Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013"

Transkript

1 Web.referat nr. 26, tirsdag d. 24. september 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen (til og med punkt 5) Gæster: Knud-Anker Iversen fra Miljø- og Energicentret Peter Martin Søhuus og Caroline Andersen fra COWI Afbud: Jesper B. Jensen og Pernille Agerbæk Punkt 1: Kl. 19 besøg af Knud Anker Iversen, Miljø- og Energicentret Knud Anker Iversen fortalte om, hvad de laver og kan tilbyde fra centrets side. Vedhæftet info.brev. Vi talte om, at vi også har COWI i gang hos med at komme med løsninger til fremtidsløsninger på miljøproblemer, at vi har fået nye lamper med led-pærer i opgangene og i kældre. Knud Anker Iversen fortalte om, hvordan man kan få affaldscontainere ned i jorden, at de er billigere at få tømt af kommunen, men at de er dyre at få etableret. Disse er dog ikke aktuelle for os på nuværende tidspunkt, da vi har åbne skakter, hvilket Knud Anker ikke var klar over. Han mente, at vi har forskellige sorteringscontainere stående udenfor vores opgange også til husholdningsaffald. Centret vil kunne være behjælpelig med oplysninger til os beboere og ejendomsfunktionærer om, hvordan vi kan spare på strøm og varme, affaldssortere bedre. Vi tager overvejelsen om at tegne et nyt abonnement op til næste SU-møde. Det koster kr. 15 kr/lejemål/år. Info.brev vedhæftet. Punkt 2: Kl besøg af Peter M. Søhuus og Caroline Andersen fra COWI De har nu igennem nogle måneder spurgt forskellige beboergrupper her om, hvordan de kunne tænke sig at fremtidens udearealer skal se ud. Udfra de svar og de undersøgelser, der er blevet lavet, er de i gang med at lave et idekatalog, som blev fremvist som kladde. D. 1., 2. og 3. oktober laver de en workshop for os beboere ved det nye grillhus. Her vil der være mulighed for at komme med idéer og spørgsmål. De vil hænge en planche op, hvor der vil blive tegnet ind de områder, hvor vi færdes mest. Vi bliver opfordret til at komme ned til workshoppen. I starten af november måned vil Peter Søhuus og Caroline Andersen komme for at vise os det færdige oplæg til idekataloget, som skal være færdigt d. 15. november Idekataloget vil ikke blive husstandsomdelt, men vil være tilgængeligt på boligministeriets hjemmeside, idet det er tiltænkt som oplæg til forskellige boligforeninger. Vi får det i afd.bestyrelsen. Vi er ikke tvunget til at bruge nogle af idéerne, og vi kan håndplukke idéerne efter behov. Enes om, at de ikke skal komme til et bestyrelsesmøde, da vi har mange punkter og dermed ikke så meget tid til deres præsentation. Vi holder et separat møde med dem. Peter Søhuus kontakter os ang. ny mødedato dog er d udelukket.

2 Punkt 3: Pernille Agerbæk fra Mennesker Mødes orienterer Udgår, Pernille er blevet syg og har meldt afbud. Punkt 4: Godkendelse af referat nr. 25 Godkendt. Punkt 5: Suppleanternes fremtidige rolle Vi bestyrelsesmedlemmer har haft store samarbejdsvanskeligheder med Leif Loll Jørgensen og på trods af, at emnet har været taget op med ham tidligere (ved et bestyrelsesmøde og via et telefonopkald), fortsatte han med at køre sit eget løb og chikanere vores arbejde bl.a. ved at udtale sig på vegne af bestyrelsen, og ikke i overensstemmelse med vores beslutninger. Leif Loll Jørgensen misforstår og misfortolker det, der blev sagt til ham. Leif Loll Jørgensen har svært ved at forstå en suppleants rolle i en bestyrelse, vil meget gerne sætte dagsorden. Ibrahim fortæller igen Leif Loll Jørgensen, at han kommer med gode idéer, men desværre kommer han med flere problemer. Vi fremlægger igen dette problem for Leif Loll Jørgensen og beder ham om at trække sig frivilligt, så suppleant Kasper Dehlendorff kan fortsætte med at deltage i vores møder. Dette nægter Leif Loll Jørgensen pure. Så blev vi (samtlige bestyrelsesmedlemmer) nødt til at tage en svær beslutning, nemlig, at suppleanterne ikke må deltage på bestyrelses- og SU-møder fremover. Vi er meget kede af, at vi også må bede Kasper Dehlendorff om at forlade mødet og ikke deltage i fremtidige møder. Ibrahim gør dem opmærksomme på, at de vil blive kontaktet, hvis vi har behov for dem. Kasper Dehlendorff vil nu overveje sit mandat som suppleant, hvis han ikke kan få lov til at deltage i møder og dermed give udtryk for sine meninger. Forståeligt. Leif Loll Jørgensen er meget uenig i vores beslutning. Vi har truffet beslutningen efter samråd med Domea/vedtægter og ud fra definitionen på en suppleant: Suppleanter er stedfortræder, de har kun en rolle, hvis et bestyrelsesmedlem træder ud af bestyrelsen. Bestyrelsesformanden er ikke forpligtet til at indkalde suppleanter, hvis der ikke er behov for dem. Punkt 6: Henvendelser i kontorvagter og på mail hvem tager de næste vagter I kontorvagten: D : Vahab Kaya henvender sig for at spørge om, han stadig må være frivillig i Genbrugscentralen, selvom han ikke bor her længere. Vi mener, at det er der ikke noget problem i, han kan dog ikke have nøglen til lokalerne. Fortæller, at en nøgle derned til er tabt. Pia taler med Ole N. om Vahab kan fortsætte og om at få omstillet låsen derned til. Ringer til Vahab med svar. En beboer har sendt en mail og kommer nu ned i kontorvagten ang. sit nye hegn.

3 Hun har fået et brev fra Domea om, at familien vil blive opsagt fra lejemålet, hvis hun ikke tager det nyopsatte hegn ned. Pia taler med Tom fra ejendomskontoret. (Sagen er løst) Beboer henvender sig, fordi de er meget generet af duer. Beboeren har undersøgt muligheden for at få en falk til at skræmme duerne væk jvnf. Han vil meget gerne have, at vi køber sådan én til ca. kr til deres altan. Han vil så passe den ved at tage den ind indimellem, så duerne ikke vender sig til den. Vil prøve at få nogle naboer med på idéen, så falken kan stå forskellige steder på 3. sals altanerne = prøve mhp om andre beboere i bebyggelsen skal tilbydes samme løsning. Der vil ikke blive pålagt vores ejendomsfunktionærer noget arbejde med den. Det eneste er, at ejendomskontoret skal være med til at indkøbe falken og lave retningslinjer sammen med beboeren. Pia undersøger sagen og ringer til beboeren. (Det er blevet aftalt, at beboeren kontakter Ole Nielsen mhp det videre forløb) D Connie fra Genbrugscentralen henvender sig ang. nogle problemer dernede. Hun har ikke fået at vide af Vahab, at låsen bliver omstillet. Hun bliver kontaktet af Tom, når hun kan hente nøglerne. Hun er den nøgleansvarlige. D Beboer henvender sig med klage over, at Tom har afslået at sørge for, at der bliver skiftet en flise, der er revnet, som kan ses efter, at emhætten er blevet udskiftet. Køkkenet er blevet opsat af en tidligere lejer, og der er ingen reserve fliser. Vi giver Tom medhold. Hun vil gerne have, at der bliver gjort hovedrent i indgangspartiet oppe langs kanten etc. Dette afslås. Klager over, at der er nogle beboere, der hænger tøj til tørre over altanbrystningen, hænger tæpper op etc. Vil have at ejendomskontoret skal gøre noget. Hvis hun skriver navn og adresse op på de steder og giver en skriftlig klage til ejendomskontoret, vil sagerne blive behandlet. Fazilet ringer til beboeren med svar på vores afgørelser. Leif og Minna fra Sportsklubben vil høre om, det er muligt at få et nyt køkken i klubben. De skal komme med et budget på ind- og udgifter, medlemsliste og budgetoversigt på, hvad et nyt køkken vil koste. Endvidere vil de høre om, de gratis kan låne salen d. 6.,7. og 8. december. Vi mener ikke, at klubberne kan bruge salen gratis. Pia undersøger dette. Vi er inviteret til klubbens fødselsdag d Desværre har ingen af os mulighed for at deltage. Fazilet ringer og giver besked til dem. Beboer henvender sig, idet Vahab har opfordret ham til at blive frivillig i Genbrugscentralen. Beboeren er lidt usikker omkring det. Han får det råd, at han kan gå ned i Genbrugscentralen og tale med dem.

4 Mail: D Beboer har kontakt med en kunstner, som ønsker at udstille sine malerier i beboerhuset. Dette kræver, at der bliver sat skinner op til ophængning. Vi kan godt se idéen i, at der bliver frisket op i beboerhuset, men kan ikke se rimeligheden i, at vi skal betale for at få sat skinner op, forsikring i tilfælde af hærværk/tyveri etc. Vi mener, at der må være andre billigere løsninger f.eks. nogle malerier fra Børn og Unge. Pia giver beboeren svar. D En beboer og bruger af Gadehave Gym er bekymret for formandens truende adfærd overfor medlemmerne i Gadehave Gym. Opfordrer hende til at indsamle underskrifter til en ekstraordinær generalforsamling mhp at få ny formand. Råder hende til at have en kandidat til posten. Endvidere tror beboeren, at suppleanter er fuldbyrdige medlemmer af afd.bestyrelsen, og klager over, at 2. suppleanten har sendt en mail. Hun får at vide, at suppelanterne ikke medlemmer af bestyrelsen. Vi taler med vedkommende. D Lise Lotte Conradsen, kasserer i Gadehave Gym, spørger om der er mulighed for at få nogle af de gamle køkkenskabe, der bliver udskiftet ved nyt køkken. Det er aftalt, at hun skal henvende sig til Ole N. for at fortælle, hvad og hvor de ønsker det. Derefter vil Ole N. komme med en pris til os. Gadehave Gym får svar, når vi har taget beslutning ud fra Ole N.s beregning. D Beboer klager over, at en anden beboer har en meget ond retorik og er racistisk overfor indvandrere. Mener, at det er forkert at skabe splid mellem beboere - hvor ca. 50% er indvandrere når man sidder en i afd.bestyrelsen. Beboeren vil kunne samle underskrifter, som vidner om vedkommendes adfærd. Vi gør opmærksom på, at personen er 2. suppleant og dermed ikke sidder i bestyrelsen. Hvis de har nogle beviser, opfordrer vi dem til at henvende sig til politiet. D Beboer vil gerne vide, hvorfor de nye legepladser skal opføres nu, ønsker at nogle af sandkasserne fjernes/mindskes, hvorfor bruges der barkflis, lås på hundegården, urin i kælderen under Murskeen 15 og mangler GHG-nyt nr 8. Har fået svar: Pengene til legepladsfornyelse er afsat i regnskabsåret 2012/13 og skal være afsluttet inden regnskabets afslutning den 30. september i år. Som nævnt i GHG-nyt nr. 8 bliver nogle af sandkasserne fjernet. Hvis barkflisen skal fjernes og erstattes af noget andet er det en væsentlig dyrere post på budgettet, som der pt. ikke er midler til. Han kan stille forslaget til næste ordinære beboermøde. Det er vores overbevisning, hvis der kommer lås på hundegården vil flere bruge vores fodboldbane til hundeluftning. Det er et stort problem, at der er nogle, der urinerer i kældrene generelt. Håber, at det stopper, når der kommer videoovervågning. Beklager, det manglende GHG-nyt nr. 8. Vi taler med omdeleren. Oplyser, at alle GHG-nyt og referater kan ses på

5 D Jannie Langøe, Sundhed i Gadehavegård, spørger om, vi kommer til mødet d med Gadehave Gym og dem. Ibrahim og Pia deltager. D Ole Nielsen. Der er kommet 60 henvendelser fra hørehæmmede beboere, der ønsker ekstra udstyr til at kunne høre den nye dørtelefon. Ole Nielsen vil gerne vide om, han skal henvise til HTK, hjælpemiddelcentral eller om det er noget bebyggelsen skal betale. Hver enkelt beboer må selv søge HTK. D Herdis Jakobsen, bibliotekar er med i IT-Caféen, spørger om der er mulighed for at få sat lås på skabet inde i IT-Caféen. Fra oktober måned kommer de kun 1 bibliotekar ad gangen og vil gerne kunne opbevare de bærbare computere sikkert i huset. Pia har talt med Ole N., som har bestilt låsesmed. Vil være i orden indenfor 1 uge. Derudover har der været utallige henvendelser fra en beboer med billeder af en rude, der er blevet smadret i et indgangsparti, billede af skiltene på fodboldbanen, hans ønske om en dagsorden, forespørgsel om forretningsorden, kopi af artikler om U-Turn og anholdelsen af kommunal medarbejder osv. Brev: D Beboer klager over, at en anden beboer d uhensigtsmæssigt har antastede hende og datteren på 3 år udenfor Netto i beruset tilstand Punkt 7: Status U-Turn Arne Hansen, leder af Gadehaveklubben, holder åbent sammen med en medarbejder i U-Turn 3 aftner om ugen, hvor der stadig kommer mange unge. Ibrahim, Fazilet og Pia skal til møde hos Arne d Punkt 8: Mail fra en beboer Se under punkt 6, mail d Punkt 9: Gadespejlet/GHG-nyt samt uddeling Beboer giver udtryk for, at vi ikke informerer beboerne nok om, hvad der sker i bebyggelsen, og at Gadespejlet er blevet for dårligt samt udkommer for sjældent. Beboeren samt en herboende veninde vil gerne være med i Gadespejlets redaktion. Ansvarshavende redaktør får besked om dette og inviterer dem med, når næste udgave af Gadespejlet skal udkomme ultimo 2013.

6 Hvad angår informationen tager vi det ad notam. Melis Sahin og Merve Kaya skal fremover omdele Gadespejlet og GHG-nyt. Punkt 10: Orientering om tryghedsvandring D var der arrangeret en tryghedsvandring med Trygge Opmærksomhedsfællesskaber i Gadehavegård og på stien langs bebyggelsen. Ibrahim og Pia deltog. Nogle beboere har ved den forudgående undersøgelse udtrykt sig utrygge ved: gangtunnelen på Netto siden, forskellige beplantninger og generelt manglende lys. De ændringer der er kommet idéer om, skal drøftes på næste møde, hvor der også skal findes ud af, hvem der skal stå for hvad. Punkt 11: Status videoovervågning og dørtelefoner Går efter planen. Der er kommet nogle klager over, at anlægget hyler. Ole N. tager dette emne med til næste byggemøde. Punkt 12: SU-punkter Næste SU-møde er tirsdag d Grøn Energi, kriminelle unge, retningslinjer for leje af salen, ekstraordinært beboermøde, mødedatoer frem til det ordinære beboermøde i juni Vores nye driftschef Carsten Pedersen vil gerne præsentere sig selv for os. Punkt 14: Medlemmer til repræsentantskabet Det er meget vigtigt, at vi bruger vores 7 stemmer til møderne. Der er 1 ordinært om året. For at udnytte vores stemmer skal vi have 4 medlemmer. 1 medlem kan have en fuldmagt med fra et andet medlem, som er forhindret i at komme. Petina er suppleant i organisationsbestyrelsen, og dermed også medlem af repræsentantskabet. Derudover vil Alice, Fazilet, Ibrahim og Pia deltage ved møderne, så vidt det er muligt. Punkt 15: Eventuelt Pernille Agerbæk er løbet ind i nogle problemer med ansøgningen til den nye Helhedsplan og vil gerne have os med til et møde i den kommende uge. Ibrahim og Pia deltager. Der trænger til en gevaldig oprydning på vores kontor. Alice og Pia gør det en dag i efterårsferien. Har tidligere aftalt med Ole N., at ejendomsfunktionærerne nok skal fjerne de fortrolige papirer og få dem smidt forsvarligt ud.

7 VIGTIGE DATOER: Kontorvagter: Mandag d. 7. oktober kl : Fazilet og Alice Mandag d. 21. oktober kl : Ibrahim og Pia Mandag d. 4. november kl : Fazilet og Alice (hvis Fazilet bliver forhindret, tager Pia vagten) Mandag d. 18. november: Jesper og Pia SU-Møde Tirsdag d. 8. oktober kl. 17 Bestyrelsesmøder: Mandag d. 14. oktober ca.kl. 17 et uofficielt, hvis der er emner, der skal diskuteres Tirsdag d. 29. oktober kl. 19 Referent: Pia v. Benzon

8

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt

Punkt 1: Gæster Ingen. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Vedhæftet. Punkt 3: Godkendelse af referat nr. 30 Godkendt Web.referat nr. 31, tirsdag d. 18. februar 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Fraværende: Jesper B. Jensen Punkt 1: Gæster Ingen Punkt

Læs mere

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen

Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Web.referat nr. 22, mandag d. 6. maj 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og Kirsten Mouritzen Afbud: John v. Benzon

Læs mere

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013

Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Web.referat nr. 28, torsdag d. 21. november 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent.

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 19. juni 2012 kl. 19.00, der afholdtes i telt på boldbanen ved gavlen af Murskeen 28 Til stede fra bebyggelsen: 131 husstande Endvidere

Læs mere

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt

Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk MM Vedhæftet. Punkt 2: Godkendelse af referat 26 Godkendt Web.referat nr. 27, tirsdag d. 29. oktober 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Punkt 1: Orientering fra Pernille Agerbæk

Læs mere

Web.referat nr. 13, 17. september 2012

Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Web.referat nr. 13, 17. september 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon Afbud: Gæster: Alice Jensen, Fazilet

Læs mere

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014

Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Web.referat nr. 30, tirsdag d. 21. januar 2014 Tilstede: Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra MM: Pernille Agerbæk Gæster: Fra YouSee Søren Freddy Olsen Fraværende: Ibrahim

Læs mere

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 35, tirsdag d. 26. august 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Pernille

Læs mere

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang.

Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Web.referat nr. 40, mandag d. 12. januar 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen

Læs mere

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og John v. Benzon Afbud: Kirsten Mouritzen Fraværende:

Læs mere

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 81, torsdag d. 4. oktober 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille og Line sammen med Ungerådet. Punkt 1: Gæster

Læs mere

Web.referat nr. 12, 27. august 2012

Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Web.referat nr. 12, 27. august 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, John v. Benzon, Alice Jensen og Jan Sørensen.

Læs mere

Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012

Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012 Web.referat nr. 10, mandag d. 25. juni 2012 Tilstede: Gæster: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin, Kirsten Mouritzen, Alice Holtz, John v. Benzon og Pia v. Benzon Driftsleder

Læs mere

Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012

Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012 Web.referat nr. 14, 8. oktober 2012 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Petina Larsen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Suppleanter: Kirsten Mouritzen, Alice Jensen og John v. Benzon Fraværende:

Læs mere

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 32, tirsdag d. 18. marts 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Afbud: Pernille Agerbæk Punkt 1 Gæster: Kasper Serritzlew Grønholt,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33.

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl. 19.00, der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Til stede fra bebyggelsen: 70 husstande Endvidere deltog:

Læs mere

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 80, onsdag d. 5. september 2018 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster: Maarja Siiner,

Læs mere

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v.

Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Web.referat nr. 52, tirsdag d. 5. januar 2016 kl. 19.00 Tilstede: Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin, Pernille Agerbæk, Pia v. Benzon Afbud: Ibrahim El-Khatib Punkt 1: Gæster Beboer Anita vil

Læs mere

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 66, mandag d. 3. april 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Punkt 2: Pernille

Læs mere

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 42, tirsdag d. 10. marts 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Gæster: Hüseyin Atik

Læs mere

Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013

Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013 Web.referat nr. 20, mandag d. 11. marts 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleante: Alice Jensen Afbud: Kirsten Mouritzen og John v. Benzon

Læs mere

Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016

Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016 Web.referat nr. 54, tirsdag d. 5. april 2016 Punkt 1: Gæster Ingen denne gang. Punkt 2: Pernille Agerbæk orienterer Se vedhæftede. Derudover talte vi om Forårsfesten, om at der var kommet for mange i forhold

Læs mere

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 33, torsdag d. 25. april 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Fra Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster

Læs mere

Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013

Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013 Web.Referat nr. 25, tirsdag d. 20. august 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Suppleanter: Kasper Dehlendorff og Leif Loll Jørgensen Gæster: Maria Hertz fra Mennesker

Læs mere

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 64, mandag d. 13 februar 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Afbud fra: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Ingen denne gang Punkt

Læs mere

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 Kære nabo _ Kære Nabo Så kommer der et nyhedsbrev her i det kolde vejr og efter stormen. Skønt! At vi ikke blev ramt hårdt af stormen. Siden sidste nyhedsbrev er der sket en

Læs mere

Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v.

Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Web.referat nr. 34, mandag d. 26. maj 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer i Gadehavegård: Pernille Agerbæk Fravær: jobkonsulent Ronnie

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Web.referat nr. 56, mandag d. 9. maj 2016 kl Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 56, mandag d. 9. maj 2016 kl Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 56, mandag d. 9. maj 2016 kl. 19.00 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Fazilet Sahin Punkt 1: Gæster Thomas

Læs mere

Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Web.referat nr. 47, onsdag d. 12. august 2015 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Fra Det Spirer : Pernille Agerbæk Afbud: Alice Jensen Punkt 1: Gæster - kl. 19.15:

Læs mere

AB-møde den 1. oktober 2013

AB-møde den 1. oktober 2013 AB-møde den 1. oktober 2013 Tilstedeværende af AB-medlemer: Leif, Yasser, Mohammed, Mirsa, Hassan, Sabir og Ibrahim Afbud: Pia Mortensen Møde med Allan Søstrøm Fortalte kort om udviklingen i afd. 6 (Tryghed,

Læs mere

Web.referat nr. 59, torsdag d. 15. september 2016 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v.

Web.referat nr. 59, torsdag d. 15. september 2016 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Web.referat nr. 59, torsdag d. 15. september 2016 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Afbud: Pernille Agerbæk Punkt 1: Gæster Punkt 2: Pernille Agerbæk

Læs mere

Web.referat nr. 71, d. 7. november 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 71, d. 7. november 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Web.referat nr. 71, d. 7. november 2017 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Fazilet Sahin og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Afbud: Jesper B. Jensen Punkt 1: Gæster Kl. 16.30: Regionschef

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon

Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Web.referat nr. 39, mandag d. 8. december 2014 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Alice Jensen, Jesper B. Jensen og Pia v. Benzon Afbud: Fazilet Sahin Det Spirer i Gadehavegård: Cathrine Lindvig Punkt 1: Gæster

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d kl Fælleshuset i 34A

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d kl Fælleshuset i 34A Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d.07.02.2018 kl. 17.30 Fælleshuset i 34A Deltagere: Qasir, Gertrud, Carlo, Peter, Cannie, og Carsten Afbud: Lars, Jannie Gæst: Ingrid Dagsorden 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, Pia H. David, Torben, Arne, Pia K. Aase, René. Afbud, Esbern Ott, Per Nielsen, Klaus. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 4. Rettelse til referat fra

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 4. november 2013 Referat Den 31. oktober 2013 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 74 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

SMS-Service/nyhedsbrev

SMS-Service/nyhedsbrev WWW.AFD127.DK Her kan man finde informationer om bestyrelsen, referater fra bestyrelsesmøder, leje af beboerlokalet, ejendomskontoret på Jagtvej 113 og meget andet. SMS-Service/nyhedsbrev Scan QR-stregkoden

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Unge lever af at skabe frygt. Man skal tale til dem som helt normalt unge. Hvis de ikke fornemmer frygten fra andre, er de nemmere at komme ind på.

Unge lever af at skabe frygt. Man skal tale til dem som helt normalt unge. Hvis de ikke fornemmer frygten fra andre, er de nemmere at komme ind på. Web.referat nr. 60, tirsdag d. 11. oktober Punkt 1: Gæster Thomas fra Gadeplan. De er 4 ansatte i Gadeplan, Thomas har fået tildelt vores område efter, at Mohamad stoppede. Han har været 15 år i Gadeplan,

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven

Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven Tirsdag d. 7. juni 2011 kl. 17.30 Mødeleder: Hafizullah Amizai 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af udsendt referater fra AB-mødet d.

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Referat nr. 88, onsdag d. 23. maj 2019 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon

Referat nr. 88, onsdag d. 23. maj 2019 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Referat nr. 88, onsdag d. 23. maj 2019 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Fazilet Sahin, Alice Jensen og Pia v. Benzon Gæst: Regionsdirektør fra Domea.dk Christian Fries Lukket dagsorden Punkt

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014.

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Deltagere: Formand Farid Charade (FC), Næstformand Fadli Kadim (FK), Kasserer J.Olsen (JO), Medlem Nakalema Iversen (NI) 1. suppleant Mustafa El Khaiyat (MEK) samt

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00 Den 24. august 2014 Referat Mødeart: Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødested: Selskabslokalet Nyborggade 11, 1. sal Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Valg af dirigent Det blev driftschef Svend Aage Hansen, som kunne konstatere, at indkaldelsen var sket

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften med kanonslag. Osama tog en snak med de unge og det hjalp

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2014 Referat af Sted og tidspunkt kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Som retningslinje for bestyrelsens arbejde gælder denne forretningsorden. Forretningsorden bygger på vedtægter for SFV samt vedtagne regler om praksis i bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 248 Torsdag den 12. januar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Ang. Pernilles spørgsmål om børne-loppemarked i forbindelse med 40-års jubilæet, drøfter vi det på mødet på mandag.

Ang. Pernilles spørgsmål om børne-loppemarked i forbindelse med 40-års jubilæet, drøfter vi det på mødet på mandag. Web.referat nr. 58, torsdag d. 4. august kl. 17.30 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Jesper B. Jensen, Alice Jensen og Pia v. Benzon Det Spirer: Pernille Agerbæk Gæster: Vibeke Aagaard Jensen og Ole Nielsen.

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 14.06.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: PIA K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H. David, Mads, Pia K. Aase. Afbud fra Karin. Klaus Juelkert har trukket sig fra bestyrelsen, samt organisationsbestyrelsen.

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Dato: 25/4 2019 Tid: 19.00 Sted: Hotel Britannia Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Emne: Ordinært afdelingsmøde i afdeling 1.

Læs mere

Referat. Referent Susanne Frantzen

Referat. Referent Susanne Frantzen Referat Referent Susanne Frantzen 06-03-2017 Deltagere fra bestyrelsen:, Flemming, Ove,, Susanne, Henrik, Carsten Tjekliste: Afbud: Andre deltagere: Godkendelse af referat fra sidste møde: Vegeberg Ingen

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 25. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 250 Torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen Afdelingsbestyrelsesmøde. Møde: onsdag den 6. februar kl. 18:30 Mødested: Afdelingsbestyrelsens kontor Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00 Bestyrelsen: Marianne, Flemming, Birthe, Rita

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Tilstede: Bygtoften: 10, 14x2, 18, 3, 27, 5 Havretoften: 10, 18, 20x2, 28, 9x2, 21, 23, 33 Lyngtoften: 14x2, 16, 20, 28x2,

Læs mere

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C.

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d.10.6.2015 kl. 17.30 Fælleshuset i 34A Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 09.05.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.05.04 kl. 18.30-21.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 09.05.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.05.04 kl. 18.30-21. DIRIGENT: ARNE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Torben, Klaus, Arne, Pia K., René, Aase. Afbud fra varmemester Per Nielsen. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 5. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene.

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene. Referat af Lejerbos beboermøde d. 12. april 2011 i AKBs beboerhus 52 fremmødte husstande. Referent: Hanne Bine. John T bød velkommen. JohnT spurgte om det var i orden at formanden Ann Berthelsen fra afd.331

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-boligforening

Postfunktionærernes Andels-boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 09/06 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark.

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Boligorganisationen har hjemsted i Birkerød, Rudersdal Kommune.

Læs mere