SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017"

Transkript

1 Opdateret: 18. maj 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017 Udbud af kantinedrift på

2 Spørgsmål nr. Spørgsmål 1. Er de angivne maksimumspriser med eller uden moms? De angivne maksimumspriser på dagens varme måltid, salatbar, sandwich og levering samt afhentning af mødeforplejning er inklusiv moms (salgspriser). 2. Vil der være mulighed for en rundvisning i de bygninger, som er omfattet af udbuddet? Der vil være mulighed for en rundvisning i bygningerne omfattet af udbuddet. For at aftale tidspunkt for en rundvisning skal teknisk chef Eigil Jensen kontaktes på Svar

3 3. Bilag 1, afsnit 2: Antal besøgende pr. dag i kantinerne: Jeg kan konstatere at man har anført 400 besøgende/kunder i NØ-hjørnet pr. dag. Ud fra de tal jeg har afleveret er det totale antal besøgende i 12 måneder , da dette er sket på i alt 253 antal åbningsdage, svarer det til ca. 484 pr. dag, så ergo 21% flere besøgende end anført i det fremsendte materiale Ad 1: Ordregiver har valgt et konservativt estimat af antal besøgende pr. dag for begge kantiner. Ad 2: Kantinen på Fuglesangs Alle har haft 262 åbningsdage i dette er inklusiv lørdage og 6 søndage. Ad 3: Der betales ved kassen. Spørgsmålet er derfor 1. Er det samme gældende for Fuglesangs Alle, at de daglige antal besøgende er 21% højere? 2. og hvor mange åbningsdage har været i den givne periode? Der er 200 medarbejdere på Fuglesangs Alle som dagligt anvender kantinen. 3. Hvordan foregår betalingen i dag fra disse medarbejdere? Via løntræk eller betales der ved kassen?

4 4. Bilag 1, afsnit 5: Åbningstider, der er anført som i det fremtidige set-up er længere og på flere dage (lørdage) end det nuværende set-up. NØ-hjørnet: 1. Sker der en ændring af den gruppe af studerende eller af de ansatte, som man forventer skal anvende kantinen, siden åbningstiden forlænges? 2. Matematisk kantine servicerer Folkeuniversitet med spisning aften, forventer man at Folkeuniversitet flyttes omkring NØ-hjørnet? 3. Hvilke terminer ønsker man lørdags åben i kantinen? Fuglesangs Alle 4. Har pt. lukket lørdag, så samme spørgsmål som ovenfor. Hvilke terminer ønsker man lørdags åben i kantinen? Ad 1: Nej. Ad 2: Nej. Ad 3: Ordregiver påtænker, at der skal være lørdags åben i kantinerne i følgende perioder: september december februar maj Ad 4: Se svar på ovenstående spørgsmål 3. Ad 5: Dette aftales fra arrangement til arrangement Ad 6: Dette aftales fra arrangement til arrangement Ved gæstearrangementer og andre større arrangementer skal Forpagteren kunne stille personale til rådighed efter behov og nærmere aftale. 5. Er der tale om arrangementer hvor forpagter ligeledes har salget af forplejning herunder drikkevarer? 6. Hvis ikke, sker udlån af medarbejdere i givet fald så efter regning til aftalt timepris? 5. Bilag 1, afsnit 10: Der anvendes følgende ord i beskrivelsen, oplæg og forslag. Vi har internt snakket om der er en forskel på betydningen af disse ord. Ordregiver beder om en beskrivelse af, hvordan tilbudsgiver påtænker at løse opgaven. Det er således Ikke fra Ordregivers side tiltænkt en forskel på anvendelsen af ordene oplæg og forslag. Hvilken forskel er der på oplæg og forslag?

5 6. Bilag 1, afsnit 12: Levering og afhentning af mødeforplejning 75 kr. Såvel for NØ-hjørnet og for Fuglesangs Alle vil vi gerne, om vi kan få en oversigt over hvilke bygninger der er tale om, hvor denne levering/afhentning er tiltænkt. 7. Bilag 1, afsnit 13: Ordregiver vil ved evaluering af kvaliteten af de indkomne tilbud vurdere i hvor høj grad nedenstående er opfyldt i prioriteret rækkefølge. Følgende bygninger er omfattet af levering og afhentning af mødeforplejning: Kantinen, Fuglesangs Allé: Bygning Kantinen, NØ-hjørne: Bygning Der vedlægges en bygningsoversigt, jf. bilag 7A (bygningsoversigt for Fuglesangs Allé) og 7B (bygningsoversigt for NØ-hjørne). Ordregiver vil evaluere kvaliteten i henhold til de angivne 3 kategorier sortiment, service og personale. Prioritering sker indenfor de enkelte kategorier. Der er angivet 3 kategorier Sortiment 8 områder Service 2 områder Personale 3 områder Hvordan prioriteres der mellem de 3 hovedområder? Er rækkefølgen: 1. sortiment (alle punkter) 2. service (alle punkter) 3. personale (alle punkter) Eller er de 3 hovedområder ligestillet og en prioritering sker indenfor det enkelte område?

6 8. Bilag 1, afsnit 13: Se svar på spørgsmål 6. Indsamling af brugt service i kantinen og de nærtliggende bygninger. Kan der ligeledes her oplyses hvilke bygninger (bygningsnummer) der er tale om? 9. Referat punkt 1: Spisearealet Fuglesangs Alle bliver brugt til andet end spisning. 1. Er dette i den normale kantine åbningstid? 2. Stilles der andre lokaler til rådighed for kantinedrift og spisning? 10. Referat punkt 2: Serviceindsamling, der foretages 2 tallerkenrunder pr. dag til vogne og the-køkkener. 1. Kan det oplyses hvor disse er placeret i dag er begge steder? 2. Vil samarbejdet med rengøring fortsat være muligt? 3. Hvornår sker disse runderinger? 11. Bilag 3A/B inventarliste: Fuglesangs Alle har i dag 3 kasseterminaler. Indgår disse i det inventar der stilles til rådighed, eller skal forpagter selv anskaffe sig kasseterminaler? Ad 1: Ja. Ad 2: Nej. Ad 1: Det kan ikke oplyses, hvor disse er placeret i dag. Ad 2: Ja. Ad 3: 1. tallerkenrunde (efter frokost) ligger mellem kl. 14 og kl tallerkenrunde (efter aftensmaden) ligger mellem kl. 19 og kl. 20. De 3 kasseterminaler indgår ikke i det inventar Bortforpagter stiller til rådighed. Forpagter skal selv anskaffe sig kasseterminaler.

7 12. Bilag 6A/B punkt 2.3: Ad 1: Ordregiver kan ikke oplyse på forhånd, hvornår disse arrangementer vil forekomme, men de kan forekomme på alle 1. På hvilke ugedage og i hvilke tidsrum kan Studenterforeninger og/eller tider af dagen dog vil de primært finde sted Bortforpagter afholde arrangementer hvor Forpagter ikke har rettigheden til salg af mad og drikkevarer. eftermiddag/aften. 2. Er ovenstående type arrangementer i dag indeholdt i den omsætning der er angivet som arrangement-salg på Fuglesangs Alle? 3. I givet fald, hvor stor en andel udgør dette salg? Ad 2: Nej. Ad 3: Se ovenstående svar ad 2). 13. Bilag 6A/B punkt 5.3: Det er korrekt. Option på forlængelse, er kun en mulighed som Bortforpagter har og er ikke gensidig? 14. Bilag 6A/B punkt 7.1: Fakturering skal ske pr. leverance. Skal der faktureres samlet for alle leverancer i løbet af måneden? Eller kan fakturering ske pr. leverance? 15. Bilag 6A/B punkt 9.1: Forefindes der medarbejderomklædningsrum (M/K)? 16. Bilag 6A/B punkt 9.7: Ja, der forefindes medarbejderomklædningsrum. Bortkommet bestik skal erstattes af forpagter. Vi har konstateret, såvel i NØ-hjørnets kantine, som i vores kantine i Nobel parken, at de studerende, af en eller anden årsag glemme at aflevere bestik efter brug. (Tager det med) Spørgsmål: Bortkommet bestik i relation til ovennævnte, hvordan håndteres det i forhold til punkt 9.7?

8 17. Bilag 6A/B punkt 9.9: Nej. Prisen er vel Kostpris + 10 % + løn + 25% moms? 18. Bilag 6A/B punkt : Kan bortforpagter trods stigning i nettoprisindekset for fødevare, og fremsendt dokumentation for prisstigninger, nægte at godkende de fremsendte prisstigninger? 19. Bilag 6A/B punkt 12.2: Ordregiver vil godkende en prisstigning, såfremt denne er korrekt udregnet i henhold til betingelserne herfor. Ja. Er forpagters rengøring begrænset til det i bilag 5A viste køkken (D1 til B5,5) inklusiv inventar, udstyr med mere? 20. Bilag 6A/B punkt 13.1: Ja. Er der tale om, Bortforpagter foretager en generel godkendelse af skiltningskoncept/skiltningsdesign? 21. Bilag 6A/B punkt 15.3: Kan vi tolke en kundereklamation som enten en skriftlig kundereklamation, eller en reklamation fremkommet via møde med forpagter eller dennes repræsentant? 22. Jævnfør punkt 9 stiller Bort forpagter inventar og udstyr til rådighed for forpagter, i tilfælde af påbud fra offentlig myndighed om anskaffelse af sådan udstyr. Der er tale om en reklamation, når reklamationen er fremkommet via møde mellem Forpagter (eller dennes repræsentant) og Ordregiver. Ja. Dækker Bortforpagter i sådanne tilfælde dette inventar og udstyr?

9 23. Afregner den tidligere forpagter, (Studenterlauget) som er forpagter indtil , alle Medarbejder tilgodehavende med Forpagter overtager medarbejderne på vilkår som fremgår af Virksomhedsoverdragelsesloven 2. Forpagter overtager således alle pligter i relation til medarbejderne, der vedrører Den nye forpagter pr tiden forud for aftalens ikrafttræden, herunder udgifter til Eller afregnes disse direkte med Medarbejderne via feriekort og lønudbetaling og lignende Således at den nye forpagter herefter overtager medarbejderne jævnfør lov om Virksomhedsoverdragelse? Ved medarbejder tilgodehavender tænker vi på Feriepenge optjent inden Feriefridage optjent inden Løn op til skæringsdagen Optjent overarbejde / afspadsering inden Søgnehelligdagsbetalinger optjent inden Andre medarbejdertilgodehavende optjent inden Bortforpagter kan opsige forpagtningsaftalen med 6 måneders varsel Kan Bortforpagter opsige forpagtningsaftalen i de første 24 måneder uden der foreligge misvedligeholdelse, jævnfør punkt 23? 25. Hvilke kriterier ligger til grundlag for godkendelse Budget for det kommende regnskabsår? feriepenge i henhold til ferieloven, feriefridage, løn, overarbejdsbetaling, søgnehelligdagsbetaling og alle andre forpligtelser over for medarbejderne optjent forud for aftalens ikrafttræden. Ordregiver kan opsige forpagtningsaftalen med 6 måneders varsel til den første i en måned - selvom der ikke foreligger væsentlig misligholdelse. Det er et krav at driftsbudgettet påviser et overskud.

10 26. Arrangementssalg Fuglesangs Alle Af udbudsbetingelserne, fremgår det, at der er et arrangementssalg på Fuglesangs Alle på i alt Arrangementssalget dækker over samtlige arrangementer, hvor forplejning kommer fra nuværende leverandør. Omfanget over arrangementer med forplejning andetsteds fra er ukendt for Ordregiver. Kr Jf. bilag 6A punkt 9.9 fremgår det ligeledes at Studenterforening eller bortforpagter kan anvende kantinen til lukkede arrangementer. Der er vel her en form for sammenfald af interesser, som vanskeliggør vores arbejde med Udbuddet, da Studenterlauget vel både er en Studenterforening og i dag ligeledes er Forpagter af Kantinen på Fuglesangs Alle, kan det være svært, helt at tolke, hvor stor en omsætning der kan kalkuleres med i det fremtidige budget for Fuglesangs Alle, da man vel må tolke, at Studenterlauget jævnfør bilag 6A punkt 9.9 har mulighed for i fremtiden, selv at afholde arrangementer hvor den fremtidige Forpagter ikke har mulighed for salg af mad og drikkevarer. Spørgsmål. Tages der højde for dette arrangementssalg som Studenterlauget tager med sig, hvor stor er herefter det forventede arrangementssalg på Fuglesangs Alle? 27. Vedr. Automater Forefindes der automater på Fuglesangs Allé? Hvis Ja varetager driften af disse? Der forefindes en automat på Fuglesangs Allé (i bygning 2610), som kantinen drifter.

11 28. Vedr. telefon I henhold til kontrakt pkt. 9.1 stiller telefon til rådighed, betyder dette at også betaler forbruget? Det er korrekt. Ordregiver stiller 1 telefon til rådighed og betaler forbruget. 29. Serviceindsamling Kan det oplyses hvor mange vogne der er opstillet på campus og hvor mange thekøkkener der forefindes? På Fuglesangs Allé er der opstillet 4 vogne, og der forefindes ca tekøkkener.

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på Aarhus Universitet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus Universitet udbyder

Læs mere

KANTINEDRIFT - INCUBA KATRINEBJERG - IT-HJØRNET AARHUS UNIVERSITET

KANTINEDRIFT - INCUBA KATRINEBJERG - IT-HJØRNET AARHUS UNIVERSITET KANTINEDRIFT - INCUBA KATRINEBJERG - IT-HJØRNET PROCESSEN Tidsplan Mandag den 11. september 2017 Offentliggørelse Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 14.00 Tilbudsfrist Tirsdag den 2. januar 2018 Opstart

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet

Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet Udbudsbetingelser for udbud af kantinedrift på INCUBA Katrinebjerg og IT- Hjørnet 1. Ordregiver Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C 2. Beskrivelse af den udbudte ydelse og omfang Aarhus

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Bilag 3 Kalkulationsoplysninger På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune

Bilag 3 Kalkulationsoplysninger På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Bilag 3 Kalkulationsoplysninger På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Indholdsfortegnelse 1. Kalkulation af tilbud...2 2. Virksomhedsoverdragelse...2 3. Opgavebeskrivelse...2

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

BETINGELSER FOR TILBUDSINDHENTNING

BETINGELSER FOR TILBUDSINDHENTNING BETINGELSER FOR TILBUDSINDHENTNING Kantinedrift på Campus Emdrup Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. Ordregiver... 3 3. Tilbudsindhentningsmateriale... 4 4. Generel beskrivelse af indkøbet

Læs mere

Denne vejledende tekst i skarpe parenteser bedes fjernet af tilbudsgiver før indsendelse af bilag.]

Denne vejledende tekst i skarpe parenteser bedes fjernet af tilbudsgiver før indsendelse af bilag.] Bilag 8 Vederlag Indholdsfortegnelse 1. VEDERLAG... 3 2. KUNDENS KRAV TIL VEDERLAG OG PRISER... 4 2.1 Fordeling af omsætning... 4 2.2 Betaling af engangsvederlag for etablering af Løsningen.... 4 2.3 Betaling

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Sagsnr.: 2014-32-134-00019 Dato:22-01-2015 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Dato for spørgsmål Spørgsmål i anonymiseret

Læs mere

Udbudsbrev: Levering til kantine.

Udbudsbrev: Levering til kantine. Ægirsvej 4 3400 Hillerød 48 23 10 00/48 23 10 97 pd@hfors.dk hillerodforsyning.dk 28.11.2017 Udbudsbrev: Levering til kantine. Hillerød Service A/S anmoder hermed om tilbud på levering af mad m.m. til

Læs mere

Ansættelseskontrakt. Ikke-funktionærer. Side 1 KE

Ansættelseskontrakt. Ikke-funktionærer. Side 1 KE Ansættelseskontrakt Ikke-funktionærer Side 1 Ansættelsesbevis for ikke-funktionærer Det bekræftes hermed, at Navn CPR-nr. Adresse Postnr Tlf. nr. By E-mail Er ansat som Stilling Med reference til Med følgende

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt University College Nordjylland, Læreruddannelsen i Aalborg (herefter: bortforpagteren) bortforpagter herved kantinen Mylius Erichsens Vej 131 til XXXX (herefter: forpagteren) på følgende

Læs mere

Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale

Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale Opfordring til at give tilbud - Tilbudsmateriale 1. Udbud af driften af caféen i Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg Silkeborg Kommune, Kultur- og Borgerservice, Biblioteket (herefter benævnt

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Offe ntligt udbud nr. 2 0 1 5 / SI0 0 1. Udbud af køkken- og kantinedriftsopgaver. hos. Kommune qarfik Se rme rs ooq Rådhus e t

UDBUDSMATERIALE. Offe ntligt udbud nr. 2 0 1 5 / SI0 0 1. Udbud af køkken- og kantinedriftsopgaver. hos. Kommune qarfik Se rme rs ooq Rådhus e t UDBUDSMATERIALE Offe ntligt udbud nr. 2 0 1 5 / SI0 0 1 Udbud af køkken- og kantinedriftsopgaver hos Kommune qarfik Se rme rs ooq Rådhus e t 1 Indho lds fo rte g ne ls e 1 Indledning... 3 2 Vilkår for

Læs mere

BILAG 3 PRISER OG AFREGNING

BILAG 3 PRISER OG AFREGNING BILAG 3 PRISER OG AFREGNING INDHOLD 1. INDLEDNING 2 2. TIMEPRISER PR. KONSULENTKATEGORI 2 3. TILLÆG FOR REKVIRERET OVERARBEJDE 2 4. REGULERING AF TIMEPRISER 2 5. FAKTURERINGS- OG BETALINGSBETINGELSER 2

Læs mere

BILAG 13 VEDERLAG OG BETALING

BILAG 13 VEDERLAG OG BETALING BILAG 13 VEDERLAG OG BETALING (Bilaget ligger på http://silkeborgkommune.dk/erhverv/udbud/varer-og-tjenesteydelser i pdfformat og word-format.) Skemaet i pkt. 5 samt Underbilag 13.1 udfyldes af Tilbudsgiver.

Læs mere

Ansættelseskontrakt. Funktionærer. Side 1 DKF

Ansættelseskontrakt. Funktionærer. Side 1 DKF Ansættelseskontrakt Funktionærer Side 1 Ansættelsesbevis for funktionærer Det bekræftes hermed, at Navn CPR-nr. Adresse Postnr Tlf. nr. By E-mail Er ansat som Stilling Med reference til Med følgende jobbeskrivelse:

Læs mere

Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært unge med uddannelsespålæg. - Brobygning til uddannelse 2017

Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært unge med uddannelsespålæg. - Brobygning til uddannelse 2017 Bilag C Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært unge med uddannelsespålæg. - Brobygning til uddannelse 2017 1 1. Betalingsmodel for aktive tilbud til primært unge med uddannelsespålæg

Læs mere

Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært jobparate ledige med lang videregående uddannelse (akademikere)

Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært jobparate ledige med lang videregående uddannelse (akademikere) Bilag C Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært jobparate ledige med lang videregående uddannelse (akademikere) 1 1. Betalingsmodel for aktive tilbud til akademikere Der er

Læs mere

Delaftale 1 Organisk affald

Delaftale 1 Organisk affald Miljøstyrelsens Rammeaftale vedrørende rådgivning og bistand Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand mellem: Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K CVR-nr.: 25 79 83 76 og

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BILAG 5 FORPAGTNINGSAFTALE. Mellem. Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C ("Bortforpagter")

AARHUS UNIVERSITET BILAG 5 FORPAGTNINGSAFTALE. Mellem. Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C (Bortforpagter) BILAG 5 FORPAGTNINGSAFTALE Mellem Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C ("Bortforpagter") og [***] CVR-nr. [***] ("Forpagter") INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Præambel... 3 2. Det forpagtede... 3 3.

Læs mere

Bilag 2 Tilbudsgivers tilbud og løsningsbeskrivelse

Bilag 2 Tilbudsgivers tilbud og løsningsbeskrivelse Bilag 2 Tilbudsgivers tilbud og løsningsbeskrivelse Tolkemyndigheden fjernskrivetolkeudbud 20153. Bilag 2: priser og afregning side 1 R A M B L L 1. Underskrifter... 3 2. Tilbud... 4 2.1.1 Pris pr. fjernskrivetolketime...

Læs mere

Ansættelseskontrakt. for medarbejdere i landbruget. (der ikke er omfattet af Lov om visse arbejdsforhold i landbruget m.v. eller Funktionærloven)

Ansættelseskontrakt. for medarbejdere i landbruget. (der ikke er omfattet af Lov om visse arbejdsforhold i landbruget m.v. eller Funktionærloven) Ansættelseskontrakt for medarbejdere i landbruget (der ikke er omfattet af Lov om visse arbejdsforhold i landbruget m.v. eller Funktionærloven) Dansk Landbrug Nærværende kontrakt er udarbejdet til brug

Læs mere

Meddelelse nr. 1. Svar på spørgsmål. til. udbud af batterier til høreapparater 2013-2017

Meddelelse nr. 1. Svar på spørgsmål. til. udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 Meddelelse nr. 1 Svar på spørgsmål til udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 I overensstemmelse med Udbudsdirektivets artikel 39, stk. 2, kan Amgros (på vegne af de fem danske regioner) op til

Læs mere

Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Bilag C UDKAST Betalings- og faktureringsbetingelser - Specialiserede uddannelsesveje 1 1. Betalingsmodel for specialiserede uddannelsesveje Der er [X] særskilte udbudsområde med [x] forløb under hvert

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Opdateret 30. juli 2014 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 1 Hvornår skal maden senest være afleveret til modtagekøkkenerne i område 1? Da maden skal hentes på Hybyhus

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE KONTRAKTUDKAST LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE JULI 2012 LEVERING AF DIGITAL TRYKMASKINE MED BACK UP MASKINE OG SERVICEAFTALE KONTRAKT 1 Parterne Vejdirektoratet: Vejdirektoratet Ressource

Læs mere

I regneark/tilbudsliste tæller optioner med i summen for TCO. Betyder det at optioner tæller med i vurderingen af TCO?

I regneark/tilbudsliste tæller optioner med i summen for TCO. Betyder det at optioner tæller med i vurderingen af TCO? 04-10-2013 Rettelsesblad 4 (Vedrører alle delaftaler) Generelt Spørgsmål 4: I regneark/tilbudsliste tæller optioner med i summen for TCO. Betyder det at optioner tæller med i vurderingen af TCO? Besvarelse

Læs mere

[Indsæt Udbudsbekendtgørelsens nummer] Tjenesteydelser Offentligt udbud På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Side 1 af 10

[Indsæt Udbudsbekendtgørelsens nummer] Tjenesteydelser Offentligt udbud På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Side 1 af 10 [Indsæt Udbudsbekendtgørelsens nummer] Tjenesteydelser Offentligt udbud På levering af kantinedrift og mødeforplejning til Faxe Kommune Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Ordregiver...3

Læs mere

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver)

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver) Fremlejekontrakt Mellem Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense M CVR.nr. 2928 3958 (i det følgende kaldet fremlejegiver) og [Leverandørens navn] [Adresse] [CVR-nummer] (i det følgende kaldet fremlejetager)

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Kontrakt Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417211 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Kontrakt vedr.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BILAG 6 FORPAGTNINGSAFTALE. Mellem. Aarhus Universitet Nordre Ringgade Aarhus C ("Bortforpagter")

AARHUS UNIVERSITET BILAG 6 FORPAGTNINGSAFTALE. Mellem. Aarhus Universitet Nordre Ringgade Aarhus C (Bortforpagter) BILAG 6 FORPAGTNINGSAFTALE Mellem Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C ("Bortforpagter") og [***] CVR-nr. [***] ("Forpagter") INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Præambel... 3 2. Det forpagtede... 3 3.

Læs mere

Udarbejdelse af en arkiveringsversion af regionernes valgdata

Udarbejdelse af en arkiveringsversion af regionernes valgdata Kontrakt Udarbejdelse af en arkiveringsversion af regionernes valgdata Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø 1. Aftalen Nærværende aftale er indgået på baggrund af annoncering i henhold til afsnit

Læs mere

Forsikringsmæglerbistand

Forsikringsmæglerbistand Samarbejdsaftale Forsikringsmæglerbistand Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø 1. Aftalen Nærværende aftale er indgået på baggrund af annoncering i henhold til afsnit II i lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER PLANNING CONSULTANTS. [Skriv tekst]

UDBUDSBETINGELSER PLANNING CONSULTANTS. [Skriv tekst] [Skriv tekst] UDBUDSBETINGELSER PLANNING CONSULTANTS INDHOLD 1. INDLEDNING 1 2. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED 1 3. UDBUDSMATERIALET 1 4. TIDSPLAN FOR UDBUDSFORRETNINGEN 2 4.1 Anmodninger om yderligere oplysninger

Læs mere

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren)

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) Forpagtningsaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) & Martin Bruun Bibliotekvej 62 2560 Hvidovre (i det følgende benævnt forpagteren) Forpagtningsaftale

Læs mere

Jyllingehallerne udbyder driften af husets café til forventet overtagelse 1. januar på følgende adresse:

Jyllingehallerne udbyder driften af husets café til forventet overtagelse 1. januar på følgende adresse: Til: Tilbudsgiverne ved udbud af Jyllingehallernes Sportscafé 16. Maj 2017 Udbudsbetingelser vedrørende udbud af Sportscafé hos Jyllingehallerne Jyllingehallerne udbyder driften af husets café til forventet

Læs mere

For nærmere information kontakt Bent Ladegaard på tlf. 22 28 08 04 eller ben@randershfvuc.dk. Tilbud sendes til Bent Ladegaard pr. mail.

For nærmere information kontakt Bent Ladegaard på tlf. 22 28 08 04 eller ben@randershfvuc.dk. Tilbud sendes til Bent Ladegaard pr. mail. Udbud af kantine på Randers HF & VUC Kantinen på Randers HF & VUC skal drives udgiftsneutralt for skolen. Det vil sige, at kantinen er en selvstændig virksomhed, at skolen ikke betaler forpagter for at

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

Kantinedrift på VUC Roskilde

Kantinedrift på VUC Roskilde BAGGRUNDSMATERIALE FOR UDARBEJDELSE AF TILBUD Kantinedrift på VUC Roskilde Navn og adresse VUC Roskilde Læderstræde 4 4000 Roskilde Danmark Kontaktperson: Niels Strunge Telefon: +45 46308614 E-mail: rns@vucroskilde.dk

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Kontraktudkast Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0049 Journal

Læs mere

24. februar Udbud af forpagtning af Rødhus Klit Camping - udbudsbetingelser

24. februar Udbud af forpagtning af Rødhus Klit Camping - udbudsbetingelser 24. februar 2017 Udbud af forpagtning af Rødhus Klit Camping - udbudsbetingelser Indledning Alle interesserede opfordres hermed til at afgive tilbud på forpagtning af Rødhus Klit Camping for perioden 1.

Læs mere

Annoncering af. Jobsøgningsforløb. Skabelon for delaftale

Annoncering af. Jobsøgningsforløb. Skabelon for delaftale Dato: Delaftale ident nr: Rammeaftalens ident nr: Annoncering af Jobsøgningsforløb 2013 Skabelon for delaftale Delaftalen indgås i henhold til indgået rammeaftale om annoncering af jobsøgningsforløb ved

Læs mere

Bilag 9 udgør et mindstekrav og skal således ikke udfyldes af tilbudsgiver. Tilbudsgiver skal i Bilag 9, Appendiks 9 (regneark) angive følgende:

Bilag 9 udgør et mindstekrav og skal således ikke udfyldes af tilbudsgiver. Tilbudsgiver skal i Bilag 9, Appendiks 9 (regneark) angive følgende: Bilag 9 Vederlag Vejledning til tilbudsgiver. Bilag 9 består af selve Bilag 9, der indeholder en regulering af vederlagsbetingelser for ydelser i henhold til Rammekontrakten, samt Appendiks A, der indeholder

Læs mere

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense 1. Parterne Mellem Socialstyrelsen (i det følgende benævnt Ordregiver) og Tilbudsgiver CVR-nr. (i det følgende benævnt leverandøren ) er dags dato indgået

Læs mere

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole Udbud af kantinedrift Tidsplanen for udbuddet er som følger: Udbuddet er opslået tirsdag den 11. juni 2013 (lokalerne kan besigtiges efter aftale) Tilbud skal afgives senest onsdag

Læs mere

Vederlag. Udførelse af Teknisk Revision af Energimærkninger af bygninger. Bilag 5

Vederlag. Udførelse af Teknisk Revision af Energimærkninger af bygninger. Bilag 5 Vederlag Udførelse af Teknisk Revision af Energimærkninger af bygninger Bilag 5 Udbud af udførelsen af Teknisk Revision af Energimærkninger af bygninger 1/10 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1

Læs mere

BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING

BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ændringer... 4 2.1 Kundens ændringsanmodning... 4 2.2 Leverandørens ændringsanmodning... 4 2.3 Mindsteindhold for et løsningsforslag...

Læs mere

Ansættelseskontrakt. for medarbejdere ansat med kost og logi eller kost alene. Dansk Landbrug

Ansættelseskontrakt. for medarbejdere ansat med kost og logi eller kost alene. Dansk Landbrug Ansættelseskontrakt for medarbejdere ansat med kost og logi eller kost alene Dansk Landbrug 1 Nærværende kontrakt er udarbejdet til brug ved ansættelse af medarbejdere ansat med kost og logi eller kost

Læs mere

Ansættelseskontrakt. for deltidsansatte i landbruget. Dansk Landbrug

Ansættelseskontrakt. for deltidsansatte i landbruget. Dansk Landbrug Ansættelseskontrakt for deltidsansatte i landbruget Dansk Landbrug Nærværende kontrakt er udarbejdet til brug ved ansættelse af medarbejdere i landbruget, der ikke er ansat på fuld tid, eller ansatte der

Læs mere

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde.

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde. Forpagtningskontrakt mellem Rudersdal Kommune og Keyvon Vakhsh, Hyrdevangen 67, 2400 København NV om drift af cafe, beliggende på Rundforbi Idrætsanlæg, Egebækvej 118, 2850 Nærum. Kultur Birkerød Idrætscenter

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ændringshåndtering... 4 3. Kundens Ændringsanmodning... 4 4. Leverandørens Ændringsanmodning... 4 5. Mindsteindhold

Læs mere

Pleje af grønne områder (PGO 2016), manual fra Danske Anlægsgartnere

Pleje af grønne områder (PGO 2016), manual fra Danske Anlægsgartnere GARTNERENTREPRISE BILAG 5 UDKAST TIL RAMMEAFTALE 1 Parterne Mellem Undertegnede Hillerød Service A/S Ægirsvej 4 3400 Hillerød Cvr. Nr. 32768024 i det følgende kaldet ordregiver, og med undertegnede [Modparts

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Udbuddet gennemføres som et samlet udbud af kommunens økonomi- samt løn- og personalesystemer.

Udbuddet gennemføres som et samlet udbud af kommunens økonomi- samt løn- og personalesystemer. NOTAT Projekt Til Fra Udbud af økonomi- samt løn- og personalesystem Offentliggørelse på hjemmesiden Furesø Kommune 1. Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Dato 1. Med henvisning til igangværende udbud

Læs mere

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Indholdsfortegnelse 1 Tilbud Delområde Nord 2 1.1 Tilbudsliste Nord R1 R3 3 2 Tilbud Delområde Syd 6 2.1 Tilbudsliste

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedr. Rottebekæmpelse i Vesthimmerlands Kommune. . 1 Hvor mange ejendomme er der, men skal føre tilsyn på?

Spørgsmål og svar til udbud vedr. Rottebekæmpelse i Vesthimmerlands Kommune. . 1 Hvor mange ejendomme er der, men skal føre tilsyn på? Spørgsmål og svar til udbud vedr. Rottebekæmpelse i Vesthimmerlands Kommune NR SPØRGSMÅL. 1 Hvor mange ejendomme er der, men skal føre tilsyn på? 2 Er der tal på hvor mange anmeldelser der her været i

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Aftale vedr. tandprotesebehandling til pensionister

Aftale vedr. tandprotesebehandling til pensionister Aftale vedr. tandprotesebehandling til pensionister Nærværende aftale er en integreret del af det samlede udbudsmateriale. Parterne er: Slagelse Kommune, Center for Børn og Familie Afdeling for voksne

Læs mere

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument:

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument: Teknik- og Miljøforvaltningen 16. august 2018 Sagsnr.: 2018-0083881 Dokument: 2018-0083881-7 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 1 Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune Affald

Læs mere

Vareindkøbsaftale vedrørende

Vareindkøbsaftale vedrørende vedrørende Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Sagsnr. 18/00239 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør 25 Haderslevvej 3000 Helsingør Repræsenteret

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022557 (Michael Kistrup, Jørgen Egholm, Thomas Grønkær) 27. januar 2011

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022557 (Michael Kistrup, Jørgen Egholm, Thomas Grønkær) 27. januar 2011 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022557 (Michael Kistrup, Jørgen Egholm, Thomas Grønkær) 27. januar 2011 K E N D E L S E Skandinavisk Parykcenter ApS (advokat David Frølich, København) mod 1. Hillerød

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Paradigma for betingelser Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til endelig behandling i Vejregelrådet Vejdirektoratet Vejregelrådet

Læs mere

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Nærværende kontrakt er indgået mellem: Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg (herefter Ordregiver) og < Indsæt leverandørens navn>

Læs mere

Vederlag. For gennemførelse af uddannelsesforløb for energikonsulenter og BedreBoligrådgivere

Vederlag. For gennemførelse af uddannelsesforløb for energikonsulenter og BedreBoligrådgivere Vederlag For gennemførelse af uddannelsesforløb for energikonsulenter og BedreBoligrådgivere (Udvikling, drift og vedligeholdelse af en webportal for uddannelse) Bilag 5 1/9 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Kontrakt om Drift, Videreudvikling, Support af tilskuds- og kontroladministrative

Kontrakt om Drift, Videreudvikling, Support af tilskuds- og kontroladministrative Kontrakt om Drift, Videreudvikling, Vedligeholdelse og Support af tilskuds- og kontroladministrative systemer m.fl. Bilag 13 Vederlag 16. marts 2018 Version 1.0 Side 1/9 [Vejledning til tilbudsgiver: Bilaget

Læs mere

Ejendomsmæglerbesvarelse

Ejendomsmæglerbesvarelse 9999 Siesbye Kapsch Ny Østergade 3 1101 København K 31-07-2014 1-165-27-6 Ejendomsmæglerbesvarelse Deres sagsnr: Ejer: Jens R. N. Rasmussen Marie Rebecca Kaas Lejlighed nr: 27 Adresse: Strandboulevarden

Læs mere

Obligatorisk ansættelseskontrakt for klinikassistenter

Obligatorisk ansættelseskontrakt for klinikassistenter Obligatorisk ansættelseskontrakt for klinikassistenter Juni 2017 Mellem Adresse Cpr-nr. og arbejdsgiver Arbejdsstedets adresse er indgået følgende aftale: 1. For ansættelsen gælder overenskomsten mellem

Læs mere

Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark Systemunderstøttelse

Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark Systemunderstøttelse GeoDanmark Weidekampsgade 10 2300 København S tlf: 33 70 37 43 www.geodanmark.dk mobil: 2367 3106 e-mail: anmc@kl.dk ref: : anmc Bilag 1 29. september 2015 Kontrakt vedr. kravsspecificering af Ny GeoDanmark

Læs mere

Spørgsmål skal sendes pr. til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011.

Spørgsmål skal sendes pr.  til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011. Spørgsmål & svar Vikarbureauydelser (sags nr. 2011102110) Spørgsmål & svar udgives i anonymiseret form, på baggrund af spørgsmål fra tilbudsgiverne. Spørgsmål og svar skal i forhold til udbudsmaterialet

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbud afdrift af 2 plejecentre

Spørgsmål og svar vedrørende udbud afdrift af 2 plejecentre Spørgsmål og svar vedrørende udbud afdrift af 2 plejecentre 11. juni Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige annonceringsmateriale. Der er indkommet

Læs mere

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme, Drift og Service Rammeaftale vedrørende AD HOC TV inspektion og spuling Geografisk Område: 1 Vesterbro / Enghave / Valby 1. Aftalens Parter

Læs mere

Beredskab Fyn. Kontrakt om brandslukningsydelsen. Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn

Beredskab Fyn. Kontrakt om brandslukningsydelsen. Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn Beredskab Fyn Kontrakt om brandslukningsydelsen Slukningsområde [Indsæt slukningsområde] Beredskabs Fyn Udbud af brandslukningsydelsen Beredskab Fyn Side 1 af 7 Indhold 1 Parterne... 3 2 Aftalegrundlaget...

Læs mere

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ>

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ> DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Vibeke Schiøler Sørensen vs@vd.dk 7244 3187 AFTALE OM LICENS TIL SAP OPGAVENR. FAKTURAREFERENCE

Læs mere

Rettelsesbrev nr. 1 11-08-2014

Rettelsesbrev nr. 1 11-08-2014 Rettelsesbrev nr. 1 Der er indkommet følgende spørgsmål til udbudsmaterialet. Kopi af forsikringspolice skal vedlægges tilbuddet. Er det nok med en kopi af forsikringscertifikat, som viser, at forsikringen

Læs mere

Udbudsbrev vedrørende EU-udbud af Århus Kommunes revisionsopgaver

Udbudsbrev vedrørende EU-udbud af Århus Kommunes revisionsopgaver 1. juli 2003 HS/8940 2160 Udbudsmateriale - Udbudsbrev.lwp Udbudsbrev vedrørende EU-udbud af Århus Kommunes revisionsopgaver Århus Kommune udbyder hermed kommunens revisionsopgaver i henhold til Rådets

Læs mere

Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.:

Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.: Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.: 1-23-4-101-15-14 - 1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelse 3, pr. 7. oktober 2014: Ny tilbudsfrist: tirsdag d. 28. oktober kl. 12.00 Da

Læs mere

28. februar 2012 Birfrd Udbud (annoncering), nyt it-system til audiologi-området i Region Midtjylland

28. februar 2012 Birfrd Udbud (annoncering), nyt it-system til audiologi-området i Region Midtjylland 28. februar 2012 Birfrd Udbud (annoncering), nyt it-system til audiologi-området i Region Midtjylland nr. A B C D E Region Midtjyllands generelle rettelser til annonceringsmaterialet Region Midtjylland

Læs mere

OPTION TIL RM OG RN BILAG 8 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS ÆNDRINGSHÅNDTERING

OPTION TIL RM OG RN BILAG 8 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS ÆNDRINGSHÅNDTERING OPTION TIL RM OG RN BILAG 8 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS ÆNDRINGSHÅNDTERING INSTRUKTION TIL LEVERANDØREN VED UDNYTTELSE AF OPTION: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved

Læs mere

DANSKE SLAGTERMESTRE og HK HANDEL

DANSKE SLAGTERMESTRE og HK HANDEL DANSKE SLAGTERMESTRE Ansættelseskontrakt for medarbejdere inden for HK/HANDEL s område For ansættelsesforholdet gælder overenskomsten mellem DANSKE SLAGTERMESTRE og HK HANDEL Undertegnede virksomhed Navn:

Læs mere

Kontraktudkastets afsnit udgår: Kontrakten kan ikke opsiges inden for de første 12 måneder fra Kontraktens indgåelse.

Kontraktudkastets afsnit udgår: Kontrakten kan ikke opsiges inden for de første 12 måneder fra Kontraktens indgåelse. RETTELSESBLAD, 23. J UNI 2017 1. Ændringer af kontraktudkastet Kontraktudkastets afsnit 30.3.1 udgår: Kontrakten kan ikke opsiges inden for de første 12 måneder fra Kontraktens indgåelse. Nyt afsnit 30.3.1

Læs mere

BILAG 9 KUNDENS BETALINGER

BILAG 9 KUNDENS BETALINGER BILAG 9 KUNDENS BETALINGER INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Generelt om vederlag... 5 2. Prismodeller... 5 3. Anvendte prismodeller for Leverancer og Ydelser omfattet af Kontrakten... 6 4. Leverancevederlag... 6

Læs mere

Kravspecifikation vedr. køb af naturgas til Sønderborg Forsyning.

Kravspecifikation vedr. køb af naturgas til Sønderborg Forsyning. Kravspecifikation vedr. køb af naturgas til Sønderborg Forsyning. Sønderborg Forsyning ønsker at købe Naturgas til vores og Danbo s installationer placeret forskellige steder i forsyningsområdet. Forsyningsområdet

Læs mere

Leveranceaftale. Bilag Mobil fødekasse med stakkebånd

Leveranceaftale. Bilag Mobil fødekasse med stakkebånd Bilag 5 31-01-2017 Leveranceaftale Mobil fødekasse med stakkebånd AFATEK A/S Selinevej 18 2300 København S Tel. 39 66 78 00 mail@afatek.dk www.afatek.dk Indhold 1 Aftalegrundlag 3 2 Leverandørens ydelser

Læs mere

Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission

Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission Udbudsannonce Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission Aarhus Kommune, AffaldVarme Aarhus udbyder herved udførelse af grøn pleje og rengøring på

Læs mere

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT Horten Advok Thomas Krucov Jensen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. «Sagsnr» BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGS- KONTRAKT Mellem og Greve Kommune Rådhusholmen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

Bilag 11 Ændringshåndtering

Bilag 11 Ændringshåndtering Bilag 11 Ændringshåndtering Version 1.0 04-07-2014 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 2 2 INDLEDNING... 3 3 TYPER AF ÆNDRINGER... 3 4 GENERELT... 3 5 ATP S FREMSÆTTELSE AF ÆNDRINGSANMODNINGER...

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler?

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler? Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne pkt. 3.1,

Læs mere

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie

Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål og svar 1 d. 16. oktober 2012 på udbud på levering af brændstof og fyringsolie Spørgsmål: Spørgsmål 1: Delaftale 1: - Er det korrekt forstået, at der på denne delaftale vil blive valgt 5 leverandører

Læs mere