Andelsboligforeningen Frederik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Andelsboligforeningen Frederik"

Transkript

1 Side 1 af 21 af ordinær generalforsamling i A/B Frederik Tirsdag, klokken Der afholdtes i Medborgerhuset (Biblioteket) Danasvej 30 B, 2. sal 2000 Frederiksberg Debat og beslutninger på mødet er skrevet med fed skrift sidst under hvert punkt.

2 Side 2 af 21 Dagsorden / Indholdsfortegnelse 1) Valg af dirigent. 3 2) Bestyrelsens beretning 3 3) Forelæggelse af årsregnskab og eventuel revisionsberetning samt godkendelse af årsregnskab. 8 a) Årsregnskabet 2007 A/B Frederik 8 b) Specielt vedrørende varmeregnskab 10 c) Andelskrone 11 4) Forelæggelse af drift- og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 12 a) Bemærkninger til budgettet 12 b) Budgettet i hovedtal 14 c) Likviditetsoversigt 15 d) Den foreslåede andelsværdi og boligafgift giver følgende værdier 16 5) Forslag Ændring af vedligeholdelse skema og praksis omkring gulve. 17 6) Valg af administrator og revisor 19 a) Valg af administrator 19 b) Valg af revisor 19 7) Valg til bestyrelsen 20 a) Valg af Formand 20 b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 20 c) Valg af suppleanter 20 d) Herefter ser bestyrelsen således ud 20 8) Eventuelt. 21

3 Side 3 af 21 1) Valg af dirigent. Pia Frimann bød velkommen til mødet og foreslog Mikael Christensen som dirigent og som referent. Han blev valgt til begge dele. I foreningen er der 49 andelshavere, heraf var der fremmødte 16, hvoraf 0 var ved fuldmagt. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt 14 dage i forvejen, og at dagsordenen var i overensstemmelse med vedtægterne. Derudover kunne dirigenten konstaterede, at der var andelshavere nok på generalforsamlingen til, at den var beslutningsdygtig, da vedtægterne kræver mindst 1/5 fremmødte, hvilket er lig med 10. 2) Bestyrelsens beretning Nye andelshavere Sidste års generalforsamling bød endnu engang på en markant opskrivning af andelsværdien. Dette har givet endnu flere mulighed for at realisere gevinsten og have en god pose penge med til køb af hus, større lejlighed mv. Vi har derfor igen i år sagt farvel til kendte ansigter, men når gamle andelshavere flytter, kommer der nye til. Derfor vil vi gerne byde velkommen til; Camilla Kæraa Godthåbsvej 11 A, 1. tv Helle Hyldgaard Godthåbsvej 11 A, 2. tv Anne Mette Hansen Godthåbsvej 11 A, 2. th. Janus Raun Godthåbsvej 11 A, 3. th. Christine Danesø Godthåbsvej 11 B, 3. th. Katja Høegh Godthåbsvej 11 B, 4. Jeanette & Johnny Størner Hansen Godthåbsvej 13 A, 2. sal Nete Fabricius Christensen Godthåbsvej 13 B, 1. sal Vi har i årets løb erfaret, at vores nye andelshavere, efter den store stigning i 2007, har større forventninger til boligen, foreningen og bestyrelsen. Derfor har vi bl.a. revideret vores Køb/salg procedure (se som skal bruges, såfremt du ønsker at sælge din andelsbolig.

4 Side 4 af 21 Vores bestyrelsesformand Pia Frimann har indtil videre været ansvarlig for køb og salg samt syn af lejlighederne sammen med viceværten. Fra 1/ er disse opgaver overgået til Ole Bertelsen. Vedligeholdelse af ejendommen I 2007 fik vi afsluttet vores tag- og facadeprojekt, og vi nåede næsten alt. Udestående er nu blot reparation af de store stue/kælder-vinduer på Godthåbsvej (ved Niels A) og stukrosetten over hoveddøren på Sindshvilevej 10. Projektet har givet et meget flot løft af vores facader mod Godthåbsvej, som vi håber at I nyder, og som kan være med til at bibeholde Godthåbsvej som en attraktiv handelsgade. Fra bestyrelsens side, er det vores klare fornemmelse, at der er udført et godt kvalitetsarbejde af G. C. Petersen Aps, og at vores rådgivende ingeniør fra firmaet Teytaud har været god til at følge op. Vi er under processen blevet holdt ajour om forløbet, og flere gange har vi været rundt på stilladset for ved selvsyn at kunne besigtige forbedringerne. Det samlede beløb for projektet endte på kr. 1.1 mio. + moms, hvilket var ca. kr ,- højere end vores estimat. Dette skyldtes primært uforudsete ekstraarbejder som dukkede op undervejs i projektet, hvilket desværre nok ikke er så usædvanligt med et gammelt hus (1884), som vores. Udover renovering af tag og facader har vi ligeledes været nødt til at udskifte vores varmtvandsbeholder på Sindshvilevej, da den gamle var blevet utæt. Vi har skiftet til ny type i rustfrit stål, og i stedet for én har vi skiftet til to mindre. Dette blev valgt for at forlænge levetiden og for at undgå, at beholderne skulle svejses op på stedet, da en ny, af samme størrelse som den gamle, ikke kunne komme ind i rummet uden afmontering af dør og vinduesparti. Vicevært Vores vicevært Lars har været dybt involveret i ovenstående projekter, men har derudover været beskæftiget med lidt af hvert, hvoraf følgende kan nævnes: Diverse tømrerarbejde mht. gulve og altandøre Rensning varmtvandsbeholder på Godthåbsvej Afsyring af varmeveksleren på Sindshvilevej Reparation af gesims og løst skiffer mod gården på Sindshvilevej Reparation af betonfuger ved to trappestene mod gården på Godthåbsvej. Indkøb af havebænk og store partytelte. Hjulpet gårdlauget med opsætning af lys i cykelskure. Forestået skift af trappevaskfirmaet. (vi oplever bedre kvalitet for mindre penge!) Reparation af dørtelefoner mm. Mange syn ifm. køb/salg med efterfølgende små reparationer.

5 Derudover bruger Lars meget tid på kontakt til og styring af diverse håndværkere. Side 5 af 21 For at give Lars lidt assistance og mulighed for sparring omkring tekniske problemer har vi lavet en aftale med ingeniør Eric Kanstrup, som Lars kan kontakte ad hoc. Første opgave bliver at finde ud af, hvorfor vi har fugtproblemer på 3. og 4. etage i venstre side på Sindshvilevej. Vi vil gerne give Lars en stor tak for en fornem og professionel indsats i det forgangne år. Fra bestyrelsens side er vi meget tilfredse med det arbejde, Lars udfører, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i år Gårdlauget Etablering af legeplads i gården I sommeren 2007 blev gårdlauget opfordret til at etablere en legeplads i gården, så der er lidt flere muligheder for børnene. Legepladsen kunne fx bestå af gynger, vippeheste, legehus m.m. Gårdlauget tog herefter kontakt til Frederiksberg Kommune for at få at vide, om AB Frederik var underlagt de samme høje krav, som en offentlig legeplads, hvilket desværre var tilfældet. Etablering af en simpel legeplads kræver en byggetilladelse, og kommunen skal have en del materiale fra gårdlauget for at kunne udstede sådan en tilladelse. Gårdlauget har vurderet, at omkostningerne til udarbejdelse af dette materiale, indkøb af legeredskaber, årlig tilsyn af legepladsen samt tegning af forsikring vil være for høje i forhold til Gårdlaugets budget. Vi beklager meget, at det ikke er muligt at etablere en sjov legeplads for gårdens børn. Gårdlauget vil dog prøve at undersøge, om der er mulighed for at lave et eller andet sjovt for børnene. Såfremt nogle af forældrene ønsker at deltage i en arbejdsgruppe, er de meget velkommen til at kontakte gårdlauget. Affaldshåndtering Vores gårdmand har året igennem brugt mange ressourcer på håndtering af affald. Der bliver desværre ved med at dukke flasker, pap og malerbøtter op i storskraldsrummet og køkkenaffald i papcontainerne. Gårdlauget valgte derfor i efteråret at udarbejde og omdele en brochure vedrørende affaldshåndtering. Det er vigtigt, at alle hjælper med at sortere affaldet rigtigt, da det ellers medfører unødvendige udgifter for gårdlauget og ikke mindst hensynet til miljøet. Såfremt du er i tvivl om, hvordan du skal sortere dit affald, kan du tjekke affaldsskiltene, som hænger over affaldscontainerne. Beskæring af træer Træerne i gården langs Godthåbsvej 11 og 13 er efterhånden blevet meget store. Gårdlauget vil derfor sørge for, at træerne bliver beskåret, så der kan komme mere lys ind i lejlighederne.

6 Side 6 af 21 Altaner Altanudvalget arbejdede i årets løb hen i mod en ny altanløsning (franske altaner på Sindshvilevej) og indhentede priser på dette. I februar 2008 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling, hvor de berørte opgange (GHV13 A+B og SHV10) stemte om projektet. Desværre fik projektet ikke flertal. Altanudvalget fik dog bemyndigelse til at ansøge Frederiksberg Kommune om opsætning af enkelte altaner/franske altaner hos dem, der stemte for forslaget. Hvis Frederiksberg Kommune godkender ansøgningen, vil altanudvalget arbejdet videre med indhentning af nyt tilbud. Hvis Frederiksberg Kommune ikke godkender ansøgningen, er altanudvalgets arbejde slut, og udvalget lukkes ned. Internet Vi har i årets løb fået en opdatering af firmwaren til vores Smartshare, der har løst vores hidtidige problemer med dynamisk tildeling af DNS-serveren. Dette problem har gjort, at man i en overgang har været nødt til at "genstarte" sin internetforbindelse, hvis man ikke har kørt med faste DNSadresser. Desuden er firmwaren til vores switche blevet opdateret, hvilket har lukket et internt sikkerhedsproblem. Bortset fra problemet med DNS har internettet kørt stabilt i meget lang tid. Evt. problemer skyldes primært, at mange er begyndt at anvende trådløse routere, som kræver en korrekt opsætning. Bl.a. skal man være sikker på, at routerens IP adresse ikke konflikter med IP adressen for vores Smartshare. Desuden skal man være opmærksom på, at når mange brugere anvender samme kanaler (frekvensområde), så er der mulighed for, at routerne kan komme i konflikt med hinanden og dermed blokere for en forbindelse ud i verden. Internetadministrator Morten N. Andersen primære opgave er at sørge for, at forbindelsen fra foreningen og til internetudbyderen fungerer, men Morten vil så vidt muligt yde hjælp til den enkelte beboers problemer mod et gebyr på kr Arbejdsweekender Årets første arbejdsweekend blev afholdt den 2-3. juni. Lørdagens arbejdet blev aflyst, da der kun var 5 tilmeldte. Søndag mødte der 12 andelshavere op fra 10 lejligheder. Vejret var godt og der blev ydet en flot indsats, hvor vi bl.a. fik lavet: Fællesgrillerne blev rengjort

7 Træbordene blev højtryksrenset Der blev gravet grøft og gjort klar til elektriker, der skal lave lys i skurene Cykelskurene blev fejet Kældrene blev fejet og ryddet op Væggene på bagtrapperne blev rengjort Blomsterbedene i gården blev luget Der blev plantet nye planter og blomster Side 7 af 21 Årets anden arbejdsweekenden blev afholdt den august. Her deltog 9 andelshavere om lørdagen og 7 om søndagen. Her fik vi bl.a. lavet følgende: Malet den nederste del af facaden på SHV10, både mod gård og gade Fjernet beskidt sand i sandkassen og erstattet med nyt Renset alle vores kloakbrønde Rettet fliser, der hvor trærødderne driller Malet bagtrappedøre på SHV10, GHV11A+B+C Gjort hovedrent i bestyrelsesrummet Gravet nyt juletræsrør ned midt på plænen Gjort rent på bagtrapper; SHV10, GHV13B+C og GHV11B Oprydning og fejning i kælder Fjernet en hel del ukrudt i gården Til den årlige sommerfesten lørdag aften var vi 29 voksne og 5 børn. Vores nyindkøbte telte dannede en fin ramme om en dejlig fest. Vores årlige fest er altid er altid en god anledning til at få talt med naboer og andre andelshavere. Administration A/B Frederik har igen i år været selvadministrerende, hvor alt praktisk arbejde omkring administrationen foretages af Mikael Christensen. Mikael er tidligere andelshaver i A/B Frederik og har derfor et godt kendskab til foreningen og foreningens historik. Bestyrelsen retter en stor tak til Mikael for sit store engagement og for et godt samarbejde i år 2007 Der var enkelte spørgsmål til beretningen. Bestyrelsens beretning blev herefter godkendt med applaus.

8 Side 8 af 21 3) Forelæggelse af årsregnskab og eventuel revisionsberetning samt godkendelse af årsregnskab. a) Årsregnskabet 2007 A/B Frederik Bestyrelsens kommentarer til regnskabet 2007 Årets resultat viser et overskud på kr når den budgetterede afvikling af prioritetsafdrag er fratrukket, hvilket må anses for tilfredsstillende. Indtægter: Indtægter følger budgettet, med enkelte små afvigelser. Specielt kan nævnes, at foreningen har haft en meget større renteindtægt på de opsparede midler, da disse det meste af regnskabsåret har været placeret på aftale konti, for at opnå størst mulige rente. Foreningen har nu kun et enkelt lejemål som er udlejet tilbage. Udgifter: Også de fleste udgifter er som budgetteret, f. eks. kan det nævnes : En besparelse på udgifter til renovation, da foreningen og gårdlauget har gennemgået opkrævningerne fra Frederiksberg og i den forbindelse fået reguleret lidt på udgifterne. Udgifterne til el & vand er mindre, til dels på grund af mindre a conto opkrævningen fra Frederiksberg Forsyning. I denne skrivende stund, hvor foreningen har modtaget årsopgørelse fra Frederiksberg Forsyning, er der også en efterbetaling på det meste af det sparede beløb. Men forbruget i foreningen er lidt svingende, så det er ikke helt ment at ramme det rigtige budgettal. Udgifterne til renovation, vand og el budgetteres også ud fra faktiske omkostninger, men da foreningen er momsregistreret for de lejemål som bruges til erhverv, sker der et fradrag på disse priser, for den del som vedr. erhvervs lejemålene. Nedenstående graf viser henholdsvis forbruget på el og vand de sidste 5 år

9 Side 9 af 21 El forbrug i kwh Årstal Vand forbrug i m³ Årstal Udgifterne til trappevask udviser en besparelse. Foreningen har i regnskabsåret skiftet rengøringsselskab og derudover har været afsat penge til hovedrengøring af trapperne, som ikke er blevet udført. Dette blev så udført i arbejdsweekenden i stedet. Af udgifter til vedligeholdelse er der afholdt udgifter til den løbende vedligeholdelse for i alt kr , hvoraf kr er dækket af tidligere henlæggelser. Af de arbejder der er udført i året, kan f. eks. nævnes : Udskiftning af varmvandsbeholder på Sindshvilevej Service på varmeanlægget Udskiftning af enkelte komfurer og køleskabe Istandsættelse af facaderne ud mod Godthåbsvej Udskiftning af enkelte vinduespartier og gulve Der var forventet et større forbrug til facaderne, men det blev heldigvis ikke nødvendigt. Noget af arbejderne på facaderne blev jo også udført i regnskabsåret 2006 I det store hele ser foreningens regnskab tilfredsstillende ud.

10 Side 10 af 21 Hvis nogen har supplerende spørgsmål til regnskabet, er de velkommen til at kontakte Mikael Christensen eller bestyrelsen for uddybende svar eller vente med dem til generalforsamlingen. Det kan måske være en hjælp at kontakte os før generalforsamlingen, så vi kan undersøge det til bunds, hvis det er et større spørgsmål. Regnskabet var vedhæftet indkaldelsen til generalforsamlingen. b) Specielt vedrørende varmeregnskab Til orientering kan det oplyses, at foreningen varmeregnskab, hvor vi lige i disse dage har modtaget en årsopgørelse på forbruget 2007/08 viser, at varmeforbruget udviser et lidt mindre forbrug i forhold til tidligere år, men en lille stigning i priserne. Varmeregnskabet udviser et totalt forbrug på kr , mod indbetalt a conto på ca. kr Der vil ske afregning af varmeregnskab i forbindelse med nye indbetalingskort den 1. maj. Nedenstående vises en oversigt over varmeforbruget de sidste 5 år. Frederiksberg forsyning har varslet endnu en stigning i varmeprisen, så derfor vil det være nødvendigt at sætte a conto varmen op, så alle nu betaler kr. 75 pr. m² pr. år, mod nuværende ca. kr. 65 pr. m² Dette vil give lidt forskellige stigninger, da alle nuværende a conto ikke helt er udregnet på grundlag af m². Dette er også den første stigning i varmeudgifterne, siden foreningen fik indlagt fjernvarme i 1991, så man kan vel sige, at denne stigning jo nok måtte komme engang. Da den nuværende a conto varme ikke helt er udregnet et m², er der nogen der vil opleve en lidt større stigning end andre, men disse vil ligeledes enten få et større beløb retur ved varmeregnskabet eller få en mindre opkrævning end nu. Neden stående viser en graf over udviklingen i varmeforbruget de sidste 5 år. Opmærksomheden henledes på, at godt nok har energiforbruget været mindre, men det hænger også sammen med at det har været en varm vinter. Varme forbrug i kr. i kr Årstal

11 Side 11 af 21 Varme forbrug i energi MWH Årstal c) Andelskrone I henhold til 5, stk. 2 i Lov om andelsboligforeninger har foreningens andelskrone tidligere været opgjort efter den kontante ejendomsværdi, med undtagelse af forrige år, hvor bestyrelsen fik udarbejdet en valuarvurdering af Nybolig Erhverv, hvilket gav en stigning i andelsværdien. Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at man fastholder den offentlige vurdering, som grundlag for andelsværdien, da denne vil give den største andelsværdi. Dette giver en andelskrone på 63, efter der er foretaget en værdiregulering på kr da beregningen af andelskronen er afhængige af f. eks. kursreguleringer på lånene samt inflationen, da denne også har indflydelse på lånene. Denne regulering er taget, for at have en lille reserve til dækning af eventuelle kursændringer f. eks. næste år. Så bestyrelsen foreslår til generalforsamlingen, at godkende en andelskrone på 63. Beregning af andelsværdi, ved andelskrone 63 (Indskuddet x 63) 1 m² = kr. 345,14 * 63 = kr ,82 pr. m²., hvilket er en stigning på kr. 690,28 pr. m² i forhold til sidste års regnskab.

12 Side 12 af 21 Udviklingen i andelsværdi pr. m² Andelsværdi pr. m² Årstal Mikael gennemgik kort regnskabet, både resultatopgørelsen, aktiver og passiver, samt beregningen af andelskronen og besvarede enkelte spørgsmål. Regnskabet, med fastsættelse af andelskrone blev herefter godkendt med følgende stemmer : For : Alle I mod : Ingen Blanke : Ingen 4) Forelæggelse af drift- og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. a) Bemærkninger til budgettet Bestyrelsens udkast til budget med specifikationer for 2008 var vedhæftet indkaldelsen til generalforsamlingen. Budgettet indeholder en stigning i boligafgiften på kr. 15 pr. m², så den fremtidige boligafgift bliver på kr. 690,- pr. m². Dette indebærer også, at det beløb som tilbagebetales i forbindelse med deltagelse i arbejdsweekend er uændret med kr. 10 pr. m². Beregning af konsekvenserne af denne stigning er vedlagt denne indkaldelse.

13 Side 13 af 21 Ejendomsskatterne stiger med kr Hvis der ikke havde været skatteloft, skulle ejendomsværdien være steget med kr Som nævnt under regnskabet, er der en besparelse på de faste udgifter til renovation. Derudover kan nævnes stigning i udgifter til el og vand, hvor priserne på vand er steget til kr. 43 pr. m³ mod sidste år kr. 38 og el prisen er steget til kr. 1,86 pr. KWH mod sidste år kr.1,83. Af vedligeholdelsesarbejder kan det nævnes. Facaderne på Sindshvilevej skal også istandsættes og enkelte hoveddøre males. Derudover er der afsat penge til udskiftning af komfurer. Det betyder ikke at alle komfurerne udskiftes på en gang, men nu er de ca. 10 til 12 år gamle, så det forventes at det er her omkring at der skal bruges penge til dette. Komfurer skiftes først når de går i stykker og er for dyre at reparerer. Henlæggelserne er steget med kr , da udgifterne til vedligeholdelse af ejendommene er svagt stigende. Det er jo ved at være flere år siden ejendommen blev Byfornyet og ejendommen begynder derfor at have en stigning i vedligeholdelses omkostningerne. Derudover er der afsat kr til rådgivning mm. Foreningen skal i år 2008 have udarbejdet er Energimærknings rapport, som viser foreningen energiforbrug. Dette er lovpligtigt. Derudover sker der så mange forskellige finansielle ting, som gør at foreningen får tilbudt alternative finansieringer, som kan være så specifikke, at bestyrelsen har valgt at få ekstern rådgivning på disse. Derudover er der sket lidt små justeringer af de andre budget poster. Udviklingen i boligafgiften Kr. pr. m² Gennemsnit leje Nettoprisindeks Årstal

14 Side 14 af 21 b) Budgettet i hovedtal Forventet stigning i procent Regnskab Budget Budget Indtægter : Andelshavere Ikke opkrævet stigning i 4 md Ikke medlemmer Andre indtægter Renteindtægter ( 3 % ) Indtægter i alt Udgifter Prioritetsydelser Ejendomsskat & renovation El & Vand Renovation, Løs Forsikring Varmeudgifter Renholdelse, lønninger Administration Revisor Selskabsskat Foreningsudgifter Gårdlaug Vurd. ejendom / rådgivning Arbejdsweekend, 10 kr. m² Vedligeholdelse Planlagt vedligeholdelse L Dækket af henlæggelser Henlæggelse Udgifter i alt Indtægter - udgifter Pr. m² : m² i alt Kr. pr. m² Erhverv Andelshavere

15 Side 15 af 21 c) Likviditetsoversigt Foreningen har et likviditetsoverskud på kr , som det fremgår af vedlagte likviditetsoversigt. Likviditetsoversigt - A/B Frederik ultimo 2007 Disponible beløb: Girobank B G Bank Kassebeholdning Tilgodehavende boligafgifter / forudbetalt Varmeregnskab Depositum / Udlæg Gårdlavet Diverse gældsposter: Diverse kreditorer Forudbetalt leje og deposita Mellemregning fraflytter Antenneregnskab Internetregnskab Henlæggelser Skyldig selskabsskat Skyldig revision Skyldig moms Likviditetsoverskud Budgettet blev kort gennemgået kort af Mikael Christensen. Budgettet, med fastsættelse af boligafgift og likviditetsbudget blev herefter godkendt med følgende stemmer : For : 16 I mod : Ingen Blanke : Ingen

16 Side 16 af 21 d) Den foreslåede andelsværdi og boligafgift giver følgende værdier Andelsindskud pr. m² 345,14 Andelskrone, forslag til generalforsamlingen 63,00 Andelskrone pr. m² ,82 Nuværende boligafgift pr. m² 675,00 Forslag til boligafgift pr. 690,00 m² Lejemål Nuværende boligafgift Forslag boligafgift Stigning boligafgift Andelsindskud Andelsværdi Godthåbsvej 11 A, 1. tv Godthåbsvej 11 A, 1 th Godthåbsvej 11 A, 2. tv Godthåbsvej 11 A, 2. th Godthåbsvej 11 A, 3. tv Godthåbsvej 11 A, 3. th Godthåbsvej 11 B, 1. tv Godthåbsvej 11 B, 1. th Godthåbsvej 11 B, 2. tv Godthåbsvej 11 B, 2. th Godthåbsvej 11 B, 3. tv Godthåbsvej 11 B, 3. th Godthåbsvej 11 C, 1. tv Godthåbsvej 11 C, 1. th Godthåbsvej 11 C, 2. tv Godthåbsvej 11 C, 2. th Godthåbsvej 11 C, 3. tv Godthåbsvej 11 C, 3. th Godthåbsvej 11 B, Godthåbsvej 11 C, 4. sal Godthåbsvej 11 A, st. tv Godthåbsvej 11 B, kld Godthåbsvej 11 B, st. th Godthåbsvej 11 C, st. tv Godthåbsvej 11 C, st. th Godthåbsvej 13 A, 1. sal Godthåbsvej 13 A, 2. sal

17 Lejemål Nuværende boligafgift Forslag boligafgift Stigning boligafgift Andelsindskud Side 17 af 21 Andelsværdi Godthåbsvej 13 A, 3. sal Godthåbsvej 13 A, 4. sal Godthåbsvej 13 B, stuen Godthåbsvej 13 B, 1. sal Godthåbsvej 13 B, 2. sal Godthåbsvej 13 B, 3. sal Godthåbsvej 13 B, 4. sal Godthåbsvej 13 C, stuen Godthåbsvej 13 C, 1. sal Godthåbsvej 13 C, 2. sal Godthåbsvej 13 C, 3. sal Godthåbsvej 13 C, 4. sal Sindshvilevej 10, st. tv Sindshvilevej 10, st. th Sindshvilevej 10, 1. tv Sindshvilevej 10, 1. th Sindshvilevej 10, 2. tv Sindshvilevej 10, 2. th Sindshvilevej 10, 3. tv Sindshvilevej 10, 3. th Sindshvilevej 10, 4. tv Sindshvilevej 10, 4. th Godthåbsvej 13 A, st. tv. - Lejer ) Forslag Ændring af vedligeholdelse skema og praksis omkring gulve. Bestyrelsen bede om generalforsamlingens tilkendegivelse mht. ændring af praksis mht. vurdering af gulve ved salg af andel og om godkendelse af ændret vedligeholdelses skema. Det skyldes at Paragraf 9.1 i foreningens vedtægter hidtil af de skiftende bestyrelser siden vores byfornyelse i 1992 har været fortolket meget mildt. Det vil sige, at ingen andelshaver er blevet stillet til ansvar for et slidt gulv, når det har drejet sig om andet end dårlig/slidt lakering. Kun ca. ½ af gulvene blev udskiftet ved vores byfornyelser, og nogle af disse er ved at være så ormædt og/eller så tynde pga. mange afslibninger og/eller afhøvlinger, at de trænger til udskiftning.

18 Side 18 af 21 Bestyrelsen vil derfor til at håndhæve 9.1, men med den tilføjelse, at andelshaver (de nye nævnt i bestyrelsens beretning), som har købt efter generalforsamlingen i april 2007 tilbydes en meget grundig registrering af deres gulve, og en stillingtagen til om foreningen skal stå for en evt. kommende reparation/udskiftning under forudsætning af, at gulvet er vedligeholdt korrekt herefter. Alle andre andelshaver må forvente, at der kan komme udgifter til reparation/udskiftning af gulve ved salg. Ovenstående skal ses i lyset af, at vores andelspris nu er kommet op i et niveau, hvor køber stiller større krav til andelen. Her er det bestyrelsens erfaring, at dette specielt omhandler gulve. Så hvis man har været heldig, at have en god forrentning på sin andel, så foreslår bestyrelsen, at man skal betale for et evt. slidt gulv. Alternativet er at foreningen altså os alle sammen skal betale. I nedenstående skema kan du se hvad det kan komme til at betyde: Antal beboelses andele m/ gammelt gulv Gennemsnitsstørrelse Gamle gulve % M2 trægulve Pris pr. M2 for udskiftning + lak kr ,00 Hel udskiftning af G. gulve kr ,00 Udskiftning over 20 år Udgift pr år: kr ,50 Konsekvens for boligafgiften 43 M2 om måneden: kr. 96,00 87 M2 om måneden: kr. 191,00 Bestyrelsen beder derfor om generalforsamlingens tilkendegivelse, så kommende bestyrelser er forpligtiget til at håndhæve 9.1, og til godkendelse af opdateret vedligeholdelse skema, hvor der er tilføjet nye punkter til Ole Bertelsen gennemgik kort bestyrelsens forslag og forklarede om baggrunden for forslaget, som jo for en del er på grund af de forskellige kvaliteter foreningens gulve har. (9.1) i Foreningens vedtægter blev kort gennemgået Som hovedregel gælder, at al vedligeholdelse inden i lejligheden påhviler andelshaveren, bortset fra vedligeholdelse af fælles forsyningsledninger og bortset fra udskiftning af hoved- og køkkendøre samt vinduer. Andelshaverens vedligeholdelsespligt omfatter også eventuelle nødvendige udskiftninger af bygningsdele og tilbehør til lejligheden, såsom for eksempel udskiftning af gulve. Andelshaverens vedligeholdelsespligt omfatter også forringelser, som skyldes slid og ælde. I "Vedligeholdelsesstandard for boliglejemål" er der som tillæg til ovenstående specificeret hvorledes vedligeholdelsen af bygningsdelene i lejlighederne deles mellem andelshaveren og foreningen. Herefter var der stor debat om forslaget, hvor der blev talt om både for og imod, samt bekymring om omkostningerne i forbindelse hermed. Dialogen endte med at Maria Stuluson fremsendte et ændringsforslag, som gik på at der blev indsat et punkt 2.19 i foreningens vedligeholdelsesstandard med følgende tekst : Ved ovennævnte punkter 2.14 til og med 2.18 skal den fraflyttede andelshaver maksimalt betale 75 % af omkostningerne og andelsboligforeningen de resterende.

19 Side 19 af 21 Dette forslag kunne forsamlingen og bestyrelsen tilsluttede sig, hvorefter det blev sat til afstemning. Forslaget blev herefter vedtaget med følgende stemmer : For : 15 I mod : Ingen Blanke : 1 6) Valg af administrator og revisor a) Valg af administrator Som administrator foreslår bestyrelsen sig selv og det praktiske arbejde udføres af Mikael Christensen. Bestyrelsens forslag til administrator blev vedtaget med følgende stemmer : For : Alle I mod : Ingen Blanke : Ingen b) Valg af revisor Foreningen har de sidste mange år haft revisionsfirmaet Alsø og Breinholt som revisor, hvor foreningens kontakt person har været Per Top, men det praktiske arbejde har været udført af andre medarbejdere. Disse andre medarbejdere har givet lidt problemer i forbindelse med foreningens årsregnskaber. Det er sådan, at foreningen afleverer sin bogføring til revisor, som så sørger for at opsætte regnskabet. Når vi så har fået revisor udkast til regnskabet, har det været med mange forskellige ændringer, som der så er blevet brugt ressourcer på at få ændret tilbage. I disse tilfælde har været nødvendigt at kontakte f. eks. Per Top for at få udarbejdet regnskaberne rigtigt. Det har ikke været muligt at få en kommentarer fra den statsautoriserede revisor, til de problemer vi har haft med hans medarbejder, så derfor indstiller bestyrelsen til generalforsamlingen at foreningen skifter revisor til Ro s Revision, Registreret Revisionsanpartsselskab, Hersegade 10. 1, 4000 Roskilde. Hvor det vil være Per Top, som igen vil blive foreningens revisor, da han ligeledes har valgt at forlade revisionsfirmaet Alsø og Breinholt.

20 Bestyrelsens forslag til revisor blev vedtaget med følgende stemmer : For : Alle I mod : Ingen Blanke : Ingen Side 20 af 21 7) Valg til bestyrelsen a) Valg af Formand Pia Frimann er på valg og er villig til genvalg Pia Frimann blev genvalgt med applaus b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Der skal vælges 2 bestyrelsesmedlemmer : Morten Nonboe Andersen er villig til genvalg Morten Kirkeby Sørensen ønsker ikke genvalg da han fraflytter foreningen Anne Mette Hansen blev foreslået til bestyrelsen Herefter blev Morten Nonboe Andersen og Anne Mette Hansen valgt med applaus. c) Valg af suppleanter Hans Jørgen Knudsen er villig til genvalg Thies Myung Suk Reckweg er villig til genvalg Hans Jørgen Knudsen og Theis Myung Suk Reckweg blev genvalgt med applaus d) Herefter ser bestyrelsen således ud Navn Valgt til Formand Pia Frimann 2010 Anne Mette Hansen 2010 Morten Nonboe Andersen 2010 Dorte Dalby 2009 Ole Krogh Bertelsen 2009 Hans Jørgen Knudsen 1. suppleant 2009 Theis Myung Suk Rechweg 2. suppleant 2009

21 Side 21 af 21 8) Eventuelt. Der blev talt om røg lugt i opgangen Godthåbsvej 11 A. Et problem viceværten arbejder på at løse. Muligheden for at der var flere som ønskede at sætte altaner op. Morten Kirkeby nævnede foreningens hjemmeside, som han syntes var god og gjorde forsamlingen opmærksom på denne, da han syntes alle andelshavere kunne få noget ud af at bruge den, da den både indeholdt foreningen dokumenter og megen anden information. Da forsamlingen ikke havde noget yderligere til eventuelt, takkede dirigenten forsamlingen for god ro og orden og erklærede generalforsamlingen for afsluttet, klokken var ca Frederiksberg, den 21. april 2008 Mikael Christensen Dirigent & Referent Pia Frimann Formand

Andelsboligforeningen Frederik

Andelsboligforeningen Frederik Side 1 af 17 Der afholdtes i Medborgerhuset ( Biblioteket ) Danasvej 30B, 2. sal, torsdag, klokken 19 : 30 Side 2 af 17 Dagsorden / Indholdsfortegnelse 1) Valg af dirigent. 3 2) Bestyrelsens beretning

Læs mere

A/B Frederik Referat af generalforsamling 2004

A/B Frederik Referat af generalforsamling 2004 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Frederik, mandag den 26. april 2004, klokken 19.30 Der afholdtes i Medborgerhuset (Biblioteket) Danasvej 30 B, 2. sal, - Store sal - 2000 Frederiksberg, med følgende

Læs mere

A/B Frederik Referat Generalforsamling 2005

A/B Frederik Referat Generalforsamling 2005 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Frederik,, mandag den 4. april 2005, klokken 19.30 Der afholdtes i Medborgerhuset ( Biblioteket ) Danasvej 30B, 2. sal, med følgende dagsorden i.h.t. vedtægternes

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik

Andelsboligforeningen Frederik Andelsboligforeningen Frederik Dagsorden Generalforsamling den 8. april 2008 Udsendt den 31. marts 2008 Side 1 af 23 Du indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i A/B Frederik Tirsdag den 8. april

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik

Andelsboligforeningen Frederik Side 1 af 5 Der afholdtes i Bestyrelseslokalet, Godthåbsvej 13 C, kld., torsdag, klokken 19 : 30 Side 2 af 5 Dagsorden / Indholdsfortegnelse 1) Valg af dirigent. 3 2) Afstemning om altaner 3 3) Eventuelt.

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik

Andelsboligforeningen Frederik Side 1 af 22 Der afholdtes i Medborgerhuset ( Biblioteket ) Danasvej 30B, 2. sal, torsdag, klokken 19 : 30 Debat og beslutninger på mødet er skrevet med fed skrift sidst under hvert punkt. Side 2 af 22

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Generalforsamling den 19. april 2012 Udsendt den 2. maj 2012 Side 1 af 26

Andelsboligforeningen Frederik Generalforsamling den 19. april 2012 Udsendt den 2. maj 2012 Side 1 af 26 Side 1 af 26 af ordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 20.00 Der afholdtes i Medborgerhuset (Biblioteket) Danasvej 30 B, 2. sal 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Faste udgifter 18% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen

Faste udgifter 18% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen udkast 218 Her kan du se hvordan din husleje anvendes. Henlæggelse til vedligeholdelse 22% Prioritetydelse mv. 4% Variable udgifter 2% Faste udgifter 18% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse

Læs mere

Faste udgifter 20% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen

Faste udgifter 20% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen Budgetudkast 217 Her kan du se hvordan din husleje anvendes. Henlæggelse til vedligeholdelse 22% Prioritetydelse mv. 39% Variable udgifter 19% Faste udgifter 2% Dette er bestyrelsens udkast til budget

Læs mere

Faste udgifter 18% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen

Faste udgifter 18% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen udkast 214 Her kan du se hvordan din husleje anvendes. Henlæggelse til vedligeholdelse 22% Prioritetydelse mv. 4% Variable udgifter 2% Faste udgifter 18% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Generalforsamling den 12. april 2011 Udsendt den 21. april 2011 Side 1 af 22

Andelsboligforeningen Frederik Generalforsamling den 12. april 2011 Udsendt den 21. april 2011 Side 1 af 22 Side 1 af 22 af ordinær generalforsamling i A/B Frederik Tirsdag, klokken 19.30 Der afholdtes i Medborgerhuset (Biblioteket) Danasvej 30 B, 2. sal 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Faste udgifter 20% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen

Faste udgifter 20% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen Her kan du se hvordan din husleje anvendes. Henlæggelse til vedligeholdelse 22% Prioritetydelse mv. 4% Variable udgifter 18% Faste udgifter 2% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona ATB ApS Veksøvej 89 2700 Brønshøj Telefon: 3860 7030 Telefax: 3860 7037 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kap Arkona Web: www.atb.as Email: atb@atb.as Tirsdag den 5. april 2011 kl. 19.00 afholdtes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16 Referat ordinær generalforsamling A/B Ærtevej 8-16 År 2012, den 30. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ærtevej 8-16 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016

Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016 Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016 Tirsdag d. 29. marts 2016 kl 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Krypten i Kildevældskirken og med følgende dagsorden: Velkomst

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Faste udgifter 19% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen

Faste udgifter 19% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse på generalforsamlingen Her kan du se hvordan din husleje anvendes. Henlæggelse til vedligeholdelse 22% Prioritetydelse mv. 39% Variable udgifter 2% Faste udgifter 19% Dette er bestyrelsens udkast til budget til forelæggelse

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Ref. gen.fors. 2011. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag, den 24. marts 2011. kl. 18.30 i Fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

År 2012, onsdag den 25. april, kl , blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2012, onsdag den 25. april, kl , blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2012, onsdag den 25. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. Dagsordenen er som følgende jf. vedtægternes 22: 1. Valg

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 8. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling samt det gode fremmøde. Der skal

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21 Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstra ordinær generalforsamling den 24. november 2014 Udsendt den 2. december 2014 Side 1 af 5

Andelsboligforeningen Frederik Ekstra ordinær generalforsamling den 24. november 2014 Udsendt den 2. december 2014 Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Frederik Referat Ekstra ordinær generalforsamling den 24. november 2014 Udsendt den 2. december 2014 Side 1 af 5 Referat af ekstra ordinær generalforsamling i A/B Frederik Mandag

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Generalforsamling den 28. april 2010 Udsendt den 3. Maj 2010 Side 1 af 25

Andelsboligforeningen Frederik Generalforsamling den 28. april 2010 Udsendt den 3. Maj 2010 Side 1 af 25 Side 1 af 25 af ordinær generalforsamling i A/B Frederik Onsdag, klokken 19.30 Der afholdes i Medborgerhuset (Biblioteket) Danasvej 30 B, 2. sal 2000 Frederiksberg Debat og beslutninger på mødet er skrevet

Læs mere

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012

Nivå Bypark I. Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Nivå Bypark I Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling 23. april 2012 Andelsboligforeningen Nivå Bypark I afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 23. april 2012 kl. 19.00 i foreningens fælleshus,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S "'l'! aet,aagel,skov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S AJB Kgs. Fiskedam Referat af generalforsamling Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlej ningsejendomme ErhYervsejendomme Torsdag den 15. december

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Maltagade 15-19 m.fl. Ejd.nr.: 448 Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 10. maj 2011, kl. 19.00, afholdtes

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2007, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ANDERS BOELSKIFTE (H) MARTIN LETH HANSEN (L) KRISTIAN MØLGAARD (H) JØRGEN JACOBSEN (H) ESKE HALD (L) ANNE TRANKJÆR Beslutningsreferat År 2011, torsdag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. april 2012 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Johan L

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Til samtlige beboerer 9. maj 2006 Vedr. Generalforsamlingen den 25. april 2006. Bestyrelsen er blevet opmærksom på en procedurefejl, idet man ikke har offentliggjort de

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34.

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. Bestyrelsesmedlem Sanni Kofoed Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN VENNEMINDEVEJ 18. M.FL. ÅRSRAPPORT 1. JULI 2002 30. JUNI 2003

ANDELSBOLIGFORENINGEN VENNEMINDEVEJ 18. M.FL. ÅRSRAPPORT 1. JULI 2002 30. JUNI 2003 ANDELSBOLIGFORENINGEN VENNEMINDEVEJ 18. M.FL. ÅRSRAPPORT 1. JULI 2002 30. JUNI 2003 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 16. september 2003 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Generalforsamling den 25. marts 2014 Udsendt den 14. april 2014 Side 1 af 26

Andelsboligforeningen Frederik Generalforsamling den 25. marts 2014 Udsendt den 14. april 2014 Side 1 af 26 Side 1 af 26 af til ordinær generalforsamling i A/B Frederik Tirsdag, klokken 20.00 Der afholdtes i Medborgerhuset (Biblioteket) Danasvej 30 B, 2. sal 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 11. December 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013 dato 09. December 2013, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Beboerlokalet,

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

År 2011, onsdag den 30. marts kl afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Lersøgaard på HGO skolen, Heimdalsgade

År 2011, onsdag den 30. marts kl afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Lersøgaard på HGO skolen, Heimdalsgade År 2011, onsdag den 30. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Lersøgaard på HGO skolen, Heimdalsgade 29-33. Der var mødt revisor Henning Jensen fra Revisionsfirmaet Ernst & Young og

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

BELLEVUE I. Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007

BELLEVUE I. Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007 Som dirigent blev valgt Jesper Bladt Jørgensen og han konstaterede herefter, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN LUND ELMER Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Ejendomsadministrationen ejd@lundelmersandager.dk

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland 20. april 2018 År 2018, tirsdag den 17. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B PRINSESSEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B PRINSESSEN Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

4) Bestyrelsens forslag til reviderede vaskeriregler.

4) Bestyrelsens forslag til reviderede vaskeriregler. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Willemoesgade 77 m.fl. afholdt tirsdag d. 27. maj 2007 kl. 19:00 på adressen Fiskedamsgade 7, fællesrummet i kælderen. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD Onsdag den 22. november 2017 kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613 København

Læs mere

Andelsboligforeningen Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18. Årsrapport for 2005

Andelsboligforeningen Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18. Årsrapport for 2005 Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18, 8000 Århus C Årsrapport for 2005 (27. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens årsberetning og påtegning... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver.

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver. Til andelshaverne i AB Hallandsgade 3-5A Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11 75

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Afholdt på Bellahøj Vandrehjem, d. 25.10.2018 kl 20:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - vedhæftet. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i AB Syven torsdag den 11. oktober 2018, kl Amager Selskabslokaler, Markmandsgade 9, 2300 København S

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i AB Syven torsdag den 11. oktober 2018, kl Amager Selskabslokaler, Markmandsgade 9, 2300 København S REFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Syven torsdag den 11. oktober 2018, kl. 18.30 Amager Selskabslokaler, Markmandsgade 9, 2300 København S 49 af 122 medlemmer var repræsenteret (svarende til 40%),

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

TIL STATUSBOG. Andelsboligforeningen "Sundbyvester"

TIL STATUSBOG. Andelsboligforeningen Sundbyvester TIL STATUSBOG Andelsboligforeningen "Sundbyvester" Årsrapport for tiden 1/4 2009-31/3 2010 Likviditetsoversigt pr. 1. april 2010 Driftsbudget for tiden 1/4 2010-31/3 2011 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger Under henvisning til A/B Jægers vedtægter 26 indkaldes hermed på vegne af bestyrelsen til ordinær generalforsamling, som afholdes: mandag den 15. juni

Læs mere

SCHOU & TURLEY ADVOKATFIRMA

SCHOU & TURLEY ADVOKATFIRMA 1. Advokat POUL TURLEY 240 Ndr. Frihavnsgade H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf.nr. 3313 5747 M Ø D E R E F E R A T År 2014, den 26. juni kl. 18.30 afholdtes på administrators kontor H.C.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 18. april 2018 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2012 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. ANDE LSB OLI GFO RE NIN GE N GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17 Andelsboligforeningen Allégade 15-17 afholdt, ordinær generalforsamling, tirsdag den 4. april 2006 kl. 19.30. Mødet fandt sted i foreningslokalet

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere