Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 029

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 029"

Transkript

1 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 029 Skoleåret Deltagere: Søren Junker (f), Lars Fløe Olsen (f), Ulrik Larsen (f), Rasmus Lyhne Fischer (f) Simen Lundsgaard Sandberg (f), Sarah Roloff (f), Jeanette Jordahn (f), Kristian Schianng-Franck (f), Jesper Clausen (f), Carl Anton Rolin 8.M, ) Benjamin Trab G7B, Oliver Søjborg T9q, Wilma E5q Mette Sigfusson (m) Elisabeth Hayes (m) Paul Paludan-Müller EG, Ib Kirkegaard (byrådsrepræsentant) Deltagere derudover: Skoleleder Andreas Elkjær og souschef Mads Hasselgaard Mødeleder: Søren Junker Afbud/fraværende: Lars, Paul og eleverne (Carl mødte senere ind) Bemærkning: Af hensyn til bestilling af sandwich og god mødeskik er det velset, at man giver melding om afbud. Der vil være en sandwich fra kl Dagsorden 01. Elevrådet Nyt fra Elevrådet Referat Ingen elever fremmødt 02. Sager til behandling 02A Mørdrupskolen ombygning og indretning, - status I forbindelse med projekt om arealoptimering i Helsingør Kommune har skoleledelsen i det seneste år i samarbejde med Ejendomscentret arbejdet for at indrette SFO inde på Mørdrupskolen og nedlægge de nuværende pavilloner. Vedlagt er tidsplan over delprojekterne, som involverer udluftning, etablering af toiletter, cafe/ køkkenområde, udgangsdøre m.m. (Bilag 1) Skoleledelsen giver status for projektet. Bestyrelsen kan overveje om det kunne være relevant at invitere leder fra Mørdrup med på et kommende møde, når vi er lidt længere omkring indretning, funktioner i indskoling/sfo m.v. Det er på nuværende tidspunkt lidt for tidligt i processen til det. 02B Om videre proces, planlægning næste skoleår Skoleledelsen orienterer kort om de tanker for arbejdet med at koordinere den nuværende konkrete skoleårsplanlægning, de anbefalinger som arbejdsgrupperne er fremkommet med og identificering og behandling af de temaer, som egner sig til at skolebestyrelsen forholder sig til i form af at formulere Tanken er at Indskoling og SFO deler om de nye lokaler. Jan/Thomas inviteres til et skolebestyrelsesmøde når projektet er mere fremskredet. Skolens trafikudvalg er i øvrigt i dialog med Center for By, Land og Vand om sikre skoleveje. Kommunalt trafikudvalg er også etableret med medlemmer fra alle partier i kommunalbestyrelsen. Planer for videre proces anerkendes af bestyrelsen. Valgfagene er vigtige for udskolingsskolen og er opgraderet med 4 lektioner om ugen. Bilag med foreløbige valgfag sendes med i forbindelse med næste skbdagsorden.

2 principper. På dette møde er der i pkt. 3a temaet omkring overgang fra grundskole til udskoling, som er det første konkrete omdrejningspunkt. Arbejdsprocessen som skoleledelsen anbefaler, er at bestyrelsen på baggrund af oplæg fra ledelse / medarbejdere drøfter givent tema med henblik på at principgøre det. På efterfølgende møde lægges derefter forslag til den konkrete principformulering frem til beslutning. (Som i tilfælde med pkt 3A på denne dagsorden). Der er allerede på sidste møde ved Mads Hasselgaard givet en orientering om organisering af udskolingen, en skitse som der med inddragelse af medarbejderne arbejdes videre med, og som vi forventer at bestyrelsen senere i foråret (måske april mødet) kommer til at drøfte eventuelle principper om. På møde d.27. april forventes at fremlægge foreløbig skitse / formuleringer omkring forældrefolder. Skoleledelsen præsenterer på personalemøder procesplan for foråret, med oversigt over, hvilke temaer og emner der er på dagsordenen i de forskellige mødefora.(bilag 2). Bag denne procesplan ligger opsamling på opgaver/ temaer, som skal adresseres i første halvdel af 2017, som den ser ud pt. (Bilag 3) Bestyrelsen drøfter videre proces og eventuelle input til bilag. 02C Orientering om skolens økonomi og budgetarbejdet for 2017 Skoleledelsen giver en orientering på mødet. Eksternt revisionsfirma skal i samarbejde med Helsingør Kommunes skoler og center for økonomi analysere og undersøge styringen af skolernes økonomi. Espergærde Skoles går ud af 2016 med et underskud på ca. 8 mio. kr inkl. overført gæld. Team V balancerer, SFO har underskud på ca. 1 mio., skoledelen har et underskud med overført gæld på ca. 7 mio. kr. Hovedforklaringerne skal findes i: -Elevtalsregulering -Øget udgifter til inklusion -1% besparelse -IT-udgifter til drift, reparationer m.m. - Reguleret budgettildeling til ejendomsdrift, som er indregnet i skolens grundlag og derefter fjernet, som følge af fælles ejendomsdrift. Handleplan skal udarbejdes sammen med Center for Dagtilbud og Skoler & Center for Økonomi og ejendomme og skal fremlægges for direktionen. Der arbejdes med et budget som er i balance hurtigst muligt. (balance eksklusiv ophobet gæld).

3 Punktet tages op igen på næste skbmøde. 02D Status for kvalitetstilsyn for skolen Der har været afholdt styregruppemøde d Styregruppen har udvalgt fokus på matematik og fokus på skriftlige opgaver som centrale temaer i det videre arbejde. Der arbejdes derudover videre med udviklingsprojekt omkring vejledning til lærere og pædagoger fra de faglige vejledere/læringsvejlederne. Projektet er rigtig godt i gang, der er mange gode evalueringer omkring dette arbejde, som i sin essens sætter mål for læring på dagsordenen på en konkret systematisk måde på ES. Der kom lige inden jul tal for de socioøkomiske beregnede prøvekarakterer. De viser at vi trods en karakterfremgang i flere prøvefag, stadig har en negativ undervisningseffekt på -0,5 karakterpoint. Dagsordenen er vedlagt bilag omkring karakterne(bilag 4). I samarbejdet med Læringskonsulenterne har vi identificeret matematikfaget og skriftlige arbejder som to centrale områder vi skal have en indsats. Matematik tager vi fat i via workshop senere i foråret, sammen med øvrige initiativer. Omkring det skriftlige arbejde vil vi i dialog med medarbejderne, gennem de faglige udvalg arbejde med dette tema. Skolebestyrelsen følger den fortsatte proces. 02E Indskrivning På mødet giver skoleledelsen en orientering om søgningen til ES. Forældrene til de nye 0. klasser får besked 9. februar. Indskrivningstallene efter fordeling: GR: 44 MØ: 72 ES: 24 Der oprettes 6 klasser. Råderum på i alt 16 pladser til kommende nye tilflyttere. 4 forældre til elever i skoledistriktet får ikke opfyldt deres førsteønske. Andreas tager telefonisk kontakt til forældre til disse elever. Forældre med ansøgere uden for skoledistriktet vil heller ikke alle få opfyldt ønske om plads, børn med søskende prioriteres. Lille stigning af elever der har søgt privatskoler (lilleskoler). Endelig tilbagemelding er koordineret i Helsingør Kommune til at foregå d.9.februar 2017

4 03. Sager til beslutning 03A Overgange fra grundskole til udskoling Vedlagt i bilag er beskrivelse af information, procedure m.m. som det er konkretiseres nu omkring dannelsen af de kommende 7.klasser. Dertil er der inviteret til forældremøder for alle 6.kl. elever og forældre i februar, i alt fire møder. Bestyrelsen drøfter proceduren, med henblik på at lave principformulering omkring overgangen til udskolingen. Et bud kunne være at princippet blandt andet indeholder formulering om at klasserne dannes udfra hele elevgruppen, at der vægtes en helt ny start, at der vægtes at man kommer sammen med nogen man kender etc.. Bestyrelsen drøfter bilaget og giver input i form af forhold der skal vægtes i klassedannelsen. Processen herunder overleveringspapir - er godt tilrettelagt. Diskussion om det ville være hensigtsmæssig at give eleverne mulighed for at vælge en kammerat. Præcisering af hvilke typer af klasser skolen ønsker at have. SKB foreslår en annoncering af forældremøderne for 6. klasserne uden for skoledistriktet da Espergærde Skole generelt får en del elever fra andre skoledistrikter ved overgangen til 7. klasse. Ledelsen udarbejder et princip på baggrund af aftenens drøftelse som understøtter overgangen fra grundskole til udskolingsskole. 03B Nyhedsbrev fra skolebestyrelsen Input til nyhedsbrev Kommunikationen omkring skolens udviklingsprocesser og kommende omorganisering er et fokusområde. Det er prioriteret at lave en kommunikationsplan for den interne og eksterne kommunikation, og udsende det månedlige nyhedsbrev. Selvom der stadig er relativ lang tid til selve starten af de nye skoler, vil der være et behov for kommunikation. Alle 6.kl. er inviteret til informationsmøde om overgangen, der planlægges infomøder for alle udskolingsforældre op til påske (slut marts / primo april), ligesom der kan være behov for infomøder omkring Mørdrupskolen / overflytningerne SFO- indretning m.m. Bestyrelsen kan også koble sig på nyhedsbrev, lave et nyhedsbrev, drøftes på punktet med henblik på emner, input og timing. Skolebestyrelsen laver et selvstændigt skriv. Input sendes skriftligt til Søren som samler og sender ud. 04. Meddelelser - Status for skolens økonomi - Status for skolens sygefravær - Opsamling Børne og Uddannelsesudvalgets møde vedr. sag om faglokaler, ansøgning om karakterer og ansøgning om dispensation for reglen om maks elever i klasserne - Indstillingen om karakterer i 7. klasse endte 3-3 i Børneungeudvalget og er begæret til behandling i kommunalbestyrelsen 30/1. Anlæg af naturfagslokaler: Der arbejdes politisk på en prioritering af etablering af nye naturfagslokaler. 05. Eventuelt - Intet til eventuelt 06. Punkter til kommende møder - Godkendt og skal ses sammen med punkter i bilag 2

5 - Trafikgruppe - Tilpasning af udearealer i forhold til elevgrupperne - Skolemælk 07. Mødeplan for skoleåret 2016/2017: 2017: SKB SKB SKB SKB Alle møder holdes på Tibberupskolen 08. Mødet sluttede kl Referent: Mads Hasselgaard Meddelelser:

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 027

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 027 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 24.11.2016 kl. 18.30 21.00 på Tibberupskolen Blad nr. 027 Skoleåret 2016-2017 Deltagere: Søren Junker (f), Lars Fløe Olsen (f), Ulrik Larsen (f), Rasmus

Læs mere

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 019

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 019 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 29.02.2016 kl. 18.30 21.00 på Tibberupskolen Blad nr. 019 Der vil være sandwich fra kl. 18.00. Skoleåret 2015-2016 Deltagere: Søren Junker (f), Lars Fløe

Læs mere

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 02.11.2015 kl. 18.30 21.00 på Tibberupskolen Blad nr. 016

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 02.11.2015 kl. 18.30 21.00 på Tibberupskolen Blad nr. 016 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 02.11.2015 kl. 18.30 21.00 på Tibberupskolen Blad nr. 016 Der vil være sandwich fra kl. 18.00. Skoleåret 2015-2016 Deltagere: Søren Junker (f), Lars Fløe

Læs mere

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 021

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 021 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 14.04.2016 kl. 18.30 21.00 på Tibberupskolen Blad nr. 021 Der vil være sandwich fra kl. 18.00. Skoleåret 2015-2016 Deltagere: Søren Junker (f), Lars Fløe

Læs mere

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Grydemoseskolen Blad nr. 012

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Grydemoseskolen Blad nr. 012 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 04.05.2015 kl. 18.00 21.30 på Grydemoseskolen Blad nr. 012 Skoleåret 2014-2015 Acadre nr. 12/13141 Deltagere: Søren Junker (f), Lars Fløe Olsen (f), Ulrik

Læs mere

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 020

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 020 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d..0.0 kl. 18.0 1.00 på Tibberupskolen Blad nr. 00 Der vil være sandwich fra kl. 18.00. Skoleåret 015-0 Deltagere: Søren Junker (f), Lars Fløe Olsen (f), Ulrik

Læs mere

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 005

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d kl på Tibberupskolen Blad nr. 005 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 21.05.2019 kl. 18.30 21.00 på Tibberupskolen Blad nr. 005 Skoleåret 2018-2019 Deltagere: Klaus Mühlbach, Michael Traulsen, Jeanette Blom, Henriette Csáder

Læs mere

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 05.11.2014 kl. 18.30 21.00 på Grydemoseskolen Blad nr. 005

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 05.11.2014 kl. 18.30 21.00 på Grydemoseskolen Blad nr. 005 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den d. 05.11.2014 kl. 18.30 21.00 på Grydemoseskolen Blad nr. 005 Skoleåret 2014-2015 Acadre nr. 12/13141 Deltagere: Søren Junker (f), Lars Fløe Olsen (f), Ulrik

Læs mere

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den 08. oktober 2013 kl på afd. ES Blad nr. 013

Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den 08. oktober 2013 kl på afd. ES Blad nr. 013 Skolebestyrelsen på Espergærde Skole Møde den 08. oktober 2013 kl. 18.30 på afd. ES Blad nr. 013 Skoleåret 2012-2013 Acadre nr. 12/13141 Deltagere: Helle Kværnø (m), Bjørn Wichmand (f), Bo Lydom (f), Christian

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter Mortensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl.

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 18/6 2014 Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. 19) Afbud fra: Peter, Flemming Tilstede: Sted: Ellekildeskolen Punkter til

Læs mere

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen.

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Referat Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag den 28. marts kl. 17.00 19.30 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Nikoline, Sol, Thomas, Theis Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 26. marts 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Jacob G. Sand afbud Merete Hviid

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen I forlængelse af mødet i bestyrelsen afholdes der fra kl. 19.00 20.30 på foranledning af Børn og Skoleudvalget et dialogmøde med forældre fra Holbæk By Dagtilbud og Skole.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Medlemmer: Afdeling Søndermark: Susanne, Jens-Ole, Kitt, Bo, Poul, Lærke. Afdeling Østre: Lene, Jon, Jørn (repr.

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Dagsorden 20. juni 2017

Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden 20. juni 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Dato og sted: 6. oktober 2016 19-21 i Personalerummet Facilitator: Gitte Referent: Inge-Marie Afbud fra: Knud Gleerup,

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat Skolebestyrelsesmøde d. 07.03.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Møde nr.:6/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 28.02.2019 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Alaa Tomika, Ane Hag, Camilla Kunz, Dea Franck, Jens Frandsen, Johanne Littrup

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 25. september 2018 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 04.09.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Hag, Pia Markersen, Finn Due

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 11. december 2017 På afd. Terslev

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 11. december 2017 På afd. Terslev Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 11. december 2017 På afd. Terslev 18.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Sofie Paludan, Pernille Hoff Krapper, Jacob Poulsen, Frank Poll,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 23. august 2017 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad?

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad? Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26.04.2016 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, Søren Sørensen, Torben Holm

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat /dagsorden d. 27.08. 2015 på Afdeling Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Hag, Peter Egemose Grib, Stephan Grubbe Sølby,

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 19/4 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne DamsgaardLarsen Fraværende: Jan, Else, Brian,

Læs mere

Ansøgning om partnerskab og Matrikelledelse Tikøb Skole & Espergærde Skole

Ansøgning om partnerskab og Matrikelledelse Tikøb Skole & Espergærde Skole Til Børne og Uddannelsesudvalget Ansøgning om partnerskab og Matrikelledelse Tikøb Skole & Espergærde Skole Tikøb er en attraktiv og levedygtig landsby, der oplever øget bosætning i tråd med Helsingør

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14.

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14. Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 16/17 Møde nr. 11 Onsdag d. 14. juni 2017 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth Deltagere i mødet:

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 19. juni 2013 kl. 18.00 Møde nr. Mødelokale Forplejning Skolebestyrelse nr. 9 (tidligere møde blev aflyst) Nr. 82 på kontorgangen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d kl

Referat af skolebestyrelsesmøde d kl Gentofte Skole, 31. marts 2011. Referat af skolebestyrelsesmøde d. 29.03. 2011 kl. 18-21. Majken Linnemann Jensen, Jesper Rønnow Simonsen, Else Juul Andersen, Jørn Haandbæk, Morten Bøge, Julie Murphy,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30.

Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 33 Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. Medlemmer: Nikolaj Bührmann (F), Birgitte

Læs mere

Skoleåret 2016/17 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 8 Lokale A Dato 3 /4-16 OBS mødet er forlænget med 20 minutter. Dagsorden / referat

Skoleåret 2016/17 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 8 Lokale A Dato 3 /4-16 OBS mødet er forlænget med 20 minutter. Dagsorden / referat Dagsorden / referat Ordinære medlemmer: Bo Rasmussen (formand), Merete Pedersen (forældrerepræsentant), Rikke Pyndt (forældrerepræsentant), Lonny Naja Rømer (forældrerepræsentant), Jette Knudsen (forældrerepræsentant),

Læs mere

Fra bestyrelsens arbejde skal specielt fremhæves følgende emner/projekter, som er listet uprioriteret:

Fra bestyrelsens arbejde skal specielt fremhæves følgende emner/projekter, som er listet uprioriteret: Årsberetning fra Virum Skoles bestyrelse 2016/2017 Skolebestyrelsen skal årligt - jf. folkeskolelovens 44 - aflægge beretning om sit arbejde. Beretningen er blevet behandlet på skolebestyrelsesmøde den

Læs mere

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 25. april 2017 19.00 21.45 Sted: Lundskolen UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Lundskolen Deltagere Forældrerepræsentanter: Lotte Bidstrup Ipsen Henriette Slot Thomas Willecke

Læs mere

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR:

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: REFERAT MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: 23.02.2017 MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17:30 19.30 EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: 34681-15 DELTAGERE: AFBUD: MØDENR.: 1-2017 Tina Vester Jensen, Martin

Læs mere

Mørdrupskolen skolebestyrelsen.

Mørdrupskolen skolebestyrelsen. Mørdrupskolen skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse/referat Side 177 Dato: 21.01.10. Afbud: Dilek Sted: Konferencelokalet klokken 19.00-21.00. Særligt indbudte: Til stede: Lone Bjerregaard Jesper Tovborg-Jensen

Læs mere

Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i juni

Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i juni Skolebestyrelsesmøde 23.05.19 kl. 18.00 20.30 på Egebjerg Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i juni Dagsorden Deltagere: Simon Larsen, Anders Madsen, Thomas Nicolaisen, Lena Olefir,

Læs mere

Referat 27. september 2017

Referat 27. september 2017 Referat 27. september 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:0019:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 22-11-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack, Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den 13.8.2013. Uden for dagsordenen bød Søren velkommen til elevrådsrepræsentanterne August, 8B og Timmi, 8B Forældrereferat skrives

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Michelle Vinther og Louise Høholt Mødeleder: Christian E. Afbud fra: Peder og Anton. Elevdeltagelse:

Læs mere

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld Christiansfeld Skole Dato 05.03.18 Udsendt af Poul Fremmelev Dagsorden Afbud til Poul Fremmelev Direkte telefon 2917 0240 E-mail poufr@kolding.dk Møde om Skolebestyrelsen 5 Møde nr. Mødedato Mødested Mødetidspunkt

Læs mere

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt.

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra Skolebestyrelsesmøde nr. 2: Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra 16.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 08.06.2017 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat af Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 08.06.2017 Personalerummet 19:00/21.30

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Afdelingerne Lindegård, Byvang og Kingo

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Afdelingerne Lindegård, Byvang og Kingo Dagsorden og referat Dato: 5. oktober 2016 Tidspunkt: 18.30 21.00 Sted: Afd. Kingo på lærerværelset Mødeleder: HD Referent: SNL Dagsorden Orientering (O), drøftelse (D), beslutning (B) 16/17.28 Formalia

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 12. juni 2013 Tidspunkt Sted 18.00 Spisning 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Mødeleder/klummeskribent Henning Larsen Fraværende

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag 25.2.2016 18.30 21.00 i skolens personalerum Tilstedeværende: Bente Wutborg, Carsten Nielsen, René Brændstrup, Michael Eisig, Lene Hygum, Peder Dahl, Gitte Schmidt,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmødet

Referat af skolebestyrelsesmødet Referat af skolebestyrelsesmødet Tid: d. 6. februar 2018, 19.00-21.00 Sted: Mødelokale 3 Mødeleder: næstformand Jakob Pagter Deltagere: Andreas Bach Aaen Formand/forældrevalgt Jakob Pagter næstformand/forældrevalgt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 19.08.13 kl. 17 19

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 19.08.13 kl. 17 19 Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 19.08.13 kl. 17 19 Bestyrelsesmedlemmer Navn Mailadresse Mobil tlf. Fremmøde Forældrerepræsentant Bestyrelsesformand Mette Frimodt-Møller memo@science.ku.dk X

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Bilag 9 Faglig fordybelse/lektiecafé

Bilag 9 Faglig fordybelse/lektiecafé Opsamling fra spørgeskema til udskolingselever Skoleafdelingen har bedt Fælles Elevråd om at tage stilling til, hvilke af de syv fokusområder, der har været mest relevant for dem at blive hørt i forhold

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180827 Dagsorden Mødedato: 27082018 Kl 17-20 Deltagere: Mikkel, Emil, Lene, Lise, Mogens, Sille Torben, Louise, Lars, EMØ, BBO, AHA Afbud: Rikke, Henrik Vestskolen Afd.

Læs mere

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg,

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg, Skolebestyrelsesmøde mandag den 9.03.2015 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, John Petersen, Søren Sørensen,

Læs mere

56. Godkendelse af referat og dagsorden Ingen bemærkninger

56. Godkendelse af referat og dagsorden Ingen bemærkninger Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 11. maj 2016 kl. 18.00 på Vilhelmsro afd. Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Palle Wulff, Mikkel Ilve Uden afbud: Kom for sent: 56. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet Henrik Stenkil mødeleder Sigrit Bilsted Pedersen Helene Holm Filip Lauritzen Helene Persson Lizzette Gudmann Tina Brødsgaard Flemming Krogshave Peter Pedersen Mathias P. H. Andersen 9.a Jeppe S. Petersen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 14. februar 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte 18.00-18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Selve mødet er fra 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Kirsten

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Tidspunkt Godkendelse af referat Bilag Ansvarlig

Tidspunkt Godkendelse af referat Bilag Ansvarlig Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 3. september Kl. 17.30-20.00 Klasselokale A9 (ved fællesrummet i A-fløjen) Møde nr.: 2 Mødeleder: NM Fraværende: Afbud: Sofie Halkjær, Marina Gordon, Maria Christensen

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

SFO/klub: Intet at bemærke.

SFO/klub: Intet at bemærke. Tilstede: Annette, Laila, Louise, Peter, Helle, Karina, Susanne, Solvor, Sys, Tania, Kristian Afbud: Elisabeth, Jean Referent: Peter Dagsorden E677: Konstituering af skolebestyrelsen Referat Laila Andersen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Mødeinformation Mødedato: Mødetid: Mødested: Deltagere: Fraværende: 05.03.2012 Kl. 17:15 19:15 Søndre Skole, Anja Aagaard Bech, Birgitte Engdahl, Lone Lerche Merkel, Tina Hedegaard, Annette Rasmussen,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden d. 3.11.2015 på Afdeling Boesagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag, Egemose Grib, Stephan Grubbe Sølby, Pia Markersen

Læs mere

Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke kommer til spisning.

Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke kommer til spisning. Referat skolebestyrelsesmøde d. 31.01.18 kl. 17.15 20.15 Sted: Personalerummet Skovsgård Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke kommer til spisning. Deltagere:

Læs mere