Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde nr. 264 i E/F Søllerød Park, torsdag den 11. juni 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent) 1) Godkendelse af sidste mødereferat 2) Valg af referent 3) Eventuelt a) P-pladser til lejere v/warny - beslutning b) Falck v/beate orientering/beslutning c) Vaskeri v/kirsten d) Status på vurdering af tilbud fra administratorer v/warny, Beate og Tom e) Salg af lejlighed v/tom f) Forretningsorden v/kirsten g) Andet 4) Balance ultimo maj v/tom 5) Orientering fra udvalg, herunder hvem er valgt som formand for de enkelte udvalg a) Beboerkontakt b) Bygningsudvalg c) Anlægsudvalg i. Blok 19 vedligeholdelsesplan og driftshåndbog d) Aktivitetsudvalg e) IT/hjemmeside f) Ejendomsfunktionærer 6) Opgaveliste fra sidste bestyrelsesmøder a) Prioritering og anførelse af status hvis der har været/er aktivitet b) Beslutning om oversigten skal på SP hjemmeside 7) Næste møde afholdes 13. august. Ad 1. Godkendelse af sidste mødereferat Referat fra sidste møde blev godkendt og underskrevet. Ad 2. Valg af referent Beate blev valgt som referent. Ad 3. Eventuelt a. Udlejning af p-pladser til lejere En gruppe lejere har bedt om at leje parkeringspladser direkte af ejerforeningen, da udlejer har hævet lejen over for lejerne. Bestyrelsen har rådført sig med administrator, som fraråder det. Konsekvenser blev grundigt diskuteret, og alle var enige om, at bestyrelsen skal varetage ejerforeningens interesser og derfor ikke kan indgå et kontraktligt forhold med ejeres lejere, hvilket også er i overensstemmelse med administrators anbefalinger. Ordlyden i husorden vil blive foreslået ændret senest på næste generalforsamling, idet den nuværende ordlyd alene nævner beboer og ikke ejer og/eller lejer.

2 b. Falck-pakke Beate har modtaget tilbud på 2-årigt abonnement fra Falck på førstehjælpepakke, brandslukkere og kursus til 3 personer. Behovet blev diskuteret og Beate vender tilbage med revideret tilbud snarest. c. Vaskeri Kirsten ønsker, at paneler i vaskeriet samt toilet males. Behov for jævnlig rengøring af vaskeriet blev diskuteret, og Kirsten indhenter tilbud på rengøring af vasker, kundetoilet og bad. Inspektørerne skal selv holde kontoret rent. På opfordring fra beboere vil der som forsøgsordning nu kunne vaskes hele døgnet rundt. d. Tilbud på ejendomsadministration Opgaven med at sammenligne tilbuddene har været meget tidskrævende og har givet anledning til yderligere spørgsmål hos udbyderne. På den baggrund vil det efter sommerferien blive besluttet at fortsætte dialog med to administratorer. e. Salg af lejlighed 14-5 Ejerforeningens lejlighed i blok 14-5 sættes til salg. Der er modtaget bud fra 3 mæglere, og Jesper Nielsen blev valgt som ejendomsmægler. Den nuværende lejer har opsagt lejemålet til 31. august, men lejligheden vil blive sat til salg snarest. f. Forretningsorden for ejerforeningen Kirsten og Lise vil arbejde videre på at lave et udkast til forretningsorden til ejerforeningen. 1. august blev sat som deadline for de enkelte bestyrelsesmedlemmers og suppleanters input. g. Andet Defekte blandingsbatterier Der opstår jævnligt problemer med temperaturen på vandet i nabolejligheder til beboere, der har skiftet blandingsbatteriet med et nyt, men af dårligere kvalitet. Når blandingsbatteriet går i stykker, får naboerne problemer med overløb af lunkent vand. Det kan være et problem, at bestyrelsen ikke har adgang til lejligheder, med defekt batteri, hvis beboeren er bortrejst. Warny vil derfor undersøge mulige ballofix-løsninger. TV Lorry på fodboldbanen Beate blev omkring 21. maj kontaktet af en beboer, der tilfældigvis havde set TV Lorry filme på græsplænen ned imod stråhytten. Beate har kontaktet TV Lorry for at få at vide, hvad evt. indslag handlede om, men har ikke kunnet få et svar. Delebilordning Beate mener, at der kan være grundlag for en delebil-ordning i Søllerød Park. Beate undersøger markedet og vender tilbage med et forslag til næste bestyrelsesmøde.

3 Papir-container Karen fortalte om beboeres problemer med at bruge papircontaineren korrekt og viste avisartikel, der beskriver papiraffald, som ikke må smides i papircontaineren. Karen foreslog, at det ved papircontaineren klart fremgår, hvad der må smides i. Karen undersøger nærmere og komme med forslag på næste møde. Den gode smag Karen lagde op til en diskussion om, hvordan vi sikrer, at de løsninger, som de enkelte udvalg laver, bliver diskuteret i bestyrelsen, så valg af materialer mv. stilmæssigt ikke stikker ud. Der var enighed om, at der var behov for at konferere udseende af løsninger i bestyrelsen. Lise udarbejder forslag til en skabelon, der skal benyttes ved sådanne arbejder. Overblik over inspektørernes opgaver Tom fortalte, at inspektørerne efterlyser en tavle på kontoret til at få overblik over de mange faste, tilbagevendende opgaver. Tavlen giver også bestyrelsen let adgang til overblik over inspektørernes løbende opgaver. Ad 4. Balance ultimo maj v/tom Tom gennemgik saldobalancen pr. 31. april. Ad 5 Orientering fra udvalg a) Beboerkontakt Tom orienterede om brev fra beboer vedr. grundskyld i forhold til eksklusiv brugsret til terrasser og om voldsom larm fra en stuelejlighed i blok 4. b) Bygningsudvalg Warny formand for udvalget. Warny fortalte, at udvalget onsdag den 10. juni gennemgik facader og tage for notering af kritisk vedligeholdelse. Vedligeholdelsesstanden er noteret i et skema, hvorefter udbedring vil blive prioriteret/ udført. Understrygning af taget i blok 3 er i gang. Skæve fliser ved blok 6 bliver rettet op, og kantsten langs den nyligt asfalterede vej ned til garagerne bliver lagt ultimo august. Warny fortalte desuden om projekt med udskiftning af belysning i kældre til LED-lys med sensorer samt montering af 4 stikkontakter fordelt i kældergangen. Udskiftningen er afsluttet i blok 1. Kældrene i blok 2, 3, 6 og 7 vil få monteret sensorer og stikkontakter inden årets udløb.

4 c) Anlægsudvalg Kirsten formand for udvalget. Kirsten fortalte om stor mødeaktivitet i udvalget, hvor Johnny også har deltaget. I sommerperioden har inspektørerne travlt med at klippe græs og hække, og disse opgaver er de bedt om at prioritere højest. Udvalget har diskuteret bøde til beboere, der ikke deltager i havedag. Der var enighed om, at det på ingen måde giver mening at indføre sådan en ordning. En beboer har foreslået, at den vestlige havelåge ud til Skodsborgvej genåbnes. Der var enighed om, at man ikke ønsker at åbne adgangen i det hjørne af parkområdet. Lise fortalte, at politiet efter en række indbrud i kælderrum ud til Skodsborgvej i vinter anbefalede, at man præventivt låser de to låger ud til Skodsborgvej (ved blok 15 og 19). Lise vil undersøge, hvilke muligheder der er for at montere lås, evt. en højere låge. Dato for besigtigelse af terrasse- og forhaver samt vedligeholdelse af vinduer døre mm. fastsættes snarest i samarbejde med repræsentant fra bygningsudvalget. I overensstemmelse med den eksisterende plejeplan fra 2010 vil Lise snarest udarbejde en plan for randbeplantning uden for blokkene langs Vangebovej og Skodsborgvej. Lise vil snarest udarbejde kvalitetshåndbog for inspektørerne. Kvalitetshåndbogen sikrer, at inspektørerne præcis ved, hvordan bestyrelsen ønsker, at anlægsopgaverne løses. Inspektørerne ønsker udskiftning af gammel Egholm-maskine/arbejdsvogn med en ny, da den nuværende er ca. 7 år gammel og kræver store udgifter til vedligholdelse. Økonomi og behov blev diskuteret. Indkøb af støjsvage maskiner blev diskuteret. Udvalget vil tale med inspektørerne om prioritering af indkøb af el-drevne hækkeklippere med udgangspunkt i annonce tilsendt af en beboer. Der er konstateret, at nogle beboere stadig sætter haveaffald uden for hækken i forventning om, at inspektørerne bortskaffer affaldet for dem. Udvalget vil igen indskærpe over for inspektørerne, at de kun skal hjælpe svage beboere, der ikke er i stand til at bortskaffe affaldet selv. Alle andre skal selv bære affaldet ned på genbrugsstationen. Næste havedag søndag den 27. september skal der males træværk bl.a. rundt om tørrestativer og affaldsstationer. d) Aktivitetsudvalg Beate formand for udvalget Karen og Beate har mødtes med en beboere mhp at lave et klunselaug. Inspektørerne har foreslået, at der laves en klunsestation i en af inspektørernes garager i stedet for på containerpladsen. Her vil

5 genstandene også kunne stå tørt. Tanken er, at inspektørerne til daglig skal åbne og låse garageporten, og at klunselauget har ansvar for åbning i weekenderne. Klunselauget efterlyser beboere, der vil være med til at drive klunsestationen som forsøgsordning i et halvt år. Arbejdet med at sætte hylder op og indrette garagen vil blive gjort i starten af efteråret, evt. også på havedagen. e) IT/hjemmeside Beate formand for udvalget. Intet at berette. f) Inspektørerne Det blev aftalt, at bygnings- og anlægsudvalgene skal koordinere opgaver i forhold til inspektørerne Lise foreslog, at inspektørerne laver et estimat på tidsforbrug for de faste, tilbagevendende opgaver. Tom vil bede inspektørerne om altid at kvittere for mails, så man ikke er i tvivl om, at beskeden er modtaget. Ad 6. Næste møde Næste møde afholdes torsdag den 13. august kl i Købmandsgården.

6 Udvalg Beskrivelse Forventes udført Afsluttet Bygninger Tilbud fra Majbyg på nedtagning, transport og opsætning fransk altan-gelændere Nej Anlæg Istandsættelse af stråhytten Ja Bygninger Hovedrengøring af vaskeriet Ja Bygninger Gennemgang af sokler, gavle og tagsten Ja Bygninger Navneskabe ved trapper laves om til informationstavler Nej Bygninger Istandsættelse af møbelforretningens facade (pålagt lejer af ejerforeningen) Nej Bygninger Nyt udvalg vedr. badeværelsesvindue ser på mulige alternative løsninger Nej Bygninger Maling af paneler i vaskeri og toilet Nej Bygninger Indkøb af brandslukningsflasker og førstehjælpskasse Nej Bygning Understrygning af tag i blok Nej Anlæg Havevandring med registrering af vedligeholdelsesstand på for- og baghaver Nej IT YouSee-alternativer undersøges af ressourcepersoner Nej Bestyrelsen Udarbejdelse af forretningsorden Nej Anlæg Udarbejdelse af kvalitetshåndbog Nej Vaskeriet Indhentning af tilbud på renholdelse af vaskeri, bad og toilet Nej Bestyrelse Sommerfest i Søllerød Park Nej Bestyrelse Loppemarked i Søllerød Park Nej Anlæg Kantsten lægges på nyligt asfalteret vej ned mod garagerne Nej Anlæg Genopretning af skævt lagte fliser ved blok Nej Anlæg Havedag Nej Bygninger Etablering af klunsestation i garage som forsøgsordning Nej Bygninger Installation af LED-belysning med sensorer i kældrene Nej

Referat af bestyrelsesmøde nr. 265 i E/F Søllerød Park, torsdag den 13. august 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 265 i E/F Søllerød Park, torsdag den 13. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 265 i E/F Søllerød Park, torsdag den 13. august 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 261 i E/F Søllerød Park, torsdag den 19. marts 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Karin Clausen, Warny Munch, Thomas Worm Beate Warberg (referent) 1) Godkendelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 19.30 1 Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 23. oktober 2014 kl. 19.30 Til stede: Tom Bosarp, Bent Rasmussen, Karin Clausen, Kirsten Rud, Thomas Worm, Beate Warberg (referent) Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 258 i E/F Søllerød Park, onsdag den 17. december 2014

Referat af bestyrelsesmøde nr. 258 i E/F Søllerød Park, onsdag den 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde nr. 258 i E/F Søllerød Park, onsdag den 17. december 2014 Til stede: Afbud: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Thomas Worm, Warny Munch, Beate Warberg (referent) Karin Clausen og Bent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 257 i E/F Søllerød Park, onsdag den 19. november 2014 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmøde nr. 257 i E/F Søllerød Park, onsdag den 19. november 2014 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmøde nr. 257 i E/F Søllerød Park, onsdag den 19. november 2014 kl. 19.30 Til stede: Tom Bosarp, Bent Rasmussen, Kirsten Rud, Thomas Worm, Warny Munch, Beate Warberg (referent) Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 2. oktober 2014 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 2. oktober 2014 kl. 19.30 1 Referat af bestyrelsesmøde i E/F Søllerød Park, torsdag den 2. oktober 2014 kl. 19.30 Til stede: Tom Bosarp, Bent Rasmussen, Kirsten Rud, Thomas Worm, Warny Munch og Beate Warberg (referent) Afbud: Karin

Læs mere

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne.

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne. Referat af bestyrelsesmøde d. 6. August 2015 Tilstede: John Steen Johansen, Flemming Jørgensen, Merrit Rosberg, Teia Hauerslev, Barbara Cros. Thor Nielsen med på telefon i tilfælde af afstemning. Afbud

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30 Partnerz N ø r r e s u n d b y - F r e d e r i k s h a v n - H j ø r r i n g Sagsnr.: 700292 LFA/LSN/mhl/lsn Dato: 14. oktober 2011 Åstrupvej 9 DK-9800 Hjørring Telefon +45 9819 3800 Telefax +45 9892 7938

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde 1. Hvem er omfattet af husordenen? Stk. 1: Denne husorden gælder for samtlige ejerforeningens medlemmer og lejere. Stk. 2.

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 22 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 7. januar 2019 kl. 18.30 Sted: Vaskeri + Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018,

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 31 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 8.9.2011 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Det blev aftalt at udskyde reguleringen af a conto til næste år da ændringen af varmeåret komplicerer justeringen.

Det blev aftalt at udskyde reguleringen af a conto til næste år da ændringen af varmeåret komplicerer justeringen. Til Ejerforeningens hjemmeside 1. Møde med administrator a. Gennemgang af udkast til revideret administratoraftale Bestyrelsen har, med baggrund i de 6 år, som den hidtidige administratoraftale har løbet,

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 7. februar 2013 Referat Den 5. februar 2013 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 18 Mødested: Afdeling: Afd. 4 Mødetid kl. 15.00 Hvidovrevej 327, kælderen Deltagere:

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 1. Valg af dirigent og referent Bjarne Sjørup Sørensen blev valgt til dirigent. Steffen Klemmensen

Læs mere

Bestyrelsesmøder, Beboerrepræsentationen og Antenneforeningen. Referat

Bestyrelsesmøder, Beboerrepræsentationen og Antenneforeningen. Referat Beboerrepræsentationen "VIBENSHUSBEBOERNE" v/carl-erik Christiansen Buddinge Hovedgade 291 2880 Bagsværd Telefon: 44 44 00 03 (privat) Telefon: 33 21 26 33 (arbejde) Telefax: 33 21 11 18 E-Mail: carl-erik@andersen-maare.dk

Læs mere

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde Fraværende: Gitte Horsfall, Lene G. Andersen Mødedato: tirsdag 7/10 2014 Deltagere: Heidi Hansen, Jette Jansen, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Referat fra sidste mode Godkendt følgende punkter: i

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening.

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsens mail: afd.17@outlook.dk Referat fra Afdelingsbestyrelsesmøde Fredag, den 17. august 2018, kl. 19.00

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Endnu et år er gået i Nærum Park og ligesom de andre år har der været masser af aktiviteter ikke mindst på bygge og anlægsfronten. Som det efterhånden er tradition, har vi haft

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 08 september 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde d. 27.05.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Tomas Klement Jørn Christensen, Ejnar Estrup, Helle Nielsen, Frank Nissen

Læs mere

til husorden ved mlingen 2014

til husorden ved mlingen 2014 til husorden ved mlingen 2014 Bestyrelsen ønsker at skabe et bedre overblik i vores husorden, således at bestemmelser om de forskellige områder ikke både fremgår af husorden og vedtægter eller husorden

Læs mere

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning.

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning. Referat Den 20. november 2007 Emne: Bestyrelsesmøde Mødedato: 5. november 2007 Mødested: Else Deltagere: Fraværende: Fordeling: Referent: Bestyrelsen Ingen Bestyrelsen + opslag Charlotte Dagsorden 1 Information

Læs mere

Ordinær generalforsamlingsreferat, 30 april. 2014. Ejerforeningen Søvang I og II.

Ordinær generalforsamlingsreferat, 30 april. 2014. Ejerforeningen Søvang I og II. Ordinær generalforsamlingsreferat, 30 april. 2014. Ejerforeningen Søvang I og II. Ad.1. Carl Tiedemann blev valg til dirigent. Ad.2. Ulla Holm blev valgt som referent. Ad.3. Formand for bestyrelsen Carsten

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Livet i Meulenborg Park

Livet i Meulenborg Park Livet i Meulenborg Park meulenborg.dk 15-4-2009 9-6--2009 Nyhedsbrev nr. 57 Referat fra generalforsamlingen d. 4. marts 2009. Til generalforsamlingen var fremmødt repræsentanter for 17 lejere plus 2 fuldmagter.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og referat. Mødereferat nr. 03/2010. Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30. Deltagere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og referat. Mødereferat nr. 03/2010. Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30. Deltagere Bestyrelsesmøde Mødereferat nr. 03/2010 Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30 Deltagere Camilla Antonsen (CA) Peder Nyborg Madsen (PNM) Helle Dahl (HD) Tommy Kok Annfeldt (TKA) Torsten Hasle Nielsen (THN)

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby Husorden Afdeling 31 Bendtsensvej 13, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 31 BENDTSENSVEJ 13. INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER/PARABOLER 3 BAD OG TOILET 3 DØRE/VINDUER

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I/S ROSENBORGGADE 3 1130 KØBENHAVN K TELEFON +45 3311 6364 TELEFAX +45 3311 9125 E-MAIL: info@bjd-advokater.dk CVR 35309187 Danske Bank reg. 4183 kontonr. 4777181769 Ejd 105 GENERALFORSAMLINGSREFERAT År

Læs mere

Bestyrelsesmøde 8. marts 2018

Bestyrelsesmøde 8. marts 2018 Bestyrelsesmøde 8. marts 2018 Tilstede Christoffer Halken (CH), Michael Lindberg (ML), Søren Berg (SB), Mads Enemark (ME) Fraværende Julia Vollertsen (JV) Dirigent Referent CH CH Dagsorden 4. 5. 6. 7.

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 25. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsesmøde 9. januar 2018

Bestyrelsesmøde 9. januar 2018 Bestyrelsesmøde 9. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Parkvej, Etape 4 Bestyrelsesmøde den 9. januar 2018 kl. 19.00, Susanne Deltager: Susanne, Kurt, Keld, Bruno Afbud: Stine Referent: Susanne 1. Kompensationsbeløb

Læs mere

Velkommen til afd. 10 HUS- og ORDENSBESTEMMELSER

Velkommen til afd. 10 HUS- og ORDENSBESTEMMELSER Velkommen til afd. 10 HUS- og ORDENSBESTEMMELSER SKOVBRYNET/ØSTERLED/SOLSKRÆNTEN Varde Velkommen i afd. 10 Skovbrynet, Østerled, Solskrænten Afdelingen er delvis gennemrenoveret, og her er god lejlighed

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 28. oktober 2015 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby. Referent Susanne Frantzen

Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby. Referent Susanne Frantzen Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby Referent Susanne Frantzen 06-02-2017 Punkt: Emne: Action: Deltagere fra bestyrelsen: Jesper, Lene, Ove, Flemming, Henrik, Susanne Afbud: Andre deltagere: Godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 1. juni 2009 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 25. maj 2009 Deltagere: Lone, Per, Charlotte, Ellen, Gitte Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Gulv i køkken og stue besøg

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling

Referat Ordinær generalforsamling Referat Ordinær generalforsamling 10. marts 2004 Andelsboligforeningen Til stede nr. 91, 93, 95, 97, 99, 101, 105, 107, 109, 111, 117, 119, 121, 127, 129, 131, 133, 135, 137, 141, 145, 147, 151, 153, 159,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Allé den 27. marts 2019 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i kantinen hos Spar Nord, Østre Havnepromenade 26, 9000 Aalborg.

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 03.08.2015 Deltagere ved mødet: Jørn, Frank, Ejnar, Helle Pia (Ref.) Afbud: Ej Fremmødt: Tomas Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg og referent 4. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

Generalforsamling E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 2017 E/F Ibstrupparken III Agenda 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab 4. Fremlæggelse af 1. Vedligeholdelsesplan til godkendelse 2.

Læs mere

Deltagere: Til stede Afbud

Deltagere: Til stede Afbud Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Morten Søgaard Larsen L Teknisk chef

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afd. 26, Egå I

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afd. 26, Egå I Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afd. 26, Egå I Mandag d. 28. november 2018 kl. 17.00 Sted: AAB, Langelandsgade 50, 8000 Aarhus. Referent: Cecilia Møberg Kastrup, Stud. Jur. 16 husstande ud af 32

Læs mere

Hegnsregler afdeling 9 - Rønnehegnet

Hegnsregler afdeling 9 - Rønnehegnet Det er ikke tilladt at ændre væsentligt ved beplantningen i haverne uden afdelingsbestyrelsens tilladelse. Kontakt derfor afdelingsbestyrelsen inden du sætter gang i omfattende havearbejde. Det gælder

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

2) Orientering ved formand herunder evaluering af generalforsamlingen og det historiske forløb med udskiftning af vinduer i kiosken Bien.

2) Orientering ved formand herunder evaluering af generalforsamlingen og det historiske forløb med udskiftning af vinduer i kiosken Bien. Bestyrelsesmøde Mødereferat nr. 06/2009 Tid Mandag den 8. juni 2009 kl.: 19:30 Deltagere Camilla Antonsen (CA) Peder Nyborg Madsen (PNM) Anja Larsen (AL) Tommy Kok Annfeldt (TKA) Ole Rosengreen (OR) Torsten

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Der var fremmødt mødt 10 ejere inklusive bestyrelsen til generalforsamlingen. Pkt. 1 Valg af Dirigent og referent: Jens Andersen valgt

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. onsdag den 20. april 2016

Afdelingsmøde Afdeling 6. onsdag den 20. april 2016 Afdelingsmøde Afdeling 6 onsdag den 20. april 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgade 35

Ejerforeningen Drejøgade 35 Ejerforeningen Drejøgade 35 Onsdag den 23. marts 2011, kl. 18:00, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Drejøgade 35. Generalforsamlingen afholdtes i Drejøgårdens lokaler, Drejøgade 26F,

Læs mere

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Under henvisning til boligoverenskomstens bestemmelser er enhver beboer forpligtet til at iagttage god orden i ejendommen. AFFALD

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 Juni 2015 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015 AAB Afdeling 16 april 2015 Beretning 2014 Afdeling 16 Almene boliger Det bliver stadig mere kompliceret at administrere vores afdeling. Administration udsender mange cirkulærer som afdelingsbestyrelserne

Læs mere

Velkommen. til. E/F Elverbo

Velkommen. til. E/F Elverbo Velkommen til E/F Elverbo 10-03-2009 Side 1 Indhold Administrator... 3 Arbejdsweekend... 4 Bestyrelsen... 5 Dørskilte... 6 / email... 7 Gas... 8 Haven... 9 Husorden... 10 Husholdningsaffald... 11 Håndværkere...

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 6. februar 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2005.

Generalforsamlingsreferat 2005. Generalforsamlingsreferat 2005. År 2004, den 11. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen THYLANDSHUSE i Grøndalskirkens menighedslokaler, Hulgårdsvej 2, 2400 NV. Til stede

Læs mere

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019

Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Referat af 1. afdelingsmøde i afdeling 52, Skødstrupbakken den 16. maj 2019 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Direktør Steffen Espersen indledte mødet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 7.4.2011 kl. 19.00 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund () næstformand

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde Rådsmøde den 09/08 2010 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Marie V. Oxfeldt 7D Mads H. Hansen 15C Cecilie Vej-Hansen 19C Dennis Schwartz Knap 20b Solvej Hansen 15F Jesper Bøgsted 16A

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 16.3.2017 1 2 Der var 34 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 17,9 %. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018 Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 24. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Det reviderede årsregnskab 4. Indkomne

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-boligforening

Postfunktionærernes Andels-boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 09/06 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2017

Bestyrelsens Beretning 2017 Indledning Nærum Park anno 2017, vil jeg beskrive som et boligområde i god udvikling. Både bygninger og områder omkring, har i de sidste 10 år gennemgået renovering, fornyelse eller forskønnelse. Men også

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 19. onsdag den 4. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 19. onsdag den 4. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 19 onsdag den 4. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Referat. Nyt fra/om afdelingen

Referat. Nyt fra/om afdelingen Mødedato: tirsdag 5/3 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Lene Glud Andersen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133.

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. Husorden Afdeling 8 Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD SIDE INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER, PARABOLER

Læs mere

Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen

Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen Til stede: 56 lejemål, repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen: Ronny

Læs mere