1. Konstituering af bestyrelsen og fordeling af arbejdsopgaverne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Konstituering af bestyrelsen og fordeling af arbejdsopgaverne"

Transkript

1 Referat fra Bestyrelsesmøde, mandag 2. marts 2015 kl. 18:00 Mødested: Kontor Syd 1. Konstituering af bestyrelsen og fordeling af arbejdsopgaverne Bestyrelsen konstituerede sig således: Formand Sven-Erik Vad (SEV) Næstformand Frank Grønhøj Larsson (FGL) Kasserer John Senger (JS) Sekretær John Larssen (JL) Fordeling af kontaktopgaver blev således: Baneudvalg (repr. i bestyrelsen - BPW) Sponsorudvalg (repr. i bestyrelsen - FGL) Turneringsudvalget (repr. i bestyrelsen - PG) Handicap- & Regeludvalg (repr. i bestyrelsen PG/JS) Baneservice (repr. i bestyrelsen - SEV) Husudvalg (kontaktperson Gerhard Bertelsen) Juniorudvalg (kontaktperson Gerhard Bertelsen/GB)) Eliteudvalg (kontaktperson Claus Peter Christensen/CPC) Begynderudvalg (kontaktperson John Larssen/JL) Dameklubben (kontaktperson Tove Zanchetta/TZ) Herreklubben (kontaktperson Preben Grinsted/PG) Seniorklubben (kontaktperson Sven-Erik Vad/SEV) 2. Godkendelse af referat fra den 3. februar Referatet blev godkendt. 3. Økonomi og medlemsstatus. JS oplyste at medlemskontingent for 1. halvår er udsendt til opkrævning i overensstemmelse med budgettet. JS har efterfølgende modtaget 6 til 7 henvendelser vedr. udmeldelse, her har JS bestyrelsens opbakning til at fastholde vedtægternes bestemmelse om at udmelding skal foretages inden den 31/12 og 30/6. Stillingtagen til leasing tilbud på leasing af greenklipperen. JS oplyste at der var indhentet 2 tilbud om leasing fra henholdsvis Danske Bank og Sydbank vedr. anskaffelse af en greenklipperen til en anskaffelsespris på ,00 kr. ekskl. moms. JS oplyste at Sydbanks tilbud om leasing var det billigste. Bestyrelsen godkendte dette tilbud. BW skal sørge for kaskoforsikring hos Sønderjysk Forsikring.

2 4. Rapportering fra udvalgene. Baneudvalget Forslag fra AAMH fra begynderudvalget: Jeg kunne godt tænke mig, at vi i forbindelse med ændring af teesteds markeringerne til tal etablerede nogle begynder teesteder, som kunne benyttes af Klub 37. Det er ikke nødvendigt med et "fint" teested - blot markeringen, samt selvfølgelig rating. Det ville gøre afviklingen om torsdagen hurtigere. Det kniber ofte med at overholde de max. 2,5 timer. Jeg har set det gjort på andre baner (foto er udsendt via mail den 9. februar). Input fra JS at herrerne i Klub37 kunne benytte Tee 50 og så lave et ny til damerne, fx. Tee 44 eller 46. BW har lovet at tage forslaget med i baneudvalget. Baneudvalget har behandlet forslaget og bestyrelsens godkendte, at der bliver etableret begynder teesteder med rød afmærkning cirka meter foran de tidligere røde teesteder. Der er af DGU udfærdiget en konverteringstabel fra dette tee sted for såvel damer som herrer. BW orienterede om at greenkeeperne er begyndt efter vinterpausen d.d. og at de andre ansatte starter lige efter påske. Så efter den 1. april skulle alt køre normalt igen. Få teesteder får pålagt rullegræs, der bliver endvidere åbnet for vand ved vaskepladsen. Der er anskaffet nye driving range bolde. Sponsorudvalget Der er tegnet hulsponsorater for 2015 således vi nu kun mangler hul 5 på 18-hullers banen. Vi mangler pt. en sponsor til pinseturneringen, men her har vi en sponsor som er i en afklaringsposition. Der er tegnet 21 kontrakter med bagrumsskilte, det er 5 flere end i Der er tegnet 6 nye kontrakter vedr. sideskærmene til ProBox24 og der er foreløbig tegnet en kontrakt til Probox24 s øverste skærm. Annoncetegning til klubbladet er næsten færdig og her er der lidt færre end i Diverse indlæg fra formænd og udvalg er udarbejdet og klar til tryk hos Casanta. Klubbladet forventes trykt i ca. 200 eksemplarer og vil være klar ca. primo april. Der er i alt tegnet sponsorkontrakter for 2015 på kr ,00. Herudover er der indgået banearrangementer med IHS, Business Danmark og Schlüter & Frandsen for kr. Foranstående orientering taget til efterretning. Der er tegnet aftaler vedrørende reklamer på ProBox 24 skærmen og på ProBox 24 sideskærme. Sponsorudvalget anmoder om bestyrelsens stillingtagen til hvordan sideskærmene skal anvendes og hvordan de skal opsættes således sponsorerne får tilfredsstillende profilering. Sponsorudvalget ser gerne at sponsorreklamerne på disse sideskærme opsættes på langs op over toiletdøren og ovenover opslagstavlen i og omkring ProBoxen i infogangen. Det er på disse

3 ophængnings steder, at sponsoraterne er blevet solgt, sponsorerne var meget fokuseret på, hvor reklamen skulle hænge. Der var enighed om at sponsorudvalget skulle tage kontakt til husudvalget med hensyn til at finde en tilfredsstillende løsning. Repræsentanter fra såvel Husudvalget og Sponsorudvalget er efterfølgende blevet enige om placeringen af sideskærmene fra ProBox24-enheden. Den ene side-skærm kommer til at side på højkant op langs med og til venstre for toiletdøren og ca. 50 cm fra gulvhøjde og i en h 174 cm og 75 cm b. Den anden side-skærm kommer til at sidde på langs oppe over toiletdøren, således den opsættes ca. midt i væggens bredde - således det etiske og balance & synsindtryk er tilgodeset. For at dette kompromis kunne lykkes var alle enige om at flytte ProBox24 lidt længere over mod opslagstavlen - således det gav ca. 75 cm plads til den ene side-skærm. Endvidere anmoder vi om en afklaring af Proboxens øverste skærms anvendelse til reklamer. Hvor mange reklamer ud over de faste spots må sponsorudvalget disponere over og ligeledes få præciseret hvem der har ansvaret overfor Probox at reklamerne virker som forudsat ved køb af Pro-box24. Endelig vil vi gerne have oplyst hvad intervallet er på reklamernes standtid og hvor hurtigt reklamen bliver vist igen. Kan vi sælge reklamer som kan skiftes f.eks. hver 14 dag? og kan sponsor selv ændre tekst? JS oplyste følgende: Den øverste skærm viser information oplysninger som kører 2 gange i forhold til øvrige spot. Vi kan selv bestemme hvilke spots vi vil have kørende, men startlisten og vejrudsigten fra DMI bør være faste, hvorimod nyheder fra Golf Nyheder kan fravælges. Derudover er der plads til yderligere 3 til 4 reklamespots. Vi vælger selv hvor lang tid der skal være mellem spot/reklamer, de nuværende 10 sek. er fornuftigt. De indsatte spots kører i en tilfældig rækkefølge. JS kan oprette spots/reklamer efter gældende fil format i ProBox24. Sponsorudvalget anmoder ligeledes om at få alle sponsorer vist på vor hjemmeside i en eller form, det kunne f.eks. være en henvisning i øverste fane, hvor der henvises til sponsors navn og evt. hjemmeside. Begrundelsen er at vore annoncører kræver en form for profilering, når nu klubbladet ikke længere bliver uddelt til samtlige medlemmer og der ikke længere kommer nyhedsbreve som tidligere. JS viste at vores hjemmeside som nu indeholder en fane under Medlemmer, hvor der er oprettet en fane i øverste linje der hedder SPONSOR og under denne fane er der yderligere oprettet underpunkter som hovedsponsorer og klubsponsorer. FGL anførte at annoncører også skulle oprettes som underpunkt og at en opdateret sponsorliste vil blive tilsendt bestyrelsen. Bestyrelsen godkendte ovennævnte information/tiltag og godkendte samtidig en beløbsgrænsen på minimum kr ,00 for at sponsorers logoer kan køre på hjemmesides nederste linje hele tiden i en tilfældig rækkefølge.

4 Turneringsudvalget DGU Challenger Tour den juni Bestyrelsen besluttede at nedsætte et udvalg til DGU-turnering bestående af hele bestyrelsen og suppleanterne. SEV blev kontaktperson til DGU. På selve turneringsdagene deltager SEV, CPC og GB, de øvrige medlemmer er bortrejst på turneringsdagene, men deltage i planlægningen op til turneringen. Der vil kunne møde 72 spillere, hertil kommer deres caddie, forældre mv. Begynderudvalget Intet. Husudvalget BPW har indsendt følgende til drøftelse: Nydelse af drikkevarer i golfklubben. Der er åbenbart behov for en opstramning af hvad der er tilladt og ikke tilladt. Jeg har f.eks. oplevet i vinterperioden, at der blev drukket medbragt dåsedrikkelse i klubhuset og senest, i lørdags, havde herreklubben medbragt et anker øl, der blev solgt til de gule ærter. Betalte man her proppenge og er det tilladt? Problemstilling blev drøftet og der var enighed om, at hvis bestyrelsen efterfølgende så, at medlemmer medbragte drikkelse som ikke må nydes i såvel klubhuset som på terrassen, skal det straks påtales i en bestemt og ordentlig tone. BW orienterede om at husudvalget var i gang med at male klublokalerne og at der ville blive lagt nyt gulvtæppe i info-gangen. Husudvalget ønsker debat omkring udsmykning af indgangspartiet. Går vi ind for kasino udsmykning, eller kan der laves et kompromis m.h.t. skiltning! Jfr. Aftalen indgået mellem husudvalget og sponsorudvalget. Eliteudvalget JS orienterede at der ikke var indgået budget fra sponsorudvalget. Eliteudvalget har nu opdaget at der ikke var afsat penge til et træningsophold. JS har dog givet tilsagn om træningsophold for et mindre beløb end sidste år som var på kr. 500,00 pr. deltager. Juniorudvalget Særskilt information fra juniorudvalget fremsendes via mail. Sønderjyske-samarbejdet. Drøftelse af greenfee aftaler og priser for Der holdes møde i de Sønderjyske klubber tirsdag den 10. marts kl i Toftlund. SEV har sendt forslaget om en fælles reklamefilm, som den der bruges i Holstebro. Der skal sikkert også snakkes om greenfee samarbejde. SEV kan desværre ikke den 10. marts på grund af ferie.

5 Bestyrelsen besluttede at John Larssen og Gerhard Bertelsen deltager. SEV har fremsendt det relevante materiale til både JL og GB. Opfølgning på samarbejde med andre klubber: Intet. 5. Eventuelt. Vedr. levering af let mad til greenfee gæster m.v. Adams kone Maribel har spurgt om det var muligt at levere let mad til greenfee gæster, medlemmer m.v. Hun må ikke gå i bedene på vores sponsorer eller Gitte. Connie, Bjarne, Else og SEV deltog i en snak og lidt prøvesmagning, bl.a. en suppe og forårsruller. Vi er enige om, at det er en god ide, hvis vi kan tilbyde vore gæster lidt at spise f.eks. smørrebrød, sandwiches, toast mv. Frank er orienteret om forslaget. SEV har talt med Gitte og har aftalt, at Gitte fortsætter uændret i pølsehuset m.v. til fordel for juniorer. Preben prøver at få noget i golfbogen Dansk Golf Guide. SEV taler med Helene, når hun kommer tilbage, idet hun jo bliver en del af bestillingerne. Bestyrelsen besluttede at starte op med let levering af mad til greenfee gæster som et forsøg for Henvendelsen skal ske igennem sekretariatet. Sportsnyheder i Radio Als Stillingtagen til henvendelse fra Preben Pedersen fra Radio Als. Omkring 1.marts begynder Radio Als en daglig kort sportsudsendelse, hvor vi vil tage relevante nyheder med fra de lokale klubber. Nærmer info følger, hvis der er interesse for det. Oprettes i mailadresselisten vedr. turneringer. PG orienterer turneringslederne at de bliver kontaktpersoner til Radio Als. Klage over vurderingen. SEV har rykket for en afgørelse og har fået det svar, at sagsbehandlingstiden oprindelig var 15 måneder, men på grund af en stor mængde sager, kan klagen ikke behandles inden for den fastsatte tid. Taget til efterretning.

6 Orientering om mødet med formænd fra diverse udvalg den 11. februar SEV orienterede om at der var udbredt tilfredshed hele vejen rundt. Dog havde seniorklubben et forslag om at flytte rengøringen fra mandag morgen til et senere tidspunkt, idet de kom mange i info-gangen, hvor der så lige var gjort rent, hvilket virker uhensigtsmæssigt. BW tager dette med til husudvalget. SEV ønsker at få en snak om, hvad vi vil have på hjemmesiden skrevet af vores medlemmer. Hans Jørgen Gustavsen sendte en mail med ros til banen og klubhuset. Han har orienteret mig om, at vi måtte bestemme om mailen skulle på hjemmesiden. Bestyrelsen besluttede at meddelelser fra medlemmer via mails ikke vil blive offentlig gjort på vores hjemmeside. 6. Fastsættelse af næste møder. Torsdag den 9. april 2015 i klubhuset kl. 18:30.

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 3.7.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 3.7.2019 Kl. 19:30 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Tilskud 50.000 kr. fra fabrikant Mads Clausen Fonden JS: Beløbet er hensat til installation af solceller. Pengene er øremærket til formålet.

Tilskud 50.000 kr. fra fabrikant Mads Clausen Fonden JS: Beløbet er hensat til installation af solceller. Pengene er øremærket til formålet. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 9. april 2015 kl. 18:30 Mødested: Klubhuset. Afbud fra John Larssen og Claus Peter Christensen 1. Godkendelse af referat fra den 2. marts 2015. Referatet er godkendt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 5. december 2013 kl. 18:30

Referat fra bestyrelsesmøde den 5. december 2013 kl. 18:30 Der var afbud fra Claus Peter Christensen, Bente Hagbo Larssen og Preben Mylliin. 1. Godkendelse af referat fra den 14. oktober 2013 samt opfølgning. Referat godkendt. JS følger op på jubilæumsfest sammen

Læs mere

Ligeledes begynder vi etablering af den ventede greenkeepergård senest uge 26.

Ligeledes begynder vi etablering af den ventede greenkeepergård senest uge 26. Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag 12. juni 2014 kl. 18:30 Mødested: Alssund Golfklub - klubhuset Afbud fra Bjarne P. Wulf, Claus Peter Christensen og Preben Mylliin. 1 Godkendelse af referat fra den

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat:

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat: Bestyrelsesmøde, den 22.10.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 22.10.2018 kl. 18.00 hos Bjarne P. Wulf Mødenr. 08 2018 Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 10.12.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 10.12.2018 kl. 18:00 hos Kontor Syd Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John Larssen Bjarne P.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. marts 2013, kl. 16:30 i klubhuset

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. marts 2013, kl. 16:30 i klubhuset Referat fra bestyrelsesmøde den 7. marts 2013, kl. 16:30 i klubhuset Der var afbud fra Bjarne P. Wulf og Claus Peter Christensen. 1. Konstituering af den nyvalgte bestyrelse. Bestyrelsen konstituerede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. oktober 2013 kl. 18:30 i klubhuset.

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. oktober 2013 kl. 18:30 i klubhuset. Der var afbud fra Bjarne P. Wulf og Preben Mylliin. 1. Opfølgning og godkendelse af referat fra den 12. september 2013. Referat godkendt. a. JS og FGL har fulgt op på bestyrelsens beslutning fra 12/9-2013

Læs mere

Åbent Referat Bestyrelsesmøde

Åbent Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT t Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Mandag, den 14. januar 2019, kl. 17:30 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, torsdag 20. oktober 2016 kl. 18:30. Mødested: Klubhuset. 1. Godkendelse af referat fra den 1. september 2016.

Referat af Bestyrelsesmøde, torsdag 20. oktober 2016 kl. 18:30. Mødested: Klubhuset. 1. Godkendelse af referat fra den 1. september 2016. Referat af Bestyrelsesmøde, torsdag 20. oktober 2016 kl. 18:30 Mødested: Klubhuset. 1. Godkendelse af referat fra den 1. september 2016. Referatet er godkendt. 2. Økonomi samt medlems status. Der er en

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 30. april 2009 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 18.00 den 30. april 2009 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag den 7. august 2014 kl. 18:30

Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag den 7. august 2014 kl. 18:30 Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag den 7. august 2014 kl. 18:30 Mødested: Alssund Golfklub - klubhuset Afbud fra: Aase Møller-Hansen og Claus Peter Christensen. 1 Godkendelse af referat fra den 12. juni

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 13-10-2016 Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr. 7-2016 Angående: Bestyrelsesmøde Jesper Helmer Deltagere: Afbud: Gæst: Aksel Beckmann (AB) Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Mødedeltagere: Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Henrik Eeg Knudsen (HEK), Kalle Jensen (KJ), Helle Rahbek Thomsen (HRT), suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den

Referat af bestyrelsesmøde den Til stede: William Grahn, Gerd Stafanger, Kenneth Ohlendorff, Michael Tvede,, Ulla Rosenkjær Afbud fra: Referent: Sv. Aa. Andersen, Per Knudsen, Klubchef Arne K. Larsen Ulla Rosenkjær 1.Opfølgning på udestående

Læs mere

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2017. Mødedato og sted: onsdag, den 29. marts 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2016 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef).

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referat af bestyrelsesmøde den 12. april 2012. Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referent: Arne

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde Dato Mandag, den 13. august 2018, Møde: 7-2018 kl. 18:00 Deltagere Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard (ILH)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl Referat fra bestyrelsesmøde den 15.5.2013 Klubhuset fra kl. 18.30 23.00 Ref. Margit Rodkjær Deltager: Kristian Bech Andersen (KBA) formand Aage Bak (AAB) Lynge Østergaard (LØ) næstformand Finn Bisgaard

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 09, møde den 15. december 2010 Deltagere Frede Kruse-Christiansen Roland Pedersen Glenn Telvig Claus Lindqvist Søren Kramer Jørgen

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde den 11.oktober 2016

Referat af Bestyrelsesmøde den 11.oktober 2016 Referat af Bestyrelsesmøde den 11.oktober 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen, Poul Møller Hansenog Erland Nielsen. Sekretær: Jette Thomsen 1.

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2015 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/ Dato: 4. april 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/ Dato: 4. april 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 4/4-17.00 Dato: 4. april 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Afbud fra Frank Grønhøj Larsson (kommer efter Regionsgolf) afbud fra Bente Hagbo Larssen.

Afbud fra Frank Grønhøj Larsson (kommer efter Regionsgolf) afbud fra Bente Hagbo Larssen. Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag 8. maj 2014 kl. 18:30 Mødested: Alssund Golfklub - klubhuset Afbud fra Frank Grønhøj Larsson (kommer efter Regionsgolf) afbud fra Bente Hagbo Larssen. 1 Godkendelse

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne.

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne. Sekretariatschefen rolle og arbejdsbeskrivelse Sekretariatschefens rolle er at være daglig leder af klubbens sekretariat, funktioner og medarbejdere. Sekretariatschefens er klubbens ansigt udadtil og den

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme.

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme. Generalforsamling tirsdag den 17. februar 2015. Formandens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Mulighed for vanding af alle fore greens er startet i 2014 med etablering af springler med dyse til vanding

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Claus Voglhofer Tine Grening Tino Petersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Roland Pedersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 16 d. 4. august 2014, kl i klubhuset ved Dronninglund

Referat af bestyrelsesmøde nr. 16 d. 4. august 2014, kl i klubhuset ved Dronninglund af 28.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde nr. 16 d. 4. august 2014, kl. 19.00 i klubhuset ved Dronninglund Golfbane. Til stede: Bjarne Pedersen Teddi Christensen Bent Nielsen Vivian Dam Per Guldborg Charlotte

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. juni 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Indkaldelse til ordinært bestyrelsesmøde mandag den 16. april 2018 kl i klubhuset ved Dronninglund Golfklub.

Indkaldelse til ordinært bestyrelsesmøde mandag den 16. april 2018 kl i klubhuset ved Dronninglund Golfklub. Indkaldelse til ordinært bestyrelsesmøde mandag den 16. april 2018 kl. 18.30-22.00 i klubhuset ved Dronninglund Golfklub. Aftensmad: Sandwich, Ansvarlig BP Denne gang starter vi med dagsorden punkt nr.

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 23. september 2019 Dagsorden, bestyrelsesmøde:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Svend Erik Pedersen Fraværende: Nikolaj F. Jensen Sekretær:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 12 d. 23. April. 2014, kl. 19.00 i klubhuset ved Dronninglund

Referat af bestyrelsesmøde nr. 12 d. 23. April. 2014, kl. 19.00 i klubhuset ved Dronninglund af 28.10.2014 Referat af bestyrelsesmøde nr. 12 d. 23. April. 2014, kl. 19.00 i klubhuset ved Dronninglund Golfbane. Tilstede: Bjarne Pedersen Bent Nielsen Per Guldborg Jan Schunk Vivian Dam Teddi Christensen(ref)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 12. april 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 12. april 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 12. april 2016 Til stede: Sekretær: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Nikolaj Frøkjær-Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Poul Møller Hansen Jette

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 28. februar 2019 Referat, bestyrelsesmøde: Mandag,

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 23. maj 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2006.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2006. Referat af bestyrelsesmøde den 24. januar 2006. Mødet blev afholdt privat hos Charlie Herbst. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Charlie Herbst Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 30. juni 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: Hans Christian

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 27. maj Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 27. maj Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 27. maj 2013 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 26. marts kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 26. marts kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Onsdag d. 26. marts kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 26. marts 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: Hans Christian

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere