Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde."

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017 Dato 16. maj 2017, på kontoret Møllevej 9, bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering. 3. Kvartalsregnskab. 4. Termisk varme i Skjoldbjerg. 5. Finansieret løsning for udskiftning af units. 6. Forventninger til udbygning på ledningsnettet. 7. Næste møde. 8. Eventuelt. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Beskrivelse af sagen: Der er ikke kommet bemærkninger til møde nr /2017 Der er ikke kommet bemærkninger til møde nr /2017 Disse indstilles til godkendelse. Bestyrelsens beslutning: Referater fra møde nr. 3 og 4 blev godkendt og underskrevet.

2 Punkt 2: Meddelelser og orientering. Dansk Fjernvarmes Generalforsamling: Nicolai Friis og Kim Selch deltog den 27. april i Dansk Fjernvarmes generalforsamling, hvor der blandt andet var nye vedtægter for foreningen. Kontingentet for medlemskab af Dansk Fjernvarme stiger med 5 % for Hermed er kontingentet for Billund Varmeværks steget fra kr. i 2008 til kr. i 2018 Aftale om køb af overskudsvarme: Den 6. februar 2017 blev der underskrevet en aftale med SuperBrugsen om levering af overskudsvarme. Betaling for afledning af kondens fra fliskedlen. Hidtil har vi ikke betalt for den kondensat fra røggassen, der afledes til kloak. Billund Vand besluttet, at alle 3 flis fyr i kommunen skal betale for afledning af kondensat. Punkt 3: Kvartalsregnskab. Vi kommer ud med et meget bedre resultat end forventet, et plus på kr. bliver det til for de første 9 måneder, mod et forventet underskud kr. Vi har solgt en ganske lille smugle mere varme end forventet, MWh mod forventet MWh. Det samlede brændselsindkøb er ca kr. mindre end forventet, her er det primært naturgas, der er brugt mindre af, men vi har også sparet på halmen for at have mere halm til rådighed i april og maj, med det kolde forår, ser det desværre ud til, at vi løber tør for halm 1 til 2 uger for tidligt, hvorfor vi nok må forvente at skulle bruge lidt naturgas sidst i maj, med mindre vi snart får noget varme. Vedligeholdelseskontoen er ca. 1 million lavere end forventet, det er aftalt med Thorbjørn, at han køber nogle dele til fliskedlen i dette år, i stedet for at vente til næste regnskabsår. Energibesparelser, der er indkøbt kwh ekstra, de går fra på næste års regnskab. Her ud over har vi ekstra ordinære indtægter på kr. for tilbagebetalte afgifter, fra 2011 til 2015 samt renter på kr. Bilag 3.1 Kvartalsregnskab Bilag 3.2 Anlægsregnskab

3 Det indstilles til bestyrelsen at regnskabet for de første 3 kvartaler godkendes. Det indstilles til bestyrelsen, at der indledes en samtale med revisor om at hæve afskrivningerne for 2017/2018 og 2018/2019. Bestyrelsen tog kvartalsregnskabet til efterretning. Punkt 4: Termisk varme i Skjoldbjerg. Bestyrelsen skal beslutte sig til, om den vil optage de 3 forbrugere i Skjoldbjerg som andelshavere. opsummering se NOTE bilag 4.1. samt underliggende bilag. Det indstilles til bestyrelsen at Beboerne i Skjoldbjerg ikke optages som andelshavere i Billund Varmeværk. Det indstilles til bestyrelsen, at vi tilbyder HeatPlan at administrer og servicere den organisation, der laves i Skjoldbjerg, mod betaling af de faktiske udgifter, for en begrænset periode af gangen. Organisationen i Skjoldbjerg skal være fuldstændig adskilt fra Billund Varmeværk. Bestyrelsen besluttede, at de 3 ejendomme i Skjoldbjerg ikke kan optages som andelshavere. Punkt 5: Finansieret løsning for udskiftning af units. På bestyrelsesmødet den 20. september 2016 besluttede bestyrelsen, at vi skulle have et tilbud til de ældre indirekte anlæg, hvor de kunne få udskiftet deres tilslutningsanlæg med en ny standardunit, og betale den over varmeregningen.

4 På daværende tidspunkt havde Sydbank givet tilsagn om, at de ville låne Billund Varmeværk op til 8 millioner som vi kunne genudlåne til forbrugerne til projektet, dog med den forudsætning at det var Billund Varmeværk der stod som låntager. Efterfølge har vi været i kontakt med en række andre banker, for at høre om der var nogle, der ville låne forbrugerne pengene direkte, uden om varmeværket, uden resultat. En enkelt bank, udviste dog lidt interesse, men endte med at konkludere at projektet var for lille til, at de ville involvere sig. Efterfølgende vi kommet i kontakt med Sustain Solutions, som udlåner penge fra en pensionskassen til at finansiere energirenoveringer. Der er opnået enighed om, at Sustain Solutions udarbejder en aftale ud fra. 1. Lejeaftale 10 år. 2. Lejepris DKK 199,00 /måned for en unit VMTD-2 Billund model med kabinet. 3. Efter lejeperiode købes unit en af kunden for DKK 500, Billund Varmeværk foretager opkrævning af leje via varmeregningen. 5. Billund Varmeværk vil markedsføre konceptet ud til kunderne fra på hjemmeside, presse og servicebesøg. 6. Billund Varmeværk køber energitilskuddet (3523 kwh/kunde for DKK 0,32). 7. Sustain Solutions udarbejder tillægs tilbud for tilkøb af radiatortermostat-pakke. 8. Billund Varmeværk sørger, som normalt, for service. Sustain Solutions har lovet, at vi har aftalen inden bestyrelsesmødet den 16. maj, den eftersendes så snart jeg har den. Bestyrelsen besluttede at indstille projektet indtil videre. Punkt 6: Forventninger til udbygning på ledningsnettet. I forbindelse med den udbygning af forsyningsnettet, der tilsyneladende ingen ende vil tage, er vi i gang med at se på flaskehalse i ledningsnettet og produktionskapacitet. Vedlagt som bilag 6.2 er en liste over de planer vi p.t. har kendskab til, på listen er kun optaget udbygninger som der enten ligger en Lokalplan, et lokalplans forslag eller en godkendt indstilling til teknisk udvalg på. Varmeværkets nuværende spidslast er på ca. 30 MW, hvis alt på listen i perioden fra 0 til 3 år bliver til noget, vil varmeværkets spidslast om 3 til 5 år være på mellem 41 og 42 MW.

5 Se effekt beregninger på bilag 6,2. Det giver nogle tekniske udfordringer og det giver ikke mindst nogle økonomiske udfordringer, det indstilles derfor til bestyrelsen, at vi på næste års budget afsættes op til kr. til rådgivning på 3 projekter Rådgivning på ledningsnettet, så flaskehals problemer løses. Rådgivning på udbygning af varmeproduktionskapaciteten. Økonomisk rådgivning omkring en sådan udbygning. Som bilag 6,3 ligger en forklaring på varmeværkes nuværende begrænsninger i produktions kapacitet, samt et forslag til hvordan vi kommer i gang med at tilpasse Billund Varmeværk til byens udvikling.. Erhvervsområde Hedegårdsvej. Kommunen spørger, om vi vil udarbejde et projektforslag til fjernvarmeforsyning af området. Der indstilles, at vi siger ja til at forsyne området under forudsætning af, at der kan opkræves et byggemodningsbidrag på mindst 25 % af den faktiske udgift til gadeledninger i området i udstykningsområdet. Vi bør udarbejdes en samlet plan for hvordan vi bringer Billund Varmeværk til at kunne levere den effekt vi tror vi når op på inden for 3 til 5 år. Det vil tage ca. 1 år at udarbejde den i bilag 6.3 forslåede komplette plan, og det yderlig vil tage 2 til 3 år, fra vi eventuelt beslutter os til, at gennemfører en udbygning til den er gennemført. Derfor skal beslutningen om at undersøge mulighederne igangsættes nu. Det indstilles til bestyrelsen at der på næste års budget afsættes mindst kr. til rådgivning angående de tekniske og økonomiske muligheder der er for at følge med byens udvikling. Bestyrelsen besluttede. Der igangsættes et planlægningsarbejde, der skal forberede Billund Varmeværk til den forventede udbygning. Udgiften til planlægningen indgår som en del af næste års budget. Der udarbejdes et projektforslag på fjernvarmeforsyning af den sydlige del af Hedegårdsvej. Punkt 7: næste møde. Den 20. juni 2017 kl 15:00 på varmeværkets kontor Møllevej 9.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6. 2016/2017 Dato 20. juni 2017. Kl 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering Bestyrelsesmøde nr. 3. 2015/2016 Dato 10. februar 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 2 2015/2016 blev underskrevet. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsesmøde nr. 7. 2017/2018 Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig Peter deltager under punkt 4 og 5 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orentering

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orentering Referat fra bestyrelsesmøde nr. 3. 2016/2017 Dato 17. januar 2017 kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Alle var mødt. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering. 3. Halvårs regnskab.

Læs mere

Det indstilles til bestyrelsen at godkende årsrapporten med tilhørende specifikationshæfte samt revisionsprotokollen.

Det indstilles til bestyrelsen at godkende årsrapporten med tilhørende specifikationshæfte samt revisionsprotokollen. Bestyrelsesmøde nr. 1. 2016/2017 Dato 20. september 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Årsrapport til bestyrelsens godkendelse. 3. Tilrettet budget 4. Meddelelser

Læs mere

Bestyrelsen vælger formand og næstformand frem til næste års generalforsamling.

Bestyrelsen vælger formand og næstformand frem til næste års generalforsamling. Bestyrelsesmøde nr. 2. 2016/2017 Dato 22. november 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Der var afbud fra Per Melsen, han deltog dog i punkt 1 via telefon. Dagsorden. 1. Bestyrelsen konstituerer sig.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering Bestyrelsesmøde nr. 5. 2015/2016 Dato 19. maj 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 4 2015/2016 blev underskrevet. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3, 2. halvår Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Bestyrelsesmøde nr. 3, 2. halvår Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Bestyrelsesmøde nr. 3, 2. halvår 2018 Dato 18. december 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig. Regnskabschefen deltog under punkt 2 og 3 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 3. oktober 2017, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Referat fra Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 3. oktober 2017, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Referat fra Bestyrelsesmøde nr. 1. 2017/2018 Dato 3. oktober 2017, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Der var afbud fra Jari Toftkjær. Revisor Tommas Riis deltog i punkt 2 og 3. Dagsorden. 1. Referat fra

Læs mere

Bestyrelsen godkendte årsrapporten for 2014/15, EY sender endelig vertion frem til bestyrelsen for underskrift.

Bestyrelsen godkendte årsrapporten for 2014/15, EY sender endelig vertion frem til bestyrelsen for underskrift. Bestyrelsesmøde nr. 1. 2015/2016 Dato 17. september 2015 kl. 15:00 på varmeværkets kontor Punkt 1: Referat fra seneste møde Protokollen fra møde nr. 9 2014/2015 blev underskrevet. Punkt 2: Udkast til årsrapport

Læs mere

Der er afgivet fornyet tilbud til Rugmarken 1, Sanistål om tilslutning til fjernvarme nettet.

Der er afgivet fornyet tilbud til Rugmarken 1, Sanistål om tilslutning til fjernvarme nettet. Bestyrelsesmøde nr. 4. 2015/2016 Dato 17. marts 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 3 2015/2016 blev underskrevet Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Søren Hartmann Lars Fischer,

Læs mere

Åres overskud har betydet, at vi i år har skabt muligheden for at nedsætte varmeprisen med ca. 2 %

Åres overskud har betydet, at vi i år har skabt muligheden for at nedsætte varmeprisen med ca. 2 % Formandens skriftlige beretning. Indledning Sidste års milde vinter har betydet, at vi har haft 15 % mindre varmesalg end vi ellers ville have haft, hvis vinteren havde opført sig som den plejer. Det har

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Generalforsamling onsdag den 23.11.2016, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det første år hvor vi har haft gang i den nye akkumuleringstank. Et år hvor vi i det store hele har

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 21.11.2012, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det har været et specielt

Læs mere

Alle til stede udover bestyrelsen deltog Peter og vores revisor Ulrik Vangsø under punkt 2 og 3

Alle til stede udover bestyrelsen deltog Peter og vores revisor Ulrik Vangsø under punkt 2 og 3 Bestyrelsesmøde nr. 1. 2018 2. halvår Dato 18. september 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Alle til stede udover bestyrelsen deltog Peter og vores revisor Ulrik Vangsø under punkt 2 og 3 Dagsorden.

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. N-J Bärtel, Agna Skriver, Ole Jensen, Per N. Jensen, Kjeld Larsen, Flemming Nørgaard, Jacob Toft og Palle Laugesen.

Læs mere

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr.

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr. Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 26. juni 2018. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 58 ens 20ende

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 21.11.2018, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Endnu et år er gået, et år hvor vi har leveret ca. samme mængde varme hos forbrugerne, i øvrigt samme

Læs mere

Formandens beretning 1. juli juni 2018

Formandens beretning 1. juli juni 2018 Formandens beretning 1. juli 2017 30. juni 2018 Indledning Med et halvt år på formandsposten i Billund Varmeværk, vil jeg forsøge på bedste vis at berette om året der er gået. Der er både sket en masse

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. december 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. december 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. december 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol

Bestyrelsesmøde den 19. juni 2013 Udskrift af beslutningsprotokol Bestyrelsesmøde den 19. juni 20 Udskrift af beslutningsprotokol Dagsorden: 11- Til orientering/efterretning 12- Regnskab for 1. kvartal 20 - Reno Djurs likviditet 20-2016 14- Anlægsbudget for deponeringsanlæggets

Læs mere

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2017. Torsdag, den 28. september 2017 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2005 Tilstede: 18 stemmeberettigede personer Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Takstblad for Billund Varmeværk

Takstblad for Billund Varmeværk Takstblad for Billund Varmeværk Indholdsfortegnelse Årlige afgifter 2 Gældende 2 Forbrugsafgift 2 Effektafgifter 2 Abonnementsbidrag 2 Motivationstarif 3 Byggevarme 3 Oversigt 3 Betingelser for byggevarme

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Referat bestyrelsesmøde nr. 2, Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Referat bestyrelsesmøde nr. 2, 2019 Dato 19. marts 2019, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Peter og vores revisor Søren Peter deltog under punkt 4 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree,

Læs mere

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013 Referat Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00 21. februar 2013 Sted: Løgstør Fjernvarme Herefter spisning på Hotel du Nord. Deltagere: Formand Uffe Bro, bestyrelsesmedlemmerne:

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. Bestyrelsens beretning Indledning 2012 har ligesom 2011 har været et uforudsigeligt og udfordrende år for Hadsten Varmeværk.

Læs mere

Referat fra møde nr /2016 blev underskrevet af de tilstedeværende bestyrelses medlemmer.

Referat fra møde nr /2016 blev underskrevet af de tilstedeværende bestyrelses medlemmer. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6. 2015/2016 Dato 30. juni 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Der var afbud fra Kell Raabjerg Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering.

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om fjernvarme i Saksild og Rørt. Onsdag den 30. september 2015 kl. 19.00

Velkommen til informationsmøde om fjernvarme i Saksild og Rørt. Onsdag den 30. september 2015 kl. 19.00 Velkommen til informationsmøde om fjernvarme i Saksild og Rørt Onsdag den 30. september 2015 kl. 19.00 Aftenens program: - Odder Varmeværk - Hvor kommer varmen fra - Odder Varmeværks nuværende forsyningsområde

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. Bestyrelsens beretning Indledning 2017 blev desværre året, hvor vi måtte komme til en erkendelse af, at det heller ikke i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 8. juni 2016 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 61 Andelshavere 3 Medarbejdere Mod dokumentation

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Der var mødt 24 andelshavere, der repræsenterede 84 stemmer.

Læs mere

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst 1 Generalforsamling onsdag den 20.11.2013, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Vinteren blev mere

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015/2016.

Bestyrelsens beretning for 2015/2016. Side 1 Nysted, den13. september 2016 Bestyrelsens beretning for 2015/2016. 1 Værket Regnskabsåret er meget tæt på et vejrmæssigt normalt år det vil sige et salg på 11.727 MWh. Det er kun 73 MWh mindre

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Aftagerforeningen Østerlund Varme den 30. oktober 2017 på Friskolen Østerlund.

Referat fra generalforsamlingen i Aftagerforeningen Østerlund Varme den 30. oktober 2017 på Friskolen Østerlund. Referat fra generalforsamlingen i Aftagerforeningen Østerlund Varme den 30. oktober 2017 på Friskolen Østerlund. Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning

Læs mere

Fjernvarme fra SK Varme A/S

Fjernvarme fra SK Varme A/S GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN www.skovsoeparken.dk bestyrelsen@skovsoeparken.dk Dato: 18. april 2011 Fjernvarme fra SK Varme A/S På sidste års generalforsamling blev omlægning til mere miljøvenlige

Læs mere

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME 1 Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Brovst Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Brovst. 2. Formål og forsyningsområde. 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. Bestyrelsens beretning Indledning 2014 har generelt været et stille år for Hadsten Varmeværk. En kold kort vinter der ikke

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. april 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. april 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. april 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

NFS VARME A/S Tirsdag, den 19. juni 2018 Blad nr. kl Mødested: Administrationen

NFS VARME A/S Tirsdag, den 19. juni 2018 Blad nr. kl Mødested: Administrationen 7 Dagsorden: Fraværende: Til orientering: 14.0 Meddelelser fra formanden 15.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet EHA orienterede om en eventuel ny afgift på overskudsvarme 16.0 Regnskab 31.03.18./. Regnskab

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 11. april 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 11. april 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag, den 11. april 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Vedtægter for Klub 2000, vedtaget ved ordinær generalforsamlingen d. 2014-03-15:

Vedtægter for Klub 2000, vedtaget ved ordinær generalforsamlingen d. 2014-03-15: Vedtægter for Klub 2000, vedtaget ved ordinær generalforsamlingen d. 2014-03-15: 1 Medlemskab Stk. 1. Fællesklubben i Danfoss Power Solutions, Klub 2000 er en sammenslutning af faglige tillidsrepræsentanters

Læs mere

Information

Information Information 1 1.2.2014 Ordinær generalforsamling 2014 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling: Mandag den 24.2.2014 Kl. 19.00-22.00 (senest) Kulturhuset Kilden, Mødelokale 1 Dagsorden ifølge

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. december 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. december 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 3. december 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

Billund Varmeværk. CVR-nr Drifts budget for Med Specifikationshæfte

Billund Varmeværk. CVR-nr Drifts budget for Med Specifikationshæfte Billund Varmeværk CVR-nr. 37 25 18 Drifts budget for 2016-2017 Med Specifikationshæfte Budget for Prognose for Regnskab Resultatopgørelse Note kr. kr. kr. Nettoomsætning 2 48.824.200 48.699.400 48.358.486

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 11-2011/12 Tid: Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18 00-20 15 Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 11-2011/12 Tid: Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18 00-20 15 Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 11-2011/12 Tid: Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18 00-20 15 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Peter Frederiksen, Jens Møller,

Læs mere

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk.

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. december 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 Mølholm Varmeværk REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 j.nr. 43606002, LDN, 24.10.2014 År 2014, den 8. oktober kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH)

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH) Referat: Bestyrelsesmøde den 24-03-2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME April 2019 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i hallen Torsdag, den 23. maj 2019

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GODTHAABS MINDE - OPTAGELSE AF LÅN VEDRØRENDE ISTANDSÆTTELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE

GRUNDEJERFORENINGEN GODTHAABS MINDE - OPTAGELSE AF LÅN VEDRØRENDE ISTANDSÆTTELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE GRUNDEJERFORENINGEN GODTHAABS MINDE - OPTAGELSE AF LÅN VEDRØRENDE ISTANDSÆTTELSE AF PRIVATE FÆLLESVEJE INDLEDNING Grundejerforeningen Godthaabs Minde ("foreningen") har rettet henvendelse til Kromann Reumert

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt.

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt. J.nr. 00196 mg/ih Referat af ordinær generalforsamling Den 28. april 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i AB Terslev Skovpark. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret

Læs mere

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Fraværende: Anders Korsbæk Jensen SAG NR. DAGSORDEN SIDE 29. Gebyr- og rentepolitik i Energi Viborg-koncernen 86 30. Opdering af den finansielle politik 88

Læs mere

TAKSTREGULATIV. HOLTE FJERNVARME A.M.B.A. Skovlytoften 7, 2840 Holte Telefon 4542 0002 - Telefax 4542 1626 e-mail: Til@holte-fjernvarme.

TAKSTREGULATIV. HOLTE FJERNVARME A.M.B.A. Skovlytoften 7, 2840 Holte Telefon 4542 0002 - Telefax 4542 1626 e-mail: Til@holte-fjernvarme. TAKSTREGULATIV HOLTE FJERNVARME A.M.B.A. Skovlytoften 7, 2840 Holte Telefon 4542 0002 - Telefax 4542 1626 e-mail: Til@holte-fjernvarme.dk Side 2 Takstregulativ for Holte Fjernvarme a.m.b.a Dette takstregulativ

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 Poststemplets dato, oktober 2008 HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008 Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 O R D I N Æ R G E N

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Vedtægter for Antennelauget MASTEN Hvalsø 1. Antennelaugets hjemsted er Kirke Hvalsø by. 2. Antennelauget består af medlemmer af de foreninger og enkelte husstande, som fremgår af bilag 1. Stk. 2. Foreningerne

Læs mere

Indledning Tilslutninger

Indledning Tilslutninger Indledning Når jeg ser tilbage på 2. halvår 2018, er der virkelig sket meget i byudviklingen i Billund by og der er rigtig godt. Vi har i et stort omfang været fleksible, for ikke at blive stopklods i

Læs mere

Årsberetning ved generalforsamling

Årsberetning ved generalforsamling Årsberetning ved generalforsamling 27.09.2016 Som sædvanlig på generalforsamlingen skal der af bestyrelsen aflægges beretning for det forløbne år, hvor jeg vil redegøre for, hvad der er passeret, herunder

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Tirsdag 11/6-2013 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Det har hidtil været en tradition for mine forgængere at indlede formandsberetningen med

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling onsdag den 29. juni 2016. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 56 ens 20ende

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 42 den 26. marts 2015 kl. 12.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Martin Jørgen Larsen Anders

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Få grøn fjernvarme. Sig ja nu. - tilslutningen er gratis. Vilkårene bliver ikke bedre. Fjernvarmen udvider i Hobro. Læs mere på hobrovarme.

Få grøn fjernvarme. Sig ja nu. - tilslutningen er gratis. Vilkårene bliver ikke bedre. Fjernvarmen udvider i Hobro. Læs mere på hobrovarme. Få grøn fjernvarme - tilslutningen er gratis Sig ja nu Vilkårene bliver ikke bedre Fjernvarmen udvider i Hobro. Læs mere på hobrovarme.dk Vil du sikre din varmeforsyning til fremtiden? Muligheden er enestående

Læs mere

Fjernvarme til Norring og Foldby? Informationsmøde d. 23/11

Fjernvarme til Norring og Foldby? Informationsmøde d. 23/11 Fjernvarme til Norring og Foldby? Informationsmøde d. 23/11 Agenda 23/11 2015. Hvad er Hinnerup Fjernvarme A.m.b.a. Tilbud om fjernvarme til Norring & Foldby. Er fjernvarme noget for mig? Beslutningsgrundlag

Læs mere

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07 FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG DAGSORDEN Området Varmeforbrug i dag Udbygningstakt for fjernvarme Om fjernvarme Jeres indflydelse på projektet OMRÅDET VARMEBEHOV I DAG Varmebehov MWh 1.243 bygninger Samlet

Læs mere

Nyhedsbrev fra Bestyrelsen for Uggelhuse/Langkastrup kraftvarme August 2015 Andelshaverstatus:

Nyhedsbrev fra Bestyrelsen for Uggelhuse/Langkastrup kraftvarme August 2015 Andelshaverstatus: Nyhedsbrev fra Bestyrelsen for Uggelhuse/Langkastrup kraftvarme August 2015 Andelshaverstatus: Da vi desværre ikke kunne rette op på fejlen angående den manglende opdaterede nummererede liste over andelshavere

Læs mere

Referat 04. møde 2015

Referat 04. møde 2015 Referat 04. møde 2015 Vedr. : Ordinært bestyrelsesmøde Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Torsdag den 26. marts 2015 kl. 17.00-20.00 Deltagere : Per B. Jørgensen PBJ Ewa Sørensen

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d. 27.09.2018 Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Årets resultat er et underskud på kr. 0,3 mio mod et budgetteret underskud

Læs mere

Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba

Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hanstholm Varmeværk Amba. 1.2 Selskabets hjemsted er Thisted Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2018 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 28. august

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /13 Tid: Tirsdag den 9. april 2013 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /13 Tid: Tirsdag den 9. april 2013 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 11-2012/13 Tid: Tirsdag den 9. april 2013 kl. 18 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Søren Hartmann, Lars Fischer og Michael

Læs mere

NFS VARME A/S Tirsdag, den 31. oktober 2017 Blad nr. kl Mødested: Administration

NFS VARME A/S Tirsdag, den 31. oktober 2017 Blad nr. kl Mødested: Administration 17 Fraværende: Per Jespersen Dagsorden: 27.0 Meddelelser fra formanden 27.1 J.nr. 13.03.00P20 Sag 2012/00616 Status Bondemoseprojekt Projektet afsluttet. Der er afholdt afslutningsarrangement 6. oktober

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

CASE: FJERNVARMEUDBYGNING I FREDENSBORG BY. Projektbeskrivelse af udbredelsen af fjernvarme i eksisterende bebyggelse

CASE: FJERNVARMEUDBYGNING I FREDENSBORG BY. Projektbeskrivelse af udbredelsen af fjernvarme i eksisterende bebyggelse CASE: FJERNVARMEUDBYGNING I FREDENSBORG BY Projektbeskrivelse af udbredelsen af fjernvarme i eksisterende bebyggelse I Energi på Tværs samarbejder 33 kommuner, 10 forsyningsselskaber og Region Hovedstaden.

Læs mere