Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012"

Transkript

1 Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012 Tilstede: Gæster: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin, Kirsten Mouritzen, Alice Holtz, John v. Benzon og Pia v. Benzon Driftsleder Ole Nielsen Uffe Philip Willis Michael Bagge Willis Fraværende: Jan Sørensen Punkt 0: Møde med Willis om videoovervågning Uffe Philip og Michael Bagge informerer om nogle af de valgmuligheder, der er indenfor videoovervågning og lidt om, hvilke regler, der skal følges ifølge lovgivningen. Vi tilrådes til at få en ITV-politik f.eks. om, hvem der må se videooptagelserne igennem og hvornår. Kun én må se igennem og derefter videregive til politi. Flere kan godt have tilladelse, men ikke til de samme optagelser. Optagelserne skal overdrages til politiet. Willis vil gerne være behjælpelige med at udarbejde en ITV-politik. Mange installatører er også behjælpelige på dette område. Vi skal vælge et produkt, som der er flere forhandlere af i landet, så vi ikke kommer i en situation, hvor vi ikke kan få opgraderet systemet eller få udskiftet f.eks. et defekt kamera. Vores bolignet kan højst sandsynligt bruges. Dette skal undersøges. Skiltning med videoovervågning er et godt præventivt middel. Det er tilladt at opsætte skjulte kameraer f.eks. i kældre, hvis blot der er skiltning om det. Vi skal ikke regne med at få reduktion i forsikringspræmien, før vi har haft betydeligt mindre tilfælde af hærværk/skader i nogle år. Vi talte om mange forskellige muligheder, men nåede frem til, at Willis skal lave 3 forskellige udbudsmaterialer: 1. Videoovervågning 2. Dørtlf. med skærm i boligerne, chipnøgle til opgangsdør + videoovervågning 3. Dørtlf. uden skærm, chipnøgle til opgangsdør + videoovervågning Umiddelbart ønsker vi at få sat kameraer op ved genbrugsgården, Café Gadehjørnet, opgange og cykelskure. Michael Bagge vil ultimo denne uge sende en tidsplan for, hvornår udbudsmaterialet er klart til hvornår vi kan forvente at arbejdet bliver igangsat. Vi skal regne med, at det tidligst kan blive primo 2013.

2 Punkt 0.1: Defekt flisebelægning langs Øksen 1-7 Ole Nielsen fortæller om, hvilke problemer og tiltag, der har været siden branden i Hovedentreprenøren mener, at de er uden skyld i, at flisebelægningen igen ligger og vipper. Der har været foretaget partiel udskiftning af flisebelægning på stiarealet uden at problemet er blevet løst. Der er fundet frem til en løsningsmodel, hvor der bliver fjernet ca. 5 cm af afretningslaget og lagt en ny flise på 10 cm i tykkelsen eller en anden form for belægningssten i en mere tidssvarende type. Tilbud på ovenstående incl. levering af nye fliser samt bortkørsel af de gamle lyder på kr Ole Nielsen forhandler med forsikringsselskabet om at påtage sig udgiften for at fjerne 5 cm af afretningslaget. Vi giver tilsagn til, at arbejdet kan gå i gang. Det er uacceptabelt, at beboerne i Øksen skal leve med faren ved de vippende fliser. Ole Pedersen er blevet spurgt på råd og har anbefalet ovenstående løsning. Punkt 1: Velkommen til den nye afdelingsbestyrelse Ibrahim byder velkommen til de nye suppleanter og fortæller lidt om vores tidligere arbejde i bestyrelsen og håber, at det gode samarbejde, vi har haft, vil fortsætte. Punkt 2: Kommentarer til afdelingsmødet d. 19. juni Vi synes alle, at mødet forløb i god ro og orden. Efter aftale med Ole Pedersen satser vi på, at næste års afdelingsmøde bliver tirsdag d. 18. juni. Vi prøver allerede nu, om vi kan booke hallen på Gadehaveskolen. Punkt 3: Fordeling af poster og retningslinier Formand: Ibrahim Kasserer: Jesper Kassererass.: Ibrahim Næstformand: Petina Sekretær: Pia Kontaktpersoner til Mennesker Mødes: Fazilet og Pia Gadespejlet: Hjemmeside: Aktivitetsudvalget: Petina og John (Jesper er rådgiver i starten) Jesper (ansvarshavende), Ibrahim og Pia Fazilet, Kirsten og Alice Når vi er så mange, er det ikke sikkert, at alle kan deltage hver gang, derfor beslutter vi, at kan flertallet de givne datoer, holdes møderne der. Udeblivelse, uden at melde afbud, mere end 3 gang medfører suspendering af bestyrelsen. Hvis et medlem af en eller anden årsag ikke længere ønsker at blive i bestyrelsen, skal der gives besked gerne til vores fællesmail.

3 Punkt 4: Godkendelse af referat er godkendt pr. mail Hvis alle kan godkende det tilsendte referat og sender Pia en ok-mail, bliver det lagt på hjemmesiden før næste bestyrelsesmøde. Referat nr. 9 er godkendt og lagt på hjemmesiden. Punkt 5: Orientering om vores møde med Domea Vi havde udbedt os et møde med regionschef Pia Christiansen og driftschef Ole Pedersen hos Domea for at tale om vores fremtidige samarbejde og svarfrister. Vi mener, at Domea er al for lang tid om at svare på div. henvendelser. Det bliver aftalt, at de bestræber sig på at svare betydeligt hurtigere om ikke andet så med, at mailen er set, og at svar kommer indenfor kort tid. Pia Christiansen orienterer om, at de er ved at udarbejde en anden arbejdsmetode indenfor beboerklager. Der bliver sat mere personale på med mere erfaring indenfor forskellige områder. Ole Pedersen har lavet et forslag til mødeplan 2012/2013: : SU-møde : Ekstraordinært afdelingsmøde (energiprojekt og kataloger) : SU-møde : SU-møde : Regnskabsmøde : SU-møde : Markvandring og budgetmøde : SU-møde : Afdelingsmøde Vi planlægger ovenstående datoer. Større opgaver der venter i 2012/2013: Videoovervågning Energiprojekt Fremtidssikringsanalysen Rammeaftale køkkener Kataloger Punkt 6: Beboer-tv, Gadespejl og hjemmeside Gadespejlet skal udkomme 4 gange årligt. De sidste 2 gange i år bliver ultimo september og i december. Medieudvalget kontakter Nana. Redaktionen finder selv ud af udgivelsesdatoer for GHG nyt ultimo august og oktober. Beboer-tv ets system trænger til at blive programmeret om InfoSign eller udskiftet med et andet system. Ibrahim anbefaler Nfoo concept ( Ibrahim undersøger priser og muligheder til næste bestyrelsesmøde.

4 Punkt 7: Møde om Gadehavegård kvarterpartneskabet Mennesker Mødes Pia deltager. Punkt 8: Landskonference d september, kurser Bestyrelsen er blevet orienteret om, at Domea holder Landskonference på Hotel Nyborg Strand d september med bl.a. inspiration til, hvordan vi gør vores beboerdemokrati mere spændende. Kurset koster kr /person. Petina og Pia deltager. Muligvis Ibrahim, hvis det kan passe ind i anden kursusaktivitet på arbejdet. Vi har mulighed for at inviterer driftsleder med, derfor bliver Ole Nielsen indbudt. Alle tilmeldinger til div. kurser skal først godkendes af bestyrelsen. Punkt 9: Kontorvagt og sommerferie Vi holder ekstraordinært åbent i kontorvagten mandag d. 2. juli kl Petina og Pia tager vagten. Sommerferie i resten af juli måned. Næste kontorvagt bliver mandag d. 13. august kl Jesper, Fazilet og John tager vagten. Vi holder bestyrelsesmøde onsdag d. 8. august kl. 19. Pia skriver brev til suppleant Jan Sørensen om de kommende møder. Gadehjørnet plejer at være lukket i hele juli måned. Mennesker Mødes har i år arrangeret forskellige arrangementer for børn dernede, tilsyneladende uden aftale. Vi bliver enige om, at de kan få lov til at bruge huset, hvis de efterlader det i samme stand, som de modtager det, selv sørger for toiletpapir, sæbe og håndklæder til toiletterne. John gør hovedrent i køkkenerne fredag d. 29. juni og holder så ferie til d. 30. juli. Fazilet taler med Mennesker Mødes på deres aktivitetsmøde på torsdag om betingelserne. 10. Evt.: Vi opretopholder vores mistillid til Murat Kayhan i organisationsbestyrelsen. Petina giver John Adelsteen besked. Jesper, Fazilet, Petina og John repræsenterer os i repræsentantskabet. Vi skal møde 4 personer op for at få vores 7 stemmer. Det behøver ikke at være de samme til alle møder. Petina har kontaktet Lars Kock fra Høje-Taastrup kommune igen for at rykke for at bommen ud mod Gadehavegårdsvej bliver låst og få sat bomme op på cykelstien ned mod Netto og mod Rådhuset. Lars Kock har tilsyneladende svært ved at forstå problemet, men vil nu undersøge sagen nærmere. Vi overvejer at kontakte borgmester Michael Ziegler, hvis der ikke snart sker noget. Pernille fra Mennesker Mødes har svaret på vores forespørgsel om projektpenge til dansk undervisning. De er positive indstillet overfor forslaget.

5 Vi har fået et tilbud fra Lotex a/s på hjertestartere på henholdsvis kr og kr Vi mener, at de kan købes meget billigere. Dette vil vi undersøge. På afdelingsmødet d. 19. juni: blev der klaget over lugtgener fra Sportsklubben i lejlighederne ovenover. Vi spørger ejendomskontoret om mulighederne for udsugning. Vi vil bede om at få en medlemsliste og kopi af referater fra Sportsklubben på lige fod på de øvrige klubber i Gadehavegård. Vagtlisten til akutte henvendelser er ikke ajourført. Vi beder om en ny liste fra ejendomskontoret. Vi har fået en skitse fra Ole Nielsen over ledige lokaler, der kan være egnede til klubber. Forespørgsel om nyt hegn om hundegården. Vi beder om en skriftlig ansøgning. Forespørgsel om en familietur. Skal vi også have en skriftlig ansøgning på med et ca. budget, og hvor turen skal gå hen. En beboer efterlyser bestyrelsens kommentarer i årsberetningen til budgettet. Dette overvejer vi til næste årsberetning. Jesper undersøger muligheden for at ændre praksis for godkendelse af årsberetningen. Årsberetningen er til orientering om det arbejde bestyrelsen har lavet og visioner for fremtiden. Beboerne kan kommentere årsberetningen og, hvis den ikke vedtages, tage den til efterretning. Det skal ikke være muligt at nedstemme beretningen. Vigtige datoer de næste 2 mdr.: Møde i Styregruppen torsdag d. 28. juni kl Fazilet og Pia deltager. Kontorvagt mandag d. 2. juli kl : Petina og Pia Møde i kvarterpartnerskabet d. 3. juli kl Pia deltager. Bestyrelsesmøde onsdag d. 8. august kl. 19. Kontorvagt mandag d. 13. august kl : Jesper, Fazilet og Jesper. Referent: Pia v. Benzon

Web.referat nr. 13, 17. september 2012

Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon Afbud: Gæster: Alice Jensen, Fazilet

Læs mere

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og John v. Benzon Afbud: Kirsten Mouritzen Fraværende:

Læs mere

Web.referat nr. 12, 27. august 2012

Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, John v. Benzon, Alice Jensen og Jan Sørensen.

Læs mere

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent.

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 19. juni 2012 kl. 19.00, der afholdtes i telt på boldbanen ved gavlen af Murskeen 28 Til stede fra bebyggelsen: 131 husstande Endvidere

Læs mere

Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012

Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012 Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, Alice Jensen og John v. Benzon Fraværende:

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang.

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Web.referat nr. 40, mandag d. 12. januar 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen

Læs mere

Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013

Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013 Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleante: Alice Jensen Afbud: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon

Læs mere

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Web.referat nr. 22, mandag d. 6. maj 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Afbud: John v. Benzon

Læs mere

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Afbud: Pernille Agerbæk Punkt 1 Gæster: Kasper Serritzlew Grønholt,

Læs mere

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Pernille

Læs mere

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Tilstede: Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Gæster: Fra YouSee Søren Freddy Olsen Fraværende: Ibrahim

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33.

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl. 19.00, der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Til stede fra bebyggelsen: 70 husstande Endvidere deltog:

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt Web.referat nr. 31, tirsdag d. 18. februar 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Fraværende: Jesper B. Jensen Punkt 1: Gæster Ingen Punkt

Læs mere

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt Web.referat nr. 27, tirsdag d. 29. oktober 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk

Læs mere

Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 29 st.

Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 29 st. Dagsorden Bestyrelsesmødet den 8. august 2012 Kl. 19.00 Bestyrelseslokalet 29 st. Deltagere:. Uffe Frejdal Nielsen, Niels Hansen, Filiz Ôzkarsli, Pernille Petersen, Henrik Seifert Eriksen, Ibrahim Bakir(

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille og Line sammen med Ungerådet. Punkt 1: Gæster

Læs mere

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster: Maarja Siiner,

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v.

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Benzon Afbud: Ibrahim El-Khatib Punkt 1: Gæster Beboer Anita vil

Læs mere

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Gæster: Hüseyin Atik

Læs mere

Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013

Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013 Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen (til og med punkt 5) Gæster:

Læs mere

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 11. december 2018 til ordinært møde mandag 10. december 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden: Side 1 af 7

Dagsorden: Side 1 af 7 Danske Funktionærers Boligselskab Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Onsdag d. 29. august 2011 kl. 17.30 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup. Dagsorden: 1 Valg af dirigent... 3 2 Forslag

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013

Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013 Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen Gæster: Maria Hertz fra Mennesker

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 13. september 2012 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet:

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet: Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 5. marts 2014 efter bestyrelsesmødet, som repræsentantskabet overværer i Hvide Hus, Skagen Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Punkt 2: Pernille

Læs mere

Referat. Skure på containerplads STCH har modtaget tilbud. Der er en enkelt snedker, der skal komme med tilbud.

Referat. Skure på containerplads STCH har modtaget tilbud. Der er en enkelt snedker, der skal komme med tilbud. Mødereferat 05-02-2019 Ejendomskontoret, Bybjerget Møde indkaldt af: SP Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: HN Ordstyrer: Deltagere: Peter von der Fehr (PF), Susanne Petersen (SP), Susanne Kruse (SK),

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ORGANISATIONSBESTYRELSEN Søborg, den 15. marts 2018 JLS/gj REFERAT fra ekstraordinært møde mandag den 12. marts 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 31. august 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 24. august 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 2. maj 2005 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Boligselskabet BSB Ringe

Boligselskabet BSB Ringe Boligselskabet BSB Ringe Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 18. marts 2013 kl. 16.30 i Vesterparkens fælleshus, Vesterparken, 5750 Ringe. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 248 Torsdag den 12. januar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 3.3.2016 1 2 Der var 36 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 19 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Fra Det Spirer : Pernille Agerbæk Afbud: Alice Jensen Punkt 1: Gæster - kl. 19.15:

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia

Boligselskabet Futura Fredericia Boligselskabet Futura Fredericia Referat af afdelingsmøde afd. 4506 den 24. april 2013 i fælleshuset, Thygesmindevej 81 Tilstede 14 beboer, Driftschef fra Domea Carsten Nielsen, Næstformand i afd. 4501

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 7 august 2018 Kl Ladegårdsparken 107 Revideret den 31/07/18

Bestyrelsesmøde den 7 august 2018 Kl Ladegårdsparken 107 Revideret den 31/07/18 Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st. 4300 Holbæk Bestyrelsesmøde den 7 august 2018 Kl. 17.30 Ladegårdsparken 107 Revideret den 31/07/18 Dagsorden: Ladegårdsparken... 1 Bestyrelsen... 1 1

Læs mere

Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Afbud: Fazilet Sahin Det Spirer i Gadehavegård: Cathrine Lindvig Punkt 1: Gæster

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Udsendt den 13. november Side 1 af 7

Udsendt den 13. november Side 1 af 7 Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 23. november 2015 kl. 18.00 I fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Afbud fra: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Subhi Hassan med bisidder

Læs mere

En repræsentant kan udover sin egen stemme kun afgive én stemme iht. fuldmagt fra en anden stemmeberettiget (jf. vedtægternes 9).

En repræsentant kan udover sin egen stemme kun afgive én stemme iht. fuldmagt fra en anden stemmeberettiget (jf. vedtægternes 9). Danske Funktionærers Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag d 21. maj 2015 kl. 18.00 hos Domea, Oldenburg Alle 3, 2630 Taastrup Referat Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter Møller Nielsen (PM), Pia

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 6. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Boligselskabet BSB Nordfyn Repræsentantskabets sammensætning

Boligselskabet BSB Nordfyn Repræsentantskabets sammensætning Boligselskabet BSB Nordfyn Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 15. september 2014 kl. 17.30 på Bogense Hotel, Adelgade 56, 5400 Bogense. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., David, Pia K., Sussie, Aase. Afbud fra Karin og Svend Erik. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 6. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 28. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 249 Torsdag den 9. februar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd.

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, Mandag den 22. februar 2016 kl. 15.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 12. november 2013 kl. 15.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 7. Onsdag den 26. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 7 Onsdag den 26. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 5. marts 2013 kl. 16.00, i gildesalen, Kollegieparken, Nordbovej 20, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 6. november 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Ordinært

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger...

Godkendelse af referat... 3 Jægerspris Boligselskab... 3 Orientering fra administrationen... 4 Nybyggeri... 7 Boligselskabets afdelinger... Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 27. september 2011 kl.17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Jægerspris

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår.

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår. Beslutningsreferat Ordinært afdelingsmøde: 27. september 2018 Boligorganisation: AKB Lyngby Boligafdeling: Højhuset Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: 62 Mødet er indkaldt med følgende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December

Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December 1 Referat af bestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll afholdt mandag d. 9. December Mødet var oprindelig planlagt til Torsdag d. 5. December, men blev udsat pga stormen Bodil. I mødet deltog: John Thomasberg,

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 15

AAB Silkeborg Afdeling 15 AAB Silkeborg Afdeling 15 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 21. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Britta Michelsen

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag 20. marts 2017 kl Mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag 20. marts 2017 kl Mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag kl. 19.00 Mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Franck Fogh-Dahl (FFD), Peter Møller (PM), Pia Jensen (PJ), Ole Søndergaard (OS), Line Aoussar (LA),

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 12. marts 2019 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Visioner

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl. 19.00 i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Til stede: Carsten Groth-Rasmussen, Mogens Bentzen, Birgit Bilstrup, Hanne S. Hjortby,

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse?

DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse? Hellerup 10.01.2008 DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse? Kære afdelingsbestyrelse DUAB s organisationsbestyrelse

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 9. onsdag den 4. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 9. onsdag den 4. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 9 onsdag den 4. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring.

Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Domea Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 24. marts 2015 kl. 14.00 bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden var: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Domea

Læs mere

Bymuren th, 2650 Hvidovre Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 2. januar 2019 Bymuren 105, 1.th.

Bymuren th, 2650 Hvidovre   Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 2. januar 2019 Bymuren 105, 1.th. AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 2. januar 2019

Læs mere