Referat fra MEDudvalgsmøde nr TEKNIK OG MILJØ Aarhus Brandvæsen Aarhus Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra MEDudvalgsmøde nr TEKNIK OG MILJØ Aarhus Brandvæsen Aarhus Kommune"

Transkript

1 Referat fra MEDudvalgsmøde nr Side 1 af 9 Mødedato: Tirsdag, den 19. maj 2015, kl Mødested: Beredskabscentret, K1 Deltagere: Lars Hviid (LH) Per Dyrvig (PD) Niels Larsen (NL) Søren Nitschke (SN) Kristina Sonniksen (KSO) Steffen Jensen (SJ) Claus Madsen (CM) Magnus Winther (MW) Thorbjørn Jørgensen (THJ) Flemming A. Jensen (FAJ) Kirsten Graulund (KIG) suppl. Stig Jensen (SJ) suppl. Michael Frandsen (MF) suppl. Per Bredahl (PB) suppl. Karina Gregersen (ref.) Fraværende Christian Bandholm (CBA) med afbud: Finn Månsson (FM) Jan Hammer (JH) suppl. Fraværende uden afbud: Kopi til: Mødedeltagerne TMportalen Intranettet TEKNIK OG MILJØ Aarhus Brandvæsen Aarhus Kommune Sekretariatet Ny Munkegade Aarhus C Telefon: Direkte telefon: Telefax: brandvaesen@aarhus.dk Direkte kag@aarhus.dk Sagsbehandler: Karina Gregersen 1. Fremtidige fraværsstatistikker orientering v/ulla Mortensen (UM) UM gennemgik og orienterede om indholdet i fremtidige fraværsstatistikker. Der blev fra MEDudvalget udtrykt ønske om bl.a. et sammenligningsgrundlag i materialet. Det findes vigtigt, at de fremtidige statistikker bliver et brugbart værktøj for afdelingslederne, MEDudvalget og Arbejdsmiljøorganisationen.

2 Der et ønske om, at man i ovenstående grupper drøfter, hvorvidt det skal tydeliggøres, hvad fraværet skyldes, da dette kan være interessant i afdelinger, hvor der i en periode er et atypisk højt fravær. KG gør i den forbindelse opmærksom på, at der skal tages hensyn til tavshedspligten. LH er tovholder på, at særlige ønsker til kommende fraværsstatistikker drøftes i ovenstående grupper. Side 2 af 9 UM orienterede om, at fraværsstatistikken tidligere har været fremlagt for og drøftet med afdelingsledergruppen. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. 3. Bemærkninger til referatet fra mødet den 4. februar og 24. april 2015 Referatet fra mødet den 4. februar og 24. april 2015, blev godkendt uden bemærkninger. 4. Opfølgning fra tidligere NL orienterede om, at der er taget initiativ til et samarbejde om erfaringsudveksling med andre brandvæsner omkring øvelser i forhold til betjening af materiel. Der er oprettet en fælles projekthjemmeside i forhold til Østjyllands Brandvæsen. LH opfordrer til, at denne benyttes til at stille spørgsmål omhandlende etableringen af Østjyllands Brandvæsen. Horsens/Hedensted er på nuværende tidspunkt ikke en del af Østjyllands Brandvæsen. 5. Orientering fra Beredskabschefen Der er pr. 1. juni 2016, ansat en ITprojektleder. Pgl. indgår i Staben, og har kontor i Forebyggende Afdeling. Der er pr. 1. juni 2016, ansat en controller i Sekretariatet. Beredskabsdirektørstillingen til Østjyllands Brandvæsen er opslået. Beredskabsdirektøren forventes at tiltræde pr. 1.

3 september Kommandoforholdene forløber uændret frem til 1. januar Byrådsindstillingerne vedr. Østjyllands Brandvæsen forventes tiltrådt ultimo juni Umiddelbart efter at den sidste byrådsindstilling er tiltrådt, udsendes der orienteringsbreve om overflytning til Østjyllands Brandvæsen til alle ansatte. Alle ansatte overføres til Østjyllands Brandvæsen. Dog er det fortsat uvist i forhold til beredskabscheferne. Der er efter MEDudvalgsmødet truffet beslutning om, at også beredskabscheferne overføres til Østjyllands Brandvæsen. Side 3 af 9 Der udsendes en velkomstfolder til alle medarbejdere i Østjyllands Brandvæsen. Salg og Service har indgået en aftale med Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg omkring opsætning af nøglebokse. Det er en god økonomisk ordning, der efter endt opsætning skal driftes. 6. Regnskab og budget Punktet var gennemgået og drøftet med Niels Henriksen på formødet. Der var ikke yderligere kommentarer hertil. Orientering om økonomien på Uddannelsescentret LH gennemgik og orienterede om Uddannelsescentrets økonomi herunder den økonomiske udvikling gennem årene. LH gav ligeledes udtryk for, at der i dag leveres et godt og seriøst produkt på Uddannelsescentret. Der blev bl.a. spurgt ind til sammenligningsgrundlaget med andre uddannelsesinstitutioner. LH vurderede ikke, at det for ham var muligt at svare herpå. LH anbefaler, at den enkelte drøfter forslag, gode idéer m.v. med Lene Østergaard Hansen.

4 Det af LH gennemgåede materiale medsendes referatet. Side 4 af 9 7. Orientering om status på projekter: Østjyllands Brandvæsen LH gav en status på og orienterede om arbejdet med Østjyllands Brandvæsen. Høringssvarene er behandlet og indgår i den videre proces. Der har i høringssvarene været et generelt ønske om medarbejderrepræsentanter i bestyrelsen. Efter endt byrådsgodkendelse skal der arbejdes med såvel det tekniske som praktiske i forhold til dannelsen af Østjyllands Brandvæsen. LH opfordrer til, at medarbejderne indgår positivt og arbejdsom i denne proces. Der er i MEDudvalget enighed om, at der pågår en god orientering til medarbejderne omkring dannelsen af Østjyllands Brandvæsen. NL orienterede om, at KL og Forhandlingsfællesskabet udbyder et kursus omhandlende innovation. NL giver udtryk for, at deltagelse heri findes relevant og vil kunne styrke processen omkring dannelsen af Østjyllands Brandvæsen. NL havde medbragt orienteringsmateriale omkring kurset. Beredskabsplanlægning Arbejdet med beredskabsplanlægning forløber planmæssigt. Dog prioriteres ressourcerne i Staben p.t. til Østjyllands Brandvæsen. Brandhaneprojekt Brandhanerne indgår i Østjyllands Brandvæsen. Aarhus Kommune forpligter sig til en genopretning af brandhanenettet inden for en endnu ikke udstukket periode. Aarhus Brandvæsen har ansøgt om og fået bevilget ,00 til et innovationsprojekt omkring brandhaner.

5 Det er endnu uvist, præcist hvorledes projektet kommer til at forløbe. Side 5 af 9 Virksomhedsplan Aarhus Brandvæsen er i begrænset omfang en del af virksomhedsplanen i Center for Miljø og Energi. IT-strategi Der arbejdes videre hermed, når den nye ITprojektleder tiltræder. 8. MEDuddannelsen den 27. april 2015 opsamling og den videre proces Der var enighed om, at den første uddannelsesdag den 27. april var spændende og lærerig. MEDudvalget hos Aarhus Brandvæsen blev på den første uddannelsesdag enige om, at der skal være fokus på og arbejdes videre med: Fremtidige dagsordener til MEDudvalgsmøder Der er et ønske om, at dagsordenen fremadrettet indeholder en sagsfremstilling særligt i forhold til beslutningspunkter. Der er enighed om, at dagsordenen fremadrettet opbygges, således det er tydeligt, hvad der er orienteringspunkter og hvad der er beslutningspunkter. Med beslutningspunkter medgår en kort sagsfremstilling. Opmærksomhed på, at man som medarbejderrepræsentant i MEDudvalget repræsenterer samtlige medarbejdere og ikke udelukkende de, der er i samme organisation som en selv. LH giver udtryk for, at der ligeledes er et ønske om, at den enkelte repræsentant i MEDudvalget fremadrettet tilsikrer orientering til de/den personalegruppe, der repræsenteres. NL udtrykker enighed heri.

6 9. Sygefraværspolitik i Aarhus Kommune og Retningslinie for sygefraværssamtaler i Aarhus Kommune Side 6 af 9 FællesMEDudvalget i Aarhus Kommune har den 10. december 2014 godkendt Sygefraværspolitik i Aarhus Kommune og Retningslinie for sygefraværssamtaler i Aarhus Kommune. Materialet der var medsendt dagsordenen blev kort drøftet. Der var i MEDudvalget et ønske om nedsættelse af en arbejdsgruppe til brug for udarbejdelsen af et forslag til en lokal politik. Der var enighed om, at arbejdsgruppen nedsættes med følgende medlemmer: Thorbjørn Jørgensen ( tovholder ) Kirsten Graulund Michael Frandsen Kristina Sonniksen Af materialet fremgår, at der i sygefraværssamtalen skal indgå Vurdering af arbejdsmiljøforhold. Såfremt det formodes, at sygefraværet skyldes arbejdsmiljøforhold, skal arbejdsmiljøorganisationen gøres bekendt med dette. KSO forespurgte til, hvorvidt og hvorledes, dette finder sted i dag. Da der er tvivl herom, er der enighed om, at dette skal indgå som opmærksomhedspunkt i arbejdsgruppens arbejde. 10. Arbejdsmiljøorganisationen Østjyllands Brandvæsen risikovurdering KSO gennemgik risikovurderingen. Der blev som tidligere udmeldt - gjort opmærksom på, at såfremt deltidsstyrken eller de Frivillige har et ønske om, at LH deltager i orienteringsmøder, skal de henvende sig til KG for at lave en aftale. Ligesom LH gerne deltager i afdelingsmøder. Aftaler herom indgås ligeledes med KG. Psykisk APV Arbejdet med den psykiske APV forløber planmæssigt. Processen blev drøftet.

7 Den 1. juni 2015, fremlægges resultatet for Arbejdsmiljøorganisationen og afdelingsledergruppen. Side 7 af 9 Afdelingernes handleplaner fremlægges for MEDudvalget på førstkommende møde efter sommerferien. MF orienterede om, at de der ikke har deltaget i interviewene, har mulighed for at henvende sig til Marie Isolde fra ALECTIA via mail, såfremt der findes særlige udfordringer/problemer. Ligeledes orienterede MF om, at processen findes for værende særdeles positiv. FAJ orienterede: o Der er udarbejdet APV på den nye M1 o Der er udfordringer med den nyindkøbte dykkerstige. Der afprøves p.t. forskellige muligheder. o Der arbejdes i øjeblikket med udbud til brug for indkøb af R1 o Der har været afprøvet forskellige hjelmtyper. Der fortsættes med den nuværende model o FAJ orienterede om en lejlighedsbrand i København, hvor udfordringen bl.a. var, at der fandtes iltflasker i lejligheden. FAJ modtager en rapport omkring hændelsesforløbet. CM udtrykker ønske om, at arbejdsmiljørepræsentanten også har fokus på interesser i deltidsstyrkerne. FAJ vil have opmærksomhed herpå ligesom han opfordrer CM/deltiden til at tage kontakt til FAJ. NL forespurgte til, hvorvidt man hos Aarhus Brandvæsen har forholdt sig til problematikken omkring foldeknive. LH meddelte, at Jesper Hansen undersøger sagen nærmere hos Politiet og at der herefter vil ske en udmelding.

8 11. Trivsel et fælles ansvar Opfølgning på handlingsplan herunder nedbringelse af sygefraværet o Der arbejdes som aftalt videre med materialet til brug for fremtidige fraværsstatistikker. LH tilsikrer, at de aftalte drøftelser igangsættes. o SJ forespurgte til, hvorledes projekt Trivsel et fælles ansvar er udmeldt. LH gav udtryk for, at han forventede, at det enkelte MEDudvalgsmedlem har taget denne opgave seriøst og har tilsikret en udmelding om projektet - samt hensigten med projektet og plakaterne. Side 8 af 9 Organisationens trivsel Den enkelte gav en kort status i forhold til egen afdeling. 12. Nyt fra eksisterende udvalg Formanden og næstformanden orienterer fra sidste centermedmøde NL orienterede fra sidste møde i centermed. HMUrepræsentanten orienterede fra sidst HMUmøde THJ orienterede fra sidste HMUmøde. HMU finder arbejdet med Aarhus Brandvæsens Tal ordentligt plakater for værende positivt. 13. Eventuelt Næste møde Datoen for næste møde er endnu ikke fastsat. Den vil fremgå af mødekalenderen for 2. halvår, der udsendes umiddelbart inden sommerferien. NL finder det problematisk, at nogle udvalg hos Aarhus Brandvæsen blot nedlægges uden en ordentlig afslutning af det igangværende arbejde samt en nærmere orientering herom til relevante medarbejdere. KIG giver udtryk for, at medarbejderne i Forebyggende Afdeling finder det voldsomt, at de skal hjælpe i nogle nærmere definerede uger hos Byggeri. Ligeledes giver KIG ud-

9 tryk for, at det findes utilfredsstillende, at Byggeri ikke har forberedt modtagelsen af medarbejderne fra Forebyggende Afdeling på bedre vis. PD kontakter Byggeri for en nærmere drøftelse. Side 9 af 9 Lars Hviid / Niels Larsen formand næstformand

Mødereferat. Referat fra MEDudvalgsmøde nr Den 27. maj Aarhus Brandvæsen

Mødereferat. Referat fra MEDudvalgsmøde nr Den 27. maj Aarhus Brandvæsen Mødereferat Den 27. maj 2013 Referat fra MEDudvalgsmøde nr. 2-2013 Mødedato: Torsdag, den 2. maj 2013 Mødetid: Kl. 9.00 formøde kl. 8.00 Mødested: Beredskabscentret, lokale K1 Deltagere: Lars Hviid (LH)

Læs mere

Referat fra OvergangsMEDudvalgsmøde nr. 3 2015. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Brandvæsen Aarhus Kommune

Referat fra OvergangsMEDudvalgsmøde nr. 3 2015. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Brandvæsen Aarhus Kommune Referat fra OvergangsMEDudvalgsmøde nr. 3 2015 Side 1 af 6 Mødedato: Onsdag, den 28. oktober 2015, kl. 13.00 Mødested: Beredskabscentret, K1 Deltagere: Lars Hviid (LH) Søren Rekly (SR) (Odder) Bent Rasmussen

Læs mere

Mødereferat. Referat fra MEDudvalgsmøde nr Den 12. februar Aarhus Brandvæsen

Mødereferat. Referat fra MEDudvalgsmøde nr Den 12. februar Aarhus Brandvæsen Mødereferat Den 12. februar 2014 Referat fra MEDudvalgsmøde nr. 1-2014 Mødedato: Onsdag, den 5. februar 2014 Mødetid: Kl. 9.00 formøde kl. 8.00 Mødested: Beredskabscentret, lokale K1 Deltagere: Lars Hviid

Læs mere

Mødereferat. Referat fra MEDudvalgsmøde nr Den 21. marts Aarhus Brandvæsen

Mødereferat. Referat fra MEDudvalgsmøde nr Den 21. marts Aarhus Brandvæsen Mødereferat Den 21. marts 2011 Referat fra MEDudvalgsmøde nr. 1-2011 Aarhus Brandvæsen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: Mandag, den 7. marts 2011 Mødetid: Kl. 9.00 formøde kl. 8.00 Mødested: Beredskabscentret,

Læs mere

Der var i MEDudvalget tilfredshed med den fremdrift, der har været i arbejdet i den enkelte funktion.

Der var i MEDudvalget tilfredshed med den fremdrift, der har været i arbejdet i den enkelte funktion. Mødereferat Den 29. juni 2011 Referat fra MEDudvalgsmøde nr. 2-2011 Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2011 Mødetid: Kl. 9.00 formøde kl. 8.00 - heldagsmøde Mødested: Beredskabscentret, lokale K1 Deltagere:

Læs mere

Mødereferat. Referat fra Funktionsledermøde nr Den 16. august Aarhus Brandvæsen

Mødereferat. Referat fra Funktionsledermøde nr Den 16. august Aarhus Brandvæsen Mødereferat Den 16. august 2011 Referat fra Funktionsledermøde nr. 5-2011 Aarhus Brandvæsen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: Tirsdag, den 16. august 2011 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Lars Hviids

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi Referat Bestyrelsen 29-09-2016 09:15 29-09-2016 16:45 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 29. september 2016 09:15-29-09-2016 16:45 Samsø Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Mødereferat. Referat fra Afdelingsledermøde nr Den 21. august 2012 Aarhus Brandvæsen

Mødereferat. Referat fra Afdelingsledermøde nr Den 21. august 2012 Aarhus Brandvæsen Mødereferat Den 21. august 2012 Aarhus Brandvæsen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Referat fra Afdelingsledermøde nr. 6-2012 Mødedato: onsdag, den 15. august 2012 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Lars Hviids

Læs mere

Mødereferat. Referat fra Afdelingsledermøde nr Den Aarhus Brandvæsen

Mødereferat. Referat fra Afdelingsledermøde nr Den Aarhus Brandvæsen Mødereferat Den 23. 05. 2014 Aarhus Brandvæsen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Referat fra Afdelingsledermøde nr. 3 2014 Mødedato: Onsdag, den 21. Maj 2014 Mødetid: Kl. 08:30 Mødested: Lars Hviids kontor

Læs mere

Mødereferat. Referat af den årlige Arbejdsmiljødrøftelse 2015 Aarhus Brandvæsen. Den 17. februar 2015

Mødereferat. Referat af den årlige Arbejdsmiljødrøftelse 2015 Aarhus Brandvæsen. Den 17. februar 2015 Mødereferat Referat af den årlige Arbejdsmiljødrøftelse 2015 Aarhus Brandvæsen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Den 17. februar 2015 Staben Ny Munkegade 15 8000 Aarhus C Mødedato: 2. februar 2015 Mødetid:

Læs mere

Mødereferat. Referat fra Afdelingsledermøde nr Den 19. november 2015 Aarhus Brandvæsen

Mødereferat. Referat fra Afdelingsledermøde nr Den 19. november 2015 Aarhus Brandvæsen Mødereferat Den 19. november 2015 Aarhus Brandvæsen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Referat fra Afdelingsledermøde nr. 4 2015 Mødedato: Mandag, den 16. november 2015 Mødetid: Kl. 08:30 Mødested: Lars Hviids

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Torsdag, den 27. september 2018, kl. 11.00 Mødested: Samsø Rådhus, mødelokale 2 Deltagere: Fraværende m/afbud: Fraværende u/afbud: Kopi til: Rådmand Bünyamin Simsek

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde i Arbejdsmiljøudvalget - nr Aarhus Brandvæsen. Den 11. april 2014

Mødereferat. Referat af møde i Arbejdsmiljøudvalget - nr Aarhus Brandvæsen. Den 11. april 2014 Mødereferat Referat af møde i Arbejdsmiljøudvalget - nr. 1-2014 Aarhus Brandvæsen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Den 11. april 2014 Staben Ny Munkegade 15 8000 Aarhus C Mødedato: 10. april 2014 Mødetid:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Torsdag, den 19. april 2018, kl. 10.00 Mødested: Odder Rådhus, mødelokale 2 Deltagere: Fraværende m/afbud: Rådmand Bünyamin Simsek (formand), Aarhus Kommune Borgmester

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted:

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted: Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 11-01-2017 10:00 11-01-2017 12:00 Dato: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: 11. januar 2017 10:00-12:00 Skanderborg Rådhus, mødelokale 1.S.05 Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Torsdag, den 11. april 2019, kl. 11.00 Mødested: Deltagere: Fraværende m/afbud: Fraværende u/afbud: Kopi til: Samsø Brand- og Redningskorps, Samsø Borgmester Frands

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 28-09-2017 09:30 28-09-2017 16:45 Dato: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: 28. september 2017 09:30-16:45 Samsø Rådhus, Søtoften 10, Mødelokale 2 Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Ved økonomiforhandlingerne mellem Regeringen og KL vil beredskabet indgå som fokusområde.

Ved økonomiforhandlingerne mellem Regeringen og KL vil beredskabet indgå som fokusområde. Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 26-04-2017 10:00 26-04-2017 12:00 Dato: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: 26. april 2017 10:00-12:00 AffaldVarme Aarhus, Varmehuset, Bautavej 1, 8210 Aarhus V, lokale

Læs mere

Fremtidens Østjyske Beredskab

Fremtidens Østjyske Beredskab Fremtidens Østjyske Beredskab Den 30. januar 2015 Referat fra Projektgruppemøde nr. 2 Mødedato: Tirsdag, den 27. januar 2015 Mødested: Skanderborg Rådhus, mødelokale 8 Deltagere: Beredskabschef Søren Rekly

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted:

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted: Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 18-11-2016 10:00 18-11-2016 12:00 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 18. november 2016 10:00-18-11-2016 12:00 Aarhus Rådhus, mødelokale 381 Fung. rådmand Camilla Fabricius

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, August Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, August Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Mødereferat. Logistikmøde nr TEKNIK OG MILJØ Aarhus Brandvæsen Aarhus Kommune

Mødereferat. Logistikmøde nr TEKNIK OG MILJØ Aarhus Brandvæsen Aarhus Kommune Mødereferat Logistikmøde nr. 5-2014 Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Kl. 10.30 12.00 Mødested: KIR, K1 Deltagere: Erik Rasmussen (ER) Flemming Frahm (FF) Hans Simonsen (HS) Henrik Christensen (HC) Henrik

Læs mere

Mødereferat. Referat af AMO NM møde nr Den 2. marts Århus Brandvæsen. Arbejdsmiljøgruppemøde (NM).

Mødereferat. Referat af AMO NM møde nr Den 2. marts Århus Brandvæsen. Arbejdsmiljøgruppemøde (NM). Mødereferat Referat af AMO NM møde nr. 1 2015. Den 2. marts 2015 Århus Brandvæsen Teknik og Miljø Århus Kommune Arbejdsmiljøgruppemøde (NM). Mødedato: 23. februar 2015 Mødetid: Kl. 08.30 Mødested: Skolestuen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Onsdag, den 9. januar 2019, kl. 10.00 Mødested: Deltagere: Fraværende m/afbud: Fraværende u/afbud: Kopi til: Østjyllands Brandvæsen, St. Skanderborg Rådmand Bünyamin

Læs mere

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse Mødedato MED Udvalgsmøde for Plejeboligområdet dato 30. maj 2018 Mødested Deltager Lokale udsigten Sundhedshuset Funch (leder fmd), Michael Thrane(leder) Afbud Jane Rostock (Leder) Birgit Olsen(Humle)

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Medarbejderrepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN. Arbejdsmiljørepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN

Medarbejderrepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN. Arbejdsmiljørepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: NN (formand), NN, NN Medarbejderrepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN. Arbejdsmiljørepræsentanter: NN (evt. Næstformand), NN, NN Tilforordnede: NN Sekretær: NN

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Område MED - Specialrådgivningen Mødedato: Tirsdag den 3. september 2013 Mødested: Mødelokalet 1. sal, Nørregade 41, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Karl Kristian

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018 SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret Referat Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 29. oktober 2018 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Lokale 125B Deltagere: Arne Pedersen, Mette Cadovius, Helle Zelasny,

Læs mere

Referat. fra. FællesMED Børn og Unge

Referat. fra. FællesMED Børn og Unge Referat fra FællesMED Børn og Unge Mødedato: Tirsdag den 2. september 2014 Mødetidspunkt: 13:00-14:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 2 på BCV Louise Raunkjær, Anette Brodde, Flemming

Læs mere

Referat. fra. FællesMED Børn og Unge

Referat. fra. FællesMED Børn og Unge Referat fra FællesMED Børn og Unge Mødedato: Mandag den 22. juni 2015 Mødetidspunkt: 13:00-14:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Multisalen på Rådhuset Louise Raunkjær, Anette Brodde, Flemming

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Torsdag, den 25. januar 2018, kl. 10.00 Mødested: Deltagere: Fraværende m/afbud: Fraværende u/afbud: Kopi til: Skanderborg Rådhus, mødelokale 1.S.04 Rådmand Bünyamin

Læs mere

Forretningsorden for Region Midtjyllands Regions MEDudvalg

Forretningsorden for Region Midtjyllands Regions MEDudvalg Forretningsorden for Region Midtjyllands Regions MEDudvalg 1. Medlemmer og suppleanter Stk.1: Regions-MEDudvalget består af 11 ledelsesrepræsentanter og 22 medarbejderrepræsentanter. Stk.2: Ledelsessiden

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat MED-møde den 28. oktober 2015

Referat MED-møde den 28. oktober 2015 Mødeinformation Mødedato: Mødetid: Mødested: Deltagere: Fraværende: 28.10.15 Kl. 17.00 Mødelokalet, Nørrevang 19, Maribo Mike Jepsen Ole Rasmussen Bettina Olsen Odd Pærremand Henrik Andersen Keld Saul

Læs mere

Områdeudvalg for Børn og Unge. Referat

Områdeudvalg for Børn og Unge. Referat Områdeudvalg for Børn og Unge Referat Mødedato: Tirsdag den 08-12-2015 Starttidspunkt for møde: 13:00 Mødelokale: Mødelokale 4+5 Deltagere: Bemærkninger: Fraværende: Afbud: Lone Bjerregaard, Henrik Petersen,

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 12:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Lokale 428, Rådhuset Fraværende: Lone Sten, Jette Sten Jensen, Louise

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Mødedato: 7.december 2015, kl. 14.00-16.00 Mødested: Gl. Landevej 2, Herning Mødedeltagere: Formand Tage Hjortkjær Næstformand Henning Pedersen Jens Ole

Læs mere

Mødereferat Århus Brandvæsen Stab 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7. Ansvarlig Tidsfrist maj 2014.

Mødereferat Århus Brandvæsen Stab 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7. Ansvarlig Tidsfrist maj 2014. Mødereferat Referat af AMG-møde (Hovedbrandstationen) nr. 3 2014. Den 19. august 2014 Århus Brandvæsen Teknik og Miljø Århus Kommune Arbejdsmiljøgruppemøde (Hovedbrandstationen). Mødedato: 18. august 2014

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL CENTER MED-UDVALG FOR ARBEJDSMARKED

BESLUTNINGSPROTOKOL CENTER MED-UDVALG FOR ARBEJDSMARKED BESLUTNINGSPROTOKOL DATO: 22. MAJ 2014 STED: DRONNINGESALEN, DRONNINGENSGADE 24, NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 12:00 MEDLEMMER: LARS BOSTHOLM, MARIA LUND, PIA M. PETERSEN, BIRTE MERRILD, BRIT LYDERSEN, CHARLOTTE

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F.

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Bestyrelsen for FGU Lolland-Falster Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl. 15.00 16.00 på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Dagsorden 1) Godkendelse og underskrivelse af

Læs mere

Referat fra konstituerende møde den 28. januar 2014 i MED-udvalg for Borger & Arbejdsmarked

Referat fra konstituerende møde den 28. januar 2014 i MED-udvalg for Borger & Arbejdsmarked Referat fra konstituerende møde den 28. januar 2014 i MED-udvalg for Borger & Arbejdsmarked A-side medlemmer : Erik Schultz, Peter Petersen, Helle Marquertsen, Marianne Krickau, Berit Damm B-side medlemmer:

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 29.11.2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 3. november, kl. 10:00 14:00 Kulturhuset, Vejleåparken Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Notat. Historie. Ansættelse til viceberedskabschef. Århus Brandvæsen. Den. 15. juli 2010. Ny viceberedskabschef til Århus Brandvæsen

Notat. Historie. Ansættelse til viceberedskabschef. Århus Brandvæsen. Den. 15. juli 2010. Ny viceberedskabschef til Århus Brandvæsen Notat Emne: Til: Ansættelse til viceberedskabschef Ansøger Den. 15. juli 2010 Århus Brandvæsen Teknik og Miljø Århus Kommune Ny viceberedskabschef til Århus Brandvæsen Århus Brandvæsen søger en ny kollega

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Onsdag den 11-06-2008 Mødested: Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Per Søeberg Fraværende: Bemærkninger: Tillægsaftale Kontrakt

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Mødedato: torsdag den 12. marts 2015 kl. 12.00-14.45 Mødested: Brandstationen Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Leo Kristoffersen (formand i Hennings

Læs mere

DAGSORDEN. Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet

DAGSORDEN. Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet DAGSORDEN Møde nr. : 03/2010 Sted : Mødelokale 101 Dato : 16. september 2010 Start kl. : 13:00 Slut kl. : 15:30 Medlemmer Margit Tang Møller (Ledelse) Birte Kousted

Læs mere

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm Bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning, næstformand Per Brobæk Madsen, Isabell Friis Madsen, Sven Thorøe, Susanne Bøgelund Kristiansen, Rie Grotkjær Øvrige deltagere: Klaus Grønbæk

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 4. februar 2013

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 4. februar 2013 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 4. februar 2013 Mødedeltagere: Afbud: Jan Lemser Rauf Hasanezadeh Lone Clausen Ulla Loren Hansen Jesper Olesen Ebbe Merkelsen Henrik Bjørn Hansen Søren

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Torsdag d. 31. august 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Dagsorden samt fremsendte

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 27. august 2013 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Anja Munch Larsen, Anna Haurdahl

Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Anja Munch Larsen, Anna Haurdahl Side 1/5 Mødedato: 24. maj 2018 kl. 09.00-11.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LAMU Økonomi og Bygninger LAMU deltagere: LSU deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Esther

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B Side 1/5 Mødedato: 23. november 2017, kl. 09.00 10.30 Mødested: Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 Mødeemne: LAMU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels Jørgen Rasmussen, Esther S. T. Henriksen,

Læs mere

Offentlig mødeprotokol. Møde: Chefgruppe Miljø og Teknik Mødetid: 26. september 2012 kl. 8:30 Mødested: Lene Andersens kontor Sekretariat: Tilstede:

Offentlig mødeprotokol. Møde: Chefgruppe Miljø og Teknik Mødetid: 26. september 2012 kl. 8:30 Mødested: Lene Andersens kontor Sekretariat: Tilstede: Møde: Chefgruppe Miljø og Teknik Mødetid: Mødested: Lene Andersens kontor Sekretariat: Tilstede: Afbud: Lene Andersen Nels G. Markussen Rune Asmussen Lars Peter Salhøj Side 2 af 18 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen, Karina

Læs mere

Varde Kommune. Dagsorden. til. MED-udvalg Børn og Unge. Mødedato: Mandag den 1. september Mødetidspunkt: 8:30

Varde Kommune. Dagsorden. til. MED-udvalg Børn og Unge. Mødedato: Mandag den 1. september Mødetidspunkt: 8:30 Dagsorden til MED-udvalg Børn og Unge Mødedato: Mandag den 1. september 2014 Mødetidspunkt: 8:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Titan - Børn & Unge Louise Raunkjær, Anette Brodde, Ole Holdgaard,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Referat Til stede: Afbud: Steen Lykke Nielsen, David Croft, Jytte Christensen, Jørgen Eriksen, Kirsten Heinrichson, Lizzie

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen HR og Uddannelse Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping Møde slut: 12.00 Fraværende: Gytte Gade og Ulla Paulsen. 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 119 sprotokol

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Den 14. dec. 2011 kl. 15.00 I mødelokalet ved direktørens kontor Medlemmer Formand Ebbe Lilliendal, Landsformand for de frie skoler, udpeget

Læs mere

Åbent referat til. Fælles-MED Social, Sundhed og Beskæftigelse

Åbent referat til. Fælles-MED Social, Sundhed og Beskæftigelse Åbent referat til Mødedato: Torsdag den 12. december 2013 Mødetidspunkt: 13:30-15:30 Mødested: Deltagere: Mødelokale 2, Bytoften Fra medarbejdersiden: Michael Frandsen, FTF, Jobcenter Varde - afbud Nikolaj

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 21. november 13. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 11.15 15.00

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 21. november 13. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 11.15 15.00 Aarhus, den 26. november 2013 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 21. november 13 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 11.15 15.00 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF KE FP Jesper Weber Skorstengaard

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen)

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Møde slut: 12.30 Fraværende: Gytte Gade, Poul Larsen og Henrik Christensen deltog ikke i behandlingen

Læs mere

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen Dagsorden HSI Mødedato: Onsdag den 2. december 2009 Starttidspunkt: Kl. 12:00 Sluttidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale: D1.06 Medlemmer: Afbud: Blangstedgårdsvej Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone

Læs mere

Åbent Referat. til. Fælles-MED Social, Sundhed og Beskæftigelse

Åbent Referat. til. Fælles-MED Social, Sundhed og Beskæftigelse Åbent Referat til Mødedato: Torsdag den 10. december 2015 Mødetidspunkt: 13:30-15:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 3, Bytoften Gitte Eskesen, Thorkild Sloth Pedersen, Nikolaj Dybdal

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen Dato 22. januar 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Mern Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Ida Oddershede,

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. 23. oktober 2014. Tidspunkt kl. 19.00 21.30. Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. 23. oktober 2014. Tidspunkt kl. 19.00 21.30. Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 23. oktober 2014 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd Thorsten Gregersen Bjørn Haldur, Stine Friis-Vestergård,

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens konstituerende møde torsdag d. 30. januar 2014 kl. 16.30 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Mødedeltagere: John Brædder, Holger Schou Rasmussen,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen for SOSU Nord torsdag den 26. september 2013, kl. 15.30-18.00 i mødelokale C i Ledelsessekretariatet, Viren 15, Vodskov

Referat fra møde i bestyrelsen for SOSU Nord torsdag den 26. september 2013, kl. 15.30-18.00 i mødelokale C i Ledelsessekretariatet, Viren 15, Vodskov Referat fra møde i bestyrelsen for SOSU Nord torsdag den 26. september 2013, kl. 15.30-18.00 i mødelokale C i Ledelsessekretariatet, Viren 15, Vodskov Bestyrelsen for SOSU Nord: Poul Hedemann Jørgen Rørbæk

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre

Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre Dato 9. marts 2015 Dok.nr. 16375/15 Sagsnr. 14/13483 Ref. 37164 Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre Tilstede: Bent Peter Larsen, Pia Koch

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Mandag d. 19.03 2018 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Christina Poulsen, Gitta Catalina, Lise Jacobsen, Lars Asmussen, Michael Rolighed,

Læs mere

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Lokale 428 Rådhuset Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat. fra. OvergangsMED Børn og Unge

Referat. fra. OvergangsMED Børn og Unge Referat fra OvergangsMED Børn og Unge Mødedato: Tirsdag den 5. maj 2015 Mødetidspunkt: 10:00-12:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødesalen, Materielgården i Sig Louise Raunkjær, Anette Brodde,

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra ekstraordinært møde den 9. januar 2008. ---- Godkendt

1. Godkendelse af referat fra ekstraordinært møde den 9. januar 2008. ---- Godkendt Hospitalsenheden Vest Teknisk Afdeling Dato: 25.02.2008 Sagsbehandler: Mona Vennersdorf E-mail: moven@ringamt.dk Side 1 / 6 Referat: Møde i Lokal-MED udvalget, Teknisk Afdeling Tirsdag den 12. februar

Læs mere

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl. 10.00 12.30 Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets møde 3. Høring

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 11. december 2017 På afd. Terslev

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 11. december 2017 På afd. Terslev Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 11. december 2017 På afd. Terslev 18.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Sofie Paludan, Pernille Hoff Krapper, Jacob Poulsen, Frank Poll,

Læs mere

DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Referat af Forretningsudvalgets møder

DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Referat af Forretningsudvalgets møder DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 25. september 2019 kl. 10.00 15.00 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets

Læs mere

Samarbejdsudvalget vedrørende Fysioterapi i Region Hovedstaden

Samarbejdsudvalget vedrørende Fysioterapi i Region Hovedstaden BESLUTNINGER Samarbejdsudvalget vedrørende Fysioterapi i Region Hovedstaden SAMARBEJDSUDVALGET vedrørende Fysioterapi i Region Hovedstaden * Der afholdes formøde for politikere kl. 08.00-09.00 i bryllupssalen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00 Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00 Referat Ny Munkegade 120 Lokale 1525-626 (mulighed for videolink) ST FAMU møde Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen B. Jespersen (daglig

Læs mere

Referat fra mødet i Administrationens Lokal-MEDudvalg den 20. juni 2007

Referat fra mødet i Administrationens Lokal-MEDudvalg den 20. juni 2007 Referat fra mødet i Administrationens Lokal-MEDudvalg den 20. juni 2007 Deltagere: Jens Erik Sørensen, Morten Christensen, Grethe Hassing, Kim Heikki, Henrik E. Jørgensen, Ulla Lykke Pedersen, Charlotte

Læs mere

Notat. Århus Kommune. Indledning. Arbejdsmiljøstrategien Arbejdsmiljøredegørelse / ledelsesevaluering af arbejdsmiljøindsatsen 2010 i MSB

Notat. Århus Kommune. Indledning. Arbejdsmiljøstrategien Arbejdsmiljøredegørelse / ledelsesevaluering af arbejdsmiljøindsatsen 2010 i MSB Notat Emne Til Kopi til Arbejdsmiljøredegørelse / ledelsesevaluering af arbejdsmiljøindsatsen 2010 i MSB HMU D. 11. marts 2011 Århus Kommune Indledning En gang årligt skal ledelsen udarbejde en evaluering

Læs mere

Referat fra sidst Godkendes inden udsendelse af referat til enheder i viften.

Referat fra sidst Godkendes inden udsendelse af referat til enheder i viften. Referat til MED-møde den 6. februar 2017. Tilstede: Jørgen Fuglsang, Jeppe Esmann De Lemos, Gert Struve Mortensen, Mette C. Longsted, Bettina Dyred, Lone Z. Nielsen, Niels Helmer Jensen, Annette Kjærgaard

Læs mere

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro.

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Mødt: Lars Otte Koefoed, Kasper Knudsen, Anne Gitte Bang

Læs mere