Bilag 1 Kravspecifikation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 1 Kravspecifikation"

Transkript

1 Bilag 1 Kravspecifikation Vedrørende café, restaurant og kantine samt forplejning til møder og arrangementer på Det Danske Filminstitut Forpagtningens genstand Forpagtningen omfatter drift af café, restaurant SULT og kantine, herunder med leverancer af forplejning til møder og arrangementer på Filminstituttet, jf. afsnit 1 i Udbudsbetingelserne. Café og restaurant vil være åben for offentligheden, mens kantine vil være forbeholdt Filminstituttets medarbejdere og lejere. Lokalefaciliteter Løsøre Forpagtningsafgift og anden økonomi furbundet med forpagtningen I alt 441,2 m 2, jf. bilag 2 i forpagtningskontrakten. Vedrørende løsøre, service og fastmonteret driftsinventar henvises til punkt 18.3 og bilag 3 i kontrakten. Forpagter betaler en løbende afgift til Filminstituttet som vederlag for samtlige rettigheder, som Forpagter er tillagt i henhold til forpagtningskontrakten. Betalingen udgøres af følgende 3 elementer: Forpagter betaler en årlig grundafgift til Filminstituttet (udgør i dag kr. årligt). Det er grundafgiften ansøger byder på i ansøgningen. En omsætningsafhængig betaling på 5 pct. af omsætningen over 7 mio. kr., som forpagter betaler til Filminstituttet. Filminstituttet betaler et årligt tilskud til forpagter på kr. Tilskuddet går udelukkende til dækning af en del af de lønudgifter forpagter afholder i forbindelse med drift af kantinen, jf. Finansministeriets budgetvejledning fra 2016 og forpagtningskontraktens pkt Årlig omsætning 2017 Samlet omsætning for café, restaurant SULT og kantine 14,5 mio. kr. Kantinens omsætning udgjorde ca. 0,9 mio. kr. i 2017.

2 Side 2 / 9 Antal medarbejdere på Det Danske Filminstitut Restaurantens kapacitet Forpagtningsperioden Åbningsdage Koncept Ca. 140 medarbejdere og lejere. Ca. 220 siddende gæster. D. 1. januar 2020 til og med 31. december Forpagtningen kan herefter forlænges med yderligere 2 år. Caféen og restaurant følger Cinematekets åbningstider kl og holder åbent alle ugens dage. Lukket særlige helligdage og i slut juli. Kantinen holder åbent for frokost fra kl til på alle arbejdsdage. Kantinen holder lukket på helligdage. Forpagter har pligt til at drive café og restaurant, så disse lever op til det generelle kvalitets- og serviceniveau på Filminstituttet. Der lægges vægt på hurtig betjening af publikum i forbindelse med biografforestillingerne, men der ønskes også, at SULT skal tiltrække frokost- eller middagsgæster, der ikke er i Cinemateket for at se film. Institutionens beliggenhed i Københavns centrum kan anvendes til at skabe et alment kundegrundlag udefra. Filminstituttet forventer generelt, at SULT bidrager med følgende: Giver publikum samt andre besøgende en god oplevelse, samt medvirker til at tiltrække nye målgrupper og kunder. Sikre en fornuftig balance mellem høj kvalitet med friske råvarer og et rimeligt prisniveau, der er afstemt med Cinematekets målgrupper. Sikre et højt serviceniveau for alle slags publikum og kunder, både private gæster og ved indlejninger/arrangementer. Skaber et naturligt mødested for personer beskæftiget i filmbranchen. Er en naturlig samarbejdspartner med Cinemateket i arrangementer, der kombinerer film- og mad oplevelser. Caféens, restaurantens og kantinens overordnede koncept og væsentlige ændringer heri skal godkendes af Filminstituttet.

3 Side 3 / 9 Kvalitet Det er et krav, at forpagter opretholder et højt kvalitetsniveau i både caféen, restauranten og kantinen og ved alle arrangementer uanset størrelse. Derudover er det et krav, at kvaliteten afspejles i menuen, der altid fremstår indbydende, præsentabel og skal være tilberedt af friske råvarer. Restaurant Sortimentet i restauranten skal passe til Filminstituttets gæster, dvs. både biografgæster og andre besøgende i dag- og aftentimerne. Der skal både være mulighed for at indtage frokost og middag i restauranten samt tilbydes kager, sandwich og drikkevarer til rimelige priser. Priserne skal være i overensstemmelse med madens kvalitet og med prisniveau, der stemmer overens med Cinematekets publikum. Ved indlejninger forventes det, at Forpagter er i stand til at tilbyde forplejning til større selskaber og dagskonferencer, der afholdes i Filminstituttets lokaler og sikre det samme kvalitets-og prisniveau som i restauranten. Forpagter skal desuden kunne tilrettelægge menu og forplejning i overensstemmelse med kundens ønsker og overholde tidsplanen for kundens program. Forpagter sørger for, at serveringspersonalet har et overordnet kendskab til Filminstituttets aktiviteter, herunder biografprogram. Forpagter forpligter sig til i Restaurant SULT at have særlige personalepriser til Filminstituttets personale på aftenvagt/aftenarbejde uden for kantinens åbningstid. Det er gældende uanset, om Forpagter har andre arrangementer. Café Caféen er i udgangspunktet tiltænkt Cinematekets biograf- og bibliotekspublikum og skal inden for åbningstiden give disse mulighed for hurtigt at købe cafévarer, mens de opholder sig i foyeren.

4 Side 4 / 9 Caféen kan, så længe der kan opnås tilladelse, også opstille udendørs borde ved Gothersgade/Lønporten og servere ved disse. Caféen skal være et hurtigt alternativ til restauranten og forventes at kunne servere et hurtigt måltid, f.eks. sandwich/suppe/kage samt naturligvis drikkevarer. Priser i caféen skal være fordelagtige i forhold til restauranten, uden at dette betyder forringet kvalitetsniveau. Caféen kan servere to-go og take-away. Sortiment i caféen skal afspejle Filminstituttets profil og identitet. Der kan således ikke sælges popcorn eller lignende. Kioskvarer som slik og konfekture er ikke en del af caféens sortiment, men forhandles i Cinematekets billetsalg. Caféen kan dog godt sælge is. Filminstituttet sørger for, at caféen er udstyret med filmtidsskrifter. Forpagter skal sørge for at dagens aviser altid er at finde i caféen. Med daglige aviser forstås som minimum Politiken, Berlingske Tidende, Information og Weekendavisen. Der gælder særlige forhold ved større indlejninger, jf. pkt i kontrakten. Kantinen Kantinens lokaler må benyttes til daglig bespisning af Filminstituttets medarbejdere og lejere samt deres gæster. Personalet har ret til at spise medbragt mad i kantinen. Der etableres selvafrydning. Dog påhviler det Forpagter og dennes personale at tørre borde af og at bringe brugt service m.m. til opvask og at vaske servicet op. Kantinen skal holde åbent for salg af mad fra kl til kl på alle arbejdsdage året rundt. Filminstituttet informerer kantinen om større samlet fravær af medarbejdere samt ferieplaner af hensyn til kantinens bemanding. Medarbejdere skal kunne købe frokostvarer fra kl

5 Side 5 / 9 Forpagter skal efter nærmere aftale tilbyde salg af takeaway middagsmad til medarbejderne til medarbejderpriser, såfremt Filminstituttet efterspørger dette. Kantinen skal være i stand til at levere koldt og varmt køkken og er berettiget til og forpligtet til at forhandle de varer og yde de serveringer, som sædvanligvis finder sted i virksomheder af denne art. Blandt sortimentet i kantinen skal der kunne leveres morgenmad, sandwich, smørrebrød, salater, en varm dagens ret samt kager og en daglig vegetarret. I ugens løb ønskes en varieret menu i forhold til kød, fisk og vegetarretter. Der ønskes fisk 2 gange om ugen og et passende og varieret tilbehør til dagens ret. En gang om ugen i vinterhalvåret, skal der fast også tilbydes en suppe ud over den daglige menu. På salatbordet bør der være minimum 3-4 forskellige salater, hvoraf ca. halvdelen er uden dressing. Der skal endvidere være et udvalg af dressinger at vælge imellem samt fx sennep, remoulade og lignende alt efter, hvilken ret der serveres. Det skal sikres, at der er et væsentligt udbud af økologiske fødevarer særligt inden for de varegrupper, hvor den økologiske produktion er betydelig. I det omfang det kan lade sig gøre, bør det fremgå, hvilke madvarer, der er økologiske. Maden skal være sund, ernæringsrigtig, varieret og spændende. Det forventes, at der benyttes friske råvarer, og at køkkenet serverer en menu efter sæson. Der skal sælges sodavand og vand i kantinen, og der kan endvidere sælges et mindre udvalg af kioskvarer. Det daglige salg til medarbejderne i kantinen skal foregå kontant direkte ved købet eller efter nærmere aftalte retningslinjer.

6 Side 6 / 9 Menuen skal være synlig i kantinen. Forpagter skal sørge for at tilbyde en præsentabel frokost, holde kantineborde og salatbordet rene samt sørge for salt/peber bøsse på bordene. Forpagter er forpligtet til at samarbejde med et eventuelt kantineudvalg nedsat blandt Filminstituttets medarbejdere og lytte til ønsker fra kantineudvalget. Arrangementer Arrangementer kan spænde fra receptioner, brancheseminarer og større fester til større events som Kulturnatten og Open Air. Større arrangementer og receptioner både internt og eksternt varsles i udgangspunktet senest 7 dage før afviklingen. I tilfælde af uforudsete arrangementer, der skal afvikles indenfor 7 dage, forpligter Filminstituttet sig til at forhøre sig hos Forpagter om Forpagter kan levere til det pågældende arrangement. Såfremt Forpagter ikke kan eller har mulighed for at efterkomme dette, er Filminstituttet berettiget til at anvende en anden leverandør. Arrangementer kan være placeret indenfor og udenfor Cinematekets åbningstid. Forpagter er forpligtet til at levere traktementer til alle arrangementer på Filminstituttet og berettiget til levering ved eksterne arrangementer, dog med undtagelse af Cinemateks arrangementer i Asta Bar, hvor Cinemateket er berettiget til at arrangere egen bar-drift. Cinemateket kan også benytte andre leverandører ved egne arrangementer. Det gælder arrangementer både i og uden for normal åbningstid. Forpagter er forpligtet til at fastholde et rimeligt prisniveau til Filminstituttets egne arrangementer ved at tilbyde en fastkunderabat på 20 % til Filminstituttet ift. SULT s normale markedspriser til større arrangementer. Ved arrangementer, hvor Filminstituttet er arrangør eller medarrangør, forbeholder Filminstituttet sig ret til at servere sponsorerede eller egne varer uden beregning af proppenge.

7 Side 7 / 9 Det aftales fra gang til gang, hvorvidt Forpagter eller Filminstituttets personale forestår serveringen. Anvendes Forpagters personale, betaler Filminstituttet personalets timeforbrug. Eksterne arrangementer, der lukker SULT for andre gæster, skal forudgående godkendes af Filminstituttet. Ved eksterne arrangementer forstås arrangementer, der ikke holdes for Filminstituttets regning. Forpagter varsler skriftligt Filminstituttet i god tid inden arrangementets afholdelse. SULT vil i den forbindelse skulle respektere Filminstituttets virke. Det betyder bl.a., at der altid skal være adgang gennem SULT til biograf Benjamin og FILM-X. Møder Forpagter er efter anmodning forpligtet til at levere mad og drikkevarer fra kantinen til interne møder og fra restauranten til møder for eksterne gæster, der lejer sig ind på Filminstituttet. Forpagter er endvidere forpligtet til at levere mad og drikkevarer til Filminstituttets øvrige lejere. Der skal kunne leveres ud over kantinens åbningstid. Bestillinger skal afgives senest dagen før kl Der kan dog forekomme undtagelser, hvor det ikke er muligt at overholde denne tidsfrist. Disse tilfælde skal imødekommes i det omfang, det er muligt. Bestilling skal ske ved rekvisition, som udfyldes med angivelse af mødets emne og navnet på arrangøren, og underskrives af den ansvarlige. Rekvisitionen skal endvidere angive mødets start- og sluttidspunkt, antallet af deltagere, samt hvilke varer serveringen omfatter. I tilfælde, hvor Forpagter ikke kan overholde en kort tidsfrist, er Filminstituttet og Filminstituttets øvrige lejere berettiget til at anvende anden leverandør. Forpagter er forpligtet til at servere før mødets start og til at rydde af og hente brugt service, så snart et møde er slut. Dette gælder også ved indlejninger, der afholdes i mødelokaler.

8 Side 8 / 9 Service/forpagters personale Samarbejde Forpagter har ansvar for, at personalet er servicemindede og imødekommende både i kantinen og i publikumsområderne, og at medarbejderne er informeret om Cinematekets væsentligste tilbud og indhold. Forpagter er forpligtet til at tage aktiv del i at være en integreret del af Cinematekets samlede udtryk og kulturelle tilbud. Det forventes, at Forpagter bidrager til et godt samarbejde ved at bakke op om Cinematekets tiltag samt Filminstituttets arrangementer og behov ved møder. Derudover forventes det, at Forpagter selv tager initiativer til opgradering af restauranten som service, indretning, varesortiment og laver særlige tilbud eller andet, der gør restauranten og Cafèen attraktiv, fx fredagsbar i Cafèen. Der holdes løbende orienterende møder mellem Forpagter og Filminstituttet. Som udgangspunkt afholdes møder hver 3. måned. På disse møder orienteres/drøftes driften af caféen og restauranten, ligesom kantinen, sortiment og markedsføring af caféen og restauranten kan drøftes. Det daglige samarbejde finder sted mellem Forpagter eller dennes stedfortræder i SULT og en af Filminstituttet udpeget ansvarlig. Denne skal sørge for at holde Forpagter underrettet om aktiviteter på Filminstituttet. Forpagter og Cinemateket samarbejder som ligeværdige partnere om arrangementer for gæster med kombinationer af Film + Mad. Samarbejdet skal tilbyde gæsterne gode oplevelser. Begge parter forpligter sig til at optræde som arrangører såvel som leverandører til priser og kvalitet, som passer til målgruppen. Der afholdes løbende møder om arrangementer i forbindelse med planlægning af månedsprogrammer og større events som Kulturnatten og Open Air i Kgs. Have. Ved disse arrangementer forventes det, at Forpagter indgår aktivt i samarbejdet og bidrager til at skabe et succesfuldt event, både i form at varesortiment, der passer til eventet, ekstra services samt personale, der kan varetage denne opgave.

9 Side 9 / 9 Dette gælder ligeledes ved indlejninger, hvor eksterne kunder lejer sig ind i Cinematekets lokaler og forpagter leverer forplejningen og i festivalperioder, hvor Cinemateket indgår samarbejde med eksterne festivaler. Indretning Markedsføring Hygiejniske krav Filminstituttet har ansvaret for al indretning af samt skiltning i café/restaurantens lokaler. Forpagter er meget velkommen til at stille forslag til udsmykning og indretning, som dog skal godkendes af Filminstituttet. Der skal skabes passende referencer til filmkunsten /mediet- i form af materiel, blade og lignende. Forpagter står for al markedsføring af caféen og restauranten. I særlige tilfælde kan der aftales fælles markedsføringstiltag mellem Filminstituttet og Forpagter, jf. uddybning i pkt. 16 i kontrakten. Caféen/restauranten/kantinen skal drives efter reglerne i lov om hotel- og restaurationsvirksomhed, de til enhver tid gældende regler om behandling mv. af fødevarer og hygiejne samt ordensbekendtgørelsens forskrifter. Forpagter er ansvarlig for, at såvel den daglige ledelse som det ansatte personale er i besiddelse af de nødvendige kvalifikationer og uddannelsesmæssige baggrund på hygiejneområdet.

Restaurant SULT i udbud

Restaurant SULT i udbud Restaurant SULT i udbud Udbudsbetingelser Vedrørende café, restaurant og kantine samt forplejning til møder og arrangementer på Det Danske Filminstitut 1. Baggrund for udbuddet 1.1 Beskrivelse af Filminstituttet

Læs mere

Restaurant Den Gamle Stald på Det Grønne Museum, Gl. Estrup

Restaurant Den Gamle Stald på Det Grønne Museum, Gl. Estrup Side 1 af 6 Restaurant Den Gamle Stald på Det Grønne Museum, Gl. Estrup Udbudsbetingelser Beskrivelse af Det Grønne Museum Det Grønne Museum, herefter kaldet Museet, står for nærværende udbud. Udbuddet

Læs mere

Forpagtning udbydes pr. 1/ af Restaurant Den Gamle Stald på Det Grønne Museum, Gl. Estrup.

Forpagtning udbydes pr. 1/ af Restaurant Den Gamle Stald på Det Grønne Museum, Gl. Estrup. Side 1 af 7 Forpagtning udbydes pr. 1/1 2020 af Restaurant Den Gamle Stald på Det Grønne Museum, Gl. Estrup. Udbudsbetingelser. Stikord: Forpagtning af godt 600 m2 veldrevet restaurant beliggende i fredede

Læs mere

Forpagtningskontrakt. vedrørende. café, restaurant og kantine. samt forplejning til møder og arrangementer. på Det Danske Filminstitut

Forpagtningskontrakt. vedrørende. café, restaurant og kantine. samt forplejning til møder og arrangementer. på Det Danske Filminstitut 1 Forpagtningskontrakt vedrørende café, restaurant og kantine samt forplejning til møder og arrangementer på Det Danske Filminstitut Mellem Det Danske Filminstitut Gothersgade 55 1123 København K CVR nr.:

Læs mere

KANTINEDRIFT - INCUBA KATRINEBJERG - IT-HJØRNET AARHUS UNIVERSITET

KANTINEDRIFT - INCUBA KATRINEBJERG - IT-HJØRNET AARHUS UNIVERSITET KANTINEDRIFT - INCUBA KATRINEBJERG - IT-HJØRNET PROCESSEN Tidsplan Mandag den 11. september 2017 Offentliggørelse Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 14.00 Tilbudsfrist Tirsdag den 2. januar 2018 Opstart

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Offe ntligt udbud nr. 2 0 1 5 / SI0 0 1. Udbud af køkken- og kantinedriftsopgaver. hos. Kommune qarfik Se rme rs ooq Rådhus e t

UDBUDSMATERIALE. Offe ntligt udbud nr. 2 0 1 5 / SI0 0 1. Udbud af køkken- og kantinedriftsopgaver. hos. Kommune qarfik Se rme rs ooq Rådhus e t UDBUDSMATERIALE Offe ntligt udbud nr. 2 0 1 5 / SI0 0 1 Udbud af køkken- og kantinedriftsopgaver hos Kommune qarfik Se rme rs ooq Rådhus e t 1 Indho lds fo rte g ne ls e 1 Indledning... 3 2 Vilkår for

Læs mere

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service.

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. KE Service 1 2004 11 23 Sådan gør vi. Konceptet. Vores koncept bygger på høj kvalitet af madvarer

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus

Læs mere

SMIL Sundere Mad i Idrætslivet. Jumpfood i Grænsehallerne HANDLEPLAN

SMIL Sundere Mad i Idrætslivet. Jumpfood i Grænsehallerne HANDLEPLAN SMIL Sundere Mad i Idrætslivet Jumpfood i Grænsehallerne HANDLEPLAN 1 Grænsehallerne HANDLEPLAN prioriteret Formål: Grænsehallerne skal være et sundt og naturligt udgangspunkt for brugere af Grænsehallerne

Læs mere

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde.

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde. Forpagtningskontrakt mellem Rudersdal Kommune og Keyvon Vakhsh, Hyrdevangen 67, 2400 København NV om drift af cafe, beliggende på Rundforbi Idrætsanlæg, Egebækvej 118, 2850 Nærum. Kultur Birkerød Idrætscenter

Læs mere

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling.

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk Hus på Odense Havn inviterer hermed interesserede restauratører til at byde

Læs mere

1 Opgaven. Intern Service Udbud af Kantinedrift Opgaven. 0 Bilagsoversigt Til opgavebeskrivelsen knytter sig følgende bilag, alle dateret den

1 Opgaven. Intern Service Udbud af Kantinedrift Opgaven. 0 Bilagsoversigt Til opgavebeskrivelsen knytter sig følgende bilag, alle dateret den 1 0 Bilagsoversigt Til opgavebeskrivelsen knytter sig følgende bilag, alle dateret den : Bilag A - København Foto af køkken og kantine samt oversigtstegning Bilag B Hedehusene Foto af køkken og kantine

Læs mere

Koncept for restauranten på Fælleden. Generelt: Notat; koncept for restauranten på Fælleden

Koncept for restauranten på Fælleden. Generelt: Notat; koncept for restauranten på Fælleden Notat; koncept for restauranten på Fælleden Direktionen forelægges i maj 2016 en indstilling vedrørende økonomi for driftsenheden på Fælleden. Herunder hører de kommunale tilskud til / indtægter fra drift

Læs mere

Forpagtning af Restaurant Mantzius på Kulturcenter Mantziusgården - Udbudsmateriale

Forpagtning af Restaurant Mantzius på Kulturcenter Mantziusgården - Udbudsmateriale Forpagtning af Restaurant Mantzius på Kulturcenter Mantziusgården - Udbudsmateriale Kulturcentret Mantziusgården Mantziusgården er et kulturhus og et kulturelt omdrejningspunkt i Birkerød. 22. december

Læs mere

Velkommen til Sognets Hus

Velkommen til Sognets Hus Velkommen til Sognets Hus Fløng Byvej 16, Fløng 2640 Hedehusene Telefon: 46 56 27 49 Anvendelse af det nye Sognets Hus Udover konfirmand- og juniorkonfirmandundervisning, som kirkens præster og sognemedhjælper

Læs mere

Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk

Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk Mange børn spiser mindst halvdelen af deres daglige måltider i daginstitutionen. Måltiderne spiller derfor en vigtig rolle i børnenes hverdag, og de har betydning

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt University College Nordjylland, Læreruddannelsen i Aalborg (herefter: bortforpagteren) bortforpagter herved kantinen Mylius Erichsens Vej 131 til XXXX (herefter: forpagteren) på følgende

Læs mere

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG 24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND...3 1 JULIAN 3 APS...5 2 STREET FOOD SUPPLIES...6 3 STADEHOLDERFORENINGEN...6 4 STREET FOOD RÅDET...7

Læs mere

Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale

Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale 1. Udbud af driften af caféen i Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg Silkeborg Kommune, Kultur- og Borgerservice, Biblioteket (herefter benævnt

Læs mere

BILAG B - INDHOLDSFORTEGNELSE

BILAG B - INDHOLDSFORTEGNELSE BILAG B - INDHOLDSFORTEGNELSE BILAG B - INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 BILAG B KRAVSPECIFIKATION... 2 1. Præsentation af Ankestyrelsens ønskede løsning... 2 1.1 Overordnet beskrivelse... 2 1.2 De fysiske rammer...

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus Universitet udbyder

Læs mere

OVERORDNET MAD OG MÅLTIDSPOLITIK FOR GENTOFTE KOMMUNE

OVERORDNET MAD OG MÅLTIDSPOLITIK FOR GENTOFTE KOMMUNE OVERORDNET MAD OG MÅLTIDSPOLITIK FOR GENTOFTE KOMMUNE August 2009 Den overordnede mad- og måltidspolitik er udarbejdet på baggrund af Gentofte Kommunes Sundhedspolitik, og skal danne grundlag for udarbejdelse

Læs mere

Annoncering af forpagtning af restaurant og kantine i Nationalmuseet/Prinsens Palæ, Ny Vestergade 10, 1471 København K Udbuddets indhold

Annoncering af forpagtning af restaurant og kantine i Nationalmuseet/Prinsens Palæ, Ny Vestergade 10, 1471 København K Udbuddets indhold Annoncering af forpagtning af restaurant og kantine i Nationalmuseet/Prinsens Palæ, Ny Vestergade 10, 1471 København K Udbuddets indhold 1. Udbuddets delydelser:... 2 1.1. Restaurantforpagtning:... 2 1.2.

Læs mere

NOTAT. Sund mad i haller

NOTAT. Sund mad i haller NOTAT DATO 6. juli 2011 SAGSNR. SAGSANSVARLIG Britt Hesselvig og Cathrine Sinding KULTUR- OG FRITID Sund mad i haller Personlig henvendelse: Kalundborg Kommune Holbækvej 141 4400 Kalundborg Baggrund På

Læs mere

Om forplejning. Her kan du læse, hvad du kan forvente af din ISS-kantine og mødeforplejning

Om forplejning. Her kan du læse, hvad du kan forvente af din ISS-kantine og mødeforplejning Om forplejning Her kan du læse, hvad du kan forvente af din ISS-kantine og mødeforplejning 1 Forplejning I facility management-kontrakten mellem Bygningsstyrelsen og ISS har din arbejdsplads fastsat et

Læs mere

Bilag 3 Kalkulationsoplysninger På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune

Bilag 3 Kalkulationsoplysninger På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Bilag 3 Kalkulationsoplysninger På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Indholdsfortegnelse 1. Kalkulation af tilbud...2 2. Virksomhedsoverdragelse...2 3. Opgavebeskrivelse...2

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017 Opdateret: 18. maj 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017 Udbud af kantinedrift på Spørgsmål nr. Spørgsmål 1. Er de angivne maksimumspriser med eller uden moms? De angivne maksimumspriser på dagens varme måltid,

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail:

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail: Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand Mellem: Hørsholm Kommune Hørsholm Rådhus Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm (i det følgende kaldet kommunen) Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.:

Læs mere

Københavns Ejendomme har modtaget spørgsmål til udbudsmaterialet. Spørgsmål og svar bringes nedenfor i anonymiseret form.

Københavns Ejendomme har modtaget spørgsmål til udbudsmaterialet. Spørgsmål og svar bringes nedenfor i anonymiseret form. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Københavns Ejendomme NOTAT Rettelsesblad 2 til udbudsmaterialet for Øksnehallen Københavns Ejendomme har modtaget spørgsmål til udbudsmaterialet. Spørgsmål

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

Kvalitetsstandard for madservice

Kvalitetsstandard for madservice Kvalitetsstandard for madservice 2014 Indhold 1. Hvad er en kvalitetsstandard?... 2 2. Hvad står der i serviceloven, og hvem kan tildeles madservice?... 2 3. Hvordan tildeles madservice?... 3 4. Hvad er

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret.

Forplejning. For information om særlige lokale forhold vedrørende forplejning, kontakt Servicecentret. Om forplejning Her er de vigtigste punkter fra serviceområdet forplejning samlet, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af forplejningen på din arbejdsplads 1 Forplejning

Læs mere

Mad og måltider. på Sønderborg Kommunes plejecentre. Aktive ældre i eget liv med omtanke og omsorg. nærvær tryghed respekt

Mad og måltider. på Sønderborg Kommunes plejecentre. Aktive ældre i eget liv med omtanke og omsorg. nærvær tryghed respekt Aktive ældre i eget liv med omtanke og omsorg 03.2011 Kommunikation nærvær tryghed respekt Mad og måltider på Sønderborg Kommunes plejecentre Ældreservice Kvalitetsstandard i Ældreservice Sønderborg Kommune

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER Side/Page/Seite 1 / 5 Forplejning Maden er det halve ophold Vort køkken, som er sammensat af faglært personale, tilbereder alle måltider af friske råvarer. Der lægges stor vægt på årstidens grøntsager,

Læs mere

Kvalitetsstandard for madservice

Kvalitetsstandard for madservice Kvalitetsstandard for madservice 2016 Indhold 1. Hvad er en kvalitetsstandard?... 2 2. Hvad står der i serviceloven, og hvem kan tildeles madservice?... 2 3. Hvordan tildeles madservice?... 3 4. Hvad er

Læs mere

Personlig hjælp og pleje. Kvalitetsstandard

Personlig hjælp og pleje. Kvalitetsstandard Personlig hjælp og pleje Kvalitetsstandard Kvalitetsstandard for personlig hjælp og pleje Denne pjece indeholder kvalitetsstandarden for Sønderborg Kommunes tilbud om personlig hjælp og pleje. Kvalitetsstandarden

Læs mere

Caféen i Gladsaxe Sportshal Udbudsmateriale

Caféen i Gladsaxe Sportshal Udbudsmateriale Caféen i Gladsaxe Sportshal Udbudsmateriale J. nr. 82.16.05P27 1 Gladsaxe Kommune Børne- og Kulturforvaltningen Kultur, Fritid og Idræt 20. december 2010 Caféen er beliggende i forbindelse med Gladsaxe

Læs mere

MIDGAARD EVENT ApS INDLEDENDE BESTEMMELSER

MIDGAARD EVENT ApS INDLEDENDE BESTEMMELSER MIDGAARD EVENT ApS Almindelige betingelser - gældende fra 1. april 2012 INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Nærværende betingelser er gældende for samtlige kontrakter om levering af ydelser fra MIDGAARD EVENT

Læs mere

Vordingborg Madservice

Vordingborg Madservice Vordingborg Madservice God og veltilberedt mad lige til døren September 2015 Vordingborg Madservice mad med høj kvalitet - og den gode smag Vi tilbereder velsmagende mad af friske råvarer, fra de bedste

Læs mere

Velkommen til Sognets Hus

Velkommen til Sognets Hus Velkommen til Sognets Hus Fløng Byvej 16, Fløng 2640 Hedehusene Telefon: 46 56 27 49 Anvendelse af det nye Sognets Hus Udover konfirmand- og juniorkonfirmandundervisning, som kirkens præster og sognemedhjælper

Læs mere

Madservice - mad og måltider

Madservice - mad og måltider x Madservice - mad og måltider x Kvalitetsstandarder 2020 1 U T S A K D Indhold Kvalitetsstandard for mad og måltider Hvem kan få bevilliget mad?... 4 Hvad er målet med mad og måltider?... 4 Hvad kan du

Læs mere

3. Kort beskrivelse af Bogense Havn og Marina:

3. Kort beskrivelse af Bogense Havn og Marina: Bogense Havn og Marina Bortforpagtning Tankanlæg Bogense Havn og Marina Vestre Havnevej 26, Bogense 8. juni 2015 Sagsnummer 480-2015-73954 Dokument nr. 480-2015-222017 1. Indledning Nordfyns Kommune ønsker

Læs mere

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole Udbud af kantinedrift Tidsplanen for udbuddet er som følger: Udbuddet er opslået tirsdag den 11. juni 2013 (lokalerne kan besigtiges efter aftale) Tilbud skal afgives senest onsdag

Læs mere

Kvalitetsstandard for madservice 2018/19

Kvalitetsstandard for madservice 2018/19 Kvalitetsstandard for madservice 2018/19 Indhold 1. Hvad er en kvalitetsstandard?... 2 2. Hvad står der i serviceloven, og hvem kan tildeles madservice?... 2 3. Hvordan tildeles madservice?... 3 4. Hvad

Læs mere

Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014

Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014 Planetens mad og måltidspolitik, redigeret 2014 I Planeten er det vigtigt, at børnene oplever det at spise som noget rart og trygt således at børnene får lyst til at deltage i måltidet. Det betyder at

Læs mere

Mad- og måltidspolitik for Madskolen på Tingbjerg Heldagsskole

Mad- og måltidspolitik for Madskolen på Tingbjerg Heldagsskole Mad- og måltidspolitik for Madskolen på Tingbjerg Heldagsskole Madskolen Tingbjerg Heldagsskole Skolesiden 2 2700 Brønshøj Februar 2012 Indhold FORMÅL... 3 TILGÆNGELIGHED... 3 MADSKOLEN... 4 Målet med

Læs mere

Personlig hjælp og pleje. Kvalitetsstandard 2016

Personlig hjælp og pleje. Kvalitetsstandard 2016 Personlig hjælp og pleje Kvalitetsstandard 2016 Kvalitetsstandard for personlig hjælp og pleje Kvalitetsstandarden er en beskrivelse af serviceniveauet for personlig pleje i Faaborg-Midtfyn Kommune i 2016.

Læs mere

UDKAST af 9. oktober 2018

UDKAST af 9. oktober 2018 [Skriv her] UDKAST af 9. oktober 2018 Erhvervslejekontrakt Marbækvej 12, 2750 Ballerup 1. Parterne og det lejede 1.1. Udlejer Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup. 1.2. Lejer xxxxx 1.3. Det lejede

Læs mere

Handleplan for kommunens kantiner

Handleplan for kommunens kantiner Handleplan for kommunens kantiner Baggrund Der er nedsat en arbejdsgruppe bestående ker mad i kommunens kantiner (Haderslev af: Leder for Kantineriet, ernæringsassi- Kommune Sundhedspolitik 2012). stent

Læs mere

Procedure for mærkedage mv. samt afholdelse af arrangementer

Procedure for mærkedage mv. samt afholdelse af arrangementer Procedure for mærkedage mv. samt afholdelse af arrangementer Formål og mål Denne procedure beskriver retningslinjerne for markering af mærkedage mv., samt afholdelse af arrangementer af markedsføringsmæssig

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere

Mad til borgere i plejeboliger

Mad til borgere i plejeboliger Mad til borgere i plejeboliger 83 Kommunalbestyrelsen skal tilbyde: 1. personlig pleje 2. hjælp eller støtte til nødvendige praktiske opgaver i hjemmet 3. madservice Stk. 2. Tilbuddene efter stk. 1 gives

Læs mere

Information til ansøgere vedr. stillingen som arrangementschef i Katuaq

Information til ansøgere vedr. stillingen som arrangementschef i Katuaq Information til ansøgere vedr. stillingen som arrangementschef i Katuaq Om virksomheden Katuaq er Grønlands Kulturhus. Vores aktiviteter spænder vidt fra biografforestillinger, teaterstykker, koncerter,

Læs mere

MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken

MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken Vælg Madjyden og smag Madjydens lækre menuer. Oplev Madjydens chauffører, de er i særklasse de leverer med et smil, og er altid hjælp somme, når de

Læs mere

Frokostordning i dagtilbud. Frokostordning i dagtilbud. Børn og Læring. Januar

Frokostordning i dagtilbud. Frokostordning i dagtilbud. Børn og Læring. Januar Frokostordning i dagtilbud Frokostordning i dagtilbud Børn og Læring Januar 2018 1 Børn og Læring Af Dagtilbudsloven fremgår det, at kommunen som udgangspunkt skal tilbyde et sundt frokost måltid for børn

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

Kvalitetskrav. til private leverandører af madservice. (med udbringning til hjemmet)

Kvalitetskrav. til private leverandører af madservice. (med udbringning til hjemmet) Kvalitetskrav til private leverandører af madservice (med udbringning til hjemmet) Fastsat i henhold til 8 10 i Bekendtgørelse om kvalitetsstandarder og frit valg af leverandør af personlig og praktisk

Læs mere

Mad og måltider i dagplejen. Mariagerfjord Kommune

Mad og måltider i dagplejen. Mariagerfjord Kommune Mad og måltider i dagplejen Mariagerfjord Kommune Indhold Målet med dagplejens mad og måltidspolitik er at sætte rammerne for at børnenes mad er ernæringsrigtig, og de får gode kostvaner og energi til

Læs mere

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter.

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. KOSTHÅNDBOG Til beboere på Lions Park I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. I Lions Park har vi eget køkken som selv fremstiller alt maden. Vi sætter en ære i at

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Mad med mening mad og måltidspolitik for:

Mad med mening mad og måltidspolitik for: Mad med mening mad og måltidspolitik for: (borgere visiteret til madordninger i Hillerød kommune) Forord: Hillerød kommune ønsker med en mad- og måltidspolitik for de ældre at opsætte mål for kvaliteten

Læs mere

Kantinedrift på VUC Roskilde

Kantinedrift på VUC Roskilde BAGGRUNDSMATERIALE FOR UDARBEJDELSE AF TILBUD Kantinedrift på VUC Roskilde Navn og adresse VUC Roskilde Læderstræde 4 4000 Roskilde Danmark Kontaktperson: Niels Strunge Telefon: +45 46308614 E-mail: rns@vucroskilde.dk

Læs mere

Lokal kostpolitik for Børnehuset Bella Luna.

Lokal kostpolitik for Børnehuset Bella Luna. Lokal kostpolitik for Børnehuset Bella Luna. Se vejledningen på side 2. Med udgangspunkt i Roskilde Kommunes kostpolitik har bestyrelsen i Bella Luna vedtaget følgende lokale kostpolitik: Det vil vi (vores

Læs mere

Foodservice er fremtidens fødevaremarked

Foodservice er fremtidens fødevaremarked Foodservice er fremtidens fødevaremarked August 2018 Markedsanalyse, Forbrugerøkonomi & Statistik Markedsanalyse 22. august 2018 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E

Læs mere

UDREDNINGSPROJEKT VEDRØRENDE DEN FREMTIDIGE OFFENTLIGE STØTTE TIL MEDIER

UDREDNINGSPROJEKT VEDRØRENDE DEN FREMTIDIGE OFFENTLIGE STØTTE TIL MEDIER KONTRAKT UDREDNINGSPROJEKT VEDRØRENDE DEN FREMTIDIGE OFFENTLIGE STØTTE TIL MEDIER Mellem (Institutionens navn) og... (herefter kaldet tjenesteyderen) er dags dato indgået aftale om (tjenesteyderens) udførelse

Læs mere

Mad- og måltidspolitik Bakkehuset

Mad- og måltidspolitik Bakkehuset Mad- og måltidspolitik Bakkehuset Forord Bakkehusets mad- og måltidpolitik er tænkt som et arbejdsredskab for at bevidstgøre børn, forældre og personale i forhold til sunde madvaner og livsstil. Igennem

Læs mere

Dagens måltider. Her kan du se, hvad DKM kan servere for dig til dagens måltider, fødselsdage og særlige højtider.

Dagens måltider. Her kan du se, hvad DKM kan servere for dig til dagens måltider, fødselsdage og særlige højtider. Dagens måltider Her kan du se, hvad DKM kan servere for dig til dagens måltider, fødselsdage og særlige højtider. 2018 Velkommen til DKM Kære borger Vi vil gøre vores bedste for, at maden bliver et højdepunkt

Læs mere

Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST!

Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST! Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST! Orions kostpolitik er udarbejdet i henhold til Region Hovedstadens Kost- og Ernæringspolitik og i overensstemmelse med Orions værdigrundlag.

Læs mere

Ekstraordinært møde i Kultur- og Erhvervsudvalget

Ekstraordinært møde i Kultur- og Erhvervsudvalget Sidenr. 315 Ekstraordinært møde i Referat Mødedato: 17. marts 2011 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: Fraværende: Havestuen, Rådhuset Bjarne Juel Møller GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN:

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114 Indretning -svar i alt 122 Fuld tilfredshed 29. Tilfreds 48 Hverken tilfreds/utilfreds 27 Utilfreds 16 Meget utilfreds 2 Service og Miljø -svar i alt 114 Fuld tilfredshed 22 Tilfreds 43 Hverken tilfreds/utilfreds

Læs mere

Mad og måltider på plejehjem. Kvalitetsstandard 2017

Mad og måltider på plejehjem. Kvalitetsstandard 2017 Mad og måltider på plejehjem Kvalitetsstandard 2017 Kvalitetsstandard for mad og måltider på plejehjem Kvalitetsstandarden er en beskrivelse af serviceniveauet for mad og måltider på plejehjem i Faaborg

Læs mere

Jyllingehallerne udbyder driften af husets café til forventet overtagelse 1. januar på følgende adresse:

Jyllingehallerne udbyder driften af husets café til forventet overtagelse 1. januar på følgende adresse: Til: Tilbudsgiverne ved udbud af Jyllingehallernes Sportscafé 16. Maj 2017 Udbudsbetingelser vedrørende udbud af Sportscafé hos Jyllingehallerne Jyllingehallerne udbyder driften af husets café til forventet

Læs mere

Mad der smager af meget mere

Mad der smager af meget mere Din lokale madleverandør Mad der smager af meget mere Se mere på www.fælleskøkkenet.dk Fælleskøkkenet er en aktiv medspiller i lokalsamfundet som en god arbejdsplads, og fordi vi støtter initiativer, der

Læs mere

Kvalitetsstandarder. madservice

Kvalitetsstandarder. madservice xmadservice x Kvalitetsstandarder 1 Indhold Kvalitetsstandard for Hvem kan få?... 4 Hvad er målet med?... 4 Hvad kan du få hjælp til?... 4 Hvad kan du som udgangspunkt ikke få hjælp til?... 4 Valgmuligheder...

Læs mere

aug/2017 wonderfestiwall

aug/2017 wonderfestiwall INFORMATION OG VILKÅR FOR MADBODER PÅ WONDERFESTIWALL 2017 17. 20. aug/2017 wonderfestiwall Ansøgning Ansøgningsfrist for madboder er 1. april 2017 (jo tidligere, jo bedre). Ansøgningerne behandles og

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

EKSEMPEL PÅ KU.BE-DREVET MADZONE

EKSEMPEL PÅ KU.BE-DREVET MADZONE EKSEMPEL PÅ KU.BE-DREVET MADZONE BEVÆGELSE - DANSEHOLD - YOGA - GYMNASTIK - LEG - KLATREVÆG - UDE/ INDE-AKTIVITET - ÅBEN SCENE - MUSIKUNDERVISNING - KONCERT Blandt de kulturhuse vi har undersøgt er flere

Læs mere

Strategi for skolemad

Strategi for skolemad Strategi for skolemad Vores mål 1. Alle kan se, at de bliver dygtigere hver dag 2. Alle har mod til at deltage i verden 3. Alle har en ven i skolen 4. Læringen foregår overvejende eksperimenterende og

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Kost og måltidspolitik i Galaksen

Kost og måltidspolitik i Galaksen Kost og måltidspolitik i Galaksen Politikken skal medvirke til at udvikle og sikre sunde mad og måltider. Politikken skal endvidere bidrage til at skabe og fastholde sunde mad og måltidsvaner. Kostpolitikken

Læs mere

CIR1H nr 9020 af 28/01/2008 Gældende Offentliggørelsesdato: 07-02-2008 Finansministeriet

CIR1H nr 9020 af 28/01/2008 Gældende Offentliggørelsesdato: 07-02-2008 Finansministeriet CIR1H nr 9020 af 28/01/2008 Gældende Offentliggørelsesdato: 07-02-2008 Finansministeriet Cirkulære om personalekantiner m.v. Formål og anvendelsesområde 1. Dette cirkulære har til formål at fremme en moderne

Læs mere

EKSEMPEL PÅ MADZONEN PRIVAT FORPAGTET

EKSEMPEL PÅ MADZONEN PRIVAT FORPAGTET EKSEMPEL PÅ MADZONEN PRIVAT FORPAGTET BEVÆGELSE - DANSEHOLD - YOGA - SUNDHED - ØKOLOGI - LEG - KLATREVÆG - UDE/INDE-AKTIVITET - ÅBEN SCENE - KONCERTER - DIGT OPLÆSNING Flere af de kultur- og medborgerhuse

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 Tjekliste: Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 3. april 2017 2. Ansøg

Læs mere

NOTAT. Besvarelse af spørgsmål. Nr. Henvisning Spørgsmål Besvarelse 1.

NOTAT. Besvarelse af spørgsmål. Nr. Henvisning Spørgsmål Besvarelse 1. Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. NielsTi 11125/14 13/22485 NOTAT SUOC - Team Administration 14-01-2014 Besvarelse af spørgsmål Nr. Henvisning Spørgsmål Besvarelse 1. Der ønskes alle virksomhedens kontrolrapporter.

Læs mere

Denne Kostpolitik er udarbejdet i samarbejde mellem forældrebestyrelsen og medarbejdere i dagplejen i Jammerbugt Kommune.

Denne Kostpolitik er udarbejdet i samarbejde mellem forældrebestyrelsen og medarbejdere i dagplejen i Jammerbugt Kommune. Kostpolitik 2 Denne Kostpolitik er udarbejdet i samarbejde mellem forældrebestyrelsen og medarbejdere i dagplejen i Jammerbugt Kommune. Kostpolitikken skal ses som information til forældre i dagplejen,

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 22-06-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

Overordnet mad- og måltidspolitik for Ringsted Kommune

Overordnet mad- og måltidspolitik for Ringsted Kommune Udkast: Overordnet mad- og måltidspolitik for Ringsted Kommune Ringsted Kommune ønsker at sætte fokus på sund levevis, herunder sunde fødevarer og gode kostvaner til borgere i alle aldre. Politikkens målgruppe

Læs mere

Mål for vores kostpolitik

Mål for vores kostpolitik Mål for vores kostpolitik Daginstitutionen Nørremarken har et mål om at børnene er sunde og i trivsel, og vi arbejder for at styrke børnenes sundhed. Det er vigtigt for os at både forældre og personale

Læs mere

Spørgeskema til Børnehaver vedr. Børn, Mad og Bevægelse. - med svarfordelinger

Spørgeskema til Børnehaver vedr. Børn, Mad og Bevægelse. - med svarfordelinger Statens Institut for Folkesundhed Øster Farimagsgade 5 A, 2 1399 København K Tlf. 3920 7777 - Fax 3920 8010 www.si-folkesundhed.dk Spørgeskema til Børnehaver vedr. Børn, Mad og Bevægelse - med svarfordelinger

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting KONFERENCER & MØDER 26 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

Kostpolitik For. Børnehuset Skovtroldene

Kostpolitik For. Børnehuset Skovtroldene Kostpolitik For Børnehuset Skovtroldene Skovtroldenes kostpolitik tager udgangspunkt i Skanderborg kommunes kostpolitik for daginstitutionsområdet, og fødevarestyrelsens anbefalinger om de 8 kostråd. Den

Læs mere

Breelteparkens madservice

Breelteparkens madservice Velkommen til Breelteparkens madservice Hørsholm Kommune Breelteparkens madservice Breelteparken 1 2970 Hørsholm Telefon 45 16 09 75 Tak Kære Borger Fordi du har valgt Breelteparkens madservice som madleverandør.

Læs mere

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013 Køkken Præsentation af værkstedet Køkkenværkstedet er for de elever, der syntes det er spændende at lære at lave mad. Vi producerer morgenmad og middagsmad til skolens

Læs mere

Professionshøjskolen Metropol. Udbud af kantinedrift Prækvalifikationskrav og ansøgningsskemaer

Professionshøjskolen Metropol. Udbud af kantinedrift Prækvalifikationskrav og ansøgningsskemaer Professionshøjskolen Metropol Udbud af kantinedrift Prækvalifikationskrav og ansøgningsskemaer 23. december 2016 Professionshøjskolen Metropol udbyder drift af kantine på Frederiksberg. Opgaven Professionshøjskolen

Læs mere