RYKKER FOR MANGLENDE SVAR SE VENLIGST VEDHÆFTEDE BREV I WORD-FORMAT. OG LÆS VENLIGST NEDENSTÅENDE KORRESPONDANCE.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RYKKER FOR MANGLENDE SVAR SE VENLIGST VEDHÆFTEDE BREV I WORD-FORMAT. OG LÆS VENLIGST NEDENSTÅENDE KORRESPONDANCE."

Transkript

1 Side 1 af 11 Overordnede identitet Fra: "Poul Otto Seidel" <poseidel@dbmail.dk> Til: "Anne Larsen Justiniano" <aljus@slagelse.dk>; "Slagelse kommune" <slagelse@slagelse.dk>; "Arild Schiøtt" <arilsc@slagelse.dk>; "Stig Christensen" <stich@slagelse.dk> Cc: "Grundejerforeningen Tårnborg" <grundejerforeningentaarnborg@gmail.com>; "Annitta Hartmann" <annitta.hartmann@gmail.com>; "Laust Nissen" <laustnissen@gmail.com>; "Anja Nordby Christensen" <anjanordby@msn.com>; "Willy Søren Beck" <willy_beck_51@msn.com>; "Jørgen Knudsen" <jokn1945@mail.dk>; "Inge-Lis Seidel" <seidel.ingelis@gmail.com> Sendt: 14. september :40 Vedhæft: 1 juni 2008 brev til slagelse kom om tvungent medlemsskab (Repareret).doc Emne: RYKKER RYKKER RYKKER Fw: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Slagelse kommune, Att.: Plan, Erhverv og Udvikling, Ved/ byplanarkitekt maa, Stig Christensen, Rådhuspladsen 11, 4200 SLAGELSE Svenstrup mandag den 14. september 2009 RYKKER FOR MANGLENDE SVAR SE VENLIGST VEDHÆFTEDE BREV I WORD-FORMAT. OG LÆS VENLIGST NEDENSTÅENDE KORRESPONDANCE. Nu er der gået snart 16 måneder uden, at vor forening har fået svar på sin henvendelse af 1. juni Vi har - som det fremgår af nedenstående - rykket for svar adskillige gange - en gang endda med et byrådsmedlems medvirken. Det må vel være rimeligt, at kommunen besvarer vor henvendelse. Vi vil meget gerne udbede os et svar nu og ikke om flere måneder.

2 Side 2 af 11 Vi står overfor at påbegynde retslig inkasso over for en række medlemmer med tvungent medlemskab. Vi ønsker ikke at stå i den situation, at der i retten bliver rejst tvivl om foreningens retslige stilling således, at det juridiske fundament smuldrer. Vi kan ikke leve med, at der hersker tvivl om vore fordringers eksistens og fundament i Fogedretten. Derfor er det nødvendigt med en afklaring nu. Det drejer sig jo kun om, at bekræfte at vor forening og dens vedtægter er godkendt af kommunen i relation til den tinglyste deklarations bestemmelser om en grundejerforening i Holmegårdsudstykningen. Da man ønskede, at nedlægge vor forening kunne man sagtens reagere. Så må man også kunne følge op på det nu med samme hast. Det ville også være passende, om kommunen vil være os behjælpelig med at gøre en lille del af vore medlemmer i Holmegårsudstykningen det begribeligt, at de skal være medlemmer i vor forening. Vi har rigeligt bøvl med det i forvejen. Med venlig hilsen - på bestyrelsens vegne Poul Otto Seidel & Ingel-Lis Seidel (sekretær) formand for Tårnborg Grundejerforening og Lokalråd Original Message From: Poul Otto Seidel To: Stig Christensen ; Arild Schiøtt ; Anne Larsen Justiniano Cc: Willy Søren Beck ; Susanne og John Danielsen ; Bent Christensen ; Jørgen Knudsen ; Peter Raaschou ; Arild Schiøtt ; Per Birkegaard Madsen ; Bjarne Mikkelsen (Byråd) Sent: Friday, December 19, :39 AM Subject: Re: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Svenstrup torsdag den 18. december 2008 Stig Christensen, Slagelse kommune I fortsættelse af din telefonopringning i formiddags, hvor du ønskede svar på et par spørgsmål, fordi du ikke forstod vor henvendelse, skal jeg her kort give et resumé: Jeg kunne forstå på dig, at Slagelse kommune tilsyneladende ikke lå inde med nogen dokumenter om godkendelse af foreningens vedtægter og anerkendelse af vor forening, som værende Holmegårdsudstykningens grundejerforening. Jeg fortalte dig, at vi havde været i lokalarkivet, hvor foreningens arkivmateriale (eller en del af det er blevet afleveret af historiske grunde)

3 Side 3 af 11 og gennemgået materialet. Det fremgår af arkivmaterialet, at der har været en korrespondance i mellem grundejerne i Holmegårdsudstykningen og Grundejerforeningen Tårnborg om spørgsmålet. Der findes tilsyneladende ikke noget konkret dokument i arkivet, hvor vor forening og vedtægter bliver godkendt af kommunen. Jeg kan forstå på dig, at da du får en henvendelse fra kommunens borgerkonsulent Anne Larsen Justiniano <aljus@slagelse.dk> i forbindelse med hendes drøftelser med bestyrelsen, om at oprette lokalråd og nedlægge vor forening i februar og bestyrelsen bliver i tvivl om, hvad de skal gøre med de medlemmer i Holmegårdsudstykningen, der skal have en grundejerforening, svarer du ud fra en formodning om, at vor forening og vedtægter er godkendt af kommunen og meddeler derfor, at foreningen ikke kan nedlægges, uden at der forinden er oprettet en ny grundejerforening for Holmegårdsudstykningen, med et tilsvarende af kommunen godkendt sæt vedtægter. Jeg har forklaret dig, at på generalforsamlingen den 9. marts 2008 (vor dagsordenen er nedlæggelse af foreningen og oprettelse af lokalråd) spørger en del af de fremmødte medlemmer, af vor forening, som bor i Holmegårdsudstykningen bestyrelsen om, "... at den da ikke sådan uden videre kan nedlægge foreningen og oprette et lokalråd, når der en tinglyst deklaration - som bliver vist frem på generalforsamlingen - der foreskriver medlemskab af grundejerforeningen... ". Herefter sker der det, at dit svar til foreningen bliver læst op af foreningens næstformand (der haft kontakten til borgerkonsulenten) på generalforsamlingen og efter en kort pause, nedlægger den samlede bestyrelse deres mandat (formanden Charlotte Mikkelsen har nedlagt sit mandat nogle dage forinden - angiveligt grundet sygdom, men nok så væsentligt, fordi hun ikke vil medvirke til at behandle en nedlæggelse af foreningen og oprettelse af et lokalråd - hvilket den øvrige bestyrelse ikke giver hende medhold i). Foreningen bliver ikke nedlagt, idet bestyrelsen trækker sit forslag om nedlæggelse og der bliver valgt en hel ny bestyrelse, suppleanter og revisorer. Det er udefra dit svar til bestyrelsen og dermed generalforsamlingen, at en nedlæggelse forhindres (det havde nu grundet fremmødets størrelse ikke kunnet lade sig gøre alligevel) og derfor er vort udgangspunkt, at kommunen selvfølgelig har godkendt vor forening som værende Holmegårdsudstykningens grundejerforening og godkendt vedtægterne. Andet kan vi ikke få ud af dit svar, via borgerkonsulenten på Slagelse kommunes vegne til bestyrelsen, og dermed de fremmødte medlemmer på generalforsamlingen.

4 Side 4 af 11 Faktuelt er det sådan, at der aldrig har været rejst tvivl om, at der for trækvarterets grundejere var et deklarationsmæssigt obligatorisk krav om medlemskab af vor forening. Dette har vor forening til stadighed meddelt de 96 grundejere i Holmegårdsudstykningen igennem år ved ejerskifter - og ved oplysninger til nye købere fra områdets ejendomsmæglere. Vi har fået oplyst af et medlem af vor bestyrelse (Willy Søren Beck), som var medstifter af foreningen, at forholdet var det, at Holmegårdsudstykningens grundejerforening aldrig blev etableret, men at denne udstyknings grundejere valgte, at lade den allerede etablerede Grundejerforening Tårnborg, være også deres grundejerforening. Ifølge deklarationen måtte man nemlig gerne sammenlægges med en anden grundejerforening. Baggrunden herfor havde været, at vor forening havde hjulpet grundejerne med nogle problemer omkring tilslutningsafgifter til kloak med videre, og at man derfor ikke fandt nogen grund til selv at etablere en forening. Willy Søren Beck var ude af bestyrelsen i nogle år og har derfor ikke nogen konkret viden om, hvad der var af henvendelser til kommunen i anledning af godkendelsesproceduren. En sådan procedure må have fundet sted - i modsat fald skulle der jo have været etableret en anden grundejerforening for grundejerne i Holmegårdsudstykningen. Det blev der ikke - og det er der aldrig blevet. Jeg fortalte dig, at det ville være grotesk, om man nu pludselig skulle til at diskutere om Grundejerforeningen Tårnborg var Holmegårdsudstykningens grundejerforening. Hvis dette ikke havde været tilfældet, kunne foreningen jo uden videre have været nedlagt (det havde medlemmerne dog ikke lyst til og flertal for) og du havde ikke haft nødig, at give det svar, som du gjorde til bestyrelsen, Du erklærede dig ganske enig heri - hvis der ikke fandtes en grundejerforening, der hed Holmegårdsudstykningens grundejerforening - og det gjorde der ikke - så var det vor forening, de skulle være medlemmer af. Sådan måtte det være sagde du. Du har altså ganske samme opfattelse som den nuværende bestyrelse. Jeg fortalte dig også om de vanskeligheder vor forening ville løbe ind i, hvis man pludselig skulle til at diskutere dette spørgsmål igen efter måske 36 år, hvor alle har været medlem af vor forening. Dette var du også enig i. Du anbefalede os, at få et juridisk responsum. Hertil forklarede jeg, at det var vi ikke sindede at gøre. Det var kommunens ansvar, at der i sin tid blev etableret en grundejerforening for Holmegårdsudstykningen i overensstemmelse med deklarationen. Dette af den grund, at det var kommunen og ejeren indtil sidste grund var solgt, der alene var påtaleberettiget og dispensationsberettiget, indtil grundejerforeningen var etableret, hvorefter denne grundejerforening også blev påtaleberettiget, men ikke dispensationsberettiget. (det er fortsat alene kommunen, der er dispensationsberettiget). Det var kommunens opgave, at

5 Side 5 af 11 grundejerforeningen kom på plads og det kom den, ved at blive indlemmet i Grundejerforeningen Tårnborg. Jeg forklarede også, at det svar du gav via borgerkonsulenten til generalforsamlingen binder kommunen. En kommune er ansvarlig for de svar dens ansatte giver - i denne sag er de rette personer blevet spurgt i kommunen, når man ser det fra foreningens side. Det er vanskeligt nok at være bestyrelsesmedlem og skulle tale vrangvillige medlemmer med "tvungent medlemsskab" til rette og høre på deres indvendinger, når de ikke vil betale kontingent. Du fortalte mig, at du nu havde forstået, hvad sagen gik ud på - så vi ikke talte forbi hinanden og at du måtte bede dine foresatte om en juridisk vurdering, da du ikke kunne overskue det juridiske i sagen. Du fortalte mig, at du i det daglige sad med lokalplaner og deklarationer i forbindelse med planlovgivningen og ikke de juridiske aspekter af, at der skal være en grundejerforening og vedtægter, der skulle godkendes. Du ville gå til dine foresatte og bede dem give os et skriftligt svar. Jeg fortalte dig, at sagen var af så vital betydning for os, at vi måtte bede om et skriftligt svar - vi står til ansvar for vore medlemmer. Jeg spurgte dig om, hvorfor du ikke har besvaret vor henvendelse af 1. juni og heller ikke den senere rykker via borgerkonsulenten. Jeg gav udtryk for, at vi i bestyrelsen fandt det urimeligt, at vi skulle bede et af vore medlemmer i Holmegårdsudstykningen (der er medlem af Slagelse byråd) - nemlig Bjarne Mikkelsen - om hjælp for at få et svar. Du kunne ikke give nogen forklaring på, hvorfor der ikke var svaret på vor henvendelse. Afsluttende forklarede jeg dig, at i en forening som vor, vil der i løbet af 40 år hele tiden ske en udskiftning af bestyrelsesmedlemmer og at vi kan se, at meget materiale er gået tabt (nye kommer til og de afgående bestyrelsesmedlemmer får ikke afleveret foreningens løbende korrespondance med videre - der er jo ikke tale om kontorfolk og administratorer). Således er en protokol bortkommet, fremgår det af en seddel i lokalarkivet. Jeg fortalte dig, at vi havde en formodning om, at et så vitalt dokument som kommunens godkendelse af foreningen og vedtægterne, sandsynligvis havde været pillet ud af den løbende korrespondance. Således modtog jeg selv for år tilbage, af en tidligere formand en del vigtige papirer, som han havde fundet på sit loft i en arkivkasse, der var blevet overset. i en række år. Den indeholdt blandt andet en udskrift af tingbogen, rekviretet af foreningen om deklarationen. Han fandt materialet under en oprydning - han havde været formand i 11 år. Vi håber på, at kommunen ud fra alt foreliggende nu meddeler vor forening, at denne udfra en vurdering af de faktiske omstændigheder, må anses for at være Holmegårdsudstykningens grundejerforening og at vedtægterne

6 Side 6 af 11 ligeledes må være godkendte og så samtidig giver en udtalelse om, at medlemmerne i Holmegårdsudstykningen er pligtige at være medlem og naturligvis skal betale det af generalforsamlingen fastsatte årlige kontingent. Dette er mit forslag til en løsning på det problem, at hverken vi eller kommunen kan finde papirerne. Afsluttende skal jeg bemærke, at vi i bestyrelsen er frivillig ulønnet arbejdskraft for foreningen og dens medlemmer. Vi er ikke jurister eller har erfaring i sådanne problemstillinger som denne her. Derfor hjælp os nu - det er tungt nok i forvejen. Med venlig hilsen - på bestyrelsens vegne I Poul Otto Seidel & Ingel-Lis Seidel (kasserer) formand for Tårnborg Grundejerforening og Lokalråd Original Message From: Poul Otto Seidel To: Stig Christensen ; Arild Schiøtt Cc: Willy Søren Beck ; Susanne og John Danielsen ; Bent Christensen ; Jørgen Knudsen ; Peter Raaschou ; Arild Schiøtt ; Per Birkegaard Madsen ; Bjarne Mikkelsen (Byråd) Sent: Wednesday, December 17, :34 PM Subject: Re: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Til Stig Christensen Jeg forstår ikke din nedenstående bemærkning. Kunne du ikke være venlig og besvare vort skriftlige brev af 1. juni Jeg opfatter det sådan, at vi slet ikke skulle have haft denne mail. Det bygger jeg på bemærkningen om Andelsboligforening II på Rødhøjvej, som har sin egen andelsboligforening ifølge bestemmelserne i lokalplan 130 (vi har dog et uformelt samarbejde med denne forening). Er det korrekt? Min ægtefælle Inge-Lis Seidel blev ringet op af Arild Schiøtt og fik forklaret, at han var blevet sat til at besvare vort brev. Han fortalte, at han havde fundet foreningens vedtægter og den tinglyste deklaration for ejendommene i trækvarteret. Endvidere udbad han sig oplysning om vort virkeområde eller dækningsområde. Han fik oplyst at dette er hele den gamle Tårnborg kommunes kommunegrænse, som denne så ud før kommunesammenlægningen den 1. april Dette er reelt uden betydning for vor henvendelse, da denne alene omfatter ejendommene i trækvarteret. Han antydede, at han havde problemer med at finde papirerne om godkendelsen af foreningens vedtægter m.v. i kommunens arkiv. I den anledning kan jeg oplyse, at godkendelsen af Grundejerforeningen Tårnborg som også værende Trækvarterets (Holmegårdsudstykningens grundejerforening ifølge deklarationen - man kunne sammenlægge sig med en anden grundejerforening ifølge deklarationen) formentlig er sket i 1973 eller måske 1974, idet jeg var i

7 Side 7 af 11 kontakt med et medlem fra trækvarteret for kort tid siden. Han oplyste at han havde købt grund og bygget derude på dette tidspunkt. Måske kan det være til hjælp. Vi regner med et svar i nærmeste fremtid. Med venlig hilsen Poul Otto Seidel formand i Tårnborg Grundejerforening og Lokalråd Original Message From: Stig Christensen To: Peter Raaschou ; Bjarne Mikkelsen (Byråd) ; poseidel@get2net.dk Cc: Per Birkegaard Madsen ; Arild Schiøtt Sent: Monday, December 15, :44 AM Subject: SV: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Til alle ovenfor Korrekt jeg tager mig af sagen og vi har er dialog med Grundejerforeningen Tåenborg, så vidt vi kan se er det alene grundejerforeningerne for Trækvarteret og for Lokalplan nr. 130, Boligbebyggelsen nord for Rødhøjvej, hvor der er tinglyst medlemspligt for grundejere i de to områders egne foreninger og ikke tvungen medlemspligt i Grundejerforeningen Tårnborg. Øvrige områder omfattet af Grundejerforeningen Tårnborg har ikke tinglyst medlemspligt. Venlig hilsen Stig Christensen Byplanarkitekt maa Plan og Erhverv Caspar Brands Plads 6,Gl. Rådhus, 1. sal 4220 Korsør Dir. tlf: stich@slagelse.dk Fra: Peter Raaschou Sendt: 15. december :53 Til: Bjarne Mikkelsen (Byråd) Cc: Stig Christensen Emne: SV: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Spørgsmål vedr. grundejerforeninger besvares hos Plan og Erhverv. Så det går jeg ud fra, at Stig tager sig af. /Peter

8 Side 8 af 11 Fra: Bjarne Mikkelsen (Byråd) Sendt: 15. december :52 Til: Peter Raaschou Emne: SV: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Hej Peter Tak for din besvarelse. Hvad med afsnittet vedr. medlemsskab af grundejerforeningen. Hvad kan man evt. gøre og hvem skal kontaktes?? VH Bjarne Fra: Peter Raaschou Sendt: 15. december :02 Til: Bjarne Mikkelsen (Byråd) Emne: SV: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Hej Bjarne Jo, vi har modtaget CD'en. Materialet har vi sendt i kopi til vores rådgiver på Trafiksikkerhedsplanen. CD'en er ikke blevet omdelt til Færdselssikkerhedsudvalgets medlemmer - endnu. /Peter Fra: Bjarne Mikkelsen (Byråd) Sendt: 7. december :12 Til: Peter Raaschou; Stig Christensen Emne: VS: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Hej Peter og Stig Jeg har i dag været i telefonisk kontakt med Poul Otto Seidel. Har du/i mulighed for at kommentere mailen, samt evt. give en status. VH Bjarne Fra: Poul Otto Seidel [mailto:poseidel@vip.cybercity.dk] Sendt: 7. december :13 Til: Bjarne Mikkelsen (Byråd) Cc: Willy Søren Beck; Susanne og John Danielsen; Bent Christensen; Jørgen Knudsen Emne: Fw: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Svenstrup søndag aften den 7. december 2008 Bjarne Graabæk Mikkelsen, Ahornvej 19, Svenstrup

9 Side 9 af KORSØR bjamik@slagelse.dk Telefon: Hej Bjarne Tak fordi du gav tid til at lytte til mig i telefonen og ikke mindst tak, fordi du vil forsøge at hjælpe os. Du vil tage kontakt med Peter Raaschou i vej- og park afdelingen, for at høre om den trafiksikkerhedsrapport vi fremsendte på en CD, er blevet videregivet til trafiksikkerhedsudvalget, som du er medlem af. Jeg kunne forstå på dig, at du ikke havde været til det sidste møde i udvalget og derfor ikke kunne sige med bestemthed, om man havde fået rapporten i udvalget. Vi er også glade for, at du vil tage kontakt til de relevante personer i kommunen - dels for at få undersøgt, hvorfor man ikke svarer os, men ikke mindst for at få at vide, hvad Slagelse kommune kan gøre for at hjælpe en Grundejerforening, der har medlemmer - der trods rykning og henvendelser undlader at betale deres medlemskontingent til en forening, de skal være medlem af ifølge en tinglyst deklaration, hvor kommunen er påtaleberettiget og dispensationsberettiget. Efter din mening, kan det ikke være rimeligt, at frivillig ulønnet arbejdskraft i foreningens bestyrelse, skal udsættes for chikanerier og nedgøringer fra disse medlemmers side. Til din orientering Bjarne - er der 96 ejendomme der har såkaldt "tvungent" eller som vi kalder det "obligatorisk" medlemskab. Efter at vi i år i slutningen af maj udsendte giroindbetalingskort og efter rykning for manglende betaling i oktober/november måned står vi i dag tilbage med 9, der ikke har betalt, ikke vil være medlem og tror de kan melde sig ud og tilkendegiver, at de ikke vil betale. Vore henvendelser til Slagelse kommune - som du kan se nedenfor og i vedhæftede fil i Wordformat er ubesvarede. Igen tak for snakken og dit tilsagn om at forsøge at hjælpe os. Med venlig hilsen Inge-Lis og Poul Otto Seidel Original Message From: Inge-Lis Seidel To: Anne Larsen Justiniano Cc: Jørgen Knudsen ; Bent Christensen ; Susanne og John Danielsen ; Willy Søren Beck Sent: Thursday, August 14, :10 PM

10 Side 10 af 11 Subject: Tvungent medlemsskab af Grundejerforeningen Tårnborg Svenstrup torsdag den 14. august 2008 Kære Anne Larsen Justiniano Jeg sendte den 1. juni 2008 med almindelig post vedhæftede brev - der her vedhæftes denne i word doc-format til: Slagelse kommune, Att.: Plan, Erhverv og Udvikling, Ved/ byplanarkitekt maa, Stig Christensen, Rådhuspladsen 11, 4200 SLAGELSE Angående: Dokumentation for godkendelse af foreningens vedtægter og vor grundejerforening som værende Holmegårdsudstykningens grundejerforening. samt Hjælp med påtaleretten i forbindelse med obligatorisk (tvungent) medlemskab af grundejerforeningen og manglende betaling af kontingent. Vi har ikke modtaget noget svar på dette brev og skal derfor via dig anmode om, at brevet bliver besvaret. Jeg skal nemlig til at rykke de medlemmer, der endnu ikke har betalt og derfor ville det lune med lidt støtte fra Slagelse kommune. Der er omkring medlemmer, der ikke har betalt (det skyldes erfaringsmæssigt ejerskifter og at den nye ejer ikke er klar over reglerne om det såkaldte "tvungne medlemsskab" eller en forglemmelse). Tidligere havde vi en såkaldt hård kerne på omkring 5-10 medlemmer, der nægtede at betale - og det samme vil formentlig være tilfældet i år. Jeg kan ikke forstå, at Slagelse kommune ikke svarer på vort brev - der var jo tilsyneladende ikke noget problem, da du skulle have svar i forbindelse med vor forenings generalforsamling. Jeg skal bede dig om at videresende dette brev til Stig Christensen.

11 Side 11 af 11 Jeg venter snarest et brev fra dig eller Stig Christensen. På forhånd tak for hjælpen. Med venlig hilsen Inge-Lis Seidel, kasserer i Tårnborg lokalråd og grundejerforening, Rødhøjvej 30, Svenstrup 4220 Korsør, telefon: e- mail: ilseidel@get2net.dk

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben.

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben. Side 1 af 5 Poul Otto Seidel Fra: "Poul Otto Seidel" Til: "Jørgen Andersen" Cc: "Inge-Lis Seidel" ; "Willy Søren Beck" ;

Læs mere

Hermed fremsendes jf. telefonsamtale d.d. nedenstående mail med indsigelse, som også har været fremsendt til Maiken.

Hermed fremsendes jf. telefonsamtale d.d. nedenstående mail med indsigelse, som også har været fremsendt til Maiken. From: Sent: 6 Aug 2013 08:34:11 +0000 To: Ursula Julie Koch Cc: Subject: RE: SV: SV: SV: SV: Vejsyn på Fuglsigvej. Hej Ursula, Hermed fremsendes jf. telefonsamtale d.d. nedenstående mail med indsigelse,

Læs mere

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen Tingvej Hornslet Tlf.: Cvr.nr

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen Tingvej Hornslet Tlf.: Cvr.nr From: Marie Davidsen Sent: Wed, 12 Jun 2019 09:31:47 +0200 To: Sejer Bjarke Bretlau Jensen Subject: VS: Parkeringspladser - Tingvej 15 A, 8543 Hornslet Attachments: Diverse dokumenter - Bilag 1 - Tingbogsattest

Læs mere

Yderligere forslag fra medlemmerne til behandling på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen afholdes.

Yderligere forslag fra medlemmerne til behandling på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen afholdes. 10. oktober 2010 Til foreningens medlemmer Indkaldelse til ordinær årlig generalforsamling Der indkaldes hermed til ordinær årlig generalforsamling iht. foreningens vedtægter: Tidspunkt: Mandag den 25.

Læs mere

Edvidere anmoder jeg at få oplyst ejendommens samlet beboelseareal (brutto etage kvadrat meter før og efter indragelse af loftaraeal).

Edvidere anmoder jeg at få oplyst ejendommens samlet beboelseareal (brutto etage kvadrat meter før og efter indragelse af loftaraeal). Side 1 af 5 Fra: "" Til: "''" Sendt: 15. februar 2011 12:28 Kære Per Jeg har ikke yderligere kommentarer. Fra: [mailto:per@lonn.dk] Sendt: 15. februar 2011 12:24 Emne: Sv: Revisionsprotokollat,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TÅRNBORG

GRUNDEJERFORENINGEN TÅRNBORG GRUNDEJERFORENINGEN TÅRNBORG Formanden for Natur- og miljøgruppen Poul Otto Seidel, Rødhøjvej 30, Svenstrup, 4220 KORSØR Telefon 58 38 08 40 Mobil 30 54 90 59 E-mail: poseidel@dbmail.dk Stiftet den 10.

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Hej Carsten, På forhånd tak, jeg ser frem til et godt møde. Med venlig hilsen, Joost van der Horst

Hej Carsten, På forhånd tak, jeg ser frem til et godt møde. Med venlig hilsen, Joost van der Horst Re: Vedr.: Re: Vedr.: Staghøjvej 9 mfl., 6630 Rødding - Ansøgning om omlægning af privat fællesvej til: 31-01-2014 12:11 Hej Carsten, Vi har et møde på tirsdag hvor jeg ser frem til en uddybelse af visse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Emne: SV: Ansøg om tilladelse til udstykning og bebyggelse af min grund Nordre Kinkelgade 50

Emne: SV: Ansøg om tilladelse til udstykning og bebyggelse af min grund Nordre Kinkelgade 50 From: Barbara Fromberg Møller Sent: 17 Aug 2015 12:35:23 +0200 To: Barbara Fromberg Møller Subject: VS: Ansøg om tilladelse til udstykning og bebyggelse af min grund Nordre Kinkelgade 50 Fra: Asger Larsen

Læs mere

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen

Kære Finn. Jeg har som nævnt rykket Peter Serup for svar i dag. Med venlig hilsen Hej Finn Først og fremmest skal jeg beklage den sene tilbagemelding på jeres mail. I den aktindsigt I har søgt, har I fået de dokumenter, der er i sagen. Der er således ikke noget vi har undtaget fra aktindsigten.

Læs mere

ORIENTERING Ansøgning om at flytte restaurationsbåden Viva fra Langebrogade til Nyhavn

ORIENTERING Ansøgning om at flytte restaurationsbåden Viva fra Langebrogade til Nyhavn Teknik- og Miljøforvaltningen ORIENTERING Ansøgning om at flytte restaurationsbåden Viva fra Langebrogade til Nyhavn PROBLEMSTILLING Direktør Buster Schmidt fra restaurant Viva har ansøgt om at få flyttet

Læs mere

Fra: Kristoffer Okholm-Naut Sendt: 30. juni :31 Til: Mette Gram Hansen Cc: Poul Knopp Damkjær Emne: VS: DampRadioen.

Fra: Kristoffer Okholm-Naut Sendt: 30. juni :31 Til: Mette Gram Hansen Cc: Poul Knopp Damkjær Emne: VS: DampRadioen. Fra: Kristoffer Okholm-Naut Sendt: 30. juni 2011 18:31 Til: Mette Gram Hansen Cc: Emne: VS: Fra: Roskilde DampRadio [mailto:post@roskilde.dampradio.dk] Sendt: 30. juni 2011 15:19 Til: Emne: Re: Kære kulturchef.

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

w w w. f l i n t e b a k k e n. d k e m a i l : i n f o @ f l i n t e b a k k e n. d k

w w w. f l i n t e b a k k e n. d k e m a i l : i n f o @ f l i n t e b a k k e n. d k Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. december 2010 Til stede: Afbud: Jens Kisker, Michael Dalsgaard, Laila Gribsholt-Beck, Per Larsen (i egenskab af kontaktperson vedr. retssag mod DEF 1994 A/S) Jacob

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2011-0268 aq. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2011-0268 aq. København, den 3. juli 2012 KENDELSE. ctr. 1 København, den 3. juli 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jacob Andreasen og Jens Saugstrup Valby Langgade 203 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 20.

Læs mere

6. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X på vegne klager klaget over indklagede.

6. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har X på vegne klager klaget over indklagede. København, den 18. december 2013 Sagsnr. 2012-1189/CHN/PMO 6. advokkreds Sagens parter: K E N D E L S E I denne sag har X på vegne klager klaget over indklagede. Sagens tema: X har på vegne klager klaget

Læs mere

I brevet af 2. september 1999 har klageren bl.a. skrevet:

I brevet af 2. september 1999 har klageren bl.a. skrevet: Landinspektørnævnet fandt landinspektør L s ekspeditionstid i en sag om fraskillelse af jordene fra en landbrugsejendom uantagelig lang, ligesom nævnet fandt det kritisabelt, at landinspektøren ikke på

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. samt 3 rykkergebyrer på i alt 300 kr.

Kontrolafgift på 600 kr. samt 3 rykkergebyrer på i alt 300 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0149 Klageren: XX 4760 Vordingborg Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. samt 3 rykkergebyrer på i alt 300 kr. Ankenævnets

Læs mere

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse.

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse. From: Anders Kjærved Sent: 11 Jun 2015 11:49:38 +0000 To: Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget Cc: Marianne Wedderkopp;Torben Præstegaard Jørgensen;Morten Refskou Subject: VS: VIGTIGT - vedr. udvalgsmøde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

KENDELSE. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jens Saugstrup, Lars Nissen og Michael Hammerbak Amagerbrogade 252 2300 København S

KENDELSE. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jens Saugstrup, Lars Nissen og Michael Hammerbak Amagerbrogade 252 2300 København S 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard, Jens Saugstrup, Lars Nissen og Michael Hammerbak Amagerbrogade 252 2300 København S Nævnet har

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede. 1 København, den 8. juni 2009 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Henrik Møller Andersen Hovedgaden 21 4270 Høng Sagen angår spørgsmålet, om den mellem indklagede og klagerne indgåede formidlingsaftale

Læs mere

Orientering om planlægning

Orientering om planlægning 26. juni 2018 - Sagsnr. 18/14881 - Løbenr. 159765/18 Orientering om planlægning Planafdelingen i Kolding Kommune er begyndt at udarbejde forslag til tillæg 21 til Kommuneplan 2017-2029. Formålet med planforslaget

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0095 li. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. Domicil ApS Kolding Landevej 78 7000 Fredericia

Klager. J.nr. 2011-0095 li. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. Domicil ApS Kolding Landevej 78 7000 Fredericia 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. Domicil ApS Kolding Landevej 78 7000 Fredericia Nævnet har modtaget klagen den 18. maj 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

1306260308 1 meddelelse

1306260308 1 meddelelse meemo, Inc. Email 1306260308 01/07/13 14.0

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Generalforsamling 2013 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Jens Ive, Randi Mondorf, Iben Koch og Erik

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 15. marts 2012 KENDELSE Klager ctr. Poul Erik Bech A/S Nørrebrogade 230 2200 København N Nævnet har modtaget klagen den 25. juli 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Sagsøgte skriver at vi inden 3 uger fra den, 26/09/2008 skal overholde de regler som haveforeningen har.

Sagsøgte skriver at vi inden 3 uger fra den, 26/09/2008 skal overholde de regler som haveforeningen har. Til Retten i Næstved BS 99-342/2011 Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11 4220 Korsør Mod Haveforeningen Strandparken v/ formand Tonny Korndrup (advokat Jens Otto Johansen) Korsør den, 15/06/2011 Jeg har

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes til

19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes til 09-02-2015 Forslagene til Hovedgeneralforsamlingen 2015 Forslag nr. 1: Oprindelig tekst: 19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes

Læs mere

Appeludvalget omstøder DSqF afgørelse i sagen vedr. Mikkel Larssens klubskifte fra Farum til Birkerød

Appeludvalget omstøder DSqF afgørelse i sagen vedr. Mikkel Larssens klubskifte fra Farum til Birkerød Appeludvalget omstøder DSqF afgørelse i sagen vedr. Mikkel Larssens klubskifte fra Farum til Birkerød Århus, den 2. september 2006 Til Mikkel Larssen DSqF CC Henrik Kristensen Jan Rask Vedr.: Mikkel Larssens

Læs mere

Kære medlem af Bratten Grundejerforening

Kære medlem af Bratten Grundejerforening Kære medlem af Bratten Grundejerforening Den 6 marts 2019 blev grundejerforeningens medlemmer via Facebook gruppen Bratten Strand Grundejerforening gjort opmærksom på, at vejen mellem Kandeborgvej og Klemmen/Kippen

Læs mere

Deres j.nr. 12-013 - Påbud om medlemskab af Bredballe Antennelaug

Deres j.nr. 12-013 - Påbud om medlemskab af Bredballe Antennelaug Saxo Advokater Advokat Bjarne Aarup Håndværkervej 1 7120 Vejle Ø Deres j.nr. 12-013 - Påbud om medlemskab af Bredballe Antennelaug 13. januar 2010 De har som advokat for Finn Franzen, Jesper Hyldenbrandt,

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 30. maj 2017 blev der i sag 380 2016-10610 17/00129 A & B mod Ejendomsmægler Poul Skytte Høj afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 30. september 2016 har A & B indbragt ejendomsmægler Pouls Skytte

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse med, at klagernes handel ikke blev gennemført.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse med, at klagernes handel ikke blev gennemført. 1 København, den 8. marts 2010 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Peter Schmidt ApS Øverødvej 11 2840 Holte Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse

Læs mere

Formands- og Bestyrelsesberetning 1. maj april 2013

Formands- og Bestyrelsesberetning 1. maj april 2013 Referat fra generalforsamlingen søndag den 28 juli 2013 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Valg af dirigent: Per Johansen er foreslået som dirigent og enstemmigt valgt og der var ingen kommentarer til indkaldelsen.

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

R E F E R A T. af den stiftende generalforsamling i. Grundejerforeningen Kærmindevej. den 6. september 2006

R E F E R A T. af den stiftende generalforsamling i. Grundejerforeningen Kærmindevej. den 6. september 2006 R E F E R A T af den stiftende generalforsamling i Grundejerforeningen Kærmindevej den 6. september 2006 Den 6. september 2006 afholdtes stiftende generalforsamling i Grundejerforeningen Kærmindevej, hos

Læs mere

Til Borgerservice: Vil I sørge for at denne mail videresendes til Michelle D. Petersen, samt sende mig en kvittering for modtagelse.

Til Borgerservice: Vil I sørge for at denne mail videresendes til Michelle D. Petersen, samt sende mig en kvittering for modtagelse. Fra: Micella Caisgaard caisgaard@live.dk Emne: FW: SV: vedr sag omkring skimmelsvamp i ny erhvervet andelsbolig Dato: 15. jul. 2015 kl. 01.57 Til: Rita vinter eyesofshiva@icloud.com To: eyesofshiva@icloud.com

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Mødedato: Torsdag Kl.: 19.00 Mødested: Per, Mimosevej 13 Deltagere i mødet: Per Aagaard Flemming Toft Bent Holm Zenia Rasmussen Ditte Walther Jensen Preben Arentoft Mødt: Alle med undtagelse af Flemming

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har solgt en andelslejlighed og i forbindelse hermed har modtaget kr. 50.000,00 udover købesummen.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har solgt en andelslejlighed og i forbindelse hermed har modtaget kr. 50.000,00 udover købesummen. 1 København, den 23. december 2009 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Mariann Trolledahl Solrød Center 46 2680 Solrød Strand Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har solgt en andelslejlighed

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 2. februar 2012 en formidlingsaftale for 6 måneder med de indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 2. februar 2012 en formidlingsaftale for 6 måneder med de indklagede. 1 København, den 14. marts 2013 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Kristian Ørtoft Geisler og Martin Rønne Øster Farimagsgade 95 2100 København Ø Nævnet har modtaget klagen den 10. september

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012

KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012 KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012 Klager Henrik Danielsens påstand: Klubben pålægges at optage Henrik Danielsen i overensstemmelse med ansøgning af 17.

Læs mere

På hjemturen rejste klageren og ægtefællen med bus 184 mod Vibenhus Runddel. Forinden de steg på bussen, så de 5 kontrollører ved stoppestedet.

På hjemturen rejste klageren og ægtefællen med bus 184 mod Vibenhus Runddel. Forinden de steg på bussen, så de 5 kontrollører ved stoppestedet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0306 Klageren: XX 2100 Kbh. Ø Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for manglende zone. Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Generalforsamling 2019 i grundejerforeningen LI. Strandgaard.

Generalforsamling 2019 i grundejerforeningen LI. Strandgaard. Generalforsamling 2019 i grundejerforeningen LI. Strandgaard. Der indkaldes hermed til generalforsamling søndag den 23-06-2019 kl.10,00 på Strandvejens restauranten i Hals, med følgende dagsorden. 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11, 4220 Korsør Tlf. 29367429 E-mail: palle@flebo.dk www.de25.dk DOKUMENT 1

Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11, 4220 Korsør Tlf. 29367429 E-mail: palle@flebo.dk www.de25.dk DOKUMENT 1 Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11, 4220 Korsør Tlf. 29367429 E-mail: palle@flebo.dk www.de25.dk DOKUMENT 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Til bestyrelsen i Christiansgave 1 Kikkertundersøgelse

Læs mere

Grundejerforeningen Egegaarden

Grundejerforeningen Egegaarden Grundejerforeningen Egegaarden Referat af bestyrelses møde Tirsdag den 27. August 2013, kl.20 Færøvej 45, Hos Thomas Tang Til stede er Ib, Marc Dalgas, Nina Bruun, Christian Astrup og Afbud, Charlotte

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov Vedtægter Grundejerforeningen Strandvænget- Helberskov VEDTÆGTER 2. juni 2011 Side 1 Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Strandvænget-Helberskov. Foreningen har hjemsted

Læs mere

Medens du har holdt ferie har jeg fået mig noget af et luxus problem.

Medens du har holdt ferie har jeg fået mig noget af et luxus problem. 1 København, den 10. juli 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Lars Kjærgaard og Marianne Christensen v/ AIG Europe S.A. Kalvebod Brygge 45 1560 København V Sagen angår spørgsmålet,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse med Midttrafik-klippekort i København

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse med Midttrafik-klippekort i København 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0164 Klageren: XX 2200 København N Indklagede: Movia CVR.nr.: 28896569 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for rejse med Midttrafik-klippekort

Læs mere

Erhvervsstyrelsens j.nr. 12-12.612 (Rungsted Havn A/S) og 2012-0026388 (Generel fortolkningssag)

Erhvervsstyrelsens j.nr. 12-12.612 (Rungsted Havn A/S) og 2012-0026388 (Generel fortolkningssag) Erhvervsstyrelsen Kampmannsgade 1 1780 København V Lett Advokatfirma Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. 33 34 00 00 Fax 33 34 00 01 lett@lett.dk www.lett.dk Erhvervsstyrelsens j.nr. 12-12.612 (Rungsted

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. oktober 2006 (sag nr S)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. oktober 2006 (sag nr S) Side 1 af 5 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. oktober 2006 (sag nr. 70-2005-S) K OG KK mod Statsautoriseret revisor R Ved skrivelse af 17. oktober 2005

Læs mere

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig?

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig? Frivillig i børn unge & sorg - er det noget for dig? Dét, at jeg har kunnet bruge min sorg direkte til at hjælpe andre, det har givet mening Som frivillig i Børn, Unge & Sorg er du med til at vise unge

Læs mere

generalforsamling. Og da det jo er imod bestyrelsens anbefalinger, så stiller

generalforsamling. Og da det jo er imod bestyrelsens anbefalinger, så stiller Bestyrelsens gennemgang af sagen vedrørende dagens forslag. Jeg vil ikke gennemgå sagen kronologisk og detaljeret, men mere koncentrere mig om indholdet. Som I ved, så handler det om, at Bestyrelsen mistede

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halvrebene. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. Kapitel 2 Formål 2. Foreningens

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede, efter at klager ikke accepterede et købstilbud, har krav på betaling af vederlag.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede, efter at klager ikke accepterede et købstilbud, har krav på betaling af vederlag. 1 København, den 27. september 2011 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler Anne Marie Nymark Jensen Ansgarsvej 2 9600 Aars Nævnet har modtaget klagen den 7. januar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 19. juni 2013 blev der i sag 192-2012 MM mod Ejendomsmæglervirksomheden AA [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 27. august 2012 har Klagenævnet for Ejendomsformidling på vegne af MM

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Paragraf 1 Foreningens navn er Pedersminde med hjemsted i Hønsinge i Odsherred kommune. Paragraf 2 Foreningens formål er at varetage og fremme

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse uden billet. Havde kun 200 kroneseddel. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse uden billet. Havde kun 200 kroneseddel. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0251 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY 8452 Harlev J. Midttrafik Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750

Læs mere

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune.

Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Beretning 2009 for Sammenslutningen af sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune. Det er den 3. generalforsamling i Sammenslutningen af sommerhusejere i Jammerbugt kommune. Vi kan se tilbage på et år,

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 11. januar 2013 (J.nr. 2012-0032408) Afgift som

Læs mere

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f...

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f... Page 1 of 91 of 9 From: syddjurs Sent: 19-01-2016 11:03:56 To: Team Byggeri Subject: VS: Angående akt indsigt Denne mail er videresendt fra hovedpostkassen syddjurs@syddjurs.dk - BEMÆRK - er din afdeling

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og indgik derfor den 4. oktober 2005 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og indgik derfor den 4. oktober 2005 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Storegade 19 8850 Bjerringbro Sagen angår spørgsmålet, om indklagede indgik aftale om berigtigelse af handlen

Læs mere

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011 Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Generalforsamling i Mediecentret. Forårslyset så at sige buldrer ind i det propfyldte lokale. De var der fra hele gamle

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab 16-09- 2008 Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningen har modtaget revisionsprotokollat af 17. april 2008 vedrørende regnskab

Læs mere

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. 2 Område og medlemmer 1. Foreningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af parceller udstykket

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NØRREGÅRDSPARKEN 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Nørregårdsparken Stk. 2: Foreningen har hjemsted Nørregårdsparken, Esbjerg Kommune

Læs mere

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481 KORSHAGE GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER Paragraf 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Korshage Grundejerforening. Foreningen har hjemsted i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Medlemmerne Medlemmer af

Læs mere

2007-03-28 Helsingør Kommune. Ændringsforslag til 2. behandling af budgettet.

2007-03-28 Helsingør Kommune. Ændringsforslag til 2. behandling af budgettet. 2007-03-28 Helsingør Kommune. Ændringsforslag til 2. behandling af budgettet. Resumé: Udtalt, at et byrådsmedlem var berettiget til at fremsætte og få behandlet ændringsforslag ved 2. behandlingen af budgettet.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hedely

Vedtægter for Grundejerforeningen Hedely Vedtægter for Grundejerforeningen Hedely 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Hedely. 2 Foreningens formål er at varetage grundejerforeningens fællesinteresser, herunder at drage omsorg for Udførelsen

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

Nedenstående følger min email kommunikation med advokat fuldmægtig, Milica Zecevic fra Advokatfirmaet, Keld Parsberg:

Nedenstående følger min email kommunikation med advokat fuldmægtig, Milica Zecevic fra Advokatfirmaet, Keld Parsberg: Hej Arne Gottlieb, Nedenstående følger min email kommunikation med advokat fuldmægtig, Milica Zecevic fra Advokatfirmaet, Keld Parsberg: Inden første mail, har jeg modtaget et telefonopkald fra Milica

Læs mere

file://c:\adlib Express\Work\ T \ T \c549a495-ed

file://c:\adlib Express\Work\ T \ T \c549a495-ed Page 1 of 51 of 5 From: Morten Byrial Sent: 19-01-2016 09:51:48 To: Henrik Elstrup; Jørgen Borregaard Sørensen Cc: 'Tina Toft'; 'Ida Thøgersen'; syddjurs Subject: SV: Angående akt indsigt Hermed mine kommentarer

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt de indklagede har krav på betaling som krævet.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt de indklagede har krav på betaling som krævet. 1 København, den 11. april 2012 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Lise Christiansen, Lene Pedersen og Steen Christiansen Hovedgaden 46 3220 Tisvildeleje Nævnet har modtaget klagen den

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

Sagsbehandlingstid i Landsskatteretten på mere end 4 år

Sagsbehandlingstid i Landsskatteretten på mere end 4 år Sagsbehandlingstid i Landsskatteretten på mere end 4 år En mand klagede til Landsskatteretten over såvel skatteansættelsen for hans anpartsselskab som hans egen skatteansættelse. Landsskatteretten havde

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere