Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017"

Transkript

1 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Deltagende: Linnea, Ossian, Mads K, Josefine, Andrea, Sebastian, Niels Bjørn, Maria V, Malthe, Kristian, Katrine I, Mads H, Tue, Thomas, Tobias, Claas, Andreas, Kaare, Katrine T, Annarita * = Bilagsmateriale. 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Linnea) Valgt b. Valg af referent (Forslag: Annarita) Valgt c. Valg af facebookansvarlig Maria V d. Godkendelse af referat (KKR4)* Godkendt e. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 10 Udlån af FADLs kantine 2. Beslutninger i forlængelse af repræsentantskabsweekenden For tidligt at danne udvalg, istedet udvikler grupperne ideerne lidt mere først. Bestyrelsen danner en videre plan for diskussionspunkterne. Alle grupper skal have én ansvarlig SAFIR Andrea og Maria Imødekommende FADL hus Kaare sammen med vagtbureau bestyrelse Gennemsigtighed Malthe Højere medlemstal Niels Bjørn Engagerede medlemmer + kampvalg til GF Tue 3. Forlaget Der vil være en orientering om hvad der røre sig i forlaget og en efterfølgende diskussion om fremtiden. Der vil blive udsendt/udleveret særskilt bilag på mødet. Niels Bjørn og Josefine fremlægger oplæg med powerpoint om redaktionen og bestyrelsen. Stor vækst i oplaget fra 6 til 40 bøger om året. Dækker hele medicinuddannelsen fra 2017 kommentar: dækker ikke alle fag, der er dog bøger til alle semestre Er gået ind på sygeplejeområdet 2015 stort underskud på trods af største omsætning til dato, grundet nedskrivninger der var nødvendige efter at der var sket fejl i noteringer af varer etc. Sket mange tiltag for at forhindre lignende, som månedlig afrapportering og ny bogholder. Lagt strategimål for à styrke udgivelseslinjen, komme ind på det norske marked, udvide sygeplejelinjen, fondssøgning, FADL tilknytning, fastholde fordeling af omsætning af bogsalget (60% medicin, 20% sygepleje, 20% bredmarked) FADLs Kredsforening, København Blegdamsvej København N Tlf Mail kkf@fadl.dk Web

2 4. Valg til Forlagets bestyrelse Der skal vælges to bestyrelsesmedlemmer til Forlaget bestyrelse. Valgbare er ordinære repræsentantskabsmedlemmer. Valget afgøres ved simpelt flertal. Side 2 af 10 Fejl i indledende tekst både suppleanter og repræsentanter kan stille op. Træder til fra generalforsamling i maj. Josefine og Niels Bjørn stiller op. Begge vælges. 5. Valg af 5. suppleant til bestyrelsen Da Urd er på orlov frem til sommer, og Thomas bliver læge vil der være behov for, at der vælges en 5. suppleant til bestyrelsen. Det er jf. vores forretningsorden ordnæremedlemmer der er valgbare og valget afgøres ved simpelt flertal. Maria V og Annarita stiller op. Kun ordinære medlemmer må stemme. Maria V er valgt 6. Evaluering af samdriftsaftalen* Der skal årligt evalueres på samdriftsaftalen. Efter det første år har vi lavet en anonym spørgeskema undersøgelse. Resultaterne af denne vil blive præsenteret på mødet. I bilagsmateriale findes et udkast til en skriftlig evaluering, samt en kopi af samdriftsaftalen. Claas præsenterer powerpoint, Ossian fremlægger kommentarer. Kommentarer til selve evalueringsskemaet: Ved ikke er bevidst ikke en valgmulighed, men man burde overveje flere gradueringsmuligheder som fx overvejende tilfreds og overvejende utilfreds. Generelt er det en god måde at evaluere samdriftsaftalen på Der mangler politisk sparring og mailsvartider. IT en spiller, medarbejderne virker glade og de er gode til sparring. Diskussion: Der mangler evaluering af studentermedarbejderne. Til udkastet: sidste sætning skal omformuleres. Konklusionerne i udkastet er fine, bortset fra sidste sætning. 7. Gårdfest i Aarhus Traditionen tro afholder Aarhus kredsforeningen gårdfest den 19. Maj Der er et ønske fra Aarhus om så mange deltagere fra kredsene som overhoved muligt. Da der ligger hovedbestyrelsesmøde og overenskomstseminar den weekend i Aarhus vil medlemmerne af disse udvalg få dækket transport af hovedforeningen. Det er bestyrelsens indstilling, at repræsentanter der ikke kan få dækket deres udgifter af HF får dem dækket af kredsen.

3 Fejl i indledende tekst gårdfesten er i 2017 (nok også i 2018). Diskussion: 3 der ikke er dækket af HF vil gerne med. I fællesskabets og SAFIRs ånd er det en god ide at kredsen betaler for de 3. Ved afstemning besluttes det at kredsen betaler. Skriv til Ossian hvis man gerne vil med, så sørger bestyrelsen for fælles transport. Side 3 af Støtteansøgninger Der restere kr. af støttepuljen. a. Synapse Life Science Connect* Søger om kr. til afholdes af aftenarrangementet: Alternative Karrierevej for læger. Kommentarer: Svært at se hvor lang tid arrangementet varer. Ellers et godt arrangement der skal støttes. Det varer 3-4 timer. Sidst var det sindssygt godt, med en anden vinkel på studiet. Dog skal man tænke på om det passer ind i FADLs profil. Bliver stillet forslag om 2100 kr., alt undtagen børnepasser og mad. Flertal imod det fulde beløb. Flertal for 2100 kr. b. Pusterummet* Søger om kr. til bla. uddannelse af mentorer, arrangementer mm. Kommentarer: Skal støttes da det er blevet en del af FADLs identitet. Evt. Gør ligesom sidste gang hvor man tager kr. fra bevilling og fra medlemsfastholdelseskontoen. Der er nok tale om alkoholfrie torsdagscafeer og ikke alkohol torsdagscafeer. Indtil videre har det været en succes. Mental trivsel og pusterummet er en succeshistorie man nemt kan fortælle andre byer og samarbejdspartnere om. Skal vi finansiere dem for evigt? Er det bæredygtigt? Mads H stiller forslag om kr. Det er pusterummets ønske at det på sigt bliver dækket af fakultetet, men der kan godt gå rigtig lang tid før de kommer i gang med det. Evt. Kan det gøres til fast støtte indtil andet bliver relevant. Måske lidt tidligt at diskutere om det skal være en fast bevilling. Andrea stiller forslag om kr. Som reppere bør vi blive inspireret af deres torsdagsarrangementer, evt spørge om de vil holde det i kantinen. 13 stemmer for at give det fulde beløb. Det bliver vedtaget bliver givet fra bevillingspuljen, bliver givet fra medlemsfastholdelsespuljen. c. Medicinernes Boldklub* Søger om om kr. til træning i fodbold sæsonen Kommentarer: Godt projekt, kan man få FADLs logo på materialerne.

4 Det kommer kun 25 til gode, så hellere gemme pengene til et projekt der kommer flere til gode. Vi kan godt få PR ud af det, hvis FADLs logo kan komme i fokus. Der er tvivl om vi kan stille den slags krav? Kan BRAG være i kontakt om hvad vi kan kræve. BRAG har indtil videre kun kontakt med de helt store bevillinger. Det handler om prioritering, hvilket er en længere diskussion som vi evt. kan tage senere. Andrea stiller forslag om 3500 kr. med krav om logo. De har lige fået trøjer med logo, dog er de skide gode til PR. Lidt billigt kontingent, tilslutter sig 3500 kr. Sebastian stiller forslag om 1500 kr. hvilket er det der er krævet for at mødes. Claas stiller forslag om 5000 kr. for at matche studenterklubbens. Der er bekymring for bæredygtigheden i projektet. Side 4 af 10 Det fulde beløb på 6500 kr. bliver nedstemt. 8 stemmer for 5000 kr. 9 stemmer imod Flertallet vedtager at bevillige 3500 kr. d. Dissektionsturen* Søger om til afholdelse af dissektionsturen Kommentarer: er halvdelen af budgettet til en ret lille gruppe. Det er ikke en nødvendighed for at kunne være en god anatomi studerende. Modargumentet er at de andre bevillinger heller ikke er nødvendige for at være en god studerende kr., svarende til 100 kr. per studerende. Universiteterne har hver bevilliget 1500 kr., Andrea foreslår vi matcher dette. Flertallet stemmer imod det fulde beløb og 5000 kr. Flertallet stemmer for at bevillige 1500 kr. e. Onkologisk selskab for medicinstuderende* Søger om kr. til afholdelse af event omhandlende HPVvaccinen. Kommentarer: Super projekt, vi skal bakke op om et projekt der omfavner så mange af vores studerende. Vi vil gerne have logoet i powerpointet. Det skal de ifølge retningslinjerne. Flertallet stemmer for at bevillige det fulde beløb. 9. Status/vedligeholdelsesplan af B26* Til orientering: Huset er som tidligere orienteret af HF, blevet gennemgået af en bygningssagkyndig. Der er lavet en status på bygningens tilstand samt hvilken forbedringer de forslår der gennemføres. Ved hæftet i bilag forefindes et budget udkast samt en plan for hvornår de ser renovering mm skal finde sted.

5 Kommentarer og spørgsmål: Budgettet er det samlede beløb for hele renoveringen. HF og KKF ejer 49% og skal derfor betale et tilsvarende beløb. Det kan blive nødvendigt at skifte hele taget, så bliver det meget dyrere. Det bliver nok nødvendigt at tage et lån både i KKF og HF, hvilket skal indregnes i budgettet for 2018 og Vi har stadig et renteswap der har været en meget dårlig forretning, på baggrund af mandatsvig, men der er ikke mulighed for at ændre på den lige nu. Er det muligt at kontakte den gamle renovatør? Nej han kommer til at erklære konkurs og vi ville derfor ikke få nogen penge ud af det. Dog en mulighed at prøve det af. Enten kan man renovere over en årrække, eller man kan gøre det i et stort projekt fx over et år, og så efterfølgende betale af et lån. Gunnar er mest for sidstnævnte, de andre er mest for førstnævnte. Det er ejerforeningen der skal tage et lån, men som en stor del af denne kommer vi også til at skulle have penge op af lommen. Der vil løbende komme information Side 5 af Udlån af FADLs kantine Reglerne for FADLs kantine er blevet revideret. De tre første afsnit er dem vi blev enige om til sidste repræsentantskabsmøde. I forhold til basisgrupper o.l. har Gunnar og vagtbureauet foreslået nuværende afsnit 4 i bilaget. Der skal være en FADL repræsentant med nøgle som skal stå som vært og ansvarlig for arrangement og oprydning. Kommentarer: God opsætning, så at FADL værten også kan opbygge et forhold til basisgruppen. Nogen skal sætte sig ned og finde ud af hvordan det kommer til at foregå med booking. Linnea, Tue og Annarita prøver at finde ud af retningslinjer. Samtidig kan man kigge på hvordan man kan gøre kantinekalenderen mere tydelig. Det er vigtigt at det ikke kommer til at fungere som tendertjans ligesom i studenterklubben, man skal have lyst til at komme til arrangementet. Det er også i vores interesse at blive bedre venner med basisgrupperne. 11. Pinsefrokost* Beskrivelse forefindes i bilag. 13. maj ved 15 tiden. Beløbet der blev sendt i bilaget blev sendt i hast, det forventes at arrangementet kan afholdes for det halve (4000 kr.). Arrangementet kommer til at foregå som et eftermiddagssportsarrangement med spisning bagefter. Kommentarer: Vi kan overveje lidt selvfinansiering. Der bliver foreslået 2000 kr med selvfinansiering ved siden af. Det hører under de 10 mål, og er derfor værdigt at bruge penge på. Kan der være penge i budgettet fra møder og fortæring? Det er der ikke overblik over lige nu. Det er et skidefedt initiativ, Kristian giver kudos for det.

6 Budgetter er bare en ramme, vi behøver ikke bruge 4000 kr på pølser, hvis det kan gøres billigt. Side 6 af 10 Der bliver stillet forslag om 4000 kr til mad og drikke. Det bliver vedtaget. 12. Meddelelser a. Kredsforeningen (KKF) i. Status på igangværende projekter Godt i gang med de 10 mål og BRAG. Ossian har overtaget Urds kontakt til pusterummet. ii. Medlemsfordelsudvalget (MFU) - Evaluering af nationaldag Første gang med trekantsarbejde sammen med Academic books og FADLs forlag, dette bliver evalueret snarligt. Højst sandsynligt fortsætter vi med samarbejdet. Måske ny aftale med DriveNow, de kommer med PR materiale efter de har fikset deres IT. MFU møde blev aflyst fordi er ikke var noget at snakke om. iii. Kursusudvalget Forhåbentligt bliver der ansat 1-2 TKO undervisere, målet er TKO kursus i midt/slut maj. Venter på økonomisk rapport. iv. Arrangements- og foredragsudvalget (AFU) - Evaluering af fastelavn. Rigtig godt arrangement. Start tidligere, så studerende kan komme ned mellem forelæsninger. Claas kostume var rigtig nice. Folk er generelt ikke så gode til at komme udklædt. Creme i fastelavnsbollerne var kæmpestort. Mere pynt. Pyntepigerne hjælper. b. Tillidsrepræsentanter (TR) TR har været til basisgruppebazar. De fik flere henvendelser end tidligere. Lige nu handler det rigtig meget om sundhedsplatformen. Dårlige episoder med vagtbureauet. Andrea har modtaget krav. Der skal findes en løsning på at alle andre har fået løn for at tage obligatorisk SP kursus, det vil de studerende også gerne have. c. Vagtbureauet (KVB) Det ser ud til at blive et rigtig godt år. Der var mange vagter. I gennemsnit tjente en vagttager aktive vagttagere. Overskud på kr. Næste møde i april skal der afsluttes årsregnskab for 2016.

7 Det er meget tydeligt at se vagtdækningen er afhængig af eksamensperioder. Projekt i gang om at løse dette. Der kommer nyt elektronisk undervisningsmateriale. God e-learning med videoer. Nemt at udskifte efter nyeste standard/guideline. Side 7 af 10 d. Hovedforeningen (HF) i. HB formand/sekretariatet I vest sker der ting og sager med de tre vikarformidlingsinstanser. De tre formænd, HB formand, Andrea, Katrine F, Nicolaj, Klaus og Peter mødes internt. Gunnar stopper som direktør. Det er ikke akut, han vil gerne hjælpe os emd at finde en god løsning med hvem der skal være hans afløser. Ekstraordinært HB møde d. 29/3 med lukket punkt om hvem der skal overtage. ii. KKFs HB-medlemmer iii. Nationalt MFU Evaluering af nationaldag: det var sjovt, morgenbollerne var dog lidt kedelige. Det var rigtig godt planlagt, med gode faglige oplæg og sjove indlæg om aftenen. Der var måske lidt meget forelæsning over det første, men det var dog stadig spændende. UPU mødet dagen efter var lidt sløjt. Medlemmerne var tømmermændsramte, det blev lidt underprioriteret. Vi skal være opmærksomme på at rydde op efter os selv. Det skal medarbejdere der ikke er ansat til det ikke bruge tid på. MFU holdt ikke møde fordi de ikke var så mange pga. dobbelt tilhørsforhold. Vi skal huske at invitere Aalborgs lokalenhed. Det var rigtig godt at alle udvalgene var samlet, fx kunne alle de overenskomstbærende udvalg mødes og samarbejde om strategi. Ellers venter MFU ellers bare i spænding på forsikringsudkast fra TRYG. Arrangement på lørdag for alle MFU erne. iv. Overenskomstudvalget (OU) Der var godt møde til nationaldag. Der blev diskuteret PR strategi. Der bliver en centreret indsats i en uge i september hvor der bliver spillet på alle tangenter så man får så stor impact som muligt. PR gruppe er blevet nedsat for at kigge på dette og opdatering af hjemmesiden. I en Herlev-Østerbro sag har nogle klinikassistenter ikke fået ordentligt løn, de er blevet lønsat efter sekretær FOA overenskomst. Der kommer nok forhandling i maj. Overenskomst seminar maj. v. Lægevikargruppen (LVG)

8 Enig i at fællesmøde på nationaldag var godt. Forhandlingsmøde 4/6 med Termann. Der var udfordringer sidst pga. meget afvisende holdning. Som forberedelse til næste møde er der blevet holdt et strategimøde. Side 8 af 10 vi. Universitetsansattes Udvalg (UAU) Samme med nationaldag. Siden da være til møde med SUL formand om pensionsproblematikker. I effekt får SUL medlemmer ikke pension hvis ikke man kontinuerligt indbetaler. Der ligger 20 millioner som skal forvaltes. I nær fremtid er der møder med Moderniseringsstyrelsen og Akademikerne for at møde mod- og medspillere. Der er et projekt om at komme ind i studenterundervisergrupperne som er blevet sat lidt i bero, men kommer stærkt igen. vii. Arbejdsmarkedspolitisk udvalg (APU) Der bliver fastlagt to møder for tosprogede der kunne være interesserede i at blive ansat som tolk. Der er kommet interviews fra SAMS og der skal skaffes interviews fra de andre universitetsbyer. Indkaldt til møde 26/5 mellem interessante mennesker som skal ensrette kontakten til PLO. På sidste møde var der besøg af ambulanceredder Martin, der ser en mulighed for at ansætte medicinstuderende i præhospitalt regi. Der er blevet aftalt et møde i region H, det er ikke sikkert det er en god ide herovre, men måske kan det være en ide i vest. viii. Uddannelsespolitisk udvalg (UPU) Studieundersøgelsen 2017 er endelig på! Efter lang tids bureaukrati er alle universiteter nu med ombord. Der kommer snarligt pr og selve undersøgelsen bliver udgivet 10/4. Høringssvar om censorudvalgets rapport. Fx er vi imod at kravet om ekstern censur på 33% bliver sat ned. PhD rapport har fokus på lægevidenskabelige PhD rapporter, især på kvaliteten. Generelt er PhD rapporten ret positiv. Kvaliteten er ikke faldet. Der er konference om det 6/4. KBU fordelingsalgoritme er kommet på dagsordnen ige. Der er møde med sundhedsstyrelsen, da lægedækningsudvalget har anbefalet at kigge på KBU fordelingen. Mads H, Claas, lægeforeningen, yngre læger og matematikeren der har lavet den i maj. Algoritmen har et bevist højere tilfredshedsværdi. 9/10 kl er der konference om mental sundhed i fællessalen på Christiansborg sammen med de andre AC foreninger. Blandt andet kommer Dks fremmeste forsker indenfor sundhedspsykologi. Fire uddannelsesordførere har allerede sagt ja til at komme. FADL har indtil videre fundet flest foredragsholdere. Obs på at det er efter generalforsamling.

9 Almen medicin og prakssiassistenter er også blevet uddannelsespolitiske emner efter lægedækningsudvalget. Frederikke fremlægger bløde fag og repræsentationen af almen medicin før næste UPU møde. D. 23/4 er der UPU møde i Århus. Jakob Esmann kommer og laver et oplæg om debat på sociale medier. Alle er velkomne. ca Side 9 af 10 e. Forlaget Bestyrelsesmøde d. 5/4 f. Andre MR ved Andrea studienævnet er meget opmærksomme på det nye 5. Semester KA især de specialeorienterede linjer. Fordi evaluering er blevet sparet på, vil MR gerne have HR inkluderet i en ny form for evaluering, men det går lidt trægt. SUND har ny strategi der går ud på at de ikke længere sender mails ud. Det har været meget frustrerende, studerende har ikke fået mails om rykkede eksamensdatoer o.l. Ift førstehjælpskurset er det dyre selve certificeringen. Som det er nu er det nødvendigt for at blive SPV vagt. Mads Koch Det er snart 1. Maj, folk der har lyst til at hjælpe: Linnea, Annarita, Mads, Andrea, Maria V, Josefine, Malte, KI. Både Palle og Mads vil meget gerne komme med en brandtale ala Joachims. Bliver det for meget med 2, hvad er kredsens holdning? Der har tidligere været tradition for at tidligere taler gav stafetten videre. En taler er nok, Mads ville gøre det godt. Hvis et medlem gerne vil holde tale, skal de have lov til det. Vi har ikke eneret over talerne. Er det i orden at få refunderet penge for en frokost mellem Palle og Mads K? Både for og imod. Det er rigtig godt med engagement og overlevering. Det er bare meget dyrt og måske mere pleasure end business. Der bliver ikke refunderet. Maj kampagne i maj. Der kommer snarest noget vagtplansmæssigt LVG region H har ændret deres retningslinjer for lægevikar ansættelser så man kun skal have bestået 8. Semester. Jeppe og NB inviterer snarest til BRAG samarbejde: Ossian, Malte, Kristian, Andreas, Kaare Ossian og Cheri har lavet et debatindlæg som modsvar til Peter Geislings tirade i stetoskopet.

10 Claas, TR + medlem har været til møde om diskrimination og coping ift vores egen medlemsundersøgelse. Der er en del medlemmer der oplever former for diskrimination, det er ikke foruroligende, men det skal arbejdes med videre. Folk der gerne vil inviteres til videre arbejde: Annarita, Maria V, Katrine T, Andrea, Katrine I, Katrine F og Kristian Side 10 af Revideret mødeplan* Jeg har desværre været nødsaget til, at rykke KKR8 til 13. juni En opdateret mødeplan forefindes i bilag. 14. Eventuelt - Om fem dage er exlainervideoen færdig. Den er blevet ret god ifølge Claas. - Landsrep bliver i Århus. - Husk skriftlige meddelelser. - Man kan se medarbejderes og kantinens kalender på gmailen. 15. Snackansvarlige til næste møde KKR6 afholdes onsdag d. 19. april Med venlig hilsen Ossian Gundel

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Tobias) Tobias er valgt. b. Valg af referent (Forslag: Niels B) Niels B er valgt. c. Valg af facebookansvarlig

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Dato 13. juni 2017 Tilstedeværende: Josefine, Andrea, KF, KI, KT, Kaare, Sebastian, Emma, Andreas, Mads K, Mads H, Niels Frederik, Niels B, Malthe,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Dato 16. oktober 2017 Afbud: Maria H, Katrine Thomsen Møder senere: Tobias, Andreas, Malthe Mødet starter med en lille opsang fra

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL. 16.15 1. Formalia a. Valg af dirigent: Mads H vælges. Navnerunde. b. Valg af referent: Andrea vælges. c. Valg af SoMe ansvarlig:

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Dato 5. september 2017 Andrea og Annarita ankommer kl 17. Afbud: Tøttrup og Emma FADLs direktør, Erik, deltager indtil kl 18.

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL. 15.00 AFBUD: Bedes sendes til linnea.gerdes@fadl.dk hurtigst muligt. * = Skriftligt

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Afbud: Jonas, Maria V, Maria H, Katrine T, Katrine F, Annarita 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Kristian) Kristian valgt. b. Valg af

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Deltagere: Christian B, Katrine T, Tue, Niels Emil, Sebastian, Mads H, Kristian, Ossian, Linnea, Tobias B, Urd, Josefine, Kåre, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Dato 16. oktober 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent Mads H b. Valg af referent Niels Bjørn c. Valg af SoMe ansvarlig Linnea d. Godkendelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR4) Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 10. februar 2016 kl. 16.15-ca. 20.00 i kantinen Dato 29. april

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Referat repræsentantskabsmøde (KKR7) Repræsentantskabsmødet afholdes i onsdag d. 13. april kl. 16.15 i kantinen på Blegdamsvej 26 Dato 20. maj

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Andrea) b. Valg af referent (Forslag: Katrine I) c. Valg af facebookansvarlig d. Godkendelse af referat

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Tilstedeværende: Claas, Linnea, Clara, Mads K, Niels Emil, Niels Bjørn, Anders, Mads H, Andrea, Sebastian, Ossian, Kristian J, Maria V,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Tilstede: Katrine T (går tidl.), Maria V (kommer kl. 17) Afbud: Clara, Niels B, Urd, Sofie, Maria H, Benjamin 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Afbud: Andreas, Tue, Thomas, Andrea (Maria V og Annarita forsinkede) 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Claas) Valgt b. Valg af referent

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Johanne de La Cour, Katrine Feldballe, Katrine Thomsen, Niels Emil Hillerup, Kristian Jeppesen, Mads Koch

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Andrea, Katrine I, Katrine T, Anders B Til stede: Linnea, Ossian, Claas, Nasra, Clara, Moises, Eva, Kaare, Johanne,

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR3) Repræsentantskabsmødet afholdes tirsdag den 15.december 2015 kl.16.15til kl.ca. 21.00. Første del af mødet

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13.

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 1. Formalia (10 min) a. Valg af dirigent: Andrea Maier b. Valg af referent: Claas c. Godkendelse af referat KKR1* Tilføjelse: Afbud fra Urd

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2.

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 22. okt. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes

Læs mere

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina 1. Gennemgang og Godkendelse af årsrapport 16.30 17.00 Revisor gennemgår årsrapporten for 2017, vi skal godkende

Læs mere

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Til stede:thomas Svare Ehlers, Steffen Hygum Nielsen, Gunnar Jørgensen, Signe Stensen, Andrea Daniella Maier, Marie Skougaard Nielsen, Anne Terp, Jonas Olsen, Claas

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl. 16.15 Afbud: Kaare, Andreas, Niels E, Malte & Linnea Forsinket: Sebastian & Andrea 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Niels

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 29. November 2016, kl. 18:00,, Indbudte: Sebastian, Maria, Emil, Louise, Jonas, Mikkel, Line, Kim, Emma, Frederik (Ankommet under information fra sekretariatet),

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013 Del 1 Godkendelse af vedtægtsændringer i forbindelse med omdannelsen af FADLs vagtbureau A/S til Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest Vedtægt: 2 stk. 1 Følgende sætning: Herudover driver Århus Kredsforening,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet 1. Formalia 1. Valg af dirigent Sabine 2. Valg af referent AC 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Rune 4. Godkendelse af dagsorden tilføjelse af FADL forlag under information fra udvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16.maj 2017, kl. 16:30,, Til stede: Maria, Louise, Sebastian, Mikkel, Julie, Emil, Frederik, Mia, Bjarke, Line, Jonas, Bettina (sekretariat) og Rune (gæst) Ikke

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk.

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Referat af repræsentantskabsmøde nr. 6 Tirsdag den 16.

Læs mere

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Dagsorden 1. Valg af dirigent Klaus Pedersen stiller op, vælges 2. Valg af referenter Pelle Petersen og Emil Knudsen List stiller op, vælges. 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Generalforsamlingen

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: M e d i c i n e r R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å L æ g e v i d e n s k a b Dagsorden til MR-møde d. 15/12 2011 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Repræsentantskabsmøde nr. 5 kl. 11-15.00, hytteturslokaler

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 5. feb. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013 Indstilles af FADLs repræsentanrskab Forslag 1 2 stk. 1 Århus Kredsforenings primære formål er at varetage medlemmernes økonomiske og faglige interesser, yde rådgivning til medlemmerne og drive Medicinerladen

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget)

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget) Referat: Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Dato 12. december 2011 Journal Vores ref.nr 3 Referat af repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer (PA) Andreas

Læs mere

Andreas Søborg, 3. semester. Kære medlem

Andreas Søborg, 3. semester. Kære medlem Anders Gehlert Bang, 5. semester Andrea Maier, 10. semester Andreas Søborg, 3. semester Annarita Ghosh Andersen, Kære medstuderende. Kære alle! Kære medlem Kære medlem Jeg vil gerne være end del af FADLs

Læs mere

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013 Love LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI Stiftet 13. maj-2004 Revideret generalforsamling 2007. Forslag til ny revision april 2013 1 GAMLE LOVE 1 NYE LOVE 1.1 Selskabets navn er Dansk Selskab for

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 9. juli 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 18 juni 2007 kl. 19:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard Michael

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10.november 2015, kl. 16:30,, 1. Formalia 1. Valg af dirigent Signe valgt 2. Valg af referent Thomas valgt 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Emil T

Læs mere

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold:

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: 1 Navn: Stk 1: Afdelingens navn er Gødvad GIF Håndbold. Afdelingen er medlem af Gødvadd GIF - Hovedforening. Stk 3: Afdelingen er tilsluttet Danske Gymnastik & Idrætsforeninger

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 26. november, 2014 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand ** Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald,

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Side 1 af 13 Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Bestyrelsens arbejde tager udgangspunkt i det aktivitetskatalog, der blev vedtaget på den stiftende generalforsamling i 2013. Erfaringer opnået ved

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Generalforsamling 2016 Fredag den 7. oktober, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian og Claes valgt. 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1. Navn: Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt med hjemsted i Nyborg. 2. Formål: 1. Dansk Skoleidræt har som mål at fremme folkesundheden ved:

Læs mere

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år.

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 02/06/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Afbud: Archana, Jelena flere afbud er sendt på mail. Tilstede: Tharsika,

Læs mere

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 d. 12/4-2014 Tid Program: 15.00 - Velkomst snacks og velkomstdrinks 15.15 15.45 Oplæg ved Jakob (læge i uddannelse som akutmediciner i Herning) - livet som akutlæge 15.45-16.00

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Udkast af 15. marts Udkast til Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest. 1. marts 2013

Udkast af 15. marts Udkast til Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest. 1. marts 2013 Udkast til Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest 1. marts 2013 Vedtægter Den selvejende institution Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest 1 Navn, hjemsted og formål

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER

KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER KOMMISSORIUM OVERENSKOMSTUDVAL- GET (OU) 2014-2015 FADL-VAGTER OU er rådgivende og forhandlende i overenskomstspørgsmål, og fra OU udpeges en forhandlingsdelegation, der vælger forhandlingsdelegationens

Læs mere