Indsigelse til forslag til lokalplan 1107 Boliger i Skovby Nygaard etape 5 samt kommuneplantillæg nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indsigelse til forslag til lokalplan 1107 Boliger i Skovby Nygaard etape 5 samt kommuneplantillæg nr"

Transkript

1

2

3

4

5 Fra: Bestyrelsen, Grundejerforeningen Østergårdsparken Att: Formand Jens Ole Hegelund Havrevej Galten Til: Skanderborg Kommune Staben for Kultur, Borgere og Planlægning Adelgade Skanderborg Sagsnr P Indsigelse til forslag til lokalplan 1107 Boliger i Skovby Nygaard etape 5 samt kommuneplantillæg nr Grundejerforeningen Østergårsparken har modtaget forslaget til ændring af lokalplan nr samt kommuneplantillæg nr Vi vil som bestyrelse for grundejerforeningen gøre indsigelse overfor en del af de foreslåede ændringer til lokalplanen. Vi er tilfredse med de overordnede formål for lokalplanen, hvor vi særligt ligger vægt på formålene omkring at bebyggelsen skal indpasses i det omgivende landskab, således den nye bebyggelse fremtræder diskret i forhold til refleksion og farver, samt at der skal ske en bevaring af områdets eksisterende landskabstræk ved at veje og bebyggelse følger og tilpasses det naturlige terræn. Der er en række forslag til lokalplanen som vi som bestyrelse ikke mener harmonerer med disse formål. Ændring af bebyggelsesprocent fra 40% til 70 % En ændring af bebyggelsesprocenten fra 40% til 70% er en markant ændring i forhold til det oprindelige. Den øgede bebyggelsesprocent vil antageligt medføre at antallet af beboere i området vil stige, hvorved trafikbelastningen i området vil stige. Med en øget trafikmængde, og et op til 9,5 meter højt etagebyggeri, hvor husene ligger meget tæt lige ud til Vester Nygaards vej, vil der opstå øgede støjproblemer, da støjen vil blive kastet tilbage over mod vores område, når den rammer en næsten ubrudt række af huse. Her vil højden af den nyetablerede støjvold sandsynligvis være alt for lav, da den er lavet til et almindeligt parcelhusområde. Den er i samme højde som støjvolden ovre ved Øster Nygaards vej, hvor der kun er parcelhuse der er placeret med normal afstand mellem husene og ikke nær så meget trafik.

6 Med dette høje og meget tætte byggeri, der vil blive meget synligt fra parcellerne i den yderste del af vores kvarter, og den øgede støjbelastning, må det antages at værdien af disse boliger vil falde væsentligt. Endvidere er det vores frygt, at en så markant forøgelse i bebyggelsesprocenten vil være en markant forringelse af mulighederne for grundvandsbeskyttelse, idet størstedelen af jorden på parcellerne enten vil være bebygget eller være dækket af befæstelse. En grund på 350 kvm. vil således kunne være bebygget med 245 kvm. bolig samt 75 kvm befæstelse, hvilket kun efterlader 30 kvm. til beplantning på parcellen. Dette vil efter vores vurdering medføre en markant forringelse af grundvandsbeskyttelsen. Det er således vores forslag at bebyggelsesprocenten maksimalt bør være 50 %. Ændring af maksimal højde fra 8,5 m. til 9,5 m. Vi bemærker, at det i henhold til lokalplanen kun er delområde A hvor den maksimale højde for bebyggelse foreslås ændret. De øvrige delområder foreslås ikke ændret. Det er vores vurdering, at denne forskel i højdetilladelsen vil medføre at der sker en markant ændring i de eksisterende landskabstræk og at bebyggelsen derved ikke vil falde ind i det naturlige terræn. I det naturlige terræn er der fald fra øst mod vest. Dette naturlige fald i niveau vil derved blive brudt og skabe en disharmoni i forhold til den eksisterende natur. Bebyggelse i 2 plan imod vest imod Østergårdsparken. En bebyggelse i 2 plan imod vest vil efter vores vurdering medføre en gene for de nuværende beboere i Østergårdsparken som følge af, at det giver beboerne i den nye udstykning frit udsyn til de eksisterende haver. Som følge heraf foreslår vi, at bebyggelsen i den del af lokalplanen som vender ud til Vester Nygaard begrænses til 1 plan, samt at bebyggelsen på de enkelte parceller skal placeres så langt mod øst på parcellen som muligt. Vi håber vores indsigelser tages i betragtning i den videre behandling af lokalplanen for området. Med venlig hilsen Bestyrelsen i Grundejerforeningen Østergårdsparken.

7 Til Skanderborg kommune Att: Staben for kultur, Borgere & planlægning Adelgade Skanderborg Høringssvar vedr. Lokalplan 1107 Boliger i Skovby Nygaard 5 etape. Nygaard Vi ønsker at gøre indsigelse mod den på Lokalplan 1107 beskrevne ændring af plan 30.b 21 hvor både bebyggelsesprocent og maksimal bygge højde er foreslået væsentligt ændret. Vi ønsker konkret at gøre indsigelse mod følgende punkter Byggehøjden på 9,5 meter er for høj, hvis vi antager facaderne på et ny etage byggeri anlægges meter (som skiterne antyder) fra skel, så vil der med en vindueshøjde på maks syv meter være selv med 2 meter hæk i skel, fuldstændig frit udsyn til samtlige haver i Østergaardsparken der ligger langs Vester Nygaard så enhver form for privatliv i haven vil være udelukket, hvilket vi vil finde grænseoverskridende og ganske urimeligt. Vi vil foreslå at såfremt der skal etableres etagebyggeri så bør det kun ske i den østlige del af delområde A der vender ind mod den grønne kile og ikke ud mod stamvejen. Se Figur 1. Der vil således stadig være den ønskede større variation bebyggelserne. Evt. Etagebyggeri Figur 1 Forslag til eventuel placering af etagebyggeri Etage byggeri langs stamvejen vil kaste en del trafikstøj tilbage og ind i de eksisterende beboelser i Østergaardsparken. Allerede uden byggeri kan trafikken fra Vester Nygaard tydelig høres og det vil forværres markant såfremt der etableres en mur af etagebyggeri langs Vester Nygaard

8 Vi ønsker der sikres effektiv lys afskærmning fra trafikken i den ny bebyggelse således de parceller der måtte ligge ud for de forskellige arealers udkørsel ikke får stue/have oplyst hver gang der kører en bil ud, for vores vedkommende særligt Vejen O-P som i Punktet P ligger niveaumæssigt noget højere end Punkt O det betyder lyskeglerne fra bilerne faktisk lyser over vores 2 meter høje hæk og direkte ind i have og stue. Der er pt ingen vold til afskærmning da det jvf Lokalplan 1099 skulle holdes åbent i forbindelse med stigennemføringerne. Vi ønsker Effektiv bomsystem på forbindelsesstierne der forbinder Østergaardsparken med Ellens Høj vi oplever allerede nu knallerter der i høj fart kører direkte fra Vejen O-P direkte ind i på Østergaardsparkens gang/boligstier. Det er ikke et spørgsmål der en dag bliver kørt en fodgænger eller skolebarn ned men mere hvornår det sker.!! Jeg håber man fra kommunal side tager vores bekymringer og facts med i overvejelserne og rent faktisk genovervejer om der skal åbnes op for etagebyggeri så tæt op ad Østergaardsparken hvor beboerne gennem år reelt ikke har mulighed for at kompensere for trafikgener og manglende privatliv på egen matrikel. Jeg håber ovenstående punkter rent faktisk vil blive behandlet seriøst og taget i betragtning i forbindelse med den endelige projektering og viser det hensyn der godt kan tages så længe byggeriet ikke er startet og ikke bare gennemfører tingene fordi man kan. Med Venlig Hilsen Klaus og Maj Nybro Rugvej 32, matr 3cø Galten

9 Galten d Staben for Kultur, Borgere og Planlægning Adelgade Skanderborg Indsigelse vedr. Lokalplan forslag LP1107 Skovby Nygaard etape 5 og kommuneplantillæg nr Vi har modtaget forslag om, at ændre de oprindelige vilkår for den oprindelig godkendte lokalplan for området Skovby Nygaard. Det ses naturligvis som positivt, at der fortsat er en strategi i forhold til, at det skal være et rekreativt område med fokus på de grønne arealer og med plads til naturen men derudover må siges, at det er med stor bekymring, at der næsten for hver lokalplan der sættes i høring for området Skovby Nygaard ses, at være mindre og mindre fokus, for ikke at sige stort set ingen hensyn til det allerede etablerede beboelsesområde i Østergårdsparken. Tidligere var Skovby Nygaard området beskrevet som et beboelsesområde der skulle indpasses i det omgivende landskab og på bedst mulig vis skulle falde ind og være diskret. Dette er dog langt fra overhovedet at kunne realiseres såfremt dette forslag til ændring i lokalplanen vedtages. Der er tale om et beboelsesområde hvor man nu ønsker at hæve bebyggelsesprocenten til 70 % fra de nuværende 40 %. Dette betyder, at beboelsesområdet vil blive langt større end først fremlagt og med det der følger, af flere boliger på mindre plads og øget tilgang af støj og trafik. Husene bliver flere og med mindre plads til store åbne områder. Her er det vigtigt også at medtage, at der i forvejen bygges langt tættere på Østergårdsparken end på den anden side, nemlig på Skovby siden, hvor der i det nederste stykke både er støjvold og et bredt græsstykke mellem beboelsesområderne der ligger op til Skovby Nygaard. Derudover er der fremsagt forslag om, at boligerne der bygges, skal have lov til at være 9,5 meter høj hvilket er en del højere end først tilladt. Boligområdet der ligger ud for Østergårdsparken er beliggende på en skrænt med en væsentligt hældning hvilket i forvejen betyder, at de nederste huse beliggende mod øst er i risiko for, at de kommende naboer har frit udsyn ned i huse og haver i langt højere grad end hvis der var tale om bebyggelse på flad plan. Såfremt det bliver muligt, at bygge i denne højde af 9,5 meter vil langt de fleste husejere med østvendte grunde i Østergårdsparken være stavnsbundne til deres huse idet ingen vil kunne sælge et hus hvor naboerne beliggende på en skrænt og med en bygningshøjde på 9,5meter vil have det totale udsyn til hver et hjørne i deres haver. Derfor må de østvendte parceller i Østergårdsparken påberegnes et væsentligt værditab af deres ejendom såfremt denne øgning af højden vedtages. Da alt fortsat er i planlægningsfasen forventer vi således, at man forholder sig konkret til denne problemstilling der i særlig grad kan få katastrofale følger for en del af de østvendte parceller i Østergårdsparken.

10 Med forslag om øget bebyggelse og større/højere boliger vil det udover ovenstående gener medføre, at den tætte bebyggelse i området Skovby Nygaard vil virke som en støjvold over mod Østergårdsparken idet bygningerne vil kaste lyden fra trafikken over mod vores boligområde. Det er således vigtigt for os, med baggrund i ovenstående argumenter, at gøre kraftige indvendinger mod de indkomne forslag om ændringer i lokalplanen. Samlet set, er der tale om gener af en sådan grad, at det ikke længere vil kunne ses som muligt, at få færdig etableret området Skovby Nygaard som en succes for alle borgere i området og at konsekvenserne for mange borgere i Østergårdsparken vil være voldsomme. Vi anmoder derfor om, at forslaget om ændringer ikke vedtages og såfremt beslutningstagerne har behov for yderligere information bedes de kontakte os og vi vil tilbyde fremvisning på vores egne grunde så det bliver mere klart for alle hvilken betydning en ændring vil have for os borgere i Østergårdsparken. Venlig Hilsen Havrevej 37 Johan og Camilla Havrevej 35 Alan og Tekla Havrevej 33 Torben og Jackie Havrevej 31 Morten og Mette Havrevej 23 Steffen og Ulla Havrevej 29 Kenneth og Tina

11 Skanderborg Kommune Staben for Kultur, Borgere og Planlægning Galten, den 8. november 2016 INDSIGELSER MOD FORSLAG TIL LOKALPLAN NR Lokalplanen bør tilpasses, således at område D (det meste af Einars Lykke) også kun må bebygges med max. 1 (alternativt max. 1½) etages huse: Det fremgår af lokalplanens s. 7, "Baggrund og formål", at " bebyggelse skal indpasses i det omgivende landskab", at " bebyggelse skal følge og tilpasses det naturlige terræn" samt at "Udsynet på langs af den grønne kile kan opleves som et åbent landskab". Den overordnede tanke er således, at bebyggelsen skal understrege landskabets naturlige forløb/niveauforskelle på den vis, at de højeste bygninger ligger på det højeste terræn. De højeste bygninger omkranses af lavere bygninger, hvorved landskabets/terrænets naturlige forløb understreges. Denne grundtanke er gennemført i forhold til område A og område B, idet område A, som ligger højeste, bebygges med de højeste huse. Disse huse omkranses af det lavere liggende område B med huse i én etage. Derved understreges landskabets naturlige forløb. Der er ikke samme harmoni i forhold til område D, hvorfor lokalplanen bør tilpasses. I område D må der bygges 2 etagers huse. Det harmonerer ikke med landskabets naturlige forløb, at der efter 1 plans husene kan komme markante 2 etagers huse. Område D bør således kun bebygges med 1 (eller alternativt 1½) etages huse. Det vil understrege terrænets forløb langt bedre og dermed sikre et harmonisk landskab. Alternativt bør område C udvides, således at en langt større del af Einars Lykke sikres mod de meget markante 2 etagers huse: Einars Lykke skråner hele 4 meter. Det betyder, at et 2 etagers hus "på den forkerte placering" i område D i høj grad vil modvirke ønsket om, at bebyggelsen følger det naturlige terræn og fremstår harmonisk. En udvidelse af område C kan endvidere sikre, at der ikke kommer et 2 etagers hus nær den grønne kile. Et markant 2 etagers hus nær den grønne kile vil tage det naturlige fokus fra fælleshuset og den smukke gamle eg. Kommunen kunne - af hensyn til harmonien i området - vælge, at lade grænsen mellem område D og område C følge grænsen mellem område A og område B. Denne grænse passer også fint med højdekurverne i området, jf. nedenfor:

12 De nedenfor indsatte fotos viser eksempler på den disharmoni, som 2 etagers huse har medført på den anden side af den grønne kile (vejene Frodes Mark og Møllen). Bemærk endvidere de markante indkigsgener og skyggegener, som vil være yderligere forstærket på Einars Lykke, da området skråner hele 4 meter.

13 Fælleshus Kommunen bør overveje, om der skal stilles særlige krav til indretning/materialevalg i forhold til fælleshuset, således at det sikres, at de nærmeste naboer ikke udsættes for støjgener. Venlig hilsen Charlotte Moestrup, Solsikkevænget 17, 8464 Galten

14

15

16

17 Skovby d. 8/ Til Staben for Kultur, Borgere og Planlægning Skanderborg Kommune Vedrørende vedtagelse af Lokalplan nr og Kommuneplantillæg nr omhandlende boliger og grønne områder i Skovby Nygaard, sendes der hermed en positiv tilkendegivelse for planens indhold og accept af muligheden for opbygning af et fælleshus mm. På vegne af underudvalget for etablering af et fælleshus i Grundejerforeningen Skovby Nygaard, vil vi hermed gerne udtrykke vores glæde over de muligheder, planen har givet for vores fælles grønne område. Det store grønne fælles friareal Enghaven s rekreative områder, vil give fantastiske muligheder for at færdes i og med naturen, hvilket kan bidrage til fællesskab for både børn og voksne. Gode stiforbindelser til at forbinde alle aktiviteterne vil fuldende det enestående projekt. Ligeledes ser vi store perspektiver i etablering af et fælleshus, da det giver utalige muligheder for at skabe fælles aktiviteter og vil være et fælles samlingspunkt for vores dejlige boligområde. At kommunen har lyttet til de ideer beboerne i Skovby Nygaard i fælleskab har fremlagt, og givet mulighed for, at alle vores ønsker kan indfries, betyder rigtig meget for os. Vi håber, at alle disse projekter sammen vil danne et enestående område, som vil være til glæde og gavn for rigtig mange af områdets beboere og vil skabe et unikt sammenhold i området. Der arbejdes allerede i flere underudvalg på at realisere disse ideer og vi håber, at dette arbejde fører til, at etablering kan påbegyndes inden for en overskuelig fremtid. På vegne af fælleshusudvalget Med venlig hilsen Søren Stensig Lynggaard Frodes Mark 17, Skovby 8464 Galten

Høringsnotat vedrørende forslag til plan nr Boliger i Skovby Nygaard etape 4.

Høringsnotat vedrørende forslag til plan nr Boliger i Skovby Nygaard etape 4. Høringsnotat vedrørende forslag til plan nr. 1099 Boliger i Skovby Nygaard etape 4. Der var ved indsigelsesfristens udløb indkommet følgende bemærkninger/indsigelser til lokalplanforslaget: 1 AVK International

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C ÅRHUS STIFT Telefon 86 14 51 00 DALGAS AVENUE 46 Telefax 86 14 55 21 8000 ÅRHUS C www.aarhus.stift.dk E-mail: kmaar@km.dk Århus Kommune plaenlaegningogbyggeri@aarhus.dk Den 10. december 2009 Dokument nr.:

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet Forslag til Lokalplan 76 Boliger ved Torpet Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase samt administrationens indstilling hertil Der er modtaget 3 skriftlige høringssvar. Resumeer af det indkomne

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

Vedrørende forslag til lokalplan nr. 412, samt forslag til kommuneplantillæg nr. 39 til kommuneplan

Vedrørende forslag til lokalplan nr. 412, samt forslag til kommuneplantillæg nr. 39 til kommuneplan Viborg kommune Teknik & Miljø Plan Prinsens Alle 5 Att: Karl Johan Legaard Jensen. Viborg den 12. November 2012. Vedrørende forslag til lokalplan nr. 412, samt forslag til kommuneplantillæg nr. 39 til

Læs mere

Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60

Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne Jørgensen, Nørregade 60 Høringssvar 1a: Hanne

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens.

Forslag til tillæg 28 og lokalplan , Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Plan og By Sagsbehandler: Sanne Wenzel Jespersen Sagsnr. 01.02.05-P16-16-15 Dato:23.5.2016 Notat om høringssvar Forslag til tillæg 28 og lokalplan 2015-24, Bolig og erhverv, Blumersgade 3-5, Horsens. Ved

Læs mere

Kære Byråd. Hedehusene d. 28. marts Seniorboliger Vindinge Nord

Kære Byråd. Hedehusene d. 28. marts Seniorboliger Vindinge Nord Kære Byråd Østre Hedevej 2 4000 Roskilde Telefon +45 4656 0900 Telefax +45 4656 0979 Hedehusene d. 28. marts 2019 Seniorboliger Vindinge Nord Vi ønsker med dette notat at gøre opmærksom på en enestående

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring Teknik- og Miljøudvalget Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 218170 Brevid. 1559147 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

Høringssvar vedr. Rudersdal Kommunes forslag til kommuneplan 2017.

Høringssvar vedr. Rudersdal Kommunes forslag til kommuneplan 2017. Høringssvar vedr. Rudersdal Kommunes forslag til kommuneplan 2017. Vi har med interesse læst forslag til Kommuneplan 2017, og vi er glade for, at Rudersdal kommune lægger vægt på, at ændringen af området

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269243 Brevid. 2397709 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 631 for Kildegården og kommuneplantillæg

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

Vivi Maagaard Fra: Helle Bay Sendt: 15. september 2015 07:48 Til: Vivi Maagaard Emne: VS: Indsigelser mv. til forslag til lokalplan nr. 1091 - Vessøvejs forlængelse SUPPLERENDE HØRING Vedhæftede filer:

Læs mere

Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej Viborg Rødding d. 1. marts 2008

Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej Viborg Rødding d. 1. marts 2008 Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej 3 8800 Viborg Rødding d. 1. marts 2008 Vedr.: Lokalplanforslag nr. 310 for et boligområde i Rødding. I forlængelse af vores indsigelser mod lokalplan

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1013-13 Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Afsender Høringssvar og indsigelser Forvaltningens kommentarer Ændringer 1. Bente Hansen, a. Bebyggelsen

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet Skanderborg Kommune Miljø- og Planudvalget Kresten & Helene Thorup Stjærvej 70 8464 Galten kresten@krab.dk helene@simoni.dk Høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1120, Udstykning ved Stjær. Stjær er

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger 1 Helge Sølgaard Henriksholm Allé 20 2950 Vedbæk Vedbæk Grundejerforening støtter indsigelsen ved formand Hans Jeremiassen Indsigelsen er primært rettet mod den østlige tæt- lav bebyggelse bestående af

Læs mere

Kommentarer til forslag til lokalplan 1120, boligområde ved Stjærvej i Stjær

Kommentarer til forslag til lokalplan 1120, boligområde ved Stjærvej i Stjær Kommentarer til forslag til lokalplan 1120, boligområde ved Stjærvej i Stjær Generelt: Vi vil gerne have byudvikling i Stjær, men det skal være inden for kommuneplanens rammer, så vi bevarer det karakteristiske

Læs mere

Høringssvar Vedr. Forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 367 Sadolin & Holmblad. Ad A): Rækkehusene bør tages ud af Tillæg til lokalplan

Høringssvar Vedr. Forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 367 Sadolin & Holmblad. Ad A): Rækkehusene bør tages ud af Tillæg til lokalplan Høringssvar Vedr. Forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 367 Sadolin & Holmblad Overordnet set, er vi positivt stemte for de nye tanker omkring mere byliv, caféliv etc., der argumenteres for i den

Læs mere

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan 2017-2 Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsperiode: 16. maj 18. juli 2017 Sag nr. 01.02.05-P16-4-17 Der er indkommet 4 høringssvar i den offentlige

Læs mere

Vedr. ejendommen matr. Nr. 13bf Sædding By, Guldager Sædding Strandvej 32, 6710 Esbjerg V.

Vedr. ejendommen matr. Nr. 13bf Sædding By, Guldager Sædding Strandvej 32, 6710 Esbjerg V. Byggeri Teknik og Miljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Vedr. ejendommen matr. Nr. 13bf Sædding By, Guldager Sædding Strandvej 32, 6710 Esbjerg V. I henhold til jeres brev af 11.marts 2015, skal vi herved meddele

Læs mere

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017 Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre (sendt til kmv@hvidovre.dk) 1 Mandag den 2. januar 2017 Høringssvar på ændring af kommuneplan for erhvervsområdet 1E3 Jeg har modtaget

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.055 og Lokalplan 4-3-105 Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) 2016-008444 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 53 Boliger Demantsvej Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge en kommuneplan. Denne

Læs mere

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063

Svendborg, d. 11. juni Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Svendborg Kommune Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Svendborg, d. 11. juni 2018 Høringssvar vedr. Mølmarksvej 198. Sagsid 18/1063 Vi har modtaget en skrivelse vedrørende opførelse af et 4 etagers

Læs mere

Referat borgermøde Vipperød Bakker

Referat borgermøde Vipperød Bakker Referat borgermøde Vipperød Bakker John Harpøth byder velkommen - gennemgår dagsorden og aftenens program - understreger, at alle er velkomne til at byde ind, og at vi vil forsøge at besvare alle spørgsmål.

Læs mere

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området?

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området? Kommuneplan/Rammebestemmelser undtagelse: Det kan simpelthen ikke passe at man i et område som ellers kun er parcelhuse, tillader 4 etagers byggerier på 2-3 matrikler. Det er en åbenlys forskelsbehandling

Læs mere

Lokalplaner på vej. 08. Maj 2017

Lokalplaner på vej. 08. Maj 2017 Lokalplaner på vej 08. Maj 2017 1020 Malling syd - Forslag 1060 Idrætsanlæg på Vidtskuevej, Viby - Forslag 1061 Generationernes Hus. Aarhus Ø Forslag 1066 Erhvervsområde ved Søren Frichsvej - Forslag Lokalplan

Læs mere

Hvidbog - behandling af høringssvar

Hvidbog - behandling af høringssvar BILAG 2 / kommuneplantillæg nr. 003 og lokalplanforslag nr. 039 for et institutionsområde ved Haugemøllevej, Slangerup, Frederikssund Kommune. Hvidbog - behandling af høringssvar Afsender Resumé af høringssvar

Læs mere

Indsigelse mod bygningskomplekset med de to etager ud mod Husene på Hans Tausensvej:

Indsigelse mod bygningskomplekset med de to etager ud mod Husene på Hans Tausensvej: Varde den 16.10.2016 Varde Kommune Att. Annette Gerd Schmidt Bebyggelsesprojekt på materielgårdens grund på Lerpøtvej Vores oplevelse af mødet med kommunen den 19/5 var at vi blev hørt, og der blev vist

Læs mere

SKOVPARCELLER I DREJENS

SKOVPARCELLER I DREJENS SAGSNR. 12.4591 1. udkast - d. 30. maj 2014 SKOVPARCELLER I DREJENS forslag TIL NY DISPONERING forslag til ny disponering med åben-lav boliger gældende planforhold arealopgørelse Nærværende projektmappe

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse

Sammenfattende miljøredegørelse 19. marts 2012 Sammenfattende miljøredegørelse Lokalplan 33-002 for Boligområde mellem golfbanen og Sensommervej i Resenbro I forbindelse med den endelige vedtagelse af lokalplan 33-002 for boligområde

Læs mere

FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN REGISTRERING OG ANALYSE AARHUS KOMMUNE, Bilag 3 MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE

FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN REGISTRERING OG ANALYSE AARHUS KOMMUNE, Bilag 3 MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN Bilag 3 REGISTRERING OG ANALYSE MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE AARHUS KOMMUNE, Center for Byudvikling og Mobilitet i samarbejde med OPDRAG

Læs mere

FORSLAG. Gilleleje. Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan /9

FORSLAG. Gilleleje. Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan /9 FORSLAG Gilleleje Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013-25 1/9 Generel orientering Dette planforslag er udarbejdet af Gribskov Kommune. Planforslaget er godkendt til offentlig fremlæggelse

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH AALBORG STIFT Stiftsøvrigheden Dok.nr. 120 318/13 MJOH Dato: 19. november 2013 Rebild Kommune (e-mail) Lokalplanforslag nr. 277 med tilhørende kommuneplantillæg nr. 5 Aalborg Stiftsøvrighed har modtaget

Læs mere

NOTAT. Forslag til Lokalplan 459 for Langhusene og Dybenskærhave Hvidbog om de indkomne høringssvar

NOTAT. Forslag til Lokalplan 459 for Langhusene og Dybenskærhave Hvidbog om de indkomne høringssvar Forslag til Lokalplan 459 for Langhusene og Dybenskærhave Hvidbog om de indkomne høringssvar NOTAT KULTUR-, TEKNIK-, MILJØ- OG ARBEJDSMARKEDS- FORVALTNINGEN Plan- og Miljøafdelingen Arkitekt: Dorte Stouenberg

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 196762 Brevid. 1711242 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609

Læs mere

Høringssvar til lokalplan Boligområde ved Skovrevlgyden, Nr. Lyndelse

Høringssvar til lokalplan Boligområde ved Skovrevlgyden, Nr. Lyndelse Høringssvar til lokalplan 2016-10 Boligområde ved Skovrevlgyden, Nr. Lyndelse N r. Lyndelse 27.12.20\6 Indsigelse til lokalplan 2O16-LO boligområde Skovrevlgrden, Nr. Lyndelse. Efter at have læst udkast

Læs mere

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens Plan og By Teknik og Miljø Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-21-16 Dato: 18.4.2018 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-28, Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger

Læs mere

(&# )# "#$%&*+##&%&#%&!! #!- %&%##!!#&#%$&!%#$+ &%,111#$%&%!,%&!! 2%& Side 1

(&# )# #$%&*+##&%&#%&!! #!- %&%##!!#&#%$&!%#$+ &%,111#$%&%!,%&!! 2%& Side 1 !"#$%&'"#$%&% (&# )# "#$%&*+##&%&#%&!!,-#&&#&%,&#.#,$+& #!- *+#/%#!&%,&#$#$+& -#%#0##&,#$+#%#!! #0#&&!%-#&-## *+#/%#$!&#%&!!,-%$ %&%##!!#&#%$&!%#$+ &##!-&,#& &%,111#$%&%!,%&!! $$&%#&*&###2,111#$%&%34*&5

Læs mere

Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70 Sommerhusområde ved Skarrev.

Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70 Sommerhusområde ved Skarrev. Kultur, Miljø & Erhverv Kultur, Plan & Fritid Dato: 24/04/2014 Sagsnr.: 13/16702 Dokumentnr.: 74 Sagsbehandler: AJJ Indsigelsesnotat Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70

Læs mere

Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015

Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015 Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015 Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Høringsvar til Lokalplan 271, Boligformål Vejen Med henvisning til høring af lokalplan 271 har

Læs mere

Kære Rander Kommune. Jacob Krath. Sendt: 30. marts :41. Emne: Indsigelse for lokalplanforslag 618

Kære Rander Kommune. Jacob Krath. Sendt: 30. marts :41. Emne: Indsigelse for lokalplanforslag 618 Jacob Krath Fra: Plan Sendt: 30. marts 2015 12:41 Til: Jacob Krath Emne: Indsigelse for lokalplanforslag 618 Fra: ove laursen [mailto:ove.laursen@hotmail.com] Sendt: 29. marts 2015 18:58 Til: Plan Emne:

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Udfordringer ved Vindinge Nord Der er stor forståelse for, at Vindinge betragtes som en eftertragtet landsby, som mange gerne vil bosætte sig i, hvorv

Udfordringer ved Vindinge Nord Der er stor forståelse for, at Vindinge betragtes som en eftertragtet landsby, som mange gerne vil bosætte sig i, hvorv Udfordringer ved Vindinge Nord Der er stor forståelse for, at Vindinge betragtes som en eftertragtet landsby, som mange gerne vil bosætte sig i, hvorved flere boliger efterspørges. Der ses derfor som udgangspunkt

Læs mere

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby.

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B.03.03.01 Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Center for Teknik og Miljø september 2015 Indkomne bemærkninger 1. Bjarne Pedersen. Dokumentnr. 60. Ønsker ikke

Læs mere

Lokalplan udvikling af EUC-grunden til blandet bolig/erhverv PKU den

Lokalplan udvikling af EUC-grunden til blandet bolig/erhverv PKU den Lokalplan 500-85 udvikling af EUC-grunden til blandet bolig/erhverv PKU den 25.9.2018 Uddannelse Trafik Byudvikling Trafikanalyse - baggrund Idéfasen medførte bemærkninger om trafiksituationen i området.

Læs mere

Rammer. I menuen til venstre kan du klikke på de enkelte distrikter for rammer.

Rammer. I menuen til venstre kan du klikke på de enkelte distrikter for rammer. Rammer Rammerne indeholder de grundlæggende bestemmelser for de enkelte områder i kommunen. Det er zonestatus, anvendelsen af området, mindstegrundstørrelse ved udstykning, maksimal bebyggelsesprocent,

Læs mere

Grundejerforeningen Smidstrup Strandpark

Grundejerforeningen Smidstrup Strandpark Grundejerforeningen Smidstrup Strandpark Notat vedrørende søområdet Side 1 Baggrund Grundejerforeningen Smidstup Strandpark ønsker at få set på deres lille søområde med nye øjne samt fokus på de rekreative

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til:

Fra: Sendt fra FirstClass med min ipad. Teamplan Til: Fra: Teamplan [TMPlan@Hjoerring.dk] June Gina Heiselberg [june.heiselberg@hjoerring.dk] Sendt dato: 28-08-2019 11:29 Modtaget Dato: 28-08-2019 11:29 Vedrørende: VS: Lokalplan for Engparken, Hjørring Hej

Læs mere

Hvidbog for supplerende høring i perioden 6. juni 20. juni 2019: Lokalplan 189 Overførsel af sommerhusområde til byzone i Strøby Egede

Hvidbog for supplerende høring i perioden 6. juni 20. juni 2019: Lokalplan 189 Overførsel af sommerhusområde til byzone i Strøby Egede Hvidbog for supplerende høring i perioden 6. juni 20. juni 2019: Lokalplan 189 Overførsel af sommerhusområde til byzone i Strøby Egede Oversigt over høringssvar, forvaltningens bemærkninger og politisk

Læs mere

Høringssvar Nr. Indsiger Høringssvar (uddrag) Administrationens kommentarer 1 Beboer Atlasvænge 2750 Ballerup

Høringssvar Nr. Indsiger Høringssvar (uddrag) Administrationens kommentarer 1 Beboer Atlasvænge 2750 Ballerup LOKALPLAN 134-1 ATLASVÆNGE Høringssvar Nr. Indsiger Høringssvar (uddrag) Administrationens kommentarer 1 Beboer Indsigelse mod placering af gæsteparkeringspladser ud for vores grund, direkte ud for vores

Læs mere

STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN

STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN INDHOLD INDHOLD 1 INDLEDNING 5 2 LOKALPLANENS BESTEMMELSER

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat. Ådalsbakken, Gug

Godkendelse af opsamling på fordebat. Ådalsbakken, Gug Punkt 9. Godkendelse af opsamling på fordebat. Ådalsbakken, Gug 2016-072378 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at godkender, at der udarbejdes forslag til kommuneplantillæg og lokalplan på baggrund

Læs mere

Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan Bolig- og erhvervsområde ved Gl. Viborgvej. Kommuneplantillæg 19

Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan Bolig- og erhvervsområde ved Gl. Viborgvej. Kommuneplantillæg 19 Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2013 Bolig- og erhvervsområde ved Gl. Viborgvej Randers Kommune side 32 Kommuneplantillæg BaggRund Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune,

Læs mere

AFGØRELSE i sag om dispensation til at opføre et hus med lavere taghældning end forudsat i lokalplanen på Gåsemurevej 8 i Stevns Kommune

AFGØRELSE i sag om dispensation til at opføre et hus med lavere taghældning end forudsat i lokalplanen på Gåsemurevej 8 i Stevns Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 20. marts 2014 J.nr.: NMK-33-02145 Ref.: KAGRA AFGØRELSE i sag om dispensation til at opføre et hus med lavere taghældning

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20

Sammenfattende redegørelse. Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20 Sammenfattende redegørelse Miljøvurdering af forslag til Lokalplan 1104 for Lille Dalby Bakker med tilhørende kommuneplantillæg 20 Juni 2017 2 Miljørapport, Sammenfattende redegørelse I 1. I 4 2. M 5 3.

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

Lydnotat 3 Version 003

Lydnotat 3 Version 003 Lydnotat 3 Version 003 Riis Akustik ApS Nørreled 22 4300 Holbæk tlf 30511735 claus@riisakustik.dk Kunde: Hoffmann A/S Michel Reffs Projekt: Bardenflethsgade Emne: Støj fra vejtrafik Facadestøjniveau på

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Kommentarer til forslag til lokalplan nr af december Fra Borgergruppen for Ammmendrup udstykningen.

Kommentarer til forslag til lokalplan nr af december Fra Borgergruppen for Ammmendrup udstykningen. Kommentarer til forslag til lokalplan nr.106.05 af december 2005. Fra Borgergruppen for Ammmendrup udstykningen. 22. december 2005. Kommentarer til forslag til lokalplan nr.106.05 af december 2005 fra

Læs mere

From:Mogens Gundersen To:Post til KIB Subject:Partshøring vedrørende Borupgårdscentret, Snekkersten

From:Mogens Gundersen To:Post til KIB Subject:Partshøring vedrørende Borupgårdscentret, Snekkersten From:Mogens Gundersen Subject:Partshøring vedrørende Borupgårdscentret, Snekkersten Som en af de nærmeste naboer til det eksisterende samt kommende Borupgårdscenter som lyder godt. Men det bliver alt for

Læs mere

Resume fra borgermøde

Resume fra borgermøde Plan og Udvikling Sagsnr. 243428 Brevid. 2096731 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk 7. majl 2015 NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger til lokalplan 614 for boliger ved Himmelevvej

Læs mere

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage).

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage). KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 20-11-2017 Sagsnr. 2017-0355010 Bilag 8 Koreavej 8 Teknik- og Miljøforvaltningen har den 23. august 2017 modtaget en ansøgning om

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer Teknisk Forvaltning, den 07.12.2015 Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer 1 07.11.2015 Janni Grønbæk

Læs mere

TM - Planafdelingen Postkasse Sendt dato: :50 Modtaget Dato:

TM - Planafdelingen Postkasse Sendt dato: :50 Modtaget Dato: Fra: Tobias Grindsted [togri@nst.dk] Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: 24-10-2014 14:50 Modtaget Dato: 24-10-2014 14:50 Vedr. forslag til kommuneplantillæg

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, øst for Hålsvej, Fjellerad (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, øst for Hålsvej, Fjellerad (2. forelæggelse) Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 7.010 og Lokalplan 7-5-101 Boliger, øst for Hålsvej, Fjellerad (2. forelæggelse) 2015-044736 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37

Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37 Multihuset Kultur, Miljø & Vækst Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre Att. Anne Mette Lassen Hvidovre den 14 juli 2016 Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37 Vi har modtaget

Læs mere

VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN

VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN Indholdsfortegnelse Lokalplaneksempler...7 Baggrunden for bestemmelserne...9 Bebyggelsens udformning...10 Bolig med forskudte etager...11 Indledning

Læs mere

Kommunen modtog enkelte synspunkter på, at høringen burde omfatte flere. Kommunen har derfor udvidet høringen til flere omboende. Se vedlagte kort.

Kommunen modtog enkelte synspunkter på, at høringen burde omfatte flere. Kommunen har derfor udvidet høringen til flere omboende. Se vedlagte kort. Byg og Ejendom Egevangen 3B 2980 Kokkedal Tlf 7256 5000 byggesager@fredensborg.dk www.fredensborg.dk Sagsnr. 2015-550 Den 4. januar 2016 NY NABOORIENTERING PARTSHØRING Brødregårdsvej, matr. nr. 6a, 7 ei

Læs mere

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. juni 2015 Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune har fået en henvendelse fra en privat grundejer

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 66 Centerområde ved Elmegårdsvej Ændring af kommuneplanområde 6 Bellinge Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

BILAG A - INDSIGELSESDOKUMENT

BILAG A - INDSIGELSESDOKUMENT INDHOLD Bemærkning fra Viborg Stiftsøvrighed Indsigelse fra beboere Solbjerg 62, 7400 Herning. Indsigelse fra beboer, Lerbjerg 11, 7400 Herning. Indsigelse fra beboere, Lerbjerg 17a, 7400 Herning. Indsigelse

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune August 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune August 2018 Debatoplæg Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed

Læs mere

Lokalplaner på vej. 26. september 2016

Lokalplaner på vej. 26. september 2016 Lokalplaner på vej Heliports ved AUH, Tillæg Kp13,VVM, Lp nr. 1027 EV Gl. Egå, Bevarende Lp nr. 985 EV Boligbyggeri i Valdemarsgade, Lp nr. 1039 FO Etageboliger og erhverv, Godsbanen Lp nr. 1044 FO 26.

Læs mere

At der skal opføres en børneinstitution er os ikke ubekendt, det var været oplyst i lokalplan tilbage i 1998, da byggegrundene var i udbud.

At der skal opføres en børneinstitution er os ikke ubekendt, det var været oplyst i lokalplan tilbage i 1998, da byggegrundene var i udbud. Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Odense Slot. Nørregade 36 5000 Odense C Byggesags.nr.2017-3760 Att. Alice Rydstrøm Sigvardt arsig@odense.dk CC.: Jane Jegind janejegind@odense.dk Odense den 12.10.2017

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

Ang: lokalplan Boliger og institutioner, Venøsundvej og Tornhøjvej, Tornhøj Dato: :12:00

Ang: lokalplan Boliger og institutioner, Venøsundvej og Tornhøjvej, Tornhøj Dato: :12:00 Sendt: 10. oktober 2016 09:12 Dato: 10-10-2016 09:12:00 Name: Nordjyllands Historiske Museum Address: Algade 48 Postnr: 9000 Tlf: 25197436 Email: niels.haue@aalborg.dk Emne: Arkæologi Nordjyllands Historiske

Læs mere

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe.

Undertegnede gør hermed indsigelse mod Forslag til Lokalplan vedrørende boliger, Sygehusvej 14, Nibe. Elizabeth Arkin Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Mail: plan.byg@aalborg.dk Nibe den 20. oktober 2014 Indsigelse mod Lokalplan 10-1-106 Undertegnede gør

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36

Sara Studsgaard. Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune. Indsigelse. Vedr. Udhus ved Bygade 36 Robin de Nijs Sendt: 28. oktober 2017 20:31 Cc: Maria Vedel Emne: Indsigelse Vedr. Udhus ved Bygade 36 Til Teknik og miljøcenter, Høje Taastrup kommune Indsigelse Vedr. Udhus ved

Læs mere