Referat af bestyrelsesmøde d for baadlauget SW.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 03.01.08 for baadlauget SW."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d Tilstede var Jens, Torben, Rasmus og Heino Afbud: Torbjørn Formanden bød velkommen til årets første bestyrelsesmøde, og kunne i samme åndedræt oplyse, at der intet nyt var fra APS en. Herefter begynte bestyrelsen at diskuterere de 2 store projekter der er søsat, el og blik. Blikhallen: Det blev aftalt at de 3 styrende kræfter til blikhalprojektet, Jan, Jens og August skal indkaldes til næste bestyrelsesmøde, så der kan udarbejdes en handlingsplan med deadlines,så vi kan se, hvordan projektet skrider fremad. Bla. oprydning, stillads, indkøb af materialer, skure, strøm, tag mm. El på bro 10. Kurt skal indkaldes til næste bestyrelsesmøde for at få søsat den sidstre del af elprojektet på bro 10, der er lavet skabe til målere, en del kabler er lagt ud, og der skal udarbejdes en kørerplan for at få det sidste på plads, derudover skal der laves stålkasser til de pladser der endnu ikke har strøm overhovede. Endvidere skal der opsættes nye målere i skurene og lejlighederne. Formanden overtager styringen med opsætning af computer og netforbindelse i klubhuset. Kassereren skal sende en fakrurar til DER på kr idet DER har ødelagt gulvet i entreen i klubhuset. Næste bestyrelsesmøde er den På kontoen er der ,95 kr. Udestående: kr. Hornbøll Referat af eks. ord. bestyrelsesmøde d

2 Tilstede var Jens, Torben, Rasmus og Heino Gæster: Hans, Jens og Kurt Afbud: Torbjørn, Jan, August Ikke indbudt gæst: en rotte inden i væggen der gnavede løs... den skal nakkes. Bestyrelsen har besluttet at afholde et ekstraordinær bestyrelsesmøde for at få klarlagt projektet med el, blikhal, og samtidig få en update fra Hans vedr. strømaflæsningen. Der var mad på bordet og efter indtagelse af en ordentlig kaloriebombe gik vi igang. Hans startede og kunne oplyse at ellen er aflæst og næsten er klar til at kunne blive faktureret. Dog kunnehan ikke få adgang til skur nr. 10,12,14,27 og 43. Derudover er der noget mystik ved aflæsningen, idet der er en voldsom forskel på hovede og bimålere, men det blev besluttet, at bestyrelsen lige venter med at kikke på tallene, til Hans får kikket det hele igennem igen, hvis Hans ikke kan finde nogle fejl, vil bestyrelsen prøve at lokalisere fejlen. Bro 8 har brugt 123 m 3 vand og bro 10 har brugt 298 m 3 vand, hertil er der ingen anmærkninger. Herefter kom Kurt på banen med Elprojektet på bro 10 samt akut på skur 1 og 2 ( der der øjensynligt er noget MEGET galt med disse målere) samt skurene og blikhallen. Arbejdsplan for elprojektet: Uge 4 skal de store elskabe til hammrene være klar og Kurt vil komme og vejlede i monteringen af målere mm i skabene omkring d januar. Uge 6 vil 6-banden montere skabene på hammeren Uge 8 skal Lars Stentofte grave en rande til kabel fra klubhuset og ud. Derfra gik vi over til blikhallen, hvor Jens var eneste repræsentant da August og Jan måtte melde afbud. Det blev aftalt, at her skal der ligeså udarbejdes en arbejdsplan, og når bestyrelsen har den vil bestyrelsen skrabe arbejdsivrige medlemmer sammen, men som udgangspunkt vil følgende ske: Hallen skal tømmes (igen igen igen igen...) Der skal sættes stillads op så vi er klar til at lægge tag på. Indkøbe materialer til brandvæg mod skur 1&2 samt til væg mellem værksted og hallen Indkøbe materialer til skurene. Indkøbe metal til at lave skydedøre Vinduerne skal fjernes og området tillukkes med metalplader som skal indkøbes.

3 Det forventes at projektet kan søsættes allerede i uge 5 og 6, der vil være morgenmad til arbejdsholdene kl 8 og så er det ellers igang. August skal fremskaffe tegninger og materialelister til projektet. Herefter overgik den altid konstruktive bestyrelse til at udveksle sladder og general mobning af hinanden. Hornbøll Referat af bestyrelsesmøde d Tilstede var Jens, Torben, Rasmus, Jan og Heino Gæster: Jens og August Afbud: Torbjørn Formanden bød velkommen og indledningsvis kunne oplyse, at der er tilsagn fra ApS en om, at der kan opsættes cykelskure/skraldeskure ud for bro 6 og 8, Torben har fået tjansen at afgive tilbud på dette projekt. Der er ikke kommet en afklaring på de sunkne skibe de de andre klubber (SW er vist duksen på dette område) ligesom der ikke er en afklaring omkring brobyggeriet (Jesper bådbygger) og ejheller omkring hvem der har råderettet og dermed har indtægten fra cementkajerne i Fiskerhavnen. Formanden har overtaget blikhalsprojektet fra Torbjørn og kunneoplyse, at der er kaldt medlemmer ind til alle weekender minus 1 idet det begynder at knibe med medlemmer men at der er 3 medlemmer der ikke lige er til at få fat på. Brandvæggen mellem skuer 1&2 er opsat og nu forsættes der med næste væg, tag og endevægge, el samt skydeporte. Kassereren gennemgik regnskabet og forklarede om værdisætningen ag klubhus, blikhal og ApS værdien og hvorledes disse smartest kunne nedskrives. Jan sad bare i hjørnet og savlede over det store indkommende beløb klubben har fået gennem året på gæsteliggere Så kunne Rasmus oplyse, at 1 måned jvf. klubbens vedtægter til at lave regnskabet i var lige snævert nok, og da vedtægterne alligevel skal til afstemning i gennemrenoveret form, blev det besluttet, at deadline fremover skal være den 1 marts for færdiggørelse og bekendtgørelse af regnskabet i bådelauget SW, såfremt dette godkendes på generalforsamlingen Nu er kassereren så gået igang med at fakturere medlemmer for kontigent samt el.

4 Pladsmanden kunne blot konstaterere at alt kørte på skinner i hans afdeling, og så blev han ellers sat på elprojetet som primusmotor. Husmanden havde hellere ikke meget på tapetet, men overtager alle øvrige hængepartier fra Torbjørn såsom klubhus, kistebænk, computer (formanden forsøgte at tørre den trådløse internet af på Heino også... hvor naiv kan man være men nu får vi at se), men også rodet på græsarealet på bro 10 skal have en opsang. Herfeter ankom Jens H og August for at få koordineret det fortsatte arbejde med blikhallen, og det forløb konstruktivt idet de 2 var enige om at overlappe hinanden og de vidste hvad der skulle gøres, så det lød fint. Jens (formand) vil dog holde sig løbende orienteretforat bestyrelsen kan få referat over fremskridtene. August ville sørge for at bestille materialer så de ligger klar til den ommende weekend. Det blev besluttet, at standerhejsningen skal være d kl Næste bestyrelses møde er torsdag d kl 19. På klubbens konto står der ,13 kr Referat af bestyrelsesmøde d Tilstede var Jens, Torben, Rasmus og Heino Gæster: Trine Afbud: Torbjørn Formanden bød velkommen og indledte med at oplyse, at der havde været møde i ApS en idet Jesper Bådebygger har stævnet ApS en idet Jesper bådbygger mener ApS en skylder ham penge, ApS en mener omvendt at der er betalt mere end det udførte arbejde berettiger og at arbejdet ikke er færdiggjort, hvorfor der vil komme en contrastævning mod Jesper bådbygger. Arbejdet skal dog gøres færdigt og der er afsat kr på ApS en regnskab til at færdiggøre det arbejde Jesper bådbygger ikke har opnået. Derudover fremførte formanden formelt en klage over Tonny der kalder sig havnefogedassistent og er ansat hosfiskerne, Tonny har været verbalt meget ubehagelig overfor nogle medlemmer af SW, og formanden indskærpede overfor ApS en og fiskerne i serdelshed, at denne opførelse overfor medlemmer af SW, vil bestyrelsen i SW ikke tolerere. Hvorfor formanden pålage fiskerne at fortælle Tonny om takt og tone på havnen. Derudover oplyste formanden, at projektet på blikhallen pt. står stille pga. mangel på folk.

5 Torbjørn trækker sig til den kommende generalforsamling, idet han får steds flere jobs som skuespiller og derfor er meget på tour ne. Det betyder at der vil være 3 opstillede bestyrelsesposte til generalforsamlingen. Idet der kommer steds flere ansøgere, har bestyrelsen besluttet at opsige lejeaftalen med Max Rene Petersen der har en gæsteplads (som han ikke bruger) og istedet få et fast medlem ind. Så har der været noget rod med skurlisterne så et medlem er blevet faktureret for et skur han ikke har, dette vil vi undersøge, om detteligeså gjaldt sidsteår, og om det medlem der har skuret, er blevet faktureret. Standerhejsningen der afholdes d vil blive annonceret i et nyhedsbrev og festudvalget vil stå for arr. Så kom kassereren med en update på indbetalingerne fra havnelejen, det var mildest talt nedslående: Ialt har klubben ,69 kr. tilgode hos medlemmerne, det svare ca. til 30 % af klubbens drift. 19 A medlemmer har ikke betalt den , og bestyrelsen sendte regningerne ud ca. d idet vedtægterne siger, at beløbet skal være indbetalt den det pågældende år. Bestyrelsen har i den forbindelse modtaget en del besynderlig kritik fra flere medlemmer, idet det blev påpeget at klubben aldrig tidligere har udsendt regningerne til tiden, så dette kom noget uforberedt for flere medlemmer. Bestyrelsen udsender nu rykkere til de A-medlemmer (udover dem der har indgået en afdragsordning) med rykkergebyr på 100 kr hvor vi følger incassoloven, endvidere besluttede bestyrelsen, at såfremt et medlem må sendes til incasso, vil medlemmet blive ekskluderet. Der er ikke rimelighed i, at bestyrelsens tid skal bruges til at få dårlige betalere til at betale, så vil vi hellere have medlemmer ind, der sætter pris på vores lille vandhul. Det blev besluttet, at Gustav gerne på lægge gulv på i entreen i klubhuset, idet vi nu har fået kr fra DER efter de lavede et hul i belægningen på gulvet, så nu kan bevismaterialet blive fjernet. Elprojektet på bro 10 samt renoveringen af klubhuset skrider planmæssigt fremad. På klubbens konto står der Tilgode ,80 kr ,69 kr. Næste bestyrelsesmøde er den Hornbøll

6 Referat af bestyrelsesmøde d Tilstede var Jens, Torben, Rasmus og Heino, Dan Supp. Anders. Gæster: August Formanden indledte med at komme forsent, så er stilen lagt, men det koster jo Herefter gik bestyrelsen igang med at konstitionere sig: Jens: Torben: Rasmus: Dan: Heino: Supp. formand og repræsentant i ApS en Pladsmand og næstformand Kasserer Pligtarbejdsmand Sekretær Anders og Hans Som vedtaget på generalforsamlingen d omkring de 2 skure der hhv. Nu er kontorog materialerum, de skal nu være skure til medlemmerne, og fordelingen af disse er efter bestyrelsens opfattelse mest rimeligt at dette foregår ved simpel lodtrækning. Der vil blive sat opslag op så interesseret kan skrive sig på. Lars Staark ansøgte om tilladelse til at bygge en terasse på vandsiden af sin lejlighed, bestyrelsen besluttede at det er iorden, sålænge af alle bygningsreglimenter overholdes samt at Lars Staark ikke ved opsigelse af lejemålet kan kræve afståelse for terrassen. Endvidere at lejen sættes op, så størrelsen af terrassen koster det samme som en tilsvarende skurenhed. Der skal således udarbejdes et tillæg til lejekontrakten. Hasse har ansøgt om fast plads og dette blev godtaget af bestyrelsen, dog med det forbehold, at kommer der krav fra Københavns havn om, at pladsen ikke må benyttes, skal Hasse fjerne sit fartøj, og selvom han bliver optaget som A-medlem, så har han ikke krav på en erstatningsplads. Hasse er indforstået med denne betingelse. Så besluttede bestyrelsen, at der skal opsættes et skilt på klubbens postkasse, at der kan ilægges ansøgninger til bådplads. Idet bestyrelsen består af en flok it-spassere, vil vi invitere Jeppe til næste møde og her skal han gennemgå dels hjemmesidens opbygning samt forklare om det nye mailsysten. Idet der er ekskluderet flere medlemmer, skal disse haveet brev hvori de bliver oplyst, at de er ekskluderet samt at deres fartøjer skal fjernes inden 1 juni 2008.

7 Den nuopsatte pressostat der sidder i bruseren i klubhusetskal justeres fra de nuværende 4 sekunder til 30 sekunder, ligeledes skal samlingen tætnes. Der skal sendes en skrivelse til Københavns havn vedr: Lampe på bro 10 yderst skal ordnes, den blinker. Klage over forsamlingshuset. Næste møde er den 12 juni I kassen : ,38 kr. Tilgode: ca kr. Bestyrelsesmøde d Tilstede: Jens, Rasmus, Torben, Dan og Heino Supp. Anders. Formanden bød velkommen og kassereren gid derefter i gang med at oplyse, at regnskab samt udsendte regninger ser fint ud. Kassereren foreslog, at klubbens advokat bliver skiftet ud, da han er en sløv padde. Og vi skal bruge en hård nyser til at kradse penge ind fra skyldere. På kontoen står der ,42 kr. Så blev der gennemgået pligtarbejde og diskuterede hvordan det næste step skal gribes an. Afslutningsvis ønskede formanden, at de medlemmer der er fastliggere og har direkte vand skal have installeret en vandstop i tilfælde af, at der ryger et vandrør, og det dermed er klubben der betaler vandet, så alle medlemmer med fast vand skal have påmonteret en shutdown samt rottesikring fra klubbens installation og til shutdown. Herefter opløses forsamlingen i rimelig god ro og orden. Bestyrelsesmøde d Tilstede: Jens, Rasmus, Torben, Dan og Heino Supp. Anders og Hans Formanden bød velkommen og i samråd med pligtarbejdsmanden blev det oplyst, at der ikke må opsættes mere materiel på klubbens grund før denne er ryddet og projekterne er klaret.

8 Kassereren oplyste at der er ,27 på klubbens konto, samt at vi har ca kr til gode. Endvidere a fiskeriforeningen hæver havnelejen med 4 % svarende til 24 kr. pr..brometer pr Det blev besluttet at se nærmere meget nærmere på muligheden for at få et eksternt firma til at klare klubbens regnskaber. Heino skal ringe til Københavns Havn og undersøge hvad der kan gøres ved de skibe vi har liggende, men som er ekskluderet, og ejerne nægter at flytte deres fartøjer. Såfremt et medlem låner sit skib ud til en gæst der bor ombord i længerevarende periode og benytter klubbens faciliteter, skal der betales 200 kr. pr. måned, men gæster må kun benytte klubbens faciliteter i samvær med et medlem, ligesom det er medlemmet der har ansvar for gæstens optræden. Bestyrelsesmøde d. 4/12-08 Tilstede: Jens, Torben, Rasmus og Heino Supp. Anders. På kontoen dd. Står: kr ,43 Idet Bestyrelsen ikke vil omstøde en mulig generalforsamlingsbeslutning, vil sag omkring medlem Sander og hans påstand om, at han for evigt er fritaget fra pligtarbejde, blive taget op som punkt på næstkommende generalforsamling. Der skal udarbejdes en blanket, der overdrager en plads i forbindelse med salg, så bestyrelsen har hold i hanke med, hvem der har pladserne. Der skal udarbejdes en bestyrelseskalender for Dan og Peter Enøje skal bortfjerne deres fartøjer inden 14 dage, bestyrelsens tålmodighed er nu opbrugt og såfremt fartøjerne ikke r fjernet, vil begge medlemmer blive opkrævet kr + moms i gæsteleje for Der skal ryddes op bag klubhuset, dette vil Anders og co. Stå for. Såfremt et medlem har overnattende gæster i en periode på ca. 14 dage eller derover, skal der betales 200 kr. pr. mdr. til klubben, for vand/strøm mm. Derudover henstilles det til, at A-medlemmer, hvis påhæng ligeledes er meget på skibene/klubben, at disse bliver B-medlemmer.

9 Cykler på broerne er ok, MEN de skal parkeres ordentligt, ellers kommer der regler omkring dette!!!!!!!!!!!!!! Rasmus vil bruge ca kr af klubbens midlertil internet, dette er der ok til.

Referat. Ordinær. Generalforsamling. For Bådelauget Syd-West. d. 6/5-06

Referat. Ordinær. Generalforsamling. For Bådelauget Syd-West. d. 6/5-06 Referat Af Ordinær Generalforsamling For Bådelauget Syd-West d. 6/5-06 Efter det oblikatoriske akademiske kvarter startede den ordinære generalforsamling med at formanden efterlyste oplysninger om ejeren

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00

,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 ,Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 28.04.16. KL. 19.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Jan Brix (JB), Hans Jørgen Thrysøe(HJT), Erling Kristensen (EK), Kim Hansen (KH), Bettina Lauritsen(BL),

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015

Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015 Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015 1/ Deltagere: Gabriele, Palle Mie, Niels, Lars, Ingolf. 2/ Post/mail: Der er kommet en års-kalender, fra Tursejlerne. 3/ Meddelelser: Gabriele Gabriele har været

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat.

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat. Til stede: Jette, Najah, Liselotte, Anna. Afbud: Susanne. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 10. juni 2013. Godkendt med en enkelt rettelse til punktet vedr. tyveri og værkstøjsskuret; Det

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Generalforsamling i HF Mosevang

Generalforsamling i HF Mosevang Generalforsamling i HF Mosevang Onsdag d. 2 marts 2016 kl. 19.00 Folkebiblioteket i Viby - Skanderborgvej 170 Referat jf. dagsordenen: 1. Velkomst Valg af dirigent, Jesper Torp, have nr. 25 2. Beretning

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. september 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, EO, MDT, CF, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, Fravær: KDP, KFG, LM Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 01-09-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. september 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: DB, EJ, KFG, BL, KA, LM, HP, MJM, MM, NKC, Torben Afbud: JCK, EG, KDP Fravær: MB Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 21.08.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 21.08.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 21.08.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012. Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012. Tilstede: Trine Rasmussen, Jens Christensen, Rita Møller Nielsen, Jens Eskildsen, Kirsten Bundgård, Sidsel M. Sørensen, Anne-Dorthe Tuemose. Gæster under relevante

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark Tilstede: Bestyrelse: Lars Kure (LK) Bitten Grønbech (BG) Bent Elling (BE) Edvard Holm (EH) Per Dettlaff (PD) Suppleanter:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Holstebro, den 19. april 2009. Referat fra ordinær generalforsamling den 16. april 2009

Holstebro, den 19. april 2009. Referat fra ordinær generalforsamling den 16. april 2009 Andelsboligforeningen Kongelyset I Formand Knud Jensen Kongelyset 8 7500 Holstebro Tlf. 9862 4922 Mobil 2024 4922 E-mail: info@kongelyset.com Referat fra ordinær generalforsamling den 16. april 2009 Holstebro,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15.

Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15. Referat fra Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 11.08.15. Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL),

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 Fremmødte: 10 + 1 fuldmagt Afmeldinger: 2 Ad 1) Valgt til dirigent formand Helene Olsen (HO), valgt til referent

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev marts 2015 Nr. 72 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev marts 2015 Nr. 72 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev marts 2015 Nr. 72 8. årgang Dagen oprandt, hvor vi omsider kunne komme til at montere vask og vandhane i køkkenet så nærmer det sig at være færdigt. Nellemann

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016.

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Nordre Munkegård Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Beboerrepræsentanterne (MBC) fra administrator Aberdeen. (BR) og ca. 25 lejere deltog. Derudover deltog Maj-Britt Christensen

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Nyt fra bestyrelsen 5. Indkomne forslag 6. Fremlæggelse og godkendelse af næste års budget 7. Eventuelt Kl. 19.00 Åbnede Formand

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. maj 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Til stede: Karen, Kirsten, Sanne, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 5 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 11. marts 2011

Bestyrelsesmøde d. 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde d. 11. marts 2011 Deltagere: Lars H + Lars N a. Benzintank i. Carsten har rykket Brandtilsynet med stadig ikke svar. b. Tilskud til renovering i. Lars N har modtaget 2 tilbud. 46000,00

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT 24. august 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT Dato: 18. august 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Dambæk s Have Deltagere: 8 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen, Niels Thulin Johansen,

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 18. marts 2014, 18:00 København N Formalia Til stede: Fraværende: Dirigent: Referent: Lars Kristoffersen (LK), Christoffer Halken (CH), Sussi Askler (SA), Maj Svendstorp (MS),

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

NYHEDSBREV FOR EGENSE SEJLKLUB Marts 2016

NYHEDSBREV FOR EGENSE SEJLKLUB Marts 2016 NYHEDSBREV FOR EGENSE SEJLKLUB Marts 2016 Kære Medlem & familie af Egense Sejlklub. Dette er 2. nyhedsbrev Inkl. Referat fra bestyrelsesmøde 17/3 2016. Som vedtaget på Ordinær generalforsamling 30/1 2016

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 10.10.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 10. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.10.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 10.10.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 10. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.10.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: PIA H. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., David, Pia K., Aase. Afbud fra Klaus, Torben, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk 30. april 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan

Læs mere

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen.

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen. Dagsorden Forum: Bestyrelsen, Espergærde Tennisklub Dato/tid: Onsdag d. 4/6 2014, kl. 19.30 Sted: Espergærde Hallen Tilstede: Birgitte Gullacksen, BG Lars Kastberg, LK Niels Chr. Teglgaard, NCT Birgitte

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5. DIRIGENT: Marianne Larsen AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy Rasmussen, Tina Laursen, Mads Greve, Knud Petersen, Peter Nielsen, David Oszlak, Marianne Larsen og Aase B. Stisen.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Til stede: Peter, Mikkel, Bruno, Rik, Anders, Rene Afbud: Heidi 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 22-01-13 El-Strøm Div. Tilbud til

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Tilstede: Anders, Petur, Carsten, Rasmus, Hanne, Annika, Mattias, Thomas, Fønss, Lykke. Referent: Annika Munch 1. Valg af referent til næste møde Hvis Hanne ikke er på ferie

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Svend Erik Pedersen Fraværende: Nikolaj F. Jensen Sekretær:

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013 Formøde med motionsgruppen (KDP) Tid og sted: Tor. 3. maj 2013 klokken 18:00 på beboerkontoret Motionsgruppens kontaktpersoner har snakket sammen om, at vi gerne vil have et møde omkring solariernes fremtid

Læs mere

Åbne punkter: Rabat til foreningen. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen

Åbne punkter: Rabat til foreningen. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Carlsen Møde dato: 18-09-2012 Møde deltagere: Christian, Arne, Henrik, Claus, Gry og Berit Ikke tilstede: Kasper

Læs mere

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011 Dagsorden: FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset 1. Valg af dirigent, jvf. 6, stk. 4. 2. Beretning om foreningens virksomhed det forløbne år,

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet?

* Veje og stier Nr. 47 Bliver vejen fra rundkørslen belagt med sten med det samme? Hvis nej, kan man benytte Søvangsvej i stedet? Referat af generalforsamling på Kerteminde Skole d. 20. marts 2007 Velkomst v. Formand Jørgen Andersen 1) Valg af Dirigent. Bestyrelsen foreslog Mogens Jacobsen. Mogens blev valgt. Nr. 61 Generalforsamling

Læs mere

VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden:

VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden: VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden: 1. Gennemgang af foreningens jagtlejekontrakter. 2. Gennemgang af medlemskartoteket. 3. Fastlæggelse

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov M Ø D E R E F E R A T Bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Stenagervej, Risskov den 21. oktober 2013 kl. 19.30 hos Oluf, Flintebakken 61 Mødedeltagere: Bente Højfeldt (BH) Vagn Jessen (VJ) Lars B. Andersen

Læs mere

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014.

Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. PRÆSTØ LOKALRÅD. Referat møde med indbudte og andre borgere vedr. havneprojekt d. 14 jan. 2014. 1. Velkomst ved lokalrådets formand Henny Jørgensen Henny Jørgensen bød velkommen til de over 30 fremmødte

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme.

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme. REFERAT Bestyrelsesmøde 26. juni 2014 17:00 Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen Deltagere: Henrik Brønd HB Bent Nielsen BN (afbud) Kjeld Petersen KP Bo Bierbaum BB Jacob Nilsson JN

Læs mere

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone.

Der er i vejchikanerne på Skovmosevej plantet roser, og der forhandles med kommunen om at ændre hele området til 40 kilometer zone. Grundejerforeningen Skovmose Referat af den 36. ordinære generalforsamling lørdag den 18. juni 2011 kl. 13.00 på Skovby Kro. Tilstede var 91 deltagere hvoraf 62 var stemmeberettigede. Formanden Henning

Læs mere

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Punkt 1. Velkomst ved formanden. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Anne (have 89) som blev valgt. Anne konstaterede at GF var lovligt indkaldt.

Læs mere

Jens Ole Christensen bød velkommen til det første bestyrelsesmøde i 2013, hvor der måtte noteres et frafald på 2 mødedeltagere.

Jens Ole Christensen bød velkommen til det første bestyrelsesmøde i 2013, hvor der måtte noteres et frafald på 2 mødedeltagere. Mødested: Svalegaarden. Tidspunkt: Torsdag, den 17. januar 2013 - kl. 17:30. Deltagere: Jens Ole Christensen (JOC) Jens Skovgaard (JSK) Verner F. Larsen (VFL) Torben Thorup Jensen (TTJ) Preben Eihilt (PE)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage:

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: Referater 2004. Mødeaktiviteter i efteråret og vinteren 2004. Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: 28.september: FV og

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

LPC strategidag d. 16. november 2008

LPC strategidag d. 16. november 2008 LPC strategidag d. 16. november 2008 Beslutningsreferat Deltagere: Lars Friis (Lé President) Benny Johansen (Lé Vicepresident) Lotte Clemmensen (Lé Trésorier) Pernille Brauer (Lé Secretaire) Ejner Jørgensen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD BESTYRELSEN

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD BESTYRELSEN 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD BESTYRELSEN Mødet lørdag den 8. november 2014 kl. 11.30 Til stede : Anders Hornemann (AH), Ove Steen Nielsen (OSN) og Hans Jensen (HJ) Fraværende : Kurt Axelsen

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 Så er der gået endnu et år, på trods af, at der stadig er 365 døgn med 24 timer i hvert døgn, føles det som om det var i går vi havde generalforsamling 2009.

Læs mere