Sådan sælger du din bolig i Bulgarien - hurtigt og til en god pris Guide i 6 nemme trin. TRIN 1 Udbyd din bolig til salg om foråret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan sælger du din bolig i Bulgarien - hurtigt og til en god pris Guide i 6 nemme trin. TRIN 1 Udbyd din bolig til salg om foråret"

Transkript

1 TRIN 1 Udbyd din bolig til salg om foråret TRIN 2 Vælg kun en ejendomsmægler TRIN 3 Vær fornuftig når du bestemmer prisen TRIN 4 Sælg med en fuldmagt TRIN 5 Gør boligen salgsklar TRIN 6 Kontakt din ejendomsmægler i salgsperioden Forord Du er nu i gang med at læse den eneste e-bog på markedet, som giver dig en opskrift på, hvordan du i 6 nemme trin, sælger din bolig i Bulgarien, - hurtigt, og til en god pris. Grunden til at jeg har valgt at skrive denne bog, er fordi jeg synes at den mangler. Jeg har brugt de sene nattetimer den seneste vintermåned, efter at have læst godnat historier for mine to små piger på 2 og 4 år og fået dem til at sove. Min dejlige kone, Nevena, har måttet undvære julehyggen, men hun har kunnet mærke, at jeg virkelig brændte for at dele ud af mine 8 års erfaringer i, hvad der virker og ikke virker i Bulgarien. Jeg betalte lidt tilbage på afsavns kontoen, ved at forære hende et par øreringe i guld, juleaften. Du vil, med rette, stille dig selv spørgsmålet om, hvad er min baggrund for at være ekspert på dette område. Jo ser du...

2 Jeg har en solid baggrund fra bankverdenen, og hoppede som 24 årig over i ejendomsmægler branchen, hvor jeg sideløbende tog uddannelsen som statsautoriseret ejendomsmægler, og overbygningen som Valuar. For 8 år siden hoppede jeg med på vognen, og begyndte at sælge ferieboliger til danskere fra Danmark. Ved et af mine besøg i Bulgarien, ramte en af Amors pile mig lige i hjertet, - jeg mødte min nuværende kone, Nevena, og teltpælene blev for 6 år siden flyttet til Sortehavet. Boligmarked for ferieboliger i Bulgarien har ændret sig dramatisk de seneste par år. Priserne er faldet dramatisk, og fra at det var vesteuropæer der investerede, er det nu hovedsagelig russerne, der er tilbage på markedet. Jeg har kogt min viden ned til 6 nemme trin, og tør godt love dig, at du er godt på vej til at have solgt din ferie lejlighed, i et ellers svært boligmarked i Bulgarien, ved at bruge min recept. God fornøjelse med læsningen Robert Møller

3 TRIN 1 - Udbyd din bolig til salg om foråret De fleste ferie lejligheder ved Sortehavet bliver solgt om sommeren - det vil sige fra maj og til og med september. (De fleste Russiske børnefamilier holder ferie i Bulgarien fra juni til august måned). Hvis du har besluttet dig for at sælge din feriebolig, vil jeg anbefale dig, at være klar med at udbyde boligen på markedet i foråret, når køberne dukker op i Bulgarien. I år vil der i højsæsonen, alene fra Moskva, ankomme 23 fly om ugen med turister, til den internationale lufthavn i Burgas. TRIN 2 Vælg kun en ejendomsmægler Få flere ejendomsmæglere til at vurdere din bolig Det er altid en god ide at få flere ejendomsmæglere til at vurdere din feriebolig i Bulgarien, så du får en ide om salgsprisen. Når du er i gang med at udvælge ejendomsmægler firmaerne, vil jeg anbefale, at du undersøger forhold som: Lokalkendskab Markedsføring Referencer Lokalkendskab Entrer med et ejendomsmægler firma, som har forretningssted i Bulgarien, og gerne i lokalområdet hvor din feriebolig er beliggende. Har firmaet et synligt forretningsted på et hovedstrøg, eller er det et kontor i en beboelsesbygning? Tjek efter på ejendomsmæglerens hjemmeside om han har boliger til salg i det samme kompleks, som din bolig ligger i.

4 Spørg eventuelt om firmaet kender dit kompleks, og om de har haft nogle gensalg. Markedsføring Det er en god ide at spørge til hvilke aktiviteter ejendomsmægleren igangsætter, for at finde en kunde til din bolig. Sidder han på kontoret og venter på at kunderne ringer til ham, bør du nok gå et andet sted hen. Da hovedparten af kunderne, som i øjeblikket efterspørger ferieboliger ved Sortehavet i Bulgarien, kommer fra Rusland og de Russisk talende lande, vil det være en godt ide, at undersøge, hvordan mægleren finder kunderne: Har firmaet forretningssted i Rusland Annonceres der i aviser og boligmagasiner Annonceres der på russiske boligportaler, som benytter søgemaskiner Yandex eller Rambler (Russerne kender ikke Google) Har firmaet forretningspartnere i Rusland Referencer Når du har undersøgt om ejendomsmægleren har det fornødne lokalkendskab, har salgskanalen rettet mod det russiske marked, er det en god ide, at tjekke op på om tidligere sælgere, har været tilfredse med mæglerens service. Det kan du gøre, ved at se efter om der på ejendomsmæglerens hjemmeside, er nogle udtalelser fra kunder, som har solgt via det pågældende firma. Eller du kan bede om, at få tilsendt oplysninger på reference personer, som du kan kontakte pr. telefon eller mail. Her er nogle ideer til spørgsmål, som du kan stille en reference person: Hvorfor valgte du lige netop ejendomsmægler xx til at sælge din bolig? Hvor lang tid var ejendomsmægler xx om at sælge din bolig?

5 Hvad er din mening om ejendomsmæglers xx salgsarbejde? Vil du anbefale ejendomsmægler xx til andre? Vælg kun en ejendomsmægler Jeg vil anbefale dig kun, at udbyde din bolig til salg hos en ejendomsmægler. Du har derved mulighed for, at stille mægleren til ansvar overfor salgsarbejdet med, at finde køberen til netop din bolig. Er der flere firmaer om at sælge din bolig, er ingen af dem interesseret i at bruge flere tusinde kroner på, at markedsføre boligen, da alle tænker, at boligen bliver solgt af en af de andre firmaer i morgen. TRIN 3 - Vær fornuftig når du bestemmer prisen Når du har modtaget salgs oplæggene, vil du opleve at der kan være betydelige forskelle i ejendomsmæglernes vurderinger. Det hænger naturligvis sammen med, at der ikke findes nogen objektiv målestok for prisfastsættelsen af en bestemt bolig. Ved valg af ejendomsmægler, er det ikke nødvendigvis den mægler der vurderer ejerboligen højest, du bør vælge. Køberne fokuserer i øjeblikket meget på prisen. Derfor handler det ikke bare om at følge med prisudviklingen, det handler om at være foran den. I stedet for mange små nøk for at følge prisfaldet, skal du sætte prisen en anelse lavere end de andre boliger i området. Så er det nemlig din bolig, køberne først kommer og ser på. På den måde bliver din bolig en referencebolig, som køberne sammenligner de andre muligheder med. Hvis din bolig så er lige så fin, som de andre, er det din, der bliver solgt.

6 Som sælger bør du altid selv konkret vurdere, hvilket ejendomsmæglerfirma, du har mest tillid til, og som efter dit eget skøn, vil kunne gøre den mest effektive indsats for at sælge din feriebolig. TRIN 4 - Sælg med en fuldmagt Som tidligere nævnt er det næsten kun Russerne og folk fra de Russisk talende republikker, som i øjeblikket køber ferieboliger i Bulgarien. De er noget skeptiske ved at købe en "gensalgs" lejlighed. Det skyldes at der bliver svindlet og bedraget på boligmarkedet i Rusland. Der er eksempler på at købere, der har købt en bolig og betalt købesummen, og fået skødet og nøglen i hånden, efterfølgende har erfaret, at der var en anden køber, som også havde et skøde og en nøgle til den samme lejlighed. De er derfor meget forsigtige, når de kommer til Bulgarien for at købe en feriebolig. Flere af kunderne, som vi kommer i kontakt med, ønsker i første omgang kun at købe direkte fra bygherren (firmaer som udvikler projekter), fordi de ikke tør at tage risikoen ved at købe en gensalgs lejlighed. De fleste af køberne bliver overbevist om at juraen er i orden, når vi fremviser en kopi af skødet, og en fuldmagt fra sælgeren (som giver os lov til at sælge boligen), der er blevet underskrevet hos en notar, og som er blevet legaliseret hos udenrigsministeriet, hvor de stempler og påfører klistermærker med det danske rigsvåben, til den helt store guldmedalje. For at imødekomme tvivlen hos køberen om hvem, der ejer boligen, og hvem der har fuldmagt til at sælge, er det altså en god ide at du giver din ejendomsmægler en salgs fuldmagt.

7 TRIN 5 - Gør boligen salgsklar De fleste, der ønsker at sælge deres bolig, drømmer om en hurtig handel til en god pris. Du kan øge dine chancer for at opnå dette, ved at gøre din bolig så indbydende som muligt. Det første indtryk af boligen er som bekendt vigtigt. Prøv derfor at overveje, hvordan din bolig ser ud, - hvis du ser på den med nye øjne. Hvordan opleves boligen, når du træder ind i den?. Virker det lyst eller mørkt?. Er der rodet eller ordentligt?. Virker det trangt eller rummeligt?. En potentiel køber vil have alle sanser åbne, når han eller hun besøger din bolig. Det kan du som sælger tage højde for, når du vil gøre din bolig mere salgbar. Lys er vigtigt for mange boligkøbere, så det gælder om at få din bolig til at virke så lys og venlig som muligt. En lys bolig virker også større. Gør rent Sørg for, at boligen fremtræder rent og pænt. Det er særlig vigtigt i køkkener og badeværelser. En potentiel køber er ikke interesseret i at overtage andres skidt og snavs. Ryd op Din bolig virker større og mere indbydende, hvis der er ryddet op. Når der er ryddet op og skabt orden, får køber et bedre indtryk af den plads og de muligheder, der er i boligen. For mange ting kan gøre boligen uoverskueligt, og få det til at virke mindre. Hvis boligen er ren og ryddelig, giver det samtidig køberen et positivt indtryk af, at du har holdt din bolig godt.

8 Gør din bolig neutral Når du skal sælge, handler det om at få så mange af de potentielle købere som muligt til at føle sig hjemme og kunne se mulighederne i boligen. Boligen skal helst på samme tid appellere til både unge familier med små, eller større børn, singler og yngre eller ældre par uden børn. Men da det ikke er muligt at indrette en bolig, så den passer til alle typer købere, kan du i stedet tilstræbe at få boligen til at virke så neutralt som muligt. Du kan f.eks. få væggene malet i en neutral lys farve, som ikke generer nogen, og som samtidig får rummene til at virke større og lysere. Hvis du har mange møbler og nipsgenstande, kan du overveje at sælge dem. Med færre møbler og ting og en almindelig, neutral indretning vil købere bedre kunne forestille sig at bo i boligen, end hvis væggene f.eks. er vinrøde og rummene fyldt med personlige minder og mange forskellige møbler. Eksempel fra den virkelige verden Vi havde en lejlighed til salg i St. Vlas for en kunde fra England. Da vi havde fremvist boligen et par gange fandt vi ud af, at kunderne syntes godt om beliggenheden, men at lejligheden virkede meget lille. Ejeren havde købt en standard møbelpakke, men møblerne passede ikke ind i rummene. Vi fjernede, ifølge aftale med ejeren, en del af møblerne og 2 uger senere, var lejligheden solgt. Vedligeholdelse Det er vigtigt, at boligen fremstår velholdt. Hvis vinduerne er malet og vedligeholdt, og træværk og gulve er pæne, signalerer det over for køberen, at du har passet godt på boligen.

9 Hvis boligen har mange små skader, kan det afskrække de købere, der hverken har tid, råd eller lyst til at bruge tid og kræfter på istandsættelse. Derfor vil det som regel kunne betale sig at bruge penge på at male og udbedre småskader. TRIN 6 - Kontakt din ejendomsmægler i salgsperioden Det kan være svært at sidde i Danmark, og følge med i, hvordan salget af ferieboligen i Bulgarien forløber. Mit tip er, at du med jævne mellemrum kontakter ejendomsmægleren, og spørger til hvordan det går med salget. Spørg om hvornår der har været nogle fremvisninger. Hvad var kundernes reaktion ved besigtigelsen. Spørg din ejendomsmægler om markedssituationen har ændret siden du udbød din bolig til salg. Når du holder linien varm til din ejendomsmægler, vil han ikke glemme dig og din bolig, og der er en risiko for, at han vil gøre en ekstra indsats for at slippe for dine opkald. Få en uforpligtende vurdering! Hvis du overvejer at sælge din feriebolig i Bulgarien, giver jeg gerne en uforpligtende salgsvurdering - klink på linket og du er i gang. Uforpligtende salgsvurdering af min bolig

Gode råd der sælger din bolig

Gode råd der sælger din bolig Gode råd der sælger din bolig Giv dit hjem mere værdi Vi har lavet denne folder med boligtips til dig, så du nemt og overskueligt kan give dit hjem mere værdi inden fremvisning. På en fremvisning handler

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra beliggenheden af vandrørene i jorden til placering af sofaen i stuen

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra placering af vinduer til valg af lysestager. Design By Funch har de

Læs mere

HMJ France. Salg Udlejning Administration. Nyd alle fordelene ved en eksklusiv formidlingsaftale

HMJ France. Salg Udlejning Administration. Nyd alle fordelene ved en eksklusiv formidlingsaftale HMJ France Salg Udlejning Administration Nyd alle fordelene ved en eksklusiv formidlingsaftale Dansk ejendomsmægler i Sydfrankrig siden 1983 Overvejer du at sælge din bolig? Vi har gennem vores markedsføring

Læs mere

Boligkøber. Guide. BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy

Boligkøber. Guide. BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy Boligkøber Guide BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy Boligkøb i trygge omgivelser Hvad enten du er førstegangskøber, eller du er ved at købe din sidste bolig, er det rart med en mægler,

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Klager. J.nr UL/li. København, den 21. november 2017 KENDELSE. mod

Klager. J.nr UL/li. København, den 21. november 2017 KENDELSE. mod 1 København, den 21. november 2017 KENDELSE Klager mod Ejendomsmæglere MDE Klaus Jørgensen og Klaus Bundgaard Jensen Bymidten 112 3500 Værløse Nævnet har modtaget klagen den 14. juli 2017. Klagen angår

Læs mere

Tre Huse. en sortner jord synker i hav de lyse stjerner slukkespå himlen. ildbrande raser mod arnens bål høj hede spiller mod himlen s

Tre Huse. en sortner jord synker i hav de lyse stjerner slukkespå himlen. ildbrande raser mod arnens bål høj hede spiller mod himlen s en sortner jord synker i hav de lyse stjerner slukkespå himlen ildbrande raser mod arnens bål høj hede spiller mod himlen s Tre Huse Nu skal et jo ikke være kamp og heltedåd det hele og efter et hårdt

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom og indgik derfor den 7. juni 2007 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom og indgik derfor den 7. juni 2007 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Præstø ApS Vesterbro 1 4720 Præstø Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at klager ikke fik solgt sin ejendom til en

Læs mere

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Egevænget 8 Sag: 84600631 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Boligen Opført 1973 Rum/Værelser 4/4 Bolig 130 m² Grund 917 m² Energimærke:

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvilke fordele det giver at sælge og købe via os og hvad du kan forvente

Læs mere

Boligsælgerens ultimative guide En god start på boligsalget

Boligsælgerens ultimative guide En god start på boligsalget Boligsælgerens ultimative guide En god start på boligsalget 29 sider med tips, tricks og gode råd Indholdsfortegnelse 01 Er du klar til at sælge din bolig? 02 Hvordan foregår et boligsalg? 03 Forberedelser

Læs mere

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Boligsælger Guide BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Et effektivt og trygt boligsalg Hos BoligOne har vi fokus på dig og dine behov. Du står selv for fremvisningen af din bolig, mens

Læs mere

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge Guide: Undgå fejlkøb og spar penge En ny undersøgelse viser, at vi oftest fortryder de køb, vi gør på nettet Af Lisa Rybjerg Pedersen, oktober 2012 03 De fleste fejlkøb foregår på nettet 05 Case: Mine

Læs mere

Hvad skal jeg skrive?

Hvad skal jeg skrive? Hvad skal jeg skrive? I dette kapitel lærer du: I. At booke møder via email II. At tænke sociale medier ind i dit opsøgende salg 26 Telefonen er død! I gamle dage - dvs. før internet, sociale medier og

Læs mere

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC 01:00:08 SNEDKER MUHAREM SEJDIC Jeg har mine venner, jeg har mine bekendte. Vi er sammen, og derfor føler jeg at jeg har det rigtig, rigtig godt.

Læs mere

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser INDHOLD KAPITEL 1 Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser KAPITEL 2 KAPITEL 3 KAPITEL 4 KAPITEL 5 KAPITEL 6 KAPITEL 7 INDLEDNING Denne bog handler om jobtekster, altså de tekster, som en

Læs mere

Lunavej 5B Rødovre. EDC Arne Madsen A/S. Lunavej 5B. Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE. Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc.

Lunavej 5B Rødovre. EDC Arne Madsen A/S. Lunavej 5B. Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE. Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc. Lunavej 5B Rødovre Lunavej 5B Sag: 26100445 edc.dk EDC Arne Madsen A/S Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc.dk Boligen Opført 1951 Rum/Værelser 4/4

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. maj 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Kaas & Marksø ApS v/ Advokatfirmaet Erritzøe Dronningens Tværgade 7 1302 København K Nævnet har modtaget klagen den 15. september 2010. Klagen angår

Læs mere

DR Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. København den 12. oktober 2007

DR Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. København den 12. oktober 2007 RADIO- OG TV-NÆVNET DR Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. København den 12. oktober 2007 Klage over skjult reklame for køkkenfirmaet Invita i programmet Hammerslag sendt

Læs mere

MØDEBOOKING SKAF NYE KUNDER VIA TELEFONEN, SOCIALE. Lær at booke møder pr. telefon. Forstå hvordan sociale medier kan benyttes til at få nye kunder.

MØDEBOOKING SKAF NYE KUNDER VIA TELEFONEN, SOCIALE. Lær at booke møder pr. telefon. Forstå hvordan sociale medier kan benyttes til at få nye kunder. MØDEBOOKING SKAF NYE KUNDER VIA TELEFONEN, SOCIALE MEDIER OG E-MAIL Lær at booke møder pr. telefon. Forstå hvordan sociale medier kan benyttes til at få nye kunder. Booster salget i dit firma 2015 Leon

Læs mere

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk Salg Hvor svært kan det være? Dagsorden 10.00-11:15 Velkomst & Generelle salgsværktøjer 11.15-12.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 12.00-12.30 Frokost 12.30-14.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 14.00-14.30

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Boligsælgerens Guide. En god start på boligsalget. Alt du skal vide, før du starter dit boligsalg

Boligsælgerens Guide. En god start på boligsalget. Alt du skal vide, før du starter dit boligsalg Boligsælgerens Guide En god start på boligsalget Alt du skal vide, før du starter dit boligsalg Indholdsfortegnelse 01 Er du klar til at sælge din bolig? 02 Hvordan foregår et boligsalg? 03 Forberedelser

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde 3 ejerlejligheder til salg i en ejendom. Klagerne var interesserede i at afgive bud på en af ejerlejlighederne.

KENDELSE. Indklagede havde 3 ejerlejligheder til salg i en ejendom. Klagerne var interesserede i at afgive bud på en af ejerlejlighederne. 1 København, den 25. september 2009 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler Annemette Lyngh Fælledvej 18 2200 København N Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Højt beliggende villa, med plads til den store familie + 105 kvm garage. Sag: 84600578 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464

Læs mere

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke.

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke. Velkommen hos home Før vi sælger din bolig, vil vi gerne præsentere os Før du sætter din bolig til salg, vil vi gerne fortælle dig, hvordan vi arbejder hos home. Hvem vi samarbejder med, og hvilke fordele

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig 2014 BREVETS STYRKE FIND VEJ TIL DANSKERNES HJERTER Brevets styrke 2014 er en analyse af danskernes forhold til kommunikation fra virksomheder via fysisk brev og brev lagt i e-boks sammenlignet med, web,

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand Nævnet har modtaget klagen den 18. april 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO.

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby AFS. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Tlf 45 87 55 44 E-mail info@ledin.dk Web www.ledin.dk Navn Vej...................... Nr......... Postnr......

Læs mere

Rød skrift er besvarelser fra Systofte Blå skrift er besvarelser fra Lågerup. Spørgeskema. Crossklubmiljø

Rød skrift er besvarelser fra Systofte Blå skrift er besvarelser fra Lågerup. Spørgeskema. Crossklubmiljø Rød skrift er besvarelser fra Systofte Blå skrift er besvarelser fra Lågerup Spørgeskema Crossklubmiljø Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0171 aq. København, den 17. januar 2012 KENDELSE. ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Strandfelt A/S Bytorvet 31 2620 Albertslund

Klager. J.nr. 2011-0171 aq. København, den 17. januar 2012 KENDELSE. ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Strandfelt A/S Bytorvet 31 2620 Albertslund 1 København, den 17. januar 2012 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Strandfelt A/S Bytorvet 31 2620 Albertslund Nævnet har modtaget klagen den 26. august 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden.

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden. Alle Vores hjerter på et guldfad Vilkårene blev for ringe Vil du med ud at gå en tur Vil du med ned til stranden Vi var kun os to Vi var kun os ti tilbage Vi var kun os tre til ceremonien Vi var en familie

Læs mere

Sælger bekræfter ved sin underskrift, at have modtaget kopi af salgsbudget og underskrevet formidlingsaftale.

Sælger bekræfter ved sin underskrift, at have modtaget kopi af salgsbudget og underskrevet formidlingsaftale. 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Lone Bülow Gram Søborg Hovedgade 14 2860 Søborg Sagen angår spørgsmålet, om der mellem parterne er indgået en gyldig

Læs mere

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Ret&Råd har specialiseret sig i: Ret&Råd har sekretariat på Havnevej 3, 4000 Roskilde Erhverv - Rettidig Rådgivning Telefon 70 20 70

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede er berettiget til vederlag som krævet, efter at klager opsagde formidlingsaftalen.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede er berettiget til vederlag som krævet, efter at klager opsagde formidlingsaftalen. 1 København, den 3. januar 2013 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Susse Ehrhorn Svenstrupvænget 5 5260 Odense S Nævnet har modtaget klagen den 23. april 2012. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Klager. J.nr. 2010-0190 UL/aq. København, den 30. juni 2011 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler Fritz Bredvig Søndergade 27 9480 Løkken

Klager. J.nr. 2010-0190 UL/aq. København, den 30. juni 2011 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler Fritz Bredvig Søndergade 27 9480 Løkken 1 København, den 30. juni 2011 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler Fritz Bredvig Søndergade 27 9480 Løkken Nævnet har modtaget klagen den 17. august 2010. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Oddervej 17 Sag: 83100358 edc.dk EDC AROS Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Boligen Opført 2013 Rum/Værelser 5/5 Bolig 164 m² Grund 445 m² Energimærke: Fantastisk udsigt over

Læs mere

Vi er klar til at sælge din bolig

Vi er klar til at sælge din bolig Grønnegade 82, 1, 1 home Århus City tilbyder dig et effektivt salgsarbejde og et trygt samarbejde, når du sætter din bolig til salg. På de næste sider får du en præsentation af hvem vi er, hvad vi kan

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

SERVICE- HELTENE FRA KGS. LYNGBY

SERVICE- HELTENE FRA KGS. LYNGBY SERVICE- HELTENE FRA KGS. LYNGBY Medierne flyder med negative historier om den tilfældige service vi udsætter vores turister for. Det ernoget skidt - men nu synes jeg du skal have denne inspiration direkte

Læs mere

På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud.

På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud. Wennemoes Bolig På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud. Ingen bolig passer til vores liv, hele livet. Vi bor alene, vi flytter

Læs mere

Der kommer først en række afkrydsningsspørgsmål. Derefter får du mulighed for med egne ord at uddybe evt. ris eller ros.

Der kommer først en række afkrydsningsspørgsmål. Derefter får du mulighed for med egne ord at uddybe evt. ris eller ros. I dette spørgeskema har du mulighed for at fortælle om din oplevelse som kunde hos virksomhed X. På denne måde kan virksomheden se, hvad der er gået godt galt hos dig. Ledelsen får således mulighed for

Læs mere

Genfind din figur. Din ultimative guide til at få din krop tilbage. E-guide 2 Uge 13-20 efter fødslen. En e-publikation af Thora Bjørn-Kristensen

Genfind din figur. Din ultimative guide til at få din krop tilbage. E-guide 2 Uge 13-20 efter fødslen. En e-publikation af Thora Bjørn-Kristensen Genfind din figur Din ultimative guide til at få din krop tilbage E-guide 2 Uge 13-20 efter fødslen En e-publikation af Thora Bjørn-Kristensen Sæt tændstikken til lunten Velkommen til Superfit Mor s E-guide

Læs mere

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard Lykkekagen By Station Next Roden Author: Rikke Jessen Gammelgaard 1) EXT. - INT. VILLA - TIDLIG AFTEN En kasse med chinabokse kommer kørende hen ad en gade, på ladet af en knallert, og holder ud foran

Læs mere

Boligsalg med BoligOne

Boligsalg med BoligOne Boligsalg med BoligOne Vælg BoligOne Hvad enten du ønsker at sælge din bolig selv eller inddrage en mægler i salgsforløbet, kan BoligOne hjælpe dig. Du starter nemlig fra en gratis salgsrådgivning. Hos

Læs mere

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Lys andelslejlighed Sag: 90000373 edc.dk Anker Nørgaard Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE Vejgaard Torv 5-9000 Aalborg Tlf. 98167722-900@edc.dk Boligen Opført/Ombygget

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. april 2013 blev der i sag 187-2012 XX v/advokat AA mod Ejendomsmægler MM v/advokat BB og Ejendomsmæglervirksomhed JJ ApS v/advokat BB afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 7. juli 2012 har XX

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering på Margrethe Reedtz Skolen 2014 Afviklet på Margrethe Reedtz Skolen i marts 2014 Spørgsmål af Anette Næsted Nielsen og Morten Mosgaard Tekst og grafik af Morten Mosgaard Ryde

Læs mere

BoligOne. Din salgs- og handlingsplan

BoligOne. Din salgs- og handlingsplan BoligOne Din salgs- og handlingsplan Velkommen til BoligOne Du har valgt at sælge din bolig gennem BoligOne - og det er vi glade for. I denne salgs- og handlingsplan kan du læse om forløbet og nogle af

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt klagerne, henset til ejerlejlighedens stand, har betalt for meget for ejerlejligheden.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt klagerne, henset til ejerlejlighedens stand, har betalt for meget for ejerlejligheden. 1 København, den 19. december 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Danbolig City Aarhus ApS M.P. Bruuns Gade 11-13 8000 Århus C Nævnet har modtaget klagen den 4. juli 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Nyhedsbreve, der sælger

Nyhedsbreve, der sælger Nyhedsbreve, der sælger - Anja Nielsen Nyhedsbreve, der sælger E-mail marketing er en fantastisk salgskanal. Her får du en god opskrift på nyhedsbreve, der sælger. Du får konkrete tips til, hvordan du

Læs mere

Sådan bliver du en god "ekstramor" "Sig fra" lyder et af ekspertens råd til, hvordan du nagiverer i din sammenbragte familie.

Sådan bliver du en god ekstramor Sig fra lyder et af ekspertens råd til, hvordan du nagiverer i din sammenbragte familie. Sådan bliver du en god "ekstramor" "Sig fra" lyder et af ekspertens råd til, hvordan du nagiverer i din sammenbragte familie. Af: Janne Førgaard, I lære som ekstramor At leve i en sammenbragt familie er

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvordan vi arbejder hos home, hvilke fordele det giver at sælge og købe via

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Hvem? Hvad? HvOR? Helle Jensen, 47 år, ejer af et headhunterfirma og datingsitet myperfectmatch.dk. Lejelejlighed på 100 m². Centrum af København.

Hvem? Hvad? HvOR? Helle Jensen, 47 år, ejer af et headhunterfirma og datingsitet myperfectmatch.dk. Lejelejlighed på 100 m². Centrum af København. Opgradering på budget Det, der ville have skræmt de fleste væk hurtigere, end en hest kan rende, vækkede blot Helle Jensens appetit yderligere. For da hun så stuelejligheden i Københavns centrum, var hun

Læs mere

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen.

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen. Estate mæglerne ingolf bossen Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Salg uden besvær Køb uden komplikationer Hos er alt vedrørende salg enkelt og overskueligt. Hos er alt vedrørende køb gjort helt

Læs mere

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300 v i g ø r d r ø m m e til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Haderslev: 7452 0042 Vojens: 7454 2300 Aabenraa: 7361 1100 W W W.DanBolig.DK DanBolig b y d e r v e l ko m

Læs mere

Muskatvænget 1 6360 Tinglev

Muskatvænget 1 6360 Tinglev Muskatvænget 1 6360 Tinglev Særdeles velindrettet villa i den sydlige del af Tinglev! Sag: 62302036 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen Opført:

Læs mere

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker BØRN ER ET VALG Har det været nemt for jer at finde kærester og mænd, der ikke ville have børn? spørger Diana. Hun er 35 år, single og en af de fire kvinder, jeg er ude at spise brunch med. Nej, det har

Læs mere

Klager. J.nr. 2012-0236 li. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2012-0236 li. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Palle Schultz Jensen og Morten Nancke Rugårdsvej 260 5210 Odense NV Nævnet har modtaget klagen den 16. november 2012.

Læs mere

Thomas Valsted ny mand pa ho lde

Thomas Valsted ny mand pa ho lde VI SÆLGER LAND OG BY 1 KLAR TIL AT SÆLGE BÅDE LAND OG BY Thomas Valsted ny mand pa ho lde t Mød et stærkere Agriteam Varde Mød Thomas, den nye mand på holdet Fortsat succes med landbruget Hvorfor vælge

Læs mere

Sådan takles frygt og bekymringer

Sådan takles frygt og bekymringer Sådan takles frygt og bekymringer Frygt og bekymringer for reelle farer er med til at sikre vores overlevelse. Men ofte kommer det, vi frygter slet ikke til at ske, og så har bekymringerne været helt unødig

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2012-0138 aq. København, den 12. marts 2013 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2012-0138 aq. København, den 12. marts 2013 KENDELSE. ctr. 1 København, den 12. marts 2013 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Mads Østergaard Taastrup Hovedgade 72 2630 Taastrup Nævnet har modtaget klagen den 11. juli 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Stor hjørnestue Sag: 11301027 edc.dk EDC Poul Erik Bech Statsautoriserede ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørre Voldgade 104-1358 København K. Tlf. 33307828-113@edc.dk Lys

Læs mere

BOY. Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma. 9. marts

BOY. Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma. 9. marts BOY Af Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma 9. marts SCENE 1, INT. TØJBUTIK, DAG Emilie står og kigger på hættetrøjer i en herreafdeling i en tøjbutik. Hun udvælger tre specifikke, men pludselig

Læs mere

København S, Strandlodsvej: 475 m2 kontor/showroom til leje

København S, Strandlodsvej: 475 m2 kontor/showroom til leje København S, Strandlodsvej: 475 m2 kontor/showroom til leje Sagsnr. E5783 Nyistandsat Godt naboskab Gode parkeringsmuligheder LEJEPROSPEKT STRANDLODSVEJ Beskrivelse af lejemål Ejendom med kreative naboer

Læs mere

Vores kunder tjener penge

Vores kunder tjener penge Vores kunder tjener penge på vores rådgivning RealRåd tænker både bolig, økonomi og jura ind i din bolighandel En aktiv købermægler gør mere end blot at sidde på sit kontor og forholde sig til jura. Vi

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Har ejendomsmægleren, dennes ansatte eller nærtstående. vederlag/provision/rabat for fremskaffelse af finansiering,

Har ejendomsmægleren, dennes ansatte eller nærtstående. vederlag/provision/rabat for fremskaffelse af finansiering, STOR GODT BELIGGENDE GRUND! FREDSHOLMVEJ 11, 3460 BIRKERØD Bolig m2: 75 Grund m2: Stue/Vær.: 1/2 Byggeår: 1952 Sag: 035V3513091 Energi: G 1.193 Kontant/Udb.: 2.600.000/130.000 Brutto/netto: 16.532/15.093

Læs mere

Rikke Kirk drømmer om Børnenes Hus

Rikke Kirk drømmer om Børnenes Hus Rikke Kirk drømmer om Børnenes Hus Rikke R. Kirk, koordinator og ildsjæl i HomeStart, der hjælper børnefamilier: - Jeg kommer selv fra en familie, hvor de voksne ikke evnede at tage vare på børnene Jeg

Læs mere

Forord til dansk udgave:

Forord til dansk udgave: RUSK op I DIN KREATIVITET 5 Forord til dansk udgave: Du behøver ikke at læse bogen fra ende til anden. Du kan anvende den som opslagsbog og udvælge afsnit og kaste dig over den beskrevne kreative teknik.

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede. 1 København, den 8. juni 2009 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Henrik Møller Andersen Hovedgaden 21 4270 Høng Sagen angår spørgsmålet, om den mellem indklagede og klagerne indgåede formidlingsaftale

Læs mere

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk

Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Kirsten og Ivan Holm Vejen, den 4. maj 2015 Venusvej 4 6600 Vejen Tlf.: 75363202 ivan@homvenusvej.dk Til Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Bemærkninger til Lokalplan 271, Boligformål

Læs mere

FRIENDLY PROFESSIONALS

FRIENDLY PROFESSIONALS FRIENDLY PROFESSIONALS Danske rødder, tyske kompetencer Berlinmægleren er danskernes ejendomsmægler i Berlin. Ikke kun fordi vi taler dansk. Men også fordi vi kender de danske regler lige så godt som de

Læs mere

Rå og helt anderledes..

Rå og helt anderledes.. Rå og helt anderledes... Rå og helt anderledes.. Den er rå og meget spændende. Rikke Glerup har netop åbnet sin salon Glykkenheimer i Bjerringbro, og hendes mål er at henvende sig til de kunder, der tør

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Uddyb gerne dit samlede indtryk af besøget har været kunde i mange år og fået rette hjælp Altid positivt mødt. venligt personale et dejlig steg

Læs mere

Når der stilles fokus, drejer objektivets ende ikke med. Dvs. hvis der bruges pol-filter, så fastholdes indstillingen, når der fokuseres.

Når der stilles fokus, drejer objektivets ende ikke med. Dvs. hvis der bruges pol-filter, så fastholdes indstillingen, når der fokuseres. Generelt indtryk Sigma 28mm mini-wide II f/2,8 er et mindre objektiv; vejer ikke alverden, bruger 52mm filtre og rager blot mellem 5,1 og 5,7 cm ud foran dit kamera (med OM->4/3 adapter). Objektivet er

Læs mere

Vurderingsresultat for

Vurderingsresultat for RYDDER VEJEN GENNEM BRUGTBILJUNGLEN Vurderingsresultat for Mini One 1.6 Benzin (75 HK) Bilens specifikationer Mærke: Model: Motorstørrelse: Brændstof: Mini One 1,6 (75 HK) Benzin År: 2010 Km: 59.000 Geartype:

Læs mere

Køb og salg af andelsbolig

Køb og salg af andelsbolig Køb og salg af andelsbolig Før vi sælger din andelsbolig Før du sætter din andelsbolig til salg, vil vi gerne fortælle dig om fordelene ved at giver sælge og købe via os og hvad du kan forvente dig af

Læs mere

Igangsætter med sans for indretning

Igangsætter med sans for indretning Salon Beth Beth kalder sig selv for Tivolitypen. Hun går meget op i design, og hun går meget op i helheder i sin salon og i forhold til de kunder, der kommer i salonen. Igangsætter med sans for indretning

Læs mere

Nyhedsbreve. Hvorfor og hvordan? Naturturisme 24.11. 2014

Nyhedsbreve. Hvorfor og hvordan? Naturturisme 24.11. 2014 Nyhedsbreve Hvorfor og hvordan? Naturturisme 24.11. 2014 Hvorfor nyhedsbrev? Fordi min chef siger, vi skal have et For at øge salget For at blive mere synlige Salg og rela4oner Informere Trække kunderne

Læs mere

Fremgangsmåde for salg af lejligheder i Andelsboligforeningen Thor Læs fremgangsmåden grundigt inden du udfylder Anmodning om udtrædelse af A/B Thor

Fremgangsmåde for salg af lejligheder i Andelsboligforeningen Thor Læs fremgangsmåden grundigt inden du udfylder Anmodning om udtrædelse af A/B Thor Fremgangsmåde for salg af lejligheder i Andelsboligforeningen Thor Læs fremgangsmåden grundigt inden du udfylder Anmodning om udtrædelse af A/B Thor Når du ønsker at sælge din lejlighed i A/B Thor, skal

Læs mere

Den ultimative situation må så være at have en top FA og en tilstrækkelig indsigt i TA, så man kan have glæde af begge. Det lyder da nemt nok.

Den ultimative situation må så være at have en top FA og en tilstrækkelig indsigt i TA, så man kan have glæde af begge. Det lyder da nemt nok. Teknisk analyse for de fundamentalt orienterede investorer. Langt hovedparten af de investorer der har en merkantil uddannelse, benytter sig hovedsagligt eller udelukkende af fundamental analyse. De splitter

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har solgt en andelslejlighed og i forbindelse hermed har modtaget kr. 50.000,00 udover købesummen.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har solgt en andelslejlighed og i forbindelse hermed har modtaget kr. 50.000,00 udover købesummen. 1 København, den 23. december 2009 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Mariann Trolledahl Solrød Center 46 2680 Solrød Strand Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har solgt en andelslejlighed

Læs mere

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk - handler om at få eller beholde den fulde appetit på livet. At udleve sit fulde potentiale. Her er værktøjer til at tage det første skridt

Læs mere

Skab et rent hjerte i mig, Gud, giv mig på ny en fast ånd! Sl 51,12

Skab et rent hjerte i mig, Gud, giv mig på ny en fast ånd! Sl 51,12 Skab et rent hjerte i mig, Gud, giv mig på ny en fast ånd! Sl 51,12 Caitlin ville komme til at savne sin storesøster, når Molly skulle på universitetet. Virkelig. Det ville hun. (Men hold fast, hvor tog

Læs mere

BOLIGØKONOMISK VIDENCENTER

BOLIGØKONOMISK VIDENCENTER BOLIGØKONOMISK VIDENCENTER Boligmarkedet DANSKERNES FORVENTNINGER MAJ 2014 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 1 2 Tabeloversigt... 1 3 Figuroversigt... 2 4 Sammenfatning... 3 5 Undersøgelsen

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere