Hvordan kan vi ved hjælp af en app gøre København som en mere attraktiv shopping destination?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvordan kan vi ved hjælp af en app gøre København som en mere attraktiv shopping destination?"

Transkript

1

2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.Indledning Projektplanlægning og redegørelse for udviklingsmetode Konceptbeskrivelse Research og strategisk analyse Segmentering - og målgruppevalg Kommunikations og medieplan Konklusion Perspektivering Litteraturliste... 20

3 1.Indledning I dag er app s essentielle i vores tankegang, og deraf en nødvendighed for måden, hvorpå man som virksomhed og produkt brander dig selv. Meget branding og markedsføring foregår online, samt på diverse sociale medier, da samfund og teknologi konstant er i udvikling. Markedsføring kræver konstant nytænkning for at fange brugerne, hvor en app er en god mulighed for at imødekomme interessenter hurtigst muligt (bravomedia.dk) København er Danmarks hovedstad, og Danmarks største arbejdsplads og erhvervsområde. Derudover favner byen størstedelen af Danmarks arbejdspladser og erhvervsliv, hvorfor 100 forretningsdrivende stiftede virksomheder i indre København i Foruden dette er byen kendt for at være historierig og har bevaret utallige middelalderbygninger, gamle stræder og brede gader, som nu med en kombination af moderne arkitektur, er fyldt med små som store butikker, hvilket tilsammen gør København unik og til sin egen. (kcc.dk) Kbh. K Commerce & Culture er en organisation, som har til formål værne om livet i indre by, samt bibeholde samspillet mellem handelsliv og kultur. Deres mission er at være på forkant med byens udvikling, hvorfor deres primære mål er at skabe de bedste rammer for drive en virksomhed i indre København. Kbh. K - Commerce & Culture tror på at handelsdrivende er en central del af byen, og at disse spiller en stor rolle i udviklingen af byen (kcc.dk). Hvordan kan vi ved hjælp af en app gøre København som en mere attraktiv shopping destination? På baggrund af Kbh. K. - Commerce & Culture s mission om at følge med tidens mediestrategi, branding og teknologi, har vi udviklet en app, som skal skabe et nemmere overblik over indre Københavns udbud, og dermed gøre området til en mere attraktiv shoppingdestination. 2. Projektplanlægning og redegørelse for udviklingsmetode Redegørelse for anvendelse af Ambrose and Harris Design Thinking Ambrose og Harris Design Thinking er en arbejdsproces, der indebærer en lang række overvejelser og metoder til at frembringe informationer til udvikling af et produkt ved hjælp af syv stadier.

4 Den første del af processen er at definere opgaven, som man har fået af kunden. Her benyttes en del tid på at forstå, hvad kunden mangler og vil opnå. Måden hvorpå vi har benyttet dette stadie er ved idégenereringen samt i vores arbejde med koncept valg. Hertil har vi lavet en kreativ brief, som skal indramme den overordnede ide om hvilke værdi serviceydelsen eller produktet giver. Denne proces har bragt komplikationer, da vi senere har modificeret vores koncept, hvilket har bidraget til at den kreative brief ikke stemmer overens med det udarbejdede produkt. Derfor har vi lavet en opdateret version af kreativ brief. I den næste del af processen omhandler research, som har vist sig at være en essentielt del af arbejdet. Hertil har vi udarbejdet en kvantitativ undersøgelse i form af et spørgeskema, som er blevet delt på det sociale medie Facebook. Dog viste det sig, at vores besvarelser primært udgjorde svar fra unge mellem tyve og tredive, da besvarelserne primært er kommet fra vores bekendtskaber altså unge i førnævnte aldersgruppe. Dette er en fejlkilde som senere vil blive beskrevet under afsnittet om metode. Ydermere har vi undersøgt de allerede eksisterende app s på markedet, og dermed anvendt disse som inspirationskilder, både hvad angår strategi, ide og funktionaliteter. Næste fase er at udforske og idégenere, skitsere, brainstorme så mange løsninger som muligt med det formål at gøre et produkt mest brugbart. Hertil har vi udarbejdede et moodboard, som skal illustrere idéen og tankerne bag konceptet. Denne fase viste sig at være meget overskuelig, da vi forinden havde lavet en del idégenerering og udforsket markedet. Det var ligeledes i denne fase, at vi fandt frem til, at vores app ikke skulle være offline i og med, at vores målgruppe blev ændret fra oprindeligt at være turister til nu at være velhavende kvinder i alderen 25-55, altså kategori D og F jf. Conzoom s geodemografiske segmenteringsmodel, som vil blive uddybet i afsnittet om segmentering- og målgruppevalg. Det næste stadie er rent visuelt, hvor vi har analyseret på kundens foretrukne stil og tone, som vi inkorporerede i vores designproces. Yderligere har vi udarbejdet en plan over udvikling og budget samt en designmanual, som illustrerer designprincipper og regler for visualisering. Designmanualen er blevet udarbejdet over en længere periode, da denne proces omhandler at finde frem til, hvad der visuelt fungerer bedst. Vi har testet om brandet s symbol i et forsøg på at finde frem til om de intenderede tanker omkring symbolikken kunne afkodes af folk udefra. Denne

5 brugertest indebar at spørge forskellige udefrakommende, om de havde en idé om, hvad produktets funktion var. Disse svar har vi anvendt til at udforme det endelige symbol for Pocket Guide CPH. De afsluttende stadier omhandler efterarbejdet af en prototype, hvilket ikke har været en del af vores proces, da vores opgave har været begrænset til stadie 4 - at udforme en prototype. Redegørelse for planlægning af arbejdsopgaver Trello, Gantt, Scrum er simple grafiske systemer til at hjælpe med at danne overblik og kontrol over arbejdsopgaver.i vores tilrettelæggelse af opgaver har vi benyttet os af programmet Trello, som er et online-board, som giver mulighed for indsætte de forskellige arbejdsopgaver, der skal udgøre hele opgaven. Dette har hjulpet os under hele processen ved netop at danne et overblik over opgaven og dens fremskreden.

6 3.Konceptbeskrivelse Ideen bag tjenesteydelsen Pocket Guide CPH er at gøre byen lettere tilgængelig, og dermed præsentere byens samlede muligheder for brugeren. App en indeholder et kort, hvor man se hvilke butikker, der er medlem af KBH K Commerce & Culture, og derved få en oversigt over hvilke rabat man kan få. Vores pris fastsættes via verdensmarkedspriserne, hvorved de første 500 brugere vil få et gratis medlemskab og gennem app en får de tildelt 10% rabat til en selv-udvalgt butik. Når medlems-indekset har nået 500 medlemmer, vil et medlemskab efterfølgende koste 10 kr.. Vi har taget udgangspunkt i Car2Go s strategi omkring at nå et vis antal medlemmer, netop for at udvide omtale og få en større tilslutning fra start, end hvis det kostede penge fra start. Derudover har app en følgende funktioner: restaurantguide, shoppeguide samt en event-kalender, som er en oversigt over begivenheder i København K. Refleksioner omkring navn Byguide-markedet er et markedet som allerede er spækket med udbydere, og dermed har det været en udfordring at differentiere os på markedet. Efter research på området omkring byguides fandt vi frem til, at der allerede eksisterer en virksomhed som har produceret flere app s under navnet Pocket Guide (pocketguideapp.com). Her vil vi dog argumentere for, at vores løsning differentierer sig fra denne, da grundlaget er vidt forskelligt. Pocket Guide er en personlig guide, som fortæller om byens seværdigheder gennem din smartphones højttalere, hvor Pocket Guide CPH, altså vores løsning, har til formål at gøre København K til en mere attraktiv shoppe destination. 4. Research og strategisk analyse Situationsanalyse SWOT SWOT analysen anvendes til at analysere virksomhedsforhold både internt og eksternt (Andersen m.fl., 2011, 84). SWOT har til formål at identificere og analysere Pocket Guide CPH s stærke og svage sider via de interne forhold, samtidig med muligheder og trusler via de eksterne forhold, som Pocket Guide CPH står overfor.

7 (Model af egen tilvirkning med udgangspunkt i Fig. 4.3, Andersen m-fl., 2011, 86) Pocket Guide CPH s stærke sider er dens tilgængelighed, let anvendelighed, samt en jævnlig opdatering. Ydermere er en styrke netop samarbejdet med KBH K - Commerce and Culture, som bidrager til app ens troværdighed, samt at det skaber en mulighed for let at nå ud til KBH K - Commerce and Culture s allerede eksisterende kundegruppe. Pocket Guide CPH s svage sider er vedligeholdelsen samt evt. uenigheder mellem de forskellige butikker ift. eksempelvis rabat. Derudover er Pocket Guide CPH en nystartet virksomhed, hvorved kendskab samt økonomi vil være en svaghed, da der påkræves et indskud til at kickstarte app en.

8 Ses der nærmere på Pocket Guide CPH s eksterne vil mulighederne for virksomheden være, mediernes - samt den teknologiske udvikling, da specielt disse to kriterier har stor indflydelse på videreudviklingen af Pocket Guide CPH s fremtid. Da Pocket Guide CPH udvikles i samarbejde med KBH K - Commerce and Culture giver dette app en større muligheder for anskaffelse af nye kunder. Det sidstnævnte punkt i de eksterne forhold er trusler, hvilket har stor indflydelse på app ens fremtidige muligheder, hvor specielt den dalende valuta et omtalt emne, da euroen har stor indflydelse på den danske krone. Samtidig findes der allerede store konkurrenter på markedet, såsom Google Maps som har en stor markedsandel, hvilket kan det gøre det svært for nye produkter at komme ind på et marked, hvor segmentet allerede er overtaget af et andet produkt. TOWS Ydermere har vi udarbejdet et TOWS-matrix, med det formål at kunne gå yderligere i dybden med styrker og svagheder, som benævnt i ovenstående afsnit om SWOT. Med TOWS kan man tydeliggøre, hvor virksomheden har brug for yderligere markedsføringstiltag i fremtiden. (Andersen m-fl., 2011, 88). (Model af egen tilvirkning med udgangspunkt i Fig. 4.6, Andersen m-fl., 2011, 89)

9 TOWS-analysen tager udgangspunkt i SWOT modellens interne forhold, herunder styrker og svagheder, samt de eksterne forhold, herunder muligheder og trusler. Disse inddeles yderligere i mini og maxi, som tager udgangspunkt i, hvordan der kan maksimeres på styrker og muligheder, og samtidig minimeres på eventuelle problemer i fremtiden ud fra trusler og svagheder (Andersen m-fl., 2011, 88). Ud fra disse kriterier har vi udarbejdet et løsningsforslag inden for de førnævnte områder, således at vi kan distancere os positivt fra konkurrenter, samt være rustede til fremtidige udfordringer. Ud fra TOWS-modellens maxi-maxi-felt ligger styrker og muligheder i den lette tilgængelighed. For yderligere at understøtte den nemme tilgang, har app en et let anvendeligt og navigerbart design således, at brugerne efter købet vil benytte tjenesten. En anden styrke er den konstante opdatering af nye informationer, som i tråd med den teknologiske udvikling, kan maksimeres ved oprettelse af push-meddelelser. Mini-maxi tager udgangspunkt i de svage sider samt mulighederne. Her er problematikken, at det kan være svært at lave nogle generelle regler for rabatordningen, der tilbydes på brugernes første køb, grundet eventuelle uenigheder mellem butikkerne. Dette kan imødekommes ved månedlige møder med KBH K - Commerce and Culture, således at kunden føler sig inddraget og anerkendt i beslutningsprocessen omkring dette. Derudover kan der oprettes et chatforum for medlemmerne til evt. spørgsmål og henvendelser. I maxi-mini ser vi nærmere på stærke sider og trusler. Den største trussel ligger i konkurrencen på markedet, hvorfra Pocket Guide distancerer sig ved være en sammenslutning af tjenester fra flere forskellige eksisterende app s. Pocket Guide CPh distancerer sig ydermere ved det allerede beskrevne layout og tilgængelighed. Samtidig modarbejdes den svage økonomi ved betaling for appen. I mini-mini ses alle beskrevne trusler og svage sider, hvis løsninger står i det ovenstående. (Andersen m-fl., 2011, 89). 5. Segmentering - og målgruppevalg En segmenteringsproces har til formål at inddele et marked i homogene grupper, med ens præferencer i forhold til et givent produkt (Andersen m-fl., 2011, 340). Altså at kunne inddele et marked i forskellige grupper som deler samme værdier, behov og adfærd. (Hollesen m.fl. (2014), slides fra undervisning SMP-modellen E15 version 1.4 )

10 Med udgangspunkt i segmenteringsprocessens faser har vi defineret markedet som en service-app, som henvender sig B2C. En dybere beskrivelse af markedet går ud på at definere produktets relevans på markedet. Pocket Guide CPH s relevans på markedet er at gøre København til en mere attraktiv shopping destination. Pocket Guide CPH er en service-app til handelsorganisationer i indre København, samtidig er det en app til en forbruger, som ønsker at udforske og let at kunne navigerer rundt i København samt at få rabat til at bruge i byen. Løsning henvender sig direkte til forbrugeren derfor inddrages B2C segmenteringskriterierne. Modellen har til formål at opstille en række potentielle kriterier, som giver et bedre kendskab til den ønskede målgruppe. (Andersen m.fl., 2011, 348)

11 Hovedkriterier Segmenteringskriterier Pocket Guide Geografiske Region Land Urbanisering Demografiske Køn Alder Familielivscyklus Indkomst Erhverv Psykografiske Livsstil Holdninger Personlighed Adfærdsmæssige Brugerstatus/loyalitet Udbytte ved produktet Hobby Brugssituation Færdighed Medie-/shoppingvaner Byboere og folk som bor i provinsen Danmark Kvinder Med eller uden børn, enlige eller gifte, familier, pensionerede Selvstændige, høj indkomst Fast arbejde eller funktionærer Kvalitetsbevidste, livsnydere Trendy, kapitalistiske Den moderne dansker, der er nysgerrig, har styr på økonomi og de seneste trends Foretrækker mærkevare og miljøbevidste Flere shopping/restaurant muligheder, samt større kendskab til Københavns centrum At følge en sund og moderne livsstil At kunne shoppe med mobilen ved hånden, og navigerer og interagerer med en app Impulsiv, spontan og interesse i at kunne gøre en god handel Teknografiske Teknologisk viden Anvendelse af internettet Aktivitet i form af sociale medier Ser teknologi som værdiskabende/positiv Er bekendt med teknologi og holder sig opdateret Er forholdsvis aktive på sociale medier og anvender det primært for at bliver opdateret/informeret (Model af egen tilvirkning med udgangspunkt i figur International Markedsføring, s. 347) Med dette som udgangspunkt har vi yderligere inddraget Conzoom. Conzoom er en geodemografisk segmenteringsmodel med statistisk data fra Danmarks Statistik og Index Danmark og har til formål at klassificere målgruppens livsstil, geografiske, demografiske og

12 socioøkonomiske status. Conzoom har inddelt de danske forbrugere i 8 grupper og 32 typer, som giver mulighed for at profilere en bestemte målgruppes kendetegn herunder livsstil og medievaner (Gandan m.fl., 2012, 9 & Bilag, Conzoom - Målgruppebeskrivelse ). I en artikel af A. L. Sørensen publiceret på tv2.dk i 2011, fremgår det, at det er kvinderne som er beslutningstagerne. I artiklen konkluderdes, på baggrund af et ph.d.projekt af M. Mechlenborg fra Syddansk Universitet om hjem og parcelhus, at det det er kvinden der står for 80 procent af alle valg i hjemmet (tv2.dk, 2011). På baggrund af denne artikel kan der argumenteres for at det hovedsageligt er kvinden som er beslutningstageren, hvorfor at vi har valgt at et segmenteringskriterie om, at kvinder skal være målgruppen for Pocket Guide CPH. En anden artikel af K. Bhasin publiceret i børsen.dk i 2015, kan det udledes at velhavende foretrækker at foretage sine indkøb på traditionel vis altså i en fysisk butik (pleasure.borsen.dk, 2015). På baggrund af dette har vi valgt et andet segmenteringskriterie om, at velhavende skal være målgruppen for Pocket Guide CPH, da de vil foretage deres indkøb i København K. Med udgangspunkt i ovenstående segmenteringskriterier, har vi forsøgt at finde karakteristika, som kan danne grundlag for Pockets Guide CPH s målgruppe. Dette har vi gjort med udgangspunkt i Conzooms segmenteringsmodel. Og det er på baggrund af ovenstående at vores målgruppe er velhavende kvinder, hvilket vi har fundet frem til er D1, D3, F1, F2 samt F3 ud fra Conzoom s familietræ. Vi har ud fra dette bestemt målgruppen som værende kvinder år fra overklassen eller den højere middelklasse. Målgruppen er velhavende, kvalitetsbevidste, hyppige brugere af kulturelle tilbud, og som færdes i storbyen. Det er en målgruppe som generelt foretager mindre e-handel end gennemsnittet, da de er utrygge ved online betaling. De er bosat i metropol og omegnen eller i de mindre provinsbyer. Det kan både være en kvinde med eller uden børn, som er enlig eller i et par. Det kan være den nybagte eller gravide kvinde, som har massere tid til at udforske København K og dens mange tilbud, eller det kan være den moderne kvinde i trediverne, som udforsker byens kulturelle tilbud med veninderne, eller den ældre kvinde, som har brug for hjælp og inspiration til, hvor hun skal gå på opdagelse for sine kvalitetsvarer i København K (Bilag - Conzoom målgruppebeskrivelse).

13 Positionering Med udgangspunkt i forrige analyse af målgruppen har vi udarbejdet positioneringskort. Positionering handler om at hvordan en virksomhed placerer sit budskab i bevidstheden hos en målgruppe (Andersen m.fl., 2011, 366). Et positioneringskort har til formål at få et overblik over, hvordan en virksomhed placerer sig ift konkurrenterne på markedet. En positioneringskort er et diagram med to forskellige skalaer, som har betydning for det pågældende produkt (Andersen m.fl., 2011, 369), og på baggrund af udarbejdelsen af dette udvælges, hvilke dimensioner Pocket Guide CPH skal differentiere sig på. Vi differentierer os ved at samle nogle af de allerede eksisterende funktioner fra AOK, Google Maps samt All Unite i en app løsning, hvorfor Pocket Guide CPH vil placere sig som ukendt til at starte med og helt ude ved flere funktioner i positioneringskortet. Smuk-modellen På baggrund af SMUK-modellen kan man analyserer og vurderer modellens fire parametre, og få et indblik i, hvor attraktive de enkelte segmenter er, og på baggrund heraf foretage sit målgruppevalg. (Andersen m.fl., 2011, 356). I nedenstående SMUK-model har vi valgt at tage

14 udgangspunkt i segmentgrupperne: D1, D3, F1, F2 og F3, da har undersøgt at det er disse segmentgrupper der er målgruppen for Pocket Guide CPH. Størrelse og vækst Købekraften i D1 og D3 segmentet er stor. De sætter pris på kvalitet og betaler gerne ekstra for det, derudover interesserer de sig for en bred vifte alt fra fra politik til mode. Ydermere er de enormt miljøbevidste og deler også gerne ud af deres formue her menes, at mange er medlem af en natur eller miljøorganisation, og nærmest halvdelen er medlem af en humanitær organisation. De er altså villige til at bidrage til samfundet. D3 segmentet har ikke mange år på Robinsonlisten, så man kan komme i kontakt med dem, og kan betragtes som en overset målgruppe. Størstedelen af segmenterne D1 og D3 har en lang videregående uddannelse, hvilket muligvis afspejler sig i deres præg på den sociale arv. Dog er det værd at bemærke, at mange unge i dag tager en videregående uddannelse, hvilket også kommer til at øge antallet af borgere i dette segment. F1 og F3 er aktive på de sociale medier, og interesserer sig for samfundet og dets udbud, de besøger ibyen.dk og går op i kulturelle aktiviteter og benytter sig af kulturtilbud oftere end gennemsnitsdanskeren. F2 er storbyens største kulturforbrugere og med i de mange kulturtilbud. De er velorienterede og interesserer sig langt mere for design, kultur, mad og vin end gennemsnittet. (Gandan m.fl., 2012, , , , ) Mulighed for bearbejdning Segmenterne vi har udvalgt er ikke aktive på de sociale medier, dog er de aktive på andre distributionskanaler såsom online aviser, ratings mm. Dette begrænser vores markedsføring til online branding. Udgifter ved bearbejdning Udgifterne ved dette segment vil ikke være blandt de højeste, da disse mennesker foretrækker direkte kundekontakt, på trods af at de opererer online til en vis grad. Markedsføring skal altså foregå på de distributionskanalerne de færdes på ved eksempelvis online banner-annoncering. Denne online branding vil ikke skulle være på de sociale medier, som for tiden er yderst populært, og derfor har vi i driftsbudgettet valgt i blot at lægge kr til siden pr. måned til online markedsføring.

15 Konkurrencesituationen i segmentet Dette segment er ekstremt spændende, da endnu ikke er stor konkurrence. Man har endnu ikke set en app lignende Pocket Guide CPH, som appellere til velhavende kvinder, hvilket i kan optimerer vores konkurrencedygtighed. På baggrund af dette vil vi have lettere ved at trænge igennem, når vi først Pocket Guide CPH først er etableret på markedet. Primært benytter vores segment sig ikke af tilbud (Bilag, Conzoom - Målgruppebeskrivelse ), men app en giver tilbud til de butikker, som de i forvejen er tiltrukket af, hvilket vi tror må være relativ dyre - og kvalitetsbutikker, eftersom de er kvalitetsbevidste. vil vi kunne sammensætte en strategi, som henvender sig direkte til dem. På baggrund af nærmere undersøgelse af segmentgrupperne har vi fundet frem til nogle de altafgørende segmenteringskriterier, hvorfor vi udvælger vores målgruppe til at være velhavende kvinder Først og fremmest er de utrygge ved at betale online, hvilket gør dem mere tilbøjelige til at bruge København K som shoppedestination. Samtidig det faktum at de foretrækker direkte kundekontakt og kvalitet og gerne betaler ekstra for kvalitet, hvilket ligeledes er et argument for, at denne segmentgruppe shopper i Købehavn K, hvorfor de vil være en attraktiv målgruppe Pocket Guide CPH. 6. Indsamling - og anvendelse af empiri (Model af Andersen m.fl., 2011, 263) Den kvantitativ metode anvendes, når der ønskes at kende til et fænomens tendens. Den kvantitative metode kan komme til udtryk gennem et spørgeskema, hvilket også er den

16 primære metode at indsamle kvantitativ empiri. Metoden har den fordel, at resultaterne kan generaliseres i en objektiv grad end eksempelvis den kvalitative metode. (Model af Andersen m.fl., 2011, 263) Vi har anvendt den kvantitative metode ved at udforme et elektronisk spørgeskema. Det udformede spørgeskema blev bevidst blev delt på det sociale medie Facebook, da vi gennem dette medie ville have mulighed for at få flest mulige besvarelser. På baggrund af det indsamlede empiri har vi fundet frem til at folk i en høj grad, er villige til at betale 10 kr for en app, der har relevans for brugerens hverdag. Endvidere er vi kommet frem til at bevæggrunden for at downloade en app, er funktionalitet, anbefalinger og interesse. Derudover kan det konkluderes, at det er de sociale medier, internettet samt venner og bekendte, der holder folk opdateret omkring Københavns muligheder. Samtidig at det hovedsageligt for at feste, spise og shoppe at respondenterne tager til Indre København. Altså er shopping en hyppig årsag til at tage til København, og hele 48% gør det et par gange om måneden. Aldersgruppen for respondenter er ud fra spørgeskemaundersøgelsen år, og der er 100 respondenter der har udfyldt skemaet (Bilag 1, Spørgeskemaundersøgelse). Refleksion omkring kvantitativ metode Inden enhver kvantitativ undersøgelse er det nødvendigt at klargøre formålet med denne. Vi havde et ønske om at få indsigt i et udsnit af Pocket Guides CPH s potentielle målgruppes holdning til app s og shopping i København K. Derudover er det essentielt at reflektere over, hvorledes man bedst muligt når ud til de ønskede respondenter af undersøgelsen. Vi kan på baggrund af det indsamlede data konkludere, at respondenterne primært er i alderen år, hvilket vi vil argumenterer for er en fejlkilde for vores undersøgelse, da en del af disse respondenter ligger uden for vores målgruppe, da målgruppen for Pocket Guide CPH er år. Dette skyldes at vi forinden spørgeskemaundersøgelsen havde valgt en målgruppen på 18+, hvor vi efterfølgende begrænsede målgruppen yderligere. I vores tilfælde ville målgruppen kunne nås bedst muligt ved omformulere det første spørgsmål ved at sætte justere besvarelse mulighederne i alderen til 25, således ville vi kunne undgå at få besvarelser fra respondenter under 25 år.

17 7. Kommunikations og medieplan Kreativ brief Hvem er afsenderen? (Kbh K) KBH K Commerce & Culture. Hvad er formålet? Formålet med app en er, at gøre til en mere attraktivt at shoppe i Kbh K, samt at informerer om byens butikker, restauranter samt aktuelle events, som foregår i centrum. Hvem er målgruppen? Kvinder og velhavende i alderen Hvad tænker målgruppen om os (Kbh K) nu? Målgruppen har på nuværende tidspunkt ikke et stort kendskab til KBH K Commerce & Culture, hvorfor at appen skal kunne bidrage til et øget kendskab. Hvad skal målgruppen tænke om os (Kbh K)? Målgruppen skal tænke, at KBH K er en attraktiv forening, som forsøger at inkludere byens gæster ved at præsentere de mange muligheder byen byder på. Hvad er budskabet? (kort og præcist som fx et slogan/tagline) Pocket guide CPH Vi åbner byen for dig. Hvordan er vores (Kbh K) stil og tone? Stilen og tonen er informerende og enkel, hvilket understreger konceptet om at danne en overskuelig app over København K. Hvor kommunikerer vi (Kbh K)? (Medier, fx tv, web, outdoor, annoncer) Vi kommunikerer gennem en app og på baggrund af KBH K - Commerce & Culture s, hvorved vi kan benytte os af deres allerede eksisterende medier og derved kunne fange deres målgruppe. Særlige krav eller begrænsninger? Vi skal udarbejde en idé til en app, som gør København til en mere attraktiv shoppe-destination.

18 8. Konklusion Pocket Guide CPH gør indre København til en mere attraktiv shoppedestination, da app en samler byens muligheder gennem funktionerne; herunder kort, butiksoversigt, restaurantoversigt, eventkalender samt rabatordningen. Efter en nærmere undersøgelse af markedet samt målgruppen har vi fundet frem til de altafgørende segmenteringskriterier, hvorfra vi har udvalgt vores målgruppe - velhavende kvinder i alderen Segmentet foretrækker at gøre deres køb i fysiske butikker, og er samtidig kvalitetsbevidste. Endvidere har vi fundet frem til at København K kan være en af deres foretrukne destinationer. Pocket Guide CPH app en kan blive et essentielt redskab til at gøre shoppeturen i København K mere overskuelig, samt gøre byens mange muligheder lettere tilgængelige. 9. Perspektivering Begrebet CSR står for Corporate Social Resposibility. Dette går ud på, at du som virksomhed begynder at tænke på det etiske ansvar overfor interessenter, ansatte samt omverdenen. Det etiske spørgsmål har eksisteret langt tilbage i historien, dog ændres den etiske og moralske korrekthed med tiden. Løbende vil der stilles krav fra interessenter og samfundet i forhold til, hvad virksomheder bør leve op til, for at opfylde deres etiske og moralske ansvar. Netop dette har stor betydning for virksomhedens omdømme, hvorfor CSR har haft et øget fokus hos mange større virksomheder. (Just m.fl. 2007: s. 219) Ifølge Bryen Michael kan CSR i inddeles i tre skoler: 1. Den neo-liberalistiske CSR, som har fokus på strategisk markedsføring. 2. Den statsdrevne og/eller politisk støttede CSR, som fokuserer på samfundsudviklingen. 3. Neo-støttet CSR, som fokuserer på enkeltsager. (Just m.fl, 2007, 219) Vi har valgt at inddrage begrebet om CSR, da vi i målgruppe-undersøgelsen er blevet bevidste omkring at vores udvalgte segmenter er miljøbevidste og støtter natur-, miljø- og humanitære organisationer. Altså er velgørenhed og det at bidrage til at samfundet et vigtig element for velhavende kvinder Måden hvorpå et CSR tiltag kunne inkorporeres i Pocket Guide CPH s markedsføringsstrategi kunne være ved at sætte prisen på Pocket Guide CPH op til 25 kr., dermed ville 10 kr. gå til

19 interne udgifter i organisationen, og 15 kr. kunne gå ubeskåret til en velgørenhedsorganisation som eksempelvis WWF - Verdensnaturfonden. Ligeledes ville et CSR tiltag kunne bidrage til ekstra omtale og eventuel viral spredelse af Pocket Guide CPH. Samtidig kunne dette indgå som en del af den kommunikative markedsføringen, hvorved at dette ville kunne fungere som en vej ind til målgruppen og argumentere for, hvorfor de skal investere i Pocket Guide CPH.

20 10. Litteraturliste Websider _gammeldags_maner.html Bøger Andersen, R. F., Jensen, W. B., Jepsen, K., Olsen, M. R., Schmalz, P. (2011), International markedsføring 4. udgave. Gads Forlag, 1. oplag, 2.udgave. Gardan, L., Olsen, J. M., Glarvig, M. K., Flygenring, J., Geomatic a/s. (2012) Conzoom Klassifikation G5. Clausens Grafisk ApS. Just, Sine Nørholm m.fl.. (2007). Organisation og omverden. Forlaget Samfundslitteratur: s. 219 Andet Andersen, J. Slides fra undervisning SMP-modellen E15 version 1.4 ( 2015)

21 Bilag 1.Spørgeskemaundersøgelse

22

23

24

25

26

27

28

29 2.Conzoom - Målgruppebeskrivelse (Model fra Gandan m.fl., 2012, 9)

30 D1 - Formue og formåen tilhører den sociale overklasse samt højere middelklasse og er i alderen De kulturelt aktive og bruger kulturelle tilbud såsom teaterbesøg, museer, koncerter og biografture. Går op i gourmet og læser meget både fag- og skønlitteratur samt aviser, herunder Berlingske Tidende, Politiken og Børsen som de foretrukne medier. De går op kvalitet, hvilket blandet kan ses ud fra, at de handler i Irma og Superbest, som hører under nogle af de dyrere supermarkeder med et højt kvalitetsniveau. De foretager e-handel som gennemsnittet, men er lidt utrygge ved online betaling. De er bosat i metropol og omegnen samt i mindre provinsbyer. (Gandan m.fl., 2012, ). D3 - Guldkant på tilværelsen tilhører overklassen samt den højere middelklasse og er i alderen Deres foretrukne medier er Berlingske Tidende, Politiken, Jyllands Posten samt Ekstra Bladet. Der er aktive online og bruger internettet til at holde sig opdateret, dog foretager mindre e- handel en gennemsnitsdanskeren, og er utrygge ved online betaling. De bruger ikke meget tid på tv og radio, men foretrækker at vælge deres underholdning selv, når det passer dem. De gør sig i kulturelle aktiviteter såsom teater, museer og biografer. De går op kvalitet, hvilket blandt andet kan ses ud fra, at de handler i Irma og Superbest, som hører til nogle af de dyrere og supermarkeder med et højt kvalitetsniveau. De er bosat i metropol og omegn samt i mindre provinsbyer. (Gandan m.fl., 2012, ) F1 - Byens puls tilhører overklassen samt den højere middelklasse og er i alderen år og er typisk enlige med børn eller par med børn. De er aktive på de sociale medier, men på trods af dette foretager mindre e-handel en gennemsnitsdanskeren, og er utrygge ved online betaling. De er velorienteret og interesserede i det meste, og de besøger ofte ibyen.dk og politiken.dk. Og deres foretrukne medier er Berlingske Tidende, Politiken og Børsen. De går op i luksus og gourmet, hvorfor de primært handler i Irma, Føtex og Superbest. De gør sig i meget i kulturelle aktiviteter og anvender kulturtilbud oftere end gennemsnitsdanskeren. De foretager mindre e-handel en gennemsnitsdanskeren, og er utrygge ved online betaling. De er bosat i metropol samt metropol og omegn. (Gandan m.fl., 2012, ) F2 - Kulturnauter tilhører overklassen samt den højere middelklasse og er i alderen år og over halvdelen af dem er singler. Børn er ikke den højeste prioritet, og størstedelen (tre ud af fire) har ingen børn. De er storbyens største kulturforbrugere og navigerer rundt i byens mange kulturtilbud. De er storbyens absolut største kulturforbrugere, i hvert fald af den klassiske af

31 slagsen. De er meget kvalitetsbevidste og betaler gerne ekstra for den rigtige kvalitet, hvorfor Irma er deres foretrukne supermarked. De er opdateret og velorienteret gennem både aviser, tidsskrifter, skønlitteratur og internettet. De foretager mindre e-handel en gennemsnitsdanskeren, og er utrygge ved online betaling. De interesserer sig langt mere end gennemsnittet for design, indretning, kultur, mad og vin. De er hovedsageligt bosat i metropol, og en mindre del i metropol og omegn. (Gandan m.fl., 2012, ) F3 - Første parket tilhører overklassen samt den højere middelklasse og er i alderen år, de fleste er par, men også enlige og de fleste har en til to børn. De er vante og bruger hyppigt internettet både fra computer, tablet og smartphone. De vil gerne betale lidt ekstra for ordentlig kvalitet, hvorfor de også gerne handler i specialforretninger. De er hyppige brugere af internettet og finder kulturtilbud såsom museer, teater og kunst, som de benytter sig af. Deres foretrukne medier er Politiken og MetroXpress. De foretager mindre e-handel en gennemsnitsdanskeren, og er utrygge ved online betaling. De er bosat i metropol, og særligt metropol og omegn samt større provinsbyer. (Gandan m.fl., 2012, )

32 3. Bilag, Budget

Brugerkontekstuelle analyser

Brugerkontekstuelle analyser Brugerkontekstuelle analyser SMP Analyse og Model Da vi skal udvikle en app, forudsætter det at vi fastlægger vores konsumentenheder til at skulle have en Smartphone. Derudover er appen rettet mod en bestemt

Læs mere

Side 1 Indledning - Problemstilling Problemformulering Side 2 Projektplanlægning og redegørelse for udviklingsmetode Side 3

Side 1 Indledning - Problemstilling Problemformulering Side 2 Projektplanlægning og redegørelse for udviklingsmetode Side 3 hauger.dk/app INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 - Indledning - Problemstilling Problemformulering Side 2 - Projektplanlægning og redegørelse for udviklingsmetode Side 3 - Konceptbeskrivelse Side 4-5 - Research

Læs mere

GUIDE IT. Antal anslag: 19.546 Link til prototype: annehoejklint.dk/guideitapp/forside.html

GUIDE IT. Antal anslag: 19.546 Link til prototype: annehoejklint.dk/guideitapp/forside.html GUIDE IT Anne Højklint Poulsen Bryndís Björk Brynjólfsdóttir Isabella Arnoldus Pawrup Stefan Ekelund Perriard Mie Line Christensen Nadia Mary Lund Kristensen Antal anslag: 19.546 Link til prototype: annehoejklint.dk/guideitapp/forside.html

Læs mere

Link til app: Indholdsfortegnelse. Gruppe 16 Shoffr KEA Multimediedesign 1. semester 2015. http://eliadelholm.com/shoffr/

Link til app: Indholdsfortegnelse. Gruppe 16 Shoffr KEA Multimediedesign 1. semester 2015. http://eliadelholm.com/shoffr/ Link til app: http://eliadelholm.com/shoffr/ Indholdsfortegnelse Synopsis Problematik generelt Problemstillinger og undersøgelser Problemformulering Metode SCRUM SWOT/TOWS Budgetter Projektplanlægning

Læs mere

Indledning 1.0 s. 3 Problemfelt 1.1 s. 3 Problemstilling 1.2 s. 3

Indledning 1.0 s. 3 Problemfelt 1.1 s. 3 Problemstilling 1.2 s. 3 1 Indholdsfortegnelse Indledning 1.0 s. 3 Problemfelt 1.1 s. 3 Problemstilling 1.2 s. 3 Projektplanlægning 2.0 s. 3 Anvendelse af Ambrose & Harris Design Thinking 2.1 s. 3 Planlægning af arbejdsopgaver

Læs mere

Benjamin Rugholm Jensen Christian Pelt Sevel Jeppe Lønow Rasmus Mogensen Stefan Sølbeck Jensen. Prototype: goo.gl/ghyj0x. Anslag: 23.

Benjamin Rugholm Jensen Christian Pelt Sevel Jeppe Lønow Rasmus Mogensen Stefan Sølbeck Jensen. Prototype: goo.gl/ghyj0x. Anslag: 23. Benjamin Rugholm Jensen Christian Pelt Sevel Jeppe Lønow Rasmus Mogensen Stefan Sølbeck Jensen Prototype: goo.gl/ghyj0x Anslag: 23.301 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 2 PROBLEMSTILLING... 2 PROBLEMFORMULERING...

Læs mere

EXPERIENCE COPENHAGEN

EXPERIENCE COPENHAGEN Digital Innovation & Entreprenørskab EXPERIENCE COPENHAGEN 16 December 2015 Prototype https://popapp.in/w/projects/566fc80dad464e6b0ad7facc/preview MMD 1. Semester Line Hasse Kirkegård Sarah Winther Julie

Læs mere

Gruppe 6 Josephine Vikkelsø, Marisa Bjørklund, Simone Brændholt, Sofie Warthoe & Jeanette Larsen

Gruppe 6 Josephine Vikkelsø, Marisa Bjørklund, Simone Brændholt, Sofie Warthoe & Jeanette Larsen Gruppe 6 Josephine Vikkelsø, Marisa Bjørklund, Simone Brændholt, Sofie Warthoe & Jeanette Larsen Link til prototype: http://vikkmedia.com/kea/prototype/app.html 1 Antal anslag: 25.576 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

24-03-2014. Til direktionen KFF. Sagsnr. 2014-0059806. Kommissorium for Borgerkontakt og Digital Innovation. Dokumentnr.

24-03-2014. Til direktionen KFF. Sagsnr. 2014-0059806. Kommissorium for Borgerkontakt og Digital Innovation. Dokumentnr. KØBENHAVNS KOMMUNE Københavns Borgerservice Frontoffice NOTAT Til direktionen KFF Kommissorium for Borgerkontakt og Digital Innovation Borgerne, brugerne, tilflytterne og turisterne Hver dag har vores

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Helosan og Kræftens Bekæmpelse

Helosan og Kræftens Bekæmpelse 1 Indledning Corporate Social Responsibility - CSR er en form for corporate selvregulering integreret i en forretningsmodel. CSR politik fungerer som et indbygget, selvregulerende mekanisme, hvorved skærme

Læs mere

DIGITAL ARV EN UNDERSØGELSE AF DANSKERNES DIGITALE ADFÆRD SAMT DERES HOLDNINGER TIL OG INTERESSE FOR DIGITALE SPOR OG ISÆR DIGITAL ARV

DIGITAL ARV EN UNDERSØGELSE AF DANSKERNES DIGITALE ADFÆRD SAMT DERES HOLDNINGER TIL OG INTERESSE FOR DIGITALE SPOR OG ISÆR DIGITAL ARV DIGITAL ARV EN UNDERSØGELSE AF DANSKERNES DIGITALE ADFÆRD SAMT DERES HOLDNINGER TIL OG INTERESSE FOR DIGITALE SPOR OG ISÆR DIGITAL ARV Rapporten er udarbejdet for Landsforeningen Liv&Død i samarbejde med

Læs mere

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX RESPONSIV WEBDESIGN Gøg og Gokke Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015 Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX Indhold Indledning... 2 De seks faser... 2 Problemanalyse... 2 K-strategi... 3

Læs mere

Undersøgelse om produktsøgning

Undersøgelse om produktsøgning Undersøgelse om produktsøgning Tabelrapport 24.09.2013 Materialet er fortroligt og må ikke anvendes uden for klientens organisation uden forudgående skriftligt samtykke fra Radius Kommunikation A/S Indhold

Læs mere

E-zine Online magazine

E-zine Online magazine E-zine Online magazine Anders Cramer Nielsen - http://www.anderscramernielsen.dk Bjarke Handsdal - http://handsdalize.com Casper Ragn - http://www.portfolio.casperragn.com Niels Otto - http://ottouch.com

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indledning...2. Tidsplan...2. Målgruppe...3. Spørgeskema...3. Kode eksempler...5. Procesbeskrivelse...7. Evaluering...

Indholdsfortegnelse. Indledning...2. Tidsplan...2. Målgruppe...3. Spørgeskema...3. Kode eksempler...5. Procesbeskrivelse...7. Evaluering... 1 Indholdsfortegnelse Indledning...2 Tidsplan...2 Målgruppe...3 Spørgeskema...3 Kode eksempler...5 Procesbeskrivelse...7 Evaluering...8 Bilag - Spørgeskema...9 Indledning - Jeg har som skoleprojekt fået

Læs mere

Posttest af reklamespot XX - XX

Posttest af reklamespot XX - XX Posttest af reklamespot XX - XX Setup Undersøgelsens formål: Primært: Posttest af reklame

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK

KOMMUNIKATIONSPOLITIK KOMMUNIKATIONSPOLITIK FORORD Det er afgørende, at såvel ledelse som medarbejdere altid er opmærksomme på, hvordan vi kommunikerer godt, både internt og eksternt. Ved hjælp af en god dialog og en åben,

Læs mere

9. KONKLUSION... 119

9. KONKLUSION... 119 9. KONKLUSION... 119 9.1 REFLEKSIONER OVER PROJEKTETS FUNDAMENT... 119 9.2 WWW-SØGEVÆRKTØJER... 119 9.3 EGNE ERFARINGER MED MARKEDSFØRING PÅ WWW... 120 9.4 UNDERSØGELSE AF VIRKSOMHEDERNES INTERNATIONALISERING

Læs mere

Erhvervscase Fur Bryghus

Erhvervscase Fur Bryghus 2010 Erhvervscase Fur Bryghus Køge Handelsskole Indhold Virksomheden... 3 Problemstilling:... 3 Problem 1... 4 Problem 2... 4 Problem 3... 5 Bilag... 6 2 Virksomheden Fur bryghus blev åbnet den 30. september

Læs mere

CORPORATE RELATIONS. Ringsted Kommune Bosætterkampagne Online survey Resultater. November 2017

CORPORATE RELATIONS. Ringsted Kommune Bosætterkampagne Online survey Resultater. November 2017 CORPORATE RELATIONS Ringsted Kommune Bosætterkampagne Online survey Resultater November 2017 FORMÅL OG METODE Formålet med undersøgelsen er at evaluere respondenternes ønsker til og behov for information

Læs mere

DOF GUIDE TIL STRATEGISK FUNDRAISING. Udarbejdet af TILSKUDSBASEN.DK

DOF GUIDE TIL STRATEGISK FUNDRAISING. Udarbejdet af TILSKUDSBASEN.DK DOF GUIDE TIL STRATEGISK FUNDRAISING Udarbejdet af TILSKUDSBASEN.DK 2014 STRATEGISK FUNDRAISING Strategisk fundraising bør være en integreret del af foreningens daglige kultur. Den strategiske fundraising

Læs mere

National brugerundersøgelse

National brugerundersøgelse National brugerundersøgelse Rapport for 2011, Kommandørgården, Rømø Antal besvarelser: 317 Indhold 1. Indledning s. 3 Undersøgelsens resultater 2. Brugernes vurderinger af museet s. 7 3. Museets brugere

Læs mere

Faglig læsning i matematik

Faglig læsning i matematik Faglig læsning i matematik af Heidi Kristiansen 1.1 Faglig læsning en matematisk arbejdsmåde Der har i de senere år været sat megen fokus på, at danske elever skal blive bedre til at læse. Tidligere har

Læs mere

Nichlas Weber Fenst IT & Kommunikation Eksamensprojekt Kursist: 41034

Nichlas Weber Fenst IT & Kommunikation Eksamensprojekt Kursist: 41034 Opgave 3: Kultur- og/eller samfundsfaglig formidling. Distortion Kampagne: Projektet kan omhandle oplysning og/eller promovering af kultur- eller Samfundsvidenskabelige forhold, i bred forstand. Der kan

Læs mere

Öresundskomiteens kulturundersøgelse 2013

Öresundskomiteens kulturundersøgelse 2013 Öresundskomiteens kulturundersøgelse 2013 Öresundskomiteens kulturundersøgelse 2013 Undersøgelsen er gennemført af YouGov i perioden 26. marts 8. april 2013 blandt et repræsentativt udsnit af befolkningen.

Læs mere

VORES FÆLLES FESTIVAL

VORES FÆLLES FESTIVAL VORES FÆLLES FESTIVAL INVITATION COPENHAGEN Fashion WEEK ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG I DEN FORBINDELSE VIL VI invitere JER TIL AT DELTAGE I Københavns mest fashionable event - COPENHAGEN FASHION Festival!

Læs mere

FanøKalender.dk. Fanoekalender.dk BAGGRUND OG GENNEMFØRELSE

FanøKalender.dk. Fanoekalender.dk BAGGRUND OG GENNEMFØRELSE FanøKalender.dk Fanoekalender.dk BAGGRUND OG GENNEMFØRELSE To forskelligere måder den ene er mere online end den anden Fanoekalender.dk Det er et problem, at Fanø ikke har en fælles kalender, der anvendes

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

Kampagne Kommunikation/it Eksamens opgave. 30-04-2010 Roskilde Tekniske Gymnasium Mette Møller Jensen

Kampagne Kommunikation/it Eksamens opgave. 30-04-2010 Roskilde Tekniske Gymnasium Mette Møller Jensen Kampagne Kommunikation/it Eksamens opgave 30-04-2010 Roskilde Tekniske Gymnasium Mette Møller Jensen Indhold Indledning... 3 Budskab... 3 Målgruppe... 4 Medie... 4 Kommunikationsmodel... 5 Produkt... 6

Læs mere

SOCIALE MEDIER De digitale dialogplatforme

SOCIALE MEDIER De digitale dialogplatforme SOCIALE MEDIER De digitale dialogplatforme Facebook, LinkedIn, The Sima, Twitter, My Space alle sociale medier - og der er nok at vælge imellem. De kan bruges til langt mere end at fortælle om den seneste

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

PEST analyse. Den lille lette... Indføring i Erhvervsøkonomi på HD studiet. S i d e 1 11

PEST analyse. Den lille lette... Indføring i Erhvervsøkonomi på HD studiet. S i d e 1 11 PEST analyse Den lille lette... Indføring i Erhvervsøkonomi på HD studiet S i d e 1 11 Indhold Forord... 3 1. Hvad er en PEST analyse... 4 2. Hvad er formålet med en PEST analyse... 5 3. Hvordan er en

Læs mere

Turismestrategi 2013-2017

Turismestrategi 2013-2017 Turismestrategi 2013-2017 1 Indhold Forord... 4 Vision... 5 Strategi... 6 Fokus Stærke værdikæder... 7 Fokus Nem tilgængelighed... 8 Fokus Smart markedsføring... 9 2 Vision: Køge vil overraske dig Strategi:

Læs mere

SERVICEERHVERV. 2002:18 4. april 2002. Familiernes brug af internet 2001. 1. Indledning

SERVICEERHVERV. 2002:18 4. april 2002. Familiernes brug af internet 2001. 1. Indledning SERVICEERHVERV 2002:18 4. april 2002 Familiernes brug af internet 2001 Næsten ¾ har adgang til internettet fra enten hjem eller arbejdsplads. Internetadgang er mest udbredt hos studerende (96 ) og funktionærer

Læs mere

April 2010 Fur Bryghus Erhvervscase april 2010

April 2010 Fur Bryghus Erhvervscase april 2010 April 2010 Fur Bryghus Erhvervscase april 2010 10 Virksomhedsbeskrivelse Fur bryggeri er et mikrobryggeri, som blev stiftet i september 2004. Fur brygger specialøl. Da de kom inde på markedet var der 26

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

Madkulturen - Madindeks 2015 69. Rammer for danskernes måltider

Madkulturen - Madindeks 2015 69. Rammer for danskernes måltider Madkulturen - Madindeks 2015 69 4. Rammer for danskernes måltider 70 Madkulturen - Madindeks 2015 4. Rammer for danskernes måltider Dette kapitel handler om rammerne for danskernes måltider hvem de spiser

Læs mere

Digital Kommuneplan. Kravsspecifikation gennem brugerinvolvering

Digital Kommuneplan. Kravsspecifikation gennem brugerinvolvering Digital Kommuneplan Kravsspecifikation gennem brugerinvolvering Indhold Introduktion Afklaring af behov: Hvad skal digitale kommuneplaner kunne? Udarbejdelse og test af løsning: Hvordan skal digitale kommuneplaner

Læs mere

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Webdesign processen Line Hasse Kirkegård - HOLD B Kreativt brief Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Jeg har taget udgangspunkt i casen:

Læs mere

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine FRISØR VEST Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine Case 3: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine. Beskrivelse af gruppens tidsplan Trello: Vi har benyttet

Læs mere

Reklamer i tv er ikke

Reklamer i tv er ikke salg og markedsføring // tv-reklamer Reklamer i tv er ikke Det er ikke kun de store virksomheder, der kan have glæde af tv-mediets evne til at skabe hurtige resultater. Også mindre virksomheder kan med

Læs mere

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 Sådan gør vi I Næstved Kommune har vi en vision med fokus på bosætning der hedder Mærk Næstved Godt liv for familien 2014-17. Visionen

Læs mere

Elisabeth Dreier Stridsgyden 17, Allested-Vejle 5672 Broby allestedvejle@yahoo.com Aktionsgruppen Allested-Vejle

Elisabeth Dreier Stridsgyden 17, Allested-Vejle 5672 Broby allestedvejle@yahoo.com Aktionsgruppen Allested-Vejle Navn Adresse By E-mail Repræsenterer du et udvalg, forening, råd eller bestyrelse? Hvilket fagområde vil du indgive hørinssvar til? Høringssvar - skriv eller kopier dit/jeres høringssvar ind her Vi vil

Læs mere

Er maden god, er ferien god

Er maden god, er ferien god Pressemeddelelse 17. februar 2014 Ny analyse af danskernes rejsevaner: Er maden god, er ferien god Danskerne er vilde med mad! Det kan der næppe herske nogen tvivl om særligt er Copenhagen Cooking, som

Læs mere

Dokumentation. Grafisk Design

Dokumentation. Grafisk Design Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Denne opgave er lavet for en ny opstartet cafe og restaurant i Vordingborg, de skulle derfor bruge et logo som det første og derefter en hel design linje. Deres ide

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 Sådan gør vi I Næstved Kommune har vi en vision med fokus på bosætning der hedder Mærk Næstved Godt liv for familien 2014-17. Visionen

Læs mere

Omdrejningspunktet for kampagnen er, at EUD og EUX kommer med i mors og fars samtaler med de unge, der skal til at træffe et uddannelsesvalg

Omdrejningspunktet for kampagnen er, at EUD og EUX kommer med i mors og fars samtaler med de unge, der skal til at træffe et uddannelsesvalg Forældre kampagne Omdrejningspunktet for kampagnen er, at EUD og EUX kommer med i mors og fars samtaler med de unge, der skal til at træffe et uddannelsesvalg Danmark har brug for dygtige faglærte. Mennesker,

Læs mere

understand society through data

understand society through data Enabling you to understand society through data OPERATIONEL SEGMENTERING DER VIRKER En praktisk introduktion til Geomatics segmenteringsmetode og til conzoom 1 FORDELE VED OPERATIONEL SEGMENTERING Segmentering

Læs mere

Et kommercielt whitepaper er således et stærkt marketingsværktøj, der kan støtte beslutningstagere i valget af den ene løsning frem for den anden.

Et kommercielt whitepaper er således et stærkt marketingsværktøj, der kan støtte beslutningstagere i valget af den ene løsning frem for den anden. Sådan skriver du et whitepaper Et whitepaper er et almindeligt brugt værktøj til at introducere tekniske innovationer og nye produkter. Men der er meget at tage stilling til, når man skal skrive et whitepaper.

Læs mere

MMD E 1.SEMESTER GRUPPE 12 FEMSIND

MMD E 1.SEMESTER GRUPPE 12 FEMSIND MMD E 1.SEMESTER GRUPPE 12 FEMSIND nagervold.dk/prototype/forside.html 18.272 anslag Stine Mo Johnsen Sofie Diemer Leonhardt Nikolaj William Agervold Trine Laverenz Bauder Stine Simonsen 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Influencer Marketing

Influencer Marketing Influencer Marketing Historien om Del dit budskab på en ny måde Med de sociale mediers opkomst har vi radikalt ændret den måde, vi tænker markedsføring på. De er et samlingssted for innovation og autenticitet,

Læs mere

E-zine. Online magazine

E-zine. Online magazine E-zine Online magazine Camilla Emilie B Christensen - http://www.camillabreinbjerg.dk Melissa Pietrykoski - http://melissapietrykoski.dk Julie Voravong - http://julievoravong.dk Mia Eriksen - http://miaeriksen.dk

Læs mere

BORGERNE OG AFFALDET I KAVO. Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen

BORGERNE OG AFFALDET I KAVO. Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen BORGERNE OG AFFALDET I KAVO Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen MAJ 2009 HOVEDKONKLUSIONER 580 borgere fra Slagelse og Sorø Kommune har svaret på spørgsmålene 98 % mener, at henkastet

Læs mere

optagelsesprøve Professionsbachelor i DESIGN & BUSINESS 2012

optagelsesprøve Professionsbachelor i DESIGN & BUSINESS 2012 optagelsesprøve Professionsbachelor i DESIGN & BUSINESS 2012 SÅDAN GØR DU FORSIDE: udfyldes og du angiver de specialer du har søgt. Prøven består af en specialerettet opgave. Du har 2 1/2 time til at besvare

Læs mere

Hvordan køber danskerne på nettet?

Hvordan køber danskerne på nettet? Hvordan køber danskerne på nettet? Valg af netbutik Dansk Erhverv har set nærmere på danskernes købsproces, og på hvor tilfredse og trygge vi er ved at købe på nettet. Når det kommer til at finde den netbutik,

Læs mere

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN Er jeres virksomhed klar til at skalere? Gennemgå fundament-kortene for at sikre, at jeres virksomhed har grundlaget i orden, før skaleringsprocessen går

Læs mere

Bilag 1 Værditest af DR på skærme i det offentlige rum. Skærme på offentlige områder

Bilag 1 Værditest af DR på skærme i det offentlige rum. Skærme på offentlige områder Bilag 1 Værditest af DR på skærme i det offentlige rum Skærme på offentlige områder I det følgende værditestes tjenesten Skærme på offentlige områder. I Indledningen gøres der kort rede for den testede

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Sundhedskampagne. Skadelig brug af teknologi 27-04-2016. Jakob Hannibal

Sundhedskampagne. Skadelig brug af teknologi 27-04-2016. Jakob Hannibal Sundhedskampagne Skadelig brug af teknologi 27-04-2016 Jakob Hannibal Indhold Opgavebeskrivelse:... 2 Markedsbeskrivelse:... 3 Problemstillingen... 4 Præcisering af målgruppen... 4 Brugerundersøgelse /

Læs mere

Energisparesekretariatet

Energisparesekretariatet Energisparesekretariatet Morten Pedersen Energisparerådet 16. April 2015 Trin 1: Kortlægning af erhvervslivets energiforbrug (Viegand & Maagøe januar 2015) Trin 2: Kortlægning af energisparepotentialer

Læs mere

Krumtappen et handicapcenter i Ballerup Kommune

Krumtappen et handicapcenter i Ballerup Kommune Krumtappen et handicapcenter i Ballerup Kommune Selve bygningen, som huser handicapcenteret, er formet som en krumtap noget medarbejderne i sin tid selv var med til at beslutte. Krumtappen er et dag- og

Læs mere

Rapport Cupcake Projekt

Rapport Cupcake Projekt Rapport Cupcake Projekt af Henriette Klindt Mul-B Vi fik en opgave. Lav en webside om cupcakes til en kunde, som ønsker at professionalisere sin cupcake blog. Branchen skal analyseres og processen dokumenteres

Læs mere

Kasper: Jeg hedder Kasper Thomsen, og jeg er 25 år gammel, og jeg læser HD 1. del på 4. semester

Kasper: Jeg hedder Kasper Thomsen, og jeg er 25 år gammel, og jeg læser HD 1. del på 4. semester 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Transskribering af interview, Kasper BM: okay, jeg skal først lige bede om dit navn, og din alder, og hvad du læser?

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Projekt - Valgfrit Tema

Projekt - Valgfrit Tema Projekt - Valgfrit Tema Søren Witek & Christoffer Thor Paulsen 2012 Projektet Valgfrit Tema var et projekt hvor vi nærmest fik frie tøjler til at arbejde med hvad vi ville. Så vi satte os for at arbejde

Læs mere

Roskilde Kommune Medieanbefaling

Roskilde Kommune Medieanbefaling Roskilde Kommune Medieanbefaling Roskilde Kommune Kampagne: Alle Tiders Roskilde Formål Styrke image og branding af Roskilde kommune over for potentielle tilflyttere til kommunen Dvs. tiltrække nye borgere

Læs mere

På forkant med fremtiden

På forkant med fremtiden : 31-05-2016 : 2015-009367-23 På forkant med fremtiden Formål Fortællingen På forkant med fremtiden skal skabe mening, motivation og fælles forståelse. Det er fortællingen om, hvorfor vi er her, hvad vi

Læs mere

It på ungdomsuddannelserne

It på ungdomsuddannelserne It på ungdomsuddannelserne En kortlægning af it som pædagogisk redskab på gymnasier og erhvervsuddannelser Relevans og målgruppe Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) kortlægger i denne rapport brugen af

Læs mere

OK-håndbogen. Inspiration og overblik til dig, der er tillidsrepræsentant eller ansat i en fagforening eller LO-sektion

OK-håndbogen. Inspiration og overblik til dig, der er tillidsrepræsentant eller ansat i en fagforening eller LO-sektion OK-håndbogen Inspiration og overblik til dig, der er tillidsrepræsentant eller ansat i en fagforening eller LO-sektion OK-indsatsen Oplysning om overenskomster 2011-2015 Det er os med overenskomster og

Læs mere

Del 3: Statistisk bosætningsanalyse

Del 3: Statistisk bosætningsanalyse BOSÆTNING 2012 Bosætningsmønstre og boligpræferencer i Aalborg Kommune Del 3: Statistisk bosætningsanalyse -Typificeringer Indholdsfortegnelse 1. Befolkningen generelt... 2 2. 18-29 årige... 2 3. 30-49

Læs mere

Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune

Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune 1 Udfordringer Esbjerg Kommunes servicetilbud vil i stigende grad blive udfordret i de kommende år. Vi vil blive mødt med

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA Kampagne og Analyse 6. september 2012 Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA har i perioden 27. april - 8. maj 2012 gennemført en undersøgelse om medlemmernes brug af

Læs mere

VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK

VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK INTRODUKTION Den 01.07.2014 gik visitsonderjylland.dk i luften Portalen indeholder bookbare produkter fra hele Sønderjylland: Oplevelser: 35 Overnatning: Mere end 700

Læs mere

Madkulturen - Madindeks 2015 81. Idealer om det gode aftensmåltid

Madkulturen - Madindeks 2015 81. Idealer om det gode aftensmåltid Madkulturen - Madindeks 2015 81 5. Idealer om det gode aftensmåltid 82 Madkulturen - Madindeks 2015 5. Idealer om det gode aftensmåltid Madkultur handler både om, hvad danskerne spiser, men også om hvilke

Læs mere

Danskerne har reduceret deres madspild

Danskerne har reduceret deres madspild Markedsanalyse 19. marts 2013 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Udviklingen i danskernes madspild Highlights: Danskerne har reduceret deres

Læs mere

Medarbejdertilfredshedsanalyse 2005

Medarbejdertilfredshedsanalyse 2005 Medarbejdertilfredshedsanalyse 2005 Benchmarkingrapport Rapporten er baseret på 4.226 besvarelser ud af 5.510 mulige. Svarprocenten er %. MarkedsConsult A/S Side 1 Indledning Medarbejdertilfredshed spiller

Læs mere

Danskernes udespisevaner i 2012

Danskernes udespisevaner i 2012 Økonomisk analyse fra HORESTA september 213 Danskernes udespisevaner i Danskerne aflagde i knap 253 mio. besøg på danske restauranter, cafeer, pizzeriaer, burgerbarer, værtshuse, diskoteker m.v. Dermed

Læs mere

Analyse af fraflytningsmønstre og -årsager blandt unge mellem 18 og 25 år i Halsnæs Kommune

Analyse af fraflytningsmønstre og -årsager blandt unge mellem 18 og 25 år i Halsnæs Kommune Analyse af fraflytningsmønstre og -årsager blandt unge mellem 18 og 25 år i Halsnæs Kommune Introduktion Som en del af Handleplanen for vækstinitiativer i 2015/2016 blev det aftalt, at der skulle udarbejdes

Læs mere

Bilag 2: Design for en undersøgelse af fattigdom i Københavns Kommune

Bilag 2: Design for en undersøgelse af fattigdom i Københavns Kommune Bilag 2: Design for en undersøgelse af fattigdom i Københavns Kommune 0. Introduktion I dette bilag bliver Socialforvaltningens design for en undersøgelse af fattigdom i Københavns Kommune, som lovet i

Læs mere

Evaluering Opland Netværkssted

Evaluering Opland Netværkssted Evaluering Opland Netværkssted November 2015 1 Indholdsfortegnelse Indhold Evalueringsrapportens struktur... 3 Intro til spørgeskemaundersøgelsen... 3 Antal brugere gennem Oplands første år... 3 Evaluering

Læs mere

Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus. Skanderborg 13. april 2016

Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus. Skanderborg 13. april 2016 Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus Skanderborg 13. april 2016 Agenda Baggrund Status Gæsteservice i Aarhus Baggrund Kommunerne iværksatte i 2014 en proces i regi af Business Region

Læs mere

FREMTIDENS JOBANNONCERING

FREMTIDENS JOBANNONCERING FREMTIDENS JOBANNONCERING MED OFIR JOBUNIVERS KAN DU SELV PUBLICERE DIN JOBANNONCE PÅ DANMARKS STØRSTE UDVALG AF JOBSITES OG BRANCHEWEBSITES. 2 Indholdsfortegnelse Ofir jobunivers... Sådan finder vi drømmemedarbejderen

Læs mere

Indledning. Problemformulering:

Indledning. Problemformulering: Indledning En 3 år gammel voldssag blussede for nylig op i medierne, da ofret i en kronik i Politiken langede ud efter det danske retssystem. Gerningsmanden er efter 3 års fængsel nu tilbage på gaden og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. DUEK vejledning og vejleder Vejledning af unge på efterskole

Indholdsfortegnelse. DUEK vejledning og vejleder Vejledning af unge på efterskole Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Problemstilling... 2 Problemformulering... 2 Socialkognitiv karriereteori - SCCT... 3 Nøglebegreb 1 - Tro på egen formåen... 3 Nøglebegreb 2 - Forventninger til udbyttet...

Læs mere

DGI Potentielle læsere Marts 2014

DGI Potentielle læsere Marts 2014 DGI Potentielle læsere Marts 2014 2013 Side 1 Indhold Konklusion og anbefaling 3 Kendskab 6 Max Diff Indhold 8 Digital profil 16 Baggrund, formål og metode 20 Kontakt 29 2013 Side 2 1 Konklusion og anbefaling

Læs mere

Public service. Medieudvikling Obligatorisk individuel opgave Victoria Als Klein Alternativ B

Public service. Medieudvikling Obligatorisk individuel opgave Victoria Als Klein Alternativ B Public service Public service er, i al sin enkelthed, en service tildelt den brede befolkning. Det vil sige tv og radioprogrammer, udbudt af virksomheder som DR og TV 2, med varierende og kvalitetsrigt

Læs mere

Møn aktivitetsplan vurdering og anbefaling

Møn aktivitetsplan vurdering og anbefaling Møn aktivitetsplan vurdering og anbefaling Juni 2014 Sammenfatning af og vurdering af de genererede aktiviteter Oversigt vurderinger af ideer Effekt point fra 1 til 5-5 er størst effekt Implementering

Læs mere

OneEyeAlien Kampagne

OneEyeAlien Kampagne OneEyeAlien Kampagne Vi har valgt at gå i dybden med tøjprodukter. Situationsanalyse - Problemer med produktionen. Det kræver en del arbejde at få vare bestilt fra Kina. Man skal have nogle gode kontakter

Læs mere

Analyse af website: cinnobershop.dk

Analyse af website: cinnobershop.dk Analyse af website: cinnobershop.dk Gruppe 12: Brit, Caroline, Line & Søren v1_7/3-16 Indholdsfortegnelse ANALYSE Kommunikation 3 Wireframes - Home 4 - about 5 - webshop 6 - webshop/betaling 7 Grafiske

Læs mere

1.OM AT TAGE STILLING

1.OM AT TAGE STILLING 1.OM AT TAGE STILLING Læringsmål Beskrivelse Underviseren introducerer klassen til arbejdsformen. Underviseren gør eleverne opmærksom på; Det handler om at tage stilling Der ikke er noget korrekt svar

Læs mere

DANSK FLYGTNINGEHJÆLP

DANSK FLYGTNINGEHJÆLP DANSK FLYGTNINGEHJÆLP KURSISTUNDERSØGELSE 2015 RESULTATER OG ANBEFALINGER KURSISTUNDERSØGELSE 2015 INDHOLD - Svarprocent - Hvem har svaret? - Resultater for udvalgte nøgleindikatorer; overordnet tilfredshed,

Læs mere

UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY

UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY STRATEGI OG HANDLINGSPLAN 2016-2018 Hvordan fortsætter vi den stærke udvikling og griber mulighederne i udviklingen af en attraktiv detailhandel i Aalborg? 1

Læs mere

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler.

Indholdsfortegnelse. PLUS gruppen +4. Dobbeltdækning. PLUS gruppen +7. Online muligheder. Plusgruppen skaber værdi. Print + Online. Profiler. Indholdsfortegnelse PLUS gruppen +4 Dobbeltdækning PLUS gruppen +7 Online muligheder Plusgruppen skaber værdi Print + Online Profiler Kontakt Kilde: Index Danmark/Gallup 2.3. kvartal 2011 Base: 4.772.000

Læs mere

Projekt om Københavns Musikteater

Projekt om Københavns Musikteater Projekt om Københavns Musikteater Spørgsmål og områder til første vejledning Vi har tænkt os at lave et redesign af Københavns Musikteaters hjemmeside med følgende undersider: o Forside o Forestillinger

Læs mere

ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD

ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD I foråret 2015 besøgte CompanYoung tre af landets universiteters åbent hus-arrangementer. Formålet hermed var at give indblik i effekten af åbent hus og

Læs mere

Bønnerup Havns erhvervsøkonomiske betydning for lokalsamfundet

Bønnerup Havns erhvervsøkonomiske betydning for lokalsamfundet Bønnerup Havns erhvervsøkonomiske betydning for lokalsamfundet Udarbejdet af GEMBA Seafood Consulting for Norddjurs Kommune 20. November 2007 Indholdsfortegnelse INDLEDNING 2 RESUMÉ 2 OPLANDSANALYSENS

Læs mere

Det Transformative Møde

Det Transformative Møde Konceptbeskrivelse Version 2 Titel Baggrund Det Transformative Møde Fra foråret 2011 og foreløbig tre år fremover er der nu ressourcer til at gøre en ekstra indsats for at udvikle Nordsjælland som rejsemål.

Læs mere