Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018"

Transkript

1 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Tilstede: Katrine T (går tidl.), Maria V (kommer kl. 17) Afbud: Clara, Niels B, Urd, Sofie, Maria H, Benjamin 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Josefine) b. Valg af referent (Forslag: Tobias) c. Valg af SoMe ansvarlig d. Godkendelse af referat (KKR6)* Udsendt som særskilt bilag. Under meddelelser fra APU må der gerne komme efternavn på Gunver Lillevang Der må gerne slettes passagen om diskussion om medlemsfordele. Der kan bare stå der foregår en diskussion Godkendt e. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 5 Uden tavshedspligt OK18 punkt Majkampagne under evaluering 2. Introduktion til årsrapporten 2017 En kort introduktion til årsrapporten og hvordan denne læses. Ved Erik og Josefine. Josefine gennemgår en introduktion til årsrapporten. Erik overtager og gennemgår hovedtallene fra KKF Regnskabsmedarbejder Der ønskes en anderledes tilrettelæggelse af regnskabsdelen af foreningen. HB orienteres i morgen. 3. Godkendelse af årsrapport 2017* Gennemgang af årsrapport ved revisor og godkendelse af denne. Bilag vil blive udsendt så snart årsrapporten foreligger. Vi fik regnskabet i god tid der var dog lidt bøvl med regnskabsdelen fra vores side. Derfor blev det sendt sent ud. Der undskyldes Resultat: overført resultat (uden Forlaget) mod budgetteret Vi går under budget på en del poster som er med til at forklare det postive resultat. Ingen spørgsmål til gennemgangen af årsregnskabet Revisionsprotokollatet FADLs Kredsforening, København Blegdamsvej København N Tlf Mail kkf@fadl.dk Web

2 Der er ingen kommentarer angående driften i revisionsprotokollatet. Der er punkter i protokollatet angående kontingenter, husets værdi og som altid likviditet. Side 2 af 8 Årsregnskabet og revisionsprotokollatet bliver godkendt. Bestyrelsen underskriver. MVS midler Overføres til næste år 37k positiv at vi har fået brugt pengene i år modsat sidste år. Godkendes bestyrelsen skriver under 4. Tillidsrepræsentanterne Tillidsrepræsentanterne kommer med forlag til initiativer samt status på deres igangværende arbejde. Ved tillidsrepræsentanterne. Michala fortæller om TRs planer De har haft møde Ossian og Erik. De vil gerne have en Tillidstelefon som kan gå på skift mellem TR ligesom de gør med mailen i øjeblikket. Derudover har de lagt mærke til nye FADL events de vil gerne vide om det er interessant om de deltager. Ellers kommer de til holdmøderne og til modul C De har problemer med holdmøderne, fordi de ikke kan få kontakt til holdlederne eller manglende respons fra holdledere. Ny plan for modul C om at blive en fast del af modulet. De vil eventuelt komme til modulet før modul C og reklamere om at de byder på en øl eller sodavand efter modul C. Der bliver nikket godkendende til at holdleder uddannelse og Hold 9000 uddannelse er en god idé. Opfordring til at huske på at skrive til TR 5. Uden tavshedspligt Frederikke (stud. med. mellem 11. og 12. sem), repræsentant fra projektet Uden Tavshedspligt. Havde i efteråret kontakt til Lægeforeningen og Yngre Læger som mente at #MeToo/uønskede tilnærmelser ikke var ikke problem i den danske lægestand. Startet en lille græsrodsbevægelse om #MeToo hos læger/medicinstuderende i Danmark lignende bevægelser ses også i Norge og Sverige. En undersøgelse viser af 5,7% af alle læger har været udsat for sexchicane. Formentlig en underrepræsentation.

3 Der ønskes en dialog om at folk har et sted hvor de kan gå hen hvis de oplever sexchicane samt at det er et sikkert sted. Side 3 af 8 Et forslag er at holde et oplæg på universiteterne det har FADL allerede sagt ja til at afholde. Yngre Læger kører en undersøgelse blandt deres medlemmer til efteråret angående sexchicane. YL havde en god kampagne med både patientansvarlig læge samt supervisionskampagnen lignende idéer kan måske bruges i denne kampagne Der er endnu ikke reel kontakt til DSR men de vil rigtig gerne. Der nedsættes en arbejdsgruppe bestående af : Andrea, Anders, Linnea, Niels Emil, Maria V, Annarita som arbejder på et arrangement i København med folkene fra Uden Tavshedspligt. MARIA VESTAGER indkalder 6. Evt. salg af FADL Københavns aktier i FADLs Forlag* Hovedforeningen har igennem snart 1. år haft en dialog med lægeforeningen omkring salg af aktier. FADL Aarhus har på sidste Hovedbestyrelsesmøde tilkendegivet at de ønsker en større ejer andel af Forlaget. Der ønskes en diskussion om FADL København kan have glæde af en bredere fordeling af aktierne i FADL Forlag. Der er pros og cons ved et salg, som der ønskes diskuteres og belyst af repræsentantskabet. Den nuværende aktiefordeling i FADLs Forlag foreligger i bilag. HFs økonomi er bundet meget op på deres andel af aktier i FADLs Forlag. Der har været tilbud frem og tilbage mellem Lægeforeningen Nu kører der to spor et med salg til Lægeforeningen, et med salg til Aarhus. Lægeforeningen vil kun købe aktier hvis FADL er enig om at sælge aktier. Aarhus vil kun sælge hvis de får mulighed for at købe først. København vil potentielt kunne få samme fordel ved at have en mindre del af deres økonomi bundet op på aktier i forlaget. Der er to muligheder for Aarhus i overtagelse af aktier 1) Køb af aktier fra enten HF eller KKF 2) Kapitalindskud Der argumenteres for at det også er en fordel for København at få en mere stabil økonomi med færre aktier. Samtidig argumenteres der også for at salget med Lægeforeningen skal overstås først, og så må man håndtere Aarhus efterfølgende. Der er flere kommentarer om at Aarhus kommer på et lidt dårligt tidspunkt men det var nok også deres mening.

4 Vi er fortsat åbne over for at fortsætte samarbejdet med Lægeforeningen. Vi er samtidig også åbne over for at Aarhus kan købe aktier. Enten af HF eller KKF Side 4 af 8 7. Status på igangværende projekter* Mundtlig status på projekter. Projekt oversigt forefindes i bilag Køfest (Claas) I september til Bachelorfest (NB, Eva og Clara) Ingen status Eksamenshåndteringskurser Der bliver sendt ansøgning til HB i aften EKG kort De er i designfacen. De kommer til næste semester Studenterhuset Møde med brugergruppen det bliver stadig lukket. Vi bliver stadig tilbudt lokaler ved studenterpræsten. Der bliver kigget på mulighed for De Gamles By. Ryd ud i arkivet i kælderen der bliver kigget på det. Industrien tør ikke købe huset, desværre. Nytte og pligtetik i lægefaget Claas har skrevet mails med hende der skrev et debat inlæg det kommer efter sommerferien 8. Tilbagemelding om salg af medlemsfordele* På sidste repræsentantskabsmøde blev der diskuteret om FADL skulle sælge medlemsfordele til ikke-medlemmer. I Hovedbestyrelsen blev det besluttet at det ikke var foreningens holdning at det var tilladt. Dog blev der langt op til en prøvede periode med et nyt EKG-kittelkort. Tore fra Aarhus vil udarbejde et bilagsmateriale der eftersendes. Salg af 38 specialer og journalkoncepter blev nedstemt på sidste HB møde. 9. DHL-stafetten 2018 Ved Josefine og Linnea (AFU). Der er bestilt telt, og video på Facebook samt event. Like og inviter venner. Alt går godt. Opfordring til at finde et hold. Hvis man gerne vil være med, så skal man sende en mail til kristian.jeppesen@fadl.dk det er en messengertråd.

5 10. FADL på rustur og rusintro 2018 Planlægningen af rusintro forløbet, samt FADL på rustur 2018 skal så småt til at planlægges. Der ønskes en tilkendegivelse om man ønsker at deltage i FADL på rustur samt planlægningen af rusintro forløbet. Vi skal på rustur. Evalueringsmøde blev afholdt. Der bliver lavet mindre ændringer ifht rusintro. Hvem vil afsted som FADL på Rustur: Andrea, Kaare, KI, Josefine. Claas skriver en mail ud Det er august. Side 5 af Møde i DSMU torsdag d. 24. maj Vi har i UPU en observatørplads i Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse, men der er desværre ikke nogen, der har mulighed for at deltage og vil derfor høre, om en fra KKF vil træde til. Mødet afholdes på CAMES Rigshospitalet og der er middag efterfølgende. Ved Annarita. Der er møde i DSMU UPU kan ikke stille en person. Det er kl med middag efterfølgende. Der skrives ud til repræsentantskabet. 12. OK18 De er i gang. Uenighed om lønsum og organisationsmidler på LVG og SPV området. Der er bedt om beregning af lønsum. Der burde være 127 mil på SPV de siger 107. På LVG siger de 0,35 % i organisationsmidler det samme siger de i SPV. Tidligere 0,69 %. Noget med frokostpause. Forhandlingsmøde for SPV d. 8. juni. For LVG d. 11. juni. Der er ingen tidsbegrænsning. UAU har forhandlet i dag. Der var afsat to timer. Enig om lønsum og organisationsprocent. De var kun interesseret i pension. Da man er under CFU forliget går forhandlingspengene til generelle lønstigninger. Det bliver 8,1 % lønstigninger. Der er ikke indgået en aftale. 13. Kandidatreception Ved MFU. Der er kandidatreception den 27. juni. Tilmelding startede i dag. Det samme med skilte. Det er kl Hvem kommer: Annarita, Claas, Christian B, Andreas, Niels Emil, Josefine, Eva, Maria V kommer tidligere. Malte sender en mail. Niels Emil vil gerne holde en fed tale. 14. Evalueringer a. Nyligt afholde arrangementer Herunder 1. maj, bezzerwizzer, petanque, vinsmagning mm.

6 1 maj: Linnea roser for at folk kom til tiden og gav en kæmpe hjælp. Godt arbejde alle sammen. Lidt for meget kringle og juice. Husk dug. Flere stole. Og borde. Side 6 af 8 Bezzerwizzer Der ligger en handleplansskabelon Maria V står for det til efteråret. Med Malte og Andrea. Petanque Det var hyggeligt kunne godt gentages, men få deltager. 600kr til 12 deltagere. Vinsmagning Katrine Thomsen havde det godt. Der blev drukket godt med vin, og folk vil gerne have lignende arrangementer. Malte står for det. Nicolai Tøttrup vil gerne være med b. Repræsentantskabsweekenden 2018* Der foreligger skriftlig evaluering af repræsentantskabsweekenden i bilag. Skriftlig evaluering. Ærgerligt at der ikke var flere. Husk nu at skrive det i kalenderen. c. Majkampagne Kritik af holdledertillæg eventuel en differentiering Kritik af psykoncept Ønske om bankkursus. Vagtplanlægning over mobilapp (Ossian) Holdjobsøgning på mail (Ossian) Kæmpe ros til Kaare, Niels Emil og Clara for at have stået der så meget. Tre uger er måske lidt lang tid. 15. Internt fællesdrev Orientering om nyt online-drev til repræsentantskabet, til brug både lokalt og nationalt. Der er kommet et nyt internt drev til blandt andet arkiv håndtering. Det her Synology det er online, program samt app til telefonen. Der er oprettet bruger til os alle. Der kommer mere info på mails 16. Støtteansøgninger a) EORTA Fuldt beløb: Nedstemt 1400kr: Godkendt

7 b) Rusbogen pva Rusvejledningen Udskydning: Nedstemmes Fuldt beløb: For: 7 Imod: 7 Blankt: 4 Falder 5000kr: Godkendt. Side 7 af Meddelelser a. Kredsforeningen (KKF) Første. Medlemsfordelsudvalget (MFU) Ny medlemsfordel Cravings (cupcakes) 10 % ligger i NV. Anden. Kursusudvalget Kursusudvalgsdagen udskudt pga Erik. Det er den 7. juni kl Tredje. Arrangements- og foredragsudvalget (AFU) Intet yderligere b. Tillidsrepræsentanter (TR) Intet nyt siden tidligere punkt. c. FADL Københavns Vagtbureau (KVB) Ossian orienterer om skattesag mellem SKAT og Regionerne. Dialysehold på Herlev, samt medicingiverhold på Næstved og Roskilde uden ansøgninger. Bliver genopslået. d. Hovedforeningen (HF) Første. Anden. Tredje. Fjerde. Femte. HB formand Økonomisk ser det godt ud. Man er foran eget budget. Jeanette er blevet opsagt. Der prøves at rekrutteres nye studentermedhjælpere. En stud. jur modtaget 3 ansøgninger. En it stud en ansøgning. Denne genindrykkes. Den nye persondataforordning træder i kræft den 25. maj FADL er klar. Flere holdninger noget om tobaksrygning til HB i morgen KKFs HB-medlemmer Skæg diskussion med Aarhus i morgen på HB. Det handler om hvordan sammensætning af nye nationale møder skal være. Nationalt Medlemsfordelsudvalg (nationalt MFU) De 38 specialer kommer igen til jul i form af De 39 specialer Overenskomstudvalget (OU) De har travlt ifht overenskomstforhandlinger. Herlev-Østerbrosagen hænger stadig. Har ikke fået svar siden december. Lønsummen kan godt blive et problem. Beregningerne er forskellige Lægevikargruppen (LVG)

8 Sjette. Syvende. Ottende. Meget er sagt tidligere Ifht simulationsområdet er der møde med Terje den 1. juni angående de manglende ansættelsesbreve for de sim. ansatte på RH. En sag angående skolarstipendier på RH ifht ATP midler versus feriepenge. Kursus i alle fire om LVG overenskomsten. Der bliver fundet datoer her i aften. Universitetsansattes Udvalg (UAU) De har forhandlet i dag Arbejdsmarkedspolitisk udvalg (APU) Kristian har lige modtaget Den Lille Orange den er flot. Der er møde med Gunver Lillevang på torsdag. De forbereder sig til FM. En jord og betonarbejder fra 3F vil gerne give pølser til et arrangement, hvis der er mulighed for at tale lidt om fagforeninger i det 21. århundrede. Uddannelsespolitisk udvalg (UPU) De glæder sig til FM. Og følger spændt med i Region Sjællands kandidatuddannelse. e. FADLs Forlag Årets resultat var positivt. Der er fokus på digitalisering og piratkopiering som der arbejdes videre med. Der er også fokus på deduktion af lageret. Nyt medlem i bestyrelsen fra Odense og Aarhus. Josefine er blevet formand. NB er næstformand. Der har været lidt bøvl med noget lagerflytning f. Andre - Mødeplan for forefindes i bilag. Intet Side 8 af 8 Snackansvarlige til den 13. juni Christian Suppli Benson og Eva Rudjord 18. Eventuelt Malte har set sig lun på Bettina. (s) tablet. Han vil gerne have en. Det er ikke muligt at få de superbrugeradgange som politikere. Ryd op i hulen Der er en FADL delegation til AMEE 2018 der bliver søgt penge til det. Mødeevaluering Med venlig hilsen Ossian Gundel

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Dato 13. juni 2017 Tilstedeværende: Josefine, Andrea, KF, KI, KT, Kaare, Sebastian, Emma, Andreas, Mads K, Mads H, Niels Frederik, Niels B, Malthe,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Deltagere: Christian B, Katrine T, Tue, Niels Emil, Sebastian, Mads H, Kristian, Ossian, Linnea, Tobias B, Urd, Josefine, Kåre, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Dato 16. oktober 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent Mads H b. Valg af referent Niels Bjørn c. Valg af SoMe ansvarlig Linnea d. Godkendelse

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Dato 16. oktober 2017 Afbud: Maria H, Katrine Thomsen Møder senere: Tobias, Andreas, Malthe Mødet starter med en lille opsang fra

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Tobias) Tobias er valgt. b. Valg af referent (Forslag: Niels B) Niels B er valgt. c. Valg af facebookansvarlig

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL. 16.15 1. Formalia a. Valg af dirigent: Mads H vælges. Navnerunde. b. Valg af referent: Andrea vælges. c. Valg af SoMe ansvarlig:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Tilstedeværende: Claas, Linnea, Clara, Mads K, Niels Emil, Niels Bjørn, Anders, Mads H, Andrea, Sebastian, Ossian, Kristian J, Maria V,

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL. 15.00 AFBUD: Bedes sendes til linnea.gerdes@fadl.dk hurtigst muligt. * = Skriftligt

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Afbud: Jonas, Maria V, Maria H, Katrine T, Katrine F, Annarita 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Kristian) Kristian valgt. b. Valg af

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Andrea) b. Valg af referent (Forslag: Katrine I) c. Valg af facebookansvarlig d. Godkendelse af referat

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Dato 5. september 2017 Andrea og Annarita ankommer kl 17. Afbud: Tøttrup og Emma FADLs direktør, Erik, deltager indtil kl 18.

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Andrea, Katrine I, Katrine T, Anders B Til stede: Linnea, Ossian, Claas, Nasra, Clara, Moises, Eva, Kaare, Johanne,

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Referat repræsentantskabsmøde (KKR7) Repræsentantskabsmødet afholdes i onsdag d. 13. april kl. 16.15 i kantinen på Blegdamsvej 26 Dato 20. maj

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl. 16.15 Afbud: Kaare, Andreas, Niels E, Malte & Linnea Forsinket: Sebastian & Andrea 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Niels

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR4) Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 10. februar 2016 kl. 16.15-ca. 20.00 i kantinen Dato 29. april

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Johanne de La Cour, Katrine Feldballe, Katrine Thomsen, Niels Emil Hillerup, Kristian Jeppesen, Mads Koch

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR3) Repræsentantskabsmødet afholdes tirsdag den 15.december 2015 kl.16.15til kl.ca. 21.00. Første del af mødet

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13.

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Afbud: Andreas, Tue, Thomas, Andrea (Maria V og Annarita forsinkede) 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Claas) Valgt b. Valg af referent

Læs mere

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina 1. Gennemgang og Godkendelse af årsrapport 16.30 17.00 Revisor gennemgår årsrapporten for 2017, vi skal godkende

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Deltagende: Linnea, Ossian, Mads K, Josefine, Andrea, Sebastian, Niels Bjørn, Maria V, Malthe, Kristian, Katrine I, Mads H, Tue, Thomas, Tobias,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 1. Formalia (10 min) a. Valg af dirigent: Andrea Maier b. Valg af referent: Claas c. Godkendelse af referat KKR1* Tilføjelse: Afbud fra Urd

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Til stede:thomas Svare Ehlers, Steffen Hygum Nielsen, Gunnar Jørgensen, Signe Stensen, Andrea Daniella Maier, Marie Skougaard Nielsen, Anne Terp, Jonas Olsen, Claas

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2.

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 22. okt. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes

Læs mere

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet 1. Formalia 1. Valg af dirigent Sabine 2. Valg af referent AC 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Rune 4. Godkendelse af dagsorden tilføjelse af FADL forlag under information fra udvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER

KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER OU er rådgivende og forhandlende i overenskomstspørgsmål, og fra OU udpeges en forhandlingsdelegation, der vælger forhandlingsdelegationens

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16.maj 2017, kl. 16:30,, Til stede: Maria, Louise, Sebastian, Mikkel, Julie, Emil, Frederik, Mia, Bjarke, Line, Jonas, Bettina (sekretariat) og Rune (gæst) Ikke

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Den 12. December, 2018 klokken , Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15.

Den 12. December, 2018 klokken , Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15. Referat af møde i Studentersamfundets Bestyrelse Den 12. December, 2018 klokken -16.30-, Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Peter Fisker, Formand Emil Njor, Studenterpolitisk ordfører

Læs mere

Andreas Søborg, 3. semester. Kære medlem

Andreas Søborg, 3. semester. Kære medlem Anders Gehlert Bang, 5. semester Andrea Maier, 10. semester Andreas Søborg, 3. semester Annarita Ghosh Andersen, Kære medstuderende. Kære alle! Kære medlem Kære medlem Jeg vil gerne være end del af FADLs

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Repræsentantskabsmøde nr. 5 kl. 11-15.00, hytteturslokaler

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Generalforsamling 2016 Fredag den 7. oktober, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian og Claes valgt. 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Kommissorium for Uddannelsespolitisk udvalg

Kommissorium for Uddannelsespolitisk udvalg Til HB Kommissorium for Uddannelsespolitisk udvalg 2016-2017 Det overordnede formål for Uddannelsespolitisk udvalg er at varetage FADLs medlemmers interesser inden for lægeuddannelsen; både præ- og postgraduat.

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M Dagsorden Repræsentantskabsmøde 4. april, kl. 16:30, Hunderupvej 67, 5230 Odense M 1. Formalia 1. Valg af dirigent Rasmus 2. Valg af referent Ann Christine 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

Tema: Årsmødet 2016.

Tema: Årsmødet 2016. Odense d. 14.02 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN tirsdag d. 2. februar 2015 kl. 18.00-21.00 hos Vivi Krigslund, Ejersmindevej 27, 5250 Odense SV Tema: Årsmødet

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13 december 2016, kl. 16:30,, Tilstede: Kim, Julie, Jonas, Bjarke, Mia, Mikkel, Emil, Line, Maria, Sebastian og Bettina. Ikke til stede: Frederik, Emma og Louise

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

I denne folder kan du læse mere om FADL: Vores hovedforening, kredsforeninger, udvalg og sekretariat.

I denne folder kan du læse mere om FADL: Vores hovedforening, kredsforeninger, udvalg og sekretariat. Velkommen til FADL! I denne folder kan du læse mere om FADL: Vores hovedforening, kredsforeninger, udvalg og sekretariat. Du kan også altid få aktuel viden på vores hjemmeside fadl.dk og via vores løbende

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

VALG Amanda Ø. Andersen 6. semester. Anders Bang 7. semester. Andrea Maier. 12. semester. Benjamin Waraich 3. semester

VALG Amanda Ø. Andersen 6. semester. Anders Bang 7. semester. Andrea Maier. 12. semester. Benjamin Waraich 3. semester Amanda Ø. Andersen Jeg har valgt at stille op som repræsentant for FADL, da jeg ønsker at bidrage til opretholdelse og konstant forbedring af løn, arbejdsvilkår og juridisk støtte for medicinstuderende.

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 5. feb. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (2) Mandag d. 14. November 2011. Kl. 16.15,, Side 1 af 8 Tilstede: Mathias, Marie-Louise, Lui, Sara, Line, Marianne, Rikke, Mikkel, Mads, Charlotte og Stine. 16.15-16.25 1.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

FADLs Københavns GENERALFORSAMLING

FADLs Københavns GENERALFORSAMLING FADLs Københavns GENERALFORSAMLING 2018 FADL KØBENHAVNS KREDSFORENINGS GENERALFORSAMLING Der vil i løbet af generalforsamlingen blive serveret sodavand og øl, samt lækker mad fra Bahn MI. Og komme et fagligt

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget)

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget) Referat: Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Dato 12. december 2011 Journal Vores ref.nr 3 Referat af repræsentantskabsmøde

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Side 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (bilag 1)..Side 2. 3. Lotteriweekenden...Side 2

1. Godkendelse af dagsorden Side 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (bilag 1)..Side 2. 3. Lotteriweekenden...Side 2 Dagsorden til Kampagneudvalget Tid og sted: 4. februar på sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent, Justin, Malene, Marie og Troels (ref.) Afbud: Niels Punkter på dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Side

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 17. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk.

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Referat af repræsentantskabsmøde nr. 6 Tirsdag den 16.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Punkt 1: Godkendelse af sidste referat - Ingen indvendinger Punkt 2: Nyt fra de forskellige udvalg Politisk udvalg ved Merete: - Opdatering på overenskomstforhandlinger

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen Bestyrelsesmøde: DEF 23.05-17 kl.18.30 i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500, Valby Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose, Mathilde, Freja Fraværende:, Martin, Mie, Philip, Emil, Ditte, Peter

Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose, Mathilde, Freja Fraværende:, Martin, Mie, Philip, Emil, Ditte, Peter Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/12 klokken 12-15. Sted: DJ s lokaler på Fiskergade 41, 8000 Aarhus C Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 29. November 2016, kl. 18:00,, Indbudte: Sebastian, Maria, Emil, Louise, Jonas, Mikkel, Line, Kim, Emma, Frederik (Ankommet under information fra sekretariatet),

Læs mere

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Dagsorden 1. Valg af dirigent Klaus Pedersen stiller op, vælges 2. Valg af referenter Pelle Petersen og Emil Knudsen List stiller op, vælges. 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Generalforsamlingen

Læs mere