Ejers manual INDHOLDESFORTEGNELSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ejers manual INDHOLDESFORTEGNELSE"

Transkript

1 EVOKE 1 Ejers manual Sikkerhedsinstruktion Hold radioen værk fra varme kilder. Brug ikke radioen nær vand. Undgå at genstande eller væsker trænger ind i radioen. Lad være at fjerne skruer fra eller at åbne radioens beklædning (kasse). Fjern el-adapteren fra væggen, hvis radioen ikke er i brug i længere tid. Fjern batterierne, hvis de er opbrugte, eller hvis de ikke bliver brugt i længere tid. INDHOLDESFORTEGNELSE UDPAKNING INTRODUKTION OVERSIGTSDIAGRAM HURTIG START STARTSFORBINDELSE BRUGEN AF DIN EVOKE GUIDE TIL DIGITALRADIO PROBLEMLØSNING ANTENNERÅD HVORDAN FÅR DU HJÆP TILBEHØR GARANTI-INFORMATION TEKNISK SPECIFIKATIONER

2 side 1 INTRODUKTION Tak for dit valg af PURE EVOKE-1 DAB digital radio. side 3 OVERSIGTSDIAGRAM Denne del giver information over den mulige kontrol og forbindelser, der findes på for- og bagside panelerne på din EVOKE Bakelit LCD display 2. Volume knap for justering af lydstyrke. 3. Forudindstillings-knap (1-6) op til seks FM-stationer, se side Autotuningsknap udløses ved en berøring DAB tuning, se side Tænd/sluk knap. 6. Display knap til ændret tekst vises på bundlinien af displayet, se side 9 og Indstillingsknap til aktivering af et avanceret indstillingsvalg, se side 11 og Tuningsknap til at dreje for valg af radiostationer og menuvalg, se side 9 og 11.

3 side 4 9. Antenne stikdåse til forbindelse til supplerende teleskopisk eller anden antenne. 10. Hovedtelefondåse (3.5 mm) til forbindelse med hovedtelefon. 11. AUX højtalerdåse (3.5 mm) til forbindelse valg af ST-1 højtaler til fuldt stereooutput. 12. Stereo udgang stik (3.5 mm) tilsvarende udgang til forbindelse til ekstern forstærker eller optager V DC forbindelse til hovedadapter.. HURTIGSTART Denne del viser oplysninger om, hvordan du opsætter og påbegynder brugen af din EVOKE-1. Yderligere detaljer om brugen af din radio se Forbindelsestilslutning på side 5 og 6 og Brugen af din EVOKE-1 side Udtræk teleskopantennen helt. 2. Fastgør hovedadapter og stik til dit kraftkilde supplement.. 3. Tryk på Power kontakten for at tænde apparatet. LCD vil lyse og displayet vil vise PURE EVOKE-1 og en udviklings-bjælke på bundlinien, som fremviser den automatiske tuning for at finde frem til DAB-stationerne, de mulige stationer inden for området. Hvis der ikke bliver fundet nogle stationer, vil du få forevist en serie muligheder, som du kan bruge for at genprøve tuningsprocessen eller justere din antennes position. Se Tuning for første gang på side 7. Stationerne, som bliv fundet, vil blive gemt i alfabetisk orden. Den første station på listen vil blive udvalgt. 4. Justér styrkekontrollen, hvis det er nødvendigt for at høre det. 5. Indstil Tuningsknappen for at se alle stationerne, som er til rådighed. Tryk for at vælge og lytte til andre stationer.

4 side 5 FORBINDELSESOPRETNING. Denne del beskriver information om forbindelse til din antenne, kraftkilde og enhver anden automatisk anordning. Forbindelsesstik er beskrevet på bagsidens panel på din EVOKE-1. Før du tilslutter andre anordninger til din EVOKE-1, husk at slukke disse. For at få en hurtig opstart kan du forbinde din kraftforsyning og antenne den anden forbindelsesfortegnelse er valgfri og vil ikke forhindre normal funktion af apparatet. FORBINDELSE TIL EN ANTENNE Den vedlagte teleskopantenne sætter din EVOKE-1 i stand til at modtage DAB radioudsendelser. Hvis du finder, at teleskopantennen ikke tillader god modtagelse, kan du fjerne denne antenne igen og forbinde radioen til en anden antenne. Oplysninger om antennetyper og retningsplacering se Antenneråd side 17. For at finde ud af DAB-dækning i dit område, se oversigten over nyttige adresser på side Skru den store møtrik for enden af teleskopantennen af for at fjerne antennen fra antennesoklen. Pas på ikke at komme til at skrue den tynde møtrik bagved løs, da den holder selve antenneforbindelsen på plads. 2. Skru antennestikket på din udskiftede antenne fast på antenneforbindelsen på bagsiden af din digitalradio. Du må afprøve forskellige antennepositioner for at finde den bedste modtagelse. Lige som ved FM-modtagelse vil opdage, at sikket vil ønsker at flytte radioen rund i huset for at finde det bedste sted for modtagelse nær et vindue vil måske give den bedste modtagelse. FORBINDELSE TIL A EKSTERN FORSTÆRKER Du kan forbinde din EVOKE-1 til an ekstern forstærker. Dette kan være en fritstående eller den kan være indbygget i dit eksisterende hi-fi system eller højtalere. Forbind Stereo Out stik til Tuner-in stik på bagsiden din forstærker ved at bruge et 3.5 mm til stereofonisk kabel.

5 side 6 FORBINDELSE TIL EN EKSTERN OPTAGER Du kan forbinde din EVOKE-1 et ekstern forstærkerapparat. Dette kan være et fritstående som en tape recorder eller MiniDisc recorder, eller den være bygget ind i dit hi-fi system. Forbind Stereo Out stik til Line-in stik på bagsiden af din optager ved at bruge et passende kabel. FORBINDELSE TIL EKSTRA HØJTALER Du kan forbinde en anden højtaler uden ekstra strøm til din EVOKE-1 radio ved at bruge AUX Speaker stikket. Det gør dig i stand til at få fuld stereoreproduktion. Ring til os på for at få flere oplysninger eller gå ind på vore webside for at erhverve en passende ST-1 ekstra højtaler. FORBINDELSE TIL HOVEDTELEFONER Du kan forbinde et sæt stereo-hovedtelefoner til din EVOKE-1 radio ved at bruge stikdåsen til hovedtelefoner. FORBINDELSE TIL EKSTRA STRØMFORBINDELSE Når du har ordnet alle andre forbindelser, forbind strømforbindelsen ved at indsætte den i stikdåsen på bagsiden af din digitalradio og sæt kraftadapteren i et vægstik.

6 side 7 BRUGEN AF DIN EVOKE-1 Denne afdeling giver information om brugen af din EVOKE-1 inkl. tuning, valg af station ændring af displayoplysninger. Tænd og sluk Før du tænder første gang, check alle forbindelser, træk antennen ud og sørg for at lydstyrken er lav. Tryk og tilslut Powerknappen for at tænde og slukke apparatet. LCDskærmen vil lyse, når apparatet er tændt. Tuning Før du tuner din EVOKE-1 er meget enkel. Når du først tænder for apparatet, vil den automatiske tuningsproces starte, som det er beskrevet Tuning for første gang. Hvis du ønsker at gentune apparatet på et senere tidspunkt i tilfælde af, at du flytter apparatet til et andet værelse, eller hvis du ønsker at modtage en nylig introduceret multiplex se Gentuning af dit apparat side 8. Tuning for første gang. Når du tænder din EVOKE-1 for første gang vil en autotuningsproces gå i gang af sig selv. En retningsviser på displayet viser at autotuningen er gået i gang. Hvis stationerne er fundet under autotuningen Stationerne vil blive lagret i alfabetisk rækkefølge. Den første station på listen bliver valgt, og du vil hører det gennem højtaleren. For at lytte til andre stationer, se Valg af stationer, side 9 Hvis ingen stationer bliver fundet ved autotuningen No stations avaible vil blive vist på displayet i nogle få sekunder, derefter vil du se en oversigt for valgmuligheder. Brug Tuner-knappen til at skrue gennem de efterfølgende valgmuligheder og tryk på den for at vælge dit ønske. Tuningshjælp se Tuningshjælp side 12 for at detaljer om hvordan du forbedre modtagelsen. Lokal autotuning se Gentuning af dit apparat på side 8 for detaljer til et lokalt autotunings valg. Fuldstændig autotuning se Gentuning af dit apparat på side 8 for detaljer til et fuldstændig autotunings valg.

7 side 8 Gentuning af dit apparat Du kan gentune dit apparat på når som helst ved hjælp af autotunings processen. Du kunne ønske at gøre dette, hvis en ny multiplex bliver annonceret eller du flytter apparatet til et andet værelse. Du behøver ikke at bruge autotuningen for at fange nye stationer, med en multiplex lytter du som på din EVOKE-1 og fornyer listen af rådighedsstationer automatisk, når du tuner til en station i det multiplex. Følgende to valg er mulige: Automatisk lokalisering efterse alle frekvenser UK kanalens tildelinger. Det skulle kun tage nogle få sekunder. Fuldstændig autotuning efterse hele rækken af digitale frekvenser på bånd III. Dette kan tage et minut eller mere. 1. Sikre dig at EVOKE-1 er tændt og antennen er tilsluttet og fuldt udtrukket. 2. Tryk og slip Autotune knappen en gang for lokal scanning eller hold den nede i omkring to sekunder for fuld scanning. Læg mærke til du kan annullere Autotuning ved at trykke på Autotune knappen igen under tuningsprocessen. Displayet vil vise at tuningen er i gang. Når den er slut, vil EVOKE-1 gå tilbage til de station, du lyttede til, og du vil hører det i højtaler. Alle de stationer, som er fundet, er nu lagret i apparatet, og du kan vælge en anden station som beskrevet i Valg af stationer på side 9. Hvis ingen stationer er blevet fundet, vil du se beskeden No stations available, og displayet viser en valgmenu, se If no stations are found during autotune på side 7 for at se detaljer af menuen. Check om din antenne er udtrukket og prøv en af de rådige tunings valgmuligheder. Juster lydstyrken Straks når du har tunet din EVOKE-1, kan du justere lydstyrke ved at bruge Vol knappen.

8 side 9 Valg af stationer Når du har åbnet din EVOKE-1 vælger du den digitale radiostation, som du ønsker at lytte til ved at bruge Tune knappen. Hvis du har indkodet stationer til forvalg, kan du også vælge dem direkte ved at trykke den relevante stations nummer på kappen (1-6), se Lagring og fermkaldelse af indkodning, se side Øverste line på displayet viser navne på aktuelle, valgte stationer. Drej Tune knappen for at se navnene på andre lagrede stationer på bundlinien af displayet. Stop når du finde den station, som du ønsker at lytte til. 2. Tryk og slip Tune knappen for at lytte til den station, du har valgt. Displayet viser Now tuning, kort når det finder den ny station. Hvis stationen har en eller flere sekundære tjenester til rådighed, vil displayet vise >> ved siden af stationens navn på stationslisten, og de vil kunne ses efter hovedtjenesten, når du drejer på Tune knappen. En sekundær tjeneste ses på display << før stationsnavnet på stationslisten, det viser, at den hører til den hovedtjeneste før den selv på listen. Se side 14 for information om hoved og sekundære tjenester. Hvis stationen har? før dens navn er tjeneste for tiden ude af drift eller beskadiget. Hvis du vælger en station, som har dette symbol, vil EVOKE-1 forsøge at tune til den station. Hvis den stadig er utilgængelig Station not available eller Station off-air, vil det vises på display, og EVOKE-1 vil søge efter en anden station. En lysende markør vil vise, at den søger. Hvis du ønsker at søge manuelt efter stationen, da har du 5 sekunder efter beskeden til at trykke på Tune knappen og tuningshjælp vil vises, du nu er i stand til at justere antennen, se side 12 om detaljer. Ændring af display indstillingen. EVOKE-1 har seks display indstillinger, som sætter dig i stand til at holde øje med dele af udsendelses på bundlinien af displayet. Tryk på Display knappen og gentag for at komme gennem de seks forskellige display indstillinger. Rulle-tekst. Program type. Standardindstilling viser rullende tekstbesked, som lydmæssigt akkompagneres, hvor det tilgængeligt. En meddelelse beskriver typen af indhold, der bliver udsendt af den tjeneste.

9 side 10 Multiplex navn. Viser det navn på den multiplex i hvilken den aktuelle tjeneste er fundet. Se Guide til Digital Radio side 14 for at få flere oplysninger på multiplex. Data og tid. Kanal. Visning. Viser gældende dato og tidspunkt fra aktuelle multiplex. Display fremviser den fundne kanal og frekvens for den station, som du har indstillet på. Se guide til Digital Radio på side 14 for flere oplysninger. Fremviser den aktuelle tjeneste, Stereo eller Mono og dataperioder, i hvilke autosignaler bliver sendt. Denne periode fastsættes af senderstationen for at tilpasse den type og kvalitet af materiale, som bliver udsendt. Signal og kvalitet. Display viser signalkvaliteten af det signal, som du har indstillet på. Som vejledning anbefales fra 85 til 100, som den bedste modtagerflade., 70 til 84 er på grænsen for modtagelse og 0 til 69 dårlig modtagelse. Du kan hjælpe til forbedring af dette signal ved at justere din antennes position ved at bruge Tuning aid, som beskrevet på side 12. Lagring og fremkaldelse af det lagrede. De nummererede knapper sætter dig i stand til at lagre radiostationer med engangsberøring. Lagring af en station. Du kan lagre a station til forudindstilling (indkodning), mens du lytter til den, når du ser stationens navn på bundlinien af displayet ved at skrue gennem stationslisten. Tryk og hold en nummeret knap nede i omkring to sekunder for at lagre stationen under det nummer. Displayet viser f.eks. Preset 1 saved, når stationen er blevet rigtig lagret. Straks, når du har fastholder en station til lagring, har stationens navn lagringsnummeret på stationslisten. Fremkaldelse af de lagrede stationer. Tryk og slip den nummererede knap under hvilket nummer du har lagret stationen. Hvis den valgte lagring er tom, viser displayet Preset empty i nogle få sekunder, og du kan fortsætte med at lytte til den tidligere valgte station.

10 side 11 Avanceret valg af opsætning. EVOKE-1 har et antal avancerede indslag, som sætter dig i stand til at ændre på opstilling og stationernes rækkefølge på stationslisten, brug tunings hjælp, på Dynamic Range Controle (DRC) til et DAB signal og vis software versionen. Tryk Setup knappen for at komme ind på den avancerede setup-menu, drej på Tune knappen for at dreje gennem de følgende menu-muligheder, derefter tryk på Tune knappen for at vælge den mulighed du ønsker. Stationsorden. Denne mulighed gør dig i stand til at vælge den rækkefølge, som DAB stationerne dukker op i efter som du skruer gennem stationslisten. Når du vælge denne mulighed, ser du den aktuelle valgte rækkefølge i øverste række på displayet og en rulleliste på bunden. Drej på Tune knappen for at dreje gennem de følgende muligheder og tryk på Tune knappen for at udvælge én: Alfabetisk. Favoritorden. Aktiv station Indskrænk stationslisten. Forudindstilling. Viser alle stationerne i alfabetisk orden. Dette er den normale opsætning. Viser de seks mest lyttede stationer øverst i stationslisten i alfabetisk orden, derefter de øvrige i alfabetisk orden. Dine foretrukne stationer vil blive vist med et tegn ved siden af stationens navn, når du drejer gennem stationslisten. Aktive stationer vises øverst på servicelisten i alfabetisk orden og inaktive nederst også i alfabetisk orden. Se Selecting a station på side 9 for yderligere oplysning om aktive stationer. Fjern inaktive stationer fra stationslisten. Se Selecting a station på side 9 for at få oplysninger om aktive stationer. Kun til rådighed når favoritstationers rækkefølge (ovenover) er blevet valgt. Overfør dine seks favorit stationer til forudindstillings knapperne. Se side 10 til oplysning om brugen af forudindstilling.

11 side 12. Tuningshjælp Denne sørger for en signalplan på display, som du kan bruge til at finde den bedste placering til din radio og antennen. Når du vælger denne mulighed, viser bundlinien på displayet de fundne kanaler og frekvenser. Se side 15 for at finde nyttige adresser, som du kan kontakte for at finde kanalfastsættelsen i det multiplex, du ønsker at modtage. 1. Drej Tune knappen for at skrue rundt til forskellige kanaler og tryk på Tune knappen for at vælge den ønskede kanal. Vær opmærksom på, at listen indeholder alle kanaler. UK stationer er indplaceret fra 11B til 12D. Du vil finde et signal plan på displayet. Den tomme blok angiver det mindste niveau for modtagelse og en kompakt blok angiver det aktuelle niveau. 2. Flyt/drej din antenne eller radio medens du holder øje med displayet for at fremkalde det aktuelle niveau i den tomme blok eller ovenover. Displayet vil da ændres til at vise multiplex navnet på bundlinien, når et godt signal er modtaget, og multiplexet vil blive tilføjet til servicelisten. 3. Tryk på Setup knappen for at forlade tuningshjælp eller drej på Tune knappen for at vælge en anden kanal. Læg mærke til, at du også kan se displayets signalniveauet til hvilken som helst DAB-station, som du lytter til ved at trykke på Tune knappen. DRC Valør DRC (Dynamic Range Control) gør dig i stand til at forandre dynamicopstillingen i din radio (afhængig af sende-materialet) ved at gøre den efterspurgte lyd i en udsendelse mere hørbar. Dette kan bruges i støjende omgivelser eller i særligt lydsvage dele af programmer. DRC-niveauet af en udsendelse er placeret af sendestationen og overført ved hjælp af tjenesten. Ved at ændre denne DRC-valør bliver du i stand til anbringe en placering faktor i det ønskede niveau. Når du vælger denne handling, kan du se den aktuelle DRC-valør på øverste linie af displayet og så skrue listen til bunden. Drej på Tune knappen for at skrue gennem de efterfølgende muligheder og tryk på Tune knappen for at vælge én: DRC 0 DRC skalaen for at slukke. Dette er standardindstilling. DRC ½ DRC skalaen indstillet på ½ som sendes via udsendelsestjenesten. DRC 1 Her bruges DRC skalaen/indstillingen som den er sendt af udsendelsestjenesten. Sw varianten Denne valgmulighed gør dig i stand til at se de forskellige numre på det indkodede software, som allerede er indstillet på i din EVOKE-1. Du vil være i stand til at spørge efter en kvote, hvis du kontakter Technical Support for rådgivning. Denne mulighed kan kun bruges, når intet signal er muligt, hvis de rette muligheder er til stede.

12 side 13. Genindstilling af din EVOKE-1 En Ændringsmulighed er planlagt, så du selv er i stand til at ændre opsætning på dit apparat. Denne fjerner alle de nuværende, lagrede favorit stationernes placering, og du kan genplacere alle valgmuligheder i stedet for de udeladte. Ved at udføre en autotuningsproces vil det løse de fleste problemer, men du er nødt til at bruge denne valgmulighed, hvis du flytter bolig eller ønsker at genlagre standardindstillingen fra det, du har valgt at ændre. At udvælge de genopsatte muligheder: 1. Tryk og hold Setup knappen inde i mere end 2 sekunder. Displayet vil vise Press Tune to confirm reset. 2. Pres Tune knappen for at bekræfte genopsætningen eller lad være at trykke på nogen knap i omkring 7 sekunder for at slette genindstillingen.

13 side 16. FEJLFINDING. Dette afsnit giver nogle af de mest sandsynlige løsninger til de problemer, du kunne have med din EVOKE-1. Kan ikke få lyd på. Sikre dig at din EVOK-1 er sat ordentligt i stik og er tændt, som det er forklaret på side 7.. Se efter, at lydstyrke ikke er stillet for lavt, se side 8 for enkeltheder. Se efter, om du har fuldført Autotune proceduren, som skal finde digitale radiostationer, som forklaret på side 7 og 8. Display siger No station available. Check om din antenne er korrekt indstillet og helt udtrukket. Brug Autotunes muligheder til at søge efter tjenester. Se side 7 og 8. Prøv at bruge tuningshjælp til at justere din antenne eller radios position, se side 12. Jeg kan ikke få adgang til sekundære tjenester. På tidspunktet for denne offentliggørelse er der ikke mange sekundære tjenester tilgængelige. Hvis en sekundær tjenester er tilgængelig for den aktuelle valgte station, vil den sekundære vises med >> indikator på displayet ved siden af stationens navn, se side 9. Display siger Station off-air. Dette kan forekomme, hvis en senderstation tager en station ud af luften, mens du lytter til den. Hvis din radio er stillet ind på sekundær service, vil EVOKE-1 gentune til den tilknyttede primære tjeneste. Hvis du er tilbage til en primær tjeneste, vil EVOKE-1 vente på tjenesten genfindes, eller du kan vælge en ny station. Jeg kan ikke hører stationen, jeg har valgt på displayet. Øverste linie på displayet viser den aktuelle valgte station. For at skifte station er du nødt til at skrue på stationslisten vist på bundlinien af displayet, dernæst bekræfte dit valg ved at trykke på Tune knappen, som det er beskrevet på side 9. Jeg hører en boblende lyd på nogle stationer. Skønt DAB har en fortrinlig kvalitetslyd fra selv meget svage signaler, kan det dog ske, at signalstyrken er så svag, at det går ud over lydkvaliteten. Hvis det sker, kan en boblende lyd af og til høres. For at afhjælpe dette, se efter om din antenne er fuldt udtrukket og opret. Hvis problemet forsætter prøv da at flytte din EVOKE-1 eller skift position på din antenne, du kan bruge DAB Tuningshjælp, beskrevet på side 12. Se side 17 for yderligere råd om antenner. For at opnå information om den seneste fejlfinding gå ind på support sektionen på din webside

14 side 17. Antenneråd. Din EVOKE-1 har fastgjort en DAB-teleskopantenne. Dette er en indendørs-antenne, som er konstrueret til at give en god til moderat DAB-signalstyrke og en god modtagelse. I områder med dårlig DAB-dækning eller dårlig signalstyrke, bør du overveje at anvende en loftsantenne eller udendørs antenne. For at finde ud af dækningen i dit område kontakt da en af organisationerne på listen side 15. Følgende valgmuligheder kan hjælpe dig til at forbedre modtagelsen i dit område. En oversigt over antenner er til rådighed på din webside, se side Teleskopisk antenne. Anbring din antenne i den bedst mulige position ved at udtrække den så højt som muligt og sørg for, den er lodret. Brug Tuningshjælpen for at finindstille antenneindstillingen, se side TV/FM antenne. Hvis du har en udvendig placeret TV eller FM antenne, vil den forsyne dig med et stærkere signal, end den indendørs antenne, men da de ikke er indstillet til den digitale radiofrekvensrække og er rettet mod din lokale TV/FM sender vil DABmodtagelsen måske ikke blive bedre. TV eller FM RF forbindelse kan ikke blive direkte sat til din EVOKE-1. Du er nødt til at bruge en RF til F-type adapter. Du vil også finde ud af, at du er nødt til at bruge en signalforstærker, hvis du ønsker at bruge både antenne til TV eller FM og DAB-modtagelse. 3. Udendørs eller loft placeret DAB antenne. To hovedtyper bruges. Disse typer af antenner efterspørger en professionel installering: Dipole til brug i marginale signalområder, denne type er retningsbestemt i alle retninger og skulle så forøge styrken af alle DAB-stationer, der modtages. 4-element antenne til brug i marginale eller svage signalområder, er denne type retningsbestemt og har en høj forøgelse af signalet. Som TV eller FM antenner behøver denne type at pege mod senderen. Ved installationen behøver du en til at bevæge antennen, mens du bruger Tuningshjælpen. Hvis du modtager signaler fra mangeartede sendere, skal du rette din antenne mod den, der giver det bedste signal til de tjenester, du ønsker at lytte til. 4. Signalforstærker. Dette er en signalforstærker, som forbindes med et antennekabel og forøger styrken af det modtagne signal. Hvis din antenne giver marginal modtagelse, selv efter justeringen af dens position, vil en forstærker forbedre din modtagelse.

EVOKE 2. Ejers manual

EVOKE 2. Ejers manual EVOKE 2 Ejers manual INDHOLDESFORTEGNELSE INTRODUKTION...2 OVERSIGTSDIAGRAM...3 HURTIG START...4 FORBINDELSE TILSLUTNING...5 BRUG AF DIN EVOKE-2...6 FEJLFINDING...15 ANTENNERÅD...16 Oversat til dansk af

Læs mere

Dansk brugervejledning

Dansk brugervejledning Dansk brugervejledning Indhold: Introduktion... 3 Sikkerhedsintroduktion... 3 Oversigtsdiagrammer... 4 Øverste panel kontroller og tilslutninger... 4 Bagsidepanel tilslutning... 4 Undersidepanel... 4 LCD-display...

Læs mere

Brugermanual Model Raxtune Oxygen

Brugermanual Model Raxtune Oxygen VST DAB+yourCar v2 DAB bil-receiver og Kontrolsystem (DAB/DAB+) Brugermanual Model Raxtune Oxygen Professionel installation er påkrævet Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Hvordan systemet virker 3.

Læs mere

DAB+ og FM-RADIO DAB-42 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne vejledning omhyggeligt inden brugen, og gem den som reference.

DAB+ og FM-RADIO DAB-42 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne vejledning omhyggeligt inden brugen, og gem den som reference. DAB+ og FM-RADIO DAB-42 BETJENINGSVEJLEDNING Læs denne vejledning omhyggeligt inden brugen, og gem den som reference. OVERSIGT OVER PRODUKTET 2 4 1 Power/Mode Preset Scan 5 7 8 Menu Vol- Vol+ Prev 9 6

Læs mere

Dansk Brugermanual DAB Radio Adapter. Model: Q0057

Dansk Brugermanual DAB Radio Adapter. Model: Q0057 Dansk Brugermanual DAB Radio Adapter Model: Q0057 INDHOLD Indhold Sidenr. Indhold -----------------------------2 Sikkerhedsinstruktioner ---------3 Frontpanel--------------------------4 Fjernbetjeningen

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

Hurtig installation dab your car 12V DC

Hurtig installation dab your car 12V DC Pakkens indhold Hurtig installation 1. enhed 2. FM RDS modulator 3. Fjernbetjening 4. 12 V Strømkabel (med cigarettænder stikkontakt) 5. Band III / L-Band Aerial 6. Hurtig installation INSTALLATION Dette

Læs mere

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER.

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER. Advarsel FOR AT FORHINDRE ILDEBRAND SAMT MULIGHEDEN FOR AT FÅ ALVORLIGE STØD, BØR DER IKKE BENYTTES FORLÆNGERLEDNINGER TIL DENNE ADAPTER. UDSÆT IKKE ADAPTEREN FOR REGN, FUGT ELLER ANDRE FORMER FOR VÆSKE.

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB/FM RDS digital transportabel radio. Læs venligst denne manual før brug

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB/FM RDS digital transportabel radio. Læs venligst denne manual før brug ROBERTS Enjoy Listening DAB/FM RDS digital transportabel radio Læs venligst denne manual før brug Indhold Kontrolknapper... 3-4 Funktion med batteri...5 Brug af vekselstrømsadapteren...6 Betjening af din

Læs mere

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO INDHOLD Funktioner... 3 Produkt beskrivelse... 4 DAB Tilstand... 4 FM Tilstand... 7 Alarm indstilling... 8 Standby... 10 2 Funktioner 1 STAND BY Tænd / Sluk radioen ON or

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

DAB A d a pt e r 3+ Kære kunde,

DAB A d a pt e r 3+ Kære kunde, Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

WOOFit DAB+ BRUGERMANUAL

WOOFit DAB+ BRUGERMANUAL WOOFit DAB+ BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har købt denne WOOFit DAB+ Radio fra SACKit. Læs venligst hele brugermanualen før du tager produktet i brug, og gem den til senere brug. Vi forbeholder os retten

Læs mere

Som bruger af vores produkt er du den vigtigste person hos INTONO.

Som bruger af vores produkt er du den vigtigste person hos INTONO. BRUGER MANUAL Tillykke med købet af din Intono Home Radio. Denne brugervejledning giver dig oplysninger og instruktioner om, hvordan du installerer og bruger din radio. Den vil give dig tekniske specifikationer

Læs mere

ROBERTS. Nyd at lytte. DAB+/FM RDS digital radio model RD-60. Læs venligst denne vejledning før brug

ROBERTS. Nyd at lytte. DAB+/FM RDS digital radio model RD-60. Læs venligst denne vejledning før brug ROBERTS Nyd at lytte DAB+/FM RDS digital radio model RD-60 Læs venligst denne vejledning før brug Indhold Kontroller... 2-3 Funktion med batteri...4 Bruge vekselstrømsadapteren...4 Betjening af din radio

Læs mere

ROBERTS. Nyd at lytte. DAB/FM RDS digital transportabel radio. Læs venligst denne manual før brugen

ROBERTS. Nyd at lytte. DAB/FM RDS digital transportabel radio. Læs venligst denne manual før brugen ROBERTS Nyd at lytte DAB/FM RDS digital transportabel radio Læs venligst denne manual før brugen Indhold Kontrolknapper...2 Håndtering af batterier...4 Anvendelse af AC-adapteren...5 Betjening af din radio

Læs mere

Brugervejledning ZENIQ DAB+ 100

Brugervejledning ZENIQ DAB+ 100 Brugervejledning Designed in Denmark. Assembled in PRC. Zeniq is a registered brand of Nomenta Industries (HK) Ltd.. All rights reserved. Copyright 2013. Trademarks are the property of Nomenta Industries

Læs mere

Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612

Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612 Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612 Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that allow third party equipment

Læs mere

DAB installations guide.

DAB installations guide. Indledning Det har vist sig at modtagelse af (Digital Audio Broadcast) giver - indtil sendenettet er fuldt udbygget - flere problemer end modtagelse af. Der er flere grunde til disse problemer, dels er

Læs mere

Præsentation af knapper

Præsentation af knapper 8 Præsentation af knapper DAB/FM DAB/FM-knap tilstand ENTER Gå ind systemmenuen (tryk på ENTER i 3 sekunder) og vælg funktion INFO Kontroller softwareversion (tryk på INFO i 3 sekunder) og kontroller programmet

Læs mere

BeoSound 3000. Vejledning

BeoSound 3000. Vejledning BeoSound 3000 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Denne vejledning indeholder 3 Der findes to vejledninger, du kan læse for at lære dit Bang & Olufsen produkt at kende. Vejledning

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support AE5250. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support AE5250. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support Spørgsmål? Kontakt Philips AE5250 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 Sikkerhed 3 2 Din FM-/DAB-radio

Læs mere

DA500 DAB+/FM RADIO. DK Brugervejledning

DA500 DAB+/FM RADIO. DK Brugervejledning DA500 DAB+/FM RADIO DK Brugervejledning SIKKERHED UDELUKKENDE BEREGNET TIL INDENDØRS BRUG I HJEMMET. PLACÉR APPARATET PÅ EN PLAN, STABIL OVERFLADE MED TILSTRÆKKELIG LUFTCIRKULATION OMKRING APPARATET OG

Læs mere

Indhold. 12 Sleep timer 2 DK

Indhold. 12 Sleep timer 2 DK DAB+ RADIO User manual Mode d emploi Bedienungsanleitung Instructiehandleiding Betjeningsvejledning Bruksanvisning Käyttöohje Istruzioni per l uso Manual del usuario Manual do utilizador Indhold 02 INDHOLD

Læs mere

BeoSound Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR

BeoSound Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR BeoSound 3000 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Denne vejledning indeholder 3 Der findes to vejledninger, du kan læse for at lære dit Bang & Olufsen produkt at kende. Vejledning

Læs mere

ROBERTS. Enjoy Listening. FM RDS/DAB digital radio. Læs venligst denne manual før brug

ROBERTS. Enjoy Listening. FM RDS/DAB digital radio. Læs venligst denne manual før brug ROBERTS Enjoy Listening FM RDS/DAB digital radio Læs venligst denne manual før brug Indhold Kontrolknapper... Funktion med batteri...3 Strømforsyning...3 Betjening af din radio - DAB...4 Valg af station

Læs mere

DAB og FM DIGITAL ADAPTER

DAB og FM DIGITAL ADAPTER DAB og FM DIGITAL ADAPTER Betjeningsvejledning International Receiver Company Now everybody can afford great design Tak for dit køb af et International Receiver Company produkt. Det er vores vision at

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING DAB/FM RADIO-AFSPILLER MODEL: DAB-32 SILVER Læs og følg venligst denne vejledning, når du tager din afspiller i brug. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES, COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S,

Læs mere

ROBERTS. Nyd at lytte. DAB / FM RDS Digital Stereo Radio med indbygget batterioplader. Læs venligst denne manual før brugen

ROBERTS. Nyd at lytte. DAB / FM RDS Digital Stereo Radio med indbygget batterioplader. Læs venligst denne manual før brugen ROBERTS Nyd at lytte DAB / FM RDS Digital Stereo Radio med indbygget batterioplader Læs venligst denne manual før brugen Indhold Kontrolknapper...2-3 Brug af batterier skal ske med alkaliske batterier...4

Læs mere

DAB-VW1 brugermanual. VW AutoDAB interface DAB-VW1. www.autodab.dk. Ukompliceret DAB integrering. Designed and engineered in the UK

DAB-VW1 brugermanual. VW AutoDAB interface DAB-VW1. www.autodab.dk. Ukompliceret DAB integrering. Designed and engineered in the UK Ukompliceret DAB integrering DAB-VW1 brugermanual VW AutoDAB interface DAB-VW1 Caravelle 2010> Scirocco 2008> EOS 2007> Tiguan 2007> Golf 2004> Touran 2004> Jetta 2004> Touareg 2010> Multivan 2003> Transporter

Læs mere

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361)

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC-Positioner Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC 1.0/1.2 Positioner DiSEqC-omformer, som gør at man kan styre en parabolmotor 36-Volts type med alle digital modtagere som har standard

Læs mere

Brugsanvisning IA223 DAB radio med ipod dock

Brugsanvisning IA223 DAB radio med ipod dock Brugsanvisning IA223 DAB radio med ipod dock IA223 oversigt Denne side viser en oversigt over hvad der følger med IA223. Kontakt venligst forhandleren hvis nogle af disse ting mangler i kassen. UK strøm

Læs mere

Quick guide til evolution wireless serie 100

Quick guide til evolution wireless serie 100 Quick guide til evolution wireless serie 100 Tillykke med dit nye evolution wireless sæt. Nedenfor finder du en Quick-guide, som sætter dig istand til at anvende dit evolution wireless sæt meget hurtigt.

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

DAB1+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB1+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser.

DAB1+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB1+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser. Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

DAB2+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB2+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser.

DAB2+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB2+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser. Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 9000 Vejledning BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen

Læs mere

Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that

Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that Beolink kompatibel OneRemote DAB/ FM tuner OneRemote Type 2612 Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that allow third party equipment

Læs mere

PMR Radio Bruger Manual. electronic

PMR Radio Bruger Manual. electronic PMR Radio Bruger Manual electronic Antenne TOT: Tryk og Tal Knap Tryk og hold inde for at sende Tænd/Sluk Knap Tryk og hold inde, for at tænde eller slukke for PRM Radioen LCD Display Viser hvilke kanal

Læs mere

DAB+ adaptor. Kære kunde,

DAB+ adaptor. Kære kunde, Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

DAB / FM RDS digital clockradio med dobbelt alarm

DAB / FM RDS digital clockradio med dobbelt alarm ROBERTS Nyd at lytte DAB / FM RDS digital clockradio med dobbelt alarm Læs venligst denne manual før brugen Indhold Kontrolknapper... Brug af clockradioen for første gang...4 Betjening af din clockradio...5

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SBM100. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SBM100. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SBM100 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din bærbare højttaler 4 Indledning

Læs mere

Amplicomms. TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon. Brugervejledning

Amplicomms. TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon. Brugervejledning Amplicomms TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon Brugervejledning Modtager: Sender: Til brug med høreapparater med telespole Modtager: 1. Mikrofonknap til rumaflytning 2. 3,5 mm Audio udgang

Læs mere

说明书 1.pdf :14:45. Instruction Manual Wooden DAB Radio DAB 28

说明书 1.pdf :14:45. Instruction Manual Wooden DAB Radio DAB 28 说明书 1.pdf 1 2014-04-23 16:14:45 Instruction Manual Wooden DAB Radio DAB 28 说明书 1.pdf 5 2014-04-23 16:14:46 Danish KNAPPER OG KONTROLLER FORSIGTIG : UNDGÅ RISIKO FOR ELEKTRISK STØD VED ALTID AT TRYKKE STIKPROPPEN

Læs mere

ROBERTS. DAB/DAB+/FM RDS digital radio. Læs venligst denne manual før brug

ROBERTS. DAB/DAB+/FM RDS digital radio. Læs venligst denne manual før brug ROBERTS DAB/DAB+/FM RDS digital radio Læs venligst denne manual før brug Indholdsfortegnelse Betjeningsknapper...2-3 Batteridrift med alkaline batterier...4 Batteridrift med genopladelige batterier...5

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 3000 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Din nøgle

Læs mere

GSM Dørtelefon. Installation manual. Bruger manual. Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt.

GSM Dørtelefon. Installation manual. Bruger manual. Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt. GSM Dørtelefon Installation manual Bruger manual Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt. Tlf.: +45 86161617 Mobil: +45 40200001 Side 1 GSM Dørtelefon Version

Læs mere

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com denver-electronics.com Betjeningsvejledning DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40 COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics DA-1 VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere

FORSIGTIG RISIKO FOR ELEKTRISK STØD MÅ IKKE ÅBNES

FORSIGTIG RISIKO FOR ELEKTRISK STØD MÅ IKKE ÅBNES SIKKERHEDSANVISNINGER - Læs alle instruktioner omhyggeligt, inden du tager radioen i brug, og gem vejledningen, så du kan slå op i den senere. - Kontrollér, at netspændingen i dit lokalområde matcher angivelserne

Læs mere

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Danish DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed bør den ikke opbevares på steder

Læs mere

AUTO-HIFI AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL CD-482. Instruction manual

AUTO-HIFI AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL CD-482. Instruction manual AUTO-HIFI R AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL CD-8 Instruction manual DIGITAL AUDIO CD-8GD AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL. BRUGSANVISNING

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

Fjernstyring m. Alarm funktion INSTALLATIONS & BRUGERVEJLEDNING

Fjernstyring m. Alarm funktion INSTALLATIONS & BRUGERVEJLEDNING Inden du tager din fjernstyring i brug, bedes du læse denne vejledning grundigt og gemme den til fremtidig opslag. Fjernstyring m. Alarm funktion INSTALLATIONS & BRUGERVEJLEDNING Tak fordi du valgte Andes

Læs mere

Micro Hi-Fi System. Brugervejledning ENV-1152

Micro Hi-Fi System. Brugervejledning ENV-1152 Micro Hi-Fi System Brugervejledning ENV-1152 Indhold Kom godt i gang... 2 Strømforsyning... 2 Antenne... 2 Højttaler ledningsforbindelse... 2 Brug af fjernbetjening... 2 Knapper... 3 Betjeningsvejledning...

Læs mere

DAB+/DAB, FM Digital Radio. Betjeningsvejledning IKR2111DAB

DAB+/DAB, FM Digital Radio. Betjeningsvejledning IKR2111DAB DAB+/DAB, FM Digital Radio Betjeningsvejledning IKR2111DAB 1 Introduktion Tillykke med købet af dette produkt, som er designet til at give dig den største nydelse mange år frem i tiden. Du er måske allerede

Læs mere

ROBERTS. DAB / DAB + / FM RDS digital bærbar radio. Læs denne vejledning før brug

ROBERTS. DAB / DAB + / FM RDS digital bærbar radio. Læs denne vejledning før brug ROBERTS DAB / DAB + / FM RDS digital bærbar radio Læs denne vejledning før brug Indhold Kontrolknapper... 2-3 Batteridrift...4 Brug af vekselstrømsadapter...5 Betjening af din radio - DAB...6 Valg af en

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

DAB2+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB2+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser.

DAB2+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB2+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser. DAB2+ Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

Relæ - Timer relæ m. 18 funktioner, 12 V

Relæ - Timer relæ m. 18 funktioner, 12 V 1602494800 - Relæ - Timer relæ m. 18 funktioner, 12 V Kompakt og avanceret timer-relæ, med 18 forskellige og smarte funktioner. Det opsættes nemt med kontakterne og displayet, hvor det også er muligt at

Læs mere

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB/FM RDS digital solcelleradio. Læs venligst denne betjeningsvejledning før brug

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB/FM RDS digital solcelleradio. Læs venligst denne betjeningsvejledning før brug ROBERTS Enjoy Listening DAB/FM RDS digital solcelleradio Læs venligst denne betjeningsvejledning før brug Indhold Kontrolknapper...2-3 Isættelse af genopladelige batterier...4 Isættelse af alkaline-batterier...5

Læs mere

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB/FM RDS digital bærbar radio. Læs denne vejledning inden brug

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB/FM RDS digital bærbar radio. Læs denne vejledning inden brug ROBERTS Enjoy Listening DAB/FM RDS digital bærbar radio Læs denne vejledning inden brug Indholdsfortegnelse Knapper...2-3 Batteridrift med alkaline-batterier...4 Batteridrift med genopladelige batterier...5

Læs mere

TRUST WIRELESS VIDEO & DVD VIEWER

TRUST WIRELESS VIDEO & DVD VIEWER TRUST WIRELESS VIDEO & DVD VIEWER Brugervejledning Version 1.0 1 1. Æskens indhold Kontroller venligst æskens indhold. Den skal indeholde følgende: 1. Transmitter (sender) 2. Modtager 3. Strømforsyning

Læs mere

Indhold Indhold Introduktion Før første brug Sikkerhedstips Displaybeskeder Oversigt over fjernbetjening Betjening og taster TIL/FRA Piletaster

Indhold Indhold Introduktion Før første brug Sikkerhedstips Displaybeskeder Oversigt over fjernbetjening Betjening og taster TIL/FRA Piletaster DANSK 54 Indhold Indhold 1 Introduktion 2 Før første brug 2 Sikkerhedstips 2 Displaybeskeder 3 Oversigt over fjernbetjening 3 Betjening og taster 4 TIL/FRA 4 OK 5 Piletaster 5 Tilbagetasten 5 BAND 6 LINK

Læs mere

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB/FM RDS digital bærbar radio. Læs denne vejledning inden brug

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB/FM RDS digital bærbar radio. Læs denne vejledning inden brug ROBERTS Enjoy Listening DAB/FM RDS digital bærbar radio Læs denne vejledning inden brug Indholdsfortegnelse Knapper...-3 Batteridrift...4 Brug af strømadapter...5 Brug din radio - DAB...6 Vælg en station

Læs mere

DAB3+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB3+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser.

DAB3+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB3+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser. Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

GN 9120 & GN9300(e) Fejlfinding & Fejlretning

GN 9120 & GN9300(e) Fejlfinding & Fejlretning GN 9120 & GN9300(e) Fejlfinding & Fejlretning GN9120: Der er ingen lyd i mit headset (Fejlfindingsguide) Marc Schmidt Teknisk Salg Supporter Jeg har svært ved at høre folk Folk har svært ved at høre mig

Læs mere

BOXER SMARTBOX. Brugermanual

BOXER SMARTBOX. Brugermanual 1 BOXER SMARTBOX Brugermanual INDHOLD... FJERNBETJENING... 3 PRODUKT... 4 INSTALLATION... 5 ANVENDELSE.... 6 TV-GUIDE... 8 MANUAL TIL DIN BOXER SMARTBOX! I denne manual kan du læse om, hvordan du bruger

Læs mere

DAB2+Ba t t. Kære kunde,

DAB2+Ba t t. Kære kunde, Kære kunde, DAB2+Ba t t Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

DM-18. Bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning. Danish. www.denver-electronics.com

DM-18. Bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning. Danish. www.denver-electronics.com DM-18 Bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion Signalforstærkeren fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige

Læs mere

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB / FM RDS digital radio med indbygget batterioplader. Læs venligst denne manual før brug

ROBERTS. Enjoy Listening. DAB / FM RDS digital radio med indbygget batterioplader. Læs venligst denne manual før brug ROBERTS Enjoy Listening DAB / FM RDS digital radio med indbygget batterioplader Læs venligst denne manual før brug Indhold Kontrolknapper... 2-3 Batteridrift med alkaline batterier...4 Batteridrift med

Læs mere

ANTENNE For den bedste modtagelse, bør FM antennen benyttes.

ANTENNE For den bedste modtagelse, bør FM antennen benyttes. 1. Funktionsvælger CD/BÅND (OFF)/RADIO 2. FM-stereo vælger 3. FM antenne 4. CD låge 5. Stations søgehjul 6. Bass Boost søgehjul 7. CD springe/søge frem 8. CD springe/søge tilbage 9. CD programmerings knap

Læs mere

NaboLink Indholdsfortegnelse For software ver , revideret

NaboLink Indholdsfortegnelse For software ver , revideret NaboLink Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse: Side Emne 2 Muligheder med NaboLink. 3 Montering af NaboLink enheder. 4 Quickguide NaboAlarm. 5 Parring af NaboAlarm enheder. 6 NaboAlarm brugerguide.

Læs mere

70G 书纸 105*148mm. Digital Set Top Box Betjeningsvejledning DVBT-41

70G 书纸 105*148mm. Digital Set Top Box Betjeningsvejledning DVBT-41 70G 书纸 105*148mm Digital Set Top Box Betjeningsvejledning DVBT-41 Remote control unit 1 1. MUTE: Deaktivering af lyd on/off. 2. : Skifte til den tidligere valgte kanal 3. TV MODE: Skifte mellem PAL/NTSC

Læs mere

Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio. Med indbygget mikrofon. Brugervejledning

Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio. Med indbygget mikrofon. Brugervejledning Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon Brugervejledning Modtager 1. Øretelefoner højre/venstre 2. Styrkekontrol 3. Indikator for tænd/sluk 4. Tænd/sluk rummikrofon 5. Tænd/sluk

Læs mere

(ADVARSEL) UDSÆT IKKE APPARATET FOR REGN ELLER FUGT, DA DETTE KAN MEDFØRE RISIKO FOR BRAND ELLER ELEKTRISK STØD.

(ADVARSEL) UDSÆT IKKE APPARATET FOR REGN ELLER FUGT, DA DETTE KAN MEDFØRE RISIKO FOR BRAND ELLER ELEKTRISK STØD. DENVER TCM-210 Betjeningsvejledning (ADVARSEL) UDSÆT IKKE APPARATET FOR REGN ELLER FUGT, DA DETTE KAN MEDFØRE RISIKO FOR BRAND ELLER ELEKTRISK STØD. (FORSIGTIG( Hvis apparatet ikke anvendes i overensstemmelse

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

ROBERTS. Nyd at lytte. DAB / FM RDS Digital radio med timer for alarm, sleep og lur. Læs venligst denne manual før brug

ROBERTS. Nyd at lytte. DAB / FM RDS Digital radio med timer for alarm, sleep og lur. Læs venligst denne manual før brug ROBERTS Nyd at lytte DAB / FM RDS Digital radio med timer for alarm, sleep og lur Læs venligst denne manual før brug Indhold Kontrolknapper...2 Navigation...4 Funktion med batteri...5 Brug af radioen for

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

OXX Digital Flight - FM, DAB+ og dock

OXX Digital Flight - FM, DAB+ og dock OXX Digital Flight - FM, DAB+ og dock Brugervejledning Scandinavian Design 1 Indhold Forside..1 Indholdsfortegnelse 2 Oversigt..3 Fjernbetjening.4 Brug af radioen...5 Brug af fjernbetjeningen... 6-7 Brug

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

1. Detaljeret beskrivelse

1. Detaljeret beskrivelse Digital Diktafon Indhold 1. Detaljeret beskrivelse... 3 2. Specifikation... 4 3. Sæt batterier i... 4 4. Anvendelse... 6 4.1. Tænd/Sluk... 6 4.2. Optagelse... 6 4.4.1 Vælg optagelsestilstand... 6 4.4.2

Læs mere

DENVER DAB-37. Betjeningsvejledning DAB+/DAB FM-radio. denver-electronics.com

DENVER DAB-37. Betjeningsvejledning DAB+/DAB FM-radio. denver-electronics.com denver-electronics.com Betjeningsvejledning DAB+/DAB FM-radio DENVER DAB-37 COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S, www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics DEN-1 VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Waoo TV-boks AirTies 7410X Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410X...7 Installation...8 Start af TV-portal...12 Generelt

Læs mere

NaboLink Indholdsfortegnelse

NaboLink Indholdsfortegnelse NaboLink Indholdsfortegnelse For software ver. 1.4X, revideret 25/6-2018 Indholdsfortegnelse: Side Emne 2 Muligheder med NaboLink. 3 Montering af NaboLink enheder. 4 Quickguide NaboAlarm. 5 Parring af

Læs mere

FR-100 HÅND HOLDT RADIO SCANNER. 5 BÅND KOMMUNIKATIONS MODTAGER BRUGSANVISNING

FR-100 HÅND HOLDT RADIO SCANNER. 5 BÅND KOMMUNIKATIONS MODTAGER BRUGSANVISNING FR-100 HÅND HOLDT RADIO SCANNER. 5 BÅND KOMMUNIKATIONS MODTAGER BRUGSANVISNING INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE FUNKTIONER... 4 -DISPLAY... 4 -TOP AF SCANNER... 5 -SIDE OG BAGSIDE AF SCANNER...6 -FRONT PANEL.....

Læs mere

Manual for opsætning af

Manual for opsætning af Manual for opsætning af Chelto ERC1 & RTR1 Tak fordi du valgte at bruge Chelto ERC1 & RTR1. Læs venligst hele manualen før Chelto ERC1 & RTR1 tages i brug. Dette sikrer fælderne bliver opstillet korrekt.

Læs mere

DAB2+BT. Kære kunde, Tillykke med din nye DAB2+BT, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser.

DAB2+BT. Kære kunde, Tillykke med din nye DAB2+BT, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser. DAB2+BT Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion en fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige enheder som rumsensorer,

Læs mere

Brugermanual VST VOH-1200DV

Brugermanual VST VOH-1200DV Brugermanual VST VOH-1200DV IR-øje for fjernbetjening styrer forbindelsen mellem fjernbetjening og skærm Trådløse infrarøde hovedtelefoner styres af IR-sensor i skærmen. Når TV-funktion skal bruges, vælges

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...8 Hentning af

Læs mere

Å ÒÚ È Á ÔÛÒÍ Ú ÁÔÚË Ó ÚÍË

Å ÒÚ È Á ÔÛÒÍ Ú ÁÔÚË Ó ÚÍË Digital Audio Player SA170 Quick start guide 1 Hurtig start 57 Guide de démarrage rapide 8 Nopea aloitus 64 Kurzanleitung 15 Rychlý přehled 71 Guía de inicio rápido 22 Gyors áttekintés 78 Handleiding voor

Læs mere

PORTABLE RADIO. Micro 75 DAB+

PORTABLE RADIO. Micro 75 DAB+ PORTABLE RADIO Micro 75 DAB+ DA GRUNDIG Kundenberatungszentrum Montag bis Freitag von 8.00 bis 18.00 Uhr Deutschland: 0911 / 59 059 730 Österreich: 0820 / 220 33 22* *gebührenpflichtig (0,145 /Min. aus

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL TIMER TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL TIMER TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL TIMER TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse og egenskaber... 3 2. Tekniske data og specifikationer...5 3. Indstilling

Læs mere

AutoDAB Connect. In-Car DAB Adapter ISO version Brugermanual. www.autodab.com. Importør: F. Bülow & Co. ApS, 2640 Hedehusene. Tlf.

AutoDAB Connect. In-Car DAB Adapter ISO version Brugermanual. www.autodab.com. Importør: F. Bülow & Co. ApS, 2640 Hedehusene. Tlf. AutoDAB Connect In-Car DAB Adapter ISO version Brugermanual www.autodab.com AutoDAB Connect - DK brugermanual Indholdsfortegnelse INTRODUKTION... 1 INDHOLD I KASSEN... 2 INSTALLATION... 3 BETJENING...

Læs mere