. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dok. nr. 340-2012-185431 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dato: Den 26. oktober 2012 Kl.: 09.00-13.00 Sted: Byrådssalen,

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

2. Styringsrapport for Lejerbo, afdeling 447-0, 548-0, 386-0, gennemgang af regnskab 2017

2. Styringsrapport for Lejerbo, afdeling 447-0, 548-0, 386-0, gennemgang af regnskab 2017 Dialogmøde m. Lejerbo Tirsdag den 13. november kl. 9.15-10.15 Ebbe Johansen, forretningsfører Referat: Giver udtryk for, at han er meget tilfreds med mødet med Økonomi- og Erhvervsudvalget. Det vil han

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016 25. februar 2016 10 Torsdag den 25/2 2016 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering.

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Dato 13.03.2012 Dok.nr. 1.108.637 Sagsnr. 1.068.757 Ref. ehan Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Deltagere fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Referat organisationsmøde 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Connie Bjørnsholm, Søren Egge Rasmussen og Louise

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00. Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00. Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.05 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Til orientering organisationsbestyrelser og repræsentantskaber

Til orientering organisationsbestyrelser og repræsentantskaber Til orientering organisationsbestyrelser og repræsentantskaber Lovgrundlag P Lov nr. 485 af 9. juni 2004 om forsøg med salg af almene familieboliger P Bekendtgørelse nr. 682 af 24. juni 2004 om ansøgning

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 10. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd.

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, Mandag den 22. februar 2016 kl. 15.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Teknik og Miljø Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 9. juni 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen:

Læs mere

Randers Kommune: Tine Bräuner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger.

Randers Kommune: Tine Bräuner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger. Referat Forvaltning: Miljø og Teknik, Sekretariatet Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 17-11-2015 Sendes til: Lejerbo Randers Deltagere: Lejerbo:

Læs mere

Boligselskabet Domea Vordingborg 1

Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 9. december 2010, kl. 16.00 på Nyråd Kro, Nyråd hovedgade, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 3. oktober 2011 er tidligere udsendt.

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 3. oktober 2011 er tidligere udsendt. Protokol 1 Godkendelse af referat fra hovedbestyrelsesmødet JA Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 3. oktober 2011 er tidligere udsendt. Referatet blev godkendt og underskrevet. Opfølgning på beslutninger

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand Referat Forvaltning: Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 06-10-2015 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen for Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 18. april 2007. Århus Kommune Bygningsafdelingen Sundhed og Omsorg 1. Resume Århus Kommune indgik i 1987 en aftale med Lønmodtagernes Dyrtidsfond

Læs mere

Boligselskabet Hjem. Afdeling 3. Ny Heimdalshus BUDGET FOR 2011

Boligselskabet Hjem. Afdeling 3. Ny Heimdalshus BUDGET FOR 2011 Boligselskabet Hjem Afdeling 3 Ny Heimdalshus BUDGET FOR 2011 Boligafgiftsforhøjelse 2,91% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje 847,43 kr./m² 24,69 kr./m² 872,12 kr./m² Side

Læs mere

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 26-11-2015 Sendes til: Typografernes Stiftelse og RandersBolig

Læs mere

Notat. 2. maj 2013. Referat

Notat. 2. maj 2013. Referat Notat Kultur, Erhverv og Udvikling Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg 2. maj 2013 Referat Forum: Styringsdialogmøde med BSB Svendborg Dato: 1. marts 2013 Sted: Svendborg Rådhus Deltagere: Svend Erik

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Bent Bille, næstformand Anders Møller Kerstens Erik Knutzen Finn Wohlert

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Bent Bille, næstformand Anders Møller Kerstens Erik Knutzen Finn Wohlert Haderslev Boligselskab Referat organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 16.30 Mødet blev holdt på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19 i Haderslev. Med efterfølgende repræsentantskabsmøde

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA KØBENHAVN REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 9. JANUAR 2012

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA KØBENHAVN REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 9. JANUAR 2012 1 Deltagere Domea København v/ Domea Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Mona Bojko (Domea) Rikke Tobiesen (Domea) Jannie Larsen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Ole Bjerregaard

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTE- RET VED DOMEA DEN 9. FEBRUAR 2012

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTE- RET VED DOMEA DEN 9. FEBRUAR 2012 1 Deltagere Danske Funktionærers Boligselskab v/ Domea Pia Christiansen (Domea) Jørgen Kristian Rasmussen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Jannie Larsen (Domea) Helle Jeppesen (Domea)

Læs mere

På vegne af Red Barnet Ungdom i Fredericia Kommune, sender jeg her vores 18 ansøgning til dig. Vedhæftet denne mail er følgende:

På vegne af Red Barnet Ungdom i Fredericia Kommune, sender jeg her vores 18 ansøgning til dig. Vedhæftet denne mail er følgende: Ann Louise Kannegaard From:Ann Louise Kannegaard To:Hanne Bylov Subject: 18 ansøgning - Red Barnet Ungdom Kære Hanne. På vegne af Red Barnet Ungdom i Fredericia Kommune, sender jeg her vores 18 ansøgning

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen: Lyngby-Taarbæk Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. august 2010 kl. 15.00 i fælleslokale beliggende Lyngby Hovedgade 50 D, 2. sal, Lyngby

Læs mere

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 03-11-2015 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig, den 23. august 2011.

Referat af repræsentantskabsmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig, den 23. august 2011. Referat repræsentantskabsmøde den 23. august 2011 REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 17 Referat af repræsentantskabsmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig, den 23. august 2011. Deltagere: Organisationsbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender.

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender. Aftaledokument for styringsdialog mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016 Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 7. oktober 2015 kl.

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Per Brian Johansen, formand Lene Hansen, næstformand Normann Hansson Kaj Verner Rasmussen Lars Henriksen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Per Brian Johansen, formand Lene Hansen, næstformand Normann Hansson Kaj Verner Rasmussen Lars Henriksen Boligorganisationen Trollebo Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 15.0 i fælleshuset beliggende Nøddehegnet 1, 700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere

Styringsrapport for almen boligorganisation med egne boligafdelinger

Styringsrapport for almen boligorganisation med egne boligafdelinger Styringsrapport for almen boligorganisation med egne boligafdelinger Organisationstype: Boligorganisation Organisationsnr: Navn: Regnskabsperiode start: Regnskabsperiode slut: A. Konklusion Vurderer boligorganisationen

Læs mere

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016 Teknik & Miljø Trafik og Veje Dato: 08-03-2016 Referat Sagsnr.: 16/14054 Sagsbehandler: vpjho Mødedato: Tirsdag den 8. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 15:30 Mødested: Viborg Rådhus, M1.13 Mødeleder:

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Boligselskabet Holstebro

Boligselskabet Holstebro Afdeling 10 Asa-/Jættegården Ansøgning om særlig driftsstøtte jf. lov om almene boliger m.v. Boligselskabet Holstebro Helhedsplan for afdeling 10, Asa-/Jættegården. NOVEMBER 2012 Helhedsplan for afd. 10

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Ejendomsforvaltningen. H. H. Seedorffs Stræde 3-5. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Ejendomsforvaltningen. H. H. Seedorffs Stræde 3-5. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Ejendomsforvaltningen. H. H. Seedorffs Stræde 3-5. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 31. marts 2004 via Magistraten J.nr. Ref.: Tlf.nr. Jørn

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, AL2 Bolig. Den 10. februar 2012. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, AL2 Bolig. Den 10. februar 2012. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 10. februar 2012 Styringsdialog 2012, AL2 Bolig Mødedato: 14. november 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen: Direktør Allan Werge Afdelingschef

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED SPORVEJSFUNKTIONÆRERNES BOLIGFORENING REPRÆSENTERET VED ADVOKATFIRMAET VALDAL DEN 14.

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED SPORVEJSFUNKTIONÆRERNES BOLIGFORENING REPRÆSENTERET VED ADVOKATFIRMAET VALDAL DEN 14. 1 Deltagere Sporvejsfunktionærernes Boligforening v/ Advokatfirmaet Valdal Kresten Valdal (Advokatfirmaet Valdal) Susanne Kirk (Advokatfirmaet Valdal) Københavns Kommune Elsebeth Korsholm (Teknik og Miljøforvaltningen)

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

Hvidovrebo. Afdeling 4. Hvidovrebo, afdeling 4. Budget for 2016

Hvidovrebo. Afdeling 4. Hvidovrebo, afdeling 4. Budget for 2016 Hvidovrebo Afdeling 4 Hvidovrebo, afdeling 4 Budget for 2016 Boligafgiftsforhøjelse 2,26% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

Ryparken 204 februar 2016

Ryparken 204 februar 2016 februar 2016 Helhedsplan lundevaenget.fsb.dk Ryparken 204 februar 2016 Helhedsplanen starter hos dig! Ryparken 204 skal være prøveopgang for Lundevængets helhedsplan. Så om tre måneder skal din lejlighed

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Birgit Nielsen Trine Feldstedt Jørgen Rønnebech

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Birgit Nielsen Trine Feldstedt Jørgen Rønnebech Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 14. marts 2013 kl. 17.00 i festlokalet Vognmandsgade 16, 3300 Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Halsnæs

Læs mere

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 6. juni 2011 er tidligere udsendt.

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 6. juni 2011 er tidligere udsendt. Protokol 1 Godkendelse af referat fra hovedbestyrelsesmødet JA Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 6. juni 2011 er tidligere udsendt. Referatet blev godkendt og underskrevet. Revisionsprotokol 2 Ingen

Læs mere

Torsdag, den 21. marts 2013 kl. 16.00 DAGSORDEN

Torsdag, den 21. marts 2013 kl. 16.00 DAGSORDEN I overensstemmelse med forretningsordenens 4 stk. 3, indkaldes til ordinært bestyrelsesmøde på organisationens kontor: Torsdag, den kl. 16.00 Såfremt bestyrelsens medlemmer måtte ønske eventuelle emner

Læs mere

Status for etablering af botilbud til sindslidende på Havlit, september 2010

Status for etablering af botilbud til sindslidende på Havlit, september 2010 Socialpsykiatrien Notat Til: Udvalget for Voksne og Sundhed Sagsnr.: 2009/13641 Dato: 20-09-2010 Sag: Sagsbehandler: Status for etablering af botilbud til sindslidende på Havlit, september 2010 Janne Westerdahl

Læs mere

Opfølgning på handlingsplan for boligplacering af flygtninge i Aalborg Kommune

Opfølgning på handlingsplan for boligplacering af flygtninge i Aalborg Kommune Punkt 10. Opfølgning på handlingsplan for boligplacering af flygtninge i Aalborg Kommune 2014-002592 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, i samarbejde med Familie- og Socialforvaltningen, at byrådet

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag ) Boligforening Nr. Udfordring Aftaler april Frist Næste aktivitet Domea Ingen Ingen A/B Andelsbo 1 Budgetter

Læs mere

Boligselskabet Farumsødal. Lillevangspark Råderetskatalog. Administreret af

Boligselskabet Farumsødal. Lillevangspark Råderetskatalog. Administreret af Boligselskabet Farumsødal Lillevangspark Råderetskatalog Administreret af Indhold RÅDERETTEN Lejet men helt dit eget!... 3 Forbedringer og forandringer... 3 Udenfor eller indenfor boligen... 3 Hvidevarer

Læs mere

Beretning for 2010/2011

Beretning for 2010/2011 Beretning for 2010/2011 Beboerdemokratiet Den forløbne periode har stået i samarbejdets tegn, men har også været præget af at boligkontorets fra september og frem til 1 maj har stået uden direktør. Bo83

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Tilsynet med støttet byggeri. Rådhuset. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Tilsynet med støttet byggeri. Rådhuset. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Tilsynet med støttet byggeri. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 10. december 2003 via Magistraten J.nr. Ref.:Claus Michael Krogh Tlf.nr.

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.sab.dk E-mail post@sab.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 13. juni 2012 Jeg har gennem de seneste år

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Boligorganisationen: Peder Damgaard, formand, Poul Erik Jensen, bestyrelsesmedlem

Boligorganisationen: Peder Damgaard, formand, Poul Erik Jensen, bestyrelsesmedlem Notat Vedrørende: Redegørelse styringsdialog Vorup Boligforening Sagsnavn: Vorup Boligforening styringsdialog 2015 Sagsnummer: 03.11.00-S55-3-15 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen E-mail: lhp@randers.dk

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Danske Funktionærers Boligselskab

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Danske Funktionærers Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Danske Funktionærers Boligselskab Dato: 1. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Driftschef

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 18. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Nordborg Andelsboligforening

Nordborg Andelsboligforening Organisationsbestyrelsens beretning Juni 2015 - maj 2016. 1. Indledning Denne skriftlige beretning udsendes til vores afdelinger (afdelingsformænd) og kan desuden afhentes i kopi på kontoret ligesom den

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte til Etablering af nye midlertidige boliger for flygtninge 14.52.15.42. Ansøgningsfrist den 15.

Vejledning til ansøgning om støtte til Etablering af nye midlertidige boliger for flygtninge 14.52.15.42. Ansøgningsfrist den 15. Styrelsen for international Rekruttering og Integration April 2016 Vejledning til ansøgning om støtte til Etablering af nye midlertidige boliger for flygtninge 14.52.15.42 Ansøgningsfrist den 15. juni

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde 2018 med Bedsted Andelsboligforening

Referat, styringsdialogmøde 2018 med Bedsted Andelsboligforening Referat, styringsdialogmøde 2018 med Bedsted Andelsboligforening Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen

Læs mere

Deltagere: fuldt fremmøde, samt deltagelse af Jørgen Olsen, Landsbyggefonden.

Deltagere: fuldt fremmøde, samt deltagelse af Jørgen Olsen, Landsbyggefonden. Referat Møde i bestyrelsen for Boligsocialt Hus d. 14. januar 2016 17:00-20.00 I Aktivitetshuset på Rødegårdsvej 237, 5230 Odense M. Deltagere: fuldt fremmøde, samt deltagelse af Jørgen Olsen, Landsbyggefonden.

Læs mere

Bispevangen -brugergruppemøde tirsdag den 19. april 2016

Bispevangen -brugergruppemøde tirsdag den 19. april 2016 Bispevangen -brugergruppemøde tirsdag den 19. april 2016 Dagsorden 1. Gennemgang og godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat 4. Aktivitets- og mødeplan for foråret 2016 v.

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2013 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Referat Udsendt den den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Til stede: Afbud: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Hans Laustsen, Thomas Jensen, Annelise Refshauge, gæst Vibeke Nath

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Boligforeningen Vanggården, afdeling 21 og 22 Ansøgning om driftstilskud.

Boligforeningen Vanggården, afdeling 21 og 22 Ansøgning om driftstilskud. Punkt 8. Boligforeningen Vanggården, afdeling 21 og 22 Ansøgning om driftstilskud. 2014-10452. By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ansøgning om driftstilskud (kapitaltilførsel) på

Læs mere

Boligselskabet BSB Svendborg

Boligselskabet BSB Svendborg Boligselskabet BSB Svendborg Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 20. oktober 2015 kl. 16.30 i Domea.dk, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden: 1 Velkomst - Orientering

Læs mere

Den selvejende institution Karvig 1. Afdeling BUDGET FOR 2011

Den selvejende institution Karvig 1. Afdeling BUDGET FOR 2011 Den selvejende institution Karvig 1 Afdeling 1 BUDGET FOR 2011 Boligafgiftsforhøjelse 4,25% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Forhøjelse Ny leje 1307,63 kr./m² 55,55 kr./m² 1363,18 kr./m²

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9 Boligselskabet af 1961 i Helsinge Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 28. september 2011 kl. 17.30 i fælleshuset, Haragergård, Nygade 226, 3200 Helsinge Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Herluf Jacobsen Kaj Clausen, afd. 3852 Leif Clausen, afd. 3815 Kirsten Rasmussen, afd. 3852 Hanne C. Nielsen, afd. 3851

Herluf Jacobsen Kaj Clausen, afd. 3852 Leif Clausen, afd. 3815 Kirsten Rasmussen, afd. 3852 Hanne C. Nielsen, afd. 3851 Boligselskabet Domea Rødekro Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag, den 26. november 2013 kl. 18.30 Mødet blev holdt på Røde Kro, Vestergade 2, Rødekro. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. november 2010 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-12:00 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Lægeforeningens Boliger

Lægeforeningens Boliger Lægeforeningens Boliger Afdeling 2 Sionsgade Budget for 2016 Boligafgiftsforhøjelse 0,77% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget

Læs mere

Bestyrelsens Årsberetning 2016

Bestyrelsens Årsberetning 2016 Bestyrelsens Årsberetning 2016 REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 31. MAJ 2016 Indhold Indledning side 3 Bestyrelsesarbejde side 4 Beboerdemokrati side 5 Økonomi side 6-7 Forsikringer side 7 Fraflytninger side

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

TILGÆNGELIGHEDS BOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

TILGÆNGELIGHEDS BOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det, som blev fremlagt på Orienteringsmøde 1 i DGI Centeret den

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER REFERAT Dialogmøde 2014 Høng Boligforening Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Diethmer Forretningsfører Jens

Læs mere

AlmenBolig+ - Beboermøde II. Balders Have

AlmenBolig+ - Beboermøde II. Balders Have AlmenBolig+ - Beboermøde II Balders Have Program for beboermøde d. 5. april 2016 1. Velkomst 2. Status på byggeriet 3. Hvad skal og må jeg gøre i boligen Vedligeholdelsesordning Godtgørelsesordning 4.

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Tlf. 9892 6333 Fax. 9890 9848 Giro 104 1207 CVR-nr. 1892 8817 Arsenalvej 20-9800 Hjørring II NORDJYLLAND E-mail: bonord@bonord.dk Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Mødedato: Mødet påbegyndt: Mødet afsluttet:

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Peter Hansen, næstformand Bente Nees Anne Grethe Christensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Peter Hansen, næstformand Bente Nees Anne Grethe Christensen Danske Funktionærers Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 80 Onsdag den 17. juni 2015 kl. 17.00 i Restaurant Mums, Karen Oldsdattersstræde 9, Roskilde Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Bomiva Kommentarer/ideer/forslag Nuværende forhold fremtidig udvikling

Bomiva Kommentarer/ideer/forslag Nuværende forhold fremtidig udvikling Bomiva Kommentarer/ideer/forslag Nuværende forhold fremtidig udvikling 19. sep. 2015 SPØTTRUP OMRÅDET Bomiva har almennyttige boliger i flere af byerne i Spøttrup området. I Rødding, Krejbjerg og Balling

Læs mere

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004.

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi Refleksionsark Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Label: Refleksionsark, der er udfyldt og drøftet 1. Samarbejdsaftale Markér 1a. Invitation

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Hasseris Boligselskab, afd. 2 - Bundgårdsvej 49-95 - godkendelse af projekt og renoveringspris inden byggestart - 24 alm. familieboliger ( skema B).

Hasseris Boligselskab, afd. 2 - Bundgårdsvej 49-95 - godkendelse af projekt og renoveringspris inden byggestart - 24 alm. familieboliger ( skema B). Punkt 10. Hasseris Boligselskab, afd. 2 - Bundgårdsvej 49-95 - godkendelse af projekt og renoveringspris inden byggestart - 24 alm. familieboliger ( skema B). 2012-11152. Teknik- og Miljøudvalget indstiller

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden OK 2. Godkendelse af referat OK. Møde tidspunkt onsdag d. 20.1. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden OK 2. Godkendelse af referat OK. Møde tidspunkt onsdag d. 20.1. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing ! Bestyrelsesmøde Møde tidspunkt onsdag d. 20.1. Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Pedersen Niels Andersen Mie Hansen Susanne Rystok Anne Marie Thorup Jorgen

Læs mere