MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr"

Transkript

1 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr Ordinær generalforsamling tirsdag den 29. januar Mundtlig beretning: Planche I har alle modtaget indkaldelsen til denne generalforsamling og I har selvfølgelig alle læst den omfangsrige skriftlige beretning. Det kan godt tage en halv times tid at få læst den igennem og der er både noget let læseligt information og noget langhåret information. Hovedtemaet for året har været det nye flis fyrede varmeværk på C. E. Christiansens Vej. Et par milepæle for året 2018 har været: Onsdag den 6. februar 2018: første ild Torsdag den 22. november 2018 endelig overdragelse af værket fra alle inplicerede Lørdag den 24. november 2018 Åbent Varmeværk Bestyrelsen synes at vi med alle andelshavere bør dele den dejlige fornemmelse af, at hæve armene over hovedet og sige YES vi gjorde det sku. For det er jo på alle andelshavernes vegne, at vores varmeværk nu er fremtidssikret det bedste vi kan. Og det gælder både på maskinsiden, tekniksiden og på kontraktsiden men også på mandskabssiden. Derudover kan tilføjes, at vi generelt forventer, at alle andelshavere i årerne fremover vil få brug for mindre varme, idet husenes isoleringstilstand forbedres og ny energibesparende teknologi installeres. Derfor har det været vigtigt at få først Hunseby og siden Hillested med ind over varmeværket og her i 2019 er varmeværket begyndt at levere varme til Østofte og sidst på året kommer Bandholm området og Stokkemarke med på ledningen. Derved kan vi bevare en god størrelse på varmeværket, og kan f.eks. opretholde serviceniveauet overfor vores andelshavere. Og en yderligere fordel er, at MSK kraftvarmeværket i Sakskøbing, der jo er ejet at alle borgere i Lolland og Guldborgsund Kommuner får udnyttet sin kapacitet bedre og dermed får en bedre driftsøkonomi. Også miljøet har nydt godt af investeringen i det nye varmeværk og den nye forsyningsområder, idet den gamle træpille kedel der egentlig skulle udfaset, i stedet er blevet sat i stand og nu erstatter det gamle olieværk på Hjulsporet, der hidtil har været vores reserve ved nedbrud på kedlerne.

2 CO2 neutrale træpiller har altså afløst olie som reserve. I øvrigt har Minibyen i Maribo overtaget en del af lokalerne på Hjulsporet, men bygningen virker fortsat benyttes af varmeværket som grovværksted og lager for varmeværket. FORSYNINGSSIKKERHED. Alt det her betyder at forsyningssikkerheden er øget væsentligt også på den lange bane - og det betyder at stort set hele Maribo, Hunseby, Hillested, Østofte/Nørreballe, Bandholm/Reersnæs og Stokkemarke ikke behøver at være bekymret for om der er varme i radiatorerne. Der kan nu produceres varme til området på det store kraftvarmeværk i Sakskøbing ( MSK ), en olie-reservekedel i Sakskøbing, to træpillekedler i Maribo og det nye flisværk i Maribo. Alt i alt har den samlede kapacitet en effekt på ca. 65 MW, hvor det største varmebehov for området ligger på godt 50 MWh incl. Sakskøbing Fjernvarme og fuld fjernvarmetilslutning i de nye forsyningsområder. Derudover har vi nu 2 store varmelagre på i alt 450 MWh. Maribo Varmeværk og de tilsluttede fjernvarmeområdet er således dækket ganske fornuftig ind med produktionskapacitet. Men det er ikke ensbetydende med, at bestyrelsen nu skal slappe og sige at nu er alle opgaver løst. Bestyrelsen vil fortsat være nysgerrig og undersøge ny investeringsmuligheder, hvor vi kan producere endnu mere grøn fjernvarme til en pris der er konkurrencedygtig med den varme vi producere i dag. Og skulle den blive billigere ja så gør det da ikke noget. Men forsyningssikkerheden altså den sikkerhed vi har for at der er varme i vores radiatorer - vil de næste mange år være hovedopgaven, som bestyrelsen vil koncentrere sin indsat på. Bestyrelsen er af den opfattelse, at fjernvarmepriserne fra Maribo Varmeværk er ganske fornuftige og nogle vil sige billige varmepriser og at det ikke betyder det store for andelshaverne om den samlede årlige udgift til fjernvarme bliver kr. 100,- billigere eller for den sags skyld dyrere. Med den indgangsvinkel bliver det muligt for Maribo Varmeværk at se en længere årrække fremad og måske finde nye produktionsmuligheder. Det kunne være store varmepumper, måske forsynet med el fra egne vindmøller. Det kunne være geotermi som er varme fra undergrunden.

3 Det kunne være endnu smartere sammenspil mellem fjernvarmeværkerne. Det kunne være opsamling af spildvarme. Det kunne være solceller eller solpaneler. Der er sikkert flere muligheder end de her nævnte og det vil bestyrelsen kikke nærmere på. LEDNINGSNETTET. Ledningsnettet i gader og veje bliver den anden hovedopgave for bestyrelsen. Varmeværket har allerede en meget stor viden om ledningsnettet og der er gennemført en større termografering af hele nettet. Og selv om en større del af ledningsnettet efterhånden er omkring 30 år gammelt så synes varmerørene at være velfungerende og i god stand. Det eneste minus er, at isoleringen af rørene er dårligere end nye varmerør. Det er altså et større varmetab på de gamle varmerør end der vil være på nye rør. Forskellen er dog ikke større end vi sagtens kan leve med varmetabet, især når udgifterne til varmetabet er mindre end forrentning og afskrivning på en investering i nye rør. Det giver os handlefrihed og betyder at vi kan sætte ind der hvor der er størst behov. Vores driftsledelse vil planlægge hvor og hvornår en udskiftning skal ske eller om blot en renovering er nødvendig. Det vil formentlig blive i mindre bidder at ledningsnettet fornys, og ofte i forbindelse med, at andre forsyningsaktører skal i gang med at grave i vejen. Det er bestyrelsens håb, at vi kan betale udgifterne hertil uden at varmepriserne skal stige. INVESTERINGSPLAN Som et punkt på generalforsamlingens dagsorden er bestyrelsens forslag til en investeringsplan for de kommende år. Investeringsplanen er ikke særlig detaljeret og angiver kun mindre beløb til renovering og fornyelse i de ældre dele af ledningsnettet. Og det er nok bestyrelsens første tanker omkring investeringsomfanget. Disse tanker vil blive udvidet med renovering af vores målere og fjernaflæsningen heraf et punkt som vi også på sidste års generalforsamling omtalte. Men nu synes tiden inde til at vi skal have lavet denne investering og derfor er Jens og Jesper i gang med at undersøge markedet for direkte fjernaflæsning. Til næste års generalforsamling vil investeringsplanen blive mere detaljeret og forhåbentlig har vi til den tid gode økonomiske beregning og planer for de opgaver der påtænkes.

4 ENERGIBESPARELSER. De energibesparelseskrav som Maribo Varmeværk er blevet pålagt af lovgiverne er i 2019 på godt 2800 MWh årligt. Disse energibesparelser koster varmeværket godt 1,1 mill. kr. årligt at købe, for vi kan ikke lave dem selv. Vi kan jo også kalde det for en energiskat som alle fjernvarmebrugere betaler. Der er dog håb forude, idet folketinget ved det store energiforlig i sommeren 2018 blev enige om, udgifterne til energisparekrav gældende fra 2021 skal på finansloven. d.v.s. at fjernvarmeværkerne og andelshaverne - slipper for at skulle betale for energibesparelser direkte. Men. der kommer jo nok en anden form for opkrævning ind ad døre. Vi må se hvad der sker det kan næste kun blive bedre. PÅVIRKNING AF VORES OMGIVELSER. Maribo Varmeværk producere al fjernvarmen CO2 neutralt ved brug af naturens brand stoffer i form af halm på MSK - udgør ca, 75%, træflis på det nye varmeværk på C. E. Christiansens Vej - udgør ca. 20% træpiller på det gamle varmeværk på C. E. Christiansens Vej udgør ca. 5% Både halm og træflis er i øvrigt indkøbt fra lokale leverandører. Den gamle reserve kedel på Hjulsporet er eller bliver skrottet, således at vi ikke længere har olie som valgmulighed. Og røgen fra både det gamle og det nye varmeværk bliver renset effektivt ja faktisk er den røg I kan se komme ud af skorstenene næsten 100% vanddamp. På det nye varmeværk renser vi vandindholdet i træflisen så meget, at der er givet tilladelse fra myndighederne til at udlede vandet direkte i kloakken. DEN DAGLIGE DRIFT. Driften af Maribo Varmeværk varetages af driftsleder Jens Nielsen og 3 driftsassistenter Klaus Bo Nielsen, Søren Sørensen og Jesper Petersen medens Helle Lynge klare det administrative. Derudover har vi en aftale med Thomas Ploug-Madsen der indgår i vagtordningen på varmeværket. Efter at det nye flis-varmeværk var kørt ind sidst i november 2018, er varmeproduktionen gået problemfrit og stabilt.

5 Medarbejderne glæder sig over, at flis-værket køre fuldt som ønsket og at den nye akkumuleringstank på 3000 m3 fungere rigtig flot og udjævner alle spidserne for varmeproduktionen. Det nye flis-værk er købt til at kunne levere en effekt på 8 MW varme hvortil kommer 0,8 MW fra en tilhørende varmepumpe der drives af den nye kedel. Altså alt i alt 8,8 MW. I praksis kan kedlen levere godt og vel 8 MW, medens varmepumpen hver i vintertiden levere op imod 2,5 MW således, at det nye varmeværk faktisk levere mellem 10 og 10,5 MW. Det er en glædelig gevinst som vi meget gerne tager med og når vi samtidig kan konstatere at brændslet ( træflis ) udnyttes opimod 125% ja så kan vi næsten ikke forlange mere. Det gamle varmeværk ( træpiller ) har der ikke været behov for at starte op førend i sidste uge, hvor den kolde vinter for alvor satte ind med minusgrader og vores behov for varme oversteg den varme vi får fra MSK i Sakskøbing og den varme vi laver på det nye flisværk. Træpillekedlen kører på et minimum på ca. 3 MW og hvis det bliver nødvendigt vi kan selvfølge øge varme-produktionen - helt optil MW. Også distributionsnettet med alt dets tekniske udstyr har kørt upåklageligt. Eneste gener indtil nu i denne vinter har til nu være 4 ledningsbrud og lidt problemer med en styring. Alt i alt betyder det, at varmeværkets medarbejdere efterhånden er ved at finde en normal daglig dag, efter et par år med mange overarbejdstimer på grund af etableringen af det nye varmeværk og Hillested projektet. Bestyrelsen vil gerne også på vegne af alle andelshavere igen i år sige tak for en fremragende indsat. Vi føler alle, at vores varmeværk er i rigtig gode hænder og at I alle arbejder på at Maribo og omegn har den bedst mulige og sikre fjernvarmeforsyning. Stor tak for det. AFKØLING FÅ DET NU RETTET. Igen - igen skal der lyde en stor opfordring til jer andelshavere om at aflæse jeres varmemåler. Dels er det da meget sjovt at have styr på varmeforbruget i boligen, men det væsentligste er at jeres afkøling af fjernvarmevandet er tilstrækkelig.

6 I kan aflæse fremløbstemperaturen og returløbstemperaturet og på de fleste varmemålere står differencen også. Differencen viser den afkølingen som jeres varmeanlæg i boligen har. Afkølingen skulle gerne med højere end 25 grader og returløbstemperaturen lavere end 40 grader. Årsagen til at varmeværket stiller disse krav er, at vore driftsudgifter stiger jo højere returvandstemperaturen er. Et godt eksempel er den nye varmepumpe på flisværket. Som jeg nævnte før så yder varmepumpen over 2 MW selv om den kun er købt til at yde 0,8 MW. Dette skyldes at returvandstemperaturen her om vinteren er lav ( vi har jo alle brug for varmen i en kold tid ) og så blive varmepumpens effektivitet pludselig højere. Jeg håber selvfølgelig at alle andelshavere vil aflæse egen varmemåler og skulle afkølingen være for lille så få gjort noget ved det. Det kan være at hele varmeanlægget i boligen er indstillet forkert eller måske er varmtvandsbeholdere tilkalket ( og det er den hvis der ikke er afkalket inden for det sidste par år ). En god ide er at tage kontakt til en VVS-er og få et tjek af varmeanlægget. Udgiften til VVS-eren vil formentlig hurtigt være tjent hjem igen ved besparelser i udgiften til fjernvarmen. ØKONOMI / FINANSIERING AF INVESTERINGER. planche Som lovet i den skriftlige beretning gennemgår vi lige investeringer, finansiering og drift økonomien på det nye varmeværk. De store investeringer flisværk incl. forberedelser til Lolland Forsyning, nyt it-system og Hillested-projektet, - i alt godt 67 mill. kr. - er finansieret med vores egen opsparing på mill. kr. samt to lån i KommuneKredit på i alt 48 mill. kr. Så der mangler en finansiering af ca. 7 mill. kr. Bestyrelsen overvejer lige nu, om vi blot skal klare det manglende beløb over vores kassekredit ( hvilket er bevilget af banken ) eller om vi skal optage et lån mere i Kommune Kredit på f.eks. 5 mill. kr. Det bliver afklaret i løbet af den næste måneds tid. Lånene i Kommune Kredit er til fast rente og med løbetid på 25 år.

7 ØKONOMI REGNSKABSÅR. På sidste års generalforsamlingen orienterede bestyrelsen om, at vi skulle have nyt regnskabsår. Lovgivningsmæssigt er alle fjernvarmeværker i DK blevet pålagt at have kalenderåret som regnskabsår og da Maribo Varmeværk hidtil har haft regnskabsår der startede pr. 1. oktober ja så har vi været nødt til at ændre. Derfor har vi et kort regnskabsår på 3 måneder fra 1. oktober 2018 til 31. december Vi skal derfor på denne generalforsamlingen godkende 2 regnskaber nemlig 2017/18 og det korte regnskab. Tilsvarende orienterer bestyrelsen om 2 budgetterne dels for varmeåret 2019 og dels for det korte varmeår fra 1. oktober til 31. december Det korte budget er ligesom ikke længere aktuel, idet vi jo allerede i aften godkender driftsregnskabet for perioden. Men formalia er formalile så sådan skal det være. Udover et nyt regnskabsår så vil alle fjernvarmeværker blive pålagt at deltage i en bensmarking d.v.s. at indrapportere vores økonomital. Talmaterialet vil så blive brugt til at finde områder hvor de enkelte fjernvarmeværker kan blive bedre både på driften og på det økonomiske område. Vi kan forvente, at myndighederne vil stille krav til os om større effektivitet og vores omkostninger til driften vil blive overvåget. ØKONOMI DRIFT. Hovedtallene fra årsrapporterne og budgetterne vil I kunne se lige om lidt på lærredet og tallene vil blive gennemgået. Det vigtigste tal er årets over / underdækning for det er her vi kan se om indtægter og udgifter har kunnet opveje hinanden. For 2017/18 regnskabet var der en overdækning på kr. medens det korte regnskabsår 2018 havde en overdækning på godt kr ,-. Alt i alt vurderer bestyrelsen at dette er tilfredsstillende, især under hensyntagen til de 2 store projekter vi har gennemført i 2017/18. ØKONOMI VARMEPRISER Det er bestyrelsen intention, at varmepriserne skal være så stabile som muligt og så billige som muligt men forsvarligt.

8 I løbet af 2019 skal vi dog have kikket på om de forskellige dele af vores varmepriser er prisægte. Det kan godt medføre, en justering af priserne men samlet set vil varmeværket ikke opkræve højere priser end nu. Det er håbet, at varmeudgiften til standardhuset på 130 kvm. forbliver på ca. kr ,- - altså den samme varmeudgift som vi har haft de seneste mange år ja faktisk helt tilbage til Det skal bemærkes, at for de nye forsyningsområder i Hunseby og Hillested er der en tillægspris, der modsvare omkostningerne til de investeringer der er lavet i de to områder. Det er jo sjovt - og dejligt at tænke på, at selv om der er investeret over 50 mill. kr. i det nye flis-varmeværk ja så har det ikke haft indvirkning på vores varmepriser. Det er vi lidt stolte af i bestyrelsen. TVISTER. Som nævnt sidste år er retssagen med sælgeren af Hunseby Maglemer Varmeværk afsluttet. Bestyrelsen har desuden lukket diskussionen med bygningsentreprenøren på det nye flisværk om hvem der skulle betale for ekstraudgifterne ved byggeforsinkelsen det kan I læse lidt mere om i den skriftlige beretning. Som orienteret om på sidste års generalforsamling er der endnu en tvist som vi skal have afklaret. I november måned 2017 modtog vi brev fra Knuthenborg Gods om at godset ikke vil acceptere den aftale der i 2011 blev indgået omkring etablering af en ledning til Hasagergård. Aftalen betød, at Knuthenborg Gods ud over varmeprisen skulle betale en rente og afskrivning på 1 mill.kr. i investering i rørledningen fra Hunseby til Hasagergård. En sådan aftale skal anmeldes til Energitilsynet og det er den ikke blevet i 2011 af sælgeren af Hunseby Maglemer Varmeværk. Varmemæssigt betyder det at andelshaveren d.v.s. Knuthenborg Gods formentlig kan kræve at få sine betalinger tilbage, på trods af at der er indgået en skriftlig aftale om betaling heraf. Sagen varetages fortsat af vores advokat og lige nu venter vi på en afgørelse af Energistyrelsen.

9 Bestyrelsen synes fortsat, at Knuthenborg Gods rent moralsk burde betale hvad der er indgået aftale om især når der ikke er tale om forbrugerbeskyttelse, idet Knuthenborg Gods er en erhvervsvirksomhed. Det er i årets løb ikke lykkedes bestyrelsen at få et møde i stand med Knuthenborg Gods. VORES SAMARBEJDSPARNERE Som I ved har vi et tæt samarbejder med MSK i Sakskøbing, der ejes af Refa Energi A/S. Samarbejdet foregår rigtig fint både på driftsområdet med MSK og på det mere politiske plan mellem bestyrelsen og Refa Energi A/S. Der er en god kemi og et udtrykt ønske om at finde den vej som begge parter kan have nytte af. Og lige nu starter et langvarigt samarbejdet med Lolland Varme, og det er forventningen at også her kan vi finde en rigtig god vej for at tingene skal lykkedes bedst muligt. Maribo Varmeværk vil i hvert fald gøre sit bedste til at det skal blive en succes. Også samarbejdet med vores kollegaer på naboværkerne vægter vi højt og vi mødes i erfa-grupper for at lære af hinanden og andre, ligesom driftsfolkene hjælper hinanden. BESTYRELSEN Som bekendt bestod varmeværkets bestyrelse det forgangne år af: Rasmus Schifter Rinda Faurskov Svend Aage Johannesen Erik Holsko Fl. Møller Jensen Repræsentant for boligselskaber Formand. På dagens generalforsamlingen er Rasmus Schifter og Svend Aage Johannesen på valg. Begge er villige til genvalg. Også 2018 blev et bestyrelses-år med stor aktivitet, idet byggeriet af det nye varmeværk og Hillested-projektet - i hvert fald for det første halvår - fortsat trak store veksler på bestyrelsens medlemmer. Mødeaktivitet og mailkorrespondance er blevet flittigt brugt.

10 I sidste halvdel af 2018 har vi også i bestyrelsen kunnet mærke, at dagligdagen efterhånden indtrådte, således at bestyrelsens arbejde sidst på året er blevet af mere sædvanlig karakter. Og som vanligt har det været en fornøjelse, at bestyrelsens 2 suppleanter har deltaget aktivt i de fleste bestyrelsesmøder. AFSLUTNING. Der er mange nye emner der kunne have været taget med i både den skriftlige beretning og i den mundtlige beretning som I lige har hørt. De fleste emner vil I helt sikkert høre om gennem dagspressen, da det er godt journalistisk stof, der interessere de 67% af husstandene i Danmark der har fjernvarme. Men vi kan love jer, at bestyrelsen og medarbejdere vil gøre sit bedste for at Maribo Varmeværk forsøger at være på forkant med aktiviteter og viden om de mange nye ting der sker på fjernvarmeområdet. Som sædvanligt skal jeg opfordre alle andelshavere til at være gode ambassadører for Maribo Varmeværk det kunne jo være at naboen eller en bekendt i området ikke har fjernvarme og blot skal høre lidt om de mange fordele der er ved at være tilsluttet fjernvarmen. Det er nemlig ikke så tosset at være medejer af sit eget varmeværk, for så er der ikke andre der skal tjene penge på at levere varmen. Det er heller ikke tosset når man formentlig kan spare penge på det, og oven i købet får en mere ubesværet varme og stor forsyningssikkerhed. Og så er der jo lige årets største fællesspisning de gule ærter og pandekagerne som man hvert år bliver inviteret til Og endelig skal der som altid lyde en stor tak til alle som yder en indsats for Maribo Varmeværk der være sig varmeværkets ihærdige medarbejdere, samarbejdspartnere og andre samt hele bestyrelsen. Og også en stor tak til alle jer andelshavere, der jo både er Maribo Varmeværks kunder og ejere. og Denne mundtlige beretning vil indenfor kort tid kunne ses på varmeværkets hjemmeside hvor der tillige findes en lang række andre og nyttige oplysninger. Januar 2019/fm

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 54. Ordinær generalforsamling tirsdag den 30. januar 2018. Mundtlig beretning: Bestyrelsens skriftlige beretning

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 51. Ordinær generalforsamling tirsdag den 27. januar 2015. Mundtlig beretning: Sammen med indkaldelsen til

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 52. Ordinær generalforsamling tirsdag den 26. januar 2016. Mundtlig beretning: Sammen med indkaldelsen til

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617. Ordinær generalforsamling tirsdag den 24. januar 2012.

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617. Ordinær generalforsamling tirsdag den 24. januar 2012. MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 Ordinær generalforsamling tirsdag den 24. januar 2012. Mundtlig beretning: Bestyrelsens skriftlige beretning

Læs mere

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Prisen Vi har haft et varmesalg på i alt 12.197 MW mod 11.024 MW i det foregående år. Forbruget har dermed været godt 10 % højere end i 2011/12. De fleste kan

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 50. Ordinær generalforsamling tirsdag den 28. januar 2014. Mundtlig beretning: En stor velkomst til alle til

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf CVR. nr MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 53. Ordinær generalforsamling tirsdag den 24. januar 2017. Mundtlig beretning: Sammen med indkaldelsen til

Læs mere

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617

MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 MARIBO VARMEVÆRK amba C. E. Christiansens Vej 40, 4930 Maribo tlf. 54781226 CVR. nr. 11135617 49. Ordinær generalforsamling tirsdag den 29. januar 2013. Mundtlig beretning: Bestyrelsens skriftlige beretning

Læs mere

Beretning til 53. ordinære generalforsamling tirsdag, den 24. januar 2017.

Beretning til 53. ordinære generalforsamling tirsdag, den 24. januar 2017. Beretning til 53. ordinære generalforsamling tirsdag, den 24. januar 2017. Værkets drift Der blev i den forløbne sæson 2015/2016 leveret 65.699 MWh fjernvarme, svarende til et varmesalg på 20,5 mill. kr.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling mandag den 29. juni 2015. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 55 ens 20ende

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Beretning til 54. ordinære generalforsamling tirsdag, den 30. januar 2018.

Beretning til 54. ordinære generalforsamling tirsdag, den 30. januar 2018. Beretning til 54. ordinære generalforsamling tirsdag, den 30. januar 2018. Værkets drift I varmeåret 1. okt. 2016 til 30. sept. 2017 blev der leveret/solgt 69.307 MWh fjernvarme, svarende til et salg på

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015/2016.

Bestyrelsens beretning for 2015/2016. Side 1 Nysted, den13. september 2016 Bestyrelsens beretning for 2015/2016. 1 Værket Regnskabsåret er meget tæt på et vejrmæssigt normalt år det vil sige et salg på 11.727 MWh. Det er kun 73 MWh mindre

Læs mere

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt Ebeltoft Fjernvarmeværk a.m.b.a. Hans Winthers Vej 9 8400 Ebeltoft CVR 22 70 37 14 Carl Th. Dreyers Vej 0 8400 Ebeltoft Ebeltoft, 09-06-2017 Tilbud Forbrugernr.: 82083 Vedr. ejendommen: Carl Th. Dreyers

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2018 Regnskabsåret 2017/2018 er på flere måder det sidste år med noget gammelt og starten på noget nyt for varmeværket og forbrugerne. Nørre Snede Varmeværk er gået all in i samarbejdet med Ejstrupholm

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2015 Nørre Snede Varmeværk har nu i 2 år haft samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk. Et samarbejde, som har vist sig som en god løsning for begge værker, hvor vi især samarbejder om maskinerne

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Tirsdag 11/6-2013 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Det har hidtil været en tradition for mine forgængere at indlede formandsberetningen med

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling onsdag den 29. juni 2016. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 56 ens 20ende

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 1 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 21.11.2012, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det har været et specielt

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 29. juni 2017. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 57 ens 20ende

Læs mere

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Beretning. Driftsåret 2016. 1. Nyudstykninger, nyanlæg, reparationer, ombygninger m.m. i 2016. Der var ingen byggeaktivitet i Golfparken i 2016. Der er bygget 2 huse på naboudstykningen. Området er udlagt

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2011/2012 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr.

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr. Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 26. juni 2018. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 58 ens 20ende

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 29.08.2013.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 29.08.2013. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 29.08.2013. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Fjernvarmeforsyning af Bandholm, Reersnæs og Nørreballe/Østofte

Fjernvarmeforsyning af Bandholm, Reersnæs og Nørreballe/Østofte Fjernvarmeforsyning af Bandholm, Reersnæs og Nørreballe/Østofte Udarbejdet for Lolland Varme A/S September 2016 Udarbejdet af: Niels Thorsen Kontrolleret af: Godkendt af: Dato: 01.09.2016 Version: 1.4

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07 FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG DAGSORDEN Området Varmeforbrug i dag Udbygningstakt for fjernvarme Om fjernvarme Jeres indflydelse på projektet OMRÅDET VARMEBEHOV I DAG Varmebehov MWh 1.243 bygninger Samlet

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 21.11.2018, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Endnu et år er gået, et år hvor vi har leveret ca. samme mængde varme hos forbrugerne, i øvrigt samme

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME April 2019 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i hallen Torsdag, den 23. maj 2019

Læs mere

Beretning til generalforsamling Aalestrup-Nørager Energi 2018

Beretning til generalforsamling Aalestrup-Nørager Energi 2018 Beretning til generalforsamling Aalestrup-Nørager Energi 2018 Ting tager tid, og nogen ting tager bare længere tid end forventet. Da vi stod ved sidste års generalforsamling, havde vi netop vedtaget fusionen

Læs mere

Værket har i samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk udskiftet vores trailere og fået 3 nye trailere. Nørre Snedes andel af bytteprisen er 43 tkr.

Værket har i samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk udskiftet vores trailere og fået 3 nye trailere. Nørre Snedes andel af bytteprisen er 43 tkr. Beretning 2017 Regnskabsåret 2016/2017 har været et år med en hel del aktivitet på værket. Vi indledte ellers året med stor optimisme, idet vi arbejdede intens på at komme til at udnytte spildvarme fra

Læs mere

Grevinge varmeværk. Informationsmøde d. 28. oktober 2015

Grevinge varmeværk. Informationsmøde d. 28. oktober 2015 Grevinge varmeværk Informationsmøde d. 28. oktober 2015 Velkommen! Ved bestyrelsesformand Vagn Ytte Larsen Formål med mødet: Information og dialog Dagsorden Dagsorden Kl. 19.00 Velkommen - Bestyrelsesformand

Læs mere

Den 24. november 2014, Krudthuset kl. 19.00.

Den 24. november 2014, Krudthuset kl. 19.00. Den 24. november 2014, Krudthuset kl. 19.00. Program: Velkomst v. Borgerforeningen i Fandrup. Gennemgang af projektet v. Leo Munk og Børge Sørensen Plan & Grøn Energi. Farsø Varmeværk v. Formand Søren

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2018 ------------------------------------------------------

Læs mere

Skørping Varmeværk a.m.b.a. Skørping Nord 11 9520 Skørping Tlf. 9839 1437. Skørping Varmeværk a.m.b.a. Skørping Nord 11 9520 Skørping Tlf.

Skørping Varmeværk a.m.b.a. Skørping Nord 11 9520 Skørping Tlf. 9839 1437. Skørping Varmeværk a.m.b.a. Skørping Nord 11 9520 Skørping Tlf. Tak til alle annoncører i denne brochure mail@skoerpingvarmevaerk.dk www.skoerpingvarmevaerk.dk mail@skoerpingvarmevaerk.dk www.skoerpingvarmevaerk.dk Kom indenfor i dit varmeværk blev etableret i 1961.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. Bestyrelsens beretning Indledning 2012 har ligesom 2011 har været et uforudsigeligt og udfordrende år for Hadsten Varmeværk.

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014.

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Emnerne: Det forløbne år Forsyningsområde og dækningsgrad Driftsøkonomi og brændselsomkostninger Varmepris og takstpolitik Drift

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 14. november 2018 5. november 2018 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 213.740 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a. Onsdag d. 29. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af den

Læs mere

GEV er en servicevirksomhed, med lokale og regionale aktiviteter, der er kendetegnet ved at være:

GEV er en servicevirksomhed, med lokale og regionale aktiviteter, der er kendetegnet ved at være: Beretning for 2018. Mission og Vision Grøn omstilling FN s verdensmål Bortfald af grundbeløb Status på Dupont leverancerne Jeg ved godt, at jeg havde dette med på sidste års generalforsamling, men da missionen

Læs mere

Bedsted Fjernvarmes ordinære. Generalforsamling

Bedsted Fjernvarmes ordinære. Generalforsamling Bedsted Fjernvarmes ordinære Generalforsamling Torsdag, den 25. september 2014 Bestyrelsens mundtlige årsberetning v/ formand Jesper Abel Skovsted 1 Beretning Indledning Indledningsvis kan bestyrelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling 25. september 2012. Bestyrelsens beretning for varmeåret 2011/12

Ordinær generalforsamling 25. september 2012. Bestyrelsens beretning for varmeåret 2011/12 Ordinær generalforsamling 25. september 2012 Bestyrelsens beretning for varmeåret 2011/12 www.naestved-varme.dk e-mail: info@naestved-varme.dk 1 Medlem af Danske Fjernvarme Valg til bestyrelsen. Varmeåret

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2014 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2014 ------------------------------------------------------

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Torsdag 26/6-2014 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Regnskabsåret 2013/2014 har været et økonomisk rigtig godt år for Rask Mølle Varmeværk.

Læs mere

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling BRAMMING FJERNVARME August 2013 Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 Tirsdag,

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. Bestyrelsens beretning Indledning 2017 blev desværre året, hvor vi måtte komme til en erkendelse af, at det heller ikke i

Læs mere

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag)

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag) Formandens beretning til generalforsamlingen 17. august 2016 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Udviklingstendenser. i dansk fjernvarme

Udviklingstendenser. i dansk fjernvarme Udviklingstendenser i dansk fjernvarme Årsstatistik 2011 Udviklingstendenser 2. årgang ISSN 2245-1129 Udgiver: Dansk Fjernvarme Merkurvej 7 6000 Kolding Tlf. 76 30 80 00 mail@danskfjernvarme.dk Design

Læs mere

Statskassepåvirkning ved omstilling til store varmepumper i fjernvarmen

Statskassepåvirkning ved omstilling til store varmepumper i fjernvarmen Statskassepåvirkning ved omstilling til store varmepumper i fjernvarmen FJERNVARMENS TÆNKETANK Dato: 15. september 2015 Udarbejdet af: Nina Detlefsen Kontrolleret af: Kasper Nagel og Jesper Koch Beskrivelse:

Læs mere

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Vi har haft et varmesalg på i alt 11.843 MW mod 10.470 MW i det foregående år. Altså har varmesalget været noget større. Året har også haft

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. Bestyrelsens beretning Indledning 2014 har generelt været et stille år for Hadsten Varmeværk. En kold kort vinter der ikke

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Der var mødt 24 andelshavere, der repræsenterede 84 stemmer.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a.. Tirsdag d. 8. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Generalforsamling onsdag den 23.11.2016, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det første år hvor vi har haft gang i den nye akkumuleringstank. Et år hvor vi i det store hele har

Læs mere

Beretning for 2007/2008 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2007/2008 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2007/2008 Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Sidste år kunne vi oplyse at det nok kun ville være et spørgsmål om tid, inden olieprisen gik op over 100 dollar. Nu kan vi konstatere, at

Læs mere

Referat af forbrugermøde i REFA Horbelev Fjernvarme A/S, afholdt i Horbelev Hallen, den 23. oktober 2013, klokken

Referat af forbrugermøde i REFA Horbelev Fjernvarme A/S, afholdt i Horbelev Hallen, den 23. oktober 2013, klokken Horbelev fjernvarme Referat af forbrugermøde i REFA Horbelev Fjernvarme A/S, afholdt i Horbelev Hallen, den 23. oktober 2013, klokken 19.00. Forbrugervalgt bestyrelsesmedlem, Erik Gaard bød velkommen til

Læs mere

Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk A.m.b.a. Lyngvej 16 - Halvrimmen Brovst

Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk A.m.b.a. Lyngvej 16 - Halvrimmen Brovst Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk A.m.b.a. Lyngvej 16 - Halvrimmen - 9460 Brovst Generalforsamling Arentsminde cafeteria Dato 7/09-2016 Velkommen til den 23. generalforsamling i HAKV og lige for derefter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Søren Hartmann Lars Fischer,

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Vi har muligheden for igen at gå på det frie marked når priserne viser sig at være attraktive.

Vi har muligheden for igen at gå på det frie marked når priserne viser sig at være attraktive. Beretning for 2008/2009 Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Efter at olieprisen og der med gasprisen for et par år siden var helt oppe at vende, har vi her i forbindelse med finanskrisen haft olieprisen

Læs mere

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen

Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Ny retfærdig tarif på fjernvarmen Vil betyde Mindre varmeregning til kunderne Mindre varmetab i rørene Øget effektivitet i produktionen En lav returtemperatur giver en mindre varmeregning Billig fjernvarme

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019 Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4.

Læs mere

Bestyrelsen godkendte årsrapporten for 2014/15, EY sender endelig vertion frem til bestyrelsen for underskrift.

Bestyrelsen godkendte årsrapporten for 2014/15, EY sender endelig vertion frem til bestyrelsen for underskrift. Bestyrelsesmøde nr. 1. 2015/2016 Dato 17. september 2015 kl. 15:00 på varmeværkets kontor Punkt 1: Referat fra seneste møde Protokollen fra møde nr. 9 2014/2015 blev underskrevet. Punkt 2: Udkast til årsrapport

Læs mere

Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019

Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019 Tørring Kraftvarmeværk Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019 Danmark er et foreningsland. Vi har i Danmark en lang tradition for at danne foreninger - med alle mulige forskellige formål. Det

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Vision for en bæredygtig varmeforsyning med energirenovering i fokus

Vision for en bæredygtig varmeforsyning med energirenovering i fokus DEBATOPLÆG Vision for en bæredygtig varmeforsyning med energirenovering i fokus Plan C: http://www.gate21.dk/projekter/planc/ Svend Svendsen og Maria Harrestrup samt PlanC s forsyningsgruppe Regeringens

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 22. august 2018

Formandens beretning til generalforsamlingen 22. august 2018 Formandens beretning til generalforsamlingen 22. august 2018 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Fjernvarmen er tæt på dig

Fjernvarmen er tæt på dig Fjernvarmen er tæt på dig Vordingborg Forsynings fjernvarmeanlæg kan snart levere miljørigtig fjernvarme til husejere i Kastrup og Neder Vindinge. fjernvarme for fremtiden 2 Vordingborg Kommune er klimakommune

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2015 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 25. august

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 29. marts 2017.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 29. marts 2017. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 29. marts 2017. Bestyrelsens beretning Indledning 2016 har været et år med meget aktivitet på Hadsten Varmeværk. For en forsyningsvirksomhed

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5. 2016/2017 Dato 16. maj 2017, på kontoret Møllevej 9, bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering. 3. Kvartalsregnskab.

Læs mere

Men inden vi kommer så langt så lad os vende blikket på året der er gået på værket.

Men inden vi kommer så langt så lad os vende blikket på året der er gået på værket. Redigeret 09.09.13 Rønde Fjernvarmeværk Generalforsamlingsberetning for året 2012/13. Efter en særdeles varm og dejlig sommer melder efteråret sig atter vi begynder at skrue op for varmen i vores boliger.

Læs mere

Rønde Fjernvarmeværk A.m.b.a. Formandens beretning 2013/2014. Generalforsamling 18. september 2014

Rønde Fjernvarmeværk A.m.b.a. Formandens beretning 2013/2014. Generalforsamling 18. september 2014 Rønde Fjernvarmeværk A.m.b.a. Formandens beretning 2013/2014 Generalforsamling 18. september 2014 Sidste års beretning henviste til en særdeles varm og dejlig sommer, med dette års beretning kan vi se

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Joan Pofler. Hej. Hermed til Fanø Kommunes orientering.

Joan Pofler. Hej. Hermed til Fanø Kommunes orientering. Joan Pofler Fra: Nordby Fjernvarme Sendt: 14. november 2017 13:18 Til: Officiel postkasse Fanø Kommune Emne: Nordby Fjernvarme Vedhæftede filer: Årsrapport -2016-2017.pdf; Prisblad 2017-2018.pdf;

Læs mere

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006 Hvalpsund Kraftvarmeværk rk Generalforsamling den 11. oktober 2006 Dagsorden Velkomst Valg af dirigent og stemmetællere Beretning for det forløbne regnskabsår Formandens beretning Bestyrelsens arbejde

Læs mere

Bedsted Fjernvarmes ordinære. Generalforsamling

Bedsted Fjernvarmes ordinære. Generalforsamling Bedsted Fjernvarmes ordinære Generalforsamling Onsdag, den 25. september 2013 Bestyrelsens mundtlige årsberetning v/ formand Jesper Abel Skovsted 1 Beretning Indledning Bedsted Fjernvarme A.m.b.A. (BFV)

Læs mere

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK Sydlangeland Fjernvarme Forslag til solvarme Informationsmøde 1 FREMTIDENS OPVARMNING I VEDDUM SKELUND OG VISBORG UDGANGSPUNKT: I ejer Veddum Skelund

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Stoholm fjernvarmeværk.

Velkommen til generalforsamling i Stoholm fjernvarmeværk. Velkommen til generalforsamling i Stoholm fjernvarmeværk. Det første vi i den nye bestyrelsen skulle tage fat på var at få færdig gjort den låne omlægning som den gamle bestyrelse havde påbegyndt. Fordi

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011 Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011 Tilstede: 31 andelshavere, revisor Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Grønt Grenaa forude. Sådan bruges energispareaftalen Fjernvarmen ser i en række artikler nærmere på, DANSK FJERNVARMES MAGASIN NR.

Grønt Grenaa forude. Sådan bruges energispareaftalen Fjernvarmen ser i en række artikler nærmere på, DANSK FJERNVARMES MAGASIN NR. DANSK FJERNVARMES MAGASIN NR. 2 MARTS 2017 NYHEDER Forsyningssektor melder samlet ud Forsyningssektoren har formuleret en fælles vision, der sætter en fremadrettet dagsorden i debatten om den danske forsyning.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6. 2016/2017 Dato 20. juni 2017. Kl 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering.

Læs mere

- JA/th-711-14-10-2011

- JA/th-711-14-10-2011 Næstved Kommune Økonomiudvalget Rådmandshaven 20 4700 Næstved - JA/th-711-14-10-2011 Vedr.: Prisniveauet for fjernvarmepris i Næstved. I henhold til Økonomiudvalgets skrivelse af 24. august 2011 har den

Læs mere

Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl på Tranbjerg Kro.

Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl på Tranbjerg Kro. Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl. 19.30 på Tranbjerg Kro. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. 2 Beretning for det forløbne regnskabsår. 3 Det reviderede

Læs mere

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga.

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Ledelses beretning for 2014-2015. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Vagn Brogaard er blevet syg, og har derfor ønsket at blive

Læs mere

Fjernvarme fra SK Varme A/S

Fjernvarme fra SK Varme A/S GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN www.skovsoeparken.dk bestyrelsen@skovsoeparken.dk Dato: 18. april 2011 Fjernvarme fra SK Varme A/S På sidste års generalforsamling blev omlægning til mere miljøvenlige

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forgangne år

Bestyrelsens beretning for det forgangne år Generalforsamling den 24. september 2013 Bestyrelsens beretning for det forgangne år Årets resultat Årets resultat udviser et overskud på 1,1 mio. kr., som er 14,0 mio. kr. bedre end det budgetterede underskud

Læs mere

Fra 1. januar 2019 følger vi kalenderåret, og dermed rykkes tidspunktet for generalforsamlinger til maj måned.

Fra 1. januar 2019 følger vi kalenderåret, og dermed rykkes tidspunktet for generalforsamlinger til maj måned. Generalforsamlingen den 9. maj 2019 6. maj 2019 1 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Denne generalforsamling er lidt speciel, da den holdes i maj måned. Tidligere har generalforsamlinger

Læs mere

Informationsmøde tirsdag den 29. november 2011 på Færgekroen Fjernvarme på Hadsund Syd

Informationsmøde tirsdag den 29. november 2011 på Færgekroen Fjernvarme på Hadsund Syd Informationsmøde tirsdag den 29. november 2011 på Færgekroen Fjernvarme på Hadsund Syd 1 Dagsorden Bestyrelsesformand Thorkild Løkke for Hadsund By's Fjernvarmeværk byder velkommen Præsentation af Hadsund

Læs mere

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen

Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Vi skal være fælles om det! en mere retfærdig tarif på afkølingen Rudkøbing Varmeværk A.m.b.a. Strandlystvej 123. 5900 Rudkøbing. Tel.: 6251 2142 www.rudkoebingfjernvarme.dk Sydlangeland Fjernvarme A.m.b.a.

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning.

BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017. Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. Vallensbæk den 28. november 2017 BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Som formand for varmeværkets bestyrelse skal jeg hermed aflægge bestyrelsens beretning. REGNSKAB Årsregnskabet er det 52. regnskab, der

Læs mere