Hvidbog over indsigelser LP 615

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvidbog over indsigelser LP 615"

Transkript

1 Hvidbog over indsigelser LP 615 Forslag til lokalplan 615 for et blandet bolig- og erhvervsområde ved Sofielund Skovvej i Tankefuld har været offentliggjort i 8 uger med frist den Der er modtaget følgende indsigelser, som gengives i resumé. De originale indsigelser er vedlagt dagsorden i bilag. Indsigelse nr. 1 - fra Tankefuld Nyttehaveforening Indsigelse: 1.1 I lokalplanforslaget står der, at anvendelsen af området er til blandet bolig- og erhvervsområde. Indsiger ønsker en præcisering af anvendelsen af lokalplanområdets delområde II, der skal sikre muligheden for nyttehaver mv. Ad. 1.1: Administrationens kommentarer: Lokalplanforslagets 1.1 Lokalplanens formål og 5.1 Bebyggelsens placering og omfang fastlægger, at der kun må bebygges indenfor delområde I. Delområde II ligger indenfor skovbyggelinjen, hvor der ikke må bebygges. For at nyttehaverne kan fungere og udnyttes optimalt er de indhegnet (pga rådyr), og der er bygget et skur til foreningens redskaber. I forbindelse med revision af den gældende lokalplan 540, Sofielund, Tankefuld Nord, vil skovbyggelinjen blive søgt ophævet. Der er fra kommunens side således ikke taget initiativ til at få hegn eller skur fjernet eller arbejdet på at afsøge mulighederne for et erstatningsareal til nyttehaverne. Tankefuld Nyttehaveforening er på alle måder i tråd med Tankefulds ånd og de værdier der ligger bag Tankefuld. De bidrager positivt både miljømæssigt og socialt bæredygtigt, som indsiger fremhæver. Af samme grund vil Tankefuld Nyttehaveforening blive inddraget som medspiller når det skal besluttes, hvor den optimale placering for Nyttehaverne er i Tankefuld Nord. Administrationen anbefaler, at det i 3 - Anvendelse præciseres, at delområde II forbliver en del af den overordnede grønne struktur i Tankefuld Nord. 1.2 Indsiger ønsker at lokalplan 615 giver klart udtryk for, at være i tråd med den nuværende lokalplan 540, og dens såkaldte værdibaserede udvikling (i en miljømæssig såvel som social forstand). Derfor ønsker indsiger, at der i redegørelsen i lokalplan 615 lægges vægt på livskvalitet, sund levevis og at være socialt bæredygtigt.

2 Ad. 1.2: Administrationens kommentarer: I lokalplanforslagets redegørelse står der, at Lokalplanen indeholder bestemmelser, der er formuleret med udgangspunkt i principperne i lokalplan 540 for Sofielund, Tankefuld Nord. Her er der særlig fokus på blandt andet bæredygtigt byggeri, vedvarende energi, lokal anvendelse af regnvand og grønne tage. Det bør uddybes hvilke principper der er tale om. Administrationen anbefaler, at der tilføjes et afsnit i redegørelsen, som overfører principperne om miljømæssige- og bæredygtige værdier fra lokalplan 540 til denne lokalplan 615. Indsigelse nr. 2: - fra bestyrelsen for FAB-Tankefuld: 2.1 Indsiger er bekymret for at miste adgang til delområde II og ønsker en præcisering af hvilke anvendelsesmuligheder der vil være i delområdet. For at undgå at delområde II kan inddrages til institutionsformål ønsker indsiger at der defineres en bebyggelsesprocent for området. Ad. 2.1: Administrationens kommentarer: Se ad I lokalplan 615 står der, at delområde II forbliver en del af den overordnede grønne struktur i Tankefuld Nord. Det bør uddybes at den grønne struktur i Tankefuld Nord har offentlig adgang. Administrationen anbefaler, at der tilføjes et afsnit i redegørelsen, som gør det klart, at der fortsat vil være offentlig adgang til delområde II. Desuden anbefales det, at 1 Lokalplanens formål præciseres, at der er offentlig adgang til delområde II. 2.2 I 6 åbnes der op for muligheden for solceller. Indsiger ønsker at der sikres, at der tages hensyn til, at naboer ikke generes af genskind fra disse. Ad. 2.2: Administrationens kommentarer: Tankefuld bygger på en værdigbaseret byudvikling. Her lægges vægt på bæredygtighed på flere niveauer miljømæssigt, økonomisk og socialt. Et bærende element i Tankefuld er, at ny bebyggelse skal udformes ud fra miljømæssigt bæredygtige hensyn og blandt andet solceller spiller en stor rolle heri. Når det er sagt, så skal det sikres, at eventuelle solenergianlæg ikke er til væsentlig gene for de omkringboende.

3 Administrationen anbefaler delvist at imødekomme indsigelsen ved at tilføje en ny bestemmelse, der stiller krav til antirefleksbehandling af eventuelle solenergianlæg for at undgå væsentlige reflektionsgener. Forslag til ændringer af lokalplanforslag 615 på baggrund af indsigelse: I afsnittet Lokalplanens formål og indhold i redegørelsen s. 6: Fra: Lokalplanen indeholder bestemmelser, der er formuleret med udgangspunkt i principperne i lokalplan 540 for Sofielund, Tankefuld Nord. Her er der særlig fokus på blandt andet bæredygtigt byggeri, vedvarende energi, lokal anvendelse af regnvand og grønne tage. Til: Lokalplanen indeholder bestemmelser, der er formuleret med udgangspunkt i principperne i lokalplan 540 for Sofielund, Tankefuld Nord. Her tages udgangspunkt i en værdigbaseret byudvikling der bygger på værdier som: Det mangfoldige landskab I byudviklingen skal de eksisterende naturkvaliteter bevares og den biologiske mangfoldighed i bydelen skal øges. Det gode liv Svendborgs medlemskab af det internationale bynetværk Cittaslow skal inspirere til at udvikle bydelen med omtanke og med fokus på livskvalitet for de nye beboere. Kunst i bydelen I Tankefuld-området skal kunst integreres i byudviklingen for at give bydelen oplevelsesmæssige og tankevækkende indslag i byggerier og på udendørs arealer. Bæredygtighed Byudviklingen skal foregå på et bæredygtigt grundlag og som en integreret del af Tankefuld-områdets udvikling på flere niveauer - miljømæssigt, økonomisk og socialt/kulturelt. Sund levevis Tankefuld-bydelen skal være eksponent for en sund levevis. Mulighed for bevægelse og motion skal integreres i bydelen ligesom der skal endvidere lægges vægt på muligheder for at producere lokale fødevarer.

4 Læring og udvikling Tankefuld er et eksperimenterende byudviklingsprojekt, hvor der i mange henseender ikke er foregangseksempler at læne sig op ad. Tankefuld skal være en lærende bydel, som via eksperimenter og forsøg bygger sin egen viden op og bruger den aktivt i udviklingen. I afsnittet Lokalplanens formål og indhold i redegørelsen s. 6: Fra: Lokalplanen indeholder desuden bestemmelser, der sikrer, at et grønt areal i lokalplanområdets sydlige og østlige del friholdes for byggeri samt bestemmelser for beplantning mellem private og offentlige arealer. Til: Lokalplanen indeholder desuden bestemmelser, der sikrer, at et grønt areal i lokalplanområdets sydlige og østlige del, med offentlig adgang, friholdes for byggeri samt bestemmelser for beplantning mellem private og offentlige arealer. 1.1 ændres: Fra: 1.1 At sikre at ny bebyggelse sker inden for delområde I og at delområde II forbliver en del af den overordnede grønne struktur i Tankefuld Nord. Til: 1.1 At sikre at ny bebyggelse sker inden for delområde I og at delområde II forbliver en del af den overordnede grønne struktur med offentlig adgang i Tankefuld Nord. 3 Anvendelse tilføjes: 3.1 Lokalplanområdets delområde II forbliver en del af den grønne kile (se figur 1 s. 6), som en del af den overordnede grønne struktur i Tankefuld Nord. I 6 Bebyggelsens udseende tilføjes: 6.6 Solenergianlæg skal være antirefleksbehandlet så der ikke opstår væsentlige reflektionsgener for omkringboende. Forslag til ændring pga. fejl i teksten: I afsnittet Vej, sti og parkering i redegørelsen side 9 er der en fejl i teksten. Fra: Umiddelbart syd for lokalplanområdet forbinder en sti (øst vest) Tankefulds boligområde med Sofielundskoven igennem en grøn kile:

5 Til: Umiddelbart syd for delområde I forbinder en sti (øst vest) Tankefulds boligområde med Sofielundskoven igennem en grøn kile: Rettelser i lokalplanen, opsummering: Lokalplanens formål og indhold i redegørelsen s. 6: Lokalplanen indeholder bestemmelser, der er formuleret med udgangspunkt i principperne i lokalplan 540 for Sofielund, Tankefuld Nord. Her tages udgangspunkt i en værdigbaseret byudvikling der bygger på værdier som: Det mangfoldige landskab I byudviklingen skal de eksisterende naturkvaliteter bevares og den biologiske mangfoldighed i bydelen skal øges. Det gode liv Svendborgs medlemskab af det internationale bynetværk Cittaslow skal inspirere til at udvikle bydelen med omtanke og med fokus på livskvalitet for de nye beboere. Kunst i bydelen I Tankefuld-området skal kunst integreres i byudviklingen for at give bydelen oplevelsesmæssige og tankevækkende indslag i byggerier og på udendørs arealer. Bæredygtighed Byudviklingen skal foregå på et bæredygtigt grundlag og som en integreret del af Tankefuld-områdets udvikling på flere niveauer - miljømæssigt, økonomisk og socialt/kulturelt. Sund levevis Tankefuld-bydelen skal være eksponent for en sund levevis. Mulighed for bevægelse og motion skal integreres i bydelen ligesom der skal endvidere lægges vægt på muligheder for at producere lokale fødevarer. Læring og udvikling Tankefuld er et eksperimenterende byudviklingsprojekt, hvor der i mange henseender ikke er foregangseksempler at læne sig op ad. Tankefuld skal være en lærende bydel, som via eksperimenter og forsøg bygger sin egen viden op og bruger den aktivt i udviklingen.

6 I afsnittet Lokalplanens formål og indhold i redegørelsen s. 6: Lokalplanen indeholder desuden bestemmelser, der sikrer, at et grønt areal i lokalplanområdets sydlige og østlige del, med offentlig adgang, friholdes for byggeri samt bestemmelser for beplantning mellem private og offentlige arealer. 1.1 ændres: 1.1 At sikre at ny bebyggelse sker inden for delområde I og at delområde II forbliver en del af den overordnede grønne struktur med offentlig adgang i Tankefuld Nord. 3 Anvendelse tilføjes: 3.2 Lokalplanområdets delområde II forbliver en del af den grønne kile (se figur 1 s. 6), som en del af den overordnede grønne struktur i Tankefuld Nord. I 6 Bebyggelsens udseende tilføjes: 6.6 Solenergianlæg skal være antirefleksbehandlet så der ikke opstår væsentlige reflektionsgener for omkringboende. I afsnittet Vej, sti og parkering i redegørelsen side 9 er der en fejl i teksten. Umiddelbart syd for delområde I forbinder en sti (øst vest) Tankefulds boligområde med Sofielundskoven igennem en grøn kile:

9. Endelig vedtagelse af lokalplan Bo- og aflastningstilbud i Tankefuld Nord

9. Endelig vedtagelse af lokalplan Bo- og aflastningstilbud i Tankefuld Nord 9. Endelig vedtagelse af lkalplan 615 - B- g aflastningstilbud i Tankefuld Nrd 16/4573 Beslutningstema: Endelig vedtagelse af lkalplan 615 fr et blandet blig- g erhvervsmråde institutin ved Sfielund Skvvej

Læs mere

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Forslag til lokalplan 612 for et område til blandet bolig og erhverv ved Bryghusvej i Svendborg har været offentliggjort i 8 uger med frist den 04-03-2016. Der er

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse

Sammenfattende miljøredegørelse 19. marts 2012 Sammenfattende miljøredegørelse Lokalplan 33-002 for Boligområde mellem golfbanen og Sensommervej i Resenbro I forbindelse med den endelige vedtagelse af lokalplan 33-002 for boligområde

Læs mere

Lokalplan Sofielund Tankefuld-projektet. - tirsdag den 12. oktober 2010

Lokalplan Sofielund Tankefuld-projektet. - tirsdag den 12. oktober 2010 Lokalplan Sofielund Tankefuld-projektet - tirsdag den 12. oktober 2010 Tankefuld er på plads - Kommuneplan 2009-2021 - lokalplan 540 Sofielund, Tankefuld Nord - Tidsplan Forslag UKP 28. sept. 2010 Byråd

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Landskaberne jordbrug, natur og rekreation. onsdag den 16. marts 2011, Det Grønne Råd

Landskaberne jordbrug, natur og rekreation. onsdag den 16. marts 2011, Det Grønne Råd Landskaberne jordbrug, natur og rekreation Tankefuld-projektet onsdag den 16. marts 2011, Det Grønne Råd Tankefuld er ved at være på plads - Kommuneplan 2009-2021 - Lokalplan 540, febr. 2011 - De første

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup

Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning 1. Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur

Læs mere

Lokalplan. for et blandet bolig- og erhvervsområde ved Sofielund Skovvej i Tankefuld Nord. Lokalplanlægning for lokal udvikling.

Lokalplan. for et blandet bolig- og erhvervsområde ved Sofielund Skovvej i Tankefuld Nord. Lokalplanlægning for lokal udvikling. z Lokalplan 615 for et blandet bolig- og erhvervsområde ved Sofielund Skovvej i Tankefuld Nord Sofielundskoven He lleg ård sve j Cowi A/S Cowi A/S Lokalplanlægning for lokal udvikling Det gode liv Svendborg

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby YYY Boliglokalplan (bygget ud fra lokalplan 1-2-113, Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Oversigtskort 2 Baggrunden 3 Projektet 4 Lokalplanområdet

Læs mere

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej Tværvej DEBATOPLÆG Kong Svends Vej Kirkevangen Ny lokalplan for Smørum Vest Invitation til borgermøde om planlægningen 1 Kom til borgermøde I forbindelse med udarbejdelsen af lokalplanforslaget for byområdet

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 Kort Kort 1: Den tidligere udstrækning af den økologiske forbindelse

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.029 og lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) 2017-037562 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj

Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj www.furesoe.dk/hoering OBS: Ny høringsfrist den 11. marts 2016 Ny planlægning for den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj Furesø Kommune igangsætter en

Læs mere

Lokalplan nr Område til offentligt formål ved Skiveren

Lokalplan nr Område til offentligt formål ved Skiveren Lokalplan nr. 5.41 Område til offentligt formål ved Skiveren Fremlagt fra den 15.03.2006 til den 11.05.2006 Endelig godkendt den 21.06.2006 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre område

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5.

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Nr. Afsender Resume og hovedindhold af indsigelser samt bemærkninger hertil 1 Jørgen Madsen Emma Gads Vej 6 Jørgen

Læs mere

Hjørring Kommuneplan 2016

Hjørring Kommuneplan 2016 Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 14 - Boligområde, Emmersbæk, Hirtshals 3 Beskrivelse 4 Rammer 6 204.1110.01 - Boligområde, Emmersbæk, Hirtshals

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 FORSLAG i offentlig høring fra den 5. december 2016 til den

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen Oversigt over høringssvar til lokalplan 47 - Slagslunde Byområde ved Blomstervej September 2017 Hørings ringssvar nr. Afsender: Navn og adresse 1. Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a, Blomstervej 17, 3660 Stenløse

Læs mere

Hvidbog over høringsbidrag indkommet i forbindelse med en forudgående høring vedrørende lokalplan 638 for besøgshave, Stelbjergvej, Tåsinge

Hvidbog over høringsbidrag indkommet i forbindelse med en forudgående høring vedrørende lokalplan 638 for besøgshave, Stelbjergvej, Tåsinge Bilag 1: Teknik- og Erhvervsudvalgets møde d. 9. maj 2019 Hvidbog over høringsbidrag indkommet i forbindelse med en forudgående høring vedrørende lokalplan 638 for besøgshave, Stelbjergvej, Tåsinge Generelt

Læs mere

Offentlig høring af Forslag til Lokalplan 138 samt Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014

Offentlig høring af Forslag til Lokalplan 138 samt Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 Til ejere, lejere, og berørte foreninger mv. 29. april 201 Offentlig høring af Forslag til Lokalplan 138 samt Forslag til Tillæg 4 til Kommuneplan 2014 Kommunalbestyrelsen har den 24. marts 201 vedtaget

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 161 Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov. En lokalplan fastsætter, hvordan der

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Forhøring Ændret anvendelse af en del af Ejby Mosevej 175 Kommunalbestyrelsen ønsker at afhænde den sydlige halvdel af matr. nr. 9b Ejby By, Ejby Mosevej 175, da der

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Lokalplan 9-4-105 Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) 2017-058987 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 9-4-105 endeligt

Læs mere

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11 Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11 Lokalplan nr. 1059 for et offentlig område ved Vingsted og kommuneplantillæg nr. 11 er den 26. august 2009 vedtaget af Vejle Byråd.

Læs mere

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 4.3.1 Albertslund syd - Sportsplads Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Notat. Notat om bebyggelse i den grønne kile vest for Nye. Til Byrådet. Planlægning og Byggeri. Den 25. marts Indledning

Notat. Notat om bebyggelse i den grønne kile vest for Nye. Til Byrådet. Planlægning og Byggeri. Den 25. marts Indledning Notat Til Byrådet Den 25. marts 2011 Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Notat om bebyggelse i den grønne kile vest for Nye Indledning I forbindelse med byrådsdebatten den 16. marts 2011

Læs mere

Bemærkninger og ændringsforslag til Forslag til Lokalplan Nr. Dato Fra Bemærkning Kommentarer Ændringer i lokalplan

Bemærkninger og ændringsforslag til Forslag til Lokalplan Nr. Dato Fra Bemærkning Kommentarer Ændringer i lokalplan Bemærkninger og ændringsforslag til Forslag til Lokalplan 19-014 Nr. Dato Fra Bemærkning Kommentarer Ændringer i lokalplan 1 3/7-18 Lise Lybæk og Michael Knudsen 1) Ønsker at deres ejendom ikke medtages

Læs mere

Notat med ændringsforslag til forslag til lokalplan 275 for Firskovvej samt Nørgaardsvej 40

Notat med ændringsforslag til forslag til lokalplan 275 for Firskovvej samt Nørgaardsvej 40 1: Brug af illustrationer og eksempler i lokalplan - Ny tekst i redegørelsen - Lokalplanen er udarbejdet i samarbejde med Johannes Fog A/S på baggrund at et projektforslag, der er udarbejdet af Ole Hagen

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

Formål 1. Bestemmelser 2. 1 Formål 3. 2 Område 4. 3 Områdets anvendelse 5. 4 Udstykninger 6. 5 Veje, stier og parkering 7

Formål 1. Bestemmelser 2. 1 Formål 3. 2 Område 4. 3 Områdets anvendelse 5. 4 Udstykninger 6. 5 Veje, stier og parkering 7 ZZZ.01 Niras Test Indholdsfortegnelse Formål 1 Bestemmelser 2 1 Formål 3 2 Område 4 3 Områdets anvendelse 5 4 Udstykninger 6 5 Veje, stier og parkering 7 6 Bebyggelsens omfang og placering 8 7 Bebyggelsens

Læs mere

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé Hvad er en lokalplan

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 3. Gug Boldklub, Gug, Kommuneplantillæg 4.029, Lokalplan 4-3-102, Redegørelse for bæredygtighed samt ophævelse af Lokalplan 03-003, Vissegård, Idrætsanlæg (2. forelæggelse). 2012-36189. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Endelig vedtagelse af Lokalplan 127 - Bevarende bestemmelser for rækkehusene Kløverprisvej 15-61 og 24-70 634071

Endelig vedtagelse af Lokalplan 127 - Bevarende bestemmelser for rækkehusene Kløverprisvej 15-61 og 24-70 634071 Pkt.nr. 7 Endelig vedtagelse af Lokalplan 127 Bevarende bestemmelser for rækkehusene Kløverprisvej 1561 og 2470 634071 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Teknik og Miljøudvalget, at anbefale

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008.

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008. Bilag 1: Indsigelsesnotat til lokalplanforslag nr. 316 for et boligområde ved Stenshede i Bjerringbro samt forslag til tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2001-2012 for Bjerringbro Kommune Forslag til lokalplan

Læs mere

Bæredygtighedsskema. Sådan gør du:

Bæredygtighedsskema. Sådan gør du: Bæredygtighedsskema Skemaet skal udfyldes i forbindelse med ansøgning om lokalplan. I skemaet skal du beskrive, hvilke bæredygtige tiltag dit projekt indeholder. Beskrivelsen er opdelt i emner, som svarer

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN LÆGNING. Lokalplanen omfatter en del af området beliggende mellem Stenhusvej og boligområdet

REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN LÆGNING. Lokalplanen omfatter en del af området beliggende mellem Stenhusvej og boligområdet REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN LÆGNING Lokalplanen omfatter en del af området beliggende mellem Stenhusvej og boligområdet FjordhØj. I kommunens dispositionsplan er området angivet

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Indsigelse til lokalplanforslag for Bellahøjen! Bellahøj, d. 9. november 2014

Indsigelse til lokalplanforslag for Bellahøjen! Bellahøj, d. 9. november 2014 Indsigelse til lokalplanforslag for Bellahøjen! Bellahøj, d. 9. november 2014 Vi, beboerne i Bellahøjkvarteret, kræver, at Københavns Kommune sikrer en velfungerende og attraktiv boligbebyggelse på vandværksgrunden,

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5 Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Lokalplan T 12.01.01 Solcellepark Baunehøjvej 11, Stege

Lokalplan T 12.01.01 Solcellepark Baunehøjvej 11, Stege (Forslag) Lokalplan T 12.01.01 Solcellepark Baunehøjvej 11, Stege Maj 2013 KOMMUNE- & LOKALPLANLÆGNING Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens udvikling

Læs mere

Bæredygtig byudvikling i Slagelse

Bæredygtig byudvikling i Slagelse Bæredygtig byudvikling i Slagelse Januar 2012 TIDSELBJERGET Bo i balance Visionen om et bedre sted at bo I Slagelse Kommune skal der være plads til at leve det hele liv - hele livet. Sådan udtrykker vores

Læs mere

BORGERMØDE LOKALPLAN 106 BEVARENDE LOKALPLAN FOR SØNDERHO FANØ KOMMUNE 2018

BORGERMØDE LOKALPLAN 106 BEVARENDE LOKALPLAN FOR SØNDERHO FANØ KOMMUNE 2018 BORGERMØDE LOKALPLAN 106 BEVARENDE LOKALPLAN FOR SØNDERHO FANØ KOMMUNE 2018 P R O G R A M 1 HVORFOR EN NY BEVARENDE LOKALPLAN? (19.00-19.30) 2 FORMÅLET MED ET BORGERMØDE 3 TEMAER - OPLÆG 4 ARBEJDE I GRUPPER

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 19. oktober 2015 Lokalplan 1022, Boliger og erhverv på Børglumvej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1022,

Læs mere

For forslag 2 stemte: 6 (Ø, F og T) Imod forslag 2 stemte: 23 (V, C, B, I, A, O, Henning Stærmose og Lotte Theilsø) Undlod: 0

For forslag 2 stemte: 6 (Ø, F og T) Imod forslag 2 stemte: 23 (V, C, B, I, A, O, Henning Stærmose og Lotte Theilsø) Undlod: 0 Beslutning i Byrådet den 19-12-2017: Der blev stillet følgende ændringsforslag: 1. Forslaget om nyt boligudlæg ved Egenappevej udgår 2. Forslaget om udvidelse af campingareal ved Knarreborg Mølle udgår.

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 07-09-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 07-09-2017 17:00 1 (Åben) Indkaldelse af forslag til

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269649 Brevid. 2537559 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 631 for Det Høje C på Musicon 7. april

Læs mere

Administrationens respons på høringssvar

Administrationens respons på høringssvar BALLERUP KOMMUNE Dato: 15. april 2016 Sagsid: 01.02.05-A50-4-15 Administrationens respons på høringssvar I forbindelse med den offentlige høring er der indkommet 20 høringssvar, som fordeler sig på følgende

Læs mere

Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt Tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013.

Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger og erhverv på Børglumvej i Vejlby samt Tillæg nr. 68 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 10. februar 2016 Lokalplan 1022, Boliger og erhverv på Børglumvej - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1022, Ungdomsboliger

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Aalborg Midtby, Karolinelund. Park og børnehave. (1. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Aalborg Midtby, Karolinelund. Park og børnehave. (1. forelæggelse) Punkt 6. Godkendelse af Kommuneplantillæg 1.032 og Lokalplan 1-1-124. Aalborg Midtby, Karolinelund. Park og børnehave. (1. forelæggelse) 2015-013222 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Ørhage Hanstholm kommune, Bådsgårdsvaj 2, 7730 Hanstholm Tlf.: 97961600 - Fax: 97961432 Indholdsfortegnelse Redegørelse: Baggrund for lokalplanen Lokalplanens

Læs mere

Boliger ved Lindholm Nærbanevej, Nørresundby, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse).

Boliger ved Lindholm Nærbanevej, Nørresundby, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). Punkt 7. Boliger ved Lindholm Nærbanevej, Nørresundby, Lokalplan 1-2-110 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-34304. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Bilag 1: Beskrivelse af mulige lokaliteter til LAGI 2014 konkurrence

Bilag 1: Beskrivelse af mulige lokaliteter til LAGI 2014 konkurrence Bilag 1: Beskrivelse af mulige lokaliteter til LAGI 2014 konkurrence a) Lynge Grusgrav Områdets karakter Lynge Grusgrav omfatter ca. 160 ha og er beliggende mellem Lynge og erhvervsområdet Vassingerød.

Læs mere

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011.

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011. Bilag nr. 3: Behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 317 for et erhvervsområde ved Herningvej og Åhusevej i Karup samt forslag til tillæg nr. 6 til Kommuneplan 2009 2021 for Viborg Kommune

Læs mere

Budget 2012 Udvalget for Kultur og Planlægning

Budget 2012 Udvalget for Kultur og Planlægning Plan og Erhverv TANKEFULD, ETAPE 2 1.000 kr. Projektering og arkæologi 8.000 Byggemodning - grunde, interne veje 20.000 14.000 Byggemodning - grøn og salgsfremme 500 3.500 3.100 Afdrag lån 1.200 4.500

Læs mere

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 96779900 SEJLFLOD KOMMUNE LOKALPLAN 50.33.04 t?ttitm(*ii logrio^ o" nnoo nn?o 10.12,2004- TÅ - FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VEST FOR STORVORDE

Læs mere

Notatets opbygning Indsigelserne og bemærkninger er inddelt og behandlet under følgende tværgående emner:

Notatets opbygning Indsigelserne og bemærkninger er inddelt og behandlet under følgende tværgående emner: Bilag 3 Notat med behandling af høringssvar til lokalplan nr. 333 for et boligområde og et hestecenter ved Hedemøllevej i Bjerringbro samt tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2001-2012 for Bjerringbro Kommune

Læs mere

LOKALPLAN FIELLES FRIAREAL SYD FOR HASSELVEJ, GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING MAR 1984

LOKALPLAN FIELLES FRIAREAL SYD FOR HASSELVEJ, GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING MAR 1984 LOKALPLAN 03-011 FIELLES FRIAREAL SYD FOR HASSELVEJ, GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING MAR 1984.......,.....:.:.:.:.:.:.:.:.:..:.:.:.:.:.:.~:.: :.:.:.:.~...........*... *...*.*.*.-.*.*.*.*.*.*.*.-...-...-...................................................................

Læs mere

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra:

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra: Plan og By Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-12-16 Dato: 4.8.2016 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-18, Boliger, Egebjerg Bakke, Etape 3 Ved høringsfristens udløb d. 17.

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Kommuneplantillæg 5.025 og Lokalplan 5-1-104 Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) 2015-051258 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Ejeren, Ulla Lindstrøm (UL), er sendt et høringssvar, der er vedlagt som bilag.

Ejeren, Ulla Lindstrøm (UL), er sendt et høringssvar, der er vedlagt som bilag. Partshøring Forslag til lokalplan 424 har været i offentlig høring i perioden 5. december 2017 til 29. januar 2018. Der indkom i perioden fire høringssvar. Høringssvarene samt forvaltningens vurdering

Læs mere

Arkitekturpolitik skaber lokal identitet i en global verden

Arkitekturpolitik skaber lokal identitet i en global verden Arkitekturpolitik skaber lokal identitet i en global verden Oplæg ved ARKITEKTURPOLITISK KONFERENCE Dansk Arkitektur Center 5. december 2008 v/ Helle Juul Kristensen Planlægger, cand. mag. Cittaslow-koordinator

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

«Navn» «Adresse» «Postnr» «By» «Land» Att.: «Attention» Supplerende høring af Lokalplan Nyt kortbilag

«Navn» «Adresse» «Postnr» «By» «Land» Att.: «Attention» Supplerende høring af Lokalplan Nyt kortbilag Afsender: Gothersgade 2, 7 Fredericia «Navn» «Adresse» «Postnr» «By» «Land» Att.: «Attention» Supplerende høring af Lokalplan 361 - Nyt kortbilag Lokalplan 361, ved Baunegård, Rudolf Steiner Allé udsendes

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.06.2015 Ref... : KIMPL

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.06.2015 Ref... : KIMPL LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.06.2015 Ref.... : KIMPL R E F E R A T af møde om Lokalplanforslag 256 Fortunbyen Mødedato : 22.06.2015 Mødenr...

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan , Bolig og erhverv, Gartnervej, Skalborg (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan , Bolig og erhverv, Gartnervej, Skalborg (2. forelæggelse) Punkt 7. Godkendelse af Lokalplan 3-6-108, Bolig og erhverv, Gartnervej, Skalborg (2. forelæggelse) 2016-002821 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 3-6-108 endeligt

Læs mere

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Afledte justeringer: Kommuneplantillægget tilrettes således at den maksimale højde på tårnet også her angives til 12 m.

Afledte justeringer: Kommuneplantillægget tilrettes således at den maksimale højde på tårnet også her angives til 12 m. Dato 06.02.2015 Dok.nr. 17244/15 Sagsnr. 11/886 Ref. ANBC Resumé af indkomne bemærkninger forslag til tillæg 12 til Kommuneplan 2013 og lokalplan 05.01.L02 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand,

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål; planteskole i Hals

Lokalplan nr Område til erhvervsformål; planteskole i Hals Lokalplan nr. 5.35 Område til erhvervsformål; planteskole i Hals Fremlagt fra onsdag den 20-02-2002 til onsdag den 17-04-2002 Endelig vedtaget den 22.05.2002 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan

Læs mere

Regionplan TILLÆG 8. Anlægsområde øst for Nykøbing Havn, Nykøbing-Rørvig Kommune og. BYOMRÅDE øst for Havnebyen, Trundholm Kommune

Regionplan TILLÆG 8. Anlægsområde øst for Nykøbing Havn, Nykøbing-Rørvig Kommune og. BYOMRÅDE øst for Havnebyen, Trundholm Kommune Regionplan 2001-2012 TILLÆG 8 Anlægsområde øst for Nykøbing Havn, Nykøbing-Rørvig Kommune og BYOMRÅDE øst for Havnebyen, Trundholm Kommune August 2003 1 Regionplan 2001-2012 TILLÆG LÆG 8 Anlægsområde øst

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 010. - for et byomdannelsesområde beliggende ved Kochsvej, Lundebjergvej og Falkenborgvej.

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 010. - for et byomdannelsesområde beliggende ved Kochsvej, Lundebjergvej og Falkenborgvej. Forslag til Kommuneplantillæg nr. 010 - for et byomdannelsesområde beliggende ved Kochsvej, Lundebjergvej og Falkenborgvej. Offentligt fremlagt i perioden den 11. november 2008 til og med den 6. januar

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 7.10.1 Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet Hvad er en

Læs mere

9 (Offentlig) Godkendelse af forslag til lokalplan for et institutions- og boligområde syd for Tværdalsvej i Sejs- Svejbæk

9 (Offentlig) Godkendelse af forslag til lokalplan for et institutions- og boligområde syd for Tværdalsvej i Sejs- Svejbæk 9 (Offentlig) Godkendelse af forslag til lokalplan 36-013 for et institutions- og boligområde syd for Tværdalsvej i Sejs- Svejbæk Sagsbehandler: DR12270 SagsID: EMN-2019-01176 Resume Plan- og Vejudvalget

Læs mere

STRUER KOMMUNE Juni 2016

STRUER KOMMUNE Juni 2016 STRUER KOMMUNE Juni 2016 FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 288 FOR et ERHVERVSOMRÅDE VED GIMSINGLUNDVEJ I høring fra den 27. juni til den 22. august 2016 plangrundlag ORdliste Lov om Planlægning

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Boliger og Erhverv, Lodsholmvej, Klarup (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Boliger og Erhverv, Lodsholmvej, Klarup (2. forelæggelse) Punkt 8. Godkendelse af lokalplan 7-1-110 Boliger og Erhverv, Lodsholmvej, Klarup (2. forelæggelse) 2016-069294 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 7-1-110 endeligt

Læs mere

Hvidbog: Lokalplan Tankefuld

Hvidbog: Lokalplan Tankefuld Hvidbog: Lokalplan 609 - Tankefuld Opsamling på indkomne høringssvar i den offentlige høringsfase fra den 4. september til den 30. oktober 2017 Indledning Hvidbogen er en opsamling på de indsigelser og

Læs mere

Emne: Ændringsforslag til Lokalplan 123 forud for behandling i Udvalget for Byudvikling og Bolig

Emne: Ændringsforslag til Lokalplan 123 forud for behandling i Udvalget for Byudvikling og Bolig Emne: Ændringsforslag til Lokalplan 123 forud for behandling i Udvalget for Byudvikling og Bolig Til Furesø Kommune Indledningsvis vil vi gerne takke for, at kommunen på mødet den 17. september 2018 præsenterede,

Læs mere

Forslag til Tillæg 3 til Kommuneplan 2014

Forslag til Tillæg 3 til Kommuneplan 2014 Forslag til Tillæg 3 til Kommuneplan 2014 Omdannelse af Irma-grunden på Korsdalsvej / Fjeldhammervej Rammeområde Rammeområde 4F01 R Ø D OV R E KO M M U N E Tillæg 3 til Kommuneplan 2014 Redegørelse Forslaget

Læs mere

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Bilag 4 Oversigt over høringssvar og forvaltningens bemærkninger I det følgende er de forskellige indsigelser og kommentarer samlet under

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Boliger, Fyrkildevej, Smedegård (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Boliger, Fyrkildevej, Smedegård (2. forelæggelse) Punkt 6. Godkendelse af lokalplan 4-6-106 Boliger, Fyrkildevej, Smedegård (2. forelæggelse) 2016-020160 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender lokalplan 4-6-106 endeligt med nedenstående

Læs mere

Solcelleanlægget fjernes, når anlægget ikke længere benyttes til produktion af strøm

Solcelleanlægget fjernes, når anlægget ikke længere benyttes til produktion af strøm Randi Grenaa Bertelsen Nørre Kettingskov 5 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at etablere et solcelleanlæg på stativ på terræn på ejendommen matr.nr. 10 Kettingskov, Asserballe, der ligger på Nørre

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Lokalplan 9-4-105 Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse) 2017-058987 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender forslag til Lokalplan 9-4-105.

Læs mere

FORSLAG. Kommuneplantillæg 22. Erhvervsområde ved Rødbyvej i Maribo

FORSLAG. Kommuneplantillæg 22. Erhvervsområde ved Rødbyvej i Maribo FORSLAG Kommuneplantillæg 22 Erhvervsområde ved Rødbyvej i Maribo Juni 2013 Annoncering på hjemmesiden www.lolland.dk tirsdag den 2. juli 2013 Offentlig høring fra den 2. juli 2013 til den 27. august 2013

Læs mere