til kommuneplantillæg nr. 62 og lokalplan nr. 14.B14.1 Boligområde ved Trøstrupsgade i Herning. INDSIGELSESNOTAT SBSYS sagsnr.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "til kommuneplantillæg nr. 62 og lokalplan nr. 14.B14.1 Boligområde ved Trøstrupsgade i Herning. INDSIGELSESNOTAT SBSYS sagsnr.:"

Transkript

1 INDSIGELSESNOTAT til kommuneplantillæg nr. 62 og lokalplan nr. 14.B14.1 Boligområde ved Trøstrupsgade i Herning. SBSYS sagsnr.: P

2 Indsigelsesnotat Indsigelser/bemærkninger samt afgørelse til: Kommuneplantillæg nr. 62 Rammeområde 14.B14 Boligområde ved Trøstrupsgade i Herning til Herning Kommuneplan og Lokalplan 14.B14.1 Boligområde ved Trøstrupsgade i Herning. Bilag 1 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 31. maj fra Agnete og Frank Nørgaard Agnete og Frank Nørgaard gør indsigelse mod at der opføres ny bebyggelse med en afstand fra skel på 5 meter, da det betyder at 9 bevaringsværdige/meget bevaringsværdige træer dermed skal fældes. Hvis bebyggelsen i stedet opføres meter fra skel vil 7 af træerne kunne bevares. Samtidig skaber en større afstand til skel også mere luft mellem de to byggerier. Endvidere gør de indsigelse mod højden på 3 etager eller 12 meter, da ingen af de øvrige bebyggelser omkring dem er opført i 3 etager eller 12 meter. De mener at en 3 etagers bygning vil virke dominerende. Herudover mener de, at 3 etager kun 5 meter fra skel vil frarøve 12 ud af 24 lejligheder i Trøstrupshave dagslys. Endvidere kan de ikke forestille sig et byggeri uden vinduer mod øst, hvorfor lejligheder i Trøstrupshave vil blive generet af indkig, hvorfor de mener at naboerne vil være bedre tjent med at kigge på grønne, gamle træer end en mur på 12 eller 8,5 meter med vinduer og dermed indkig til deres haver, altaner og boliger. Med 23 lejligheder i det kommende byggeri forventer de også en øget trafikmængde. Særligt den vestlige ende af Trøstrupsgade er rolig, hvilket indsiger er bekymret for ændre sig. Indsigers ønske om at bevare en række bevaringsværdig træer ved at rykke bebyggelsen længere mod vest, vurderes ikke at kunne imødekommes, da der i forbindelse med byggeriet skal flyttes en række kabler skal flyttes et kabel som i dag ligger under det kommende byggefelt, hvilket bygherren ønsker at flytte til langs med østligt skel, hvorfor træerne fældes, da der ikke både er plads til byggeri, kabel og træer på den begrænsende plads. I forhold til bygningshøjde og etageantal har forvaltningen af bygherre fået oplyst at højden på 12 meter ikke bliver udnyttet, men det er alene nødvendigt at bygge i 10,5 meter, dog ønsker bygherren fortsat at bygge i 3 etager. Mht. indbliksgener, vurderes det at området er beliggende i bymæssig bebyggelse og at indblik fra naboer er at betragte som normalt forekommende når man bor i byen. Afstanden til boligerne i Trøstrupshave er ca. 4,5 5 meter fra eksisterende skel. Dermed er afstanden til den kommende bebyggelse på ca. 9,5 10 meter. I forhold til indsigers vurdering af at det kommende byggeri vil frarøve 12 ud af 24 lejligheder deres dagslys, er det forvaltnings vurdering at træerne i området, som har en højde på ca.15 meter i forvejen giver en del skygge og dermed bliver skyggevirkningen mindre i forbindelse med det kommende byggeri.

3 De nye boliger i området der kan opføres i henhold til lokalplanen vil efter almindelige normer give ca. to nye bilkørsler dagligt pr. bolig, hvilket ikke vurderes at være en gene eller en belastning af vejsystemet som der ikke er kapacitet til. Bilag 2 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 11. juni 2016 fra Henrik Sandberg. Henrik Sandberg gør indsigelse mod højden på det kommende byggeri, da han ikke mener, at det passer ind i områdets karakter som parcelhusområde. Endvidere mener han, at byggeriets højde giver indbliksgener for nærmeste naboerne samt tager deres udsigt. Han ønsker derfor at byggeriet begrænses til to etager og at der sker en yderligere tilbagerykning fra skel/vej. Samtidig ønsker han at beplantningen mellem byggeriet og naboerne bliver bevaret. Endvidere gør han indsigelse over den øgede trafikmængde på Trøstrupsgade, som efter hans opfattelse er belastet af høj fart og mange biler, da det er en bred gade og der er mange besøgende til danseskolen. Iflg. indsiger er Trøstrupsgade gået fra at være et kvarter med mange ældre beboer til at område med mange børnefamilier og børnene skal kunne færdes sikkert på vejene. Hvorfor han gerne ser Trøstrupsgade trafikdæmpet med fartbump, skiltning m.v. så vejen får karakter af stillevej eller legegade. Slutteligt ser Henrik Sandberg positivt på at der kommer nye beboere til området. Indsigelsens første del, som omhandler det kommende byggeri og de gener som indsigeren mener, at den nye bebyggelse bl.a. pga. antallet af etager, giver de nuværende beboere, samt ønsket om tilbagetrækningen fra skel og vej og fjernelse af de nuværende træer, har forvaltningen af bygherre fået oplyst at højden på 12 meter ikke bliver udnyttet, men det er alene nødvendigt at bygge i 10,5 meter, dog ønsker bygherren fortsat at bygge i 3 etager. I forhold til indbliksgener, kan disse mindskes hvis byggeriet trækkes længere ind på grunden således at træerne kan bibeholdes. Træerne skal dog beskæres kraftigt og nogle vil gå tabt på ved en kraftige beskæring. Der bør derfor efterfølgende plantes nye træer. Samtidig skal der flyttes et kabel som ligger under det kommende byggefelt, hvilket bygherren ønsker at flytte til langs med østligt skel, hvorfor træerne fældes, da der ikke både er plads til byggeri, kabel og træer på den begrænsende plads. Anden del af indsigelsen omhandler trafikmængden og hastigheden på Trøstrupsgade Trøstrupsgade er en boligvej og trafikken på gaden udgøres næsten udelukkende af beboerne eller nogen med ærinde i området. Trafikanter der benytter gaden som smutvej vurderes at være meget lille. De nye boliger i området der kan opføres i henhold til lokalplanen vil efter almindelige normer give ca. to nye bilkørsler dagligt pr. bolig, hvilket ikke vurderes at være en gene eller en belastning af vejsystemet som der ikke er kapacitet til. Bilag 3 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 12. juni 2016 fra Ejerforeningen Trøstrupshave (24 adresser).

4 Ejerforeningen Trøstrupshave, som består af 24 boliger, gør indsigelse mod lokalplansforslaget, da de mener, at beslutningen om at bygge inden for lokalplanområdet ødelægger et stykke af Hernings kulturhistorie. De begrunder indsigelsen med følgende emner: Masterplan for området Byggetæthed Bevaringsværdige træer Byggehøjde Specifikke gener, herunder manglende skyggemålinger og indbliksvurdering Forslag om besøg og møde Indsigerne mener, at Herning Kommune udvider området, som er dækket af Masterplan for Tietgensgade-området til at dække området ved Museumsgade og Trøstrupsgade. Samtidig medsender indsiger et kort, som beskriver at området omkring den kommende lokalplan består af 1-2 etages bygninger. Indsiger spørger, hvad er årsagen til, at Herning Kommune mener, at masterplanen for det tidligere store industriområde omring Tietgensgade og H.N. Andersensvej også skal omfatte Museumsmarken og et ældre villakvarter, Trøstrupsgade-området? Indsiger mener ikke at principgodkendelsen svarer til lokalplanen, i det der bygges meget intensivt og det dermed går ud over den eksisterende beplantning som er bevaringsværdig. Det fjerner, ifølge indsiger, områdets karakter som del af Hernings grønne bystruktur og særlige værdifulde kulturmiljø. Endvidere påpeger indsiger at der i andre lokalplaner i området tages større hensyn til konteksten og naboerne end der gøres i nærværende lokalplan. Ejerforeningen Trøstrupshave ønsker, at invitere Byplanudvalget på en gåtur i området, så de kan få mulighed for at vise udvalget værdierne ved at bevare området som et villakvarter med lav bebyggelse og dermed sikre det eksisterede kulturmiljø. Masterplanen for Tietgensgade udvides ikke til at dække området ved Museumsgade. Lokalplanen beskriver blot, at der ligger en masterplan syd for lokalplanområdet og at udviklingen af det aktuelle lokalplanområde som sådan, ligger i tråd med den udvikling der er foregået indenfor den omtalte masterplan. I forbindelse med udarbejdelsen af lokalplanen kom det frem at der under terræn ligger flere store kabler til områdets forsyning. For at kunne udvikle området optimalt var det nødvendigt at indarbejde en flytning af kablerne i planen. Det viser sig derfor svært at beholde alle de bevaringsværdige træer og samtidig ønsker bygherre også at skabe gode lysforhold til bebyggelsen, hvorfor det ikke er muligt at beholde træerne i den udstrækning som det oprindelig var tænkt i forbindelse med principgodkendelsen. Det er byplanudvalget der afgør om man ønsker at imødekommen Ejerforeningens ønske om yderligere dialog og gåtur i området. Bilag 4 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 13. juni 2016 fra Annie Jeppesen.

5 Indsigelsen går på at der bygges på museumsgrunden/marken, da det er en væsentlig del af Hernings DNA. Indsiger mener at Herning Kommune bør gå forrest i at bevare dette unikke område, som fortæller Hernings historie om hvordan Herning voksede frem af den flad jord og udviklede sig til den by, den er i dag. Endvidere gøres indsigelse mod at der ikke er foretaget en vurdering af skyggevirkninger eller taget hensyn til naboerne, som det gøres i andre lokalplaner, hvor hensynet til naboerne medtages i lokalplanen. Indsiger anbefaler at der udarbejdes en ny lokalplan, hvor der i stedet for bebyggelse fokuseres på at skabe et kunstnerisk værk som binder fortiden og nutiden sammen og som kan skabe sammenhæng til TimeWorld. Det er korrekt, at der ikke er udarbejdet en konkret vurdering af skyggevirkninger. Dette er ikke gjort, da det er vurderet at træerne i området som har en højde på ca.15 meter i forvejen giver en del skygge. Af hensyn til naboerne er bygningerne trukket så langt tilbage som det kunne lade sig gøre i forhold til at få den ønskede bebyggelsesplan til at gå op. Bygherre har endvidere meddelt at bebyggelseshøjden mod øst kan begrænses til 10,5 meter og at der kun bygges i én etage langs skel mod vest. Bilag 5 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 8. juni 2016 fra bygherre. Bemærkning om at bygherren i sin gennemgang af lokalplanen er stødt på formuleringer der hindre realiseringen af det ønskede projekt i den vestlige del af området. Bygherren ønsker at opfører boliger med tilhørende carport, i princippet som vist på et vedhæftet bilag. Lokalplanens bestemmelser forhindre at der kan bygges uden for byggefeltet i de konkrete delområder. Derfor ønsker bygherren formuleringen af bestemmelsen 7.4 ændret fra Inden for byggefelt A og B skal alt bebyggelse etableres inden for byggefeltet, herunder carport, garage, skur til opbevaring af cykler m.v ændret til Ved byggefelterne A og B må der uden for byggefelterne opføres mindre bebyggelse som drivhuse, legehuse og lignende. I direkte tilknytning til bebyggelsen i byggefelterne A og B må der også mellem bebyggelsen og vej opføres carport, skure til opbevaring af cykler m.v. Begrundelsen for at lokalplanen medtager bestemmelser om at bl.a. carporte, garager og skur til opbevaring af cykler skal placeres inden for byggefeltet er for at sikre at byggefeltet udnyttes optimalt, således at der friholdes størst mulige opholds- og fællesarealer i området. Derfor anbefaler forvaltningen, at bestemmelsen bibeholdes som den er skrevet i lokalplanforsalget. Bebyggelsesfeltet varierer i bredde fra ca. 14 meter på smalleste sted til 23 meter på bredeste sted, hvorfor det efter forvaltningens vurdering burde være muligt at placere skure og carporte inden for byggefeltet. Bilag 6 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 15. juni 2016 fra Else Jensen. Indsigelse fra bebor i Trøstrupshave som ligger umiddelbart øst for lokalplanområdet.

6 Indsiger gør indsigelse mod at der bygges i 3 etager vest for dennes ejendom. Og stiller spørgsmål til hvorvidt der er foretaget beregninger for de skygge og indbliksgener som den kommende bebyggelse medfører naboerne. Herudover stiller indsiger sig uforstående overfor byplanudvalgets beslutning om at bygge 3 etager i et villakvarter og gør derfor indsigelse mod: byggeri i 3 etager (12 meter), byggeri i 2 etager (8,5 meter), manglende skygge og indbliksvurdering samt byggeri af 23 lejligheder i et villakvarter. Bygherre oplyser, at det ikke er hensigten at udnytte lokalplanens bestemmelser om at måtte opføre bebyggelse op til 12 meter, men at man højest bygger i 10,5 meter, dog stadig i 3 etager inde for byggefelt C og 8,5 meter inden for byggefelt D. Der er ikke foretaget indbliks- og skyggevurderinger af det kommende byggeri, da byggeriet ligger med en afstand til eksisterende byggeri i Trøstrupshave på ca. 9,5 meter. Træerne som i dag står i og langs skel mod Trøstrupshave har en højde på ca. 15 meter, så skyggevirkningerne er allerede tilstede, i hvert fald det meste af året, når træerne står med blade. Mht. indbliksgener, vurderes det at området er beliggende i bymæssig bebyggelse og at der derfor kan forekomme indbliksgener, som kan forekomme i bymæssig bebyggelse. En intensiv udnyttelse af området med op til 23 lejligheder er i tråd med Byrådets ønske om fortætning af byen. Bilag 7 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 15. juni 2016 fra Museumsgade 44F (4 adresser). Beboerne i Museumsgade 44F gør indsigelse mod: Byggehøjden på 12 meter, byggehøjden på 8,5 meter, såfremt afstanden fra skel på 5 meter bibeholdes, manglende vurdering af påvirkning af naboerne til det foreslåede byggeri (både hvad angår skyggevirkning og indblik) samt planerne om at udvide byfortætningen på de tidligere erhvervsarealer i område. Endvidere nævner indsiger muligheden for at overskride byggefeltet i facadebyggelinjen med 1,2 meter. Bygherren oplyser, at man ikke udnytter lokalplanens bestemmelser om at måtte opfører bebyggelse til 12 meter, men højest bygger i 10,5 meter, dog stadig i 3 etager inde for byggefelt C og 8,5 meter inden for byggefelt D. Der er ikke foretaget indbliks- og skyggevurderinger af det kommende byggeri, da byggeriet ligger med en afstand til eksisterende byggeri i Trøstrupshave på ca. 9,5 meter. Træerne som i dag står i og langs skel mod Trøstrupshave har en gennemsnitshøjde på ca. 15 meter, så skyggevirkningerne er allerede tilstede, i en del af året, når træerne står med blade. Mht. indbliksgener, vurderes det at området er beliggende i bymæssig bebyggelse og at indblik fra naboer er at betragte som normalt forekommende når man bor i byen. Afstanden til boligerne i Trøstrupshave er ca. 4,5 5 meter fra eksisterende skel. Dermed er afstanden til den kommende bebyggelse på ca. 9,5 10 meter. Lokalplanens bestemmelse om at facadebyggelinjen kan overskrides gælder ikke mod øst og syd, men gør sig alene gældende mod nord og vest, som vist på kortbilag 2 i lokalplanen.

7 Bilag 8 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 20. juni 2016 fra Birgit Jensen. Indsiger ønsker at Herning Kommune skal udarbejde en ny lokalplan, da hun mener at området kunne bruges til at skabe større sammenhæng mellem kunst og kultur særligt i forlængelse af at museet er blevet til Historiens Hus. Indsiger mener endvidere, at hvis der fortsat er et ønske om at udvikle museumsmarken bør byggeriet tage hensyn til den omkringliggende kontekst med nænsom behandling af naturen. Lokalplansforslaget er udarbejdet ud fra et principgodkendt projekt, som er et udtryk for et ønske om at der ikke skal opretholdes museumsfunktioner i området i samme omfang som hidtil. Museet vurderer heller ikke selv at et sådant behov er aktuelt. Bestemmelserne i lokalplansforslaget har netop til hensigt at forene de stedlige kvaliteter med ønsket om en anden anvendelse. Imødekommelse af indsigers synspunkter vil betyde at der ikke kan realiseres byggeri på grunden. Bilag 9 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 20. juni 2016 fra Linda Thorkildsen. Indsigelse mod at der bygges højt 5 meter fra skel, da indsiger mener at det fjerner hendes adgang til dagslys. Begrundelsen er at hun bor i stueetage og at de høje træer i dag tager en del af dagslyset. Det hævder hun ikke længere få når først bygningen er opført. Samtidig mener indsiger at det planlagte byggeri skæmmer Frilandsmuseet samt at byggeri kun bør opføres i et plan og minimum 8 meter fra skel. Træerne som i dag står i og langs skel mod Trøstrupshave har en gennemsnitshøjde på ca. 15 meter, så skyggevirkningerne er allerede tilstede, i hvert fald det meste af året, når træerne står med blade, som også indsiger selv bemærker. Den planlagte bebyggelse vil give en permanent skyggevirkning, dog bør der være dagslys i de timer hvor solen står i syd. Det planlagte byggeris placering 5 meter fra skel er ganske normalt. Trøstrupshave er også bygget ca. 5 meter fra skel. Bilag 10 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 21. juni 2016 fra Karen Nielsen. Indsiger gør påpeger at der kan bebygges i 12 meter højde i op til 3 etager i et område præget af etplansbebyggelse. Indsiger mener det ødelægger områdets karakter og den seværdighed Frilandsmuseet er. Bygherre oplyser, at man ikke udnytter lokalplanens bestemmelser om at måtte opfører bebyggelse til 12 meter, men højest bygger i 10,5 meter, dog stadig i 3 etager inde for byggefelt C og 8,5 meter inden for byggefelt D. Bilag 11 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 22. juni 2016 fra Kirsten Ellegaard. Indsiger gør indsigelse mod planerne om at bygge 23 boliger på Museumsmarken, som indsiger mener vil ødelægge miljøet omkring Frilandsmuseet.

8 Endvidere mener indsiger at placeringen af bebyggelsen kun 5 meter fra skel vil ødelægge deres udsigt til blå himmel og grønne trækroner. Trøstrupshave har gentagende gange fået af vide at træerne er bevaringsværdige og derfor ikke må fjernes. Bygherre oplyser, at de ikke udnytter lokalplanens bestemmelser om at måtte opfører bebyggelse til 12 meter, men højest bygger i 10,5 meter, dog stadig i 3 etager inde for byggefelt C og 8,5 meter inden for byggefelt D. I gennemsnit er træerne omkring 15 meter høje. Bilag 12 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 22. juni 2016 fra Lotte Fredsø Pedersen. Indsigelse mod at Herning Kommune sælger ud af kulturhistorien og giver mulighed for et byggeri der strider mod al fornuft og logik på Museumsmarken. Indsiger mener, at naboerne har krav på en ordentligt behandling og at lokalplanen bør indeholde skygge- og genevirkninger for naboerne. Bygherre oplyser, at de ikke udnytter lokalplanens bestemmelser om at måtte opføre bebyggelse til 12 meter, men højest bygger i 10,5 meter, dog stadig i 3 etager inden for byggefelt C og 8,5 meter inden for byggefelt D. I gennemsnit er træerne omkring 15 meter høje. Bilag 13 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 22. juni 2016 fra Peter A. Christensen. Indsigelse mod placeringen af 23 boliger på Museumsmarken. Indsiger finder det planlagte byggeri ude af proportioner med Trøstrupshave-området, som er præget af etplansbebyggelse, rækkehuse samt et to etagers byggeri i 7 meter. Indsiger har svært ved at se hvordan en 12 meters bebyggelse kan passe ind i konteksten. Indsiger kan ikke forstå hvordan Herning Kommune kan tillade et sådan byggeri op ad Frilandsmuseet. Indsiger citerer Byplanudvalgets formand Ulrik Hyldgaard for at have sagt Byggeriet skal respekterer nærområdets udtryk, og må ikke føles som et fremmedlegeme. Hvilket indsiger ikke kan genkende i den aktuelle situation. Bygherre oplyser, at de ikke udnytter lokalplanens bestemmelser om at måtte opfører bebyggelse til 12 meter, men højest bygger i 10,5 meter, dog stadig i 3 etager inde for byggefelt C og 8,5 meter inden for byggefelt D. I gennemsnit er træerne omkring 15 meter høje. Bilag 14 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 21. juni 2016 fra Lene Pedersen og Kim Mortensen. Indsigelse mod lokalplanen i forhold til bebyggelsesprocent, -højde og at der opføres etagebyggeri, samt at træerne fjernes. Endvidere mener indsiger, at lokalplanen har karakter af en rammelokalplan som giver bygherre størst mulig frihed i forhold til bebyggelsens udformning og at naboerne dermed ikke kan danne sig et indtryk af hvad der vil blive opført. Endvidere har indsiger oplistet forslag til en række ændringer til lokalplanens bestemmelser.

9 Bygherre oplyser, at man ikke udnytter lokalplanens bestemmelser om at måtte opfører bebyggelse til 12 meter, men højest bygger i 10,5 meter, dog stadig i 3 etager inde for byggefelt C og 8,5 meter inden for byggefelt D. I gennemsnit er træerne omkring 15 meter høje. Bilag 15 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 22. juni 2016 fra Museumsgade Grundejerforening af 2004 (cirka 170 adresser) Indsigelse mod at det kommende byggeri ikke forholder sig til den omgivende kontekst, og at der ikke er vist hvordan byggeriet kommer til at se ud. Endvidere vil indsiger gerne vide om kommunen har en langsigtet plan med udviklingen af området. Grundejerforeningen ønsker at kommunen skal genoverveje planerne for udviklingen af museumsgrunden. Den kommende udvikling af museumsgrunden tager udgangspunkt i forene de stedlige kvaliteter med ønsket om byggeri på grunden, således at der tages hensyn til konteksten og den optimale udnyttelse af grunden, også i forhold til naboer mod øst og vest samt Frilandsmuseet. Kommuneplanens rammer er gældende for området, og derfor er der er ikke udarbejdet en helhedsplan for Museumsgade-/Trøstrupsgadekvarteret. Bilag 16 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 23. juni 2016 fra Rikke og Sten Laursen. Indsigelse mod at der bygges boligkompleks og etagebyggeri i et eksisterende ældre villakvarter, som beboerne i mange år har arbejdet for at sikre beholder sin karakter af villakvarter. Der gøres endvidere indsigelse mod at der opføres byggeri med en højde på 12 meter, da de mener det ødelægger villakvarterets karakter. Indsiger mener endvidere at Herning Kommune bør sikre det der bygges spejler det område det bygge i og at materialer og byggestil forholder sig til området karakter. Bygherre oplyser, at de ikke udnytter lokalplanens bestemmelser om at måtte opfører bebyggelse til 12 meter, men kan nøjes med 10,5 meter, dog stadig i 3 etager. Bilag 17 - Indsigelse/bemærkning til plangrundlag af 16. juni 2016 fra Kirsten og Frank Mikkelsen m.fl. (10 adresser). Indsigelse mod at der bygges i mere end én etage i tæt-lav bebyggelsen mod vest samt at der skal tages hensyn til den eksisterende rækkehusbebyggelse således at der ikke bygges tættere på skel end 7 meter, da indsiger mener at herlighedsværdien forsvinder samt at der vil være indkig fra de kommende boliger til de eksisterende boliger. Lokalplanens bestemmelser anfører at der kan bygges i maksimalt to etager og med en højde på maksimalt 8,5 meter. Bygherre forventer at bygge én etage med maksimal højde på 7 meter. I forbindelse med lokalplansforslagets udarbejdelse er det vurderet at afstanden fra bebyggelse til ske er fornuftig. Der vil næppe forekomme indblikgenér som ikke er normalt forekommende i et tættere byområde.

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5.

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Nr. Afsender Resume og hovedindhold af indsigelser samt bemærkninger hertil 1 Jørgen Madsen Emma Gads Vej 6 Jørgen

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

Notat - Vurdering af indsigelser

Notat - Vurdering af indsigelser Notat - Vurdering af indsigelser Laulundgade 3, 7400 - Opførelse af etageboliger Adresse: Laulundgade 3, 7400 Herning Dato: 16-05-2018 Sagsnr: 02.34.02-P19-107-18 Sagsbehandler: Sussi Munch Jensen Projektet

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

Foreløbig helhedsvurdering

Foreløbig helhedsvurdering 1 - Foreløbig Helhedsvurdering TEKNIK OG MILJØ Foreløbig helhedsvurdering Vedr.: Ejendommen Østre Kirkevej 25A, 7400 Herning. Matrikel nr.: 547H, Herning Bygrunde Sagsnr.: 02.34.02-P19-583-16 Byggeri,

Læs mere

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl.

Lydia Nørrelykke og Niels Pram Gad, Gl. Flensborgvej. Kurt Wind, Gammel Flensborgvej , 6200 Aabenraa. Christian Henriksen, Gl. KME Plan og Gis Dato: 20. januar 2017 Sagsnr.: 15/23404 Sagsbehandler: Kasper Espersen Direkte tlf.: 7376 6264 E-mail: kesp@aabenraa.dk Notat Bemærkninger til foroffentlighed, Kommuneplantillæg nr. 6.

Læs mere

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan 2017-2 Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsperiode: 16. maj 18. juli 2017 Sag nr. 01.02.05-P16-4-17 Der er indkommet 4 høringssvar i den offentlige

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelser/bemærkninger til: Lokalplan 11.C33.1 Centerområde på hjørnet af Nygade og skolegade. Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt i perioden 8. februar

Læs mere

Helhedsvurdering pga. mere end et enfamiliehus på en parcel, jf. deklaration af , samt mere end 12 m udhusbebyggelse ved skel

Helhedsvurdering pga. mere end et enfamiliehus på en parcel, jf. deklaration af , samt mere end 12 m udhusbebyggelse ved skel TR Boligbyg ApS Rådyrvej 49 8722 Hedensted Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Kirsten Olsen Dir: +4579755685 Mob: e-mail: Kirsten.Olsen @Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-3-18 23.8.2018 Helhedsvurdering

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

BILAG. lokalplan nr. 14.B Boligområde ved Trøstrupsgade i Herning. Indsigelser og bemærkninger til kommuneplantillæg nr.

BILAG. lokalplan nr. 14.B Boligområde ved Trøstrupsgade i Herning. Indsigelser og bemærkninger til kommuneplantillæg nr. INDHOLD OBS: Indeholder sider i A3 format Bilag 1_Indsigelse fra Agnete og Frank Nørgaard Bilag 2_Indsigelse fra Henrik Sandberg Bilag 3_Indsigelse fra Ejerforeningen Trøstrupshave (24 adresser) Bilag

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018

NOTAT. Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Byplanlægger: Christian Jacob Brammann Sagsnr.: 17/30181 Ændringsforslag til Lokalplan 141, hvidbog over partshøring i marts 2018 Dato: 20-03-2018/cjb I

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger 1 Helge Sølgaard Henriksholm Allé 20 2950 Vedbæk Vedbæk Grundejerforening støtter indsigelsen ved formand Hans Jeremiassen Indsigelsen er primært rettet mod den østlige tæt- lav bebyggelse bestående af

Læs mere

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning

HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag HERNING + til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning HERNING + 78 meter 55 meter FORELØBIG ILLUSTRATION HØJHUS HERNING+ Indkaldelse af idéer og forslag til arbejdet med planlægningen af en op til 78 meter høj bygning på Sygehusgrunden i Herning 16. maj 2019

Læs mere

Indstilling. Orientering om afgørelser i april kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 15. februar 2007. Århus Kommune

Indstilling. Orientering om afgørelser i april kvartal 2006. Til Århus Byråd. Teknik og Miljø. Den 15. februar 2007. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Teknik og Miljø Den 15. februar 2007 Orientering om afgørelser i april kvartal 2006 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Absalonsgade 25, Århus C,

Læs mere

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 3. marts 2014 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Opførelse af rækkehuse på Tålforvej 15 Teknik og Miljø bemyndiges til

Læs mere

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området?

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området? Kommuneplan/Rammebestemmelser undtagelse: Det kan simpelthen ikke passe at man i et område som ellers kun er parcelhuse, tillader 4 etagers byggerier på 2-3 matrikler. Det er en åbenlys forskelsbehandling

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld

Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld Notatark Sagsnr. 01.02.05-P19-1-12 Sagsbehandler Christina Duedal Nielsen 31.3.2014 Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld Afsender Arne og Bodil Dam Rasmussen

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 36 til Rammeområder 14.E20, 14.C3 og 14.B15 Erhvervsområde ved Dæmningen i Herning, Centerområde ved Dæmningen i Herning og Boligområde ved Dæmningen i Herning Fremlægges fra xx. måned

Læs mere

Tillæg nr. 29 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 29 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 29 til Rammeområde 11.C12 Centerområde ved Smedegade, Sølvgade og Søndergade Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg nr. 44 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 44 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 44 til Rammeområde 33.E2 Erhvervsområde syd for Hovedvej 15 (Silkeborgvej) Rammeområde 33.OF1 Område til offentlige formål ved Birk Centerpark Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 22 til Rammeområde 51.E2 Erhvervsområde langs Snejbjerg Hovedgade og Rammeområde 51.E4 Erhvervsområde langs Snejbjerg Hovedgade Rammeområde 51.Bl4 Blandet bolig- og erhvervsområde ved Lerbjerg

Læs mere

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved.

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Projektet omfatter bebyggelse i 3 etager i den sydlige del af ejendommen og rummer et mindre

Læs mere

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Tillæg nr. 68 til Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet har dog

Læs mere

Indsigelse fra Grundejerforeningen Bækkelundsvej Øst mod lokalplan 1031

Indsigelse fra Grundejerforeningen Bækkelundsvej Øst mod lokalplan 1031 Indsigelse fra Grundejerforeningen Bækkelundsvej Øst mod lokalplan 1031 Indhold Samlet konklusion for Bækkelundsvej Øst angående skyggegener... 2 Beskrivelse af skyggegener i delområderne 1 og 2... 2 Lokalplanens

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 14.BL7.1 for blandet bolig og erhverv ved Museumsgade i Herning

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 14.BL7.1 for blandet bolig og erhverv ved Museumsgade i Herning INDHOLD Bilag 1 - Indsigelse fra Trøstrupsgade 20, 22, 24 og Museums gade 19, 22, 25 og 26 i Herning Bilag 2 - Indsigelse fra Trøstrupsgade 24 i Herning Bilag 3 - Indsigelse fra Museumsgade 26 i Herning

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Tillæg nr. 14 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 14 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 14 til Rammeområde 14.E5 og 14.R3 Erhvervsområde og rekreativt område ved Teglvænget i Herning Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget

Læs mere

Tillæg nr. 95 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 95 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 95 til Rammeområderne 21.OF2 - Offentligt område ved Sunds Kirke 21.B1 - Boligområde vest for Sunds Hovedgade. Boligområde Præstegårdvej 22 i Sunds Fremlægges fra xx. måned 20xx til

Læs mere

Resume fra borgermøde

Resume fra borgermøde Plan og Udvikling Sagsnr. 243428 Brevid. 2096731 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk 7. majl 2015 NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger til lokalplan 614 for boliger ved Himmelevvej

Læs mere

Indstilling. Lokalplan 997, Ceres-området ved Thorvaldsensgade - Endelig. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3.

Indstilling. Lokalplan 997, Ceres-området ved Thorvaldsensgade - Endelig. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3. august 2015 Lokalplan 997, Ceres-området ved Thorvaldsensgade - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 997, Ceresområdet

Læs mere

BILAG. lokalplan nr. 14.B Boligområde ved Trøstrupsgade i Herning. Indsigelser og bemærkninger til kommuneplantillæg nr.

BILAG. lokalplan nr. 14.B Boligområde ved Trøstrupsgade i Herning. Indsigelser og bemærkninger til kommuneplantillæg nr. INDHOLD OBS: Indeholder enkelte sider i A3 format Indsigelse fra Henrik Sandberg Indsigelse fra Ejerforeningen Trøstrupshave (24 adresser) Indsigelse fra Annie Jeppesen Indsigelse fra bygherre Indsigelse

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 38 til Rammeområde 91.E2 Erhvervsområde ved Industriparken Rammeområde 91.E3 Erhvervsområde ved Østerbro Rammeområde 91.R2 Rekreativt område ved Østerbro Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Indstilling. Randersvej 69 Påbygning af 2 etager på sidebygning. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten

Indstilling. Randersvej 69 Påbygning af 2 etager på sidebygning. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 5. december 2011 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er søgt om tilladelse til at ombygge ejendommen Randersvej

Læs mere

Tillæg nr. 51 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 51 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 51 til Rammeområde 12.E11 Erhvervsområde nord for rute 15 Rammeområde 12.R7 Rekreativt område syd for Holtbjerg Fremlægges fra 11. oktober 2018 til den 8. november 2018 (begge dage incl.)

Læs mere

Tillæg nr. 12 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 12 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 12 til Herning Kommuneplan 217-228 Rammeområde 31.B1 Boligområde nord for Hammerum Hovedgade Fremlægges fra xx. måned 2xx til xx. måned 2xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2009-2021 Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 392 og af forslag til

Læs mere

BILAG A - INDSIGELSESDOKUMENT

BILAG A - INDSIGELSESDOKUMENT INDHOLD Indsigelse fra Nørgaards Allé 11 Indsigelse fra beboere på Overgade 9 og 11 Indsigelse fra beboer på Rolighedsvej 12 Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser BILAG A - INDSIGELSESDOKUMENT

Læs mere

Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet

Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet Bilag: Kommentarer vedr. uhensigtsmæssige påvirkninger af Allébyen og manglende investering i byliv og bykvalitet Foretræde for Teknisk Udvalg vedr. lokalplan 1031 Mandag d. 23. maj kl. 18.09 Kamilla Gumede,

Læs mere

HVIDBOG - LOKALPLAN 145

HVIDBOG - LOKALPLAN 145 HVIDBOG - LOKALPLAN 145 INDKOMMEN BEMÆRKNING LOKALPLANENS TEKST INDSTILLING Der er kommet 34 bemærkninger både fra borgere i og uden for lokalplanområdet angående højden af byggeriet på Stevnsvej 3 (Vallø

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 4 til Rammeområde 95.B9 samt 95.B1 Boligområde mellem Torvegade og Vestergade i Sdr. Felding Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) Punkt 6. Godkendelse af kommuneplantillæg 1.046 og Lokalplan 1-3-119 Boliger, Porthusgade, Vestbyen (2. behandling) 2017-027562 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 40 til Rammeområder 11.C1 og 11.C13 Centerområde Vestlige del af Bethaniagade og Bredgade i Herning og Centerområde ved Bredgade og Møllegade i Herning Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 22 til Rammeområde 51.E2 Erhvervsområde langs Snejbjerg Hovedgade og Ringkøbingvej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg nr. 9 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 9 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 9 til Rammeområde 11.B8 For et boligområde nord for Rolighedsvej Fremlægges fra den 6. april 2017 til den 1. juni 2017 (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 2-799 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er ansøgt om tilladelse til ombygning og udvidelse af

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 7. november 2017.

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 7. november 2017. Planafdelingens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Indsigelser og bemærkninger til Lokalplan nr. Område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård Med tilhørende kommuneplantillæg nr. 5 for område til

Læs mere

Noget vil være en gentagelse af tidligere fremsendte høringssvar, noget vil være nyt.

Noget vil være en gentagelse af tidligere fremsendte høringssvar, noget vil være nyt. København 22. december 2016 Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks 348 1503 København V Vedr. revideret lokalplan for Amagerbanen Syd. Vi har følgende kommentarer til det reviderede lokalplansforslag

Læs mere

> Lokalplan 1068 Boliger ved Køge Å. Notat: Belysning af indbliksgener i forbindelse med etablering af boliger ved Køge Å

> Lokalplan 1068 Boliger ved Køge Å. Notat: Belysning af indbliksgener i forbindelse med etablering af boliger ved Køge Å 06_12_2017 Lokalplan 1068 Notat: Belysning af indbliksgener i forbindelse med etablering af boliger ved Køge Å Et projektforslag udarbejdet af Vandkunsten Historik Området beliggende mellem Fændediget

Læs mere

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage).

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage). KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 20-11-2017 Sagsnr. 2017-0355010 Bilag 8 Koreavej 8 Teknik- og Miljøforvaltningen har den 23. august 2017 modtaget en ansøgning om

Læs mere

Haveforeningen Birkevang - et helt særligt område med 140 helårsboliger i udkanten af København

Haveforeningen Birkevang - et helt særligt område med 140 helårsboliger i udkanten af København Haveforeningen Birkevang - et helt særligt område med 140 helårsboliger i udkanten af København Husum, 2700 Brønshøj bestyrelsen@birkevang.dk www.birkevang.dk 16/05-2019 Kære Københavns Kommune, Vi sender

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C.

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 29. april 2015 Etagebyggeri i Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen, 8000 Aarhus C.

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Kommuneplantillæg 5.025 og Lokalplan 5-1-104 Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) 2015-051258 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale.

Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 3. maj 2019 Bilag 5 til høringssvar I forbindelse med byggeansøgning om indretning af i alt 32 ungdomsboliger og etablering tagterrasse

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger s1 Lind og Risør A/S v/ Thomas Uldall Erik Husfeldts Vej 9 2630 Taastrup Lind og Risør A/S ejer Linde Alle 21, matr. 4bq Nærum By, Nærum og matriklerne 32a o 32b Nærum By, Nærum placeret på hjørnet mellem

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 65 til Rammeområde 15.B5 Boligområde ved Violens Kvarter Rammeområde 15.B2 Etageboliger i Engens Kvarter Rammeområde 15.R1 Rekreativt område nord for Engens Kvarter Fremlægges fra xx.

Læs mere

Indstilling. Amaliegade 14-16, Århus C opførelse af etagebyggeri delvis huludfyldning. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3.

Indstilling. Amaliegade 14-16, Århus C opførelse af etagebyggeri delvis huludfyldning. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. september 2009 Amaliegade 14-16, Århus C opførelse af etagebyggeri delvis huludfyldning Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 4. Aalborg Midtby, Kjellerupsgade 12 og 14 "Symfonien", Boliger og erhverv. Kommuneplantillæg 1.022, Lokalplan 1-1-115 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-43473. By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269243 Brevid. 2397709 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 631 for Kildegården og kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg nr. 35 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 35 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 35 til Rammeområde 31.B13 Boligområde ved i Hammerum Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 20 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 5 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 5 til Rammeområde Herning 11.C1, 11.C23 og 11.C31 Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

Hvidbog for supplerende høring i perioden 6. juni 20. juni 2019: Lokalplan 189 Overførsel af sommerhusområde til byzone i Strøby Egede

Hvidbog for supplerende høring i perioden 6. juni 20. juni 2019: Lokalplan 189 Overførsel af sommerhusområde til byzone i Strøby Egede Hvidbog for supplerende høring i perioden 6. juni 20. juni 2019: Lokalplan 189 Overførsel af sommerhusområde til byzone i Strøby Egede Oversigt over høringssvar, forvaltningens bemærkninger og politisk

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 5. Aalborg Midtby, hjørnegrunden Rendsburggade/Nyhavnsgade, Ungdomsboliger. Kommuneplantillæg 1.025 for området ved Musikkens Hus og Lokalplan 1-1-118 (2. forelæggelse). 2013-33915. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i naboorienteringen i forbindelse med ansøgning om dispensation fra lokalplan 32.

Notatet indeholder et resumé af de bemærkninger der er indkommet i naboorienteringen i forbindelse med ansøgning om dispensation fra lokalplan 32. NOTAT - Indkomne bemærkninger til ansøgning om dispensation til opførelse af bolig, dalgade 34 Teknik & Miljø 9. januar 2019 Sags-ID: 18/6147 Sagsbehandler: Helle Aarre Notatet indeholder et resumé af

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.029 og lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) 2017-037562 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 13.

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 13. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 13. maj 2013 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er søgt om tilladelse til at opføre en tilbygning og foretage

Læs mere

Tillæg nr. 42 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 42 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 42 til Rammeområde 14.B8 Boligområde ved Tietgensgade Rammeområde 14.B11 Boligområde ved Grøndahlsvej Rammeområde 14. B12 Boligområde syd for Grøndahlsvej i Herning Fremlægges fra xx.

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 46 til Rammeområde 12.B10 og 12.BL3 Bolig- og erhvervsområde ved Nørregade 44-50. Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende

Læs mere

FORELØBIG HELHEDSVURDERING

FORELØBIG HELHEDSVURDERING FORELØBIG HELHEDSVURDERING Sagsnummer: 02.34.02-P19-60-19 Ejendommen: Adresse Matrikel nr.: Ejendomsnr.: Sorøvej 23A, 7400 Herning 1ARL, Herningsholm, Herning Jorder 282313 TEKNIK OG MILJØ Byggeri og Ejendomsdata

Læs mere

Tillæg nr. 56 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 56 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 56 til Rammeområde 31.BL1 Blandet bolig og erhverv ved Ny Gjellerupvej og Hammerum Hovedgade Rammeområde 31.B6 Boligområde nord for K. Møllers Vej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx.

Læs mere

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan Forslag Offentlig høring Tillæg nr. 74 til Rammeområde 42.B3 og 42.T1 Boligområde sydvest for Sinding Hovedgade Område til tekniske anlæg nordøst for Sinding Hovedgade Fremlægges fra den 15. september

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 27. januar 2004 J.nr. Ref.: Tlf.nr. 00.01.51.A21/6-89 ar 8940 2514 Orientering

Læs mere

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe.

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe. Elizabeth Arkin Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Mail: plan.byg@aalborg.dk Nibe den 20. oktober 2014 Indsigelse mod Lokalplan 10-1-106 Undertegnede gør

Læs mere

Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70 Sommerhusområde ved Skarrev.

Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70 Sommerhusområde ved Skarrev. Kultur, Miljø & Erhverv Kultur, Plan & Fritid Dato: 24/04/2014 Sagsnr.: 13/16702 Dokumentnr.: 74 Sagsbehandler: AJJ Indsigelsesnotat Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70

Læs mere

Tillæg nr. 47 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 47 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 47 til Rammeområde 11.C28 Centerformål ved Lykkesvej i Herning Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet

Læs mere

Indsigelse mod Udkast til Lokalplan 271

Indsigelse mod Udkast til Lokalplan 271 Vejen 01.05 2015 Til Vejen Kommune Rådhuspassagen 3,6600 Vejen e- mail: teknik@vejen.dk Indsigelse mod Udkast til Lokalplan 271 Indsigelsen fremsendes af Knud Fensteen Madsen og Susanne Ida Sofie Pedersen

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 2 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 2 til Rammeområde 12.B12 Boligområde ved Kærmindevej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 68 til Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Plangrund forud for lokalplansforslag

Plangrund forud for lokalplansforslag Plangrund forud for lokalplansforslag Udstillingsbygning i tilknytning til Legoland Dato: 16. Januar 2017 Forvaltning Planafdeling Lokalplangrundlag Lokalplanområdets beliggenhed Lokalplanområdet er beliggende

Læs mere

Høringssvar til Lokalplan fuld ordlyd/anonymiseret. Høringssvar nr. 1. Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1

Høringssvar til Lokalplan fuld ordlyd/anonymiseret. Høringssvar nr. 1. Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1 Høringssvar nr. 1 Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1 Vi (..) vil gerne gøre indsigelse mod parkeringsplaceringen ud for vores grund. Vi har herunder vedhæftet billede af billaget fra

Læs mere