Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling."

Transkript

1 Punkt 18. Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning om ekspropriation ifølge lov om offentlige veje 43, stk. 1, at indgåede forligsaftaler med lodsejerne om ekspropriationserstatningen tiltrædes, og at By- og Landskabsforvaltningen i øvrigt bemyndiges til at afslutte erstatningsspørgsmålene. Sagsbeskrivelse Magistraten udsatte sagen i mødet den 15. september 2014, pkt. 13, med henblik på fornyet behandling i. Formål Der arbejdes løbende med at forbedre infrastrukturen for alle trafikanter i Aalborg Kommune. Derfor er det planlagt, at der skal laves en dobbeltrettet cykelsti mellem Visse og Nøvling, der skal højne sikkerheden for de bløde trafikanter på strækningen. Særligt de skolebørn der dagligt cykler mellem byerne. Etapedeling af cykelstien mellem Visse og Nøvling i en etape 1 og 2: Ekspropriation til etablering af cykelstien opdeles i 2 etaper. Denne indstilling angår etape 1. Den påtænkte cykelstis forløb for etape 1 og 2 samlet bliver med start i Visse i den nordlige ende af Vissevej ud for Kærholtstien. Umiddelbart herefter tilsluttes den Brådalvej, som cyklisterne skal krydse i niveau. Efter Engkildevej fortsætter cykelstien på den vestlige side af Brådalvej indtil Nøvling, videre forbi byskiltet og frem til Nøvling Kirkevej. Etape 1 omfatter hele cykelstien bortset fra - Cykelstiens forløb henover matr.nr. 2an Visse By, Nøvling og matr.nr. 2df Visse By, Nøvling - Cykelstiens forløb henover matr.nr. 7a Visse By, Nøvling, matr.nr. 4g Visse By, Nøvling og matr.nr. 4ai Visse By, Nøvling. Etape 1 omfatter lodsejerne og rettighedshaverne med løbenummer 1, 1b, 2, 3, 4, 7, 8 for så vidt angår matr.nr. 7f Visse By, Nøvling (men ekskl. matr.nr. 7a Visse By, Nøvling), 8b for så vidt angår matr.nr. 7f Visse By, Nøvling (men ekskl. matr.nr. 7a Visse By, Nøvling), 9, 12, 13 og 14.

2 Etape 2 omfatter cykelstiens forløb henover 2an Visse By, Nøvling og matr.nr. 2df Visse By, Nøvling samt cykelstiens forløb henover matr.nr. 7a Visse By, Nøvling, matr.nr. 4g Visse By, Nøvling og matr.nr. 4ai Visse By, Nøvling. Etape 2 omfatter lodsejerne og rettighedshaverne med løbenummer 5, 5b, 6, 8 for så vidt angår matr.nr. 7a Visse By, Nøvling (men ekskl. matr.nr. 7f Visse By, Nøvling), 8b for så vidt angår matr.nr. 7a Visse By, Nøvling (men ekskl. matr.nr. 7f Visse By, Nøvling, 10, 10b, 11). Opdelingen i etaper er illustreret på vedlagte bilag. For at sikre, at anlægsarbejdet kan påbegyndes inden vinteren på hovedparten af strækningen for en kommende cykelsti, har forvaltningen valgt at opdele beslutningen om ekspropriation til cykelstien i to etaper. Baggrunden for etapeopdelingen er, at der er behov for at ændre projektet henover de strækninger, der er omfattet af etape 2: - På strækningen henover matr.nr. 2an Visse By, Nøvling og matr.nr. 2df Visse By, Nøvling, er der behov for at tage yderligere hensyn til drift og rettigheder knyttet til teknikhus og underjordiske anlæg tilhørende Aalborg Forsyning, Kloak A/S. Der pågår dialog mellem vejmyndigheden og Aalborg Forsyning, Kloak A/S om flere løsninger. - På strækningen henover matr.nr. 4g Visse By, Nøvling skal projektet ændres, idet cykelstien i stedet for den hidtil påtænkte placering vest for bygningerne på Brådalvej 50 (lb.nr. 10) ønskes placeret langs Brådalvej øst for bygningerne på Brådalvej 50. Denne projektændring er bl.a. foranlediget af et ønske fra lodsejeren (lb.nr. 10), men det vurderes tillige at forbedre cykelstiens funktionalitet i form af en kortere og mindre kuperet rute, der med sin placering nær vejen er mere synlig og tryg. Samtidigt indebærer den nye placering af cykelstien, at ekspropriationsindgrebet overfor lodsejerne med lb.nr. 8 og 11 kan begrænses, da der ikke vil opstå afskårne arealer. Tidsplanen Anlægsarbejdet forventes igangsat ultimo oktober 2014 og cykelstien forventes færdig primo juni Berørte ejendomme Ekspropriationens omfang fremgår af udarbejdet ekspropriationsbeskrivelse med lodsejerfortegnelse samt tilhørende kortbilag, som forefindes i sagen. Etape 1 berører 12 løbenumre, hvoraf løbenummer 1b og 8b angår delvis ophævelse af forpagtningsaftaler på landsbrugsarealer. 8 løbenumre afståelse af landbrugsarealer. 1 løbenummer angår afståelse af areal i byzone og 1 løbenummer angår afståelse af areal fra en ejendom i landzone med en bygning til beboelse. Øvrige oplysninger

3 På åstedsforretningerne den 19. juni 2014 blev der redegjort for den planlagte ekspropriation og dennes nærmere omfang, og det blev forklaret, hvordan de planlagte foranstaltninger vil berøre de omfattede ejendomme. Der er indgået forlig med foreløbigt 2 lodsejere om erstatningen for arealafståelse. Under åstedsforretningerne og i den efterfølgende indsigelsesperiode er der indkommet bemærkninger, forslag til ændringer og indsigelser mod projektet indenfor etape 1: Løbenummer 8, 12 og 14: 8. Maren Madsen, Solbakken 64, 9210 Aalborg SØ 12. Hans Jørgen Houmann Thomsen, Nøvlingvej 118, 9260 Gistrup 14. Arne Houmann Thomsen, Nøvlingvej 195, 9260 Gistrup. Lb. nr. 8, 12 og 14 gør indsigelse mod den nuværende placering af cykelstien og fremkommer med 4 alternative forslag: at planen ændres til en fremføring øst for Brådalvej syd for Engkildevej, at der laves en tunnel under Brådalvej med fremføring af cykelstien øst for Brådalvej syd for Engkildevej, at benytte mindre veje til cykelsti. Der er mindre befærdede veje, som forløber næsten parallelt med Brådalvej fra Nøvling kirke og til Visse, at cykelstien lægges ud, så den følger Indkildestrømmen mellem Visse og Nøvling, da den vil ligge ret ugeneret og være en naturskøn rute at følge for cyklister. Svar: Ikke imødekommet Placeringen af cykelstien vest for Brådalvej på strækningen mellem Engkildevej i Visse og Nøvling Kirkevej i Nøvling er valgt for, at cyklisterne på denne strækning ikke skal krydse Brådalvej. Der har været dialog med samrådene i Visse og Nøvling, og der er fra samrådene udtrykt et stærkt ønske om, at de mindre skolebørn op til 6. klassetrin, som har bopæl i Visse og cykler til Nøvling for at gå i skole kan undgå en krydsning af Brådalvej ved at slutte sig til cykelstien ved Engkildevej. Dette hensyn er tillagt afgørende vægt. Cyklister på strækningen mellem Kærholtstien og Engkildevej vil skulle krydse Vissevej samt Brådalvej ved Engkildevej. Det er kommunens forventning, at cyklister mellem Kærholtstien og Engkildevej langt overvejende er med en alder over 6. klases niveau. Det betyder, at det er relativt bedre cyklister end de yngre cyklister, og derved har bedre forudsætninger for at krydse Brådalvej. Både krydsningen af Brådalvej og den nordligere krydsning af Vissevej bliver udført med støttepunkter, hvor det er cyklisterne, der har vigepligten. Dette er erfaringsmæssigt en sikker krydsningsform. Derudover er hastighedsbegrænsningen 60 km/t.

4 Krydsningen af Brådalvej ved Engkildevej kan undgås ved at lave en tunnel under Brådalvej. Med en tunnelløsning vil cykelstien syd for Engkildevej kunne placeres øst for Brådalvej, og hensynet til de yngre cyklisters sikkerhed vil stadigt blive tilgodeset. En tunnelløsning er dog fravalgt. Løsningen vil medføre en betydelig fordyrelse af cykelstiprojektet, som ikke kan retfærdiggøres, når man tager den beskedne forventede cykeltrafik i området i betragtning, og når man tager i betragtning, at en krydsning henover vejen er en fuldt dækkende løsning, der kan udføres trafiksikkerhedsmæssigt forsvarligt. Ifølge V&S (Viemose & Spile) prisdata for anlæg 2014 vil en pladsstøbt tunnel på 10 meter beløbe sig til ca. 1 mill. kr. i anlægsudgifter. Hertil skal lægges udgift til afvandingsløsning, asfaltbelægning i tunnelen, udgravning til ramper ned i terræn samt opbrydning og efterfølgende retablering af Brådalvej, hvilket samlet anslås at beløbe sig til yderligere ca. 1 mill. kr. En løsning, hvor cyklisterne ledes til at benytte mindre befærdede eksisterende veje mellem Visse og Nøvling nemlig Vissevej og Nøvling Kirkevej har forvaltningen fravalgt af primært to årsager. Første årsag er, at ruten er meget mere kuperet end det påtænkte cykelstiforløb. Det er derfor tvivlsomt, om cyklisterne overhovedet ville benytte en sådan rute. For det andet er det hensigten, at der skal etableres et areal, der er forbeholdt de bløde trafikanter, hvorfor en sådan rute også vil gøre det nødvendigt, at der skal eksproprieres jord. Endeligt er det en ulempe ved ruten, at den virker mere øde på store stræk og er mindre befærdet, hvilket kan virke utrygt. En rute, der over en del af strækningen får et forløb langs Indkildestrømmen øst for Brådalvej betragtes ikke som en realistisk mulighed. Ud fra de kendte jordbundsforhold vil der kunne forventes omfattende blødbundslag. Dette forhold vil gøre, at der enten skulle foretages omfattende jordarbejder for at komme ned til fast bund, eller også, at der skulle accepteres løbende ekstra omkostninger til udbedring af sætninger. Ruten langs Indkildestrømmen er øde og ubefærdet, og den vil virke utryg. Økonomi Erstatningsbeløbet for etape 1, som forventes at udgøre ca kr., afholdes af Trafik og Veje over projekt 2718, cykelstihandlingsplanen. Rev. Kortbilag (Ekspropriation Brådalvej) Beslutning: Anbefales.

5

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling.

Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. Punkt 18. Ekspropriation til etablering af cykelsti langs Brådalvej mellem Visse og Nøvling. Etape 1. 2014-7290. By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning

Læs mere

Godkendelse af ekspropriation til etablering af vejudvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst

Godkendelse af ekspropriation til etablering af vejudvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst Punkt 26. Godkendelse af ekspropriation til etablering af vejudvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst 2017-041605 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at Byrådet godkender, at der træffes beslutning

Læs mere

Du klager endvidere på vegne af P, der ejer matr. nr. 2ag, 5be og 5ch Kinderup, Horsens.

Du klager endvidere på vegne af P, der ejer matr. nr. 2ag, 5be og 5ch Kinderup, Horsens. Dato 23. juni 2016 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 16/04087-36 Side 1/6 Ekspropriation til anlæg af cykelsti, Vodskovvej Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 Side 1 Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 I anledning af anlæg af dobbeltrettet cykelsti langs Faxevejs og Rønnedevejs sydside fra Rønnede til Faxe, afholdtes

Læs mere

Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109.

Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109. Bjergvej 109 Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109. Det nødvendige anlægsarbejde vil berøre privat ejendom. Byrådet har derfor vedtaget, at såfremt det

Læs mere

Ekspropriation af arealer til nyt vejanlæg, Aalborg Syd - Egnsplanvej.

Ekspropriation af arealer til nyt vejanlæg, Aalborg Syd - Egnsplanvej. Punkt 12. Ekspropriation af arealer til nyt vejanlæg, Aalborg Syd - Egnsplanvej. 2011-29845. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning om ekspropriation ifølge

Læs mere

Godkendelse af ekspropriation til vandløbsprojekt ved Klæstrup Mølle

Godkendelse af ekspropriation til vandløbsprojekt ved Klæstrup Mølle Punkt 12. Godkendelse af ekspropriation til vandløbsprojekt ved Klæstrup Mølle 2018-088845 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning om ekspropriation af arealer

Læs mere

Brådalvej. Cykelstiprojekt, Nøvling - Visse. Trafiksikkerhedsrevision Trin 1. google

Brådalvej. Cykelstiprojekt, Nøvling - Visse. Trafiksikkerhedsrevision Trin 1. google Brådalvej Cykelstiprojekt, Nøvling - Visse Trafiksikkerhedsrevision Trin 1 google Udarbejdet af: Gunvor Winther Dato: 19.02.2014 Version: 01 Projekt nr.: 6011-006 MOE A/S Åboulevarden 22 DK-8000 Aarhus

Læs mere

Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti

Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti Dato 10. november 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/08278-16 Side 1/7 Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

Orientering om etablering af cykelsti

Orientering om etablering af cykelsti 1 of 5 Orientering om etablering af cykelsti Langs Toftevej og Løgtenvej Syddjurs Kommune etablerer cykelsti støttet af statens Cykelpulje Projektet skal få flere til at cykle ved at forbedrede de fysiske

Læs mere

Godkendelse af ekspropriation af arealer og rettigheder til Nyt Aalborg Universitetshospital - etape II

Godkendelse af ekspropriation af arealer og rettigheder til Nyt Aalborg Universitetshospital - etape II Punkt 24. Godkendelse af ekspropriation af arealer og rettigheder til Nyt Aalborg Universitetshospital - etape II 2018-067047 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender, at der til

Læs mere

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje.

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for ekspropriation i henhold til lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. Ekspropriation til regnvandsbassin ved Birkelse Med henblik på

Læs mere

I brev af 28. august 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 8. august 2012 om ekspropriation til etablering af en cykelsti.

I brev af 28. august 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 8. august 2012 om ekspropriation til etablering af en cykelsti. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 22. marts 2013 12/09288 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF CYKELSTI I brev af 28. august 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 8. august 2012 om ekspropriation

Læs mere

NOTAT: Vurdering af Svogerslev Sikker Trafiks oplæg. I notatet gennemgås forslaget fra gruppen Sikker trafik i Svogerslev.

NOTAT: Vurdering af Svogerslev Sikker Trafiks oplæg. I notatet gennemgås forslaget fra gruppen Sikker trafik i Svogerslev. Veje og Grønne Områder Sagsnr. 291111 Brevid. 2589079 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk NOTAT: Vurdering af Svogerslev Sikker Trafiks oplæg 7. august 2017 I notatet gennemgås forslaget

Læs mere

Forundersøgelser af dobbeltrettet cykelsti langs Nordrupvej i Ringsted

Forundersøgelser af dobbeltrettet cykelsti langs Nordrupvej i Ringsted Forundersøgelser af dobbeltrettet cykelsti langs Nordrupvej i Ringsted Borgermøde i Nordrup 18. maj 2016 1 08-07-2016 Program Ca. tidspunkt Program 19.00 Velkomst og kort introduktion ved udvalgsformand

Læs mere

Høringsnotat Cykelsti Ugerløse - Nr. Vallenderød

Høringsnotat Cykelsti Ugerløse - Nr. Vallenderød Notat HOLBÆK KOMMUNE Dato: 28. februar 2017 Sagsb.: Erik Knudsen Sagsnr.: 17/4400 Dir.tlf.: 72365616 E-mail: erknu@holb.dk Høringsnotat Cykelsti Ugerløse - Nr. Vallenderød I forbindelse med linjeføringen

Læs mere

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti.

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. februar 2013 12/10831 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF STI I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni 2012 1 om ekspropriation

Læs mere

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Magistraten. Mødet den , kl. 09:00. Boulevarden 13

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Magistraten. Mødet den , kl. 09:00. Boulevarden 13 AALBORG BYRÅD Mødet den 15.09.2014, Boulevarden 13 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Beretning nr. 38 om revision af Aalborg Kommunes årsregnskab 2013.. 2 3. Den ukommenterede virksomhedsrapport januar-august

Læs mere

Administrativ indstilling

Administrativ indstilling Sagsnummer: 17/12489 Valg af endelig linieføring - Cykelsti syd om Askov (C) Administrativ indstilling Chef for Teknik & Miljø Peter Hansen indstiller, at Teknik & Miljø arbejder videre med linjeføringen

Læs mere

PROTOKOL. over. Torsdag den 10 juli 2008 kl.9.00 mødtes repræsentanter for Odder Kommune med de berørte lodsejere.

PROTOKOL. over. Torsdag den 10 juli 2008 kl.9.00 mødtes repræsentanter for Odder Kommune med de berørte lodsejere. PROTOKOL over Åstedsforretning afholdt i henhold til lov om offentlige veje, LBK nr. 671 af 19.08.99, 43, 45, 47-49 og 51-67 vedrørende erhvervelse af areal til svingbane på Rådhusgade. Torsdag den 10

Læs mere

Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af

Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af Herning kommune Arealfortegnelse Version 1.1 (2017-09-13) Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af Byudvikling

Læs mere

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej.

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. april 2013 12/06000-25 Søren Peter Kongsted spk@vd.dk 7244 3113 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF CYKELSTI I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens

Læs mere

Ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted

Ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted Punkt 6. Ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted 2015-017797 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning om ekspropriation af

Læs mere

Spildevandsplanlægning - Ændring af spildevandsplanen for Halkær, Djørup og Bislev.

Spildevandsplanlægning - Ændring af spildevandsplanen for Halkær, Djørup og Bislev. Punkt 1. Spildevandsplanlægning - Ændring af spildevandsplanen for Halkær, Djørup og Bislev. 2011-14066. Forsyningsudvalget indstiller til byrådet, at kommunens spildevandsplan vedrørende ændret ledningstracé

Læs mere

Cykelsti Bælum Terndrup

Cykelsti Bælum Terndrup Notat Center Plan Byg og Vej Journalnr: 05.00.00-P20-20-18 Ref.: Asger Rahbek Hansen Dato: 07-01-2019 Cykelsti Bælum Terndrup Med baggrund i budgetaftale 2018-21 er mulighederne for at etablere cykelsti

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL -------------------------------------------------------- Cykelsti Allingåbro - Ørsted: Side 1-8 -------------------------------------------------------- Norddjurs Kommune påtænker

Læs mere

Protokol. Ekspropriationer i medfør af lov om offentlige veje samt lov om planlægning

Protokol. Ekspropriationer i medfør af lov om offentlige veje samt lov om planlægning Protokol Ekspropriationer i medfør af lov om offentlige veje samt lov om planlægning Ekspropriation til nyt Aalborg Universitetshospital etape II Med henblik på ekspropriation til sikring af ovennævnte

Læs mere

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme Trafik og Veje Rådhuspladsen 1 DK 3300 Frederiksværk 3. september 2015 Side 1 af 4 Sagsnr 2014/0010182 CPR/CVR Bent Brønnum Rygårds Alle 34, Tibirke Sand 3300 Frederiksværk Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By,

Læs mere

De ved forretningen berørte lodsejere og brugere var indvarslet ved rekommanderede breve, samt almindelig post, den 18. april 2016.

De ved forretningen berørte lodsejere og brugere var indvarslet ved rekommanderede breve, samt almindelig post, den 18. april 2016. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 17. maj 2016 I anledning af anlæg af højresvingsbane i krydset Faxevej Vordingborgvej samt anlæg af rundkørsel i krydset Vordingborg

Læs mere

VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT RLHA ULBA RLHA

VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT RLHA ULBA RLHA REBILD KOMMUNE HOBROVEJ I STØVRING TRAFIKSIKKERHEDSVURDERING ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Baggrund og formål 2 1.1 Trafikgrundlag

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Boliger, Fyrkildevej, Smedegård (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Boliger, Fyrkildevej, Smedegård (2. forelæggelse) Punkt 6. Godkendelse af lokalplan 4-6-106 Boliger, Fyrkildevej, Smedegård (2. forelæggelse) 2016-020160 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender lokalplan 4-6-106 endeligt med nedenstående

Læs mere

BILAG 1 PROJEKTBESKRIVELSE

BILAG 1 PROJEKTBESKRIVELSE FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE BILAG 1 PROJEKTBESKRIVELSE SUPERCYKELSTI ÅRSLEV-ODENSE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 1 Baggrund og formål

Læs mere

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017 CYKELSTI THISTED HILLERSLEV Borgermøde den 15. juni 2017 DAGSORDEN Baggrunden for cykelstien Projektet Tidsplan Arealerhvervelse Spørgsmål BAGGRUNDEN FOR CYKELSTIEN Trafiksikkerhed og tryghed Vejens bredde

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE PROJEKTBESKRIVELSE VEDR. NY OFFENTLIG VEJ, STØVRING ÅDALE

PROJEKTBESKRIVELSE PROJEKTBESKRIVELSE VEDR. NY OFFENTLIG VEJ, STØVRING ÅDALE PROJEKTBESKRIVELSE PROJEKTBESKRIVELSE VEDR. NY OFFENTLIG VEJ, STØVRING ÅDALE Projektets formål Formålet med projektet er at forlænge den eksisterende nyetablerede offentlige vej, Støvring Ådale, knap 700

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 22. februar 2011 10/00745 EKSPROPRIATION TIL Y R VEJ. Vejdirektoratet har behandlet din klage af 12. januar 2010 på vegne af H C B over Kommunens beslutning af

Læs mere

Dato: Udarbejdet af: Jette Schmidt, Skanderborg Kommune

Dato: Udarbejdet af: Jette Schmidt, Skanderborg Kommune Projekt: Evaluering af 40 km/t zone på Vestermøllevej gennem Fruering. Dato: 09-01-2019 Udarbejdet af: Jette Schmidt, Skanderborg Kommune 1. Evaluering af 40 km/t zone på Vestermøllevej gennem Fruering.

Læs mere

Deltagerne på mødet blev opfordret til at tage diskussionen lokalt, men de skal ikke presse nogen til noget. Kun informerer.

Deltagerne på mødet blev opfordret til at tage diskussionen lokalt, men de skal ikke presse nogen til noget. Kun informerer. Aalborg Kommune Anlæg BLF By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 DK-9400 Nørresundby Att: Gitte Fogedgaard Gitte.fogedgaard@aalborg.dk Mette Halgaard Mette.halgaard@aalborg.dk Jakob Nielsen Jakob.nielsen@aalborg.dk

Læs mere

Notat. Omlægning af Næsvej. Model 2/Forslag A:

Notat. Omlægning af Næsvej. Model 2/Forslag A: Notat Til: Kopi til: Fra: Vej og Trafik Omlægning af Næsvej. Model 2/Forslag A: Der etableres en separat kørevej for bådtransporter, samt ny Næsvej med dobbeltrettet cykelsti og fortov/havnepromenade med

Læs mere

Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 25. april 2013

Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 25. april 2013 Side 1 Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 25. april 2013 I anledning af anlæg af dobbeltrettet cykelsti fra Lundevej ved Hårlev til Hellested, afholdtes der i Stevns Kommune

Læs mere

Forslag til opgradering af National Cykelrute 9 og Strandvejen i Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner

Forslag til opgradering af National Cykelrute 9 og Strandvejen i Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling November 2016 Forslag til opgradering af National Cykelrute 9 og Strandvejen i Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner https://www.cyklistforbundet.dk/find-din-afdeling/find-dit-lokale-cyklistforbund/hovedstaden-og-

Læs mere

TRAFIKVURDERING AF NYT BOLIGOMRÅDE I ALKEN INDHOLD. 1 Baggrund 2. 2 Beskrivelse Eksisterende forhold Fremtidige forhold 3

TRAFIKVURDERING AF NYT BOLIGOMRÅDE I ALKEN INDHOLD. 1 Baggrund 2. 2 Beskrivelse Eksisterende forhold Fremtidige forhold 3 ELLA THOR EJENDOMME APS. TRAFIKVURDERING AF NYT BOLIGOMRÅDE I ALKEN ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Baggrund 2 2 Beskrivelse 2 2.1

Læs mere

Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall

Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall Dato 2. oktober 2015 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon 7244 3113 Dokument 15/07542-23 Side 1/5 Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall I brev af 5. maj 2015 har du klaget over

Læs mere

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for Lufthavnsområdet, Thistedvej mv. som følge af nedlæggelse af Forsvarets renseanlæg.

Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for Lufthavnsområdet, Thistedvej mv. som følge af nedlæggelse af Forsvarets renseanlæg. Punkt 5. Spildevandsplanlægning - ændring af spildevandsplanen for Lufthavnsområdet, Thistedvej mv. som følge af nedlæggelse af Forsvarets renseanlæg. 2012-17481. Miljø- og Energiforvaltningen indstiller,

Læs mere

Anbefaling af placering af ny cykelsti

Anbefaling af placering af ny cykelsti Cykelsti ved Bjergvej i Kværkeby Anbefaling af placering af ny cykelsti Projektnummer: 1011811 Dato: 19. maj 2014 Udarbejdet af: LMA Kontrolleret af: EKJ Godkendt af: AHK Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse

Læs mere

at de modtagne indsigelser 1 og 3 ikke giver anledning til, at det fremsatte ændringsforslag til spildevandsplanen ændres,

at de modtagne indsigelser 1 og 3 ikke giver anledning til, at det fremsatte ændringsforslag til spildevandsplanen ændres, Punkt 4. Godkendelse af spildevandsplanen for at tilvejebringe ekspropriationsgrundlag for spildevandskloakering i sommerhusområdet Hals-Hou, delområde 8, 9 og 10 2015-068073 Miljø- og Energiforvaltningen

Læs mere

Forundersøgelser for cykelsti mellem Vigersted og Ortved med mulig fortsættelse til Jystrup. Borgermøde 31. maj 2016

Forundersøgelser for cykelsti mellem Vigersted og Ortved med mulig fortsættelse til Jystrup. Borgermøde 31. maj 2016 Forundersøgelser for cykelsti mellem Vigersted og Ortved med mulig fortsættelse til Jystrup Borgermøde 31. maj 2016 1 06-06-2016 Program Ca. tidspunkt Program 19.00 Velkomst og kort introduktion ved udvalgsformand

Læs mere

cykelpulje - Simmerbølle til Spodsbjergvej

cykelpulje - Simmerbølle til Spodsbjergvej [Modtager firma] cykelpulje - Simmerbølle til Spodsbjergvej CYKELFORBINDELSE SIMMERBØLLE VIA MØLLEMOSEVEJ TIL SPODSBJERGVEJ BILAG 1-5 Rekvirent Langeland Kommune Rådgiver Orbicon A/S Rolundvej 23 5260

Læs mere

Hørsholm Kommune ønsker at gennemføre trafiksanering af Område A i den vestlige del af kommunen. Området er vist på figur 1.

Hørsholm Kommune ønsker at gennemføre trafiksanering af Område A i den vestlige del af kommunen. Området er vist på figur 1. NOTAT Projekt Trafiksanering Område A Kunde Hørsholm Kommune Notat nr. 01 Dato 2016-06-15 Til Johanne Leth Nielsen Fra Lars Testmann 1. Trafiksanering af Område A Hørsholm Kommune ønsker at gennemføre

Læs mere

Åben Tillægsdagsorden. til. Udvalget for Økonomi og Erhverv

Åben Tillægsdagsorden. til. Udvalget for Økonomi og Erhverv Åben Tillægsdagsorden til Udvalget for Økonomi og Erhverv Mødedato: Onsdag den 6. januar 2016 Mødetidspunkt: 12:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 3, Bytoften Erik Buhl Nielsen, Peder

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd 4. maj 2005 via Magistraten Den J.nr. 01.02.05.P25.011.03/JTK/04/00185 Ref.: Tlf.nr.

Læs mere

Planlagt separatkloakering af K-område i Vedbæk

Planlagt separatkloakering af K-område i Vedbæk Planlagt separatkloakering af K-område 3.3.01 i Vedbæk Beskrivelse af de konkrete ændringer Spildevandsplanen ændres, således at hele det fælleskloakerede K-område 3.3.01 angives som separatkloakeret med

Læs mere

Københavns Kommune. 1 Indledning. S-N-LGS-6001 TSR 1 TSA Strandvænget - lokalgade. 1.1 Revisionsprocessen. 17. februar 2014 SB/UVH

Københavns Kommune. 1 Indledning. S-N-LGS-6001 TSR 1 TSA Strandvænget - lokalgade. 1.1 Revisionsprocessen. 17. februar 2014 SB/UVH S-N-LGS-6001 TSR 1 TSA Strandvænget - lokalgade 17. februar 2014 SB/UVH 1 Indledning Københavns Kommune har anmodet Via Trafik om at foretage en trafiksikkerhedsrevision (TSR) af et alternativ profil for

Læs mere

Pålæg af rådighedsindskrænkninger, Gl. Hvorupvej 120, Hvorup.

Pålæg af rådighedsindskrænkninger, Gl. Hvorupvej 120, Hvorup. Punkt 14. Pålæg af rådighedsindskrænkninger, Gl. Hvorupvej 120, Hvorup. 2013-1974. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der træffes beslutning om pålæg af rådighedsindskrænkninger

Læs mere

Redegørelse om fordeling af vejbidrag ved anlæg af Ny Absalonsvej og Hærvejsstien i byudviklingsområdet

Redegørelse om fordeling af vejbidrag ved anlæg af Ny Absalonsvej og Hærvejsstien i byudviklingsområdet Aarhus Ryhavevej 7 8210 Aarhus V 7733 2121 www.le34.dk Thomas Normann Asmussen +45 7733 2106 D +45 3163 9206 M TNA@le34.dk 19. august 2015 Projekt: 1504348 Dokument: D15-150090 Side 1 af 7 Redegørelse

Læs mere

Anlægsbevilling - Projekter i cykelstiplanen - Åbent

Anlægsbevilling - Projekter i cykelstiplanen - Åbent Anlægsbevilling - Projekter i cykelstiplanen - Åbent Tidl. politisk behandling Forventet sagsgang Lovgrundlag BY, 03.05.11, pkt. 57 TM-U, ØK, BY Vejloven SAGENS INDHOLD I budget 2014 er der afsat 4,0 mio.

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat. Byudviklingsplan Gistrup.

Godkendelse af opsamling på fordebat. Byudviklingsplan Gistrup. Punkt 6. Godkendelse af opsamling på fordebat. Byudviklingsplan Gistrup. 2018-024168 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender, at der udarbejdes et forslag til en

Læs mere

Notat Evaluering af 2 minus 1 vej, Harrestrupvej

Notat Evaluering af 2 minus 1 vej, Harrestrupvej Til: Ballerup Kommune Center for Miljø og Teknik Hold-an Vej 7 DK-2750 Ballerup BALLERUP KOMMUNE Dato: 9. november 2017 Tlf. dir.: 24294910 E-mail: herb@balk.dk Kontakt: Herdis Baierby Notat Evaluering

Læs mere

Afgørelse om genoptagelse af klage over vejbidrag

Afgørelse om genoptagelse af klage over vejbidrag Dato 21. marts 2018 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 16/10446-39 Side 1/5 Afgørelse om genoptagelse af klage over vejbidrag D har i e-mail af 15. juni 2017

Læs mere

Tryghed langs skolevejen. - En undersøgelse af skolebørns opfattelse af tryghed i trafikken samt ny proces til udarbejdelse af skolevejsanalyser

Tryghed langs skolevejen. - En undersøgelse af skolebørns opfattelse af tryghed i trafikken samt ny proces til udarbejdelse af skolevejsanalyser Tryghed langs skolevejen - En undersøgelse af skolebørns opfattelse af tryghed i trafikken samt ny proces til udarbejdelse af skolevejsanalyser Baggrund Marie Thesbjerg Ansat ved Rambøll Danmark Trine

Læs mere

Projektbeskrivelse - cykelsti mellem Aarup og Grønnemose (5560)

Projektbeskrivelse - cykelsti mellem Aarup og Grønnemose (5560) Projektbeskrivelse - cykelsti mellem Aarup og Grønnemose (5560) Baggrund for projekt Assens Kommune har en vision om at udvikle Aarup som en moderne bæredygtig stationsby, der udnytter områdets potentialer,

Læs mere

NOTAT: Oversigt over cykelprojekter 2016

NOTAT: Oversigt over cykelprojekter 2016 Veje og Grønne Områder Sagsnr. 276634 Brevid. 2253426 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk NOTAT: Oversigt over cykelprojekter 2016 20. januar 2016 Notatet beskriver hvilke cykelprojekter,

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 3. Gug Boldklub, Gug, Kommuneplantillæg 4.029, Lokalplan 4-3-102, Redegørelse for bæredygtighed samt ophævelse af Lokalplan 03-003, Vissegård, Idrætsanlæg (2. forelæggelse). 2012-36189. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Stiprojekt ved Nørreport/Sverigesgade - Ekspropriation

Stiprojekt ved Nørreport/Sverigesgade - Ekspropriation Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø, Center for Byens Anvendelse Dato 13. oktober 2014 Stiprojekt ved Nørreport/Sverigesgade - Ekspropriation Ekspropriation af Sømandshjemmet

Læs mere

Transportudvalget L 133 Bilag 1 Offentligt

Transportudvalget L 133 Bilag 1 Offentligt Transportudvalget 2014-15 L 133 Bilag 1 Offentligt NOTAT Dato J. nr. 19. december 2014 2014-3505 Høringsnotat Vedrørende forslag til Lov om anlæg af anlæg af motorvej syd om Regstrup (L133) Udkast til

Læs mere

Protokol til åstedsforretning.

Protokol til åstedsforretning. Protokol til åstedsforretning. Randers kommune har planlagt en ombygning af krydset Hadsundvej/Glentevej/Gråpilevej til lyssignalreguleret kryds. Der blev derfor afholdt åstedsforretning den 12. august

Læs mere

Åstedsforretning. Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej.

Åstedsforretning. Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej. Herning kommune Åstedsforretning Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej. Udskrift af protokollen fra åstedsforretningen 3. og 4. april 2013 Geopartner Landinspektørgården

Læs mere

TRAFIKBETJENING AF NY DAGLIGVAREBUTIK I TARP

TRAFIKBETJENING AF NY DAGLIGVAREBUTIK I TARP REITAN EJENDOMSUDVIKLING AS ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 TRAFIKBETJENING AF NY DAGLIGVAREBUTIK I TARP 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk TEKNISK NOTAT 1 Baggrund Reitan

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vurdering af løsningsforslag for ny adgangsvej til Eco Park, Rønnede. Faxe Kommune. 1 Baggrund. 2 Forslagene til vejføring

Indholdsfortegnelse. Vurdering af løsningsforslag for ny adgangsvej til Eco Park, Rønnede. Faxe Kommune. 1 Baggrund. 2 Forslagene til vejføring Faxe Kommune Vurdering af løsningsforslag for ny adgangsvej til Eco Park, Rønnede COWI A/S Jens Chr S 8000 Aarhu Telefon 87 Telefax 87 wwwcowid Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 1 2 Forslagene til vejføring

Læs mere

Afgørelse om etablering af dobbeltrettet cykelsti mellem Humlum og Oddesundbroen i Struer Kommune ikke er VVMpligtig

Afgørelse om etablering af dobbeltrettet cykelsti mellem Humlum og Oddesundbroen i Struer Kommune ikke er VVMpligtig Vejdirektoratet Niels Juels Gade 13 1022 København K. vd@vd.dk Tværgående planlægning J.nr. NST-130-00307 Ref. fleka Den 6. maj 2014 Afgørelse om etablering af dobbeltrettet cykelsti mellem Humlum og Oddesundbroen

Læs mere

Notat. Skoleveje i Erritsø. Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Erritsø Fællesskole med undervisning på 3 skoler:

Notat. Skoleveje i Erritsø. Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Erritsø Fællesskole med undervisning på 3 skoler: Notat Skoleveje i Erritsø Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Erritsø Fællesskole med undervisning på 3 skoler: Lyng Skole 0. 6. kl. fra eget tidligere distrikt. Erritsø Centralskole

Læs mere

Formålet med trafiksaneringen var, at nedsætte biltrafikkens hastighed og øge trygheden for de bløde trafikanter.

Formålet med trafiksaneringen var, at nedsætte biltrafikkens hastighed og øge trygheden for de bløde trafikanter. NOTAT Projekt Evaluering af 2 minus 1 vej på Stumpedyssevej Kunde Hørsholm Kommune Notat nr. 01 Dato 2016-12-20 Til Johanne Leth Nielsen Fra Lars Testmann Kopi til Charlotte Skov 1. Evaluering af 2 minus

Læs mere

Skolevejsanalyse 2013 Blåhøj Skole

Skolevejsanalyse 2013 Blåhøj Skole Skolevejsanalyse 2013 Blåhøj Skole Ikast-Brande Kommune Drift- og Anlægsafdelingen Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Telefon 9960 4000 E-mail: post@ikast-brande.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Egedal Kommune. Ganløse Skole Vurdering af skoleveje NOTAT 8. september 2017 IH/PH/TVO

Egedal Kommune. Ganløse Skole Vurdering af skoleveje NOTAT 8. september 2017 IH/PH/TVO Ganløse Skole Vurdering af skoleveje NOTAT 8. september 2017 IH/PH/TVO 1 Indledning... 3 2 Problemstillinger... 5 3 Trafiktal... 9 4 Løsningsforslag... 11 4.1 Løsningsforslag 1... 11 4.2 Løsningsforslag

Læs mere

Vi har den 2. juni 2016 modtaget dine bemærkninger til vores udkast til afgørelse af 24. maj 2016.

Vi har den 2. juni 2016 modtaget dine bemærkninger til vores udkast til afgørelse af 24. maj 2016. Dato 10. juni 2016 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 16/04841-20 Side 1/5 Ekspropriation af del af matr. nr. 4ek og 4cd Kregme By, Kregme, anlæg af sti

Læs mere

NOTAT. Cykelsti ved Videbæk. Projektnummer Ringkøbing-Skjern Kommune. Emne Teknisk notat af 11/ Mogens Dahl

NOTAT. Cykelsti ved Videbæk. Projektnummer Ringkøbing-Skjern Kommune. Emne Teknisk notat af 11/ Mogens Dahl NOTAT Projekt Cykelsti ved Videbæk Projektnummer 1351600082 Kundenavn Ringkøbing-Skjern Kommune Emne Teknisk notat af 11/01-2017 Til Fra Kvalitetssikring Mogens Dahl Kresten Lysholdt-Andersen KIRK 1/8

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.055 og Lokalplan 4-3-105 Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) 2016-008444 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Indhold. Trafiksikkerhedsprojekter til prioritering 2015. Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2. Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5

Indhold. Trafiksikkerhedsprojekter til prioritering 2015. Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2. Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5 Indhold Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2 Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5 Side 5 - beskrivelse af projekter i prioritet 1 og 2 1 Projekter prioritet 1 og 2 kategori Lokalitet

Læs mere

Skoleveje Kirstinebjergskolen

Skoleveje Kirstinebjergskolen Notat Skoleveje Kirstinebjergskolen Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Kirstinebjergskolen med undervisning på 4 skoler: Bøgeskov Skole 0. 6. kl. fra eget tidligere distrikt. Egumvejens

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv m.m., Lufthavnsvej og Thistedvej, Lindholm (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv m.m., Lufthavnsvej og Thistedvej, Lindholm (2. forelæggelse) Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 2.016 og Lokalplan 2-4-106 Erhverv m.m., Lufthavnsvej og Thistedvej, Lindholm (2. forelæggelse) 2016-002310 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet

Læs mere

Arealfortegnelse nr. 1

Arealfortegnelse nr. 1 nr. 1 Vedrørende ekspropriation til forlængelse af Jøncksvej i Rødby Udarbejdet den 19. september 2018. Fortegnelse over ejere og brugere af ejendomme mv., der vil blive berørt af en ekspropriation, som

Læs mere

Forslag til opgradering af Langmarksvej

Forslag til opgradering af Langmarksvej Forslag til opgradering af Langmarksvej Forord Horsens vokser år for år, og det betyder flere biler på vores veje. For at vejnettet ikke skal sande til, vedtog Horsens Byråd i 2017 en ambitiøs trafikplan,

Læs mere

Godkendelse af ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted

Godkendelse af ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted Punkt 7. Godkendelse af ekspropriation til etablering af cykelsti - Vodskov, Uggerhalne, Grindsted 2015-059583 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender, at den tidligere i byrådets møde

Læs mere

Notat. Beskrivelse af Anlægsfasen for Egnsplanvej, tilslutningsanlæg. VVM-redegørelse for Nye vejanlæg i Aalborg Syd. Svend Erik Pedersen

Notat. Beskrivelse af Anlægsfasen for Egnsplanvej, tilslutningsanlæg. VVM-redegørelse for Nye vejanlæg i Aalborg Syd. Svend Erik Pedersen Notat Projekt Kunde Fra Til VVM-redegørelse for Nye vejanlæg i Aalborg Syd Aalborg Kommune Svend Erik Pedersen Aalborg Kommune Rambøll Danmark A/S Prinsensgade 11 DK-9000 Aalborg Danmark Telefon +45 9935

Læs mere

Vejadgang til nyt boligområde ved Hald Ege

Vejadgang til nyt boligområde ved Hald Ege Notat Bilag til Teknisk udvalg d. 27. januar 2016 Vejadgang til nyt boligområde ved Hald Ege Byrådet vedtog den 20. juni 2012 (sag nr. 6 Kommuneplan 2013 2025, behandling af alle indkomne ideer og forslag

Læs mere

Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN

Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN Dagsordenpunkt Endelig vedtagelse af hovedforslag som linjeføring samt tillæg nr. 19 med tilhørende VVM-redegørelse til Kommuneplan 2017-2028 og lokalplan 10-026 for Drewsensvejs forlængelse mod vest Sagsbehandler:

Læs mere

TILLÆG NR. 5 TIL SPILDEVANDSPLAN ÆNDRINGER AF TIDSPLAN FOR SOMMERHUSKLOAKERING

TILLÆG NR. 5 TIL SPILDEVANDSPLAN ÆNDRINGER AF TIDSPLAN FOR SOMMERHUSKLOAKERING Natur, Miljø og Trafik TILLÆG NR. 5 TIL SPILDEVANDSPLAN 2014-2018 ÆNDRINGER AF TIDSPLAN FOR SOMMERHUSKLOAKERING Offentliggørelse og vedtagelse Forslag til tillæg nr. 5 til den gældende spildevandsplan

Læs mere

Mødereferat. Udvidelse af Lågegyde.

Mødereferat. Udvidelse af Lågegyde. Mødereferat Sted: Hørsholm Rådhus Dato: 4. februar 2010 Deltagere: Repræsentanter fra grundejerforeningerne omkring Lågegyde Politi Movia Dansk Cyklistforbund Repræsentanter fra Grønt Råd Viatrafik Repræsentanter

Læs mere

Trafik- og adfærdsanalyse

Trafik- og adfærdsanalyse Trafik- og adfærdsanalyse Kongelundsvej / Oliefabriksvej Supplerende undersøgelse og forslag om trafiksanering af en del af Kongelundsvej Udarbejdet af: Lene Hansen Kontrolleret af: Morten Fabrin, Trine

Læs mere

Uddrag af lov om offentlige veje (Vejloven)

Uddrag af lov om offentlige veje (Vejloven) Uddrag af lov om offentlige veje (Vejloven) Lov nr. 1520 om offentlige veje m.v. af 27. december 2014 Kapitel 10 Ekspropriation og taksation Ekspropriationsmyndigheder 94. Ekspropriation til kommunale

Læs mere

Vores afgørelse Vi finder ikke, at der er grundlag for at tilsidesætte ekspropriationen som ugyldig.

Vores afgørelse Vi finder ikke, at der er grundlag for at tilsidesætte ekspropriationen som ugyldig. Dato 14. december 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 16/03297-30 Side 1/6 Etablering af sti mellem Solbjerg og Teglvænget Jeres sagsnr.: 11-14169-HE I

Læs mere

Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan (2. forelæggelse)

Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan (2. forelæggelse) Punkt 8. Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan 4-10-101 (2. forelæggelse) 2014-18977 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte plan endeligt. Ændringer

Læs mere

Østerbro Lokaludvalgs høringssvar og Teknik- og Miljøforvaltningens kommentarer til høringssvar. Sagsnr

Østerbro Lokaludvalgs høringssvar og Teknik- og Miljøforvaltningens kommentarer til høringssvar. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Bilag 5 Østerbro Lokaludvalgs høringssvar og Teknik- og Miljøforvaltningens kommentarer til høringssvar Høringssvar vedr. Svanemøllerutens 3. etape (af

Læs mere

Cykelsti langs Stumpedyssevej

Cykelsti langs Stumpedyssevej Cykelsti langs Stumpedyssevej Hørsholm Kommune ønsker at forbedre forholdene for cyklister langs Stumpedyssevej for at give især skolebørn en god og sikker cykelforbindelse frem til skolen. 1. Overordnet

Læs mere

AARHUS Ø. Rekreativ forbindelse Nord Bernhardt Jensens Boulevard

AARHUS Ø. Rekreativ forbindelse Nord Bernhardt Jensens Boulevard AARHUS Ø Rekreativ forbindelse Nord Bernhardt Jensens Boulevard 5448 VISIONEN I begyndelsen af dette årtusinde satte Aarhus Kommune en vision for Aarhus: Aarhus en god by for alle og en by i bevægelse.

Læs mere

Notat, bilag til Teknisk udvalgs behandling august 2015

Notat, bilag til Teknisk udvalgs behandling august 2015 Notat, bilag til Teknisk udvalgs behandling august 2015 Gennemgang af mulige vejadgange til byudviklingsområde mellem Vejlevej 2 og Hald Ege (Teglgårdsvej/Nonbo Enge) Generelt Alle 3 forslag skal krydse

Læs mere

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk NOTAT Projekt Skolevejsundersøgelser i Aarhus Kommune Kunde Aarhus Kommune Notat nr. 33. Møllevangskolen Dato 2011.03.23 Deltagere Majbritt Jensen Møllevangskolen Anne Vinter Trafik & Veje, Aarhus Kommune

Læs mere

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg.

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg. AFTALE OM BYRUM OG TRAFIKLØSNING VED FALKONER CENTRET ( Aftalen ) MELLEM Frederiksberg Kommune, Rådhuset By- og Miljøområdet CVR-nr. 11259979 Smallegade 1 2000 Frederiksberg (Herefter benævnt FK") som

Læs mere

Tillæg nr. 3 til spildevandsplanen for Odsherred Kommune. Ændringer af tracéer for afskærende ledninger til Tengslemark Renseanlæg

Tillæg nr. 3 til spildevandsplanen for Odsherred Kommune. Ændringer af tracéer for afskærende ledninger til Tengslemark Renseanlæg Forslag til Tillæg nr. 3 til spildevandsplanen 2014-18 for Odsherred Kommune Ændringer af tracéer for afskærende ledninger til Tengslemark Renseanlæg Juni 2016 Offentliggørelse og vedtagelse Forslag til

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, Lundevej, Nibe (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, Lundevej, Nibe (2. forelæggelse) Punkt 22. Godkendelse af Lokalplan 10-1-112 Boliger, Lundevej, Nibe (2. forelæggelse) 2017-026379 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 10-1-112 endeligt uden ændringer. Mariann

Læs mere