Hornbæk Golfklub Ordinær generalforsamling 22. marts 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hornbæk Golfklub Ordinær generalforsamling 22. marts 2012"

Transkript

1 Referat Formanden bød velkommen kl Der var mødt 118 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent: Morten Hansen-Nord (MHN) valgt. MHN konstaterede at indkaldelse var dateret og udsendt i tide og generalforsamlingen derfor var lovlig. 2. Bestyrelsens beretning Formanden (Jens Peter Nielsen ) fremlagde bestyrelsens beretning som en powerpoint præsentation. Beretningen er vedlagt dette referat. Herefter var der spørgsmål: Niels Froberg Nielsen (NFN) Ved vedtagelsen af købet af Lærkeager var det en væsentlig forudsætning i det fremlagte budget at de ansatte skulle stå for boldopsamling på drivingrangen og at vi ikke længere skulle betale for det. NFN mente at bestyrelsen har tilsidesat en generalforsamlingsbeslutning ved at vælge at betale UM-golf for at samle boldene sammen. Understregede at mange ting var forandret i det pågældende budget, blandt andet at vi jo nu har færre medlemmer, hvilket har en langt større effekt på regnskabet. Det måtte derfor stå for NFN s egen regning at der var tale om en væsentlig forudsætning. Det var bestyrelsens vurdering, at Greenkeepere skal bruge tiden på banen og ikke på en daglig boldopsamling og at de ansatte i sekretariatet ikke havde tiden. Bestyrelsen havde diskuteret emnet med baggrund i økonomiudvalgets bemærkninger. Og bestyrelsen har, som beskrevet i det referat fra bestyrelsesmødet som NFN henviste til, taget ansvar for at finde tilsvarende besparelser i budgettet. Dette er sket ved justeringer på mange poster. NFN Ønskede at vide hvordan bestyrelsen behandler kommentarer eller indsigelser fra de interne og eksterne revisorer omkring fakturering af sponsorater. Torben Fritzbøger () Revisionens kommentarer omhandler fakturering af de sponsorater, hvor der samtidigt faktureres et kontingent. Bestyrelsen har løbende søgt råd og vejledning hos eksterne skatteeksperter (også hos Skat). Der er ingen entydig facitliste på hvordan det skal gøres og den anvendte praksis har ikke været ulovlig, men klubben har nu ændret vores praksis og den måde der bliver faktureret på i 2012, lever med sikkerhed fuldt op til lovens ånd, hvilket vi skriftligt har fået bekræftet af juridiske samt skatte eksperter. Beretning blev herefter godkendt. fremlage bestyrelsens plan for arbejdsopgaver i 2012 og opfordrede samtidig alle medlemmer, til at hjælpe med at hverve ny medlemmer. Han bad også om at flere meldte sig til frivilligt arbejde i klubben ved at indgå i diverse udvalg med sine kompetencer. Oplægget er vedlagt som power point.

2 Efter fremlæggelsen blev der stillet en række spørgsmål: Bo Jørgensen (BJ) Har man overvejet at indføre "Fritspilordninger" på andre baner mod merpriser. Der henvises til klubsamarbejder hvor man for fx 600 kr. kan købe bagmærke til en anden klubs bane (der så kan købe til vores bane). Bestyrelsen er over de sidste 2 år blevet præsenteret for flere konkrete ønsker om den slags samarbejder, men har valgt at sige nej. Vores statistikker for 250 kr. aftalerne siger at for hver Hornbæk spiller der besøger en anden klub kommer der 3 og besøger os. Vi risikerer derfor en meget væsentlig belastning på vores bane. BJ Mht. 's bemærkninger i oplægget til arbejdet i 2012 om, at sekretariatet fremover skal have lidt mere fokus på administrationen og at medlemmerne i fremtiden må lære at klare sig lidt mere selv (især bookninger og sløjfninger af bookninger). Her skal det påpeges, at specielt nye medlemmer og prøvemedlemmer kan ikke selv alle andre kan godt gøre mere selv. Bestyrelsen er klar over problemet og vi er i gang med at lave en helt ny Velkommen til folder med langt mere information. Lis Wonsyld (LW) Undrer sig over at vi ikke ser noget mere til Hornbæk GK i f.eks. Frb. Amts Avis. Vi her i 2011 brugt de lokale medier mere aktivt og de (især Helsingør Dagblad) har generelt været flinke til at trykke det vi skriver. Vi har nok ikke haft fokus med Frb. Amtsavis, men det må vi jo råde bod på. opfordrede medlemmer der måtte have lyst til at skrive artikler til aviserne om at kontakte ham vi mangler nogle dygtige skrivere. Leif Skovby Andersen (LSA) På informationstavler sat op i kommunen, med kort over lokalområderne er Hornbæk Golfklub ikke med? Det var vi ikke klar over, men vi lover at få kigget på sagen LSA Hunde på banen. Er ked af at man ikke må tage sin hund med på terrassen. Opfordrer til at man overvejer denne beslutning. Franz R. Tschicaja (FRT) Vi fokuserer for meget på fx bagskabe. Man mangler en opgradering af mange andre faciliteter. Omklædning, opholdsstuer m.v. Det vil helt givet tiltrække green-feespillere og nye medlemmer. Se f.eks. på de svenske klubber her får man meget mere for pengene. Det er jo altid et spørgsmål om prioriteringer og her mener vi lige nu ikke at have ressourcen (både økonomi og plads) til at opgradere disse faciliteter lige nu. MHN afrundede debatten og gik videre til næste punkt på dagsordenen.

3 3. Regnskab Torben Fritzbøger () fremlagde regnskabet til godkendelse og takkede herunder økonomiudvalget (Torben Iversholt, Torben Nielsen, Keld Fritzbøger og Niels Froberg Nielsen (der har trukket sig i løbet af 2011)) for god sparring og hjælp i det daglige. Anders Dyngbo (AD) Lærkeager er registreret til købsværdi i regnskabet uagtet at den på nuværende tidspunkt ikke er det værd i dag. Klubbens regnskab og især værdier er analyseret i et såkaldt stress-program for at se om værdierne evt. skal nedskrives. Denne analyse viste at ejendommene og golfanlægget set under ét, kunne registreres til ca. kr. 32 mio. De er opført i regnskabet til ca. kr. 27 mio. Derfor har vi ikke foretages nedskrivninger af anskaffelsessummerne. AD Spørgsmål til lønomkostningerne, Har vi båret på omkostninger til fratrådte medarbejdere i 2011? I øvrigt en stor ros til Greenkeeperne, som helt klart fortjener deres løn. Kan ikke på stående fod huske om der i regnskabet for 2011 er indeholdt lønninger til fratrådte medarbejdere. Men vi har tegnet en forsikring så vi fremover får en refusion når medarbejdere er syge og der er i 2011 indkommet refusion. Vi har også haft greenkeepere på skole i 2011 hvor vi også modtager refusion. Ingen yderligere kommentarer til regnskabet Regnskabet blev herefter godkendt. 4. Budget. fremlagde budget for 2013 til godkendelse. Herefter blev der stillet spørgsmål. Claus Colding Næsten alle tallene i budgettet er reduceret i forhold til 2011 og Mener bestyrelsen at man kan klare det? Alle reduktioner er udtryk for meget konkrete vurderinger og bestyrelsen vurderer at det er et realistisk budget der fremlægges, selv om at meget kan være forandret til LSA Hvordan kan det være at man regner med flere medlemmer på trods af at man hæver kontingentet? Det er vores forventning, at vi med det store kvalitetsløft som Lærkeager vil være, godt kan trække nye medlemmer til. Det er trods alt en meget begrænset stigning og vi holder os stadig blandt Nordsjællands kontingentmæssige billigste klubber.

4 Anders Dyngbo Medlemmer hvad ligger der egentligt til grund for tankerne omkring de anvendte medlemstal i budgettet. Vi ved at naboklubber har store problemer og at Proark er meget aggressive i deres markedsføring med et tilbud som vi ikke har/kan have. Vi skal gøre alt hvad vi kan for at fastholde antallet af medlemmer. Bestyrelsen mener at vi både kan fastholde og faktisk hente flere nye medlemmer, både fordi klubben er billig i kontingent og at vores faciliteter bliver udviklet. Hos os bliver pengene sat i faciliteter og ikke kun til at dække økonomiske huller, som så mange andre klubber kæmper med. Anne Mette Dahl Jensen (AMDJ) Pro Ark skal vi ikke være så bange for. De gennemfører nu en centralisering af greenkeeperfunktionerne, der kun kan medføre et fald i kvaliteten på banerne. NFN. Har man en oversigt over aldersfordelingen i? Jeg forventer en større afgang pga. alder. Vi har lavet en statistik i og den ligner (er identisk) med en tilsvarende fra Dansk Golfforbund. Antallet af medlemmer på hver årgang er jævnt stigende fra 20 år til 64 år, hvorefter kurven falder hurtigt. Kurven er meget stabil som et udtryk for at vores tilgang kommer fra ca årsalderen. Man har fra DGU sat ind på at hverve nye medlemmer i årsalderen med blandt andet at give klubberne mulighed for at etablere F-greenfeemedlemskaberne. NFN: Mht. budget for Bestyrelsen tager ansvaret for at budgettet kan holdes. Hvordan vil man gøre det? : Bestyrelsen overvåger løbende (månedsvis) den økonomiske udvikling i klubben. Hvis tallene varierer i forhold budgettet tilpasser vi løbende. Vi er afhængige af indtægter der er pludseligt kan variere (greenfee og kontingent). Men vi må tro på vores initiativer og på at de positive tendenser vi ser i samfundet. Ind til videre er det lykkedes for bestyrelsen at manøvrere under lignende forhold. Torsten Pedersen (TP) Lærkeager kan blive klubbens største attraktive investering. Flemming Lund Finde plads til flere bagskabe NU! Vi har hørt fra potentielt nye medlemmer at adgang til bagskabe er væsentligt. Vi arbejder derfor på en løsning med midlertidig opstilling af containere med bagskabe. Men det er vigtigt at det bliver skabe der efterfølgende kan flyttes over i det nye bagrum der kommer når greenkeeperne bliver flyttet til Lærkeager. : De af bestyrelsen foreslåede kontingentstigninger på 9 og 12 % vil ikke i sig selv generere penge nok til at der kan investeres ret meget mere i Lærkeager. Men

5 stigningerne vil give nok penge til at vi kan betale for at låne penge hos private investorer. Mulighederne der arbejdes med nu er enten: o Etablering af en Klub personer låner kr til klubben. o Medlemsobligationer af fx kr o Større medlemslån fx som kautionist. De skitserede stigninger vil kunne betale for renterne for disse muligheder. LSA I regneeksemplet går man vel ud fra uændret udvikling i forhold til 2020-planen. Forventer man slet ikke yderligere nedgang ved en kontingentstigning? Nej med de planlagte investeringer forventer vi at medlemstallet vil stige. Golfspillere vil sætte pris på og være parat til at betale for en bedre kvalitet og en bedre ydelse. Torben Nielsen (TN) Opfordrer til at man med det samme beslutter sig for de 9%, da der ikke skal så meget til før driften vil kræve mere end de 6% bestyrelsen forventer afsat til driften. Bjarne Krasnik (BK) Hvordan forholder man sig til begrebet indskud, mange afskaffer det i disse tider? Kun private klubber opererer med afskaffelse af indskud. Alle andre bibeholder det på den ene eller anden måde. Bestyrelsen har respekt for det indbetalte medlemsindskud og vi ønsker at opretholde det. Med muligheden for at betale det over 10 år, mener vi at have fjernet en væsentlig del af den blokering det kan udgøre ved indmeldelse i en golfklub. Budgettet blev vedtaget. Bestyrelsen har med de stillede forslag ønsket at give medlemmerne mulighed for at beslutte hvor hurtigt udviklingen af Lærkeager skal ske. Vi skal bruge de 6% til at dække driften i klubben og alle penge ud over det, vil blive afsat øremærket til Lærkeager. Herefter blev bestyrelsens forslag til kontingentstigninger sat til afstemning. - Forslag a: En kontingentstigning på 12% med en indtægt på kr. blev nedstemt med lille marginal - Forslag b: En kontingentstigning på 9% med en indtægt på kr. blev vedtaget med stor marginal - Forslag c: en kontingentstigning på 6%. Forslaget blev trukket. 5. Forslag fra bestyrelsen Ingen forslag 6. Forslag fra medlemmer Ingen forslag

6 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Direkte valgt bestyrelsesmedlemmer Jens Peter Nielsen () genvalgt Bestyrelsesmedlemmer på valg Carsten Carstensen (CC) genvalgt for 2 år Jørgen Grumstrup (JG) genvalgt for 2 år Leif Erdmann (LE) ønskede ikke genvalg. Bestyrelsen opstillede Erik Neiiendam (EN) og han blev valgt for 2 år 8. Torben Nielsen blev genvalgt som revisor Jørgen Haagen Nielsen genvalgt som revisorsuppleant. 9. Eventuelt MHN opfordrede herefter medlemmerne til at komme med kommentarer eller opfordringer til generalforsamlingen og bestyrelsen LW Hækken ved terrassen: Kan man ikke få den klippet ned så man kan se ud over banen? Det kan vi ikke love her og nu, der kan være mange hensyn som fx blæst, men lad os kigge på det Hans-Olav Schwenn Indskud: Man burde overveje om et betalt indskud kunne arves. Kan man etablere en Freesbee-golfbane på Lærkeager? Klubben er indgået i et projekt med Københavns Universitet og STREF om at vores bane må bruges under udviklingen af et værktøj til at kortlægge mulige værdier på vores bane der kan bruges af andre (multifunktionalitet). Medlemmerne bliver inddraget i projektet i løbet af foråret og når projektet er slut har vi et idekatalog til hvilke ting der måske også kan udnyttes på vores anlæg. Her er freesbee golf en oplagt mulighed. Morten Søgård (MS) Tilskud til juniorer bør gå direkte til juniorerne. Jytte Kæraa (JK) Driving Range: Det burde kunne lade sig gøre at få frivillige til at samle bolde på rangen. Kontingentopkrævning: kunne måske gennemføres som månedskontingenter i stedet for årlig opkrævning. Markedsføring i Sverige: Sverige mere præget af vejret banerne bliver senere åbnet. Vi bør gøre en reklameindsats i Sverige ud fra dette faktum. Kaffemaskine: Ønsker en ny kaffemaskine tilgængelig for medlemmerne uden for restaurantens åbningstider. Børnepasningsordning: Kan man ikke lave en børnepasningsordning (legestue), så de voksne kan spille golf, mens ungerne leger. Bestyrelsen ar naturligvis også overvejet frivillig opsamling af boldene. Men juniorer må ikke anvende boldopsamleren, og da der skal samles bolde ind dagligt i april, maj samt september og oktober samt to gange om dagen i juni, juli og august, (det tager ca. 1-

7 1,5 time pr gang), har vi vurderet, at der ville være rigtigt meget administration med at få en sådan ordning til at virke. Vi bruger lige nu alt for mange kræfter på dårlige betalere (der er stadig folk der ikke har betalt). Med månedskontingenter frygter bestyrelsen at vi vil få endnu mere bøvl. Lige nu kan man betale i 2 rater og det er der meget få der udnytter. Vi har rigtigt meget markedsføring i gang her til sæsonstart 2012, men Sverige skal naturligvis indgå. Kaffemaskinen må vi tale med den nye forpagter om. Børnepasningen er interessant og i en del af forslagene til udvikling af Lærkeager indgik etablering af juniorrum. En stor tak til Leif Erdmann der efter 6 år i turneringsudvalget og bestyrelsen havde valgt at trække sig ikke af lyst, men pga. helbredet. Leif har ydet en stor indsats som vi kommer til at savne, men han har heldigvis lovet at hjælpe det nye turneringsudvalg i det næste år. : Opfordrede alle til at invitere venner og bekendte til Golfens Dag i d. 15. april fra Vi vil fortælle om klubben og forhåbentligt hverve nye medlemmer. Vi har meget brug for nogen der vil ophænge plakater og uddele flyers i den første uge af april. Henvendelse i sekretariatet. : Takkede de fremmødte for deres deltagelse og engagement. Dirigenten spurgte om forsamlingen havde mere på hjertet og kl kunne han erklære Generalforsamlingen som afsluttet. Med tak for en god generalforsamling Bestyrelsen

Hornbæk Golfklub Generalforsamling 2014 Referat fra ordinær generalforsamling

Hornbæk Golfklub Generalforsamling 2014 Referat fra ordinær generalforsamling Hornbæk Golfklubs ordinære generalforsamling i 2014 blev afholdt d. 19. marts 2014 i Hornbæk Hallen. Klubbens formand Jens Peter Nielsen (JPN) indledte generalforsamlingen med at byde velkommen, hvorefter

Læs mere

Referat fra Ekstraordinær Generalforsamling i Hornbæk Golfklub Torsdag den 10. oktober kl i Borsholm Forsamlingshus

Referat fra Ekstraordinær Generalforsamling i Hornbæk Golfklub Torsdag den 10. oktober kl i Borsholm Forsamlingshus Referat fra Ekstraordinær Generalforsamling i Hornbæk Golfklub Torsdag den 10. oktober kl. 19.30 i Borsholm Forsamlingshus Klubbens formand 67-58 Jens Peter Nielsen (JPN) bød velkommen til de 168 fremmødte

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Aabybro Golfklub marts 2010 Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Formanden, Niels A. Jensen, bød velkommen til generalforsamlingen, hvor der var 127 fremmødte. I bestyrelsen

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Gert Meyer Madsen, og han kunne erklære

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 Fremmødte var 80 stemmeberettigede medlemmer + 2 gyldige fuldmagter - i

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2015 Tidspunkt: Tirsdag den 24. februar 2015 Sted: Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Hornbæk Golfklub Medlemsmøde om Lærkeager d. 26. februar 2012

Hornbæk Golfklub Medlemsmøde om Lærkeager d. 26. februar 2012 Referat fra medlemsmøde Søndag d. 26. februar var der mødt ca. 45 aktive klubmedlemmer op i klubhuset til medlemsmøde nr. 2 om Lærkeager. Jens Peter bød velkommen og gennemgik kort dagsorden og formål

Læs mere

Punkt 7: Visionsplan 2025

Punkt 7: Visionsplan 2025 Punkt 7: Visionsplan 2025 ved Ole Nyvold Søllerød Golfklub Forslag: Generalforsamlingen i Søllerød Golfklub pålægger bestyrelsen, at den udarbejder og fremlægger en Visionsplan for Søllerød Golfklub til

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Vedtægter for Hornbæk Golfklub

Vedtægter for Hornbæk Golfklub Vedtægter for Hornbæk Golfklub 1. Formål Klubbens navn er Hornbæk Golfklub, og dens hjemsted er Helsingør Kommune Klubbens formål er at afslutte etableringen og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 (105 fremmødte, medbragt 11 fuldmagter) Formand Kim Møller Behrend bød velkommen til generalforsamlingen, og der blev på opfordring fra formanden

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 40. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 8. DECEMBER 2013 I KLUBHUSET I MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2018

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2018 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 20176 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2018 til

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter.

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2013 Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Dagsorden

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af Langelands Golf Klubs Generalforsamling

Referat af Langelands Golf Klubs Generalforsamling Referat af Langelands Golf Klubs Generalforsamling 10. 03.2011 Efter at formanden havde rettet op på sin knap så Royale påklædning kunne han byde velkommen til årets generalforsamling, og kunne glæde sig

Læs mere

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 32 haver var repræsenteret på generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Edith, have 26 blev valgt uden modkandidat. Dirigenten

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Fredensborg Golf Club d. 27. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling i Fredensborg Golf Club d. 27. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling i Fredensborg Golf Club d. 27. februar 2019 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Formanden, Hans Boye Clausen, bød velkommen og foreslog advokat Jes Rosenvinge som dirigent,

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018

GENERALFORSAMLING 2018 GENERALFORSAMLING 2018 SØNDAG DEN 18. MARTS KLOKKEN 10:30 REFERAT GOLFRESTAURANTEN HOLLUFGÅRD HOLLUFGÅRDS ALLÉ 21, 5220 ODENSE SØ DAGSORDEN 0. Valg af dirigent Tina Maria Lund Kristensen bød velkommen

Læs mere

Der var mødt 143 stemmeberettigede medlemmer frem som samtidig repræsenterede 22 fuldmagter.

Der var mødt 143 stemmeberettigede medlemmer frem som samtidig repræsenterede 22 fuldmagter. Referat fra generalforsamlingen i Skovbo Golfklub 2014: Skovbo Golfklub afholdt tirsdag, den 18. marts 2014 sin årlige generalforsamling i teatersalen på Asgård Skole i Køge. Indkaldelse var i mail af

Læs mere

Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 15. marts 2011 på Lundbæk Landbrugsskole

Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 15. marts 2011 på Lundbæk Landbrugsskole Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 15. marts 2011 på Lundbæk Landbrugsskole 1. Valg af dirigent Den sædvanlige dirigent havde i sidste øjeblik meldt forfald. Efter forslag fra bestyrelsen

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Total antal fremmødte stemmeberettigede 177 heraf 140 pladsejere i henhold til adgangskontrol. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Steen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 18. december 2014 Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere