CONTINIA EXPENSE MANAGEMENT Leveret af TRAVEL-X FACTSHEET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CONTINIA EXPENSE MANAGEMENT Leveret af TRAVEL-X FACTSHEET"

Transkript

1 FACTSHEET

2 FORDELE > Web/hostet løsning kræver ingen teknisk vedligeholdelse. > Automatisk import af kreditkorttransaktioner, brobizz og benzinkort. En Continia Expense Management løsning leveres i samarbejde med Travel-X fra den danske virksomhed, ZeBon, via din forhandler af Microsoft Dynamics AX, NAV eller C5. Dermed opnår du et optimalt sammenspil mellem dit nye rejseafregningssystem og dit økonomisystem. > Integration med Microsoft Dynamics AX, NAV eller C5. > Integration med rejsebureau. > Alle rejseomkostninger samles ét sted. > Standard løsning - nem opgradering og support. > Brugervenligt interface > Medarbejdere kan aflevere komplet rejseafregning blot ved at have adgang til internettet > Kort tilbagebetalingstid (ROI) - typisk under 10 måneder! > Kort implementeringstid - typisk 2 til 8 uger! I en tid, hvor flere og flere udgifter håndteres via kreditkortkøb over internettet og rejseaktiviteterne stiger blandt kollegerne, så bliver det ikke nemmere at holde styr på de medfølgende udgifter og få dem registreret, godkendt og til sidst bogført i dit Microsoft Dynamics økonomisystem. Continia Expense Management gør det let for både kollegaer og bogholderiet. Ved hjælp af en web browser kan medarbejdere få overblik over deres aktiviteter, vedhæfte bilag (eventuelt via et billede fra sin smartphone), sende dem til godkendelse klar til videre behandling. Integration til både Microsoft Dynamics AX, NAV og C5 sikrer at medarbejdere har mulighed for at påføre et kontonummer og dimensioner til de aktuelle udgiftsposter. Efter godkendelse af posterne, kan de overføres til bogføring direkte i dit økonomisystem. Sådan fungerer det Continia Expense Management er en hostet online løsning, som hver enkelt medarbejder tilgår via deres web browser. Herfra kan du arbejde med to begreber: Rejseafregning og rejseplanlægning:

3 Rejseafregning Udlæggene registreres. Hvis man anvender et kreditkort indlæses transaktionerne automatisk, og der laves en forhåndskontering. Kontantudlæggene registreres manuelt på en nem og enkel måde. Hvis man har udenlandske udlæg registreres valutaen og kursen hentes automatisk fra økonomisystemet eller direkte fra internettet. Bilag kan enten scannes eller man kan anvende sin mobil til at tage billeder af bilagene og sende dem via mail. Rejseafregning Rejseafregningen er normalt en tidskrævende opgave. Med Continia Expense Management er halvdelen af afregningsarbejdet allerede udført på forhånd, når rejsen slutter. Komplicerede beregninger sker på sekunder, og afregningen er nem at danne og overføre til økonomi- og lønsystemet. Samtidig giver systemet den rejsende et solidt overblik over udlæg, som ikke er afregnet. Omkostningsbilag Alle rejsens omkostninger registreres og afregnes uanset betalingsform. Samlede regninger så som hotelregninger kan opdeles på et ubegrænset antal omkostningsarter. Alle rejsens samlede omkostninger registreres uanset betalingsform. Kreditkort Med kreditkort-funktionen kan den rejsende registrere og afregne sine køb på både firmakreditkort og privathæftende firmakreditkort med en entydig specifikation. Til hvert

4 kreditkort kan der kædes et individuelt kontonummer. Der kan trækkes forskud og returneres valuta direkte på kreditkortene. Integration til kreditkort Kreditkort-funktionen har integration til kreditkortselskaberne, så transaktioner online overføres fra virksomhedens kreditkortselskab og medarbejderens firmakreditkort til rejseafregningen. Kontooversigter fra kreditkortselskaberne kan vises på medarbejderens oversigt, så den rejsende altid kan afstemme de køb og udlæg, hvor der er anvendt kreditkort. Samtidig kan virksomheden online afstemme konti på organisationens kreditkort. Præcis som man afstemmer brugen af sit kreditkort via netbank, kan den rejsende se sine kontooversigter hos kortudbyderen og afstemme køb og udlæg med enten medarbejderens firmakreditkort eller privathæftende firmakreditkort. Tilsvarende kan virksomheden - direkte fra Continia Expense Management - få vist ajourførte kontooversigter for alle de internationale kreditkortkonti, som virksomheden anvender. Hvis virksomheden anvender særlige rejsekonti hos rejsebureauer med videre, behandles transaktionerne fra disse konti på samme måde, som de andre kreditkorttransaktioner. e-bilag Den rejsende kan fotografere sine bilag og sende dem som en mail. Continia Expense Management modtager derpå billedet, og anbringer det under den rejsendes profil i systemet, hvorfra det med det samme kan tilføjes den rejsendes afregninger. Diæter Med funktionen Diæter kan du beregne og afregne diæter og procentgodtgørelser efter Statens regler for de enkelte rejselande. Diæterne kan automatisk reduceres for modtagne måltider. Kørselsgodtgørelse Med denne funktion afregner du nemt kørselsgodtgørelse for brug af privatbil i virksomheden. Funktionen registrerer antal kørte kilometer per medarbejder, og godtgørelsen beregnes automatisk efter statens takster. Der kan opsættes individuelle kørselskategorier for hver rejsende. Kørselsgodtgørelsen kan mellemkonteres for at registrere godtgørelsen specielt til skattevæsenet. Kørslen kan ligeledes registreres via Autolog, som kan integreres direkte med Continia Expense Management. Afregning af forskud Med Continia Expense Management kan du bestille og afregne alle former for forskud i alle valutaer. De anvendte forskudsvalutakurser benyttes i hele afregningen. Forskud kan indtastes af en bogholder eller controller, hvorefter det ikke kan ændres af den rejsende.

5 Projekt- og sagsstyring Med denne funktion kan du udskrive specificerede lister over rejseudgifter, der skal knyttes til et igangværende projekt- eller sagsnummer og viderefaktureres. Rejseomkostninger og -udlæg kan fra Continia Expense Management automatisk allokeres til de relevante projekter/sager og kunder. REJSEAFREGNING Afregning af alle rejseudgifter i alle valutaer med betaling kontant, kreditkort eller forudbetalte. Online interface til kreditkortselskaber. Alle de førende kreditkortselskaber såsom Eurocard, MasterCard, First Card, American Express, Diners, Visa og flere andre kan integreres. Bilag og kvitteringer kan sendes til direkte systemet med en mail Automatisk beregning og afregning af diæter efter Statens regler. Automatisk beregning og registrering af kørselsgodtgørelse. Mulighed for integration til Autolog - den automatiske kørebog. Frit antal regnskabs dimensioner. Elektronisk godkendelse. Returnering af forskud. Projektallokering af rejseudgifter. Dag/time-registrering. Formidling af udlæg. Styring af udlån af Brobizz er med mere.

6 Rejseplanlægning Continia Expense Management giver dig mulighed for at planlægge fly-, hotel- og bilreservationer, bestille rejseforskud, budgettere rejseomkostninger med mere. Samlet kan den rejsende medarbejder videregive præcise informationer til virksomhedens bookingafdeling eller rejsebureau. Hele processen med planlægning bliver effektiviseret, og de rejsende medarbejdere har sine rejsedata samlet ét sted. Rejseplanlægning Rejserute Rejseruten beskriver det samlede rejseforløb med detaljeret angivelse af hver enkelt delrejse. Der angives alle relevante oplysninger som dato, rejsemiddel, rejsemål, hotelønsker med videre. Bestilling af rejseforskud Der er mulighed for at registrere udbetalte forskud i Continia Expense Management og overføre dem til økonomisystemet. Hvis man starter med at registrere forskud i dit Microsoft Dynamics økonomisystem, kan dette I rejseplanlægningen kan brugeren definere sin rejserute og angive specifikke ønsker til sin rejse. I samme proces kan der bestilles rejseforskud. Rejseplanen kan sendes i et godkendelsesflow,såfremt der kræves en godkendelse af medarbejderens rejse inden bestilling af billetten. Rejseplanen kan sendes til en intern rejsebestiller (receptionist/travelmanager) eller til et rejsebureau som forestår billetudstedelsen.

7 REJSEPLANLÆGNING Oprettelse af rejseplan indeholdende de overordnede rejseinformationer, så som rejsedeltagere, ruteplan, forventet rejsestart / rejseslut, rejseformål. Diverse regnskabsdimensioner. Bestilling af rejseforskud med valuta, dato, beløb og så videre. Rejsebudget. Elektronisk godkendelse. Oprettelse og registrering af flyreservationer med dato, lokation, destination, rutenummer, selskab, klasse, pris, bonuskonto med mere. Oprettelse og registrering af hotelreservationer med navn, lokation, dato, pris med mere. Oprettelse og registrering af bilreservationer med navn, lokation, dato, pris med mere. Integration med rejsebureau Risikostyring - undersøg eventuelle risici ved den valgte destination påføres et rejsenummer, hvorefter denne post kan eksporteres til Continia Expense Management. Når forskuddet udbetales fra Continia Expense Management, kan dette udbetales via kassen eller via bank. Ved bank overføres forskuddet til den rejsendes kreditorkonto. Avanceret rejsebudget Der kan opstilles avancerede budgetter fordelt på rejsetyper og omkostningsarter med individuelle budgetovervågninger og eventuelt tilladte overskridelser. Grupperejser Der er mulighed for at håndtere grupperejser det vil sige hvis I er flere, der rejser sammen, kan rejseplanlægningen ske samlet som en grupperejse.

8 Generelle funktioner Continia Expense Management er en komplet løsning med en lang række avancerede funktioner, der automatiserer og effektiviserer arbejdsgange, der hidtil er foregået manuelt: Komplet overvågning af alle rejsedokumenter Medarbejderne i virksomheden får lynhurtigt en statusoversigt på alle rejseplaner, rejser og rejseafregninger. For eksempel får medarbejderen, som godkender rejseafregninger, vist alle udestående rejseforskud og de rejseafregninger, som han/hun mangler at godkende. På den måde undgår medarbejderen at ulejlige økonomiafdeling, afdelingsleder og de rejsende medarbejdere. Det frigør ressourcer. Automatisk rykkerfunktion Der kan opsættes automatiske rykkerfunktioner med 2 forskellige brugerdefinerbare tidsperioder (første rykker og anden rykker). Håndtering af valuta Continia Expense Management tilbyder at kunne opdatere valutakurser automatisk online fra en ekstern valutakursdatabase på internettet eller fra en intern database. Valutakurserne er vejledende fra New Yorks fondsbørs og opdateres en gang om ugen for samtlige registrerede valutaer. Refundérbar moms i ind og udland Med funktionen Moms kan du beregne og udskrive den fradragsberettigede momsandel af medarbejdernes køb og udlæg i ind- og udland. Continia Expense Management indeholder en momstabel for alle momsgrupper i samtlige lande. Dansk moms registreres og konteres i økonomisystemets momsregnskab. Udenlandsk refunderbar moms kan angives og konteres separat. Koncern funktionalitet Det er muligt at have regnskaber for flere virksomheder i samme løsning. For hver virksomhed, man opretter i løsningen, kan man vælge hvilke data, der skal være fælles GENERELT Digital godkendelse Automatisk rykker af rejseafregning Advisering ved nye kreditkorttransaktioner Statistikker og rapportering Indberetning til SKAT Komplet overvågning af alle rejsedokumenter Håndtering af valuta Registrering af refundérbar moms i ind- og udland Koncernregnskab Revisions spor Avanceret rollefunktion til styring af rettigheder og godkendere Integration til Microsoft Dynamics AX, NAV og C5

9 med andre. For eksempel kan man vælge at dele valutakurser med andre, da disse er ens for alle, men undlade for eksempel at dele kontoplanen da disse som regel er forskellige. Elektronisk godkendelse Den elektroniske godkendelse opsættes til den enkelte virksomheds procedurer i forbindelse med rejseplaner og -afregninger med individuelle brugerprofiler på op til fire adgangsniveauer. Rapportering til SKAT Alle indberetningspligtige godtgørelser så som kilometerpenge, diæter og så videre, kan indberettes elektronisk til SKAT. Der kan desuden udskrives oplysningssedler til hver enkelt ansat om de indberettede beløb. Revisionsspor Alle dataændringer logges direkte i Continia Expense Management, så der altid kan gøres rede for hvad der er indtastet og af hvem. Med denne funktion kan du elektronisk markere den enkelte afregning som klarmeldt, godkendt, eksporteret eller afsluttet. Funktionen kan opsættes, så den automatisk genererer s til godkendende medarbejdere. På den måde bliver hele processen automatiseret og skaber samtidig en lettilgængelig og entydig dokumentation. Aktivitets log Alle aktiviteter, så som rettelser, klarmelding, godkendelse og så videre registreres i en log-database. Statistik / rapport funktioner Statistik over rejser (antal, varighed, lande, rejseudgifter med mere) per medarbejder eller for udvalgte personer (afdelinger) eller tidsrum. Dette danner et fuldstændigt grundlag for prissætning af forsikringspræmier for rejseforsikringer. Alle data er tilgængelige for yderligere kundedefineret statistik. Alle rapporter kan ligeledes overføres til Excel regneark for viderebearbejdning.

10 Integration til Microsoft Dynamics AX, NAV eller C5 Funktionen Kontoposteringer viser en komplet oversigt i rejseafregningen ved at integrere systemet med virksomhedens kontoplan fra dit Microsoft Dynamics økonomisystem. Al kontering foregår automatisk. Den rejsende skal ikke bekymre sig om et eneste kontonummer. Det er muligt at definere og tilføje et ubegrænset antal brugerdefinerede regnskabsdimensioner. Dimensionerne kan tilføjes per rejse eller per udgift. Der kan oprettes grupper af dimensioner til individuelt brug. Dimensionerne kan indgå ubegrænset i konfiguration af kontoplanen, der kan opdateres direkte fra økonomisystemet. Når alt er godkendt, er det muligt at overføre kontoposteringer automatisk til Microsoft Dynamics AX, NAV eller C5. Baseret på Travel-X Continia Expense Management er baseret på Travel-X, en hostet løsning, der er udviklet af vores samarbejdspartner, ZeBon. Travel-X har været på markedet siden 1997 og er af samme årsag en meget moden og driftsikker løsning, som anvendes af over 100 virksomheder og organisationer, blandt andet Magasin, SAS Institute, Copenhagen Business School, Georg Jensen, BoConcept og Telenor. Continia Expense Management leveres via din forhandler af Microsoft Dynamics AX, NAV eller C5. Dermed sikrer du at du opnår et optimalt sammenspil mellem Travel-X og dit økonomisystem. Sådan køber du Til slutbrugere: Continia Add-on produkter sælges udelukkende gennem Microsoft Partnere. Ønsker du at købe vores produkter bedes du henvende dig til din Microsoft Dynamics Partner. Til Microsoft Partnere: Continia Software tilbyder produkter indenfor Microsoft Dynamics AX, NAV og C5 til Microsoft Partnere. Vores produkter er til rådighed og lettilgængelige for alle Microsoft Partnere. Du kommer i gang ved at registrere dig på Continia PartnerZone.

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT FACTSHEET Mange virksomheder håndterer stadig bogholderi og betalinger i to forskellige programmer, hvilket medfører at betalingsoplysninger ofte indtastes 2-3 gange inden de er bogført, betalt og afstemt.

Læs mere

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV EGENSKABER > Al arbejde med dannelse af elektroniske fakturaer foregår inde i Microsoft Dynamics NAV. > Understøtter import og eksport af OIO XML og UBL (inklusive

Læs mere

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay!

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay! BENCHMARK ANALYSE The Continia Way to Pay! Baseret på løsninger i mere end 3.500 aktive Microsoft Dynamics NAV licenser fra Continia Software ligger mere end 20 års erfaring og arbejde i at finjustere

Læs mere

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET FACTSHEET EGENSKABER Continia Document Capture DATAFANGST > Lokal- og fjernbaseret scanning af købsfakturaer direkte ind i Microsoft Dynamics NAV. > Automatisk download og registrering af PDF-dokumenter

Læs mere

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay!

BENCHMARK ANALYSE. The Continia Way to Pay! BENCHMARK ANALYSE The Continia Way to Pay! Baseret på mere end 3.000 aktive Microsoft Dynamics NAV licenser med Continia Payment Management ligger mere end 20 års erfaring og arbejde i at finjustere alt

Læs mere

CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT BANKKONTO AFSTEMNING FACTSHEET

CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT BANKKONTO AFSTEMNING FACTSHEET FACTSHEET Er du i en situation, hvor der er et stigende antal bankposteringer? Og er anvendelsen af tid på at udligne disse i Microsoft Dynamics NAV ved at fylde en del af arbejdsdagen? Microsoft Dynamics

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Vejledning i Travel-X (Bruger)

Vejledning i Travel-X (Bruger) Vejledning i Travel-X (Bruger) 1. Åben via skolens intranet, klik på IT-SERVICES og derefter på Travel-X (rejseafregning) Eller åbn Microsoft internet Explorer og skriv adressen https://www.myreport.dk

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

VEJLEDNING TIL AFREGNING AF REJSER I RUS

VEJLEDNING TIL AFREGNING AF REJSER I RUS VEJLEDNING TIL AFREGNING AF REJSER I RUS 1. KOM PÅ REJSE-/UDLÆGSSYSTEMET (RUS). Gå ind på Administrative Edb-systemer og vælg Rejseafregningssystem i Produktion. 2. FÅ ET PASSWORD. Indtast din AAU e-mail

Læs mere

CONTINIA COLLECTION MANAGEMENT FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV

CONTINIA COLLECTION MANAGEMENT FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV Med Continia Collection Management samler du markedets førende opkrævningsstandarder i én enkelt løsning. Du kan herved udføre elektronisk fakturering med enten Betalingsservice,

Læs mere

Anvendelse og funktion af Ændring af momssats i RejsUd og Rejsekonto i RejsUd Navision

Anvendelse og funktion af Ændring af momssats i RejsUd og Rejsekonto i RejsUd Navision Anvendelse og funktion af Ændring af momssats i RejsUd og Rejsekonto i RejsUd Navision Februar 2011 1 Hvad er en rejsekonto? En rejsekonto er et virtuelt Danske Bank kreditkort, som anvendes ved opkrævning

Læs mere

ACUBIZ WORKSHOP Services og Finans Fast Track // Maj 2018

ACUBIZ WORKSHOP Services og Finans Fast Track // Maj 2018 ACUBIZ WORKSHOP Services og Finans Fast Track // Maj 2018 1 COPYRIGHT 2017 ACUBIZ // Acubiz workshop Hvem er vi? Kim Lentz-Greve Customer Relations Alan Lustü Account Management 2 COPYRIGHT 2017 ACUBIZ

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Effektiv opkrævning. Til Microsoft Dynamics NAV. www.continia.dk

Effektiv opkrævning. Til Microsoft Dynamics NAV. www.continia.dk Effektiv opkrævning Udfør fakturering og opkrævning på 40 forskellige måder i det meste af Nordeuropa; blandt andet OIO fakturering, eksternt printservice, PBS Betalings- Service, PBS LeverandørServce,

Læs mere

Procedure for kursus- og kongresansøgning (samtlige blanketter findes på intranettet under serviceguiden/rejseservice)

Procedure for kursus- og kongresansøgning (samtlige blanketter findes på intranettet under serviceguiden/rejseservice) 1 Procedure for kursus- og kongresansøgning (samtlige blanketter findes på intranettet under serviceguiden/rejseservice) Denne procedure består dels af specifikke retningslinjer for ansøgning m.v. af alle

Læs mere

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen.

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen. Opret rejseafregning Velkommen til RejsUd vores system til Rejseafregninger og Udgiftshåndtering. Denne vejledning viser, hvordan du opretter en rejseafregning i RejsUd, så du nemt og ubesværet kan oprette

Læs mere

I tilknytning til kortet kan medarbejdere på Instituttet bestille et dobbeltkort til privat anvendelse (se afsnit Dobbeltkort herom).

I tilknytning til kortet kan medarbejdere på Instituttet bestille et dobbeltkort til privat anvendelse (se afsnit Dobbeltkort herom). MasterCard Retningslinier for anskaffelse af MasterCard Dato: 2007.01.01 Reference: Søren Vendelbo Ansvarlig: Jørgen Kunter Pedersen På Teknologisk Institut anvendes en avanceret rejse- og udlægsafregningsmodel,

Læs mere

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL Dynamics for Partners BEVAR BALANCEN I EN FORANDERLIG VERDEN I en tid, hvor næste års budget ikke nødvendigvis ligner dette års, stilles der ikke kun krav til regnskabet,

Læs mere

Automatiseret refusion af EU-moms. $Få jeres penge tilbage hurtigt og uden besvær! vattax.com

Automatiseret refusion af EU-moms. $Få jeres penge tilbage hurtigt og uden besvær! vattax.com Automatiseret refusion af EU-moms $Få jeres penge tilbage hurtigt og uden besvær! vattax.com +45 3115 8886 sales@vattax.com vattax Reclaim succes 100% 90% Får jeres virksomhed søgt om refusion af EU-moms

Læs mere

CPR. nr. er kun nødvendigt for rejsende, der ikke modtager løn fra AAU s lønkontor, eller hvis deres medarbejdernummer starter med 40XXXX/50XXXX.

CPR. nr. er kun nødvendigt for rejsende, der ikke modtager løn fra AAU s lønkontor, eller hvis deres medarbejdernummer starter med 40XXXX/50XXXX. 29.01.2014/REB Nyttige informationer ved oprettelse af rejser i RUS Basisinformation CPR. nr. er kun nødvendigt for rejsende, der ikke modtager løn fra AAU s lønkontor, eller hvis deres medarbejdernummer

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

Quick Guide til RejsUd. Rejseafregning (rejser over 24 timer)

Quick Guide til RejsUd. Rejseafregning (rejser over 24 timer) Quick Guide til RejsUd Rejseafregning (rejser over 24 timer) Velkommen til RejsUd - vores nye system til Rejseafregninger og Udgiftshåndtering. Du kommer ind i systemet fra din webbrowser ved at vælge

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til den lille virksomhed Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til mindre virksomheder. Alt er sat enkelt

Læs mere

Rejseafregning og best practice

Rejseafregning og best practice Rejseafregning og best practice Værktøjskonference 2009 ved Ida Wollenberg Juul, Økonomistyrelsen og Henrik Sjøqvist, Basware Minikonferencens forløb Baggrunden for det nye rejseafregningssystem Tankerne

Læs mere

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

ACUBIZ A/S Opret rejseafregning

ACUBIZ A/S Opret rejseafregning ACUBIZ A/S Opret rejseafregning Guide INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse...2 Hvad er Acubiz...3 Hvad er en rejseafregning... 3 Afregning af dine omkostninger...4 ❶ Kontér... 4 ❷ Dokumentér... 4 ❸

Læs mere

Vejledning om anvendelse af betalingskort i staten

Vejledning om anvendelse af betalingskort i staten Økonomistyrelsen Indholdsfortegnelse Vejledning om anvendelse af betalingskort i staten Formål... 1 1. Anvendelsesområde... 1 2. Firmahæftelse og privathæftelse... 2 3. Valg af betalingskortselskab og

Læs mere

Microsoft Dynamics AX Scanfak. Fall

Microsoft Dynamics AX Scanfak. Fall 1 Microsoft Dynamics AX Scanfak Fall 16 - faktura management & workflow Med faktura management & workflow systemet Scanfak fra GITS kan du afhjælpe de tunge administrative rutiner ved håndtering af kreditor

Læs mere

THE ACUBIZ WAY BEST PRACTICE

THE ACUBIZ WAY BEST PRACTICE THE ACUBIZ WAY BEST PRACTICE // Kasper Brøckner Senior Consultant 1 COPYRIGHT 2017 ACUBIZ // Dagens program The Acubiz Way Kl. 10.55: The Acubiz Way Best Practice del 1 Sådan får du mest mobilitet og fleksibilitet

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

D a n s k e Ø l e n t u s i a s t e r

D a n s k e Ø l e n t u s i a s t e r zexpense Danske Ølentusiasters rejse og udlægs afregningssystem Version 0.6 2016.02.08 Forfatter: William S. Jacobsen Danske Ølentusiaster har implementeret et rejse og omkostnings afregningssystem, der

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion.

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion. OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3 Onlinebooking.dk Book online nemt som 1 2 3 Med onnlinebooking kan du tilbyde din kunder at booke deres ferie direkte hjemme fra deres stue. Derved slipper campingpladsen for al administration, og butikken

Læs mere

AURUS - Kontrollant. Sikrer, at konteringen er korrekt samt udfylder manglende kontering

AURUS - Kontrollant. Sikrer, at konteringen er korrekt samt udfylder manglende kontering Kontrollanten modtager medarbejderens afregning/forskud til kontrol. Kontrollanten åbner det pågældende afregningsdokument til kontrol. Kontrollanten udfører følgende kontrol af afregningen/forskud: Sikrer,

Læs mere

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL Dynamics for Partners GET THE BUDGET RIGHT! Læg nøjagtige budgetter med væsentlig mindre arbejdsindsats og brug i stedet tiden på at vurdere tallene og lægge planer for

Læs mere

IeDA systems Elektronisk dokumenthåndtering: godkendelse, validering, intelligent workflow & arkiv Fremtiden er lige nu!

IeDA systems Elektronisk dokumenthåndtering: godkendelse, validering, intelligent workflow & arkiv Fremtiden er lige nu! IeDA systems Elektronisk dokumenthåndtering: godkendelse, validering, intelligent workflow & arkiv Fremtiden er lige nu! Hvorfor elektronisk? I stadigt større grad foregår udveksling af oplysninger mellem

Læs mere

Forskelle mellem Continia Payment Management, Continia Cash Management Extended og Microsoft Dynamics NAV 2017 Cash Management

Forskelle mellem Continia Payment Management, Continia Cash Management Extended og Microsoft Dynamics NAV 2017 Cash Management Side 1 / 10 Forskelle mellem, Continia Cash Management Extended og Microsoft Dynamics NAV 2017 Cash Management Dette dokument sammenligner funktioner i samt Continia Cash Management Extended med Cash Management

Læs mere

Husk at sikre du har valgt det rigtige regnskab når der ændres i indstillinger!

Husk at sikre du har valgt det rigtige regnskab når der ændres i indstillinger! Indstillinger Brugere: Under brugere fanen findes alle indstillinger på en bruger. Ligeledes er det også her man opretter en ny bruger ved hjælp af Opret ny bruger. Husk at sikre du har valgt det rigtige

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 1 / Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til iværksættere og mindre virksomheder Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til iværksættere og mindre

Læs mere

Vi kan tilbyde dig en international regnskabsløsning

Vi kan tilbyde dig en international regnskabsløsning Vi kan tilbyde dig en international regnskabsløsning 26. november 2011 Hvem er vi? Dania Regnskab er et dansk selskab som er beliggende i centrum af København. Vi har erfaring tilbage fra år 2005 med at

Læs mere

ACUBIZ EXPENSE MANAGEMENT Acubiz One

ACUBIZ EXPENSE MANAGEMENT Acubiz One ACUBIZ EXPENSE MANAGEMENT Acubiz One Kom godt i gang Miniguide 1 COPYRIGHT 2017 ACUBIZ // Acubiz One Udgifter Udlæg og køb på kreditkort Kørsel Automatisk eller manuelt Tidsregistrering Timer og fravær

Læs mere

ATP Koncernens rejsepolitik

ATP Koncernens rejsepolitik Til ATP s medarbejdere Opdateret december 2014 ATP Koncernens rejsepolitik 1. Formål og ansvar Formålet med denne rejsepolitik er at fastlægge ensartede retningslinjer for ATP koncernens medarbejdere på

Læs mere

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge.

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Reservation, rapportering & optimering af din virksomheds rejseaktiviteter

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Stærkere forretning med apps og mobile løsninger

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Stærkere forretning med apps og mobile løsninger Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Stærkere forretning med apps og mobile løsninger Agenda MOTIVATION Hvorfor mobility og ERP? TEKNIK Sikkerhed Infrastruktur LØSNINGER Standard løsninger fra

Læs mere

Få en billig men kompetent international bogførings- og regnskabsløsning

Få en billig men kompetent international bogførings- og regnskabsløsning Få en billig men kompetent international bogførings- og regnskabsløsning Hvem er vi? Dania Regnskab er et dansk selskab, som er beliggende i centrum af København ved Rådhuspladsen. Vi tilbyder udover traditionelle

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

Microsoft Dynamics. Fall. 16 AX Scanfak

Microsoft Dynamics. Fall. 16 AX Scanfak 1 Microsoft Dynamics Fall 16 AX Scanfak 1 2 - faktura management & workflow Med faktura management & workflow systemet Scanfak fra GITS kan du afhjælpe de tunge og kedelige administrative rutiner ved håndtering

Læs mere

IT-Universitetets interne vejledning om tjenesterejser

IT-Universitetets interne vejledning om tjenesterejser IT-Universitetets interne vejledning om tjenesterejser Indholdsfortegnelse 1.0 Definition og bevilling af en tjenesterejse... 2 1.1 Beregning af rejsens varighed og længde.... 2 1.2 Ansøgning om og bestilling

Læs mere

Kursus i EkspresLøn. De syv menupunkter, vi skal bruge i dette kursus, er markeret med rød ring. Tryk..virksomheder i øverste højre hjørne.

Kursus i EkspresLøn. De syv menupunkter, vi skal bruge i dette kursus, er markeret med rød ring. Tryk..virksomheder i øverste højre hjørne. Kursus i EkspresLøn EkspresLøn startes ved at dobbelt-klikke på EkspresLøn-ikonet på skrivebordet:, eller vælge Start Programmer EkspresLøn. Når programmet startes første gang fremkommer dette vindue:

Læs mere

Vejledning om anvendelse af betalingskort i staten

Vejledning om anvendelse af betalingskort i staten Økonomistyrelsen Indholdsfortegnelse Vejledning om anvendelse af betalingskort i staten Formål... 1 1. Anvendelsesområde... 2 2. Firmahæftelse og privathæftelse... 2 3. Udstedelse af betalingskort... 3

Læs mere

VEJLEDNING TIL AFREGNING AF REPRÆSENTATION OG UDLÆG I (RUS)

VEJLEDNING TIL AFREGNING AF REPRÆSENTATION OG UDLÆG I (RUS) VEJLEDNING TIL AFREGNING AF REPRÆSENTATION OG UDLÆG I (RUS) 1. KOM PÅ REJSE-/UDLÆGSSYSTEMET (RUS). Gå ind på Administrative Edb-systemer og vælg Rejseafregningssystem i Produktion. 2. FÅ ET PASSWORD. Indtast

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA WEB Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle Log på systemet RejsUd er et modul i samme system som

Læs mere

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5 FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED ET EFFEKTIVT økonomisystem SPARER BÅDE TID OG PENGE Der er nok at se til i en mindre virksomhed. Og

Læs mere

Danløn. Internetbaseret lønsystem. Kør lønnen på internettet

Danløn. Internetbaseret lønsystem. Kør lønnen på internettet Danløn Internetbaseret lønsystem Nemt, billigt og brugervenligt lønsystem Kør lønnen på internettet Det eneste, du behøver, er adgang til internettet. Danløn koster kun 15,- kr. ekskl. moms pr. afregnet

Læs mere

RCS Tidsregistering. Læs mere på næste side 1/6. 3 gode grunde til at vælge RCS Tidsregistrering: 1.

RCS Tidsregistering. Læs mere på næste side 1/6. 3 gode grunde til at vælge RCS Tidsregistrering: 1. RCS Tidsregistering RCS Tidsregistrering er værktøjet til håndtering af medarbejdernes Komme/Gå og Job/Tid registreringer. Systemet samler alle facetter af Komme/Gå og Job/Tidregistreringerne i et enkelt

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Grundpakke. ediva.dk. ediva er med til at rykke grænserne for hvad man troede muligt med elektronisk dokumenthåndtering!

Grundpakke. ediva.dk. ediva er med til at rykke grænserne for hvad man troede muligt med elektronisk dokumenthåndtering! ediva er med til at rykke grænserne for hvad man troede muligt med elektronisk dokumenthåndtering! Med ediva er der mange flere muligheder, end bare at scanne jeres fakturaer ind. Allerede i standard systemet

Læs mere

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA MOBILTELEFON

HUSKESEDDEL OPRET AFREGNING VIA MOBILTELEFON Her gennemgås hvorledes en medarbejder opretter en afregning der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en smartphone Log på systemet RejsUd er et

Læs mere

Ansøgning om Eurocard kreditkort for TEC ansatte

Ansøgning om Eurocard kreditkort for TEC ansatte Ansøgning om Eurocard kreditkort for TEC ansatte CPR-nr. Fornavn Efternavn (10 cifre uden bindestreg) (maks. 30 karakterer) (maks. 30 karakterer) Privatadresse Postnr By Mobilnummer E-mail TEC mobil TEC

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

30% jubilæumstilbud 70% 47% Ekstraordinære. pris på ekstra brugerlicens. 80 39 00 06 www.mamut.dk/tilbud. Mamuts. på opgradering.

30% jubilæumstilbud 70% 47% Ekstraordinære. pris på ekstra brugerlicens. 80 39 00 06 www.mamut.dk/tilbud. Mamuts. på opgradering. Mamuts Ekstraordinære stilbud 70% på opgradering se side 47% på kursuspakke se side 6 0% pris på ekstra brugerlicens se side 2 Mamuts Få øget effektivitet Skab bedre overblik Hav opdateret information

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

IVÆKST Økonomiværkstedet Bogholderi

IVÆKST Økonomiværkstedet Bogholderi IVÆKST Økonomiværkstedet Bogholderi 2012 Velkommen til Økonomiværkstedet Program 07:45 Kaffe 08:00 Bogholderi 08:30 Øvelse med Bogholderi 08:50 Pause 09:00 Case eksempler på løsning 09:20 Diskussion i

Læs mere

Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger

Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger Huskesedlen beskriver hvorledes en medarbejder opretter en afregning, der indeholder både rejsedage, omkostninger samt kørsel. Vejledningen består af følgende anvisninger: Opret/rediger en afregning hvor

Læs mere

VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE. Indhold. Denne vejledning er en af flere vejledninger for RejsUd. KØBENHAVNS UNIVERSITET

VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE. Indhold. Denne vejledning er en af flere vejledninger for RejsUd. KØBENHAVNS UNIVERSITET VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE Indhold Vejledning i RejsUd - Den Rejsende... 1 1.1 Log på Rejsud... 2 1.2 Oprettelse af nyt dokument afregning af en rejse... 3 1.2.1 Opret nyt dokument... 3 1.2.2 Trin

Læs mere

Vejledning til COOP Amba s nye afregningsløsning, Concur, gennem TPEnet

Vejledning til COOP Amba s nye afregningsløsning, Concur, gennem TPEnet Vejledning til COOP Amba s nye afregningsløsning, Concur, gennem TPEnet 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Ordforklaring... 2 3. Sådan logger du på TPEnet (tpe.org/tpenet)... 3 4. Sådan ændrer du din adgangskode

Læs mere

1.0 GENERELT OM REJSUD RejsUd er et webbaseret system, som den rejsende kan logge på i hele verden.

1.0 GENERELT OM REJSUD RejsUd er et webbaseret system, som den rejsende kan logge på i hele verden. VEJLEDNING I REJSUD - DEN REJSENDE Indhold Vejledning i RejsUd - Den Rejsende... 1 1.0 Generelt om RejsuD... 1 1.1 Tips... 2 1.2 Log på Rejsud... 2 1.3 Oprettelse af nyt dokument afregning af en rejse...

Læs mere

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008 MICROSOFT DYNAMICS C5 2008 Nyheder INDHOLDSFORTEGNELSE Økonomistyring på dine betingelser... side 3 Integration... side 3 Udveksling af data med revisor... side 3 Import og Eksport... side 4 Sikkerhed...

Læs mere

EMS tjekliste. (A) Kreditkort data. (B) Medarbejdere:

EMS tjekliste. (A) Kreditkort data. (B) Medarbejdere: EMS tjekliste Listen indeholder tjek-punkter i forbindelse med aktivering af en ny EMS løsning. Flere punkter kan udligne hinanden og der er ikke taget stilling til eksisterende løsninger som skal tages

Læs mere

RejsUd. Opret afregning via Smartphone eller tablet

RejsUd. Opret afregning via Smartphone eller tablet Indhold 1 Om denne vejledning 1 2 Log på smartphone 2 3 Gennemføre afregning Opret generelle oplysninger 4 4 Gennemføre afregning Afregningselementer 6 1 Om denne vejledning Denne vejledning viser hvordan

Læs mere

Administrationsservice

Administrationsservice ClinicCare Web Produktblad 2015 Administrationsservice Hvem er ClinicCare? Telefonpasning Regningsservicer ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren.

Læs mere

Finansiel rapportering og konsolidering med Dynamics AX 2012 R3

Finansiel rapportering og konsolidering med Dynamics AX 2012 R3 INDLÆG 09 : DYNAMICS AX Finansiel rapportering og konsolidering med Dynamics AX 2012 R3 Merete Koldkjær Nielsen 6. november 2014:Horsens og 11. november 2014:Rungsted Merete Koldkjær Nielsen Uddannelse

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV. Optimeret økonomistyring. Tidsbesparende bilagssøgning og godkendelse

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV. Optimeret økonomistyring. Tidsbesparende bilagssøgning og godkendelse 1 Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Optimeret økonomistyring Tidsbesparende bilagssøgning og godkendelse Minimering af fejl og automatiseret opfølgning Scanning og behandling af bilag

Læs mere

Din kunde, som anvender Winfinans.NET som økonomisystem, har givet dig en adgang til sit regnskab.

Din kunde, som anvender Winfinans.NET som økonomisystem, har givet dig en adgang til sit regnskab. Velkommen, kære revisor Din kunde, som anvender Winfinans.NET som økonomisystem, har givet dig en adgang til sit regnskab. Winfinans vil gerne give dig en kort indføring i din brug af Winfinans.NET. Kort

Læs mere

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV SMARTrevisor Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning Baseret på Microsoft Dynamics NAV Dine kunder flytter sig. Flytter du med? At kunne tilbyde dine kunder den bedst tænkelige

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål Vejledning til Køreprøvebooking FAQ Ofte stillede spørgsmål Indhold 1 Indledning... 3 2 Generelle spørgsmål... 3 3 Kørelærer... 4 4 Borgerservice... 6 5 Politiadministrator... 10 6 Køreprøvesagkyndig...

Læs mere

Sofier. Pos made simple. Produktbeskrivelse. Brancheløsninger til dine specifikke behov.

Sofier. Pos made simple. Produktbeskrivelse. Brancheløsninger til dine specifikke behov. Produktbeskrivelse Brancheløsninger til dine specifikke behov. Sofier OM OS Sofier er stiftet i 2014 vi har sammen med en række specialister og udviklere, har skåret ind til benet for at kunne fokusere

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen 2010 Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2010?... 2 Hvor kan jeg få hjælp.... 3 Kontrol af data

Læs mere

JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM

JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM Velkommen til RejsUd vores system til er og Udgiftshåndtering. Du kommer ind i systemet fra din webbrowser ved at vælge adressen https://381.rejsud.oes.dk/bwtem For at logge på systemet skal du have et

Læs mere

Mamut Business Software. Introduktion. Mamut Enterprise DanDomain

Mamut Business Software. Introduktion. Mamut Enterprise DanDomain Mamut Business Software Introduktion Mamut Enterprise DanDomain Dokumentation for udvidelser af Mamut Enterprise System Mamut Enterprise DanDomain Version: 12.1 Indhold BETALINGSTJENESTER I WEBSHOP...

Læs mere

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering DLBR Ø90 Online Kasseregistrering Her beskrives hvordan du anvender kasseregistrering og de tilknyttede faciliteter til din løbende bogføring i Ø90 Online. Redigeret

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2008 og budget

Læs mere

nyt TIPS & TRICKS GØR FINTUN DIN NAV LØSNING HELT ENKELT OPKRÆVNING

nyt TIPS & TRICKS GØR FINTUN DIN NAV LØSNING HELT ENKELT OPKRÆVNING nyt 2. HALVÅR 2009 C...leveret af din forhandler! Løsninger til Microsoft Dynamics NAV fra Continia Software... TIPS & TRICKS Se hvordan du får optimalt udbytte af din investering i Celenia Payment Management

Læs mere

FAQ Udenrigshandel med tjenester

FAQ Udenrigshandel med tjenester FAQ Udenrigshandel med tjenester INDHOLD Generelt... 2 Varer som ikke passerer grænsen til Danmark... 3 Fakturering... 4 Kreditnota... 5 Transport... 6 Rejser... 7 Forsikringer... 8 Bygge- og Anlæg...

Læs mere

Bilag 1. Tværgående. OPGAVEN UDFØRELSE FORVENTNINGER TIL FONDEN Udarbejdelse af forretningsgangsbeskrivelser

Bilag 1. Tværgående. OPGAVEN UDFØRELSE FORVENTNINGER TIL FONDEN Udarbejdelse af forretningsgangsbeskrivelser Bilag 1 Tværgående OPGAVEN UDFØRELSE FORVENTNINGER TIL FONDEN Udarbejdelse af forretningsgangsbeskrivelser indenfor ges efter CØP udarbejder forretningsgangene Revisionen indra- Evt. honorarer til revision

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS.

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Mobile løsninger til salg, service og flådestyring Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Indhold Historien Teknik Fordele Produkt Erfaringer Prisen Introduktion Historien Microsoft Lande / sprog Kunder DONG

Læs mere

Startpakke**: kr. 1.500,- Licens: kr. 0,-

Startpakke**: kr. 1.500,- Licens: kr. 0,- Kontingentsystem med ClubPeople ClubPeople tilbyder nu klubberne et integreret kontingentsystem. Kontingentsystemet sikrer, at du som klubansvarlig kan få overblik over dine medlemmers betalinger og restancer.

Læs mere

Årsafslutning af løn år 2015. TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5.

Årsafslutning af løn år 2015. TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Årsafslutning af løn år 2015 TransSoft A/S Løn & Fortolker for Microsoft Dynamics C5. Indholdsfortegnelse 1. Afregn særlig opsparing - dette skal laves før årets sidste lønkørsel... 2 2. Kør årets sidste

Læs mere

Hvorfor skal du vælge TempNet?

Hvorfor skal du vælge TempNet? TempNet Hvorfor skal du vælge TempNet? Cloud-løsning TempNet er cloud-baseret løsning. Det betyder du kan bruge systemet på alle dine enheder, samt alle data er realtime alle steder i systemet. Software

Læs mere

Censorkurser. Quick Guide - deltagelse i. Rejsud. Quick Guide

Censorkurser. Quick Guide - deltagelse i. Rejsud. Quick Guide - deltagelse i Censorkurser Rejsud Du kommer ind i RejsUd fra din webbrowser ved at skrive adressen https://381.rejsud.oes.dk LOGIN Du logger på RejsUd med dit Bruger-ID og Adgangsord Du har fået sendt

Læs mere

Rejsesekretær/Godkender

Rejsesekretær/Godkender Rejsesekretær/Godkender Indhold Sådan oprettes afregninger på vegne af i RUS2... 2 Oprettelse af afregninger på vegne af AAU-ansatte... 2 Oprettelse af afregninger på vegne af Gæster/ikke AAU-ansatte...

Læs mere

Modtagelse af elektroniske regninger håndteres i systemet KMD Webbetaling.

Modtagelse af elektroniske regninger håndteres i systemet KMD Webbetaling. Bilag 10 Generelle regler for bogføring af regnskabsbilag Elektronisk fakturering: 1. Anvendelsesområde Modtagelse af elektroniske regninger håndteres i systemet KMD Webbetaling. En regning defineres som

Læs mere