Referat fra bestyrelsesmøde d. 31/8-16!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde d. 31/8-16!"

Transkript

1

2

3

4 Referat fra bestyrelsesmøde d. 31/8-16! Til stede var: Bettina, Jakob, Connie, Morten (en del af mødet), Christian (en del af mødet) 1. Opsamling fra sidste møde Rottesituationen efter seneste rep.: Alle rør og kloaker skulle nu være renoverede. Ventilation i tørrerum: Gunnar har fjernet et vindue i tørrerummet, så der er mere ventilation. Hjemmesiden/mailadressen: Ingen af delene fungerer. Connie snakker med Jeppe om det. (Det har efterfølgende vist sig, at Jeppe ikke har haft noget login. Så derfor er der ikke kommet gang i noget af det. Vi har haft kontakt med Nina, som lavede hjemmesiden, og der bliver snart sat plakater op i opgangene, som skal offentliggøre både hjemmeside- og mailadresse). Vi talte om, om vi med fordel kunne samle/opdatere mailadresser på samtlige ejere, så mest mulig kommunikation til/fra ejerne kan foregå ad denne vej. REC ser gerne, at vi arbejder videre med dette. Aftale med Adapterm og ARMATECH: Vi har indgået en kontrakt med ARMATECH om vedligeholdelse af varmepumperne. Status på vandskaderne i nr. 39: Skaderne er udbedret, men det er uvist om årsagen er udbedret. 2. Tilbud fra rådgivende ingeniørfirmaer Vi har foreløbig modtaget tilbud på Tilstansrapport fra ét firma. Afventer to mere. 3. Altan nr. 133, st. th. Denne og andre murede altaner er i meget dårlig stand. Vi besluttede, hurtigt at få en bygningskonstruktør til at vurdere, hvad der kræves af renovering. Heri vil også muren ved nr. 137 indgå. Connie snakker med REC.

5 4. Økonomi Vi har modtaget balance pr. 31/6. Der er nogle problemer med fejlkonteringer, og REC er i gang med at undersøge de sidste spørgsmål. 5. Forslag om udarbejdelse af årsoversigt over opgaver Vi mener, der er behov for en oversigt over bestyrelsesopgaver, som fremover vil være en hjælp for nye bestyrelser. Bettina hører Marc, om det er en opgave for ham. 6. Brug af haven og havens tilstand Haven er p.t. ikke særlig indbydende. Ukrudtet står højt og det roder med legetøj og børnecykler/løbehjul. Alle, der benytter legepladsen, har pligt til at rydde op efter sig! Sandkassen skal dækkes til, og cykler og løbehjul må ikke ligge på kørselsområdet! Haven er fælles areal for alle, så det skal også være rart for alle at opholde sig der. Der bliver iværksat en oprydning af voksen-cykler både i gården, i kældergange og i rotunden. Fremgangsmåden og datoer for denne oprydning vil snart kunne ses på opslagstavlerne. Der er bilejere, som har dæk stående i kældergangene. Disse skal fjernes, da de er brandfarlige. I det hele taget skal gangene ikke benyttes til opmagasinering. Dørene til opgangene skal holdes aflåste. Også dem ud til gården, da vi har en del indbrudsforsøg. Der har været en gartner ude for at gennemgå have/gård. Vi får et tilbud på beskæring af træer/grundig lugning m.m. Gunnar har svært ved at nå disse ting. Hvis vi synes, det bliver for dyrt, vil vi i stedet indkalde til en havedag, hvor vi i fællesskab kan få haven til at se indbydende ud igen. Connie har skrevet til Vejlauget om fældning af de to udgåede birketræer ud for nr. 8. Foreløbig ingen respons. 7. Forslag om havedag Vi ser først på tilbud fra gartner. 8. Tilbud fra firma på rengøring af opgange I den tidligere bestyrelse diskuterede vi muligheden for at ansætte et firma til at rengøre opgangene. Der var tale om samme firma, som udførte hovedrengøringen af opgangene.

6 Grunden skulle være, at vi ville få en bedre (forhåbentlig) og mere stabil rengøring, hvor vi ikke bliver berørt af sygdom og ferie. Vi følger op, og beder om et opdateret tilbud. 9. Fejl i leje-opkrævninger Der har i august måned været fejl i opkrævninger af leje af loft/kælderrum og garager. REC skulle nu have rettet fejlene, så de manglende opkrævninger for august sker med september-opkrævningen. 10. Udlejning af p-pladser Punktet blev drøftet og derefter skrinlagt. Der er en opfattelse af, at p-pladserne bliver bedre udnyttet, som det fungerer nu. 11. Varmeregnskab/fordelingstal Jakob har en kommunikation i gang med REC, for at få et overblik over, om vores fordelingstal stemmer. Næste møde: 3-10 kl Ref: Connie

7 Bestyrelsesmøde referat d. 03/ Til stede var: Christian, Bettina, Jakob, Morten (ref.), Jeppe, Marc og Connie 1. Rådgivende ingeniører Tre tilbud fra rådgivende ingeniører om gennemgang af bebyggelsen, herunder tilstandsrapport, er modtaget. Det er ved afstemning blevet besluttet, at sige ja tak til tilbuddet fra LS Byggerådgivning. 2. Fejlkonteringer/kassebeholdning Der er i regnskabet for 2015 konstateret en fejl, idet der siden foråret 2015 ikke har eksisteret en kassebeholdning. I regnskabet for 2015 står der anført en kassebeholdning på kr Dette beløb afskrives i det igangværende regnskabsår. 3. Årsoversigt En liste over faste bestyrelsesopgaver er ved at blive udarbejdet for at give overblik over de forskellige gøremål og for at lette overgangen for fremtidige bestyrelser. 4. Hjemmeside Status på hjemmesiden blev gennemgået. Den ser ud til at være klar til brug. Et system oprettes, hvor REC og bestyrelsen kan fremsende nyhedsmails til interesserede beboerer. En procedure for tilladelse til renovering af lejligheder gøres tilgængelig på hjemmesiden. 5. Havens tilstand En gartner har været hyret til at luge, beskære træer og diverse. Derudover planlægges det, at gartneren skal fælde de døde birketræer ud fra Grøndalsvej nr Varmeregnskab Varmeregnskabet fra Techem har inkluderet visse afvigelser. Bestyrelsen arbejder videre med at rette op på disse afvigelser. 7. Legeplads Legepladsen efterses for sikkerhed d. 31/10. Derudover udarbejdes en procedure for oprydning. 8. Forsikring På anbefaling af Willis er en forsikringsaftale med Gjensidige Forsikring blevet indgået. 9. Vandskader Adskillige vandskaber i ejendommen har været observeret, som formodentlig skyldes forældede faldstammer og stigetrenge.

8 10. Yousee Muligheden for at ændre eller opsige tv-kontrakt med Yousee blev drøftet. Emnet tages formodentlig op på næste generalforsamling. 11. Graffiti Forslag til udbedring af graffiti ved Stockflethsvej nr. 39 blev diskuteret og godtaget. Derudover indhentes der tilbud på en serviceaftale for fjernelse af graffiti. Næste møde: onsdag d kl. 19.

9 Referat fra bestyrelsesmøde d ! Tilstede var: Jacob, Christian, Bettina, Connie 1. Opfølgning fra seneste møde: Tilstandsrapport: Gennemgang af ejendommen går i gang snarest. Vi er fra vores elevatorfirma blevet anbefalet en større reperation af elevatorerene. Christian taler med dem om, hvad der er akut. Liste over bestyrelsesopgaver: Listen er ikke færdiggjort. Vi snakker med Anders Reinholdt om evt. hjælp til dette. Hjemmesiden: Jeppe har ansvaret for, at de relevante ting kommer på siden. Vi sætter muligvis emnet på generalforsamlingen. Måske vil Nina, som har hjulpet i opstarten, være behjælpelig med gennemgang/muligheder på generalforsamlingen. Havens tilstand: Der er ryddet godt op i kældergangene. Men en del er bare flyttet ud i haven. Alt fra haven bliver fjernet og opbevaret hos Gunnar, inden det gives væk til en velgørenhedsorganisation. Beboere, der efter oprydningen i haven savner effekter, kan henvende sig til Gunnar. Der er en tendens til, at der ikke ryddes op i haven. Vi tager emnet op på generalforsamlingen. Vi mangler et tilbud på at få fældet et sygt træ i haven. Christian tager sig af det. Varmeregnskab: Varmeopgørelsen er meget mangelfuld og med mange fejl, hvilket er grunden til, at der stadig ikke er sendt varmeopgørelser ud til beboerne. Vi skal have aftalt et møde herom med Techem. Jacob står for at lave aftale. Sikkerhedstjek af legepladsen: Legepladsen er gennemgået af et eksternt firma d Der er enkelte ting, som skal ordnes, for at den kan godkendes. Connie snakker med Gunnar. Graffiti: Vi har indgået kontrakt med firma om fjernelse af graffiti. Nyt rengøringsfirma: Starter Der er sat opslag op. Gunnar s telefon: Det er aftalt, at Gunnar får udbetalt et beløb til dækning af udgifter på sin telefon, som er privat. 2. Reparation af sætningsskade i nr. 135: Sætningsskaden er udbedret og betalt.

10 3. Oprydning på matriklen: Se under punkt Opsigelse af Vandskadeforsikring: Vores forsikringsselskab Gjensidige har opsagt vores vandskadeforsikring pr Udgifterne til udbedring og reperationer skal herefter betales af foreningen, med mindre skaden er selvforskyldt. Så skal den betales af skadevolder. 5. Regnskab: Ser o.k. ud. Vi forventer at kunne hensætte et mindre beløb til fremtidige arbejder. 6. Maling af opgangene: Arbejdet bliver ikke prioriteret på nuværende tidspunkt. 7. Generalforsamling: Vi planlægger generalforsamlingen på næste møde. 8. Yousee: Der er igen varslet prisstigninger, hvorfor der kommer forskellige forslag om tilknytningen til Yousee på generalforsamlingen. Næste møde: D

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET DEN 8. JANUAR Deltagere: Christian Sams (CS), Bettina Nielsen(BN), Nina Leppänen(NL) og Daniel Dittlau Pedersen(DP)

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET DEN 8. JANUAR Deltagere: Christian Sams (CS), Bettina Nielsen(BN), Nina Leppänen(NL) og Daniel Dittlau Pedersen(DP) REFERAT AF BESTYRELSESMØDET DEN 8. JANUAR 2018 Deltagere: Christian Sams (CS), Bettina Nielsen(BN), Nina Leppänen(NL) og Daniel Dittlau Pedersen(DP) Afbud fra: Allan Hvenegaard(AH), Jakob Poulsen (JP)

Læs mere

Til ejerne i E/F Grønnehavegaard

Til ejerne i E/F Grønnehavegaard Til ejerne i E/F Grønnehavegaard xrec Administration A/S xcvr-nr. 2983 1769 xislands Brygge 3 xdk-2300 København S xpost@rec-administration.dk xwww.rec-administration.dk xtlf. 3920 6161 xfax 3920 4250

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Godkendt referat. Dato: Bestyrelsesmøde d. 16.09.2015 Deltagere ved mødet: Ejnar, Frank, Jørn, Pia Afbud: Helle, Tomas. Ej Fremmødt: Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er kommet et

Læs mere

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19 EF Tønderhus 8. august 2017 kl.19 Bestyrelsesmøde Til stede: Katrine, Line, Vera, Magnus og Thomas Fraværende: Jeppe og Per. 1) Valg af dirigent (Katrine) og referent (Thomas) 2) Handlingsplan præsenteret,

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 11-03-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze, Morten, Kasper, Sophie, Jens Ole Ikke tilstede: Emil,

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79

1.1 Arbejdsopgaver. Glen. 1.2 Agenda. Referat af Bestyrelsesmøde Ejerforeningen Biskop Svanes Vej 77-79 Referent Sonja Jespersen Tid og sted 18-Okt-2011, BSV 77D 1tv Tilstede Michael Frederiksen, formand Sonja Jespersen Jonatan Hinrichsen Fraværende Per Landbo Troels Palner 1.1 Arbejdsopgaver Opgaver Ansvarlig

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 8. juni 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag d. 2. juni 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth formand og kasserer Chris næstformand og indkøber Ib husansvarlig Christian

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-04-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze,, Sophie, Jens Ole, Christian, Ikke tilstede: Emil, Morten,

Læs mere

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Afholdt d. 15/6-2015 Fremmødte: Anette Engelund Friis (Formand),, Morten Bay Knudsen (Kasserer), Jimmy Ude Pedersen (Referent/Husorden), Allan

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 31 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 8.9.2011 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde den 3/ i afdeling 2 AAB

Referat af Bestyrelsesmøde den 3/ i afdeling 2 AAB Referat af Bestyrelsesmøde den 3/5-2018 i afdeling 2 AAB Tilstede: Rikke, Hasse, Klaus Falk (ejendomsinspektør) og Johan Referent: Johan 1. Monica Vea, 5, 3.tv vil gerne have nyt badeværelse. Det er sat

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde d. 27.05.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Tomas Klement Jørn Christensen, Ejnar Estrup, Helle Nielsen, Frank Nissen

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato: 20-11-2012

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato: 20-11-2012 Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Carlsen Møde dato: 20-11-2012 Møde deltagere: Christian, Arne, Henrik, Claus Ikke tilstede: Kasper, Gry, Philip

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 06-02-2019 Møde deltagere: Berit, Christian, Regitze, Morten Ikke tilstede: Kasper, Emil, Sophie,

Læs mere

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening.

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsens mail: afd.17@outlook.dk Referat fra Afdelingsbestyrelsesmøde Fredag, den 17. august 2018, kl. 19.00

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde lørdag den 21. Juni 2014 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 12

Referat Bestyrelsesmøde lørdag den 21. Juni 2014 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 12 Inviteret: Birgitte Ohm (BO), Thorbjørn Argir (TA), Erich Fuglsbjerg (EF), Mette Ebbensgaard (ME), Frits Rostrup (FR). Bent Kortholm (BK), Jette Søndergård Afbud fra: Thorbjørn Argir Dagsorden: KL 12.00

Læs mere

Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år

Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år Ad pkt. 2 - Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år Bestyrelsen Anders Frost Rudebeck (formand) Nathalie Cederlund Søndergaard Jan Aarup Årets gang Bestyrelsen blev konstitueret

Læs mere

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning.

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning. Referat Den 20. november 2007 Emne: Bestyrelsesmøde Mødedato: 5. november 2007 Mødested: Else Deltagere: Fraværende: Fordeling: Referent: Bestyrelsen Ingen Bestyrelsen + opslag Charlotte Dagsorden 1 Information

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5. januar 2017 kl

Bestyrelsesmøde d. 5. januar 2017 kl Bestyrelsesmøde d. 5. januar 2017 kl. 17.00 Deltagere Ingrid Sveistrup (IS) Lise Moth (LM) Jørgen Skielboe (JS) Lene Bjørg Jensen (LBJ) 0. Status på Flemming Hansens rolle Flemming Hansen har via Kim Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. juli 2019

Bestyrelsesmøde 24. juli 2019 Bestyrelsesmøde 2 juli 2019 Tilstede Fraværende Ingen Dirigent Referent Caroline Marquardsen (CM), Christoffer Halken (CH), Ditte Petersen (DP), Mads Enemark (ME), Michael Lindberg (ML) CH CH Dagsorden

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november 2018 17.00 Anni, Jytte, Mads, Henrik, Nikolaj, Lars, Mogens 1 Meddelelser til og fra varmemesteren. Skur til el-scootere er ved at blive lavet.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42

Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012. Ejerforeningen Marstalsgade 42 9. april 2012 Referat af Ordinær Generalforsamling år 2012 Ejerforeningen Marstalsgade 42 Sted: Marstalsgade 42, 2100 København Ø - hos Pia Rothe i nr. 2.tv. Dato: Den 29. marts 2012 fra kl. 19:30 Deltagere:

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. oktober 2018

Bestyrelsesmøde 22. oktober 2018 Bestyrelsesmøde 2 oktober 2018 Tilstede Fraværende Dirigent Referent Michael Lindberg (ML), Mads Enemark (ME), Christoffer Halken (CH), Ditte Petersen (DP), Caroline Marquardsen (CM) CH CH Dagsorden 4.

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden Dato: Godkendt referat fra bestyrelsesmøde d. 21.04.2015 kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle Nielsen,

Læs mere

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale.

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 1. juni (hos Niels) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Siden sidst a. Høns Preben har sendt bestyrelsens svar til Jytte Sonne vedr.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

Bestyrelsesmøde 5. maj 2015

Bestyrelsesmøde 5. maj 2015 Bestyrelsesmøde 5. maj 2015 Bestyrelsesmøde referat: Referat fra bestyrelsesmøde hos Hans 5,4. tv. tirsdag den 5. maj kl. 19:00. Agendaen var: 1: Konstituering af bestyrelsen v/valg af næstformand og sekretær

Læs mere

EJERFORENINGEN BYPORTEN

EJERFORENINGEN BYPORTEN Bestyrelsesmøde tirsdag d. 6. december 2011 Deltagere fra Bestyrelsen: Brian Rømer Michael Rolin Carsten Uhre Peter Mering Øvrige deltagere: Allan Jørgensen, Datea Finn Leth, Datea Sisse Veje, Datea Marianne

Læs mere

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage.

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde d. 27. marts (hos Mads) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Konstituering Formand: Preben Sørensen Næstformand: Mads Reffstrup Pedersen

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 8. februar Klokken: 10.00 Hvem: Ole Gert Vangsgaard Nielsen Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 19. maj 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt torsdag d. 7. maj 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth Chris Ib Christian Bent Maria Fraværende ved mødet: Sonja Dagsorden 1. Bestyrelsesposter

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

28/ Vi skal lave liste over arbejdsopgaver til fælles arbejds dag, så vi hele tide kan tilføje nye punkter.

28/ Vi skal lave liste over arbejdsopgaver til fælles arbejds dag, så vi hele tide kan tilføje nye punkter. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 14-06-2016 Møde deltagere: Kasper, Sophie, Berit, Ikke tilstede:, Morten, Dorthe, Regitze, Christian,

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Rådsmøde den 9/5 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/5 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/5 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen Stefan Elmsted Jensen Mark Anderson Jakob Becker Kirkegaard Birte Martin Rådsmedlemmer ikke til stede: Sidsel

Læs mere

Afdeling Frødalen, 3400 Hillerød

Afdeling Frødalen, 3400 Hillerød Dato: 4. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13 november 2017, kl. 19:00 DAGSORDEN: A. Valg af referent Lars R er valgt B. Godkendelse af mødereferater (åben + lukket) fra den 09. Oktober

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

Til stede: Michael (MMN), Anders (AMS), Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) og Martin (ML) Fraværende: Maria og Julie(suppleanter)

Til stede: Michael (MMN), Anders (AMS), Lars (LK), Christoffer (CH), Enver (EP) og Martin (ML) Fraværende: Maria og Julie(suppleanter) 1 Referat til bestyrelsesmøde den 29. oktober 2012 kl. 18.00 Indhold 1. Formalia:... 1 2. Næste bestyrelsesmøde:... 1 3. Vagtperioder:... 1 4. Nye sager:... 2 5. Vicevært (ML):... 2 6. Økonomi:... 2 7.

Læs mere

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug.

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Tremandsmøde i skurvognen på pladsen i Brønsodde Lørdag den 16. april 1988 kl. 10 Man blev enige om, at foreningen skulle hedde BRØNSODDE FISKERI OG BÅDLAUG,

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: 25.02.2015 Deltagere ved mødet:, Frank Nissen, Tomas Klement, Jørn Christensen, Einar Estrup,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl Til stede: Mette, Ole, Torben, Christian Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl. 19.30. 1) Valg af referent: Chr 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. Godkendt med bemærkning

Læs mere

Ad. 1. Valg af dirigent Niels Jørgensen blev valgt som dirigent. Ad. 2. Valg af referent Helle Birch Schmidt blev valgt som referent.

Ad. 1. Valg af dirigent Niels Jørgensen blev valgt som dirigent. Ad. 2. Valg af referent Helle Birch Schmidt blev valgt som referent. Referat fra ekstraordinær generalforsamling om vedligeholdelse af vinduer Ejerlejlighedsforeningen Willemoesgade 41-43. Onsdag den 2.september 2015 kl. 19.00 DAGSORDEN FOR DEN EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLING

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat for generalforsamling

Referat for generalforsamling Referat for generalforsamling 25. april 2012 12 lejemål er repræsenteret til generalforsamlingen Formanden (Betty) bød velkommen Ordstyrer Jonas Qvist Referent Jonas Qvist Formandens beretning Oversvømmelse

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere

AB TOFTEVANGS BESTYRELSESREFERAT

AB TOFTEVANGS BESTYRELSESREFERAT S BESTYRELSESREFERAT Deltagere: Jesper Thrane, Lone Christoffersen, Nicolas Helt,, Nicolas Tapia 1 Afbud: Søren B. Nielsen, Kristoffer Kreinøe og Jørgen Olsen 1. Godkendelse af dagsorden 2. Konstituering

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00

Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 Dagsorden bestyrelsesmøde torsdag d. 1. oktober 2015 kl. 17:00 1) Godkende referat fra sidste møde 2) Siden sidst, gennemgang af korrespondance 3) Aktuel status for regnskab og budget 4) Aktuel status

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Bestyrelsesformand Lars Christensen byder velkommen til aftenens generalforsamling. Valg af dirigent Ingen af fremmødte melder

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Godkendt referat af møde mellem bestyrelsen og administrator Dato: 09.06.2015 Deltagere ved mødet: Frank Nissen, Tomas Klement, Jørn Christensen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Mødet startede kl. 18.00 med havevandring, mødested kæmpehøjen ved blok 3

Mødet startede kl. 18.00 med havevandring, mødested kæmpehøjen ved blok 3 19.08.2011 Referat af FU-møde 3/2011 Mødet startede kl. 18.00 med havevandring, mødested kæmpehøjen ved blok 3 Dagsorden: Pkt.1: Bemærkninger til ref. fra FU-møde 2/11 Pkt.2: Godkendelse af ref. fra FU-møde

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl.

Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Referat for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: 4. maj 2009 kl. 18.00. Næste møde: 8. juni kl. 19:15. Dirigent: Signe H. Nielsen (SHN). Referent: Sara Saxild. Til stede: Signe Hinz, Sara, Asbjörn,

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne.

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne. Referat af bestyrelsesmøde d. 6. August 2015 Tilstede: John Steen Johansen, Flemming Jørgensen, Merrit Rosberg, Teia Hauerslev, Barbara Cros. Thor Nielsen med på telefon i tilfælde af afstemning. Afbud

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Mødereferat Kompasset E/F

Mødereferat Kompasset E/F Mødereferat Titel Bestyrelsesreferat Dato 24 august 2010 Sted Deltagere Kompasset Poul Henning Poulsen - PP Peter Greenfort - PG Monica Lind - ML Marie-Louise Borella - MB Michael Rindal - MR Referent

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 50. trods var År 2015 den 15. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen - Frederiksvej 48 Generafforsamlingen afholdtes på administrators kontor, Nørregade 7A, 2. tv., 1165 København

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat fra bestyrelsesmødet den 1. marts 2017 kl. 19:00 Dato: 1/3-2017 Deltagere ved mødet: Jørn Christensen (), Jacob Brogaard-Kay (JBK), Frank Nissen (FN),

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

1. Grønne områder: b. Behov for dræn i områderne Problemer mange steder. Det bliver dog for uoverskueligt at dræne de steder, hvor der er behov.

1. Grønne områder: b. Behov for dræn i områderne Problemer mange steder. Det bliver dog for uoverskueligt at dræne de steder, hvor der er behov. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 2. november 2015 (hos Preben) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Grønne områder: a. Evaluering af samarbejdet med Klock Park & Have

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Birgit Kristensen (nr. 54), Birgitte E. Mathiesen (nr. 62), Henning Christoffersen (nr. 66), Lene Møller

Læs mere

Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde Parcelforeningen Malling Ia, Ib og Id Nummer: 2015 / 2 Dato: 05-08- 2015 Sted: Krekærlunds Alle 71

Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde Parcelforeningen Malling Ia, Ib og Id Nummer: 2015 / 2 Dato: 05-08- 2015 Sted: Krekærlunds Alle 71 : 05082015 Fremmødte: Margit, Kim, Klaus. Afbud fra: Mads, Frederik. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Siden sidst: 4. Fastlæggelse af bestyrelsens forretningsgang. 5. Udelegering

Læs mere

Andelsboligforeningen Matthæusgaarden Matthæusgade 26, kld. 1666 København V www.3i1.net post. Beskrivelse Ansvarlig Frist.

Andelsboligforeningen Matthæusgaarden Matthæusgade 26, kld. 1666 København V www.3i1.net post. Beskrivelse Ansvarlig Frist. Referat af bestyrelsesmødet den 05.11. 2012 Til stede:, René,, Bruno, Heidi Afbud: Peter, Anders, Rik 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 19-09-12 Sanistål Kontoudtog ok 10-10-12

Læs mere

Det blev besluttet, at det ikke er nødvendigt at udskifte samtlige låse nu. Følgende låsearbejde bestilles:

Det blev besluttet, at det ikke er nødvendigt at udskifte samtlige låse nu. Følgende låsearbejde bestilles: Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 13. oktober 2009 kl. 19.00 Afbud: Camilla og Hedvig 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt enkelte tilføjelser blev ført ind under eksisterende punkter. 2) Godkendelse

Læs mere

E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019

E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019 E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019 Dagsorden er som følger: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Fremlæggelse af årsregnskab Fremlæggelse af a)

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-01-2018 Møde deltagere: Berit, Sophie, Morten, Jens, Regitze, Kasper, Claus Ikke tilstede:, Christian

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 5. april Klokken: 10.00 13.00 Hvem: Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter Christiansen Dagsorden

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014.

Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014. Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014. Tilstede: Lizzi, Klavs, Gitte, Lisbeth og Ann Birgitte (referent) 1) Godkendelse af dagsorden OK. 2) Underskrift af referat fra bestyrelsesmødet den

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Referat fra bestyrelsesmøde den 10.02.2016 kl. 19:30 hos JBK Dato: Deltagere ved mødet: Frank Nissen (FN), Tomas Klement (TK), Jørn Christensen

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A 1. Afbud Nicoline Varberg, suppleant 2. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra forrige møde

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 6/11 2012 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt

Læs mere

Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019

Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019 Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Kort præsentation af bestyrelsesmedlemmer 3. Formandens beretning om det forløbne år 4.

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 26. oktober 2009 KENDELSE Klager ctr. Manja Conrad Torvegade 7B. 1 7100 Vejle Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet mangelfulde oplysninger til køber vedrørende en kommende

Læs mere