Nordfyns Kommune Job- og personprofil for chef for Børn og

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nordfyns Kommune Job- og personprofil for chef for Børn og"

Transkript

1

2 Nordfyns Kommune Side 2 af 8 Nordfyns Kommune Job- og personprofil for chef for Børn og Familie 13. august 2018

3 Nordfyns Kommune Side 3 af 8 1 Baggrund Nordfyns kommune står foran, at skulle ansætte ny Børne- og Familiechef. I den forbindelse har der været afholdt interview og workshop, med det formål at udfærdige en job- og personprofil, der på en klar og tydelig måde opremser de forventninger, Nordfyns kommune har til den nye chef. Der er tale om en attraktiv stilling, med mange muligheder for den fagligt ambitiøse kandidat. 2 Nordfyns kommune Nordfyns Kommune har indbyggere, og dækker over et forholdsvis stort areal. Det betyder, at der er kort vej fra top til bund, fra medarbejder til direktør, fra borger til borgmester og ikke mindst fra beslutning til handling. Vi er stolte over vores faglige tilbud, som sikrer, at vores borgere kan få hjælp inden for vores egen kommunegrænse. Sammen med borgerne har kommunalbestyrelsen udarbejdet Vision Det centrale i visionen er, at vi vil styrke bosætningen, turismen, udvikle vores erhvervsliv og hæve uddannelsesniveauet. Vejen frem til at indfri ambitionerne i visionen er innovation og nye partnerskaber. Kort sagt Vi skaber fremtidens Nordfyn sammen. Der er således sat en retning for den udvikling, vi som kommune ønsker os. 2.1 Vision 2021 Nordfyns kommune skal være et væksthus for ideer. For os er det vigtigt, at nye ideer fremmes og nyttiggøres til fordel for borgere og erhvervsliv. Vejen frem, til at lykkes med det, er nye partnerskaber med alle, der ønsker at skabe et bedre Nordfyn. Det er vores ambition, at det skal være nemt at være virksomhed i kommunen. Et stærkt erhvervsliv skaber beskæftigelse og indtægter til kommunen, og udover at det gavner kommunekassen, så betyder det at have et arbejde, at både den enkeltes såvel som fællesskabets trivsel øges. Hos os skal det sunde valg altid være let, og vi ønsker fokus og handling på både sundhed såvel som forebyggelse. Vi vil skabe gode cirkler for borgerne i Nordfyns Kommune. Nordfyns Kommunes geografi skaber en unik mulighed for at bruge naturen som turismefremmer. Sammen med vore nuværende attraktioner, vil vi skabe enestående øjeblikke i naturen som øger vores tiltrækning. Vores kommune er mangfoldig, og derfor skal der hele tiden være balance mellem land og by. Med en målrettet indsats for at inddrage hele vores geografi, vil vi skabe en sammenhængskraft til gavn for alle i vores kommune. Vores organisation er lille, men vores geografi er stor. Kort sagt - vi er stolte af at bo og leve det gode liv i Nordfyns Kommune. Vi har kant og karakter, og det fortæller vi gerne. 2.2 Den politiske organisering og de politiske mål Som led i ambitionerne om at indfri Vision 2021 har kommunalbestyrelsens 25 medlemmer i Nordfyns Kommune delt de faglige opgaver imellem 5 udvalg. Den vakante stilling har Børne- og Ungeudvalget som politisk reference.

4 Nordfyns Kommune Side 4 af 8 Sammen med direktør for Børn og Unge, og chef for Skole og Dagtilbud, skal den nye chef indfri de politiske ambitioner, der er på børne- og ungeområdet. I den sammenhængende Børne- og Ungepolitik slås det fast, at de faglige tiltag på børne- og ungeområdet skal sikre at børn, unge og deres familier bliver kloge på eget liv. Derudover bør de blive så selvhjulpne som muligt, og agere som aktive medspillere når en offentlig indsats er nødvendig. Målet for børn og unge er, at de i leg og hverdag skal opleve overskud, handlekraft og glæde ved livet. Børn og unge skal udvikle sig til selvstændige individer i trygge rammer. Der skal være et tæt samarbejde mellem de professionelle omsorgspersoner og forældrene, hvor forældrene stadig er de primære omsorgspersoner i børnenes liv. Børn og unges evne og lyst til at lære skal dyrkes, og der skal skabes forpligtende fællesskaber som understøtter børn og unges udvikling og trivsel. Kerneværdierne i arbejdet med indfrielsen af Børne- og Ungepolitikken er ordentlighed, troværdighed, åbenhed og synlighed. 2.3 Fra politiske mål til faglige indsatser Der er udarbejdet en samarbejdsmodel kaldet Nordfynsmodellen. Det har vi gjort for at skabe tydelighed om faglighedernes bidrag til, at man fagligt lykkes med opgaven. Med afsæt i de politiske mål har vi i fællesskab forpligtet os på, hvordan vi sikrer os, at vi alle trækker i samme retning i vores daglige arbejde. Vi bruger ICS metoden til sammen at blive klare på den enkeltes bidrag til den fælles opgave. Inklusionsdagsordenen er stadig aktuel i Nordfyns Kommune, og vi tør være ambitiøse på området. Vi tør sætte mål, og vi tør prioritere ressourcer, som skal sikre, at 96% af alle børn har deres faste tilknytning til almenområdet. Vi forventer, at du som vores nye chef bidrager aktivt til, at vi når i mål med opgaven. Specifikt på Børne- og Familieområdet har vi fastlagt en strategi, der skal sætte retning for arbejdet. Udgangspunktet er systematik i sagsbehandlingen der skal sikre de gode løsninger. Vi ønsker, at der yderligere prioriteres: 1. Tidlig indsats 2. Systematisk inddragelse af forældre 3. Opfølgning og evaluering af foranstaltninger 4. Afdækning af særlige forhold og indsatser over for unge der er fyldt God sagsbehandling for børn og forældre med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. I lyset af den politiske ambition om at hæve uddannelsesniveauet er der udarbejdet en ungestrategi, der tager afsæt i den unges uddannelsesperspektiv. Formålet er: - At imødegå og forebygge frafald fra ungdomsuddannelserne - Skabe betingelser for en tidligere indsats - Tage hånd om de unge der ikke er kommet i gang med ungdomsuddannelse - Sikre den tværfaglige og helhedsorienterede indsats i forhold til den unge - Sikre at relevante aktører både i og udenfor kommunen bliver involveret i eventuelle indsatser - Etablere en netværksbaseret indsats omkring unge med særlige behov Som chef bliver du ansvarlig for dette arbejde.

5 Nordfyns Kommune Side 5 af 8 3 Ledelse i Nordfyns Kommune Vi har høje forventninger til vores ledere i Nordfyns Kommune. Vores ledere skal proaktivt og innovativt skabe rammer for organisationen, medarbejderne og opgaveløsningen. Vi skal sammen sikre, at vi opnår de ønskede resultater. Vi skal forcere grænser og barrierer, der sætter hindringer i vejen for innovation og nyskabelse. Vi skal lede på tværs og invitere borgere, virksomheder og andre aktører ind i det nyskabende arbejde. Vores medarbejdere har forventninger om, at du som chef udpeger den retning, som fagligheden skal udfolde sig i. Som leder har du ansvaret for, at vi fortsat får udviklet medarbejdernes kompetencer, sådan at vi til enhver tid er fagligt klar til at løse de opgaver, som sikringen af velfærden kræver. Du skal sikre, at medarbejderne som helhed har de fornødne handlemuligheder, ligesom du skal sikre den enkeltes faglige løft. 3.1 Chefens ansvarsområder Som chef bliver du ansvarlig for en bred vifte af faglige opgaver. For alle opgaverne gælder det, at du inden for eget ansvarsområde såvel som til andre fagområder i kommunen, formår at danne bro og stærke relationer til gavn for borgerne. I oversigtsform bliver dine ansvarsområder: - Sundhedsplejen - Tandplejen - Fælles ungeteam - Socialt udsatte børn - Børn og unge med handicap - Misbrugsbehandling til børn og unge - Plejefamilier - Nordfyns Børne- og Familiecenter Den 1. september 2018 træder en organisationsændring i kraft, som betyder, at du som chef også ansvaret for Voksen handicap og Psykiatri. 3.2 Arbejdet i chefteamet Som chef for Børn og Familie indgår du i et chefteam sammen med direktør for Børn og Unge og chef for Skole og Dagtilbud. Vi forventer, at du har evnen til at indgå i et forpligtende samarbejde, hvor du både kan flytte og flyttes. Vi forventer, at du bidrager til, at den samlede opgave bliver løst med succes. Vi er en forvaltning med et samlet ansvar. Ethvert bidrag fra medarbejdere, såvel som ledere, skal medregnes for at, vi kan løfte vores opgave. Vi forventer også, at du er et lige så stort aktiv i kommunens samlede chefgruppe. Kort sagt forventer vi, at den kommende chef bliver en gevinst for hele kommunen. 3.3 Opgaverne på kort og langt sigt Du bliver chef for områder, der fremstår som veldrevne og velfunderede. Opgaven som chef bliver at sørge for, at vi ikke hviler på laurbærrene, men at vi fortsat udvikler og gentænker vores opgaveløsning. Særligt på forebyggelsesområdet skal vi hele tiden være skarpe og tilpasse os borgernes behov. Allerede fra første dag vil der være forventninger om, at du kan træffe beslutninger. På kort sigt forventer vi, at du hurtigt får et overblik over din del af organisationen, og får lært kollegaer og medarbejdere at kende. Vi forventer, at du hurtigt får et overblik over, hvordan vi løser opgaverne i dag, og på en ligefrem facon får vist at du bryder dig om dine medarbejdere.

6 Nordfyns Kommune Side 6 af 8 Meget hurtigt forventer vi, at du kan stå på egne ben inden for eget ansvarsområde, og på den måde bidrage til den samlede opgaveløsning. Vi forventer, at du fra start får sat retning for eget område, og bidrager til samme opgave på tværs i vores forvaltning. Blandt andet forventer vi at du, sammen med Chef for Skole og Dagtilbud, danner overblik over hvordan I sammen kan optimere opgavevaretagelsen. I den første tid er det vigtigt, at du hurtigt får sat dig ind i budgetterne på området, og ikke mindst at du får taget ejerskab over dit budget for 2019, som kommunalbestyrelsen forventes at beslutte i midten af oktober Vi forventer, at du agerer på en sådan måde, at du meget hurtigt får skabt tillid og opbakning fra det politiske udvalg, ikke mindst ved at du demonstrerer, at du fagligt er hjemme i området. I løbet af det første år forventer vi, at du har bidraget til, at vi bliver endnu skarpere på forebyggelsesopgaven, og at denne udvikling sker i samarbejde med medarbejdere og chefteamet. Vi forventer også, at du får sat dit præg på arbejdet med at indfri forventninger til inklusionsopgaven. Kort sagt forventer vi, at du inden for det første år demonstrerer, at du kan bidrage med innovative tiltag, som sikrer en fortsat bedre løsning af velfærdsopgaven. 4 Chefens profil Det, at arbejde i en politisk styret organisation, kræver politisk tæft. Det forventer vi også, at du har. Du skal have forståelse for politik og have en god fornemmelse for, hvilke faglige løsninger der kan vinde politisk opbakning. Dit fagområde har stor mediebevågenhed, så vi forventer af vores kommende kollega, at du har medietække, og kan stå distancen også i kritiske perioder. Vores forventninger til en fagchef i Nordfyns Kommune er, at vedkommende både tænker og agerer i såvel driften som på det strategiske plan. Du skal kende din organisation og svare for den, når situationen kalder på det. Vi forventer, at du har erfaringer med børne- og ungeområdet enten som medarbejder eller som leder. Du skal være faglig ambitiøs, og du skal have demonstreret dette på forkant. Du evner at se rundt om hele barnet og familien, og kan sikre, at der findes løsninger på tværs i organisationen. Målet er, at familien bliver hjulpet videre, og får en oplevelse af, at de kan selv hvis blot de får den rette hjælp. På det formelle plan har du en uddannelse, der giver adgang til at arbejde med børn og unge. Den optimale kandidat har suppleret sin uddannelse med en lederuddannelse på masterniveau- eller er godt på vej-, og har allerede erfaring med ledelse af medarbejdere. Den ideelle kandidat til posten kan endvidere indfri følgende parametre: - Du kender til børne- og ungeområdet og de tendenser såvel som udfordringer, der er oppe i tiden. - Du er stærk i kommunikationen i både skrift og tale.

7 Nordfyns Kommune Side 7 af 8 - Du formår at lytte og være i øjenhøjde med såvel medarbejdere som borgere om de svære sager. - Du evner at tænke i helheder og være en synlig chef på alle de mange matrikler. - Du veksler naturligt og hurtigt mellem detaljer og helheder. - Du bidrager til den tværgående opgave, og tager medansvar for at dine kollegaer også lykkes med deres ansvarsområder. - Du er en god kollega, og deltager gerne i vores sociale liv. - Du kender forskel på 11 og 52, og har professionelt bistået i indsatser inden for lovgivningens mange handlemuligheder. Optimalt har du tilmed ledet opgaver i relation hertil. - Du kan som leder omsætte fakta og viden på en empatisk måde, selvom du måtte møde modstand. - Du finder løsninger selv i pressede situationer, uden at du dækker dig bag. - Du har modet til at træffe beslutninger, selvom de er upopulære, og du kan stå ved dem i mødet med både medarbejdere og borgere. - Du kan som chef omsætte vores MED aftale i reel handling, og forstår værdien af inddragelse af medarbejderne i både drift og udvikling. - Du er velinformeret om den aktuelle dagsorden i medierne, og kan navigere i, om det får betydning for Nordfyns Kommune. - Du kan give sparring både fagligt og strategisk til medarbejdere og kollegaer. 5 Processen for ansættelsen Nordfyns Kommune har nedsat følgende ansættelsesudvalg Ejner Jensen Gitte Høj Nielsen Mads Korsgaard Mette Frost Jørgensen Birgitte Nørrelund Lina Kaslund Frandsen Maria Tofting Thomsen Klaus Bekker Marianne Nielsen Direktør Børn og Unge Chef for Skole og Dagtilbud Teamleder Fælles ungeteam Teamleder Børn og Familie Leder CLT Afdelingsleder Heldagsskolen Teamleder Familiehuset og Sundhedsplejen Socialrådgiver Administrativ medarbejder Derudover har Nordfyns Kommune søgt bistand hos KL s konsulentenhed KLK i forbindelse med ansættelsen. Fra KLK deltager chefkonsulent Jan Henriksen. Ansøgningsfristen udløber den 31. august 2018 kl. 12, hvor alle ansøgninger skal være modtaget. Ansøgningen sendes elektronisk via dette Link Ansøgere bedes anføre telefonnummer og fortrolig mailadresse, der kan anvendes i rekrutteringsforløbet. Ansøgere, der udvælges til samtale, får besked herom den 3. september 2018 sidst på eftermiddagen. Der afholdes første runde samtaler den 13. september 2018 og anden runde samtaler den 24. september 2018.

8 Nordfyns Kommune Side 8 af 8 Kandidater, der går videre til anden runde samtale, skal være indstillet på at gennemføre et testforløb, ligesom der indhentes aktuelle referencer forud for anden samtale. Referencerne indhentes fra nuværende leder og medarbejdere, naturligvis først efter nærmere aftale med den enkelte kandidat. Kandidater der går videre, får mulighed for at mødes med fagdirektør Ejner Jensen, hvor det er muligt at spørge mere ind til stillingen. Det nærmere tidspunkt for dette aftales med den enkelte kandidat. Stillingen besættes på overenskomstvilkår med et lønniveau på kr inklusiv tillæg. Der til kommer pension. Der kan i forbindelse med rekrutteringen rettes fortrolig henvendelse til direktør Ejner Jensen på telefon eller chefkonsulent (KLK) Jan Henriksen på I forbindelse med ansættelsen er det et krav, at der kan fremvises en ren straffeattest, såvel som børneattest. 6 Bilag For at give det bedst mulige overblik, er der samlet en række bilag. Ansøgere opfordres derudover til, at læse mere på kommunens hjemmeside. Nordfynsmodellen Inklusionspolitikken Politik for Børn og Unge på Nordfyn Ledelsesgrundlaget Vision 2021 Ungestrategi Strategi for børn og familieområdet

Lejre Kommune Side 2 af 5 Job- og personprofil for kommende leder af socialt tilbud for borger med psykiske handicaps

Lejre Kommune Side 2 af 5 Job- og personprofil for kommende leder af socialt tilbud for borger med psykiske handicaps Lejre Kommune Job- og personprofil for kommende leder af socialt tilbud for borger med psykiske handicaps 9. august 2018 Lejre Kommune Side 2 af 5 1 Baggrund Lejre kommune står foran, at skulle ansætte

Læs mere

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 2 af 6 Chef for HR, Økonomi & IT 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 3 af 6 1 Faxe Kommune Faxe Kommune står foran at skulle ansætte ny chef for centeret HR,

Læs mere

Chef for Familie, Social & Beskæftigelse Jobprofil 12. november 2018

Chef for Familie, Social & Beskæftigelse Jobprofil 12. november 2018 Chef for Familie, Social & Beskæftigelse Side 2 af 6 Chef for Familie, Social & Beskæftigelse 12. november 2018 Chef for Familie, Social & Beskæftigelse Side 3 af 6 1 Faxe Kommune Faxe Kommune står foran

Læs mere

Direktør for Sundhed og Social. Jobprofil

Direktør for Sundhed og Social. Jobprofil Jobprofil direktør for Sundhed og Social Direktør for Sundhed og Social Jobprofil Sags ID: SAG-2019-02840 Dok. ID: 2774916 Side 1 af 6 KLK - Vi kender kommunerne 1. Ringsted Kommune Ringsted Kommune står

Læs mere

Teknisk direktør. Jobprofil

Teknisk direktør. Jobprofil Teknisk direktør Jobprofil Sags ID: SAG-2019-02840 Dok. ID: 2774917 Side 1 af 6 1. Ringsted Kommune Ringsted Kommune står over for at skulle ansætte en ny Teknisk direktør. En attraktiv mulighed for dig,

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil Leder af Center for Læring og Trivsel Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 3 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 4 Ledelsesopgaven... 6 Lederprofil... 7 Ansættelsesvilkår... 7

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Politik for Børn og Unge på Nordfyn 2015-2019

Politik for Børn og Unge på Nordfyn 2015-2019 Politik for Børn og Unge på Nordfyn 2015-2019 En del af Vision 2021. Vi skaber fremtidens Nordfyn sammen Dokument nr. 480-2015-139520 Sags nr. 480-2014-140826 Indhold Forord... 2 Hvorfor, hvem og hvad?...

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Effektivitet Udvikling Kommunikation Strategi Middelfart Kommune 2015 Oplag: 4.000 stk. Layout og produktion: vielendank.dk MIDDELFART KOMMUNE 2-3 Indhold

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlag

Ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlag Ledelsesgrundlag Ledelsesgrundlag I Halsnæs tør vi og vi tør sammen Halsnæs Kommune skal være attraktiv for borgere og erhvervsliv. Borgeren og erhvervslivet i Halsnæs Kommune skal opleve medarbejdere,

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Stillings- og personprofil Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Opdragsgiver UU Djursland Ungdommens Uddannelsesvejledning på Djursland - et samarbejde mellem Norddjurs Kommune

Læs mere

Dagtilbudschef til Guldborgsund Kommune

Dagtilbudschef til Guldborgsund Kommune til Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 05-10-2014 www.malenehansen.dk Den korte introduktion Overordnet

Læs mere

Fællesskab for alle Alle i fællesskab BØRNE- OG UNGESTRATEGI BALLERUP KOMMUNE 2017

Fællesskab for alle Alle i fællesskab BØRNE- OG UNGESTRATEGI BALLERUP KOMMUNE 2017 Fællesskab for alle Alle i fællesskab BØRNE- OG UNGESTRATEGI BALLERUP KOMMUNE 2017 Indledning Børne- og Ungestrategien er den overordnede strategiske ramme, der er retningsgivende for, hvordan alle medarbejdere

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK DRAGØR KOMMUNE

BØRNE- OG UNGEPOLITIK DRAGØR KOMMUNE BØRNE- OG UNGEPOLITIK DRAGØR KOMMUNE 2016-2020 Indhold Børne- og Ungepolitikken en værdifuld platform... 2 Et respektfuldt børne- og ungesyn... 3 Kompetente børn og unge... 4 Forpligtende fællesskaber...

Læs mere

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Sletten

Læs mere

Lærings- og Trivselspolitik 2021

Lærings- og Trivselspolitik 2021 Lærings- og Trivselspolitik 2021 Indhold Indledning... 3 Læring... 5 Trivsel... 7 Samspil.... 9 Rammer for læring, trivsel og samspil... 11 2 Lærings- og trivselspolitik 2021 Indledning Vi ser læring og

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Baggrund...

Læs mere

Faglig leder søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune.

Faglig leder søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune. Faglig leder søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune. I Jammerbugt kommune mener vi, at den faglige og direkte ledelse gør en forskel. Vi søger derfor en engageret og ambitiøs faglig

Læs mere

INNOVATION SILKEBORG. Innovationschef. Innovationschef. December uddybende jobbeskrivelse. Side 1 af 5

INNOVATION SILKEBORG. Innovationschef. Innovationschef. December uddybende jobbeskrivelse. Side 1 af 5 Innovationschef Innovationschef. December 2017 - uddybende jobbeskrivelse Side 1 af 5 Innovationschef InnovationSilkeborg Indledning og baggrund Initiativet med at etablere InnovationSilkeborg udspringer

Læs mere

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab Vi gør det - sammen Politik for det aktive medborgerskab 2017-2021 Kære læser Du har netop åbnet den nordfynske politik for det aktive medborgerskab. Jeg vil gerne give denne politik et par ord med på

Læs mere

2018 UDDANNELSES POLITIK

2018 UDDANNELSES POLITIK 2018 UDDANNELSES POLITIK Vores børn, deres skolegang og fremtid ligger til enhver tid os alle på sinde. Det er af største betydning, at vi lykkes med at ruste vores børn til fremtiden og til at begå sig

Læs mere

Lærings- og trivselspolitik i Syddjurs Kommune frem mod Sammen løfter vi læring og trivsel

Lærings- og trivselspolitik i Syddjurs Kommune frem mod Sammen løfter vi læring og trivsel Lærings- og trivselspolitik i Syddjurs Kommune frem mod 2021 Sammen løfter vi læring og trivsel 1 Forord I Syddjurs Kommune understøtter vi, at alle børn og unge trives og lærer så meget, som de kan. Vi

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

INNOVATION SILKEBORG. innovationschef. Juni uddybende jobbeskrivelse

INNOVATION SILKEBORG. innovationschef. Juni uddybende jobbeskrivelse Innovationschef innovationschef. Juni 2016 - uddybende jobbeskrivelse Innovationschef innovationsilkeborg Indledning og baggrund Initiativet med at etablere innovationsilkeborg udspringer både af den velfærdsudfordring

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

VI SÆTTER DEN UNGE FØRST!

VI SÆTTER DEN UNGE FØRST! VI SÆTTER DEN UNGE FØRST! Ungestrategi for 18-29-årige Jobcenter Brøndby 2016-2018 BRØNDBY KOMMUNE 1 OM STRATEGIEN Denne ungestrategi er rettet mod de 18-29-årige i Brøndby Kommune. I ungestrategien beskriver

Læs mere

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Sammenhængende Børne- og Ungepolitik Fredensborg Kommune Revideret 2017 2 Forord Denne sammenhængende børne- og ungepolitik bygger bro mellem almenområdet og den målrettede indsats for børn og unge med

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Sammenhængende Børne- og Ungepolitik Fredensborg Kommune Revideret 2017 Forord Denne sammenhængende børne- og ungepolitik bygger bro mellem almenområdet og den målrettede indsats for børn og unge med behov

Læs mere

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Søndersøskolen

Læs mere

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune Ledelse når det er bedst Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune INTRODUKTION hvad er et ledelsesgrundlag? Fælles principper for god ledelse Som ledere i Glostrup Kommune er vores fornemste opgave at bidrage

Læs mere

Sammen om læring og trivsel for alle børn og unge mellem 0 og 18 år. Byrådet, forår syddjurs.dk

Sammen om læring og trivsel for alle børn og unge mellem 0 og 18 år. Byrådet, forår syddjurs.dk Sammen om læring og trivsel for alle børn og unge mellem 0 og 18 år Byrådet, forår 2017 syddjurs.dk Sammen løfter vi læring og trivsel Forord I Syddjurs Kommune er vores mål, at alle børn og unge lærer

Læs mere

Sammen om læring og trivsel for alle børn og unge mellem 0 og 18 år. Lærings- og trivselspolitik i Syddjurs Kommune

Sammen om læring og trivsel for alle børn og unge mellem 0 og 18 år. Lærings- og trivselspolitik i Syddjurs Kommune Sammen om læring og trivsel for alle børn og unge mellem 0 og 18 år Lærings- og trivselspolitik i Syddjurs Kommune Byrådet, forår 2017 1 Forord I Syddjurs Kommune er vores mål, at alle børn og unge lærer

Læs mere

DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL

DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Norddjurs Kommune har besluttet en ny organisationsstruktur, der betyder, at der etableres en Fællesforvaltning. I den forbindelse søges

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE

JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE København, juli 2019 Job- og personprofil JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 Indledning Roskilde Kommune søger

Læs mere

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted. Job- og personprofil for Leder af UU-Nordvestjylland Indledning Vores UU-leder har besluttet at gå på pension efter et markant virke som leder af UU-Nordvestjylland. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Ældre søger 2 nye områdeledere til Sygeplejen. Den ene områdeleder vil få det overordnede sygeplejefaglige

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår...

Læs mere

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Direktøren i Næstved Erhverv A/S har besluttet at tiltræde en direktørstilling i andet regi. Stillingen som direktør opslås derfor til besættelse cirka 1. november

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Natur og Grønne Områder. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil

Rekruttering af afdelingsleder for Natur og Grønne Områder. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil Rekruttering af afdelingsleder for Natur og Grønne Områder Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Om stillingen... 3 2. Herning Kommune: Organisation, fakta, vision

Læs mere

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN Frederikssund Kommune søger en afdelingsleder til den nyoprettede Klimaafdeling i Center for By og Landskab. Frederikssund Kommune, der har ca. 45.000 indbyggere,

Læs mere

gladsaxe.dk Sammen Børn og unge former fremtiden Børne- og skolepolitik i Gladsaxe

gladsaxe.dk Sammen Børn og unge former fremtiden Børne- og skolepolitik i Gladsaxe gladsaxe.dk Sammen Børn og unge former fremtiden Børne- og skolepolitik i Gladsaxe I Gladsaxe Kommune har vi store ambitioner for vores arbejde med børn og unge. Vi har en vision om, at børn og unge vokser

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København, december 2018 Job- og personprofil HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Hvidovre

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK DRAGØR KOMMUNE

BØRNE- OG UNGEPOLITIK DRAGØR KOMMUNE Oplæg til temadrøftelse BØRNE- OG UNGEPOLITIK DRAGØR KOMMUNE Revideret forår 2016 1 Indhold Forord... 3 Indledning... 3 Kompetente børn og unge... 4 Forpligtende fællesskaber... 5 Børn og unge med særlige

Læs mere

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R København, marts 2018 Job- og personprofil HVIDO VRE KO MMUN E AVEDØ RE SKOLE SKO LELE DE R 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder

Læs mere

OMRÅDECHEF BØRNEFAMILIEENHEDEN BRØNSHØJ-HUSUM-VANLØSE

OMRÅDECHEF BØRNEFAMILIEENHEDEN BRØNSHØJ-HUSUM-VANLØSE KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL OMRÅDECHEF BØRNEFAMILIEENHEDEN BRØNSHØJ-HUSUM-VANLØSE SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

Solrød Kommune Job- og personprofil

Solrød Kommune Job- og personprofil Solrød Kommune Job- og personprofil Leder af Ungdomsskolen februar 2013 1 1. Baggrund Solrød Kommune med ca. 1500 ansatte søger en ny leder af Ungdomsskolen, idet den nuværende leder har valgt at gå på

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE AARHUS KOMMUNE, BØRN OG UNGE Sundhed og Trivsel SUNDHEDSPLEJELEDER TIL

Læs mere

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København december 2017 Job- og personprofil TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

To ledere søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune.

To ledere søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune. To ledere søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune. I Jammerbugt kommune mener vi, at den faglige og direkte ledelse gør en forskel, og vi ønsker derfor at styrke ledelsesressourcerne

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 11 BØRN OG UNGE PLADSANVISNING OG ELEVADMINISTRATION KONTORCHEF

Læs mere

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole To visionære skoleledere 20. februar 2019 Betina Høst Poulsen Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering af To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole Indhold 1. søger to visionære skoleledere

Læs mere

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Forord Med denne Børne- og Ungepolitik 2013-2017 ønsker vi at beskrive rammerne for det gode børne- og ungeliv i Frederikssund Kommune de kommende

Læs mere

Jobbeskrivelse for familie- og forebyggelseschef i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for familie- og forebyggelseschef i Billund Kommune Jobbeskrivelse for familie- og forebyggelseschef i Billund Kommune 10. juli 2014 Indledning Billund Kommune søger en familie- og forebyggelseschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, som følge af en

Læs mere

Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen. Hvidovre Kommune

Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen. Hvidovre Kommune Souschef til Familie og Dagtilbudsafdelingen Hvidovre Kommune Præsentation Denne job- og personprofil indledes med en introduktion til kommunen. Derefter præsenteres forhold vedrørende den ledige stilling

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan 2016+ Indledning Holbæk står, som mange andre kommuner i Danmark, overfor både økonomiske og komplekse samfundsudfordringer. Det klare politiske budskab

Læs mere

Det nordfynske ledelsesgrundlag

Det nordfynske ledelsesgrundlag Det nordfynske ledelsesgrundlag Ledelsesgrundlag for Nordfyns Kommune Derfor et ledelsesgrundlag Nordfyns Kommune er en politisk ledet organisation i udvikling. Internt i form af nye innovative arbejdsformer,

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Ældre søger nye områdeledere til Hjemmeplejen. Hjemmeplejen er midt i en kulturforandringsproces, hvilken

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK

BØRNE- OG UNGEPOLITIK Vi iværksætter sammenhængende, tidlig indsats BØRNE- OG UNGEPOLITIK Vi understøtter børn og unge fagligt, socialt og personligt, så de kan blive så dygtige som de kan Vi ser potentialet i alle børn og

Læs mere

3. UDKAST BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Vi iværksætter sammenhængende, tidlig indsats

3. UDKAST BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Vi iværksætter sammenhængende, tidlig indsats Vi iværksætter sammenhængende, tidlig indsats 3. UDKAST BØRNE- OG UNGEPOLITIK Vi understøtter børn og unge fagligt, socialt og personligt, så de kan blive så dygtige som de kan Vi ser potentialet i alle

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Søgårdsskolen April 2017 Adresse Søgårdsskolen C.L. Ibsens Vej 3 2820 Gentofte Tlf. 39 98 51 60 http://soegaardsskolen.skoleporten.dk Stilling Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Børne- og familiepolitikken

Børne- og familiepolitikken Børne- og familiepolitikken 2019-2022 Indledning Børne- og familiepolitikken 2019-2022 er Ringkøbing-Skjern Kommunes politik for 0-18 årsområdet. Børne- og familiepolitikken henvender sig til børn, unge,

Læs mere

Politik for udviklende fællesskaber

Politik for udviklende fællesskaber Politik for udviklende fællesskaber - Inklusionspolitik for området 0-18 år i Billund kommune Hvilke værdier er inklusionspolitikken baseret på? Inddragelse Ejerskab Kvalitet Sammenhæng Dialog Værdisæt:

Læs mere

Børn og unge former fremtiden

Børn og unge former fremtiden Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune Høringsmateriale, godkendt af Børne- og Undervisningsudvalget 20. marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 VISION... 4 Børn og unge

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Omsorg søger en ny leder til Smedegade Plejecenter. Smedegade Plejecenter er midt i en kulturforandringsproces

Læs mere

Pædagogisk leder distrikt Havrehed. Job- og Kravprofil

Pædagogisk leder distrikt Havrehed. Job- og Kravprofil Pædagogisk leder distrikt Havrehed Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 7 1 Pædagogisk

Læs mere

Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren

Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren Vil du være med på vores leder hold? Vi dyrker ledelse som holdsport Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren Fokus er Værdighed og sammenhængende indsatser,

Læs mere

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen

Din primære portefølje er den del af organisationen, der hedder Skoleafdelingen : Skoleafdeling. Udviklingsenheden. Folkeskolen Job- og personprofil for stillingen som skolechef i Hvidovre Kommune Hvidovre Kommune søger en Skolechef, der med engagement, viden og indsigt kan lede kommunens samlede skole-, fritidshjem- og klubområde

Læs mere

Frederikssund Kommune ønsker at besætte stillingen som centerchef for Job og Borgercenter pr. 1. maj 2019.

Frederikssund Kommune ønsker at besætte stillingen som centerchef for Job og Borgercenter pr. 1. maj 2019. Job og kravprofil Centerchef til Job og Borgercenter Frederikssund Kommune Frederikssund Kommune ønsker at besætte stillingen som centerchef for Job og Borgercenter pr. 1. maj 2019. Job og Borgercenter

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Oktober 2017 1. Baggrund Center for Kommunale Ejendomme har ansvaret for kommunens ejendomsstrategi, bygningsdrift og ejendomsadministration

Læs mere

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune JOBPROFIL Skolechef, Roskilde Kommune 1. Indledning Roskilde Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny skolechef. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS,

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune Maj 2018 Job- og personprofil Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune 1. Om Lyngby-Taarbæk Kommune og den administrative hovedstruktur Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Alle børn og unge har ret til et godt liv

Alle børn og unge har ret til et godt liv NOTAT Dato: 28. maj 2013 Sags nr.: 330-2012-6687 Vedr.: Høringsoplæg til ny børne- og ungepolitik Alle børn og unge har ret til et godt liv Indledning Vi ønsker, at alle vores børn og unge i Slagelse Kommune

Læs mere

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE Børn og Unge søger to samarbejdende og visionære sundhedsplejeledere til henholdsvis område Sydvest

Læs mere

CENTERCHEF TIL CENTER FOR SPECIALPÆDAGOGIK OG PSYKIATRI

CENTERCHEF TIL CENTER FOR SPECIALPÆDAGOGIK OG PSYKIATRI KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL CENTERCHEF TIL CENTER FOR SPECIALPÆDAGOGIK OG PSYKIATRI SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje 1. Baggrund Afdelingslederen for Trafik og Veje i Favrskov Kommune har fået nyt job, og vi søger derfor en ny afdelingsleder. Favrskov

Læs mere

ODSHERRED KOMMUNE, CENTERCHEF FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER

ODSHERRED KOMMUNE, CENTERCHEF FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER København oktober 2018 Jobprofil ODSHERRED KOMMUNE, CENTERCHEF FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Det Nordfynske Ledelsesgrundlag

Det Nordfynske Ledelsesgrundlag Det Nordfynske Ledelsesgrundlag Ledelsesgrundlag for Nordfyns Kommune Derfor et ledelsesgrundlag Nordfyns Kommune er en politisk ledet organisation i udvikling. Internt i form af nye innovative arbejdsformer,

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil 09.09.14/PEAP-HAHN 2014/0008668 Stillings- og personprofil for Leder af Ledelsesbetjening og Kommunikation 1 Ny organisation Halsnæs Kommunes organisation er ændret pr. 22. september 2014 med henblik på

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Afdelingsleder til Aktiv Pleje og Omsorg. Job- og personprofil

Afdelingsleder til Aktiv Pleje og Omsorg. Job- og personprofil Afdelingsleder til Aktiv Pleje og Omsorg Job- og personprofil Refererer til: Chef for Sundhed og Rehabilitering Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen er en selvstændig organisatorisk enhed under Social-

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Familiechef til Guldborgsund Kommune

Familiechef til Guldborgsund Kommune til Guldborgsund Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 16-01-2014 www.malenehansen.dk Den korte

Læs mere

Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune

Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune gladsaxe.dk Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune Indhold Indledning... 2 Vision værdier mål... 2 De voksnes ansvar børn og unges medansvar... 2 VISION... 3 Børn og

Læs mere

Strategi for Folkeskole

Strategi for Folkeskole Strategi for Folkeskole 2014 Forfatter: Skole og dagtilbud Revideret den 5. februar 2015 Dokument nr. [xx] Sags nr. 480-2014-97805 I Indhold Forord... 1 Indledning... 2 Kerneopgaven:... 2 Visionen... 3

Læs mere

Direktør. Job- og kravprofil

Direktør. Job- og kravprofil Direktør Job- og kravprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger ny direktør. Det er Hvidovre Kommunes vision at være Børnenes og Familiernes by med udfordrende tilbud om læring og fritidsliv. Visionen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingschef Børn og Unge Roskilde Kommune Oktober 2017

Stillings- og personprofil. Afdelingschef Børn og Unge Roskilde Kommune Oktober 2017 Stillings- og personprofil Afdelingschef Børn og Unge Roskilde Kommune Oktober 2017 Opdragsgiver Roskilde Kommune Adresse Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Stilling Afdelingschef, Børn og Unge Refererer

Læs mere

Trafik & Byg Afdelingsleder Vej & Trafik

Trafik & Byg Afdelingsleder Vej & Trafik Maj 2017 Job og personprofil Trafik & Byg Afdelingsleder Vej & Trafik 1 1. Baggrund Da den nuværende afdelingsleder for Vej og Trafik under afdeling - Trafik & Byg i Assens Kommune har valgt nye udfordringer

Læs mere