DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark"

Transkript

1 DASU s FORSIKRINGSOVERSIGT 2017 Dette dokument giver overblik over de forskellige forsikringsdækninger, der er i DASU hvad enten du er kører, official, bestyrelsesmedlem eller hjælper i en klub. Grundlæggende betingelser For at være dækket af nedenstående forsikringer er der en række betingelser, der skal være opfyldte. Følgende betingelser skal være opfyldte for, at du som licenshaver er dækket: Du har en gyldig licens i en klub under DASU. Du deltager i et arrangement, der er godkendt af DASU (eller DASU s søsterorganisationer rundt om i verden (ASN)). For frivillige, herunder bestyrelsesmedlemmer og officials, er det en betingelse, at man: Er medlem af en DASU-klub eller ansat af klubben. Skaden er sket i forbindelse med frivilligt arbejde for klubben. Anmelder af skaden er klubben. Der henvises til kopi af de enkelte policer på hjemmesiden dasu.dk Forbehold: Hvis der er uoverensstemmelse mellem ordlyden i dette dokument og en given forsikringspolice, vil det altid være policen, der er gældende. DASU s forsikringer består af: 1) Kollektiv ulykkesforsikring for licenshavere 2) Arrangøransvarsforsikring 3) All Risk-forsikring Forsikringer via DASU s medlemskab af Danmarks Idrætsforbund: 4) En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring for officials og hjælpere 5) En ansvarsforsikring 6) En idrætsrejseforsikring 7) En retshjælpsforsikring 8) Psykologisk krisehjælp Øvrige 9) Den offentlige sygesikring (det gule kort) 10) EU-sygesikringskortet (det blå kort)

2 Ad 1) Kollektiv ulykkesforsikring for licenshavere 1 Forsikringen dækker ulykkestilfælde under organiseret motorløb og -træning i Danmark og udlandet, når deltagelse er godkendt af DASU. Med "deltagelse er godkendt af DASU" forstås, at licenshaveren er i besiddelse af en gyldig licens til det givne arrangement. Til løb i udlandet er det påkrævet, at køreren er i besiddelse af enten en international licens, en professionel licens eller en national licens med starttilladelse til løb i udlandet. Dækningen i udlandet gælder ved træning og løb arrangeret af DASU's søsterorganisationer (FIA godkendte ASN's) eller disses medlemsklubber rundt om i verden. Den kollektive ulykkesforsikring dækker for kr. ved dødsfald og ménskade (fra 10%) samt tandskade som følge af ulykke. Derudover er den kollektive ulykkesforsikring i 2016 blevet udvidet til også at indeholde følgende: Behandlingsudgifter (15 behandlinger pr. år) Privat hjælp i hjemmet Høreapparat m.m. Hjælpemidler Transportudgifter Psykologisk krisehjælp Det er vigtigt at understrege, at dækningsgraden og -omfanget i DASU s kollektive ulykkesforsikring er udtryk for et bevidst valg om dækning vs. præmie, og DASU opfordrer derfor alle til at kigge på deres egne forsikringer og evt. udvide deres personlige forsikringsdækning med privattegnede ulykkesforsikringer i det omfang, det ønskes. Ad 2) Arrangøransvarsforsikring for DASU s klubber Forsikringen dækker klubbens arrangøransvar ved afholdelse af motorløb på afspærret bane, vej eller område i henhold til dels Bekendtgørelse om afholdelse af motorløb på bane, og dels cirkulære om afholdelse af motorløb på vej. Herudover dækker forsikringen DASU's arrangøransvar ved træningsløb på afspærret bane, vej eller område. For at opfylde betingelserne for afholdelse af motorløb uden for vej (baneløb) indeholder forsikringen en ulykkesforsikring, der dækker ved skade på 3. persons liv og ejendom. Denne udvidelse er primært for tilskuere. Arrangøransvarsforsikringen er derudover udvidet med en regresforsikring for vejsport og rally, der overtager ansvarsskader uden regres mod skadevolderen. Forsikringen dækker skade på 3. persons liv og ejendom, men i særlig grad skader på de arealer og faciliteter, vi har fået stillet til rådighed for afholdelse af konkurrencer. Der er dog ikke dækning for skade på køreunderlag. For forsikringen er der en selvrisiko på kr , hvoraf de første kr betales af skadevolderen og de eventuelt yderligere op til de kroner af DASU. Der er indgået en særlig aftale med forsikringsselskabet om, at skaden afgøres direkte over for skadelidte uden at involvere dennes forsikringsselskab. Forsikringen er udvidet til at dække Europa og de baltiske lande. 1 Licenshavere er alle licenskategorier fra mekanikerlicens til kørerlicens. Endags-licenser er også omfattet af dækningen.

3 Afgørende for dækning er, at der er tale om DASU-godkendt arrangement, og at der er tale om et ansvar for skaden fra skadevolderens side. Hændelige uheld så som stenslag er normalt ikke dækket. Ad 3) All Risk forsikring for lånte og lejede genstande En klub eller arrangør, der låner eller lejer genstande, der er nødvendige til afholdelse af en konkurrence (ure, radioer, safety car m.v.) er dækket af DASU s All Risk forsikring. Dækningen omfatter skade ved beskadigelse eller tyveri, men ikke tabte eller forlagte genstande. Afgørende for dækning er, at det er genstande, der er nødvendige for afholdelse af arrangementet og disse genstande er ejet af 3. mand. Ad 4) DIF s arbejdsskadeforsikring for officials og hjælpere Ved alle arrangementer med en DASU-klub som ansvarlig er der en særlig dækning for officials ved uheld eller ulykke uanset om de er egentlige officials ved et arrangement eller de er hjælpere. Der er ikke noget krav om licens eller medlemskab af en DASU-klub. Arbejdsskadeforsikringen via DIF består af en lovpligtig og en frivillig del. Den lovpligtige del dækker personer, der er ansat af foreningen. Forsikringen dækker foreninger og forbund i de situationer, hvor der skal ydes erstatning efter Lov om arbejdsskadesikring. Den frivillige arbejdsskadeforsikring dækker foreningens faste frivillige ledere, dvs. bestyrelses- og udvalgsmedlemmer samt holdledere, der formelt er valgt eller udpeget af foreningens bestyrelse. Den frivillige arbejdsskadeforsikring dækker også de (typisk ikke faste) frivillige hjælpere, som foreningens ledelse har bedt hjælpe til med at løse en konkret opgave for foreningen. Skader dækkes med udbetaling i henhold til arbejdsskadeloven (normalt arbejdsgiveransvar). Afgørende for dækning er, at der er tale om en ulykke, samt at skadelidte medvirker som hjælper ved et arrangement som forestås af en DASU klub. Du kan se dækningssatser for arbejdsskade på Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings hjemmeside, aes.dk Ad 5) Ansvarsforsikring (DIF) Forsikringen dækker det erstatningsansvar foreninger, de ansatte og medlemmer kan pådrage sig, når de arbejder for foreninger, ligesom der er dækning for arrangøransvar, når arrangementerne er af rent underholdende art, f.eks. sommerfester, bankospil etc. Forsikringen dækker ikke:

4 Skade på foreningens egne ting. Skade på lånte eller lejede ting/lokaler. Der er her en selvrisiko på kr pr. skade. Det er afgørende for dækningen, at klubben står som arrangør, og det vil i forbindelse med fx store events betyde, at det er klubben, der skal have tilladelsen til afholdelse af arrangementet fra myndighederne. Ad 6) Idrætsrejse forsikring (DIF) Forsikringen dækker individuelle idrætsudøvere og hold, lønnede og ulønnede trænere og instruktører, andre ansatte, frivillige ledere og dommere under rejser og ophold i udlandet, når de sikrede personer er udsendt af en forening eller forbund på en idrætsrejse. For udøvere i DASU-regi betyder det, at man som udøver skal være i besiddelse af en DASU-licens, hvorpå der er givet- starttilladelse til arrangementerne i DASU s søsterforbund i hhv. Europa og hele verden. Med en sådan licens er udøveren omfattet af idrættens rejseforsikring, når udøveren deltager i et arrangement, en konkurrence eller et løb i udlandet, idet det herved forudsættes, at udøveren repræsenterer sin klub eller DASU. Ligeledes er udøvere, der er medlem af en klub under DASU, omfattet af idrættens rejseforsikring, når sådanne personer deltager i træning mv. i udlandet, hvor der er tale om træning organiseret af DASU eller en klub under DASU, og hvor udøveren er udtaget/udsendt til det pågældende træningsophold af DASU eller en klub under DASU. Træningsophold i udlandet på en udøvers eget private initiativ er ikke omfattet af den kollektive idrætsrejseforsikring. Læs mere om Idrættens rejseforsikring her. Ad 7) Retshjælpsforsikring (DIF) Forsikringen dækker de sagsomkostninger, som en forening får, hvis den bliver involveret i en civil rets- eller voldgiftssag. Forsikringen dækker ikke straffesager, sager om skatte- og afgiftsforhold eller inkassosager. Forsikringen er etableret med en maksimal dækning på kr. pr. retssag. Der gælder en selvrisiko på kr. pr. skade. Ad 8) Psykologisk krisehjælp (DIF) Den psykologiske krisehjælp dækker, hvis personer i eller omkring en forening involveres i en alvorlig, traumatisk hændelse, f.eks.: En ulykke eller voldsom skade. Alvorligt ildebefindende. Overfald/overgreb. Trafikulykke (transport til og fra idrætsaktiviteter arrangeret af foreningen). Dødsfald. Ad 9) Den offentlige sygesikring (det gule kort)

5 Dækning af udgifter til hospital, medicin etc. i forbindelse med styrt eller uheld, hvis arrangementet køres i Danmark. Det gule kort dækker ikke i udlandet, herunder EU-lande. Her skal det blå kort benyttes. Ad 10) EU-sygesikringskortet (det blå kort) Du skal selv bestille det blå kort på Kortet er gratis. Det blå EU-sygesikringskort er et kort, der viser, at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land, du rejser i. Du skal bruge det blå EUsygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz. Se de konkrete regler og dækninger i det land, du planlægger at rejse til, på huskdetblaa.dk Forhold der IKKE er omfattet af forsikringer i DASU s regi Et konkurrencekøretøj er ikke forsikret under nogen som helst forhold. Heller ikke hvis den er involveret i et uheld med en anden deltager. Dog undtagen O-løb, P-løb o.l., hvor bilens eventuelle kaskoforsikringer dækker. Baneanlæg er ikke dækket af nogen forsikring tegnet af DASU eller DIF. Genstande og bygninger, som er ejet af den enkelte klub, er ikke dækket af nogen forsikring tegnet af DASU eller DIF. I fald en mekaniker eller lignende er med i et etableret team (rally, bane eller gokart) og arbejder for dette team i et arbejdstagerlignende forhold (lønnet eller ulønnet) kan der blive tale om, at forsikringsselskaberne henviser dig til din arbejdsgiver der skal være forsikret som sådan. Generelt om DASU s forsikringer gælder, at forsikringsselskaberne er meget præcise i sine dækningsområder. For at sikre dækning ved skade er det vigtigt, at oplysningerne ved skadesanmeldelsen er så fyldestgørende som muligt og henviser til en af ovenstående beskrevne forsikringsdækninger. Bemærk også, at en registreret skadesanmeldelse ikke nødvendigvis medfører forsikringsdækning. Hvorvidt en skadesanmeldelse i sidste ende medfører forsikringsdækning afhænger i første omgang af forsikringsselskabet. Der kan i princippet forekomme forhold, som f.eks. manglende anerkendt årsagssammenhæng mellem en indrapporteret skade og den efterfølgende mén-skade (ved ulykkesforsikring). Det er derfor altid vigtigt at sørge for at søge lægebehandling hurtigst muligt, hvis man udsættes for en skade, som har potentiale til at udvikle sig til en mén-skade. Sådan er du som licensindehaver forsikret, når du kører i Danmark Du er generelt dækket af: DASU s kollektive ulykkesforsikring (oversigt pkt. 1) Den offentlige sygesikring (oversigt pkt. 9) Derudover er der for vejsport og rally tegnet en:

6 Ansvarsforsikring for/mod regreskrav i vejsport og rally (oversigt pkt. 2) Det skal pointeres, at DASU s ulykkesforsikring kun dækker licensindehavere, og derfor er hverken officials eller bestyrelsesmedlemmer med i denne forsikring - disse dækkes ved tilskadekomst af arbejdsskade- og ansvarsforsikring. Sådan er du som licensindehaver forsikret, når du kører i udlandet Du er generelt dækket af: DASU s kollektive ulykkesforsikring (oversigt pkt. 1) DIF s idrætsrejseforsikring (oversigt pkt. 6) EU-sygesikringskort, det blå kort (oversigt pkt. 10) Derudover er der for vejsport og rally tegnet en: Ansvarsforsikring for/mod regreskrav i vejsport og rally (oversigt pkt. 2) Løb og træning i udlandet Når du kører løb og træning i udlandet er formalia på plads med dækning af DASU s ulykkesforsikring, når du er i besiddelse af en gyldig licens med starttilladelse til løb i udlandet. Dækningen i udlandet gælder ved træning og løb arrangeret af DASU's søsterorganisationer (FIA-godkendte ASN) eller disses medlemsklubber rundt om i verden. Sådan er du som official i en DASU-klub forsikret: Du er generelt dækket af: DIF s arbejdsskadeforsikring (oversigt pkt. 4) DIF s ansvarsforsikring (oversigt pkt. 5) DIF s idrætsrejseforsikring (oversigt pkt. 6) DIF s retshjælpsforsikring (oversigt pkt. 7) DIF s psykologiske krisehjælp (oversigt pkt. 8) Den offentlige sygesikring (oversigt pkt. 9) Generelt gælder det, at officials er dækket af DIF s arbejdsskadeforsikring og ansvarsforsikringen. De er dækket i tilfælde af at de kommer til skade i det arbejde, som de har foretaget som official. Afgørende for dækning er, at der er tale om en ulykke, samt at skadelidte medvirker som hjælper ved et arrangement, hvor tilladelsen fra myndighederne er givet til en DASU-klub. Klubbens forsikringer via medlemskab af DASU: Arrangøransvarsforsikring (oversigt pkt. 2) All-risk forsikring (oversigt pkt. 3) DIF s arbejdsskadeforsikring (oversigt pkt. 4) DIF s ansvarsforsikring (oversigt pkt. 5) DIF s retshjælpsforsikring (oversigt pkt. 7) DIF s psykologisk krishjælp (oversigt pkt. 8)

7 For yderligere spørgsmål omkring DASU s forsikringer kontakt Ture Hansen, tmh@dasu.dk

DMU FORSIKRINGER 2013

DMU FORSIKRINGER 2013 DMU FORSIKRINGER 2013 Dette dokument skal give et overblik over de forskellige forsikringsdækninger, der er i DMU hvad enten du er kører, official, bestyrelsesmedlem eller hjælper i en klub. Oversigten

Læs mere

Grundlæggende betingelser For at være dækket af nedenstående forsikringer, så er der imidlertid en række betingelser, der skal være opfyldt.

Grundlæggende betingelser For at være dækket af nedenstående forsikringer, så er der imidlertid en række betingelser, der skal være opfyldt. DMU FORSIKRINGER Dette dokument er en vejledning som skal give et overblik over de forskellige forsikringsdækninger, der er i DMU hvad enten du er kører, official, bestyrelsesmedlem eller hjælper i en

Læs mere

En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. En ansvarsforsikring. En idrætsrejseforsikring. En retshjælpsforsikring. Psykologisk krisehjælp

En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. En ansvarsforsikring. En idrætsrejseforsikring. En retshjælpsforsikring. Psykologisk krisehjælp Fælles forsikringer En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring En ansvarsforsikring En idrætsrejseforsikring En retshjælpsforsikring Psykologisk krisehjælp Arbejdsskadeforsikring i foreninger

Læs mere

10. DMUs og DIFs forsikringer

10. DMUs og DIFs forsikringer Forsikringsdækning Ved ethvert stævne skal der gennem DMU være tegnet forsikring i det af lovgivningen og DMU krævede omfang. De lovgivningsmæssige krav til forsikringsdækningen er fastsat i Trafikministeriets

Læs mere

Forsikringer. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

Forsikringer. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark Forsikringer LÆS HVORDAN DU ER DÆKKET NÅR DU F.EKS. er deltager i rally kører MRC er tilskuer ved løb hjælper til som official er løbsleder er bestyrelsesmedlem Oversigt over forsikringer Forsikringer

Læs mere

Ansvar (hvem hænger på den, når noget går galt?)

Ansvar (hvem hænger på den, når noget går galt?) Ansvar (hvem hænger på den, når noget går galt?) Der findes flere slags ansvar: 1. Økonomiske dispositioner (kan en forening betale sine regninger?) 2. Skadegørende handlinger (på personer eller ting)

Læs mere

Foreningens forsikringsbehov

Foreningens forsikringsbehov Foreningens forsikringsbehov Arbejdsskadeforsikring i foreninger Arbejdsskadeforsikringen består af en lovpligtig og en frivillig del. Den lovpligtige del dækker personer, der er ansat af foreningen. Forsikringen

Læs mere

Forsikring. DIF og DGI har indgået en samarbejdsaftale med Tryg. Hvad indeholder aftalen? Hvem er omfattet?

Forsikring. DIF og DGI har indgået en samarbejdsaftale med Tryg. Hvad indeholder aftalen? Hvem er omfattet? Forsikring DIF og DGI har indgået en samarbejdsaftale med Tryg Hvad indeholder aftalen? Hvem er omfattet? Hvad indeholder aftalen? Fælles (kollektive) forsikringer Ansvarsforsikring Arbejdsskadeforsikring

Læs mere

Forsikringer og Næstved Roklub

Forsikringer og Næstved Roklub Forsikringer og Næstved Roklub Forsikringer og Næstved Roklub Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning.... 3 Roklubbens Forsikringer.... 4 Hvordan dækker roklubbens forsikringer.... 5 Ansvarsforsikring....

Læs mere

Frivillige kan også få erstatning

Frivillige kan også få erstatning Frivillige kan også få erstatning Hvis man kommer til skade, imens man arbejder frivilligt, kan man godt være berettiget til erstatning. En ulykke er omfattet af arbejdsskadeloven, når ulykken sker, mens

Læs mere

FRIVILLIG - HVORDAN MED FORSIKRING?

FRIVILLIG - HVORDAN MED FORSIKRING? FRIVILLIG - HVORDAN MED FORSIKRING? FRIVILLIG HVORDAN MED FORSIKRING? Det er vigtigt indledningsvis at slå fast, at Hillerød Kommune er afskåret fra at kunne tegne forsikringsdækning for personer, der

Læs mere

Værd at vide om idrættens forsikringer

Værd at vide om idrættens forsikringer Værd at vide om idrættens forsikringer Det handler om at være tryg også når I dyrker idræt 3 Tryg Idræt et overblik 4 Hvad får I ud af en kollektiv aftale? 5 De fælles forsikringer 6 De frivillige forsikringer

Læs mere

Denne side beskriver, hvad de enkelte grupper, divisioner, kurser, arrangementer mv. (herefter kaldet grupper) skal vide om forsikringer.

Denne side beskriver, hvad de enkelte grupper, divisioner, kurser, arrangementer mv. (herefter kaldet grupper) skal vide om forsikringer. Forsikringer i Det Danske Spejderkorps Når der laves spejderarbejde, vil der ofte være en risiko for, at der kan ske uheld og skader. For at alle kan føle sig trygge ved at lave spejderarbejde, skal alle

Læs mere

GUIDE. Forsikring af frivillige

GUIDE. Forsikring af frivillige GUIDE Forsikring af frivillige Udskrevet: 2016 Forsikring af frivillige Denne guide handler om forsikring af frivillige i foreninger. I denne guide får du en oversigt over, hvilke overvejelser frivillige

Læs mere

Rejseforsikring. Du kan rejse op til 18 måneder. Bestil online på www.er.dk

Rejseforsikring. Du kan rejse op til 18 måneder. Bestil online på www.er.dk Rejseforsikring Du kan rejse op til 18 måneder Bestil online på www.er.dk Hvorfor en rejseforsikring? Det er altid en god ide at forsikre dig, inden du rejser både i Europa og resten af verden. I 2008

Læs mere

Inspirations- og netværksmøde. Onsdag den 10. juni 2015

Inspirations- og netværksmøde. Onsdag den 10. juni 2015 Inspirations- og netværksmøde Onsdag den 10. juni 2015 Bestyrelsens ansvar og pligter Forsikringer Børneattester Koda-afgift Vedtægter Brug af billeder Forsikringer FDF Ansvarsforsikring Arbejdsskadeforsikring

Læs mere

ALLE JAGTFORENINGER, SOM ER TILSLUTTET DANMARKS JÆGERFORBUND, ER OMFATTET AF EN RÆKKE FORSIKRINGSAFTALER, SOM BESKREVET I DENNE FOLDER.

ALLE JAGTFORENINGER, SOM ER TILSLUTTET DANMARKS JÆGERFORBUND, ER OMFATTET AF EN RÆKKE FORSIKRINGSAFTALER, SOM BESKREVET I DENNE FOLDER. ET SPØRGSMÅL OM FORSIKRING ALLE JAGTFORENINGER, SOM ER TILSLUTTET DANMARKS JÆGERFORBUND, ER OMFATTET AF EN RÆKKE FORSIKRINGSAFTALER, SOM BESKREVET I DENNE FOLDER. ARBEJDSSKADEFORSIKRING Den forsikrede

Læs mere

Unionshåndbog FORSIKRINGER. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer.

Unionshåndbog FORSIKRINGER. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. Side nr.: 1 af 8 Forsikringer i Dansk Svæveflyver Union Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. DSvUs klubber har et stort ansvar på mange områder, og det kan

Læs mere

Foreninger skal forsikre sig før skaden sker Arbejdsskade- og erhvervsansvarsforsikring

Foreninger skal forsikre sig før skaden sker Arbejdsskade- og erhvervsansvarsforsikring Foreninger skal forsikre sig før skaden sker Arbejdsskade- og erhvervsansvarsforsikring Forsikringsoplysningen Indholdsfortegnelse Arbejdsskadeforsikring en lovpligtig forsikring 2 Erhvervsansvarsforsikring

Læs mere

ALLE JAGTFORENINGER, SOM ER TILSLUTTET DANMARKS JÆGERFORBUND, ER OMFATTET AF EN RÆKKE FORSIKRINGSAFTALER, SOM BESKREVET I DENNE FOLDER.

ALLE JAGTFORENINGER, SOM ER TILSLUTTET DANMARKS JÆGERFORBUND, ER OMFATTET AF EN RÆKKE FORSIKRINGSAFTALER, SOM BESKREVET I DENNE FOLDER. ET SPØRGSMÅL OM FORSIKRING ALLE JAGTFORENINGER, SOM ER TILSLUTTET DANMARKS JÆGERFORBUND, ER OMFATTET AF EN RÆKKE FORSIKRINGSAFTALER, SOM BESKREVET I DENNE FOLDER. ARBEJDSSKADEFORSIKRING Den forsikrede

Læs mere

Forsikringer i Det Danske Spejderkorps

Forsikringer i Det Danske Spejderkorps Når der laves spejderarbejde, vil der være en risiko for, at der kan ske uheld og skader. For at alle kan føle sig trygge ved at lave spejderarbejde, skal alle vide, hvad der skal gøres, hvis uheldet er

Læs mere

Forskelsskema. mellem. Børneulykkesforsikring , , DF , DF eller DF og børneforsikring

Forskelsskema. mellem. Børneulykkesforsikring , , DF , DF eller DF og børneforsikring Forskelsskema mellem Børneulykkesforsikring 6632-1, 6632-2, og børneforsikring 6750-1 2 Forskelsskema I skemaet er de væsentligste forskelle mellem de to sæt vilkår beskrevet. Bemærk, at det inden for

Læs mere

Ud i livet. - med gode kort på hånden

Ud i livet. - med gode kort på hånden I n d b o f o r s i k r i n g U l y k k e s f o r s i k r i n g Å r s r e j s e f o r s i k r i n g Ud i livet - med gode kort på hånden Ud i livet Når du springer ud i livet og flytter hjemmefra skal

Læs mere

Police Idrætsrejseforsikring Police nr.: Dato: 1. januar 2017

Police Idrætsrejseforsikring Police nr.: Dato: 1. januar 2017 DIF og DGI Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Policen gælder fra: 1. januar 2017. Policen er ændret og afløser samtidig tidligere policer med samme policenr. i Tryg. Præmien forfalder: 1. januar. Dækningsomfang:

Læs mere

ERHVERVS- REJSEFORSKRING

ERHVERVS- REJSEFORSKRING ERHVERVS- REJSEFORSKRING Erhvervs-Rejseforsikring Så er I en del af et internationalt netværk med over 30.000 samarbejdspartnere Sikker rejse, nært og fjernt Med Topdanmarks Erhvervs- Rejseforsikring sikrer

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR F1 28.11.2017 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE Løbsafgifter A. Løbsafgifternes forsikringsindhold 1 Obligatorisk ansvars- og ulykkesforsikring. De af DASU tegnede ansvars-

Læs mere

Lov om aktiv beskæftigelsesindsats Danske risikorådgiveres temadag 2015 Fakta om hvordan tingene hænger sammen, forsikrings- og erstatningsretligt.

Lov om aktiv beskæftigelsesindsats Danske risikorådgiveres temadag 2015 Fakta om hvordan tingene hænger sammen, forsikrings- og erstatningsretligt. Lov om aktiv beskæftigelsesindsats Danske risikorådgiveres temadag 2015 Fakta om hvordan tingene hænger sammen, forsikrings- og erstatningsretligt. Karin Hornbøll og Dorthe Albertsen Agenda Kommunens forsikringer

Læs mere

GUIDE. Forsikring af frivillige

GUIDE. Forsikring af frivillige GUIDE Forsikring af frivillige Udskrevet: 2016 Indhold Forsikring af frivillige............................................................. 3 Forsikring af foreningens ejendele..................................................

Læs mere

Golfspilleres ansvarsforsikring

Golfspilleres ansvarsforsikring Forsikringstager Dansk Golf Union Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Forsikret risiko Golfspil udøvet på eller ved golfbane/-anlæg drevet af foreningsejet klub eller privat ejet selskab. Det

Læs mere

ER DIT BARN FORSIKRET? SKOlER Og INSTITuTIONER ER DIT BARN FORSIKRET?

ER DIT BARN FORSIKRET? SKOlER Og INSTITuTIONER ER DIT BARN FORSIKRET? Skoler og Institutioner ER DIT BARN FORSIKRET? Kommunen har ikke en ulykkesforsikring for børn og unge Tidligere havde kommunen en ulykkesforsikring for børn og unge, som dækkede, mens de var i kommunens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indledning 3. Arbejdsgiverens arbejdsskadesikring 3. Autoansvarsforsikring 3. Autoskadeforsikring 4

Indholdsfortegnelse. Indledning 3. Arbejdsgiverens arbejdsskadesikring 3. Autoansvarsforsikring 3. Autoskadeforsikring 4 Trafikforsikring Indholdsfortegnelse Indledning 3 Arbejdsgiverens arbejdsskadesikring 3 Autoansvarsforsikring 3 Autoskadeforsikring 4 Auto/trafikulykkesforsikring 4 Overenskomstbaseret ulykkesforsikring

Læs mere

Et spørgsmål om forsikring

Et spørgsmål om forsikring Foto: Steen Axel Hansen Carsten Dahl-Hansen Et spørgsmål om forsikring Denne pjece har udelukkende informationsværdi. Den retter, udvider eller ændrer således ikke dækningen i henhold til policens vilkår,

Læs mere

Bestyrelsesansvar og forsikringer

Bestyrelsesansvar og forsikringer Bestyrelsesansvar og forsikringer Kulturelle Samråd i Danmark 25. September 2016 Hans Stavnsager Seniorkonsulent Bestyrelsens ansvar Bestyrelsen er ledelsen og har derfor ansvaret for foreningens drift.

Læs mere

Aarhus Kommune opretter ulykkes- og ansvarsforsikring for borgere, der yder en frivillig indsats.

Aarhus Kommune opretter ulykkes- og ansvarsforsikring for borgere, der yder en frivillig indsats. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 12. februar 2018 Forsikring af frivillig indsats Aarhus Kommune opretter ulykkes- og ansvarsforsikring for borgere, der yder

Læs mere

Håndbog 1. januar 2015

Håndbog 1. januar 2015 Håndbog Forord Dans er bevægelse til musik og har alle dage været en måde for folk at udtrykke deres sjæl og energi. Verden er i forandring med den nye skolestruktur og de udfordringer vores kommune stiller

Læs mere

Hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF?

Hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF? Hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF? Specialkonsulent Willy Rasmussen wr@dif.dk Rådgiver specialforbund (og foreninger) om: n Foreningsjura n Ansvars- og forsikringsforhold n Skatte- og momsspørgsmål

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 30. oktober 2015 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

Forsikring af Frivillige

Forsikring af Frivillige Forsikring af Frivillige Om Forsikring af frivillige i FrivilligCenter Lollands medlemorganisationer Tryghed til alle Oversigt Forsikring Erstatningssum Selvrisiko Løsøre inkl. tyveri 200.000 5.000 (Tyveri

Læs mere

Forsikringsforhold for børn og unge på Specialbørnehjemmene i Region Nordjylland Udarbejdet af Jura & Forsikring Region Nordjylland

Forsikringsforhold for børn og unge på Specialbørnehjemmene i Region Nordjylland Udarbejdet af Jura & Forsikring Region Nordjylland Forsikringsforhold for børn og unge på Specialbørnehjemmene i Region Nordjylland Udarbejdet af Jura & Forsikring Region Nordjylland Forsikringsperiode 1/1-2016 til 31/12-2020 Opdateret juli 2017 1 Arbejdsskadeforsikring

Læs mere

Arbejdsskadeforsikring.

Arbejdsskadeforsikring. Arbejdsskadeforsikring. Lovpligtig arbejdsskadeforsikring (lov om forsikring mod følger af arbejdsskade). Lovens arbejdsskadebegreb omfatter alle skader, der skyldes ulykker eller kortvarige skadelige

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL)

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL) Bestyrelsen Brøndby den 28. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde 04/2015 onsdag den 19. august 2015 kl. 15.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans

Læs mere

GENERELLE BESTEMMELSER

GENERELLE BESTEMMELSER REGLEMENT FOR RALLYSPORT I DANMARK Supplerende reglementer Reglement 1 vedtægter og generelle regler Reglement 2 det tekniske reglement International Sporting Code, FIA s engelske version Rallysportens

Læs mere

Unionshåndbog. Forsikringer. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer.

Unionshåndbog. Forsikringer. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. Side nr.: 1 (8) OVERSIGT i Dansk Svæveflyver Union Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. DSvUs klubber har et stort ansvar på mange områder, og det kan være

Læs mere

Teknisk Landsforbund - Gratis Ulykkesforsikring for studerende: Sådan er du dækket

Teknisk Landsforbund - Gratis Ulykkesforsikring for studerende: Sådan er du dækket Teknisk Landsforbund - Gratis Ulykkesforsikring for studerende: Sådan er du dækket 2019 1 Hvad er en ulykkesforsikring? En ulykkesforsikring sikrer dig, hvis du kommer ud for en ulykke. Det er en kollektiv

Læs mere

Forsikring for skoleelever

Forsikring for skoleelever Forsikring for skoleelever Vidste du at kommunen har tegnet en ulykkesforsikring, der dækker dit barn som elev i folkeskolen? Forsikring for skoleelever En undersøgelse fra Odense Universitetsklinik viser,

Læs mere

Policen er ændret og afløser samtidig tidligere police med samme nr. i Tryg.

Policen er ændret og afløser samtidig tidligere police med samme nr. i Tryg. nr.: 670-8.028.094 Dansk Automobil Sports Union (DASU) Brøndby Stadion 20 Idrættens Hus 2605 Brøndby Forsikringstager: Dansk Automobil Sports Union (DASU) Brøndby Stadion 20 Idrættens Hus 2605 Brøndby

Læs mere

Ansvarsforsikring for erhverv

Ansvarsforsikring for erhverv POLICE Policenummer: 6708.035.913 7. marts 2012 DKF (Dansk Kart Forbund) Virkelyst 12 Gjellerup 7400 Herning Forsikringstager: DKF (Dansk Kart Forbund) Virkelyst 12 Gjellerup 7400 Herning Policen gælder

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Gennemgang af kollektiv Forsikringsprogram 2012 1 DCH s forsikringsprogram: Erhvervsansvarsforsikring Lovpligtig Arbejdsskadeforsikring Hundeansvarsforsikring (Figurantdækning) Kollektiv Ulykkesforsikring

Læs mere

Teknisk Landsforbund - Gratis Ulykkesforsikring for studerende: Sådan er du dækket

Teknisk Landsforbund - Gratis Ulykkesforsikring for studerende: Sådan er du dækket Teknisk Landsforbund - Gratis Ulykkesforsikring for studerende: Sådan er du dækket 2014 1 Hvad er en ulykkesforsikring? En ulykkesforsikring sikrer dig, hvis du kommer ud for en ulykke. Det er en kollektiv

Læs mere

Erhvervsrejseforsikring

Erhvervsrejseforsikring Erhvervsrejseforsikring Sikker rejse, nært og fjernt Erhvervsrejseforsikring Så er I en del af et internationalt netværk med over 30.000 samarbejdspartnere Sikker rejse, nært og fjernt Med Topdanmarks

Læs mere

Skadesanmeldelse

Skadesanmeldelse Skadesanmeldelse Ulykke Skadesanmeldelse Ulykke 2017 1 Skadesanmeldelse Ulykke 2 Udfyld venligst blanketten tydeligt med blokbogstaver. Den udfyldte skadesanmeldelse skal sammen med de relevante bilag

Læs mere

Hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF?

Hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF? Hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF? Specialkonsulent Willy Rasmussen wr@dif.dk Rådgiver specialforbund (og foreninger) om: Foreningsjura Ansvars- og forsikringsforhold Skatte- og momsspørgsmål

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 5. januar 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

Hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF?

Hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF? Hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF? Specialkonsulent Willy Rasmussen wr@dif.dk Rådgiver specialforbund (og foreninger) om: Foreningsjura Ansvars- og forsikringsforhold Skatte- og momsspørgsmål

Læs mere

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune Økonomi- og lønafdelingen Område: Forsikringspolitik Gældende fra: 25. januar 2006 Ansvarlig: Økonomi- og lønchefen Dækningsområde: Norddjurs Kommune Forsikringspolitik/ - administration

Læs mere

Forsikring for skoleelever. ulykkesforsikring for dit barn

Forsikring for skoleelever. ulykkesforsikring for dit barn Forsikring for skoleelever ulykkesforsikring for dit barn Vidste du at kommunen har tegnet en ulykkesforsikring, der dækker dit barn som elev i folkeskolen? En undersøgelse fra Odense Universitetsklinik

Læs mere

Forsikring af frivillige

Forsikring af frivillige Forsikring af frivillige - forsikring af frivillige og ansatte i frivillige sociale organisationer - Din indgang til viden, læring og udvikling af frivilligt socialt arbejde! 1 Indledning Formålet med

Læs mere

Forsikring af frivillige - i kommune og/eller i forening

Forsikring af frivillige - i kommune og/eller i forening Forsikring af frivillige - i kommune og/eller i forening Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice 29. September 2015 kl. 19-21 Byrådssalen, Rønnede, Faxe Kommune Program 19.00-19.15 Velkomst v.

Læs mere

BIOFOS A/S. Arbejdsskadeforsikring

BIOFOS A/S. Arbejdsskadeforsikring BIOFOS A/S Arbejdsskadeforsikring Oktober 2016 Indhold 1. Generelle betingelser... 2 1.1. Policens opbygning og omfang... 2 1.2. Forsikringstager... 2 1.3. Sikrede... 2 1.4. Ikrafttrædelse... 2 1.5. Erstatningsgrundlag...

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2017

GUIDE Udskrevet: 2017 GUIDE Lovpligtig arbejdsskadeforsikring til frivillige Udskrevet: 2017 Indhold Lovpligtig arbejdsskadeforsikring til frivillige......................................... 3 2 Guide Lovpligtig arbejdsskadeforsikring

Læs mere

Erhvervsrejseforsikring. - en del af Topdanmark

Erhvervsrejseforsikring. - en del af Topdanmark Erhvervsrejseforsikring Sikker rejse, nært og fjernt - en del af Topdanmark Erhvervsrejseforsikring Så er I en del af et internationalt netværk med over 30.000 samarbejdspartnere Sikker rejse, nært og

Læs mere

Erstatning. Erstatning ved personskade

Erstatning. Erstatning ved personskade Erstatning Erstatning ved personskade Mulighederne for at få erstatning er noget af en jungle at navigere i, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvor man kan få erstatning, og hvor meget man kan

Læs mere

Forsikring for børn & unge i kommunale institutioner

Forsikring for børn & unge i kommunale institutioner Forsikring for børn & unge i kommunale institutioner Vidste du at kommunen har tegnet en ulykkesforsikring, der dækker dit barn i de kommunale institutioner? Forsikring for børn & unge i kommunale institutioner

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 21. december 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

FIAT FORSIKRING - Giver dig mange fordele

FIAT FORSIKRING - Giver dig mange fordele - Giver dig mange fordele en af markedets bedste og billigste bilforsikringer - kun til fiat kunder MASSER AF FORDELE MED EN ingen kilometerbegrænsning ingen krav om skadefri kørsel Samme pris - uanset

Læs mere

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune Forsikrings- og Viborg Kommune Oktober 2015 Side 1 af 5 Forsikrings- og Formål Denne vejledning ligger i naturlig forlængelse af Viborg Kommunes Forsikrings- og risikostyringspolitik. Vejledningen fastlægger

Læs mere

Vandværksforsikringer Forsikringsbegæring

Vandværksforsikringer Forsikringsbegæring Vandværksforsikringer RTM Forsikringsmægler varetager forsikringer for Danske Vandværker, placeret i TRYG og sørger også for at udsende certifikat, faktura mv. Udfyld venligst alle felter med - Felter

Læs mere

Ekstra dækninger til motorkøretøj

Ekstra dækninger til motorkøretøj Ekstra dækninger til motorkøretøj Udvidet bildækning Det dækker Udvidet bildækning: Friskadeforsikring. Dækningen sikrer dig erstatning, hvis bilen beskadiges ved blandt andet tyveri, nedstyrtning af genstande,

Læs mere

Policen er ændret og afløser samtidig tidligere police med samme nr. i Tryg.

Policen er ændret og afløser samtidig tidligere police med samme nr. i Tryg. Tryg (2) Police Ansvarsforsikring for erhverv Police nr.: 670 8.028.094 17. oktober 2014 Dansk Automobil Sports Union Idrættens Hus 1 2605 Brøndby Forsikringstager: Dansk Automobil Sports Union Idrættens

Læs mere

Info om forsikringsforhold for elever under skolerejser med Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Info om forsikringsforhold for elever under skolerejser med Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole. - REJSEFORSIKRING Info om forsikringsforhold for elever under skolerejser med Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole. VGIE har tegnet en skolerejseforsikring for skolens elever. Rejseforsikringen er tegnet

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING

FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER DYREFORSIKRING Fordi venskab betyder alt ETU Forsikring A/S Hærvejen 8 6230 Rødekro www.etuforsikring.dk Forsikringsbetingelser nr.: 01-2010-DYR 1 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen

Læs mere

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion for sejlere og klubber? Sejlklubben Ulvsund Tirsdag d. 26. marts. 2019 Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Regionerne Syd- og Vestsjælland samt Køge Bugt Hvad laver

Læs mere

Police Idrætsrejseforsikring Police nr.: Dato: 1. januar 2016

Police Idrætsrejseforsikring Police nr.: Dato: 1. januar 2016 DGI og DIF c/o DIF, Att. Willy Rasmussen Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Ikrafttrædelse: 1. januar 2016 Policen er ændret og afløser samtidig tidligere police med samme policenr. i Tryg. Forfald: 1. januar.

Læs mere

Forsikring for børn og unge i kommunale institutioner. ulykkesforsikring for dit barn

Forsikring for børn og unge i kommunale institutioner. ulykkesforsikring for dit barn Forsikring for børn og unge i kommunale institutioner ulykkesforsikring for dit barn Vidste du at kommunen har tegnet en ulykkesforsikring, der dækker dit barn i institutionen? Kommunerne gør et stort

Læs mere

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens?

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? FAQ Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? Indholdsfortegnelse Vejledning til DCU s klubstruktur og licenssystem Danmarks Cykle Unions klubstruktur...

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF 3F 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK METAL 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca 3.000 kr

Læs mere

Knallertforsikring VERSION

Knallertforsikring VERSION Knallertforsikring FORSIKRINGSBETINGELSER VERSION 34-200818-1 Certus Forsikringsagentur ApS Indholdsfortegnelse DÆKNINGSSKEMA FOR KNALLERTFORSIKRING... 3 FORSIKRINGSBETINGELSER... 4 1 GENERELT / INDLEDNING...

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Lovpligtig arbejdsskadeforsikring til frivillige Udskrevet: 2019 Indhold Lovpligtig arbejdsskadeforsikring til frivillige......................................... 3 2 Guide Lovpligtig arbejdsskadeforsikring

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF 3F 2018 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

1. Formålet med politikken er, at kommunens forsikringsforhold administreres efter fælles regler på alle områder.

1. Formålet med politikken er, at kommunens forsikringsforhold administreres efter fælles regler på alle områder. Forsikringspolitik 1. Formålet med politikken er, at kommunens forsikringsforhold administreres efter fælles regler på alle områder. 2. Kommunen tegner som hovedregel forsikringer efter samlet udbud af

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF DANSK EL-FORBUND 2018 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser BILFORSIKRING VERSION 20-101 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Bilforsikring Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forsikringsforhold og frivilligt arbejde

Forsikringsforhold og frivilligt arbejde Forsikringsforhold og frivilligt arbejde Denne pjece er målrettet ansatte og frivillige uden foreningstilknytning i kommunale institutioner og tilbud. Pjecen giver et overblik over, hvad der er vigtigt

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF HK 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

Anmeldelse af ulykke (FOA ulykke og privattegnet ulykke)

Anmeldelse af ulykke (FOA ulykke og privattegnet ulykke) SÅDAN GØR DU Udfyld blanketten og underskriv den. Derefter kan du sende den sikkert til os fra dette link: Send sikkert. Du kan også sende den med post til: PenSam Forsikring, Att.: Skade, Jørgen Knudsens

Læs mere

BORGERE/BØRN DER FORVOLDER SKADE PÅ TING TILHØRENDE HILLERØD KOMMUNE

BORGERE/BØRN DER FORVOLDER SKADE PÅ TING TILHØRENDE HILLERØD KOMMUNE BORGERE/BØRN DER FORVOLDER SKADE PÅ TING TILHØRENDE HILLERØD KOMMUNE Alle borgere, herunder børn, der forvolder skade på ting og/eller person kan ifalde erstatningsansvar jf. erstatningsansvarsloven. Børn

Læs mere

50UNIK FAMILIEFORSIKRING

50UNIK FAMILIEFORSIKRING PRIVAT 50UNIK FAMILIEFORSIKRING Indbo- og ansvarsforsikring til dig over 50 år 01 1 Privat HVAD ER EN 50UNIK FAMILIEFORSIKRING? Hvem er dækket? 50unik Familieforsikring er en indbo- og ansvarsforsikring,

Læs mere

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-301

Knallertforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-301 Forsikringsbetingelser Knallertforsikring Version 20-301 Thisted Forsikring Thyparken 16 7700 Thisted Tlf: 96 19 45 00 post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk CVR: 31 00 75 18 Bank: Sparekassen

Læs mere

Forældretilladelse. Påske klatrer lejr Provence Frankrig

Forældretilladelse. Påske klatrer lejr Provence Frankrig Undertegnede giver hermed tilladelse til at min datter/søn deltager i påske klatrer lejren til Provence, Frankrig, lørdag den 28. marts til lørdag den 4. april 2015. Pris 1950kr., heraf betales 500kr.

Læs mere

Når arbejdsulykken er sket Vejledning til arbejdsmiljøgruppen

Når arbejdsulykken er sket Vejledning til arbejdsmiljøgruppen Når arbejdsulykken er sket Vejledning til arbejdsmiljøgruppen Definitionen af en arbejdsskade: En arbejdsskade dækker over to forskellige begreber: - arbejdsulykker og - erhvervssygdomme En arbejdsulykke

Læs mere

Forsikringspolitik / - administration. for. Norddjurs Kommune

Forsikringspolitik / - administration. for. Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune 17. januar 2006/cl. Forsikringspolitik / - administration for Norddjurs Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål... 3 2. Forsikringsgiver... 3 3. Forsikringstager... 3 4. Administrativ organisation...

Læs mere

RYKs seminar d. 1.3.2009. Rejseforsikring - 2

RYKs seminar d. 1.3.2009. Rejseforsikring - 2 RYKs seminar d. 1.3.2009 Den sikre rejse... Forsikringsrådgiver i 18 år, både med privatog erhvervforsikringer. 38 år og med et medfødt handicap. Ansat på ordinære vilkår tidligere i flexjob.. Sidder i

Læs mere

Præmien for sundhedsforsikringen betales af Nordea.

Præmien for sundhedsforsikringen betales af Nordea. 1 Sundhedsforsikring 2 Beskrivelse af sundhedsforsikringen 3 Generelt Nedenfor følger et uddrag af forsikringsvilkårerne. Ved uoverensstemmelser er de samlede forsikringsvilkår gældende. Præmien for sundhedsforsikringen

Læs mere

Erhvervsrejseforsikring. - en del af Topdanmark

Erhvervsrejseforsikring. - en del af Topdanmark Erhvervsrejseforsikring Sådan dækker Erhvervsrejseforsikring - en del af Topdanmark Sygdom/tilskadekomst Hvis du bliver syg eller kommer til skade og har brug for vores hjælp, fx til en betalingsgaranti

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser MOTORCYKELFORSIKRING VERSION 20-201 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Motorcykelforsikring

Læs mere

Qudos Insurance A/S under konkurs CVR-nr meddelelse om konkurs. Konkursen medfører en række ændringer i Deres forsikringsforhold.

Qudos Insurance A/S under konkurs CVR-nr meddelelse om konkurs. Konkursen medfører en række ændringer i Deres forsikringsforhold. 4003985 BOR/SAWI Forsikringstagere og skadelidte i Danmark Qudos Insurance A/S under konkurs CVR-nr. 33956967 meddelelse om konkurs Qudos Insurance A/S (herefter Qudos ) blev den 20. december 2018 taget

Læs mere

Nordisk Forsikringstidskrift 2/2014. Arbejdsskadeforsikringen dækningsmæssige forhold. www.nft.nu

Nordisk Forsikringstidskrift 2/2014. Arbejdsskadeforsikringen dækningsmæssige forhold. www.nft.nu Arbejdsskadeforsikringen dækningsmæssige forhold KRISTIAN SVITH 1. Indledning, emneafgrænsning og disposition I henhold til Arbejdsskadesikringsloven 1 (ASL) 1, stk. 1 er en arbejdsgiver objektivt ansvarlig

Læs mere

Præsentation hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF?

Præsentation hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF? Præsentation hvem er jeg, og hvad arbejder jeg med i DIF? Konsulent Willy Rasmussen wr@dif.dk eller lokal 2036 Rådgiver specialforbund (og foreninger) om: Foreningsjura Ansvars- og forsikringsforhold Skatte-

Læs mere