I/S Falstersgade 9 c/o Mols Administration Roskildevej 5, 2.sal 2620 Albertslund Falstersgade Fredericia Førregistrering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I/S Falstersgade 9 c/o Mols Administration Roskildevej 5, 2.sal 2620 Albertslund Falstersgade Fredericia Førregistrering"

Transkript

1 I/S Falstersgade 9 c/o Mols Administration Roskildevej 5, 2.sal 2620 Albertslund Falstersgade Fredericia Førregistrering Fredericia, 12. september 2016

2 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 2 af 15 Nr Beskrivelse Foto Generelt Registeringen omfatter facader, kælder og boliger i stueplan og på 1. og 2. sal. Bygningen er opført i 1916 med i alt 6 boliger og kælder med et bebygget areal 108 m² og et boligareal på 324 m² I 2004 er der indrette 2 boliger i eksisterende tørrerum med et bolig areal på 78 m² I dag er der i alt 8 boliger med et samlet boligareal på i alt 402 m². Bygningen er opført i teglsten og med teglsten på taget. Vinduerne er skifte fra de oprindelige til plast-vinduer. Registreringen omfatter ikke taget samt de 2 nyindrettede boliger i tagetagen. Der er i forbindelse med registreringen ikke udført åbning af konstruktion eller tilsvarende. Det har ikke været mulighed for at får adgang til registrering af de 2 lejligheder som er placeret på 1. sal. 01 TAG Registeringen omfatter ikke taget på bygningen Tagrendernedløb Tagrender og nedløb er udført i plast lagt i rendejern af galvaniseret stål. Nedløbsrør er på gadefacaden ført ned i tagrenden på nabobygningerne og ført i et nedløb til terræn. På bagfacaden bruges tagnedløb også som udvendigt afløb til spildevand fra køkken og badekabine. Tagnedløbene afsluttes i brønd med rist i terræn. (se foto)

3 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 3 af Tagetagen - Boliger 02 KÆLDER Boligerne i tagetage er ikke omfatte af registeringen Generelt Der er fuld kælder under hele ejendommen med indretning af pulterrum, vaskerum og værksted for viserværten. Der er afgang til kælder både fra for og bagtrappe samt gennemgang fra gaden til gårdarealet. Højden i kælderen er ca. 1,9 m Fundamenter Generelt er fundamenterne i god stand. Der er enkelte revner under vinduer både mod gaden og mod gården i eksistende fundament/sokkel. Revner er kun synlig på udvendigt Dæk mod jord / kældergulv Kældergulvet er i rå beton og med fliser i vaskrum. Der er enkelte revner i gulvet (svindrevner) Der er gulvafløb i vaskerum men det her ikke forbindelse til kloakledningen, funger som sivbrønd (oplyst af viseværten). På betongulvet i værkstedet er der en del olie mm efter reparation af knallerter og havemaskiner. (se foto) Kældervægge - fugtsikring Vægge stå i beton/teglsten og er generet meget tørre og kun får afskalninger efter fugtophobning. Vægge er malet/kalket Fugtafskalninger på vægge er i vaskerummet og lige ud for afløbet/tagbrønden i terræn.

4 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 4 af Udvendige trapper Der er 2 udvendig trapper i gården til kælderen, en til vaskerummet i nordvestlig hjørne og en ved siden af bagtrappen til den øvrige kælder. Trapper er i beton og har den del revner i vægge og trin. Der er ikke afløb fra bunden af trappeskakten. Værn er udført i malet stålrør og i en højde på ca. 0,7 m. Værnet er rusten og har ved trappe til kælderen ikke forbindelse til vægge pga. af rust. Ved indgang til hovedtrappe og bagtrappen er der trappesten i beton i god stand. 03 FACADER Generelt Huset er opmuret i røde teglsten med gesims under tagkanter samt en lille frontispice over hovedtrappen ud mod gaden Facader gavle (Gadefacaden) Generelt er murværket i god stand. Der er enkelte mindre områder som skal ommures og områder der skal omfuges. Der er fortaget omfugning med mørtel som har en væsentlig anden farve en det oprindelige. Enkelte mursten omkring kældervinduer er overfladen på tagstenen delvis nedbrudt med risiko for opsugning af vand og frostspringning. Områder omkring nedløb skal omfuges.

5 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 5 af 15 Facader gavle (Gårdfacaden) Generelt er murværket i god stand. Der er enkelte mindre områder som skal ommures og områder der skal omfuges. På trappetårne i bagfacaden er der i de nederst ca. 2,5 op fuget med en rød mørtelfuge som børskiftes. Områder omkring nedløb/kloakafløb skal omfuges. Udluftning fra køkken og bar er flere steder boret gennem facadesten og ikke afdækket Sokkel Generelt er sokkelsen i god stand på hele bygningen der er registeret svindrevner under kældervinduerne, som bør gås efter. 04 VINDUER Vinduer Vinduerne er skiftet til plastvinduer i hele bygningen med et glasfelt med som gående ramme, med undtagelse af et vindue mod gade som er dannebrogsvindue. Vinduerne er indadgående og kan ved køkkenbordene ikke åbnes da de støder på bordpladen. Kældervinduerne er eksisterende vinduer i træ med kitfals og gående rammer. Træet i vinduerne er generelt intakt men trænger til en kraftig istandsættelse med malerbehandling og mindre reparationer af karme og ramme. Datomærkning i termoglas er

6 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 6 af Fuger Vinduerne fuget udvendig med komprimeret fugebånd. Indvendig er fals pudset ind til karm på vindue eller vindue er skummet som er er overmalet. I trappe er vinduer skummet på indvendig side og overskydende skum er ikke skåret af. 05 UDVENDIGE DØRE Døre Hovedør mod gade er udført som i plast. Kælderdøre og dør til bagtrappe er udført i med fyldningsdør og karme i træ samt bundskinne i gulv. Træet i døren er generelt intakt men trænger til en kraftig istandsættelse med malerbehandling og mindre reparationer af karme og rammer Der bør etableres bundstykker i kælderdøre i egetræ. Billede dør til bagtrappe Fuger Hoveddør er udvendig fuget med komprimeret fugebånd. Indvendig er der udført lysning med malerbehandlet træ. Udvendig fuger omkring kælderdøre og dør til bagtrappe er udført med mørtel. Trænger til omfugning med værk og mørtel. 06 TRAPPE Hovedtrappe Hovedtrappe er udført i træ med drejede balustre og håndliste i lakeret træ samt malede vanger og stødtrin. På trin og reposer er der lagt linoleum med forkant af plast og på undersiden er trappe pudset og malet. Trappe er slidt efter års brug og enkelte balustre er løs og defekte. Linoleumsbelægningen er slidt og trænger til udskiftning. Synligt træværk trænger til en malerbehandling. Iht. godkendelse af etablering af lejligheder i tagrumme skulle trappen være brandsikret.

7 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 7 af Bitrapper Bagtrappen er udført i træ med rundstokke som balustre og håndliste i træ. På trin og reposer er udført i lakeret træplanker og trin På undersiden er trappe pudset. Vanger, stødtrin, balustre og håndliste er malet. Trapper er slidt efter års brug og har tydelige tegn på manglende vedligeholdelse. 07 PORTE Generelt Der er ingen porte i bygningen 08 ETAGE- ADSKILLELSER Konstruktioner Etagdedæk i bygninger er udført med bjælkelag med 7 høje bjælker. I kælder er undersiden af bjælkerne synlige i øvrige etager er de skjulte. Synlige bjælker i kælder er i god stand. Der bør udføres en konstruktiv undersøges bjælkernes tilstand ved vedlaget på ydervægge i kælderen, evt. ved boring med sneglebord ved vedlaget Isolering Der er formentlig ingen isolering i etagedæk. Der er ikke udført fysik hul i egtagdæk i forbindelse med registeringen.

8 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 8 af Gulve Gulve er udført som bræddegulv i værelser og stuer. Nogle lejligheder er der lagt tæpper på gulv i stuer og værelser. Billedet er fra stuen th hvor tæpper er fjernet I køkken og toilet er der lagt vinylbelægning på gulve. I enkelt entreer og på toilet er der lagt laminatgulv eller tilsvarende på eksisterende trægulv Lofter Lofter i kælder er udført med puds på rørvæv og forskalling i mellem bjælkerne og generelt i god stand. I lejlighederne og trapperum er lofter udført med på rørvæv og forskalling i enkelte lejligheder er der udført nye lofter med gipsplader med faset kanter (formentlig pin-op) Pudsede lofter er generelt i god stand 09 WC BAD Generelt I lejlighederne er der kun udført toilet i meget lille rum uden håndvask og der opstillet badekabiner i værelserne. I stuen th er der i værelset udført badeværelse som der ikke er søgt tilladelse til og i en håndværksmæssig meget dårlig kvalitet.

9 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 9 af Dækkonstruktion Gulve i toiletter er udført uden fald og med vinylbelægning. Brusekabiner som er placeret i værelse er med fast bund og der er ikke udført yderlige tiltag på gulv Gulvoverflader Vinylbelægning/laminatgulv i toiletter. Fast bund i brusekabiner. Der er ikke ført nogen former for vandtætning Gulvafløb Der er ikke udført gulvafløb i toiletter og fra brusekabiner der det ført gennem ydervæg og er tilsluttet udvendigt tagnedløb Vægkonstruktioner Vægge i toiletter er udført i teglsten med puds og malerbehandling Vandtætning Der er ikke udført vandtætning på vægge Rørføring i Der er ingen vådezoner i de nuværende toiletter vådzoner Loft Lofter i toiletter er udført med puds på rørvæv og forskalling I toiletter på 2. sal er der udført indækninger af rørinstallation under loft med gisplader Træværk Træværk, herunder fodlister gerigter er generelt i god stand uden synlig. 10 KØKKEN

10 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 10 af Køkken Køkken og inventar i køkken er generelt i dårlig stand og hvidevare er tjenligt til udskiftning. Udsugning fra emfang er ført ud gennem ydervæg. Installationer under vask er noget blandet med plastrør, galvaniserede jernrør og kobberrør. Der er også tegn på utætheder i samlinger mm. 11 VARMEANLÆG Generelt Bygninger er tilsluttet fjernvarmeforsyningen i Fredericia Varmecentral mm Varmcentralen er placeret i depotrum i kælder hvor indføringen også er placeret Varmvandsproduktion forgår i en nyere gennemstrømningsvandvarmer. Der er cirkulation på det varme brugsvand. Rør i varmecentral mangler generet isolering.

11 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 11 af Øvrige rør Generelt er udført som synlig rørføring op gennem bygningen med lodrette føringer ved radiatorer ved ydervæggene. På 2. sal er der i forbindelse med etableringen af lejligheder i tagrummet ført synlige ør vandret på loft Radiatorer Radiatorer er monteret på brystninger under vinduer i alle rum og er af ældre dato. Der er ikke udført gulvvarm nogen steder Isolering Rør mangler generelt isolering i varmecentral i kælder 12 AFLØB Afløb Afløb fra toiletter er ført ned gennem bygningen i støbejernsrør af ældre dato. Rør er placeret i toiletter. På 2. sal er der udført kasser i loft i køkken for inddækning af afløbsrør fra toiletter i tagetagen. Afløb fra køkkenvaske og brusekabiner er ført gennem ydervæg og tilsluttet udvendigt tagnedløb, som i gård er afsluttet i rendestensbrønd. I vaskekælder er der etableret gulvafløb, men dette afløb er ikke tilsluttet kloakledninger i terrændæk, funger som sivbrønd. (efter oplysning fra visevært) 13 KLOAK Generelt Afløbssystem er fællessystem og er fra gårdsiden af bygningen ført under bygningen og ud til hovedkloak i gaden.

12 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 12 af Spildevand Kloakinstallationen er fra huset blev bygget. Afløb fra toiletter føres i lodret faldstamme i støbejern ned gennem bygningen og der er udført nye rør fra tagetagen som er tilsluttet eksisterende rør. Afløb fra køkken og brusekabiner er tilsluttet tagnedløb udvendig på bygningen og disse afløb afsluttes i rendesten i gården. Ifølge oplysninger fra visevært er gulvafløbet i vaskerummet ikke ført videre men kun som sivdræn. Iht. gamle tegninger skulle det være tilsluttet kloakledninger under huset Ifølge gamle tegninger er afløbsledninger under bygningen udført i glaserede lerrør Regnvand Tagnedløb mod gaden er ført samme med nabobygning og i plastrør ned til terræn hvor det er afslutte i tagbrønd. På gårdsiden afsluttes tagnedløb i rendestensbrønd i terræn ind ved facaderne. Tagnedløb på bagtrapper er ført ned i tagbrønd ved terræn. Alle nedløb er udført i grå plast. Der er ikke afløb i trappeskakte i kældertrapper. 14 VANDINSTAL- LATION Hovedledning Indføringer er placeret i rum under mellemrepos under hovedtrappe.

13 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 13 af Stigestrenge Stigestrenge på til vand er i forbindelse med etablering af boliger i tagetagne Stigestrenge er ført skjult i inddækning i fals i køkkenvindue i plastrør. Til toiletter er der udført lodret føring i stålrør Vandret føring Fra stigeledninger er der ført vandret ind i køkkenskabe, formentlig med skjulte samlinger bag inddækning i køkkenskabe Isolering Der er ikke udført isolering på vandrør i teknikrum samt på stigerør op gennem bygningen det gælder både varmt brugsvand samt kondensisolering på koldt brugsvand. 15 GASINSTAL- Der ingen gasinstallation i bygningen. LATION 16 VENTILATION Generelt Der er ikke etableret mekanisk ventilationsanlæg i bygning eller selvstændigt i boligerne Ventilation Der er udført udsugning fra emfang i køkken og ud gennem ydervæg mod gården. Der er udsugningsventilator i værelse hvor der er etabler brusekabiner. Ventilator er placeret i ydervæg. Flere steder mangler der rist på den udvendig side. 17 ELINSTALLA- TION

14 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 14 af Generelt Hovedindføringer er placeret i kælderrum til venstre for hoveddøren. Tilslutning/sikringskab er af ældre dato og udført i stål. Hovedkablet er ført under loft i kælder og op til gruppetavel Stærkstrøm Kabelføringen mangler flere steder i kælderen fastgørelse og bærer synlige tegn på at være udvidet løbende. Gruppetavler til de enkelte boliger er placeret ved trappe i tagetagen. Dette rum står i åben forbindelse med trapperummet. Afbrydermateriel og stikkontakter er udskiftet til plast og i alle lejligheder. Antallet af stikkontakter overholder ikke gældende krav. Ledninger er formentlig trukket i eksisterende stålrør og muligvis og stadig med stofledninger. Skal undersøges nærmere Svagstrøm I forbindelse med etablering af lejligheder i tagetagen er der udført røglem i ovenlysvindue i trapperum. Central er placeret i gang midt i kælder. Tryk er placeret ved hoveddør. Der er etableret dørtelefon ved hoveddør. Dørtelefon virker ikke. Der er fremført antennestik og PDS stik i boligerne. 18 ØVRIGT Generelt Generelt bære bygningen af at være af ældre dato og årtiers brug. Bygningen trænger både udvendig og indvendig til en istandsættelse og vedligeholdelse af

15 Falstersgade 9, 7000 Fredericia side 15 af Indvendig side ydervægge overfalder og inventar samt etablering af tidssvarende toilet- og badeforhold samt etablering af energisparende foranstaltninger. I kælder er vægge kalket og med enkelte afskalning af overfladerne. I lejlighederne er vægge beklædt med savsmuldstapet og malerbehandlet. I trappegang der enkelt revner ved den øverst mellemrepos og væggene bæres præg af at der har været flyttet møbler mm op og ned flere gang Skillevægge Skillevægge er opmuret i teglsten og pudset I kælder er vægge kalket og med enkelte afskalning af overfladerne. I lejlighederne er vægge beklædt med savsmuldstapet og malerbehandlet. I trappegang der enkelt revner ved den øverst mellemrepos og væggene bæres præg af at der har været flyttet møbler mm op og ned flere gang. 19 FRIAREALER Generelt Haveanlægget henligger som en stor terrasse med fliser og der er et spring på ca. 0,3 m ca. 3,0 m fra bygningen. I skel mod øst står eksisterende træstub som er ca. 0,1 m over terræn og der er synlige tegn på at rodnettet har løftet belægningen.

billund//hansen arkitekter p/s

billund//hansen arkitekter p/s Sag Falstersgade 9, 7000 Fredericia Sag nr. 16-252 Bygh. Falstersgade 9 I/S, c/o Mols Administration, Roskildevej 5, Albertslund Dato 26.09.2016 Emne Overslag excl. moms inkl. moms pos beskrivelse betegnelse

Læs mere

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN TAGET 1.1 TAGDÆKNING Er der huller i tagdækning fx på grund af afblæste tagsten eller tagplader eller smuldrer

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Ejerforeningen Mejlgade 67-69 VChristian Ratenburg Mejlgade 67 *""- 8000 Århus G Århus den 19.10.99 21219/SHa/ltr Vedr.: Tilstandsvurdering

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til:

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Eftersete bygningsdele Indledning: På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Opbygning Tilstand Tiltag Nedenfor er listet, de enkelte bygningsdele der er blevet

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT 0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE l.0 Indledning side 2 2.0 Konklusion side 3 3.0 Konstruktioner og materialer side 4

Læs mere

E/F H.C. Ørsteds Vej 31-33 REV. 12.05.2009 DATO: 25.09.2008

E/F H.C. Ørsteds Vej 31-33 REV. 12.05.2009 DATO: 25.09.2008 Plan for prioritering af fornyelsesarbejder af september 2008. SAG NR. 08111 2.1 Tag Tagværk er nyere københavnertag. Pap på det flade og eternitskifer på skrå flader. Rel. god stand. Brandkam mod vest

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7204 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Punkterede termoruder. 2. Revnede klinker på fortrappe. 3. Gulvafløb i kælder. 4. Revnede fliser i bruseområde. 5. Intet afløb

Læs mere

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT September 2015 Birger Lund ApS Garderhøjvej 5 2820 Gentofte telefon 36 70 28 29 E-mail: blu@birgerlund.dk Indhold Stamdata 3 Eftersynsrapport

Læs mere

VIA University College BYGNINGSKONSTRUKTØRUDDANNELSEN 5. SEMESTER PRO DK

VIA University College BYGNINGSKONSTRUKTØRUDDANNELSEN 5. SEMESTER PRO DK 5. SEMESTER PRO DK Førregistrering Ejendommene J.M. MØRKS GADE 9 og 11 samt CHRISTIANS GADE 20, 8000 AARHUS C er opført i 1921 som en samlet bebyggelse. Registreringen omfatter kun J.M. MØRKS GADE 9. Tag,

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 16 København d. 10. oktober 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 16/Bolig 21. Tag/tagrum: Eksisterende tegltag, ældre men i god stand.

Læs mere

Strandvejen 18, 8000 Århus C

Strandvejen 18, 8000 Århus C Tilstandsrapport Strandvejen 18, 8000 Århus C Bygherre: Rådgiver: Andelsforening Strandvejen 18 Augustenborggade 11 8000 Århus C 8000 Århus C Marts 2015 Sags. nr. 315.21 Tilstandsrapport 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone.

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone. EF Annaga rden Faldstammer og vandrør Du skal være opmærksom på at der er krav til dit badeværelse og dine installationer - når du bor i en lejlighed. Her har vi opstillet foreningens generelle forholdsregler.

Læs mere

EF Højagerbo. Fotodokumentation til tilstandsrapport. Kim Olsson A/S. Sag nr marts Rådgivende Ingeniører FRI

EF Højagerbo. Fotodokumentation til tilstandsrapport. Kim Olsson A/S. Sag nr marts Rådgivende Ingeniører FRI Kim Olsson A/S Rådgivende Ingeniører FRI EF Højagerbo Fotodokumentation til tilstandsrapport Sag nr. 16.022 9. marts 2016 Sag: Tilstandsrapport Side 2 af 25 Billede 1. Fuger i murværk ses i stort omfang

Læs mere

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Trappeopgang.... 2 Indgang 3m2 + trappe:... 2 Lejlghed 1-89m2:... 3 Stueetage.... 3 Indgang:... 3 Entre 5m2:... 3 Wc

Læs mere

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPPORT Klimaskærm Februar 2012 Birger Lund A/S Rådgivende Ingeniører Damhus Boulevard 5 2610 Rødovre telefon 36 70 28 29 E-mail: info@birgerlund.dk

Læs mere

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Tværsnit, Princip Facade mod nord Facade mod syd Facade mod øst Facade mod vest BESKRIVELSE Bygning 10 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af

Læs mere

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014 Jægersborg Allé 150T Plan, Stueetage Jægersborg Allé 150T Tværsnit, Princip Jægersborg Allé 150T Facade mod nord Jægersborg Allé 150T Facade mod syd Jægersborg Allé 150 Facade mod øst Jægersborg Allé 150T

Læs mere

Tilstandsnotat og vedligeholdelsesplan. 1447 A/B Hallandsgade. Dato: 23.06.2010. Udført af: Rune Pedersen & René Ottosen

Tilstandsnotat og vedligeholdelsesplan. 1447 A/B Hallandsgade. Dato: 23.06.2010. Udført af: Rune Pedersen & René Ottosen Tilstandsnotat og vedligeholdelsesplan 1447 A/B Hallandsgade Dato: 23.06.2010 Udført af: Rune Pedersen & René Ottosen Kobbelvænget 72 2700 Brønshøj Telefon 3295 3717 Mail focus2@focus2.dk Internet www.focus2.dk

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen Nærværende liste er alene at betragte som vejledning omkring punkter til kontrol af hver enkelt bolig. Der vil selvfølgelig være variationer grundet det individuelle tilvalg til hver bolig, som gør at

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 4 København d. 12. marts 2015 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 4 Tag/Spidsloft: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås.

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

A/B ROAD Roarsvej 21-25/Adilsvej 10 Drifts- og vedligeholdelsesplan

A/B ROAD Roarsvej 21-25/Adilsvej 10 Drifts- og vedligeholdelsesplan FALKON A/S A/B ROAD Roarsvej 21-25/Adilsvej 10 Drifts- og vedligeholdelsesplan Nordre Fasanvej 43 2000 Frederiksberg Medlem af F.R.I. Certificeret Energikonsulentfirma Tlf: 35364500 Fax: 35364570 Mail:

Læs mere

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER OPDATERET VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDKAST AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2013 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapport Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapporten omhandler bebyggelsen Willemoesgade 32-36, matr.

Læs mere

Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40

Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40 Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40 01 - Tag Karakter 7 Uskiftning af tag: Udskiftning af tag, herunder opretning af spær, nyt undertag, lægter, ny naturskifer på hele den skrå flade,

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

SAMMENFATNING. Jagtvej 177 2100 København Ø. Sag nr. 2001-0128 5-ÅRS EFTERSYN

SAMMENFATNING. Jagtvej 177 2100 København Ø. Sag nr. 2001-0128 5-ÅRS EFTERSYN SAMMENFATNING Jagtvej 177 2100 København Ø Sag nr. 2001-0128 5-ÅRS EFTERSYN 17. maj 2010 Indhold Dine opgaver og ansvar som ejer 3 Bygningsdele uden observerede byggetekniske problemer 5 BvB's byggetekniske

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ringertoften 02.1943.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i primo 2010 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er ikke indeholdt

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler

5 års gennemgang fællesområder Nye fejl/mangler 5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler lb. nr Område Pkt. Mangelbeskrivelse Udbedres Afvist Besigtiges Kommentar 1 Generelt Kloak/faldstammer: vi skal have slamsuger på, ca. hver 6. mdr. i nogle

Læs mere

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013 af FIOMA den 28.06.2013 Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund jernstøberi og maskinfabrik. Besigtigelsen er foretaget ved en visuel gennemgang og der er foretaget

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Forsikringspolicenr:

Læs mere

Bygningsfornyelse 2014 Beskrivelse af de indstillede projekter

Bygningsfornyelse 2014 Beskrivelse af de indstillede projekter Bygningsfornyelse 2014 Beskrivelse af de indstillede projekter INDSATSOMRÅDE: FUGLEKVARTERET Bilag 2 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen 1 Bygningsfornyelse Fuglekvarteret 2014 INDHOLD 1.

Læs mere

SAMMENFATNING. Sommerstedgade 25-27 1718 København V. Sag nr. 2006-0039 1-ÅRS EFTERSYN

SAMMENFATNING. Sommerstedgade 25-27 1718 København V. Sag nr. 2006-0039 1-ÅRS EFTERSYN SAMMENFATNING Sommerstedgade 25-27 1718 København V Sag nr. 2006-0039 1-ÅRS EFTERSYN 17. august 2011 Indhold Dine opgaver og ansvar som ejer 3 Bygningsdele uden observerede byggetekniske problemer 5 Bygningsdele,

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger hvoraf 3 bygninger er sammenbyggede og én bygning er en pavillon-bygning. Bygning 1 1953 Gymnastiksal Bygningen

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Page 1 of 2. Revneregistrering Cityringen Side 1 af 198

Page 1 of 2. Revneregistrering Cityringen Side 1 af 198 Page 1 of 2 Cityringen Side 1 af 198 Matr. nr.: Adresse: Opført: 11le, Frederiksberg Aksel Møllers Have 6-18 Opført 1944 år: Denne rapport omhandler: - Udvendig revneregistrering - Indvendig revneregistrering

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14024

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14024 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14024 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

E/F Klerkegade 17 A og B. April E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport

E/F Klerkegade 17 A og B. April E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport E/F Klerkegade 17 A og B April 2012 E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport PROJEKT E/F Klerkegade 17 A og B Vedligeholdelsesrapport E/F Klerkegade 17 A og B Projekt nr. 205806 Dokument nr. 123965191

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN - KORT UDGAVE

VEDLIGEHOLDELSESPLAN - KORT UDGAVE VEDLIGEHOLDELSESPLAN - KORT UDGAVE Dronning Olgas Vej 2-2a og Mariendalsvej 1 2000 Frederiksberg UDAREJDET JANUAR 2019 Det anbefales at vedligeholdelsesplanen ajourføres årligt UDFØRT AF AI as Refshalevej

Læs mere

Bygningsfornyelse 2012

Bygningsfornyelse 2012 Bygningsfornyelse 2012 INDSATSOMRÅDE: Gl. Valby Bilag 2 ROSKILDEVEJ SØNDRE FASANVEJ SØNDERMARKEN CÆCILIAVEJ GADEKÆRVEJ VALBY LANGGADE VALBY TINGSTED TOFTEGÅRDS ALLÈ VALBY STATION INDHOLD Gl. Jernbanevej

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ryparken Bygningsdel 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 01. Tagværk - - 100 100 150 150 200 200 300 300 02. Kælder/fundering - - 100 100 - - - - - -

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Side: 1 af 8 Nebsmøllevej 70 4100 Ringsted BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Stuehus Side: 2 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Baggrund 3 2. Beskrivelse af bebyggelsen 3 3. Formål 4 4. Bygningsgennemgangen

Læs mere

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober 2017 Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S 1 Hyldespjældet - Helhedsplan INFORMATIONSMØDE vedrørende:

Læs mere

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Bilag: 1. På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre, som henviser til foto i rapporten.

Bilag: 1. På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre, som henviser til foto i rapporten. PROMENADEBYEN Side nr. : 1/34 Bilag: 1 5 ÅRS EFTERSYN Vedr.: Entreprise: Fællesarealer uden foto: Promenadebyen facader og fællesarealer Totalentreprise På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre,

Læs mere

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Holmegårdsskolen Adresse Placering Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Holmegårdsskolen er opført i 1940 og 1950, og er senere tilbygget i 1961. Bygningerne

Læs mere

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN Bygn Bygn. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? del JA: NEJ: Bygn Bygn. 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del JA: NEJ: kunnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Eksisterende tagbeklædning udskiaes. Taghældningen er ca 45. Alt iso udskiaes i mansarden da den bloker for ven3la3onen.

Eksisterende tagbeklædning udskiaes. Taghældningen er ca 45. Alt iso udskiaes i mansarden da den bloker for ven3la3onen. 1: Miljø 2: Tagkonstruk3on 3: Kælder Økonomisk beregning for af eventuelle 3l opnåelse af lavenergiklasse 2015. Redegørelse af materialers miljøbelastning. Redegørelse for indeklima Gadefacaden. Facade

Læs mere

VINDUER, GÅRD. Tilstandsrapport Teknisk gennemgang af facader, kælder, trapper og tag. Edvard Falcks Gade 3-5, København.

VINDUER, GÅRD. Tilstandsrapport Teknisk gennemgang af facader, kælder, trapper og tag. Edvard Falcks Gade 3-5, København. 68 VINDUER, GÅRD Vinduer imod gård Mange skader er observeret. 69 FACADER, GÅRD Murede og pudsede gårdfacader Mange revner er konstateret! 70 FACADER, GÅRD Murede og pudsede gårdfacader På dette sted udfor

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

Besigtigelsesnotat - Andelskollegiet Glanshatten Glanshatten 18A til 88B

Besigtigelsesnotat - Andelskollegiet Glanshatten Glanshatten 18A til 88B - Andelskollegiet Glanshatten Glanshatten 18A til 88B Hegn (116111) Affaldsanlæg, containere m.v. (116131) TERRÆN: Levende hegn INVENTAR: 1 affaldscontainer 1 flaskecontainer Legepladsudstyr (116132) Borde

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

NOTAT TIL 10 ÅRS VEDLIGEHOLDLESESPLAN

NOTAT TIL 10 ÅRS VEDLIGEHOLDLESESPLAN NOTAT TIL 10 ÅRS VEDLIGEHOLDLESESPLAN EF STEFANSGADE 35 /HUSUMGADE 49-51 OPDATERET FEBRUAR 2011 Indhold: Side: 1.0 INDLEDNING. 1 2.0 KORT BESKRIVELSE AF EJENDOMMEN. 1 3.0 OVERORDNET KONKLUSION. 1 5.0 VURDERING

Læs mere

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. "

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Hej Claus Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Jeg beskriver her projektet, oppefra og ned (ca.): Huset er på

Læs mere

Von Hattenstræde 7, Randers

Von Hattenstræde 7, Randers Von Hattenstræde 7, Randers Bygherre: Jens Froberg Von HattenStræde 7 8900 Randers C Mobil +45 2015 6135 13.05.2015 Sagnr. 14.264 Registrering Side: 1 af 19 Dato: 2015-05-13 Ombygning Von Hatten 7, 8900

Læs mere

Tilstandsnotat og vedligeholdelsesplan. 1412 - E/F Wildersgade 26 og Torvegade 28. 7. maj 2010. Udført af: Rune Pedersen & Dennis Evensen

Tilstandsnotat og vedligeholdelsesplan. 1412 - E/F Wildersgade 26 og Torvegade 28. 7. maj 2010. Udført af: Rune Pedersen & Dennis Evensen Tilstandsnotat og vedligeholdelsesplan 1412 - E/F Wildersgade 26 og Torvegade 28 7. maj 2010 Udført af: Rune Pedersen & Dennis Evensen Kobbelvænget 72 2700 Brønshøj Telefon 3295 3717 Mail focus2@focus2.dk

Læs mere

Tilstandsregistrering, Notat NOTAT FOR BYGNINGSSYN

Tilstandsregistrering, Notat NOTAT FOR BYGNINGSSYN NOTAT FOR BYGNINGSSYN Byggesag: Dragørskolerne Emne: Bygningssyn Tilsynsdato: 16.04.2018 Bygningssyn udført af: Hussam Kaawach (HUEK), Sigurd Carlsen (JOSC) Bygningerne er navngivet med bogstaver som følgende;

Læs mere

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage.

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage. Etagerne 1 og 2 er underlagt følgende Der henvises generelt til FB som er gældende for arbejdets udførelse mv. og til SAB, hvor dette giver nødvendige oplysninger til dette arbejde. Arbejder med skimmel,

Læs mere

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Udgivelsesdato : 5. juli 2018 Projekt : 12.8591.22 Udarbejdet : Christian Holm Jørgensen, Andreas Schrøder Kristiansen og Hans Jørgen Gjerløv 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE

Læs mere

Bygningssyn, Absalonsgade 3 Absalonsgade 3, 1658 København V. Dato: Udført af: Julie Norus & Mads Fisker

Bygningssyn, Absalonsgade 3 Absalonsgade 3, 1658 København V. Dato: Udført af: Julie Norus & Mads Fisker Bygningssyn, Absalonsgade 3 Absalonsgade 3, 1658 København V Dato: 16.08.2016 Udført af: Julie Norus & Mads Fisker Focus2 A/S Kobbelvænget 72 2700 Brønshøj Telefon 3295 3717 Mail focus2@focus2.dk Focus2

Læs mere

TILBUDSLISTE (REV A)

TILBUDSLISTE (REV A) TILBUDSLISTE (REV A) Bygherre: Randers Kommune og Hornbæk Idræt- & Kulturcenter Byggesag: Idrætscenter Vest Sag nr. 19.04.076 Undertegnede tilbyder herved at udføre ovennævnte byggeprojekt i HOVEDENTREPRISE

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 6 bygninger, hvoraf 3 er sammenbyggede. Bygningerne er fra perioden 1896 til 1997. Bygning 1 Grå bygning Bygningen er fra 1896

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 01.01 Dimension: BxLxH. 3,95x10,00x3,40 m, 39,5 m2 Loft højde 2,50 m 01.02 Farver: Facade, grå ubehandlet cementspånplade Lofter, hvide akustikplade Vægge, hvide

Læs mere

Drift og vedligeholdelse

Drift og vedligeholdelse Bente Naver Ejendomsadministration Gennemgangs rapport 14-10-2014 Vesterbrogade 92, København Drift og vedligeholdelse Kelstrupgaard VVS & Ingeniør ApS Tlf: 28 30 39 17 Kelstrupvej 33. 4560 Vig Mail: vvsing@mail.dk

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDLEVERET GF 2009 AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2008 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

Bygningsregistrering - Tilstand

Bygningsregistrering - Tilstand Bygningsregistrering - Tilstand E-NR. Ejendom 1028 Knabergården - Knabergården 1-5 - 9620 Aalestrup Nr. Bygningsdel Tilstand Genopretning Genopretning Genopretning Genopretning år 0-2 år 3-5 år 6-10 år

Læs mere

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING 5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 8 bygninger fra perioden 1958 til 1998, hvoraf 3 er sammenbyggede. Øvrige er fritstående, og er bl.a. en ombygget villa,

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan Side 1/8 AB Strand 10. april 2015 Bygningsdel 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 01. Tagværk - 4.180 - - - - - - - - 02. Kælder/fundering - - - - - - - - - -

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

Vendersgade 28 7000 Fredericia

Vendersgade 28 7000 Fredericia Vendersgade 28 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Ø. Brønderslev Forsamlingshus.

Ø. Brønderslev Forsamlingshus. Ø. Brønderslev Forsamlingshus. Oplæg til fremtidig driftsudgift. (Alle beløb er i tkr) Tidligere årsregnskaber Forventet efter renovering 1997 1998 1999 2000 2001 2006 Indtægter Udgifter Bemærkninger.

Læs mere

Andelsboligforeningen Fjordblik

Andelsboligforeningen Fjordblik TILSTANDSRAPPORT VEDLIGEHOLDELSESPLAN Andelsboligforeningen Fjordblik UDARBEJDET AF ARKITEKT PETER BROCKHATTINGEN 2015 Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning 3 2. Budget for 2015-5 2.1 Budgetskema 5 2.2

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

10 krav til kvalitet

10 krav til kvalitet Støttet byfornyelse Denne vejledning skal ses som en hjælp til alle der står overfor en renovering af en ældre byejendom. Heri beskrives, hvilke tekniske krav Århus Kommune stiller i forbindelse med renovering,

Læs mere