Nr. Initiativer Status Ansvarlig Gennemført A. Styringsgrundlag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. Initiativer Status Ansvarlig Gennemført A. Styringsgrundlag"

Transkript

1 Bilag 1:Initiativer på sygedagpengeområdet. I nedenstående skema er anført de væsentligste initiativer, der skal sikre at Sygedagpengecenteret foretager opfølgning i overensstemmelse med lovgivningen på området. A. Styringsgrundlag Mål: At sikre overblik og klarhed omkring forventningerne til indsatsens resultater og sikre et gennemsigtigt og fyldestgørende planlægnings- og opfølgningsgrundlag for hele organisationen. Ny budgetmodel. 1 Den ny budgetmodel tildeler ressourcer efter tilgangen af nye sager. Herved Modellen ibrugtaget ved udarbejdelsen af gives et stærkt incitament til at få afsluttet sager hurtigst muligt. budget Arbejdsgangsportal. Formålet med portalen er at sikre en ensartet og lovmedholdelig sagsbehandling. Ledelsesinformationssystem (LIS). På sygedagpengeområdet giver LIS et overblik over sagsomfang og opfølgning. Systemet giver mulighed for at foretage analyser mm. Resultatkontrakt, Alle forvaltningens decentrale enheder har i 2007 en resultatkontrakt. Vedr sygedagpengeområdet er de mest central lovgivningsmæssige krav til sagsbehandlingen indarbejdet som mål i kontrakten. Resultatkontrakt, Resultatkontrakt skal udarbejdes for På baggrund af erfaringerne fra 2007 og Deloittes anbefalinger fra rapporten om Jobcenter København er det målet, at den nye kontrakt skal indeholde færre mål, således at fokus kan fastholdes på få hovedmål. Fast rapportering til BIU. Der sker en fast rapportering til BIU om status for udvklingen på arbejdsmarkedet samt i forvaltningens indsatsområder og økonomi. Sygedagpengeområdet indgår også i denne rapportering. Portalen er udarbejdet og der er etableret opfølgningsorganisation, således at arbejdsgangene løbende revideres i forhold til ny lovgivning og medarbejdernes forslag til procesforbedringer. Systemet ibrugtaget medio 2007 og under fortløbende videreudvikling.aktuelt videreudvikles systemet. Resultatkontrakten vedr 2007 er underskrevet Centralforvaltningen/ af parterne, og der følges op på kontrakten hver Sygedagpengecenteret. 3. måned. Udkast til kontrakt for 2008 er under udarbejdelse og kontrakten færdigforhandles oktober/november Den første rapportering blev forelagt sammen med regnskabsprognosen for april (BIU 89/2007). Centralforvaltningen/ Sygedagpengecenteret. Kontrakten skal underskrives inden udgangen af 2007.

2 7 Revisionsgennemgang af forvaltningens styringsværktøjer. Med henblik på en vurdering af forvaltningens styringskoncepter og initiativer på sygedagpengeområdet for at sikre en lovmedholdelig og hensigtsmæssig sagsbehandling skal disse omfattes af en gennemgang af en ekstern revisor. Deloitte har vurderet, at forvaltningens styringskoncept med tilhørende kontroller kan understøtte en lovmedholdelig og hensigtsmæssig indsats på sygedagpengeområdet.

3 B: Kontrol Mål: At minimere fejl i sagsbehandling og sikre grundlaget for retmæssig hjemtagelse af refusion 8 9 Etablering af ledelsestilsyn. I forbindelse med oprettelsen af de nye centre skal der etableres en forretningsgang omkring lokalt ledelsestilsyn, således at der løbende føres tilsyn med, at centrene overholder de lovgivningsmæssige krav og kravene til god sagsbehandling. Ledelsestilsynet skal udøves som egenkontrol foretaget at de decentrale enheder. Kontrol af ledelsestilsyn. Centralforvaltningens Kontrolenhed skal påse, at de decentrale enheders egenkontrol udøves korrekt. I ledelsestilsynet er angivet, at der skal udvælges minimum 10 sager indenfor hovedssagsområderne til kontrol hvert kvartal. De decentrale enheder er forpligtigtet til at indberette væsentlige mangler konstateret ved egenkontrollen til centralforvaltningen. Konceptet for ledelsestilsyn er udarbejdet for alle decentrale enheder, og egenkontrollen er igangsat. Kontrolenheden og de decentrale enheder. Kontrolenheden vil i september/oktober 2007 ved besøg kontrollere at ledelsestilsynet udøves og udøves korrekt i de decentrale enheder. Kontrollen foretages inden udgangen af oktober Undersøgelse af fejlprocent. Beskæftigelses- og Integrationsudvalget har videreført målet fra Familie- Undersøgelsen forventes startet og gennemført og Arbejdsmarkedsudvalget om at nedbringe fejlmængden i sagsbehandling i november til maksimalt 10 % formelle fejl (fejl uden refussionsmæssig betydning) og 3 % materielle fejl (fejl med refussionsmæssig betydning). Der skal i 2007 gennemføres en undersøgelse af forvaltningens status i forhold til fejlprocenter. Ny sygedagpengeundersøgelse. I 2006 gennemførtes en undersøgelse af sygedagpengeområdet i den gamle FAF-struktur som en nulpunktsanalyse for den nye organisation. I 2007 vil der blive gennemført en tilsvarende undersøgelse i den nye struktur med ét sygedagpengecenter. Formålet med undersøgelsen er at få et detaljeret indblik i kvaliteten af sagsbehandlingen på området og på den baggrund fremkomme med konkrete forslag til forbedring af sagsbehandlingen på området. Det er ligelede målet at vurdere, om der med en samling af indsatsen er sket et serviceløft ift. borgerbetjeningen. Centralforvaltningen/ Kontrolenheden. Undersøgelsen iværksættes ultimo august Undersøgelsen afsluttes inden udgangen af november Undersøgelsen afsluttes september 2007.

4 C: Organisationsudvikling Mål: At forbedre de organisatoriske rammer for en god og korrekt borgerbetjening. 12 Ny organisationsstruktur. I forbindelse med handlingsplanen fra efteråret 2006 kunne det konstateres at Sygedagpengecentret havde vanskelig vedat opnå og fastholde en tilstrækkelig opfølgningsindsats. Derfor fik konsulentfirmaet Capacent til opgave at vurdere, om den eksisterende organisationsstruktur med teaminddeling efter cprnumre er hensigtsmæssigt. Konsulentfirmaet har foreslået en ny Sygedagpengecenteret. organisationsstruktur, som tager udgangspunkt i sagernes varighed samt opbygning af specialfunktioner. Der arbejdes i øjeblikket på at implementere den nye organisationsstruktur. Medarbejderne har haft mulighed for at ønske hvilket team, de ønsker at arbejde i, og den 10. september 2007 vil alle medarbejdere være fordelt i de nye teams. Den nye organisationsstruktur er implementeret endeligt den 10.september Ny rekrutteringsstrategi. Sygedagpengecenteret har haft svært ved at fastholde og rekruttere nye medarbejdere, hvilket har været medvirkende til den mangelfulde opfølgning. Som følge heraf fik konsulentfirmaet Mercuri Urval til opgave at udvikle en ny rekrutteringsstrategi i centeret. Mercuri Urval har bl.a. foreslået Sygedagpengecenteret. personalegoder til fastholdelse af medarbejdere. På rekrutteringssiden har man foreslået opslag af stillingerne enkeltvis, opslag i andre relevante medier og rekruttering af HKere til administrativt betonede opgaver, idet der ikke er de samme rekrutteringsproblemer indenfor denne faggruppe som indenfor de de socialfaglige grupper. 14 Deloitte, konkrete forbedringsforslag. Som led i undersøgelsen af Københavns Jobcenter har Deloitte undersøgt sygdedagpengeområdet. Deloitte er fremkommet med 8 forslag inden for Sygedagpengecenteret og i forhold til snitflader mellem sygedagpengecenteret og det øvrige jobcenter. Det er forvaltningens hensigt at implementere hovedparten af disse forslag. Deloittes forslag er inddraget i den organisationsudviklingsproces, der arbejdes med i centret. Implementeringen starter august 2007, og alle projekter foventes igangsat inden årets udgang. Sygedagpengecenteret, Ydelsesservice, Jobcenter København og centralforvaltningen. Alle projekter igangsat inden udgangen af 2007.

5 Lean-projekt i Ydelsesservice. Projektet udføres i sygedagpengeafdelingen indenfor Ydelsesservice. Projektet blev igangssat i maj måned 2007 og Ydelsesservice og Projektet afsluttes Projektet har til formål, at effektivisere arbejdsgangen således at forventes afsluttet i Ydelsesservice i december centralforvaltningen. inden udgangen af sagsbehandlingstiden reduceres, samtdig med, at medarbejder Der er på nuværende tidspunkt etableret Herefter kan 15 tilfredsheden forbedres og sygefraværet mindskes. Projektet er overblik over opgaveproteføljen og ultimo udestå forskellige efterfølgende tiltænkt udrullet til resten af organisationen, således at der opnås en forbedringskultur generelt i organisationen. august foretages en analyse fra borgerens 1. henvendelse til sagens afslutning. implementeringsakti viteter.

6 D: Produktionsstyring og opfølgning Mål: At sikre et solidt planlægnings- og styringsværktøj, der kan understøtte den daglige drift i centret Skærpet ledelsesmæssigt tilsyn. I forbindelse med konstateringen af produktionsproblemerne på Sygedagpengecenteret blev der iværksat et skærpet ledelsesmæssigt tilsyn med centeret. DTI, Produktionsstyringsmodul. Sygedagpengecenteret har anskaffet sig et produktionsstyringsmodul, der er udabejdet af Danmarks Tekniske Universitet. Modulet er istand til at styre sagsstammen generelt og for den enkelte medarbejder, så denne løbende er adviseret om forestående opfølgningssamtaler. En kontorchef fra centralforvaltningen har haft det som sin helt særlige opgave gennem sparing med ledelsen og tilstedeværelse at bidrage til, at centeret foretager en opfølgning, som der kræves i lovgivningen. Dertil kommer, at lederen af Sygedagpengecenteret minimum hver 8. uge har en mere formel opfølgningssamtale med direktionen i forvaltningen. Produktionsstyringsmodulet er implementeret på nuværende tidspunkt. I øjeblikket arbejdes der på, at systemet gøres istand til at nedbryde produktionsmålene på teams og den enkelte medarbejder. Danmarks Tekniske Universitet forventes at være færdig med denne opgave inden udgangen af september. Sygedagpengecenteret. 18 Ugestatistik, sagsomfang og produktion. Der har været behov for at udvikle en detaljeret ugestatistik for afholdte samtaler sagsmængde, opfølgningsgrad, rettidighedsgrad mm for at kunne monitere udviklingen og sætte ind målrettet med nye initiativer indenfor netop de områder, hvor der er problemer. Denne statistik er nu udviklet, og der er ligeldes udviklet en valideringsproces, således at der er klarhed i såvel Sygedagpengecenteret som centralforvaltningen om, hvordan udviklingen er på området.

7 E: Støtte til produktionen fra andre aktører Mål: Igennem en overgangsperiode støtte til sagsbehandlingen i sygedagpengecentret gennem en særlig indsats for nedbringelse af langvarige sager og gennemførelse af førstegangssamtaler eksterne aktører til opfølgning i lange sager. I foråret 2007 er der indhentet hjælp fra 3 eksterne aktører med henblik på at afslutte lange sager. Disse aktører aflønnes delvist i forhold til, hvor mange sager de afslutter. Disse aktører forventes i gennemsnit at afslutte 50 lange sager om ugen. Center for afklaring og beskæftigelse (CAB) håndterer nye sager. Siden foråret har CAB bistået Sygedagpengecenteret med opfølgningssamtaler for nye sygedagpengesamtaler. CAB forventes at gennemføre mellem 200 og 250 opfølgningssamtaler pr uge. Hjælpen fra CAB er planlagt indtil videre at forsætte indtil 1.september En foreløbig evaluering af indsatsen viser, at de 3 aktører har afsluttet 30 sager pr uge i gennemsnit. Det forventes, at dette tal er stigende. Denne indsats er planlagt til at løbe 2007 ud. I juni måned har CAB gennemført mere end CAB samtaler, hvorfor CAB i juni har levet op til målet. Sygedagpengecenteret. 21 Ny forretningsgang omkring hurtigere indkaldelse til 1.gangssamtaler. Det er vanskeligt at nå 1.gangssamtalen inden udgangen af 8. uge, som det kræves i lovgivningen. Derfor er der udviklet en ny forretningsgang, hvor indkaldelsen til 1. samtale sker direkte fra Ydelsesservice i forbindelse med udsendelse af oplysningsskema. Det vurderes, at dette vil forebedre rettidigheden betydeligt. En ny forretningsgang er beskrevet og drøftes i øjeblikket mellem Sygedagpengecentret, Ydelsesservice og CAB. Forventes fuldt implementeret senest 1. september Den nye forretningsgang er implementeret senest 1. september 2007.

8 Økonomi. Mål: Gennem et korrekt sagsbahandling og hurtig opfølgning at nedbringe udgifterne til sygedagpenge i kommunen Afklaring af refusionstab vedr Revisionsdirektoratet forventes i august af fremsende revisionsprotokolat vedr 2006 herunder sygedagpengeområdet med henblik på BIU møde den 13. september Direktoratet forventes via en stikprøve at udtale sig om kvaliteten af sagsbehandlingen for 2006 og et nyt efterreguleringsbehov. Afklaring af udgiftniveau på sygedagpengeområdet i Deloittes undersøgelse af bl.a. Sygedagpengecenteret viste, at sagspresset pr medarbejder er væsentlig højere end hos sammenlignelige kommuner. Dette kunne give en indikation af, at området er underbudgetteret i øjeblikket. Derfor skal der foretages en vurdering af, hvilke gevinster der kan opnås ved eventuel større bemanding af området. Revisionsprotokollatet er i øjeblikket i faktuel høring hos forvaltningen. Når det endelige revisionsprotokolat foreligger vil det blive forelagt BIU den 13. september Forvaltningen vil i forbindelse med forelæggelsen for udvalget fremkomme med forslag til den videre proces med Beskæftigelsesministeriet vedr den endelige afregning af refusion. En business-case for eventuel opnormering af området skal udarbejdes med henblik på eventuel inddragelse i budgetforhandlingerne vedr Forelægges BIU 13.september Forelægges BIU 13.september Evaluering af ekstra indsats for lange sager. I foråret 2007 blev der entreret med 3 eksterne aktører. Disse aktører skulle delvis aflønnes i forhold til antallet af sager, de afslutter. Forvaltningen vil foretage en evaluering af disse aktørers indsats resultater og herunder vurdere, hvorvidt de anvendte ressourcer bedre kan anvendes ved ansættelse af eget personale. En sådan undersøgelse iværksættes medio august og forventes klar omkring 1.september Sygedagpengecentret/ Notat udarbejdes inden 1. september 2007.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har den 17. april 2019 fremsendt ovennævnte decisionsskrivelse.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har den 17. april 2019 fremsendt ovennævnte decisionsskrivelse. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Direktion Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Njalsgade 72 A 2300 København S Att.: Kontorchef Søren Tingskov Cc: Deloitte att.:

Læs mere

Reglerne om sygedagpenge skal afbureaukratiseres

Reglerne om sygedagpenge skal afbureaukratiseres NOTAT 13. juni 2008 Reglerne om sygedagpenge skal afbureaukratiseres Baggrund for afbureaukratiseringen Reglerne på beskæftigelsesområdet er over mange år blevet ændret og justeret gennem politiske aftaler.

Læs mere

Bilag 4: Status på handleplan for en styrket kvalitetssikring af aktiveringstilbud

Bilag 4: Status på handleplan for en styrket kvalitetssikring af aktiveringstilbud Bilag 4: Status på handleplan for en styrket kvalitetssikring af aktiveringstilbud Nr. Handlinger Tema 1: Systematisk kvalitetstjek af tilbudsviften Forventet afslutningstidspunkt Status efterår 2011 Status

Læs mere

Forvaltningen har iværksat nedenstående handleplan for at følge op på revisionsbemærkningerne og forbedre kvaliteten i sagsbehandlingen.

Forvaltningen har iværksat nedenstående handleplan for at følge op på revisionsbemærkningerne og forbedre kvaliteten i sagsbehandlingen. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Kontor for Økonomi og Resultater NOTAT 24-05-2017 Sagsnr. 2017-0212219 Bilag 5. Handleplan Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen har

Læs mere

Skriftlige 82 % (40/49) 63 % (17/27) 95 % (38/40) 90 % (36/40) Telefoniske 64 % (30/47) 73 % (22/30) 66 % (19/29) 82 % (18/22)

Skriftlige 82 % (40/49) 63 % (17/27) 95 % (38/40) 90 % (36/40) Telefoniske 64 % (30/47) 73 % (22/30) 66 % (19/29) 82 % (18/22) KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 2. kontor Status på udmøntningen af Sygedagpengeaftalen For hvert af pejlemærkerne gives der nedenfor en status på hvilke initiativer, der

Læs mere

4. BIU 216/2006 Opfølgning på handlingsplan for normalisering af driften på jobcentrene, pr. oktober

4. BIU 216/2006 Opfølgning på handlingsplan for normalisering af driften på jobcentrene, pr. oktober INDSTILLING 4. BIU 216/2006 Opfølgning på handlingsplan for normalisering af driften på jobcentrene, pr. oktober 2006 INDSTILLING Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen indstiller: at Beskæftigelses-

Læs mere

Redegørelse vedrørende merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste efter servicelovens 41 og 42

Redegørelse vedrørende merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste efter servicelovens 41 og 42 Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. NOTAT BILAG 1A Til Social- og Integrationsministeriet Redegørelse vedrørende merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste

Læs mere

[Skriv tekst] Beskrivelse af klagesager i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

[Skriv tekst] Beskrivelse af klagesager i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen [Skriv tekst] Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Center for Driftsunderstøttelse Beskrivelse af klagesager i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Der skelnes mellem to typer af klager.

Læs mere

2. Jobcentret kan give aktive tilbud til alle sygemeldte (efter LAB loven), også selvom de ikke er berettiget til revalidering.

2. Jobcentret kan give aktive tilbud til alle sygemeldte (efter LAB loven), også selvom de ikke er berettiget til revalidering. Den 9. juni 2009 Oversigt over status for implementering af trepartsaftalen Forslag til ændring af lov om sygedagpenge, lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, lov om aktiv socialpolitik og lov om integration

Læs mere

Præsentation af Task Forcens analyse Halsnæs Kommune

Præsentation af Task Forcens analyse Halsnæs Kommune Præsentation af Task Forcens analyse Halsnæs Kommune Onsdag den 25. september 2013 Dagsorden for præsentationen 1. Præsentation af Task Forcen 2. Analysens opbygning 3. Præsentation af resultaterne af

Læs mere

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Afrapporter af genopretnsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Marts 2014/MT Mål Handl Indikatorer Status Tid/Deadline Øget faglighed og opfølgn Socialfaglig ledelse, opnormer Medio august

Læs mere

Center for Familie Social & Beskæftigelse. Opnormering: Uddannelseshjælp. Dato j./sagsnr P

Center for Familie Social & Beskæftigelse. Opnormering: Uddannelseshjælp. Dato j./sagsnr P Center for Familie Social & Beskæftigelse Opnormering: Uddannelseshjælp Dato 25-06-2018 j./sagsnr. 15.00.00-P05-7-18 Som investering foreslås en opnormering på to medarbejdere. Med denne opnormering vurderes

Læs mere

Bilag 1 Opfølgning for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget mål fastsat i kommunens kvalitetskontrakt

Bilag 1 Opfølgning for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget mål fastsat i kommunens kvalitetskontrakt Bilag 1 Opfølgning for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget mål fastsat i kommunens kvalitetskontrakt På Beskæftigelses- og Integrationsudvalgets område er der i alt opstillet tre kvantificerbare mål

Læs mere

Handleplan for 2014/2015 Center Familie og Handicap, Rebild Kommune

Handleplan for 2014/2015 Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Handleplan for 2014/2015 Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Indsatser Formål Resultatmål frem til 31. december 2014 Ledelsesinformation Der er etableret en fast kadence for og udvikling af skemaer,

Læs mere

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Afrapporter af genopretnsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune November /MT Mål Handl Indikatorer Status Tid/Deadline Øget faglighed og opfølgn Socialfaglig ledelse, opnormer Medio august

Læs mere

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Afrapporter af genopretnsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Januar Mål Handl Indikatorer Status Tid/Deadline faglighed og opfølgn Socialfaglig ledelse, opnormer Medio august Bedre tværfagligt

Læs mere

Temperaturmåling på beskæftigelsesområdet

Temperaturmåling på beskæftigelsesområdet KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Osvald Helmuths Vej 4 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Temperaturmåling på beskæftigelsesområdet Faglig

Læs mere

Handleplan og prioriterede indsatsområder på baggrund af BDO s anbefalinger Center for Unge (CFU)

Handleplan og prioriterede indsatsområder på baggrund af BDO s anbefalinger Center for Unge (CFU) Handleplan og prioriterede indsatsområder på baggrund af BDO s anbefalinger Center for Unge (CFU) 1. Indledning På baggrund af budgetstyringsanalysen og de heraf afstedkomne anbefalinger fra BDO, er følgende

Læs mere

Redegørelse om administration af jobrotationsordningen. Økonomiforvaltningen (ØKF) har anmodet Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Redegørelse om administration af jobrotationsordningen. Økonomiforvaltningen (ØKF) har anmodet Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 1. kontor - Jobparate og Unge NOTAT Til Økonomiudvalget Redegørelse om administration af jobrotationsordningen Økonomiforvaltningen (ØKF)

Læs mere

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Afrapporter af genopretnsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune September Mål Handl Indikatorer Status Tid/Deadline Øget faglighed og opfølgn Socialfaglig ledelse, opnormer Medio august Bedre

Læs mere

BUF Økonomisk genopretning. Sammenfatning. - status pr. december af BUF pr. december 2008.

BUF Økonomisk genopretning. Sammenfatning. - status pr. december af BUF pr. december 2008. BUF Økonomisk genopretning Sammenfatning - status pr. december 2008 Nærværende udgør Deloittes vurdering af status på den økonomiske genopretning af BUF pr. december 2008. Deloittes vurdering bygger på

Læs mere

Sygedagpenge-området Jobcenter Nordfyn

Sygedagpenge-området Jobcenter Nordfyn Sygedagpenge-området Jobcenter Nordfyn Målformulering: Målet er at leve op til budgetforudsætningerne for 2008 på sygedagpengeområdet samt at overholde opfølgningsreglerne for udbetaling af sygedagpenge.

Læs mere

Taskforcens sammensætning blev godkendt af BIU og består af seks eksterne eksperter:

Taskforcens sammensætning blev godkendt af BIU og består af seks eksterne eksperter: Indstilling Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen indstiller, 1. at Beskæftigelses- og Integrationsudvalget tager taskforcens afrapportering til efterretning 2. at Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Læs mere

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune

Afrapportering af genopretningsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Afrapporter af genopretnsplan for Center Familie og Handicap, Rebild Kommune Mål Handl Indikatorer Status Tid/Deadline Øget faglighed og opfølgn Socialfaglig ledelse, opnormer Medio august Juni Bedre tværfagligt

Læs mere

Indholdsfortegnelse Formål... 2 Overordnet om indholdet i tilsynet... 2 De enkelte bestemmelser... 2 Procedure... 3

Indholdsfortegnelse Formål... 2 Overordnet om indholdet i tilsynet... 2 De enkelte bestemmelser... 2 Procedure... 3 Ledelsestilsyn Indholdsfortegnelse Formål... 2 Overordnet om indholdet i tilsynet... 2 De enkelte bestemmelser... 2 Procedure... 3 Udvælgelse af sager til ledelsesmæssig revision... 3 Kontrollen gennemførelse

Læs mere

BI6b Implementering af anbefalinger fra taskforcen for førtidspension og fleksjob: Lavere sagsstammer i Jobcenter København

BI6b Implementering af anbefalinger fra taskforcen for førtidspension og fleksjob: Lavere sagsstammer i Jobcenter København KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen BUDGETNOTAT BI6b Implementering af anbefalinger fra taskforcen for førtidspension og fleksjob: Lavere sagsstammer i Jobcenter København Baggrund

Læs mere

Revision i årets løb for 2016 på områderne omfattet af statsrefusion

Revision i årets løb for 2016 på områderne omfattet af statsrefusion Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk g Socialforvaltningen Att.:

Læs mere

Handlingsplan for Sundhedsstyrelsens tilsynsvirksomhed Afsluttende afrapportering pr. 25. august 2015

Handlingsplan for Sundhedsstyrelsens tilsynsvirksomhed Afsluttende afrapportering pr. 25. august 2015 Dato 25. august 2015 Sagsnr. 2014092769 CHD CHD@dkma.dk Handlingsplan for Sundhedsstyrelsens tilsynsvirksomhed Afsluttende afrapportering pr. 25. august 2015 På baggrund af EPSO-rapporten af 10. juni 2014

Læs mere

Analyse af økonomistyringsniveauet i Københavns Kommune - supplement

Analyse af økonomistyringsniveauet i Københavns Kommune - supplement Analyse af økonomistyringsniveauet i Københavns Kommune - supplement Indledning Deloitte Revisionsaktieselskab har som led i forberedelsen af den kommende revision for 2009 gennemført en interviewbaseret

Læs mere

Gældende formulering Ny formulering Bemærkning. kommunens eksterne revisors udførelse af (1) den lovpligtige revision

Gældende formulering Ny formulering Bemærkning. kommunens eksterne revisors udførelse af (1) den lovpligtige revision Intern Revision NOTAT Bilag 1 20. juni 2014 Ændringer til Funktionsbeskrivelse for Intern Revision Som følge af indgået kontrakt om revision af Københavns Kommune m.v. samt fastlæggelse af ny revisionsordning

Læs mere

Svar til RD august 2007 Status januar/februar 2008

Svar til RD august 2007 Status januar/februar 2008 Bilag 3: Status Særundersøgelser Enhed Revisionsbemærkning beklageligt: Revisionsdirektoratet finder det beklageligt, at s administration af kommunens registreringer har været mangelfuld, herunder særligt

Læs mere

Notat om nyt styringskoncept for Region Sjælland

Notat om nyt styringskoncept for Region Sjælland Dato: 23. oktober 2017 Brevid: 3401507 Notat om nyt styringskoncept for Region Sjælland Region Sjællands styringskoncept mhp. formulering af mål og opfølgning på målopfyldelsen driftsaftalekonceptet har

Læs mere

Notat. Handlingsplan for nedbringelse af udgifterne på sygedagpengeområdet.

Notat. Handlingsplan for nedbringelse af udgifterne på sygedagpengeområdet. Jan 2011 Jun 2011 Nov 2011 Apr 2012 Sep 2012 Feb 2013 Jul 2013 Dec 2013 Maj 2014 Okt 2014 Mar 2015 Aug 2015 C-BB Jobcenter Ballerup Dato: november 2015 Notat Handlingsplan for nedbringelse af udgifterne

Læs mere

Ressourceforløb i Køge Kommune Februar 2016

Ressourceforløb i Køge Kommune Februar 2016 Ressourceforløb i Køge Kommune Februar 2016 Analyse af ressourceforløb i Køge Kommune Den 19. februar 2016 Marselisborg Center for Udvikling, Kompetence og Viden Robert Jacobsen Vej 76A, st-3 2300 København

Læs mere

Spørgsmål 1 Kan forvaltningen redegøre for, hvorfor er det ikke den enkeltes koordinerende sagsbehandler, som laver planerne?

Spørgsmål 1 Kan forvaltningen redegøre for, hvorfor er det ikke den enkeltes koordinerende sagsbehandler, som laver planerne? KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Direktionen NOTAT Til Susan Hedlund, MB E-mail: Susanhedlund@br.kk.dk. 06-12-2016 Sagsnr. 2016-0420356 Dokumentnr. 2016-0420356-1 Kære Susan

Læs mere

September Sagsnr Dokumentnr Resumé:

September Sagsnr Dokumentnr Resumé: KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og integrationsforvaltningen Kvalitetskontrolenheden NOTAT Kvalitet i borgerbetjeningen Indledning Nedenfor beskrives hvordan Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Læs mere

Faxe Kommunes administration af ordninger med statsrefusion. August 2013

Faxe Kommunes administration af ordninger med statsrefusion. August 2013 Faxe Kommunes administration af ordninger med statsrefusion August 2013 FAXE KOMMUNES ADMINISTRATION AF ORDNINGER MED STATSREFUSION 2012 1 Faxe Kommunes administration af ordninger med statsrefusion 2012

Læs mere

Udviklingsaftale indgået mellem Direktionen og Økonomiudvalget 2016

Udviklingsaftale indgået mellem Direktionen og Økonomiudvalget 2016 Udviklingsaftalens afgrænsning Udviklingsaftalen indgås for 2016. Udviklingsaftalen omfatter den samlede administrative opgaveportefølje samt koncernens organisation. Ved indgåelse af udviklingsaftalen

Læs mere

DUBU digitalisering af udsatte børn og unge

DUBU digitalisering af udsatte børn og unge R E SULTATKONTRAKT DUBU digitalisering af udsatte børn og unge Projekt 3.6 i handlingsplanen for den fælleskommunale digitaliseringsstrategi Fra den 19. december 2011 har første fase af DUBU kunne tages

Læs mere

Decisionsskrivelse vedrørende beretning om revision af de sociale regnskaber for 2011 på områder med statsrefusion for Københavns Kommune

Decisionsskrivelse vedrørende beretning om revision af de sociale regnskaber for 2011 på områder med statsrefusion for Københavns Kommune Københavns Kommune Borgerrepræsentationen Rådhuset 1599 København V Holmens Kanal 20 Postboks 2150 1016 København K Tlf. 35 28 81 00 E-mail ams@ams.dk www.ams.dk CVR 55568510 EAN 5798000392014 Decisionsskrivelse

Læs mere

I regeringens handleplan omkring sygemeldte fra juni 2008 er et af indsatsområderne tidlig indsats.

I regeringens handleplan omkring sygemeldte fra juni 2008 er et af indsatsområderne tidlig indsats. Projekt: Hurtigere afklaring af sygemeldte med bevægeapparatslidelser og et tilbud om behandling I regeringens handleplan omkring sygemeldte fra juni 28 er et af indsatsområderne tidlig indsats. Citat

Læs mere

Rigsrevisionens notat om beretning om forskningsmidler på hospitalerne

Rigsrevisionens notat om beretning om forskningsmidler på hospitalerne Rigsrevisionens notat om beretning om forskningsmidler på hospitalerne Januar 2017 FORTSAT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om forskningsmidler på hospitalerne (beretning nr. 7/2014) 9.

Læs mere

MINISTERREDEGØRELSE - BERETNING NR. 16/2007 OM FORSVARETS ADMINISTRATION AF VEDLIGE- HOLDELSES-, BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER

MINISTERREDEGØRELSE - BERETNING NR. 16/2007 OM FORSVARETS ADMINISTRATION AF VEDLIGE- HOLDELSES-, BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER Statsrevisorernes Sekretariat Christiansborg 1240 København K FORSVARSMINISTEREN 28. oktober 2008 MINISTERREDEGØRELSE - BERETNING NR. 16/2007 OM FORSVARETS ADMINISTRATION AF VEDLIGE- HOLDELSES-, BYGGE-

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Ballerup Kommune. CVR-nr Delberetning vedrørende temarevisionen 2014

Ballerup Kommune. CVR-nr Delberetning vedrørende temarevisionen 2014 Ballerup Kommune CVR-nr. 58 27 17 13 Delberetning vedrørende temarevisionen 2014 Indholdsfortegnelse 1. Temarevision 2014 virksomhedspraktik og løntilskud 2 1.1 Omfang og indhold 2 1.2 Grundlag og resultater

Læs mere

Handlingsplan for Vestre Landsret 2013 ekstern udgave

Handlingsplan for Vestre Landsret 2013 ekstern udgave Vestre Landsret Præsidenten Handlingsplan for Vestre Landsret 2013 ekstern udgave Denne handlingsplan indeholder en beskrivelse af de væsentligste initiativer, som landsretten vil iværksætte og/eller følge

Læs mere

Plan for revision af serviceniveauer i Velfærdsservice

Plan for revision af serviceniveauer i Velfærdsservice Velfærdsservice Notat Til: Sagsnr.: 2010/09643 Dato: 10-08-2011 Sag: Sagsbehandler: Plan for revision af serviceniveauer i Velfærdsservice Lise Møller Jensen Udviklingskonsulent 1. Indledning Der er nu

Læs mere

Ledelsestilsyn på børne- og ungeområdet

Ledelsestilsyn på børne- og ungeområdet Ledelsestilsyn på børne- og ungeområdet Rebild Kommune Opsamling Deloitte Consulting 4. november 2013 Indhold 1. Grundlag 2. Konklusioner 3. Anbefalinger 4. Øvrige perspektiver - 2 - 1. Grundlaget Ledelsestilsyn

Læs mere

RETTIDIGHED & SURVEYS SYGEDAGPENGEAFDELINGEN

RETTIDIGHED & SURVEYS SYGEDAGPENGEAFDELINGEN RETTIDIGHED & SURVEYS SYGEDAGPENGEAFDELINGEN RETTIDIGHED SYGEDAGPENGEAFDELINGEN Rettidigheden er øget markant i løbet af 2016. I første kvartal blev 52 procent af opfølgningssamtalerne afholdt rettidigt.

Læs mere

Der gøres opmærksom på, at kvalitetsstyringssystemet i 2007 kun har været implementeret i miljøafdelingen.

Der gøres opmærksom på, at kvalitetsstyringssystemet i 2007 kun har været implementeret i miljøafdelingen. Analyserapport 2007. Denne rapport udarbejdes efter standardprocedure T-3 i Startpakken for at efterkomme kvalitetsstyringssystemets bestemmelse om offentliggørelse af status for kvalitetsstyringssystemet

Læs mere

Ledelsens evaluering af kvalitetsledelsessystemet på Natur- og Miljøområdet 2011

Ledelsens evaluering af kvalitetsledelsessystemet på Natur- og Miljøområdet 2011 Notat Dato: Marts 2012 Kopi til: Chefgruppen Teknik & Miljø Emne: Ledelsens Evaluering 2012 Teknik & Miljø Ledelsessekretariat Dato: 7. marts 2012 Sagsnr.: 2007/27755 Sagsbehandler: hdh Ledelsens evaluering

Læs mere

Notat. Aarhus Kommune. Emne Evaluering af investeringsmodellen på sygedagpengeområdet. Til Regnskabet 2011. Sociale Forhold og Beskæftigelse

Notat. Aarhus Kommune. Emne Evaluering af investeringsmodellen på sygedagpengeområdet. Til Regnskabet 2011. Sociale Forhold og Beskæftigelse Notat Emne Evaluering af investeringsmodellen på Til Regnskabet 2011 Den 27. april 2012 Aarhus Kommune 1. Baggrund I forbindelse med budgetforliget for 2009 blev det besluttet at bevillige Beskæftigelsesforvaltningen

Læs mere

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat af møde den 9. januar 2012 kl. 16.00 i Udvalgsværelse Medlemmer Bertil Nyenstad (A) formand Kirsten A. Lauritsen (A) næstformand Hans Jørgen

Læs mere

Disse oplysninger fremgår af det følgende, hvor kursivtekst er uddrag af statsforvaltningens brev:

Disse oplysninger fremgår af det følgende, hvor kursivtekst er uddrag af statsforvaltningens brev: Økonomi Statsforvaltningen Syddanmark Storetorv 10 6200 Aabenraa 7. januar 2013 Jr.nr.: 13 / 296 Sagsbehandler: Karsten Damm JOURNAL NR.: 2012-615/451 - SAGSBEHANDLER: SBSOE Statsforvaltningen Syddanmark

Læs mere

Glostrup Kommune 2013

Glostrup Kommune 2013 Glostrup Kommune 2013 Ledelsesnotat for det specialiserede voksenområde Center for Social Service mfl. PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret tner selskab, CVR-nr. 33 31 Revision af områder med refusion

Læs mere

NOTAT. Notat. Kvalitetsrapportering i VIA

NOTAT. Notat. Kvalitetsrapportering i VIA Træd i karakter VIA University College Notat Kvalitetsrapportering i VIA Kvalitetsrapportering i VIA Kvalitetsrapporten er et internt ledelses- og styringsinstrument med fokus på uddannelseskvalitet. Rapporten

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om sagsbehandlingstider i 6 statslige nævn. April 2010

Notat til Statsrevisorerne om beretning om sagsbehandlingstider i 6 statslige nævn. April 2010 Notat til Statsrevisorerne om beretning om sagsbehandlingstider i 6 statslige nævn April 2010 RIGSREVISORS FORTSATTE NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om sagsbehandlingstider i 6 statslige

Læs mere

Rebild Kommune Rådhuset Hobrovej 88 9530 Støvring

Rebild Kommune Rådhuset Hobrovej 88 9530 Støvring Rebild Kommune Rådhuset Hobrovej 88 9530 Støvring Ankestyrelsens decisionsskrivelse vedrørende Rebild Kommunes revisionsberetning for regnskabsåret 2013 Ankestyrelsen modtog ved e-mail af 26. september

Læs mere

Metodeudviklingsplan til udvidelse af arbejdsstyrken

Metodeudviklingsplan til udvidelse af arbejdsstyrken Metodeudviklingsplan til udvidelse af arbejdsstyrken - beskrivelse af metodeudviklingsplanens delelementer Hvorfor arbejde med metodeudvikling? Metodeudviklingsplanen består af fire delelementer, der alle

Læs mere

Notat vedrørende Revisionsberetning nr. 6

Notat vedrørende Revisionsberetning nr. 6 Central Økonomi Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Dorrit Mejlholm Direkte 7257 7525 11-08-2016

Læs mere

Bilag til dagsordenspunkt "Revisionsberetninger for regnskabsåret 2015"

Bilag til dagsordenspunkt Revisionsberetninger for regnskabsåret 2015 Område: Økonomi Afdeling: Regnskab og Finans Journal nr.: 15/44436 Dato: 15. juni 2016 Udarbejdet af: Birthe Drejer Nielsen E-mail: Birthe.D.Nielsen@rsyd.dk Telefon: 76631639 Notat Bilag til dagsordenspunkt

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om forskningsmidler på hospitalerne. September 2015

Notat til Statsrevisorerne om beretning om forskningsmidler på hospitalerne. September 2015 Notat til Statsrevisorerne om beretning om forskningsmidler på hospitalerne September 2015 18, STK. 4-NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Vedrører: Statsrevisorernes beretning nr. 7/2014 om forskningsmidler på

Læs mere

Statusnotat til Social- og integrationsministeriet vedrørende aktiviteter på børnehandicapområdet

Statusnotat til Social- og integrationsministeriet vedrørende aktiviteter på børnehandicapområdet Socialudvalget 2012-13 SOU Alm.del Bilag 279 Offentligt KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Mål- og Rammekontoret for Voksne NOTAT 31-05-2013 Statusnotat til Social- og integrationsministeriet vedrørende

Læs mere

Driftsmål: Beskæftigelsesgraden i de udsatte byområder skal på niveau med københavnergennemsnittet i 2020,

Driftsmål: Beskæftigelsesgraden i de udsatte byområder skal på niveau med københavnergennemsnittet i 2020, Budgetaftale 2012 Kontor/Dir Udviklingsfasen Implementeringsfasen Driftsfasen 1 Borgeren ved roret UDV/MB At få sat programmet godt i gang med mål, bemanding, tidsplan, business case osv. Borgeren ved

Læs mere

BI5: Investering i lavere sagsstammer

BI5: Investering i lavere sagsstammer KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen BUDGETNOTAT BI5: Investering i lavere sagsstammer Baggrund Som en del af budgetaftalen for 2017 blev det besluttet at det skal undersøges,

Læs mere

Revision i årets løb for 2015 på områderne omfattet af statsrefusion

Revision i årets løb for 2015 på områderne omfattet af statsrefusion Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk g Beskæftigelse og Integrationsforvaltningen

Læs mere

INDICIUM. Løbende evaluering af forvaltningernes indsats for at forbedre sagsbehandlingen og borgerbetjeningen

INDICIUM. Løbende evaluering af forvaltningernes indsats for at forbedre sagsbehandlingen og borgerbetjeningen INDICIUM Løbende evaluering af forvaltningernes indsats for at forbedre sagsbehandlingen og borgerbetjeningen Indledning På mødet i Borgerrepræsentationen den 19. juni 2013 blev det besluttet at pålægge

Læs mere

Københavns Kommune. Ankestyrelsens decisionsskrivelse vedrørende Københavns Kommunes revisionsberetning for regnskabsåret 2013

Københavns Kommune. Ankestyrelsens decisionsskrivelse vedrørende Københavns Kommunes revisionsberetning for regnskabsåret 2013 Københavns Kommune Ankestyrelsens decisionsskrivelse vedrørende Københavns Kommunes revisionsberetning for regnskabsåret 2013 Ankestyrelsen modtog ved e-mail af 10. november 2014 beretning om revision

Læs mere

Bilag til dagsordenspunkt "Revisionsberetninger for regnskabsåret 2012"

Bilag til dagsordenspunkt Revisionsberetninger for regnskabsåret 2012 Område: Økonomi Afdeling: Regnskab og Finans Journal nr.: 13/10418 Dato: 22. august 2013 Udarbejdet af: Birthe Drejer Nielsen E-mail: Birthe.D.Nielsen@rsyd.dk Telefon: 76631639 Notat Bilag til dagsordenspunkt

Læs mere

Økonomiforvaltningen er enig i revisionens observationer vedrørende applikationskontroller.

Økonomiforvaltningen er enig i revisionens observationer vedrørende applikationskontroller. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Bilag 1 Forvaltningernes handleplaner for løn Koncernservice 3.9.4 Applikationskontroller applikationskontroller. KK vil løbende gennemgå

Læs mere

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 18. maj 2015 kl. 12

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 18. maj 2015 kl. 12 Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Socialstyrelsen Den Permanente Task Force på området udsatte børn og unge Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task

Læs mere

1. at den foretaget gennemgang af sagskategorierne og uger tages til efterretning 2. at der arbejdes videre med de beskrevne tiltag.

1. at den foretaget gennemgang af sagskategorierne og uger tages til efterretning 2. at der arbejdes videre med de beskrevne tiltag. Pkt.nr. 3 Sygedagpenge lovgivning og handleplaner 466701 Indstilling: Arbejdsmarkedscentret indstiller til Arbejdsmarkedsudvalget 1. at den foretaget gennemgang af sagskategorierne 1426 og 2739 uger tages

Læs mere

Budgetforslag - Budget Hyppigere målrettet opfølgning på dyre sygedagpengesager Ansættelse af medarbejdere til sygedagpenge/jobafklaring.

Budgetforslag - Budget Hyppigere målrettet opfølgning på dyre sygedagpengesager Ansættelse af medarbejdere til sygedagpenge/jobafklaring. REDUKTION Sæt kryds ( ) EFFEKTIVISERING ( x ) Lb. Nr. BIU-F-01 Hyppigere målrettet opfølgning på dyre sygedagpengesager Ansættelse af medarbejdere til sygedagpenge/jobafklaring. Udvalg: Beskæftigelses

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om indsatsen for at få sygemeldte tilbage i arbejde. Marts 2016

Notat til Statsrevisorerne om beretning om indsatsen for at få sygemeldte tilbage i arbejde. Marts 2016 Notat til Statsrevisorerne om beretning om indsatsen for at få sygemeldte tilbage i arbejde Marts 2016 FORTSAT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om indsatsen for at få sygemeldte tilbage

Læs mere

Syddjurs Kommune Hovedgaden 77 Rådhuset 8410 Rønde

Syddjurs Kommune Hovedgaden 77 Rådhuset 8410 Rønde Syddjurs Kommune Hovedgaden 77 Rådhuset 8410 Rønde Ankestyrelsens decisionsskrivelse vedrørende Syddjurs Kommunes revisionsberetning for regnskabsåret 2013 Ankestyrelsen modtog ved e-mail af 28. august

Læs mere

Til Gyda Heding, MB. 17. januar Sagsnr Dokumentnr

Til Gyda Heding, MB. 17. januar Sagsnr Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Direktionen Til Gyda Heding, MB E-mail: Gyda_Heding@kk.dk Kære Gyda Heding 17. januar 2018 Sagsnr. 2018-0000088 Dokumentnr. 2018-0000088-3

Læs mere

Intern Revision. Københavns Kommune. 1. november Medlem af Deloitte Touche TohmatsuLimited

Intern Revision. Københavns Kommune. 1. november Medlem af Deloitte Touche TohmatsuLimited Intern Revision Københavns Kommune Deloittes og Intern Revisions vurdering pr. oktober 2012 af "Handleplan for Sikker økonomistyring og Øget kvalitet i sagsbehandlingen" i Socialforvaltningen til Socialudvalget

Læs mere

Notat 28. marts Koncept for ledelsestilsyn

Notat 28. marts Koncept for ledelsestilsyn Notat 28. marts 2017 Ledelsestilsynskoncept for Beskæftigelse og Sundhed Koncept for ledelsestilsyn 1. Ledelsestilsyn I henhold til regnskabsbekendtgørelsen (BEK nr. 1509 af 13.12.2013) skal kommunen sikre

Læs mere

Halvårlig evalueringsstatus om samarbejdsaftalen mellem BIF og ØKF om callcenter

Halvårlig evalueringsstatus om samarbejdsaftalen mellem BIF og ØKF om callcenter KØBENHAVNS KOMMUNE Københavns Borgerservice Kontaktcenter Til BIU Halvårlig evalueringsstatus om samarbejdsaftalen mellem BIF og ØKF om callcenter Baggrund Den 1. januar 2013 trådte samarbejdsaftalen mellem

Læs mere

BBR-tilsynsrapport for Aarhus Kommune 2017

BBR-tilsynsrapport for Aarhus Kommune 2017 Lovsekretariatet Dato: Maj 2017 Kontor: Ejendomsdata Sagsnr.: 17-0141863 BBR-tilsynsrapport for Aarhus Kommune 2017 Indholdsfortegnelse BBR-tilsynsrapport for Aarhus Kommune 2017... 1 Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Opdateret 3. juli 2009

Opdateret 3. juli 2009 Opdateret 3. juli 2009 Jobcenter: Ikast Brande Kontaktperson (navn, mail, tlf.): Bettina Fonnesbæk, befon@ikast-brande.dk 99 60 39 01 1. Overordnet prioritering Sæt x På hvilke områder igangsat udvikling:

Læs mere

Næstved Kommunes administration af ordninger med statsrefusion, hjælp til enkeltudgifter. Maj 2015

Næstved Kommunes administration af ordninger med statsrefusion, hjælp til enkeltudgifter. Maj 2015 Næstved Kommunes administration af ordninger med statsrefusion, hjælp til enkeltudgifter og hjælp til flytning Maj 2015 RAPPORT OM REVISIONEN VED NÆSTVED KOMMUNE 1 Næstved kommunes administration af ordninger

Læs mere

Undersøgelse af Jobcenter København

Undersøgelse af Jobcenter København Undersøgelse af Jobcenter København - Bilag B: Fremgangsmåde og metode Juni 2007 Copyright Deloitte Business Consulting A/S, All rights reserved Indholdsfortegnelse Fremgangsmåde og metode... 3 Temaer...

Læs mere

Svar fra Bornholms Regionskommune til beskæftigelsesministeren om samtaler med ledige

Svar fra Bornholms Regionskommune til beskæftigelsesministeren om samtaler med ledige Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen Ved stranden 8 1061 København K Bornholms Regionskommune Center for Job, Uddannelse og Rekruttering jobcenter@brk.dk www.brk.dk CVR: 26 69 63 48 1. november 2018

Læs mere

Byggeri og miljø Status-opfølgning d. 1. september 2008

Byggeri og miljø Status-opfølgning d. 1. september 2008 Byggeri og miljø -opfølgning d. 1. september 2008 Opfølgning på aftalen for 2008 foregår af 2 gange. Faaborg-Midtfyn Kommune skal forsætte den positive kvalitetsudvikling via opfølgning, evaluering og

Læs mere

Ramme og overordnet formål Københavns Kommune har igennem en årrække arbejdet med at forbedre sagsbehandlingen.

Ramme og overordnet formål Københavns Kommune har igennem en årrække arbejdet med at forbedre sagsbehandlingen. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Til ØU/BR Foranalyse om Bedre sagsbehandling måltal og mation Ramme og overordnet formål Københavns Kommune har igennem en årrække arbejdet

Læs mere

Notat til beskæftigelsesudvalgsmødet i oktober om Jobcenter Viborgs samarbejde med Andre Aktører.

Notat til beskæftigelsesudvalgsmødet i oktober om Jobcenter Viborgs samarbejde med Andre Aktører. Notat til beskæftigelsesudvalgsmødet i oktober om Jobcenter Viborgs samarbejde med Andre Aktører. Anden Aktør betyder, at Jobcentret har udlagt hele eller dele af myndighedsrollen til eksterne konsulentvirksomheder.

Læs mere

Århus Kommune *!% % %+!% $ $, % + #! -./, & 0 + /+!-1,-2 * '/% /!% $$% &', (% )3 + %! +! 4 # 3 # 5 + & 7 3! #*, 0/ +% $*! 8$%!!-2 * * 9!$, / -2! +!

Århus Kommune *!% % %+!% $ $, % + #! -./, & 0 + /+!-1,-2 * '/% /!% $$% &', (% )3 + %! +! 4 # 3 # 5 + & 7 3! #*, 0/ +% $*! 8$%!!-2 * * 9!$, / -2! +! " #$% &'(% )%* * % % %+ % $ $, % + # -./, & 0 + /+-1,-2 * '/% / % $$% &', (% )3 + % + 4 # 34 3 # 5 + & 3%$ 6+ 7 3 #+ #*, + 0/ +% $* 8$%-2 * * 9$, / -2 +0 :3 + ' ;, %* (% ):/))/93 / -1 :

Læs mere

HANDLINGSPLAN FOR SYGEDAGPENGEOMRÅDET JOBCENTER VEJEN

HANDLINGSPLAN FOR SYGEDAGPENGEOMRÅDET JOBCENTER VEJEN HANDLINGSPLAN FOR SYGEDAGPENGEOMRÅDET JOBCENTER VEJEN Status pr. 1.10.2014 Tidsplan: 1.april: Økonomiudvalget forelægges undersøgelsens resultater 8. april: Byrådet forelægges undersøgelsens resultater

Læs mere

Udviklingsplan for det specialiserede børneområde

Udviklingsplan for det specialiserede børneområde Udviklingsplan Center for Familie og Forebyggelse 9. januar 2017 Forord Denne udviklingsplan tager afsæt i analyserapport fra Socialstyrelsens Task Force på det specialiserede børneområde, der er offentliggjort

Læs mere

Høringsmateriale: Evaluering og ændring af sagsbehandlingsfrister 2013

Høringsmateriale: Evaluering og ændring af sagsbehandlingsfrister 2013 NOTAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Roar Andersen Servicecenter Hvalsø D 4646 4725 E rlan@lejre.dk Dato: 11. september 2013 J.nr.: 12/8915 Høringsmateriale:

Læs mere

Oversigt over analyser

Oversigt over analyser Oversigt over analyser Fremhævning af tidsrum: 2019 Intern Ekstern Analyse: STARTÅR År 2019 2020 2021 2022 Tværgående temaer og analyser 1. Analyse af mer- og mindreforbrug regnskab 1 Intern 2. Optimering

Læs mere

Halsnæs Kommune modtog den 1. februar 2010 revisionens løbende beretning nr. 8 for regnskabsåret 2009.

Halsnæs Kommune modtog den 1. februar 2010 revisionens løbende beretning nr. 8 for regnskabsåret 2009. Regnskab Notat Til: Byrådet Sagsnr.: 2010/02218 Dato: 16-02-2010 Sag: Administrationens redegørelse vedr. revisionsberetning nr. 8 af 19. februar 2010 Sagsbehandler: Snorre Brink-Pedersen Leder af Regnskab

Læs mere

Socialforvaltningen Direktionen Sagsnr

Socialforvaltningen Direktionen Sagsnr Borgerrådgiveren Socialforvaltningen Direktionen Sendt pr. mail til: SOFSekretariatet@sof.kk.dk SOF.Faellespost@sof.kk.dk G234@sof.kk.dk SK36@sof.kk.dk 20-12-2012 Sagsnr. 2012-166201 Dokumentnr. 2012-1017588

Læs mere

Resultatkontrakt 2013

Resultatkontrakt 2013 Resultatkontrakt 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning... 1 2. Mission... 1 3. Vision... 1 4. Revisionens fokus... 1 5. Præsentation af produkter og ydelser - opgavehierarkiet... 2 6. Mål og resultatkrav...

Læs mere

Det tværgående samarbejde -Udvikling af mødefora og forældresamarbejde

Det tværgående samarbejde -Udvikling af mødefora og forældresamarbejde Status for handleplan for det specialiserede børne-familieområde August 2019 Kommunalbestyrelsen har i april 2019 tiltrådt indstillingen om en handleplan for det specialiserede børne-familieområde. Handleplanen

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 38. Offentligt. Finansudvalget FIU alm. del - 9 Bilag 2. Offentligt. Til Folketingets Finansudvalg

Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 38. Offentligt. Finansudvalget FIU alm. del - 9 Bilag 2. Offentligt. Til Folketingets Finansudvalg Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 38 Offentligt Finansudvalget FIU alm. del - 9 Bilag 2 Offentligt j.nr. 06-014656 Dato : 21. november 2006 Til Folketingets Finansudvalg Hermed fremsendes statusrapport

Læs mere

Effektivisering af økonomistyringssøjlen på KU status 2009 og mål 2010 indenfor syv væsentlige områder.

Effektivisering af økonomistyringssøjlen på KU status 2009 og mål 2010 indenfor syv væsentlige områder. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Dirkoor 11. jan. 2010 LT 13. jan. 2010 Høring hos PWC 5. februar 2010 Effektivisering af økonomistyringssøjlen på KU status 2009 og mål 2010 indenfor syv væsentlige

Læs mere

Rebild Syd. Kontrakt Indledning. Kontraktholder Finn Pilgaard

Rebild Syd. Kontrakt Indledning. Kontraktholder Finn Pilgaard Kontrakt 2013-14 Rebild Syd Kontraktholder Finn Pilgaard Indledning Kontraktstyring er valgt som det samlede styringsprincip for alle institutioner, centre og afdelinger i Rebild Kommune. Vi tror på at

Læs mere

Prioriteringsskema budget 2017 BESKRIVELSE AF FORSLAG

Prioriteringsskema budget 2017 BESKRIVELSE AF FORSLAG Lb. Nr.BESK-YD-01 Ansættelse af socialfaglige konsulenter i Jobrehabiliteringscentret Udvalg: BESK Område: Sygedagpenge Funktion: 05.57.71 Forslaget går på at reducere sygedagpengeperioden med gennemsnitlig

Læs mere