1. Valg af dirigent. LP blev valgt til dirigent. Mødet er rettidigt indvarslet i henhold til vedtægterne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Valg af dirigent. LP blev valgt til dirigent. Mødet er rettidigt indvarslet i henhold til vedtægterne."

Transkript

1 Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 14. september 2017 kl Tilstede fra boligforeningen var direktør Anders Kjær (AK), driftschef Lisbeth Pind (LP) Vicevært Bo Drastrup-Fjordbak, Per Vammen og referent Gitte Kirk Jensen. Fra bestyrelsen var Mads Gammelmark og Henrik Kruse mødt. Direktør AK startede mødet med at byde de 31 fremmødte velkommen og præsenterede de tilstedeværende fra boligforeningens administration og bestyrelse. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. 1. Valg af dirigent. LP blev valgt til dirigent. Mødet er rettidigt indvarslet i henhold til vedtægterne. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde Beretningen vil omhandle 3 områder - effektivisering, beboerservice og renovering. Effektivisering Hobro Boligforening har det seneste år udviklet sig, og samtidig påbegyndt effektiviseringer med fx robotplæneklippere, affaldsmolokker, underskrivning af lejekontrakter med NemID, elektronisk fakturahåndtering, samt en hjemmeside til beboerservice forberedt til mobiltelefon. Yderligere er der effektiviseret ved fælles drift mellem afdelingerne, som vil give en besparelse, fx ved fælles indkøb, brug og vedligeholdelse af maskiner mm. Derudover vil ejendomsfunktionærernes kompetencer inden for ejendomsdrift kunne udnyttes til de forskellige småreparationerne, således at der spares på håndværkerregningerne. Revisionsselskabet Deloitte vurderer på baggrund af en analyse om effektiviseringspotentialer i den almene sektor, at der vil kunne indfries en besparelse på 1,5 mia. kr. i hele sektoren, over en periode på 2 til 4 år, hvilket harmonerer med den aftale, som er indgået mellem BL, KL og regeringen, som siger at besparelsen skal være realiseret i år I Hobro Boligforening kan der allerede nu ses en effekt af disse tiltag, som gør at vi kan holde huslejerne i ro. Der er således 36 afdelinger der undgår huslejestigning, og vores administrationsbidrag fortsætter uændret med samme honorar. Beboerservice Det har naturligt nok givet udfordringer at forandre beboerservice til et samlet serviceteam, hvorfor serviceniveauet til tider ikke har været optimalt. De værste opstartsvanskeligheder er nu overstået, og det er tid til at få finjusteret organiseringen. Derfor vil der i nærmeste fremtid arbejdes på at få ansat en servicekoordinator, der kan støtte, planlægge og koordinere beboerservice.

2 Derudover vil der for at forbedre kommunikationen mellem beboerne og ansatte, kunne træffes en vicevært på kontoret hver torsdag mellem kl med opstart 5. oktober. Ligeledes vil der også være mulighed for at beboerrepræsentanterne kan få en dialog med driftschefen. Som en gang om måneden vil afholde en slags åbent hus, hvor det vil være muligt at få en dialog om afdelingens drift, nogle ideer der ønskes undersøgt, behov for et godt råd, eller blot at vide lidt mere. Ovenstående skal gerne munde ud i at vi får en løbende dialog om de driftsmæssige udfordringer. Renovering og helhedsplaner Sidste år blev der i boligforeningen samlet anvendt 21,4 mio. kr. på renovering og vedligeholdelse. I de kommende 2-4 år forventer vi en forøgelse af renoveringsprojekter, og der vil blive taget initiativ til at få udarbejdet ansøgninger om støtte til renovering ved Landsbyggefonden, således der kan ansøges i løbet af I forbindelse med Hobro Boligforenings 75 års jubilæum, blev der skænket kr til en ny udsmykning af gavlen med Goodyear reklamen i Brogade. Gavlen er blevet malet antracit grå, og der er påført Hobro Boligforenings logo samt et motiv malet af Lone Maler. Endelig vil der blive opsat et banner på 8 x 4 meter som løbende kan udskiftes. Gennemgang af regnskab og budget. AK gennemgik regnskabet for år 2016 via en samlet oversigt over regnskabstallene, samt et diagram med procentvis inddeling af hovedtallene. Regnskabet viste et overskud på kr , som bl.a. skyldes mindre forbrug på fællesudgifter til forbrug samt indbetaling på tidligere ført tab. Overskuddet føres tilbage til driften via budgettet over maks. 3 år. Herefter blev budgettet for år 2018 gennemgået via en samlet oversigt, samt et diagram med procentvis inddeling af hovedtallene. Budgettet viste en huslejestigning på kr. 0 pr. m2 pr. år. Budgettet blev godkendt. 3. Behandling af indkomne forslag 1. Belysning i gangareal (har ikke virket i 3 mdr. trods flere henvendelser til beboerservice). Evt. LED belysning. LP undersøger hvilke muligheder der er for at få det til at fungere. 2. At viceværternes lille ungdoms lejlighed bliver lejet ud som bolig, da den ikke rigtig bliver brugt mere, vil pynte let på bundlinjen i regnskabet. Forslag er nedstemt.

3 Mange synes dog det er en god ide at bruge lokalerne. Der var f.eks. tale om at lave lejligheden om så man kan leje den til familie mv. Der blev aftalt, at beboerrepræsentanterne skal mødes med LP og tale om, hvad der skal ske med lokalet. 3. At der bliver sendt brev rundt til børnefamilierne at deres børn skal se sig for når de rejser på cykler gennem gården, der går ældre mennesker rundt. Nu er der en der er blevet kørt ned, ud for nr. 7 så hun væltede og forstuvet sin skulder. Ja der skal sendes brev ud. 4. Tavle til nyheder ved indgangen til gården bliver sat op aftalt i Den bliver sat op i nærmeste fremtid. 5. At paraboler som blev vedtaget i 2016 ikke måtte være synlig over hække rækværker - terrasser bliver håndhævet engang for alle. Der er sendt endnu et brev ud vedr. parabolen. Hvis de ikke bliver fjernet, så kontaktes de af Boligforeningen. 6. Meldt ud hvornår flisebelægningen bliver påbegyndt som skulle laves i 5 etaper aftalt i Det er lagt i drifts- og vedligeholdelsesplanen. 7. Husleje nedsættelse til Ingemann i nr. 96 for at ordne de grønne områder i gården evt. 500,- om måneden. Frafaldet. Da beboerservice tager over. 8. Der sættes Monokler op til affald. Er sat på Drift- og vedligeholdelsesplanen. 9. Nye beboere får udleveret på skrift, hvordan man håndterer sit affald. Der sendes et brev ud samt opsat billeder ved containeren. 10. Storskrald hjørnet hegnes inde og sættes en låge for. Er i gang sat. 11. Flagstang midt i gården på græsset ud for nr. 9 Vedtaget. Der aftales med repræsentanterne, hvor flagstangen monteres. 12. Flyttet den stak fliser som blev tippet af ved nr. 50 i påske bliver flyttet da børnene kaster med dem.

4 De skal ligges, hvor de hører til. Det sørger beboerservice for. 13. Det stykke have/græs mellem nr bliver lagt til de 2 matrikler, så bliver det i hvert fald passet, let alla det der blev gjort over mellem nr , vi vil godt selv betale de 16 hæk planter. Blev vedtaget. Beboerservice sørger for at få det sat i værk. 14. At de grønne områder bliver passet, den har været oppe at vende mange gange men der sker ikke rigtig noget. Der har været problemer med renholdelsen af de grønne arealer, det er taget til efterretning. AK meldte ud at der er lavet tiltag for at det skal blive bedre. 15. At beboere der skal have lavet noget bliver behandlet ens, nogen kan få hjælp/lavet noget andre kan ikke. Beboerservice vil når de får en henvendelse, vurdere om det er en haste sag eller om det er noget der kan vente. Så det må ikke forventes at det er i indkommen rækkefølge opgaverne bliver løst. Boligforeningen vil ikke behandle lejerne forskelligt. Tværtimod har vi lavet beboerservice netop for at alle skal få ens behandling. 16. Der efterspørges en generel og holdbar løsning på gnaverproblem i boligerne og i området. F.eks. ved hjælp af elektroniske højfrekvente rotte/muse skræmmer eller andre forebyggende tiltag. Forslag stilles om at dette effektueres. Rotter under gulvet skræmt væk med støj. Det er et problem i alle kloaker i Hobro pga. der har været meget vand. Det skal løses i samarbejde med Hobro vand og kommunens rottefænger. Der monteres rottefælder i kloarkerne. 17. Beboernes kontakt til boligforeningen vedr. problemer af forskellig art bliver alt for ofte ikke besvaret. Der ønskes en forbedring af dette. Der arbejdes løbende for at forbedre servicen. Bl.a. ansøger vi i øjeblikket efter en til at betjene lejerne, når de ringer til beboerservice. Det vil frigive ressourcer til viceværterne, så de kan komme ud og betjene lejerne. 18. Klipning af hække i år blev år foretaget af firma udefra. Begrundelse for dette? Pris? Den efterfølgende oprydning efter hækklipning er meget sjusket og mangelfuld. Der ligger stadig itu klippede spidse grenstumper overalt i græsplænen som man ved færdsel på græsset får skader på fødder og ben af. Dette ønskes foretaget mere hensigtsmæssigt fremover.

5 Vi køber håndværkere hele tiden. Det er administrationen, der bestemmer om der skal bestilles håndværkere til udendørs arbejde eller arbejde i lejligheder mv. 19. Manglende vedligehold af området generelt og de grønne områder i særdeleshed er under al kritik og meget misligholdt. Dette har medført at beboerne bliver negative og ligeglade og ikke længere er interesseret i selv at gøre en indsats. Sidste år deltog ca. 30 beboere i forårsrengøring af området og havde en super hyggelig dag. I år kunne vi ikke engang samle en håndfuld så arrangementet blev aflyst. Vi ønsker en forbedret viceværtservice så området som helhed bliver holdt og vedligeholdt i acceptabel stand. Der har været problemer med renholdelsen af de grønne arealer, det er taget til efterretning. AK meldte ud at der er lavet tiltag for at det skal blive bedre. 20. Problemer med manglende belysning på området bliver ikke løst. Det har nu stået på i mindst 15 år uden der er fundet en varig løsning. Hvad er begrundelsen for dette da det er påpeget og blevet klaget over gang på gang. Er det umuligt at løse? I så fald hvordan og til hvilken pris? Dette ønskes lavet en gang for alle. Se svar under pkt Vi har i rigtigt mange år haft en ordning i Boligforeningen hvor beboerne kan få materialer af boligforeningen til eksempelvis maling af hegn, lægning af fliser osv. mod at de udfører arbejdet selv. Vi hører nu at beboere ikke længere kan få bevilliget materialer til disse ting. Hvad er begrundelsen for dette og hvorfor er det ændret? Vi ønsker at bibeholde den ordning vi i mange år har haft vedr. dette. Repræsentanterne og LP laver en aftale om, hvilke materialer lejerne kan få. 22. Der er meget stor generel utilfredshed med den nye viceværtordning. Vi har ønske om at den ændres til en ordning der fungerer på et acceptabelt niveau. Se pkt Udendørs vedligeholdelse ex. Kloak, vinduer, døre(skure, stakit- lovet i år) Drifts- og vedligeholdelsesplanen skal laves færdig. I den bliver der prioriteret, hvad der trænger mest. Den vil blive forelagt beboerrepræsentanterne. 24. Græsslåning 1 gang om ugen. Ja det er målet at græsset skal slås en gang om ugen. Der arbejde med at teste robotter. Om de med fordel kan bruges i afd. 24, det vil man vurdere træer skulle være fældet i sommer. V/legepladsen. Det er bestilt. De bliver fældet her i efteråret. 26. Nyt el firma

6 Vi er i gang med at køre et nyt firma ind stk. popler ved p. pladsen fældes. LP og repræsentanterne ser på sagen. 28. Lukket storskraldområde med port og nøgle Vi er i øjeblikket i gang med at hegne det ind. Det skal være uden nøgle. 29. Maling af vinduer, døre og altaner. Det skal med i drifts- og vedligeholdelsesplanen. 30. Fuglesikring ved tag og tagrender. Indsættes i Drifts- og vedligeholdelsesplanen. 31. Fjernelse af udgået buske ved nr. 86 Beboerservice fjerner dem. 32. Popler ved parkeringspladsen er gået ud i toppen. Beboerservice ser hvad der kan gøres ved det. 33. Lys i gården. Se pkt Saltning på trapper til kælderen om vinteren. Det skal ske af hensyn til beboernes sikkerhed. 35. Storskrald skilt pap i container. Der er en plan skiltet er blevet rykket ned. Det forsøges igen med noget der sidder fast. 4. Valg af repræsentanter og suppleanter. Heidi Hvilshøj og Kim Vilsted blev valgt til år 2019 Hanne Gade blev valgt som 1. suppleant og Ellen Fælled blev valgt som 2. suppleant. 5. Eventuelt.

7 1. Renovering af fliser i gangareal (vedtaget for 3 år siden). Se pkt. 6 under forslag. 2. Vedligeholdelse af grønne arealer m.v. Se pkt. 14 under forslag. 3. At der bliver givet besked tilbage når man skriver og kommunikerer med beboerservice og når de har været ude og se på noget bliver der meldt tilbage. Der arbejdes på at servicen bliver bedre, se svar under forslag. 4. Er der lavet en fremtidsplan over hvad der skal ske med de grønne områder som der var planer om i 2016?, da de kommer til at se mere og mere forsømt ud. Der skal på sigt laves en grøn plan over området. 5. Der lægger affald i cykel rummene - møbler under nr. 7-11, det havde vi oppe at vende i 2016 og der var det ikke nødvendigt at diskutere da der havde været møde med repræsentanterne om dette. Problemet er stadig ikke løst! Noget af problemet kan være at ressourcebanken samler møbler og andet ind, som kan bruges af de familier, der ikke har de fornødne midler. Der skal aftales en ordning med LP, da det kan være til brandfare. 6. Snerydning/saltning har været under alt kritik de 4-5 gange, det har været nødvendigt. Der skal på sigt laves en grøn Parkeringspladsen blev ikke ryddet det skal selvfølgelig ske. Der er købt ny salt spreder. 7. Der blev plantet en 9-11 sommerfugle buske i skellet over til Fasanvej sidste efterår, men når de ikke bliver vandet og passet er det spild at bruge penge på dette. Det var et af de projekter der blev hørt i gennem sidste år 14 dage før afdelingsmødet fordi der ikke rigtig var lavet noget af det repræsentanterne og beboere havde vedtaget. Buske som plantes om efteråret skal ikke vandes. 8. Så lige et punkt til jeres hjemmeside, vi har fået en nr. 21 her oppe Det er blevet rettet flere steder. Hvis der er noget vi har overset så kontakt os på tlf. 9. Hækklipning og brev til dette. 10. Hvem har det store overblik om tingene bliver passet, kældertrapper, kældergang, cykelrum, affaldsrum mm. Viceværterne vil holde øje, når de er i afd. i andet ærinde. Ellers er man velkommen til at skrive ind til beboerservice. 11. Vicevært eller mangel på samme? (Har ringet over 10 gange med samme og nye problemer og intet sker der og det er også på fælles områderne) Se pkt. 19 under forslag. 12. Dårlig behandling fra ledelsen. Kommunikation mellem alle skal foregå i en ordentlig tone. 13. Fugle (Svaler) der er alt for mange af dem, måske katte kunne hjælpe? (også på rotterne) LP arbejder sammen med repræsentanterne om en løsning.

8 14. Opsætning af skilte Hundeskilte Fartskilte. Endnu ikke sket. Begrundelse udbedes. De er købt og skal sættes op. 15. Aftalte deadlines på mange i forvejen planlagte projekter overholdes ikke gang på gang. Der er endnu intet sket og vi hører intet desangående. Orientering vedr. status og deadlines udbedes. Dette rettes der op på. 16. Udskiftning af flisebelægningen som skulle foregå i 5 etaper og for længst skulle have været påbegyndt er endnu ikke startet. Vi har ikke fået tilbagemelding på hvorfor de forskellige løbende oplyste deadlines på dette gang på gang ikke overholdes. Orientering om hvad planerne er vedr. dette udbedes. Se pkt. 6 under forslag. 17. Problemer med paraboler på terrasser Der gøres stadig intet ved problemet så det bliver løst til trods for det er bragt på bane gang på gang. Se pkt. 5 under forslag vicevært daglig til fejning af kælder, trappe, kældergang, vej, fortove og skralderum. Der fejes efter behov. Der henstilles til at rydde op efter sig selv. Så viceværten kun skal tage sig af blade mv. 19. Beskæring af buske og træer. Der bliver beskåret om efteråret. 20. Hurtigere ved service aftaler. Se pkt. 15 under forslag. Der arbejdes løbende med at gøre servicen bedre. 21. Det er i det store træk ok med den nye beboer service, men hvem holder af Horsøparken? 22. Hvem har det overordnede ansvar? LP har det overordnede ansvar for driften. 23. Misholdt skrænt ved indgang fra parkeringspladsen. Arealet hører ikke til en lejlighed. Beboerservice ser på det. 24. Vigtigheden af at viceværterne overholder deres aftaler. Aftaler skal overholdes. Ellers skal der meldes afbud. Øvrigt: Der blev nævnt at dem, der har gamle døre, de gaber. Dørene bliver indarbejdet i drifts- og vedligeholdelsesplanen. I mellemtiden kontakt beboerservice, det kan være det kan klares med tætningslister. Skilt med nr. så det er muligt for ambulancen at finde rundt. Udkørsel ved viceværthus det er meget svært at se noget børnene kommer hurtigt forbi fra stien. Kan der sættes et spejl op. Der er fugle der bygger rede ved nr. 7, så det er svært at sidde på terrassen.

9 Det påpeges at hundeefterladenskaber SKAL opsamles. LP takkede herefter for god ro og orden.

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør AK startede mødet med at byde de 23 fremmødte velkommen, og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 13. september 2017 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Anders Kjær (AK), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen (PN)

Læs mere

Derfor vil der i nærmeste fremtid arbejdes på at få ansat en servicekoordinator der kan støtte, planlægge og koordinere beboerservice.

Derfor vil der i nærmeste fremtid arbejdes på at få ansat en servicekoordinator der kan støtte, planlægge og koordinere beboerservice. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Tirsdag, den 12. september 2017 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Anders Kjær (AK), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Per Vammen og

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. KTH

Læs mere

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Skovvej A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Onsdag, den 14. september 2016 kl. 17.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Torsdag, den 25. februar 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Direktør

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 6 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Sdr. Onsild, Døstrup og Hvornum, afd. 25 Onsdag, den 23. september 2015 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TJP), vicevært

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 3 fremmødte fra afd. 8 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 8 Mariagervej 1 A-B Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 17 Vestergade/Lillegade Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 40 - H.I. Biesgade 8, 10 og 12 Torsdag, den 8. september 2016 kl. 15.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Karina Karlsen.

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 24 Horsøparken

Afdelingsmøde. Afdeling 24 Horsøparken Afdelingsmøde Afdeling 24 Horsøparken Tidspunkt: Torsdag den 13. september 2018 kl. 19.30-20.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afd. 23 Jernbanegade 11 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 6 tirsdag den 9. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt. Afdelingsmøde for afd. 29 Sdr. Allé 5 Torsdag, den 3. september 2015 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse mødt.

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10 Afdelingsmøde Afdeling 12 Skovvej 6-10 Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 17.30-18.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen. Afdelingsmøde for Reberbanen 1-9 afdeling 15. Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 13 fremmødte beboere velkommen. Afdelingsmøde for Hohøje 242-292, afd. 28 Tirsdag, den 20. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl

Afdelingsmøde for Horsøparken og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl Afdelingsmøde for Horsøparken 20-98 og 1-19 afdeling 24. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Grøndalsvej 20 A-B-C-D afd. 10. Tirsdag, den 6. september 2016 kl. 18.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP) og Britt Espensen. KTH startede

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse (HK) og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse (HK) og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Onsdag, den 21. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse (HK)

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 21 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Onsdag den 14. september 2016 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Peter Nielsen

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 22. september 2014 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Steen Nørgaard (SN), Thomas

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 11 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Torsdag, den 15. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Horsøparken 20-98 og 1-19 afdeling 24. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 23. Tirsdag den 2. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 23. Tirsdag den 2. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 23 Tirsdag den 2. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Torsdag, den 3. september 2015 kl. 17.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH) og Karina Karlsen. Fra bestyrelsen var Henrik Kruse

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Referat fra generalforsamling i andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 afholdt den 08.03.2012

Referat fra generalforsamling i andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 afholdt den 08.03.2012 Referat fra generalforsamling i andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 afholdt den 08.03.2012 Til stede: Hus nr. 48, 50, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70, 73, 71, 69, 63, 61, 59, 57, 55 Niels bød velkommen

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 4 fremmødte fra afd. 32 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 32 Amerikavej 28 A, B Onsdag, den 7. september 2016 kl. 19.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP) og Elsebeth Sejersen.

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 48 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen.

Formand Mads Gammelmark startede mødet med at byde de 48 tilstedeværende velkommen og gik herefter direkte til punkt 1 på dagsordenen. Ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 21. juni 2018 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningens bestyrelse: Formand Mads Gammelmark (MG), Ole Bech, Didde Lykke Hansen, John Jensen og Henrik Kruse. Fra

Læs mere

Referat af Beboermødet for afd. 8 og afd. 34

Referat af Beboermødet for afd. 8 og afd. 34 referent Valget fald p Flemming fra afd. 8 som dirigent og Anette fra afd. 34 som 1. Valg af dirigent og referent Torsdag den 12. september 2013 Der er anlagt nyt græs ved tørrestativet bag garagerne.

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen, inspektør Steen Nørgaard, inspektør Thomas Petersen, Karina

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Mariagervej 2 A-F afdeling 13. Mandag, den 7. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP), og Jette

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Onsdag, den 21. september 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), Henrik Kruse og Britt Espensen.

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif Rasmussen og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif Rasmussen og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 8. september 2016 kl. 13.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 9.2.2015 1 Der var 59 lejemål repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter Til beboerne Afd. 136 Anemonevej Aulum Aulum, den 6. september 2010 Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl. 19.00 i Aulum Fritidscenter Der var mødt 12 beboere repræsenterende 10

Læs mere

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19 EF Tønderhus 8. august 2017 kl.19 Bestyrelsesmøde Til stede: Katrine, Line, Vera, Magnus og Thomas Fraværende: Jeppe og Per. 1) Valg af dirigent (Katrine) og referent (Thomas) 2) Handlingsplan præsenteret,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Gæst under punkt 5. Ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgård & Andersen: Niels Andersen

Gæst under punkt 5. Ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgård & Andersen: Niels Andersen Side 1/5 Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 30. august 2018, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 inkl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Dorit Hansen Ellen Magrethe Poulsen Tove Kristensen

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018

Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018 Afdelingsmøde afd. 5 - Bygmarken, den 19. april 2018 Deltagere: 12 beboere fra 10 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Fon'nand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Fra

Læs mere

3. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde

3. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde Afdelingsmødereferat for den 17. september 2013 Tilstede: 23 beboere Næstformand: Pia Jensen Bestyrelsesmedlem: Martin Westy Løvendahl valgt som referent 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19.00 Mødested: Brundtland Allé 3, Toftlund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Afdelingsmøde 14. september 2016

Afdelingsmøde 14. september 2016 Afd. 139-3 Boholteparken Afdelingsmøde 14. september 2016 Referat 1: Valg af dirigent Jeanet Strømmen valgt som dirigent Gitte Vagner valgt som referent Kirsten Enevoldsen & Ole Jensen valgt som stemmetællere

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 20 fremmødte fra afd. 27 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 20 fremmødte fra afd. 27 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 27 Hohøje 1-97. Torsdag, den 17. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), Karina Karlsen og vicevært

Læs mere

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen.

Direktør KTH startede mødet med at byde de 24 fremmødte beboere i afd. 16 velkommen og præsenterede herefter de fremmødte fra Boligforeningen. Afdelingsmøde for afdeling 16 Stoldal 10-56. Mandag den 7. september 2015 kl. 20.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), Jette Christensen, vicevært

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 11 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 13. september 2016 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Skovvej 6-8-10 A-B-C-D-E afdeling 12. Mandag, den 7. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP) og

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 19 fremmødte beboere i afd. 44 velkommen. Afdelingsmøde for Afd. 44 Arden, Tirsdag, den 15. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), vicevært Bo Drastrup-Fjordbak

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 10. Tirsdag den 10. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 10. Tirsdag den 10. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 10 Tirsdag den 10. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 1.SEPTEMBER 2017 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10, KOLDING

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 1.SEPTEMBER 2017 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10, KOLDING REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 1.SEPTEMBER 2017 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10, KOLDING Der var mødt 10 beboere Fra hovedbestyrelsen: Ingen Fra administrationen: Dorthe Radik,

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2003-9 Kildemoseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 6. september 2016 kl. 18.00 i fælleshuset, Kildemoseparken 1. Der deltog i alt 25 lejemål. 35,7 % af lejemålene

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016 Risskov den 30. august 2016 Bestyrelsesmøde d. 30. august 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Michael Lerskov Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael

Læs mere

Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43

Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43 Side 1/5 Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Jens Erik Grøn

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Dommerparken 1-31. Servicekoncept. Besluttet af bestyrelsen 2013. Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Dommerparken 1-31. Servicekoncept. Besluttet af bestyrelsen 2013. Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved Dommerparken 1-31 Servicekoncept Besluttet af bestyrelsen 2013 1 Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 30% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 29% Hovedområde

Læs mere

6340 Kruså. B) - Preben Hansen, Parkvej 8, foreslår at der foretages varmetjek med termisk kamera på boligerne (bilag vedlagt)

6340 Kruså. B) - Preben Hansen, Parkvej 8, foreslår at der foretages varmetjek med termisk kamera på boligerne (bilag vedlagt) AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AFDELING 2, Kruså og Smedeby 6340 Kruså den 18. marts 2012 Beboerne i afdeling 2, Kruså og Smedeby Beboermøde i multisalen, Grænsehallerne, Harkærvej 3a, 6340 Kruså, den 27.

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 8 Torsdag den 27. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 4.2.2016 1 2 Der var 69 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til 15,3 %. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere