Ad. l- Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Carina Jensen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ad. l- Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Carina Jensen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig."

Transkript

1 KI E LBERG t t ej e n dom sad m i n ise ~ at i o n År 2017, den 24. april kl afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, hos Kielberg Ejendomsadministration, Hunderopvej 71, 5100 Odense C. Mødt var Henning Pedersen, 2 HD Holding ApS v/fuldmagt til administrator, Thi Cue Thuy Truong v/fuldmagt til administrator, Flemming Georg N. Schultz, Karin Bergholdt, Advokat Claus Vogel, Christian Brandt Jørgensen, Knud Bjørnholt, Marianne Kjær Jensen, Per Nyhuus v/fuldmagt til Helle Nyhuus, Julia Fakkenor, Jens Erik Blumensaadt Jensen, Erik Nielsen, Tine Lund Hansen, Teddy Tofte Hansen, Claus Damkilde Rasmussen, C. Dam v/fuldmagt til administrator og ejendomsadministrator Carina Jensen. Der blev behandlet følgende DAGSORDEN: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 3. Resultatopgørelse og balance med påtegning af revisor. 4. Bestyrelsens forslag til budget for det løbende regnskabsår, herunder eventuelt ændring af fællesudgifterne for at øge vedligeholdelsesniveauet. 5. V al g af medlemmer til og suppleanter for bestyrelsen, der fungerer indtil næste generalforsamling, hvor valg er på dagsordenen. På valg er: Julia Fakkenor, Flemming Schultz og Jens Erik B. Jensen, der alle modtager genvalg. 6. Valg af revisor, der fungerer indtil næste generalforsamling, hvor valg er på dagsordenen. 7. Forslag fra bestyrelsen eller medlemmer -Bestyrelsen foreslår afholdelse af 1-2 arbejdsdage pr. år, for at reducere fællesomkostningerne og øge fællesskabet i ejerforeningen 8. Eventuelt. Ad. l- Valg af dirigent. Til dirigent valgtes Carina Jensen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Ad. 2 - Bestyrelsens beretning for det seneste år. Formand Jens Erik Blumensaadt Jensen afholdt bestyrelsens beretning, som vedlægges dette referat. Han startede med at præsentere den nuværende bestyrelse. Der var følgende kommentarer til beretningen: Da der er mange tillæg til ejerforeningens vedtægter, har bestyrelsen fået lavet en sammenskrevet version af vedtægterne, som ligger på ejerforeningens hjemmeside disse kan også fremsendes til ejerne pr. mail, såfremt man skulle ønske dette. Der blev oplyst om, at man skal forvente at alle vinduerne skal skiftes inden for ca. 5-1 O år, og dette vil være en meget stor udgift, som vil kræve at der optages lån i ejerforeningen. Med hensyn til parkeringspladserne i gården, er der ikke plads til en bil på p-plads m. l. Bestyrelsen vil undersøge om man kan lave om på placeringen af parkeringspladserne, så der

2 !j en d o m sad m l n ist atio n bliver bedre plads til bilerne. Der er oprettet en lukket Facehook-side for ejerforeningen, bestyrelsen arbejder videre med dette. Der er efterhånden mange motorcykler i gården, så der er rift om pladsen, der blev talt om man evt. kan bruge en af parkeringspladserne til bil til motorcykelparkering. Det blev påpeget at man ikke må starte sin motorcykel eller knallert/scooter i gården, der er nogen der synes der bliver gasset meget op inde i gården, dette er ikke tilladt. Formanden takkede bestyrelsen, administrator, Flemming Nielsen som vedligeholder ejerforeningens hjemmeside og alle de medlemmer som kommer med gode input til bestyrelsen. Beretningen blev godkendt. Ad. 3 -Resultatopgørelse og balance med påtegning af revisor. Carina Jensen gennemgik regnskabet for 2016, som blev godkendt af generalforsamlingen. Regnskabet er godkendt af ejerforeningens revisor. Ad. 4 - Bestyrelsens forslag til budget for det løbende regnskabsår, herunder eventuelt ændring af fællesudgifterne. Carina Jensen forelagde budget for året 2017, som blev gennemgået og godkendt af generalforsamlingen. Forsikringen stiger meget i præmie, da der de seneste år har været en del skader. Der er indhentet tilbud fra 4 forsikringsselskaber, men det er ikke muligt på nuværende tidspunkt at få en billigere forsikring, på grund af foreningens skadesstatistik Forsikringsmægleren anbefaler at man afventer et par år, hvor der forhåbentlig ikke kommer nogen skader, hvorefter det burde være muligt at indhente bedre tilbud på forsikring. Der er afsat kr ,00 i budgettet til udskiftning af vinduerne i opgangene samt to altaner som er i meget dårlig stand. Prisen er ikke endelig, da bestyrelsen stadig er igang med forhandlinger med tømreren, så det kan blive billigere end det afsatte beløb. Vinduerne som bliver sat i, er træ/aluvinduer med støjreducerende ruder. Der er indhentet tilbud på Rationel vinduer og man afventer tilbud fra en anden vinduesproducent Vinduerne bliver uden matteret glas, og det bliver muligt at åbne vinduerne. Der var en diskussion om nødvendigheden af at skifte vinduerne i opgangen ud. En af de fremmødte mente godt at man kunne bibeholde de gamle vinduer, og blot skifte ruderne til termoglas. Formanden mente ikke dette var muligt, da termoglassene er meget tykkere end de nuværende glas. Såfremt man vælger kun at skifte ruderne, skal man desuden påregne udgift til maling af vinduerne, da dette ikke blev gjort da de andre vinduer blev malet, fordi man forventede at vinduerne skulle udskiftes.

3 K l E ~L BERG Flertallet af de fremmødte ønskede udskiftning af vinduerne. Vinduerne på bagtrapperne bliver ikke skiftet i denne omgang. ej e n dom sad m i n i strati o r. Bestyrelsen ønsker at hæve tællesudgifterne med kr. 2,00 pr. fordelingstal, således at man stiger ca. kr. l pr. måned, alt efter hvor stor en lejlighed man har. Mange af de fremmødte synes det er en god ide at sætte fællesudgifterne op, da bl.a. opgangene trænger til renovering. Alle de fremmødte syntes at renovering af opgangene er vigtigere end udskiftning af vinduerne på bagtrapperne. Der blev udtrykt utilfredshed med rengøring af opgangene. Nogle mente at opgangene kun bliver fejet og ikke vasket. Man vil gerne vide hvomår rengøringen kommer, så man kan se om det bliver gjort ordentligt. Det blev også nævnt, at det kan være svært at se om gulvet bliver vasket, da belægningen i opgangene er så slidt at det ser grimt ud uanset hvad. Der er mange døde insekter og tyggegummi i vindueskarmene. Nogle af de fremmødte synes det kwme være en god ide at lade beboerne sørge for at trapperne bliver vasket, da det er mange penge ejerforeningen kan spare ved dette. Administrator oplyste, at man ikke kan pålægge beboerne i de lejligheder der er lejet ud, at vaske trapperne, og derudover siger erfaringen at sandsynligheden for at kvaliteten bliver bedre ved at indføre denne ordning er meget lille. Administrator tager kontakt til rengøringsfirmaet, og beder dem stramme op på kvaliteten af arbejdet, og derudover skal de meddele hvomår der bliver vasket trapper, så man kan holde øje med, om det bliver gjort ordentligt. Renovering af opgangene, det vil sige maling samt udskiftning af gulvbelægningen vil beløbe sig til ca. kr ,00. En af de fremmødte tilbød at komme med tilbud op maling af opgangene, han vil mene det kan gøres for kr ,00 pr. opgang, hvis det er uden træværket. Det blev vedtaget, at fællesudgifterne stiger pr i henhold til forslaget fra bestyrelsen. Ad. 5- Valg af medlemmer til og suppleanter for bestyrelsen, der fungerer indtil næste generalforsamling, hvor valg er på dagsordenen. På valg er: Julia Fakkenor, Flemming Schultz og Jens Erik B. Jensen, som alle modtager genvalg Julia Fakkenor og Flemming Schultz blev sidste år valgt som suppleanter til bestyrelsen, men er i løbet af året indtrådt i bestyrelsen, da Carsten Krogh og Camilla Nexø er udtrådt afbestyrelsen. Alle tre medlemmer blev genvalgt til bestyrelsen. Bestyrelsen består herefter af følgende medlemmer: Julia Fakkenor, Gyldenløvesgade 6, l. tv. Flemming Schultz, Gyldenløvesgade 2A, st. th. Jesper Ræbild, fra Jela af 14. februar 2006 ApS, Hestehavevej 3, 8270 Højbjerg. (ejer af 14 ejerlejligheder i foreningen) Jens Erik Blumensaadt Jensen, Gyldenløvesgade 8, l. th. Claus Damkilde Rasmussen, Schacksgade 2, l. th.

4 Der skulle vælge 2 nye suppleanter til bestyrelsen. l KI ELBERG ej e n d o m s adm inistr ation Til suppleanter valgtes: Helle Nyhuus, Gyldenløvesgade 4, 2. th. Christian Brandt Jørgensen, Gyldenløvesgade 2A, 3. th. Ad 6 - Valg af revisor, der fungerer indtil næste generalforsamling, hvor valg er på dagsordenen. Carsten Starbæk blev genvalgt som revisor. Ad. 7-Forslag fra bestyrelsen eller medlemmer Bestyrelsen foreslår afholdelse af 1-2 arbejdsdage pr. år, for at reducere fællesomkostningerne og øge fællesskabet i ejerforeningen Julia Pakkenor forklarede, at grunden til at man har stillet forslaget er, at man ønsker at nedbringe nogle af de løbende vedligeholdelses udgifter i foreningen, og man derudover ønsker at der kommer et godt socialt miljø i ejendommen. Der var ikke stemning for, at maling af opgangene skal være en opgave som ejerne selv skal ordne på en arbejdsdag. For det første fordi, at det måske ikke vil blive udført håndværksmæssigt korrekt, og for det andet fordi, at det kan skræmme deltagere til arbejdsdagen væk, fordi det er en meget stor opgave. Opgaverne som man kan lave på en arbejdsdag, kan f.eks. være oprydning i gården, kælderen og på loftet samt andre små ting, som ikke kræver håndværksmæssig baggrund. Der er store problemer med, at der bliver stillet storskrald torskellige steder på fællesarealeme, især i gården står der ofte møbler m.v. Der er tit uvedkommende i gården, som roder i affalds- og flaskecontainere. Det blev foreslået at flaskecontaineren bliver fjernet, så det ikke tiltrækker uvedkommende til gården. Administrator undersøger om man kan få affaldscontainere med lås på, således at uvedkommende ikke kan få adgang til containerne. Man kan bestille gratis afhentning af storskrald hos Odense Renovation 2 gange årligt. Bestyrelsen vil besigtige gården ved næste bestyrelsesmøde, så man kan diskutere løsning på de forskellige problemer. Det blev nævnt, at andre ejendomme i området har fået nye todelte containere, som en del af en forsøgsordning. Der blev spurgt til, om man kan få flere containere op, da de forreste containere tit er overfyldte, fordi beboerne ikke gider fylde i de bagerste containere. Viceværten flytter rundt på containerne, så der bliver fyldt i alle containere. Der opfordres til, at man sørger for at bruge alle containerne, og ikke bare dem der står forrest.

5 K l E ~ L BERG ej e n dom sa d m i n i strati o n Forslaget om afholdelse af arbejdsdag blev vedtaget af de fremmødte. Der vil være et gebyr på kr. 200,00 pr. ejer, såfremt man ikke kommer til arbejdsdagen. Arbejdsdagen vil sikker blive afholdt i september måned. Ejerne vil tå nærmere besked herom. Bestyrelsen vil udarbejde et program for arbejdsdagen, hvor det fremgår hvilke opgaver man forventer der skal laves. Det blev foreslået, at en af opgaverne kunne være at få sat skilte på kælderrummene, eller få skrevet på dem med hvidt, hvilken lejlighed de hører til. Ad. 8-Eventue/L Ventilationsskaktene trænger til rensning. Lys på loftet virker dårligt. Man skal melde det til administrator hvis der er noget der ikke virker i ejendommen. Administrator Carina Jensen oplyste, at Kielberg Ejendomsadministrator er solgt pr til Azets, og ejendomsadministrationen vil derfor fremover hedde Azets Ejendomsadministration. Alle medarbejdere fortsætter som hidtil, og det vil derfor ikke give nogen forandring for ejerforeningen. Ejendomsadministrationen flytter til adressen Sverigesgade 2, l. sal pr. 18. maj Da ejendomsadministrationen fremover ikke længere er en del af et advokatfinna, vil administrator ikke længere have en klientkonto, hvor foreningens penge kan stå, så derfor skal der oprettes en konto til ejerforeningen. Administrator er i gang med at indhente tilbud på dette. Der er fortsat ledige kælderrum til udlejning, man kan kontakte administrator, såfremt man er interesseret i at leje et rum. Bestyrelsen vil desuden sørge for, at det bliver annonceret på hjemmesiden. Der blev spurgt til, hvorfor det ikke er tilladt at holde husdyr i ejendommen. Det er en beslutning der er truffet på en generalforsamling. Grunden til at man ikke ønsker husdyr i ej en dommen er, at det kan være til gene for de omkringboende beboere, det kan være ved støj, lugt eller allergi. Administrator oplever at flere og flere ønsker at købe lejlighed i ejendomme hvor der ikke er tilladelse til husdyrhold. Foreningens medlemmer er velkommen til at stille forslag om ændring af bestemmelsen til næste generalforsamling. Der er stadig problemer med, at der ligger cigaretskodder på jorden, som bliver smidt ud fra altanen. Bestyrelsen vil se på dette ved næste bestyrelsesmøde. Udlejere har mulighed for, at skrive i lejekontrakten at det ikke er tilladt at ryge i lejligheden. Der blev spurgt til, om det er ejerforeningens vedligeholdelsespligt hvis et toilet er stoppet. Det er det hvis problemet er i den lodrette faldstamme. Fra den lodrette del af faldstammen og op i toilettet, er det ejerens vedligeholdelsespligt.

6 KI ELBERG ' -ej en do m sad m i n 1stration En af ejerne har opdaget, at der ikke er jord i stikkontakterne i lejligheden. Der er forberedt til det, men det er ikke trukket ind til lejligheden. Administrator og bestyrelsen undersøger om ejerforeningen er forpligtiget til at få dette lavet, eller om det er de enkelte ejeres forpligtigelse. Generalforsamlingen hævet.

7 Ejerforening Gartnergården Generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af2 Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år: Generalforsamling afholdt i Ejerforeningen Gartnergården d. S. april2016. Bestyrelsen har siden generalforsamlingen afholdt 5 møder (3/5, 13/9, 15/11, 24/1 og 15/3) Bestyrelsens arbejde har i det forløbne år været koncentreret om udvendig maling af vinduerne og sammenskrivning af vedtægterne, som omtalt på generalforsamlingen sidste år d. 5. april. Eksemplar af de sarnmenskrevne vedtægter er udsendt med dagsordenen til denne generalforsamling. Bestyrelsen har derudover beskæftiget sig med: Vedligeholdelse af ejendommen Bestyrelsen har indgående diskuteret hvilke vedligeholdelsesopgaver der er mest presserende af hensyn til at bevare ejendommen i bedst mulig stand. Følgende dele af ejendommen har været diskuteret i forhold til vedligeholdelse: Vinduer- udskiftning til termoruder i alle opgange Udskiftning af varmemålere Udskiftning af hoveddør opgange + låsesystem Maling af opgange Gulvbelægning af fortrapper Faldstammer- badeværelser Renovering af gården Bestyrelsen har diskuteret om det relativt store behov for vedligeholdelse skal fremskyndes ved at øge fællesomkostningerne. En forøgelse af budgettet med vil medføre en forøgelse af fællesomkostningerne med lidt over 2 kr. pr. fordelingspoint, hvilket vil svare til en forøgelse på kr. pr. måned for de fleste lejligheder. Bestyrelsen foreslår at fællesudgifterne for det kommende år forbliver uændret, men tager emnet op til diskussion på generalforsamlingen. Trappevask og vinduspolering Bestyrelsen har grundet diskussionerne omkring trappevask på sidste års generalforsamling pr. 30. juni 2016 indgået serviceaftale med Skibhus Rengøring & Vinduespoling Aps omkring trappevask og vinduespolering i opgangene. Det er bestyrelsens indtryk at kvaliteten af det udførte arbejder er tilfredsstillende. Uoverensstemmelse mellem en ejer og lejer Ejerforeningens bestyrelse har været indblandet i en uoverensstemmelse mellem en ejer og vedkommendes lejer omkring føring af kabel gennem kælder, kældervindue og over fortovet tillejerens køretøj. Bestyrelsen havde gennem meget lang tid påpeget over for en af ejerne, at en lejer uretmæssigt havde koblet et kabel til ejerforeningens net. Det viste sig ikke at være tilfældet, men at kablet var ført tillejerens lejlighed via udluftningskanal. Bestyrelsen har over for lejeren, lejerens advokat og ejeren omkring uoverensstemmelse gjort gældende at den ikke vil have kabler ført gennem luftkanalen, kælderen, åbenstående vinduer og over fortov, og meddelt at uoverensstemmelsen er ejerforeningen uvedkommende. Bestyrelsen har over ejeren indskærpet at: at det er op til ejeren at lejeren dokumenterer, at der mellem lejeren og ejerforeningen er indgået aftale om føring af kablet at der ikke er sket konstruktive ændringer af ejendommen, og at omkostninger til evt. udbedring er ejerforeningen uvedkommende. C:\Users\iei\Oocuments\Data\Privat\Gyldenloevesgade\Bestyrelse\Moeder\Generalforsamling \Generalforsamllng Bestyrelsens beretning.docx /JEJ

8 Ejerforening Gartnergården Generalforsamling d. 24. april 2017 Side 2 af2 Foreningens udlejning af større kælderrum og p-pladser Bestyrelsen har gennemgået alle de lejemål ejerforeningen har med ejere/lejere. Dette arbejde resulterer l at alle lejekontrakter vil blive fornyet, herunder sikring af indeksregulering af lejen. Affald i gi5rden og effekter pi afsatser ved loftsrummene På grund af et stigende problem med affald der flyder i gården og effekter der efterlades på afsatserne ved loftsrummene, har bestyrelsen udarbejdet skiltning og lavet opslag i opgangene, der skal huske ejere/lejere på hvordan man skal forholde sig til affald og de fælles arealer. Hjemmeside Hjemmesiden er opdateret med hjælp fra Flemming Nielsen, ejeren af Gyldenløvesgade 4, l. th., bl.a. med en opdateret udgave af beboerinformationen. Udskiftning af terrassedøre og vinduer l forbindelse med den udvendige maling af vinduerne blev der konstateret råd i et par af terrassedørene. Disse bliver udskiftet snarest, og bestyrelsen har besluttet at disse udstyres med lyddæmpende glas. Samme løsning vil blive anvendt ved udskiftning af vinduerne i opgangene, der p.t. et med et lag glas. C:\Users\jej\Documents\Data\Privat\Gyldenloevesgade\Bestyrelse\Moeder\Generalforsamling \Generalforsamllng Bestyrelsens beretnlng.docx /JEJ

Ad. 2 -Bestyrelsens beretning for det seneste år. Formand Lisbeth Duus afholdt bestyrelsens beretning, som vedlægges dette referat.

Ad. 2 -Bestyrelsens beretning for det seneste år. Formand Lisbeth Duus afholdt bestyrelsens beretning, som vedlægges dette referat. r KI E-LBERG l eje ;~do m sad m i nistration År 2015, den 24. marts kl. 19.00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, hos Kielberg Ejendomsadministration, Hunderopvej 71,

Læs mere

På bestyrelsens vegne indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, Odense. onsdag, den 11. april 2018 kl. 19.

På bestyrelsens vegne indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, Odense. onsdag, den 11. april 2018 kl. 19. Til samtlige ejere Dato: Ejendomsadministrator: Direkte tlf.: Vor ref.: 23.03.2018 Anne Månsson 63117880 20-265-101-24 Hverdage 9-12 Vedr.: E/F Gartnergaarden, Odense C På bestyrelsens vegne indkaldes

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Gartnergården Ejer- og beboerinformation November Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev.

Gartnergården Ejer- og beboerinformation November Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev. Ejerforeningen Gartnergården Ejer- og Beboerinformation Rev. November 2016 C:\Users\jej\Documents\Data\Privat\Gyldenloevesgade\Bestyrelse\Beboerinformation\Ejer og Beboerinformation 20161114.docx Administrator:

Læs mere

Ejerforeningen Gartnergården

Ejerforeningen Gartnergården Side 1 af 8 Ejerforeningen Gartnergården Generalforsamling tirsdag d. 30. april 2019 kl. 19.00 hos Azets, Sverigsgade 2, 5000 Odense C. Forslag til dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Gartnergården Ejer- og beboerinformation September Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev.

Gartnergården Ejer- og beboerinformation September Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev. Ejerforeningen Gartnergården Ejer- og Beboerinformation Rev. september 2017 C:\Users\jej\Documents\Data\Privat\Gyldenloevesgade\Bestyrelse\Beboerinformation\Ejer og Beboerinformation 20170908.docx Administrator:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

E/F Gartnergården, 5000 Odense C

E/F Gartnergården, 5000 Odense C J.nr. 265 ARSRAPPORT for året 2015 for E/F Gartnergården, 5000 Odense C Resultatopgørelse f.t. 01.01.2015-31.12.2015 Balance pr. 31.12.2015 E/F Gartnergården Undertegnede har d.d. revideret fællesregnskabet

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgade 35

Ejerforeningen Drejøgade 35 Ejerforeningen Drejøgade 35 Onsdag den 23. marts 2011, kl. 18:00, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Drejøgade 35. Generalforsamlingen afholdtes i Drejøgårdens lokaler, Drejøgade 26F,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

REFERAT. E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling Frederiksberg, 24-04-2013 Kundenr. 108-250 Sagsnr. 12-20493 Dok.nr. 13-63878 Direkte tlf. +45 39 46 64 38 tsh@deas.dk REFERAT E/F Englandsvej 34 B, C, D ordinær generalforsamling Mødested: DEAS, Dirch

Læs mere

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv 4-14. 4000 Roskilde Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 Den 261102011 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Dommervænget

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen:

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen: Referat fra ejerforeningen matr.nr. 27 C Nørre Tranders Sofievej 40-246, 9000 Aalborg - generalforsamling onsdag den 13. januar 2010 kl. 19.00, afholdt i gildesalen i kælderen. Repræsenterede var følgende

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09 Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Lejlighed 3: Birte Iversen fordelingstal 0,09 Lejlighed 4: Mogens L Jensen fordelingstal

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER

ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER Advokat Bent Schou H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf. 33 13 57 47 ORDINÆR GENERALFORSAMLING EJERFORENINGEN MATR.NR. 3824, 3825, 3826 OG 3827 UDENBYS KLÆDEBO KVARTER År 2014, den 29. april

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg.

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg. Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Formand, Casper Hansen, bød alle velkommen, og da foreningens nyeste beboer, Omar i 12A 2.tv., var mødt

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N E N ØSTER ALLÉ 33 TLF 35 38 58 00 ejdadm@valdal.com www.valdal.com 2100 KØBENHAVN Ø CVR 10 10 12 47 Danske Bank 4183 4410 502933 V A L D A L A D V O K A T F

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Allé den 27. marts 2019 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i kantinen hos Spar Nord, Østre Havnepromenade 26, 9000 Aalborg.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSNvj REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV. Afholdt d.26. november Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV. Afholdt d.26. november Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Maltahus IV Afholdt d.26. november 2015 Tilstede: 16 andelshavere og 4 fuldmagter Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Overskudes

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken d. 29. september 2016.

Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken d. 29. september 2016. Referat Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken 10-16 d. 29. september 2016. Forud for generalforsamlingens start blev bestyrelsens nuværende medlemmer præsenteret. Velkomst ved formanden. Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 25. april 2006, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen.

Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen. År 2004, den 14. april, kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1. sal. Formanden Jesper Overgaard bød velkommen.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

Ejerforeningen Falen 6 14, 5000 Odense C www.falen.dk

Ejerforeningen Falen 6 14, 5000 Odense C www.falen.dk Referat ordinær generalforsamling vedr. regnskabsåret 2009/10, 6. oktober 2010 Dagsorden Iht. foreningens vedtægter afholdes generalforsamling med følgende dagsorden: 0. Valg af dirigent og referent 1.

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i ejerforeningen - onsdag d.27.05 2009 k1.19 i Caf6 Fortegården, Femmøllervej 10 med indgang ved nye hvide

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT GENERALFORSAMLINGSREFERAT År 2006, onsdag 19. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Skotgården på Ordrup Kro, Teatersalen, Ordrupvej 114, 2920 Charlottenlund. Indledningsvis

Læs mere

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000 Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 den 13. april 2000 Fremmødte: 107(2), 123(1), 145(1), 147(1), 155(2), 143(1), 141(1), 125(1), 103(1), 99(1), 93(1), 109(1),

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i ejerforeningen ANPA den 27. april 2011 på Bülows Kaffebar.

Referat fra Generalforsamling i ejerforeningen ANPA den 27. april 2011 på Bülows Kaffebar. Referat fra Generalforsamling i ejerforeningen ANPA den 27. april 2011 på Bülows Kaffebar. Tilstedeværende: Skt.Pauls Gade 49: Jonathan Smetana, Ingrid Dal, Lajla og Sara Kjellberg Jørgensen; Skt. Pauls

Læs mere

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19 EF Tønderhus 8. august 2017 kl.19 Bestyrelsesmøde Til stede: Katrine, Line, Vera, Magnus og Thomas Fraværende: Jeppe og Per. 1) Valg af dirigent (Katrine) og referent (Thomas) 2) Handlingsplan præsenteret,

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 06-02-2019 Møde deltagere: Berit, Christian, Regitze, Morten Ikke tilstede: Kasper, Emil, Sophie,

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

EF Grønningen 7-9 / Hammerensgade 8

EF Grønningen 7-9 / Hammerensgade 8 EF Grønningen 7-9 / Hammerensgade 8 Referat af ekstraordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 26. juni 2012, kl. 19.30 på adressen Toldbodgade 36. st. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2.

Læs mere

Ejerforeningen ANPA Marts 2014. onsdag den 23. april 2014 kl. 19.30

Ejerforeningen ANPA Marts 2014. onsdag den 23. april 2014 kl. 19.30 Ejerforeningen ANPA Marts 2014 Til medlemmerne: Indkaldelse til generalforsamling onsdag den 23. april 2014 kl. 19.30 Der indkaldes hermed til generalforsamling i ejerforeningen ANPA. Generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79 Referent Sonja Jespersen Tid og sted 18-Okt-2011, BSV 77D 1tv Tilstede Michael Frederiksen, formand Sonja Jespersen Jonatan Hinrichsen Fraværende Per Landbo Troels Palner 1.1 Arbejdsopgaver Opgaver Ansvarlig

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 17. marts 2006 Ref.: 8061/AH/mt År 2006, den 16. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 3. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Annebergparken 10. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter for følgende

Læs mere

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling REFERAT København, 30. marts 2017 Ejendomsnummer 8-339 E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling Mødested: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, St. Bjørn Mødedato: 27. marts 2017, kl. 19.00

Læs mere

Referat Generalforsamling 2013:

Referat Generalforsamling 2013: Referat Generalforsamling 2013: Tilstedeværende: Kasper Skovning, Henrik Sørensen, Morten Rolsing, Marie Kristensen, Knud Hansen, Hanne Bjørnhart, Tommy Nagel, Dennis Andersen. Valg af dirigent: Henrik

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Tilstede var repræsentanter fra følgende andelslejligheder: st. 1; st. 2; 1.2; 1.4; 1.6; 2.5; 2.6; 3.1; 3.2; 3.5; 4.3; 4.4; 4.6; 5.1; 5.3; 5.4; 5.5.

Tilstede var repræsentanter fra følgende andelslejligheder: st. 1; st. 2; 1.2; 1.4; 1.6; 2.5; 2.6; 3.1; 3.2; 3.5; 4.3; 4.4; 4.6; 5.1; 5.3; 5.4; 5.5. Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Åparken 6 torsdag den 2. april 2009 kl. 18.30 i Lokalcenter Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Århus C. Tilstede var repræsentanter fra følgende

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Gartnergården Ejer- og beboerinformation Marts Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev. marts 2018

Gartnergården Ejer- og beboerinformation Marts Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev. marts 2018 Ejerforeningen Gartnergården Ejer- og Beboerinformation Rev. marts 2018 20180308.docx Administrator: Azets Ejendomsadministration ApS Sverigesgade 2, 1 DK-5000 Odense C Tlf.: 7027 3130 Web: azets.dk CVR:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Anpartsforeningen Hørsholmsgade 28 Brohusgade 10, kælderen (RO Chokolade) Tirsdag den 6. juni kl. 19.

Referat af generalforsamling i Anpartsforeningen Hørsholmsgade 28 Brohusgade 10, kælderen (RO Chokolade) Tirsdag den 6. juni kl. 19. Referat af generalforsamling i Anpartsforeningen Hørsholmsgade 28 Brohusgade 10, kælderen (RO Chokolade) Tirsdag den 6. juni kl. 19.00 2017 Tilstede: Jonas (st.th), Morten og Christa (st.tv.), Anders (1.tv),

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B PRINSESSEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B PRINSESSEN Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i E/F Indiakaj 9-13 m.fl. d. 16/

Referat fra Generalforsamling i E/F Indiakaj 9-13 m.fl. d. 16/ Referat fra Generalforsamling i E/F Indiakaj 9-13 m.fl. d. 16/5 2017. Der blev budt velkommen til Generalforsamlingen af Lea Mikkelsen (foreningens formand) med et par enkelte bemærkninger til de nye tider

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere