REFERAT FRA MØDE I TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET I GULDBORGSUND KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA MØDE I TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET I GULDBORGSUND KOMMUNE"

Transkript

1 REFERAT FRA MØDE I TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET I GULDBORGSUND KOMMUNE DATO: STED: NYKØBING F. VANDRERHJEM ØSTRE ALLÉ 110, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL MØDEDELTAGERE Claus Jørgen Pedersen (CJP) John Pedersen (JP) Christian Refstrup (CRE) Jan Uhre-Nielsen (JUN) Steen Mathiasen (STM) Vicepolitikommissær, Skilte, Nykøbing F. Vicepolitiinspektør, Færdselsafdeling, Vordingborg Entreprenørvirksomhedschef, Guldborgsund Kommune Teamleder, Vej og Projekt, Guldborgsund Kommune Ingeniør, Vej og Projekt, Guldborgsund Kommune DAGSORDEN 1. Godkendelse af sidste mødereferat 2. Gennemgang af høringssvar for tilpasning af trafikplan 3. Prioritering af projekter for realisering af trafikplan 4. Eventuelt Bilag Ingen

2 Side 2 af Godkendelse af sidste mødereferat 1.1. Referat af rådsmøde den er godkendt.

3 Side 3 af Gennemgang af høringssvar for tilpasning af trafikplan 2.1 Facaderådet i Marielyst Trafikplanens ønske om lukning af Bøtøvej på midten i stedet for chikaner fastholdes. Hastighedsbegrænsningen på 40 km/t på Bøtøvej blev indført inden bestemmelserne om, at en sådan hastighedsbegrænsning skulle følges af hastighedsdæmpende foranstaltninger. Chikaner på strækningen er et dyrt initiativ, som skønnes unødvendigt hvis Bøtøvej lukkes på midten. Geometrisk er det ikke muligt at placere et 5. ben i rundkørslen ved Velkomstcentret og samtidig opfylde Vejreglerne. Det vil også skade trafiksikkerheden i rundkørslen. Der er for nyligt udført en forbedring af kapaciteten ved udkørsel til Stovby Ringvej fra Velkomstcentret. Løsningen har markant forbedret forholdene, og skal have lov at virke et stykke tid, inden den endelige evaluering kan foretages. 2.2 Nykøbing F. Realskole Skolens ønsker til trafiksikkerhedsfremmende tiltag er alle indeholdt i den fremlagte trafikplan. 2.3 Kettinge Bylav Rådet er enig i, at der kun er behov for, at en cykelsti fra Øster Toreby til Nysted kun behøver at følge landevejen til Eskemosevej, da den resterende strækning til Nysted kan gå ad Kettingevej og over Kettinge Søvej. 2.4 Væggerløse Beboerforening Hastighedsdæmpende foranstaltninger på Stovbyvej umiddelbart før rundkørslen mod Gedser Landevej tages med i prioriteringslisten over projekter. 2.5 Sildestrup Strand Grundejerforening Videreførelse af cykelsti langs Stouby Ringvej til Sildestrup Øvej tages med som projekt og placeres i prioriteringslisten. Indtil projektet realiseres ryddes rabatter og beplantning skæres tilbage, så rabatterne kan anvendes af gående. Hastighedsdæmpning til 50 km/t afslås og fastholdes på 60 km/t. Etablering af fortov langs Sildestrup Øvej fra Stuoby Ringvej til P-pladsen ved stranden afslås, men erstattes af tilbageskæring af beplantning og istandsættelse af rabatter, så de kan anvendes af gående.

4 Side 4 af Louise Richelieu Borgerønsket om hastighedsdæmpende foranstaltninger på Kraghave Gåbensevej er med i høringsmaterialet ved borgerønske nr Karsten Lund Rasmussen Forslaget om anden linieføring af omfartsvejen omkring Nykøbing F. falder udenfor trafikplanen, da det er en statsvej og derfor hører under Vejdirektoratet. Forslaget videresendes til Vejcenter Sjælland under Vejdirektoratet. 2.8 Horreby og omegns Bylaug Ønskerne om cykelsti fra Sdr. Vedby til Dalbygård og trafiksikring af svingene i Eget tages med i prioriteringslisten. 2.9 Trafikgruppen i Sakskøbing Trafiksikring af Orebyvej er med i prioritetslisten. Lukning af Hassegade og etablering af cykelstier på Nykøbingvej mellem Saxes Allé og Orebyvej er med i trafikplanforslaget. Justering af T-kryds P. Hansens Vej/ Nystedvej, opstribning og skiltning på Møllevej, etablering af fodgængerovergange ved havnebroen samt afstribning på Stadionvej og en del af Nystedvej for afskillelse af gang og cykelsti søges løst hurtigt. Arealet ved Doktorparken revurderes efter princippet Shared Space, når erfaringsopsamlingen fra Vandmølletorvet er afsluttet. Anlægsomkostninger i forbindelse med at skabe adgang for modulvogntog fastholdes som brugerbetalte. Ønsket om gangbro over Sakskøbing Å kombineret med udvidet stiforbindelse til Aptekervænget tages ikke med i trafikplanen. Den tidligere trafikplan for Sakskøbing Kommune er indarbejdet i denne trafikplan.

5 Side 5 af Eskilstrup og Omegns Beboerforening samt Skolebestyrelsen Eskilstrup Skole De fremsatte ønsker er med i trafikplanen, og Rådet har fokus på både omfartsvejen og problemerne omkring nedlæggelse banebaneoverkørslen midt i byen. Der vil blive holdt borgermøde med Trafikstyrelsen om de ændringer, der skal ske i forbindelse med nedlæggelsen af baneoverkørslen Jørgen Dahl Den meget positive indstilling til projektet ved krydset Gåbensevej/Nordensvej/Holmen er taget til efterretning, og arbejdet med realiseringen fortsætter Skolebestyrelsen for Ejegodskolen Skolens ønsker er i overensstemmelse med trafikplanen Sundgruppen ved Birgitt Bjerre Cykelsti langs Guldborgvej fra Sundby til Majbølle tages med i prioriteringslisten. Cykling på digerne falder udenfor trafikplanen. Nykøbing F. som cykelby er ikke en af Byrådets visioner. Cykler i busser kan tidligst blive aktuelt efter nyt udbud af buskørsel. I øjeblikket kan cykler tages med som stykgods Dansk Cyklist Forbund i Guldborgsund Cykelsti på Nystedvej fra Øster Toreby til Nysted tages med på prioriteringslisten. Rundkørsel i krydset Sundbystræde/Tømmergade/Kalvøgade/Stengade er med i trafikplanen. Dæmpning af hastigheder i landsbyer og boligområder er med i trafikplanen. Ændring af Gåbensevej og fastholdelse af gang- og cykelbro over Tingsted Å ved Nørre Boulevard er med i trafikplanen. Bedre cykelparkeringer i byområder medtages ved udarbejdelsen af en fremkommelighedsplan. Sikring af skoleveje er med i trafikplanen. Kommunen finder at vedligehold og skiltning af cykelstier er i orden.

6 Side 6 af Ældrerådet Ønsker til omfartsvejen falder udenfor trafikplanen, da det er en statsvej. Belysning ved Højmølle Kro falder uden for trafikplanen, da det er en statsvej. Rundkørslen ved Arni falder uden for trafikplanen, da det er en statsvej. Af kampagnemidlerne afsættes penge som tilskud til kørekurser for ældre bilister. Det bliver undersøgt, om der kan sendes brev ud til ældre, som skal have kørekortet fornyet første gang. Med hensyn til problemer med fremkommelighed for ældre, vil problemstillingerne blive taget op i forbindelse med udarbejdelsen af en fremkommelighedsplan. Ansættelse af en P-vagt er med i prioriteringslisten. Arealet ved Doktorparken revurderes efter princippet Shared Space, når erfaringsopsamlingen fra Vandmølletorvet er afsluttet Lolland-Falster Kørelærerforening De syv punkter, der fremhæves fra sortplet -rapportens farlige kryds, ligger der projektforslag til at løse, og de er med i prioriteringslisten. De nævnte mangler i afstribning på kørebanen bliver udbedret så snart vejret tillader det Gedesby Østre Strand Grundejerforening Ønsket om fortov og cykelsti på Kobbelsøvej er med i trafikplanen Museum Lolland-Falster Museet er involveret i omfartsvejen omkring Nykøbing F. gennem Vejdirektoratet. Museet ønsker at blive hørt i forbindelse med omfartsvejen omkring byerne Sakskøbing og Eskilstrup. Det vil det blive Grundejer og Beboerforeningen Thorsensvej De ønskede tiltag er indeholdt i trafikplanen Edith Slech Jensen Problematikken i krydset Systoftevej/Grønsundsvej er med i prioriteringslisten under sort-plettter. Problemer i krydset Systofte Bygade/Stubbekøbingvej m.m. tages med i prioriteringslisten.

7 Side 7 af Claus Bakke Bedre forbindelse for de svage trafikanter mellem Toreby, Øster Toreby og Sundby bliver varetaget af cykelstiprojekterne på Linde Allé og Sundby Allé samt forbedring af Hamborgskovvejens sydlige del. Cykelbane langs Randersvej tages med i prioritetslisten. Cykelstiprojekt mellem Øster Toreby og Nysted er med i prioriteringslisten. Bemærkninger til øvrige forslag fremlægges som høringssvar, men er ikke umiddelbart indarbejdet i planen Marielyst Grundejerforenings Trafiksikkerhedsudvalg Marielystområdet er prioriteret i trafikplanen og har sit eget kort med foreslåede tiltag. Kommunen forventer ikke øget slid på de private vej ved lukning af Bøtøvej på midten. De 40 km/t på Bøtøvej bliver fastholdt. Ved gør-det-selv-sanering kan der vælges mellem færdige løsninger, som på forhånd er godkendte, og hermed spares projekteringsudgifter og sagsbehandlingstid ved hastighedsdæmpende foranstaltninger. Kommunen er med på at forhandle om evt. bytning af privatveje med offentlige veje og omvendt med udgangspunkt i Beredskabets ønsker til redningsveje. Rødegvej opgraderes ikke til fordelingsvej, da den ikke har betydning som redningsvej over diget Toreby Skole Vej- og cykelstiprojekt på Gl. Landevej er med på prioriteringslisten. Forbedring af kørselsforhold på Gl. Nystedbane tages med i skoleprojekterne for Toreby Skole. Skiltningsproblemer på skolens område klares snarest Vejdirektoratet Vejdirektoratet har afslået at tage stilling til trafikplanen med nuværende detaljeringsgrad. En kontakt til Hugo Højgård har dog åbnet op for en dialog om tankerne i trafikplanen som involverer Vejdirektoratet. Vej & Projekt tager kontakt til Hugo Højgård for et møde.

8 Side 8 af Facaderådet Nykøbing F. Kommunen finder ikke tilstrækkeligt grundlag for påstanden om at trafikplanen øger udslippet af CO2. Omfartsvejen omkring Nykøbing F. falder udenfor trafikplanen. Trafikplanen reducerer ikke kantstensparkering uden kompenserende P- pladser andet sted i nærheden. Ændring af tværprofilet på Gåbensevej er med i prioriteringslisten. Rådet er enig i, at behovet for flere P-pladser vil opstå med øget aktivitet på Nykøbing F. Sygehus, og at det skal klares på sygehusets egne arealer. Lukning af udkørsel til Gåbensevej uden for de lysregulerede kryds fastholdes, da det nye tværprofil på Gåbensevej simpelthen fordrer det. Renovering af Cementen er på prioriteringslisten. Sløjfning af biltrafikbroen på Nørre Boulevard over Tingsted Å fastholdes. Enighedsvej har et meget mindre tværprofil fra Finsensgade og mod nord, hvorfor den ikke kan opprioriteres. Der vil dog blive etableret vigepligt for Enighedsvej og gennemkørsel på Finsensgade mod øst. Ensretning af Ryesgade fastholdes, da den er begrundet i de mange borgerønsker om mindre færdsel på Østerbrogade. Cykelsti langs Linde Allé er med på prioriteringslisten. Løsning af problemerne omkring Hulemosevej og adgang til Nagelstiområdet er med på prioriteringslisten. Der bliver ikke arbejdet på at genåbne Torvet for parkering. Etablering af P-vagt ordning er med på prioriteringslisten. Parkeringsanvisning er med på prioriteringslisten Birgit Hansen Colbjørnsensvej og Strandvej ensrettes ikke, men problematikkerne løses ved trafikplanforslaget ved at forbyde udkørsel til Gåbensevej Kultur- og Fritidsudvalget Guldborgsund Kommune Renovering af Cementen er på prioriteringslisten. Detaljeret hensyn til fremkommeligheden vil blive varetaget af Fremkommelighedsplanerne, når de bliver udarbejdet.

9 Side 9 af Social- og Sundhedsudvalget Guldborgsund Kommune Udarbejdelse af tilgængelighedsplaner er med i prioriteringslisten. Planerne skal have beskrivelser, der operationaliserer visionerne for fremkommelighed Nørre Skole Rådet tilslutter sig ændringsforslaget, som går ud på at lukke Thorsensvej mod Stubbekøbingvej kombineret med vendeplads og lade trafikken komme ind fra Vestensborg Allé i stedet for at komme ind fra Stubbekøbingvej. Det vil kræve ekstra indsats i krydset Vestensborg Allé/Thorsensvej for at etablere tilstrækkelig trafiksikkerhed Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdskraftens mobilitet sikres tilstrækkeligt. Trafikplanens tiltag bør appellere til høj grad af fysisk udfoldelse Erhvervs- og turismeudvalget Trafikplanen bør mindske tung erhvervstrafik i byerne og især i bykernerne Seniorudvalget Udarbejdelse af tilgængelighedsplaner er med i prioriteringslisten. Planerne vil kunne varetage udvalgets ønsker.

10 Side 10 af Prioritering af projekter for realisering af trafikplan 3.1 Retningslinier for prioritering Førsteprioritet har projekter fra Sortplet rapporten. Andenprioritet har trafiksikring af skoleveje. Tredieprioritet har udviklingsprojekter for planens overordnede gennemførelse. Fjerdeprioritet har trafiksikkerhedsfremmende borgerønsker. 3.2 Tidsinddeling af prioriteringerne 2010 benyttes til her-og-nu projekter og forberedelse af projekter til udførelse i til og med 2015 er den 5-årige hovedindsatsperiode, hvor opgaverne er indlagt i de enkelte år. 2016, 2017 og 2018 er én kasse for projekter, som ikke er presserende og fremad er én kasse, hvor mulige projekter og projekter, som sandsynligvis skal genovervejes både i nytte og udformning, er placeret.

11 Side 11 af Eventuelt 4.1 Cyklistkampagne maj 2010 Rådet ønskede ikke at deltage i kampagnen Hold øje med sidevejene. Afslaget begrundes med det gule symbol, der skal males på kørebanen. Rådet finder det distraherende, da der er for meget tekst at læse, og den gule farve anvendes ved midlertidige omlægninger af trafikken. Yderligere vil det være nødvendigt at fjerne det resterende symbol, når det er slidt til ukendelighed. Generelt finder rådet metodevalget meget dårligt! 4.2 Nye mål for trafiksikkerheden STM orienterede om Transportministeriets pjece Nye mål for trafiksikkerheden.

12 Side 12 af Næste møde 5.1 Næste møde er den 2. september Rådhuset, Parkvej 37. Mødelokale 1, blok D i stuen. Fra til

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET BESLUTNINGSPROTOKOL DATO: 13. SEPTEMBER 2018 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 08:00 MEDLEMMER: MARTIN STEENSTRUP, JESPER GRØNBO, CHRISTIAN REFSTRUP, JAN UHRE-NIELSEN, RENÉ FJELDSØE

Læs mere

Vurdering af hastighedsdæmpende foranstaltninger.

Vurdering af hastighedsdæmpende foranstaltninger. 30.08.2018 JUN Vurdering af hastighedsdæmpende foranstaltninger. I det efterfølgende er opremset forskellige typer (de mest almindelige) af hastigheds-dæmpende foranstaltninger (fartdæmpere) og der er

Læs mere

Projekter i Trafikplan Side 1 af 16 sider 2010

Projekter i Trafikplan Side 1 af 16 sider 2010 Projekter i Trafikplan 2009-2014 Side 1 af 16 sider 2010 54 Kantpæle på overordnet vejnet Kantpælesystemet bringes i stand på Trafikplanens overordnede vejnet. x x Guldborgsund Systemet suppleres i turistområderne,

Læs mere

Rev august Vurdering af skolevejes farlighed i Guldborgsund Kommune.

Rev august Vurdering af skolevejes farlighed i Guldborgsund Kommune. Vurdering af skolevejes farlighed i Guldborgsund Kommune. Vurderingerne af de i det efterfølgende nævnte vejstrækninger er foretaget af Park & Vej samt Politiet. Vejlavn Strækning Skoledistrikt Vurdering

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET BESLUTNINGSPROTOKOL DATO: 9. JUNI 2016 STED: MØDELOKALE NØRRE ALSLEV, PARKVEJ 37, NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 08:00 MEDLEMMER: JAN UHRE-NIELSEN, DENNIS FRIDTHJOF, PETER BRING-LARSEN, MARTIN STEENSTRUP,

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET BESLUTNINGSPROTOKOL DATO: 21. DECEMBER 2016 STED: MØDELOKALE NYSTED, PARKVEJ 37, NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 08:00 MEDLEMMER: JAN UHRE-NIELSEN, DENNIS FRIDTHJOF, PETER BRING-LARSEN, MARTIN STEENSTRUP, CASPER

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET BESLUTNINGSPROTOKOL DATO: 14. AUGUST 2014 STED: RÅDHUSET, MØDELOKALE STUBBEKØBING TIDSPUNKT: KL. 08:00 MEDLEMMER: CHRISTIAN REFSTRUP, JAN UHRE-NIELSEN, DENNIS FRIDTHJOF, PETER BRING-LARSEN, MARTIN STEENSTRUP,

Læs mere

Principskitse. 1 Storegade

Principskitse. 1 Storegade 1 Storegade Strækning Som en del af byomdannelsen i Bredebro ønskes det at give Storegade et nyt profil mellem Søndergade og det nye torv. Det er et ønske at få bedre styr på parkering, skabe bedre forhold

Læs mere

Cyklistforbundet Guldborgsund.

Cyklistforbundet Guldborgsund. Cyklistforbundet Guldborgsund. Vores forslag til at optimere forholdene er, at forløbet for cyklister der passere Vandmøllepladsen synliggøres bedre. Dette ved enten at optegne makering i begge sider af

Læs mere

Liste over højest prioriterede ønsker Bilag 1 i Trafikhandlingsplanen

Liste over højest prioriterede ønsker Bilag 1 i Trafikhandlingsplanen BILAG 2 J. nr.: 153-2015-7595 Dato: 07-04-2016 Liste over højest prioriterede ønsker Bilag 1 i Trafikhandlingsplanen I vedlagte liste er de højest prioriterede forslag oplistet og beskrevet. Projekterne

Læs mere

Borgermøde Renovering og ombygning af Holbækvej

Borgermøde Renovering og ombygning af Holbækvej Borgermøde Renovering og ombygning af Holbækvej 1 Velkommen Velkommen til mødet, ved formand for Teknik- og Miljøudvalget, Jacob Beck Jensen og næstformand for Teknik- og Miljøudvalget, Hanne Olesen Borgermødets

Læs mere

Liste over trafiksikkerhedsprojekter i prioriteret rækkefølge

Liste over trafiksikkerhedsprojekter i prioriteret rækkefølge BILAG 1 J. nr.: 153-2015-7595 Dato: 18-04-2016 Liste over trafiksikkerhedsprojekter i prioriteret rækkefølge I vedlagte liste er trafiksikkerhedsprojekterne oplistet i prioriteret rækkefølge (højest prioriterede)

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 29. april 2014.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 29. april 2014. Trafiksikkerhedsrådets møde den 29. april 2014. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed i 1. kvartal 2014. 1. Sakskøbing Skole: Sakskøbing Skole har rettet henvendelse til Center for Park, Vej

Læs mere

Indhold. Trafiksikkerhedsprojekter til prioritering 2015. Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2. Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5

Indhold. Trafiksikkerhedsprojekter til prioritering 2015. Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2. Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5 Indhold Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2 Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5 Side 5 - beskrivelse af projekter i prioritet 1 og 2 1 Projekter prioritet 1 og 2 kategori Lokalitet

Læs mere

Frederikssund. Tillæg til notatet Hastighedsgrænser i byerne. Færgevej

Frederikssund. Tillæg til notatet Hastighedsgrænser i byerne. Færgevej Tillæg til notatet r i byerne I dette tillæg til notatet r i byerne er følgende veje blevet vurderet: Frederikssund: - Færgevej - Byvej - Ådalsvej - Strandvangen - Marbækvej Skibby: - Selsøvej - Skuldelevvej

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 13. september 2018.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 13. september 2018. Trafiksikkerhedsrådets møde den 13. september 2018. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed maj juli 2018. 1. Nørre Vedbyvej, Nørre Vedby Jens og Anne Rosenkilde Ebbe, Nørre Vedby: Rød cirkel

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådet

Trafiksikkerhedsrådet Trafiksikkerhedsrådet Referat Tirsdag d. 22.05.2018, Kl. 16.00 18.00 Vi mødes kl. 16.00 ved p-pladserne ved Krogårdskolen derefter Hedelyskolen og så i mødelokale 4+5 på Rådhuset Medlemmer: Formand, byrådsmedlem

Læs mere

BEKENDTGØRELSE VEDRØRENDE PARKERING

BEKENDTGØRELSE VEDRØRENDE PARKERING BEKENDTGØRELSE VEDRØRENDE PARKERING GULDBORGSUND KOMMUNE JANUAR 2007 BEKENDTGØRELSE VEDRØRENDE PARKERING M.V. I GULDBORGSUND KOMMUNE I medfør af færdselslovens 92c, stk. 4, og med samtykke fra Politidirektøren,

Læs mere

Genbrugskuber til papir og glas i Guldborgsund Kommune. By/lokalitet. Tidligere Nykøbing F. Kommune

Genbrugskuber til papir og glas i Guldborgsund Kommune. By/lokalitet. Tidligere Nykøbing F. Kommune Genbrugskuber til papir og glas i Guldborgsund Kommune By/lokalitet Tidligere Nykøbing F. Kommune Papir Glas Nykøbing F. By Aldi, Grønsundsvej 1 Cementen P-plads 1 Fjordvej 37 1 Ejegodvej 33 (Boligselskab)

Læs mere

Administrationens prioritering af ansøgninger til PULO s puljemidler i kategorien Sikker færden, 31. oktober 2018

Administrationens prioritering af ansøgninger til PULO s puljemidler i kategorien Sikker færden, 31. oktober 2018 Administrationens prioritering af ansøgninger til PULO s puljemidler i kategorien Sikker færden, 31. oktober 2018 Administrationen har vurderet projektansøgningerne ud fra følgende fem parametre: 1) den

Læs mere

BILAG 2. Bruttoliste over forslag til anlægsarbejder. Bruttolisten indeholder alle kendte ønsker om anlægsarbejder.

BILAG 2. Bruttoliste over forslag til anlægsarbejder. Bruttolisten indeholder alle kendte ønsker om anlægsarbejder. BILAG 2 Dato: 21-04-2016 Bruttoliste over forslag til anlægsarbejder Bruttolisten indeholder alle kendte ønsker om anlægsarbejder. De er prioriterede i 3 grupper. Gruppe 1 er projekter der anbefales udført

Læs mere

Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober J.nr. 14/7590

Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober J.nr. 14/7590 Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober 2014 J.nr. 14/7590 Forslaget har været i offentlig høring fra den 12. november 2014 til den 7. januar 2015 Den 8. januar 2015 var der

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET

BESLUTNINGSPROTOKOL TRAFIKSIKKERHEDSRÅDET BESLUTNINGSPROTOKOL DATO: 8. SEPTEMBER 2016 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING TIDSPUNKT: KL. 08:00 MEDLEMMER: JAN UHRE-NIELSEN, DENNIS FRIDTHJOF, PETER BRING-LARSEN, MARTIN STEENSTRUP, CASPER MLYNEK-ANDERSEN,

Læs mere

Bilag. UNMG108 Pulje til trafiksikkerhedsindsats. Projekter 2019

Bilag. UNMG108 Pulje til trafiksikkerhedsindsats. Projekter 2019 Bilag UNMG108 Pulje til trafiksikkerhedsindsats Projekter 2019 Prioritering 1 Kampagne inkl. politisamarbejde 100.000 kr 2 Trafikplan - trafiksikkerhedsdelen 200.000 kr 3 Solvangskolen 550.000 kr 4 Høveltevej/Frederiksborgvej,

Læs mere

Skoleveje Kirstinebjergskolen

Skoleveje Kirstinebjergskolen Notat Skoleveje Kirstinebjergskolen Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Kirstinebjergskolen med undervisning på 4 skoler: Bøgeskov Skole 0. 6. kl. fra eget tidligere distrikt. Egumvejens

Læs mere

TRAFIKPLAN OMRÅDET OMKRING POUL MARTIN MØLLERSVEJ

TRAFIKPLAN OMRÅDET OMKRING POUL MARTIN MØLLERSVEJ TRAFIKPLAN OMRÅDET OMKRING POUL MARTIN MØLLERSVEJ GULDBORGSUND KOMMUNE APRIL 2014 INDHOLD Indledning 1 Afgrænsning af området 1 Målsætning 1 Processen 2 Interessenter 2 Nuværende forhold 2 Adgang med bil

Læs mere

Resultat af borgerinddragelse for cykelstiprojekt på C.F. Richs Vej i perioden 21. marts 4. april 2016

Resultat af borgerinddragelse for cykelstiprojekt på C.F. Richs Vej i perioden 21. marts 4. april 2016 Resultat af borgerinddragelse for cykelstiprojekt på C.F. Richs Vej i perioden 21. marts 4. april 2016 Claude Larsen Susanne Aagaard-Kjær Casper Morell Ris Thorsten Drewes Jørn Koch Mads Krabbe Julie Løvehjerte

Læs mere

Referat Trafiksikkerhedsråd 16. maj 2019 kl. 14:00 Mødelokale 1, Pandrup Jammerbugt Kommune

Referat Trafiksikkerhedsråd 16. maj 2019 kl. 14:00 Mødelokale 1, Pandrup Jammerbugt Kommune Referat Trafiksikkerhedsråd 16. maj 2019 kl. 14:00 Mødelokale 1, Pandrup Jammerbugt Kommune Åbne dagsordenspunkter 7 Dagsorden og referat 3 8 Sortpletscreening og analyse 3 9 Bredgade / Sigsgaardsvej,

Læs mere

- Teamleder Charlotte Skov, Hørsholm Kommune. - Ingeniør Peter Beck, Hørsholm Kommune - Konsulent Martin Kristian Kallesen, VIA Trafik

- Teamleder Charlotte Skov, Hørsholm Kommune. - Ingeniør Peter Beck, Hørsholm Kommune - Konsulent Martin Kristian Kallesen, VIA Trafik Mødereferat Sted: Hørsholm Rådhus Dato: 21.06 2012 Deltagere: Mødeholdere: - Udvalgsformand Peter Antonsen, Hørsholm Kommune - Centerchef Katrine Langer, Hørsholm Kommune - Teamleder Charlotte Skov, Hørsholm

Læs mere

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Vejdirektoratet Vejplan- og miljøafdelingen Niels Juels Gade 13 Postboks 9018 1022 København K Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Placering af motorvejen Motorvejen går tværs igennem vores lokalområde

Læs mere

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY TRAFIKSIKKERHEDSREVISION TRIN 3: DOBBELTRETTET CYKELSTI I STABY Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik Side 1 af 10 Alskovvej 21, 7470 Karup J Tlf. 2295 7797, jan@luxenburger.dk www.luxenburger.dk CVR-nr.

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 31. maj 2018.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 31. maj 2018. Trafiksikkerhedsrådets møde den 31. maj 2018. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed marts april 2018. 1. Hasseløvej, Hasselø Hasselø Beboerforening ved René Christoffersen: Grøn cirkel markerer

Læs mere

Borgermøde. Forbedring af trafiksikkerhed omkring Kastanjerundkørslen Tirsdag d. 25. september 2018

Borgermøde. Forbedring af trafiksikkerhed omkring Kastanjerundkørslen Tirsdag d. 25. september 2018 Borgermøde Forbedring af trafiksikkerhed omkring Kastanjerundkørslen Tirsdag d. 25. september 2018 Program for aftenen 1. Velkommen/ v. Borgmester Ib Kristensen (5-10 min.) - Rammesætning for aftenen,

Læs mere

PROJEKTFORSLAG ISHØJUTEN

PROJEKTFORSLAG ISHØJUTEN PROJEKTFORSLAG ISHØJUTEN PROJEKTFORSLAG FOR ISHØJUTEN Supercykelsti og grøn indfaldsvej til København GENERELT Formålet med projektet Ishøjruten er at etablere den del af supercykelstien, som ligger i

Læs mere

Flere nævnte i deres gennemgang af de røde og grønne kort, at Politisk mod og vilje er vigtig.

Flere nævnte i deres gennemgang af de røde og grønne kort, at Politisk mod og vilje er vigtig. Røde og fra interessentmøde den 2. juni 2008 Essensen fra 1. møde i interessentgruppen: Flere nævnte i deres gennemgang af de røde og grønne kort, at Politisk mod og vilje er vigtig. Ellers kan følgende

Læs mere

Trafikrapport & Opråb Lille Sverige

Trafikrapport & Opråb Lille Sverige Trafikrapport & Opråb Lille Sverige Dokumentation af lokale trafikforhold i Lille Sverige / Ny Hammersholt på Gl. Frederiksborgvej for strækningen Slettebjerget/Lille Sveriges Vej/Brødeskovvej - samt forslag

Læs mere

Hastighedsdæmpende foranstaltninger i boligområder Dato: 09.11.2010

Hastighedsdæmpende foranstaltninger i boligområder Dato: 09.11.2010 Notat Til: Vedrørende: Bilag: MPU Trafiksanerende foranstaltninger A Hastighedsdæmpende foranstaltninger i boligområder Side 1/9 Kontaktperson Indledning...2 Skiltning...2 Fysiske foranstaltninger...3

Læs mere

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION, TRIN 3: SKOLEVEJSPROJEKTER I KARISE

TRAFIKSIKKERHEDSREVISION, TRIN 3: SKOLEVEJSPROJEKTER I KARISE SE TRAFIK TRAFIKSIKKERHEDSREVISION, TRIN 3: SKOLEVEJSPROJEKTER I KARISE SE Trafik 20. januar 2016 Vangelystvej 10, 5250 Odense SV Tlf. 6160 7260 Mail: steen@setrafik.dk CVR-nr. 3492 6093 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 21. marts 2019.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 21. marts 2019. Trafiksikkerhedsrådets møde den 21. marts 2019. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed november 2018 februar 2019. 1. Holger Brodthagensvej, Nykøbing Nykøbing F. Boligselskab: Blå cirkel markerer

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 23. marts 2018.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 23. marts 2018. Trafiksikkerhedsrådets møde den 23. marts 2018. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed oktober 2017 februar 2018. 1. Sølvgade, Øster Kippinge Øster Kippinge Beboerforening ved Palle Hansen: Rød

Læs mere

Trafik på Halsskov. Trafik-problemerne er opstillet nedenfor i prioriteret orden

Trafik på Halsskov. Trafik-problemerne er opstillet nedenfor i prioriteret orden Trafik på Halsskov Trafik-problemerne er opstillet nedenfor i prioriteret orden 1 1 Svinget Revvej- Skovbrynet Fra begge sider er svinget farligt og uoverskueligt. Der bør derfor opsættes en tavle A 41.1

Læs mere

Brådalvej. Cykelstiprojekt, Nøvling - Visse. Trafiksikkerhedsrevision Trin 1. google

Brådalvej. Cykelstiprojekt, Nøvling - Visse. Trafiksikkerhedsrevision Trin 1. google Brådalvej Cykelstiprojekt, Nøvling - Visse Trafiksikkerhedsrevision Trin 1 google Udarbejdet af: Gunvor Winther Dato: 19.02.2014 Version: 01 Projekt nr.: 6011-006 MOE A/S Åboulevarden 22 DK-8000 Aarhus

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 7. december 2017.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 7. december 2017. Trafiksikkerhedsrådets møde den 7. december 2017. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed august oktober 2017. 1. Sildestrup Øvej, Idestrup Idestrup og Omegns Lokalråd ved Carina Woolhead: Rød

Læs mere

Vintertjeneste Marts Betingelser. Betingelser for vintertjeneste udført med lastbil. Version 1.0

Vintertjeneste Marts Betingelser. Betingelser for vintertjeneste udført med lastbil. Version 1.0 for vintertjeneste udført med lastbil Version 1.0 0 INDHOLD Side 1. BETINGELSER FOR ARBEJDETS UDFØRELSE 2 1.1 Dokumenter 2 1.2 Entrepriser 2 1.3 Kontrakt- beredskabsperiode samt tidsfrister 3 1.4 Bod 3

Læs mere

Oversigtskort: 2 af 14

Oversigtskort: 2 af 14 er beliggende i den sydlige del af Hobro. Skolen har ca. 520 elever fordelt på 0.-6. klassetrin. SFO er beliggende ved skolen. Der er udpeget 12 fokuslokaliteter i skoledistriktet. Kort 1 af 14 Skole:

Læs mere

Charlottenlund bydelscenter

Charlottenlund bydelscenter Borgermøde i rådhushallen om forskønnelse af Charlottenlund bydelscenter Dato: 26. marts 2014 Mødet var det andet offentlige borgermøde om forskønnelsesprojektet. Ca. 60 borgere deltog i mødet. Borgmester

Læs mere

Trafiksikkerhedsråd. 1. September 2016

Trafiksikkerhedsråd. 1. September 2016 Trafiksikkerhedsråd. September 6 Dagsorden. Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat fra mødet d. 8. februar 6 3. Opfølgning a) Trafikplan i centerbyerne b) Tilgængelighedsplan 4. Kampagner a)

Læs mere

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk NOTAT Projekt Skolevejsundersøgelser i Aarhus Kommune Kunde Aarhus Kommune Notat nr. 33. Møllevangskolen Dato 2011.03.23 Deltagere Majbritt Jensen Møllevangskolen Anne Vinter Trafik & Veje, Aarhus Kommune

Læs mere

Notat vedr.: Foretræde for Teknisk Udvalg angående: Permanent ombygning af Oddervej

Notat vedr.: Foretræde for Teknisk Udvalg angående: Permanent ombygning af Oddervej Aarhus Kommune Att. Teknisk Udvalg Rådhuset 8100 Århus C Skåde, den 12. juni 2016 Notat vedr.: Foretræde for Teknisk Udvalg angående: Permanent ombygning af Oddervej Fremlæggelse mandag den 13. juni kl.

Læs mere

Gennemførelse af de prioriterede trafikforbedringstiltag

Gennemførelse af de prioriterede trafikforbedringstiltag Notat 23. august 2017 Gennemførelse af de prioriterede trafikforbedringstiltag Administrationens prioritering af de trafikforbedrende tiltag På baggrund af Rapport om Trafiksikkerhed er der udarbejdet

Læs mere

Trafik og Vej Sagsbehandler: Trine Fog Jakobsen Sagsnr P Dato:

Trafik og Vej Sagsbehandler: Trine Fog Jakobsen Sagsnr P Dato: Trafik og Vej Sagsbehandler: Trine Fog Jakobsen Sagsnr. 05.13.00-P20-1-17 Dato:5.5.2017 Sikring af cyklisters sikkerhed i kryds i Horsens by prioritering af bevilling I forbindelse med at fremme cyklisters

Læs mere

Referat Trafiksikkerhedsrådet Tirsdag 19. september 2017 Pandrup Rådhus, Lundbakvej 5, 9490 Pandrup Mødelokale 1, kl

Referat Trafiksikkerhedsrådet Tirsdag 19. september 2017 Pandrup Rådhus, Lundbakvej 5, 9490 Pandrup Mødelokale 1, kl Referat Trafiksikkerhedsrådet Tirsdag 19. september 2017 Pandrup Rådhus, Lundbakvej 5, 9490 Pandrup Mødelokale 1, kl. 15.00 Teknik og Anlæg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk

Læs mere

Udvikling af boligområde i Stjær

Udvikling af boligområde i Stjær Til Byrådet og Miljø- og Planudvalget i Skanderborg Kommune Høringssvar til lokalplan nr. 1120 - Boligområde ved Stjærvej i Stjær Hermed følger Grundejerforeningen Granatvængets høringssvar til nævnte

Læs mere

cykelpulje - Simmerbølle til Spodsbjergvej

cykelpulje - Simmerbølle til Spodsbjergvej [Modtager firma] cykelpulje - Simmerbølle til Spodsbjergvej CYKELFORBINDELSE SIMMERBØLLE VIA MØLLEMOSEVEJ TIL SPODSBJERGVEJ BILAG 1-5 Rekvirent Langeland Kommune Rådgiver Orbicon A/S Rolundvej 23 5260

Læs mere

Vores lille teoribog

Vores lille teoribog Generelle hastigheder Vores lille teoribog 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Spiritus: Højst tilladte promillegrænse

Læs mere

UDKAST. Fredensborg og Hørsholm kommuner. Lågegyde Projektbeskrivelse. 25. marts 2010 mkk/jvl

UDKAST. Fredensborg og Hørsholm kommuner. Lågegyde Projektbeskrivelse. 25. marts 2010 mkk/jvl UDKAST Fredensborg og Hørsholm kommuner Lågegyde Projektbeskrivelse 25. marts 2010 mkk/jvl Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Analyser... 4 2.1 Trafiktællinger... 4 2.2 Uheld... 5 2.3 Tilfredshed...

Læs mere

TRAFIKSANERING AF HØJE BØGEVEJ

TRAFIKSANERING AF HØJE BØGEVEJ UDKAST 10.07.2015 Forslaget er endnu ikke politisk behandlet TRAFIKSANERING AF HØJE BØGEVEJ FORSLAG TIL FASE 1 JULI 215 1 Svendborg kommune Center for Ejendomme og Teknisk service Svendborgvej 135 5762

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 1 Torrild lokalråds bestyrelse, Torrild den 8. december 2015. Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Henrik Iversen 2. Oplæg ved Kommunaldirektør

Læs mere

Tema Point, cyklister Point, bilister Uheld 30 33 Utryghed 22 18 Stikrydsninger 19 15 Fremkommelighed 9 17 Hastighedsreduktion 19 17

Tema Point, cyklister Point, bilister Uheld 30 33 Utryghed 22 18 Stikrydsninger 19 15 Fremkommelighed 9 17 Hastighedsreduktion 19 17 30 Tema Point, cyklister Point, bilister Uheld 30 33 Utryghed 22 18 Stikrydsninger 19 15 Fremkommelighed 9 17 Hastighedsreduktion 19 17 Gennemsnit af borgernes prioritering på hjemmesiden. Tema Point Uheld

Læs mere

Vedr. Foretræde for Teknisk Udvalg angående justering af forsøg på Oddervej i Skåde

Vedr. Foretræde for Teknisk Udvalg angående justering af forsøg på Oddervej i Skåde Teknisk Udvalg Rådhuset 8100 Århus C 6. juni 2015 Vedr. Foretræde for Teknisk Udvalg angående justering af forsøg på Oddervej i Skåde Grundejerforeningen Københavnergården består af 69 boliger på vejene

Læs mere

UDKAST. Gladsaxe Kommune. Indledning. Mørkhøj Parkallé Signalregulering ved Enghavegård Skole og Blaagaard Seminarium. NOTAT 22.

UDKAST. Gladsaxe Kommune. Indledning. Mørkhøj Parkallé Signalregulering ved Enghavegård Skole og Blaagaard Seminarium. NOTAT 22. UDKAST Gladsaxe Kommune Mørkhøj Parkallé Signalregulering ved Enghavegård Skole og Blaagaard Seminarium NOTAT 22. april 2009 SB/uvh 0 Indledning Gladsaxe Kommune ønsker at forbedre trygheden i det firbenede

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Jan Jakobsen, Anders Krantz, Arne S. Hansen,

Læs mere

Hørsholm Kommune ønsker at gennemføre trafiksanering af Område A i den vestlige del af kommunen. Området er vist på figur 1.

Hørsholm Kommune ønsker at gennemføre trafiksanering af Område A i den vestlige del af kommunen. Området er vist på figur 1. NOTAT Projekt Trafiksanering Område A Kunde Hørsholm Kommune Notat nr. 01 Dato 2016-06-15 Til Johanne Leth Nielsen Fra Lars Testmann 1. Trafiksanering af Område A Hørsholm Kommune ønsker at gennemføre

Læs mere

Notat om trafikale tiltag for realisering af Politik for Skanderborg Midtby

Notat om trafikale tiltag for realisering af Politik for Skanderborg Midtby Notat om trafikale tiltag for realisering af Politik for Skanderborg Midtby Som led i en realisering af Politik for Skanderborg Midtby, er der igangsat forprojektering af trafikomlægninger i midtbyen.

Læs mere

Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af to tidligere debatterede løsningsmodeller:

Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af to tidligere debatterede løsningsmodeller: Bilag 1: Svar fra interessenterne (beboere, grundejere og virksomheder på Nyvej ved Herstedlund skole). Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af

Læs mere

Status på 2 minus 1 veje Modullastvognstog i rundkørsler Cyklisthøjresving for rødt ATK faste kameraer? Hastighedcirkulære status plus andre ting

Status på 2 minus 1 veje Modullastvognstog i rundkørsler Cyklisthøjresving for rødt ATK faste kameraer? Hastighedcirkulære status plus andre ting Status på 2 minus 1 veje Modullastvognstog i rundkørsler Cyklisthøjresving for rødt ATK faste kameraer? Hastighedcirkulære status plus andre ting Anne Eriksson, VD København Trafiksikkerhed og cykling

Læs mere

Vurdering af forslag og overslag

Vurdering af forslag og overslag 30. august 2017 Notat Jammerbugt Kommune Vurdering af Sikker vej i Aabybro Projekt nr.: 228945 Dokument nr.: 1224938173 Version 2 Revision 0 Udarbejdet af MAK Kontrolleret af MFB Godkendt af MFB Vurdering

Læs mere

Administrativ indstilling

Administrativ indstilling Sagsnummer: 17/12489 Valg af endelig linieføring - Cykelsti syd om Askov (C) Administrativ indstilling Chef for Teknik & Miljø Peter Hansen indstiller, at Teknik & Miljø arbejder videre med linjeføringen

Læs mere

Møde i Trafiksikkerhedsrådet

Møde i Trafiksikkerhedsrådet Møde i Trafiksikkerhedsrådet Dato: Mandag d. 13. februar 2017 Tidspunkt: Klokken 16.30 18.00 Sted: Mødelokale 1, Rønnedevej 9 Deltagere: Fra Trafiksikkerhedsrådet: Klaus Hansen (Byråd), Finn Andersen (Byråd),

Læs mere

Mødereferat. Udvidelse af Lågegyde.

Mødereferat. Udvidelse af Lågegyde. Mødereferat Sted: Hørsholm Rådhus Dato: 4. februar 2010 Deltagere: Repræsentanter fra grundejerforeningerne omkring Lågegyde Politi Movia Dansk Cyklistforbund Repræsentanter fra Grønt Råd Viatrafik Repræsentanter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Hastighedsplan for Svendborg Kommune. Svendborg Kommune. Strategi for hele kommunen og realisering i Svendborg By.

Indholdsfortegnelse. Hastighedsplan for Svendborg Kommune. Svendborg Kommune. Strategi for hele kommunen og realisering i Svendborg By. Svendborg Kommune Hastighedsplan for Svendborg Kommune Strategi for hele kommunen og realisering i Svendborg By COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle Telefon 76 42 64 00 Telefax 76 42 64 01 wwwcowidk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Teknisk Udvalg. Referat

Teknisk Udvalg. Referat Referat Mødedato: Fredag den 13. november 2015 Mødetidspunkt 14:00 : Sluttidspunkt: 14:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Bemærkninger : M.1.17/rådhuset Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Johannes

Læs mere

Revisionen er udført i overensstemmelse med procedurerne i Vejdirektoratets håndbog i Trafiksikkerhedsrevision og inspektion, 2008.

Revisionen er udført i overensstemmelse med procedurerne i Vejdirektoratets håndbog i Trafiksikkerhedsrevision og inspektion, 2008. Notat NIRAS A/S Sortemosevej 2 DK-3450 Allerød Ishøj Kommune MODULVOGNTOG Telefon 4810 4200 Fax 4810 4300 E-mail niras@niras.dk CVR-nr. 37295728 Tilsluttet F.R.I Trafiksikkerhedsrevision 29. maj 2009 1.

Læs mere

Opsamling på fordebat vedrørende byudvikling i Nibe.

Opsamling på fordebat vedrørende byudvikling i Nibe. Punkt 10. Opsamling på fordebat vedrørende byudvikling i Nibe. 2012-9609. By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender, at der udarbejdes forslag til kommuneplantillæg

Læs mere

Høringsnotat Cykelsti Ugerløse - Nr. Vallenderød

Høringsnotat Cykelsti Ugerløse - Nr. Vallenderød Notat HOLBÆK KOMMUNE Dato: 28. februar 2017 Sagsb.: Erik Knudsen Sagsnr.: 17/4400 Dir.tlf.: 72365616 E-mail: erknu@holb.dk Høringsnotat Cykelsti Ugerløse - Nr. Vallenderød I forbindelse med linjeføringen

Læs mere

UDKAST. Glostrup Kommune. Den regionale cykelpulje Forslag til projekter. NOTAT 10. januar 2014 MKK/TVO

UDKAST. Glostrup Kommune. Den regionale cykelpulje Forslag til projekter. NOTAT 10. januar 2014 MKK/TVO UDKAST Glostrup Kommune Den regionale cykelpulje Forslag til projekter NOTAT 10. januar 2014 MKK/TVO Indholdsfortegnelse 1 Cykelstier på Herstedøstervej... 3 2 Cykelsti på Birkeskoven... 4 3 Cykelstier

Læs mere

Skolen på La Cours Vej Løsningsforslag til forbedringer af trafiksikkerhed og skolezone

Skolen på La Cours Vej Løsningsforslag til forbedringer af trafiksikkerhed og skolezone Skolen på Løsningsforslag til forbedringer af trafiksikkerhed og skolezone Indledning Løsningsforslagene på de følgende sider tager afsæt i de problematikker, som er blevet udpeget i forbindelse med skolevejsanalysen

Læs mere

Side 1. Mobilitet, trafiksikkerhed og kollektiv trafik

Side 1. Mobilitet, trafiksikkerhed og kollektiv trafik Side 1 Mobilitet, trafiksikkerhed og kollektiv trafik SKANDERBORG KOMMUNES TRAFIKPOLITIK 2016 Trafikpolitik 2016 // Skanderborg Kommune Side 3 Indledning Skanderborg Kommune har vokseværk. Især flytter

Læs mere

NOTAT. Gl. Rye Skole forslag til forbedret skolevej

NOTAT. Gl. Rye Skole forslag til forbedret skolevej NOTAT Projekt Kunde Skoleanalyser i Skanderborg: Gl. Rye Skole Skanderborg Kommune Til Fra Kresten Madsen Maria Thrysøe Krogh-Mayntzhusen og Martin Splid Svendsen Gl. Rye Skole forslag til forbedret skolevej

Læs mere

Rundkørsel ved Øster Lindet Placeringsrapport Kim Kjærsgaard Afgangsprojekt

Rundkørsel ved Øster Lindet Placeringsrapport Kim Kjærsgaard Afgangsprojekt Rundkørsel ved Øster Lindet Placeringsrapport Kim Kjærsgaard Afgangsprojekt Forside foto: Rute 25, Vej nummer H321 ved Øster Lindet i sydlig retning Projekttitel Projekttype Forfatter Rundkørsel ved Øster

Læs mere

Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt?

Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt? Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt? Opmærksomhed på forældre der kører børn i skole de vil evt. sætte af på Oddervej Problem med beredskabet/redningskøretøjer med

Læs mere

Titel: Vej og Belysningsgruppen 18/8-16 Resumé:

Titel: Vej og Belysningsgruppen 18/8-16 Resumé: Placering: Grundejerkontaktudvalg» 05. Vej- og Belysningsgruppen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Bjarne Frølund Mødedeltagere: Carl Nielsen, Lis Jensen, Niels Lund,

Læs mere

Driveteam s lille teoribog

Driveteam s lille teoribog Driveteam s lille teoribog Generelle hastigheder: 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Bilens maksimum mål: (alle mål

Læs mere

Forslag til opgradering af Langmarksvej

Forslag til opgradering af Langmarksvej Forslag til opgradering af Langmarksvej Forord Horsens vokser år for år, og det betyder flere biler på vores veje. For at vejnettet ikke skal sande til, vedtog Horsens Byråd i 2017 en ambitiøs trafikplan,

Læs mere

Cykelsikkerhed og cykelstier: Prioritering af rammebevilling 2018

Cykelsikkerhed og cykelstier: Prioritering af rammebevilling 2018 Cykelsikkerhed og cykelstier: Prioritering af rammebevilling 2018 10-04-2018 Nr. Projekt Overslagspris (mio. kr.) 1 Dobbeltrettet cykelsti mellem Rådmandshaven og Fabriksvej 0,45 2 2-1-vej mellem Rønnebæk

Læs mere

Vi vil skabe løsninger gennem en god og reel inddragelse af borgerne i tilvejebringelse af disse løsninger.

Vi vil skabe løsninger gennem en god og reel inddragelse af borgerne i tilvejebringelse af disse løsninger. Trafikpolitik 2016 Skanderborg Kommune er en bosætningskommune i vækst med mange unge familier og meget pendling ind og ud af kommunen. Kommunens indbyggere bor i fire centerbyer og en hovedby samt i en

Læs mere

Skema - behandling af indkomne høringssvar med Teknisk Forvaltnings kommentarer

Skema - behandling af indkomne høringssvar med Teknisk Forvaltnings kommentarer Renovering af Fortvej Skema - behandling af indkomne høringssvar med Teknisk Forvaltnings kommentarer Bilag 3 Side 1 Renovering af Fortvej Oversigt over indkomne høringssvar til skitseprojektet for Fortvej

Læs mere

Sikre Skoleveje ved 4 skoler. Borgermøde 06.06.2013

Sikre Skoleveje ved 4 skoler. Borgermøde 06.06.2013 Sikre Skoleveje ved 4 skoler Borgermøde 06.06.2013 1 Udpegede områder (Mellem Zoner) 2 2 Udpegede områder (Signalanlæg og Amagerbrogade) 3 3 Udvalgte projekter (Signalanlæg og Mellem Zoner) Smyrnavej Parmagade

Læs mere

Lør. 12. jan. 2019 kl. 10 Førte ture på ca. 5 eller 10 km. Sted: Culthus / Kulturforsyningen, Voldgade 1, Nykøbing F. Søn. 20. jan. 2019 kl. 10 Førte ture på 5 eller 10 km. Sted: Bagergade, Bagergade/Asylvej,

Læs mere

Trafiksikkerhedsudvalget

Trafiksikkerhedsudvalget Frederikshavn Kommune Aktivitetsplan 2018 Sags nr. EMN-2018-00019_Sbh_rlbr Målsætning Frederikshavn Kommune har valgt at følge Færdselssikkerhedskommissionens målsætning, der er lavet i handlingsplanen

Læs mere

Skitseprojekt - Østvendte motorvejsramper ved Vemmelev

Skitseprojekt - Østvendte motorvejsramper ved Vemmelev Slagelse Kommune Skitseprojekt - Østvendte motorvejsramper ved Vemmelev Trafiksikkerhedsrevision Juni 2009 COWI A/S Nørretorv 14 4100 Ringsted Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Slagelse

Læs mere

Nærværende notat beskriver hvilke kriterier der indgår i prioriteringsmodellen samt hvorledes den samlede prioritering er udført.

Nærværende notat beskriver hvilke kriterier der indgår i prioriteringsmodellen samt hvorledes den samlede prioritering er udført. Faxe Kommune Trafikplan ApS Enghavevej 12 8660 Skanderborg Prioritering af cykelstiprojekter Prioriteringsmodel Tlf.: 25 30 06 63 info@trafikplan.dk www.trafikplan.dk CVR: 37539163 Dato 11. januar 2016

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV TRAFIKALE LØSNINGER SCT. KNUDSGADE SCT BENDTSGADE NØRREGADE-TORVET NOTAT RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV

RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV TRAFIKALE LØSNINGER SCT. KNUDSGADE SCT BENDTSGADE NØRREGADE-TORVET NOTAT RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV TRAFIKALE LØSNINGER SCT. KNUDSGADE SCT BENDTSGADE NØRREGADE-TORVET NOTAT 2016.05.20 Projektforslag TRAFIKALE LØSNINGER SCT. KNUDSGADE-SCT BENDTSGADE-NØRREGADE-TORVET Der

Læs mere

BY- OG MILJØUDVALGET,

BY- OG MILJØUDVALGET, Page 1 of 5 Forside Politik og demokrati Dagsordener og referater By- og Miljøudvalget 21-11-2011 Referat Trafiksanering af H.C. Ørsteds Vej mellem Rosenørns Allé og Thorvaldsensvej - 5.behandling BY-

Læs mere

Glostrup Kommune. Trafiksaneringsplan for Nordvang

Glostrup Kommune. Trafiksaneringsplan for Nordvang Glostrup Kommune Trafiksaneringsplan for Nordvang Januar 2015 Glostrup Kommune Trafiksaneringsplan for Nordvang Udarbejdet i samarbejde med Via Trafik Dato: Januar 2015 2 Indhold 1 INDLEDNING... 4 2 NUVÆRENDE

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 9. juni 2016.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 9. juni 2016. Trafiksikkerhedsrådets møde den 9. juni 2016. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed november 2015 - april 2016. 1. Brogade, Sakskøbing Kaj Erik Nielsen, Apotekervænget 44, Sakskøbing: De to

Læs mere

Tiltagene fokuserer især på at skabe sikre og trygge forhold for de mange lette trafikanter til skolerne i området.

Tiltagene fokuserer især på at skabe sikre og trygge forhold for de mange lette trafikanter til skolerne i området. NOTAT Projekt Ombygning af krydset Søvej Rolighedsvej i Ringe Kunde Faaborg Midtfyn Kommune Notat nr. 2 Dato 29. juni 2012 Fra Erik Gersdorff Stilling 1. Baggrund Faaborg Midtfyn Kommune har i en trafiksikkerhedsrevision,

Læs mere

UDKAST v Det skal være nemt og sikkert at komme frem. Mobilitets- og Infrastrukturpolitik

UDKAST v Det skal være nemt og sikkert at komme frem. Mobilitets- og Infrastrukturpolitik UDKAST v. 04.04.2019 Det skal være nemt og sikkert at komme frem Mobilitets- og Infrastrukturpolitik 2018 2021 Godkendt af Byrådet den xx august 2019 En ny politik for Mobilitet og Infrastruktur Vi er

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 27. november 2015.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 27. november 2015. Trafiksikkerhedsrådets møde den 27. november 2015. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed september - oktober 2015. 1. Gedservej, Nykøbing Jonas Jørgensen, Gedservej 29, Nykøbing: Jeg ved ikke

Læs mere

Trafiksikkerhedsråd - Referat

Trafiksikkerhedsråd - Referat Teknik og Anlæg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bjarne Vagn Pedersen Direkte 7257 7328 bvp@jammerbugt.dk 01-12-2010 Sagsnr.: 2009-16281

Læs mere