Betjeningsvejledning. for. Vagtcentral MAC2000. PDF created with pdffactory trial version

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Betjeningsvejledning. for. Vagtcentral MAC2000. PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com"

Transkript

1 Betjeningsvejledning for Vagtcentral MAC2000

2 Vagtcentral systemet Vagtcentral programmet bruges til at oprette klienter med nødkaldeanlæg og fastlægge hvilke radioer / telefoner der skal ringes op, når den pågældende klient kalder. Opkald kan inddeles i forskellige radioer / telefoner alt efter om det er Dag, Aften eller nat, og efter hvilken ugedag det er. Vagtcentralprogrammet registrer også alle hændelser i vagtcentralen, således at man altid kan se hvornår der er kaldt, og hvem der har modtaget opkaldet. Vagtcentral programmet styrer også udsendelsen af SMS besked hvis opkaldet udsendes til en mobiltelefon, på denne måde kan modtageren af opkaldet direkte få navn, adresse og telefon nr. mm. på den kaldende klient. Vagtcentral programmet starter automatisk når PC'eren tændes. Hvis programmet har været afsluttet, startes det igen ved at klikke på ikonet der viser en vagtcentral. Programmet behøver ikke at være startet for at vagtcentralen kan fungerer, Der er hukommelse for alle radio/telefon numre, skiftetider, helligdage, mm. samt 2000 hændelser i loggen, i selve vagtcentral modulet. SMS meddelelser vil dog ikke blive udsendt hvis programmet ikke er startet. Når PC'eren tændes, eller programmet startes, tømmes vagtcentralmodulet automatisk for log data. Er PC'eren tændt er der mulighed for at der altid kan ringes op til vagtcentralens PC'er fra en anden PC'er med modem og herved aflæse hvordan vagtcentralen fungerer. Er PC'eren tændt og der ikke har været aktivitet (mus el. tastatur) i mere end 10 min slukker skærmen automatisk, Skærmen tænder igen hvis musen bevæges.

3 Hovedmenu Når vagtcentral programmet er startet ses følgende skærmbilled: Det gule felt er Alarmloggen der viser alt hvad der sker i vagtcentralen, hvor det grønne felt Sidste Opkald, viser de sidste opkald med klokkeslet og nr på nødkald. Det røde felt er System Meddelelser, der informerer om vagtcentralsystemets tilstand, så som skift mellem Dag, Aften, og Nat. Det grønne felt til venstre for Log Ind knappen viser hvilken tidsplan der er gældende, Dag, Aften eller Nat, Hvis kontakten mellem vagtcentralmodulet og PC'eren svigter vil feltet skifte til rødt med teksten FEJL, hvis dette sker er det ofte pga et alvorligt problem, så som defekt strømforsyning eller printmodul. Det nederste felt mrk. Radioer/Telefoner er en lynoversigt over hvilke radioer/telefoner der bliver kaldt når et nødkald kalder, I feltet Vælg Nødkald Nr. vælges det nr som man ønsker at se oversigten for, ved at klikke på nummeret. Det er ikke muligt at rette i de viste kaldenumre.

4 Log Ind For at kunne få adgang til programmet skal man logge sig ind, det gøres ved at klikke på Log Ind eller trykke på Ctrl + I på tastaturet. Herefter skriver man kodeordet og klikker på OK eller trykker på Enter på tastaturet. Nu er der så adgang til de menuer som det pågældende kodeord er oprettet til. Bemærk at systemet kender forskel på store og små bogstaver, er Caps Lock ved en fejl trykket ned, vil det kunne være derfor at kodeordet ikke godtages. Menu linie efter korrekt log ind: Vises der færre menuer / knapper, er det fordi kodeordet kun giver begrænset adgang til systemet. Ud over menuer og knapper er der også genvejstaster der udfører samme funktioner: F2 Forholdsordre F3 Log for Nødkald Nr. F4 Log for Dato F5 Statistik over opkald F6 Rediger Kortnummer bank F7 Ledige Nødkald /Opret Nød F8 Nr.Liste for Nødkald F9 Opret / Ændre Kodeord F11 Juster Dato / Klokken F12 Helligdage / Skiftetider Ctrl+S SMS opsætning Ctrl+B Back-up telefonnumre Ctrl+I Log Ind Ctrl+U Log Ud Ctrl+A Afslut programmet

5 Forholdsordre For at få adgang til forholdsordrene klikkes på Forholdsordre eller der trykkes på F2 herefter ses følgende skærmbilled: Oprettelse af Ny forholdsordre. Redigering af eksisterende forholdsordre Sletning af forholdsordre Vis alle opkald fra det pågældende nr. Udskriv forholdsordren på printer Afslut, tilbage til hovedmenuen Den øverste del af forholdsordren er selve klient databasen, hvor oplysninger om den pågældende klient anføres, den nederste del viser hvilke radioer / telefoner der bliver kaldt når den pågældende klient kalder. For at oprette en ny klient klikkes på Opret Herefter skrives det 6 cifferede nummer på klientens nødkaldeanlæg. Findes nummeret allerede i databasen får man en besked om at det er i brug!. Nu skifter alle felterne med klientoplysninger til gult, hvilket betyder at det nu er muligt at indskrive nye oplysninger eller ændre i eksisterende.

6 Forholdsordre Når alle ønskede felter er udfyldte, klikkes der på Opdater og oplysningerne bliver gemt i databasen. Der skal som minimum udfyldes Navn og Adresse, så har man ved en fejl oprettet en ny forholdsordre skal man udfylde Navn og Adresse før man kan klikke på Opdater, og herefter slette den pågældende forholdsordre. Når klientoplysningerne er indskrevet, kan man bestemme hvilke radioer /telefoner der skal kaldes, Dag, Aften og Nat, og hvilke ugedage plan1 & 2 skal bruges. Ved at klikke på pilen i det felt man ønsker at ændre, ses de mulige radioer / telefoner, det er også nok at skrive nummeret hvis man ved det. Er der kun behov for at anvende Plan 1 markeres alle ugedage som plan1 og det er herefter ikke nødvendigt at udfylde radio / telefonnumre i plan 2. Der kan vælges mellem forskellige Stednavne. Stednavnet anvendes når vagtcentralen i radio / telefonen fortæller nummeret på den der kalder. f.eks vælges stednavnet: Nødkald normalt ved alle alm. tryghedsalarmer, hvor følgende melding så høres: "...Opkald fra Nødkald..." Hvis det f.eks er en tryghedsalarm placeret i en elevator, vælges stednavnet Elevator og der høres ved opkald fra denne: "...Opkald fra Elevator..." Når alle numre på denne måde er fastlagt, klikkes der på Opdater, hvilket gemmer oplysningerne i databasen men også overfører dem til vagtcentralmodulet.

7 Forholdsordre Forholdsordre er normalt sorteret efter nummer men der er også mulighed for at sorterer disse efter f.eks Adresse, dette gøres ved at klikke i feltet Sorter: Er der mange forholdsordre i databasen kan det tage noget tid at udfører sorteringen. Det er også muligt at søge efter en bestemt forholdsordre, ved at klikke på: Søg Tlf, for at søge et bestemt telefon nummer, Søg Cpr, for at søge et bestemt cpr nummer, eller Søg Nr for at søge et bestemt nødkaldenummer. For at søgningen virker skal man skrive hele det nummer man søger efter. Søgningen foretages fra starten af databasen og jo flere numre der er i denne jo længere tid tager det. Klikker man på knappen: Log vises der hvor mange opkald der har været fra det pågældende nødkaldenummer, denne log slettes ikke, hvis selve forholdsordren slettes, men skal slettes manuelt. Det har den fordel at loggen kan følge de enkelte nødkaldeanlæg og man totalt kan se hvor meget det pågældende anlæg har været brugt. For at slette loggen klikke på knappen mrk. Slet hvilket somsagt sletter loggen for et bestemt nummer. Nødkaldenummeret vil stadig være med i Dato loggen men her kan man ikke sorterer nummeret fra.

8 Log Data Under menupunktet Log Data kan der vælges om man vil se logdata opdelt i nødkaldenumre eller datoer. Der er også mulighed for at slette felterne for Alarmlog (Gult) Sidste Opkald (Grønt) eller System Meddelelser (Rødt), Alarmloggen og Sidste Opkald slettes automatisk hver midnat. Vælges Log for Dato ses en oversigt med alle de datoer der har været siden man sidst har slettet. Under Vælg Dato er alle datoer opstillet med år, måned og dag, klikkes der på en dato ses logdata for den pågældende dato. Samtidig vises det totale antal kald i feltet: Antal Opkald. Det kan anbefales at man en gang om året sletter datoer der ikke er aktuelle mere, evt gemmer dem på diskette. Jo flere datoer der står i feltet Vælg Dato jo længere tid tager det at indlæse disse. Vil man slette en dato klikkes der på den pågældende dato, og herefter på Slet, Der kan ikke slettes flere datoer samtidig. Ønskes loggen udskrevet til printer, klikkes der på Udskriv hvorefter den normale windows printer dialogbox vises. Der kan ikke udskrives markerede områder. På næste side vises et eksempel på udskrift.

9 Log Data Statistik Ved at vælge menuen Statistik over Kald eller F6 ses følgende skærmbilled: Der vælges først måned og herefter år som man ønsker at se statistik for. Ved hvert årsskift tilføjer programmet selv det nye årstal. For at der kan vises hvor mange kald der har været den pågældende måned kræver det dog at der findes logdata i systemet, så har man f.eks slettet alle logdatoer for år 2000 vil der derfor ikke kunne vises noget. Ved at klikke på den røde søjle for en bestemt dato vises det nøjagtige antal kald i vinduet under årstallet

10 Kortnr bank for Radio /Mobil numre Kortnummer banken indeholder oplysninger om hvilke radio / mobil numre der findes i vagtcentralen. Der er i alt plads til 200 forskellige kortnumre. Til hvert kortnr. er der 2 oplysninger, 1) Hvad vagtcentralen skal taste for at ringe til radio / telefonen. 2) Et valgfrit bruger eller gruppe navn. For at oprette et kortnr. klikkes der på Opret, hvorefter der spørges om hvilken kortnummer plads der skal bruges, vælges der en plads der er i brug, kommer der en meddelelse om at pladsen er i brug, hvilken kortnummer plads der vælges er i princippet ligegyldigt. Herefter indtastes Ringer og Bruger Gruppe/Navn. Ringer og Bruger Gruppe/Navn vil blive vist når man vælger hvem der skal ringes op i forholdsordren. Vil man redigerer et allerede anvendt kortnr. markeres dette ved at klikke på linien med kortnummeret, og herefter klikke på Rediger. Det samme gør sig gældende hvis man vil slette et kort nr. Har man Oprettet, redigeret, eller slettet et kortnr. skifter det grønne felt ud for teksten Opdatering til rødt, hvilket betyder at man skal huske at klikke på Opdater inden man forlader menuen. Når der klikkes på opdater, gemmes oplysningerne, i PC'eren og overføres til vagtcentralmodulet, hvilket tager ca. 10 sek.

11 Opkald til bagvagt Hvis et opkald ikke besvares af de 3 indkodede telefoner, ringer vagtcentralen til en indkodet bagvagt. Der kan indkodes op til 4 bagvagtsnumre. Der indkodes et nummer ved at skrive det i feltet under Telf nr. Når der herefter klikkes på gem, overføres nummeret til vagtcentralen Der ringes først til nr 1, hvis denne ikke kvitterer for opkaldet ringes til nr 2, osv. Når Opkaldet kvitteres nulstilles vagtcentralen, og er herefter klar til nye opkald. Besked ved opkald til bagvagt Telefonen ringer: Og der høres......der er fejl i vagtcentralen......der er fejl i vagtcentralen......dette opkald afstilles ved at trykke på 5... Der trykkes på 5 tallet til telefonen, og der høres:...kaldet er afstillet......kaldet er afstillet... Hvis der ikke kvitteres ringes der til den næste på listen.

12 Indkodning af skiftetider/helligdage: For at indkode / ændre helligdage og skiftetider trykkes der på F12 Skiftetider bestemmer hvornår der skiftes mellem Dag, Aften og Nat. Tidspunktet der ønskes, skrives som tt:mm. Der kan være forskellige skiftetidspunkter alt efter om det er Man-Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag eller Helligdage. Helligdage bestemmes ud fra de indkodet datoer i feltet Helligdage. Når der er foretaget ændringer skal man huske at klikke på Opdater, da ændringerne ellers ikke bliver gemt, og overført til vagtcentralen. Har man f.eks brug for at der skiftes direkte fra Nat og til Aften, (F.eks når det er weekend) skrives der det samme tidspunkt i feltet Nat/Dag og Dag/Aften. Justering af Ur i vagtcentralmodulet: For at justere uret i vagtcentralmodulet vælges Systemopsætning og Juster Dato / Tid: Først indtastes datoen: Systemet foreslår selv datoen fra windows. Herefter indtastes Klokken: Og til sidst dagtypen: Søndag = 1 Mandag = 2 OSV...

13 Udskrivning af lister for Radio/Telefon: Der kan udskrives nummer lister for Radio/Telefonbrugere, således at man kan se hvem det kaldende nummer tilhører. Lister kan udskrives med forskellige oplysninger, og i A4 eller A5, der kan også udskrives distriktvis hvis dette ønskes. Som standard vælges der A5. Der kan sorteres efter nummer, distrikt, adresse og telfnr. Hvis der vælges A4 er der plads til flere oplysninger, og der er her mulighed for selv at vælge. Der kan bl.a vælges at få telf.nr, distrikt, og øvrige oplysninger med på listen. Ved at skrive fra nr og til nr, kan der udskrives for en bestemt nummer serie, når der vælges nr skal der klikkes på Opdater, når numret ændres.

Brugervejledning til KasseRapporten LIGHT

Brugervejledning til KasseRapporten LIGHT Brugervejledning til KasseRapporten LIGHT INSTALLATIONSVEJLEDNING... 2 FØRSTE GANG DU TAGER KASSERAPPORTEN I BRUG... 3 KOM GODT I GANG MED KASSERAPPORTEN LIGHT... 4 KASSERAPPORTEN - BRUG AF EGEN KONTOPLAN...

Læs mere

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900B KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Opsætning af 60 dags regel

Opsætning af 60 dags regel 2015 Opsætning af 60 dags regel Indhold... 0 Guide til opsætning af 60-dags regel i Autolog Klienten... 1 Hvad er forskellen mellem den Automatiske og Manuelle opsætning af 60-dags reglen?... 2 Hvordan

Læs mere

AgroSoft A/S AgroSync

AgroSoft A/S AgroSync AgroSoft A/S AgroSync AgroSync er et AgroSoft A/S værktøj, der bliver brugt til filudveksling imellem WinSvin og PocketPigs. Fordele ved at bruge AgroSync: Brugeren bestemmer overførsels tidspunktet for

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 1. Opstart af WinKompas 3 Når WinKompas 3 er startet op, vil der fremkomme et skærmbillede, hvor du skal indtaste følgende oplysninger for at få adgang til programmet:

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android BRUGERVEJLEDNING TDC MobilTekst på Android Indhold Indhold... 2 1 Hvad er TDC MobilTekst... 3 1.1 Ny Installation... 3 1.2 Før du starter... 3 1.3 Programopdatering... 3 2 Skærmbillede TDC MobilTekst...

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang 1. Åbn Internet Explorer 2. Skriv følgende adresse i adresselinjen: http://rudersdal.emshost.dk 3. Tryk på ENTER-tasten 4. Tilføj adressen til dine foretrukne hjemmesider: 1 Log

Læs mere

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer Næsgaard MOBILE Generelt Flere vejledninger Næsgaard MOBILE kan anvendes til markregistrering og/eller til tidsregistrering. Har du adgang till både Mark og TID i PC program kan du som administrator bestemme

Læs mere

Manual til Kundekartotek

Manual til Kundekartotek 2016 Manual til Kundekartotek ShopPlanner Customers Med forklaring og eksempler på hvordan man håndterer kundeoplysninger www.obels.dk 1 Introduktion... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Anvendelse... 3 2 Referencer...

Læs mere

Vejledning til sms-afstemningssystem

Vejledning til sms-afstemningssystem Vejledning til sms-afstemningssystem Indhold Om systemet... 1 Opret mig som bruger... 2 Log på... 3 Om afstemninger... 3 Opret en afstemning med forskellige svarmuligheder... 4 Tilføj svarmuligheder...

Læs mere

Manual til ECOonline

Manual til ECOonline Manual til ECOonline Udarbejdet af Carina Gejl Nielsen 25-4-2016 Indhold Oprettelse af lokale... 5 Oprettelse af ny bruger... 7 Tildeling af Kemi til et lokale... 9 Oprettelse af arbejdspladsbrugsanvisning...

Læs mere

MedWin laboratorieskema

MedWin laboratorieskema MedWin laboratorieskema EG Data Inform A/S Albert Ginges Vej 10 9800 Hjørring Dusager 4 8200 Aarhus N Lautrupvang 12 2750 Ballerup Telefon: 96 23 51 00 Telefon Service Desk: 96 23 51 11 - www.egdatainform.dk

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

Vejledning til KMD Educa SMS, Fravær

Vejledning til KMD Educa SMS, Fravær Vejledning til KMD Educa SMS, Fravær Vejledning til sekretær Du kan på din skole anvende KMD Educa SMS på fravær, når modulet er tilkøbt, og når skolen i forvejen har tilkøbt KMD Educa Fravær og/eller

Læs mere

Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Generelt i Caretaker

Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Generelt i Caretaker Indholdsfortegnelse Brugervejledning til Generelt i Caretaker Login og afslut 1 De vigtigste funktioner i Caretaker desktop version 1 Skærmbilledet 2 Navigatoren 3 Præsentationsformer 4 Koder 4 Relationer

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

Bruger manual Administrator Psupport

Bruger manual Administrator Psupport Bruger manual Administrator Psupport Side 1 af 47 Indholdsfortegnelse Log-on til systemet.... 4 Månedsskema... 5 Tilføj fraværsdag/periode... 5 Ændre/Slet en fraværsdag/periode... 6 Print af månedsskema

Læs mere

idata Side 1/6 Indholdsfortegnelse

idata Side 1/6 Indholdsfortegnelse idata Side 1/6 Indholdsfortegnelse Brugerflade side 2 Indlæsning af tappekort side 2 Transaktioner side 3 Udtræk side 4 Kortspærring side 5 Setup side 6 Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Brugervejledning til KasseRapporten

Brugervejledning til KasseRapporten Brugervejledning til KasseRapporten INSTALLATIONSVEJLEDNING...2 FØRSTE GANG DU TAGER KASSERAPPORTEN I BRUG...3 KOM GODT I GANG MED KASSERAPPORTEN...4 KASSERAPPORTEN - BRUG AF EGEN KONTOPLAN...9 KASSERAPPORTEN

Læs mere

elib Aleph, ver.18 Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S

elib Aleph, ver.18 Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S, 2008 Indholdsfortegnelse 1. Skrivebordet... 3 2. Flytte rundt m.m.... 4 3. Log ind... 6 4. Valg af database... 7 5. Rudernes størrelse... 8 6. Kolonner... 9 7.

Læs mere

Kom godt i gang med Dyreregistrering

Kom godt i gang med Dyreregistrering Kom godt i gang med Dyreregistrering Denne vejledning er tænkt som en hjælp til, at landmandsbrugere hurtigt kan komme i gang med Dyreregistrering. Derfor er kun de mest nødvendige funktioner beskrevet.

Læs mere

MANUAL TIL. OptitecRS CIPHERLAB 8000 - SCANNER

MANUAL TIL. OptitecRS CIPHERLAB 8000 - SCANNER MANUAL TIL OptitecRS CIPHERLAB 8000 - SCANNER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 SAMLING OG TILKOBLING AF SCANNER... 1 1.1 STRØM TIL SCANNER... 2 1.2 TILKOBLING TIL COMPUTER... 2 1.2.1 Tilkobling med Seriel Stik...

Læs mere

Betjeningsvejledning til Håndterminal og AnyQuest Host

Betjeningsvejledning til Håndterminal og AnyQuest Host Betjeningsvejledning til Håndterminal og AnyQuest Host INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Indledning... 2 2 Generelt for Håndterminalen... 3 2.1 Justering af Dato og Tid.... 3 3 Aflæsning... 6 3.1 Opstart... 6 3.1.1

Læs mere

Bruger manual Administrator Psupport

Bruger manual Administrator Psupport Bruger manual Administrator Psupport Side 1 af 50 Indholdsfortegnelse Log-on til systemet.... 4 Månedsskema... 5 Tilføj fraværsdag/periode... 5 Ændre/Slet en fraværsdag/periode... 6 Vis Print... 7 Fraværs

Læs mere

Brugermanual SÅDAN GØR DU:

Brugermanual SÅDAN GØR DU: Brugermanual SÅDAN GØR DU: Uanset hvad du skal lave i Klubcms, skal du altid logge dig på og det gør du ved at indtaste følgende i din browser: http://klubcms.dbu.dk/admin/login.aspx Indtast dit brugernavn

Læs mere

Booking system. Instruktion til bookingsystem

Booking system. Instruktion til bookingsystem Booking system Instruktion til bookingsystem Her er beskrevet trin for trin, hvordan bookingsystemet skal betjenes. Systemet er opdelt i to dele en kundedel og en administrationsdel. 4-2-2015 1 Indledning

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Administrator modul 2 Administrator modul Facebook opsætning 3 Administrator modul SMS/E-mail søgning adresse søgning 4 SMS 2 WEB 5 SMS på hjemmeside 6 Administrator modul Rapport 7 Administrator

Læs mere

Brugervejledning til CRBook. CRBook. Aftalekalender. CRSoft Version Afsnit 0: Side 1 af 17

Brugervejledning til CRBook. CRBook. Aftalekalender. CRSoft Version Afsnit 0: Side 1 af 17 CRBook Aftalekalender CRSoft 2018 Afsnit 0: Side 1 af 17 Forord CRBook er et styringsinstrument for indgåelse af aftaler. Programmet er opbygget omkring en Outlook lignende kalender og man kan anvende

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær

KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær Vejledning til lærer Fraværsindberetning af heldagsfravær via LærerIntra Når din kommune har tilkøbt modulet KMD Educa WEB-elevfravær, kan du som klasselærer eller

Læs mere

Statistikmodul i WinPLC

Statistikmodul i WinPLC Juni 2018 Statistikmodul i WinPLC Indlæs patientfortegnelse fra sundhed.dk Inden du benytter statistikmodulet i WinPLC, er det en god ide at indlæse en opdateret patientfortegnelse fra sundhed.dk. Denne

Læs mere

KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær

KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær KMD Educa WEB-elevfravær Heldagsfravær Vejledning til lærer Fraværsindberetning af heldagsfravær via LærerIntra Når din kommune har tilkøbt modulet KMD Educa WEB-elevfravær, kan du som klasselærer eller

Læs mere

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Fiberbredbånd TV Telefoni www.gefibernet.dk Indhold 4 Aktivering af det trådløse netværk 7 Opkobling

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

Rambøll CARE. Vejledning til MobileCare Basis Version Gladsaxe Kommune

Rambøll CARE. Vejledning til MobileCare Basis Version Gladsaxe Kommune Vejledning til Version 2.03 Gladsaxe Kommune Indhold LOGGE PÅ...3 STARTBILLEDE = MENU...4 DAGSPLAN...5 1. Start besøg... 6 2. Kørelisteoplysninger, klik på klokkeslæt... 7 3. Advis på den enkelte, klik

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012 Vejledning Aktiviteter Opdateret 20. februar 2012 Indhold Indledning... 3 Automatisk dannelse af aktiviteter... 4 Årskalender... 4 Dan aktiviteter... 5 Vælg lærere... 6 Opret aktiviteter... 7 Godkend aktiviteter...

Læs mere

Vejledning omkring udsendelse. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring udsendelse. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring udsendelse SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Login 1 Udsendelsesmetoder 2 Send via kort-udvælgelse 3 Send via kort-udvælgelse (Tegn polygon) 4 Send via kort-udvælgelse (Hent

Læs mere

Nedenstående vejledning er opdelt i 3 dele: Prøvekørsel Tilretning af bildata og billeder CRM funktioner

Nedenstående vejledning er opdelt i 3 dele: Prøvekørsel Tilretning af bildata og billeder CRM funktioner Nedenstående vejledning er opdelt i 3 dele: Prøvekørsel Tilretning af bildata og billeder CRM funktioner Prøvekørsel: Når App en er installeret, er login skærmbilledet, det første du møder: Det første

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra  klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2 Brugervejledning til Online-JitBesked Version 1.2 Indhold 1. Helt grundlæggende... 4 Ikoner... 4 2. Sådan logger du på... 6 Husk mig... 6 3. Sådan logger du af... 7 Husk mig... 7 Sådan logger du aktivt

Læs mere

Der er mulighed for at udskrive følgesedler samlet for eksempelvis en bestemt leveringsdato eller enkeltvis direkte fra ordren.

Der er mulighed for at udskrive følgesedler samlet for eksempelvis en bestemt leveringsdato eller enkeltvis direkte fra ordren. Følgesedler Udskrivning af følgesedler. Der er mulighed for at udskrive følgesedler samlet for eksempelvis en bestemt leveringsdato eller enkeltvis direkte fra ordren. Masseudskrift af følgesedler. Hvis

Læs mere

EG Retail - www.eg.dk/retail. Minimanual. SVANEN Grundlæggende

EG Retail - www.eg.dk/retail. Minimanual. SVANEN Grundlæggende EG Retail - www.eg.dk/retail Minimanual SVANEN Grundlæggende Indholdsfortegnelse 1 Opret en vare... 3 2 Overfør data til kassen... 4 3 Udskriv etiketter... 5 4 Udskriv skilte... 6 5 Elektronisk post og

Læs mere

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 7 Indstillinger... 9 Login... 9 Tilpas knapperne... 10 Kampregistrering...

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

Brugervejledning. til. CR Udvalg

Brugervejledning. til. CR Udvalg Brugervejledning til CR Udvalg Indholdsfortegnelse Afsnit 1 (Forord) Side Forord 1 Hovedmenuen 2 Generelle forhold i CR Udvalg 4 Aktiv periode 7 Afsnit 2 (Systemtilpasning) Side Databasestier 1 Postnumre

Læs mere

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol et interaktivt skema til måling af Vægtkontrol 1. Når du har modtaget en mail eller en SMS fra din læge skal du i adressefeltet i din internetbrowser skrive https://www.web-patient.dk Eller du kan klikke

Læs mere

Brug af Discoverer. 1. Start Discoverer ved at klikke på knappen Discoverer på

Brug af Discoverer. 1. Start Discoverer ved at klikke på knappen Discoverer på Oprette projektark med simpel tabel Brug af Discoverer 1. Start Discoverer ved at klikke på knappen Discoverer på www.kirkeportal.dk 2. Angiv kontonummer, brugernavn og password. Det er det samme som anvendes

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning via hjemmeside. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning via hjemmeside. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning via hjemmeside Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

Manual til IPL. Adgang. Menu og værktøjslinie. Manual til dem der har adgang til at skrive i IPL. Februar 2011

Manual til IPL. Adgang. Menu og værktøjslinie. Manual til dem der har adgang til at skrive i IPL. Februar 2011 Manual til IPL Manual til dem der har adgang til at skrive i IPL. Februar 2011 Adgang Alle på virksomheden har adgang til at læse de indtastede data. Hvis du skal have adgang til at arbejde i IPL skal

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900A KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20 7600 Struer Mail: knop@knop.dk Web: www.knop.dk Tlf.: 9784 0444 Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

Hvis der ikke er strøm på datboksen i dette tidsrum, vil aflæsningerne blive fremsendt til telelink når der igen tændes for strømmen.

Hvis der ikke er strøm på datboksen i dette tidsrum, vil aflæsningerne blive fremsendt til telelink når der igen tændes for strømmen. Guide til telelink Hvad er telelink Telelink er en database hvor alle aflæsninger på automaterne bliver fremsendt til fra spillestedets datboks(e). Aflæsningerne bliver fremsendt hver nat mellem kl. 00.00

Læs mere

Brugervejledning til lejet ekstern trådløs router

Brugervejledning til lejet ekstern trådløs router Brugervejledning til lejet ekstern trådløs router Sådan opsætter du den lejede eksterne trådløse router fra AURA Fiber Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Aktivering af det trådløse netværk 7 Opkobling

Læs mere

DDElibra H Å N D B O G

DDElibra H Å N D B O G H Å N D B O G Personalerettet Mobilløsning AXIELL Danmark A/S 2015-01-08 Version 9.11 Copyright 2015 2 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 2 2 Introduktion... 3 3 Forudsætninger... 3 4 Start

Læs mere

Daglig brug af JitBesked 2.0

Daglig brug af JitBesked 2.0 Daglig brug af JitBesked 2.0 Indholdsfortegnelse Oprettelse af personer (modtagere)...3 Afsendelse af besked...4 Valg af flere modtagere...5 Valg af flere personer der ligger i rækkefølge...5 Valg af flere

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

Godt i gang med.. TDC Webtekst. 13-06-2013 version 2.0

Godt i gang med.. TDC Webtekst. 13-06-2013 version 2.0 Godt i gang med.. TDC Webtekst www.tdcwebtekst.dk www.tdcwebtekst.dk/ny Indholdsfortegnelse Hvad er TDC Webtekst... 4 Før du går i gang... 4 Krav til PC en... 4 Java... 4 ADSL... 5 Internet browser...

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

Den Elektroniske Oversigtstavle. (Kasernemestertavlen) 27 November 1997 (Rettet maj 2001)

Den Elektroniske Oversigtstavle. (Kasernemestertavlen) 27 November 1997 (Rettet maj 2001) Den Elektroniske Oversigtstavle (Kasernemestertavlen) 27 November 1997 (Rettet maj 2001) Koncept Forhistorie Den elektroniske Oversigtstavle (DEO) udviklede jeg til brug for min arbejdsplads, hvor den

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

Medicinskema og Recepter

Medicinskema og Recepter Kom godt i gang med: Medicinskema og Recepter EG Data Inform A/S Albert Ginges Vej 10 9800 Hjørring Dusager 4 8200 Aarhus N Lautrupvang 12 2750 Ballerup Telefon: 96 23 51 00 Telefon Service Desk: 96 23

Læs mere

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv Assistent Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Ipad. Sådan fotograferer du.

Ipad. Sådan fotograferer du. Ipad. Sådan fotograferer du. Se på nissens arbejde, giv dig god tid og få fine billeder. Tag et billede: Check Foto/Video knappen lyser gult på Foto, Zoom frem og tilbage, klik evt. en enkelt gang, på

Læs mere

Switchboard. SipDanmark

Switchboard. SipDanmark Switchboard SipDanmark Interfacet 3 Typer af visninger 3 Kø visning 3 Bruger visning 3 Egne samtaler 3 Opsætning af interface 4 Kø visning 5 Bruger visning 6 Egne samtaler 7 Redigering af brugere 8 Tilføje

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

WebReq. Vejledning i rekvirering af mikrobiologiske prøver.

WebReq. Vejledning i rekvirering af mikrobiologiske prøver. Indledning. WebReq Denne vejledning gælder for rekvirering hos Klinisk Mikrobiologisk afdeling på Hvidovre Hospital, Region Hovedstaden. Vejledningen er et uddrag af WebReq brugermanual, Juni 2011. Manualen

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Septimana RESERVERING AF LOKALER

Septimana RESERVERING AF LOKALER RESERVERING AF LOKALER INDHOLD 1. RESERVERING AF LOKALER.... 1 1.1. GENEREL RESERVERING FRA EGET SKEMA:... 1 1.2. TILFØJ ET LOKALE TIL EN BRIK PÅ EGET SKEMA:... 6 1.3. OPRET RESERVATION FRA LOKALETS SKEMA...

Læs mere

Basicon Nodepult. Basicon Nodepult er den moderne afløser for det traditionelle nodestativ, men har derudover en lang række fordele:

Basicon Nodepult. Basicon Nodepult er den moderne afløser for det traditionelle nodestativ, men har derudover en lang række fordele: Basicon Nodepult Programmet Basicon Nodepult henvender sig til musikere, som ofte har behov for at medbringe deres forskellige nodesamlinger til forskellige orkestre. Basicon Nodepult er den moderne afløser

Læs mere

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på ios modeller fra App Store. Der kan være mindre afvigelser alt efter, hvilken

Læs mere

Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde. Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde

Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde. Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde Inden man påbegynder en optælling, skal man tage stilling til hvilke varer, man ønsker at tælle op. Men ikke mindst skal man, når man foretager selve optællingen

Læs mere

Vejledning til indberetning af elevfravær via LærerIntra i Københavns kommune

Vejledning til indberetning af elevfravær via LærerIntra i Københavns kommune Vejledning til indberetning af elevfravær via LærerIntra i Københavns kommune I denne vejledning kan du læse, hvordan du indberetter fravær, sender sms er i forbindelse med indberetning af fravær og foretager

Læs mere

Når du på Pro2tal Bager s hjemmeside: www.bagernettet.dk klikker på ikonet

Når du på Pro2tal Bager s hjemmeside: www.bagernettet.dk klikker på ikonet Når du på Pro2tal Bager s hjemmeside: www.bagernettet.dk klikker på ikonet kommer følgende login billede til Bagersystemet: Indtast dit brugernavn og adgangskode og tryk Enter eller klik på knappen Logon.

Læs mere

Start med at gå til opsætning under tandhjulet i højre hjørne ude på forsiden (rød pil).

Start med at gå til opsætning under tandhjulet i højre hjørne ude på forsiden (rød pil). Offboarding modulet Offboarding er et modul, der bidrager til at opsamle vigtig viden og erfaring fra medarbejdere, som forlader organisationen, så deres input kan frugtbargøres til kollektiv fremdrift

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Brugervejledning til Dyreregistrering

Brugervejledning til Dyreregistrering Brugervejledning til Dyreregistrering Dansk Kvæg 25. februar 2005 Brugervejledning til Dyreregistrering 1/13 Indledning Denne vejledning er tænkt som en hjælp til, at landmandsbrugere hurtigt kan komme

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Denne vejledning beskriver kort anvendelsen af Kørebog for Pocket PC version 3.0 Programmet giver mulighed for registrering af den daglige kørsel. Registreringen

Læs mere

VA-banken. Vejledning til Brugere og Rettighedsgrupper. Implementeret med VA-banken version Sidst redigeret 14/6-2019

VA-banken. Vejledning til Brugere og Rettighedsgrupper. Implementeret med VA-banken version Sidst redigeret 14/6-2019 VA-banken Implementeret med VA-banken version 2019.1 Sidst redigeret 14/6-2019 Side 1 af 25 Indhold Introduktion... 4 Funktioner i formularen Brugere og Rettighedsgrupper... 5 Formularen Brugere... 6 Opret

Læs mere

Se laboratoriesvar på. Laboratoriesvarportalen

Se laboratoriesvar på. Laboratoriesvarportalen Laboratoriesvarportalen februar 2012 September 2011 Brugermanual Se laboratoriesvar på Laboratoriesvarportalen Fra lægesystemet: Klik på din: Labsvar - sundhed.dk knap eller tilsvarende. Fra WebReq : Klik

Læs mere

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Blodsukkerprofil

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Blodsukkerprofil et interaktivt skema til måling af Blodsukkerprofil 1. Når du har modtaget en mail eller en SMS fra din læge skal du i adressefeltet i din internetbrowser skrive https://www.web-patient.dk Eller du kan

Læs mere

Manual Datalogisk, Stubbekøbingvej 41, 4840 Nørre Alslev, Telefon:

Manual Datalogisk, Stubbekøbingvej 41, 4840 Nørre Alslev, Telefon: Manual Datalogisk, Stubbekøbingvej 41, 4840 Nørre Alslev, Telefon: 70203311 Generelt kan anvendes til markregistrering, tidsregistrering og eller registrering af observationer. Hjemmeside Næsgaard Mobile

Læs mere

UVpraktik Brugermanual

UVpraktik Brugermanual UVpraktik Brugermanual 1 Indhold UVpraktik formål og anvendelse... 3 Log ind i UVpraktik... 4 Dataindlæsning i UVpraktik... 7 Nyttige genveje i UVpraktik... 8 Indhold af menuer... 9 Sorter... 9 Kartoteker...

Læs mere

Laboratoriesvarportalen

Laboratoriesvarportalen Laboratoriesvarportalen Brugermanual 2017 Indhold 1. Hvad er Laboratoriesvarportalen en kort beskrivelse... 2 1.1 Få adgang til Laboratoriesvarportalen... 3 2. Vælg ønskede svarlaboratorier... 4 3. Gennemgang

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Installation af LØN... 1. 2. Introduktion til LØN... 2. 3. Indtastning af lønseddel... 7. 4. Udskrifter...

Indholdsfortegnelse. 1. Installation af LØN... 1. 2. Introduktion til LØN... 2. 3. Indtastning af lønseddel... 7. 4. Udskrifter... Løn til Windows Indholdsfortegnelse 1. Installation af LØN... 1 2. Introduktion til LØN... 2 2.1. Første start af LØN...2 2.1.1. Ét eller flere distrikter...2 2.1.2. Lønperioder...3 2.1.3. Kartoteker...4

Læs mere

KMD Educa WEB-elevfravær

KMD Educa WEB-elevfravær KMD Educa WEB-elevfravær Vejledning til skolens sekretær Klassens lærere har mulighed for at indberette elevers fravær og sende SMS til elevernes kontaktpersoner, når eleven er fraværende. De medarbejdere,

Læs mere