SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET"

Transkript

1 REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 30. oktober kl i Sognehuset Til stede: Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Georg Hoxer Kjeldsen, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Henning Dahl Madsen, Agnes Petterson, Lona Meisnow, Johanne Pedersen Markvart, Jørgen Lasgaard, Flemming Baatz Kristensen, Erik Dybdahl Møller, Karsten Thorlund (referent - deltog i pkt. 3,3 og 3,4, 6, 8, 13 og 15) og Finn Bruun Ravnsbæk (referent øvrige punkter). Afbud: Martin Toft Lodahl, Mogens Skjøth og Karen Bjørn Juhl Indledning ved Flemming Baatz Kristensen (17.00) 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter REFERAT: Godkendt 2. Økonomi ved kassereren 2.1 Godkendelse af kvartalsregnskab for 3. kvartal 2012 Til beslutning bilag 1 og 2) Kvartalsregnskabet for 3. Kvartal indstilles af kasserer og forretningsudvalget til godkendelse. REFERAT: Kvartalsrapport godkendt Evt. bevilling til H-mol messe (Til orientering/beslutning) Menighedsrådet ansøgte om kr. til H-mols messe til opførelse i Skt. Lukas Kirke. Provstiudvalget bevilgede ikke midlerne men henviste til, at kirken i stedet kunne finansiere kr. af det akkumulerede overskud. Det blev på MR-mødet i august aftalt at punktet udsættes til mødet i oktober. Skt. Lukas Kirke vurderer om man ønsker at gå med i projektet med kr. Sct Pauls skal i givet fald bidrage tilsvarende. Menighedsrådet ved Skt Lukas Kirke har på menighedsrådsmødet den 23. oktober besluttet at takke nej til en delt finansiering med Sct. Pauls, da menighedsrådet vurderer at kr. er for meget at bruge på én koncert. REFERAT: Afslaget taget til efterretning. Projektet realiseres derfor ikke i denne form.

2 2.3 Guide til kirken (Til beslutning) Lona Meisnow og Jørgen Lasgaard efterlyser guide til kirken. Kirkeblads- og hjemmesideudvalget arbejder videre med sagen. Der findes allerede et tidligere tryk, der kan danne udgangspunkt for arbejdet. Arbejdet på kr. henvises til evt. merbevilling i forbindelse med budget REFERAT: Udvalget bedes udarbejde overslag med økonomiske alternativer til næste møde. Folderen skal være gratis. Lona Meisnow deltager i arbejdet. 2.4 Forøgelse af vikarkonto til organist (Til beslutning) Idet gudstjenesterne på Stefanshjemmet genoptages og der bliver flere alm. gudstjenester foreslås en forøgelse af vikarbudgettet. REFERAT: Godkendt. Der afsættes ekstra kr i 2013 til vikarbudget for organist og korister. 2.5 Indstilling om optagelse i omtale af vejkirker Forretningsudvalget indstiller at Sct. Pauls Kirke optages i hæftet om vejkirker i Jylland. Prisen herfor er ca kr. Kirkeværgen henvender sig til Kirkefonden. REFERAT: Godkendt. Kirkeværgen henvender sig til Kirkefondet. 2.6 Ændringer i budget 2012 og budget 2013 (til beslutning bilag 3) Der er indkommet forskellige budgetønsker til budget 2012 og Forretningsudvalget foreslår at budgetændringer for såvel 2012 som 2013 godkendes. REFERAT: Budget for 2012 godkendt med følgende bemærkninger: Konto 3004 sænkes med kr Konto 3112 hæves med kr Konto 3301 hæves med kr Konto 6011 sænkes med kr Konto 6800 sænkes med kr Udgifter i forbindelse med kirkens 125 års jubilæum flyttes fra konto 6118 til konto Budget for 2013 godkendes med følgende bemærkninger: Konto 3102 hæves med kr Konto 3320 hæves med kr

3 Konto 3400 sænkes med kr Konto 5101 hæves med kr Konto 6023 sænkes med kr Konto 6104 hæves med kr Indsamlingsprojekt til belysning af Sct. Pauls Kirke (Til beslutning Bilag 4, der forventes uddelt et forslag til indsamlingspjece på menighedsrådsmødet) På MR-mødet den 20. marts 2012 blev der nedsat et udvalg bestående af Mogens Skjøth, Jørgen Lasgaard og Flemming Baatz Kristensen, som skulle komme med et oplæg til at udarbejde materiale til et indsamlingsprojekt med henblik på belysning af Sct. Pauls Kirke. Indsamlingsudvalget ville udarbejde folder til indsamlingsprojektet, påbegynde at søge fondsmidler samt udarbejde planer for en indsamling til formålet i efteråret Punktet blev udsat fra mødet i september med henblik på, at der kunne foreligge et bilag til mødet i oktober. REFERAT: Udvalget har endnu ikke oplæg klar og punktet udsættes derfor til næste møde. 4. Valg af kontaktperson til kirkestafet 2013 (Til beslutning bilag kan ses på IT-skrivebordet ) Flemming Baatz Kristensen har tilbudt at være kontaktperson for kirkestafetten i Forretningsudvalget at Flemming Baatz Kristensen udpeges. REFERAT: Godkendt. 5. Forslag til markering af gudstjenester (Til beslutning ) Flemming Baatz Kristensen foreslår at der i forbindelse med den nye lukkelov hver søndag opsættes et banner på kirkepladser hvor der står anført: SØNDAGSÅBENT KL. 10. OG KL. 16. Forretningsudvalget foreslår, at kirkeudvalget arbejder videre med forslaget herunder inddrager evt. tilladelser. REFERAT: Kirkeudvalget undersøger mulighed for en synliggørelse af søndagens gudstjenester i form af skiltning, samt undersøger mulighed for elektronisk lysavis. Endvidere bedes det kommende menighedsråd tage stilling til en udvidelse af åben kirke til også at omfatte lørdag og søndag.

4 6. Drøftelse af videre proces i forbindelse med ny medarbejder på halv tid til Diakoni, Børnekirke og PR (til beslutning bilag 5) I forbindelse med medarbejdermøde i oktober blev medarbejdernes ønsker til den nye halvtidsstilling drøftet. Forretningsudvalget foreslår at medarbejdernes bemærkninger indgår i visionsdagen fredag den 11. januar 2013 kl REFERAT: Menighedsrådet tog udtalelse til efterretning. Menighedsrådet understregede at det kommende menighedsråd står frit i forhold til anvendelse af midlerne. 7. Drøftelse af menighedsrådsarbejdet (til beslutning) Evaluering af menighedsrådsarbejdet: Børge Juhl har tidligere ved tidligere evaluering af MR-arbejdet foreslået, at der fastsættes konkrete retningslinier til kirkeudvalg m.fl. Forretningsudvalget foreslår at Kirkeudvalget til næste møde udearbejder et sådan oplæg. Det har endvidere været foreslået at frivillige kan varetage opgaver, som pt. varetages af MR-medlemmer som eksempelvis opgaver i forbindelse med Åben Kirke. FU foreslår at udvalgene til det sidste MR-møde i denne valgperiode kommer med en beskrivelse af deres arbejdsopgaver, således at medlemmer af det nye menighedsråd lettere kan orientere sig mod, hvor man ønske at medvirke. MR-medlemmer kan endvidere fremkomme med øvrige erfaringer, som skal viderebringes til det nye menighedsråd. Materialet sendes senest onsdag den 14. november til formanden. REFERAT: Godkendt. Det foreslås at udvalgene på ca.1 A-4 side pr. udvalg viderebringer erfaringer til det kommende menighedsråd. 8. Mødeplan for menighedsrådet i 2014 (til beslutning bilag 6 - eftersendes) I henhold til retningsliner for booking af sognehuset frigives kalenderen for lokalerne i 2014 pr. 1. november Der foreslås således fastsat en mødeplan for 2014.

5 REFERAT: Godkendt. 9. Nyt fra udvalgene (til orientering) 9.1 Evt. nyt fra aktivitets- og kunstudvalg REFERAT: Der kommer ny udstilling op i sognehuset i denne uge. Desuden opfordres til at menighedsrådsmedlemmerne deltager i sogneaften med KRIS, 14. november kl Evt. nyt fra Åben Kirke Udvalg REFERAT: Der er problemer med narkomaner, der blokerer toilettet i våbenhuset. Endvidere er indsamlingsbøssen i våbenhuset brudt op. Udvalget indkalder til møde om problemstillingen og laver beslutningsoplæg til næste menighedsrådsmøde. 9.3 Evt. nyt fra Byggeudvalget 9.4 Evt. nyt fra Børneudvalget 9.5 Evt. nyt fra Kirkeudvalget og Kirkeværgen REFERAT: Børge Juhl og Finn Bruun Ravnsbæk orienterede om installation af fibernet på Marselisvej 9 og Rungstedvej Evt. nyt fra Omsorgsudvalget 9.7 Evt. nyt fra Kirkeblads- og hjemmesideudvalget 9.8 Evt. nyt fra Koncertudvalget REFERAT: Der afholdes en flot række koncerter i de kommende måneder, som menighedsrådsmedlemmerne opfordres til at deltage i. 9.9 Evt. nyt fra Grøn Kirke udvalget 10. Nyt fra kontaktpersonen REFERAT: Kontaktpersonen har efter aftale modtaget oplæg til timeopgørelse i forbindelse med opmålingen af stillinger for kirketjenerne. 11. Nyt fra Præsterne (til orientering) REFERAT: Jørgen Lasgaard takkede for opbakningen til Kirkens Korshærs jubilæumsgudstjeneste. Som et led i fejringen af jubilæet er der udarbejdet 5 plakater lavet Mette Thorsen.

6 Flemming Baatz Kristensen oplyste, at der fra februar igen holdes lovsangsgudstjenester. Flemming Baatz Kristensen anbefalede ny bog af Iris Pedersen. Der holdes reception i forbindelse med udgivelsen efter højmessen d. 18. november. 12. Post til Menighedsrådet (Til orientering) Henvendelser findes på IT-skrivebordet. - Midlertidig svar fra provstiet vedr. bevilling til byggesagen. - Svar fra Stiftet vedr. byggesag om at sagen vil være afgjort i løbet af 1 til 2 måneder. 13. Eventuelt (til orientering) REFERAT: Erik Møller og Jørgen Lasgaard tilmelder selv til IP telefoni i forbindelse med tilslutning til fibernet. Lona Meisnow foreslår at der til næste år etableres julebelysning i træerne omkring kirken. Finn Bruun Ravnsbæk takkede for gave fra Kirkens Korshær i forbindelse med jubilæumsgudstjenesten. 14. Orientering fra valgudvalget (til orientering) REFERAT: Medlemmerne i det nye menighedsråd er offentliggjort i kirkebladet. 15. Ansøgning fra Kirkelig fornyelse om lån af Kirke og sognehus (Til beslutning bilag 7) REFERAT: Ansøgningen imødekommes, dog forudsat at arrangementet ikke griber ind i de kirkelige handlinger, og at der ikke er andre arrangementer i sognehuset på samme tid. Udgifter til kirketjenerbetjening skal afholdes af arrangør. Kontaktpersonen indgår aftale med kirketjeneren. 16. Frivillige ved støtteforening omfattes af midler til frivillighedsfest mv. (Til beslutning Bilag 8) Forslag fra Sonia Ellinor Pedersen om, at støtteforeningen tildeles midler til frivillighedsfest mv. i lighed med andre frivillige ved kirken.

7 REFERAT: Menighedsrådet giver et bidrag på kr. 250 pr. deltager, dog maksimalt kr til en frivillighedsfest. 17. Anvendelse af opslagstavlerne i våbenhuset (Til beslutning Bilag 9) Forslag fra Sonia Ellinor Pedersen om opslagstavle i våbenhuset til materialer til tværgående kirkelige initiativer, som rækker ud over hvad som (kun) foregår i Sct. Pauls Kirke. F.eks. Levende Vand, Evangelisk Alliances Bedeuge mv. Alternativt foreslår Sonia bredere adgang til informationer på eksisterende informationshylder mv. REFERAT: Udsættes til næste møde. Sonia Ellinor Pedersen udarbejder beslutningsoplæg til næste møde, herunder forslag til retningslinjer for brug. Næste menighedsrådsmøde afholdes torsdag den 29. november 2012 kl Bemærk at medlemmer af det nye menighedsråd mødes til konstituerende møde tirsdag den 20. november kl Bemærk endelig julefrokost for menighedsråd og personale torsdag den 13. december kl

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 18.30 i Sognehuset Indledning ved Jørgen Lasgaard (18.30) Til stede: Martin Toft Lodahl (referent), Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Hans Henrik

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Lona Meisnow, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Mogens Skjøth, Sonia Pedersen, Martin Frøkjær-Jensen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 25. august 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Flemming Baatz Kristensen Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Henning

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 21. august 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 18. juni 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Martin Frøkjær-Jensen (medarb.rep.), Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 21. februar 2012 kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. september 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 23. januar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 29. november 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. august 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Møller Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Sonia Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Anita Holmgaard Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb.

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 22. januar 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Der vil forud for mødet kl. 18.00 være præsentation af økonomien ved kasserer Georg Kjeldsen. Til stede: Erik Dybdahl Møller,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 24. august 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Jørgen Lasgaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Flemming

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas Kristian Nielsen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 21. november 2016 kl. 19.30 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk, Lona

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 27. oktober 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen, Lisa Iversen, Peter Morthorst-Jensen, Karsten

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 27. november 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Torsdag den 19. september 2013 kl. 19.00 i Skt. Lukas Kirkes Sognehus Sal 1 Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen, Lona Meisnow,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Mandag den 30. november 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Georg Hoxer Kjeldsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. september 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Thomas Kristian

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Annette Baldus Vestergaard, Peter Morthorst-Jensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. juni 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 17.00 i Sognehuset (spisning kl. 18.30) Til stede: Børge Juhl, Karen Bjørn Juhl, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Agnes Petterson, Georg

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af menighedsrådsmøde SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Okonomi ved kassereren REFERAT af Menighedsrddsmsdet SCT. PAULS KIRKE MENrcHeosnADET Tirsdag den 28. april 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anita Holmgaard, Flemming Baatz Kristensen, Finn Bruun Ravnsbek, Johanne Pedersen

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 26. november Formandens initialer: 2014

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 26. november Formandens initialer: 2014 På mødet deltog: Svend Erik Gerberg Simonsen, Minna Irene Siegumfeldt, Jan Friberg, Jakob Riis, Jens Henrik Jakobsen, Heidi Olsen, Kevin Bøgelund Pihl, Jens Andersen, Per Rønager Bøjstrup, Per Frederiksen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 Mødet startede med en orientering fra Anne Sofie Aabenhus om Skoletjenesten i Gladsaxe-Herlev provsti

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Morten Aagaard 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren Orientering

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard (deltog ikke under punkt 1 og 2), Anita Holmgaard, Johanne Pedersen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012.

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012. Holbæk den. 11. december 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. december 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Vita Yvonne Fischer Ole Frank Jørgensen Michael Rosendal

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 4. september 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. september 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud;

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 329, 12.08.2015 kl. 19.00 Indleder: Ingerlise Sørensen Deltagere: Sigfred, Steen Victor, Bent, Henrik, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper Henning, Mie, Torben Jette ankom til

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. oktober 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødepligt ved regnskabsgodkendelse Den 11. oktober. 2012

Læs mere

Drøsselbjerg menighedsråd

Drøsselbjerg menighedsråd Deltager: Ane Pilemand, Bende Grønlund, Bjarne Thor Jensen, Karin Dinesen, Arne Kristensen, Merete Raben og Marianne Kristoffersen. Afbud: Merete Raben Mødeleder: Ane Pilemand Referent: Arne Kristensen

Læs mere

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer:

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer: 24. april 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. nr. 1 Mødestart kl.,00 D a g s o r d e n Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag den 9. februar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag den 9. februar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård 109 Menighedsrådsmøde tirsdag den 9. februar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Fraværende: Protokollat: Afbud fra Hans Jørgen Sørensen, Aase Holst og Lise Hammershøj Jensen Godkendelse

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag. Udvalgsstruktur.

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag. Udvalgsstruktur. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 14. august kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag.

Læs mere

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter

Dato: 27. februar 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 18,00. R e fe r a t. Åbne punkter 27. februar 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. 1 nr. Husk mad kl. 17,30 Mødestart kl. 18,00 R e fe r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Marianne Jensen MJ Tove

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Dybdal Møller 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren

Læs mere

2. Bemærkninger til referat fra ordinært fællesrådsmøde den 7. oktober 2015

2. Bemærkninger til referat fra ordinært fællesrådsmøde den 7. oktober 2015 Fruering og Vitved Menighedsråd Referat af fællesrådsmøde Tirsdag den 24. november 2015 Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører, webbmaster samt

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 5.april 2011. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 5.april 2011. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 5.april 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5. april 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dagsorden Pkt. 1. Siden sidst Referat.

Læs mere

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf) Referat for: Roskilde Domprovstiudvalg PU møde 2. februar 2016. Kl. 17:00-20:00 Mødested: Domprovstegården Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Mødested: Deltager: Afbud fra: Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Konfirmandstuen, Rødding Præstegård. Anger Nissen, Helene Bertelsen, Tove

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af protokol Godkendt. 2 Besigtelse

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 26. april 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Knud Erik Arentsen, Bente Loft Nielsen deltog kl.20.10 20.40. Antal mødedeltagere. 10 Dagsorden: Beslutninger:

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde Torsdag d. 30. april 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat:

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 1. juni 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 1. juni 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 1. juni 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 18.00 NB. Bemærk tid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Efter mødet serveres en

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 1. februar 2011. 1. 1 Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Ove Madsen

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 1. februar 2011. 1. 1 Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Ove Madsen Holbæk den. 1. februar 2011. 1 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 1. februar 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud;

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 8. maj 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 8. maj 1996 Blad no. 1. Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært SOLRØD MENIGHEDSRÅD Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 8. maj 1996 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: 96.05/01 Godkendelse af referat for møde den 10.

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Klaus Eisenhardt, Karen-Margrethe Schmidt og Helle D. Asmussen

Læs mere

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 10. september 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Mødepunkt 1 Ligningsmidler 2015 Aller tildeles kr. 50.000,- i ligning 2015 til kalkning af kirken. Ligningsmidler

Læs mere

Referat for menighedsrådsmødet den 19. november 2015 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat for menighedsrådsmødet den 19. november 2015 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat for menighedsrådsmødet den 19. november 2015 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergaard, Preben Petersen, Birgit Bager, Marie Holst,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Offentlig Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Orientering ved personalekonsulenten Dette punkt udgår,

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. november 2013 kl. 15:30-18:15

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. november 2013 kl. 15:30-18:15 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. november 2013 kl. 15:30-18:15 Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 28.11.2013 Indkaldte:

Læs mere

Konstituerende møde. Formandens initialer:

Konstituerende møde. Formandens initialer: På mødet deltog: Troels Dahlgaard Stummann, Per Rønager Bøjstrup; Susanne Sjølander, Kevin Bøgelund Pihl, Minna Irene Siegumfeldt, Jakob Riis, Nanette Zahrtmann, Ole Winkler Pedersen, (forlod mødet efter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 17. september 2015 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra Ole Pagels 1. Godkendelse af dagsorden. Ad. 1. Ingen bemærkninger

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 24. marts 2015 kl. 19.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 24. marts 2015 kl. 19.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 24. marts 2015 kl. 19.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Ernst Moltrup. Stedfortræder er forsøgt indkaldt, ej mødt. Laila Koch

Læs mere

Deltagere: Karsten Bundgaard (KB),), Kirsten Jørgensen (KJ), Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB), Jens Christensen (JC) og Søren Sievers (SIE)

Deltagere: Karsten Bundgaard (KB),), Kirsten Jørgensen (KJ), Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB), Jens Christensen (JC) og Søren Sievers (SIE) Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 21. august 2014. Kl. 18.30 Mødested: provstikontoret Deltagere: Karsten Bundgaard (KB),), Kirsten Jørgensen (KJ), Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB),

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Møde nr. 6 Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg (fravær med afbud) Christian Seidelin

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

2015-11-05 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 8

2015-11-05 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 5. november, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr.381 Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro, Jan Weber, Jonna Lindenmayer, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen, Niels K. Christensen, Niels Skov Nielsen,

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Arne Dupont, Gitte Hansen, Kirsten Engmark, Kirsten Hansen, Lene Brietzke, Valborg

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl

Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl Beslutningsprotokol Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 Tilstede: Formand Jette Engelbreth Holm (), Næstformand Leif Sondrup (LS), kontaktperson Vibeke Gamst (VG), Kirkeværge

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 21. oktober 2015 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Dato: Blad nr. 408 Til: Valgte MR-medlemmer: Bente Normann Rasmussen, Frede Marinus Johansen, Kirsten Ljungberg, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen, Niels K. Christensen, Niels Skov Nielsen, Peter A. Haahr,

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 10, Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Dok:/ Side 1 af 3. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2012. Blad nr. AaL. 1. Velkomst. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset. Godkendelse af dagsorden.

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2012. Blad nr. AaL. 1. Velkomst. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset. Godkendelse af dagsorden. Side 1 af 5 1. Velkomst. Godkendelse af dagsorden. 2. Regnskab og budget. a.1. Gennemgang af månedsstatus v. LMO a.2. Budget. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset Mie Jensen gennemgik det fremsendte regn-

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 03. marts kl.18.00 i Solrød kirke/konfirmandlokalet Lille Gade 10B Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter

Læs mere

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Afbud/fraværende: Per Jakobsen fraværende ved behandling af pkt. 36-38. Mødet hævet kl.: 17.40. Indkaldte: Kl. 15.00 - Kunstudvalget,

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 7. november, 2013 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 28. maj 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. maj 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Margrethe

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Dato: Blad nr. 403 Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro, Dorthe S. Lauridsen, Frede Marinus Johansen, Jan Weber, Jonna Lindenmayer, Marianne Kjeldsen, Niels

Læs mere

Mødereferat. Værløse Menighedsråd B. Møde Menighedsrådsmøde, nr. 5 2012-2016. Tid 7. maj 2013, kl. 19.00. Sted. Værløse Kirke.

Mødereferat. Værløse Menighedsråd B. Møde Menighedsrådsmøde, nr. 5 2012-2016. Tid 7. maj 2013, kl. 19.00. Sted. Værløse Kirke. Mødereferat Møde Menighedsrådsmøde, nr. 5 2012-2016 Tid 7. maj 2013, kl. 19.00 Sted Deltagere Værløse Kirke Hanne Mølgaard (HM) Pernille Warrer (PW) Inge Skadkær Hansen (ISH) Vibeke Tandrup (VT) Sonja

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Kirsten, Lise, Jytte, Johannes, Svend

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Kirsten, Lise, Jytte, Johannes, Svend Menighedsrådsmøde nr. 355, 13.12.2017 kl. 19.00 Indleder: Knud Pedersen Afbud: Kirsten, Lise, Jytte, Johannes, Svend Til stede: Erik, Elisabeth, Jesper, Steen, Inger, Christian, Henrik, Knud, Poul, Mette,

Læs mere

Temamøde for kontaktpersoner

Temamøde for kontaktpersoner Temamøde for kontaktpersoner Ansættelsesvilkår, overenskomster og planlægning af arbejdstid Den 19. marts 2013 kl. 19.00-21.00 i Hedeagerkirken, Herning Dagsorden Orientering om ansættelsesvilkår, overenskomster

Læs mere