Hvad er SafetyNet? Arbejdsmiljø Forsikring. Én samlet løsning. Effektiv administration. Brugerne bestemmer. Risikobaseret tilgang.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvad er SafetyNet? Arbejdsmiljø Forsikring. Én samlet løsning. Effektiv administration. Brugerne bestemmer. Risikobaseret tilgang."

Transkript

1

2 Hvad er SafetyNet? Én samlet løsning SafetyNet er et alt-i-ét cloudbaseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger inden for blandt andet arbejdsmiljøarbejde, HR, forsikringsadministration og kursusadministration. Organisationer kan selv vælge, hvilken kombination af SafetyNet moduler de ønsker. Effektiv administration Udnyt fordelene ved at samle forskellige administrative løsninger i ét enkelt IT-system. SafetyNet håndterer alle faser af administrationen forbundet med arbejds- og tingskader, HRsamtaler og -undersøgelser, risikostyring og kursusafholdelse. Når alt fra medarbejder-stamdata, registreringer og analyser til opfølgningsprocesser samles i ét system optimeres ressourcerne. Man undgår unødvendigt dobbeltarbejde, fordi alle relevante informationer findes i systemet. Registreringer lavet i ét modul kan nemt importeres til et andet modul eller eksporteres til en rapport, en særlig filtype eller et andet system (f.eks. EASY). MUS/LUS/GRUS Ledelsesevaluering Trivsel HR Kurser Kursusadministration Inspektioner/Audit Arbejdsskader Arbejdsmiljø Forsikring Tværgående Handlingsplaner APV er Dokumentation Brugerne bestemmer SafetyNet styres blandt andet af brugerne. Systemet tilpasses den enkelte organisation ved implementering. Derefter lader vi organisationen være styrende for, hvilke moduler vi udvikler, og hvordan disse forbedres. Det gør vi blandt andet gennem kundemøder, support-linjen og årlige ERFAseminarer. Således sikrer vi i FrontAvenue, at vi leverer et brugervenligt produkt med bred funktionalitet og stor fleksibilitet. Risikobaseret tilgang Tingskade Forsikring SafetyNet understøtter en risikobaseret tilgang for kortlægninger, audits, handlingsplaner og årsagsanalyser. RISK App Supplér SafetyNet s browserbaserede løsning med SafetyNet/HSEQ Master appen. I appen kan man foretage registreringer og svare på undersøgelser både online og offline.

3 Kursusadministration Fra planlægning til evaluering SafetyNet Kursusadministration assisterer i alle faser af kursus- eller eventafholdelse, fra planlægning og reklamering af kurset til koordination til evaluering. SafetyNet kan bruges til administrationen forbundet med interne såvel som eksterne kurser, konferencer og seminarer. Planlægning Automatiseret kommunikation SafetyNet kursusadministration automatiserer en stor del af kommunikationen med deltagere, undervisere og kursussted før og efter kursusafholdelse. Når kursister tilmelder sig et kursus, får de eksempelvis automatisk en tilmeldingsbekræftelse. Inden kurset starter kan de få tilsendt en påmindelsesmail med eventuel kørselsvejledning eller anden relevant information. Efter kurset kan alle fremmødte automatisk modtage et diplom. Evaluering Afholdelse Koordinering Publicering Tilmelding Undervisere og kursussted kan ligeledes få tilsendt påmindelser og besked om praktiske forhold et bestemt antal dage inden kursusstart. Som det meste andet i SafetyNet kan mailskabelonerne tilpasses den enkelte organisations ønsker og behov. Online tilgange Kursister, undervisere og ledere får adgang til et online kursuskatalog, hvor de kan redigere i egne data og tilmeldinger samt se relevante dokumenter. SafetyNet Kursusadministration lader dig annoncere dine kurser på en enkel, overskuelig side, hvor interesserede selv kan tilmelde sig kurserne. Systemet holder styr på alle til- og afmeldinger i auto-genererede lister, der kan eksporteres og printes. Der er også en huskeliste-funktion, der sender påmindelser til arrangører og undervisere om vigtige opgaver og deadlines. SafetyNet Kursusadministration indeholder også løsninger til fremmøderegistrering, diplomudstedelse og kursusevaluering. Den høje grad af selvbetjening letter administrationen betydeligt. Økonomiløsninger SafetyNets kursusadministration giver mulighed for, at kursister betaler for kurser via en integreret online betalingsløsning med DIBS eller epay. Der kan angives pris og posteringskonti på de enkelte kurser således, at der dannes posteringer automatisk.

4 Vi hjælper dig med at gøre... Trivselsmålinger og lederevalueringer Mange af Danmarks største virksomheder anvender hvert år SafetyNet til at gennemføre trivselsmålinger og lederevalueringer. SafetyNet gør det enkelt at lave selv de mest komplekse spørgeskemaer. Spørgeskemaer kan oprettes, målrettes og tilpasses med få klik. Genbrug spørgsmål fra gemte spørgeskemaer, skriv nye eller kombiner nye med gamle. Det er muligt at vælge, at enkelte spørgsmål eller spørgsmålsgrupper kun skal vises til målrettede respondenter eller medarbejdere. SafetyNet lader dig også styre, hvilke af dine kollegaer, der skal kunne redigere i spørgeskemaet, samt hvem, der har adgang til resultaterne. SafetyNet guider dig igennem opsætning, redigering og udsendelse med trinvis vejledning. HR kan følge med i, hvor mange der har udfyldt spørgeskemaerne samt styre, hvornår der skal sendes påmindelser. Et enkelt system til udsendelse af forskellige typer spørgeskemaer understøtter, at arbejdsmiljø kommer i fokus i organisationen. Sammenlign nemt resultater over tid og på tværs af afdelinger. Vores kunder fortæller, at de ser markante forbedringer grundet det overblik, de har fået med SafetyNet. HR Frit design SafetyNet gør det nemt at opsætte, udsende og analysere smarte spørgeskemaer. SafetyNets designmuligheder er mange - vælg at tage udgangspunkt i et antal standardskabeloner, eller design dit helt eget. Leg med forskellige størrelser, farver, layouter, tekster, smileys og anden grafik. Har man behov for assistance i opsætningen, står SafetyNet supporten til rådighed. MUS/LUS/GRUS/TUS Det er også muligt at registrere udviklingssamtaler i SafetyNet. Sammenlign spørgsmål og svar både fra tidligere år og på tværs af afdelinger. Det er let at danne et fyldestgørende billede af en medarbejder, når noter fra udviklingssamtaler er registreret i samme system, hvori andre HR-relaterede data er registreret. Effektiv opfølgning Survey Excellent Good Fair Need Need SafetyNet muliggør også effektiv opfølgning på HR-relaterede undersøgelser. Sammenlign resultater af forskellige undersøgelser, og opret handlingsplaner for at håndtere gennemgående temaer alt sammen i samme system. Ansvarsområder i handlingsplaner kan, ligesom redigeringsrettigheder i spørgeskemaer, uddeles til forskellige medarbejdere og afdelinger.

5 ...en forskel for andre Arbejdsmiljø Registrering af A-skader SafetyNet gør administrationen forbundet med arbejdsskader og relaterede hændelser enkelt. Registrér og følg op på arbejdsskader, nærved hændelser og andre utilsigtede hændelser i ét centralt system. Flere af vores kunder har vundet Arbejdsmiljørådets Arbejdsmiljøpris for at nedbringe antallet af arbejdsskader. Det har de blandt andet gjort via registreringer i SafetyNet. Når det er nemt at registrere, gør flere medarbejdere det også, og når arbejdsskader bliver registreret konsekvent, er de nemmere at følge op på. Det er enkelt at registrere skader i SafetyNet. Registreringer kan foretages på få minutter enten via SafetyNet online eller via SafetyNet/HSEQ Master appen, som også fungerer offline. Registrerede skader kategoriseres efter type. Det er muligt at vedhæfte billeder, hændelsesplacering og mange andre detaljer. Gør EASY nemt Opdater EASY En skade kan rapporteres til EASY samtidig med den registreres i SafetyNet. Følg efterfølgende med i sagens EASY status direkte i SafetyNet. Sager, der er sendt til EASY, får et særligt symbol i overblikslisten. Det er også muligt at søge på sager baseret på deres status i EASY. Når dokumentation til internt brug samt EASY-relateret information er samlet, er der kun ét sted, det er nødvendigt at kigge efter en bestemt sag, og administrationen af sagen forenkles betydeligt. Opfølgning Med central registrering medfølger forbedret overblik. Overblikket giver mulighed for at kortlægge skaders type og hyppighed, samt hvor i virksomheden, skaderne sker. SafetyNet har en serie standardrapporter, der hurtigt generer statistik over registrerede skader og viser eventuelle mønstrer i disse. Knyt skader til en SafetyNet Handlingsplan for systematisk, målrettet opfølgning. APV er Opbyg, udsend og analysér arbejdspladsvurderinger (APV er) i SafetyNet. Som ved andre typer spørgeskemaer i SafetyNet findes et antal standardskabeloner, som kan tilpasses, samt mulighed for at bygge skemaer op fra bunden. Det er ligeledes enkelt at udsende APV en til alle eller målrettede grupper af medarbejdere. I SafetyNet APV er findes der også et antal standardrapporter, der forenkler analyser af de enkelte APV er og sammenligninger resultater på tværs af år og afdelinger. Resultater fra APV er kan, ligesom A-skader, tilkobles en handlingsplan, så de kan anvendes aktivt.

6 Custom Development Solutions Data Management Solutions ISV/Software Solutions Forsikring og Tingskade Ét samlet system SafetyNet Forsikring og Tingskade samler dine aktiver, policer og forsikringssager i ét overskueligt system, så du kan bevare overblikket og undgå unødigt dobbeltarbejde. Systemet muliggør også effektiv styring af hensættelser og præmieallokering. Tingskade Opret, redigér og rapportér tingskadesager på få minutter. Ved registrering af en tingskade vælges, hvilket aktiv skaden er sket på, hvorefter de relevante felter og eventuelle tilknyttede forsikringer kommer frem. Efter en skadesag er oprettet, kan den rettes til med flere detaljer, dokumenter, billeder, omkostninger, dato for anmeldelse til forsikringsselskab og andet. Medarbejdere har rollestyret adgang til oprettelse, redigering og rapportering af skader, hvilket faciliterer smidigt samarbejde. Forsikring Få et enkelt overblik over, dine forsikringer, hvad de dækker over og hvad de bruges til. I SafetyNet kan du samle alle informationer omkring dine forsikringer. Sorter efter policenummer, forsikringstype og -selskab, status, fornyelsesdato mv. Fordi forsikringer og tingskader registreres i samme system, er det enkelt at dokumentere, hvordan forskellige forsikringer anvendes samt at monitorere, at skader bliver meldt korrekt til forsikringen. Rapportering Afrapportér og følg op på tidligere skader ved hjælp af SafetyNets rapporter. Et antal overbliksskabende standardrapporter vælges ved implementeringen af SafetyNet i organisationen. SafetyNet kan løbende konfigureres med nye skabeloner. Tværgående Dokumentstyring Alle moduler i SafetyNet kan tilknyttes til og anvende Dokumentationsmodulet og Handlingsplansmodulet. Dokumentationsmodulet samler dokumenter, der relaterer sig til sager i SafetyNet. Dokumenter kan uploades i forskellige formater. Flere versioner af samme dokument kan løbende tilføjes i takt med, der sker ændringer af kladder eller forhold opdateres. Tidligere versioner kan søges frem ved at klikke ind på det enkelte dokument. Dokumenter tilknyttes særlige områder eller afdelinger, så de er lette at søge frem. Opgavestyring SafetyNet Handlingsplaner lader dig oprette handlingsplaner for at følge op på sager identificeret i et andet modul eller en helt anden sag, der optager virksomheden. I SafetyNet Handlingsplaner kan man uddele ansvarsområder, styre deadlines og løbende se, hvor langt en aktivitet er kommet, samt hvor effektiv, den har været.

7

8 SafetyNet udvikles og sælges af FrontAvenue A/S. FrontAvenue blev etableret i 2001 som et IT-konsulenthus i København. Fra starten var kundens behov styrende for den teknologi, vi udviklede. Da mange af vores kunder havde lignende behov, begyndte vi at udvikle standardløsninger, der kunne tilpasses de enkelte virksomheder. Dette førte til lanceringen af SafetyNet i Vores mål er at være leverandør af det førende SaaS Standard System til Arbejdsmiljø og HR i Danmark samt at udbrede systemet til internationale markeder via samarbejde med lokale partnere. FrontAvenue har hovedkontor i København og et kontor i Bangalore, Indien, der arbejder med systemudvikling og -test. Vores kunder har tilsammen over ansatte i Danmark.

Hvad er SafetyNet? Arbejdsmiljø Forsikring. Én samlet løsning. Effektiv administration. Brugerne bestemmer. Risikobaseret tilgang.

Hvad er SafetyNet? Arbejdsmiljø Forsikring. Én samlet løsning. Effektiv administration. Brugerne bestemmer. Risikobaseret tilgang. Hvad er SafetyNet? Én samlet løsning SafetyNet er et alt-i-ét cloudbaseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

HR Managers løsninger. Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer

HR Managers løsninger. Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer HR Managers løsninger Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer +45 72 44 06 44 www.hr-manager.dk info@hr-manager.dk HR Manager Talent Solutions København, Danmark Talent Manager Brugervenligt

Læs mere

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus Kursusbeskrivelser Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus Kalender Kursusdage i 2014 2. halvår Trin 1 Trin 2 Trin 3 Webinars August 13. København 15. Aarhus 27. København 10. København

Læs mere

Vejledning Rapportbanken

Vejledning Rapportbanken Vejledning Rapportbanken Version 1.2 (opdateret 18. november 2013) Support KL yder kun begrænset support på anvendelse af Rapportbanken. Brug derfor gruppen KOMHEN 2.0 på Dialogportalen (http://dialog.kl.dk)

Læs mere

APV Transport quick-guide

APV Transport quick-guide APV Transport quick-guide Arbejder du indenfor transport- og engrosbranchen, og skal du i gang med APV? APV Transport hjælper dig gennem hele APV-arbejdet i 4 enkle skridt Inden du går i gang med arbejdet

Læs mere

Dit effektive værktøj til administration af arrangementer. www.conferencemanager.dk

Dit effektive værktøj til administration af arrangementer. www.conferencemanager.dk Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Conference Manager er et effektivt værktøj til administration af dit arrangement, fra planlægning, over invitationer og tilmeldinger, til efterfølgende

Læs mere

Lokale spørgeskema undersøgelser (8)

Lokale spørgeskema undersøgelser (8) Lokale spørgeskema undersøgelser (8) Denne vejledning forklarer, hvordan du opretter en lokal spørgeskemaundersøgelse på arbejdspladsen. Log på HR-systemet Vælg herefter modulet APV & Trivsel Hvis du har

Læs mere

NemAMS BASIS pakken. NemAMS løsningen. NemAMS BASIS DE SIKRESTE ARBEJDSPLADSER I VERDEN REGISTRERING & DOKUMENTATION 2. NÆRVED-ULYKKE 1.

NemAMS BASIS pakken. NemAMS løsningen. NemAMS BASIS DE SIKRESTE ARBEJDSPLADSER I VERDEN REGISTRERING & DOKUMENTATION 2. NÆRVED-ULYKKE 1. NemAMS BASIS pakken NemAMS løsningen DE SIKRESTE ARBEJDSPLADSER I VERDEN NemAMS behandler helt automatisk arbejdsskadesager nemt, hurtigt og sikkert. Sagsbehandlingstiden nedbringes markant, og systemet

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

Vordingborg kommune. Skaderegistrering SafetyNET Skaderegistreringssystem FRONTAVENUE SAFETYNET

Vordingborg kommune. Skaderegistrering SafetyNET Skaderegistreringssystem FRONTAVENUE SAFETYNET 9.30 10.00 Morgenkaffe 10.00 11.00 Skaderegistreringssystem FRONTAVENUE SAFETYNET Claus H. Sørensen (Frontavenue) Torben Agentoft () 11.00 12.00 AES Regler og Praksis for selvforsikrede kommuner Camilla

Læs mere

Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer

Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Arrangement Det er her, du lægger grundlinjerne for arrangementet og har det overordnede overblik. Du kan bestemme

Læs mere

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise 1 DoCAS Manual Indstillinger i Plus, Maxi og Du er altid velkommen på vores online support på http://docas.uservoice.com 2 Indledning Manualen viser, hvordan du opsætter de forskellige informationer og

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Vedligehold på farten

Vedligehold på farten Vedligehold på farten Spar tid og penge med cloud-baseret vedligehold En af de største fordele ved INEXTIA er brugervenlighed, nem adgang og enkelthed. Du undgår indviklede installationer, backup rutiner

Læs mere

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op.

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op. Indledning Workcyclus er et Internetbaseret arbejdsmiljøsystem, der giver fuldt overblik over virksomhedens arbejdsmiljøtilstand og gør arbejdsmiljøet målbart og synligt på alle niveauer i organisationen.

Læs mere

OPRETTELSE AF ET KURSUS

OPRETTELSE AF ET KURSUS Denne vejledning viser, hvordan du opretter et kursus i Campus. Første del af denne vejledning viser hvorledes du hurtigst muligt kan oprette et kursus. Efterfølgende forklares betydningen af nogle af

Læs mere

MUS Opsætning af spørgeramme

MUS Opsætning af spørgeramme MUS Opsætning af spørgeramme 1. Vælg Opsætning 2. Vælg MUS 3. Søg den afdeling frem, som du vil redigere (rød pil) eller vælg fra listen (grøn pil) 4. Aftaleprioritet: Systemet er født med den fremhævede

Læs mere

Vejledning i brugen af APVhandleplanmodulet

Vejledning i brugen af APVhandleplanmodulet Vejledning i brugen af APVhandleplanmodulet Brugen af APV-modulet forudsætter at der er sket en kortlægning af arbejdsmiljøet - og at der nu skal laves handlingsplaner. Rettigheder Arbejdsmiljøgrupperne

Læs mere

Den enkle vej til. Virk.dk. Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk

Den enkle vej til. Virk.dk. Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk Den enkle vej til Virk.dk Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk Lad os gøre arbejdet Digital selvbetjening og indberetning på Virk.dk forenkler arbejdsgangene og giver

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. 1 Grafisk workflow

GRAFISK WORKFLOW. 1 Grafisk workflow GRAFISK WORKFLOW 1 Opgavebeskrivelse I forbindelse med et nyt online koncept Web in a box skulle jeg lave en Photoshop-skabelon, der kan eksportere materiale til en hjemmeside automatisk. Selve konceptet

Læs mere

Releasenote August 2014

Releasenote August 2014 Releasenote August 2014 Releasenote August 2014 Moduler Aftaler - fortsat fra juli release Aftale pladsholder Aftaleserier Medcom Tilføj DGOP (genoptræningsplan) til eksisterende forløb Indlæggelsesrapport

Læs mere

Automatisk kursustilmelding Mail tilmelding, venteliste, bekræftelse og påmindelses automatisering på SMS

Automatisk kursustilmelding Mail tilmelding, venteliste, bekræftelse og påmindelses automatisering på SMS Uddannelsesstyring Sags og dokumenthåndtering med opgavestyring til påmindelser. Kvalitet i kommunikation Skabeloner til brevfletning af breve, kursusbevis, deltager og fremmøde lister og labels. Automatisk

Læs mere

Velkommen til visuel demo på SOSWEB

Velkommen til visuel demo på SOSWEB Velkommen til visuel demo på SOSWEB SOSWEB er en web- baseret totalløsning til styring af alle de aktiviteter, som nutidens virksomheder skal håndtere indenfor miljø- og sikkerhed. Både når det gælder

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Kort fortalt. 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS? 2. Hvordan komme i gang og oprette sig som firma?

Kort fortalt. 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS? 2. Hvordan komme i gang og oprette sig som firma? Værdiskabende MUS Webbaseret MUS-koncept Systematiserer hele dit MUS-forløb Støtter udvikling og forbedring af performance Skaber sammenhængskraft i hele organisationen Kort fortalt 1. Hvad får du ud af

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

PROfessiOnel RisikOstyRing med RamRisk

PROfessiOnel RisikOstyRing med RamRisk 4 Professionel risikostyring med ramrisk www.ramrisk.dk Risikostyring med RamRisk Rettidig håndtering af risici og muligheder er afgørende for enhver organisation og for succesfuld gennemførelse af ethvert

Læs mere

Spar tid og penge med Sertica Maintenance

Spar tid og penge med Sertica Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med Sertica Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med Sertica - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

Opret CFU-kursusevaluering i Survey Xact

Opret CFU-kursusevaluering i Survey Xact Printvenlig side for Forsidetekst Opret CFU-kursusevaluering i Survey Xact www.survey-xact.dk Oprettelsen af en kursusevaluering består af flg. trin: 1. Oprettelse af spørgeskema ud fra en skabelon 2.

Læs mere

E-SKADE ANMELD DINE SKADER ELEKTRONISK

E-SKADE ANMELD DINE SKADER ELEKTRONISK E-SKADE ANMELD DINE SKADER ELEKTRONISK 1 2 E-skade - anmeld dine skader elektronisk E-skade gør det nemt for dig som kunde hos Gjensidige Forsikring at anmelde skader elektronisk og følge op på dem. Med

Læs mere

Guide til din joblog

Guide til din joblog Guide til din joblog Guide til din joblog For at få dine dagpenge udbetalt er der en del lovkrav, du skal opfylde. Du skal blandt andet dokumentere din jobsøgning hver eneste uge. Det gør du ved at opdatere

Læs mere

VTC. Vejledning til VTC-registrering. for medarbejder. Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø 09.03.2015 Version 4

VTC. Vejledning til VTC-registrering. for medarbejder. Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø 09.03.2015 Version 4 VTC Vejledning til VTC-registrering for medarbejder Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø 09.03.2015 Version 4 Indholdsfortegnelse 1. Velkommen til Arbejdsmiljøsystemet...3 2. Medarbejderstartside...4 3. Udfyld

Læs mere

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med SERTICA Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med SERTICA - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

Når karaktergivningen er slut, markeres dette ved at låse listen. - Hele vejen rundt

Når karaktergivningen er slut, markeres dette ved at låse listen. - Hele vejen rundt Vejledning i karakterer Håndtering af karakterer i UDDATA+ er i øjeblikket under udvikling. Første step er moduler hvor undervisere kan afgive karakterer til deres klasser. Indhold Afgivning af karakterer...

Læs mere

af skemaer og kontrolrapporter Repo - Intelligent, digital indrapportering

af skemaer og kontrolrapporter Repo - Intelligent, digital indrapportering Intelligent, digital indrapportering af skemaer og kontrolrapporter Side 1 / 7 Hvad er Repo? Repo er et intelligent registreringssystem. Med Repo fås adgang til et brugervenligt værktøj, som nemt, fleksibelt

Læs mere

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation Roskilde Tekniske Skole

AMU. Efteruddannelseskurser. Efteruddannelseskurser. Medie og Kommunikation Efterår Medie og Kommunikation  Roskilde Tekniske Skole Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation www.rts.dk Efteruddannelseskurser Medie og Kommunikation Efterår 2017 Roskilde Tekniske Skole Center for Medie og Kommunikation Kursusadministration: 46 300

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet.

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet. Hvad kan jeg under fanen Eksternt Login? Eksternt Login kan bruges med flere forskellige formål for øje, men overordnet set er det en adgang, der giver en ekstern person adgang til visse data i tilmeldingen.

Læs mere

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3 Milestone Systems Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3 XProtect Corporate, XProtect Expert, XProtect Professional+ og XProtect Express+ Før du går i gang Denne guide

Læs mere

Online software for komplet styring af hunde arrangementer

Online software for komplet styring af hunde arrangementer Online software for komplet styring af hunde arrangementer Caniva Partner Oplev hundeudstillinger og konkurrencer Om Caniva Hvad kan Caniva Hvordan fungerer Caniva Hvem kan bruge Caniva? Dine fordele 3

Læs mere

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U Conference Manager start guide Fra oprettelse TIL AKTIVERING AF DIT TILMELDINGSWEBSITE kom GODT IGANG PANTONE 382 U Conference Manager Advanced and easy 1 Indholdsfortegnelse velkommen Vi håber, at denne

Læs mere

of Office Fraværsregistrering Fraværsadministration Reduceret sygefravær ON THE SPOT REGISTRATION MOBILE WEB WWW.BITABIZ.

of Office Fraværsregistrering Fraværsadministration Reduceret sygefravær ON THE SPOT REGISTRATION MOBILE WEB WWW.BITABIZ. Out of Office Fraværsregistrering Fraværsadministration Reduceret sygefravær SMS fra BitaBIZ BitaBIZ Out of Office Hej Jens, Meld sygdom vi har modtaget din registrering. Du har Ansøg om ferie haft 3 sygedage

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

WORKCYCLUS Kortlægninger

WORKCYCLUS Kortlægninger WORKCYCLUS Kortlægninger Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk Workcyclus Professionel Brugerguide Kortlægninger - Version 4.0 (Juni 2013) 1.

Læs mere

½ OPGAVER FOR ET BEDRE ARBEJDSMILJØ I ARBEJDSTILSYNET

½ OPGAVER FOR ET BEDRE ARBEJDSMILJØ I ARBEJDSTILSYNET 5 + 5 + 5½ OPGAVER FOR ET BEDRE ARBEJDSMILJØ I ARBEJDSTILSYNET ARBEJDSMILJØPOLITIK 3 BEDRE RESULTATER MED ET ARBEJDSMILJØCERTIFIKAT 4 TRE GODE RÅD 5 SAT-ORGANISATIONEN 5 5 OPGAVER I DET ENKELTE CENTER

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 4. september 2015 Side 1 af 23 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Check-in... 4 2. Her og nu... 5

Læs mere

UniIReg : Web program til registrering, rapportering, statistik/udtræk og opfølgning

UniIReg : Web program til registrering, rapportering, statistik/udtræk og opfølgning Version 2 UniIReg : Web program til registrering, rapportering, statistik/udtræk og opfølgning UniIReg : Registrering Rapporting Statistik/udtræk Opfølgning Backend 1 UniIReg Copyright 2012-2013 JLRC CO.

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 7 Projektinfo - Entreprenør... 7 Opsummering

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

C-WEB. Construction WEB C-WEB

C-WEB. Construction WEB C-WEB C-WEB TM Construction WEB C-WEB TM Construction WEB Digital byggestyring 01 Hvad er C-WEB TM 02 Fordele 03 Kom nemt igang C-WEB TM er et projektstyringsværktøj til håndtering af forespørgsler, tilsyn,

Læs mere

Vejledning Anmeldelse af arbejdsulykker

Vejledning Anmeldelse af arbejdsulykker Forsvarets Center for Arbejdsmiljø Vejledning Anmeldelse af arbejdsulykker Indberetter og godkender FCA/FPT 27-09-2013 2 Arbejdsulykker i forsvaret skal anmeldes via Forsvarets Arbejdsmiljødatabase. Forvaltningsgrundlag

Læs mere

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at:

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: - rette i stamdata og tilføje medarbejdere til institutionens/dagplejegruppens side - tilmelde medarbejdere til kurser

Læs mere

Dette er en vejledning til Medarbejderfondens webbaserede ansøgningssystem på følgende adresse: https://vkr.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger.

Dette er en vejledning til Medarbejderfondens webbaserede ansøgningssystem på følgende adresse: https://vkr.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger. Ansøgere kan nu selv lave ansøgninger elektronisk (som fortsat skal vurderes af indledningsvist indstillingsudvalget og herefter af Medarbejderfondens bestyrelse). Såfremt en ansøger har brug for hjælp

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

Start med at gå til opsætning under tandhjulet i højre hjørne ude på forsiden (rød pil).

Start med at gå til opsætning under tandhjulet i højre hjørne ude på forsiden (rød pil). Offboarding modulet Offboarding er et modul, der bidrager til at opsamle vigtig viden og erfaring fra medarbejdere, som forlader organisationen, så deres input kan frugtbargøres til kollektiv fremdrift

Læs mere

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2012, 2. halvår - København/Vejle. Nyt kursus. om mobile undersøgelser

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2012, 2. halvår - København/Vejle. Nyt kursus. om mobile undersøgelser Kursusbeskrivelser Kursuskalender 2012, 2. halvår - København/Vejle Nyt kursus om mobile undersøgelser Best Practices Nyt kursus om mobile undersøgelser Udnyt de mange nye muligheder med mobile undersøgelser

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

OPRETTELSE AF EN KLASSE

OPRETTELSE AF EN KLASSE Denne vejledning viser, hvordan du opretter en klasse i Campus. Du har mulighed for at udfylde mange flere felter end dem, der er beskrevet nedenfor. Denne vejledning beskriver den mest normale oprettelse

Læs mere

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER Til ProjectWEB udbudsportal administratorer Dato Maj, 2019 Version 02 MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Før udbudsperioden... 3 2.1

Læs mere

Talent Recruiter. Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer TALENT SOLUTIONS +45 72 44 06 44. www.hr-manager.dk info@hr-manager.

Talent Recruiter. Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer TALENT SOLUTIONS +45 72 44 06 44. www.hr-manager.dk info@hr-manager. TALENT SOLUTIONS Talent Recruiter +45 72 44 06 44 www.hr-manager.dk info@hr-manager.dk Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer HR Manager Talent Solutions Nørregade 26, 2. sal 1165 København K

Læs mere

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN LÆR AT TACKLE 2015 KOMITEEN FOR SUNDHEDSOPLYSNING 1 INDLEDNING Komiteen for Sundhedsoplysning stiller SurveyXact et internetbaseret redskab til kvalitetssikring til

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Eventsystem til klubben via BadmintonPeople

Eventsystem til klubben via BadmintonPeople Eventsystem til klubben via BadmintonPeople Nu kan din klub via BadmintonPeople oprette og administrere egne events. Systemet giver dig mulighed for, at integrere modulerne med hjemmesiden, således tilmeldingerne

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan Indhold: 1. Log på 2. MUS 3. Øvrigt om Medarbejderplan 4. Rekruttering behandling af ansøgere Log på Log på www.medarbejderplan.dk med: Bruger ID: initialer

Læs mere

OpenTele datamonitoreringsplatform

OpenTele datamonitoreringsplatform OpenTele datamonitoreringsplatform Brugergrænsefladedokumentation 09. marts 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Brugergrænseflade for OpenTele-server Administrationsfunktionalitet Skemaer Skemagrupper

Læs mere

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler)

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Modulet "Mine aktiviteter" fungerer som et katalog over skemaer og øvelser, som er tildelt den enkelte borger. De skemaer og øvelser, man er vant til at give

Læs mere

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN

EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN EVALUERING I SURVEYXACT TRIN FOR TRIN LÆR AT TACKLE 2015 KOMITEEN FOR SUNDHEDSOPLYSNING 1 INDLEDNING Komiteen for Sundhedsoplysning stiller SurveyXact et internetbaseret redskab til kvalitetssikring til

Læs mere

Brugerguide til FlexCMS

Brugerguide til FlexCMS Brugerguide til FlexCMS Kom i gang med at bruge din hjemmeside 1 VELKOMMEN TIL FLEXCMS... 3 1. LOGIN... 5 2. HJEMMESIDENS TERMINOLOGI... 6 3. LAYOUT... 7 4. OPRET OG TILPAS FORSIDEN... 8 4.1 OPRETTE SIDEEGENSKABER...

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.00 Frigivelse: 30. november 2011 Med frigivelsen af denne nye hovedversion, SummaSummarum 4, følger en mængde ny funktionalitet

Læs mere

Spørgeskemaer i SkoleIntra

Spørgeskemaer i SkoleIntra Spørgeskemaer i SkoleIntra Brug det indbyggede værktøj, når du vil vide mere! Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Spørgeskema kun for skoler med ElevIntra!...4 Spørgeskemaer i SkoleIntra...4 Hvor

Læs mere

Kom godt i gang. med uddannelsesbogen en guide for undervisere

Kom godt i gang. med uddannelsesbogen en guide for undervisere Kom godt i gang med uddannelsesbogen en guide for undervisere Version 1.0 DF dec 2017 Velkommen som underviser i uddannelsesbogen.dk Uddannelsesbogen.dk udsprang oprindeligt af et behov for en form for

Læs mere

Der lægges ikke op til at anonymitetsgraden kan ændres i forhold til de nuværende forhold. Det vil sige:

Der lægges ikke op til at anonymitetsgraden kan ændres i forhold til de nuværende forhold. Det vil sige: Til: MED-Hovedudvalget Fra: Koncern HR Dato: 30. marts 2016 Brevid: 2938718 Koncern HR Alléen 15 4180 Sorø Modeller for målinger i Region Sjælland I forbindelse med evalueringerne af Ledelsesevalueringen

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST Generel vejledning for kursister Adgang til læringsportalen Du får adgang til LæringsPortalen via vores hjemmeside www.finansudd.dk eller via www.laeringsportal.dk

Læs mere

Emply Hire. Nyt projekt. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015

Emply Hire. Nyt projekt. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 Emply Hire Nyt projekt Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 1 Denne brugermanual tager udgangspunkt i, hvordan du som rekrutteringsansvarlig/projektleder har mulighed for at oprette et nyt

Læs mere

ActiveBuilder Brugermanual

ActiveBuilder Brugermanual ActiveBuilder Brugermanual Forfatter: TalkActive I/S Dato: Juni 2004 Version: R. 1.01 Sprog: Dansk Copyright 2004 - Talk Active - all rights reserved. Indhold: 1. INDLEDNING...2 2. QUICK-START...3 3. OPBYGNINGEN

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

HR Managers løsninger. Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer

HR Managers løsninger. Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer HR Managers løsninger +45 72 44 06 44 www.hr-manager.dk info@hr-manager.dk Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer HR Manager Talent Solutions Nørregade 26, 2. sal 1165 København K Talent Recruiter

Læs mere

EASY - Vejledning til administratorer

EASY - Vejledning til administratorer EASY - Vejledning til administratorer Opdateret september 2009 EASY brugergrænseflade EASYs nye brugergrænseflade blev idriftsat i november 2008. Den har fået nye roller og rettigheder, mulighed for at

Læs mere

Oprettelsen af en aktivitet foregår på følgende måde:

Oprettelsen af en aktivitet foregår på følgende måde: INDLEDNING Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en aktivitet består af. Eksemplet er baseret på, at formen på aktiviteten er et tilstedeværelseskursus.

Læs mere

Vejledning: AMUUDBUD.DK

Vejledning: AMUUDBUD.DK Vejledning: AMUUDBUD.DK Henvendt til uddannelsesinstitutioner Websiden amuudbud.dk bruges af uddannelsesinstitutioner til at ansøge om godkendelse til at udbyde AMU. Du skal have modtaget en e-mail med

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER Til ProjectWEB udbudsportal administratorer Dato November, 2017 Version 01 MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER 1 Indholdsfortegnelse A.1 Indledning... 3 A.2 Før udbudsperioden...

Læs mere

Vejledning i at oprette begivenheder i kalenderen i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i at oprette begivenheder i kalenderen i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i at oprette begivenheder i kalenderen i Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice August 2018 Version 1.0 Kalender mm Indbygget i Medlemsservice er der en kalender for hver enhed/gruppe.

Læs mere

IHLP Projekthåndtering

IHLP Projekthåndtering Copyright 2016. All Rights Reserved. Filename: Customer: - Last saved: 2016-07-11 Author: Casper Bøgeholdt Andersen Classification: - IHLP Projekthå ndtering Godt i gang med Projekthåndtering Anvender

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

Årsrapport for Årsrapporten danner udgangspunkt for dialog mellem virksomheden og det politiske fagudvalg og center.

Årsrapport for Årsrapporten danner udgangspunkt for dialog mellem virksomheden og det politiske fagudvalg og center. Årsrapport for 2018 Årsrapporten består af - Det økonomiske resultat - Redegørelse for det økonomiske resultat - Opfølgning på målene - Bemærkninger i øvrigt 1. Indledning Årsrapporten er Byrådets styringsredskab

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider

Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider Kom godt i gang med at generere breve fra skolens sider version 1, d. 21.04.2010 Indhold Generer breve fra skolens sider på EfterUddannelse.dk... 1 Eksempler på skabeloner... 2 Skolens dokument- og skabelonarkiv...

Læs mere

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg DayCare CIM Care Systemer Mere tid til børn og omsorg CIM Care Systemer PPB Kommunikationsmodel Pårørende Tryghed Kommunikation Information Involvering Indsigt Borger Tryghed Information Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Afregning af rejser på Mit HK

Afregning af rejser på Mit HK Afregning af rejser på Mit HK HK 28-06-2018 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. 2. INDLEDNING 3 2.1 Find afregning på Mit HK 3 3. UDFYLDNING AF AFREGNING 4 3.1 Kørsel i egen bil 5 3.2 Udgiftsposter 8 3.3 Intet

Læs mere