Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013"

Transkript

1 Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen Gæster: Maria Hertz fra Mennesker Mødes, Kjeld Bjerg og Lars Kohler fra Bjerg Arkitektur a/s, Svend-Erik Mikkelsen fra COWI og Brian Hartmann Nielsen fra Domea Afbud: Fazilet Sahin og Pernille Agerbæk Punkt 1: Status 0-energi projektetet Brian Hartmann Nielsen, Kjeld Bjerg, Lars Kohler og Svend-Erik Mikkelsen kom for at orienterer om, hvor langt de er nået med 0-energi projektet. De startede med at opsummere projektet for os. Derefter blev fremlagt et budget for projektet Brian Hartmann Nielsen sender det på mail til os. For prøveblokken, som er blok 9, bliver huslejestigningen for en gennemsnitlig lejlighed på 78 m2 kr. 192/mdr. Planen er, at der skal sættes plancher og materialeprøver op i Beboerhuset og være 2 spørgeaftner for interesserede beboere. Beboernes idéer/tvivlsspørgsmål vil blive drøftet med os i afd.bestyrelsen, inden der indkaldes til ekstraordinært beboermøde mhp afstemning om renoveringen skal startes. Lars Kohler fremlagde en tidsplan denne vil blive tilsendt på mail til os. Hvis projektet godkendes af beboerne, kan byggeriet starte omkring marts Der er givet EUDP-midler til prøveblokken, hvilket gør, at prisen kan sammenlignes med den reelle pris på alle blokke, hvis/når de skal renoveres. (Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram, EUDP, fremmer ny klimavenlig energiteknologi, der øger forsynings-sikkerheden og realiserer Danmarks erhvervspotentialer på energiområdet.) Punkt 2: Maria fra MM orienterer, herunder status på GHG-dagen Maria er stand-in for Pernille, som desværre er blevet syg. Vedhæftet Pernille s oplæg. Vi har ikke haft talt om at få tegnet stregerne op på boldbanen eller anskaffe et nyt basketnet, idet vi ikke har hørt om det før. Pia taler med Ole N. om at undersøge priser dels på optegningen og et nyt net. Kasper vil prøve at få tid til at komme ned og installerer kopi/scanner til IT-Caféen ellers vil vi bede Michael fra Miljø- og Energicentret om hjælp. Det bedste vil være, at scanneren bliver installeret på et USB-stik, så den ikke skal installeres på alle computere. Pia køber et USB-stik samtidig med toner til kopi/scanner. Vi i bestyrelsen var ikke klar over, at Petina har meldt fra til kræmmermarked d Ingen af os har overtaget.

2 Det er i orden med os, at der stadig vil være mulighed for at være kræmmerboder, og at det først starter kl. 12. Der er i alt blevet indsamlet kr til GHG-dagen. Udover det Organisationsbestyrelsen og Høje-Taastrup kommune giver, er der givet: Afd.bestyrelsen kr , MM kr og Sundhed i Gadehavegård kr Ibrahim byder velkommen til borgmester Michael Ziegler kl. 13. Onsdag d. 4. september deltager Pia i workshoppen. Punkt 3. Godkendelse af referat nr. 24 Godkendt. Punkt 4: Fordeling af poster i bestyrelsen Formand: Ibrahim El-Khatib Kasserer: Jesper B. Jensen Sekretær: Pia von Benzon Medlem: Alice Jensen Medlem: Fazilet Sahin 1.suppleant: Kasper Dehlendorff 2. suppleant: Leif Loll Jørgensen Det vil stadig være Pia, der informerer div. samarbejdspartnere om vores beslutninger og holder orienterende møder med Ole N. Som tidligere besluttet kan Pia også tage beslutninger, hvis det er nødvendigt. I Ibrahim s fravær træder Pia i hans sted. Punkt 5: Møde med U-Turn Arne har indkaldt til møde. Det er Ibrahim, Pia og Fazilet, der deltager i disse. Vi vil gøre opmærksom på, at der igen samles store grupper af unge ved grillen, og at der sælges hash. Pia aftaler mødedato med Arne. Punkt 6: Mail fra Ole N. ang. Stofa (d. 7.8.) og dørtelefoner + navneskilte (d. 16.8) Ole N. har modtaget et tilbud på tv-pakker fra Stofa. Disse er højere end den aftale vi har med YouSee, hvorfor vi finder tilbuddet uinteressant. Stofa skal komme med et langt bedre tilbud, før vi overhovedet er interesseret. Vi er yderst tilfredse med signalet fra nuværende udbyder. Ole N. har spurt om, det kan være muligt, at der kun kommer til at stå adr. i displayet på dørtelefonerne, fordi det er meget kompliceret og tidskrævende for ejendomsfunktionærerne at

3 udskifte navneskilte i displayet. Også set i lyset af de mange flytninger der er om året i Gadehavegård. Der er heller ikke plads til, at der kan stå 2 efternavne. Efter noget diskussion frem og tilbage bliver vi enige om, at der skal stå den fulde adr. altså incl. gadenavn, nummer, sal, side og bolignummer. Det er brugt i mange andre boligselskaber. Punkt 7: Fjernelse af bålplads ved Murskeen 35. Ole N. har henvist en beboer til os mhp at få fjernet bålpladsen ved Murskeen 35. Ønsket om fjernelsen er, at der har været mange grupper af unge samlet der, som har lavet bål. Endvidere har der været hash-handel. Da det er et stigende problem, at der bliver lavet bål på de steder, som var lavet til grillpladser, giver vi accept til dette. Skulle andre beboere ønske at få fjernet grillpladserne, som de oprindeligt hedder, tager vi det op på et bestyrelsesmøde med stor sandsynlighed for, at vi giver accept. Punkt 8: Mødeindkaldelse fra politi (Trygge opmærksomhedsfællesskaber) d Ibrahim og Pia plejer at deltage i disse møder. Pia tilmelder. Vi har følgende spørgsmål: Vi føler ikke at vores henvendelser bliver taget alvorligt, bl.a. om: Hash-handel bl.a. ved cykelskuret udfor Sylen 26 Bål/ildpåsættelser på grillpladserne Ved skudepisoden i Sylen Indbrud Punkt 9: Ministerbesøg Pernille fra MM har sendt en forespørgsel videre til os fra Claus Johnsen, den lokale afd. af Socialdemokraterne. Minister for By, bolig og landdistrikter Carsten Hansen kommer sammen med Per Larsen fra Børneråddet til Gadehavegård d. 21. oktober. Vi er blevet spurgt om, det er muligt at leje salen. Da det falder godt i tråd med de arrangementer, vi tidligere har talt om, at vi gerne vil afholde, kan de benytte salen gratis. Arrangementet bliver åbent for alle beboere. Pernille booker salen og giver svar til Claus Johnsen.

4 Punkt 10: Organisationsbestyrelsen på besøg d og givet bidrag til GHG-dag Organisationsbestyrelsen skal rundt til alle deres afd. i weekenden /1.9. og kommer også forbi vores afdeling. Deres besøg har intet med vores GHG-dag at gøre. Det er en tilfældighed, at de kommer den dag selvom de har givet et flot bidrag på kr Ibrahim viser rundt. Punkt 11: Telt til GHG-dag mail fra Cathrine d Cathrine har spurgt om de må sætte teltene op aftenen før. Dette er ikke aktuelt nu, når dagen først starter kl. 12. Punkt 12: Status nye legepladser Der bliver etableret 2 nye legepladser med gummiunderlag. Et piratskib kommer udfor Murskeen nr. 15 og ved Murskeen 35 kommer der et klatrestativ til de større børn. Indenfor kort tid vil legepladsudvalget gennemgå alle sandkasserne i bebyggelsen mhp nedlæggelse af nogle stykker. Sandkasserne bliver efterhånden kun brugt af hunde og katte, og det er meget dyrt at skifte sandet i dem. Punkt 13: Status på Gadehave Gym efter vores mødet inden sommerferien Mødet med Sundhedsprojektet i morgen er blevet aflyst, fordi Yadigar og Mette ikke kan afse tid her før GHG-dagen. De vender snarest tilbage til Janni og os med en ny dato. Leif vil huske dem på, at de skal svare på div. mails og på, at de skal komme med en ny mødedato. Punkt 14: Kursuser i Domea-regi. Vi har modtaget kursuskatalog fra Domea. Pia tilmelder sig til basal boligøkonomi d Alice og Pia tilmelder sig tag ordet og bliv hørt d Punkt 15: Generalforsamling i Bankoklubben Vi har modtaget indkaldelse til generalforsamling i Bankoklubben onsdag d kl. 19 Pia deltager. Inge-Birgit Nielsen fra klubben har spurt om Jesper vil gennemgå regnskabet. Jesper tager kontakt til hende.

5 Punkt 16: GHG-nyt og Gadespejlet GHG-nyt nr. 8 skal uddeles d , har deadline d Der skal skrives om: Ibrahim Indledningen Leif GHG-dagen Alice Nye legepladser Jesper Hærværkskonto Pia Møde med politi (Trygge opmærksomhedsfællesskaber) og 0-energi-projekt Skal sendes til Pia, som korrekturlæser og sørger for at printe ud. Vil spørge Pernille om de har nogle unge til at hjælpe ellers uddeler Fazilet i Øksen, Pia i Sylen og Alice i Murskeen. Gadespejlet har deadline d Kasper vil gerne korrekturlæse og være med til layout. Pia ringer til Petina for at spørge, om hun stadig gerne vil være ansvarshavende redaktør samt spørge om hvilken mail.adr., der bliver brugt til Gadespejlet. Punkt 17: Eventuelt Vi er i tvivl om, hvem der kan være i repræsentantskabet og organisationsbestyrelsen, kan man sidde begge steder og hvem kan blive valgt? Vi ved, at vi skal have 4 repræsentanter i repræsentantskabet og at mindst 2 skal komme til møderne, som kan have 2 fuldmagter med. Pia skriver til John Adelsteen, formanden for organisationsbestyrelsen. MJ Elektro Securidan er startet med at varsle beboerne med, at de skulle have mulighed for at komme ind i lejligheden i en uge for at installere dørtelefon. Ole N. har arbejdet hårdt på at få den varsling nedbragt til kun én dag, hvilket er lykkes nu. Leif ringede til Pia torsdag d om, at der holdt 2 flyttebiler fra Bøgeskov Flytteforretning ude på cykelstien. Ville høre om, der var givet speciel tilladelse til dette. Cykelstien hører ikke til vores bebyggelse, hvorfor Pia henviste til politiet, som ikke tog affære. Se under punkt 8. Leif havde indmeldelsesblanket med til Frivillighedscentret. Fik underskrift og penge med til indmeldelsen. Boldbanen ude ved cykelstien bliver stadig brugt til store, løse hunde og skiltet hunde forbudt er endnu engang blevet fjernet. Vi ved, hvem der bruger banen. Hvis Domea skal have en skriftlig klage, skriver vi i afd.bestyrelsen én, så vedkommende kan få en advarsel. Kasper har flere gange oplevet, at der er en kamphund løs på Øksens p-plads. Ejerne står ved vaskeriet, når de slipper hunden løs. Derefter går ejerne så rundt på p pladsen og leder efter hunden. Han er ikke helt klar over, hvor ejeren bor. Pia prøver at tale med Ole N. om problemet.

6 VIGTIGE DATOER: Kontorvagter: Mandag d. 26. august kl : Alice og Pia Mandag d. 9. september kl : Jesper og Ibrahim Mandag d. 23. september: Fazilet og Leif Bestyrelsesmøder: Tirsdag d. 17. september kl. 19 Knud-Anker Iversen fra Miljø- og Energicentret inviteret til kl. 19 bekræftet Referent: Pia v. Benzon

7 Oplæg fra Mennesker Mødes til bestyrelsesmøde tirsdag d. 20. august 2013 Streetmasters: Caspar planlægger en graffiti-workshop formentlig i løbet af september på Gadehavegårds multibane (Sylens P-plads). Det kommer til at vare en uge: 2 dage med undervisning af de unge (Streetmasters) og de sidste 3 dage hvor graffitikunstneren arbejder med både egne og de unges ideer. Hyggelig fælles afslutning, hvor pigerne inviteres med i en lyrik workshop. Det er på banterne omkring multibanen, og alle spraydåser indsamles efter workshoppen. De unge er meget aktive omkring Gadehavegårddagen og deltager blandt andet med at arrangere talentkonkurrence. Spørgsmål til bestyrelsen: Er der planer om at optegne streger samt reparere basketnet på multibanen snart? Nethood: IT-cafeen starter op på tirsdag d kl Der er endnu ikke installeret en printer dernede. Michael kan måske hjælpe, men han holder ferie indtil mandag d. 26. Vi er i gang med at opstarte et nyt projekt ml. Mennesker Mødes, Sundhedsprojektet og Socialpsykiatrien, da et tættere samarbejde vil kunne øge trygheden i området for både sårbare og de øvrige beboere: - Kommunens Støtte-kontaktperson tager nogle brugere med ud til nogle udvalgte aktiviteter i Gadehavegård - Vi vil sammen arrangere forskellige dialogbaserede arrangementer med fokus på psykisk sårbarhed, for blandt andet at øge beboernes kendskab til psykisk sårbarhed. - Vi tager ud på Gasværket (dagtilbud for psykisk sårbare) for at informere dem om aktiviteter her. Gadehavegårddagen: Vi har brug for at vide om der er Kræmmermarked eller ej d da Petina har meddelt os, at hun ikke arrangerer noget den dag. Men det er stadig et ønske at der er kræmmerboder fra kl. 12, da det stadig passer rigtig fint til arrangementet. Det er for første gang nogensinde lykkedes Gadehavegårddagsudvalget sammen med Cathrine at fundraise til arrangementet; kommunen har givet kr. og organisationsbestyrelsen har givet kr. Det er rigtig flot og de skal have stor ros! Borgmesteren holder en tale på dagen kl. 13, og det kunne være superfint, hvis formanden eller et andet medlem kunne præsentere ham sammen med toastmaster og byde ham velkommen til Gadehavegård!

8 Cykelværkstedet kører godt med ca. 10 børn pr. gang. Vi har et problem med at skaffe cykler, da Fønix, som plejer at levere til os, pt. ikke modtager nogen. Vi har mange ideer til udvikling af værkstedet, f.eks. cykelkurser og cykel-udlån, men først skal det have lov til at køre et stykke tid. Ansøgningen går stille og roligt fremad, onsdag er der workshop om Uddannelse, beskæftigelse og erhverv kl i beboerhuset. Onsdag d. 4. september kl er der den sidste workshop om Beboernetværk, deltagelse og demokrati vi håber at se medlemmer fra bestyrelsen til denne workshop invitation er sendt ud. I er selvfølgelig også velkomne til workshop i morgen, har nu sendt invitationen videre og beklager at den kommer så sent, men ingen fra bestyrelsen havde skrevet sig på listen over interesserede, og derfor kom I ikke med i første runde invitationer. Domea stiller en konsulent til rådighed i forhold til at lave budgettet dette konteres i den nye helhedsplan. Oplæg fra Mennesker Mødes til bestyrelsesmøde tirsdag d. 20. august 2013

9 Streetmasters: Caspar planlægger en graffiti-workshop formentlig i løbet af september på Gadehavegårds multibane (Sylens P-plads). Det kommer til at vare en uge: 2 dage med undervisning af de unge (Streetmasters) og de sidste 3 dage hvor graffitikunstneren arbejder med både egne og de unges ideer. Hyggelig fælles afslutning, hvor pigerne inviteres med i en lyrik workshop. Det er på banterne omkring multibanen, og alle spraydåser indsamles efter workshoppen. De unge er meget aktive omkring Gadehavegårddagen og deltager blandt andet med at arrangere talentkonkurrence. Spørgsmål til bestyrelsen: Er der planer om at optegne streger samt reparere basketnet på multibanen snart? Nethood: IT-cafeen starter op på tirsdag d kl Der er endnu ikke installeret en printer dernede. Michael kan måske hjælpe, men han holder ferie indtil mandag d. 26. Vi er i gang med at opstarte et nyt projekt ml. Mennesker Mødes, Sundhedsprojektet og Socialpsykiatrien, da et tættere samarbejde vil kunne øge trygheden i området for både sårbare og de øvrige beboere: - Kommunens Støtte-kontaktperson tager nogle brugere med ud til nogle udvalgte aktiviteter i Gadehavegård - Vi vil sammen arrangere forskellige dialogbaserede arrangementer med fokus på psykisk sårbarhed, for blandt andet at øge beboernes kendskab til psykisk sårbarhed. - Vi tager ud på Gasværket (dagtilbud for psykisk sårbare) for at informere dem om aktiviteter her. Gadehavegårddagen: Vi har brug for at vide om der er Kræmmermarked eller ej d da Petina har meddelt os, at hun ikke arrangerer noget den dag. Men det er stadig et ønske at der er kræmmerboder fra kl. 12, da det stadig passer rigtig fint til arrangementet. Det er for første gang nogensinde lykkedes Gadehavegårddagsudvalget sammen med Cathrine at fundraise til arrangementet; kommunen har givet kr. og organisationsbestyrelsen har givet kr. Det er rigtig flot og de skal have stor ros! Borgmesteren holder en tale på dagen kl. 13, og det kunne være superfint, hvis formanden eller et andet medlem kunne præsentere ham sammen med toastmaster og byde ham velkommen til Gadehavegård!

10 Cykelværkstedet kører godt med ca. 10 børn pr. gang. Vi har et problem med at skaffe cykler, da Fønix, som plejer at levere til os, pt. ikke modtager nogen. Vi har mange ideer til udvikling af værkstedet, f.eks. cykelkurser og cykel-udlån, men først skal det have lov til at køre et stykke tid. Ansøgningen går stille og roligt fremad, onsdag er der workshop om Uddannelse, beskæftigelse og erhverv kl i beboerhuset. Onsdag d. 4. september kl er der den sidste workshop om Beboernetværk, deltagelse og demokrati vi håber at se medlemmer fra bestyrelsen til denne workshop invitation er sendt ud. I er selvfølgelig også velkomne til workshop i morgen, har nu sendt invitationen videre og beklager at den kommer så sent, men ingen fra bestyrelsen havde skrevet sig på listen over interesserede, og derfor kom I ikke med i første runde invitationer. Domea stiller en konsulent til rådighed i forhold til at lave budgettet dette konteres i den nye helhedsplan.

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og John v. Benzon Afbud: Kirsten Mouritzen Fraværende:

Læs mere

Web.referat nr. 13, 17. september 2012

Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon Afbud: Gæster: Alice Jensen, Fazilet

Læs mere

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Tilstede: Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Gæster: Fra YouSee Søren Freddy Olsen Fraværende: Ibrahim

Læs mere

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt Web.referat nr. 27, tirsdag d. 29. oktober 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk

Læs mere

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Afbud: Pernille Agerbæk Punkt 1 Gæster: Kasper Serritzlew Grønholt,

Læs mere

Web.referat nr. 12, 27. august 2012

Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, John v. Benzon, Alice Jensen og Jan Sørensen.

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt Web.referat nr. 31, tirsdag d. 18. februar 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Fraværende: Jesper B. Jensen Punkt 1: Gæster Ingen Punkt

Læs mere

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang.

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Web.referat nr. 40, mandag d. 12. januar 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen

Læs mere

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Pernille

Læs mere

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent.

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 19. juni 2012 kl. 19.00, der afholdtes i telt på boldbanen ved gavlen af Murskeen 28 Til stede fra bebyggelsen: 131 husstande Endvidere

Læs mere

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v.

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Benzon Afbud: Ibrahim El-Khatib Punkt 1: Gæster Beboer Anita vil

Læs mere

Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013

Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013 Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleante: Alice Jensen Afbud: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon

Læs mere

Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012

Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012 Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012 Tilstede: Gæster: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin, Kirsten Mouritzen, Alice Holtz, John v. Benzon og Pia v. Benzon Driftsleder

Læs mere

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Web.referat nr. 22, mandag d. 6. maj 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Afbud: John v. Benzon

Læs mere

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013

Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013 Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen (til og med punkt 5) Gæster:

Læs mere

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille og Line sammen med Ungerådet. Punkt 1: Gæster

Læs mere

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster: Maarja Siiner,

Læs mere

Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012

Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012 Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, Alice Jensen og John v. Benzon Fraværende:

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33.

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl. 19.00, der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Til stede fra bebyggelsen: 70 husstande Endvidere deltog:

Læs mere

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Gæster: Hüseyin Atik

Læs mere

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 Kære nabo _ Kære Nabo Så kommer der et nyhedsbrev her i det kolde vejr og efter stormen. Skønt! At vi ikke blev ramt hårdt af stormen. Siden sidste nyhedsbrev er der sket en

Læs mere

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Punkt 2: Pernille

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 250 Torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016

Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016 Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016 Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Se vedhæftede. Derudover talte vi om Forårsfesten, om at der var kommet for mange i forhold

Læs mere

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Afbud fra: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Fra Det Spirer : Pernille Agerbæk Afbud: Alice Jensen Punkt 1: Gæster - kl. 19.15:

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 248 Torsdag den 12. januar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Afbud: Fazilet Sahin Det Spirer i Gadehavegård: Cathrine Lindvig Punkt 1: Gæster

Læs mere

Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Referat nr. 44, onsdag d. 13. maj 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Subhi Hassan med bisidder

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: PIA K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H. David, Mads, Pia K. Aase. Afbud fra Karin. Klaus Juelkert har trukket sig fra bestyrelsen, samt organisationsbestyrelsen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Tilstede : Carsten A, Kristian, Michael, Rieke, Niels, Knud og Hamid (fra. Kl. ca. 19). Afbud : Ingen. Referent : Knud. 1. Referat [Opfølgning og godkendelse

Læs mere

Web.referat nr. 59, torsdag d. 15. september 2016 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 59, torsdag d. 15. september 2016 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 59, torsdag d. 15. september 2016 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Afbud: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Punkt 2: Pernille Agerbæk

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: DAVID Ad. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., David, Sussie, Pia K., Svend Erik, Aase. Afbud fra Karin og Esbern Ott. AD. 2. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Web.referat nr. 71, d. 7. november 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 71, d. 7. november 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Web.referat nr. 71, d. 7. november 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Jesper B. Jensen Punkt 1: Gæster Kl. 16.30: Regionschef

Læs mere

Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Fravær: jobkonsulent Ronnie

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 1 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 17.00 på Marsvej 1 Mødedeltagere: Bestyrelse Administrationen Referent: Peder Damgaard

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter Møller Nielsen (PM), Pia

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011

Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 134. Vibeengen 7. marts 2011 Formanden bød velkommen og konstaterede at 45 husstande var fremmødt. Efterfølgende blev "panelet" præsenteret. Fra Vibo: Dinah,

Læs mere

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott.

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott. DIRIGENT: PETER NIELSEN AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Peter Nielsen (PN) Knud Petersen (KP) Aase B. Stisen

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud!

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud! REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 3/12 2012. Tilstede: Susanne Jacobsen (nr. 115), Jonas Espensen (nr. 271), Lene Bech (nr. 181), Thora B. Pedersen (nr. 175) og suppleanterne: Ernst Kaanbjerg (nr. 259)

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 259 Onsdag den 7. februar 2018 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Katja Hansen (KH)

Læs mere

AB-møde den 1. oktober 2013

AB-møde den 1. oktober 2013 AB-møde den 1. oktober 2013 Tilstedeværende af AB-medlemer: Leif, Yasser, Mohammed, Mirsa, Hassan, Sabir og Ibrahim Afbud: Pia Mortensen Møde med Allan Søstrøm Fortalte kort om udviklingen i afd. 6 (Tryghed,

Læs mere

Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven

Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven Tirsdag d. 7. juni 2011 kl. 17.30 Mødeleder: Hafizullah Amizai 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af udsendt referater fra AB-mødet d.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN TORSTED VEST - SLARISDAL 2A - 8700 HORSENS MØDEREFERAT

ANDELSBOLIGFORENINGEN TORSTED VEST - SLARISDAL 2A - 8700 HORSENS MØDEREFERAT MØDE ANDELSBOLIGFORENINGEN TORSTED VEST - SLARISDAL 2A - 8700 HORSENS Bestyrelsesmøde DATO 18. juni 2011 DELTAGERE FRAVÆRENDE REFERENT Majbrit nr. 16C Paw nr. 14D Maria nr. 14D Gitte nr. 14B Louise nr.

Læs mere

Det Spirer i Gadehavegård den boligsociale helhedsplan 2014-2017

Det Spirer i Gadehavegård den boligsociale helhedsplan 2014-2017 Det Spirer i Gadehavegård den boligsociale helhedsplan 2014-2017 Indhold Indledning...2 En ny vision for Gadehavegård...2 Det vigtige samarbejde...3 Indsatsområderne...5 Børn, unge og familier...6 Uddannelse,

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-boligforening

Postfunktionærernes Andels-boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 09/06 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Web.referat nr. 56, mandag d. 9. maj 2016 kl Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 56, mandag d. 9. maj 2016 kl Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 56, mandag d. 9. maj 2016 kl. 19.00 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Thomas

Læs mere

Ang. Pernilles spørgsmål om børne-loppemarked i forbindelse med 40-års jubilæet, drøfter vi det på mødet på mandag.

Ang. Pernilles spørgsmål om børne-loppemarked i forbindelse med 40-års jubilæet, drøfter vi det på mødet på mandag. Web.referat nr. 58, torsdag d. 4. august kl. 17.30 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Gæster: Vibeke Aagaard Jensen og Ole Nielsen.

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Månedsbalancen blev godkendt.

Månedsbalancen blev godkendt. Mødested/-dato: Fællesrummet den 27-10-2012 Referent: Mødedeltagere: Distribution: Kenneth Bente, Kenneth og Ulla Ab hjemmeside samt i gangen ved vaskeri Dagsorden 1. Nyt fra AB (orienteringsbreve og månedsbalance

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 26.08.2011 LLR/SA Referat Den 25. august 2011 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde nr. 59 Mødested: Afd. 3 s lokaler Afdeling: Gillesager 258 Mødetid kl.

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 12. maj 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk X Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen Afdelingsbestyrelsesmøde. Møde: onsdag den 6. februar kl. 18:30 Mødested: Afdelingsbestyrelsens kontor Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00 Bestyrelsen: Marianne, Flemming, Birthe, Rita

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene.

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene. Referat af Lejerbos beboermøde d. 12. april 2011 i AKBs beboerhus 52 fremmødte husstande. Referent: Hanne Bine. John T bød velkommen. JohnT spurgte om det var i orden at formanden Ann Berthelsen fra afd.331

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler.

Evt. ansvarlig for opfølgning. GF2 Michael: GF2 er udmærket, god energi, der er kommet styr på sagerne, ingen mangler. Lokalt uddannelsesudvalgsmøde for VVS Mødedato: Mandag den 5. marts 2018, kl. 12-14. Mødested: Møde indkaldt af: Deltagere: Milnersvej 48, 3400 Hillerød, mødelokale 1 (1. sal) Arne Frandsen, på vegne af

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 19.februar 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 19.februar 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 19.februar 2018 kl. 18.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Ole Søndergaard (OS), Peter Møller Nielsen (PM), Pia Jensen (PJ), Line Aoussar

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 4. februar 2019 kl. 19:00, Egebjergvang 231, 2750 Ballerup Tilstede: 28 Stemmeberettiget: 28 1) Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere