Vedligeholdelsesplan for dagtilbud i Svendborg Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedligeholdelsesplan 2011. for dagtilbud i Svendborg Kommune"

Transkript

1 Vedligeholdelsesplan 11 for dagtilbud i Svendborg Kommune Miljø og Teknik Anlæg og Ejendomme. februar 11

2 Indholdsfortegnelse Vedligeholdelsesplan... Prioritering af vedligeholdelsesopgaverne... Økonomi... Vedligeholdelsesbeskrivelse... Nordkaperen... Holbøllsminde børnehave og klub... Jægermarken/ specialbørnehave... Nordenvinden... Pyramiden... Ungernes hus... Østdalen... Eventyrhuset... Gudme Børnehave... Børnehuset Løkken...9 Bakkehuset...9 Skårup Børnehave og Vuggestue...1 Oure Børnehave...1 Vejstrup Børnehave...11 Egebjerg...11 Kirkeby Børnehus...11 Troldehøj...1 Mariehønen...1 Filippahuset...1 Ollerup Børnehus...1 Vesterlunden...1 Kernehuset...1 Kildebækken...1 Ryttergården...1 Skovlinden...1 Ovinehøj...1 Belvedere Børnehave...1 Pilehuset...1 Børnecentret Enghaven...1 Papegøjen...1 Byen/Tåsinge...1 Børnely...1 Gammel Nyby Naturbørnehave...1 Lundby Børnehave/ Melbyhuset...1 Solsikken...1 Sundhøj Børnehus...19 Vindeby Børnehave... -Kløveren... Regnbuen, Skovvej...1 Børnebyøster...1 Børnehuset...1 Paraplyen... Humlebien... Poppellunden... Thurø Børnehave/ Lærkereden... Selvejende dagtilbud... Askelæ... Kilen Børnehave... Rantzausminde Børnehave...

3 Skårup Skovmølle naturbørnehave (kommunal ejendom)... Øvrige dagtilbud... Det gamle Børnely... Kastanjen... Wandallsgården...

4 Denne rapport indeholder vedligeholdelsesplanen for 11 med planlagte vedligeholdelsesarbejder for daginstitutionerne i Svendborg Kommune. Vedligeholdelsesplan Planen er udarbejdet af Miljø og Teknik, Anlæg og Ejendomme, på baggrund af det årlige bygningssyn og afdelingens generelle kendskab til bygningernes og legepladsernes tilstand. Prioritering af vedligeholdelsesopgaverne Daginstitutionerne er generelt i en middelgod vedligeholdelsesstandard. Det har været nødvendigt at prioritere opgaverne, der skal udføres i 11 i henhold til den økonomiske ramme for området. Der er til prioritering af arbejderne brugt følgende skala: : Reservedele i forbindelse med indgåede aftaler om serviceeftersyn og lovpligtige eftersyn. 1: Myndighedskrav. : Sikkerheds- og sundhedsmæssige forhold. : Akutte skader på bygningsdele og installationer med risiko for væsentlige følgeskader. *: Forebyggende vedligehold af installationer. *: Forebyggende vedligehold på bærende konstruktioner og klimaskærm. *: Forebyggende vedligehold på terræn og legepladser. : Genopretning. : Brugerønsker. *, og er sideordnede.

5 Økonomi Vedligeholdelsesplanen er udarbejdet med udgangspunkt i en økonomisk ramme på i alt.91. kr. i 11. Pengene er fordelt således: Emne Honorar Byggerådgivning Afsat til uforudsete reparationer : Reservedele i forbindelse med indgåede aftaler om serviceeftersyn og lovpligtige eftersyn. 1: Myndighedskrav. : Sikkerheds- og sundhedsmæssige forhold : Akutte skader på bygningsdele og installationer med risiko for væsentlige følgeskader *: Forebyggende vedligehold af installationer *: Forebyggende vedligehold på bærende konstruktioner og klimaskærm *: Forebyggende vedligehold på terræn og legepladser : Genopretning : Brugerønsker. Afsat til legepladser Afsat til legepladsrapporter Sammentælling *, og er sideordnede. Alle beløb er excl. moms. Samtlige arbejder r, der udføres Det afsatte budgetbeløb rækker ikke til at der foretages en forebyggende vedligeholdelse på alle bygninger. Det må derfor forventes, at omfanget af arbejder under Genopretning vil blive større år for år, da der ikke er budgetmidler til at foretage den forebyggende vedligeholdelse fuldt ud. Vedligeholdelsesbeskrivelse Nedenstående afsnit er en beskrivelse for hvilke arbejder, der udføres i 11, hvilke arbejder, der udføres i 1 eller senere.

6 Nordkaperen Holbøllsminde børnehave og klub Udskiftning af filtre i forbindelse med service, stk. Airmaster ventilationsanlæg i børnehaven Leje af affugtere Puds og fuger smuldrer på nord-skelmur længst mod øst.(en del af den vestlige del af muren er udbedret) Maling af vinduer og døre inkl. små rep., males i 11 på muret hus Maling af træfacade beklædning inkl. værkstedshus Lapning af tagrende lige over hoveddør Omlægning af klare bølgeplader de mangler overlap og det regner igennem 1. kr.. kr.. kr..9 kr..9 kr.. kr.. kr. 99. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Hedvandsafrensning og maling af pudsede facader med cempexo Reparation af hegn - tilbud fra Poda Reparation af sætningsrevner i murværket i sydfacade Justering og høvling af kældervinduer Malerbehandling af træbeklædning Lægning af klare bølgeplader Udskiftning af lægter og glas på tag på skur der anvendes til liggehal Ny asfaltbelægning OB på legeareal v. børnehaven Nyt ventilationsanlæg i klub Udskiftning af DECOR elventilator i børnehavetoilet. kr. Jægermarken/ specialbørnehave Filter udskiftning mm i forbindelse med serviceeftersyn Forlænge pal i indgangslåge, den kan ikke nå hullet Udskifte rådne vinduer. Delvis udskiftet to partier mod syd. Maling af træværk på liggehal Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af doseringsanlæg til bassin. Reparation af små revner i fundament. Udskiftning af blandingsbatterier BHV afd. (berøringsfri) Udskifte tætningslister Udskifte hullet trapezplader ved udgang til legeplads Pudsede murfelter repareres og males. Renses først for alger. Udskifte elastiske fuger om vinduer og yderdøre Maling af vinduer og døre. (evt. kun vestfacade + enkelte andre vinduer og døre i for kr.. og resten i 11) Stamme hegn langs indgangssti ca. m Udskifte tagpaptag til trapezplader jumboplader ca., *, m Udskifte tagpaptag til trapezplader jumboplader Opsætte undertag i skur ved cykelskur. Nuværende undertag er hullet. Eller. kr. 1. kr. 1. kr.. kr.. kr.

7 udskifte tegltag til røde trapezplader Malerbehandling af cykelskur. kr. Nordenvinden. Rette løse tagsten. Udskifte revnede tagsten. kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af blandingsbatterier til berøringsfrie CTS anlæg til styring af varme og ventilation incl. automatisk dataopsamling samt indregulering af anlæg Udskiftning af blæsermotorer Revner i fundament under alle vinduespartier Udskifte glaslister på vinduer de begynder at rådne Malerbehandling af ny dør de øvrige er blå Malerbehandling af sternbrædder Udskifte pumper i fbm. Varmeanlæg de er ikke rentable energimæssigt (anbefalet af VVS gården til leder) Regulerbare uplight-armaturer. kr. Pyramiden Ventilation Kedel Udskifte tætningslister på vinduer i spurvestuens badeværelse og personalestuens dør Omlægning af koldtvandsledning til køkken og børnehavetoiletter for at undgå utilsigtet opvarmning Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Maling af legepladsskulpturer Omlægning af fliser med forkert fald. Etablering af afløbsrender. Eftersyn af varme, specielt gulvvarmen, idet den ofte ikke fungerer i hele huset men kun i vuggestuen, som så får for megen varme. Aftræk i køkkenets emhætte Udskiftning af ventilatormotorer Ændring af elinstallation Stikkontakt i gang påvirker lysstyring Justering og smøring af vinduer og døre, herunder efterses og strammes håndtag på hoveddør + krog eller andet på dør til barnevognsrum, så døren kan stå på klem Lægning af fliser, der er store huller i terræn (jord) i cykel- og redskabsskur Lægge fliser i skur, fliserne står i depot ved låge ind til børnehaven. Udskifte råddent træværk langs hængekøje/klatreområde ved cykelskur + påfyldning af grus samme sted Udskifte græstag på Monarfol til tagpaptag. Fornyelse af lukketøj på låge til børnehaven Lærketræ om sandkasser er råddent. kr.. kr.. kr.. kr. 9. kr.

8 1.9 kr. Ungernes hus Vand ved sternbrædder hvor kommer vandet fra Udskiftning af armaturer og manglende vandtryk 1. kr.. kr...kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Fjernelse af asfaltbelægning på cykelbane, som er hævet pga. trærødder udskiftes med stabilgrus, som tromles Malerbehandling af underbrædder Malerbehandling af udvendige døre 1.99 kr. Østdalen Eventyrhuset. Tætning af yderdør det trækker med meget kuldefald til stuerne Maling af stern/vindskeder samt udhængslister Malerbehandling af ny træbeklædning. kr.. kr.. kr kr.. kr..9 kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Etablering af CTS-anlæg inkl. Automatisk DataOpsamling. Planke til sikring af sokkel er skadet, udskiftning Reparation og eftergåelse af hegn i hele institutionen, beplantning samt jordvold skal fjernes der hvor det gror i hegn. Udskiftning af radiatorventiler. Indregulering af varmsystem Maling af døre og vinduer Smøring og justering af vinduer Forcere udsugning i rum med tørretumbler 11. kr. Gudme Børnehave. Afsat til udbedring af hegn Glaslister som mangler på dørparti mod syd monteres. (Alulister). kr.. kr.. kr. 9 kr.

9 9 Tagnedløb mod syd udskiftes 1 m i bunden Udskiftning eller hovedreparation af hoveddør kr. 1. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Revne i murværk i sammenbygning mod syd udkradses og fuges Maling af stern under tagrende tagrende er blevet hævet Smøring og justering af vinduer Udskiftning af belysningsanlæg pga. for lavt LUX. Pris er et groft skøn Tv inspektion af kloak Udskiftning af lodrette glaslister Omlægning af fliser så vand ikke løber mod skur 1. kr. Børnehuset Løkken Trådhegn mellem skole og børnehave opstrammes Tætningsliste vindue mod vest på 1. sal og justere døren Bunden af vindfang/hoveddør er rådden udskiftning af dårligt træ Reparationer af huller i tagrender der er sat kryds ved huller min. steder. kr. kr.. kr.. kr. 1. kr. 1. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Tv inspektion af kloak Bundglaslister i træ skifters til alu Etablering af CTS-anlæg Revner i sokkelpuds repareres v. gavl v. brandtrappe Revne i murværk v. nedløb mod legeplads repareres Maling af træbeklædte gavle. Der er indregnet udgifter til lift. Malerbehandling af stern og underbeklædning Malerbehandling af døre og vinduer Udskiftning af belysningsanlæg pga. for lavt LUX. Pris er et groft skøn. kr. Bakkehuset kedel ventilationsanlæg Opstramning af trådhegn Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Småreparationer af sokkel, smårevner og slagsskader Montering af 1x1 cm rist i gavl for udsugning fra køkken. kr.. kr.. kr. 11. kr.

10 1 Murværk forvitret, afrenses Maling af vindskeder og underbeklædning Tag afrenses for mos og alger og der foretages en malerbehandling Fornyelse af fuger ved døre og vinduer Udskiftning af radiatorventiler til Danfoss RA-N termostatventiler og fast føler RA 99 Udskiftning af ventilatormotorer VEX. Udskiftning af ventilatormotorer VEX. Sokkel skal frigøres for planter der vokser op under beklædning. Hele bygningen rundt 1. kr. Skårup Børnehave og Vuggestue Fastgørelse af nye fliser ved liggehal lægges i mørtel så de ikke falder ned Reparation af revne i lyskasse ved siden af dør mod have Løse tagsten på alle sider, rygninger, grater og skotrender skal rettes/ fastgøres Maling af træværk på facader Nedløb mod kirke er bulet og revnet i bunden Nedløb ved dør med sandkasse. Der står vand ved siden af. Sikre at nedløbet får alt vand i afløbsystem. kr.. kr.. kr.. kr.. kr. kr. 1. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Indregulering af varmeanlæg Justering og smøring af vinduer Udskiftning af blandingsbatterier i børnetoilet ved hovedindgang til berøringsfrie Maling af gammel liggehal afrensning af alger Maling af vinduer og døre på facader mod sandkasser Maling af vinduer og døre på facade ekskl. facader mod sandkasser Børnehavens p-plads modsat side er hullet, grus efterfyldes i huller. P-plads fælles med rideskole hvorfor der sikkert kan laves en aftale med landmand om vedligeholdelse. kr. Oure Børnehave Reparation af sokkel ved hjørne mod nordøst Eftergåelse af blyinddækning ved ventilationshætte mod nord. Det regner ind i rum ved rengøring Udskiftning af rådne sternbrædder på gavl mod vest Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Smøring og justering af vinduer Lægning af fliser ved østgavl Opretning af fliser med fald mod rist. Hele flisearealet har forkert fald Udskiftning af dør i personalerum. kr. 1.kr.. kr.. kr.. kr.

11 11 Udskiftning af blandingsbatterier, berøringsfrie. Nuværende blandingsbatterier sidder meget højt skal sænkes Udskiftning af vinduer mod nord. Gamle og punkterede Udskiftning af elastiske fuger ved gamle vinduer Tagrende på gammel del af bygning mod nord udskiftes Fastgøre bræt på legetøjskasse TV- inspektion af kloak 1. kr. Vejstrup Børnehave. kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Manglende puds på overligger i lyskasse mod legeplads Udskiftning af dør til venstre for hoveddør Udskiftning af vinduer i sydfacade midterste vindue i stueetage i hovedbygning skal være godkendt som redningsåbning Malerbehandling vindskeder, spærender og underudhæng Smøring og justering af vinduer og døre. kr. Egebjerg Kirkeby Børnehus Hegn mod øst Ovenlys er utætte Udskiftning af yderdør. kr.. kr.. kr.. kr. 9. kr. 1. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Smøring og justering af vinduer Smuldret rygning udskiftes. Justering af portbeslag Malerbehandling af træbeklædning. kr.

12 1 Troldehøj Serviceaftale methan gas alarm Udskiftning af vaskeskab samt skuffeskab i køkken i vuggestuen efter skimmelangreb utætte døre. Personalerum mod vest. Døre i vuggestuerum, hvoraf den ene hænger den er svær at åbne. Tætningsliste (1 dør udskiftes, resten tætnes) Gennemgang af vinduer i vuggestuen med hensyn til tætningslister Maling af vinduer/døre på nord og syd facader. kr.. kr.. kr.. kr. 1. kr. 1.1 kr..1 kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Smøring og justering af vinduer/døre. kr. Mariehønen I forbindelse med serviceeftersyn kedel. kr. I forbindelse med serviceeftersyn ventilationsanlæg. kr. Fældning af træ. kr. Reparation af hegn. kr. Udskifte port Maling af vinduer og døre på den gamle bygning (udgift til lift er medregnet i enhedsprisen) 1. kr.. kr. Maling/olie af døre og vinduer på den nye bygning (som MBK V 9b) 1. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Maling af træbeklædning af vindfang Rette flisebelægning så regnvandet ikke samler sig Udskiftning af punkterede termoruder Smøring og justering af vinduer/døre Udskiftning af plankeværk mod nabo. Hegnet sejler mod nabogruden Udskifte m hegn, tilbud fra Poda Maling af træbeklædning af vindfang. kr. Filippahuset Reparation af hegn, tilbud fra Poda. kr.. kr.

13 1 Udskiftning af vinduer 1. kr kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Maling af yderdøre + 1 vindue Smøring og justering af vinduer Malerbehandling af træværk som MBK v 11.1 kr. Ollerup Børnehus... kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Tv-inspektion af kloak Smøring og justering af vinduer Maling af vinduer i tårn Vinduespartier i gl. bygning. Termoruder er fra. Det trækker fra vinduerne. Udskiftning af partier med fyldninger. Starter med vuggestuens vinduesparti vinduer og 1 dør. Oprette eksisterende og udvide fliseareal ved vuggestue. Etablering af afløb kobles på ved tag nedløb 9. kr. Vesterlunden Kernehuset Undersøgelse af støj/hyletone fra fjernvarmerør der er nævnt i deres apv. Udskiftning af overdækning af spiseplads. Rådnet væk Reparation af hegn, tilbud fra Poda Malerbehandling af døre speciel hoveddør Udskiftning af yderdør med dårlig finer Vindue i kontor. Der trænger vand ind over vinduet. (hvorfra vandet kommer er ikke til at se under taget virker intakt) Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Nyt tværgådende hegn 1 cm højt, tilbud fra Poda Udvidelse af hegn 1 cm højt, tilbud fra Poda Udskiftning af stk. børnetoiletter i vuggestuen Udskiftning af ventilatormotor Malerbehandling af vinduer. kr.. kr. 1. kr.. kr. 1. kr.. kr. 1. kr..1 kr.

14 1 1. kr. Kildebækken Reservedele i forbindelse med eftersyn Belægningerne ligger for højt flere steder bl.a. omkring acudrain. Sænkning af aquadræn mod legeplads, x ca., m. Murværk i hjørner mod nord (de to hjørner der vender mod hinanden) er på mystiskvis opfugtet Ttrådværk i indgangslågen skal udskiftes/kraftigt repares. kr.. kr.. kr.. kr. Ca. m teglsten smuldre og skal skiftes. kr. Montering af afstandsstykke bag radiator i kontor kr..9 kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Maling af træhegn - afrenses først med algefjerner. Alternativt skal træhegn udskiftes Vinduer i køkken, tumlerum og toiletter kan ikke åbnes de er lavet som pyramider i plast. Ønskes udskiftes pga. af manglende mulighed for udluftning der medføre dårlige luftforhold Fastgørelse af nedløb montering af ekstra holder til rør. Placering: til venstre for hoveddør, hjørnet ved personaletoilet og ved opfugtet murværk Udskiftning af håndvaskarmaturer Malerbehandling af vinduer udvendigt. kr. Ryttergården Reservedele i forbindelse med eftersyn Reparation af låge i trådhegn mod Ryttervej, ved nr. B forlænge paskvil så den kan nå Reparation af hegn Lugtgener fra kloak siden opsætning af pavillon har der været lugtgener af og til. Lugten er ikke konstant, men det er et tilbagevendende problem Udskiftning af utætte blandingsbatterier. kr. 1. kr. 1. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Rette bule i tagrende på anneks længst mod pavillon Omfugning af vægge ved port Malerbehandling af yderdøre Opstramning af pressening over terrasse på gårdens legeplads Nyt CTS-automatik med ADO og indregulering Pumper, ventiler udføres i forbindelse med CTS Automatik, motor Reparation af puds på facader mod nord mellem rødt hegn og anneks mod nord Udskiftning af hovedport. Husk at den skal børnesikres. kr. 1. kr.

15 1 Etablering af fliseareal ved cykelstativ Udendørsvask er ulovlig. Lovliggørelse. (Børnehaven har selv monteret den så egentlig burde den tages ned) Tagrende mod nord på gammel bygning løber over ved anneks mod pavillon. Udskiftning af tagrende ca. 1 m. 9.9 kr. Skovlinden Intet. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Intet. Ovinehøj Belvedere Børnehave Reservedele i forbindelse med eftersyn Eftersyn af skifertag, flere løse tagsten og rensning af tagrender Undersøgelse af hul i terræn ved siden af tagbrønd mod vej Etablering af elektrisk udsugning fra toilet, stuen Reparation af pudslag på kældertrappe (grund og stødtrin) ved østgavl Udskiftning af faldstamme fra gulvafløb i toilet i stue til ny kloakledning i kælder Malerbehandling af vægge, stern og vindskede. kr. 1. kr.. kr.. kr. 1. kr. 1. kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskifte varmtvandsbeholder Revner i fundament på sydfacade Justering og smøring af døre Reparation af hoveddør, det trækker ind Justering og smøring af vinduer Puds rep., malerbehandling af sokkel Reparation af altandæk beton armeringsjern blotlagt Reparation + maling af legehuse Reparation og malerbehandling af hegn Opretning af belægning Træk ind ved fodlister på 1. sal bag radiatorer ved skunk, tagbelægning demonteres og der foretages efterisolering af skunk. EBF: etablering af blandesløjfe Etablering af ventilationsanlæg. (Indeklimaproblemer) Udskiftning af ventilationsriste pga. trækproblemer Udskiftning af termostatelememter Malerbehandling af ydervægge Malerbehandling af ny vindskeder, da den står ubehandlet Etablering af tagrende med nedløb og faskine. Vandet fra taget drypper nu ned på terræn og fortov.9 kr.

16 1 Pilehuset Reservedele i forbindelse med eftersyn Ventilationsanlæg Reservedele i forbindelse med eftersyn kedel. kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Justering og smøring af vinduer Justering og smøring af yderdøre Maling af vinduer Malerbehandling af yderdøre Justering og smøring af yderdøre Justering og smøring af vinduer Maling af vinduer Maling af yderdøre Justering og smøring af yderdøre Justering og smøring af vinduer Reparation af tagrygning Justering og smøring af yderdøre Justering og smøring af vinduer Reparation af tag og understrygning Reparation af rygning. kr. Børnecentret Enghaven Eftersyn på Ventilationsanlæg Malerbehandling af nyt overdækket areal ved vuggestue Malerbehandling af yderdøre Omlægning af klinker på repos på trappe til hovedindgangen da det ikke er muligt at få tilsvarende klinker afventer reparation til hele trappen skal repareres Malerbehandling af vinduer. Malerbehandling af udhæng, stern (renses for alger) og underbrædder. kr.. kr. 1. kr.. kr.. kr.. kr. 1. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af rådne kældervinduer ca. 1, x 1 m mod syd. Vinduer udtages vindueshuller afblændes og isoleres (tjek med bvm) Maling af træskur påbygget børnehave på syd-ydervæg ved legeplads Udførelse af afløb fra fliseareal vest for bygning ved væksthus. Omlægning af fliser ved legeplads. Sort legeskur mod sydvest. Brædder fastgøres, træværk males, dørhængsel på 1 dørplade fastgøres.. kr.

17 1 Papegøjen Service på ventilationsanlæg kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Reparation af revner i fundament Justering og smøring af døre Justering og smøring af vinduer Malerbehandling af hegn Maling af vinduer Etablering af ventilationsanlæg Maling af træfacader mod vej Hul i tagpap der går ind under bølgeplader og ud i tagrende. Bølgeplade løsnes og nyt pap skubbes ind under eksisterende 19. kr. Byen/Tåsinge Børnely Intet. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Intet. Gammel Nyby Naturbørnehave Udskiftning af filter og kileremme m.m.. kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af eksisterende rød Grundfospumpe Etablering af trykstyret pumpe til varmeanlæg Udskiftning af gl. Satchwellautomatik til blandesløjfe til CTS baseret automatik med ADO Reparation af revner samt malerbehandling af ydervægge MBK V D1 II EBF: Udskiftning af elradiatorer til varmepumpe Fornyelse af tagpapdækning Maling af rutsjebane 19. kr.

18 1 Lundby Børnehave/ Melbyhuset Lundby Børnehave Udskiftning af filtre, kileremme m.m. Udskifte loftlem til loftlem med indbygget stige Udskifte knækkede tagsten på garage Udskiftning af knækkede tagsten Reparation af hegn Blyinddækning på ventilationshætter er bøjet op og skal rettes på plads. kr.. kr. 1. kr.. kr.. kr. 1. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Lundby Børnehave Udskiftning af ventilator på toilet Justering og smøring af garageport Der foretages støjdæmpning fra ventilationsanlæg Reparation af rygning Justering og smøring Det gamle vinduesparti med koblet ramme er utæt og glasset dugger indvendigt Vinduer smøres og justeres Gamle vinduesparti med koblet ramme er utæt og glasset dugger indvendigt Tag eftergås for utætheder Fjernelse af eksisterende antenne Omlægning af fliser Udskiftning af el-varmeflader til vandvarmeflader. Tilslutning til CTS Afrensning af tagsten for alger Maling af køkkenvindue, Melbyvej Montering af tætningslister på facadedør mod Melbyvej Facadedør mod Melbyvej og kælderdør malerbehandles Malerbehandling af kældervinduer Fjernelse af eksisterende antenne Facadeparti mod have skiftes på grund af råd Vinduer i gavl udskiftes på grund af råd i kammen Fuger omkring kælderdør udkradses og ny gummifuge ilægges Montering af termostater på radiatorer i gavlværelse 19. kr. Intet - Melbyhuset Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Intet - Melbyhuset Solsikken. kr. Udskiftning af filtre, kileremme m.m. i forbindelse med serviceeftersyn. kr. Vindue i græshoppestuen har fugt i træværket undersøgelse og repareres. kr. 1. kr.

19 19 Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af ventilatormotorer CTS- automatik til varme og ventilation inkl. ADO samt indregulering Reparation af revner i puds på fundamenter Malerbehandling af fyldningsplader ved vinduespartier i gavle (tømre bestilles først til at udskifte dem) Malerbehandling af sternbrædder Reparation af slagskader i murværk mooncars Udskiftning af skadede fyldningsplader ved vinduespartier i gavle, samt plade ved dør modsat hoveddør 1x1 mm. (malerbehandling skal også bestilles) Reparation og opspænding af trådhegn Rygningssten på grat rettes og skårne tagsten ved kehler rettes Opretning af flisearealer 1. kr. Sundhøj Børnehus Reservedele i forbindelse med driftaftale Eftergåelse af tagpapdækning Udskiftning af filtre, kileremme m.m. Udbedring af hegn Poda Der er kommet vand ind over køkken aner ikke hvor det kommer fra. Måske et sted over ventilationsrørene Eftersyn af zinkbeklædning eller lignede ved ovenlys i gangen det har regnet ind ved et enkelt tilfælde. (det kan muligvis være en engangsforestilling med forkert vindretning) Grundig spuling af kolak der er oversvømmelse på forside af bygning. kr..1 kr.. kr.. kr.. kr. 1. kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Omlægning af fliser - i 1 mod legeplads i vestenden. Maling af rørisolering efter udskiftning af rør Udskiftning af eksisterende udendørslampe ved hovedindgang med skotlampe Reparation af huller efter antenneophæng ved vuggestuen Udendørs stikkontakter mangler dæksler udskiftning af ydre dele. Placering: ud for køkken mod nord og udfor vuggestuerum mod sydvest Udskiftning af dækliste til vinduer nederst males hvide Maling af udhæng og sternbrædder Maling og vinduer og døre Maling af liggehal, inkl. skydedør husk udskiftning af glaslister ved liggehallens vindue Mindre pudsreparationer som følge af mooncars og slagskader. Et større hul ved nedløb mod sydøst. Det nederste del af murværket der går ude fra køkken mod parkeringsplads har fugtskader Eftersyn af zinkbeklædning ved karnap Under kraftig regnskyl ryger vandet over tagrender. Kan de justeres op? Eller skal der nogle større tagrender på 1.1 kr.

20 Vindeby Børnehave på kedel Udbedring af fugtophobning i tagrum, isolering nedtages i 1. Der lægges ny isolering når det er sikret at bærende konstruktioner, lofter m.m. er tørre Udskifte sten i gavl mod poppelvænget skade forårsaget af basketballnet. kr.. kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Reparation af revner i sidebygning Revner, fuger og dørfals repareres Nye trætrin på trappe ved gavl, lave del Fjerne mos på eternittag, lav bygning Løbende udskiftning af gammel stormasket hegn, m aquadræn tilsluttet gennem m afløbsledning til eksisterende brønd Maling af murede overflader Maling af udvendig trappe ved gavl på sidebygning Udskiftning af stikkontakter og afbrydere i kælder og 1. sal Maling af træbeklædning på udhus 11.9 kr. -Kløveren ventilation. kr. Serviceeftersyn varmeanlæg. kr. Malerbehandling af cementspånplader Udskifte indgangslåger (de nuværende er svære at reparere på og går hele tiden i stykker). kr. 1. kr. TV inspektion og spuling af kloakker 1. kr..1 kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af ventilatormotorer Etablering af udsugning i personalegarderobe Udskiftning af loftudtag Udskiftning af afbrydere/stikkontakter Malerbehandling af vindskeder, underudhæng, udhængsspær, udhængsbeklædning samt spærene Reparation af fuger Malerbehandling af cementspånplader Malerbehandling af cementspånplader Lille legehus mod sydøst: Træbeklædning, stern, vindskeder, underudhæng, dør og vinduer males Skur mod nordøst: vindskeder, underudhæng og synlige spær males 11. kr.

21 1 Regnbuen, Skovvej kedel Opretning/vedligehold af belægning. kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Hane før vandmåler skiftes. Revner i ydervæg og gesims mod skov.(lodret revne ved tagnedløb udbedret i 9) Montere ny hjørneliste på sydvest hjørne af bygning Lukke hul over hoveddør i nordgavl Udskifte råddent træ i halvtag over hoveddør i nordfacade + udskifte klare tagplader Udskiftning af finer på udvendig dørplade med rådden finer i gavl mod skov i lav bygning Maling af vinduer mod vej i hovedhus + de vinduer under halvtag i vestfacade + vinduer i østfacade, øvrige vinduer males i 11. Toiletter udskiftes til vandbesparende type Udskiftning af vinduer med enkeltglas i nordfacade - 1 stk. 1x1 cm og 1 stk. x cm. Maling af hegn Maling af udhuse og skure. Brædder sømmes fast. Maling af skur i nordøstskel Udskiftning af rådden bundramme og skråstiver i låge - udskifte rådden vandret lægte i hegn Opretning/vedligehold af belægning Radiatorventiler skiftes Udskiftning af blandingsbatterier til berøringfri Pudsreparationer på hovedhus Udskifte fuger ved vinduer og yderdør, da de er slået fra Rensning af hegn for alger 1. kr. Børnebyøster Børnehuset Isætning af udluftningsventiler i vinduer i kælder Gavl mod legeplads har løst puds. Afhugning og nyt puds og malerbehandling (+malerbehandling ved fjernet mur ved den nye hovedindgang ca. 1m) Gavlen har mange fugt problemer - der skal muligvis ændres terræn Udskiftning af ledninger i jord til undendørsbelysning (indhenter tilbud fra Bakkegård el i 1) Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Omlægning af klostersten på sti ved indgang. kr.. kr.. kr... kr. 1. kr.

22 Etablering af sandkassekant mellem fliseareal med sandkasse og legehus. Den skal etableres for at friholde aquadræn der skal fyldes med sand. Flisearealet kan ikke afvandes som den er nu Renovering af tagterrasse Forcere udsugning på toilet i stueetage mod Bergmannsvej Ændring af el-installation, karnapstuen 1.sal Revner i murværk og gesims repareres Justering og smøring af døre Malerbehandling af vinduer Justering og smøring af vinduer Etablering af rensebrønd i kælder i stedet for eksisterende brønd. Det virker som om eksisterende brønd ikke kommer af med vandet under kraftige regnskyl, den har løbet over 91. kr. Paraplyen ventilationsanlæg Reparation af mørtelfuge ved sålbænk Bundstykker i dør og vinduespartier rådne under alulister udskiftning af rådne dele arbejdet udføres før malearbejde. På vestvendt gavl af bygningen mod Nyborgvej Udskiftning af elastiske fuger ved døre og vinduer mod syd. partier i alt. kr. 1. kr. 1. kr. 1. kr. 1. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af håndvaskarmaturer (på vestvendt gavl af bygningen mod Nyborgvej) (der sikres at de væghængte armaturer ikke monteres så højt at børnene får vand der løber ned i ærmerne) Malerbehandling af udvendige døre (dørene trænger til maling) Vinduerne generelt trænger til maling Montering af afstandsstykke bag radiatorer Udskiftning af blæsermotor Gavl trekanter beklædt med eternit og dæklister af træ. (Dæklisterne trænger til maling) Udskiftning af rådne glaslister Bundstykker i dør og vinduespartier rådne. På sydsiden af bygningen mod Nyborgvej og på nord siden af bygningen mod skolen. Malerbehandling af udvendige døre Malerbehandling af vindskeder og sternbrædder. Malerbehandlet i Sokkelpuds er revnet (generelt over hele bygningen) Gavl trekanter beklædt med eternit og dæklister af træ. (Dæklisterne trænger til maling) Tagudhæng trænger til at blive malet Afrensning af dør ved hobbyrum mod syd. Malingrester over alt. Maling 1. kr. Humlebien

23 kedel Udskiftning af filtre i forbindelse med serviceeftersyn Opsætning af trådhegn mod beredskabet kr.. kr.. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af håndvaskarmaturer Justering og smøring af vinduer og døre Tagrender og nedløb bør efterses og renses. kr. Poppellunden kedel ventilationsanlæg Udskiftning af glasliste mod vest de er begyndt at rådne. Husk at bestille dem malet hvide Reparation af hegn Delvis udskiftning af træbeklædning på cykel- og redskabsskur. Mod vejen, hvidmalet. kr.. kr.. kr. 9. kr.. kr..1 kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Skydedør ødelagt af mooncars. Opsætning af metalplader til beskyttelse af karm og dørplade Malerbehandling af træbeklædning på cykel- og redskabsskur Malerbehandling af bærende søjler på sydvestlig facade Algeafrensning af grønt hjørne af murværk. Det nordlige hjørne af den sydlige bygning Malerbehandling af lister på døre mod øst der repareres. (dørene er grønne) Belægningerne ligger dårligt flere steder bl.a. omkring acudrain, belægningen rettes op 19.1 kr. Thurø Børnehave/ Lærkereden Thurø Børnehave kedel ventilationsanlæg Reservedele if. med eftersyn Sætning i murværk på hjørnet af 199 bygningens nord/østlige hjørne. (tilses en gang om året) Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af dør og vinduer på sydfacaden (der mangler to partier under det store udhæng) Reparation af hegn, tilbud fra Poda Udskiftning af blandingsbatterier til berøringsfrie. Ved vaskerende i børnehøjde, stk. i gl. del - OBS vandrør er placeret over hinanden - ikke som almindeligt Montering af dørpumpe på døren mod vuggestuepavillon. Den eksisterende gik 1. kr.. kr.. kr.. kr. 1. kr.

24 i stykker og derfor afmonteret. Døren er ikke sikret i blæsevejr. Justering og smøring af vinduer mod p-plads og gavl Træbeklædning er rådnet for neden. Udskiftning af beklædning Maling af udhus v/ gl. bygning 1. kr. - Lærkereden Udskiftning af varmepumper 1. kr. 1. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: - Lærkereden Kanten af pavillonen er undermineret ved regnvandstønden og få steder mod nord. Opfyldning så der ikke kan komme dyr ind 1. kr. 1. kr. Selvejende dagtilbud Askelæ Stuehus Mellembygning Reparation af kloakledninger i h. t. tv-inspektionsrapport Facade mod øst. Der indmures overligger over vindue i murværk og murværk ved indgangsdør eftergås.. kr.. kr. 9. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Ladebygning Facade mod nord. Påstøbning fjernes 1. kr. Kilen Børnehave kedel. kr. Udskiftning af ovenlys på fladt tag. Samtidig tætnes omkring udsugning fra personaletoilet Montering af alukappe på stern ved flad bygning 1. kr. 1 kr. Fuger mod Sognevej samt Kilenvej udfræses og omfuges. kr. Opsætning af stk. radiator 1. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Reparation af varmeanlæg nogle stuer er meget kolde. Ved ikke om problemet er løst if. med udskiftning af kedel og termostat Revne under vindue i facade mod syd ved kældertrappe Udskiftning af HV armaturer Udskiftning af plasttag på skur. Hullet og mørt Smøring og justering af vinduer Punkteret termorude i personalestue (termoruder i bygning med fladt tag er fra 9.1 kr.

25 1991) Oliebehandling af gynger Fuger kradses ud, omfuges 9. kr. Rantzausminde Børnehave Reservedele ved serviceeftersyn CTS 1. kr. Serviceaftale på Kedel. kr. Udskiftning af ikke børnesikre stikkontakter Dækbrædder mellem vinduer i vestfacade udskiftes med eternit sammen med træbeklædning over vinduer 1. kr.. kr. Gavlbeklædning mod syd eftergås 1. kr. Omfugning af muret skorsten 1. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Udskiftning af faldstamme og afløbsledning i kælder Reparation af dårlige fuger mod syd ved sandkasse Rådne træstolper i jord ved rutsjebane udskiftes Udskiftning af gammel eltavle Udskiftning af hegn mod nord Reparation og opstramning af trådhegn Legehus ud for hovedindgang, ved vej: maling Maling af udvendig træbeklædning inkl. nødvendig stillads Maling af rækværk om kældertrappe længst mod øst Udskiftning af blandingsbatterier Maling af vinduer Maling af træbeklædning 1. kr. Skårup Skovmølle naturbørnehave (kommunal ejendom) Service på varmepumpe Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Intet kr.

26 Øvrige dagtilbud Det gamle Børnely Reservedele i forbindelse med eftersyn Reparation og fastgørelse af undertagsdug. Bl.a. omkring tagudluftninger og rum/ventilationsaftræk Malerbehandling af vinduer og yderdør ved klub i underetage Malerbehandling af træstern ved klub. kr.. kr. 1. kr. 1. kr.. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Kontrol af elinstalation Reparation af huller i facader, puds, fuger og ventildæksler Udkravende betonaltan krakelerer og armeringsjern er blotlagt. Skal repareres og overfladebehandles Dør til fyrrum repareres/forstærkes i undersiden Udskiftning af vinduer/døre mod nord/ned mod haven/gården Etablering af kloakledning evt. brønd mv. fra nedløb fra haltag på øverste legeplads Udskiftning af defekte klinker, klinker under et vindue mod øst og under et vindue mod vest itu Udskiftning af vinduer/døre mod Skolegade østfacade Maling af udvendigt træværk Reparation af træstolper for overdækning i gård Maling af træværk (sternkanter) på fritidshjemmet Maling af alle vinduer mod Bagergade (syd) inkl. Stillads Renovering af tagterrasse (tagpap) Træstolper i overdækning i øverste legegård er rådne i nederste del og repareres/udskiftes Manglende fald mod kloaker. Terræn regulering samt diverse asfalt reparationer på øverste legeplads Etablere afløb i jord fra tagnedløb på overdækket areal ført til eksisterende nedløbsbrønd Huller i mur ved dør mod fritidshjemmets legeplads repareres, m fuge mangler i facade med gård, SØ hjørne og ca. 1 huller i fuge mod gård, hullet i pudset væg mod vest, stk. udvendig ventildæksler mangler eller er defekte Rørrækværk ved kælderindgang på østfacade slibes og males Udskiftning af vinduer/døre på facade mod vest gård/have Udskiftning af vinduer/døre mod Skolegade østfacader Ventilationsanlæg i børnehave/fritidshjem kr. Kastanjen, Vallant VUDK1E Fældning af birketræ mellem Kastanjen og Rantzausminde BH Udskiftning af skifersålbænk ved vindue mod vest Udskiftning af zinknedløb mod nord til vandalsikkert rør. kr.. kr.. kr.. kr.. kr.

27 1. kr. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Indregulering af varmeanlæg Udskiftning af termostatventiler til Danfoss RA-N termostatventiler og fast føler type RA 99 Skiftning af ventilatormotor Maling af vinduer udvendigt mod nord (vinduer mod øst malet i 9) Afrensning af tag for alger og mos Reparation og opstramning af hegn Udskiftning af hegn mod nord (for enden af grunden) Afrensning af tag for alger om mos Wandallsgården Intet. Følgende arbejder overføres til budget 1 eller senere: Intet. 9. kr.

Vedligeholdelsesplan 2009. for daginstitutionerne i Svendborg Kommune

Vedligeholdelsesplan 2009. for daginstitutionerne i Svendborg Kommune Vedligeholdelsesplan 9 for daginstitutionerne i Svendborg Kommune Miljø og Teknik Anlæg og Ejendomme 1. januar 9 Indholdsfortegnelse Vedligeholdelsesplan... Prioritering af vedligeholdelsesopgaverne...

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

7. Flerårigt opretningsbudget

7. Flerårigt opretningsbudget 1 Betonreparation og mont. af alu-plade 101 Omfugning 350 Rep. mur ved etagedæk 270 Yderligere undersøgelser ved etagedæk 25 (24)2 Trapper, udvendig Ny trapperist 2 Montere gangbro og loftlem 25 Reparation

Læs mere

Planlagt periodisk vedligeholdelse og fornyelse opdelt på aktiviteter (Eks. moms) Anvendelse: SKOLE Ejendom: Alle Bygning: Alle

Planlagt periodisk vedligeholdelse og fornyelse opdelt på aktiviteter (Eks. moms) Anvendelse: SKOLE Ejendom: Alle Bygning: Alle Ejendom: Byskovskolen - Afdeling Asgård (21)0 UDV 3 12491 *Murværk - Løbende reparation af murværk 100.000 0 100.000 0 100.000 0 100.000 0 100.000 0 (27)0 UDV 2 12486 *Skotrender - Løbende udskiftning

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

Vedligeholdelsesplan 2011. for skoler i Svendborg Kommune

Vedligeholdelsesplan 2011. for skoler i Svendborg Kommune Vedligeholdelsesplan 2011 for skoler i Svendborg Kommune Miljø og Teknik Anlæg og Ejendomme 10.01 2011 2 Indholdsfortegnelse. Vedligeholdelsesplan for skoler...3 Prioritering af vedligeholdelsesopgaverne...3

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPPORT Klimaskærm Februar 2012 Birger Lund A/S Rådgivende Ingeniører Damhus Boulevard 5 2610 Rødovre telefon 36 70 28 29 E-mail: info@birgerlund.dk

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN TAGET 1.1 TAGDÆKNING Er der huller i tagdækning fx på grund af afblæste tagsten eller tagplader eller smuldrer

Læs mere

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger hvoraf 3 bygninger er sammenbyggede og én bygning er en pavillon-bygning. Bygning 1 1953 Gymnastiksal Bygningen

Læs mere

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER OPDATERET VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDKAST AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2013 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere

Uafsluttede sager for Andelshaverne.

Uafsluttede sager for Andelshaverne. Roskilde d.: 17/2/2013 Uafsluttede sager for Andelshaverne. Hus nr 2 Vinyl i vådrum. Behandling: Svejsninger og rørgennemføring efterses for skader. Vinylen kontrolleres for buler. Få buler i gulvet Hus

Læs mere

RIGENSTRUP EKSEMPEL PÅ BYGGETEKNISK GENNEMGANG. Bygningssagkyndig. Udført af: Bygningsgennemgang. Flemming Rigenstrup Bygningsingeniør

RIGENSTRUP EKSEMPEL PÅ BYGGETEKNISK GENNEMGANG. Bygningssagkyndig. Udført af: Bygningsgennemgang. Flemming Rigenstrup Bygningsingeniør EKSEMPEL PÅ BYGGETEKNISK GENNEMGANG Udført af: Flemming Rigenstrup Bygningsingeniør Bygningsgennemgang Besigtigelse d. 07. oktober 2014 RIGENSTRUP Låsbygade 83 6000 Kolding 2020 9862 www.rigenstrup.dk

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

1.0 Elbo-Hallen / 2008-2011

1.0 Elbo-Hallen / 2008-2011 1.0 Elbo-Hallen / 2008-2011 Renoveringsopgaver til Hallen: 1.01 Div. udskift. af revnede fliser i bruserum (hal1) 20.000 Kr. 1.05 Sternbrædder skiftes (hal 1) 5.000 Kr. 1.06 Vinduer males v.hal 2 5.000

Læs mere

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god 1.0.1 Tagrygning. Tagrygningen fremstår i en god stand. Der anbefales at tagrygningen gennemgås hvert tredje år for utætheder. 1.0.1 Dog er der flere steder at fastgøringsskuerne IKKE er ordentligt skruet

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ringertoften 02.1943.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i primo 2010 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er ikke indeholdt

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING 5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 8 bygninger fra perioden 1958 til 1998, hvoraf 3 er sammenbyggede. Øvrige er fritstående, og er bl.a. en ombygget villa,

Læs mere

Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40

Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40 Vedligeholdelsesplan 2013 AB Livjægergade 33-35 03.2125.40 01 - Tag Karakter 7 Uskiftning af tag: Udskiftning af tag, herunder opretning af spær, nyt undertag, lægter, ny naturskifer på hele den skrå flade,

Læs mere

Tilstandsregistrering, Notat NOTAT FOR BYGNINGSSYN

Tilstandsregistrering, Notat NOTAT FOR BYGNINGSSYN NOTAT FOR BYGNINGSSYN Byggesag: Dragørskolerne Emne: Bygningssyn Tilsynsdato: 16.04.2018 Bygningssyn udført af: Hussam Kaawach (HUEK), Sigurd Carlsen (JOSC) Bygningerne er navngivet med bogstaver som følgende;

Læs mere

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 10 bygninger fra perioden 1952 til 2004, hvoraf de 9 er sammenbyggede. Kun SFO fremstår som en selvstændig bygning. Der pågår

Læs mere

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken

SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Ryparken SAMMENDRAG AF VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ryparken Bygningsdel 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 01. Tagværk - - 100 100 150 150 200 200 300 300 02. Kælder/fundering - - 100 100 - - - - - -

Læs mere

2 BÅRING BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING

2 BÅRING BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING 2 BÅRING BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 10 bygninger. 7 bygninger (bygn. 1, 2, 4, 5, 6, 7 og 8) er af flere omgange sammenbyggede til én sammenhængende skolebygning.

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDLEVERET GF 2009 AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2008 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

6 LILLEBÆLTSKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING

6 LILLEBÆLTSKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING 6 LILLEBÆLTSKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 5 bygninger fra perioden 1980 til 2000, hvoraf 3 er sammenbyggede. Én bygning er sammenhængende med denne med en forbindelsesgang

Læs mere

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 6 bygninger, hvoraf 3 er sammenbyggede. Bygningerne er fra perioden 1896 til 1997. Bygning 1 Grå bygning Bygningen er fra 1896

Læs mere

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand Tilstandsrapport Engdalsvej 71-73 8220 Brabrand Den 20.03.2007 Indhold 1.0 Formål side 3 2.0 Omfang 3 3.0 Vurderingsprincip 4 4.0 Kælder / fundament 5 5.0 Facade / sokkel 5 6.0 Etageadskillelse 8 7.0 Tag

Læs mere

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT Bygherre : Ejendommen Sags nr. : 15.061 Dato: 19052016 Note: Angiver aktivitet uden økonomi afsat A Tagværk 152.600 18.100 37.100 3.100 14.600 13.100 4.600 7.100 8.600 22.100 A1 Tage: A1.1 A1.1.2 Tag mod

Læs mere

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING 7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger, hvoraf de 5 er sammenbyggede med forbindelsesgange. 5 bygninger er i ét plan, og 2 er med 2 etager. Bygningerne

Læs mere

Bæredygtige forsamlingshuse

Bæredygtige forsamlingshuse Besigtigelser og rapport som danner baggrund for denne præsentation er udarbejdet af Niels Abildsten og Karsten Boldt fra Kommunale Bygninger. Alle oplysninger fra besigtigelsen og rapporten er samlet

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT 0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE l.0 Indledning side 2 2.0 Konklusion side 3 3.0 Konstruktioner og materialer side 4

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Ejerforeningen Mejlgade 67-69 VChristian Ratenburg Mejlgade 67 *""- 8000 Århus G Århus den 19.10.99 21219/SHa/ltr Vedr.: Tilstandsvurdering

Læs mere

Lanternen Byggeri fra

Lanternen Byggeri fra Kommentarer K3 K2 K2 Handicap Handicap person K3 1-5 år 6-15 år Energi BR10 Vejl. alle beløb er excl. moms A B C G D E F Vester Hornum hallen UN: Udhæng mod øst 0 196.000 8.000 Fliser i bruseniche 268.000

Læs mere

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen Nærværende liste er alene at betragte som vejledning omkring punkter til kontrol af hver enkelt bolig. Der vil selvfølgelig være variationer grundet det individuelle tilvalg til hver bolig, som gør at

Læs mere

Vedligeholdelsesplan

Vedligeholdelsesplan Råd til byggeri. Vedligeholdelsesplan For ejerforeningen Hasserishave, 9000 Aalborg Sags nr.: 15-0112 Dato: 10.09.2015 Udført af: TN Marcussen A/S Tlf. nr. + 45 9630 0393 CVR 36917318 Nyhavnsgade 4A Fax

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9114 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Er væg i tagetage mod nord til badeværelse isoleret. 2. Er dampspærre i tagetage monteret

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand

Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand Konklusion på bygningernes vedligeholdelsesstand Notat Kunde E/F VIRUM STATIONSVEJ 141-149 Projektnr. 1022350-001 Projekt Bygningssyn & udarbejdelse af vedligeholdsplan Dato 2016-08-01 Emne Bygningernes

Læs mere

Prækvalifikationsbilag 6 -

Prækvalifikationsbilag 6 - Prækvalifikationsbilag 6 - Oversigt over typiske arbejder Side 1 af 5 Prækvalifikationsbilag 6: Oversigt over typiske arbejder Nedenfor beskrives det forventede opgaveindhold i de udbudte fagområder. De

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Ludvig Holsteins Alle 47 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Kim Hansen Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel:

Læs mere

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Indhold: Vedligeholdsopgaver og interval 2013 2017... 2 Vejledning 1 - Rens og smør beslag... 3 Vejledning 2 - Kontrol af vindues træ rammer... 4 Vejledning

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

Uafsluttede sager fra driftsplaner

Uafsluttede sager fra driftsplaner VVS Hus nr 36 Vandrør. Bem.: Hovedstophane og sikkerhedsventil udskiftes. (Hovedstophanen har været utæt, kan ikke lukkes. Hanen efter vandmåler kan lukke, men ikke tæt. Sikkerhedsventil defekt, det kan

Læs mere

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT September 2015 Birger Lund ApS Garderhøjvej 5 2820 Gentofte telefon 36 70 28 29 E-mail: blu@birgerlund.dk Indhold Stamdata 3 Eftersynsrapport

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

Andelsboligforeningen Solparken

Andelsboligforeningen Solparken Andelsboligforeningen Solparken 2011-2025 Julsøvej 102-146 8240 Risskov Indholdsfortegnelse Generelt 2 1.12 Fundament, sokkelpuds 3 2.21 Murværk 4 2.21 Eternit 5 2.21 Eternit, skure 6 3.31 Yderdøre 7 3.31

Læs mere

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Sønderkærskolen Adresse Placering Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Sønderkærskolen er bygget i etaper, bygningen mod gaden er fra 1926, i 1949

Læs mere

Ejendomsrapport. Bistrupskolen. Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød

Ejendomsrapport. Bistrupskolen. Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Ejendomsrapport Bistrupskolen Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Genereret d. 23 Januar 2019 Stamdata Bistrupskolen Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød Udvalg RK Ejendomme Afdeling Skole- og SFO Anvendelse

Læs mere

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING 8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 10 selvstændige bygninger og 2 udhuse. 7 af bygningerne er opført på samme tid, hvoraf de 6 plus en senere tilbygning er

Læs mere

billund//hansen arkitekter p/s

billund//hansen arkitekter p/s Sag Falstersgade 9, 7000 Fredericia Sag nr. 16-252 Bygh. Falstersgade 9 I/S, c/o Mols Administration, Roskildevej 5, Albertslund Dato 26.09.2016 Emne Overslag excl. moms inkl. moms pos beskrivelse betegnelse

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Bilag: 1. På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre, som henviser til foto i rapporten.

Bilag: 1. På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre, som henviser til foto i rapporten. PROMENADEBYEN Side nr. : 1/34 Bilag: 1 5 ÅRS EFTERSYN Vedr.: Entreprise: Fællesarealer uden foto: Promenadebyen facader og fællesarealer Totalentreprise På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre,

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Hædersdalvej 64 2650 Hvidovre Dato : 2010-08-27 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16736899 Matr. nr./ejerlav 4DF / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr.

Læs mere

PETER JAHN & PARTNERE A/S - HJALMAR BRANTINGS PLADS KØBENHAVN Ø - TLF.:

PETER JAHN & PARTNERE A/S - HJALMAR BRANTINGS PLADS KØBENHAVN Ø - TLF.: VEDLIGEHOLDELSESPLAN EF Våren 05.2468.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i 2016 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er ikke indeholdt i nærværende

Læs mere

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1

BYGNINGSRAPPORT. Opførelses år: 1870 Om- eller tilbygget 2013 Antal etager: 1. Opførelses år: 1947 Om- eller tilbygget Antal etager: 1 BYG & LEV v/ Arkitekt M.A.A. Bjarne Lundgaard, Bragesvej 2, 8230 Åbyhøj mail@bygoglev.dk - Tlf. 8615 7877 - Fax. 8615 5084 - Bil. 2021 7877 - www.bygoglev.dk BYGNINGSRAPPORT Ejendommen. Adresse: Matr.

Læs mere

A/B Bergthora - Vedligeholdelsesplan

A/B Bergthora - Vedligeholdelsesplan A/B Bergthora - Vedligeholdelsesplan 2018-2020 Vedligeholdelsesarbejder 2018-2020 - Overblik Aktivitet 2018 2019 2020 Primære opgaver Fundamenter - kr - kr - kr Dæk og etageadskillelser 38.047 kr - kr

Læs mere

Vendersgade 28 7000 Fredericia

Vendersgade 28 7000 Fredericia Vendersgade 28 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8013 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandindtrængning gennem tagvindue 2. Manglende oplysninger om kendte ulovlige elinstallationer, idet der kommer gnister ud fra stikkontakter og installationer.

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Skelbrovej 8 2650 Hvidovre Dato : 2010-06-25 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16767719 Matr. nr./ejerlav 6GG / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr. 72427

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14024

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14024 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14024 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler

5 års gennemgang fællesområder Nye fejl/mangler 5 års gennemgang fællesområder "Nye" fejl/mangler lb. nr Område Pkt. Mangelbeskrivelse Udbedres Afvist Besigtiges Kommentar 1 Generelt Kloak/faldstammer: vi skal have slamsuger på, ca. hver 6. mdr. i nogle

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapport Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapporten omhandler bebyggelsen Willemoesgade 32-36, matr.

Læs mere

22. Karakteristik på 4 5 punkter i tilstandsrapporten. Terrænet falder mod bygningen, og det anbefales ændres. 2. Sætningsrevne i sokkel mod syd

22. Karakteristik på 4 5 punkter i tilstandsrapporten. Terrænet falder mod bygningen, og det anbefales ændres. 2. Sætningsrevne i sokkel mod syd 7197 Oversigt over klagepunkter: 1. Terrænfald på nordsiden 2. Sætningsrevne i sokkel mod syd 3. Revner i sokkelpuds mod syd og ringe vedhæftning 4. Revner i lyskasse mod nord 5. Beskadigede sten og fuger

Læs mere

BESIGTIGELSE AF EKSIST. BYGNING

BESIGTIGELSE AF EKSIST. BYGNING SYDDJURS KOMMUNE PLANLÆGNING BESIGTIGELSE AF EKSIST. BYGNING GRIMSHOVEDVEJ 1, HELGENÆS NOVEMBER 2010 MOGENS VESTERSKOV RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA Strandvejen 7, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 34 24 91 - Fax. 86

Læs mere

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990

Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst. Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Max Nielsen Opkærsvej 5 8381 Tilst Byggeteknisk rapport, sagsnummer 148990 Der er udarbejdet byggeteknisk rapport på ejendommen Opkærsvej 5, 8381 Tilst. Der er tale om et stuehus til en landbrugsejendom

Læs mere

E/F H.C. Ørsteds Vej 31-33 REV. 12.05.2009 DATO: 25.09.2008

E/F H.C. Ørsteds Vej 31-33 REV. 12.05.2009 DATO: 25.09.2008 Plan for prioritering af fornyelsesarbejder af september 2008. SAG NR. 08111 2.1 Tag Tagværk er nyere københavnertag. Pap på det flade og eternitskifer på skrå flader. Rel. god stand. Brandkam mod vest

Læs mere

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. "

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Hej Claus Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Jeg beskriver her projektet, oppefra og ned (ca.): Huset er på

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7204 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Punkterede termoruder. 2. Revnede klinker på fortrappe. 3. Gulvafløb i kælder. 4. Revnede fliser i bruseområde. 5. Intet afløb

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG YETEKNISK ENNEMN Sælger Carina Obreja Urupvej 1 4140 orup Køber/lejer Ejendom Urupvej 1 4140 orup Ejendom Matr. 1 D Ørninge y, orup Ejend.nr. 155803 Datoer esigtiget 09.04.2015 Ejendom generel beskrivelse

Læs mere

Regnskab - Sikkerhedsmæssige Tiltag 2019

Regnskab - Sikkerhedsmæssige Tiltag 2019 Regnskab - Sikkerhedsmæssige Tiltag 2019 Budget 2019 3.938.938 Overførsler fra 2018 1.261.263 Acadre-nr.: 15/310 Korrigeret budget 5.200.201 Forbrug (realiseret) - Sidst revideret 17-01-2019 06-02-2019

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J. nr Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING J. nr Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J. nr. 9149 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: På baggrund af klageskema af xx.xx.2009, betragtes følgende som klagepunkt. Bygning A: 1. Revne mellem murværk og let væg i

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

VIDENDJURS N.P. JOSIASSENS VEJ 44 E

VIDENDJURS N.P. JOSIASSENS VEJ 44 E VIDENDJURS N.P. JOSIASSENS VEJ 44 E gg GEMMENGANG AF BYGNINGSKONSTRUKTIONER OG TEKNISKE INSTALLATIONER Februar 2017 F e b r u a r 2 0 1 7 B y g n i n g s g e n n e m g a n g N P J 4 4 E Side 1 Indhold

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 2. august 2011. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Holmegårdsskolen Adresse Placering Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Holmegårdsskolen er opført i 1940 og 1950, og er senere tilbygget i 1961. Bygningerne

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan Side 1/8 AB Strand 10. april 2015 Bygningsdel 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 01. Tagværk - 4.180 - - - - - - - - 02. Kælder/fundering - - - - - - - - - -

Læs mere